I le sailiga vevela

Anonim

Vaʻaiga lautele o 'au ma le leaga vaega, o latou faʻatusatusaina uiga. Aisea ou te manaʻomia ai le uʻamea ma faʻafefea ona filifilia?

I le sailiga vevela 14091_1

I le sailiga vevela
Selemen.
I le sailiga vevela
Faʻataʻitaʻiga Pl 1382 o loʻo maua ai le Steam sapalai i lalo o le lapoʻa (3.5 pa) faʻamalosi (UFESA)
I le sailiga vevela
Uʻamea ma le Paro Generator Pro 680 (Delonghi) "i le uluaʻi afifi"
I le sailiga vevela
E mafai e Ufsu le ofu o UFEA ona faʻaleagaina le fiafia o le sili ona manaia malaga. Forfution fofo faafitauli - Word Uron
I le sailiga vevela
Ua naʻo le uʻamea a le uʻamea o le stanless (krcher)
I le sailiga vevela
O le si-2000 faʻataʻitaʻiga e maua ai se mama mroning (binatone)
I le sailiga vevela
Mo le sili le poto, o le Viagra Road Whis e faaauupegaina i se paleupi o le (ufsasa)
I le sailiga vevela
Iron pv 1440 ma cerarac comied soles (ufsusa)
I le sailiga vevela
Sili le malosi o le enamel gynit glissee faʻamaonia puipuiga i le scratches ma chipping (siemen)

I le sailiga vevela

I le sailiga vevela

I le sailiga vevela
Eseese nofoaga filifiliga mo steam pu i le tasi o le arons (ufsusa)
I le sailiga vevela
Laurastar Mindar Irons ma Steam Beactor mafai ona faʻagaioia i le ARTRATICE IROING MODE
I le sailiga vevela
O le Bream Generator e faʻaaogaina mo le faʻamamaina o faʻata (KRCHER)
I le sailiga vevela
Laurasttar mo le sili atu le talafeagai, o aʻoga o faʻamasinoga e ono aofia ai i le afifiina o faiga.
I le sailiga vevela
E pei o le tolopoina o taimi o le tele o taimi o le atuatui lalolagi 1929-1933.
I le sailiga vevela
Opl fetaomi galue galue i luga o le tulaga tatala, e faigofie ona aveese mo le faamamaina (Elnapress)
I le sailiga vevela
Fulumaina Steam ironing masini B 895 D (Merier Cie)

Mo le tele o tausaga, o le maota ma aiga le faʻafitauli o isi atunuʻu, na ma faʻalavelave ai ma le faʻanoanoa. Ma e le o masani ona saogalemu, ua na ona manatuaina le aoga o le faʻaupuga: "E galo lava, ua galo ia te aʻu ona faʻauigaina le uʻamea o le tele o taimi, ma o latou fuafuaga e mafua ai le faiga o taimi O lena faleaiga o le tagata na te tufatufaina e le i taua i le afi.

O masini mo meaʻai i totonu atonu e ono tumau pea i le manaʻoga seʻia e iai se "tali" lavalava. O lenei o le 'aisa ma masini ituala o loʻo i totonu o fale uma, ma o le lumanaʻi lata mai e leai se faʻaititia o latou faʻaitiitia o latou aofaʻi. A maeʻa mea uma, e fetaui lelei ma le fesoasoani a le susu o le vevela-fale gaosi (o le atoaga atoa o le faigata o gaioiga ma le aano), e tele mea taugata o le taulaga.

O ofu o nei, e iloga i se tele ituaiga o sitaili, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina ituaiga o aano. O nisi o nei ie e sili ona faʻapupula ma manaʻomia se apili faʻapitoa (taumafai, mo se faʻataʻitaʻiga, taofia oloa mai chiffton poʻo le paʻu moni). O se isi mataupu, i se teteʻe ane, manaʻomia ai le malosi ma le faʻamafanafana (e aofia ai ie lino poʻo sina fasi poʻo le fai atu, susulu o ie). O tagata gaosi o tekonolosi e amanaia ai le siʻitia o manaʻoga mo le susu o le vevela ma ofoina atu se lautele ituaiga o masini mo le foia o faʻafitauli "faanatinati". O nei masini ua vaevaeina i le mataupu faavae o gaioiga ("lima lima" - o le mea moni, o le mea moni, "iscles;" o le auala o le malutaga) Tele o eletise, o isi taimi esala, ma le faʻafaileleina o le vailaau, vai pe toesea i latou uma) ma, mulimuli, o le faʻatulagaina o le galuega (sipela i luga o le galuega faʻapitoa). Faʻafaigofie aiga ironing auala mafai ona vaevaeina i 4 vaega: irons e aunoa ma le faʻapipiʻi, uʻamea ma steam fafaga, o le mogalemu ma le faʻamalosia o faiga. Mafaufau i masini uma uma i auiliiliga.

O se mea sese matuia o le manatu o le autu ma na o le sini o le Tui o le Tui Toursid ua tolopoina i le tulaga o le atoatoa mafolafola. O le suisui gaosiga o tomai e mafai ona valaʻau atu i le tele o le tele o galuega eseese na gaosia e faʻaaoga ai se uʻamea poʻo le le lelei o le uʻamea. Ioe, i aso uma o olaga e leai se mea e le manaʻo e faʻatatalaina i auiliiliga o le suisui mataupu ma malamalama i le eseʻesega, faʻafetauia o vaega. Ae o nisi o galuega sili ona lauiloa e tatau ona mafaufauina. E aofia ai:

  • O le faaitiitia i le faaitiitia i le mafiafia o le sami, gade, itu o le oloa, faʻasaʻoloto o le itu i le tulaga manaʻo (o le auala faʻapena e taʻu mai ai le oomi);
  • Vasega - le palauina o le faaputuga o auala ma faʻataʻapeʻape i tulaga eseese ma tuʻufaʻatasia ma latou i lenei tulaga;
  • O le mauaina o se ie gaosi oloa e aveese ai Las, faaeteete lemu ma le afu e aunoa ma le mamafa luga;
  • Smiming o le umutation o le oloa i le steam aʻo leʻi oomiina, paʻi ma isi gaioiga;
  • O le eseʻesega o le umi o le pito o le pito o le oloa e maua ai ni faʻailoga.

Tatou amata i le azov ...

I aso uma o le olaga, o le tele o 'au e masani ona faʻaaogaina, o loʻo latou o se faʻasologa o le sili atu le taugofie nai lo isi masini. O se uʻamea fou i aso nei e mafai ona gafatia se tagata mativa. E uiga i le faʻaalia manino o tau e mo le sili ona taugofie o le faʻaulufale mai o le $ 12-15 (o lea, o le 105 faʻataʻitaʻiga o le a tau o le $ 12). O le tau o mea e sili ona tele o tau o tau o loʻo i totonu o le $ 40-60, o faʻataʻitaʻiga na ofoina mai le Bianti (Saina), Coantunta (Siamani), Deaetasta, Baintos (Deaetats (United Kings), Ufsa (Spain), iunite (Ausetalia) ma isi. O le a le mea e mafai ona iloa ai e tagata?

Aʻoaʻoga faʻataʻitaʻiga e aunoa ma ni faʻailoga e aofia ai le "mamago uʻamea" (TEFAL), NWANS 3616 (BILAM) MA BULERO DP6. O tulaga lelei autu o sea masini e maualalo (E le sili atu le taugata i le $ 20), faigofie o le mamanu ma le talitonuina. Ae mo le sefe o le a tatau ona totogi i le taimi faʻaalu i le splashing vai i luga o le laufanua o loʻo togafitia pe o le o loʻo faʻaaogaina o le "creaticsving o le" correvitving "). E le gata i lea, o le a le malie i se vaʻa o loʻo sili ona leaga e ono faʻaleagaina ai Fabracs le uʻamea. O le Agllage "mago" e lamatia. Faatasi ai ma lenei metotia o le togafitia o le tisu, o lona totilaeseina e mafai ona tupu ma, o le iʻuga o le faʻaleagaina o le fiva (o loʻo faʻaalia i luga o las), o le faʻaitiitia o le teteʻe ma le ola tautua. Faʻapea foʻi, o le suiga i le lanu o mea, o le mea na tupu o nofoaga e le aofia ai. Moli mata i le maualuga o le vevela samasama. E tatau ona faʻapitoa lemu e taulimaina le lanu o le sami, malamalama efuefu ma lanumoana, talu ona saʻili le vali ia i latou e masani ona maaleale i le vevela maualuga.

O lea, afai o loʻo i ai se toʻatele o oloa mai le "agamalu" i totonu o le pusa "ma, e pei o se tulafono, taugata) e le sili atu e le faʻasaoina i le uʻamea. Ma maua ai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa fuafuaina mo le tutusa ai le mea ma le steam sapalaiina ma se eletise eletise mo le fetuunaiga saʻo o le faʻavasegaina o le malu o le afi.

Fiafia lou taele!

O le tele o le tele o le tele o le urourona o le auupega faaonaponei e faʻaatagofieina ma se steam sapalaiina o faiga. O loo i ai le tele o le ie, ua folaina ma le sapasapaia le fibres. E toalua e ulufale i totonu o pu i le na o le uʻamea. O le tele o pu, o le sili atu o le ie e foloina ma siitia ese. Faʻasino faʻataʻitaʻiga ma le maualalo o le malosi o le aumea fafaga pu o loʻo taulai atu i se tamaʻi vaega laʻititi o le vaega o le. E le masani ona talafeagai lenei mea, o le ie e lelealea i le faʻamaliuina o le faʻamaliuina, ma luga o nofoaga mamago e mafai ona osofaʻi atu. E sili pe a fai o ni 'au mo le sham fafo atu o loʻo iai nisi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le freestyle (braun) irons, 108 steam pu o le soles e tuu eseʻese i 3 vaega. O nisi o pu o loʻo taulaʻi i luga o le pito o le uʻamea, ia e mafai ai ona lamolemole ai le ie i ni faʻafitauli faigata e aunoa ma ni faʻafitauli faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, latalata i faʻamau). Lua isi vaega o loʻo i luga o le pito i luma ma luga o le lautele pito i tua o le tasi. O le nofoaga o pu e mafai ai ona e ausia sili atu maualuga uʻamea.

E moni, o le soona taumafaina, o le a faʻaleleia atili le paga i le mana o le taumafaina o le uʻamea. Sei o tatou fai atu le malosi o le atoatoa DX 9300 faʻataʻitaʻiga mai Handenta ma TDA 8330 Delixx Gold mai Bosch o 2400 Wat. Ia atonu ai o lena mea mo le eleele nuu e mimita ai i latou, o le a matua mamana teisi o le nuu. O laina e tele ma le taumafaina o le vai. O le mea lea, afai o le faʻaaogaina o le masini o loʻo manatu, e manaʻomia le filifilia o se faʻataʻitaʻiga ma se tane tele. O le tulaga masani o le vai tane i 'au orons o le 200-250 ml. O le Taʻitaʻi i le agavaʻa o le pesini tda 1510 faʻataʻitaʻiga, e aofia ai le 422 ml vai.

O le malosi o le steam fafaga (taumafaina) e fuaina i kalama i le minute (g / min). Le sili sili ona malosi uʻamea, o le sili atu le aofaʻi o le steam e mafai ona "le maua." O le ai ai le faʻaopopoga i le 1400-1600 o le susu o le faʻaaogaina mo masini ma se malosi o le 1400-1600 W (I.Erum Interpoir e lava mo le 15-20s Ina ia tupu i le malosi o le fafagaina o le steam, o le 'aisa o loʻo faʻaoʻo atu ai ma le faʻatonutonuina o faʻatonutonu poʻo le faʻatonutonuina o faʻatonutonu, faʻatasi ai ma le tulaga manaʻomia o le faʻaaogaina o le susu o le susu o le susu. O lenei mea taua e faʻalagolago i le ituaiga ma le tele o le ie ulaula (faʻamaumauga i nisi ituaiga o aano o loʻo faʻaalia i le laulau). Afai o lea ua e i ai i le "faʻapolofesa" mai le mataupu o ituaiga eseese, e manaʻomia le sapalaiina o le Steam, e faigofie ma malamalama lelei o latou tamatamailima E fiafia tagata i le ifu. I le isi itu, e mafai ai ona faʻaleagaina le mea o loʻo faʻagasolo.

I le tele o faʻataʻitaʻiga o le Irons (mo se faʻataʻitaʻiga, freestyle o le 6595 mai le BRun poʻo le TB 11620 mai SIEMENS) po o le "steam ua tupu"). I le tulaga o loʻo iai se taimi puʻupuʻu o le Steam ma le tele o le malosi (e oʻo atu i le 85 g / min i le TB 11620 faʻataʻitaʻiga mai le prostyle. Faʻaleleia le evaporation e faʻaaogaina e faʻagaioia ai oloa mai le telse tisu, faʻapea foi ma le fufuluina o pu mo le fafagaina o le uʻamea i le uʻamea (e faʻamamaina ai). E le mafai e le Ironi ona galue i se faʻaauau pea o le steamming mode, talu ai o lona matamuli elemene o le soless o ni soles, ma e tatau ona taofi le malosi o le mea faigaluega. Ua mafai e le Simila mo le Soundure Seamputer ona faia na o le uʻamea o loʻo i ai ma se '' '' '' aina o le spamber ma le pamu mo le tui Steam, pei o le TDASA).

I le faʻagasologa o le faʻavasegaina i le irons (i le auala lava lea e tasi e pei ona i ai i isi vai vevela o masini), fua e mafai ona fausia. O lenei mea le lelei o le paʻu o le paʻu o se tasi o le sili ona masani ai mafuaʻaga o le motusia o le uʻamea. Fao ia auala e pasi ai le Steam, ma mafua ai le puleaina o le vevela vevela. I le taimi lava e tasi, o le lelei iloiloga a le siʻitia elemene ua faʻaititia ma malosi atu o le faʻavae o le afu o loʻo faʻaititia.

E tele auala e puipuia ai 'ese mai fua. O le sili ona talitonuina o le faʻaaogaina lea o se faʻamau faʻapitoa e tapena le vai mo le lelei. O le faamama e mafai ona fausia i totonu, e pei o le, mo se faataʻitaʻiga, i le TB 11620 faʻataʻitaʻiga mai Souremes, PV 1440 mai le Toulsa-Capment Aneti-Cacticat e aoga i le Tuta-Casel's. O lenei filifiliga e fuafuaina mo le atoaga auaunaga olaga o le uʻamea, mai le lua i le lima tausaga, e faʻatatau i le malosi o le faʻaaogaina o le masini ma vai lelei. E maualalo le tau o le tau o le tau o le tau e ala i le Anti-lauiloa o le laʻasaga, o le mea lea, e faʻamamafa mai le fua mai le fua o le faʻaaogaina o le vineta. O fafo atu o fafo o fafo o le tufatufaina atu o suavai togafitiga togafitiga mo le saʻo, gaosia i se isi tulaga (o le tau o nei masini e $ 15-25). Tutusa "faʻapitoa" - i le leai o se mea na faʻaleagaina ai Europa. O le mea moni e le fautuaina le faʻaaogaina o le 100% le vai leiloa mo le malie, e foliga mai o loʻo iai le sili ona leaga o le "o le malosi o le" o le malosi o le "tupu". O lea la, e manaomia ni togi mo se faʻapipiʻiina. Assisi e leai, o tagata faʻapitoa o le suega o le suega o loʻo fautuaina e ave se paluga, i le 1/3 e aofia ai le tap vai, ma le 2 / 3- e le manuia.

Faataitaiga Brand Tagata gaosi Malosiaga o le taumafaina, W Mea na Steam taumafaina, g / min Taumafaina ma faʻaleleia le afu mode, g / min Faaopoopoga meafaitino ma galuega Mamafa, Tau, $
Irons
Pv 1440. Ufsus (9 faʻataʻitaʻiga) 2200. Ceramccticcs rain. 15-25 80. Carteridge mai le Aqua mama, antiple system, stitter steors, vai tane 300 ml - 45.
Turbo Pro 400. Tefal (16 faʻataʻitaʻiga) 2000. Uamea-ceramics dirillium 10-30 TurboPar 40 G / Min, Steam Pass 90 G / Min Faʻateʻa paga le 90 G / Min, Puipuiga System, Anti-Captic Plus, Tapunia tapunia, Rootion of Corrd mo 360 - 100
TDA 8330 Sengaxx Gold Bosch (11 faʻataʻitaʻiga) 2400. Isox Glissee Stainless Steel Coating 0-30 85. Airbag Air System, sima paga, mamago ironing, puipuiga mai le fua, antipyre system, otometi tapunia, 3.5m mana uaea 1200. 65.
Prostyle 8595. Braun (9 faʻataʻitaʻiga) 2300. Enamel saphir. 0-45 95. Puipuiga ma le puipuia o le au faʻatau, pito i tua o le itu i tua, faʻaseʻe salu, antipyre system, otometi tapunia, corrd liblew - 79.
Tb 24420. Siemens (11 faataitaiga) 2000. Isox Glissee Stainless Steel Coating 0-25 70. Sortercal Steam, fausia-i le pulufana mo le faʻamamaina o le malosi, antipaple system, e oʻo lava i le maualalo o le tau vevela 920. 45.
Si 2002. Binatone (7 faʻataʻitaʻiga) 1750. Apa siliva E leai ni faamatalaga E leai ni faamatalaga Autoclion, antipyre system, puipuiga mai le fua, eseese vapē fatuga o auala, malosi malosi sitaili, turbo, le tumau-mama - tolu sefulu
Atoatoa dx 9300. RANDETTA (12 faʻataʻitaʻiga) 2400. Platituium Coaded Steel E oo i le 40. 100 Tūsaʻo puupuu, faiga antipid, shutdown otometi, Network manoa umi 1.8m, pu tele ma le lelei mo le faga vai, tulaga 400ml 1700. 85.
EINE GC 3025. Filipo. 1800. Rureeza. 0-35 85. Gafatia o le vai vaipvoir 300 ml, otometi dactit, drop-taofi faiga 1250. 55.
Paggoodle faiga ma oroning
Elnapress Oal. Elna (2 faʻataʻitaʻiga) 1000. - - - Tele o le Ironing Stations 6225CM, tulaga o le maualuga o le 45kt, steam-faʻataʻitaʻiga system, faʻamuta le otometi 12000. 750.
I le 1701 i le uʻamea KRCHER (1 faʻataʻitaʻiga) 2250. Apa siliva - - Voluma o le vai vai 2 l, paga vevela 145с 5500. 474.
Platinum pl 1380. Ufsus (3 faʻataʻitaʻiga) 2250. Apa siliva - - Fafaga se paga o le 75 G / Min, omiga 2.5 Pa, Offline Ironing 2 H - 170.
B 895 D. Miele cie (1 faʻataʻitaʻiga) 3500. - - - Ironing Shaft 83cm lautele, otometi tamatamaʻilima puipuiga masini, faʻafetaui aifeʻau faʻavavevave vave, pedal pulea, faigofie 39000. 2000.

Mamago, pei ... ulugalii

I le aiga i le fale, o le faʻavasegaina e tupu mai i le polokalame nei. O le vai mai le vaituloto e pa'ū i totonu o le potu uʻamea, i luga o le vevela (o loʻo tu "mai le itu i tua". Sili atu ma le malosi o le susu o le susu. O le iʻuga o le ulugaliʻi e sau i totonu o pu i le tasi. O nisi faʻataʻitaʻiga o le uʻamea, e pei o le pule o le CV, o le PV 1438 (UFSA), o loʻo fuafuaina i le lua tutoʻatasi a le nuu, ae o se tasi e fuafuaina mo le masani ai auala, ae o le isi e fuafuaina mo le sili atu. O sea fausaga e faʻamautinoaina ai le 'auʻaunaga le mautonu pe a alu ese mai le tasi faiga i le isi.

I faiga lavelave, o lenei faiga e tupu ile siitia ole mamafa ma le tau tamaoaiga. I lea tulaga, o le faʻagaioioiga o loʻo masani ai e masani ona 3.5 ATM, ma le vevela o le faʻavasegaina o le faʻamutaina 140C. O tagata atiae o le Inronity Commumets taumafai e faʻaleleia le mamanu o le auʻa o le aufamone i auala uma e mafai ona ausia ai se "maualuga tulaga lelei." Tatou taumafai e faamatala le uiga.

O le mea moni o le pulu e masani ia i matou uma o se fefiloi o le ea, vai i le vaega o lo o oneone ma vai i le vai vai. Airmal, mai le itu o le tagata faʻatau, steam e tatau ona aofia ai mai le fefiloi o le ea ma le vai i le vaega o loʻo i totonu o le vaega. O le mea moni, i ai i taimi uma lava le tele o le tolomolu e le o le pito o le susu susu. O ulugalii i le itiiti ifo o le tele o le vai o le vai ua faateia ua mago ma ua tele ni mea aoga. O le mea sili ona taua o le mea e sili ona teuteuina i le vai atoa o le taʻele, ae o le manava susu e le o le pito o le vai, ae le ofi i luga o le pamu ma faia le tele o le isumu o le vaega pito i fafo. O le ie na aapa atu (e na o se lamolemole le mea e susu ai ua susu, ma afai e vave ona e ofuina, o le a le fiafia i ai), ma o meatotino umu e matua faʻaititia lava. I se faʻaopopoga, ua le mu le Smam Steam ma se fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma le tino o le tagata, e le tigaina le lima. O le mea lea, o lenei meatotino ua masani ai tagata fiafia e o atu i le taele: E le mafai e le pulu i le vai o loʻo i ai i totonu o le mautinoa "aerool".

O le lelei o le steam e mafai ona faʻalauteleina ma ala i le faʻaititia o le tele o mata o loʻo i ai. Afai o oe "crush" vai pa'ū i totonu o se paga sili ona laʻititi "fasimea", o la latou "loloto le mafai" o le a tulaʻi. Na o se mea e matutu lelei o paga o loʻo faʻaaogaina i le Elna Steam George (faʻataʻitaʻiga 340, 740), Uftam PV,268), Tafus (GRAD). Peitaʻi, o loʻo faʻaaogaina foʻi Sherum, ma se faʻataʻitaʻiga, i KRCHE Steam masima. E moni, ae le mo le 'aisa, ae mo le faʻamamaina o le nofoaga (i le tulaga lea, o le "susu susu" filifiliga e taua, faʻamoemoe mo le susuga muamua.

Siaki le lelei o le Steam Bankrator o le Steam Bantor e faigofie, lava e sui ai se pea o se fasi ie i lalo o le vaitafe. Afai o le susu e tumau i luga o lona luga, o lona uiga e le lava le mama o le steam (aua le manatu e siaki le lelei o lenei paga "i le pa").

O ni vaega mafai o le faʻaaogaina o le Steam o loʻo i ai le KRACH

Faaaogaina mea faigaluega Toto mea e faamama
Steam iron Gardina
Steam Iron / Fironing laupapa, po o le Steam Filning Kit lavalava
Tusi Paʻepaʻe, Tupkin Faitotoʻa, taʻele tapiʻe, faatauaso, paʻu, sacqunder luga
Tafafa o le foloa, solosolo Linoleum, i fafo o le tapoo, pvc
Pistol, Nappet. Seevae
Fufulu mo le fufuluina o faamalama, tusi saisai Faamalama, tioata, puipui
Pistol, manatu i ai ni au tusi lesona, tusi lesona Totototo o loo vevela
Faasino nozzle ma push bezzle Plumping fetaui lelei, chrome auiliiliga
Aufaigaluega malosi ma solosolo Ili

Irons: o le alofilima feiloai

O le mea faigaluega galue e faʻamalieina, o le tele o tulaga sili ona ogaoga manaʻomia mo le malosi ma tautala i le teteʻe e folasia. Pau lava le mea e tatau ona tumau i le saoasaoa i le 160-200 c ma le tele o le vevela o le tele o eseesega, ma aua le ulagia pe a fai o le uamea (faamau, flack, buckles, etc.). E le o le ofo o loʻo taulaʻi tele tagata gaosi i le atinaʻeina o mea fou, sili alualu i luma o le leona o le tau atoa.

O mea e sili ona taatele o le faapaologa e aofia ai le stimin leai ni uʻamea uʻamea ma le alumini-faʻavae. Aminineum pales ei ai se sili atu le lelei ma maualalo vevela o le malosi- "O le Willinonum" Calrod Camms e tusa ai ma le vevela vevela, sili atu ma malu ai pe a faaeeina. Ae, e ala i le malosi faʻaaogaina i aso uma o le olaga, o le Almninim Alloys e maualalo le Steinless Steel - i luga o le alamminim luga e mafai ona tumau i le fesoʻotaʻiga ma tagata uamea. O le mea lea, o le tuʻufaʻatasia o pou mai le aluminum "ball" ma uamea, cerecloc poʻo le teflolon e masani ona faʻaaogaina.

E tofu lava ma mea lelei. Ua leva ona faʻamaonia uamea Stainless Steel e avea o se magafagafa ma faʻaofuina mea. Faʻafanua o le vaʻai o le toe malosi o scratches ma "antitronity" staneless steel e maualalo i le superhard enamel ma chardamics. Ae e mafai ona suʻesuʻe le ipu uamea Sheed, Toefuataʻiga o le Tulafono, ma afai o le a le taʻeina le Fesoasoani, Ioe, Steed Steel. O le mea lea, o tagata gaosi oloa o loʻo taumafai e faʻateleina le vailaʻau ma masini tetee o le uamea ofu o le uamea e mafua mai i lona tulaga maualuga-bolic, mo le conkical compogies .

O isi fesoʻotaʻiga filifiliga (e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua. O le muamua sima sima, e pei o ulraglis ma superglis (Tuta), Titanium (Ufsus). O le sioa na e i ai se mea laititi lava. Ona o lenei mea, o le sioa o loʻo faaseʻe lelei, tuʻusaʻo e faʻamaʻimau ai le palapala ma, pe a talafeagai ai. O le lona lua o le pito i lalo o le vaega o le vaega o le Powder o le Powder, e pei o Grannit Glissee (TB 11620, Siemens), Saphir). E iloga ona iloga i le maualuga le maaleale e faʻatusatusa i le tioata maaa ono, e le mafai ona faʻafuaseʻia ai le faʻafuaseʻia o chramic. Falemai, o ofu uma na suia mai le slealin e stelse stress. Knaus le sili ona tele "faʻafitauli" nofoaga e aofia ai pito o pales ma le "isu" o le uʻamea, o le mea na afaina ai. O le mea lea, e lelei pe a fai o le enamel o tuʻimomo o loʻo puipuia i luga o tumutumu o le uʻamea "shockppof" e pei o, mo, mo le TDA 8360 faʻataʻitaʻiga (BOSCH).

Faʻaesea, e mafai ona taʻua le Faʻataʻitaʻiga NI-1500Z (Payasonic), o loʻo faʻaoʻo atu ma se Titanium Prioting Sole. O lenei fetauiga mo le vailaʻau ma le masini tetee e faʻatusatusa i le maualuga-tulaga maualuga sperless steel, ae e le o le tele tele.

Faʻapefea Ona Filifilia ai se Airo?

A filifilia le faʻataʻitaʻiga, o le taua e le gata o se mea e tasi (faʻatau e fiafia e talanoa atili), ae o lona foliga atoa, o le masini atoa o le 'au. O iinei foi iai ana togafiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "mata" o le "uʻamea sili ona alu i le va o faʻamau, ma lautele, e sili atu le faigofie ona galue ai i luga o se tamaʻi" patch "atbries" o le "patch". Itu mautu, "valea" faatusa o le mea taua, aemaise lava i gaioiga ma mea tau fefaatauaiga (mo se faʻataʻitaʻiga, i le Smootheth o le tele manifinifi o le tino O se uʻamea malamalama e faigofie ona faʻaaloalogia, ae a o le stiking dense mafiafia o le tatau e manaʻomia ai le sili atu taumafaiga e aʻoaʻo ai. O lea, afai e masani ona fuafuaina se gaioiga o fafo, e sili atu le filifilia o se okesene uʻamea uʻamea.

A o le au, e taua tele ma le fiafia ma le fiafia i le puputuvale, ma e sili atu le tetea. E masani ona faʻaogaina ni ata faʻa-tamai taifau i le fale faigaluega. E sili le fiafia i le 'au, o loʻo ufiufi i paʻu o paʻu pe tuʻuina atu ma paʻu paʻu i le "palasitika puʻupuʻu", e sili atu le talafeagai i le taotoga. Filifilia o le Iaro, mautinoa e siaki i le "paleani". O le masini na laga i le ea e le tatau ona "pa'ū" i luma poʻo tua i tua, a leai o le lima o le a vave ona vaivai.

Mo le gaosia o ituaiga o ie faʻamalositino, e sili atu le filifilia o se uʻamea ma le ono mafai ona faʻaauau le sapalai o le ausa ma le malosi "steam steam". O le isi "Steam galuega" o le ono mafai ona o le speters ironing ma steam ("vertipect paga", "faʻatiga faʻafuaseʻi"). O lenei vaega o loʻo faʻaaogaina e sosoʻo ai le fogafale o loʻo faʻamaloloina i luga o le tulaga tuʻugamau, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o pupuni pe a faʻaalia le osofaʻiga i fafo. E le o mea uma i le aspar e mafai ona faʻagaioia i se tulaga saʻo, o lenei tomai e faʻalagolago i le maupulega o le vai o le vai. O le isi aoga aoga o le "splashing" - faʻatagaina oe e tuʻu le vai i vaega eseese o mataupu. E tupu tele le aoga pe a le fiafia tele i le tele o le mimiti.

I totonu o isi mea aoga o se anti-sprable faiga e puipuia ai le faʻatulagaina o le matapoo e tafe mai le steam pu i luga o le tasi. O pa'ū e masani ona fausia i le maualalo o le vevela o le vevela. Irons ma le afā o le stipfangang system e mafai ai ona e aloese mai i mea le lelei i luga o aano manifinifi. Exectic puipuiga faiga e faasino i le puipuia o le faiga mai le tefol. E mafai ai, ona o le fausiaina o foliga, tausia se maualuga atu o le vevela i le potu o le autau e sili atu nai lo le pau lava le i ou le i tua. O lea, e fetaui lelei vai vaivai mo le tauofoga suamalie o loʻo vaivai, ma o le maualuga o le samoa faʻaititia le tulaga lamatia o le ua toʻatasi.

O se tulaga taua e faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o le uʻamea o le umi o le mana o le pule. Amataina le taugofie modescpes faaaoga 1,5m maea. E masani ona le lava lea. Ina ia aloese mai le suia o le faʻalauteleina o vaega, matou te fautuaina oe e filifili se faʻataʻitaʻiga ma le umi o le corrd (o le faʻamaumauga o loʻo e tusa ma le umi o le 3.5m).

O leisi masini e faʻafaigofie ai le galuega o se tulaga e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga le uʻamea uma ma se maea ma e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga ulleragliss geless. Galue e aunoa ma se maea foliga manaia tele, ae sese, o le mea e malu ai, o le ua malulu na vave (mo le 30-60 sekone). O mea tetele "e le mafai ona sasaa" e le mafai ona sasaa, ae mo "mea laiti uma" O lenei filifiliga e matua talafeagai.

Faʻaesea, e aoga le taʻua o le telefoni manino o le auala i le auala. O a latou faʻailoga iloga o le faʻamatalaga, laʻititi tele (400-600 g) ma le pa (e tusa o le 1000 w). I se faʻaopopoga, o loʻo masani ona faʻaoʻo atu i le Voltac Voltac Voltage faiga. E faatatau i lea, faʻataʻitaʻiga, i le Vagagge Kori faʻailoaina (UFESA) mafai ona galue i soʻo se voltage i le laina mai le 110 i le 240 vostal, e le eseese ese mai i isi faʻataʻitaʻiga o le afu o le ironi. E i ai foʻi se sapalai, ma le faʻamalosia o le auala (fai mai, i le lameta, faʻataʻitaʻiga mai le tefal o loʻo i ai o le faʻasologa tumau o le 15 g / minus ma le tafe fua o le 30 g / min).

Ma le mea mulimuli ane, e mafai ona talanoa e uiga i le saogalemu. O faʻataʻitaʻiga pito i luga o le uʻamea o loʻo sapalaiina ma le puipuia tapunia masini. O lea, i le autis mai Bosch, Bran, Teemens, o le TEFANMS, o loʻo faʻaaogaina se faiga otometi tapunia pe a fai o le uʻamea tulaga i le 30 s pe o le a le tulaga. Ua uma ona aveese atoa le ono o le afi. Tutusa faiga e faʻaaogaina mai isi tagata gaosi oloa. Ae ui i lea, o le iai o le olaga lea e faʻateleina ai le tau o le uʻamea mo le 10%.

Mai irons - i le Parodil faiga

E tusa ai ma lona faʻataʻitaʻiga, o le faiga o loʻo ese ai le faiga e ese mai i le mea moni i totonu o le mea moni o loʻo tuʻuina ia i latou e le 'aʻai (e avea ma se' aisa). O le pago iunite o loʻo fesoʻotaʻi i le uʻamea ma se faʻapitoa "Paroeceroproeprim" - Tyck (Poloaiga 1Cm) Steam Hose ma le umi o le eletise. Seʻi oʻo i lea taimi, o faiga faapena na toe faʻatuina na o faiga faapolofesa, ae i tausaga talu ai nei, ua faʻaalia le aiga. Latou, aemaise lava, o loʻo iai le Elna (Switzerland), KA.FRCH (Siamani), Ufsas, o le UFESA, Philit, Tuta. O le faʻaogaina o ia faiga e muamua atu ai o se ausa ma maualuga le faʻatinoga. E sili atu le mamana tele nai lo Merons (1800-2500 W) ma maua ai se sili atu vai malosi (1-2 l). O lenei mamanu e mafai ai ona e gaosia se maualuga maualuga-malosi i le taimi o gaioiga e aunoa ma le faalavelaveina e le vaitaimi vaitaimi o le vai. O ulugaliʻi e mafai ona tuʻuina atu pea, i ni aofaiga tele ma i lalo o le maualuga o le mamafa, e faigofie pe a e manaʻomia ona evacpored o aano. E le gata i lea, talu ona faia ia Steam i se Booler, o le pau le tagata e le o le sili ona mafanafana i le maualuga o le vevela ina ia maua ai le auvae ma agavaa le ie. O le isi lelei o faiga fai o le faiga o le mafai ona o le le lelei e aunoa ma le mamafa o le suavai e le o maua i totonu o le vai o nei.

E ala i le faʻaaogaina o sea mamanu, o le faifai pea "faʻapipiʻi i le faʻavae" o le steam genrator ma sina lavelave o le faʻasalalau o le steam hose. O le isi minus o le maualuga o le masini. O se tasi o le taugofie o le plj80 mai le UFSA (Tau- $ 170), ma le tau o le sili ona taugata masini o le 2-4 taimi maualuga. E moni, aua o sea tau pisinisi ua maua atoa se seti o meafaigaluega, e pei o le faʻaliliuina o laupapa ma le auvae e tasi. O le KREch ma Elna simpaps e maua ai le tele o povi uʻamea, e le gata mo le faʻaʻaisa, ae mo le faʻamamaina ma le le atoatoa o soʻo se mea. O lea, i le pusa 406s (Elna), faʻaopopo atu i le uʻamea, e aofia ai se seti o le lima pulumu (shesel, gezule o le tele o faʻamalama ma le tele o le mamafa o Windows ma maualuga le maualuga o Windows ma maualuga le tele E uiga i le tele o avanoa lautele o KRCHCH Steam ie mamae mafai ona faamasinoina e le laulau.

O se tulaga o loʻo i ai i le va o mea masani i le va o le tino ma le vasa ma eseese faiga o loʻo nofoia ai ni masini e pei o le TDA 1510 (BOSSA). I fafo, latou te le eseese ese mai le sili ona masani irone. Peitaʻi, i totonu o lenei masini, e i ai le pamu, faʻafetai i le mea e le masani ai "Iro" e mafai ona gaosia ma tuʻuina atu se toniga o le mamana sima. O tulaga lelei o nei faʻataʻitaʻiga e sili ona faʻamalosia o maso (1.3 ma 1.5 kg, faʻapitoa) ma le tau ($ 75).

Fetaomi e uiga i le fetaomi

I le 1973 Swiss Commandard Elna tatalaina le lalolagi muamua o le lalolagi i le taimi muamua O lenei masini i luga o le taimi na manumalo ai i le lautele lauiloa i Suitiselani, o le mea e faʻatagaina ai oe ia faʻaititia le taimi o le faʻamalieina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o sea nusipepa ae le o se uʻamea na mafai ai ona faʻavaveina le uroning o skics, mitiafu ma faʻamaʻi, i le tele o le 8-10 i ai i le 8-10 taimi. O lona uiga, i ofu taʻitasi, mitiafu ma paʻepaʻe, o le hoste, o le a sefe mai le 3 i le 5 minute o lona taimi e manaʻomia ai le uʻamea ma O le tele o mea o tamaiti, ona fai lea o le teugatupe i luga o le uati).

O nei aso, o se auala foʻi e le fiafia ai, o le maketi o Rusia o loʻo faʻaalia e Sisi Siminity, Phiny), o le aiga ironive masini mimiti kelie (Siamani).

O se fausaga ironity indoning e aofia ai le lua platforms stlement "Tusi". O le pito i luga o le vevela o le vevela, e maua ai le mamafa o le mamafa i le 40-45kg. O le pito i lalo o le tulaga o loʻo galue, e faʻaititia ai le smomothed ie. Pei o le uō faʻaonapo nei, o le faʻamasinoga ironing e tuʻuina atu i se sham sapalai masini. E ese mai ia i latou, o galuega na eseese i le tulaga tulaga, o le faigofie o le puleaina ma le iai o isi masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ELNAPress faʻafeiloaʻi faʻataʻitaʻiga (ELNA) i le tele o le Ironing Stations 5022Cm tau e tusa ma le $ 3501: o se mea e mafai ona tau ai le 72251M. 750.

E faʻatusatusa atu ai i le gasegase o faʻasalaga, o le aiga ironing masini mimiti cie (faʻataʻitaʻiga B 895 D) e le o se vaalele autu, ae o se mea na vevela ai. O le lautele o le shaft (83cm) faʻatagaina oe e sologa lelei ai o oloa lautele, pei o laulau pepa ma moega ie. E faigofie, ae o loʻo i ai se taʻavale i le $ 2000. A o le tele o ituaiga, ma le tele o le 39kg, o le masini i luga o pepa faʻapipiʻi e naʻo le 105,55038cm. Ironing alavai o loʻo sili atu le puʻupuʻu: tele faʻataʻitaʻiga elnapress e faʻapitoa- 9.3kg.

O le le lautele o le lisiina o le faʻaogaina o masini o se tulaga iloga o le galuega lea e tatau ai ona e masani ai, "toe faʻafoʻi mai le uʻamea". A faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga oroniki, e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona teuteu lemu i luga o le tulaga, e le faʻapipiʻi le ata vali, ae le faʻapipiʻiina le lauʻeleʻele. E le gata i lea, e tatau ona e mataala e aloese mai le paʻi atu i le alafafo o le faoa. I lea taimi, o le tulaga lava ia e tatau ona faʻamamaina o vaisu (o se manu masani e fetaui lelei mo lenei mea, mosilana i se vilioa, ona mago ai lea ma le magoto ifo teisi).

Aisea e te manaʻomia ai se laulau ma pu?

E tatau ona taʻua nisi mea e taua mai mea faigaluega, e tatau ona fai se mea faʻa-tautua tumau, lea e faʻafaigofie ai le faʻamasinoga. Mo irons ma ferry ma parodil faiga, o le uronity boards e manaʻomia ma le faʻamalieina luga o luga o luga. O ia faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se mesh base fausaga, ufiufi i le tissue (saili pe fia se "holey" laupapa, e mafai ona i ai se tagata faʻatau atu). I totonu o isi faʻaleleia, e aoga le maitauina o le fausiaina o le fale o loʻo fausia (latou te tuʻuina atu i nisi faʻataʻitaʻiga o le faʻamalieina o laupapa faʻavae mai le drielit). O le Fan e mafai ona galue i ni auala se lua, pei ona i ai, pei o le "susu" smoothed ie i le laupapa, ma le mafaufau mo le fuafuaina. O le faʻavasegaina o le polokalama e maua ai le maualuga o le lelei o le ie na maua i sakete ma ofuvae, ma e sili atu, e teteʻe atu i le foliga mai o loʻo le manaʻomia. O le Deseckhit de Luxe (Drimetit) faʻataʻitaʻiga foi o loʻo tuʻuina atu foi i le vevela o le laualuga luga, e mafai ai (ma i le taimi e tasi o loʻo faʻagaioia. O le iʻuga o loʻo faʻaitiitia e le ono mafai ona faʻamalosia ai le faʻatulagaina ma le faiga o le faʻauiga o ia lava e faʻateleina.

Mo mea aoga fou, o le tafia o le teflon ansloles i le tasi o le uʻamea e mafai ona faʻailoa pea. O nei auvaʻa e aofia ai ma le seti o uʻamea mai le KA..RCHer ma Braun. Wethich 'auʻaiga o le tele o tulaga lelei. Muamua, ma le latou fesoasoani e mafai ona e uʻamea pito sili ona iloga e aunoa ma se lamatiaga e faʻaleagaina ai. Ma le lona lua, o tama leaga na puipuia le 'apatau i le tao mai le palapala- e tusa lava pe leaga le' oa, o le a le manaia atoatoa. O ia "Galoshes mo na o le pau lava le" o le uʻamea e aoga tele, tele lava, i le lumanaʻi o le a latou i ai i le tele o le faʻaaogaina o tagata gaosi uma o le au gaosi oloa.

I le iuga, e aoga le aoga e uiga i tulafono o le saogalemu faagaoioiga o le au faaola. O le mea moni o le vai vevela uʻamea e le tatau ona tuʻu i luga o le suauʻu poʻo le lipine, masalo ua latou iloa mea uma. Aloese mai e faasaina ona ia faʻamamaina le uʻamea ma le muamua tupe mai le fua lea mai le fua, ua le lautele. I le taimi nei, i lalo o tuutuuga o le Faalapotopotoga, o tagata e umia le uʻamea e mafai ona faʻateʻaina fua leaga o sese, pe a le o maua le faamaoniga a le tagata gaosi oloa.

Ae ui i lea, o le mea autu pe a filifili se uʻamea, e le o se faasee i le taugofie e ala i le taugofie o le amio lelei poʻo le faʻamalosiʻau i le lalolagi. " O le tau o le taugata sili ona taugata ma faaona i aso nei i supamaketi e le sili atu i le $ 80-100, ma o lenei aofaʻi e le mafai ona faʻaleagaina o mea leaga mai le afi.

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le kamupani "M-Vitio", o sui o sui o le Bosch, Boun, Kurches, Toulies mo fesoasoani tapenape mea.

Faitau atili