I le va o le faamamafa

Anonim

Fale laupapa (125 m2) i luga o matafaga o Latvian Lake: O le matagofie masani, ae le o le le mautonu i suʻesuʻega fausaga.

I le va o le faamamafa 14097_1

I le va o le faamamafa

I le va o le faamamafa

I le va o le faamamafa
O laʻau faʻalenatura, fafie ma le aiga fale puipui e fausia ai se "gesttic", ae leʻo le matua o le vanimonimo o le magafagafa potu
I le va o le faamamafa
I le taumalulu, o le laufanua foliga malulu ma monophonic, ae i le mafanafana vaitau ma le teltrace e tatalaina ai se manatu manino.
I le va o le faamamafa
O le alavai o le wooden watelling mai le suauu ogalaau, ma lagolagoina e "hen" - pa ma rhizome
I le va o le faamamafa
Fuafuaga o le fola
I le va o le faamamafa
Fuafua o le fogafale lona lua
I le va o le faamamafa
O le afi mumū o le fale atoa o loʻo tuʻuina atu le lagona o se teuteuga o se mea malosi i le malosi puipui
I le va o le faamamafa
O le faʻalavelave sa tuʻua e le vaituloto o le vaipuna. Ua latou valavala na o le tioata faitotoa-vaeluaina
I le va o le faamamafa
O meaafale uma i le umukuka o loʻo faia i Pine ma i le tutusa ituaiga o le tulaga o isi nofoaga. Ae e le faia e lenei sifi le toniga i totonu
I le va o le faamamafa
O le ata o le ita o le ita o le totonu o le faʻamalama i lalo o le faʻamalama pupuni mamanu, o loʻo laina le afi ma le nonoa tutusa o le faʻavae. E foliga mai o ni malamalamaaga loloto, ae o latou e fausia se ata atoa o le fale
I le va o le faamamafa
E faigofie mea uma ma paie! Ou te fia alu i lalo, nofo i luga o le sofa, afifi i se mafanafana mafanafana ma nofo iinei mo le taumalulu atoa

I le va o le faamamafa

I le va o le faamamafa
E leai se teuteuga totonu i totonu o le fale, o lea le nude i luga o ata i luga o le autu o le elemene o elemene
I le va o le faamamafa
I le potumoe o le potu i luga o le plywod ma vali. O se faigofie o se lagona e fatuina ai se lagona o le potu, e faʻailoa ai le vavalalata i lona siosiomaga i lona vanimonimo.

Na e matauina ea le fale uma, o lo o saʻo saʻo i le vai, e iai le faigata faʻapitoa? O lenei nofoaga e mafai ai ona iai se faʻailoga i luga o aitema, o lona "faʻatosina". O le mea lea, o le atiinavale i luga o le matafaga e faigofie ma e faigata. E taua le matauina o le paleni i le va o le agalelei ma faatufugaga: aua le faitioina le matagofie o le matagofie o mea fiafia, ae le o le faia o le fale faigofie, ina ia leiloa i le pito i ai vai vai.

I le va o le faamamafa
Mai mamao, O lenei fale i le vaituloto e foliga mai e laititi. Ae o le mea moni, e sili atu ona sapa tele mo se aiga o tagata e toalua e le manaʻo e amo ia te ia lava i mea sili atu ma potu o le kalapu polik i luga o le matafaga o le vaituloto o le vaituloto i le taulaga Latvian o Simaipe. E tatau ona fai mai na lata mai i le Vaitau i le vaipuna i le nuu atoa, ae na le mafai ai e le tasi ona toe fausia i le fale. Muamua, ona o le fausiaina o se faʻamaumauga o mea e fetaui ma lenei nofoaga, ae le o tagata uma i lalo o le malosiʻaga, ma lona lua, aua o le fau o le tufuga ma le malosi o le gataifale eleele. O le mafuaʻaga lea na faʻatino ai le faʻavae o le fale i le tulaga o le sima sili ona faʻamalosia le faʻapipiʻi i luga o le faʻavae mai le sandbreky paluʻai ma le mafiafia o 30cm. I le taimi lava e tasi, e leʻi suia le fesoasoani o le fale fausiaina, ma o fea na amata mai ai faʻailoga i le vai, sa latou maua le faʻafitauli. E le maua se faavae mautu, ae o le faʻamoemoe i luga o pou pauna apa 'eseʻese. Ipu i isi itu na faʻataʻitaʻiina le faavae i se maa fufuluina maa o le amataga o le lotoifale.

O le fale e atoa lava o loʻo fafie ma leai se mea e aofia ai i fafo, poʻo totonu foi. O le uiga lea e masani ai le ogalaau na aoina mai ai le fale ogalaau o loʻo faʻatinoina e lima, ae le naʻo le toʻilalo. E tusa ai, e i ai le tele o luga ma se fesuiaiga mafiafia, aua o le ogalaau o le ogalaau e masani lava i le pito i lalo ma e masani ona faaitiitia i le pito i luga. A faʻatautaia e ogalaau o loʻo faʻatautaia e le alamanuia, latou te faʻamalieina, e oʻo i le lava lautele atu i le umi atoa. E musu le Faavavau e talanoaina. Muamua, ina ia sefe mea ma, faʻafiafia, e fausia ai se lumanaʻi faʻapitoa o le taua tele, faʻamaʻi le fausiaina. Lenei ua leva ona faʻaaogaina se alavai tuai, pe a fai o ogalaau e faʻatulaga ai le tele o mea, ona faʻalautele lea. I lenei tulaga, latou te matua faʻaosooso i le tasi ma le isi, lea, i le faʻavae, e leai se faʻaopopo e manaʻomia i le va o latou. Ae o loʻo iai pea le faʻatuatuaina, o le pasese poʻo isi mea ma mea e tutusa ai ma meatotino o le a le faʻalavelaveina. O le fale o le Catt o se nofoaga e faʻaaogaina ai le vailaʻau mago.

I le va o le faamamafa
O alauni e faʻatautaia naʻo le faʻaaogaina o le malosi atoatoa ma le matagofie, fatu se foliga faʻapitoa i le fale, faia, e ui i le fale o loʻo faʻagaioia e le i totonu o laupapa laupapa. O fafo o le suauu laʻau, ma intra-bessan suauʻu (Nouei). O lenei metotia o togafitiga e sili atu le taugata nai lo le faʻaaogaina o va eseese, peitaʻio ia. E le gata i lea, o le lacquer e mafai ona gagau le taimi. Ma e mou atu le susu, ma o le a amata ona pogisa mai le laau pe lafoai foi foi. E ui lava o le fale e foliga manaia tele, o lona sikuea e le itiiti. Avat tuu na o ni nai potu. Ae o i latou uma e lautele ma tumu i le malamalama ma le ea. I luga o le fogafale muamua o loo i ai se sauna i le taʻele ma suia potu, o le faletaele ma se potu afi ma le potu taufaamataʻu, faʻatasi ai ma le umukuka. Mai lenei potu tele i totonu o le fale o loʻo iai se galuega i le terace o loʻo feagai ma le vaituloto. O le mataʻutia o le mativa e na o le apoapoaʻi ina ia mafai ai ona tautua i le taumafanafana e tautua o se faaauauina o le magalafu. O le Capy o se potu faʻalua, ma o le itu o le fogafale lona lua e faʻaluaina e laiti nai lo le vaega o le muamua. O le fogafale i luga o le tasi potu-master potumoe (o se tamai potu faʻapaologa i totonu o le magalemu e le mafai ona manatu o se potu fulafula).

Leai Falesa, e aofia ai ma le fale ma le faʻavae, i le fale e leai se mea. E le faʻatagaina le pito i lalo o le vai, ma le lauʻeleʻele e le manaʻomia i tagata na ona. O le mea moni o le mea moni o le taualuga o le taualuga ua uma ona saunia e le lava tulaga o le vevela o le vevela o le potu pito i luga. AV tuʻufaʻatasia ma se vaega obaral fulufulu, e mafai ona tatalia toetoe lava o soʻo se faʻalavelave uiga o le ogatotonu.

O lea fale ua fuafuaina mo nofoaga tumau tumau, o lea na sili ai ona ia mafaufau lelei i le nofomafa. E ui lava o le fausiaina o le fale ua uma ona faʻamafanafana, o le tumutumu o le foloa muamua ma lona lua o le fogafale o se vaega o le vevela o mea vevela (mineral fulufulu). O potu uma i le maualuga o le susu (taele, faleuila, umukuka) o loʻo iai ma le eletise eletise, o le mafuaʻaga lea e le uma ai nei ituaiga ma fafie. O le isi vaega o le potu - o le Hall i luga o le fogafale muamua ma le potumoe i luga o sekone le kaseti afi e ala ile ea.

I le va o le faamamafa
O le moega e faia i le "Wild" mea masani i luga o ata o se tasi o tusiata. O le amio a lenei sitaili o loʻo avea ma o latou foliga o laʻau, o loʻo aveʻese mai ai, ma ufiufi i latou, ma ufiufi i le 100m2 i lenei olaga ua sili ona lauiloa o le 100m2 i lenei olaga ua sili ona lauiloa nei i le 100m2. AVSE ona o le matua tamaoaiga ma le lelei: ua 20 minute i le 20 minute pe a uma le afi o le magalafu, o le ea mafanafana amata e ulufale i le potu i totonu o le ea po o feusuaiga. O le mea lea, e te manaʻomia le 3-5 kg ​​o fafie, e susulu le magalafu ma fai le mafanafana ma le faʻamafanafanaga i totonu o le fale. O le CPD o le kaseti mamanu ma le tapunia o le afi o le afi o le 90%, aʻo le lelei o le masini ma se pepa faʻapipiʻi o le 20-25%. Violaspo Upu O le faʻamafanafana ma le afi o le kaseti ua faʻaititia i le matafaga o le potu e ala i le ea, e osofaʻia ai le "puipui o le fetagisi. E toʻatasi le ea o le ea o le ea vevela o loʻo sapalaiina i potu eseese, e lua e le fana ma se osofaʻiga. E leai se masoa i le magalafu i le magalafu, a o potu o loʻo i luga aʻe o luga ma i tafatafa ane. I le ala, o le siʻitia o le ea i le ea, e mafai ona e fetuunai le ea tafe i totonu o le potu.

O ni nai upu e tatau ona taʻu atu e uiga i totonu, e ui e leai se mea e le masani ai ni pese o loʻo iai. E tusa ai ma le au tusitala o lenei poloketi, e faigofie ona matamata puipui laupapa e leai se palu mama ma se faaiuga sili ona leaga. "O le mea lilo o le lalelei o ia totonu," o le tala lea a Atai Kulkovskaska, "i le malosi o le ola fua o se suiga, o le tausaga o le tausaga ma le taimi o le umi ma pe a mavae le taimi ma le tele o taimi ma taimi o le tausaga ma le taimi o le umi o le tausaga ma le umi. "

O meaafale uma i totonu o le fale o loʻo faia foi o pine ma e tutusa le amber hue pei o puipui, ae o le isi-sologa lelei. O moli ma meainu a le aiga e matua faia lava, ma le le mafai ona faʻatulagaina. Ae o lenei fale, atiaʻe i tekonolosi tuai o fafie fafie, latou foliga masani ma ua tupu. Aemaise le faʻasaga i tua atu o se vaituloto manaia i lona faigofie ma vaituloto o vaituloto, nutimomoia na toso toso.

E le o le mea autu i totonu o le fale i luga o le matafaga tele ?.

Faʻateleina le fuafuaina o le tau o le tau o le fausiaina o se fale ma le aofaʻi o le 125m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Geodeesy (faʻaaoga axes ma faʻailoga, e aofia ai le puleaina o le lalolagi) L. 0.15 3200. 480.
Muamua fuafuaina, atinae ma le malologa o le eleele i lalo o le faavae (slab) M3. 28. sefulu ma le valu 504.
Maliu Matutua Matutua, eleele faamaufaailoga M3. sefulu ma le tasi 7. 77.
Masini o le faavae, muamua-galuega ma faalava vai m2. 85. fa 340.
Faigaluega, faamalosiau, sima (sprem (spb folo) M3. 26. 60. 1560.
Lapataiga Taualomiga m2. iva 2.8. 25,2
Atoa 2990.
Apalai mea i luga o le vaega
Nutimomo maa granite, oneone M3. 27. 28. 756.
Hydrokhotloizol m2. 170. 1,2 204.
Sima mamafa m300 M3. 26. 62. 1612.
Rolling jeeel, fetaui lelei, blueting uaea T. 0,6 390. 234.
Bimuminius mastic, laupapa, crumbroid, fao seti tasi - 300.
Atoa 3100.
Pa (pusa)
Sauniuni galuega, faapipiiina ma le lafoaia o le faamalamalamaina m2. 90. 3.5 315.
Pati tipiina mai logs M3. 46. 110. 5060.
Decolication masini, teperaces ma lagolago malosi m2. 160. sefulu ma le lima 2400.
Atoa 7775.
Apalai mea i luga o le vaega
Laupapa (faataamilo i le vaomatua vevela M3. 46. 100 4600.
Isi mea seti tasi - 300.
Atoa 4900.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 120. 7. 840.
Faʻamaoniga o oʻaves, soʻo, masini o luma m2. 12 sefulu ma le tasi 132.
O le masini o le kalama a le kalama m2. 120. 1,4. 168.
Mafai ona fai togafiti m2. 120. iva 1080.
Faapipiiina o le alavai alavai rm. M. sefulu mal le fa valu 112.
Atoa 2330.
Apalai mea i luga o le vaega
Cancama natura m2. 120. sefulu ma le lima 1800.
VAPORIZOVER MA SINI-HYDRO-FAAMAONI ata m2. 120. 1,7 204.
Alavai (spruce, limatusi) rm. M. sefulu mal le fa sefulu ma le ono 224.
Fusi, vaega ma isi mea seti tasi - 200.
Atoa 2430.
Ogatala le manaia
Isoration of Slab Basetion Cress (Permimeter) m2. sefulu ma le tasi 2. 22.
Isoping o ofutino ma le maualuga o minerale fulufulu fulufulu m2. 200. 2. 400.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. tolu sefulu 25. 750.
Atoa 1170.
Apalai mea i luga o le vaega
Le mautonu isover m2. 200. 2.6 520.
Polystyrene M3. 0,6 740. 444.00.
Wooden faamalama poloka (faaluaina lua-glazed Windows) ma potu potu m2. tolu sefulu 140. 1.00.
Foam aoao, fusi, fetaui lelei ma isi mea seti tasi - 250.
Atoa 5420.
Inisinia faiga
Faʻapipiʻiina o le vai sapalai (fesoʻotaʻiga i le paipa autu, uaea, faʻapipiʻiina o masini mamani) seti 1900.
Faapipiiina o le Seled system seti 2200.
Fireplace masini, faʻapipiʻi o le ventipelation system seti 3100.
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti 1700.
Atoa 8900.
Apalai mea i luga o le vaega
Mafanafana o le foloa essto-nokia (atoa) m2. 12 sefulu ma le valu 220.
Cassette fana (aofia ai) seti tasi - 1800.
Plumping ma eletise eletise, vevela ma faʻapipiʻi masini seti tasi - 9000.
O le gaosiga o Finelani, Suetena, IANi, uamea-palasitika-palasitika ma falepai PVC,
Eletise eletise (uaea, corrugges, vesants, clateners)
Atoa 11020.
Faauma galuega
Masini laupapa laupapa (aofia ai marrace) m2. 125. valu 1000.
Faapipiiina o le faifaatoaga-starcacase, le masini "uliuli" fola, faapipiiina o teuteuga laupapa ma uamea elemene, faapipiiina o potu potu m2. 80. tolu sefulu 2400.
Togafitiga o laupapa laupapa puipui puipui m2. 500. fa 2000.
O sauniuni ma le maualuga o le lanu o le lanu (potumoe), faagaoioia o teuteuga laupapa elefane m2. lima sefulu sefulu ma le ono 800.
Feagai ma le afi afi M2. 6. lua sefulu 120.
Fefe i puipui ma fola ma tumutumu laupapa M2. tolu sefulu sefulu ma le valu 540.
Atoa 6860.
Apalai mea i luga o le vaega
Fola laupapa (ok) M2. 60. sefulu ma le tasi 660.
Manaia le maa M2. 6. lua sefulu 120.
Antippitic-afaina ai (Nouei) L. 150. sefulu ma le valu 2700.
Isi mea seti tasi - 5000.
Atoa 8480.
Aofai o le galuega 30030.
Tau o Mea 35350.
Atoa 65380.

Faitau atili