O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa

Anonim

Lima filifiliga mo le toe fausiaina o se lua-potu potu fale e lua ma le atoa o le 52.3 m2 i totonu o le fale puipui o le P44t faasologa.

O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa 14103_1

O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
O le Cross-Clocting Rack ua faʻaaogaina le tele o mea talafeagai, faʻasaoloto le vaapiapi o le potu malolo mai meaafale ma isi malu
O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
O le Monophonic Up luga o puipui ma o le Stude o le ulutala e faaopopoina e le umukuka "apron" mai le faaputuga o fualaau faisua
O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

O le faataatiaga faatafafā lē tutusa o le fale mautotogi e lua potumoe e mafai ona ausia e le gata i le faasologa P44T i fesili, ae faapea foi i le faasologa o fale P30, P42, P43, P44, P3M, P46m, CAE. O mataupu e le mafai ona faʻaititia le malosi o le fanauina o puipui. Matou te aumaia i lau filifiliga ese filifiliga mo le toe faʻaleleia o le fale mautotogi, i le vaega o le lagolago o loʻo aʻafia ai o loʻo aʻafia i le suia o nofoaga

O fale o nei faasologa ua sui i le tele o fatu o le mumu o piliki ma le i ai o le au taalo. O papatusi o mautotogi e faʻavae i luga o le faiga o transverse ma le faʻaititia o pa puipui, saunia o se fale o le le mautonu ma le mautu. Laʻasaga o le Transvers Traves (3 ma le 3.6 m. O puipui i fafo o le tolu-anufe fofo (nofofua ma lua-module) 250m mafiafia ma se aoga le aoga mai le psb. I totonu e aofia ai le mafolafola faʻamalosi sima o loʻo faʻamalosia ai sima ma le mafiafia o le 140 ma le 180 mm faia mai le brand b22.5 sima. O le faletaele ma le faleuila puipuia 80 mm plastersboard vaega. O fola o loʻo mafolafola faʻamalosi tino sima ma le tele o "ma se potu" (mafiafia - 140m, mea faʻalelalolagi BR22,5). O le taele ma i le umukuka o loʻo i ai le ventiperages maina ma gypsum pa.

I totonu o lenei fale mautotogi, potu malolo, vavae ese faletaele. Vcridore, latalata i le ulufale atu i le faletaele, ua fuafuaina ia Niche i lalo o le puipui puipui. O le tele-feosofig o le slazed erker i le umukuka o loʻo tuʻuina atu i totonu o fale i luga o le fogafale lua ma luga. O le mamao o le faapaologa.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa

O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
Fuafuaga ao le i toe fausiaina

Atunuu faiga

Malosiaga o le Poloketi:

  • Uiga laititi o fau ma faʻapipiʻi galuega,
  • E leai se fesoʻotaʻiga o le poloketi,
  • masini kapeti cupes conupe i le ala savali
  • Faatulagaga o Galuega i tamaiti ma le potu malolo,
  • Faʻavasega faʻapipiʻi o se masini fufulu i le faletaele ma fufulu i le faleuila,
  • Meafaigaluega Kitchen Bar tu ma vavae ese laulau.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Potumoe tuufaatasi ma le potu malolo

O loʻo faʻailoa mai le poloketi i le aiga ma se tamaititi aʻoga. Nai lo le sili ona masani i na mataupu, o tusitala e ofoina atu se tali e faʻavae i luga o faiga faʻasoesa. O loʻo filifilia le sitaili o le atunuʻu mo le potu, o lea ua faʻaaogaina se laʻau i le tini.

Fale ma le auala. O le auala savali na foia faaupuga. I itu e lua o le faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina e toʻalua le kapeneta e toʻalua. O le Intut sone, i tulaga o sikuea, o loʻo tuʻufua mai ai le lapoʻa o le lanu efuefu uliuli. O lenei sone o loʻo i ai pe a faʻatagaina i le isi sikuea, o loʻo tu i le tulimanu o le 30 ma vavaeʻese e le tele o lanu lanu, faʻataʻitaʻiga sami. O le vaega o totoe o le fola e faia i totonu o le pito i totonu o le moli efuefu lanu efuefu ua folasia i luga o le diagonal. O puipui o loʻo ufiufi i moli malamalama, ma le taualuga o paʻepaʻe vai-maualuga vali.

Potu potu-potu moe. Mo le faʻatulagaina o le sone tumaʻoti, o se tasi o potu e vaevaeina i se potu malolo ma se potumoe. O le tuaoi o loʻo tautua i totonu o le vaʻalele-rack mai pa laupapa. O faitotoʻa o le faitotoʻa o se leoleo i tua o le faitotoʻa atagia mai ai le mea o loʻo tupu i totonu o le potu. I tafatafa o le kapeneta, i luga o le puipui, e tuu faatulagaina i se galuega. O lenei tuʻufaʻatasiga e pei o se faʻamalama. O le taʻavale taʻavale i totonu o tapuni ma moega i totonu o le potu o se faʻapitoa faʻapitoa. O le "sili ona lauiloa" o meafale o meafale ma le fola mai le walnut, o lanu e taofia ai o pupuni ma puipui na fausia se lagona o se atunuu.

Fanau I luga o le puipui ma le faamalama O le fale faigaluega ua faatulagaina. Vugl e faaauupegaina ma le maualuga o le ofu. O le BOWE o le moega lata ane. O loʻo atagia i luga le sitaili o le pa puipui i lalo o le pa o pa laupapa i lalo o le pa o le moli laupapa, i laupapa laupapa, o se sitepu i luga o le moega i luga o le moega i luga o le moega i luga o le moega i luga o le moega i luga o le moega i luga o le moega i luga o le moega i luga o le moega i luga o le moega i luga o le moega i luga o le moega i luga o puipui o laufanua i tua o puipui. O lenei atavali e fausia ai se foliga manaia o se vasega pepe. O loʻo ufiufi i le poloka galuega elemene i luga o le moega, o le kapeta i "auala vaivai, o se ie i luga o le pupula o le lagona o le malamalama o le malamalama o le malamalama o le moli o le malamalama o le moli o le malamalama o le malamalama o le moli o le malamalama o le moli o le malamalama o le moli o le malamalama o le moli o le malamalama o le moli o le malamalama leaga.

Umukuka vaevaeina i ni vaega se lua o le galue ma 'ai. O le mea mulimuli, e pei o le ulufale sone o le alatele, ua faʻamamafaina ma se lanu efuefu pogisa ma o le faʻafefeteina ma le multiololored tile. O le igoa lanu o le puipui o puipui e iloga ai i le tumutumu o Terracotta, adic ma lanu lanumeamata lanu. O le studes o umukuka kamuta e faia i se pinis O le galue i luga o le pito i luga o le ulu sologa "tafe" i le worktop i le faamalama, lea ua faaaogaina e avea o se counter.

Faletaele ma le faleuila. E le suia le faataatiaga o nei potu. O le potu fiafia e faamautu ai e se peʻa, ma o le fufuluina masini ua faʻapipiʻiina i totonu o le faletaele. O loʻo faʻaaoga e le Wandwinding le fola ma le ata "Sea Pepela", o puipui o loʻo faia ma Bitge Tiles i le tuʻufaʻatasiga ma paʻepaʻe vali. Faasee le matagofie o le taualuga.

Vaega o le Vaega, Tagata Faigaluega a le Tusitala $ 1250.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Ulufale Hall, Carridor, vaega o le umukuka, malky Ceramic tile pamesa ciramica (Spain) 18.3 m2 29. 530,7
Vaega o le umukuka, faletaele, faleuila, vaega o le alatele Ceramic tile caesar (Italia) 4.9 M2 29.9 146.5
Potu potu malolo, tamaiti Puleale Ala 30.3 m2 27. 818,1
Puipui
Le mea atoa Vitio vali (Siamani) 23 l. 2.9 66.7
Kler Castoi. 3 L. sefulu mal le fa 42.
Vaega o le vasega pepe, vaega o le potu malolo Laupapa laupapa laupapa 5.2 M2. 25. 130.
Umukuka "apron", vaega o le umukuka Ceramic tile sangagostino (Italia) 5.3 M2. 28. 148.4
Faletaele, faleuila Ceramic tile steuler (Siamani) 24 M2. tolu sefulu 720.
Vaega o le potumoe Wallpaper Arte (Belgium) 5 taavale 13,2 65.80
Taua
Le mea atoa Galuega-emulsion vali 26 L. 2,3. 59.8
Faitotoa
Vaega Uamea "garsia" (Lusia) 1 PC. 429. 429.
Malologa Wooden (Rusia) 5 fasi. 198. 990.
Faiva
Faletaele Fufulu fufulu, taele roca (spain) 2 pcs. 812.
Cerone fefiloi (Siamani) Seti 215.
Malolo Fufulu pesini, faleuila roca 2 pcs. 320.
Malamalama
Vaega Taaluga moli 1 PC. 140. 140.
Umukuka Syspered moli WIKA (Suetena) 3 PCs. 173.
Lamepa (Italia) 3 PCs. 55. 165.
Potu moe potu Desktop lamp queens (Italia) 1 PC. 67. 67.
Moli moli 2 pcs. 7. sefulu mal le fa,
Fanau Clataling lamepa (Latvia) 5 fasi. 130. 650.
Kesi kesi 1 PC. 45. 45.
Le mea atoa Halosen moli 26 PCs. 10 260.
Meaafale
Vaega Kapeneta kadel (Rusia) 2100.
Potu moe potu Sofa "Mati 8" (Lusia) 1 PC. 1200. 1200.
TUB mo TV IKA 1 PC. 393.
Moe moe (Lusia) 1 PC. 860. 860.
Taavale faleuila, ikea nofoa 1 PC. 235.
Taitai (Lusia) 1 PC. 175. 175.
Workroebe Shell (e okaina) 1 PC. 567. 567.
Fanau Moega, laulau, kapeneta iska 3 PCs. 825.
Taitai Matutua, Vaa o Ouka 2 pcs. 205.
Umukuka Ulutala "Satelite Style" (Lusia) 6 pog. M. 450. 2700.
Laulau (e oka) (Lusia) 1 PC. 156. 156.
Taavale nofoa, ika nofoa 5 fasi. 190.
Leaga
Potu moe potu Ata laupapa (Lusia) 876.
Vaega o le potu malolo - potumoe, fanau Pa vali (tau o le galuega) 1075.
Atoa 18564.9

O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
O se faʻataʻitaʻiga faʻailoga o le suia o le potu masani- "faʻasalaga"
O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
I totonu o le vasega pepe, o auiliiliga uma ma mea e filifilia e saʻo lava, e tuʻuina atu i le laʻau
O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Lanu + malamalama

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faateleina le vaega o le faletaele,
  • o le fausiaina o se potu sili ona faigata manaia,
  • Faalapotopotoga o le masani o moli auala.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • le manaʻoga e ogatasi le poloketi
  • E taugata le fausiaina ma le faʻapipiʻiina o galuega,
  • Faʻaititia le avanoa avanoa i le 1.2m2.

Talisuaga Asiasi i se ulugalii faaipoipo lelei. O le tuʻufaʻatasiga i totonu o le toʻafilemu o le toʻafilemu ma aso nei meafale e fausia ai se lagona o se "faamoega."

Falefaafiafia. Ina ua toe teuteu, o se vaega o loʻo faʻavaivaia i le va o le alatele ma le potu malolo, ma le toe foʻi mai, o le tusitala o le Suafa o le Wall Wing (2700600mm) o le lanu uliuli. O le iʻuga o se lelei i le va o le alatele. Paul Ia, pei o le umukuka, i le faletaele ma le auala, ua faataatia ese ma Coardic Tillander.

Umukuka. O le puipui ulufale i le va o le potu malolo ma o le umukuka ua tipi ese le tatalaina o le 1000mm lautele. E faaleleia e se uamea fausaga. O le tulimanu o le tulimanu ma le stade o le lanu o le cherry ua manuia ona faʻataunuʻuina e le taliga o le umukuka o le umukuka "afu". Luga o le nofoaga galue ma le ogaumu e le manatu i le pito i luga loka. O le pulou e siosiomia e ala i le gaoi. O le vaega 'eseʻese o loʻo faʻapipiʻiina i le ericker, i le mea o taumafataga uma i le potu malolo aiga e liligi atu i se aso malolo. O lenei fiafiaga fiafia e foliga mai e vaʻaia e le puipui o le mafanafana o samasama ma teisi malulu. Le "lotia" mao mea vevela i le umukuka o le umukuka.

Potu malolo. O fola i totonu o le potu malolo, o le potumoe ma le ofu manaia na teuteuina i laumeta i lalo o le moli pani sipela ". Mai le faaputuga o le ala savali, e vavaeeseina ai le P-ata tusiata mai le pogisa o le laupapa. Pa puipui ma le taualuga lanu i Begee lanu. O meaafale o le potu ua mafaufau i ai i se auala faapenei, muamua, maua se vaʻaiga talafeagai o ata tifaga i totonu o le potu faletalimalo. O le faia o lenei mea, o le TV ma luma o pou o loʻo i le agavale o le Amataga, ma le SOFA e faʻapipiʻi i luga, lea na faʻamaloloina ai le au failaʻu, pe na faʻamalolo le au failauga pito i tua. Ma e mafai ona ausia se lelei manaia aafiaga. O le Maota Auauna mo le faitauga - Nofo i ai, e le mafai ona manuia lava le ata ma leo, peitaʻi o le malamalama mai le faamalama e pa'ū tonu i luga o le tusi. I se isi itu, o le komipiuta laulau ua liua "i le faamalama, ese mai le fiafia i luga o le mataitu o le a faalavelave i galuega.

Potumoe ma le potu moe. O le pule o le sui e tuʻuina atu i se isi potu ofu ofu ma fata ma tautau, ina ia faʻalavelaveina le siʻosiʻomaga i le tasi ma le isi, o le a alu ese mai le fale i le tasi taimi). I le va o le potu e fai ai le ofu, o le potumoe ma le latalata ane, o puipui o GLC. Latou fausia se tamai alataimi. Anapogi, faiʻe potu, ua faʻaaogaina e lenei pati taʻaʻalo ma potu ola. O meaafale mo le potumoe ma le potu malolo o loʻo filifilia ai le gaosiga o le aiga.

Faletaele. ua layered le faitotoa i le va o le auala ma le umukuka ma piliki ma shuffle. dismantled vaega o le septum vavaeeseina le faleuila mai le faletaele. O le vaega o le tuufaatasi faletaele aofia ai sikuea mita o le faleuila, faletaele ma se vaega o le auala. I le avanoa faatulagaina o le avanoa na tuu ai le faleuila, Bidit ma fufulu masini. O le faʻamalama o le 1750150mm i le tele o loʻo tipiina i le va o le faletaele ma le umukuka e faʻapipiʻi ai le tioata gaʻo i le lapoʻa faʻafitauli. I se faʻaopopoga, o le podium o loʻo tu ai poʻo fea le vai o loʻo iai. O le sagisagi ua tuu i luga o le vinyl chartertpop. O le fogaeleele, e pei foi o le fola ma puipui o le faletaele teuteuina ei ai se ata keramika lanumoana. I se faʻaopopoga, o le potu e faʻaalu i le faʻata e faʻamamafa ai le tataʻa o le tele o lanu.

Poloketi vaega $ 2604.
O le pulega o le tusitala $ 450.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Potumoe, chotrobe, carridor Plasterboard i luga o le uamea faavaa (Rusia) 42,3m2. 12 507.6
Faletaele Mosture-tetee o lotoa pito i luga o le uamea faavaa (Lusia) 2m2 sefulu mal le fa 28.
Piliki 130 PCS. 0.15 19.5
Fola
Taofia Hall, Kitchen, faletaele Ceramic novabell faaputuga (Italia) 20,2M2 22. 444.4.
Potu potu, potumoe potu moe, faiʻelaina potu, ala galue Laminate Unilly Decor (Belgium) 30.3M2. 25. 757.5
Puipui
Faletaele Mosaic (Saina) 40.1m2 21. 842,1
Mosture-tetee vali dutfa (Siamani) 2,7m2 7.9 21.3.
Malologa Dufa vali. 40 L. 4.3 172.
Colter dufa. 3 L. 12 36.
Umukuka "Apron" Mosaic (Saina) 3M2 26. 78.
Taua
Faletaele Faʻaiʻu le taualuga carred noir (Farani) 8,8M2. 44. 387,2
Malologa Dufa vali. 18 L _ 5.3 95.4
Faitotoa
Vaega O le faitotoʻa a le aliʻi ulufale (Italia) 1 PC. 795. 795.
Faletaele, potumoe, chotrobe O aiga o le NUUSC PORTE (Italia) 3 PCs. 350. 750.
Faiva
Faletaele Taele "Patriot" (Lusia) 1 PC. 1460. 1460.
Faleuila, idow snk (Fitland) 2 pcs. - 550.
O le fefiloi o le palu (Siamani) Seti - 236.
Vevela solo solo, faata - - 400.
Malamalama
Potu, o le potu moe, faitaaga Haloseen moli (turkey) 6 PCs. sefulu ma le iva 114.
Umukuka Kal lamepa (Italia) 3 PCs. 164. 492.
Potu malolo Malamalama (Italia) 3 PCs. 230. 690.
Aser kaal. 1 PC. 310. 310.
Potumoe Lamepa i luga o le rod (Siamani) 3 PCs. 150. 300.
Sanosel Smimerman roumer moli (Siamani 8 PCs. 12 96.
Meaafale
Vaega Shefl Wall Ikea (Suetena) 1 PC. 130. 130.
Ofu Workrobe Mercury (Italia) 1 PC. 1200. 1200.
Umukuka Astra's headset (Italia) 4.6 M. 800. 3680.
Tipiina Vaega Elt (Rusia) 5 laina. - 780.
Potu malolo Komepiuta laulau ma nofoa (Lusia) 1 PC. 54. 54.
Upholsted Meafale vibievefere (Italia) - - 2500.
Fata i lalo ole CD iPa 1 PC. 40. 40.
Helves (e okaina) 2 pcs. 110. 220.
Fata, laulau kofe 3 PCs. - 540.
Potumoe Moega, moega i tafatafa o laulau (Italia) 1 PC. 2386. 2386.
Laei laulau 1 PC. 300. 300.
Shelves, Rack (Lusia) - - 700.
Faamatalaga Faapitoa
Potu malolo Sound Glass Windows - - 1297.
Faletaele Custorttop mo le magoto (e okaina) - - 400.
Atoa 23809.

O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
O le autu o le mafanafana o le lanu samasama na faʻatinoina i totonu o le potu malolo atoa, mai le vaʻaia e pupu ai tioata. Faʻatusatusaina o le pogisa leo o meaafale meaafale
O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
Ina ia aloese mai le monomon o le mamanu o le potu, ua lava lea e teuteu ai a Mose na o se umukuka "talieleele"
O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Leo o musika

Malosiaga o le Poloketi:

  • Liua o le fale mautotogi i le tolu potu,
  • Faateleina le vaega o le faletaele,
  • Faatulaga o le Brewerobe i le alatele,
  • Fausiaina o se mea e leai se mea e maua ai.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • le manaʻomia e faʻamalosia le tatalaina i totonu o le puipui puipui ma le fesoasoani o uʻamea fausaga,
  • Faʻaititia o avanoa avanoa 2.4m2,
  • leai se avanoa i le susulu o le la i le ala savali
  • Lau pele le fausiaina ma le faʻapipiʻiina o galuega

O loʻo taʻu atu lenei i totonu o le ulugalii talavou, e le matauina le poto e uiga i Gamma. O le fale mautotogi e manaia ona o le potu malolo na maua se piano, ma le lua potu e lua na liliu i totonu o le potu e tolu ma le ofisa.

Falefaafiafia. ua demolished le vasega vavaeeseina le alasavali mai le potu, ma a fou o HCL faaaogaina o talaaga otooto uamea ua faatuina i se displacement o 0,6 m. O sea tali faʻatagaina oe e faʻapipiʻiina se charroebe o loʻo faʻafeagai le faitotoʻa i luma o le faitotoʻa. Seʻi 'i fafo faaaogaina tele o ituaiga o lanu o laau terracotta ma le tautoulu. ua faamatuu le fola i maa keramika pogisa, lea e tatau i le silhouettes o meafale malamalama ena ma faamamafa mai le ituaiga o le lugbyrs i luga o le faitotoa sliding o le kapeneta. O le ofu masaesae, i lalo o le lanu o le maʻa masani, o loʻo tuu i le auala "taofiofi" ma feteʻenaʻi ma le lamolemole palu ma le taualuga valivali i totonu o se moli-manogi lanu.

Potu malolo Faaaogaina mo le aiga konaseti. O le mea lea, o puipui iinei, mo le lelei o le faʻaoʻoleʻo lea, teuteuina i mea mai le uta. O mea foi e tasi o loʻo faʻaogaina i le teuteuga o le fale teu oloa. O puipui ma le tauluga o loʻo tusia i luga o le tasi lanu lanu (ufiufi i le vai-vela vali). O le moli efuefu sofa o le "le fiafia i se mea pupula, o le fealofani ma se moli moli umi-galu. O se lanu uliuli lanu pulupulu sipela i luga o le fola.

Potu le-potu malolo. ua tuu i le ogaumu i le ogatotonu o le potu, lea e faaitiitia ai le laina meafale ane i le puipui. O le faafoliga malamalama o le headset (paina) ei ai le ituaiga o le laau untreated ma le tuufaatasia o le lanu o le fola keramika i le nofoaga faigaluega. Le umukuka faaaoga se seti o meafale ma fausia-i mea faigaluega e aiga. O le Tile o loʻo ogatasi ma palolo poʻo le pogisa uila) o le alavai, potu malolo ma se vaega o le umukuka. Puipui toe faʻafouina se faʻaleleia atili o le faʻavaeina o chramic mosaic. O le ofu tutusa, ae o le isi paolo ua teuteuina i se faletaele (puipui-malu lanumoana, afa-lanumoana). O le maualuga o le taualuga i totonu o le umukuka ua faʻaititia i le 10cm ona o le faʻaaogaina o se droud digwall mamanu. O le uaea o lamepa ma le faʻaputuga faʻataʻu o le paʻu e fesoʻotaʻi ai le ufi i se masani o le ventraing clat o loʻo nanaina. Kapeneta ma potumoe, vavae ese mai le tasi le isi e ala i partitions, fausia ai potu e lua.

Kapeneta Faaauupegaina ma se kesi ma se atigipusa, nofoa afi ma malutaga mo tusi. O puipui o loʻo ufiufi i le faigofie ona faʻamamaina vai o vai. ua faia o moli i le totogiina o desktop ma luminaires halogen.

Potumoe , pei o le faitotoʻa ulufale, o loʻo tu aʻe i luga o le masani o le Terracotta. O puipui o loʻo pogisa iinei nai lo le toe vaega o potu. O le moega e pikiina se moli moli ma se foliga mai ua lauiloa. A felanulanuaʻi bedspread avea latalata atu i le totonu o le totonu o le totonu o le iloga.

Faletaele Faateleina i le tuʻufaʻatasia o faleuila. "Nana" le faleuila e mafai ai e le faleuila ona faia le puipui, ma faʻapipiʻi i le moli o le bepi o bemici. O le fola ma puipui o lo o tusia i luga o le Gamma e tasi. O le tuʻufaʻatasiga faʻatuatuaina o se moli moli pupula. O le mea e maua ai ma mea e maua mai le tasi aoina.

Poloketi vaega $ 2650.
O le pulega o le tusitala $ 500.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Vaega Plasterboard i luga o le uamea faavaa (Rusia) 9,6m2. 12 115,2
Faletaele Mosture-tetee o lotoa pito i luga o le uamea faavaa (Lusia) 1,7m2. sefulu mal le fa 23.8.
Fola
Carridor, potu malolo, potumoe, kapeneta Parqut Komiti Komiti Faʻatasi "Faʻamaoni" (Lusia) 30.1m2 tolu sefulu 1080.
Umukuka Tile Eco cerama (Italia) 4,5m2 lua sefulu 90.
Fale Komitiitita 5,6m2. tolu sefulu 168.
Faletaele Tale "Marine Pepe" Giaretta (Italia) 3M2 lua sefulu 104.
Puipui
Vaitafe, ala taʻavale, kamuta vaega, kapeneta OOKOS vali (Italia) 36 L. 5,4. 194.4
Korle oios. 3 L. sefulu mal le fa 42.
Vaega o le umukuka Tile "Sea Sea Pebbles" Giaretta 8.5m2 lua sefulu 170.
Potu potu, potumoe Ie o le wicker cargo 40.2M2 12.4 500.
Faletaele Tile "Sea Sea Pebbles" Giaretta 12m2. 25. 300.
Taua
Potu uma Mosture-tetee o lotoa pito i luga o le uamea faavaa (Lusia) 51,3m2. sefulu mal le fa 718,2
OOkos vai-emulsion vali 18 L _ 4,2 75.6
Faitotoa
Vaega Ulufale, multi-foliga uamea faitotoa (Isaraelu) 1 PC. 950. 950.
Faletaele Faitotoa (Lusia) 1 PC. 180. 180.
Kapeneta, potumoe Sliding faitotoa, faavaa laupapa ma se chit wicker faatagaina na (Rusia) 8,4M2. - 699.
Kapeneta Fafie faitotoa (Lusia) 1 PC. 120. 120.
Faiva
Faletaele Tapu, Washbasin, Laufen faleuila (Switzerland) - - 1600.
Malamalama
Alatele, faletaele, potumoe Lumonescent lamepa popopliving cubutto (Italia) - - 329.
Potu malolo Chandelier, lala (Turkey) 3 PCs. - 85.
Kapeneta Lisi o Lamp (Turkey) 1 PC. 28. 28.
Le mea atoa Faʻailoga Faʻailoga (Turkey) 13 PCs. 6. 78.
Meaafale
Vaega Kadel workrobe (Rusia) - - 1890.
Umukuka Umukuka seti (Lusia) 3 pog. M. - 1400.
Vaega enge (Turkey) 5 laina. - 501.
Potu malolo Tusi fata "Lotus" (Lusia) - - 340.
Gagau sofa gofie sofa (Rusia) 1 seti. 1147. 1147.
Tv laulau - - 190.
Potumoe Moega, moega i autafa (slovenia) 3 PCs. - 769.
Atoa 12977.

O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
Rack i le potu malolo - o le leoleo autu o tusi, musika tusi tusi ma isi tusitusiga
O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
O le le masani ai faʻamatalaga i le ata o le umukuka e faʻaliliu chramic mostac (280 x 280 mm) ma le ata "o le sami o le gataifale.
O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

E leai se toe fausia

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faasaoina o Fuafuaga o le Fuafuaga o le Fale Mau,
  • Fausiaina o se ofisa Fale
  • Palu kapeneta masini
  • O le le lelei o le totonu o mataupu o loʻo faia e faʻatonu ai.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faʻaopopoina o le Polokalame o le Polokalama ona o le faʻaaogaina o fausaga o fausaga e faʻatino ai

O lenei poloketi ua manaʻomia foʻi mo talavou toʻalua. Ma lona aitaʻuga manatu faapea, e aunoa ma le faʻaleagaina o le nofoaga o loʻo taʻua, faʻaopopo lona faʻavae o fausaga fausaga ma mamanu, o mea taʻitasi e faʻataunuʻuina lona galuega. O faitotoa, i le potu o le ola, o se TV ma se TV, o se umukuka-laulau-fata ma, mulimuli ane, i le potumoe-afeafe-pule. Toeitiiti lava o lisi uma ua le-faatatauina, o lea na latou gaosia e oka ai.

Falefaafiafia. Lenei, i itu uma e lua o le faitotoʻa ulufale, e lua vaega mai le GLC ua fausia. Fausia nishes na faʻatulaga e lua kapeneta mo le teuina o lavalava. O le puipui i luga o le le tusa ma le swod-crating rack, symmetric i lona geometry inpurt inpur portal. Mo le lelei o lenei tulaga, o fasia vaega o fausia, i le fa "faamalama" tipi i totonu, mai totonu o le laupapa laupapa. O le faitotoa poloka e le mautonu. Ina ua maeʻa, ona mafai ona faʻaogaina le fata ma ala i le potu tele ma mai le potu malolo. Pa i potu uma, seʻi vagana le faletaele ma le faleuila, ua ufitia i tioata i tioata. O loʻo faʻaaogaina le inisiua i fafo o fafo ole komipiuta.

Potu malolo. O le pule i totonu o le potu malolo o le rack o le rack ituaiga i lalo o le TV, o le pito i tua o le mea na faia e GLC. E manaia foi le laulau ole kofe, o le taua o le poloka ua liligiina mai le sima. O le tele o le maualuga o le taualuga ma le pito i tua na faatonuina, e faia o le digwall.

Potumoe E vaevaeina i se lua sone: o le moe moni ma le kapeneta. O nei avanoa e vavaeeseina mai le tasi le isi o le ie puipui o le ie lino. O le galuega o le laualuga o le laulau i le ofisa e faatinoina mai i le ipu meaafale ma le mafiafia o 30mm. O le moega o loʻo i totonu o le nik na faia e ni vaega se lua, lea o loʻo i le taimi tutusa o autafa o kapeneta mo lavalava. O le faʻailoga autu o loʻo tuʻuina atu i luga o le laupapa. I le isi itu, o se modular system e aofia ai se leoleo, fata mo tusi, tagamea ma laei laulau o lo o tumu i luga.

Umukuka, O le tulaga o le mea lea e totoe e le suia, o loʻo tuʻuina atu i se umukuka ma se potu 'ai. O le tuʻufaʻatasiga o elemene i le va o le galue ma '' ai nofoaga o loʻo avea ma ata o le talita mo le tasi lanu lanu ma se galuega. O lenei "mea totino" o loʻo i totonu o le totonu o le laufanua ma le faʻatasi e avea ma se fata mo ipu. O le taualuga i luga o le kapeneta "faʻasaʻoina" mo le pito i tua o le masini, faʻapea foʻi ma le masking o le taʻotoga o loʻo i ai ma le gaʻo.

Faletaele. O le potu faleuila e le faia ni suiga taua. O iinei na o le faapipiiina malosi. O le faletaele ma le faleuila ua tuʻuina atu ma fusi ma o loʻo sapalaiina ma moli moli o le moli o le uila, alavai i le faʻamaloloina o le faʻauiga, atoa e pei foi o le vela lautele. Faʻaola i le isi i le faletaele, o le fufuluina masini ua faʻapipiʻiina o loʻo tuʻuina atu ai le countertop ma tele fata.

Poloketi vaega $ 2160.
O le pulega o le tusitala $ 500.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Fale moe, potumoe Plasterboard i luga o le uamea faavaa (Rusia) 29.5m2. 12 354.
Fola
Faletaele, faleuila, alavai, kapeneta Fabbicta Marti E Graniti 4040m stade, Matte (Italia) 18.9m2. 35. 660.4.
Potumoe Perto Laminate (Suetena), cherry 10m2 28. 280.
Potu malolo, umukuka Perto Laminate, nati 22.1m2 28. 619.6
Puipui
Alatele, potu malolo, umukuka, potumoe, kapeneta Vali tagata (Suetena) 36 L. 4.8. 172.8
Gymelomes Bau Max (Siamani) 95,6m2 0,6 57,36.
Faletaele, faleuila Tile Vitra (Turkey) 29.2M2 22. 642.4
Taua
Alatele, potu malolo, umukuka, potumoe, kapeneta Plasterboard i luga o le uamea faavaa (Rusia) 46,6m2. 12 559,2
Vali acrylic beckers 18 L _ 4.8. 86,4.
Faletaele, faleuila Taualuga lapisi (Siamani) 4.7m2. sefulu ma le iva 89.3
Faitotoa
Vaega Tele-foliga uamea faitotoa (Isaraelu) 1 PC. 950. 950.
Potumoe Potu fai potu nuxo (Italia) 1 PC. 345. 345.
Faletaele, faleuila Totonu o faitotoa totonu nuxo 2 pcs. 290. 580.
Faiva
Faletaele, faleuila Taele "Readomir" (Lusia) 1 PC. 370. 370.
Fusia le duuravit (Siamani) 1 PC. 570. 570.
Faleuila duuravit. 1 PC. 360. 360.
Fundbanin Fafun (Switzerland) 1 PC. 345. 345.
Malamalama
Umukuka, potumoe Taofiofi moli (Turkey) 2 pcs. - 240.
Le mea atoa Haloseen moli (turkey) 30 PCs. 8,2 246.
Meaafale
Vaega Fausia-i Mr.Doders kapeneta - - 1960.
Fafie laupapa o Moa. 4 mea. tolu sefulu 120.
Potu malolo Fata, kofe kofe- afi - - 342.
Sofa moega "Mati 8" 1 PC. - 616.
Rack i lalo o masini ma TV 1 PC. - 750.
Umukuka Umukuka ulu ikea, "laulau" 1 seti. 4980. 4980.
Moe Fausia-i Mr.Doders kapeneta - 1500. 3000.
Atoa 19295.5

O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
Beige ma lanu efuefu faaitiitia le mamafa o le tusiata o le potu o le potu malolo
O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
O le mamanu o le P-ata faʻailoaina mai le uluaʻi tusi i le masani masani o le umukuka
O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Manaia le taofiofi

Malosiaga o le Poloketi:

  • Uiga laititi o fau ma faʻapipiʻi galuega,
  • Faateleina le vaega o le faletaele,
  • Fausiaina o se isi potu
  • Potumoe o potu.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faʻaititia le potu moe ona o le masini

O lenei fale mautotogi ua fuafuaina mo le nofoaga o le sitiseni o toeaina. Lenei, e le pei o filifiliga muamua, o loʻo fuafua e suʻe se potumoe i totonu o se potu laititi, ma le potu malolo, saunia, faʻatulaga latalata i le faapaologa.

Vaega Foia i le malosi malosi. O lona ogatotonu o le ogatotonu o le tele o le fogafale pito i luga o le taua i le taualuga. O le le lava o faitotoʻa i le umukuka ma i le potu malolo vaʻaia o loʻo tuʻufaʻatasia sone eseese o le fale mautotogi. O lenei tautua o le pito i fafo o le pito i fafo o le sitaili o le siracotta lanu, sologa lelei "tafe" i totonu o le umukuka. Ina ia tumau le sone o loʻo tumau pea, o le kapeneta mo le i fafo o loʻo ofoina i le auala (i le nikota).

Umukuka. O le nofoaga o meafale ma le uluaʻi foliga o le kesi a o latou toe fai le foliga o le tagata eli. O le felauaiga o le umukuka ulu o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le fafie laupapa. O lenei sini o loʻo faʻaogaina fata ua faʻapipiʻi e le lanu ulu. O puipui o loʻo valiina i le oneone oneone, faʻamaluina e le umukuka "Apton" (o loʻo faia ma le paʻu o le faʻaʻaisa. O le umukuka, o le alatele ma le auala o loʻo vaaia faʻatasi ai ma le foloa (ceramoc fales) ma puipui.

Nofoaga tutotonu i le fale mautotogi potu malolo . O lona tuufaatasiga pule o se lapoa tele i luga o le puipui. E mafai ona e tuu tusi, ata ma isi mea. O nisi malu o loʻo tapunia e faitotoʻa o loʻo faia i tioata manino tioata. Ua saunia foi i le fata mo se nofoaga e galue ai. O le lanu ogatotonu o le potu malolo e lua Sofas ma le i luga o le utu i luga o le tasi. Tasi o le a liliu atu i le fale fale faafiafia, o le lona lua i le nofoaga faafiafia ma le ulufale atu i le faapaologa. O le tala a le tusitala o se storelcent gredge square, o loʻo iai i tulimanu (i le mamao o le 150mm mai le siʻosiʻomaga) ma uʻamea faʻapipiʻi. I lenei auala, o le sialaina e nana ai le nanaina ma le aafiaga o le faʻalumaina o oneone na faia.

Potumoe - O le potu lenei, ua vavaeʻese mai i isi uma. O sea aafiaga e ausia ona o le nofoaga faʻapitoa o le potu o le ofu o le laʻei - o le ulufale atu i le itu tumaʻoti e faʻaoʻo mai ai. Faʻaititia o le potumoe eria e mafua mai i le manaʻo e faia le potu ausilali o ausilali ma faʻapolopati i faiga fou o mea. E tusa ai ma le poloketi, o le faʻavasegaina ma le ogatotonu o faitotoʻa o le moega o loʻo faia e faʻaaoga ai le tioata Matte. O le pupula leo o le laumua i totonu o le potumoe, potu malolo ma laei o le potu e tuʻufaʻatasia ma clamic trales o le auala i le alavai ma i le umukuka. O le potumoe e nofo ai i le mea sili ona maualalo meaafale o le mea taua (moega ma moega masini. O le moega laupapa ma le maualuga i tua ma se lapoʻa tele o le tino orthopedic sa toetoe lava o le atoa vaega o le potu, o le a lava le nofoaga mo le fuaitau. O le lanu o le tino tusia o pa puipui o loʻo fausia i luga o lanu faʻafilemu o le tautoga o tautoga faʻafilemu, o lea e fatufaʻia ai se lagona o le filemu filemu. Lua ituaiga o moli ua faʻaaogaina: o le aotelega o le taualuga ma le lotoifale i luga o le moega.

Faletaele Ina ua uma ona toe fausia lona tulaga. Taele fesiitai mafai ona tuu se fufulu fufulu luga o le ufiufi puipui. O le faleuila e tumau pea i le nofoaga e tasi, na o le suia i se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga. O le potu e vavaeeseina e se multiololored Tile.

Poloketi vaega $ 2450.
O le pulega o le tusitala $ 400.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Ofu Plasterboard i luga o le uamea faavaa (Rusia) 8.2m2 sefulu ma le ono 131,2
Fola
Taofia Hall, Kitchen, Carridor Ceramic Tale Atlas Allades (Italia) 17.1m2 tolu sefulu 513.
Faletaele Tile Farbrasa (Spain) 3M2 25. 75.
Potu potu, potumoe potu moe, fai ofu Laminated Parqutch Tautua (Suetena) 30.3M2. 23. 696.9
Puipui
Ulufale Hall Hall, potu malolo, potumoe, fale puipui Alpa Water Inject Preset (Farani) 30 L. 3,4. 102.
Colover Alpa. 3 L. 12 36.
Carridor, umukuka Venetian Plaster "Aneti" 32m2. tolu sefulu 960.
Faletaele Tale Farbrapi. 27m2 25. 675.
Taua
Potu uma Alpa vali. 20 l. 3,4. 68.
Faitotoa
Vaega Ulufale, Steel faitotoa (Lusia) 1 PC. - 420.
Ofu Sliding Tatoʻi vaega faʻaleaganuʻu (Italia) 2 pcs. 550. 1100.
Tulaga ese vaega (Italia) 2 pcs. 450. 900.
Faletaele Fafie faitotoʻa Praktik (Lusia) 1 PC. - 200.
Faiva
Faletaele Taele ido (Finelani) 1 PC. - 680.
Fufulu le IDO. 1 PC. - 220.
Faleuila iso. 1 PC. - 340.
Sirr, fata (Lusia) - - 140.
Malamalama
Hall, Carridor Ogatotonu moli uila (Italia) 5 fasi. 60. 300.
Umukuka Faʻailoga Faʻailoga (Turkey) 3 PCs. 10 tolu sefulu
Moli moli (Turkey) 8 PCs. 10 80.
Potu malolo Counded lamepa (e okaina) 3 PCs. 150. 450.
Potumoe Chandelier, paranesi (Austria) 3 PCs. 100 300.
Faletaele Paranesi (Austria) 3 PCs. lua sefulu 60.
Meaafale
Vaega Pupuga vaivai (Lusia) 1 PC. 100 100
Rack tautau (Rusia) 1 PC. 40. 40.
Umukuka Umukuka seti "FQM. Faasilasilaga" (Lusia) 4.8 M. 350. 1680.
Countertp, fata (e okaina) - - 210.
Potu malolo Rack mr. Faitotoa (Lusia) - - 1900.
Sofa, nofoa, lanumoana narval (Lusia) 2 pcs. 1530. 3650.
Fale 1 PC. - 170.
Kofe laulau mr. Faitotoa. 1 PC. - 250.
Potumoe Momo o le Headset Drema (Lusia) - - 720.
Atoa 17197,1
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O le tasi potu moe o le fale i le fale o le P44t faasologa 14103_19

Designer: vladimir Nesterov

Tusiata mamanu: Andrei Volkov

Poloketi Tusitala: Natatia Tokarev

Poloketi Tusitala: Tatyana Maneyeva

Architect-Detotiner: Antona Mazezhrina

Tusiata mamanu: Andrey Yudanov

Matamata i luga

Faitau atili