Faataamilo i le moli moli

Anonim

Toe faaleleia o le tolu-potu potu fale e tolu ma le vaega atoa o 76 m2 i le p44t potu fale. Fua faatatau.

Faataamilo i le moli moli 14109_1

Faataamilo i le moli moli
O le alatele ua tuu i ai ma le fale mautotogi ma tautau mai ika. O le siliva pito i luga o faitotoʻa ma fata e tuʻufaʻatasia ma le taʻimua-lanu efuefu o cerearalic tumutumu i luga o le fola. Faʻamatalaga taua - manifinifi paʻepaʻe fasi i luga o puipui i lalo o le taualuga ma paʻepaʻe pito o le faitotoʻa

Faataamilo i le moli moli

Faataamilo i le moli moli
Na siitia le potu malolo i le 7.6 M2, Connetting State of the Cill. Mo se futuristic chandelier (dzes, Italia) ma tamai moli moli ma manatu halogn ruliares (Osmram) faʻapipiʻiina o se faʻaupuga maualalo. O le lautele lautele matala, agaʻi atu i le sone tumaʻoti, faʻamalosia le tutusa ma le tatalaina o le umukuka
Faataamilo i le moli moli
O le pa, ia o le a tuʻuina le auala atoa, vali i se moli moli lanu (beckerplast 3 vali), e tosina mai ai le mafaufau i ai, pei o le vaaiga a le orarical. "O lo o iloga i le lanumoana Pylon ma se faʻaaliga, ma le isi paʻepaʻe paʻu na o le faʻaleleia atili lea o lenei eseesega

Faataamilo i le moli moli

Faataamilo i le moli moli
O le pito o le Loggidia na valavala e le lauiloa, ma lona puipui-laupapa laupapa
Faataamilo i le moli moli
I le uila, na latou fausia ai se moa tapunia ma fale latini. Faafefiloi le masini fufulu ma boiler
Faataamilo i le moli moli
O le taumafanafana i le afiafi mai le taumalulu faʻatoʻaga, e ala i fou, ma ni ie, o faʻailoga insgion ma screent pupuni, o le potu malolo e foliga uma suamalie. Ma i le ao i le tele o le malamalama
Faataamilo i le moli moli
O le potu malolo ua lolofiga ma le ao i le ao e ala i le glase fou. O le vevela o le laʻei na tuʻuina atu i luga o se puipui lata ane, faʻateleina i se tulimanu o le 90
Faataamilo i le moli moli
I le potumoe, o le mamanu e pei o le potu malolo ma tamaiti. Wicker meaafale - mai ika. Chandelier- ANTETA (MICOCY, Italia)
Faataamilo i le moli moli
Uma umukuka meafale mai "Mati" ua faia i le Italia Semi-uma oloa i lanu samasama-lanumoana
Faataamilo i le moli moli
O le fa lanumoana tioata tioata i totonu o se pa o le tino, ono sikuea o le lanumoana laupapa o le lanumoana o le fola i luga o le fola ma le lanumoana i totonu o le umukuka.
Faataamilo i le moli moli
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Faataamilo i le moli moli
Fuafua pe a uma ona toe fausia

I totonu o se fale o le fale, o le fuafuaina o fale mautotogi e manaia ma faigofie, atili ai lava, ae le masani ai. O le tele o taimi ma tinoitupe e o atu e faʻasaʻo ai mea sese o le tufuga ma le faʻateʻaina o vaivaiga. Ae o le faʻaiuga o le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia ma tuʻufaʻatasi e mafai ona talia mo se aiga faapenei ona faʻaumatiaga o le tolu.

Mafolafola

Faataamilo i le moli moli
O le tatalaina i le va o le alatele ma le potu malolo na tuuina mai e le portal, o le tasi o lona tuaoi e totolo i se vaega 5. Faʻafetai i le mea e ona o le potu i le potu malolo vaaia i le fuafuaina o lona fuafuaina i le tulaga manaomia. I mea uma, ua toeitiiti lava uma pa o pa iinei, ma e le mafai ona tataina se vaega o mea le lelei. O le aso o le a avea ma se potu e tolu-potu potu i le potu o le potu o le P44t faasologa. Aofai o le Malo - 76m2, nofomau - 44.8m2, taualuga maualuga- 270cm.

O loʻo i ai i potu tuʻutuʻuga ma se tamaʻi taʻavale ma se tamai auala e manaia i le umukuka ma se pakete, atoa foi ma le lua ogalaau. O puipui i fafo e aofia ai le tolu-vaega panels ma le mafiafia o le 280mm, laina ma teuteu teuteu i fafo. O le ufiufi i totonu o puipui o loʻo faʻamalosia lautele, 140-180-milimita. O vaega e iai le mafiafia o le 80mm. Faamamaina Faamamaina o sima, 140mm mafiafia. O Soknov na laki: O loʻo fausia e le au fausia ni puipuiga fou o talitalu ma lua-potu glamber, o lea na le manaʻomia e suia ai.

Le mautonu: miti ma moomooga

Architect Domiry Fetery Madorov, o tagata e ona o le fale mautotogi na faʻaaogaina, amata lana galuega i totonu ma le mea moni o loʻo ia tufatufaina ai a latou meaaoga. Na ia fai atu i tagata taʻitasi o tagata e faʻamatala le fale i le lumanaʻi i luga o pepa. O manaoga faʻapipiʻi (i le ituaiga o tamaʻi tala na tusia i se faiga saoloto) galue o se faʻasino tusi mo le mamanu. O manatu autu o le: 1 - Satura o le feaveuna; 2- Na lē lava atoa lea nofoaga i le isi itu, ina ia mafai ei luma ona ola tagata taʻitoʻatasi o le aiga, leai se tasi e faʻalavelave ai; 3- Lona mafanafana a nofoa faiva.

Toe fausia

I le fale o le komiti o le P44t faasologa, o fasiga o le pito i luga o loʻo taʻoto i lalo i le puʻeina o puipui, ae o masani ona masani ai. Lenei faʻafaigofie le galuega o le tusi ata, ma talia ai o ia e faʻamiligai atoa ma le malologa o le potu malolo mai le alatele. O lea, na latou tuleia le potu malolo ma faateleina le nofoaga o nonofo ai i le aso 7.6 m2. O se vaega o le faʻataʻitaʻiga na foaʻiina i lalo o le potu e fai i le Pilate, saunia ai le nofoaga ma mo le masini fufulu. O le fuaitau i le umukuka na faatulaga mai le potu malolo, faʻalauteleina le tatalaina ma tuʻuina atu o se faiga e le tusa ai ma se tusi faʻapitoa i le ea). Ina ia aua le faʻapipiʻiina ma e laʻititi lava avanoa o meaafale le talafeagai (i fale laiti o fale masani, pei ona iloa e tagata uma le tulimanu o le tamaʻi potu. Mulimuli ane, i luga o se ogalaau, tuaoi i le potu malolo, faatulagaina se togalaau malulu malulu.

O lea, o le aofaʻiga o fale, aʻo faigofie, o loʻo tumau pea lava. Ae peitai, o le faʻaiuga o le faʻaopopoina o le 7.6 M2 o le potu atoa o le Oneuni ma le sui o le 4.3m2 potu, o le nofoaga o loʻo ola ai le nofoaga o loʻo ola ai i le 3.3m2.

Puipui

Toe fausia amata amata i galuega le fiafia. O le pusa taʻutaʻua i totonu o le faleuila ma le faletaele na malepelepe, lavea le tatalaina i le tele o le potu malolo ma le umukuka, na aveʻese ai le umukuka. O le faletalimalo i luga o le potumoe ma le pasese na tautau le vessipau. Ina ia faia lea mea, na latou tipiina ma faamalosia le tatalaina i le tafutafugaga, ma le avanoa fou sa fai, faapea foʻi ma le potu malolo, mai le fasimea i luga o le uamea. I le tutusa tutusa ma lenei mea, na fausia ai le 'au fausaga o se tamai puluti i le auala ma le pa o le umukuka i le umukuka. A o le i amataina galuega, o le uauu i totonu o le ua afaina, sa totoina i le pito i lalo o puipui i le va o puipui ma pito i luga "na faatauina atu i le lotoifale. O taimi o loʻo tipiina i se masini taimane, o lona uiga, e aunoa ma se aʻafiaga o aʻafiaga. Ina ia mafai ona aloese mai le paʻu i luga o le tumutumu o se lapoʻa o le sima o le sima, o le faalumaina i luga o isi vaega eseese e le sili atu nai lo le 30 kiloka. Sa vave ona latou onosaʻi i se lapisi lapisi ina ia le aveina le au faʻaputuputu fasi i luga o le slab luga. I luma o le faʻalu o se le tumau back, 4 racks faia o uʻamea uʻamea ma le lapoa o le 100mm i luga o spiyers faʻapipiʻi. O le au faaautu na o le le mautonu pe a uma ona faaluaina le tatalaina o tufu atoa uamea mai le auala, o le mea na fulafula ai i le ucred grid.

Ma o palasitika ma pamu patila na tipiina seevae ma le uaea uaea na faataoto ai. Ina ua maeʻa, na o seevae uma na faʻapipiʻiina, na tapunia uma puipui i le "Glims" Primar ma faʻapipiʻi, laiti le faʻailogaina i le Purety "Fugater". Na mananaʻo i latou e vali i le na o vali i lalo o pa, peitaʻi o le tusi tusiata na fautuaina muamua ma tolauapi ma na o le salamō o ia na valiina. I le maeʻa lea, o le fale e fou ma o le a tuʻulafoaʻi pea. Ulufale atu i le ad of the Siamani Wallpapers Rasch, Primar Scotte Grandsd ma Becerterplast 3 vali (ulo, Sweden, Suetena). O puipui uma i le fale mautotogi na valiina (i le 2 faaputuga) ma le malu mafanafana. O le tuusaunoaga o le Maota Autu o le potu malolo, e oʻo mai ai se Garoovoviago faiga o le a faʻapipiʻiina (ma mo le taimi nei na o le TV). O iina na vali ai le laualuga i se lanu moli lanu.

Eletise

Na amata loa galuega taʻalo uma, e pei ona tatau, talu mai le mamanu, ma le mataʻitu o le eletise eletise eletise tagata faʻatau. O le mea faitino na amata i se mea le tumau moli masini ma le mana i le mea faigaluega. Ina ua uma lena, o le au ele eletise na faia ai seevae ma ia faia se apa uaea. I le tutusa lelei ma lenei mea, sa la mafaia le uaea mo le ua valaauina "maualalo taimi nei O le tasi o mea na mulimuli ai na mulimuli mai iinei: o uaea o le maualalo o le taimi nei faiga e le tatau ona pasiina i totonu o le mana uʻamea, e aloese ai mai le faʻalavelaveina ma le faʻasalalauina o le faʻailo maneta maina. Ae i luma o phosterers, na atagia ai tagata eletise, na faamaonia le Eletise i le soifua maloloina o laina uma, "Valaʻau" ile faʻaaogaina ole pusa auvai e fesoʻotaʻi i le pusa uaea.

A maeʻa ona sauni le laufanua o puipui i lalo o le faʻamaeʻaina mulimuli (oona ma le faʻamaeʻaina o le putty), o le electro-utaina mechanasms o utuloto ma faaputuga. O le laasaga lata mai o nei galuega na pasia ina ua maeʻa uma nofoaga (leaga ma le puipui puipui, tali atu i luga, vali). Ona faʻapipiʻi lea o moli ma masini teuteu masini.

I le eletise eletise, faaaogaina:

Rosettes ma Switches Proddax Sowing of Hyansory-Siamani, uaea Pva (Rusia) 32.5 i luga o sofu.

Fausia-i halosen lameps osram (hinceriry - Siamani) i fusipile milo ma potu potu puipui;

Transformers o le Italia maualalo-voltage haloten Lulogen Lumoniares ma le malosi o le 12W i le fua faatatau o le 1 Transformer mo 3-5.

Uzo (masini o se puipuiga puipuia i le tulaga o le taimi nei o le faʻamalologa o loʻo faʻaleleia ai le le gaoia o le suavai i potu) o le vai vevela (boeir) ma le masini fufulu;

O se isi Nym34 uaea mo le eletise eletise, e fesoʻotaʻi i se isi masini (tagata uma o loʻo iai se malosi e sili atu nai lo le 3kw, e pei ona fesoʻotaʻi ma tagata eseese o loʻo i lalo o otometi).

Faiva

Faataamilo i le moli moli
I le faletaele na faia se vae vae (paheriol). O le pallet ma le tioata faitotoʻa o le taʻele na faʻatau ese i le maketi maketi ma mou atu i luga o le nofoaga o loʻo amata le galuega, lea na fausia ai le gotetechnicards. O le vai faʻapipiʻi ma masini i luga o le vevela ma malulu lala na faʻapipiʻiina i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai:

Masini faʻapipiʻi o le coars ma le faʻamamaina lelei, i tua atu - vai mita. Faamama puipuia le faiga mai le ulufale i le inisinia masini i Nettechnibores ma fefiloi (fuaina o le faʻamaligiina o le paʻu o le toe faaleleia o le vai);

Omiga le faʻamalosi i le mamafa tele mo le faʻatonutonuina o le vai. Ole mea lea e 'aina ai lenei mea e gagau ai le tumama o le tumama o se taunuuga o omiga i le polokalama;

Aoina ("selu") mo le uaea o uamea uamea paipa. O loʻo faʻaaogaina mo le tuʻuʻesea o vai sapalai i tagata faʻatau o lio ma le fufulu fufulu, faleuila, faletalimalo, beioulele, beeger, fufulu. Vaavagal Mataupu poʻo le sui O le masini e mafai lava ona le toe faia se tagata faʻatau ese, e aunoa ma le faʻaitiitia o vai uma sapalai i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi

Uamea palasitika paipa. E faigofie lava ona punou ma faaputuputu i totonu o le palapala tulaga o se tamai faletaele. I se faʻaopopoga, e mafai ona ouʻa atoa ni ou laʻau i lalo o le fusiuani, faʻaaoga lenei mea ua taʻua o le "van" uaea;

O le faʻamama i lalo o le fufulu fufulu i totonu o le umukuka faʻaleleia le vailaʻau o le vai i faʻailoga o tulaga tumaʻoti ma maualuga atu;

Santechborlibor. Faleuila, magoto ifo, taele ma palu ma fefiloi ua uma ona faauma ai teuteuga.

Ina ua toe faʻaaogaina le vevela o potu i potu nofomau ma na o sina lafei na suia i totonu o le umukuka, aua na fou le paipa. I luga o le faʻateʻaina mai i luga o le vai vevela, na tuu ai Vagent.

Taua

Faataamilo i le moli moli
O le fatuina o lenei taualuga i le vasega pepe e tusa ma le $ 862 ma mea ma galuega (mai le faʻapipiʻi o le faʻavaʻa, o le fausiaina o le tioata paʻu i le O le poloketi a le tusiata i potu uma o le fale mautotogi, ma le tuusaunoaga o le faletaele ma alavai, duplex strate courings e faia, susu. O le lona lua (lalo) tulaga i le potu malolo, o le vasega pepe o loʻo i ai le otootoina o le taumatau quadrangle (ma i le potumoe ma le valiina autu) ma o le ata vali o le umukuka. Lenei faʻaopoopoina le vaʻaia maualuga o fale, faʻamalosia le fale mautotogi ma foaʻi mai ai o se foliga ese. O le ogatotonu o le tuufaatasiga o le tuufaatasiga o avanoa tetele e tele ai avanoa i luga o lamepa ua tuu.

O le faʻagasologa atoa o le fausiaina o tala faigofie, ae peitai o taua i le poloketi ma i le taimi atoa na vaevaeina i ni tau manaʻomia tekonolosi. Muamua, i luga o papatusi o tagati na faia le avanoa o le nofoaga o lamepa ma uaea. Na tuʻuina atu uaea e aunoa ma le pipii, i luga o elemene o faʻamau. Ma, o le fanua tele o uʻamea, sa faʻamalosia i tulaga uma o le taualuga ma le pito i luga o loʻo mimio. Ona ufitia ai lea o le tulaga muamua i luga o ato ma vali, a le o lena e sili le faigata ona vali luga luga o puipui. A uma lena, i luga o le fola o le lumanaʻi ai le potu malolo faʻafailele, tusa ma le tele o laupepa o loʻo tipi ai le laupepa lona lua mo le lona lua. Na faapena foi ona faia mea uma o le ogalaau ma faapipii i le faavaa. Ina ia mafai ona aloese mai le faʻaoʻo i le taimi o faʻagaioiga ma le maualuga o le fale, o le atoa o le laupapa faʻapipiʻi o loʻo ufitia i le ata o loʻo punitia i le 2 stody. Ina ua maeʻa faʻaaogaina le muamua vaega o le tuʻuga, tamaʻi pu mo moli moli ua tipiina. O pito o pu na tu ai foi foi i le "COB" ma ua tuanai. I le tulaga mulimuli, o le taualuga na valiina (i le 2 faaputuga) ma halogen lamepa na faapipiiina.

Tile, kapeta, laminate

Ina ua maeʻa le fausiaina o puipui ma le faʻapipiʻi o fausaga taua, matou te ave i luga le masini o se master masani na oneone. Fola i potu uma, vagana ai le faletaele, e faia i luga o le tulaga tutusa. Ina ia saunia le foloa, sa amata muamua le lautele, tuʻituʻi i lalo uma le faʻalavelave, aveese le lapisi ma le faia o le "betokontakt" priuf greps "). Na saunia e le phytika se alofa ma le talitonuina ma le counds stress i nofoaga e nonofo ai ma ma se vaega o bitsumen masmic i le faletaele. Lenei i le mastic, o le totoina mai le laina o mea "hydrokotloiline", ona salalau ai lea o le fogafale o le sima o le counter ". O lenei saliina na ufitia i le Row Dustwusts ma mo 28 aso (atoa le atoa o le matua) o le vai mai lea taimi i lea taimi vai. VOTOG, O le fealuai e toe oso ai le umi ma na malosi ma e le i lafoina.

Ma, i le talosagaina o tagata faʻatau, o le demimot (decimat (devi) eletise o loʻo tagofia i le faletaele ae o le nonoa o le nonoa i luga o le nonoa i luga o le laupapa Na togafitia le au ato ma se mea leaga tele. O loʻo faʻaaoga le nonoa i le auala. I luga o le Loggilia i lalo o le fusi, o le sima tuʻufaʻatasia o le papa mafiafia mafiafia 50mm ua faataotoina, ma sa faataatia foi se fale sima. Faapipii i luga o le mea e sui ai le okeni o moega ma fana faataamilo pito o le papala puipui. O le lauiloa ma le vasega teine ​​o loʻo siʻomia o se lagona le mautonu o se lagona le mautonu (polythylene) ma sili atu- "operating" o le le-tuʻufua (twitzerland).

Faamalama ma faitotoa

I taimi o fausiaina, ua tumu faamalama lelei i le fale, o lea latou te le suia ai. Uma loggis ua maileia. Ona faalauteleina lea o le vaega o simi le potu malolo e faʻaaoga ai le faitotoʻa o le faapaologa ma le aquarius faamalama ma le tioata malosi. Na tuu ia i latou se tamai faamalama matala, tuu le Loggi. Ina ia maeʻa le sitaili o le sitaili o le fale mautotogi, o le teuteuga o le faʻamalama, faia e tusa ai ma ata o le tusiata o le tusiata O faitotoʻa fou o loʻo faʻapipiʻiina ma le Veneer "Broup Walnut" - Italia gaosiga (Eco / Reart Cieca, G.L.).

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $ Igoa o Mea numera Tau, $ Tau, $ Aofai, $
Vaega
O le a talepeina le eletise, telefoni ma vetena cable i le strokes 1.5 pog. M. valu 12 Uaea seti 1.5 pog. M. tasi 2. sefulu mal le fa
O le electrocababage o le lalagaina e aunoa ma le stroke 2. M. 3. 6. Uaea seti 2. M. 0.5. tasi 7.
Sima tie masini 3.7 M2 valu tolu sefulu Faʻamamaina le Mafaufauga "O le Birsss 16" ("faʻataʻitaʻiga laʻau o le mama palu", Lusia) 222 kg 0.05 sefulu ma le tasi 41.
Ogatasi o puipui 13m2 valu 104. Stiucco "ua pala" ("Knaufi Gyps", Lusia) 91 kg 0,2 sefulu ma le valu 122.
Olo olo 16m2. 2. 32. Eleele scotte grind (beckers, Suetena) 2.5 L. 4.8. 12 44.
Spike Wall 16m2. fa 64. Faʻapipiʻi "Fugaphie" ("Knaufi Gypsium") 4 kg 0.34. tasi 65.
Faapipiiina o se stargacase plastermimi kopi 4m2. sefulu ma le lima 60. Plasterboard "Knauf-lisi" ma le mutiaina o faamatalaga 4m2. 5.5 22. 82.
Sauniuniga o Civings i lalo o le atavali (tuu ese ese le sooga, faaputuputu fasi ie, primer) 4m2. iva 36. Mea Kit - BberGlass "Papeninca" (Tassoglas, Sweden), salu "Fugaphit" I le 4m2 5,7 23. 59.
Faapipii fusi i luga o le fola 3.7 M2 sefulu ma le lima 56. Ceramic tile (sokol, rusia) 3.7 M2 valu tolu sefulu 86.
Faapipiiina o le pronth 5 pose M. 3. sefulu ma le lima PLOVE LUA LUA DOCOR (BELGGIM) 5 pose M. 3,3. 17. 32.
Atavali valivali 4m2. 7. 28. Becerplast 3 vali (beckers) 0.5 L. fa 2. tolu sefulu
Lafo puipui e le pepa puipui 16m2. fa 64. Wallpapers mo le vali rasch (Siamani) 16m2. 1,7 27. 91.
Atavali 16m2. 3. 48. Becerplast 3 vali 2 L. fa valu 56.
Faapipiiina o le moli 1 PC. valu valu Osmram lamepa (Siamani) 1 PC. sefulu ma le lima sefulu ma le lima 23.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 2 pcs. lima 10 Prodax eletise eletise (fiaaai - Siamani) 2 pcs. 3. 6. sefulu ma le ono
Faapipiiina o eletise eletise 1 PC. lima sefulu lima sefulu Electrosthet av (Siamani) 1 PC. lima sefulu lima sefulu 100
Faapipiiina o taavaletoso 5 fasi. valu 40. AVV masini 5 fasi. 12 60. 100
Faapipiiina o uzo. 2 pcs. lua sefulu 40. Uzo avv 2 pcs. lima sefulu 100 140.
Atoa 703. Atoa 405.
Atoa 1108.
Potu malolo ma tambour
Oti o matala i puipui puipui ma lo latou faamalosia 4,5m2 54. 243. Disk ma diamond sprating bosch (Siamani), drill Makita (Iapani) Seti 594. 594. 837.
O le o loʻo taoto i le electrouble, o le telefoni ma le kanena uaea 25 POG. M. 5.5 138. Uaea seti 25 POG. M. tasi 25. 163.
Ogatasi o puipui 43m2. valu 344. Stucco "ua liu" 301kg 0,2 60. 404.
Olo olo 43m2. 2. 86. Eleele scttte grind. 6 L. 4.8. tolu sefulu 116.
Spike Wall 43m2. fa 172. Spoll "Fugaphite" 11 kg 0.34. fa 176.
Nonoa masini 21,5m2. valu 172. Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 1290 kg 0.05 65. 237.
Masini o le faʻapipiʻiina o le lua-maualuga 21,5m2. lua sefulu 4300. Plasterboard "Knauf-lisi" ma le mutiaina o faamatalaga 32.7m2. sefulu ma le tasi 360. 790.
Sauniuniga o Coines i lalo o le atavali 32.7m2. iva 294. Fiberglass "papeninca", ua ala ai "Fugaphit", eleele Scotte Grand 32.7m2. 5,7 186. 480.
Atavali valivali 32.7m2. 7. 229. Becerplast 3 vali 3 L. fa 12 241.
Lafo puipui e le pepa puipui 43m2. fa 172. Wallpapers mo le vali rasch (Siamani) 43m2. 1,7 73. 245.
Atavali 43m2. 3. 129. Becerplast 3 vali 4 l. fa sefulu ma le ono 145.
Faapipiiina o moli 10 fasi. valu 80. Osmm moli 10 fasi. 10 100 180.
Faapipiiina o chandeliers 1 PC. valu valu Chandelier Dzes (Italia) 1 PC. 197. 197. 205.
Faapipiiina o le mafanafana o le lakapi 1 PC. lima sefulu lima sefulu Sinia sira (Italia) 1 PC. 80. 80. 130.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 10 fasi. fa 40. O mea uaea 10 fasi. 3. tolu sefulu 70.
Faapipiiina o le laugatasi fola 21,5m2. valu 172. Laminated fola ufiufi Kronoppan (Switzerland) ma se mea e sui ai ma le lima 21,5m2. 10 215. 387.
Atoa 2759. Atoa 2047.
Atoa 4806.
Fanau
Faatoilaloina le eletise 26 POG. M. 5.5 143. Uaea seti 26 POG. M. tasi 26. 169.
Faapipiiina o moli 7 PCs. valu 56. Ossm moli 7 PCs. 10 70. 126.
Sima tie masini 12,6m2 6. 76. Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 756 kg 0.05 38. 114.
Fausiaina o Vaega 3,5m2 sefulu ma le lima 53. Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga "Knaufi Gypsium" 3.5 M2 5.5 sefulu ma le iva 72.
Ogatasi o puipui 41MA2. valu 328. Stucco "ua liu" 287 kg 0.34. 98. 426.
Olo olo 41MA2. 2. 82. Eleele scttte grind. 6 L. 4.8. 29. 111.
Spike Wall 41MA2. fa 164. Spoll "Fugaphite" 11 l. 0.34. fa 168.
Faapipiiina o se taualuga 12,6m2 10 126. Plasterboard "Knauf-lisi" ma le mutiaina o faamatalaga 22M2. sefulu ma le tasi 242. 368.
Sauniuniga o Civings i lalo o le atavali (tuu ese ese le sooga, faaputuputu fasi ie, primer) 20m2 iva 180. Mea na setiina (FiberGlass "Papenka", Putty "Fuganfit" I le 20m2 5,7 114. 294.
Atavali valivali 22M2. fa 88. Becerplast 3 vali 3 L. fa 12 100
Lafo puipui e le pepa puipui 41MA2. fa 164. O le Wallpaper vali Rasch 41MA2. 1,7 70. 234.
Atavali 41MA2. 3. 123. Becerplast 3 vali 5 L. fa lua sefulu 143.
Faapipiiina o le laugatasi fola 12,6m2 valu 101. Laminated fola ufiufi Kronopan ma se mea e sui ai ma le mea 12,6m2 10 126. 227.
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 40. 40. Faitotoʻa faitotoʻa eco / tulaga faʻailoga (G.S.L., Italia) 1 PC. 265. 265. 305.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 3 PCs. fa 12 O mea faigaluega 3 PCs. 3. iva 21.
Faapipiiina o le mafanafana o tagata folau 1 PC. lima sefulu lima sefulu Sioa lapotopoto sira. 1 PC. 80. 80. 130.
Atoa 1786. Atoa 1222.
Atoa 3008.
Potumoe ma le potu faiva
Fausia puipui (Vaega) Workrobe 11m2. sefulu mal le fa 154. Plasterboard "Knauf-lisi" ma le mutiaina o faamatalaga 11m2. sefulu ma le tasi 121. 275.
O le o loʻo taoto i le electrouble, o le telefoni ma le kanena uaea 26 POG. M. 5.5 143. Uaea seti 26 POG. M. tasi 26. 169.
Sima tie masini 13,2m2 6. 79. Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 792 kg 0.05 40. 119.
Faapipiiina o se taualuga 13,2m2 lua sefulu 264. Plasterboard "Knauf-lisi" ma le mutiaina o faamatalaga 23m2. 22. 506. 7700.
Sauniuniga o Civings i lalo o le atavali (tuu ese ese le sooga, faaputuputu fasi ie, primer) 23m2. iva 207. Mea na setiina (FiberGlass "Papenka", Putty "Fuganfit" I le 23m2. 5,7 131. 338.
Atavali valivali 22M2. fa 88. Becerplast 3 vali 3 L. fa 12 100
Ogatasi o puipui 4432. valu 352. Stucco "ua liu" 308 KG 0.04. 123. 475.
Olo olo 65m2 2. 130. Eleele scttte grind. 8 l. 4.8. 38. 168.
Spike Wall 65m2 fa 260. Spoll "Fugaphite" 8 kg 0.34. 3. 263.
Lafo puipui e le pepa puipui 65m2 fa 260. O le Wallpaper vali Rasch 65m2 1,7 111. 371.
Valivali puipui 65m2 3. 195. Becerplast 3 vali 8 l. fa 32. 227.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 6 PCs. 7. 42. Osmm moli 6 PCs. 10 60. 102.
Faapipiiina o chandeliers 1 PC. valu valu Chandelier Altea (Microon, Italia) 1 PC. 229. 229. 237.
Faapipiiina o le laugatasi fola 6,2M2 valu lima sefulu Laminated fola ufiufi Kronopan ma se mea e sui ai ma le mea 6,2M2 10 62. 112.
Fola kapeta 7m2. lima 35. Carpet Mikado 213 (DEM, Belgium) 7m2. iva 54. 89.
Faapipiiina o le mafanafana o tagata folau 1 PC. lima sefulu lima sefulu Sioa lapotopoto sira. 1 PC. 80. 80. 130.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 4 mea. fa sefulu ma le ono O mea uaea 4 mea. 3. 12 28.
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 40. 40. Faitotoʻa faitotoʻa (eco / tulaga cerica, g.s.l.) 1 PC. 265. 265. 305.
Faapipiiina o le faitotoa poloka i le potu ofu 1 PC. 40. 40. Faitotoʻa faitotoʻa (ATP, Lusia) 1 PC. 188. 188. 228.
Atoa 2413. Atoa 2093.
Atoa 4506.
Umukuka ma carridor
Laina paipa vai sapalai 8. M. 5.5 44. Paipa o uamea-polymer 8. M. 6. 48. 92.
O le o loʻo taoto i le electrouble, o le telefoni ma le kanena uaea 12 pole M. 5.5 66. Uaea seti 12 pole M. tasi 12 78.
Sima tie masini 16.8 m2 6. 79. Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 1008 kg 0.05 lima sefulu 129.
Ogatasi o puipui 45.5m2. valu 364. Stucco "ua liu" 319 kg 0.34. 108. 472.
Olo olo 45.5m2. 2. 91. Eleele scttte grind. 6 L. 4.8. 29. 120.
Spike Wall 45.5m2. fa 182. Spoll "Fugaphite" 11 kg 0.34. fa 186.
Atavali 50m2. 3. 150. Becerplast 3 vali 6 L. fa Aua. 174.
Masini o taulaitu 16.8 m2 lua sefulu 336. Plasterboard "Knauf-lisi" ma le mutiaina o faamatalaga 25m2. sefulu ma le tasi 275. 611.
Sauniuniga o Civings i lalo o le atavali (tuu ese ese le sooga, faaputuputu fasi ie, primer) 25m2. iva 225. Mea na setiina (FiberGlass "Papenka", Putty "Fuganfit" 25m2. 5,7 143. 368.
Atavali valivali 25m2. 3. 75. Becerplast 3 vali 3 L. fa 12 87.
Faatoloto Ceramic Tiles i luga o le fola 5m2 sefulu ma le lima 75. Ceramic tile "Falcon" 5m2 valu 40. 115.
Tagi o le lamentated fola 11.8m2. valu 94. Laminated fola ufiufi Kronopan ma se mea e sui ai ma le mea 11.8m2. 10 118. 212.
Faapipiiina o le mafanafana o le lakapi 1 PC. lima sefulu lima sefulu Sinia sira (Italia) 1 PC. 80. 80. 130.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 6 PCs. fa Aua. O mea uaea 6 PCs. 3. sefulu ma le valu 42.
Faapipiiina o moli 10 fasi. valu 80. Osmm moli 10 fasi. 10 100 180.
Faapipiiina ponaivi 1 PC. 47. 47. Ariston Boiler (Italia) 1 PC. 200. 200. 247.
Faʻapipiʻi se masini fufulu 1 PC. tolu sefulu tolu sefulu Fufulu masini aristson 1 PC. 400. 400. 4300.
Atoa 2012. Atoa 1661.
Atoa 3673.
Faletaele
Fausiaina o Vaega mai CARAMZITEOBETONE 19m2 12 228. Ceramzit sima poloka ("TPA Unite", Lusia) 19m2 iva 171. 399.
Ogatasi o puipui 19m2 valu 152. Stucco "ua liu" 133 kg 0.04. lima 157.
Olo olo 19m2 2. 38. Eleele scttte grind. 2 L. 4.8. 10 48.
Spike Wall 19m2 fa 76. Spoll "Fugaphite" 4.75 L. 0.34. 2. 78.
Stroshings o puipui i lalo o le uaea o paipa ma lalo o le uaea 16 pog. M. 3. 48. - - 00. 00. 48.
Tagi o le Suavai Seace ma le Swage Paipa 8. M. lima 40. Paipa o uamea-polymer 8. M. 6. 48. 88.
O le uafu eletise 8. M. fa 32. Uaea seti 8. M. tasi valu 40.
Sima o loʻo faʻaipoipo i le masini ma le suavai 3.9m2 10 39. Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 240 kg 0.05 12 57.
"Hydrosteraclozol" ("Philicharoovly", Lusia) 4,5m2 1,3 6.
Faapipiiina o fola vevela 3M2 lua sefulu 60. Devmatat (deci, denmark) 1 seti 120. 120. 180.
Faʻapipiʻiina le vai faʻamau 2 pcs. lua sefulu 40. Faamama ("Rust Steter", Lusia) 2 pcs. tolu sefulu 60. 100
Faasaga i puipui puipui 19m2 sefulu mal le fa 266. Tile "Falcon" 19m2 valu 152. 418.
Faapipii fusi i luga o le fola 3.9m2 sefulu ma le tasi 43. Tile "Falcon" 3.9m2 valu 31. 74.
Faapipiiina o vae vaevaega 3.9m2 00. 00. Vae vaefa o parris (france) ma le mauga 3.9m2 70. 273. 273.
Faapipiiina o tolettza 1 PC. 40. 40. Unittaz Nordic (Gustavsberg, Suetena) 1 PC. 179. 179. 219.
Faapipiiina o Hashbanin 1 PC. lua sefulu lua sefulu Fundhasin 1 PC. 200. 200. 220.
Faapipiiina o le solo solo 1 PC. lua sefulu lua sefulu Eletise eletise-vk vevela solo solo (warmos, Finelani) 1 PC. 155. 155. 175.
Faapipiiina o le vai taele 1 PC. 80. 80. Taavale fale (Lusia) 1 PC. 140. 140. 220.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 4 mea. fa sefulu ma le ono O mea uaea 4 mea. 3. 12 28.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 4 mea. 7. 28. Osmm moli 4 mea. 10 40. 68.
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 40. 40. Faitotoa vaega Eco / tulaga taua Cerica 1 PC. 265. 265. 305.
Atoa 1306. Atoa 1889.
Atoa 3195.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faataamilo i le moli moli 14109_19

Architect: DOERY MEDOOVV

Matamata i luga

Faitau atili