Housemade Sun.

Anonim

Iloilo o le maketi o le manuia o le vevela. Mataupu Faavae o le Malu, Faʻamaumauga Tulaga Eseʻese o Fagafale, Atafaufaʻutuʻunai Faiga.

Housemade Sun. 14117_1

Housemade Sun.
"Noro-RF"
Housemade Sun.
Safar tioata tioata mai nobo
Housemade Sun.
Glass-ceramic ir sterter contertor calcoudo mai noirot
Housemade Sun.
O loʻo aʻafia le kesi e le tau o le kesi mai le kesi (de'longhi)
Housemade Sun.
Fencix mo le faʻatulagaina o le Heat Heat i luga o le Heaters i luga o le maualuga maualuga o le taualuga e sili atu le sili ona fiafia i luga o le vevela-vevela.
Housemade Sun.
Faatasi ai ma le fesoasoani a le maualalo o le 'aisa, e mafai ona e faʻatulagaina potu o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana e oʻo lava i tioata puipui
Housemade Sun.
Frico infrared eletise eletise o le faʻaaogaina o le aiga faʻaaogaina: tasi-Pellean ma le tele o aiko ma le paolo vaivai;
Housemade Sun.
Frico Ir Gettings mo faapipiiina luga o faamalama
Housemade Sun.
Ferri Tion Panels ma le taualuga kaseti
Housemade Sun.
"Aelimp" "Lusia Bellehouse Maslova" ma le faʻaititia o le fufuluina o itupa, puipui ma moega
Housemade Sun.
Frico maualuga-vevela o le tino eletise eletise o semi-alamanuia ma alamanuia talosaga: Tancincy irmal ma se mea teuteu o le aginuminin
Housemade Sun.
Frico Ir Heaters ma Tatala Tanni
Housemade Sun.
Aiga halologen lua-vaega i le sterter mai Mr.Heat
Housemade Sun.
Tafafa kasa ir ir streter "arbat" mai le rpk "bb"
Housemade Sun.
"Noro-RF"
Housemade Sun.
Fencix faʻaaogaina IR Ova mafai ona faʻavasega "faʻi" o nofoaga galue i se vevela vevela poʻo le le tumau o potu e le manaʻo
Housemade Sun.
Tst
Housemade Sun.
Fenix ​​i nisi o taimi o le felelei e matua taua tele, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a ia faʻamafanafana malie malula ma ogalaau, nofoaga o loʻo iai manu

Sa e tatau ona e pasi i le la o le la, a o le thermometer na faʻaalia le vevela i lalo ifo o le leai? Ana fai i ai, ia atonu e te manaʻo e iloa le lagona o le le mafaagaloina i le tele o taimi.

ITERALURTRaires Heaters, lea o le a talanoaina, Fausia le lava sili ona leaga aafiaga o le la. Latou te lafo atu ia ave vevela na faʻaaogaina e luga o puipui, itupa, mea atofaitino mea, ma i latou, aumai le vevela o loʻo siomia ai le ea.

O le a le mea e afaina ai le vevela

E amata i, matou te faamanatu atu i ni manatu tulagalua. Soʻo se tino vevela e maua le vevela i lona siʻosiʻomaga i ni auala se tolu: faʻaaogaina le faʻaaogaina o le tino (vevela fesuiaiga i luga o le vaega o le vaipuna, ma Mai ia i latou ua uma ona siomia aitema) ma le le mautonu (eletise eletise (eletise eletise i le faʻaititia o le tele o galu o loʻo lafoina e le tino). O se maʻa mautoloa o le faʻavae i le faʻavae masani e mafai ona mafaufauina o se tino o le toʻilalo, lea ua faʻafailele faʻafuaseʻi ai, aʻo le isi vaega o le vevela o le vevela faʻaliliuga ua faʻaititia.

Ina ia e manino lava, mafaufau i ai le mea masani ai le umi o le fiafia o le lakapi. Afai o le a faauluulu i luga o le puipui, vevela mai ai ua lafoina i ni auala se lua: o le faʻalauiloaina, o lona uiga, faʻamafanafana le tafega o le ea (tusa o le 80%). Afai o loʻo tuu le geoator i lalo o le taualuga, o le vaega tuʻufaʻatasiga o le a faʻaititia ma o le a tumau pea i le faʻatulagaina o le tagata matamata. Ia tatou maua se masini e mafai ona faʻailo atu se mea vevela faʻaleagaina. E le ose tala a le tusitala, ae o se matua ogaoga manatu faʻatekinisi manatu, faʻatinoina pe a tatou vaʻai i le lumanaʻi, i le faʻatulagaina o vai vevela o loʻo galue i le vai vevela.

O le a le IK FOI

Infrared (IR) Rays o le electromagragnetic radiction, i le mataupu o le ofi ma, o lona uiga, o le natura tutusa e pei o le malamalama vaaia. O nei isumu e nonofo ai le faʻafanua i le va o le mumu pupula malamalama (o le wavelength o le 0.74 mkm) ma le puʻupuʻu-galu o le (1-2 mm). O le mea taua o le laina, o le faʻaoʻoina o le vaega o le alatele o loʻo vaevaeina masani i le puʻupuʻu-galu (mai le 0.74 i le 2. (5-50 μta) o le vaega. IR Rays tu i fafo e ala i le vevela atoa ma pa malosi tino. I le taimi lava lea, o le umi o le sipala e faʻalagolago i le vaipanoa o le tino, o le mea puʻupuʻu, o le puʻupuʻu, le galu na faʻaalia.

Matou te manaʻo foʻi e manatua lena mea i lalo o le malulu, o le eaina o le tino mafiafia tino e toetoe lava o loʻo iai i le tino o le tino, ma e foliga pogisa lea. Ina ua siitia le vevela, o le galu na susulu mai e le mea faitino ua manogi i le itulagi vaʻaia o le falete, ma le matata muamua mumu mumu, ona mumu lea, i le vevela vevela.

Aisea na matou faamatalaina ai lea? Muamua lava, o le tagata faitau e mafai ona vaʻaia le le mautonu o loʻo i ai i le faaupuga. O le isi fale gaosi, o lona hei hearatered, o lona lua o le taimi umi lea, o le lona tolu o le pogisa, lona fa o lena malamalama. O lea, o nei masini uma e faʻaititia, ae o galu o loʻo faʻaaogaina ia i latou mai le 1 i le 20 mita. Ae o i latou na e taʻua o le umi-galu, e maualalo le vevela o le laʻei luga ma o lea ua leva ona faʻataunuʻuina galu mai le laina faʻaaoga. Ua faaigoaina ai i latou pogisa, i le faʻagaioiga o le laualuga o loʻo oʻo atu i le 300C, e le susulu atu le 'aufa. I le "Medium-Wave" masini luga vevela luga (e oʻo i le 600 ° C), ma e masani ona taua o le paʻepaʻe, ma le maualuga o le vevela (luga o le 800 ° C), - paepae.

Meatotino o le le mautonu

O meatotino faʻapitoa o vailaʻau (faʻaupuga, manatunatuga o faʻailoga tino, i le vaega o le mataʻupu, e eseʻese lava mai le itupa e tutusa i totonu o le itupa vaʻaia masani ia tatou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laʻau o le vai ma le mafiafia o le tele o seneturi o le ocquest mo le faʻaititia o le televave o le sili atu nai lo le 1mkm (i luga o le vai e masani ona faʻaaogaina o le vaipuna e masani ona faʻaaogaina). Sinicon Potostics, Ofoque i le nofoaga vaaia, e manino i le aafia ai. Uamea le saogalemu e faʻaaoga lelei ai le mafai ona sili atu le tele nai lo le malamalama malamalama, ma faʻateleina i le faʻateleina o le galu o le faʻateleina o le galu Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ata faʻataʻitaʻi o le alumini, auro, siliva ma apamemea i le galu e tusa ma le 10 MKM o loʻo tau 98%. Mea e manino mo CRA CAYS poʻo le maualuga-tomai e atagia mai ai e faʻaaogaina pe a faia ni mea faʻaletonu. O le muamua o le "malamalama faamama" (tele Quartz), o le lona lua-pei o le lafoina o le le mautonu i se itu i se itu, ma le aveeseina o luga (tele o le sami).

E ala i le ea, maketi i le YAFA e pasi latalata ane. O lona uiga, o Nitro Musen Molecules ma okesene latou te le o fiafia i ai lava e le malaia lava ia, ae na o sina mea e foai atu o se taunuuga o le faataapeina. Vailaau vai, carbon dioxide, ozone ma isi mea e maua i le ea, o le faʻaaogaina o le lautele o le lautele o le lautele o le starram. O loʻo iai i le va o le ea o vaega faʻamalieina, pefu, tamaʻi afu vai, taʻitaʻi i le vaivai o le susulu o loʻo iai i le gasolo uma o fasi mea.

Mataupu Faavae o le Ala

O le le mautonu o le sima mai le vevela (mulimuli ane, iio), pei ona tatou mauaina, e le maua mai le ea. O le mea lea, o le malosi uma mai le masini toetoe a leai se totogi e maua ai mea faitino ma tagata i totonu o le sone o lana gaioiga. Ma na ia faʻamafanafanaina i latou lava, ae le o le ea, e pei ona tupu pe a faʻaoʻo faʻaaoga le Conpevect. I se isi faaupuga, o le vevela mai le ICO e lafifaatau atu, muamua maopoopo mataupu (fola, puipui, mea uma, ma ua uma ona mai ia i latou. E masani lava, le latalata atu i le taga, le vevela o le vevela vevela ma le vevela i luga o aitema. E le gata i lea, vevela o le tatalaina mai i ōtu i totonu o le sone o lana gaioiga tuusaʻo, o lona uiga, o le vevela o le lotoifale. O le mea lea e faʻatumauina ai le tele o foliga, o nisi o ia e aoga tele i tagata faʻatau fuafuaga.

Muamua, o le a le ala ole ICO, mafanafana le itulagi e le mafai ona faʻaputuputu i lalo o le faʻatauaina, o se uiga faʻapitoa lea i potu maualuga). Tautala faigofie, vamo-o sui o mea, lea e le mafai ona sili atu faʻamalosia e ala i le tuai o le poto masani: "Faʻatinoina ou vae, ma le ulu." O lenei tulaga o le galuega ICo faia toetoe a toetoe lava a le mafai ona foia o faʻafitauli o le faʻatupuina o le vevela o le vevela o potu ma le maualuga o le sulugatiti. A maeʻa mea uma, e faigata tele ona faʻamafanafanaina le tele o le tele ma o lea e taugata. O mea e fai ma tulaga e aoga pe a manaʻomia e le toe vaʻavaʻaia (galue) sone pe o le a le fausiaina o vaitafe tafega i totonu o se mea taua).

Lona lua, pe a faʻaaogaina le "Fiafia" Fanta "ma le fesoasoani a i-sone o loʻo aʻafia ai tagata, e mafai ai ona faʻaitiitia le vevela o le taʻele i totonu o le potu i totonu o le potu atoa, o ni nai tikeri. I le taimi lava lea, o le "lagona o le a tumau le vevela, aua o le paʻu i le atoaga o le ea vevela o le a tauia saʻo e le tino o le tagata.

O lea, o le faaaogaina o le aʻafia heverate e mafua ai le faʻaitiitia o le malosi i le taumafaina ma le faʻaititia o galuega masani o lona faʻatinoina.

Tolu, ICO, ua faʻamauina i lalo o le faʻailoga pe o loʻo faʻamaulaina i totonu, aua e te faʻatupuina ni faʻatapulaʻa faʻatapulaʻa o le faʻapipiʻi o meafale ma mea faigaluega.

Fafa, ma le fesoasoani a o, e mafai ai ona foia nei galuega o loʻo tatou le faʻatautaia. Atonu o, mo le faʻataʻitaʻiga, puipuiga mai le malulu, suauu mai luga o tioata maualuga, luko oona, e pei lava o latou fale e faʻatupulaia nei. IO, faatatau i se ata faapena, e le gata ona ia fausia se siosiomaga manuia vevela vevela mo le malulu, ae foʻi le faʻafitauli o le faʻamamaina o le kiona ma le aisa. E le gata i lea, o le faʻamamaina o lenei uiga, e le mafai ona le manaʻo i ai i le "auro" o lima "e le faigofie ona faʻamauina o le ala o le kiona ma le aisa. I se auala faapena, o le galuega o le faamamaga mai le kiona ma aisa pole o le faapaologa, ala ala, ma alu ese mai le eleele i lalo o le eleele ua foia. (Mai le poto masani o le kamupani Northo-M: Mo le suia o le kiona i le ala i le tele o le 141.5 m scater e le sili atu i le 4 kwe .- $ 371.)

Ma sina mea itiiti e uiga i le vaeluaga ma faʻaaogaina o rat rays. Ole taimi lea ole a iai le tino o le tagata. O tino vevela uma e tuuina atu ni ave ese. Faʻataʻitaʻiga, o le lalolagi, vevela e le la, susulu atu i latou i se fasituʻi mai 7 i le 14 mkm ma se tumutumu o le malosi i le 10 mkm. Ma o le tino o le tagata ese ese mai lea tulafono e le - e amata ai i totonu o rays i le laina mai le 3 i le 50 μm ma se tumutumu o le 9.6 μm. E le gata i lea, e le naʻo le Amits, ae o loʻo fai lava si meaʻai, ma le galu o le 9.6 mkm, latou te sili ona loloto i totonu o le tino. O loʻo i luga o lenei meatotino a le ua afaina o le aʻafiaga o le vevela togafitiga e faʻavae ai, lautele faʻaaogaina i totonu o le physiotherapy ofisa. Rays uma ma le sili atu ma le itiiti o le wavelength bonerated le tino itiiti loloto.

O malosiaga e mafai ona faʻaaogaina i le taimi nei, eletise, kesi, vai suauʻu) poʻo vai vevela o loʻo tautua i aso nei.

NOBORARAR SERESE SIME MUAMUA

Faʻataʻitaʻiga o le tioata tioata Mana, w Aotelega o Fua (DVG), mm Tau,
G14 V / H 072-040 750. 14004009. 504.
G14 V / H 092-050 900. 14005009. 556.
G14 V / H 112-060 1100. 14006009. 611.

Auiliiga o le Faamalola Planels o eseese gaosi oloa

Mautu Fóo. Fenix. Malosi malosi
Atunuu Sweden Czech Republic Sweden
Faasologa Hp. ECOSUNE Bravergossetset.
Mana, w 300 ma le 600. 300, 500, 600 ma 700 300 ma le 600.
O le itu, mm. 5935933 ma 5931193. 5905990 ma le 5901200. 5935933 ma 5931193.
Ituaiga o Puipuiga IP 44. IP 44. Ip 55.
Tau, 153 ma 225 60-123 146 ma 208.

Eletise i fafo

E i ai a matou meafaigaluega i lalo o le iloiloga, fuafua i le vevela o le laualuga luga.

IR mea faigaluega ma le vevela vevela (tpov) itiiti ifo nai lo 60s

Tatou amata i le faʻaaogaina o mea na taʻua i luga "o le faʻamafanafana" o le faʻamafanafana i luga o le luga e le sili atu i le 50 ° c, ma le le faʻatagaina o loʻo taoto i le laina o le 9.2-9.5 μα. O masini na, faʻataʻitaʻiga, o le kamupani malosi "aelimp" (Lusia). O i latou nei o le lautele o le alavai o le alavai o loʻo taʻua o latou tagata gaosi ua taua "ua maua ai le malu malulu vevela vevela - emim." Na faia i totonu o le atigipusa o le pusa mamanu, totonu poʻo ai se uaea faʻapitoa, tutusa ma le uaea o le fola mafanafana. O le vevela faasee le mautonu (ituaiga "penofol") ua mautu i tua. O le pito i luma o loʻo ufitia i le Powder Storts, e mafai ona laina i le taʻele o le taleʻela, maaleale poʻo se isi natura poʻo le maʻa masani. O le vaega o loʻo ia faʻamalosia le potu ma le le fiafia i ai ma le le fiafia i ai ma e le fatuina le malosi o le ea malulu. Sapalai voltage - 220 v / 50hz. Mana faapitoa - 500w / m2. Auaunaga Soifua - E le itiiti ifo i le 25 tausaga. O loʻo avanoa le panels i se lautele lautele o lapopoa (umi - mai le 0.96 i le 1.96m, lautele - mai le 0.27 i le 900-3000 rubles.

E faavae i luga o le Universal eletise, o oloa nei nei ua gaosia ma telesitila ua gaosia:

Heart Wind Wills Malls, o le mea e mafai ona fesoasoani i le vevela o le crit-cyneit panels (o se filifiliga palota ua taua "eltite").

"Faamaloloina" - Pofafa Paʻeleʻele Panels na fuafuaina mo le faʻaititia ma le faʻafesoʻotaʻiga o le itu o vaega eseese o le tino: vae, lalo o le vevela. Sapalai voltage - 220V / 50hz. Mana - 50 ma le 90w. Fua: 3434 ma le 4545cm. Vevela vevela i le 42c.

Maumau meafale. E mafanafana le naʻo le faʻateleina o le malamalama, ae o se mafanafana foʻi lea, o loʻo faʻamatalaina ma Mose Chimic Coles poʻo le Master. E le gata ina le mafai ona taumafai e faʻamalosi i se nofoa teʻa, ae matua aoga lava. Moni, o le tau e le maualalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se nofoa talo lea e tatau ona oʻo atu i le $ 1700.

Eseese filifiliga mo le "Rusia Belliach maslov". O le vaega autu o le "vaivai" mafanafana-luga auala ma le ea vevela mai le 30 i le 60s ma le susu mai le 10% (o le taele ua faaauuraina i le steard geor). O le fola, puipui ma mea fai o loʻo feagai ma le pamamia, maalofia poʻo le maoaʻe ma vevela ma toetoe lava o le lava fulufulu matata o loʻo i lalo o le nonoa. O le fuafuaga o loʻo saunia ai le saogalemu o le eletise (tikeri o le puipuia, IP67, le vasega o le eletise eletise - 1) ma le talita mai le faʻamalosi o le aufaitau masani. I se tulaga lautele, o nei meaʻai o meaʻai e tulaga ese. Na pasia siaki talafeagai ma suʻega, pateni, faʻamaonia ma sau i le tagata faʻatau. Tau, mai le $ 5000.

I le vaega lava e tasi, o le tioata tioata o le savili o le kamupani o le kamupani nobotro e pei o (Nouei) e tatau ona mafua ai. O le tagata faatautino lava ia masini e faʻalavelave e le tutusa le tulaga e sili ona faʻataoto e aofia ai le aofia ai le mafolafola ma le vevela i le 60c? E manino mai e le o ni faatosinaga o ia mo nisi mafuaaga na ia manatu ai i le tele o tagata Rusia Rusia.

O le masini e aofia ai papatusi e lua ma le mafiafia o le 4 mm fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi (atoa mafiafia - 9mm). O se auala e le mafai ona faʻaaogaina e le mafai ona faʻaogaina i luga o le laufanua o le pito i tua, lea ina ua pasi le tafega eletise i luga ma faʻamalamalamaina ai le vevela. O le laulau pito i luma e taalo le Lautele o le eletise ma le puipuiga faaletulafono. O le vevela o le toniga i luga o le laualuga atoa o le eletise eletise. O le malosi saʻo faʻalagolago i le tele o le tele o le tele o le 140 cm umi o loʻo ofoina i ni isi itu: o le maualuga o le 40, 50 ma le 60 cm. O nei faaupuga e fetaui ma le mana o 750, 900 ma le 1110W. Tikeri o puipuiga - IP21. O masini o loʻo tuʻuina atu i le bimetallic poʻo le eletise eletise. Afai e tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e otometi ona motusia. O loʻo matou lafoina uma e faʻapipiʻi i luga o le pa e tutusa i le fola (N i le mageso) ma mo le faʻapipiʻi faʻapipiʻi (v i le maka).

Mautu Fóo. Fenix. Pirox Malosi malosi Tst Tst "Insutgondrtant"
Atunuu Sweden Czech Republic Norway Sweden Lusia Lusia Lusia
Faasologa Eztrirriz Ez ECOSUNE Watatline Kmoled. Malosi. "Ecoline" - "Ecoline" -elk Mr.Heat.
Voltage, B. 220. 220. 220. 220 pe 380. 220. 220. 220 pe 380.
Mana, w 600-1500. 900-3600. 400-1200. 400-4200. 600-1000 600-1330 700-4000
O le itu, mm. Mai le 100050150 i le 200050150 Mai le 150015560 i le 150035760 Umi mai le 704 i le 1504 Mai le 65016050 i le 168043050 100016040 ma 150016040. Mai le 100016040 i le 150016040 Mai le 99016440 i le 149032040
Ituaiga o Puipuiga Ip44. IP 44. Ip44. IP 44. - - -
Mass, kg. 4-7.5 8.5-18. 2.9-5.6 3-21 3.6-4,2 3.9-4.7 4-15
Tau, C = 110-181 112-240 120-185 109-3455 47-65 75-106 74-106

IR mea faigaluega ma le vevela o le 60 i le 100 °

Sei o tatou amata i le puipui e leai ni ecosnun panels gaosia e FenIx fefaatauaiga (Czech Republic). O lo latou vevela o le vevela i le laina o le 55-70c. O le vevela iinei o loʻo faʻaaogaina o loʻo taʻua o le "ata tifaga" - e aofia ai le lua vaega o le polymer o ata tifaga ma le "corphite" i le va o le vaega o le coal-graphite efuefu. O le sapalai voltage o loʻo tuʻuina atu i le paʻu paʻu. O le faʻaaogaina o le suiga o le eletise eletise i le saogalemu i le saogalemu 99.8%. O le faʻamafanafana o elemene ua tuu i totonu o le steel mataupu ma se fesoʻotaʻiga faʻapitoa, mai totonu o le temmoquartz mea o loʻo faʻatagaina le sili atu o le vevela o le vevela), ma le vaega pito i fafo o mea o le mea manogi) ausia le sili sili fiafia i le malosi o le faʻamalosi, na faʻateleina foi le vaega o loʻo susulu atu ona o faʻafitauli o le ueletolo). O le itu i le itu o le vevela o le paʻu ua tapunia i le mafaufau o loʻo atagia ai le vevela. O le umi o le panela o le pnenge mai le 500 i le 1500mm. Lautele - 320mm. Mafiafia - 32mmm. Mana - mai le 100 i le 400w. Tau, mai le $ 28 i le $ 100.

O lenei kulupu e tatau ona aofia ai carbon o le mauga 'ua fai i Iapani, ae lafo atu i le matou maketi mai Italia faamafanafanaga. O le Puna o IR le mautonu iinei, o le mea moni, o le quartz i le lamepa, na o le i le steum quod "le" carboxarbon) boberbocarbon) fibboxarbon) boberbocarbon) boberbocarbon) fibboxarbon) fana fana. O le vevela vevela o le paʻu elemene e le sili atu i le 90c. Ole vaitaimi ole tautua, e tusa ma le gaosi oloa, e le faatapulaaina.

O le masini lava ia o le uʻamea uʻamea (tino), o loʻo tipiina le vaega i le 60 o loʻo tipiina. O le faʻamafanafanaina eleelea e maua i luga o le agaʻi i luga, e faʻaitiitia ai le nofoaga i luga o le efuefu ma, e tusa ai, lona fasa. O le sterter ua faʻaseʻe i luga o le fola e mafai ona liua i le 180, lea e mafai ai ona faʻaleagaina le nofoaga i le 20m2 i le eletise na o le 900W. Pe a o le faʻaoʻo pe pa'ū, faʻapea foi ma le soona fai (sili atu nai lo le 98c) poʻo le voltage oso, o le masini e otometi lava ona tape. Taugofie, taugofie (3500rub.) Siosiomaga ma se mamanu le masani ai. Gabrites - 850305 305mm. Lua tulaga o le Pule Faatonutonu o le 450 ma 900W. Mass - 4kg. O le le lava o le quarz paipa e mafai ona lavea i se malosi malosi pe pa'ū mai le maualuga.

Ua tapunia le taualuga o le taualuga-pati-pati, pe, pei ona taua o le taualuga kaseti. Mo se faʻataʻitaʻiga, Friko (Suetena) e ofoina atu ni suiga se lua: mo le faʻapipiʻiina nai lo le sa taofia le taualuga mo le faʻapipiʻiina o le taualuga. O le mea taua o se laina, kaseti ma le faʻapipiʻi o puipui o loʻo ofoina atu i le splash puipuiga (IP54) ma le tosoina. O la latou masini e tutusa lelei ma le o loʻo faʻamatala i luga o le pa o loʻo faʻamatala mai ai: o se ata tifaga, o se fale uamea, e atagia ai le vevela o le vevela. O le fale puipui o le stelvan fale o loʻo valiina e le palu paʻu. O le vevela vevela o le panels e le sili atu i le 100 ° C, lea e maua ai le mafanafana manaia le fiafia. Uma HP BRCO ofo atu le kaseti, fuafuaina mo sapalai voltage 220 ma 360v. O au mea faapena e maua ai le finix. O le latou suiga mai a Bricoo Castlings na o le uati ua uma ona taua le liua: mai totonu o Teroqurtz, ma le Derdorist. Lua tagata gaosi e tele na gaosia ai ia vaega o loʻo faia ai - faʻamalosi (Suetena, Allagocas Series) ma TST (Lusia).

Technical Crossions Taldings Stumoplus (Ferco)

Faasologa EC Ecvt. Ecv.
Mana, w 450, 600, 750, 900 300, 550, 700 300, 550, 700
Umi, mm. 1076, 1505, 1810, 2140 870, 1505, 1810 870, 1505, 1810
Mass, kg. Mai le 2.6 i le 4.8 Mai le 2.6 i le 5.0 Mai le 2.3 i le 4.7
Tau, 113-204 171-267 130-175

IR mea faigaluega ma le vevela vevela mai le 101 i le 280s

O le vaega lea, matou te ave, muamua o na mea uma, sa faia e le tele o le tino na fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o faamalama. Mea faigaluega e gaosia e le fóo. Tuu i luga o le faamalama, faia puipuiga faalagolago mai le malulu ma ata. Sterter steel sefulu. O le pito i luma o loʻo faia o le Alumini ma le sili atu o le faʻamalosia o le malosi. Ile vaʻai atu i le vaega o le mataupu o loʻo i ai ni fasi mo le ea, o loʻo faʻatagaina ai le sterter e galue ai e le gata i le ir mode, ae o loʻo iai foʻi i le convectorm. O le vevela o le ofi i luga o le 200c. Sapalai voltage - 220 pe 360v. Lautele ma le maualuga mo faʻataʻitaʻiga uma e tutusa - 90100mm, ae o le umi e mafai ona eseʻese. E sau i le tolu faafamua:

EC - mo fale mago. Pulea e se fafo atu o le Hormastat po o le mana filifilia.

Ecvt- mo nofoaga susu. I ai se fausia-i le hermostat ma cord ki.

ECV - mo nofoaga susu. Mafai ona faʻaaogaina e pei ona tulia i le ecvt masini poʻo le tutoʻatasi (faagaoioia mai se masini faʻatonutonu i fafo).

O le isi ituaiga oko, e auai i lenei kulupu, o se tasi-o-o-o-lote o le ofi i le maualuga o le maualuga o le 2.5 i le 4m. O le vevela o le laʻei o le laualuga e tusa ma le 250 ° C (i nisi o kamupani 280c). O masini o loʻo faapipiiina faʻavasegaina i lalo o le faʻaʻele i luga o puipui o le skeding pakete (o latou foʻi o se tulafono, e aofia ai) poʻo le faʻaluaina uaea. E toʻatasi le sikuea o puipui e mafai ona faʻapipiʻi i le puipui. O le fale ua faia o le uʻamea uʻamea faʻapipiʻi ma vali. Sterter steel sefulu. O le Ciminem Clanel, i se fale faʻapitoa o le mea o loʻo faʻapipiʻiina (i le sili atu, Teutupe) SES, e faia mai Agedized Alumini. O loʻo i ai i luga o le sili ona umi i luga o lona 'aʻai i fafo, o le mea lea e mafai ai ona faʻateleina ai le vaega o le laʻei luga. O le vevela-o mea e faʻapipiʻi ai mea o loʻo punitia i le va o le pito i luma ma le puipui pito i tua (i le tele o tulaga ma mineral fulufulu).

O nei fetuunaiga o loʻo gaosia faʻatasi e le tele o kamupani: faraso-faasologa elzpai; Feniko faasologa Ecoloun u; PIROX (NOWY) - Shitoline Komul Rearies; TST (Rusia, Faʻasalalauga "Ecoline") - Elk Faʻasologa, na mafai ai ona faʻamalosia e Elk faasologa, "

Tele kamupani e faʻavae i luga o le tasi-pesal Ico "lua" ma le "fausia" oloa. Na o le faʻatagaina, 2 poʻo le 3 tasi-Pelletan Heaters o loʻo tuʻuina atu i le tasi mataupu. O lea, o le Pharox e ofoina atu ia nofoaga i le Shitatline faasologa, TST - i le El 20/30/40 r faasologa, malosi. O le mana o ia mea o loʻo taoto i le va o le 1500 i le 42800 ma ua talia e faʻatatau i pisinisi. O nei panels e tatau ona faʻapipiʻiina i se maualuga o le sili atu 3m. O le mana o nei loo pepelo i le laina mai le 1500 i le 4000W, ma o ni aga masani ona fai ma faatatau i faleaiiga. O nei panels e tatau ona faʻapipiʻiina i se maualuga o le sili atu 3m. O Le Tau o Ia, e Tupuʻoleʻe, e Maualuluga Atu nai lo Unimantal, Ae ui i lea, o le a tupu sao le numera o le numera o le auvae, o le numera tasi e taugofie nai lo 2-3.

I le mataupu faavae, o le a mafaia ona uma le fesiitaiga o Enosa ITOSP sa faʻaaogaina mo nofoaga nofomau ai, talu mai, tusa o le vevela o le vevela-vevela na le mafai ona aofia i luga o le 250s-91, "o le vevela lea. "Ae peitai, o matou uma o loʻo puʻupuʻu lisi e le eletise icoo ma le maualuga o le vevela, aua o loʻo faʻatagaina ona faʻaaoga i le tele o le tau.

Manumalo-Diese Haters

O nei masini mafanafana le potu i ni auala se lua - i le susulu ma le faalauiloaina. O lona uiga, i le tasi masini, e tuʻufaʻatasia le tasi ma le isi o lona vevela, ae ia usitaʻi i tulafono a le Lautele Lautele. Le autu o le vevela o le vevela. Afai o le mana o lenei maunumi e le lava, le masini lava ia e aofia ai sauniga faʻaopopo faʻamalieina. O se faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua i 'auʻaunaga o le Farani kamupani noirot: verlis evolusione ma se foliga foliga mai chramic gragn (i le 49 Module (mana, mai le 750 i le 2000W. Tau - mai le 468 i le 668).

IR mea faigaluega ma le vevela vevela o sili atu nai lo le 300c

E maua e le Intechetech i se tulaga loloto mo Balcony, Greenhouses, taumalulu togalaau ma avanoa avanoa malosi )ra. I lona tulaga, o se faasologa o le "Porred" i-Energoinfmarfra o loo gaosia. O nei mea e teu e sili atu le sili atu le malosi ma e fuafuaina tele mo fale gaosi po o auala auala. E tutusa lava Scataline i totonu o le taimi o loʻo avanoa i le Pirox.

Ma le frio ofoina atu tolu faasologa o masini maualuga-vevela:

Elztrinder Ezf 32/42-fuafuaina mo nofoaga ma le maualuga o cirings mai 3 i le 15m. Mafai foi ona faʻaogaina i luga o le tatalaina ma le semi-matala vaega. Lua-opung faʻataʻitaʻiga (TPOV 300C) ua fuafuaina e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le fautuaina maualuga maualuga, tolu-i (TPOV 400C) - e faʻapipiʻi i le pito i luga o lenei laina.

Seatheanfra Cir- e faʻaaoga tele mo le faʻamafanafanaina o togalaʻau togalaʻau, terraces, ballcon, tatala veranda, ae mafai foi ona faʻapipiʻi i le nofoaga. O le maumaututu mautu ua suia iinei ma le stinsupless steel puipuia. Vortppus (tua o le tan) o loʻo faʻapipiʻiina o le depreor mai poletinum. O le tulimanu o le faʻalauiloaina o le vevela vevela mai le masini o le 60. faia i ni isi faʻaaliga: ma le corrd try (CIR200) ​​ma e aunoa ma ia (cir100).

O le sē o le sē o loʻo faʻaaogaina mo le vevela o potu ma le maualuga o le maualuga o le tulaga o le 4.5 i le 20m (sau, gyos, o faleʻai). E aoga foi i le foia o faʻafitauli tau tekonolosi (mafanafana o mea, faʻamago, tausiga o le Aneti-ICing Mode). E tusa ai ma le mamanu, o nei ia o nei taga e tutusa ma le faamafanafanaga cerefra cir, ae e aunoa ma se puipuiga puipui (e sau ese).

Tautala atu o le maualuga-vevela vevela, e faigofie ona mautotogi i luga o faʻataʻitaʻiga o loʻo iai le faʻafitauli o le stagen. O le faʻaogaina o nei masini o le vevela o le vevela e amata ona lagona toetoe o le vave lava ona maeʻa o latou aofia ai. O loʻo fuafua latou mo le fafagaina o nofoaga tetele e le o nofomau ai, poʻo le faʻatuina o le le tumau o fale, pe fatuina foi tulaga lelei, faʻatauga o le taumafanafana, o mea e lelei). Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Frio na te maua ai le malosi o le harc heaters ma le halonen huens halon mulose lamepa ma o le mafaufau mai le faʻata mai faʻata. 3 Faʻataʻitaʻiga e ofoina atu: ma le tasi (Ircf15-1500, lua (IRCF30-3000W) ma le tolu (IRCF45- 4500) lamepa.

E leʻi leva talu ai, o le halosen ir or ormbheat na gaosia e le kamupani Rusia "o loʻo aliali mai". O le haloseen moli o le fou mamanu mai ia Filipi na faʻaaogaina (faʻamaonia le faʻafitauli-leai se taimi-leai se taimi o le masini e tusa ma le 40. heters, e tutusa, latou Toeititi lava 3 taimi e itiiti ifo nai lo le masani masani, ma e faʻapea foi ma le matagofie i fafo atu o le fale ma le mafaufau o le auro lanu. Mana - 1300, 1500 ma 2000W. Ole tau, mai le 205 i le 275. faʻapena ona faʻatupeina kamupani e pei o noirot, striebel Eltroron (Siamani), Pisinisi (Siamani).

IFO, galue i le suavai suauu

I luga o le suavai suauu, masani alamanuia tusi talosaga ofoina. I foliga, latou te tutusa ma le sailiga: O se lapoʻa lapotopoto, i tua po o fea le maualuga maualuga e faʻapipiʻi. Fuel vao, kirosene. Matou te maua ai o le Matai (USA) o 'aʻai, PKK "BAB" (Lubia), etc. O le mana o le masini e tusa ma le 30 kw, e toetoe a talafeagai mo aso uma o le olaga. E leʻi leva talu ai, na faʻaalia ai tagata fai mea i totonu o le maketi i Iapani, ae o le Toyoito Toyotom o loʻo gaosia i Amerika. Mo faailoga uma (ma le mea, sili atu, e ala i le igoa o le igoa), o nisi faʻataʻitaʻiga o lenei faasologa (RCA-, r-2800, o loʻo faʻagaioia i luga o le pamu o Kerosene o le-mama. E moni, sa faapena le sui o le kamupani i le pule a le kamupani. "O Laʻasaga na teena ai i latou.

Faamatalaga taua o le vevela-vevela i le 'au

Mautu Malosi malosi Malosi malosi Pirox Fóo. Fóo. Fóo.
Faasologa Malosi malosi BRANKINFINFR Alamanuia. Watatline maua mai. Elztrirripz Ezf 32-42 Faamafanafanaga mafanafana. IR
Malosiaga maualuga, m E le itiiti ifo ma le 2.5 E le itiiti ifo i le 6. Mai le 3 i le 15 Mai le 3 i le 15 2.5-3.5 Mai le 4.5 i le 20
Mana, w 500, 1000 ma 1500 Mai le 3000 i le 6000 Mai le 400 i le 1200 Mai le 3200 i le 4200 Mai le 500 i le 2000 3000, 4500 ma 6000
Sapalai voltage, i 220. 380. 380. 220 / 380- 2 Vaega 220 / 380- 2 Vaega 380.
Ituaiga o Puipuiga IP 44. IP 44. IP 44. IP 44. IP 24. IP 44.
Tau, Mai le 61 i le 94 Mai le 315 i le 411 Mai le 345 i le 445 Mai le 128 i le 203 Mai le 55 i le 92 342, 368 ma le 406

Electrical IR Control

I le faigofie mataupu, o le fetuunaiga e faia e ala i le tusiaina / tapunia i lalo i, o le a aumai ai nisi o latou i ituaiga eseese o ta. O le otometi tausiga o le potu vevela o loʻo faia le faʻaaogaina o le Hermostat - Electron poʻo le electromonical, tutusa ma le fofo mo folanu mafanafana. Faʻalagolago i le malosi o mea faʻapitoa poʻo a latou vaega, faʻamafanafana se tasi potu, atonu e lua filifiliga fesoʻotaʻiga:

Faatasi ai ma se avanoa atoa e oʻo atu i le 3KVT, e mafai ona faʻatonutonuina e le ua vaʻaia faʻalilolilo;

Mo le mana sili, o masini o loʻo faʻamalosia e ala i se tagata maneta faʻapitoa, i le faʻatonutonuina o mea ua tupu ai le HRRTTATE.

Iko galue i luga o kesi

Seʻia oʻo i le taimi nei, e na o le kesi o loʻo tuʻuina atu i galuega a le sami. O lenei la ua i ai masini e ono aoga tele i aso uma o le olaga.

Olaga i Io mo le fale

O le kamupani Italia tuuto Dolonghe Tina i nalele. O masini e mafai ona faʻaaogaina uma i mataupu o loʻo faʻaititia pea le faʻafefea ona faʻaititia, ma pe a le lava lona mana. Galue mai le fale kesi kesi ma se tulaga o le 5, 12, 27 ma le 50 lita (Rusia gaosiga e talafeagai). Kesi taumafaina e le sili atu nai lo le 300G / h. O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaogaina i se faiga o Pierzoejvagn. O le mana ua liliu i luga o le sitepu (3 sitepu). Ina ia faʻatumauina le vevela o le vevela, o nisi laʻau o loʻo fuafuaina ma le malosi malosi, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina tele mea e faʻaaoga ai mea faigaluega, faʻaitiitia ai le mafaufau lelei. O le saogalemu o faʻagaioiga e ausia ona o le lua masini saogalemu e taofi ai le sapalaiina o kesi pe a fai o le afi o le afi poʻo le siʻitia o le com carbon e sili atu nai lo le 1.5%. De'longhi maua ni faʻataʻitaʻiga o le kesi kesi:

Ih, Ihf ma Ihf-2 o le 'aina kasa o le sami maua ai le maualuga maualuga o le 4200W. I luga o le IHF ma Ihf-2 faʻataʻitaʻiga, Fan Heaters faʻapipiʻi, faia le malosi o mea faigaluega i le 6000W. Tau, mai le $ 200.

Ch, Ch-2, Chf ma Chf-2 Catalytic Kasa i le Heaters ma le maualuga maualuga o le 3000w. Faʻauʻuina i le platinum coating almininum catalytic vaega mo sili atu o le gata kesi kesi. O le CHF ma CHF-2 faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le fa 'i fafaga, o loʻo faʻatagaina ai oe e faʻaopopoina le vevela o le malosi i le 5000W. Tau, mai le $ 200.

Parttured ICO mo le auala

Faapea e te manaʻo e faʻatulaga se tafaoga i luga o le vao i tafatafa o le fale, ma o le vevela o le auala i lenei auala e le o ia. O iinei e iai le kesi Iko ituaiga "arbat" o le a otootoina (Pkk "Bab", LubE Ratracnics Womra (gaosia Fraccaro, Italia), ma isi mea matou te tuʻuina i le vevela i luga o le tulaga filifilia (e tutusa lava ma le auala moli, ... ma, faʻamolemole e oʻo i le kesi O le ea ma e le o se frill (o le masini e naʻo le faʻaaogaina i luga o le va o veranda (i galuega poʻo luga o le auala - e faʻaaoga i nofoaga nofoai ma ofisa).

O se vai mafanafana e aofia ai se tino siliva (o loʻo i ai le kalone mo le suavai kesi), o le rack (i totonu o le hous coung (Emetrical na faia o le lakapi o le kesi) maualalo le faʻamalosi a le kesi kesi burner (i totonu o le burning sone i luga o le uamea mesh osh emitter) ma le faʻamalu o le tagata mafaufau (faia o le umumela). O le ua e puipuia o le tapulaa o le vaega o le herter. Piezoulelement o loʻo faʻaogaina e le faʻatulagaina o le faiga. Afai o le afi i lalo o le aʻafiaga o le matagi pe mo se isi mafuaʻaga e alu i fafo, o le auala o le auala o le a poloka le kesi kesi.

O le tulaga o ia mea e le maualuga: o le lapoa o le faʻavae o le 470-515mm, o le lapoa o le tagata mafaufau loloto, mai le 800mpom mai le "tibet" i le "tibet" i le "tibt" i le "tipitim" i le "tipitim" i le "tibt" i le "tipitim i le" tipitim i le "tibet" i le "tipitim i le" tipitim i le "tibet" i le "tipitim" i le "tipitim i le" tipitim i le "tibet" i le "tipitim" i le "tipitim i le" tibet "i le" tipitim i le "tibet" i le "tipitim" i le "tipitim" i le "tibt" Maualuga - mai le 2300mm ("Arbat") i le 2500mm ("ata"). O le malosi o le malosi o le fale mai le 5 i le 15 kw. Saufauga i le mauga e faaauutia i le Selticronic Faavae, afi ma le puleaina o le puipuiga. Kesi taumafaina - mai le 0.5 i le 1.1kg / h. Nofoaga vevela - 25-30 M2. O le tau e tusa o le 600 (o le atunuʻu ICO o loʻo i ai pea le taupulepulega na faʻaulufale mai).

Tuʻuina atu le kesi kesi

O se faʻataʻitaʻiga, ou te mafaufau puʻupuʻu i le ata o le kesi iko faʻasologa o le crayvac ma caribre gaosiga o Robert Gordon (USA). O vaega tele o ia nofoaga faigata o le tui puipuia o le kesi; O le vevela o le Spocenger o le paipa (spameter 3 '') O loʻo tupu le pulega faʻavae ma e oʻo mai oloa o lenei mumu; Eletise eletise-asu (faʻapipiʻi i le isi itu o le vevela o le vevela o le vevela); tagata ese; Chimney (paipa mo le faʻateʻaina o le malulu composition oloa i fafo atu o le potu). O mea uma e faigofie: o le afi kasa e maua ai le vevela vevela (o le mafuaʻaga o le vave o le stored), o le mafaufau e faʻatonutonuina o le vevela o le vevela O nei oloa i totonu o le chimney. E tusa ai ma le ata, o nei mea e mafai ona avea o se laina (tuusaʻo le vevela vevela, i ai se tele le vevela o le vevela o le fron ma, o le mea lea e mafai ai ona ofi i luga o le vale vevela ma tuuina atu se sili atu le vevela). O le malosi o le vai vevela mai le 9 i le 30 kw. Kesi taumafaina - mai le 4 i le 27m3 / h (3.6-21.6 kiloka / h). Umi - mai le 2.5 i le 3.5 m mo u-foliga ma mai le 6 i le 16m mo laina laina. Faaauupegaina ma le otometi ma le puipuiga malu. Tau - $ 917-1300.

Aisea na aofia ai tatou te auvai alamanuia i lo tatou iloiloga? O le mea moni lava o le taimi muamua lea ua tusia ai, ae i lea lava taimi lelei ua maeʻa taumafai e faʻaaogaina nei masini i olaga i aso uma le ola. Mo se faataitaiga, mo le susunuina o le taumalulu togalaau ma maualuluga sili, e faapea foi e aveesea ai le kiona ma le aisa mai departures uaʻi mai garages i lalo le tulaga eleele. Malilie, o le manatu o loʻo faʻaosooso, aemaise lava i tulaga o le faʻaletonu o le 'au o le fale eletise ma faʻafitauli o le kesi. I le auala, ma se auala faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaogaina le faʻataʻitaʻiga o Gas Io e aunoa ma lamepa (E i ai foʻi foi ia), lea e faʻanoanoa ai le mamanu.

I luga o le maketi e mafai ona e mauaina ni firms foliga mai, uma o le atunuʻu ma atunuʻu.

Io luga o le vai vevela

Afai e te maua le tele o le vai vevela poʻo mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona faʻaaoga le eletise o le komipiuta (faʻamaligiina poʻo le afi o le afi mo oe. Ofo atu la latou pari malosi i le la. Fausaga, o se mea o le mea e tutusa ai ma le tubular vevela vevela le vevela-vevela vevela i luga o le paipa ma le lapoa o le 1-1/200, o le puipui mafiafia o 1.5 mm). I le faafeagai o le pito i tua o le sterter, ua toe potopoto foi i talavou ma e ui atu i le paipa paipa. O le tamaʻi lapoʻa o le lapoʻa o loʻo latalata mai i le emingting palt (fesoʻotaʻi ma le 80% o le latou laualuga) faia i le pepa faʻapipiʻi pepa. I luga o le paipa ua ufitia i se vaega o le vevela-fuaina mea.

E pei o le faʻavaveina o le laʻei uma, i le mamanu o le ICo i lalo o loʻo manatuaina o loʻo iai le alavai ma vase. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, o le aofaʻi o faʻamafanafana tui e mafai ona suia i le laina o le 2-11. Umi o Panels - 4 ma 6m, lautele - 300, 600 ma 900mm. E mafai ona fesoʻotaʻi le panels i le tasi ma le isi, e toetoe lava a soʻo se avanoa (o le fono a le Fonotaga mai i vaega o le tolu ituaiga: o le amataga, tini ma le taua tele o le tuʻufaʻatasia). Vaega o fesoʻotaʻiga ua tapunia ma faʻaopopo masini teuteu. O le mea sili ona fautuaina e faʻapipiʻi ai le maualuga i le vai vevela o 60c- 3m. Mauga i luga e le gata i le itulagi, ae o le ea ma le galu ma e oo lava i se tulimanu. Talafeagai masini, muamua o mea uma, i le taumalulu togalaau ma lanumeamata. O le tau o vaega o fanua mai le $ 300 i le $ 1500.

Auala e filifilia ai le ICO talafeagai le ICO poʻo le faia o se mea e faʻatatau ai i luga o le mumū

O le malosi o le sterter e filifilia e fuafua ile ituaiga o potu ma le maualuga o le taualuga. Fuafua muamua le malosi o le mana manaʻomia mo le vevela o le avanoa i le atoa mafai ona maua ai le tau manaʻomia mo le toniga tufatufaina o le vevela i totonu o le potu. A fuaina, e manaʻomia le agai i luma o le maualuga o le taualuga, o le aofaʻi o le taumafaina, faʻapea foʻi ma le ituaiga potu o le a faʻaaogaina. Ae ia le manaʻomia ni mea taua, e leai se toʻinaʻi e faia se mea, e faia mea uma o le a faia e le faʻapitoa ma sili atu. Tau lava ona ave le fale faigaluega ma se foloa le fuafuaga ma alu i le kamupani feagai ma kamupani. O le a na o le a e manaʻomia e faʻamatala auiliili ai mea e te manaʻo e maua ai o se iʻuga, ma o le faʻapitoa o le o le a faʻataunuʻuina o le leiloa o le vevela, ma o le a faʻaalia ai le auala e faʻatulaga ai le malosi talafeagai i totonu o le potu ina ia e te lagona le mafanafana sili. Ma o le a latou faia (le mautonu lava!) E matua saoloto (o le tulaga tonu lea i le tele o kamupani na matou asia pe a saunia lenei iloiloga). Mafua ai? Ioe, e faigofie mea uma! O le tagata faʻatau atu e le manaʻo e faʻatauaina le mea na ofoina atu i le ir i le ir.

Faʻafefea ona faʻamautinoa le mafanafana pe a faʻaaogaina le vevela

Afai, pe a faʻatulaga le le tumau o le faʻamafanafana o le faʻamafanafanaga, e le mafai ona e mafaufau e uiga i le faʻalapotopotoga, o le taimi e faʻatulaga ai le mea e sili ona leaga ai.

O le aafiaga o le faʻatagaina o ni i luga o le tino e faʻalagolago i:

O le umi o le wave emitter. O le latalata o le faʻalauteleina o le wavelength i le umi o le le mautonu galu o ia lava o ia, o le sili ona iloa o le mea. Faʻavae i luga o lenei mea, e sili atu i le filifilia o se agaʻi atu i se galu televave;

Le malosi o le malosi. Afai, pe a oʻo i le le mautonu i le malosi o le 70-100W / m2 i le tino, o le gaioiga o le biochemical faʻafitauli o le tagata o le tagata, o le malosi e sili atu le faʻaleleia o le tulaga o le tagata. faʻaalia i fautuaga o le faʻalagolago i le faʻaaogaina o le kesi-faʻavae o le kamuta (e mafai ai ona suia le tino o le tino o le tino mo le tino. E mafai ona fetuunai le malosi o le malosi i le maualuga o le vevela, o le maualuga o le malosi o le sterter ma le vevela o lona maualuga e tatau ona (o loʻo fuafuaina e faʻaaoga ai le kalafi faapitoa. O le iʻuga o le o loʻo i le o le emitter e tatau ona maua ai se lamolemole le vevela i luga o le vaega atoa o loʻo i totonu o le sone o lona gaioiga. O le a? Mo se faʻataʻitaʻiga, o fautuaga a le Feniko Czech Kamupani o loʻo i ai sea aitema: "E sili atu pe a oʻo le vevela o loʻo faʻatumuina i le tulaga o lona toto i luga o le 20-22c. i le vevela 18-19 s. Sili atu nai lo le faʻamalu atu o loʻo faigofie ona ausia, pe a fai e te faʻaaogaina ni tamaʻi seevae ae le o le tasi malosi. E tele le fiafia e sili atu le faʻaaogaina mai isi manatu (aemaise lava i le tulaga o le faʻatulagaina o le nofoaga o le puipuia o le fale faigaluega) - latou te faʻapopoleina lou tino, o le a naʻo le tasi itu o o le tino o loʻo tuʻuina atu i ai. I le taimi lava e tasi, afai o le vevela e ese mai itu o le tino sili atu i le 8c, ona maua ai lea o le le mautonu ia te oe;

Tagata taitoatasi le tomai e ave ai le maua ai le tele o le lautele. E fuafua uma lava i uiga o le okeni o le okeni - o nisi aafiaga tumau o le samoa ua afua, o isi e le fesiitai. E le gata i lea, e tatau ona manatua o le tele o faʻamaʻi, e oo lava ona solia le auala puʻupuʻu o auala.

O faatonu faafetai i le kamupani "aelimp", "ata-- 1" At, "Normut", "Forrastat" HEMHAND! ", sui sui o le FRRO, Deloginghi, faapea foi o vailaau o le soifua maloloina mo se fesoasoani i le sauniaina o le lagolagoina.

Faitau atili