Le aso fou aso malolo

Anonim

O le tausaga fou e, sili atu i mea uma, o se lagona faʻapitoa, o loʻo faia i le afe o mea laiti. Ma le faʻamalie le teuteuina o le fale e faʻaaoga i le taimi mulimuli.

Le aso fou aso malolo 14119_1

Le aso fou aso malolo

Le aso fou aso malolo
Amcan "fale o le fugalaʻau o le fharve Foishite o Flora" ofo atu lana ata o le taumalulu togalaʻau. Ae ui i lea, o lenei filifiliga e lelei mo le potu malolo!
Le aso fou aso malolo
Sasae o Sasae i o latou luma o le sili ona moni "laau-fasi". E mafai ona faia i Bamboo Stems, Birch lala, etc.
Le aso fou aso malolo
E le tatau ona avea ma lanumeamata matagofie
Le aso fou aso malolo
O le matagofie o le Kerisimasi laau mai le Ostrich Fether
Le aso fou aso malolo
Maualuga Maualuga / Sasaʻe Tala o le Law Windows Party: Fufulu pepa malo poʻo le palasitika pule
Le aso fou aso malolo
Indedorosoress / Sasaʻe Tala Lenei o lenei metotia iloa mea uma: pepa Snowffukes o uma ituaiga o avanoa o loʻo puʻeina tuusaʻo i luga o le faamalama (e faʻatagaina foi ona tusia saʻo
Le aso fou aso malolo
Moligao moligataʻiga ma Kerisimasi taʻalo i luga o le taʻi-tausaga o le Tausaga Fou!
Le aso fou aso malolo
Mondedripress / Sasaʻe Tala Fou o le Tane ma le Stargaca Ralish e mafai ona pikiina e se ofu manaia
Le aso fou aso malolo
Ata fou o le ata o le magalafu. Tamai afi, tele le fiafia
Le aso fou aso malolo
IV rods, mago fua mago, cinnamona hydy, tioata icords, distrial snow - e tapeina se matagofie ... chandelier
Le aso fou aso malolo
Sasae Chan i lalo o le tausaga fou, toeititi lava soʻo se mea i foliga o le tamaʻi vinerad, o se cone ma foliga pei o se Kerisimasi.
Le aso fou aso malolo
"Europa e le masani ai fefaatauaiga" pepa fasima, slappers, confetti e faasino i le vaega o le sili ona taugofie aʻiaʻi
Le aso fou aso malolo
Na faia e Rama ni uʻamea uʻamea poʻo uaea o loʻo liliu i se ata ofoofogia - o le uluaʻi faʻamatalaga o le faʻamalama mamanu
Le aso fou aso malolo
Warndelier, teuteuina ma le Kerisimasi patu, tagaga, mago fua mago ma le tausaga fou o meataalo. Afai e te filifili e tutoʻatasi e faia se faʻavae tutusa, o le a le faʻafitauli tele o le a saogalemu ma le le mafai ona faʻaaogaina uma elemene o le auvae
Le aso fou aso malolo
Maximilian stock / sasaʻe tala pe afai o le Kerisimasi wreath e foliga mai e le o oe ma le masani ai le teuteuina, e mafai ona e suia ai ma se teuteuga teuteu
Le aso fou aso malolo
Wall-foua i le vaega o le "Elite Flora". Valet Element Managet - Smise Fit

"E tatau ona ou tapena mo le Tausaga Fou Muamua i le faia o lenei aso malolo manaia ma le mafaufau loloto!" - Optimists o le a tautala. O le a faʻaopopoina le Pesemists: "Aua le faʻaleagaina i le taimi mulimuli!" Matou te iloa o itu uma e lua i latou lava ala ...

Le aso fou aso malolo
IndeadorIPress / Sasaʻe Talaaga E Le Faʻagalo I Meaalofa e uiga i Meaalofa! O latou teuteuga o le valiina, ae o le matua matagofie galuega. O le Braguturalored '' aina faleʻau, pepa lipine ma faʻafiafiaina Mishura- O mea uma e aoga! Ua lauiloa le faamanatuina o le Tausaga Fou i se auala fou i lo matou atunuu na amata e le au oloa a Peteru mai mai ia Ianuari 1, 1700. (Na fesoʻotaʻi ma le suiga i le julian kalena). O Le Tulafono o Tautupu, i isi mea, faatonuina e faʻavasega le "teuteuga mai laʻau ma paranesi mai le fiafia mai fana mai fana mai fana ma fana. O le maa ae ma taʻitaʻi ...

O laau Kerisimasi e le o se matagi!

Faʻatau mai se Tausaga Fou Oʻo mai i le Uiga ma e le o se taimi umi na amatalia i se mea na maitauina, o le iʻuga lea e faʻalagolago i le pisinisi. O tagata faatau i luga o le le lava o le foliga o le "lanumeamata matagofie": "ogalaau o se curve, ma lala na o le tasi lima!" Ma o i latou, na taʻua ai le tulaga lē lelei o le poloaʻiga a le lalolagi: "Na ou faia se mea faapena."

Maualuga tekinolosi ma le leai o se mea le faʻamoemoeina, faʻamoemoe mai i luga o faʻafitauli. Faʻatau se Kerisimasi laʻau po o Pine o le taimi nei e le o se faʻafitauli i le afiafi o le aso malolo. Ma e le taugata tele. E moni, e iai le fesili o le faʻavae lelei: Faʻafefea ona i ai ma le siosiomaga puipuiga ma uiga lelei agai atu i punaoa faalenatura? O le mea moni, o le tausaga fou laau ma laʻau o loʻo tupu i tamaʻitaʻi tausimea, o lo latou faʻatau atu o loʻo tatou faʻatau atu lava. Matou te le masani ona fai i ni auala le tusa ai ma le tulafono o tatou faitauga e le faatau mai se mea mai puluvafanua ma faʻataʻitaʻiga e le gata i le faʻavae Rusia, ae e leʻo le tulafono).

Afai na e faatauina le "ola" e manatua ai, ia manatua o faʻafitauli moni ua amata nei. O le laʻau e tatau ona tuʻuina atu i le "malolo" pe a uma le felauaiga umi. E matua le fautuaina e faʻapipiʻi i totonu o le potu i totonu o le potu "ma le malulu".

Ona e tatau lea ona e filifilia le metotia o le faʻapipiʻiina. Cross Skill (uʻamea, laupapa) poʻo le (tagata metotia) pakete ma susu o laʻau-faʻaleaga e tu mo le "nofoaga vaomatua". Manatua e le faigofie le faʻavae, a leai se isi e le lelei le oso o lau pusi o le a lava lea e faʻaleagaina ai le susulu o le pupula ma,. Aua neʻi galo i tamaiti o loʻo i le vevesi o le fiafia o le a tosoina le timu ma faʻavasega taimi o le le mautonu "pupuʻu" i luga o le siva moni. I le saogalemu tele, e sili le faʻatulagaina o le laʻau i le tulimanu (siva i lenei tulaga ua faaleaogaina, ae e leai ni mafuaʻaga o le popole ai.

O ni ie o le vao, faʻapipiʻi i luga o le kolupolo, o le a le pine ona ou toe tuʻituʻi solo, liliu le samasama ma nutimomoia. Afai o oe o le pule o se dense darse kapeta, o lenei mea e ofo ai o le a matua le fiafia lava mo oe. Galuega i le lua. O le muamua e le o le sauaina o le mativa laau (o le lauiloa muamua e uiga i le Kerisimasi laau ia Mati 8 e manino lava i Rusias). O le lona lua e le o le faʻaaogaina o se sopoia, ae o se pakete matau ma le susu oneone (ona e tatau ona tuʻu i luga o laʻau uma). E i ai, pe o le tulaga lona tolu o le sili sili ...

Ma e le gata lanumeamata!

O mea na 'ai, o nisi taimi e le gata a le mea moni mai le mea moni (na o se mea e sili ona manogi!), Na o le aoga, o le taimi na faia ai le taimi. Manuia mai sea mauaina. Muamua, tatou te le faʻatamaia i ai se laʻau toʻai. Lua, o ni mea pueata e le o aliali mai ma e le manaʻomia ni popolega. Lona tolu, mo ni nai tausaga, ua faaalia ai i tatou mai isi tupe. Peitaʻi, e pei ona latou fai mai, ma le tele o tauʻave. E aliali mai o nisi taugofie palasitika spruses oona. E le mafai ona filifilia vaʻaia, ae, e masani lava, o le tau maualalo e faʻailoa mai ai o lenei mea moni. Ua le mafai ona maua i taimi uma le mauaina o se ata matagofie tele mo se tau taliaina, e ui lava o ni tagata faʻamaoni i nisi taimi ... o le numera tonu o lala i luga o le ogalaau.

O laau Kerisimasi a le Kerisimasi ua a aumaia ia i matou, e le mai totonu o Lapland, e pei ona masani ona manatu, ma e masani lava e mafua mai i Saina faauo.

O le aofaʻigaaga muamua o faʻataʻitaʻiga "e ala i le tuputupu aʻe" e le o taimi uma - aua o le tau o mea (pei o se palasitika foi), ma foliga. O le a matou tuuina atu tau tau mo lelei lelei oloa. Laiti Kerisimasi laau (30-40CM) aunoa ma mea teuteu tau 100-200rub. Sina sili atu (60cm) - 500-700 ua olo. O le tasi tausaga Misime- $ 30-50, "Spell" (180cm) - $ 100 ma le maualuga. E le o Secato, ae afai e te manatu e le tatau ona faia lenei mea mo le tasi aso, e mafai ona talia lelei.

Faʻataʻitaʻiga ma taʻitaʻi ua sili ona lauiloa. O le uumi o loʻo pupula ma le ova i luga o lanu uma o le nuanua - o le aafiaga o se mea matagofie! O ia faataitaiga e sili atu le taugata: 808.1555 $ 1508 ma luga atu, 180cE $ 150 ma le Lelei. Ae e le manaʻomia e le eletise le eletise.

O loo i ai, i le ala saʻo, ua sauni e fai ", ua lamuina", matou te fautuaina i tagata o pisi tele, pisinisi ma faiga faʻapaʻu. O isi uma o loʻo totoe e faʻaalia ai le mafaufau ma le onosaʻi - o le a mautinoa e tatau ona tauia!

Tausaga Fou ... Palma

E aliali mai o le alemoce e le masani ai ma e le o mea uma na mafaufauina o se masani masani matagofie tausaga. I ni taimi eseese, na suia ai le lala o le Pama laau ma Sini, faapea foi ma le Beek, Apple laau laau .p.p. I le XIIVIVER na amata ona latou ofu le Kerisimasi: Na taofi i latou e uiga i le faalavasega (faalenatura, ia latou filifilia se tamai laau) le fiafia o tamaiti gaoi. Masani lava na vave lava i Europa. Ma na sau o ia i Rusia na o le ogatotonu o le xix senituri. Ma na avea ma le alofa e oʻo lava i le lautele o le afioʻaga e le mafai ona tau lona aulelei. Ina ua uma se le puʻupuʻu, na toe toe aliali mai le laʻau o le Kerisimasi i totonu o o latou aga matagofie uma lava. Ma o se tagata ese o le faʻaaliga e faʻapea e faʻalogo: "le laʻau autu o le atunuʻu".

O laau Kerisimasi, o laau Kerisimasi, belsies, ma isi

O laau talimalo o Kerisimasi, e tusa ai ma tagata atamamai e faʻatonutonu ma tagata matitiva, e mafai ona faia mai le toetoe lava o soʻo se uo teine, o laʻau, uaea, pamu, pamu, pamu, pamu, paʻu, uaea. .. O le mea autu o lou lalelei e pei o le pyramid po o le cone. O isi mea uma o se fantasy ma ... tomai. E faʻapena foi ona tatou taʻutino atu e oʻo i le faigofie, ile uluaʻi foliga, oloa manaʻomia tomai faʻapolofesa. O le mea lea, o le matagofie o le Kerisimasi o le Kerisimasi na lalagaina mai le gaioiga ma teuteuina i matafaga e mafai ona tau $ 150, ma le matagofie matagofie o le pyramid mai le plamic 300. E tatau ona totogi i so o se galuega a le tusitala, ao le iʻuga o le a tāua.

Ua manu o ia!

O le faʻamau o le Kerisimasi laʻau o le auala lea o mea e nafa ma le ofo ai ma, o se tulafono, faʻatupuina le fiafia mo le aiga atoa. Faʻamoemoe e maua le pusa ma meataalo tuai ma ... e ala i le ala, pe a e manaʻo e toe faʻatumuina lau aoina, o le a tatau ona e faia le faʻavavau ma e le manaia tele. mai le 60 Rubles / PC.). Faʻatosinaga i mea e fai i le averesi tau $ 2-2.5. Afai o au fuafuaga e ulufale atoa e sui le teuteuga o le Kerisimasi laʻau, e mafai ona sasaa i fafo se aotelega. A uma, e oʻo lava i faʻafitauli tau e $ 5 i le $ 50!

Peitai, e le aoga ona o lenei. Muamua, o lenei vaitau e masani ona teuteuina le Kerisimasi laʻau ma aufana (mafaufau o ni polo, naʻo ni aufana!). Lua, e le fai mai tagata poto i tala sese o teuteuga, aemaise pe a faapea foi o latou o ni ulaula ma le pupula tele. Ma le isi, afai e te tau mafaufau e mulimuli i le masaniga ma faia se mea uiga ese, manatua: O le masani e tuʻufaʻatasia ai mea e lua (leai se mea) lanu. O le pito i luma o le paʻepaʻe ma auro, susulu ma malosi ma le siliva, faʻamamaina paʻepaʻe ma lanumoana ... ae stylic faʻamolemole e le suia ai le teine ​​moni ma le vevela o le fale. O lea, o se laau Kerisimasi na teuteuina i se moa faigofie, o lona mafaufau ma lona lima o se tamaitiiti, e foliga mai o oe o le milila a tamaitiiti, ae o le "malulu foi" matagofie "matagofie

O le isi uiga taua o le Ekalesia-World Cotslands, o "moli". O le taugofie filifiliga mo le aso nei o le 50 o moli moli moli mo le 50 rubles. E sili ona faigata le mamanu ma umi lava carolaola, le tasi, i luga, luga ma le tau. O faʻafitauli faʻapitoa o meaola faʻapitoa o meaola e le afaina ai le gaosia o mea uma, mai le saogalemu meafaigaluega i aafiaga faʻapitoa. O i latou e susunuina vave le mafai ona feololo, o le mea lea, "o loʻo" mumūla o moli "ua manatu o se filifiliga sili ona lelei. Sili taugata, ae sili atu le matapou. I se tulaga lautele, o ituaiga o moli e manaʻomia mo le tausaga fou o loʻo manaʻomia, ma e mafai ona latou faʻamalosia e le gata i le Kerisimasi laʻau (ae o le a tatou faia e uiga i lalo).

Potu faamaneta

O lenei, ou te autilo mai: e le gata, leai ni ni uila, pe o le oninise o le Windoret Wirryo Hartter. Leai mo le Kerisimasi laau o se siosiomaga talafeagai!

O le teuteuga o loʻo i totonu o le tausaga fou e le o se mea na tupu. Ae o le a tatou le faʻagaloina o aso malolo uma o, muamua o mea uma, o se lagona faʻapitoa, o loʻo i ai le faitau afe o mea laiti. O lea aua le taʻua o le leai o se taimi ma tupe - i lo tatou malosi e faʻatulaga ai le laʻei ma le fiafia. O lenei faʻamalama ua tuʻuina atu o faamalama, faitotoʻa, pa, fofoga o laʻau, mea, mea teu, mea e mumū ai lo latou fale. O la matou mea autu o le mea leaga.

O lea, tatou amata i le ala savali. E masani ona teuteuina le faitotoa ma se Kerisimasi wreath (e le o le amio a le masani a le tagata, ae ua le mauaina i o matou vaega le tele o le tufatufaina atu). ISI, e masani lava ona latou filifilia mai le fale lanumeamata lanumeamata ma susulu mumu mumu. E mafai foʻi ona faʻatau mai ia matou, ae naʻo le faʻapitoa o faleoloa faʻapitoa. Ma o le a sau mai le $ 80. E masani ona faʻaogaina ni lala faʻapitoa, Rean (o le matou lomiga o Holly), mamago fugalaʻau, etc. ni fua mago, faʻataʻamilomilo solo i totonu o le mama ma onwer. E tumau lava le taumafaina o se lipine libbon wreath - ma ua sauni o ia! Ioe, e iai le faʻamalosia Kerisimasi o le Kerisimasi (150-200RUB. Ma luga), ae, ma, o le faʻatusatusaga ma mea moni mai mea masani. O le a matou faʻaopopo foi i le Kerisimasi Wreaths mafai foʻi ona teuteuina i totonu o se kapoti, faʻamalama, faʻata, naʻo le tuʻu i luga o le laulau poʻo tafatafa o le laulau.

O le isi filifiliga e teuteu ai le faitotoʻa o soʻo se teuteuga teuteu i luga o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou (e mafai ona tuʻufaʻatasia ma masani "velcro").

I le potu malolo, e masani lava ona aoga le "matagofie Kerisimasi laau", e tatau ona e manatua le sioga o le lotogatasi ma le filifiliga o le lanu. E tatau ona sili atu le taua o le faaletonu mea uma. Tele feololo ma i le taimi lava e tasi, o le tuʻufaʻatasiga o le mafanafana lanu o le ofe ma auro foliga pei o se fiafia. O le potu e maua le foliga o se ata matagofie, e le mafai ona fusia pea. Afai ua faʻatagaina le ata o le moli o le moli, ua teuteuina i moliʻemalo lea na faʻamalolo i luga o filo, na mago fua mago, kiona ninii E moni, afai o le taualuga i totonu o le fale e le o maualuga, e sili le lafoaia o soʻo se tautau ma seti le moli tetele (pe tusa o le $ 10) poʻo le, e le o le $ 10) pe leai.

Mishur, lipine, ituaiga uma o meaola (aoga le tasi garolas, fuafua i le ituaiga, timuga mai le 20 e mafai ona sasaa ai nofoa. e le talafeagai tele e nofo tele).

O se filifiliga matagofie mo le uaea uaea naea faʻamalolo i o ofaves. O la latou mamanu o se tasi - mai agelu e fufuluina i lala auro (e oʻo i le $ 300!), I le palasitika kiona (mai 100 rubles, tusa lava pe e te faia i ou lava lima). O le tutusa faʻavaʻa o loʻo faʻaaogaina mo le teuteuina o puipui, ae i totonu lea o loʻo manaʻomia e fofo ai le faʻafitauli o le nonoa, aua o le itiiti ifo o fao i totonu o le puipui e tatau ai i totonu o le puipui. E matua talafeagai le faʻaaogaina o elemene lava lea e pei foi o le potu malolo, e leai ni faʻapitoa faʻapitoa i luga o lenei mea.

Fiafia i Malamalama

Afi, e tusa ma anamua, drive agaga leaga, o lea, pe a toetoe o atunuu uma o le lalolagi, o le tausaga fou na faʻafeiloaʻi ma le malamalama fou. Fale e mafai ona faʻatapulaʻaina i le faʻataʻotoʻole eletise eletise ma moligaʻo. E aunoa ma se masalosalo, o le taimi nei o le taimi nei o le taimi nei i totonu o le fale e na ona na o moligaʻo. Faʻaaliga, e le manaʻomia le faʻatau o le taugata mumu ma le faʻafitia (200-500RUB.). O lenei filifiliga ua sili ona lelei o loʻo e le manaʻo e mafaufau: Aua foʻi aua le sau i se mea, ae le o se mea o oe o le matua? Spency Morela i Aluminum Spins (5-10 Rubles) poʻo ni mea e feololo mo lotoa (mai le 10 ruble E tele lanu lanu po o atigi, o lenei ua lava.

O loʻo i ai ni mea taua o le parafffertional i luga o le teuteuga o loʻo taua. Matou te matua fautuaina le faʻaputuga moligataʻia totonu o le Kerisimasi au, laʻau maʻa ma tufa atu soʻo se tuʻulafoaʻiina. O nisi o mea e sili ai, e le gata i latou e aulelei, ae e matautia foi. O uʻamea uʻamea, o le citimiki e le gata o le a sefea mai meaafale mai mea leaga, ae o le a aoga foʻi le tele o le saoasaoa o le afi. Toe tasi lava, matou te matauina: "O isi vaipanoa" moligaʻo o le sili ona matagofie ma saogalemu.

Suavai, mautu ma ... plumic

O la matou iloiloga puʻupuʻu na tuuto i le teuteuina o totonu i aso malolo fou o le a le maeʻa pe a le mafai ona tatou manatua e uiga i se auala sili ona lelei. O paluni e le faʻaaogaina i le numera o le masani i le tausaga fou uiga, ae aisea e le o ai? Faʻaola vave: E tele kamupani o loʻo feagai ma aso malolo e paluni, ae i le tele lava tulaga latou te le avatua ni faʻatonuga laiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e teuteuina le potu ma le lele polo i le fua o le $ 200 i le 50m2 (matou te aumaia le averesi o le tau). E te manaʻomia 14m2? O le a tatou foʻia le faʻafitauli tutoʻatasi, talu ai o le kamupani o le a sili ona le aoga e galulue faʻatasi ma oe. Ae e i ai ni maupueleale, lea e 100 polo o 10 inisi o le 100-150 rubles.? Ioe, ae e masani ona latou le galulue ma tagata tumaʻoti tagata faʻatau. O le mea lea, oe, sili, o le a mauaina le maketi, ma le maoae aigutu. Ona e manaʻomia lea o se pamu (tusa o le 500 rubles). Aesyy oe mautinoa e manaʻo i polo e felelei, ona faʻatau lea o le helumini ma hethloon, e faʻatau ai le mea e te mafaia i le tutusa o faʻamaumauga.

E faʻafiafia i fafo se mataga poʻo le faʻamasinoga, peitaʻi, o le paʻu, ma o le a faʻatupu 'ai i le kamupani i le mea o le ae ofoina atu ai: 50m2- $ 200. E leʻo le manatu lea i lea mea faʻamaoni. Ae le o le faʻavae o le polo e leʻo se lesona malamalama ma faigofie, e pei ona foliga mai ai. Tagata faigaluega a nei kamupani tausi na fai mai o nisi taimi o le toto e faʻaumatia o latou tamatamai lima, "matagi" o meaola ma fai ni mea malie. Ae peitai, o le a tatou le faanoanoa. Afai e le aofia ai au fuafuaga se masini o se mea sili ona naunau, o le a mafai ona e faia ma na o oe. Manatua o le polo o le tolu ituaiga autu: "pastel" (Colored Matte), "Nona" (ma le Laidal Campling) ). O le fua e fuaina i inisi ma e aʻafia ai tuʻusaʻo le tau.

Mo i latou o loo iai, e aunoa ma le leiloa, o le a fesootaʻi tagata poto, matou te tuʻuina atu ni faʻataʻitaʻiga o le taua o nofoaga eseese o loʻo iai:

O le Girlands mai le 5 '' polo i 4 polo; 1 Bill. M (40-42PC.) Tagi e tusa ma le $ 7.5.

O le tele mai polo 9 '' i 4 polo polo; 1 pm (28-30pcs.) Patty tusa ma le $ 5.4.

O maa mai le 12 '' polo i le 4 polo polo; 1 pm (24-26pcs.) Patch e tusa ma le $ 5.2.

O le filifili hep tathine i le 1 polo; 1 PM (4-5PC.) - Mai le $ 1.5.

Fuainumera mai polo (mai le 1m maualuga) - mai le $ 35.

Fale; 1m2 (72-200sht.) - $ 14-40.

Ma le tele o le fiafia!

O meaola o pepa (mai le 30 rubles), flappers (mai le 20 rubles), parnival mata ma pepa hats e leai se taugofie ma faafitauli. I le taimi nei, Olioli O le a latou tuuina atu fanau laiti pe a le laititi lava i teuteuga. O UBENK na i ai lava lona mafaufau, o lea o le Braccan e mafai ona tosina mai ai sili atu nai lo soʻo se sili ona lelei ma fesootaʻiga. Ina ua uma, i mea taugata aemaise lava ae le o le taʻalo ...

Peitai, matou te iloa le uluaʻi: ​​Lelei ma le sili atu. O le mea autu o le lagona e manaia, o le mea tatou te manaʻo iai mai le agaga!

O le faatonu faafetai i le kamupani "fale o le fugalaʻau o fugalaʻau ma Flora", "Sharter", "Blue Star Cawd"

Faitau atili