Tasi-potu fale mautotogi i le faasologa-tootoo taamilosaga

Anonim

Lima filifiliga mo le toe fausia o se tasi-potu fale mautotogi ma le atoa o le 40 m2 i le Moskvoretskaya piliki o le 'olo.

Tasi-potu fale mautotogi i le faasologa-tootoo taamilosaga 14123_1

Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
O le Arcute elemene o Plasterboard i le ogatotonu o le taualuga o le potu malolo faamamafaina le nofoaga o le sofa
Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
O le tulimanu o le pusa faʻapitoa mo le saogalemu ua tipiina ma faʻapipiʻi
Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Faatasi ai ma le toʻatele o tagata fiafia i suiga o tagata iloga i o latou fale mautotogi ai ma i latou e fia taofio i latou e aunoa ma galuega o le fausiaina. Mata e mafai ona iloa nei manaoga? Ioe! Ma lenei e ala i le fa o filifiliga mo le toe faʻafoʻi o fale mautotogi, matou te faʻaopopoina se tasi, lea, o afea e suia ai le ata o fale, e faʻaaogaina e le tagata mamanu faiga.

O le piliki 14-faleoloa 'olo o le Moskvoretsk faasologa o loʻo fausia e le faʻanatinati vaega o le laumua ma Moscow Region. I luga o fola taitasi e lua potu tasi, tolu lua-potu potu ma tasi tolu-potu potu potu. O le tasi ei ai le pasese (400kg livi le malosi) ma uta-pasese (630 kg) lifi. Lapisi ma le utaina alatoto - luga o le fola.

O puipui i fafo e mafiafia 510mm e maualuga mai piliki. O puipui i totonu e i ai le mafiafia o le 200mmm o loʻo faia i gypsum-sima panels. Faʻavaivaia le tele o le 220 mm mafiafia o loʻo faia i le tele-pito i tua panels. O totonu o vaega o loʻo iai ma le potu e tasi ma le potu-potu o le potu potu (mai le 80mm mafiafia sipai panela) e tu i le va o le umukuka ma le potu ma le potu moe.

Heating sa galue tutotonu, vai. O loʻo faia i le fale o loʻo faia i le fale i totonu o le fale puipui i le umukuka, ma o le umukuka, ma e ala i le ventipelation stoft i totonu o le kapoti. O le fale mautotogi ei ai le tele o ogasami, o le faitotoa lea e tauaveina fafo mai le potu.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa

Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
Fuafuaga ao le i toe fausiaina

Mea uma i le vasega

Malosiaga o le Poloketi:

  • O le a le manaʻomia le faʻatonutonuina o le poloketi;
  • masini o se isi nofoaga mo le fufuluina o masini ma ato lapisi;
  • A faʻapea e le tulaʻi mai le faʻatau atu o se faʻafitauli o le fale ma le mamanu.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le faaliliuina o le punou i le faʻamalama ua 'ai le fausiaina o le pulenuu;
  • Faaitiitia le maualuga o le taualuga i le fale faigaluega o le umukuka mo le 250mm

O lenei poloketi e manaʻomia i se ulugalii faʻaipoipo, lea e faʻaalu ai le tele o le taimi i le galuega, ma taimi paganoa e tuʻufaʻatasia ma fesoʻotaʻiga ma uo. O le mea lea na fanau mai ai le tagata faipule i totonu o totonu, "Sauni taimi uma e" feiloai i malo. O le mamalu o le poloketi o le leai o le toe fausia. O le faʻamamafa o loʻo faia i luga o le lanu lanu ma foliga o le teuteuina o potu.

O le maualuga o le poloketi o se vae le masani ai i-lanu o loʻo i ai i fugalaʻau i le va o le umukuka ma le potu malolo. O lenei nofoaga o loʻo iai le avanoa o le avanoa ma le tasi o le elemene o le pule mo potu uma e lua. O lona taua ua faʻamamafaina e le matagofie uliuli lanu piniki lanu, lea e faʻamalosia ai le malosi o le atoa i totonu.

Fale ma fai togafiti. O le tagata folau sa faʻaulu atu i le potu ofu. O loʻo suia faitotoa i le faʻata o le faʻata, o le tasi o le afa o na mafai ona alu ese, o loʻo iai pea le isi. Azerkiva vaʻai faʻateleina le ala vaʻaia. Sikuea o pogisa ma moli cloramic fafie o loʻo tuu i luga o le fola i totonu o le fola i totonu o le checkerboard poloaiga. O le taualuga o le alatele e alu ese ai 130mm. Lenei mea e faia ina ia mafai ai, muamua, ona faʻatulaga lea o se nofoaga mauga o le potu malolo ma, lona lua, e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o moli uila i le alavai. O se susulu lanu lanu viole o moli moli na te siiina le fugalaʻau Auther of Baf, SOFA aluga ma isi mea faigaluega.

Potu potu ma potumoe. O le potu malolo ua vaevaeina i le potu malolo ma le potumoe. O le moega ua faapipiiina i le loloto nichh, i tafatafa o le ulufale atu i le potu malolo. O se avanoa o le 150mm ua tuua i le va o le potu tusi ma le ponaum o le moega, lea na tuu ai taiala mo se telefoni feʻaveaʻi. O le ata o le ata o le drywall i luga o le pupulu e oʻo atu ai le sili atu le mafanafana laina ma le faʻafaigofieina o o eAves, fesoasoani e faʻatautaia ai le vave lelei o le sofa. O le "Chess" autu o le alatele o le manuia atiaʻe i le potu malolo i le ata o se kapeta e faia o le paʻu o le manu (o le ponaum o le moega ua fanau ma lenei mea).

Umukuka E vaevaeina i ni vaega se lua: kuka le sone ma 'ai. O le tulaga le masani ai o le umukuka headset mai le elt (Lusia) i tafatafa o le faʻamalama e mafai ai ona e faʻaaogaina le tele o galuega. O le mamao i le va o le Kapeneta e tusa ma le 1200 MM, o le a sili ona lelei mo se tagata o se lavelave. O le nofoaga galue na foia i totonu o le efuefu-begee gamma mafai (i se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le pogisa piniki). O le fola e laina i le pogisa efuefu popcelain gractiwware tuufaatasi ma laupapa meaafale. O le taualuga i luga aʻe o le kuka o le mea e le faia mo se vaega o le faʻalapotopotoga.

O le 'afa, i le isi itu, o loʻo teteʻe i lanu mafanafana. I luga aʻe o le laulau, e faʻalelei atili ai le malamalama, o le faʻauluuluga o le lotoifale o loʻo saunia. I se faʻaopopoga, na te faʻatupuina se potu aʻoga, ma faʻaavanoaina le ieie ma vali i foliga vali ata. O le mea na tupu o le umukuka o loʻo faia i le loloto o mea na tumu i le tautoulu o le paʻu o le tautotogo ma teracotta. Faʻafetai i le pito i tua ma le tioata o tioata (mafiafia o le itiiti ifo ma le 100mm), o le nich, o lenei matagofie mamanu e liliu i se mea faʻaalia ma le masani ai. Mo le pito i tua o loʻo i ai se eletise eletise ma se isi ki. E le gata i lea, o le gataifale o loʻo tuʻuina atu i se sili ona faʻamamaina e faʻafaigofie ai le faʻagaioia o le moli moli ma faʻatumu.

I le nofoaga o le "Forld Forum" i le va o le umukuka ma le faletaele e ofoina atu e faʻatulaga ai le tagamea faʻapipiʻi.

Faletaele. O le nofoaga o satetericuricuriesctiphistiestiesves tutusa lava, pe a manaʻomia, pe a manaʻomia, e mafai ona suia paipa ma otaota. Avat plumping tuu se fou. O le potu o loʻo sauni i totonu o le Beige Gamma ma matua tele ona o le diagonal o loʻo faʻataʻotoina o le Tile (o le suia o le lanu i luga o le fola ua vavaeeseina i luga o le fola.

Poloketi vaega $ 1000.
O le pulega o le tusitala $ 300.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Potumoe, tagamea Piliki 200 PCs. 0,2 40.
Fola
Nofoaga ulufale, vaega o le umukuka Porcelain conneware (Lusia) 9m2. lua sefulu 180.
Potu malolo, vaega o le umukuka, potumoe, tagamea Parqut parqut (Rusia) 24m2. lua sefulu 480.
Potumoe Fasux fulu 4m2. 28. 112.
Faletaele Ceramic Tile Naxos Ceramich (Italia) 6m2 Aua. 144.
Puipui
Vaega o le umukuka Palasitika panels 14m2. 10 140.
Teuteuga 4 kg 34. 136.
Faletaele Ceramic Tile Naxos Ceramiche 19,6m2 24.4 478.24.
Malologa OOKOS tusitusiga vali (Italia) 15 L. 7. 105.
Taua
Nofoaga ulufale, vaega o le potu malolo, umukuka Plardboard ma le kipiina o faamatalaga 11.9m2. sefulu ma le tasi 130.9
Faletaele Faaali mai le taualuga o le aszo (Falani) 3M2 40. 120.
Malologa Acrylic vali oleios. 8 l. 2. sefulu ma le ono
Faitotoa
Vaega Ulufale uamea (Lusia) 1 PC. 640. 640.
Ofu Laupapa ma tioata 1 PC. - 350.
Faletaele Wooden (Rusia) 1 PC. 197. 197.
Faiva
Faletaele Jika mago (czech republic) 1 PC. 95. 95.
Unit-James tuai (Farani) 1 PC. 370. 370.
Taele system-pol (Spain) 1 PC. 2806. 2806.
O le fefiloi o le palu (Siamani) Seti - 203.
Vevela solo solo 1 PC. 189. 189.
Malamalama
Ulufale Hall, umukuka, potu malolo Malamalama 9 PCs. 22. 198.
Umukuka, potu malolo Taavale moli (Italia) 10 fasi. 100 1000.
Faletaele, tagamea Taavale moli (Italia) 2 pcs. 298. 596.
Umukuka Luminator Luceplan (Italia) 1 PC. 300. 300.
Potu malolo Fabbin lamp (Italia) 1 PC. 549. 549.
Meaafale
Vaega Ikea Puf (Suetena) 1 PC. lima sefulu lima sefulu
Umukuka Umukuka elt (Lusia) 3 pog. M. 450. 1350.
Laulau, nofoa (Italia) 5 elemene - 746.
Potu malolo Laulau kofe 1 PC. 200.
Workroe aldo (Siamani) 3 pog. M. 529. 1587.
Sofa "Mati 8" (Lusia) 1 PC. 1200. 1200.
Lagolago mo masini (Italia) 1 PC. 300. 300.
Potumoe Fiti o Sitil (Rusia) 1 PC. 200. 200.
Logisia Laulau, nofoa, BEBrobe (Lusia) - - 500.
Faamatalaga Faapitoa
Umukuka Tioata pusa 4 mea. 26. 104.
Tusitala, Cornice - - 678.
Potu malolo Tusitala, Cornice - - 700.
Nine lamepa - - 200.
Atoa 17254,14

Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
I totonu o le umukuka podium, tele ni teisi ua fausia i lalo o tioata mafiafia, ala i fugalaʻau mago ma laulaau e mafai ona vaʻaia.
Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
Mo lanu o loʻo i totonu o le mamanu, o tagata mamanu faʻaaogaina se tasi o tuʻufaʻatasiga o fesoʻotaʻiga-efuefu ma le lanu piniki
Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Tasi le pepa, lua fasi ...

Malosiaga o le Poloketi:

  • Ua faʻateleina le nofoaga e nofo ai;
  • Faalauteleina o le faletaele, nofoaga i totonu o le masini fufulu;
  • Fatuina se potu malolo ese.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Vaivaivaivaivaivaivaivai le toefaaapeina i le potumoe;
  • Masalo faigata faigata i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ona o le mamao o le vaipuna mai le vai o le vai o le vai (atonu o le a manaʻomia e faʻatu le paʻu.

O le galuega ua fuafuaina mo se tausaga talavou. E mafai ona faʻatinoina, naʻo le le mautu o vaega na muamua ma e faʻatu i meaola laiti fou. A toe tusi, o loʻo fuafuaina e tuʻufaʻatasia le potu ma le umukuka. O le potu fou e matua lautele lava. O sea tali e mafai ai ona e aveese se mea sese o fale masani o fale masani: tamai voluma ma lagona o le fale o le ea.

O le vaega faʻavae o loʻo faʻatulaga e le sesega o le paluga tuaoi o le fola o le fola e ufiufi ma o lona foliga o le taualuga. O le fuafuaga o loʻo faʻaalia ai le lua apestic arcs e iloa ai le itu o le agai mai i le ala savali i totonu o le potu malolo. O le tuufaatasiga na filifili e faaea ai i vaega eseese: i le nofoaga tuufua, e masani lava, i le gaioiga sone i luga. O le manatu o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le lanu o pa puipui o puipui puipui, pupuni ma tuʻufeina.

Vaega Toe faaluaina i sikuea. O le faʻaiuga o le toe faʻaleleia o le faletaele e siʻitia atili i le umukuka. I le nofoaga o loʻo taofia i le itu tauagavale, i le agavale o le faitotoʻa ulufale, i ai se tamai potu laei ma palu faitotoʻa. Faʻaaoga le faletaele ma i le umukuka o loʻo faʻaalu i se nofoaga faʻamafanafana mai le CST (Lusia). Faapipiiina fola o loo faaaogaina tumutumu laupapa.

Faletaele O sina taimi e faʻateleina ai le faʻapipiʻiina o se vaega o le umukuka o le nofoaga ma alatele. Lea e mafai ai ona faʻapipiʻiina se hydromassage feʻai o le taʻele iinei. O le fufuluina o masini o loʻo i tafatafa o le faʻamaumama. O se tasi o puipui o loʻo iai se turkate pepa faʻamaonia e le aotelega o le fuafuaina manatu, o loʻo avatu ai i totonu o le tofo faʻapitoa. E le gata i lea, o se nicho mo le faʻata ma le manaia o fata ua faʻatupuina i luga o le faletaele. O le aotelega maualuga o le potu e faʻaititia i le 80mm ona o le faʻapipiʻiina o le faʻaloaloa (matte) viʻiga.

O le lanu autu o le faletaele - lanumoana, i nofoaga eseese o le ata "regive" le lanu moana lanumoana. O le pito i luga o puipui o loʻo ufiufi i le Wallproof Walpaper i le samasama-beige fasi, o le pito i lalo o loʻo feagai ma afi. Peitaʻi, o le autu o le fasi pepa e soli leotele i le fale atoa.

Potumoe. O le iʻuga o le iʻuga o suiga na faʻatautaia e iloga e ui lava (tusa o le 7m2), ae o loʻo iai lava le potu malolo. O loʻo feagai i luga o le tulaga o le potu teuina o le fale teu oloa, "ukeling" i le taimi e tasi o se tamai sikuea i le potu malolo. O le septum ma se tioata mai le fola i le totonugalemu o le totonugalemu, na pueina e le ie puipui. O lea, o le faʻafitauli o le potu i totonu e sili atu ma se vaega, ae ua foʻia.

Potu le-potu malolo. O le nofoaga tuufaatasiga o le nofoaga o le malo o loʻo avea ma con counter ma fata ma fata e oʻo mai i le pito i luga o le laupapa laupapa i le folasaga o le fola ma le taualuga. E vavaeeseina ai le umukuka i le vaega o le potu malolo. E ui i ona tamai lapopoa, o le umukuka na nonofo uma mea talafeagai. O le taamilosaga o le lapotopoto laulau i tafatafa o le fata ua liua i le ova.

Potu malolo Avea ma vaega sili o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O se tumutumu malosi lea, laulau kofe ma tusi i tusi; Faafeagai le sofa-tv.

E pei o le potumoe, o se ato ua uma ona manatu i le potu malolo. O le laina lamolemole o le apamemea e le na o le fola e le gata "pokes" lenei fetauiga ma simiramini pou, ae o le faasoasoa foi o le avanoa. O puipui i le alatele, o potu ma le umukuka-tisiketi potu e fesoʻotaʻi ma le sipuni, tuu ma ua talimalo ma le vinyl wallpaper. Afai o i latou monophonic, na oneone, aua i totonu o potu ma ofu lavalava, sosoo ai ma le ala savali i le fasi. MO AIGA, Ua ofo mai le vai vali. I se faʻaopopoga, o le liner mai Mrdwall (maualuga-80m-80m) o loʻo tuʻuina atu i totonu o le potu malolo ma alatele.

Poloketi vaega $ 1170.
O le pulega o le tusitala $ 400.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Piliki 1460 pcs. 0,2 292.
Fola
Potu potu, potumoe Laminate Witex (Siamani) 20m2 27. 540.
Malologa Porcelain Chineware GADO CERAMO (Italia) 22.9m2 lua sefulu 458.
Ulufale Hall, faletaele, umukuka Eletise eletise "Teplolux" (Lusia) - lima sefulu 1.5.
Puipui
Nofoaga ulufale fale, kamuta-'potu malolo, potu malolo, potumoe, faitaaga potu Vinyl wallpaper (Farani) 17 Pili lua sefulu 340.
Umukuka "Apron" Ceramic tile steuler (Siamani) 0.63m2. 23. 14.5
Au fana Becker vai o le lanu sifi (Suetena) 5 L. sefulu ma le ono 80.
Faletaele Ceramic tile dam chomica 9m2. lua sefulu 180.
Mosture-faamaoniga pepa puipui (Farani) 3 taavale lua sefulu 60.
Taua
Alatele, potu malolo Planboard pepa 15.4m2. 10 154.
O le teuteuina o Gaudi Scorc (Meleisia) 20 PC. 8,6 172.
Faletaele Faʻaiʻu le taualuga "o le ekosel" (Lusia) 4.9m2. 40. 76.
Malologa Beckers vai eliva vali 19 L. lima 95.
Faitotoa
Ofu Sliding (Lusia) 1 PC. - 1200.
Faletaele, potumoe Swang wooden ma le tioata faitotoa 2000 (Italia) 2 pcs. 340. 680.
Faiva
Faletaele O le tulimanu o le vai taele ma Hydromassage (tioata, Italia) 1 PC. 3900. 3900.
Faleuila, magoto (Fireland) 2 pcs. - 515.
Heatted Theew Rail Janda (Siamani) 1 PC. 410. 410.
Malamalama
Potu malolo, vaega Halogn limps peimeni (Austria) 8 PCs. 12 96.
Potu o le umukuka Marbel Chandelier (Siamani) 1 PC. 200. 200.
Potumoe Paranesi eglo 2 pcs. 150. 300.
Tess eglo 1 PC. 500. 500.
Faletaele Haloseen moli (turkey) 4 mea. lima lua sefulu
Meaafale
Vaega Fatafata ma se faʻata "Lotus" (Lusia) - - 300.
Ofu Rack, vaega- "Lotus" - - 320.
Potu o le umukuka Nova umukuka seti (Italia) 4.8 M. 600. 2880.
O le 'autū o le vaega "Trone" (Lusia) 5 aitema - 470.
Potu malolo Tulimanu sofa "Mati 8" 1 PC. - 1600.
Kapeteni meafale "Lotus" 1 PC. - 800.
Laulau kofe (Lusia) 1 PC. - 300.
Potumoe Moga, Taaloga, Paf- Lotus " - - 1755.
Faamatalaga Faapitoa
Potu o le umukuka Pa tu "Lotus" - - 1150.
Potu malolo Shelves "Lotus" - - 200.
Potumoe, potu malolo Matte tioata, Booten Framen - Ecalum (Lucial-Italia) - - 759.
Atoa 21361.5

Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
O le potumoe e mafai ona vavaeʻese mai le potu malolo i ni auala: o se moli moli, sling vasega, o se moli tioata, o se tuʻufaʻatasiga o elemene. O nei filifiliga uma o le a maua ai le avanoa i le potu susulu o le la.
Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
O le tuʻufaʻatasiga o tuʻutuʻuga o laina ma laina faʻapipiʻi e tosina ai mata ma tuʻuina atu i totonu o le faletaele, nisi le saʻo
Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

I lalo o folau

Malosiaga o le Poloketi:

  • Manatu o le mataupu o loʻo tali mai ma se manatu faʻamaonia o le faʻamasinoga fuafuaina;
  • E leai se mea e tatau ai ona fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga;
  • masini galuega fale faigaluega;
  • o le siʻitaga o le vaega o le faletaele, e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi se masini fufulu i ai;
  • O le masini o le pusaaipoto i le ala savali.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • E tele elemene e faia i lalo o le faasologa;
  • le lava o se potu matamuli eseese;
  • faaitiitia le maualuga o le maualuga o le tuufaatalogia ona o le faigata o le podium;
  • Le manaʻoga e o gatasi i le poloketi.

O sea fale o loo foliga mai e pei o se alii talavou o se galuega fatu, lea e fiafia i ai faatufugaga ma e fiafia i folau. O le taua o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le potu potu. E sili ona lelei avanoa avanoa ma mo le galuega, ma mo le malologa. O le faʻatinoina o le poloketi ua mafai ona avea ma se faʻaiuga o le soloia o toetoe o vaega uma. O puipui fou o le faletaele, kapeneta kapeteni ma ato na fausiaina mai le paso poloka.

Falefaafiafia. O se vaega o le vaega o le nofoa afi o loʻo tuʻuina atu i lalo o le ofu puipui ma le faʻaitua faitotoa. Mo ia, ua faamalieina i se faapei o le loloto o le 650mm. O se nofoaga e suia ai le mea e fai i se fale mautotogi, e tu i fafo atu o le portal. O tusitala na tusia ona itu o puipui ma le foloa ma le matati maʻeu o le lanu o le lanu o le sami o le sami, ma i le pito i luga o le ipu. O isi vaega o le foloa o le alatele o le feagai ai ma le pipi ma le turquoitise popcemin.

Potu le-potu malolo. O le umukuka na setiina se vaega o 'ai ma se laulau lapotopoto mo 3-4 tagata, faʻapea foi ma se seti o umukuka meataʻalo. Le faaauauina o le "O le Armineme Aume" o le tuʻufaʻatasiga lea i le ogatotonu o le potu, pei o se meafaitinati ma folau. Mo le gaosia o lenei ata puʻe o loʻo iai uʻamea, ua ou lagolago ma coupling chapstertops manaʻomia, faia e tusa ma le ata tusia. Faʻapipiʻi i le taualuga "folau" e faia mai le HCL ma le Read Non Trust. O lona le kiona auala e oʻo mai ai ma le faʻaosoina o le sami vai. O le tuʻufaʻatasiga e lagolagoina e le fola o le fola o le lio o se lio i le ogatotonu o le potu. O le ogatotonu o le liʻo o loʻo lafoina i le polesi o loʻo avea ma lanu o le magafagafa mai ia italia (Italia), o le machic maota ua uma ona filifilia.

Potu malolo Tuufaatasi ma le potu mata, talu mai i lenei tulaga e leai se aoga mo le vavaeeseina o le vavaeeseina. O le auala lea o se auala e sefe ai avanoa ma le laititi o le potu.

E pei ona matou faapea, eseese lanu mo le potu malolo. O le malulu lanumoana ma turquoise o vae o elemene o le vai ma le lagi, malu ma mafanafana samasama-beming, meaafale mo le ofisa e fesootai ma oneone oneone. O meaafale ua faia e tele mai le Beech, ae e mafai ona e faʻaogaina le itu tauagavale. Mo le palapala palapala, o loʻo manatu e talosaga ia Sabula vali (Italia). O le umukuka "apron" ua tuu i fafo ma le ato o Marazzi (Italia) Fua 1010 cm.

Kapeneta ma potumoe. O le mea na tupu ai le auʻavale muamua ua maeʻa faʻatulaga e le Kapeneta. O lenei fatuina o le tino podium ma le maualuga o 480mm. E i ai le Mini-Kapeneta. Ua valaaulia le mea naia ia avea ma aga masani. Totonu o le PADIM na tuua le nofoaga lea o le a siitia ai le moega faalua i le ao. E leai se mea e aunoa ma le tua, nai le vae, meafale ato.

Faletaele O sina mea e faʻateleina ai ona o le auala, faʻafetai lea na fafaga masini vevela. O isi mea uma e maua ai ni mea e totoe i nofoaga muamua, o lea e te le manaʻomia e fesiitai ai fesoʻotaʻiga. O le taele tuai ua suia i se fou faʻailoga uʻamea mai le Roca (Spain), faʻapipiʻi le Alape Corking Stonk ma le ID o le IDON.

O loo faagasolo le mataupu o le sami i lenei potu. O tagata iloga na manatu e lafoai le pa o puipui o puipui ma le fola mai le palapala. Mo puipui na faʻaaogaina venetian o loʻo faʻapipiʻi lanumoana lanumoana lanu. O le fola e ufiufi o se paluga o maa mafolafola ma vae ua mafatia i le sima. I le maeʻa ai mautu ma faʻamamaina, o le afu aʻe o ia fola o loʻo ufitia i se fasiga manino o toe tusi ma taulaʻala.

Poloketi vaega $ 1500.
O le pulega o le tusitala $ 300.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Pusa i lalo 26.5m2 12 318.
Fola
Vaega Iagalgraniti Tagata (Italia) 4.2m2 tolu sefulu 126.
Greyed Glass "KLM-GREE" 0.64M2. 180. 115,2
Potu potu, kapeneta Tusitala a le Tusitala Tarward's Cirquet (Suetena) 18,6m2 45. 837.
Umukuka-o le potu malolo, ofuvae Iagalgraniti Piccelain Codeware 10.9m2 tolu sefulu 327.
Faletaele O le maa faʻavae na ufitia i le tagata lava ia 2,5m2 lima sefulu 125.
Puipui
Vaega o le alatele (Portal) Tioata tino 3.7 M2 170. 629.
Umukuka "Apron" Ceramic tile, Marazzi decor (Italia) 0.9m2. 26. 23,4.
Faletaele Ceramic tile marazzi. 3M2 28. 84.
Teuteuga fausia stucco (Italia) 8 kg 17. 136.
Malologa Sabula vali (Italia) 32 l. sefulu ma le valu 576.
Taua
Vaega Sabula Wal vai susu. 3 L. 3.5 10.5
Glass (Portal) 0.55m2. 150. 82.5
Vaega o le potu malolo Planboard pepa (folau) 2.8m2 valu 22.4
Malologa Faaalu le Siosiomaga B foutma (Farani) 32.9m2 42. 1381.8
Faitotoa
Vaega Ulufale atu uʻamea "garsia" (Lusia) 1 PC. 760. 760.
Faletaele Swing Java (Rusia) 1 PC. 270. 270.
Au fana Sliding faitotoa- "Harmoshka" (Lusia) 1 PC. 114. 114.
Faiva
Faletaele Lafo uʻamea uʻamea Iakopo faaluaina 1 PC. 250. 250.
Faleuila, goto- jaka 1 PC. - 318.
Dambix Faucets (Tenimark) Seti - 350.
Malamalama
Vaega Tutu ia Paulman (Siamani) 2 pcs. - 150.
Au fana Haloseen moli (turkey) 4 mea. valu 32.
Malologa O moli o Xennon (Spain) 33 PCs. 12 396.
Meaafale
Vaega Workroe Mr. Faitotoa (Lusia) - - 1300.
Potu malolo Sofa fale gaosi "Nick" (Lusia) 1 PC. 511. 511.
Puffy "Nick" 2 pcs. 39.6 78.6
Umukuka Umukuka "Atlas Suite" (Lusia) 6 pog. M. 475. 2850.
Nofoa (Italia) 3 PCs. 160. 480.
Kapeneta Laulau, fata, kapeneta- e okaina (Rusia) - - 700.
Taitai (Lusia) 1 PC. 350. 350.
Faamatalaga Faapitoa
Potumoe Moega, matsid- e okaina (Lusia) - - 700.
Gaosiga o podium - - 300.
Potu malolo Ata vali 12,2m2 160. 1952.
O le 'autafa o le laulau, uʻamea fata, faʻapipiʻi elemene, fata i lalo o le TV- Mr. Faitotoa. - - 1700.
Atoa 183555

Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
Maua lau oe lava "iva shaft" i luga o le puipui e mafai i ni auala se lua: valaʻauina le tusiata o le a faia le ata, pe okaina le ata puipui ma le ata e te fiafia ai
Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
Vaʻai o le Pourtal o le alatele
Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
Vaʻai pe a maeʻa le toe fausia

Mautu o mea i le itiiti ifo o tupe

Malosiaga o le Poloketi:

  • Le auala lea e mafai ai ona faʻaaoga e le pulevai o le pulevai.
  • Faateleina vaega o le potu e fai lavalava;
  • faateleina le vaega o le faletaele;
  • Fausiaina le mago mo ie lino i le faletaele.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • le manaʻomia ina ia o gatasi le poloketi;
  • ni nai nofoaga mo le teuina o mea;
  • taugata podium masini.

O le fale mautotogi ua fuafuaina mo se tauleisi ma le tele ina ia vave e maua le aiga. O le fale o le "matala" ma le "Airmation" Space "o loʻo ausia i totonu o le faʻatulagaina o le mataupu o le itiiti o le 60s. O le taumalulu o ni meaafale, lea, pe a manaʻomia, e faigofie ona suia.

I le taimi muamua, o le totonugalemu atonu e foliga manino ma faigofie: O le tautinoga: tautinoga i foliga le atoatoa e faamamafaina e Brownish-Warch Types. O le manatu autu lea e faʻavae i luga o le ata o lenei fale. O le filifilia faiga e lagolagoina e auiliiliga tele. O se nofoaga faʻapitoa o loʻo nofoia iinei e ala i kolisi i le pastel sol-beige lanu ma le mataina o foliga o le ata ma le faʻata i le faʻavaʻa. E le gata i lea, o le gatasi o sitaili o loʻo lagolagoina i se tulaga e leai se rettro echoes pe manino i lalo o le i totonu o le totonu. O le "tuai" amemp o le a mafua ai mafutaga ma ata tifaga o Alexey Siamani. I le laititi atoa o le tulaga, o le aao o mea e malolo ai ma le fale mautotogi.

O le siʻitaga o le va o se tamaʻi fale e mafai ona mafua mai i le faʻauiga o le vaega i le va o le umukuka ma le potu, ma vaʻaia valentiot ma le kolisi. O le auala savali, o le faletaele fou ma le ofu o le ofu o le ofutino e vavae ese mai le vaega tumaoti o le fale mautotogi e le vasega. O le faletaele ua faalauteleina i le tupe alu o le muamua "dasty" i tafatafa o le umukuka. Ua alualu i luma le potu ofu ofu ona o le potu malolo.

Falefaafiafia. O le potu ofu e tu i luga o le podium o 450mm maualuga. E i ai le tele o sitepu mai le Moraine Oak. Afai e leai se faʻapitoa nofoaga mo seevae ma fafo atu o loʻo faʻamamaina nei mea i totonu o le potu laei. Mai le potu malolo, o le flay sone e vavaeeseina e ala i le faʻaseʻe tioata faitotoʻa, i le "e le o galue" faʻavae le pa o le umukuka.

Potu potu-potu moe. O le potu malolo o le potumoe uma. O le mea moni, le poidium, o le potu laei o vai, na faia ina ia faatopetope ai i lalo o le lua-moega moega. Aofia ai moli malamalama mamanu ma le motufu, e alu ese mai lalo o le podium i luga o uili. O lenei metotia e talafeagai aua e mafai ai ona e faʻasaʻoloto oe i le avanoa mai meaafale laiti i potu laiti. I luga aʻe o le moega i luga o le puipui, o le televi televise o loʻo faʻavasegaina ma tele niʻu ua faʻatulaga mo ata o mea puʻeata.

Umukuka. O meafale umukuka e faʻapipiʻi i luga o le tasi puipui. E leai ni laupepa masani ile kapeneta. Ua suia i latou e se Niche o le loloto o le 250mm. Mo lenei, o le pa i le umukuka o loo i luma ua olopalaina GLK. VNIshes o loʻo 'aʻai o loʻo fufuluina lamepa. Bar tulaga o le tala puʻupuʻu e lua laupapa laupapa o le lua o le au laupapa - tasi i lalo o le isi.

Ina ia tuʻuina i totonu o le umukuka o loʻo fuafuaina e aveese le faamalama faʻataʻoto, ma fai se togalaʻau o le taumalulu ma faʻamafanafanaina le tusifolau ma se fale faigaluega. O le Windows Vaega e faia i foliga o le laupapa laupapa. Sucks ogatasi ma ufiufi vali.

Faletaele. Nai lo le taele, ua potopoto le potu taʻele, ma le faleuila i le va o ai ma faʻatekonolosi faʻapitoa. E i ai le laulau tele i luga i le nofoaga o le taʻele muamua. O le siki uati ua tipiina i totonu i totonu, i le isi itu, i lalo o le laulau tuu ai masini fufulu. E i ai le nofoaga mo le faʻamamaina o ie lino i luga o le nofoaga o le fale teu oloa muamua.

I le teuteuina o le puipui o le fale moe, vali ma matua poleitino concency o lo o faaaoga. Faapipiiina fola o le fola o le laumua, lea e iai le ituaiga o le laupapa tuai ma faapea e tutusa ma le sitaili o le fale mautotogi.

Poloketi vaega $ 800.
O le pulega o le tusitala $ 300.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Taosticate poloka 28,4 m2 2. 56.8.
Fola
Gaices Hall, Kitchen, Failaina o Galue, Logginia Ceramic tile Kanata (Peronda, Spain) 22M2. 30.5 671.
Sanosel Ceramic tile poronda. 3M2 21. 63.
Potu moe potu Laminate 17,24M2 tolu sefulu 229.5
Puipui
Vaega o le potumoe Tusitama "ekolt" (Lusia) 4.2m2 26.5 111.3
Umukuka "Apron" Ceramic tile poronda. 0.9m2. 27. 24.3
Sanosel Ceramic tile poronda. 26m2. 25. 650.
Malologa Suavai o le vai. 32 l. 7. 224.
Taua
Sanosel Tulo i le taualuga 3.4 M2 tolu sefulu 102.
Malologa Suavai o le vai. 18 L _ lima 90.
Faitotoa
Vaega Ulufale uamea "totoa" (Lusia) 1 PC. 630. 630.
Vonted Sliding ma Glass BOSCA (Italia) 4.1m2. 870. 3567.
Taavale potu, faletaele Swing BOSCA. 2 pcs. - 1920.
Faiva
Sanosel Magoto ma se laulau, faleuila- lelei masani (Siamani) 2 pcs. - 537.
Teuco taʻele fale (Italia) 1 PC. 500. 500.
Vevela solo solo 1 PC. 250. 250.
Malamalama
Potu moe potu Turo moli 8 PCs. 28. 224.
Fola moli 1 PC. 210. 210.
Malologa Halosen moli 29 pcs. valu 174.
Meaafale
Umukuka Umukuka seti "Fkm Faasilasilaga" (Lusia) 2.6 POG. M. 400. 1040.
Pa pa (Lusia) - - 420.
Nofoa 3 PCs. 80. 240.
Potu moe potu Sofa, nofoa, "ramart" (Lusia) - - 1500.
Laulau kofe 1 PC. 170. 170.
Sanosel Fufulu masini eletise eletise (Suetena) - - 900.
Ofu Meafaigaluega, Rack (Lusia) - - 315.
Faamatalaga Faapitoa
Ofu Podium mo le moega 5,4m2 - 400.
Potu moe potu Moega i luga o uili, mumu- e okaina (Rusia) - - 700.
Atoa 15918.9

Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
Ata, faia i le tautoulu lagona, teuteuina o le sliding vaega o le cauf geod.oro faʻataʻitaʻiga, faia e bosca (Italia2) mo le 4.1M2
Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
O se faʻataʻitaʻiga manino i le va o le tino o le mama o le maʻa ma vali o loʻo suʻe i le potu malolo. O le faʻaaogaina o maa e le faʻalavelaveina ai le toʻafilemu ma totonu o le potu
Tasi-potu fale mautotogi i le fale-'olo o le moskvoretsky faasologa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Faafefeteina

Malosiaga o le Poloketi:

  • agavaʻa o faʻalapotopotoga o avanoa;
  • leai se mea e tatau ona fesoʻotaʻi ai;
  • Faia o se potu teu oloa;
  • Faateleina avanoa avanoa.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • le faʻaaogaina o ni mea taugata ma mea taugata;
  • le lava o nofoa mo le teuina;
  • Le manaʻoga e o gatasi i le poloketi.

Se filifiliga mo se ulugalii talavou, lea e le faʻataʻitaʻia e tausi tamaiti i le lumanaʻi lata mai. A faia o totonu, o tusitala e faʻaaoga manino lanu ma moli fofo, meaafale meaafale meaafale.

IA faʻatinoina le poloketi, e manaʻomia le soloia atoa o vaega uma muamua. O le aotelega o le sefeina o le avanoa o ni vaega fou (o lo latou mafiafia faʻatasi ma le tini o le 8-10 cm) o loʻo tuʻuina mai i le hydroptobazed paso poloka. Ina ua maeʻa le faʻaaogaina o le faʻailoga faʻapitoa na tuʻuina atu i poloka, o se pa o loʻo mauaina ai le panolithic. E lua siʻosiʻomaga e lua vaega i le ogatotonu o le fale mautotogi e faia o le susu.

I le faʻagasologa o le toe faʻaleleia, ua fuafuaina faʻamalama matala e sui i le fou, paʻepaʻe paʻepaʻe, ma se lua-potu lua-glatu. Nai lo le masani ai fesoʻotaʻiga-paipa o le malulu ma le vai vevela, o le palasitika fou ua saunia, ma nai lo le suavai-kuata tiʻetiʻe o le pvc.

O le teuteuga teuteu o le totonu o le potu i totonu o le potu malolo, o le felauaiga o le umukuka meaafale, meaafale i totonu o le potumoe, ceramici nonoa i totonu o le faletaele.

Falefaafiafia. E i ai le tele o aiga Mr. Faitotoʻa (Lusia) ma faʻata. O poloka o le vitio 'ogatotonu ma le telefoni o loʻo tausia. O le polesira Almac Gratach Cence, CentacA (Sepania), e faataʻitaʻi ai le ata o le maamora, ua faataoto i le foloa.

Potu malolo. O le faʻavae o le fuafuaina o fuafuaga o se potu tuʻuga o le potu o loʻo faʻatulaga ai le fale tifaga o le aiga. E ui lava o le avanoa ua tatalaina, e fetaui lelei. E mafai ona ausia lea i ni mea teuteu e lua. Muamua, o le lio o le "tosina" i le fola, palu o le fale gaosi alpaina (Italia). Lona lua, o se tulaga lavelave e lua-tulaga o le tulaga o le tulaga o se lio o lo o tagofia i luga o le taualuga. O le ogatotonu o loʻo faʻaloaloa e le faʻata o le siʻosiʻomaga o ata tifaga, tuaoi ma se limo uila ma le lautele o le 40 cm.

O lea, e leai se malamalama pito i luga. O le moli e tasi e faia i ni isi itu: i le lotoifale - Vaʻai i ata tifaga ma le pito i tua- mo le faʻatautaia o itu auai. Mo le muamua embodiment, naʻo le aso o le taeao na natia i tua o le teuteuga potu (lima, gyptum) i luga o le sogi sioa. O le neon luminare ua faia i lalo o le tele o le nanaina o le nanaina o ie na ufiufi i luga o le uamea faavaa mai glc.

I le tulaga lona lua, deltta limemepa moli (belgaum) o le malamalama, o loʻo siomia ai le itū'āiga o le faʻamalieina faʻata ma faʻatonu i itu eseese o le taualuga. Ua pupula i latou e le utupoto o le moli o puipui ma le teuteuga o tala e fai ai i latou. Mai le potu malolo e mafai ona e saoloto e maua i totonu o le malologa, sili atu vaega vavaeina o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

Umukuka. Ina ua uma ona toe amata le umukuka e fetaui ma le mafanafana. O le atoaga o le ASERS O le Asters Headset (Italia) o se lanu lanumoana lanumoana sili atu i le 4 pili. O mea taua uma o umukuka o loʻo i ai iinei: o le ogaumu, o le tioata tioata ma le 60-centimeter, e leai ni atigi -, Siamani), fufulu ma otaota fale. Tele umukuka kamuti e mafai ona ofi uma uma fale homemmode.

Mo le umukuka, sa mafai ona filifilia le uluaʻi atavali tioata tioata (Siamani), e aunoa ma le nofoia o le tele o avanoa, e mafai ai ona "auauna atu" 6-8.

O le fola e lafoina i le polesi chiramic granite zaffiro siia (Igalgranti fale gaosi, Italia). A lelei le faamamafa atu o auiliiliga ma mea o le tulaga, e mafaufau ai i lona faʻata i luga, fomu mamanuina. I le talosaga a le 'au, o se foloa mafanafana ua saunia i le poloketi.

Mai le umukuka i le tioata slidy diars e mafai ona e alu i le Loggia. Na te le auai ma le loto i ai i le aotelega o le potu o le fale mautotogi, o lenei e agaʻi atu i ni isi faʻafitauli i le faʻailoaina o le poloketi. O le Ceramic Tile o loʻo faʻaaogaina mo le teuteu o loggive loggi O le fola iinei ua fusia ma polystyrene o papatusi a le amo ma latalata atu i le maualuga o le fola i le fale mautotogi i le fale mautotogi. Ua faia le Greatdoor i luga o le faavae o se almininum talaaga. Ina ia faʻatuina faitotoʻa, e manaʻomia le tipiina o le faʻamalama sill.

Kapeneta. O iinei, Biplax (Sepania) faʻapipiʻiina ma faʻataʻamilomilo meafale (lea e aofia ai le kesi, malu mo tusi ma mekasini, tu ma le laulau ma le laulau, tu ma le laulau, tu ma le laulau, tu ma le laulau, tu ma le laulau, tu ma le laulau, tu ma le laulau, I se faʻaopopoga, o se laina telefoni ma se laina tuʻutuʻuga tuʻufua ua fesoʻotaʻi ma le potu. O loʻo i ai foʻi le tele o le malosi o le malosi mo le fesoʻotaʻi soʻo se komepiuta meafaigaluega.

Potumoe. I le faʻaopopoina o le moega ma se tamai laupapa muamua, o loʻo faia i le faopalaina tioata, o loʻo i ai le televise fata ma ni nai fata pele mo atunuʻu pele mai atunuʻu. Neon Rowges, o le faʻapipiʻi i se mea teuteu teuteu o le detewall, o loʻo faʻaaogaina pe a matamata le TV, ma o le moli moli na saunia e le B-lurx (SOPA), e maua ai le malosi o le la. O le tele o le beshord laupapa madex (Lusia) na faʻapipiʻi i luga o le fola.

Faletaele. I le faʻaopopoga i le faitotoʻa o le ulufale atu, e lua poloka i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi: tasi - i le faletaele, o le isi i le faleoloa. O mea nei o loʻo i ai: taele roca (spain) ma le tele o le 17075 cm, fufulu cm, hardarcs o le artensul creeled geeled geless geelless gunless O loʻo teuteuina puipui i le sima o le ardedia Del Brasils Aoina Iris Collicil (Italia) ma le faʻataʻitaʻiga o le mea masani o le mea masani. O le maualuga o le potu ua suia ona o le ita i le pito i totonu o le masini mai le Extenzo (Farani) ma le fausia o le halogin luminar. I le potuese tele e lua, potu teuina, e iai le masini fufulu ma fausia faletalimalo mo le teuina o mea.

Poloketi vaega $ 1500.
O le pulega o le tusitala $ 400.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Potu malolo Planboard pepa ma le musting Design (Rusia) 12m2. sefulu ma le tasi 132.
Ulufale Hall, faletaele, ofuvae Pusa i lalo 32m2. 12 384.
Fola
Vaega o le alatele Ceramrac Porcelain Sorkin (Sepania) 1,5m2 45. 67.5
Potu malolo, vaega o le kapeneta, vaega o le alatele Parqut laupapa laupapa khrs (Suetena) 10m2 lima sefulu 500.
Umukuka, ofuvae Popcelain conyware (Italia) 10,6m2. 60. 636.
Potumoe, vaega o le kapeneta Beech parquet mamemex. 12m2. 54. 648.
Faletaele Motac tale vitra (Turkey) 2,1m2 tolu sefulu 63.
Puipui
Umukuka "Apron" Mostala Tile Iris (Italia) 0.9m2. tolu sefulu 27.
Faletaele Ceramic tile iris. 26m2. tolu sefulu 780.
Malologa Sabula vali (Italia) 30 L. sefulu ma le lima 450.
Taua
Potu malolo, vaega o le umukuka, vaega o le potumoe Plasterboard pepa (Lusia) 10,4m2 valu 83,2
Malologa Suavai o le vai. 20 l. 3.5 70.
Vaega o le potu malolo, umukuka, faletaele Fuli mai le taualuga o OFNZO. 12m2. 42. 504.
Faitotoa
Vaega Uamea ulufale 1 PC. 600. 600.
Faletaele, ofuvae Swang Norma (Sepania) 2 pcs. 260. 520.
Faiva
Faletaele Taele roca (spain) 1 PC. 900. 3200.
Faleuila Bowl Kuhfus (Siamani) 1 PC. 812. 812.
Alape Stink (Siamani) 1 PC. 685. 685.
Axor palu fefiloi (Siamani) Seti - 360.
Malamalama
Ulufale Hall, faletaele, ofuvae Haloseen moli (turkey) 12 PCs. - 60.
Potu malolo Syspered moli delta (Belgium) 4 mea. 40. 160.
Umukuka Fly Chandelier (Italia) 1 PC. 650. 650.
Potumoe Lamp B.LLX (SPAINE) 1 PC. 260. 260.
Meaafale
Vaega Fausiaina-i Stanley Workerop Workrobe - - 989.
Umukuka Umukuka seti le aster (Italia) 4.1 M. 900. 3690.
Eurodap laulau (Italia) 1 PC. 820. 820.
Nofoa (Italia) 4 mea. 109. 436.
Potu malolo Sofa May (Sepania) 1 PC. 1300. 1300.
Racks e okaina (Lusia) - 350. 1000.
Laulau kofe (Lusia) 1 PC. 285. 285.
Kapeneta Laulau, fata, kapeneta - e okaina (Lusia) - - 700.
Bipox nofoa (Taiwan) 1 PC. 284. 284.
Au fana Fausia-i Stanley galue (United Malo) Kapeneta - - 900.
Faamatalaga Faapitoa
Potumoe Moega ma le tioata pito i tua, moega i autafa, lagolago mo le TV- i le faasologa (Rusia) - - 3500.
Potu malolo TV Rack (Lusia) - - 500.
Atoa 260555,7
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tasi-potu fale mautotogi i le faasologa-tootoo taamilosaga 14123_19

Designer: Olga pepe

Designer: Andrei Antonennko

Designer: Alexander Sharovsky

Tusiata: Olga Kondratova

Tusiata: Lydia Gokin

Designer: Victoria leo leo

Tusiata: Alena tkachuk

Tusiata: Alex Berg

Spopole Stuphis: Alexey Sablikov

Matamata i luga

Faitau atili