Aveese le plumming

Anonim

Faʻafefea ona faʻaofuina se faletaele poʻo se umukuka pe a toe alu le fale mautotogi? Faʻafefea ona faʻatulaga se isi faletaele? Faʻafeiloaʻi e foia ai nei faʻafitauli.

Aveese le plumming 14129_1

Aveese le plumming
E masani ona aofia ai i le tulaga masani o se lapoa lapoa lapoa o le paipa
Aveese le plumming
Sfain
Aveese le plumming
O le le masani masani auala o le fesiitaiga o le faletaele o loʻo faia e faʻaaoga ai faʻapitoa i luga o luga ma laiti paipa paipa (sanitito mai le sti)
Aveese le plumming
SFA ma se faletaele masini i se mamao mamao mai se nofoaga o loʻo iai nei o loʻo i ai pe o le potu i lalo, Upx e le mafai ona taua
Aveese le plumping
SFA polokalame o le UPSX ma le pito i luga o le Shredder:

1 Sailiga o ato o laumeupapa;

2- I le vanii o le ea;

3-Amata masini;

4- Pulu;

5- ma le paipa paipa;

6-tapuni le mafaamatalaina;

7-patu;

8-siaki alatoto;

9-afi afi;

10- pamu

Aveese le plumming

Aveese le plumming
Susuga Susuga o le Spipper ma le Air Valve ma faamama i Upx Trimeft (Grendfos)

Aveese le plumming

Aveese le plumming
O Grindfos Trex o loʻo gaosia se tasi mo faleuila ma faʻafesoʻotaʻi uma mea e faʻaaoga i le taimi e tasi, e aofia ai le taele faʻapipiʻi i le faletaele (i le ata o le neti)

Aveese le plumming

Aveese le plumming
Faleuila i lalo ma le tuʻufaʻatasia o pamu pamu pipi ma ergonomic (sanchoMac-c 43 ma sanicopac-fetu mai le sti)
Aveese le plumming
E mafai ona e faʻaaogaina le pito i luga i se paga e le gata i le masani ai, ae faʻapea foi ma le faʻafitauli o le faleuila, i lenei tulaga e faʻapipiʻi i tua o le vaega (sanipac mai le SFA)

Aveese le plumming

Aveese le plumming
Faapipiiina mo le aveeseina o le eletise eletise ma fufulu fufulu laititi, lea e fetaui i lalo o le sneezed pallet (sfa)
Aveese le plumping
O le Upx ma le faʻatulagaina maualalo o le Shredder mafai ona felauaiina o stroke e tusa lava ma le vevela o 90s. Ma mea mai fafo na pa'ū i totonu o le fale, o le afi e le auai
Aveese le plumping
SFA polokalame o le UPSX ma le pito i lalo o le Shredder:

1.- Ona Sugaline;

2--alatoto o le ea ma faʻamamaina faʻamama;

3-Amata masini;

4- tata ma leoleo;

5 - eletise eletise;

6- vevela fefaatauaiga

Aveese le plumping
O le "Mini Serward Courter" mafai ona faaauupegaina o se tasi ...
Aveese le plumping
Polokalame o le nofoaga o le eseese pito i lalo o le fale tumaoti fale:

1- Faʻataʻitaʻiga Faʻapipiʻiina mo le aveeseina o otaota mai le faleuila;

2- "Ali-Serwer Station" mo le aveeseina o "mama" o le vai tafe mai le taʻele, taele, mini-tagamea i ai.p. Meafaigaluega

Faʻafefea ona faʻaofuina se faletaele poʻo se umukuka pe a toe alu le fale mautotogi? Faʻafefea ona faʻatulaga se faletaele faaopoopo i se fale mautotogi poʻo le fale? Matou te faapaiaina lenei iloiloga e foia ai nei faafitauli.

O a faafitauli e tulaʻi mai?

Pe a toe fausia se fale mautotogi, fesili ma faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le fesiitaiga o ni mea e fai ma mea e tasi mai le tasi nofoaga i le isi, pei ona latou fai mai atoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe faʻapefea ona iai, pe a fai o se fausaga poʻo se pule tumau (ma e talafeagai lelei mai le manatu o le lautele o le galuega faʻatulagaina poʻo le meter utone o loʻo iai nei mo le 7-10? Pe faʻapefea ona faʻatulaga le faletaele lona lua i le fale mautotogi, pe a fai o le sexge o loʻo i ai i le nofoaga e tatau ona i ai, e le mafai ona tupu ma e le mafai ona maua e oe)?

Leai ni faʻafitauli o loʻo aliali mai pe a toe faʻatulagaina (toe faʻaleleia) o se fale o iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a toe faia le muamua o le lalagaina i uiga nofomau poʻo lalo o le "vaʻaia" o le nofoaga saogalemu. Ma talu ai na faapotopoto e le Mansard e fausia ni ulugalii o potu, mo se faataʻitaʻiga, mo malo, e le o le mea e te fuafuaina mo i latou i le potu malolo. e aunoa ma le faia o moe). Ioe, ma o le Master faletaele e le mafai ona sili atu le faʻalauteleina: tuu se taʻele lapoʻa i ai, ma e oʻo lava i le hydromagesage (aisea e leai ai?). O le aseta e sili atu nai lo le faʻaliliuina o lenei taele i le potu i lalo, faʻatulagaina o le sana ma se faletaele faaopoopo iina ma lenei faletaele lava ia lava. Ma o loʻo i ai le masini fufulu i tua (e leai se mea i luga o le taliga o le e ona le faititili faititili pe a faʻamalosi tino i lalo!), O le faʻatulagaina o Mini-tagamea. Ae i luga o le nofoaga faasaolotoina o le a mafai ona fuaina le potu manaia o laei, ua uma ona tuʻufaʻatasia le potu potumoe. Ioe, e te le iloa le mea (ma e le talafeagai ma talafeagai) naunautaiga i nisi taimi e aliali mai i tagata e ona le fale!

O le a le auala e faʻatulaga ai le faitotoʻa faitotoʻa i le faletamafa, pe a fai o le mamao (ma e oʻo lava i le itu faʻaofu) mai le fale i le falealuga e sau)? Ma o le taimi lea, o loʻo tulaʻi mai le fesili, pe faʻapefea ona faʻatu le ogaumu mai le fola mai le foloa eseʻesega o le pito i lalo o le faʻaputuga o le faʻaputuga ogatotonu?

I le fale o le taimi ua leva ona mafaufau lelei ma na o faʻafitauli, faʻafitauli e seasea, talu ai o faletaele i le mea na latou fuafuaina ai), ma le tau o le Sa faʻasaʻoina sanjnicnics ia i latou o loʻo faʻalavelaveina i latou o loʻo lamatia, ma mai iina, oe lava - "i totonu o le pusa poʻo nofoaga o togafitiga. Ae ui i lea, o nei faʻafitauli o loʻo aliaʻe mai. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻatautaia le faletaele i le pito i lalo, o le fola (2-2.5 m i lalo ifo o le eleele tulaga) e masani ona maualalo ifo i le tulaga o le omea). E faʻafefea e le srokes mai le fola mai le fola o le maualuga o paipa?

Metotia o le fofoina o faafitauli

E i ai ni fofo e lua i le faʻafitauli o le taʻele o le faletaele mai le tasi nofoaga i le isi: aganuu ma, tatou fai atu, le masani ai.

O le masani ai, o le fesili ua foia e pei ona taua: O le toso i le nofoaga fou o le faletaele o le faletaele o le taʻele o le faletaele ma le sili atu o le 0.03), ma se isi paipa natia (faʻapipiʻi i le pusa, gaosia pediums, ma isi mea). O lenei tali e talia tele i mataupu e tatau ona uia ai le faletaele e le 3-4m. Ona o le fola o le a tulaʻi mai i le 10-15 cm, ma le leiloa o fea seisi mea e mafai ai ona talia. Ae afai e te manaʻo e faʻaliliuina le faletaele i le 10m pe faʻatulaga se mea fou, o le auala masani e faʻaalia manino ai. O le eseesega i le va o le maualuga o le paipa o masini ma le faʻaaogaina o le mea e oso ai, ua uma ona siitia mai le itiiti ifo i le 10 cm i luga o le foloa, o le a oʻo atu i le va o le fola. O le mea moni, i lalo o le faapipiiina o faleuila o le faleuila, taele pe taele, o le a tatau ona e faia se podium ma le maualuga o le afa o le mita. Ma o lona tino, lea e le sili atu ai le 270Cm. E le gata i lea, o le ie puipui, natia foʻi i le pusa, e le mafai ona teuteu le potu lea e iʻu ai. O le fale le talafeagai e mafai ona aveina e fausia ai se malae lona lua o loʻo oso mai, ae e taugata tele, ma o le ae mauaina foi le nofoaga, ma le vaʻai atu i ai.

I LENEI faʻafitauli, E faigofie tele le faʻaaogaina o se faʻafitauli faaleteki o loʻo iai mo le tusa ma le 50 tausaga, ma le 10 o laʻu e faʻatinoina i lo matou atunuu. Le igoa o ia, e tusa ma le faaupuga na faʻaaogaina e lona tikeri, o le Braning Comnech Sina, o se faiga o le faʻamalosi o le sami. Piping masini e mafai ai ona mafai ona puipuia lenei tali i le mea moni, i le matou maketi, vagana le SFA, DOCRANDO (NICKI (NICKI (NICKI (NOCKI (NOCKI (NOCKI (NOCKI (NOCKI (NOCKI (NOCKI (NICKI (NICKI (NICKI (NICKI (INCKI (ISCIT (NICKA (IANE), NICKI (INCKI (INCKA (IANE), NICK (NICKA (INCKI (NICKI (INCKI (NAMA), ma isi)

Faʻafefea ona faia se faʻaopoopoga

Faʻateʻaina o le faʻamalosia o le sewage sewage (o le iliina e faʻaititia e le UPX) o loʻo faʻaaogaina e le masani ai o le faʻapotopotoga, o loʻo taʻua ai) i totonu o le omea. I le taimi lava e tasi, e mafai ona felauaiga alavai e le gata mai le sifi i luga (i le mamao mai le 15 i le tulaga lea, o le paipa e tatau ona i ai se slopem o le 0.01) oe faia se faletaele i soo se vaega fale. Upx mai le Voltage 220 V- 50hz ma faʻatau atu atoatoa sauniuni-i-faʻaaoga eletise, e tatau ona e faʻapipiʻiina se rosette ma le paʻu e le sili atu i le uʻu Faʻaaogaina UzO (sili atu e uiga i le autu o le eletise eletise i totonu o le faletaele e mafai ona e faitauina i le tusitusiga "eletise i le faletaele: saogalemu.").

O le puʻupuʻu o mea na gaosia (e faigofie ona lafi i luga o le foloa pu, i lalo o le palefu mama, mo le faleuila, pe o le tikeri i le afi o le afi. o tamai paipa lapoa (e faigofie atu ai le nanaina, e aunoa ma le solia o le ofe o le potu), o le faaitiitia i le salafa o paipa (o otaota tupe alu i lalo o tupe alu I luga o le system realy lea ma le ola lelei o nofoaga o nofoaga fai ai o lenei 'aulotu e taua tele.

O le faʻatulagaina o alavai o le tapenaina o alavai na fanau mai i Farani i le 1958. Na faia ina ia iloa e le au puipui fou o le tuai o nofoaga o se paris. Tuputupu ae le aofai o tagata. Sa leai se fale mautotogi i totonu o le taulaga. Tiega mo le fausiaina fou, aemaise lava i le ogatotonu o le taulaga, e leai se mea. Ae na taua tele le "Fale Aoga", lea na i ai le 1-2 faletaele i luga o le umi o potu umi (o matou fale na taʻua o le pusa meli a le pusa "). Ma, o lea e nofo ai i tulaga pe a iai le afa aso e tu ai i luga e alu atu i totonu o le faleuila e le lava. E le gata i lea, i fale tuai o le pito i lalo o le pito sili ona taualuga na taʻua o potu - tele (mo se fola atoa) o loʻo manaʻomia mo le tasi aiga. I totonu o le "fale o Tupe Maua, na paga lava ona fausia, ma ua vaevaeina tele, maua le 3 tali o tama e tasi. Ae o mea uma na malolo i le leai o le taumatematega o tagata mai fafo, E leʻi mauaina ni suʻesuʻega i fale o tupe maua ", pei ona matou fai mai, 1-2 mo le fola. Ma na faʻaaogaina e le malo Farani se polokalame faʻapitoa ma faʻalauiloa se tauvaga mo le sili fofo i le faʻafitauli. O le manaʻoga tele o le maualuga sili o le faʻaleleia o le mafanafana ma le fausiaina o ni mea faʻaopopo i le toe faʻaleleia o le faʻavae i le tau maualalo. O le manumalo o le tauvaga o le afi o le inisinia singere. Na ia fautua e talosaga se pamu faapitoa na tuʻuina atu i se Shredder, aumai "felauaiga" o alavai i le lata mai i le latalata mai o le oso. I le 1958 O Claded Triel na faatulaga ai le SFA Communication (o le faʻapuʻupuʻu o le "alavai o Farani Soasaerizers") Na ia amataina le galuega, na mafua ai le galuega. Ma i le taimi nei, o le fofo e fautuaina i le tele o mataupu e tumau lava le mafai, aua o le mafai ai lea ona e faʻaauauina le faleʻoloa e leai lava se mea e tatau ai.

O iai nei ituaiga o luga

O le tuʻufaʻatasia o ia masini, o le mea foʻi lona alu. Ae, e mafai ona vaevaeina le meafaigaluega i ni vaega e le tele o foliga:

E tusa ai ma le gaosiga, e tupu uma ma lava le laititi ma le tele tele;

I le vevela o le pamu o le pamu - mo le malulu (e oʻo i le 40 ° C) poʻo le vevela (60-90 ° C);

I luga o le umi o galuega - o loʻo i ai le faʻapipiʻiina o le puʻupuʻu poʻo se taimi umi gaioiga;

E tusa ai ma le i ai poʻo le leai o se tagata faʻatau.

I le isi itu, o le faʻapipiʻi ma le shredder e mafai ona faʻavasegaina e tusa ai ma lona nofoaga - e mafai ona avea o le pito i luga (o fanua e faʻaliliu atu i le pamu) ma lalo ifo (O alavai e ulufale mai i totonu o fale, mai iina i le heppecle ma pamu).

O le a matou taumafai e faʻailoa atu lau oe lava faʻavasega (masani, tulaga), solia uma o le unx i vaega i vaega e lua: ma le malulu (e oʻo i le moa poʻo le vai vevela. O le iʻuga, matou te mauaina le 4 vaega o masini: Mo alavai malulu ma sheedder ma e aunoa ma le vai vevela vai ma le chopper ma e aunoa ma le chopper ma e aunoa ma le chopper ma e leai.

Tulaga maualalo Gaosi oloa (atunuu)
GRORDFOD (Denmark) Sfa (Farani Sfa (Farani Dab (Italia) Sfa (Farani) Wolo (Siamani) GRORDFOD (Denmark) Dab (Italia) Sfa (Farani)
Faʻataʻitaʻiga Solo le 3-0. Sabroyeeur. Sangop. Feclift 100. Sanpiro. Alavai kh. Solo le 4-2. Feclilied 200. Sanklus.
Mafai sootaga Faleuila Faleuila Faleuila, magoto Faleuila, magoto Faleuila, magoto, taele, bidet Faleuila, magoto, taele, bidet Faleuila, magoto, taele, bidet Faleuila, magoto, taele, bidet Faleuila, magoto, taele, bidit, taele
Lafoaia o le otaota (inisi), m:
agaifanua 6.5 tasi lima 6.5 lima 5,7 6.5 6.5. lima
faalava Rp * lua sefulu 90. 70. 90. lima sefulu Rp * 70. 90.
Malosiaga o le Malosiaga, Kw 0.44. 0.55 0.72 0.65 0.55 0.45 0.44. 0.65 0.55
Bandwidth (machi), l / min 67. - 120. 70. 107. 67. 67. 70. 107.
O le vevela o le pamu o le pamu (mah), c E oo i le 35. 35-40 35-40 Tusa o le 60. 35-40 35 (Faapuupuu - 65) 35. Tusa o le 60. 35-40
Lapoa o le mamafa paipa, mm 25/32 22. 22; 28/32 25. 22; 28/32 25/32 25/32 25. 22; 28/32
Fua (DGV), mm 39617073273. 330160260. 330160320. 365170255. 415180260. 500225300. 485170270. 485170270. 510174700.
Tau, EUR 400. 420. 440. 458. 505. 558. 450. 591.5 555.
* - O le tau o loʻo fuafuaina e le fuafuaina

O le muamua faʻapipiʻi mo le malulu o otaota otaota ma le chipper

O lenei vaega e aofia ai luga o le Upx faʻapipiʻi mo se faleuila pe fausia i totonu o le faleuila.

Faʻatoa faʻapipiʻiina mo le faleuila o se koneteina ma le pamu ma le pamu i totonu. O le galuega a le o loʻo "oloina" mea uma na pa'ū i ai ina ia mafai ai ona feʻaveaʻi le iʻuga "i luga o le popo. O le auai o se tagata matamuli e mafai ai ona lafoai le faʻaaogaina o otaota paipa o se lapoa lapoa, o le sili ona fautuaina o le popo o le tapaa paipa e le sili atu i le popo o le popo e le sili atu. O le vevela o le pamu o le pamu mo nei UPSX e le tatau ona sili atu ile 40c, a leai, o le a toilalo le iunite. Latou te i ai mo le faleuila, latou te le iloa vaaia. Fesootai ma ma se papupuni o lapisi (aofia ai).

O le nofoaga o le shredder e sili atu. I le ulufale i le fale, o le otaota i luga o le ato ofu. O le mafiafia o vaega ua tuai i ai, o le vai i totonu o pu i totonu o le ato faigofie pasi atu i totonu o fale. Sa matou sikoa se tulaga o le suavai o suavai mafua ai ona galue ai le afi membrane afi afi. O le aofia ai le aofia ai le tele o le afi o le naifi o le sherder ma le pamu o loo i ai i le pito i lalo o le staratatus. O le pamu na pamu atu i mea o loʻo i totonu o fale i luga o le paipa o le mamafa i le faleʻoloa poʻo le tane. Ina ia mafai ona taofia le toe faʻafoʻi o alavai i totonu o fale, o le sitaili paipa o loʻo sapalaiina ma le siaki alatoto - o le polo poʻo le ata o le ata e masani ona faʻaaogaina.

O le numera o le UExs o lenei vaega e mafai ai ona e fesoʻotaʻi e le gata i le faleuila i le faleuila, ae o le tasi o le daykhpro-syinter, o le pamu o le 40mm. O nei alavai e tatau ona paʻu i le faʻapipiʻiina o le kalave o le kalave, o le a le tuʻuina atu o le sapalai paipa ma se faʻaituau o le, e faʻatapulaʻaina le aveeseina o masini. Faletusi i aotelega o ia paipa na siaki atolosi, ae le o le polo, ma le cemellar. O a latou galuega e le gata e taofia mai le ulufale atu i paipa supa toso mai e le pamu, ae faʻamautinoa foʻi le faʻamuamua o le pamu o otaota mai le faleuila. Talu ai o le faʻapipiʻi fale e tatau ona fesoʻotaʻi i le "siosiomaga" (o le ea o le "faʻamalosi" mai le fale pe a faʻatumuina pe "o loʻo tuʻuina atu i se masini faʻapitoa, saunia le leai o le od tagata i le faletaele. O le faamama e mafai ona fausia uma-i totonu ma fafo. O le filifiliga lona lua e sili atu, talu mai le taua tele le faʻaogaina o le faʻasologa o le faʻamamaina poʻo le suia o le faʻamama elemene.

E le mafai ona puipuia le tino i le faʻatulagaina o le shredment o le tagata matala. O le mea autu o le mea e mafai e le shredder ona ololi mea uma. Ma, mo se faataitaiga, saunia e ala i le fale faapalepale neuk "" Mesia "tagata lava ia e faia se tautoga patino. E moni, o le afi e le tigaina i le taimi lava e tasi, i le taimi lava e amata ai le vevela, o le puipuiga malu o le a tapunia ai le eletise. Ae o le faʻateʻaina o le mataupu e alu ese ai mai le ato le mataupu na mafua ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le a le faʻalilolilo.

Nei e uiga i le upx faʻapipiʻi i totonu o le faleuila. Na o le tuu o le faleuila e aunoa ma se tane ma le faʻapipiʻi i le pito i lalo ma le shredder ma se pamu pamu. A faʻaaoga ia faʻataʻitaʻiga, e tatau ona tuʻu i ai i le mafaufau e tupu le tau i lalo o le gaioiga o le vai mai le suavai paipa, e manaʻomia le i ai o le sili ona maualuga o le vai o le itiiti ifo i le 1.7 ATM. I le itiiti ifo o le faʻamalosi, o le ipu tuʻufeʻau o le a faʻatumuina tele telegy, ma o le flip o le a faʻataunuʻuina pei o ia, lea e faʻaititia ai lona aoga. O le suavai e fautuaina e faʻapipiʻi se tagata ese (20 microns) e puipuia ai meafaigaluega mai le pupuni e le toto, aumai mai le vai poʻo le vai tane (im, oneone, oneone, tofa, oneone). O le faleuila o loʻo faia i lalo o le faʻatonutonuina o le eletise eletise, tulia e le ki faʻapipiʻi i luga o le faleuila. Ae o loʻo i ai i totonu ma otometi, na mafua ai ma tutusa ma le faʻamatala o loʻo faamatalaina. I se faapuupuuga, afai e te tatalaina le vai i le magoto, o le alavai o loʻo fesoʻotaʻi i lenei faleuila (e i ai le avanoa o sea soʻotaga) pe liligi i le faleuila ma le tafe o O le discs o le a tape otometi.

Ia malamalama atoatoa i foliga o lenei vaega o masini, seʻi tatou mafaufau faʻapitoa faʻataʻitaʻiga ma na faʻafitauli e mafai ona foia ma le fesoasoani. Tatou o mai le faigofie e lavelave.

Upx, fesoʻotaʻi naʻo le faleuila. O le faʻaogaina o le staress ua gaosia e le SFA FUMS (saribroyeour faʻataʻitaʻiga) ma groundfos (solo i le 3-0 faʻataʻitaʻiga). O masini e ese mai i tamai lapopoa (e uiga i le 330160260m60mm) ma se tamai malosi toe faaaogaina (440-550 w). O le tau e tusa o le 400-420. O le lapoa o le popo paipa o le 18-20 poʻo le 28-32mmm.

Upx i le lua o le lua o masini (faleuila + magoto). O le Seti lenei "O le seti o le" alii tamaʻitaʻi ", mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faletaele malo. O masini o loʻo tuʻuina atu i se isi o se isi asi e fesoʻotaʻi ai le alatoto. E i ai ni a latou maualuga tele nai lo faʻataʻitaʻiga muamua, ae sili atu ona malosi, o loʻo mafai ai ona e feaveaʻia alavai i se mea mamao e oʻo atu i le 7-7m (o lena, e faʻatulaga ai le vevela i totonu o le pito loloto i lalo). Ma o lenei Upx o le a tau sili atu taugata - mai le 440 i le 560. Lagolagoina o masini o le Kamupani SFA (Santotop faʻataʻitaʻiga).

I le tutusa subgroup, e talafeagai le manatu o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i totonu o le faleuila, ae o le mea e mafai ona fesoʻotaʻi ai alavai. O le Atalii o le Champapeti o le lea iinei o loʻo aʻafia ai le kamupani, e foliga mai e ono foʻi mai le tusi i luga o nei laina, e le mafai ona iloa). O loʻo ofo mai e le Kamupani se oloa na sanichoMomps a le oloa e unaʻia ai faʻataʻitaʻiga e lima: Luxe, C48, C43, C43, STAR. O le faʻataʻitaʻiga e ese mai le tasi ma le isi e naʻo le fua ma mamanu, e tutusa lava le tutusa: e oʻo atu i le 4m faʻaofuina, pamu, o le vevela o le pata faʻaaogaina, 0.8kw, bandwidth - 90 l / min. Aotelega o Fualaʻau ma Tau: Luxe- 360520470mm- C = 610; C48-3705545465minic 555; C43- 50430445milimis-585; Star- 400525430 85 ma Elite- 360588885.

Upx mo le tele o masini. O ia vaega ua uma ona maua ai ni isi e lua i le mauaina o ni auupega, lea e mafai ai ona ave oe e lua alatoto, i le tasi o mea e mafai ona aveeseina mai le "tee faʻafesoʻotaʻi masini e le tatau ona sili atu i le tusi folau o le Upx). O le iʻuga, e mafai ona e fesoʻotaʻi e le gata i le faleuila ma magoto ifo, ae o le faanatinati, bidet ma taʻele. O le tele o fale i totonu o nei UPS o loʻo faʻateleina (aemaise ona o le siʻitia o le umi), ma e sili ona lisiina i luga - mai le 450. Acat i le tele o faʻamatalaga muamua. STU E lagolagoina ia vaega faʻapitoa (Safaiva o loʻo faʻapipiʻiina mo se faleuila ma sanagaka- Mo le faʻamalologa o le fale i tua atu o le vaega), o le a le paʻu (THEP).

E manaʻomia le lapataia oe o loʻo lisiina ai seti (mo le lua ma le tele o masini) e le o fuafuaina mo le fesuiaʻiga masani i le afi (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula (sili atu, pe afai e le sili atu i le itula) pe o lona umi-umi taotoga ma vai vevela. O lea, o soʻo se taumafaiga e fesoʻotaʻi ai i sea pamu tafeina o le taʻele ma lona lapoʻa tele e tatau ona tuʻua vave. I le faʻaopopoina o le mea moni o le vai vevela e mafai ona oʻo i lalo, e mafai ona mafua ai ma mafua ai le puipuiga o le vevela. O le iʻuga, o le faʻatulagaina o taimi e iloga ai le le-soifua maloloina, o le pamu e le toe faʻaleaogaina ma le le toe faʻatulagaina ma umi le malu.

Upx i le tele o le satekhictiwork, aofia ai ma le taele. O le masini faʻapipiʻi e pei ona muamua i le faleuila i luga o le faleuila e na o le SFA-faʻataʻitaʻiga sanklus. O loo i ai le tulaga o le digengons o le 510180300mm ma o le a tofia le vai o le vai i se mamao o le 5m i luga pe o le 100m gofie. Ma leai ni faʻafitauli i le umi o le faʻagaioiga ma e masani ona aliaʻe le aofia ai iinei. E i ai se mea faapipii 555.

Meafaigaluega mo faletaele ma faleuila e lafoaia i le pito i lalo

"Ma o le a le vaega o totoe o kamupani?" Lau pele faitau o le a fesili. "E leai se isi e gaosia le lugax, faʻatagaina le taele leaga?" Tatala. Na o le isi vaega o totoe mai le itu i luga e ese mai le sfa, i le (sili atu saʻo, lua auala, ae tutusa). Na latou osia foi tala e fai ai se tagata faʻatau, e tatou te fai atu "Ili-Seled Station" i le Portal sima pi. Ina ia alavai i totonu o le "ia te oe lava" ma na ia faʻamalosia i latou i le fale o loʻo i ai poʻo le faiga e fai i luga o le paipa ma le lapoa o le 80-100m. Fausia se nofoaga e ofoina atu i auala e lua.

I le tulaga muamua, o se palasitika faʻapitoa poʻo uʻamea ma le tapuni i luga o le faʻamau kesi, faʻaaogaina ma se auala talafeagai ma se auala mama. ma le faʻaaogaina o le iunite (atonu e o i luga o le pamu lava ia, ma faʻapipiʻi i luga o le puipui i luga o le lua). Masini mo le faatinoga o lenei ala o lo o ofoina i tagata faamalosi, wolo, Faiva, DOCCCHI, DAb.

O le auala lona lua o le hydrolize ma o le faʻamau o le pu o ia ma faʻapipiʻi se pactal pamu ma le lelei vai ontors, ma i le pito i luga o le maketi o loʻo tuʻuina atu. Meafaigaluega mo le faʻatinoina o le auala e ofoina atu kamupani e pei o tagata maʻi, o Wolo, Faidchi, DOCCCY, orp, Espo. O le lisi o KIH e mafai foi ona faʻaopopo Sinroni, Pedrollo (o le Opontaria) ma numera o isi.

O le a tatou lē iloiloina le fausiaina o se "mini-sewage nofoaga" aunoa ma se faʻapitoa faʻapitoa i le aso. O ata o loʻo i ai ni pamu o loʻo i ai nei e mafai ona faʻapipiʻiina i se sitaili sima poʻo totonu o le nofoaga, ae i le leva o la matou mekasini (faitau le Mataupu "fiva!"). Aloese mai le pamu faʻapipiʻi (agavaʻa ma pamu ma otometi) gauai atu e totogi.

Sei o tatou amataina i le mea moni o loʻo gaosia ai ni voluma eseese ma eseese faʻatinoga, e mafai ai ona e foʻia se tele o faʻafitauli, o loʻo tupu mai i le potu i lalo o le fale . O fasi pamu i se mea faʻapipiʻi e mafai ona tasi ma lua, e le mafai ona maua ai le maualuga faʻatinoga ma galue i le faia o le tumutumu o le avega, ae faʻaleleia foi le faʻatuatuaina o le polokalama. Pamu mafai ona suia i le tele o le sui i le suia o le tasi le isi (mo se faʻataʻitaʻiga, o le aso muamua, e tasi le pamu e galue ai, ma faʻavasega, e pei ona sa le mafai, " le lona lua). Faʻapipiiina ma le tasi pamu e mafai ona maua mai i le WIR FORMS (faʻataʻitaʻiga ala s, Ala i le M1 / ​​L1), NOCKI (DOBBIP (SPABREST F) . O masini ma le lua pamu e ofo ai le savali (alavai i le M2 / L2 ma alavai xxl), Gron-B), DIBCI (DOKBI (DOKBIP 550). Toeitiiti lava oi latou uma e faaauupegaina i nofoaga maotua o panels ma faalavelave faafuasei faalavelave.

I le lautele, tuu le "Station" ma le pamu talafeagai i tuutuuga o voluma o le tele o minute, e le gata i le pol pe a fai o se swoge system e mafai ai ona e alavai i ai se tele o vai i totonu.

Ae toe foi i faiga talafeagai mo potu ma fale.

O le lona lua faʻapipiʻi o faʻapipiʻi mo le malulu ala e aunoa ma le chopper. O le tulivae e faʻasino i luga o le taʻele ma le vai taele ma se alavai e ofoina atu e le SFA-faʻataʻitaʻiga Saduluche. O se ata manaia lea, faʻapipiʻi lea e mafai ona i lalo o le taʻele fata. 'Ave o otaota i se mamao e oʻo atu i le 4m luga poʻo luga atu i le 50m pipiʻo. Tau - 355.

Uluai faʻapipiʻi mo vai vevela vevela vai ma chopper . Cata Group e aofia ai le sili atu i luga o le pito i lalo o le shidder i le iunite o le iunite.

Tuuina atu i le le lelei i totonu o le Upx ma le pito i luga o le Shredder, SFA i le 2000. tatala se faasologa o pamu ma le pito i lalo faʻatulagaina o le tagata fana, valaau e sili onamea. O nei faasitepu e mafai ona sili atu ma le lautele. O i latou ma le vevela o 90-95s Tutuʻu, ma e tele a latou faʻatinoga, o lona uiga o fesoʻotaʻiga, mago, taele, kuka, fufulu taavale. E i ai ni naifi malosi o loʻo i ai i le setete o olo o le '' aina o le "apaau" o lona uiga o le tumama o le tagata lava ia. Ma faʻapolopolo pa'ū i le faleuila mea mautu, o le a le tapunia le afi, o le a latou nofo i le pito i lalo o le fale. O meatotino ia ma faʻatagaina oe e faʻaogaina le faʻaeeina lelei e oʻo i nofoaga faitele (caf, faletalimalo i.d.

I le taimi nei, o le SFA o loʻo ofoina atu i lenei faasologa tasi le faʻataʻitaʻiga - sanbest-2, faʻaaogaina ma se coal faamama, lea e mautinoa o le leai o se manogi i le faletaele. O le faʻapipiʻi e faʻamautinoaina ai le tufatufaina o otaota i luga o le 6m vertical poʻo le 80m جيل, faʻaaoga le mana o 0.6 kw, ei ai se faʻatinoga o 52 ). Tau masini - 715.

Ma na o le isi aso, na i ai i le maketi a Rusia e iai le tagata tauva e sili ona tauva, faapipiiina o le suavai limao e mama mai EMPA (SPAIN). Siiina o le pusa ma e tusa ma uiga tutusa ma i totonu o le manbibest, vagana ai o le mana o le taumafaina o le tele o le 0.45kw, ma le tagata gaosi oloa, e mafai ona lafo i ai mea uma ma uʻamea oloa. O le a tau ai lenei masini pe tusa o le 450.

Fa o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina e aunoa ma le chopper mo vai vevela. O le kulupu a le Cata e aofia ai le UEXS, faʻatagaina i le pamu vevela "mama" o oloa o le atigi, fufuluina ma fufulu, o loʻo faʻatulaga i totonu o faletaele ma mini i le potu potu. O i latou o se fetuunaiga ua maeʻa uma le tane tapania, faʻapipiʻi i luga o le fola, i le kapeneta i lalo o le magoto pe na ona tuu i luga o le puipui. O le pamu o le vai e faia e se pamu malosi e mafai ona sili ona malosi o le vevela maualuga (e oo i le 90c). O ia oloa e ofoina atu ni kamupani i le taimi e tasi: SFA (sanitite Model), Groundfos (TIB (ADP (ACCOB (ARCOB ACTR) O le tau o le faʻapipiʻiina o faʻavae mai le 283 i le 800.

O le isi, sili atu le malosi o Upega o loʻo ofoina atu foʻi, kana mafai ona faʻaaogaina i le pito i lalo i le latou lava fale, pei ona tagofia i le lua. I le faiga, o le faʻapipiʻi tutusa o le parrel ma nozzles tu i luga o le puipui puipui e faʻapipiʻi ai paipa, ma le gralle i le pito i luga "apefai" apefai "apefai" apefai "apefai e pei o le fladder" apefai o le "aperater"). O le mea lea e mafai ai ona ave i le fale fale e le gata ina na o le "sasaina o le saʻolotoga o ia, ae o le vai, faʻafefeteina e le fola (seʻi vagana o le fola e fetaui lelei). I totonu o lenei, o le "paelo" ua faʻamautuina o se pamu alavai, filifilia e tusa ai ma le faʻapitoa faʻatinoga. Lagolagoina na faapipiiina ao lua kamupani: wilo (faʻataʻitaʻiga alavai tmh) ma groundfos (struway b faʻataʻitaʻiga).

E i ai le isi filifiliga e foia ai le faʻafitauli o le pamu "mama" o le evolung mai le potu i lalo o se fale tumaʻoti - o le nofoaga o le sami, ae o se pamu o le sami.

Tulaga maualalo Gaosi oloa (atunuu)
Wolo (Siamani) Nocchi (Italia) Dab (Italia) GRORDFOD (Denmark) Wolo (Siamani) GRORDFOD (Denmark) Nocchi (Italia) Dab (Italia) Wolo (Siamani)
Faʻataʻitaʻiga Malolo S. 7 faʻataʻitaʻiga vs 170 s-b 300/400 m / t Fekabox 200/280. Autele M. Malo. Multilleft MD M1 / ​​L1 4 faʻataʻitaʻiga vs 400 Twin-B 300/400 m / t Fekabox 550. Malolo M2 / L2
Aofai o pamu tasi tasi tasi tasi tasi 2. 2. 2. 2.
Voluma o le tane, l 45. 170. 200-280 100 100 120. 400. 550. 150.
Faatinoga, m3 / h 12-40 Tusa o le 25. E oo i le 24. Tusa o le 15 12-40 120. Tusa ma le 26. E oo i le 35. 12-40
Series faaaoga pamu Tp. Biox, priox. Feka 600/700/800 m-a Ap. Tp. Ap. Biox, priox. Feka 600/700/800 M-NA po o Grinder 1400/1800 Tp.
Tau, 1744, aofia ai ma le puipuiga puipuia 1000-2000 53 2013464 2500. 2150-4405 Mai le 5000. 4500-5000 1436 + pamu + otometi 4600-7198

Faʻapefea ona Filifili se Faʻataʻitaʻiga talafeagai?

A o ua uma ona malamalama le tagata faitau, muamua, faʻataʻitaʻiga o isi faʻamoemoe, e naʻo le faleuila ma le magoto o le tasi, e mafai ona tuʻu ai ni vaega o le vaipuna (i se isi nofoaga o le vai. .D. Ma, ioe, o le masini talafeagai ua filifilia e tusa ai ma le galuega o loo e taumafai e foia. Faʻailoga lona lua, o faʻamaumauga o loʻo tuʻuina mai ai gaioiga eseese, ma peʻa filifilia o lenei mea, e manaʻomia lava ona mafaufauina. O le a i ai le mea e tatau ona fuafua ma le itiiti ifo i le "Peak uta" - mai le mea e mafai ai ona tupu ni plots i le taimi nei. Tolu, o pamu e faʻaalia ai le mamafa eseese, ma o lea, o le eseʻese maualuga o le aveeseina o le otaota ma le umi o felauaiga.

E le gata i lea, o faʻamatalaga faʻapitoa ua faʻamaonia i mea faigaluega e le mafai ona talafeagai moni. Afai, o se faʻataʻitaʻiga, o loʻo maua mai e le patu se pamu i le 100 miliona tafailagi ma le malosi o le 5m, e le faʻapea e pa o alavai i le faʻamasinoga 100m ma ile taimi e tasi. O le mea moni o le mea moni o le siitia o le siitia "'ai" e uiga i le 10m faalava i luga o le umi. I le faʻataʻitaʻiga, o lona uiga o lenei pe a fai o loʻo e taumafai e faʻatutuina le vai poʻo le fesoasoani a le pamu i le maualuga o le 3m (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le fola o le faʻasologa O le tulaga o le eleele), ona maua ai lea o le pamu o le a ave felauaiga i le tafailagi vaalele vaalele e le o toe 100, ma pe tusa ma le 70m.

Faʻavae i luga o le tolu o lisi o loʻo lisiina ma filifili le manaʻomia faʻataʻitaʻiga. Ae aua nei manatu o le filifiliga ma le mea moni o mea uma e matua faigofie ma faigofie. Ma e leai se afaina aua le talitonu i faʻamatalaga manino o faʻafitauli o faʻanoanoaga ma faʻalauiloa, e mafai ai ona faʻamaonia o mea uma. E le faigofie le fuafuaina o le system system e le faigofie. Lenei e le lava le filifilia o le leiloa o le malosi e faʻatoʻilaloina ai le puipuia o le "suavai" pou pe a fuafua i le puipuia o le mamafa o le propan, , o le numera ma le geometry o livi, suiga i le vaega, ituaiga ma le tele o le lokaina o le loka .. E le gata i lea, o le mea sese i nei mafuaʻaga ua tumu i le mea moni o lou faletaele fou ... Leai, ou te le faʻatagaina, ae e te le faʻatagaina. Ma tuuaia mo se mea sese na faia i tutoʻatasi mausali ua iai se isi. Ma o le Upx e le latalata ia te oe i tua o le a le taliaina.

Tatou faʻamalosia i matou le tagata faitau mo le isi mea moni mataʻitusi laiti, ae tatau ona fuafuaina faʻapitoa. O oe, faaauupegaina ma le malamalama na maua mai lenei iloiloga, faʻamalosi le faʻatulagaina o le galuega e tu i ou luma, tago i le fale o le fale (fale mautotogi) ma le poto masani ma fuafua vave o le a vave le maea. Ma le faʻataʻitaʻiga o le a filifilia le tasi e sili ona fetaui ma lenei mataupu faʻapitoa. Ma e oʻo lava i le faʻaalia i luga o se fola se fuafuaga, ma le mea ma le mea e tatau ona pasi ai le paipa mamafa.

O le faʻaaliga mai le snip 2.08.01-89 * "fale nofomau"

O le ulufale atu i le potu, faʻaaogaina i totonu o se faleuila, tuʻusaʻo mai le umukuka ma fale nofomau (vagana ai mo fale e mafai ona faʻatagaina.

E le faʻatagaina ona tuʻu se faletaele ma le faletaele (poʻo le taʻele) tuʻusaʻo i luga o potu nofomau ma umukuka.

Tuʻu se faletaele ma le faletaele (poʻo le taʻele) i luga o le umukuka e faʻatagaina i totonu o potu e lua o loʻo i le lua tulaga.

E le faʻatagaina ona o loʻo faʻamaufai i luga mea faigaluega ma paipi i puipui o pa puipui ma o loʻo taofia ai potu e taofia ai potu.

Ma se isi fautuaga. O tagata atamamai e fautuaina ese ese "mama" ma fecal alavai ma pamu ma pamu i latou i lalo faʻaaogaina eseese nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo meafaigaluega i le potu i lalo o le faletaele e le gata i le faleuila ma le magoto, ae o le taʻele, o le taʻele o le paʻu (Grondfos) poʻo le Sanbibyeurr (SFA) ma faʻapipiʻi ese i luga o le faleuila. Ua toe faʻaaogaina, o loʻo faʻaaoga lelei le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le vevela "mama". Lenei e mafai ona pei o se tamai faʻatagata faʻataʻitaʻiga (pei o le siisii ​​crindfos poʻo le sanitite mai le sti), faʻapipiʻi i le "paepaeina pamu. O le agavaʻa ma le gaosiga o le a faʻalagolago i le tikeri o le oka o le faletaele ma meafaigaluega ma voluma o palu o otaota. O le tuʻufaʻatasiga o masini e aloese mai le mauaina o se malosi o le lautele o le lalolagi ma faʻasaoina tupe. Afai o le faletaele fuafuaina i le pito i lalo (faʻapea foi ma le faletaele na faʻatulaga i le faleta, poʻo le faletaele lona lua, na faia i le taulaga, sili atu ma le taugofie

O iinei, matou uma o le a matou faia ni faiga pamu, faʻataga oe e faʻatulaga se faletaele, lea ou te manaʻo ai, ma le mea ou te manaʻo ai. E masani lava, o mea faigaluega e iloiloina i totonu o le iloiloga o iai le tele o vaivaiga. Muamua, e musu e galue pe a mafai e le eletise ona motusia. Ae a uma mea uma, o lenei faʻapolofesa ei ai sona eletise e faʻaoga ai le eletise - ave le falesa lava e tasi. I le ala, e i ai se faigofie, ae susulu "vailaau" o lona uiga - e tatau ona e i ai ia le itiiti ifo i le tasi faletaele i le fale o loʻo faʻaogaina ai le fale masani. Lua, ina ia faʻaaaʻapeina se faiga lea, e le popole tele ile laina, e matua fefe lava i nofoaga o loʻo i totonu ma faʻateʻaina. Ma mai lenei mala i lenei mala, leai se vailaʻau, e manaʻomia ai pea e manatua pea. Lona tolu, e le manaʻomia le galo o le vai lafoa mai systems faʻapipiʻi i potu le tumau i luma o le amataga o le taumalulu vaitaimi. Lona fa, o meafaigaluega ua iloiloina e le taugofie. O lona mea lea, a o le i faʻatau ma faʻapipiʻiina, faʻavaeina le tau o fefaʻatauaʻiga ma gaioiga faʻaleaganuʻu i le faʻafitauli. Ma na o le mausali le mautinoa o le faʻaaogaina o metotia faʻanatura e mafai ona sili atu tau faʻaalu ma faʻateʻa atili atili ma le malosi, pe o le a le iloiloina soʻo se tupe), lagona saoloto e alu e mauaina le mea taua.

Tulaga maualalo Fale gaosi
Sfain Drindfos. Sfain Apaau. Papala Nocchi. Apaau. Drindfos.
Faʻataʻitaʻiga Satudouche. Sisifo C. Satelite Driveliffift tmp. Novabox. 2 faʻataʻitaʻiga vs 85-D 160/250 Alavai pusa. Sittaway B.
Metotia o Faapipiiina Lalo le fola Lalo le fola Lalo le fola Lalo le fola Lalo le fola I le lua, luga o le fola I le lua I le lua
Mafai sootaga Lulu, agaga Magoto ifo, fufulu ma fufulu, taele, taele, kuka Magoto ifo, fufulu ma fufulu, taele, taele, kuka Magoto ifo, fufulu ma fufulu, taele, bidet Magoto ifo, fufulu ma fufulu, taele, taele, kuka Magoto ifo, fufulu ma fufulu, taele, taele, kuka Magoto ifo, fufulu ma fufulu, taele, taele, kuka Magoto ifo, fufulu ma fufulu, taele, taele, kuka
Lafoaia o le otaota (inisi), m:
agaifanua fa lima lima 6.5 7. iva sefulu ma le tasi Mai le 3m mo KP 150 i le 10m pamu mo pamu pamu
faalava lima sefulu Rp * 40. 60. 70. 100 100 Rp *
Malosiaga o le Malosiaga, Kw 0.25. 0..3-0.44 ** 0.35 0,3. 0.22. 0.37-0.55 0.37-0.6 Mai le 0.3 i le 1.3 **
Bandwidth (machi), l / min 58. 140. 75. 70. 125. 220. 300. 100
O le vevela o le pamu o le pamu (mah), c 45. 55 i le 70 *** 60. 75. 50 i le 90 *** 40. 35 i le 90 *** 50 i le 70 ****
Lapoa o le mamafa paipa, mm 22/32. 32. 32. 32. 32. 40-50 40. 32.
Fua (DGV), mm 295162162144. 405275340. 373185256. 500300265. 409311360. 620300600. 450780-900 602770.
Tau, 355. 400-450 440. 429. 283. 670-800 790-1095 ma pamu Mai le 600 + pamu mai le 150 i le 400
* - E tatau ona fuafuaina le tau i le fuafuaina; ** - faalagolago i luga o le pamu; *** - puupuu

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le kamupani "Cill of OVm", "Interma", "Faʻamalositino Apar, ma sui, Womp, Nocchis mo se fesoasoani ile tapenaina o mea.

Faitau atili