Aumai le tele o mea!

Anonim

Faʻamama le faʻapipiʻi ma lanu lanu ma "sili atu" ofutino: tulaga ese o le taimi uma o le fale vave, taugofie ma le "ita".

Aumai le tele o mea! 14133_1

Aumai le tele o mea!
Archimepments Andlas, F.arzamanuv

Ata V.nepledova

Aumai le tele o mea!

Aumai le tele o mea!

Aumai le tele o mea!

Aumai le tele o mea!

Aumai le tele o mea!

Aumai le tele o mea!
O le lanu gamut "grany" faʻavae i luga o fugalaʻau o fugalaʻau foliga "matagofie" ae o le aofaʻi o paolo o loʻo faʻatapulaʻa (lanu polokalama
Aumai le tele o mea!
O se filifiliga o le teuteuga o le itu o tulimanu, faitotoʻa ma lavelave luga o puipui, faia e faʻaaoga ai le "kanela"
Aumai le tele o mea!
Meffard le sitaircacacacad parapeta netsushing faʻaaogaina le "gransulate" liliu atu i se tutoʻatasi o vaega o totonu
Aumai le tele o mea!
O le mea e sili ona tele ai "granelar" ua vavaeeseina e le pito i luga e mafua ai le sili ona laei

Aumai le tele o mea!

Aumai le tele o mea!

Aumai le tele o mea!
Faʻataʻitaʻiga o le tele o le tele o lapoʻa (sima "faʻapipiʻi")

Aumai le tele o mea!

Aumai le tele o mea!
O laupepa silik e mafai ona faʻaʻaisa i luga o soʻo se luga (puipui, faamalama faigofie, fetuu ma ... e oo i le taualuga

Aumai le tele o mea!

Aumai le tele o mea!
Apches, moli moli ma isi fausaga o elemene ma sili sili ona faigofie

Faʻafefea ona faia se mea i totonu ma fafo atu i fale, fale mautotogi, tofi faʻaleaga ma ofoofogia? Ma vave ma o le a le mea ua valaauina, "taugofie ma le ita"? Tatou taumafai e mafaufau i nisi filifiliga mo le fofoina o lenei faafitauli.

Sili meafaigaluega

Mai le lima-toe faaleleia.

(Froll atamai)

O tagata suʻesuʻe e finau e faʻapea o le metotia o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi tulaʻi i le tele o le fa sene seneturi ua mavae. Na faia le taimi o le taimi faigaluega ma se faʻailoga poʻo se rusttic. Mo le tulaga muamua, stencilils po o ituaiga na faʻaaoga e fausia ai se toe faia o se mamanu. I le lua lona amataga o le amataga o le sima lea, na tuu ai le mamanu. O auala uma e manaʻomia mai se tulaga sili ona agavaa. Ma, ua ia moemiti i le fausiaina o se matua teku tekinolosi matata, o lona tulaga e faʻaaogaina i le fanua o le a mafua ai ona matagofie le tau o le tau,. Ave nei miti na fuafua na o lo matou taimi.

"Mea" ma "Faatulagaina"

Galue i le Foafoaga ma Alamanuia o loʻo gaosia ai sikalati faʻapipiʻi na amata faʻamalosi i le 60s o le seneturi talu ai. O faʻaiuga moni o nei taumafaiga, o le mafuaʻaga lea, o faʻatulagaina o tatou uma e mafai ona faʻaogaina i se taimi mulimuli ane, i le 90 foʻi. I aso nei, e tau le mafai i le vaega o le kaotai i totonu o le kateka ma sili atu nai lo se faleoloa faʻapitoa e mafai ona e mauaina se lautele lautele o faʻamatalaga teuteu. Ma, filifili oloa, fetaui lelei e le tele mai le numera o tagata gaosi oloa, e mafua mai i le tele o ituaiga oloa na ofoina atu e i latou.

E faigata tele ona mafaufau i ai. O mafuaʻaga mo lenei - i le le mautonu le mautonu na tupu mai le le lava o le tulaga tasi, ma le vaivai agavaa o fefaatauaiga tagata, o le a le manaʻomia e faʻatatau i ituaiga o "SMART" , "O le le mautonu", "tusitusiga", "Grace ".p. O le tauofoga ua uma ona malamalama la matou mekasini i le tusitusiga ma mea moni. O le a le mea e fai ai le faʻapipiʻiina o mea teuteu. O le mea lea, e te le toe faia le "foliga gofie", ae o le a tatou faamanatu na o lona taunuuga. O le a ala i luga o ata laupapa, o le Uiga o Latination ua faʻatuina ona o le faʻapitoa o faʻatinoga, ma i le faʻaletupe, e faia e ia, i le taimi lava na faʻaaogaina. O lona uiga, na matou mafua ai le tele o "faigofie" mea i luga o le tekonolosi o le faʻaaogaina o ni mea ma se le-teuteu mafuaʻaga. O le polokalame o le latou faʻaaogaina i se pepa faʻafaigofie e pei o lenei: "Faʻatau mai, aumai, tatala, e mafai ona faʻamelo!" O le asō O le a matou vaʻavaʻai i ni vaega tutusa o mea tutusa: Plaster ma lanu maa nutimomoia ma o loʻo taʻua o le "sili ona pele.

Vaega 1

Stuccomengs ma lanu lanu papa

E tusa ai ma nisi lipoti, o le Foafoaga o nei mea o le Stake Company Payram, lea na amata ai ona toe foi mai ile 1988. Mo le maketi a le Rusia, o ana oloa na sau i le tusa o le 1994. Ma vave vave maua le lautele lautele. I aso nei, i le faʻaopopo atu i mea mai le Bayram, lea e faʻatusa mai e lua fefaʻatauaʻi - Turkish "ma Rusia", o loʻo i ai a matou Brictat Blesteinwaschpuschputz, Caprol - Capal - Stop- Cattact, Meffert (ProleUpo Reprie) - Decramit) - Forracr , Palemia, karomitama, viroocali, "filemu o lou aiga" (Lusia) - "CloTtone". Faatasi ai ma ituaiga o tagata gaosi tutusa e pei o alligator (Siamani), Atlas (Polas), "HONCEL-FOWRY BATEMKASHER. Totogi Tau mai le $ 25 mo le 20-kilokalama pakete o Rusia-faia le laupepa i luga o le $ 109 mo le 25-kilokalama o le paketa falai. O le averesi o le tau mo le 25-kilokam pakete e tusa ma le $ 50 (sili atu - vaʻai laulau).

Stuccongs ma nutimomoia lanu ua taʻua uma lava: "Matamata", "Stone Slastery", "Plascards Plassions mai lenei Siamani upu) i ai.p" I se faapuupuuga, o le a tatou faʻaaogaina le upu "fatufala", e atagia atoatoa ai le taua o le mea.

Fausaga

Manino le faʻavasegaina o "granules" avanoa. I le tulaga lautele, e mafai ona vaeluaina i ni vaega mo ni faailoga e tele:

I le ituaiga o le fofo. E i ai "granules" i luga o le vai o loʻo i luga o le vai ma luga o le faʻavae o se sooga sosolo. O se isi mea faapena, toetoe lava o uma tagata gaosiaina pe ua uma ona uma ona tatalaina le mulimuli mai, pe o le tausaga lenei ua le toe aumaia ia latou i le maketi a Rusia. O lea, o le aso faatoa tatou talanoa e uiga i le vai-faʻavae "kalama".

I le ituaiga o le faila. O mea uma i lalo o le iloiloga o se paluga o se acrylic brarder ma le matala. Purching filler e masani ona faʻaaogaina le faʻafetai tele. O nisi taimi o nisi taimi e faʻaopopoina Granite ma / poʻo le Quartz Crumb, ma e naʻo le tele o taimi e mafai ai ona faʻamalieina ata, o lea e naʻo le pulupulu lanu (aofia ai ma le lanu lanu).

E tusa ai ma le metotia o le pisia i granules. Ina ia tuʻuina atu le faʻaaogaina sili ona lelei le faʻaaogaina o le tele o fatuga o lanu o nisi taimi e faʻaaoga ai se paluga. O le ulufale e pei o se nutimomoia o lanu masani, ma valivali ma organic po o minerale dyes (o lenei ua faia e le payram ma le "malosi o lou fale.

I tulaga o granules. O le lautele o le vasega o le plaster o loʻo vaevaeina i vaega nei: tele-a-faʻavae-3-5 mm, ogatotonu o le 13 1.5-2.5 mm, o le MM. I luga o le afifi, o le lapoa e le masani ona filifilia, ae o le kulupu lea e maua ai le mea e faʻaalia ai. O le granules e le masani ai, ma o le admirac fortic o loʻo i ai, ona faʻaputuputu lea. E faia lea mea ina ia le maosia mata e le maosia pe a e tago i luga. O mea ma le igoa e tasi e mafai ona gaosia i nai eseese suiga e eseese na o le vaega o le vaega. O le tele o granules e iloa ai e le gata o foliga (tikeri o le ofe) o le laualuga, ae o le taumafaina foi o le faʻavae - latou te sili atu, o le le taumafaina e le gata mai o le pa manifinifi i luga o le puipui) . I lea tulaga, masani, o le tau o le sikuea mita ufiufi i luga o le sipuni lāe.

Aumai le tele o mea!

I ni nai faʻamatalaga faʻafaigofie, o lenei faiga e foliga pei o lenei:

Ua faia le ata, o le ata ma mea e fofo ai fofo o loʻo galue ai. E tatau ona maitauina o se fale gaosi tele e tuʻufaʻatasia ma le averesi, ae leaga i tamai (lapoa foliga foliga ma sili atu).

O le ata ua faaliliuina i le puipui. O le aufaʻatau o elemene o le lanu o le a sili atu ona faʻaalu muamua o loʻo faʻataʻitaʻia ma pepa mole protch.

O le lanu muamua ua tuʻuina, pe a maeʻa le lipine o loʻo faamamaina (seia maeʻa mea ua matutu), ma ua aumai le vaega. Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le lipine, o le tuʻufaʻatasiga o elemene o le isi lanu e faʻamaufaʻailogaina (pe a fai o le a lata mai le mafai ona faia ma le faʻaeteete e faʻaaoga ai le tutusa.

Faʻaogaina nisi o vaega o le elemene (ma se tamai faʻailoga o le vaega mulimuli ane o le vaega o loʻo i fafo atu o tuaoi o le taimi muamua) faʻatagaina oe e faia ai le volumaric.

A faʻatuina ni pamu puipui, e mafai ona e faʻaaogaina luga o luga o le volumameric vaega (mafai ona faia o Plywood, Demudwall, Porm) poʻo le faʻapipiʻi o le lanu tutusa.

Faʻamalosia le lagona o le vaega na faia e le faʻaofi mai o mea eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ata o le mutia o le a matua manumalo lava pe a fai "tolotolo" tele (mo se faʻataʻitaʻiga, palasitika) cymebug.

O le isi filifiliga mo le fatuina o mea teuteu o le faʻaaogaina o Stells faia o le palasitika palasitika. Matou te manatu o le tekonolosi o le tusiaina o se ata o le stentic mo se taimi umi e le o le aoga. Pau lava le mea na o le "fetuʻunaʻi" nofoaga, e sili le mafiafia o le mafiafia lava nai lo le faʻaeteete lava ia, lea ua faigata ai ona aveʻeseina le mea mulimuli. Lenei o nisi tomai e manaʻomia - E manaʻomia le aveeseina o le stenlic i le taimi nei pe a mafai ona toe fetuunai le "le mafai ona toe" ai. "

Ia P. Tagata nofoia "O le granules" ua talia:

Faʻaititia manaʻoga mo le maeʻa o le faavae o le faʻavae (le aofia ai, faʻataʻitaʻiga, o le gaioiga sauniuni e avea ma mea na maeʻa ai Shphstononia);

fetaui lelei sisitema;

Mauaina le tulaga ua maeʻa maualuga o le vevela o le pito i luga i luga i le taimi lava na maeʻa le taʻotoʻo;

E pei foi o le tele o mea faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga o faiga valevalefaʻiga, "kalapu" e le mou ese i lalo o le faʻamalosiʻaga a Ullowvolet mo le mafanafana (° i le vevela. O loʻo faʻaalia i le maualuga faʻailoga o le malosi o le malosi ma le faʻamalosia i le faʻavae i le lelei i le lelei faʻatusatusa ma sili ona teteʻe;

I le taimi, o nei paga ua manatu o se tasi o sili ona lelei gaioiga ma umi le mafai;

Latou te le susunuina ma i se isi tulaga o le afi-puipuia;

ia lava le lelei - i le laititi o pamu o puipui i luga o le talau, taulaloa e le o fausia;

E maualuga a latou vailaʻau o loʻo i ai i le le saogalemu e tusa ma le 10% o fofo fofo e faʻaaoga i faʻafomai faʻafomaʻi mo le tumama). Ae o le a se mea e mafai ona fai mai e uiga ia latou Le atoatoa:

Faʻapea uma vai-faʻavae ofutino, o le "slanules" faʻamalosia le faiga o le saua o tagata faʻatau, o loʻo faʻaaogaina (pe a le faʻaaogaina Special Premiser);

Acrylic i se mafiafia vaega (tele-vaega o kulupu) faʻaititia lona lava var porina, ma o le mea lea, o le meli-lanu "e le mafai ona faia o le" shilirale waltal o loʻo faia le faʻamalosi, faʻapea foi ma ni vaega o fale o loʻo iai (ona o le leiloa poʻo le vaivai i le susu o le vai;

Luga o puipui i fafo o le la, o le vevela o le a oʻo atu i le tulaga latalata i le pito i luga faʻagaioiga o le mea (80-9 o loʻo i luga o le ufiufi e 'aina fufusi (malosi, o ia tuutuuga e seasea ona faia);

E le mafai "Smalmentary" Luga o le toe faaleleia.

Filifiliga Filifiliga

Masalo o le mea e faʻatonutonu ai ata faʻapitoa ma ni tamai fatuga o loʻo mamanuina mo le pito i fafo o fale (latou te vaʻavaʻai i luga), ma le masani, o le a tatau ona vaai latalata i ai). Sa masani ona taliaina e Samm manatu e mafai ona finau. O le mea moni o le pefu o alu vave i luga o le tele-mea i luga, lea, afai e le tapeina, ua faasolosolo ona ulufale atu i le sisitema. Ma o lea e maua ai e le fale, ia tatou fai atu, ae le o se manatu vaaia. O le mea lea e faʻamalosia ai le tele o tagata o loʻo fauina e faʻaaoga faʻafitauli i totonu o fatuga vaʻaia mo teuteuga, laʻititi pa puipui ma le pefu. O loʻo sili atu le faʻataʻitaʻiga o le tele o faʻamatalaga e sili atu le faʻaaogaina o le taulaga.

E aoga le matauina o nisi tagata gaosi ua tuʻuina i totonu o latou "maaafia" o le faʻaiuga o le faʻamau faʻapaleni (i le tele o faiga e mafai ona maua i le faka. E le gata i lea, o isi talosaga e le aofia ai.

Mautu Faailoga. Vaega o Talosaga Le fatuina o le granules Le tele o le granile vaega Metotia o Talosaga Taumafaina, kg / m2 Auala o valivali granules Aofaiga Afifiina, kilomita. Tau, mo le 1 i
Bayramir (Turkey) "Bayramix-minerale" N + B. Maamora Lapoa I 3-3.5 Ma le 88. 25. 1,6
Ogatotonu 2.5-3.
Laiti 1.5-2
Payram. "Bayram-micrommineral" I totonu Maamora Laititi I 1-2 Ma le 25. 25. 1,6
Bayramir (Turkey) Bayramix Satosh N + B. Maamora Lapoa I 3-3.5 E. 37. lua sefulu 1,43.
Ogatotonu 2.5-3.
Laiti 1.5-2
Bayram (Lusia) "Mitiona" N + B. Maamora Lapoa I 3-3.5 E. Aua. lua sefulu 1.25
Ogatotonu 2.5-3.
Laiti 1.5-2
Capinal (Siamani) Capa-maa I totonu Maamora 1.2-1.7mmm I fa E. 10 (+ e okaina) 25. 2.
Capal Catectact-Burtetein-Sorketputz 691 N + B. Valivali kuata E uiga i le 2mm I Faataamilo i le 5 Ma le 6 (+ o le Poloaiga) 25. 2.8.
MyFyrt (Siamani) "Decochets" N + B. Marble + quartz 1.2-1.8mm I 4-4.5 E. 21. 25. 2.36
0.7-1.2mum 2.5-3.
Toe. "Decomramor" N + B. Maamora 1.2-1.8mm I 4-4.5 E. 28. 25. 2,16
Terraco (Suetena) "Solitulafono" N + B. Maamora Fagu P ma K. 2. E. 60. tolu sefulu 1,7
Laiti I 3. 25/30
Lapoa I 4.5-5 tolu sefulu
Soframap (Farani) Decoceram. N + B. Keraming Quartz Laiti R 1.5-3. E. sefulu ma le ono 25. 4,36.
Soframap Decodecor Marbre. N + B. Maamora Lapoa

Laiti

I 3-4 E. sefulu ma le ono 25. 2.72
Tex-lanu (Siamani) Blesteinwaschpuschputz. N + B. Maamora 2mm. I lima E. 614. lua sefulu 2.8.
1.2mm 2,4.
"Filemu o lou fale" (Lusia) "Plastone fefiloi" N + B. Maamora M 05/10 R 2.5 / 3. Ma le E le gata 25, 20. 1,14-1.3
M 10/15/20/30 I 3 / 3.5 / 4.5 / 7.0
Tala o loʻo mo galuega i fafo; I galuega i totonu; R-shyoyer; Shernua moli; K- CEBBEMA; Ma- faaaloalogia plasia; O lanu masani.

Fausaga

O meatotino aupito sili lea o le mea, o le mea e faanoanoa ai, taalo faʻatasi ma ia le faʻafiafiaga leaga - e manaʻomia e faʻauma ai fale ma faʻalapotopotoga o ofisa i fafo atu ma totonu. O le auai lea o loʻo foliga mai na sosolo mai e le tagata faʻatau se lagona sili ona aoga e faʻatatau i pepa e teuteu ai le ofisa, o lona uiga e le o se nofoaga i se fale tumaoti (fale mautotogi e le o se nofoaga totino (falelaau). O lenei mea sese na fesoasoani i le leai o faʻamatalaga i luga o le aoga (muamua o teuteuga uma) o mea e mafai ai o mea, ma o tusiata-dorgirness faʻapitoa i le faʻaaogaina.

E tusa ai ma tagata atamamai, pe a, faʻatasi ai ma le faʻaumaina o ofisa, o loʻo faʻaaogaina ai ni nofoaga tetele, e sili atu le faʻaaogaina o mea laiti. Barches, pusa, fata, ma isi talu mai le "Shinnerale" o loo sili atu le malulu o le tino, e sili atu le talafeagai, i le umukuka, o lenei mea o le a sili atu le sili atu i le auala nai lo le puipui aua e sili ona puipuia mai palapala ma e le mitiia manogi. I fafo, e mafai ona faʻaaoga le Plaster e tusi uma le fale atoa ma mo vaega faʻapitoa tusiata, lea o le a sili atu le leaga o le a faʻaaogaina ma le taua i le 5 mo le 2003). E tatau foʻi ona silafia o le "gū" e tuʻufaʻatasia ma isi ituaiga o migas, o loʻo faʻalauteleina ai ni avanoa faʻataʻitaʻi.

E le gata i lea talosaga masani, o loʻo faʻaoga le laupepa teuteu e fatuina ai mea teuteu, ata ma le atoa faatufugaga. Ma e le gata "mafolafola", ae o le "volumameric" - tele-tele, lea e mafai ai ona e faia se tofo le masani ai i le fale po o le fale. E tatau ona manatua o se "teuteuga" e masani lava o le pau lava le auala o le "slmentary" toe faaleleia o tumutumu ufiufi i le "slgirlow".

Sauniuniga Lisi

O le faʻagasologa o le tapenaina o le laualuga i luga o fautuaga o eseʻese gaosi oloa e tutusa ma le alu i lalo i mea nei: e le mafai e le puipui o le po o le pale , etc.). "O le" Forre Forre Force "O loʻo faʻamoemoe o loʻo faʻaaogaina se aʻoaʻoga faʻapitoa (gaosiga, o le fale gaosi uma e fautuaina e ulufale atu i mimiti, ma faʻamalosi le pa, e fia tautua o le palu i le va o le ogaumu ma le faavae. O le itu soda, e puipuia ai le luga o le susu mai le faʻaaogaina o le susu mai le superminide starter (ma le valiina ma le faʻamoe), faʻapea foi ma le ata. Manumalo foʻi i le "fatufatu le" nofoaga mai le "faʻaleagaina" o faʻatinoina "o taunuuga o le pa. O le tau o se Prionery Priceer, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le Kay Byrarar (o le eleele "attar") o le C = 16 i le 10 liprate o loʻo i ai i le muamua o le 0.2.0.4 o le lanu o le "agamalu" e faʻaumatia ai le tosinaga o le lanu o le faʻavae o le lanu o le koleti o ia). Afai o uʻamea elemene (fao, fao, fao, paipa) e tatau ona puipuia e se faʻapitoa puipuiga, a leai e mataga manoa o le a faʻaalia i luga o le vaʻa.

O tagata gaosi e pei o Meffirt, Tepler, Caprol, Capral, Seia vagana ai le faʻatinoina o le puipuiga poʻo le, e pei ona i ai O le mea moni lava, o le protis valiina ma manifinifi crednds, fausia se taʻele taleti i luga o le luga e faʻateleina ai le auala " O lenei tuʻufaʻatasiga ua fautuaina foʻi e sui ai le "tolopoina" lanu. O le tau o le "faʻafesoʻotaʻi" eleele e matua taua lava. Faʻataʻitaʻiga, o le kamupani faʻafilemu e tusa ma le 21 i le 10 lita i le 250 ml / m2 le taumafaina, o le telefoni feaveaʻi o le 200 g / m4, lea e masani ai faʻateleina le tau o le sikuea le mita o le 'ea, ae le itiiti ma le matua faʻateleina lona lelei.

I Tex-Valilua, Na Matou Lipotia Le Faʻaitiitia Aveese Leiloa, Faʻaleaogaina ma le palasitika o le "grackolet (tau o BUSTHUCE) Fufuga i pakete o le 10 kg, taumafaina - mai le 200 i le 600 g / m2, fuafua i le tele o le saito o le fatu o le "alavai"). I luga o le "muamua-poloka" vaega e le "susu susu" metotia ma le faaumaina o le sili ona lelei (teuteu plaster) e apalai ai.

O galuega e tatau ona faia i le vevela i se vevela e le maualalo ifo nai lo + 5c, ae le maualuga atu + 30s.

Metotia o Talosaga

Leai ni galuega mo le tapenaina o "palu" Aua le manaʻomia e tatala le pakete (faletupe), ma o matou o le "saunia-mea e tatau ona faʻaʻoleʻole (tuusaʻo -Ad 1.5 lita o le vai i le 25-kilogram paket). E mafai ona faʻaaogaina i le puipui ma se spalala, ona faʻapipiʻi lea ma se uʻamea uʻamea, ma ma se tomai faʻapitoa (o le a lamolemole sela. O le vaega mafiafia i le tulaga lelei e tatau ona avea ma lapoa o le 1-1.5 fatu. Afai e tatau ona e nana se tamai fale faaletonu, faaaoga se vaega o le manifinifi o 2-3 fatu, ae le sili atu. O faʻailoga e se mea faʻanoanoa e le o le mea "o le a valaʻau ai o ia" e oʻo lava i le tele o tuʻuga ma ni faʻaletonu tetele, matou te le fautuaina le faʻalogo. Na te taʻu atu, o le a ia valaau, ua na o le iʻuga e te le mafaia. Muamua, e tau le faʻateleina le taumafaina o mea, ma aʻo maeʻa mea uma lava e mamao. Lona lua, o le mafiafia mafiafia o le a ese mai nai lo se manifinifi, piki ma tali mai le malamalama, o le iʻuga lea o le a foliga mai e foliga tuai. I se tulaga lautele, ma sili atu, ma e faiva tele le Brareper ma le leaga ma le le usitaia o faiga faatatau masani, faamavae pe fasi.

O le isi metotia o le faʻaaogaina o le "granules" ma ni vaega laiti ma masini polofesa. O faʻamatalaga tele ma le tele o faʻamatalaga ma auala e le fautuaina ona o lo latou maualuga o le sefululima, latou vave otooto atu le taua tele. O. manaʻomia uma lava, ma e le aoga ma taugofie e maua ma taugofie pe taugofie "aofia ai" ma mea faapena, pe ave mo ni mea e mau ai. O mea uma e lua e mafai ona fai na o le a e alu e ufiufi tele vaega. Snowffield luga e mafai ona taulimaina ma le lima. E le gata i lea, e le gata e mafai e polofesa ona apalai le sipi (e ui lava latou te mafaia ona faia mea uma sili atu ma vave), ae o mea e sili ona masani a le au faigaluega. Aloese mai foliga pei o se ogaumu o le a pei o se vaega o tusiata-tagata mamanu na galue ia te ia. Ma e tusa ai ma le faʻalogo i faʻatonuga ma faʻalogologo i se sui uumi umi, tau lava e ala i le tausisia ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete faatonuga faʻapipiʻi i le mea.

Ma le isi fautuaga e faʻatatau i le faʻaaogaina o faʻafitauli, faʻafofogaina mai polofesa ma e le o faʻataʻitaʻia soʻo se faʻatonuga. I le taimi o le galuega, e aofia ai mea uma e mafai ona saofaga ai le mumū ma, o le mea lea, o loʻo vave ona faʻamagoina mea (taʻimua lalagaina, ma isi mea). Vave le leiloa o le susu e sili atu ona faigata tele. Ma le leiloa o le a faaaogaina i luga.

Tausiga

E tusa ai ma le tele o le tele o tagata gaosi, "kalapu" e matua faigofie i le tautua: E mafai ona fufuluina i vai ma le tiga ma le fufuluina o pole. I le taimi lava lea, o le ogaumu mo se taimi umi e taofia ai le pupula o le lanu. O le a matou le finau ma se faamatalaga a le pulega, matou te faia lava sina tamai teuteuga. E mafai ona e fufuluina le ogalaau. E mafai ona sili atu le faʻaitiitia o le filogia a Avatu? Mo se faʻataʻitaʻiga, aua tatou te mafaufau faʻapea o loo tatou togafitia ma le "menaʻoa" puipui i tafatafa o le laulau a tagamea, ma o latou o loʻo faʻalavelaveina aano o manu i luga o lenei laulau. O fea e felelei ai? Tauagavale! I le taimi lava o aʻu mea, o le a fufuluina ai aʻu e toʻalua ia fufulu le atotupe, aua le faʻamalieina le Atua e galo. O le a la le mea na "sikoa" le sili atu le filogia mai le 'ai i luga? Ma ina ua maeʻa le lona sefulu "osofaʻiga o le faʻanoanoa" o le a le foliga o le pa? Ma talu mai le toe faaleleia o le "Granules", o lea, ia tatou fai atu ai, "E le faigofie tele," o le a lava le faigofie ona o loo pipiʻi i le metotia, o le mafai ona fautuaina.

Ina ia mafai ona tatou puipuia foi le "alavai" i fafo ma totonu o le fale, o se eseese eseese eseese. Faʻataʻitaʻiga, o le kamupani "Filemu Lou Fale" (Brand Clasttone) o le "Faʻamaeʻaina-Valnish" Faʻatau atu i totonu o le $ 2 i le 1 kilomita - 0.2 K2). Faatasi ai ma se togafitiga, o le lanu masani o le maa o se mea sa uʻuguʻe, ae o le laualuga ua faʻatauina le kulimi mama-matua. O le lacquer e taofia ai le faʻaaogaina o vaega o minerale o le vai ma le nofomau, o loʻo i ai i totonu, e faʻatumu ai le faʻaaogaina o le palapala, puipuia le pefu fufulu). O le amor e le o le laualuga pe a faaitiitia le talenia o le vale valevale, e tatau ona amanaia.

Vaega 2

"Silk" sipuni ("suavai puipui" mai le silik)

Mo le taimi muamua, o nei mea na aliali mai i luga o le maketi o Rusia i le 90s. Na latou faaulufale mai mai Turkey, Farani ma Iapani ma sa manatu o se mea taua ma taugata faaumatiaga mea. Peitai ... faʻaavanoa mo tagata faʻatau o loʻo vave ona "toilalo", le faʻaeteete atili ma le faʻalogo iai, e le o le taga. O le iʻuga, poʻo le isi i le itu o le "sili" plasters e le o matamata i le manaʻoga mo lenei oloa e maualalo ifo nai lo mea tatau. Ma e oo lava i le mea moni o le tau o ana tagata gaosi oloa ua leva ona faaitiitia i aso ua leva (mai le $ 13 i le 1 kg) ma le fale tekonolosi e faia ai le curang ($ 3-16 i le 1 kg), o le talosaga. ua le suia tele. Azy! "Silk" o le mea e le tatau ai i mea uma.

Plasters ma le sili ona lelei o le silika i luga o le maketi a Rusia o loʻo faʻaalia e le lauiloa lauiloa-lauiloa o le lauiloa: Farani "Askiele Porkat (Contarmak Prek) "Filemu o Lou Aiga" (Brand "Platone"). Ole tau faʻalagolago i luga o le tuʻufaʻatasiga ma fetuʻutuʻu mai le 92 i le 930 topble. Mo afifiina o mea, lea ua lava mo le 3-5m2. O loʻo faia ni mea o loʻo faia e tagata taʻalo i le sili atu o le sili ona lelei a le sili atu o le faʻafitauli o le tagata Iapani o le BUDZIVIVACA E mafai ona maua i luga o le maketi ma o lenei, o le upu moni e sili atu ona seasea. Paleni Sinia Faʻaopopo o loʻo i totonu o le Byram Partram Stard Playter, lea e faʻamatala ai lo latou tau maualuga. O le Plaster ma le faʻaopopoina o le sili o le paʻepaʻe o loʻo i le pito o le kamupani "filemu o lou fale" (1 vaʻai). O le a latou tau i 277 rublas. mo afifiina.

O le a lea?

O le "Silk" pritterers o se tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o le cotton poʻo cellulose, polyester, valiina fibrec ark, faʻapea foi ma le lautele lautele. O le aafiaga o le tisu o le tisu o loʻo faʻapipiʻi i puipui o fiber (nai lo le tele o latou, o le malosi sili lea o le "mauoa teuteu". O le "silk" plaster mafai ona faʻaaogaina uma e lua mo le maeʻa potu ma alavai potu (fale) ma mo le ofisa ofisa. O le lautele o lanu e mafai ai ona e eseese ata mai le paʻepaʻe-kiona taumalulu ma agamalu-vailaau i le taumafanafana susulu. Ou te manaʻo "e susulu" - E i ai ni ata, o loʻo faʻaalia faʻapitoa na matala na matala e pupula i ave o le malamalama. E te manaʻo "faʻalelei, ae o le tofo" - Filifili faʻamalosi tagata o le a faia se pisinisi ma e oʻo lava i le Actor Atmosipher. Mo le tonu o le amiotonu, matou te matauina o ni silika siliki e seasea lava faapitoa, ma tau o loʻo sili atu nai lo meafaitino silika.

O a latou lelei?

E leai se agasala na te lalafi, soʻo se pa ma itu taumatau o matou maunutini, o lea e i ai se faʻafitauli tele e taofi ai le masani ai o leoleo. Sili ona faigata e feagai ma le cardpaper "lulu i le gagana." OHUZH Afai o le puipui ma se proptisis poʻo se mea leaga ua paʻu'ū, mulimuli ane, pei ona latou fai mai, "e tape le malamalama." O lea e tatau ona e faia ni tulaga taugata o luga o luga ma le plaster po o le susu. Faatasi ai ma le "Silk" Plasters O nei faʻafitauli uma, e leʻo iai - E le o faia ni mea leaga, ae le fefe pe a faʻaletonu le puipui mai le isi. Ua ia te ia ma le le mautonu o mea ua ia te ia, ma vaavaai ane, vaai ia i latou, ua tatau ai e faatuai ai! " O mea na faʻatumuina atoatoa le taʻe o nofoaga i nofoaga o fetaui i platbands, upu, faʻavaʻa, faʻaputuga ma tafue. Arad faʻamaeʻaina e le Arad, kasa, moli moli ma isi "O faigamalaga o le ata tusiata o le ata" o se fesoʻotaʻiga, e masani lava ona manaʻomia.

"O le sili o le ipu" o le, e mafai ona fai mai, "Toe fai i tagata uma. Lenei o oe ma le siosiomaga faauo (silike, e oo lava i le tele o taimi ma gaioiga, ae mama o sili atuk!), O le turtivity (o loʻo aofia ai le paʻu o le arus, suia ma isi faʻamaʻi (e mafua mai i le faʻapitoa faʻapitoa). A faʻaalia i luga o le puipui o tamai taʻetaʻei (mo se faʻataʻitaʻiga, i le solomuli o le fale), o nei tulaga, ona o le faʻasoaina o le moli, e le o faʻateʻaina ma le faʻateʻaina. Ma, e taua mo o matou fale mautotogi o se leo tele ma le vevela o le vai malulu ma ona manava lelei. E le gata i lea, ua fai mai tagata atamamai o le maualuga o ituaiga sao i le foafoaina o le mafanafana o le faamafanafanaga: i le potu lea, o musika e sili atu faailoaga, o le tautala.

Plus, o pepa sisitema e le gata o le tele o fugalaʻau ma faʻaletau, ae o le ono tuʻufaʻatasia ai latou, o loʻo faʻalauteleina ai le ata tifaga, i luga o mea teuteu, ata ma O panels i luga o le puipui (o le tekonolosi faia o le tutusa tutusa e pei o "granules"). Faʻaopopo se tau tele o le le faʻatagaina i lenei mea, mai le tamaoaiga filifiliga e faʻapitoa.

E masani lava, e i ai le mea ma ua mafai. Muamua, o le "silik" plaster "toso" mai le puipui o ituaiga uma o le filogia. Lona lua, e faigofie ona fetuunai le matagofie ma le manogi o le sikaleti ulaula!) O lea, latou te le talafeagai ai mo le susu susu fale ma uelekuka. Ma e oʻo foʻi i le isi fetauiga o acrylic eseese e le sefe. Lona tolu, o le ofuina o le tetee ia i latou, e pei ona latou fai mai, ia sologa lelei i latou - i nofoaga o gaioiga tumau o tagata, latou te vave mafai ona puipuia i luga o filosofia.

O tagata gaosi e le mafai ona minoi e le mafai ona faʻauiga mo le faʻateleina o le ofuina o le ofu e teteʻe atu ai ia latou oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani "Rodnik-Art" talu ai nei o plastecropes "Victoria" ma le faʻaopopoga o le Lapamilosaga.

Talosaga

"Silirk" o le a faigofie lava. O le matutu fefiloi o loʻo faʻapipiʻi i taga palasitika ma ua faʻaaogaina i se auiliiliga faʻatonuga mo le faʻaaogaina, o le a le o le o se aʻoaʻoga o le master (ma tagata masani ). Matou te tatalaina le ato, sasaa mea i totonu o le koneteina (sili atu palasitika), faʻaopopoina se umi manaʻomia le tele o le vai (faitau ma le faʻaeteete i le taimi (e manaʻomia tutusa faatonuga). Ma e mafai ona e amata. O loʻo faʻaaoga le Plasters i le spatula poʻo le palasitika sela o le lava mafiafia o vaega (1-2 mm). Pulea le mafiafia o le vaega o le vaega lea e sili atu le faigata iinei nai lo le "granules" (toe setiina, e mafai, e mafai foi ona fausia ma manifinifi ma "ai o le a faʻamanatuina e se paʻu o le paʻu, ma e le lava le mea). O lea, na fautua mai tagata atamamai e pulea le mafiafia o le taumafaina o mea. O le taumafaina e tatau ona fetaui lelei ma le faʻapitoa i luga o le afifi (e faʻalagolago i le tino, e tele naua, o le tele o sipai o loʻo alu i le sikuea sikuea). Ua mafai ona faʻaaoga le stucco ma le tino lelei faʻaaoga le pnemumatic sprayer (e aunoa ma lenei tulaga, e aunoa ma ni tomai faʻapitoa, e mafai ai ona e faʻaititia le taumafaina o mea.

Masani, ia maua le maualuga-tulaga le maualuga o le tino e tatau ona muamua muamua. O le tulaga o mataupu e lava lava le malosi o le malosi, o le tau e $ 1.5-1,77 i le 1 litt. Matua inisiua i mea le manaia, e tusa ai ma tagata tomai faapitoa a le kamupani "filemu o lou fale", o le a faʻatagaina le faʻaaogaina o le system (fai mai, e tusa o le $ 1.5 / l) eleele (mo se faʻataʻitaʻiga, "Pla o le Plastson s", lea o le a tau e tusa ma le $ 2 i le 1 lita). I le taimi lava e tasi, e le tatau ona pupulapa i luga o se laupapa pogisa, o le a faafinaauina. Uma uamea laufanua, faʻapea foi ma le galulue faʻatasi ma "tranulates", e manaʻomia le faʻatulagaina o mea, aua, o le a amata ona faʻamalosia le uamea). Faʻaoga le Silk Plaster, faʻapea foi ma "Tranulastes", e fautuaina i luga o le mataupu faʻavae o le "tulimanu o le tulimanu".

Faamatalaga ma tau mo "silil" nofoaga o nisi tagata gaosi

Mautu Faailoga. Metotia o Talosaga Afifiina mamafa, kg Taumafaina, m2 / afifi. Aofai o kulupu / laupepa Valivali numera i vaega taitasi Afifiina Tau
Bayramir (Turkey) Bayrax Koza. Palasitika kelma tasi Pe tusa o le 4. 48. 48. $ 13-24.
"Rodnik-Art" (Lusia) "Plaster" Palasitika kelma tasi 3.5-5 10 10 140-490 rubles.
"Filemu o lou fale" (Lusia) "Platone" Palasitika kelma tasi 3.3-4 valu Mai le 12. 92-277 NUMBRS.

Le mafai o le "scamentary" toe faaleleia

O le a le mea e faia i le Palauapiga Paʻaga, pe a fai o loʻo faitioina pe o le a pisia? O lena mea saʻo, latou sopoia uma lava i luga o le puipui, ma o le potu atoa. Slumming "Silk" Plaster e sili atu le faigofie, na ona le mafai ona galo le tuua mo lenei mataupu ia le itiiti ifo i le afa o oloa. Toe faaleleia ua faia: Aveese se fasi mea na faaleagaina (e tatau ona muaʻi ua susu i le vai), aveʻese sina vai puipui "mai le" teuina o le vaega ma lamolemole le vae. (Faamaoni, e tatau ona totogiina i le mafaufau e faapea, afai ua mo le tele o tausaga o le inisiua, o se fasi i se fou faaaogaina mea e mafai ona teisi mama, pe afai, mo se faataitaiga, e ulaula i totonu o le potu, po o, i luga o le ese mai ai, teisi pouliuli pe a susunuina le laualuga). E le i alu? Aua le afaina, tatou te faʻatinoina le "ogaoga" lipea - aveese le fasi, salalau atu le simeona na aveese (a leai e le o le faʻalumaina o le fagu i le vai). .. faatatau i lau nofoaga muamua. Mea uma! E le tupu lava!

Ia, ma e le faigofie, pe "pe" o le "tutoʻatasi" e le tatau ona fai, e manatu e ufiufi ai le "sili atu ma le anitlic eseese. Ma o le a ia faʻaleagaina le laititi, ma o le a mafai ona fufulu. Fufulu pe powder. E moni, o le aʻafiaga o le "faigata tele" toetoe a manuʻa - vanina o varnish.

Epilogue

Ia, masalo, na matou fia talanoa e uiga i le lua manaia manaia, ae o le mea na le fuafuaina, ua faamusa ai la matou manatu. Matou te faʻamoemoe lava e faʻamoemoe o lenei lomiga o le a fesoasoani ia te oe, aufaitau pele, o le auala faigata e tuʻuina atu i totonu o lou fale poʻo nofoaga faʻapitoa. Ma ia e aoga ma faigofie, i se tasi o togafitiga e tasi: "Na aumai, tatala, e faʻaaoga - - e mafai ona matua manatu!"

O faatonu faafetai le mamanuina o le Vaega "Rostak", le kamupani "Rodnik-Arlor, Memrard, Caproco mo Fesoasoani i le sauniaina o lou fale. mea.

Faitau atili