Meaafale mama-2003

Anonim

Suiga i le maketi o luga o le meafale o le tau o le tau i luga o le tausaga talu ai: Fanua-Rounmmar-Suifoina faataitaiga.

Meaafale mama-2003 14145_1

Meaafale mama-2003
Merging Sofas mai IKA E mafai ona faia le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga faʻapitoa

Meaafale mama-2003

Meaafale mama-2003
Beech Lats e faʻaaoga ai le tele o tagata gaosi o le faʻamalosia o meafale e mafai ona faalatalata atu i uta taua.

Meaafale mama-2003

Meaafale mama-2003

Meaafale mama-2003

Meaafale mama-2003

Meaafale mama-2003
Ikea
Meaafale mama-2003
Faʻataʻitaʻiga 10 mai "Europast"
Meaafale mama-2003
Ikea
Meaafale mama-2003
I le tulimanu sofa "aso malolo" mai le "Fale gaosi Mati 8" na faʻatino ai se auala o se galuega faʻaigoaina "Bunny". E taoto ai i lalo se moega, lava le lava le faia o se tamai faataʻitaʻiga, ma o le moega o le a pala, e aunoa ma le tago i le fola

Meaafale mama-2003

Meaafale mama-2003
Elemene o le faatufugaga o le venementang ma luga o le paʻu o le paʻu o le bali sofa mai "predige-faia" ua faia e aunoa ma ni tau
Meaafale mama-2003
I le lelei o le mages, e mafai ona e fuafuaina le lelei o mea i tua atu o meaafale i le lautele
Meaafale mama-2003
Line "Bal" mai "Instroymebel" e le aveina ai elemene o le suiga. Na fuafuaina mo le faʻatinoina i le paʻu paʻu ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi
Meaafale mama-2003
O le valaʻau Texas mai le "Shop" o le a mafai ona liua i lona lava Axis, o le scold ma decompose i le malologa o le faʻamalologa. Mo lenei mea e tatau ona e liliu le leve

Meaafale mama-2003

Meaafale mama-2003
O le modular sofa "kalineta 35" mafai ona aofia ai i le fitu elemene: roll-i fafo pa i luga o le malosi, tolu le umi, tolu, o le sofa o le lili

Saunia aotelega o le maketi lata mai mo le faʻaleleia o meafale mo le tau malulu o Niche mo le 2003, ua matou iloa ai e le i suia aʻoaʻoga. O loʻo iai pea ile faʻaaogaina o mea, o loʻo taulaʻi i ai le manatu o le toʻatele o mea taua, e iai Faʻataʻitaʻiga. O loʻo iai ma faʻataʻitaʻiga o le suia.

Lagolagoina le manatu o le gagau meafale "Meafale Mautinoa Mati 8", "Mataupu Faavae o le Pretenisi", Andersensen, "Lainan Desides i tua. O le mea moni o le tagata faʻatau Rusia o loʻo i ai pea, o le a le vave mafai ona lafoai se potu moe mo ia lava poʻo ni malo, talu ai le averesi o potu e faʻasoa ai le potu. O nisi sili atu "taugata" ma i le taimi lava e tasi i tulaga o le gaosiga o kamupani gaosi "ma" kalineba "ma le mafai O le sofa elemene ma ave le tagata nofo i le malologa malolo.

Ufiufi

Masalo o le sili ona o le faatemoratiki i luga o meaafale ma ufiufi ufiufi. E faigofie lava ona latou aveeseina mo le fufuluina ma toe faaleleia pe o le a le moe i luga o le valea valea. O le masini o se sofa po o le ampor o soʻo se mea: kiliki-kiliki ituaiga transformer po o le tuʻufaʻatasi, o se masani "pe naʻo se stack star ma aluga. O le mataupu e mafai ona ie, pei o le Kamupani ICAA, o loʻo ofoina atu se filifiliga o se seti o uʻamea o le tele o lanu i le magafaga o le 2000. Lauga- 100% Cotton ma le manaia i le paʻi atu ma le laualuga e pei o le faʻafitauli o le teflon. Faigofie ona ufiufi i polysurethane foma nofoa.

O talavou a Lalio o le sofa mai lea o le PoupobBaca na faʻamaeʻaina atoatoa i le faʻapipiʻiina o le ufiufi i le "waffle" i totonu o le faʻasologa o le fasi o se mea e faʻatulaga ai le tino Ina ia mafai ona teu uma le masini uamea uma o le ituaiga o le "aia", e manaʻomia le tatalaina o le sipi. O le mataupu ma i lalo o le stured ma ppu ua nonoa i se seti o fasi ma "velcro" i kckarks sofa moega. O le a le mafai e vave ona aveese ese le moega sefululua ma le pauni uma e leʻi lagolagoina.

O tagata mamanu o le Moncy Beals i fale na mauaina le latou filifiliga. Na latou fuafuaina muamua e faʻafaigofie ai le faiga mo le tatalaina o le sofa mai le faavaa. Faʻavaʻa o faʻataʻitaʻiga 036 ma le 037 mai le papilolo aoina (ma se manifinifi manifinifi) taofi i luga o le faʻavaʻa e naʻo le paʻu o le comber. Ina ia mafai ona faʻaalia le uafu, o ni nai sekone e manaʻomia. Lea e mafai ai ona e moe i le mama nai lo le taupou i fafo, o le manuʻa, o loʻo iai foʻi se mafuaʻaga ma le sili atu. O lea e i ai sau filifiliga o loʻo i ai se filifiliga e faʻaaoga. Mo la matou vaega, matou te maitauina i le muamua faʻataʻitaʻiga o le "Kiliki-Clak" mai Andersen (tutusa ma tagata fou "), o le le talitonuina, ae maise, E pei ona iloa, masani gaioiga o loʻo saeia i totonu o le pito i totonu. O lea, sa fautuaina tagata atamamai e aveese le mataupu i le tulaga o le faʻamamaina poʻo le sui.

O le faʻavaʻa o le pito i tua ma nofoa nofoa "Loador" mai le "fale gaosi Mati 8" e faia i le faʻapitoa laupapa. O le pusa lino, e paʻia ma faʻataʻitaʻiina ituʻavale i puipui o ato, beech domides, faia i le tuai o le chipboard phimboard. O le pito i lalo o le pito i lalo ma se laupepa o le alataluga ma le mafiafia o le 3.5mm, lea e le fautuaina e teu mea mamafa i lalo o le nofoa. O tufuga o tulimanu e faʻamalosia i ai i totonu o le Bealech faʻamatalaga, o le iʻuga, o le tulaga mautotogi o le sofa o se taunuuga ma ua faʻapipiʻi. O mataua o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻi i le chipboard e ala i le faʻamalosia beech o loʻo iai ma le emochhe nati. I le tulaga o le decoformen, o le tua e pa'ū i luga o le pusa. O vae ma nofoa ma nofoa faʻapipiʻi ua faʻapipiʻi i le Plywood ma le faʻavaʻa. O le sofa o le sofa e i ai le-e taʻua o le faʻatulagaina o le fola: o le lumbar o le nofo o loʻo uuina se sili le mafiafia o le mea e teu ai le pito i luga o le freenthentac

E aveʻesea le auʻaunaga e maua ai le lautele lautele mo le faʻamalosia o le tagata taʻitoʻatasi. Okaina ni ituaiga o aano o aano o mea eseese ma lanu mo le tau talafeagai, e mafai ona e faafouina fafo. O le faigofie, ae le o le mea sili na ofo atu IKA: O Sonaus ua uma ona faʻatau atu i luga o le faʻavae o le "faʻavaʻa i le aluga eseese, o se manatu faʻapitoa." O le motu o tagata e masani lava ona i ai le filifiliga, o le fea lanu mai le 3-5 mafai ona fiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le madeng faʻataʻitaʻiga o loʻo o faatasi ma le beige, lanumoana ma mumu ufiufi. O le mea moni, o mea moni, o loo avatu foi se tele o ie na faataatitia i le tau. Igoa e mafai ona amata mai le 5 i le 8. O le tau o meafale meaafale o se atoa suiga, fuafua i le tau o le ie, i le 1.59. Ae o le filifiliga o filifiliga e tele, tusa ma le poloaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga: O le tau o le suisui o se ufiufi fou mo le faʻataʻitaʻiga 036 mai "Unmen" o le 5000-6000.

Mautinoa

Tele tagata gaosi oloa faia se faamaoniga mo meaafale atoa mo se vaitaimi o le 18 masina. O le tuusaunoaga o loʻo faia ai faʻataʻitaʻiga faʻatau atu i le tagata Satored Satons "meaafale-meafale" ma Ikere- O le faʻataunuʻuina o tiute na tuʻuina atu e 6 masina ma e 2 tausaga. O se meaafale saogalemu mafuaʻaga o loʻo faʻaalia ai le aveeseina o faʻaletonu o masini, faʻavaʻa, teuina ma le luga o le taimi atofaina. I lalo o le tiute e le aafia ai le faʻaleagaina o mea e mafua mai i le malosi o le malosi. I se isi faaupuga, afai e te tipiina le ie i le taimi o faʻagaioiga poʻo le felauaiga pe talepe le ie, gagau le faʻavaʻa, o le mea na faʻaleagaina ai le suʻega. E maualalo le tau o pou laupapa, ae o latou sui sui i nisi taimi e tau ai i mea tau falaoa, e mafai ona tau ai le tau o le mataupu. O lea, ao le i faʻatauina, e tatau ona e faʻatino le lamatiaga: o le mauaina o fagafao, o outou tamaiti mamafa, O se tau ita e faigofie ona aloese ai mai, pe a fai e te faʻatau meaafale ma atoa pe sili atu foʻi o le tele o ufiufi. E mafai ona afifi, e sui ma vave suia. I le avea ai o se tulafono, tagata gaosi oloa lagolago i le fale teu oloa o ie, ma piki ai se galuega fou i le stroena, fai atu mo lima ma le fefe.

O le tuutuuga e amata ona gaoioi mai le faʻapipiʻi o meaafale tuusaʻo i totonu o le potu, pe a fai o le feʻaveaʻiga poʻo le utaina o loʻo faia e se tagata gaosi oloa, o se tagata faʻatau aloaia poʻo se kamupani faʻapitoa. E aveesea ai oe mai ni mea le talafeagai mo le saogalemu o le sofa (nofoa), aua o le tiutetauave mo ana mea leaga pepelo ma le tagata faatau. Lenei o le tala a Rusia o loʻo faʻatautaia: "Faʻavaveina tagata." E sili atu le faʻatali mo le tele o taʻavale a le kamupani nai lo le le manaʻomia o le feʻei i le lima o le sami.

A faʻatau ni meaafale i nisi kamupani, e leai se laveaʻiga, i isi mo le tupe a le kalani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tu aʻe i luga o lau fola ma faʻapipiʻi i le fale mautotogi o mea mai "laina" o le a totogi atu e le gata i lea. AV Faʻatau Falelii o IKA O loʻo faʻagaioi lana kamupani felauaiga ma se tasi o konekarate mo felauaiga o le felauaiga. E tusa ai ma le feagaiga, o le kamupani e faia e puipuia ai le faʻaleagaina o au meatotino i le faʻaooina atu.

Ina ua uma ona faʻatau pe faʻapipiʻi meaafale, o se tusi tusi, o se pepa tusi poʻo se gaioiga o le tilivaina taliaina o loʻo tusia i luga (Annex i le konekarate). O le aso faʻapipiʻi i totonu o le mea taua. Afai o le le valea poʻo le mea sese na galo ai le numera, o le a e manaʻo e faʻamoemoe mo tulafono faʻaaogaina e le gaosi oloa. E masani lava, o le fale gaosi ua iloiloina o le tau o le aso mo tiute o le gaosiga o le gaosiga, fofo le mataupu i le tagata faʻatau ma togi e toe fai. Ae matou te le fautuaina oe e siaki pe faʻapefea ona faia e nei kamupani poʻo isi kamupani, e faigofie le faʻamaninoina pe faʻatumu le pepa uaea lelei.

Apamemea

E tusa ai ma le tele o tagata faʻapitoa, o se tasi o mea e sili ona faigofie e moe ai fausaga "clamshell", poʻo le "(i Rusia e tutusa o le faʻa-Farani Ina ua uma ona gagau, o se tamaʻi moega mafolafola e aunoa ma nila ma faʻapipiʻi ua fausia. Pau lava le mea e te mautinoa e mautinoa ai le suiga i lalo o le nofoa, pei o se tulafono, faʻaaoga se mea malie (afaina mo le sporate) pppu e aunoa ma se tafe o le proped. O se mea le lelei o se mea e sili ona faʻamalosia ai ma le gigid metallic faʻavae o le auala ma fusifusi faʻamalosi tino. Ae ui i lea, malolo i luga o le French Pass Herch o loʻo mamao pea mai le moe moe i le moni orthopeddic styal.

O le mea fou mai le "Market Mati 8" o se sofa moe "beretta", e le pei o le o loʻo taʻua i luga, o le Italia) ma le fofo i luga o le Kamupani O Springs i le itiiti ifo i le lua-numera ma fesootai i se auala faʻapitoa, lea e faigofie ai ona faʻapipiʻiina se laʻei o le 14 cm. Se seti o meafale i luga o le "Beretta" e aofia ai 7 oloa. O le numera o le sofa moega ma se lima lima o le 80, 100 ma le 120 cm ma le umi o le 195cm. Atonu e foliga mai o loʻo faʻaalia le sili ona moe ma se nofoaga moe ma le lautele o le 160cm. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafuaina e faʻaalia ai le paʻu i le paʻu ma eseese aano.

O le mea fou mai IKea taoto i le mea moni o le aoina o sofas "octrop" o loʻo ofoina atu i totonu o le tele o ufiufi na faia i Polani (Brig, Brig, Brigwn ma Black Swepes (Brig, Brigy i Black i le ata). O le o le a aofia ai le 4 mea: o se mea moe i le lua nofoa, sofa mo lua, tolu ma le tulimanu e aunoa ma suiga suiga. O le faʻavaʻa o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faia i le paneta pa i luga o le gliu-grove glus confund. Itu ma tua o puipui, o le pito i lalo o le laupapa e faia i le chipoboard. Mataupu mai le selau pasene cotton ua ofuina i luga o le faʻavaʻa mai luga. O aluga o le a tumu i le leai o se manulele, o le manulele e leai, o le puluʻelaʻelaʻelaʻeʻa vaaʻai ma afifi i le vai fulufulu, e le o aumaia se avega mama. Manatua e nofo vave ma sili atu le faigofie i le unweded sofas, aua i lalo o le nofoa o aluga e leai se scress stra, ma spractable comp, ma spracter cluts ua faapipiiina

O le faʻavaʻa o le "Betretta" faʻataʻitaʻiga mai le "fale gaosi Mati 8" o loʻo faia i le Booferoom Comwod o loʻo galue ai, o loʻo faʻateleina ai le opera. , e i ai lo latou tofo lelei, o lena, pe a uma le faʻamalosi, o mea vave e toe faʻafoʻi ai ona foliga, e saofaga i le itupa e tutusa ai o le synthetic lamentate mea "hollow", foliga tutusa.

Uiga

Fuafua le lelei ma le faʻatuatuaina o mea na ola ai i le taimi muamua o le vaʻai e faigata, e masani lava o le mamanu o loʻo nana i tua atu o le uplety. O le mea lea, e fautuaina e tagata atamamai pe a faʻatau se sofa o le Italia poʻo le Rusia o loʻo maua ai le mataala i se numera o node o le a e uiga i le lelei o le oloa atoa.

Muamua o mea uma lava, vaʻai totoʻa i vaega vaʻaia o le faʻavaʻa. E faigofie lava ona latou mafaufau i faʻataʻitaʻiga. O le sili ona tumau ma le faʻatuatuaina ma faʻamoemoeina le uʻamea uʻamea. O loʻo mulimuli i ai, i le tulaga o tupe a seleni, e iai le faʻataua o fafie (pine, Birch, Beych) ma moli eletise mama, ae lima O vaega o loʻo faʻatino mai le tele o pa ma faʻaputuputu pa, o loʻo faʻaalia i se maualuga maualuga le mautu. E mafai ona iloga le Pine Frat i le uiga o le tele o le tele o fafie, Birch- i se paolo susulu, ma Beek i luga o le fomu o alava. O le lauʻeleʻele laupapa laupapa, o tagata solitulafono e faia na o le ie lino mama, tusa lava pe e te maua le tino o le nofoa mai lenei fasilaʻau, e faʻatau le tele o nei meafale.

O le vaega taua lona lua o polyrearethanetan poʻo le paʻu manu poʻo le paʻu o manu (na latou faʻamatala auiliili e uiga i le lua mo le 2002), o loʻo faʻaaoga ma le tagata gaosi oloa. Mo nei mea, e lua faʻavae faʻavae taua: aliali mai (faʻaalia i le kg / m3) ma le faʻamalosi (faʻaalia pe o le a le faʻamalosia i le 40%). O le le atoatoa ma le malosi o le le mautonu. Ma le sili tutusa, o le malosi o le mea (PPU po o FEAM) atonu e ese. Mo le mafanafana, o le tagata mautu e gafa. O le a le maualuga, o le sili atu o le aʻafiaga o le Orthoseseki o loʻo iai lona nofoa pe fofoa oe. Ma le mea e sili atu nai lo le maualalo, o le sili atu le mafanafana e nofo i le nofoa po o luga o le nofoa umi. Ona o le tumau o le oloa ma le le tumau o lona igoa muamua e tutusa ma le siosiomaga. O lona maualalo tau mo nofoa o le 30-35 kg / m3, mo tua - 20-25kg / m3. Malamalama i le paʻi, o le a le mea moni o le mea moni poʻo le le malamalama o le ppur poʻo le paʻu paʻu, mafai seʻi vagana le tagata faʻapitoa-masini, o tausaga o 10 "o tausaga. E mafai ona e talitonuina le tagata faʻatau e faʻailoa mai le tagata faʻatau i le ituaiga o le fom paʻu poʻo le ppu. Mo se faʻataʻitaʻiga, St3035- Fuaiupu e taʻu mai ai le mea a le mea, o le muamua numera o le sili (30kg / m3), ma le lua-naunautai. I se faʻaopopoga, faʻatusatusa i lagona o le pala saʻiʻe o le pala sa eseʻese i le salamō, e mafai lava, na o le mulimuli i ai. E sili pe a fai o le laualuga ua avea o se mea e tuʻuina atu, ona le mafai lea ona i ai lau sipai poʻo le pu i totonu o le "pu" leaga i le tui.

Ma le mea mulimuli, o le auala sili ona faigofie e faʻailoa ai le faʻamalamalamaina o meafale mai le leaga tele mai le sili atu ona leaga e manatu ma le faʻaeteete manatu i le sili atu. O se tamaʻi gaosi oloa e le mafai ona sili atu le maualuga o le PPU, ae o lelei foi suisui, o loʻo atagia mai i meatotino a le malae. O meaafale e le masani ai o le le taliaina o le i ai o le puipui (o le a le le lavalava o le ieie) i le vaega vaaia o le mea fou, e oo lava foi. Afai e te vaʻai i se puipui, e faʻaalia ai se tulaga maualalo gaosiga. Uma le au ma laina e tatau ona sao ma faʻapipiʻi i nofoaga o meafale mo meaafale vaega, pei o tuafale ma aluga. E faʻapena foʻi lea i le faʻatulagaina o le vaega e leʻi leva o le faʻaluaina o le faʻatuai. O le tulaga taua o le leai o le fogofi o le fogafale i luga o le alafua, pe a le o saunia mo le faʻataʻitaʻiga mamanu.

Tagata tafafao

O le taua tele o le tele o le tele-mafuaʻaga mafuaʻaga o loʻo taoto i se tamai punaoa ma tuʻutuʻuga e faia tagata mamanuina ma tagata mamanuina e ulufale i se mea moe i le vaega o loʻo moe. A le aoga lea galuega, e matua manaia lava i le faiga ma mea atofaina. O la latou fuafuaga e masani ona vaevaeina i ni itu se lua. Curvate Finat e aofia ai mea moni masani faʻataʻitaʻiga poʻo le faʻamalosi a le Igilisi (ituaiga "Chesterfield") Mo faletusi, teuteuina mai le mataupu faʻavae o le maualuga o le mafanafana. O le itu lona lua o loʻo faʻavae i aso nei, faʻavae i luga o faigofie geometric pepa, meaafale ma masini makaina o mea.

O le vaega muamua e fetaui lelei ma le igoa e tasi i le igoa "balli" - mai le "Instertroymebel" ma "meaafale o le paʻu o le CHETFI (10222Rab.). Faasologa o le igoa e tasi e ese le taua. "O mea e muamua ai" oloa "e maua ai lana faʻataʻitaʻiga faasologa ma le" Venice "masini e aofia ai gaioiga i aso uma. Triple Sofa ma le Underwestery o le muamua vasega o le a tau mai le 24000 rub.

O le vaega lona lua e mafai ona faʻailoa i le faʻaititia o le faʻataʻitaʻiga "Kalinaka34" (mai11700 i le 29000 Rullas), o loʻo faia i luga o le Saratovi. O le mamanu e aofia ai se aseta vaega ma le nofoa o le tautotogo. O le vaega lava e tasi e tutusa lua ma le tofiaina o le Modular Sofa o lea lava gaosi fale gaosi ma le kamupani "Instarmez. Latou te fiafia i ai i latou o loʻo i ai ni ituaiga o elemene - mai le lua-orter sorfa i le faʻasologa-i lalo o le gaioiga a le eletise. I le "kalikti 35" aofia ai mages elemene ma se lisi-i fafo pe liligi pa, o le nofoa afi i luga o le bortrom Module (pei ona manaʻomia, ma se fale-i luga o le moega) ma le i ai o le tulimanu o le laʻau ma le lifi mo vai inu pe leai foi. Faʻataʻitaʻiga "SIINEM" E leai ni solomuli poʻo le taʻele o elemene, ae i tua, i tua atu o le tioata puipui, o le pa ua faʻatulaga. O mea uma o loʻo taamilomilo uma mea ma drive o le ekalesia o le ekalesia. Avetaavale (stawett) "fafagaina" 24v voltage mai le mamao suiga. O tagata mataʻituina o le kapeka fale o loʻo iloiloina i le taimi nei o loʻo iloiloina i le taimi nei le faʻaaogaina o maa na mamanuina mo le 200 tatalaina ma faʻaigoa mechanisms, talu ai o le maea anufe e faʻaleagaina ai le faʻaaogaina o oloa.

O le faatonu faafetai i le kamupani "europlast", llc "instroymebel", "fale gaosi" meaafale "," iki mo le sauniaina o mea.

Faitau atili