Galulue faatasi

Anonim

I le faʻamafanafana o faiga, o le vai ma le leai o le suavai o vai o loʻo mafai ona faʻaaogaina - pronsureze. Uiga i lo latou auai ma le le aoga ma o le a talanoaina o le a talanoaina.

Galulue faatasi 14151_1

Galulue faatasi
O le aso, o le Antifreeze e faavae i luga o le Ethylene Glycol o le sili ona taatele ma taugofie
Galulue faatasi
Dixis-65/30 mai le "Gelis-int"
Galulue faatasi
"Vevela Blad-65m / 30m" mai le "lafoga"
Galulue faatasi
"Fale mafanafana" mai le "Sheuta"
Galulue faatasi
Counstrier Antifreeze ("Hot Blad-65m") mafai ona faaitiitia ma vai i le nofoaga
Galulue faatasi
Ma e mafai ona e faʻatauina se Antfreeze sauni mo le faʻaaogaina ("vevela toto-30m")

Galulue faatasi

Galulue faatasi
Antifreeze maketi ua faasolo ina toe faʻatumu - antifsushed "Gulf Stream" mai PTK T-C (St. Petersburg)

Galulue faatasi

Galulue faatasi
O le i ai o afifi o ni voluma voluma mafai ai ona e faʻatau atu le tele o le arfreeze pe a manaʻomia (Antifreeze Dixis-65)

Galulue faatasi

Galulue faatasi
"Saogalemu" Antifreezes faʻavae i luga o le propylene glycol (dixis luga ma "vevela toto toto eco")

Galulue faatasi

Galulue faatasi

Galulue faatasi
Autotive Antifreezes faʻatagaina mo le faʻaaogaina i le faʻamafanafana o faiga (Faamaualuga Antifreeze)

Galulue faatasi

Galulue faatasi
"Seti" mo le fufuluina o le Heating System (DIXIs lux mai Gees-int)
Galulue faatasi
O le faʻaaogaina o le faʻailoga faʻapitoa o loʻo maua ai le maualuga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le vevela o le stating system (loctite jadlants)

E pei ona iloa, o vai uma ma le le malulu o le suavai e mafai ona faʻaaogaina o se coolant i le tausiga o faiga. O nei mea uma o nei povi e iai le atoatoaga ma le faaletonu. O le a matou taʻuina e uiga ia i latou i le aso ma taʻu atu.

Ole vai e tumu i faʻaputugaʻu faʻaputuga pe a vevela ma foaʻi le tele o le vevela pe a malulu, o se sili sili lea. E lelei le aoga ma o lea e faigofie ona faapogai e ala i le vevela o le stating system. I se aotelega, o le vai e i luga pea, ma a e manaʻomia e faʻaopopo i le faiga heit, e leai ni faʻafitauli. E taua foi o se siosiomaga masani mea leaga. O le mea lea, o le le mafai ona mafua ai le ea fua o le "ekopgical mala" i luga o le fua o le isi fale. Ae O nei sao uma e masani ona faʻavaeina i le tasi taua o le le lava o vai i totonu o le system ma, o le le lava, o le fale ma le paʻu, ae o le paʻu o le taumalulu o le a le tuʻua le taumalulu o le a le tuua ai le taumalulu). O le isi o le le atoatoa mafai ona iloiloina o le manaʻoga e sui le vailaʻau o le vai aʻo leʻi faʻaaogaina mo le faʻamafanafanaga (mo le faʻamoemoega, okesene, strel, vaʻai i le mekasini mo lenei tausaga) . I se faʻaopopoga, a o leʻo sauni se tasi, ae tusa lava pe, ae o eleele uamea uma o uʻamea uma o le laupepa o loʻo tupu.

Antifreeze (mai le Igilisi. Freeze- "Freeze", faʻatasi ai ma le "Anti", o lona uiga o le faʻafeagai o le vaitusi o loʻo masani ai Faiva afi ma faʻapipiʻi eseese (aofia ai ma le amum systems) galue i le vevela i lalo ifo 0s.

Le faʻaaogaina lelei o le Antifreezes e aofia ai "le faʻaʻaisa" i le tau vevela. E le 'aua neʻi latou faʻaʻaisa i mea uma, e le tupu tupu ia i latou i le masani (aiga) malamalama. Folasaga Mai le Vai, latou te faia upu gatete, ae afai e mafai ona e fai atu ai, o fausaga a Amomephoo. I lea tulaga, e le faʻateleina ai le lautele o le vanimonimo, ma o lea e le faʻatamaia ai (ae le o se "faʻaletonu") o le pulou vevela. A faʻateleina le vevela e tasi, e toe aliali mai i se vai eleele ma mafai ona faʻatino ana galuega. O meatotino ma faia a fofao ava, pe a fai o le taumalulu o lea fale e le ola, e le manaʻomia le alavai i le stat system. Ma lona uiga, o lona uiga o foliga mai, na taunuʻu mai i le faaiuga o le vaiaso, sa vave ona faʻaleagaina le potu. Ae peitai, i lenei tulaga lelei ma le uma, ma tele mea sese amata. O le vevela pito i luga o le vevela o le 10-15% o le vevela vevela o le aiga antike "o le 10-15% maualalo atu nai lo le leaga o le vai. Mo le tagata faʻatau, o lona uiga o mea e manaʻomia e maua ai le sili atu le malosi (ma o lea e sili atu ai taugata) susulu mo le mutia. O le faʻaaliga a Antivencreez o le 4-5 taimi foʻi e 4-5 taimi foʻi le mamafa nai lo le vai, o lona uiga e sili atu faigata ona faʻasalalau atu o le 10% le tusa ai ma le 10% sili atu, ma le Fuafuaina omiga o le 60% maualuga). Ma o le le lelei o le lautele o le lautele e sili atu nai lo le vai, o le mea lea, ina ia aloese ai le faʻafitauli o le "tiga" e tatau ona faʻapipiʻi ai le fetu o le tele o le tane o le tele o le tele o le tane tetele o le lautele o le vio. O le mea lea o le mea lea i le leo e tasi e taʻu mai ai: Afai e tatau ona faʻaaoga le Antifreeze i le polokalama, e matua talafeagai le "e sili atu i le tele o le fuʻa.

Ma le isi mea, e le mamafa tele le gauai atu, ona mafua ai ona suia ni suiga o ia i lona siosiomaga ma o lona uiga, i le maliu o meatotino a le lalolagi muamua. Ma le faʻamalosi tino faʻapau, pei ona latou fai mai, e le fuaina le fesoʻotaʻiga ma luga o luga (o le vailaʻau talimalo e gata mai le faʻaleagaina o le lanu enaena, ae ua mafua ai le polokaina o le gaioiga o le system) ma faigofie "'ai" pa "pakete pakete, lea i le" vai "o le faʻamafanafanaga o le a aoga o le chictiotors i le tele o le kesi - palorite, etc). E i ai nisi nisi o foliga tutusa fuafua i le antisueze. E le o mea uma o le a aafia i le siosiomaga. O le liʻo faʻasalalaugaga o loʻo i totonu o ni 'aʻai o soʻotaga, e mafua ai tapulaʻa i luga o agavaʻa o le paleni o le vevela ma fetuʻunaʻi le faʻamafanafanaga o loʻo faʻaaogaina ai le fofo. O gekestostats e tatau ona mafua mai ona manaʻomia le teuina o se faʻasoa tumau o Anetiorayze pe a e manaʻomia ona faʻaopopo i le System (faʻataʻitaʻiga, pe a gaʻoa).

A o le i faʻatumuina le Coolant i le tuai o le faiga, e manaʻomia le fufuluina o le suavai mo le faʻamamaina o luga, mo se faʻataʻitaʻiga, dapei-lupeex poʻo isi foliga tutusa. Mo le aveeseina o le ea mai o le ea mai le pingpung a le atunuʻu, e fautuaina foʻi le tafinuina i totonu e aunoa ma le faʻamalosi i totonu o le 2-3 itula.

Suia o le vai i le aiga o le aiga e mafai pe a fai e le faasaina lenei e le Bouler gaosi oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, Protem (Czech Republic) e le maua ai le tagata e ona le aia tatau i le Aufaigaluega o le Aufaigaluega pe a na o loʻo tusia i le Soun.

O le a le valea e tatau ona faʻaaogaina i le faʻamafanafanaga o faiga? O le taʻavale "o loʻo iai nei" e le oti ii, talu ai o loʻo iai ni mea e faʻatagaina e le faʻatagaina e faʻaaogaina i nofoaga. Na fofoina e le masima (ituaiga "Arctic" ma le "Avol"), e ui ina solia i lalo ifo o le vai, vevela foi, e le mafai ona sili atu le malosi o paipa ma le taimi vevela ( Faʻataʻitaʻiga, i le faʻamafanafana masani ma tagata fai pisinisi AOGV ma ACGV, gaosia e le Zhkovsky masini-fale e faʻasaina faasiteoi). E te mulimulitaʻi lea i le taʻutaʻua o le aiga Antreeson-Caullants faʻapitoa ua fuafuaina mo le tausiga o polokalame. O le a lenei mea o lenei vailaʻau ma mea latou te faʻailoaina?

I le taimi nei, o le tagata ese i luga o le faavae o le lelei fofo o Ethylene Glycol na mauaina i Rusia ma fafo. I le tulaga o mataupu, o se tali o loʻo iai le 65% o le Ethylene Glycol ma le 31% o le vai (o totoe o le 4% (insebitars 'faʻaopoopo). O lenei oloa, e manatu o le sili ona lelei i le vevela-faʻapitoa uiga, e le mafai ona magafagafa, aua le faʻavaivaia i le vevela -65 ..., ma Ethylene Glycol mai ai. Ae ina ia mafai ona faʻataunuʻuina lona tulaga autu (vevela fesiitai), o le le mafai ona faia e Antiforze se faʻamalieina o le vevela vevela, aua le faʻalavelaveina i luga o le System) ma le faʻaleagaina mea faʻatulagaina. O nei taʻaloga e fesoasoani ia te ia ia faasaʻoina vaega eseese: O loia o sauaga, afaina antiop, anti-leiloa, i le 4% o le mamafa o le fofo o le fofo.

O le maketi o Rusia o Rusia o le maketi e sili ona masani aʻi o le mafuaʻaga o le gaosiga o aiga. E oo lava i oloa lelei lava e pei o Antifrogen n ma Ubahel o le Greens Greection, sa matou le fetaui ona o le tau maualuga. Aza na faasolosolo ona mou ese atu mai le faʻatau ma isi faʻavae faʻavae, saunia ni tagata gaosi oloa ma le tele o le malosi o le maketi i le maketi. Antifreeze e mafai ona faʻatau atu e pei o le ituaiga o le mafaufau loloto (95% ethylene glycol) ma ua uma ona sauni mo le faʻaaogaina o le oloa - o le numera o le faʻasologa o le oloa - o le numera, 30 poʻo le 65) ua faʻaalia poʻo le upu "mafaufau loloto" ua setiina.. Tele tagata faʻatau e faʻafaigofie femalagaaiga e fiafia e maua le mafaufau loloto pe o le tino "(ma le vevela vevela -65с e aunoa ma le vaituloto i matu). Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻamalieina ma le vai faʻasaina ma faʻailoga "65" i le vaega 2: 1 (2 vaega o le Antisballization o le tioata), pe a faʻasalaina le vai): 1, o le colatnt ma le vevela o le amataga o crystallization -20c. O i latou e le o fiafia i le le puipuia i luga o le nofoaga o loʻo faʻatauina se oloa, ma pe a fai o le vevela o lona misa e le fetaui, faʻapipiʻiina o le tagata gaosi, i ai foi lea

E foliga mai e faigofie ma lelei. Ae ... ethylene glycol, o le vaega o le antipanze, pe a oʻo le tagata i totonu o le tino ua avea "oona" (e faʻasino i le lona tolu o lamatiaga o le 100 ml o lenei vailaʻau mo se tagata matua. O le mafuaʻaga lena na fautuaina ai e le tagata le sala tupe maua mo le faʻaaogaina faʻapitoa (!) I le tapunia tapunia o le tane). Ma e le tatau ona e tuʻuina i totonu i le mautinoa o se faʻanoanoa-tuusaunoaga o le faʻamafanafanaga masani o loʻo talitonuina tagata faʻatau, peiseai o se fusi matala i luga o le faʻasoasoaina o le a le o le a o ia e le o se tagata.

Ae a le mea e uiga i le tatala o le lakapi moli)? O le faitau selau o afe o taumafanafana fale i Rusia, pe a le miliona. Mo i latou, o le ulufa o le faʻaaogaina o le fusuʻaga o le Ethylene Glycol, ae i luga o le faavae o le mea e tutusa ai, lea, ma le masani i le propponing glycol ua amata fesuiaʻiga i le propylene glycol plycol plusus. Lenei e mafai ona latou toasi e aoga i polokalama tatala. E moni, latou te tau 2-2.5 taimi sili taugata nai lo Ethylene Glycol. (Mo le faasinomaga: Afai o le lita o le Antifreeze e faavae i luga o le ethylene glycol i le vevela vevela o le 65с o le 16 i le 25 rubles) e sili atu nai lo le afa O le tausaga le tulaʻi mai i mea e oso mai ai mea i le lalolagi o le lalolagi na mafua ai le siʻitia o tau mo le Antifferze i luga o le polypropylene o tulaga o le 40%. O le iʻuga, ona o se paʻu maʻai i totonu o le sales voluma, o le matua iloa o vaega o ia o ia o le afu o le afu i le maketi o Rusia, lea e leʻi lavea muamua le maketi. O tagata gaosi oloa na faia e le NICHE e leʻi maeʻa ona faʻatumuina i se tele, aua o le faʻatau atu "saogalemu" propylene glycol plycol plycol plycol Ae e foliga mai o le manaʻoga mo ia e le o toe umi ae faʻaopoopoina latou manatu i le faʻafitauli o le saogalemu.

O la matou iloiloga o loʻo faʻaavanoaina le laulau faʻatusatusaga i le faʻaopopoina o le tele ma vevela vevela (i le vevela o le 20 ma le 80C), faʻapea foi ma le faʻaputuga o le 3 ma le faʻavaeina Lolomiina faʻailoga o loʻo e manaʻomia ai le mataala.

Faʻaleaga aafiaga i mea sa faʻaaoga i totonu o le vevela vevela (apamemea, apamemea, lafoaʻiina o uʻamea, o le tama o le Aai, A fitafita, ma le id.). E tusa ma le Atton Atton, E le tatau ona sili atu le mea na taua i nei faʻailoga: apamemea, apamemea, lafo i lalo o 0.1 Ua le sili atu le sili atu nai lo le 0.2. O nei taua o le alpestang o nei mea taua e taua (i le 10, ma e 20 taimi) i lalo. Ma o latou laititi, o le umi lava o le mutia o le a nofo ai.

O le leaga o loʻo fuafua e faʻaaoga se faiga faʻapitoa (e ala i se isi ituaiga o le vaʻa o le tagata i se saoasaoa vevela, ea i le saoasaoa o loʻo pasia mo le maualuga o le anufe. E tusa ai ma le totā, o le maualuga o lenei "pulou" mo le sauni-i-faʻaaoga suavai e le tatau ona sili atu i le 30 cm. O le seti o le mea e sili atu nai lo le 3 s. O le maualuga o le pulou o le pulou ma se taimi sili o lona nofoaga fai mai o le Antifreeze e le maualuga tele i luma o oe ma ana tagata gaosi oloa e sefe i le faaopoopoga o le Aneti-Taulotoga.

Aafiaga i luga o le paʻu o mea ma kesi. Afai o le tagata folau e faʻatagaina ona o le fulafula o le paʻu e le sili atu nai lo le 5%, pe a faʻaaogaina le mea lelei aʻiaʻi, e le sili atu ile 0.5%.

Afai e mafai ona masani i faʻailoilo ua taʻua faʻailogaina pe a fai e te mauaina le APRAESREBBBERSESHSE E LE FAIGALUEGA I la tatou Iloiloga? Ae paga lea, e faigata tele i latou le mauaina o latou i soo se tusi faamaonia mo oloa. Peitaʻi o loʻo faʻaalia i latou i faʻamaumauga faʻapitoa, o loʻo faʻaaloalogia lava oe lava (ma le tagata faʻatau!) O le gaosi oloa e pei o ana oloa. O le mea lea, aua e te musu e ole atu i luma o ia tusitusiga i le faleoloa i le taimi e filifili ai, ma afai e leai ma le mafai ona lafoaia le faʻatau.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Faʻamatala le ulu o le faʻamamuaga o mea faigaluega ma faʻamafanafana o le WGUP "Nizantehniki", o se sui o le au Faiao o le NP mestovich Soun:

- O faʻamatalaga ua tuʻuina atu i totonu o le toe iloiloga e mautinoa lava e tatau ona faʻalogo lelei. Ae le gata mai le tagata faʻatau, ae faʻapea foʻi mai tagata poto masani. I, a o le a manaʻo ai, e manaʻo e faia ni faʻaopopoga o faʻaopopoga i ai, i loʻu manatu, o le a aoga mo tagata uma o lau mekasini ma mo i latou uma o loʻo fiafia i ai antipanī i radangers faiga.

tasi. A faʻaaoga le 'auʻaunaga i totonu o le' ai i totonu o le 'ai i totonu o le' ai, e tatau ona 'avea ma se faʻaeteete i le vanimonimo, e le mafai lava ona taofia le paʻu i le faʻamaumauga faʻapitoa O nisi faanoanoa-gaosi e faʻaaoga mo le gaosiga o pakete hesket o le paʻu o le paʻu o le paʻu e tele lava mea.

2. Tele tagata gaosi na finau mai e le o le Ethylene Glycol e le gata i le pilycol, ae naʻo vai ma o lea na le lamatia ai nei meatata mai. Faamaoniga o lenei ua le o faʻamaonia ma feteʻenaʻi, talu ai o le pito i luga o le ethylene glycol e faaluaina lona maualuga e pei o le vai. Ae, ia o se mea e te, ai pe a fai o Ethylene GlyFLal i totonu o le tino, o lona aveeseina mai le matala matala tane e tatau ona faʻaititia ai le paʻu atoa. O lona uiga, e ui lava i le faʻamatalaga o le leaga, ma fafo o fualaʻau i fafo o le tagata e fautuaina ma o mai i ai.

3. O le Antiforeze Grants Commangys e mafai ona faʻaaogaina mamao mai le tele o aʻu tane, e le o mea uma na faʻaaoga e paʻu i latou "fesootaiga" i se mala. O le mea lea, ia filifilia o le faʻalauteleina o tane, e tatau ona e mautinoa e fuafua e galue ai ma le faʻasamoa.

fa. Ua matou fetaiaʻi i nei suʻesuʻega ma le mea moni i le taimi o le le gaoia o le mafaufau o nisi antifreezes na faʻaaogaina mo lenei "lotoifale" vai e mafai ona aumaia se tali. O matou lava e masani ai matou, e manaʻomia le alauni. Le inisiua faasaga i se mea sili ona lelei, e aoga i le mauaina o se sauni-i--faaaoga le propbordeze e le manaʻomia le tausuaga, pe faʻaaoga le vai ola e faʻamamaina ai le vai.

lima. O nisi humamory, lautele faʻaaogaina i le tausiga o faiga, e lua seti fua: "Le faigaluega" (Hisping i totonu o le Herptat ma le "faʻapipiʻi" na o le torturtut O le "Stiang" Faapipiiina fetuunaiga o le mauaina o le diaphragm mo le aluga o le coollant, ma pe afai e faʻapipiʻiina i le tulaga o le tatalaina (o le 7-8 avanoa), mulimuli mai e ala i le maualuga tele. O le auala malulu e ala i sea diaphragm e tau atu i le ea o le vavaeʻese ma, o le iʻuga, i le faʻavaeina o le ea feaveaʻi poʻo le tau o le feita. Mo le vai, o lenei ituaiga upu e le tatau ona le fiafia, ae mo le tautotone, e le taliaina lava. O le mea lea, afai o le a faʻaaogaina ai le Aparsan i le Souse, o le "Mauga o le" Faʻatulagaina o le "Faʻatulagaina o le tuʻuina atu i se tulaga, a itiiti mai i luga). Ma mo se mea faapena e tatau ona mali ai nisi mea i le tulaga o le faʻapipiʻiina o le HARTMATE.

6. Tusa lava poʻo le lelei o le otometi ea, i le vanimonimo o le tausiga o le tausiga o le tausiga o le tausiga o faiga, e sili le faʻaaogaina o le tusi lesona. E fesoʻotaʻi lea ma le avanoa o le leaga o le vevesi. O fautuaga a le pipiʻi ma le faʻaaogaina, ae o le faiga o le faʻaaoga ua uma ona faʻamautu atoa.

7. A faʻapipiʻiina le tausiga o auala i le Steel Paipa i le Faʻamaumauga Trounds Interstes, e faʻavasega e faʻaaoga linn pasi i se paga ma vali. MULIMAU MULIMAU MAI LE VAI O LE VAI O LE VAIANA, e le mafua ai ona mafua ai le tele o fauga. Na o le "'ai". Mo le tuʻuina atu e sili atu le faʻaaogaina o ni mau faʻapitoa, pei o le loceate, lava; lava mo le 150 filo o loʻo avea ma o loʻo faia ai le tele o le palasitika O le fusuʻaga o le faʻamau (o le tau o le afifiina (10 ml) e $ 9.5; lava mo le 150-200 filo o loʻo avanoa i le laina ma isi mea atoa le faʻamaoniaina o le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻiina.

valu. A o lei oo i le Antisunreeze i le tino, e tatau ona toe togiina ma ni mataupu faapitoa. O le "Faʻatulagaina" gaosia mo ia togafitiga e aofia ai 2 vaega - fufulu (ACID comsociation) ma se vailaʻau o le ofe o le fufulu agid. O le taotoga e tatau ona ave i luma o le uluaʻi faʻatumu o le Antanfreek i totonu o le system, aemaise lava pe a uma ona faʻaaoga o se celeng o le vai. A leai, e i ai le lamatiaga o le internanthebe "faʻaalia" eleelea ma fua ma ua maua tupe teu e togi naʻo le togi o paipa o le vevela.

iva. Ona o le mataga o le iniseti i le tatalaina, e masani ona taua i ona mataupu. Afai o loo i ai se manatutupoto satiga natiga mai i le Antisfaterze faiga, ona leai lea o ni faʻafitauli. A leai se oloa, e taua le faʻatauina ma inu lelei le mea na faʻaaoga muamua. O le "FOU" FOU e mafai ona faʻaopopo e mafai ona faʻaopopo pe afai e te mautinoa atoatoa e talafeagai ma le "tuai" - pe a leai o ni mea totino o loʻo iai. O iʻuga o le faʻatinoina o mea na faʻatagaina mai le tuʻufaʻatasiga e mafai ona le mafai ona i ai. O le mea lea, afai e leai se talitonuina i le faitauga atoatoa o vaega, e sili atu le faʻaopopoina o le "Vai o le Palefaʻia, fufulu le vaega ma naʻo le faʻaaogaina o le" Fou ".

Ma mulimuli. O se numera o tuʻuina atu fautuaga e faʻavae ai na o le masani ai i le poto masani ma manaʻomia se suʻesuʻega loloto ma tuʻufaʻatasia i fautuaga. O ai e tatau ona faʻatinoina nei suʻesuʻega ma oa tupe e ono finau. Ae ui i lea, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o tupe a le malo ma le faʻatupeina o na naunau i le faia o ia suʻega o nei suʻesuʻega.

Faatusatusaga faailoga Fale gaosi
"Vid", Moscow "Uks", Moscow * "Hort", Moscow ** HeteAvto, Moscow "Gelis-int", Moscow PTK T-S, St. Petersburg "Priva Lex", Moscow
Brand Antifreeze "Priud-40" / "Faamaualuga-Ko" / "Faamaualuga Elte-K" "Spart toto-30m" / "vevela toto-65m" "Spart toto-30 Eco" / "Work Wash-65 Eco" "Nord-K" / "Nord-65" "Nofoaga mafanafana-65" Dixis pito i luga. Dixis-30 / dixis-65 Tapolo tapolo-30 / tapolo vaitafe-65 *** *** "Argus Houtduip" / "Argus Galan" "Argus Ekovarm-65" / "Argus Ekovarm-30"
O le faavae Ethylene Glycol Ethylene Glycol Proppolene glycol Ethylene Glycol Ethylene glycol Proppolene glycol Ethylene Glycol Ethylene glycol Ethylene Glycol Proppolene glycol
O le malo, G / cm3, i le vevela:
20с 1,080 / 1,134 / 1,134 1,062 / 1,086. 1,045 / 1,048. 1,12 / 1.08. 1,085 1,040. 1,06 / 1.09. 1,06 / 1.09. 1,09 / 1.08. 1.05 / 1.04.
80s - 1.05 / 1.05 1.08 / 1.00 - - 0.99 1,03 / 1.05 - 1.05 / 1.04. - / 0.99
Builation Point, c, i le 760m Hg. 115/13/135 106/115 108/110 189/12. 112. 106. 106/111 108/112 110/110 109/106.
Crystallzation amata vevela, ma -40 / -37 / -37 -33 /68 -35 / -65 -70 / -65 -65 -32. -32 / -666 -32 / -67 -65 / -65 -63 / -32
Vevela Malosi, KJ / (kgk), i le vevela:
20C. - 3.42 / 3.09. 3.56 / 3,37 - / 3,2 3,17 3,61 3.45 / 2.97 3.45 / 3,01 3,10 / / 3,14. 3.38 / 3,57
80c. - 3.63 / 3,244. 3.80 / 3,62. 3 / 3.4 / 3.7 3,51 3.81 3.63 / 3.24. 3.70 / 3.20. 3,25 / 3.26. 3.63 / 3,78.
O le leaga o aafiaga ile metala:
Apamemea 0.035 / 0 / - 0.03 / 0.03. 0.03 / 0.03. 0.01 / 0.002. 0,01 0,01 0/0. 0/0. 0.00 / 0.07 0.04 / 0.03.
Apamemea 0.05 / 0.02 / - 0.040 / 0.040 0.02 / 0.02. 0.01 / 0.002. 0.02. 0.03 0/0. 0/0. 0.02 / 0.06. 0.03 / 0.02.
Tagata fitafita 0.2 / 0.12 / - 0.08 / 0.06. 0.04 / 0.06. 0.01 / 0,01 0.03 0.04. 0.03 / 0.07 0.03 / 0.07 0.03 / 0.04. 0.05 / 0.05
Alumini 0.05 / 0 / - 0.02 / 0.04. 0.04 / 0.03. 0.02 / 0,01 0.04. 0,01 0/0 0/0. 0.02 / 0.06. 0.03 / 0.02.
Lafo uʻamea 0.02 / 0 / - 0.02 / 0.020 0.02 / 0.02. 0.01 / 0,01 0.03 0.03 0.003 / 0,01 0,003 / 0.001. 0.00 / 0.07 0.03 / 0.03.
Uamea 0.02 / 0 / - 0.01 / 0.020 0.00 / 0,01 0.01 / 0,01 0,01 0.02. 0.01 / 0.02. 0.01 / 0.002. 0.00 / 0.05 0.01 / 0,01
Faaigoaina:
Le voluma o fomu pe a uma le 5 minute i le 88C, cm 1 / 0.8 / 0.8 12/15 11/12. 10/15 / 5 1.0 10.0 1.0 / 1.0 1.0 / 1.0 1.3 / 11. 7.0 / 4.0.
O le taimi o Foam ua leiloa, ma 2/3/3 1 / 1.5 1.7 / 1.6 1.5 / 1 / 0.5 1.0 1.5 1.0 / 1,1 1.0 / 1.0 1/2 1.5 / 1.5
Paʻu paʻu (suia i le voluma mo le 72 itula i le 100 ° C),% 0.6 / 2.9 / 2.9 1.2 / 0.9 1.0 / 1,1 1.2 / 0.6 / 0.4 1,1 1,4. 1.8 / 1.85 1.2 / 1.09. 1.3 / 1.7 1.8 / 1.6
Voluma teuina, l 1.4 / 1.4 / 4 10, 20, 50, 200 10, 20, 50, 200 10, 20, 50, 200 20, 30. 10, 20, 30, 10, 20, 50, 200 10, 20, 50, 200 -
Tau, Run / l (e aunoa ma le afifi) 33.2 / 53.6 / 66.9 12.6 / 19,2 39.0 / 54.0. 25.5 / 16/12 16-17 48. 17004 14.0 / 20.0. 19.0 / 9.0. 57.0 / 45.0
* - gaosiga ua fuafua e ISO 9000; ** - O loʻo i ai faʻapitoa faʻapitoa e faʻaititia ai le avanoa o le goto o le 30-40%; *** - Tuuina atu le lelei faʻailoga o le faʻatasiga o le Union of Rusia tagata faʻatau ia Me 2003

O le faatonu faafetai i le kamupani "ovek", "Gelis-on:" Faamaualuga "," Helavo "," PTK TIME i le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili