Masani S sympodhony

Anonim

Fanua Patt (12 eka), taia le mauoa o pepa ma sili atu o paolo o paolo.

Masani S sympodhony 14152_1

Masani S sympodhony
Laʻasaga e tau atu i le fale i le fale ua faasolosolo ona faʻamalamalamaina i le tuputupu aʻe o laʻau, ae o le a le tapunia le laʻau o Saina, e le mafai foʻi ona tapunia le fasimopatu. Ceramic Vave ma le Red Gisnaum i luga o le maa maa o le malo faia sina fiafia
Masani S sympodhony
Mafiafia, e peiseai o le tipiina o polo o le Dwarf Tus, na taofia e le matagi, o lanu o lanu ma e pei o loo e mafaufauina i se gatete gatete. Ma o se tamaʻi fale taʻalo foliga pei o se tamaʻi fale teu oloa i le tulimanu o le togalaau

Masani S sympodhony

Masani S sympodhony
E le mafai ona suia ma le tele o matou ma le Gate Syery Canadian Chips
Masani S sympodhony
I nisi itu tulimanu o le togalaau, o le vaomatua puipuia vaomatua mai Teentime e manatua.
Masani S sympodhony
O le tausatui o loʻo i luga o le faʻafeagai ma le pito i luma o le faitotoʻa i le fale. I ona matafaga, o le cane ma le banean
Masani S sympodhony
Lanu samasama chrysashums ma siliva lanumoana oatmeal faamamaina tele o ni lanu o nila (mai le lanumoana i le auro)

Masani S sympodhony

Masani S sympodhony
O eleele ma le hehua lagona matagofie i le Kerisimasi laau

E le mamao mai jurmala, i le nuu fagota a Sondunonfies, o se paoa laufanua na natia, o se nuu matagofie, o lima moni o foliga o Fonotaga o Vaa.

Midomere Anna Peterson, faatasi ai ma tamaiti e toatolu, e aoga iinei mo le 26 tausaga. E ui i le matua mamalu tele, ua 88 tausaga le matua, o le Malagat autu Mo le tausiga o le Faatoaga o Anna e ave ai tauau. O lona malo lea, lona malumalu ma le malaia.

Na soloi i le faigata mo le fausiaina o le fale, o le togafiti e laititi - e 12 eka. O le uluaʻi ituaiga o tagata Asrian Aprin Wand, ma amata loa ona faʻaleleia e Anna le Timiti. E masani ona faʻaogaina ni laʻau ma le malosi mo lo latou agavaʻa e fetuunai lelei i le eleele oneone i le sami.

Ma fale ma fale o le fale i le itu tauagavale o le togalaau - Alu ese mai le auala. I le itu taumatau, o le vasega pepe o loo tu. Vave i le tulimanu o Kanata Initia. Taʻitasi o nei ata faʻataʻitaʻi maualuga i le tuputupu aʻe o le tagata ma maualalo i luga o le pito i luga ma luga o le paolo o lanu meamata ese mai le isi. "I laʻu togalaau, o le a e le mafai ona lua tutusa i le faiga ma le lanu o laau," o le tala lea a Anna Peterson.

Masani S sympodhony
Tua o polo o le dwarf tui - o le togafiti faataulaitu o le natura. O le manifinifi manifinifi o laʻau fugalaʻau ma cereals o loʻo 'aina i totonu o le tele o "sales" o le leaga o lau. O le va o apu tuai, i le va o moega o le vasega pepe ma rooting fola ua natia, tautua o se matagofie pito i le ogatotonu o le lanu lanumeamata o le lanu moana e maua mai ai. O vaega fou e tutupu fugalaau. E taua mo le faʻaeteete a le lanu faigata o Gamma: I tapuvae, maoaʻe moli lanu enaena; O isi le peninia Peninian; Mo Nimy-Pink Law Sword Chryashums; I le loloto, o le sisiina ai lea, Keritheramosum, ae agamalu, toeitiiti paʻepaʻe. O sea tali lanu e mafai ai ona unaʻia lenei tulimanu o le togalaʻau ma ia faʻamamafaina ai le tele o veli o le Kerisimasi. E tele foʻi le pala o le eleele i luga o le eleele. E matua le mautonu lava: mafai ona ola i luga o simika malosi, ma le laititi o le la ma le susu.

I lenei tulimanu e matua fefe lava i le ario siliva, o Juniper, pine ma Larch. Latou tuputupu aʻe iinei mai aso o le uluaʻi vaomatua ma foliga o se vaomatua moni, o le, i luga o le Tuber Deper, o loʻo masani ai i le tagata muamua o le nofoaga. Ua tapunia ona aʻa ma le ofu masaesamoni o Ivy. O le laupapa laupapa e tuu i le va o Kanata Finder laau ma laʻau tele, pito i luga ma le pupula, fugaina carmithis.

Tuusaʻo mai le Wicket e vaaia ma o le sili ona tele ma sili ona matagofie vaega o le teritori o se mea moni o se togalaʻau moni mai isi ituaiga. O le DWarfs o loʻo faʻaalia i le dwarf foliga: o le manava; faalopiina i luga ma le kapisi kolisi; O lala o loʻo siʻi ma gata "Shagy", e pei talu ai ona o le matagi, - mai o latou igoa e mafai ona avea ma tamaʻi faʻapitoa. O loʻo potopoto uma laʻau i vaega matagofie, o nisi o foliga "tagata tamaʻitaʻi". Avdal mo le pa na faʻaoʻo ai le numera o le dwarf firings o se lanu samasama samasama. Tuusaʻo faʻafeagai o le faitotoʻa i luma o le fale i lenei laʻau, o le latalata i le itiiti-pe tusa o le 2m2 i le loloto o le 1 m-vaitaʻele o le vai lipine (na o 20 fasi). O lona pesini e faia o sima. E le suia le vai, ae ina ia taofi le mama. O laau e le manaʻomia o le tele o le susu ua totoina i le vaitaʻele - o loʻo i ai ma isi "tagata malaga" o nofoaga swampi. I luga o le fale, o puipui ua i ai, e tele moega, lea e maualalo ai le dwarf conter (laina muamua) ma le samasama. puipui). Latou te fausia se ata o le "lanumeamata lanumeamata". I tua atu o le fale, i le itu i sasaʻe, e iai le tele o faʻafitauli, pupuni o le samea uʻamea. O le faʻaofisaga sitaili, mai le aumea uʻamea, tagata e umiaina mo fafo o le moli i fafo ma le faʻauma i totonu o le fale ma le fale o le fale (mo se fale-o le fale-o le fale-o le fale ma le sami). O le teltrace lava ia ma le portit o loʻo teuteuina i le chramic vete o loʻo fuafua ai i tausaga o le gamma o le Gamma o loʻo totoina o lanu i le mumu).

I le itu tauagavale o le itu i matu o le nofoaga ei ai se togalaau tele. E faia i maa ma le pala i le mumu mumu. O le mea e manaia, tutusa le afi afi i le tuaoi. E le gata i lea, o nofoaga o loʻo avea ma "toe foʻi i tua" ma e iai se leo masani. O le maa maa o le vao maʻa, lea na fausia ai ni mea taulelea, o fulufulu ma le faʻatuatuaina. O le malae taalo i luma o le ogaumu o loʻo faia i le tutusa foliga mai o se cobbletone.

I le itu tauagavale i saute o le itu i saute, o le togalaau faatasi ai ma se togalaau ma le fale o manu. Mai le Dracuatives Garden, o loʻo valavala e le Pertola, pipiʻi vine ma Coatmas. O le Motley o Crast Crading Filliage ma tele sili ona pupula fua o le tamaoaiga o le tamaoaiga.

O se vaega taua o le togalaʻau ua nofoia e le vao e manaʻomia ona moʻi i le vaiaso. O le faigata o le taumafanafana o le taimi o loʻo faʻamama ai le faʻasoasoaina o se vai i le lotoifale. O le vai o Achloba sa le maalili, faʻaaoga ni tupe faʻapitoa mo le fevaevaeaʻi. E le o sasaa i fafo le taimi e tasi, o le taumafaiga atoa na faʻaalia na o le lelei o fugalaʻau.

Ina ia faʻateleina le felagolagomaʻi i le upega tafailagi i tausaga muamua, ae tele naua o Chernozem na laveaʻiina. Peitaʻi o le totigiga o ia o le "mulumulu o ia, i totonu o le oneone mago, ma o lenei o le eleele e aofia ai le pouliuli efuefu oneone. O le iʻuga, e manaʻomia ai e le fatuga fou le fafagaina. I le taimi lava lea, o le faletalimalo o le fale o lo o malamalama i le lua. Ona fasioti ai lea o le eleele - e masani lava o le mulch o loʻo faʻaaogaina o manu mai le mutia vao. O laʻau o loʻo fafagaina i luga o le minerale fertilizers fautuaina mo le malamalama oneone oneone.

Masani S sympodhony
1. Fale

2. Banya

3. Fale o le tamaoaiga

4. fanua

5. Grokes mo Aulele Autalavou

6. Apu laau

7. Eli

8. lilac.

9. Pereza

10. O laʻau tele (PIN, Sochs)

11. Vaimata

12. Fonotaga Fono

13. Na 'ai Kanata

14. Pergola.

15. Taʻalo Taʻalo mo faʻafiafiaga ma le togalaʻau togalaau

16. Gurte

17. Manumalo

18. Ole terrace o le mutia o le mutia 26 tausaga talu ai (ona o se fefiloi o ituaiga fanua eseese na faʻaaogaina), o le laufanua ma le lanumeamata ona o le mea e masani ai. O le faavae mo le oneone, fefiloi ma se eleele uliuli.

E le manaʻomia tele le faʻatulagaina o lenei togatoʻaga o lenei togalaʻau, ae o le tele o galuega ma le onosai na faʻaalu i ai. E le toe faatauina e Fonotaga ma laau. O le Hostess ma le onosaʻi o loʻo aoina lana aoina o lana aoina, 2-3 cm le umi, lala na pa (e le faʻatagaga a le e ona poʻo se mea lilo) mai le mea na tupu ma faʻapipiʻi i ana taimi. O tamaʻi paʻu o Anna na te faʻapipiʻiina i le eleele puipuia mai le tuʻusaʻo o le la (faʻataʻitaʻiga, i lalo o le apu). Asaga ma le manatu gafataulimaina e le alualu i luma le au Kerisiano ma Shumage, o le a manuia o ia i nei taimi. E tusa ma le lua tausaga, o le lala e le gauaʻi i faʻailoga o le ola, ae amata loa ona ola. Ina ua mavae le lima tausaga, e faʻaosofia moli i luga o le moega, ma i ni nai tausaga latou te mafai ona vaʻai i se nofoaga tumau i le togalaau. I le taimi nei, fou "tamaiti" ua totoina i luga o le moega.

Ma e oʻo lava i se faʻatoʻaga foʻi, o se pa mativa e manaʻomia e le gata mai i taifau, ae e oʻo lava i pusi. ASSE ona o le autasi laʻau "aua le fiafia" e sili atu nai lo le "storay" manu uliuli ma mago.

Ioe, o nisi amioga faamaneta na vaavaai lelei i faatoaga tuai. Ma e le o se tuusaunoaga lenei. Ina ua nonofo ma au tagata e ona o le tele o tausaga, o le "Prickly" i lenter na maua ai a latou amio ma aga masani. Ma avea o se tagata tai-mafaufau moni oe alofa ia te ia.

Faitau atili