Afio Mai Faaipoipoga

Anonim

I le taumalulu, o lea ou te manao ai i le mafanafana! O le a sau ai le Mobile Hort Heat i le tupe maua. O le mea taua e le o le sese ma le latou filifiliga.

Afio Mai Faaipoipoga 14156_1

Afio Mai Faaipoipoga
ShizritTal Loat Fina le vevela i le "Lauga" Verbac mai le Binatone - o se mea puʻupuʻu ma le leo o le taimi nei
Afio Mai Faaipoipoga
I le vevela ma le fiafia o Sprinto 2400 mai Handenta, o le tafe o le vevela o le ea e fetuutuunai i le maualuga. Ma le faʻaoʻoina o le taimi, otometi tapunia le masini
Afio Mai Faaipoipoga
O tagata gaosi oloa o mea mamao ma tuʻu atili le fiafia o lanu, faia le meaʻai ma le moni elemene o le pule. Faamatalaga molimau o se siliva siliva, e tosina mai ai le mafaufau i le faʻataʻitaʻiga mai le binatone
Afio Mai Faaipoipoga
I le X-Noso Desktop Hardter mai Handenta Mana i le 20% sili atu nai lo masani faʻataʻitaʻiga (2kw). Ma le pisa tulaga tumau i le tulaga tutusa
Afio Mai Faaipoipoga
O lenei faʻataʻitaʻiga mai le Delonghi ma le feolati o le fan e i ai le splash puipuiga ma mafai ona faʻapipiʻi i le faletaele.

Afio Mai Faaipoipoga

Afio Mai Faaipoipoga
I le vevela-Fan mai le Honeywell, o le Public Bounnel ua tuu i lalo o le auivi o le tapuni ma e le avanoa mo tamaiti. O le Hyd Air Free e mafai ona faʻatonuina
Afio Mai Faaipoipoga
"O le Hybrid" Fan Streter ma Convector i Mobile Version mai Delonghi e faaauupegaina ma se potu o le tina

Afio Mai Faaipoipoga

Afio Mai Faaipoipoga
Desktop Fan Heater ma le Ceramic Headting elemene mai le EWT ei ai se fasi ea le ea e sili ona mama
Afio Mai Faaipoipoga
O le suauʻu-tumu ua tapunia tapuni mai le OLEO faasologa mai Handeda e tele uili tele mo le faʻamautu ma le laiti luma-manela. I le masini e iai se fausia-i le Moisturizer
Afio Mai Faaipoipoga
O le nofoa afi ma le uafu ua leva ona usuina mai le UFSA e lapotopoto tulimanu, uili tetele palasitika. Auala na fausia i le va o le laualuga o le paluga ma pito o vaega o loʻo faia ai se faʻalavelave e mafai ai ona e faʻavaveina le matagaluega o le malulu ma faʻamafanafana
Afio Mai Faaipoipoga
Susulu ma se tino malosi o Bravo mai Ufsa Soul Wat i luga ma le mafanafana, ma ogatasi
Afio Mai Faaipoipoga
O Scarlett Heaters o loʻo faʻaaogaina i le mafanafana o feaveai ...
Afio Mai Faaipoipoga
... Ma o le uluai lanu lanu gamut meafaigaluega o le a toe faaolaolaina i totonu
Afio Mai Faaipoipoga
UFSAA pe a fai o oe o loʻo feagai pea ma le le fiafia i le paʻu o le ea, vaʻaia o faʻataʻitaʻiga ma se mea e mafai ai ona suia
Afio Mai Faaipoipoga
Intertrared proter ad-h900r mai le ea ma le laa
Afio Mai Faaipoipoga
Finnwik Series Hearty Gun mafai ona faʻaaogaina o se masini mo le vevela faifai pea

O le feaveaʻi o vailaau o le manaia o totonu o tatou fale mautotogi o le mea taua lea. I luga o le Street, o le tau mafanafana, ma le malosi oona e le mamao ese mai ia mauga, i le taimi o le totonugalemu o lenei agasala, nai lo le mafanafana nai lo le malu ". Avatu e manao mafanafana! O ituaiga uma o auala eletise eletise o le a o mai i tupe maua. O le mea taua e le o le sese ma la latou filifiliga. O isi auala i lou fale o le a mafanafana ma le manaia.

Tau o le ea

Feagai ma le faʻafitauli o le le lava pe leai se vevela i le fale mautotogi, oe le mafai ona taia le eletise eletise poʻo se faʻavae o le masina. E umi, taugata ma tau ma se isi numera o popolega. O le faigofie filifiliga o le mauaina o se sili atu le vevela. O mea faaletino eletise o lenei vasega "fausia" ma toe faʻatamaʻia i tatou ma o tatou aiga i se taimi malulu. Ae o le a e feagai ai ma mea leaga. E lelei ia malamalama i le mea o le a sili ona aoga le ituaiga masini mo potu taʻitasi i le fale.

Vave filifili o le a uiga i mea eletise eletise. E iai lava le taugofie, ma mo taulaga o le taulaga e tutusa ai isi filifiliga e le o iai pea. E tusa ai ma le ituaiga o le vevela fesiitai, e mafai ona vaevaeina le au eletise i le laʻei, faʻaputuputu ma tuʻufaʻatasia, ma tusa o le metotia faʻasoasoaina eletise i le vevela.

Aisea e taua ai le faʻafefea ona faʻaliliuina e le tagata vevela le vevela o le ea o lou mausaa? O le mea moni o le vevela vevela o le mama nai lo le maalili ma o lea, o le mea lea e alu i lalo o le taualuga. I la tatou lava faasoa atu le tele o mea tau mea. Ma le vevela o le vevela i le va o le fola o le tino ma le pito i luga o sone, o le mea moni, e le manaia tele. O le suiga i le vevela i le iunite o le maualuga ua taua o se vevela vevela. O lenei faʻailoga e ono suia i tulaga lautele lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, i potu ma tulaga maualuga (3-3,5m), o le vevela o le ea i totonu o le ea o loʻo i totonu o "nofoaga masani" ma i le ogatotonu o taimi o le 5-8C. Ae mafai ona suia le tulaga, pe a fai e te filifilia le ituaiga ituaiga o vevela. O lea na e tipiina le vevela o le faʻaletonu, ma o lenei foʻi faʻaititia ai le vevela leiloa ma le mamafa o le lelei ma le tau.

Seisi taua taua o le vevela. E mai ia te ia e faʻalagolago pe o le a mafai e le masini ona vevela le ea i totonu o le potu i le vevela vevela. E folau pe a faʻatau, e mafai ona e faʻaogaina faigofie ma faigofie le manatua o le tulafono: 1kw mo uma 10M2 eria poʻo le 30m33 voluma. E faʻasino i potu ma le maualuga o le maualuga e oʻo i le 3m, ma le masani o le vevela o le tino. Mo potu tanunai, o se faufautua e filifilia masini i sea auala e i ai ni mana eletise i le tulaga o le tuufaasolo pasi. I se isi faaupuga, aua o le 15-mita potu e mafai ona e faʻatau ai se mana vevela ma le malosi o le 2KVT. Afai e lua faamalama po o se tasi o puipui i totonu o le potu o se fafo o se fafo, vevela le taumafaina faateleina e 0.2kw i le 1m2.

O ituaiga taatele o le 'aina eletise eletise mo le fale o le Fan Heaters, Wogh Shivitors, o mea sese. O vaega taʻitasi e foʻi i le tele o ana galuega, e faʻaaogaina i le tele o le potu ma aiaiga o le faʻagaioiga o mea tau vevela.

Fan Heaters

Afai e te manaʻo e vave faʻamafanafana le potu poʻo le taimi puʻupuʻu e aumai ai le vevela i le mafanafana, e faigata ona mafaufau i se isi mea vevela. Ua lava na o le faʻamau le faʻamau, ma i le emo o le mata e te maua ai se vaitafe o le ea vevela. Fan Heaters o le taugofie ma faigofie tele le fiafia o mea faigaluega. O se tulafono, o latou o se laulau palasitika, i totonu o le fn e faʻapipiʻiina e agi le paʻu o elemene. Fan Heatter saofaga i le faamalosia o le ea feai ma faʻavavevave le vevela fesuiaiga. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga e faʻamafanafana ai le potu ma se vaega o le 10 i le 20m2 (pe a tatou talanoa e uiga i le lautele, ona o le maualuga o le 602 mita.

I aso nei i faleoloa e mafai ona e maua ai le fa 'ai ma se tulaga o le 1000, 1500 ma 2000 w mai le honeywell (US), o le SMEGI (Siamani), Lautele (Italia), Balu (Taiwan), thermobalt (Filland), Baintane, Polatas, Prepriam (Austriations mo mea e $ 60. Taugofie nai lo isi faʻataʻitaʻiga ma se manifinifi matala spiral ($ 20-40). O la latou tulaga taua tele o se maualuga maualuga o le vevela o le 'oloa, o se taunuuga lea o le manogi o le pefu o le efuefu ua mumu i totonu o le potu, lea e le o faalauiloa tele i le potu. Ioe, ma o se faapalepale i le 2-3 tausaga le malosi taotoga e mafai ona faʻatoʻilaloina.

Talu ai nei, o le toʻatele o tagata gaosi e iai ni faʻataʻitaʻiga ma le siʻusiʻu atu ma le faʻapipiʻi i totonu o pamupatu. O masini ma se faʻailoga ua tautua ai le sui o loʻo tautua sili atu nai lo o latou "aiga" ma le manifinifi manifinifi ma e le vevela i le ea pe a le o le pefu. E moni, i le taimi lava e tasi, na sili atu le pisapisa (30-35 dbs faasaga i le 15-25 DB), aua o loʻo osofia ai e le auvae le auala vale. Peitaʻi, e oʻo lava i lenei suiga i le aotelega o le manatu e vaʻaia e le tasi: O isi faʻaigoa e faʻatusatusa i le vaivai vaivai o le auala. I se tulaga lautele faaonapo nei mai ni galuega gaosi e toetoe lava a le itiiti, ae sili atu, o le tele lea o le tele na faateteleina i le TV. O le tau o le tau o Cramic Fin e maualuga atu, ae laititi (e $ 10-20). Tatou fai mai, o le faʻataʻitaʻiga krp-2 mai le lautele o le a totogi le $ 35, ma mo le uch-9398 mai le iunite- $ 30.

O le vevela o le vevela o se faʻailoga o le faʻaopoopoina o le vevela i totonu o le potu i le iunite o le iunite o le maualuga, faʻaalia i le tikeri Celsius i le meta. Le pito i lalo o le faʻailoga, o le sili atu le mafanafana mo se tagata. O le pito i lalo o le vevela o loʻo fausia ai le susulu o le faʻaititia o le faʻaaogaina o panela (0.3c / m). Mo feteʻenaʻiga, o lenei faʻailoga e tusa o le 1.7c / m, mo le vevela o le auupega ma le suauʻu suauʻu, 2.5 ° C. O le mea moni, o le vevela e mafai ona faʻaititia e le vevela o fola poʻo le faʻatamaia o mea totino (fai mai, faʻatupuina o panels poʻo le tino). Ae afai tatou te talanoa tonu i le 'aisa, o le sili sili ona lelei vevela vevela, lea na tuʻuina mai e latou le eseesega i le vevela i le 2-3c o le a le mafua ai le afaina i lou mafanafana. Ina ia puipuia le vevela vevela vevela, o mea e sili ona lelei o masini e maua ai le mea e fuaina ai le ea malulu: latalata i le faamalama, i luma o le ulufale faitotoa.

O mea faigaluega o lenei laina sa sili ona lelei mo le faʻapipiʻiina i se tasi potu potu poʻo se potu ma se vaega o le 10-15m2. E le gata i lea, o le faʻiʻeleʻele fafaga o le sili ona puʻupuʻu mai i le au eletise eletise. E oʻo lava i le sifi o faʻasologa o faʻataʻitaʻiga (pei o se faʻasologa, tuʻutuʻuga plastactics), mo se faʻataʻitaʻiga fh-950e mai le honeywewell O le tele o le Fan Heaters ei ai le "pretmical" mamanuina. O ia masini, tele ma se tusi mafiafia, e faigofie ona tuu i luga o le fata, faamalama po o le desktop. Ma le isi, o latou e sili telefoni feʻaveaʻi. Manaʻomia le saoasaoa vevela le vaega o le potu, o fea e te matamata ai TV? E leai ni faʻafitauli, faʻasolosolo le moli (fuaina 300-500 g) o le masini atonu e ui lava o se tamaʻi teine. A uma ona matamata i polokalame televise, e te manaʻo e galue i se komipiuta ua i ai i le isi itu o le fale mautotogi? Faʻamolemole o se rosette.

Ina ia mafai ona faʻaliliu le masini, i le toeitiiti a uma faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se fesoʻotaʻiga faʻapitoa poʻo se malologa i totonu o fale. O le mea e le faʻatagaina ai e le mea e te susunuina ai oe e mumu e uiga i le vevela vevela, o le fāina o le falai e saogalemu ma faigofie ona faʻaaoga. Ae o le tasi tulaga taua: e faʻatautaia soʻo se eletise eletise ma le faʻaeteete. Faʻamalosi ma le saogalemu lau "fesoʻotaʻiga" ma se osofaʻiga o le a fesoasoani i le puipuiga ma se electromonical e faʻatumauina le tele o faʻataʻitaʻiga). O nisi faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le WF-2320 mai Fusi, Cz-2300e mai le Honeywell, Sprinto 2400 mai Lawantic Heat Swet.

Fan Heats, o se tulafono, e naʻo le puipuiga mai le le puipuia ma naʻo le tasi le faʻagaioiga o le (mo le vevela). "Faataʻitaʻiga" sili atu o le tele o mitamita i le i ai o le tolu-tulaga mode ki i le laulau i luma. O le tulaga masani o loʻo faʻamamaina i luga o le atoa poʻo le afa-malosi ma le palu e aunoa ma le vevela (ventilation). O le faʻataʻitaʻiga o le TV9304 mai UFesa, Kwik Ha 280 Mai Lawantac, Ceramrac C-2410 mai Binatotone o le a faʻatagaina oe e faʻasaoina le eletise ma faʻaaoga pe a O le auala o loʻo oso aʻe ai pe e te manaʻomia e vevela le ea i totonu o le square. Ia, ma le amataga o le frost, o le masini e mafai ona aofia ai ma le saogalemu "i le sili atu". O le a matua vevela lava - faʻaaoga le plativing mode, ma amio vave. E ala ile ala, talu ai na talanoaina e uiga i le malu, e aoga le maitauina o nisi faʻataʻitaʻiga (faʻataʻitaʻiga-ceramic C -4 mai le ewt) e mafai ona e fetuʻunaʻi ai le numera o le fusuʻaga.

Ina ia mafai ona fetuunai le tufatufaina o le vevela o le ea vevela, faʻatau se masini ma se vaalele sima ma le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Deolonghi HBP Series 832 B ma le 832 TB faʻataʻitaʻiga o se tu i luga ("faavae" o le afi afi ma le eletise eletise. I le taimi o faʻagaioiga, o le masini otometi ona otometi lava i se tulimanu e tusa ma le 150. Aufaigaluega e manaʻomia se galuega e mafai ona tapeina e ala i le fetaomiina o le ki. E i ai le faʻiʻeleʻele fafaga, o fea oe lava, liliu le tino, faʻasaʻoina i le tulaga filifilia (o loʻo faʻaalia e le tele o kamupani). Ma le mea mulimuli, e mafai ona e faʻailoa le itu o le tafe o le ea mafanafana i le vaalele saʻo. Tatou fai mai, o le Hz-350e faʻataʻitaʻiga mai Honeywewewewewepligen e ese le teenaina o se mea.

O le le lelei o lenei vasega o lenei vasega e aofia ai le pisapisao o galuega (faatusatusa i isi mea eletise) ma se puʻupuʻu puʻupuʻu o gaioiga (4-5 tausaga). Talu ai o le Bluzzard sone e le o se lapoʻa, o le fun vevela o loʻo taʻua o le Zonal Heating masini. I se faʻaopopoga, pe a faʻaaogaina, o le vevela e eseʻesega i le fola vae ma le taualuga faʻateleina, ma le vaalele o le ea uafu.

Suauu-tumu

Afai e te manaʻomia se faʻamoemoeina faʻaopopo o potu i le 30m2, suauu-tumu i moli o se tasi o sili ona talafeagai filifiliga. O masini ia o le tuʻufaʻatasia o le ituaiga: Vevela Traveller e mafua ona o le ofi atu o le suauʻu, ma o le vevela o le ea e mafua mai i le vevela ma le vave mai i le vevela ma le vave mai le vevela o le fale.

I mataupu faavae, o le ata o nei mea e le suia mo le tele o tausaga. O moli moli o le pulupulu tapunia uamea fausaga (i totonu o le tino o le ogatotonu o le maatu i totonu o le maa), o loo tumu i le suauu minerale. O le suauʻu e faʻamafanafanaina e tagata o loʻo galueaina, o loʻo i le pito i lalo o le fale. Ma o le vevela e siitia i le liliuina, faia i le tulaga o numera o vaega, le mataupu. O le suauʻu filifilia o le suauʻu e faʻamatalaina e le maualuga vevela, ina ia o loʻo faʻaauau ona faʻamafanafana le masini malulu ma paʻu, pei o se uati mama. Talu ai o le tenisi ua mulimuina i le suauu, ma o le laualuga o le sipai, o loʻo i ai le tele o le vevela (80-90c), o le healated o lenei vasega ua paʻu i ai. Faʻalagolago i le numera o vaega, atonu e eseʻese le malosi, mai i le 1 ia kw. E le gata i lea, o uili poʻo le faʻatauvaʻa e lagolago ai ni masini mamafa (mamafa i le 30 kg) o le telefoni feʻaveaʻi.

I le maketi a Rusia o loʻo iai ni susulu o le lua e sili atu nai lo le tele o tagata gaosi oloa. Filifiliga UFEA, Toma, EWT, Delonghi, Binatane, PartyA, Badypo, Termbool, Alylpon, Assarpol, muamua) , Valea, bok (Siamani), "o le a le finafina" (Lusia). O le tau o masini amata mai le $ 50 i le $ 140. O moli o le lauiloa o le lauiloa ma le fono a Europa e sili atu ona taugata (mai le $ 60), oloa mai i Saute Asia, e le taugofie (mai le $ 40). Tau e faalagolago i luga o le mana (numera o vaega), faʻapea foi ma le i ai o mea faʻaopopo (timer, faʻila i totonu.). Toeitiiti lava o kamupani uma e ofoina se pule o ni nai faʻataʻitaʻiga o le tele o le mana: 1; 1.2 1.5; 2; 2,5kw. Ae o nisi "malosi" e pei o le NLR 1130 ha faʻataʻitaʻiga mai le tagata Siamani Katave ma 3 kw).

O se nofoaga o loʻo iai se nofoaga "i le auaunaga faʻa-le-aso i le itu, o loo i le sili atu o le olaola, malamalama lelei, faʻapea foi ma le lua pe tolu-tulaga suiga o gaioiga faʻagaioiga o. Ole mea lena, e mafai ona e filifilia se tasi o le tele o laʻasaga malosi, o ia taʻitasi e fetaui ma le sefulu o se toa malosi. E faigofie pe a le o le tele o le vevela e manaomia. Faatasi ai ma le maalili, liliu le ki, o le a e faateleina le vevela vevela, faasao le masini e galulue atoa ai. E mafai foʻi ona fai le tulaga pe a fai e te sii aʻe le vevela mai le tasi potu mai le isi, i se vaega tele, ma faʻatupu le vevela iina. I se upu, o le filifiliga tonu o sitepu eletise e fesoasoani e ausia sili sili ona lelei vaalele vevela ma ile taimi e tasi sefe le eletise.

O loʻo faʻatumauina le susulu i totonu o le potu o le vevela o le vevela ma le saʻo o le 1-2. O le gaioiga o le mea faigaluega o loʻo faʻatautaia ai le Hortmont. E otometi lava ona liliu i luga ma tape le vevela, fuafua pe o le vevela aoga e ausia pe leai. Ae, o se tulafono, o le lagona malosi o le afi o le suauu, ae le o le ea, e taʻitaʻi tele le "tau" i le potu. O se tasi o tuusaunoaga o le faʻataʻitaʻiga o le spidio faasologa mai Delonghi (o le tau e tusa ma le $ 170), o loʻo faʻapipiʻiina le potu fetuunai.

O nisi vaitafe (mo se faʻataʻitaʻiga, D-011-2009t mai le TESY, NDB-11 mai le Andousta, faʻataʻitaʻiga ma le H 19, Radio Road taimi. O lenei faʻamatalaga o le a faʻatagaina ai oe e faʻagaeetia le vevela i le amataga poʻo le faʻaiuga o le galuega i se taimi. Ma o lea, i le afiafi, ae leʻi toe foi mai le galuega mai le taimi, ma le po o le a faageseg ¯ a le ea i le taeao. O le tau o le fua faatatau mo le tutusa faʻataʻitaʻiga ma se timer ma se timer e mafai ona maua mai le $ 10 i le $ 30.

Afai o oe, faʻaoga lava le vevela, o loʻo feagai pea ma le le fiafia i le ea, e aoga e faʻalogo ai i faʻataʻitaʻiga, o se tamai tane e mafai ona fesoʻotaʻi. O le tagata faʻalatalata i se mea e maua ai le hirdifier o loʻo i ai i le uftus o le ufsus o le wfsam, wallpool, cperu, ma isi mea o se tulafono, o lenei faʻatinoga e le afaina ai le tau o le masini. I le taimi nei, o le a e maua pea le avanoa e aloese ai mai le le fiafia o le ea.

E ui lava, e pei ona taua, o le fuafuaina o le ofulalelei-tumu i le atoa le suia, e faia e tagata gaosi oloa a latou taumafaiga (masani 20-30 minute). Na alualu i luma le suauu ona o le maualuga o le vevela, o le mea moni, faaopoopo. Ae o le taimi lea na alu ai le masini ile faiga ole taotoga. O le minus o le suauu e pei o le tele o le vevela. Ma o le fesiitai o le vevela mai le stored shinitor na o le faʻataʻamilo o le ea - o le faiga e le o vave tele. O le maualuga o Inertia, o se tasi o le matua leaga o le suauu o le suauu e tumu. Eseese kamupani taulimaina ma lenei faafitauli i auala eseese.

O loʻo tauva se tasi mo le Internadiadinatototoso ma le fausia-i le Fina o le vevela (faʻataʻitaʻiga ma le Demingrai, 2 20099 OMONE, RS - etc). A uma ona liliu mai sea "TybbID", na amata loa ona amata le vevela o le osofaʻiga o le osofaʻi, aʻo le tavi na faʻamafanafana le suauu. VOTOGA O nei masini o loʻo taʻalo ai le potu e sili atu le vave vave nai lo masani "suauu maa". E faʻapena foi, e i ai tulaga faʻaletonu e lua: Muamua, e masani ona toilalo le au fanifo, atoa ma le tau o le ie na maua ai. Fai mai, o le nofoa afi e aunoa ma le Fina No. 1102 Tls (2,5kw, 11 vaega) mai le EWT tau e tusa ma le $ 87. Mo le faʻataʻitaʻiga tutusa, ae i le fale-i totonu o le vevela vevela (ma le isi faʻasino - noc 1123 tlg), o le a le totogiina le $ 103.

Ia faʻavaveina le faʻatauga o le ea mafanafana, o se ufiufi faʻapitoa o le lotoa na amata ona faʻaulu mai i luga o le vaitafe o Ribs ma pu i le pito i luga. O auala na fausia i le va o le laualuga o le paluga ma pito o vaega o loʻo faia ai le manaʻo e faʻavaveina le matagaluega o le malulu ma mafanafana tafe. Ona o lenei, o le vevela faʻaliliuga faʻateleina: O le faʻauigaina o le fua o le vevela o le ea e toetoe lava o faʻalua ona o le faʻalua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le totoa o le tarako faasologa (faʻataʻitaʻiga ma le malosi o le 1.2; 1.5; 2; 2.5kw) mai i le tulaga lamolemole. O le mea faigaluega faʻapitoa e fausia ai auala eseese, fatuina se vaega taua o le susulu ma, faʻaopopo, le ua taʻua o le "matifusi empoce e ono tupu". I se isi faaupuga, o lagona masani natura tutupu. E le gata i lea, o le ea mafanafana e auina atu vave, ia sili atu nai lo le mea masani, o le vevela i le outlet, ma sili atu le malosi o le ea. VOTONA e fatuina ai se faifai pea o le tele o feololo ma le maualuga o le vevela o le vevela, a o susulu ma le "maa" e sili atu le malulu o itu uma. O se tali tutusa e mafai ona maua i faʻataʻitaʻiga mai le ZASETTA, RANDETA, SCRELET. O la latou mea e taatele ai le latou masani o le faʻateleina o le tele ma i le faigata o le pefu mai vaega.

Delonghi e faia se isi tali manaia i le vaifofo o le maualuga o le Highdia Shivitors - o le vave vevela o le galuega ("vave vevela system") apalai i le rapido faasologa. I le faʻaopopoina o le "maʻai o le mea e tupu ai" ma se vaega o le vevela vevela, e lua tutoʻatasi o loʻo iai faiga o loʻo iai i totonu. O le mea moni, o auala e lua o loʻo faʻaaogaina iinei, e pei ona masani ai, 'uai mai i le suauu, ma le isi faʻauifo mai "i lalo o le ea, i lalo ole vailaʻau. E faʻagaioi ai le vave vevela o le vevela, ua lava e faʻamau ai le faʻamau faʻapitoa. Aʻo faʻamafanafanaina e le taʻitaʻi muamua le suauʻu, o le galuega e lona lua, pe amata le tuʻusaʻo faʻamafanafana o le ea. O le trapezoival foliga o le faʻafitauli e sili atu le faʻateleina o le manaʻo ona o le taʻu o auala.

I totonu o le Heat Heats, o le suauʻu shutitors e sili ona manaia tele i le maualuga (mai le 50 i le 70mm) ma le lautele (mai le 300 i le numera o vaega ). E tele faafitauli i le taimi e tasi. Aiga- le manuia o le teuina. Aua le faia se masini cummeme e le tagata faigaluega i le moega i luma o le mesanine i luma o le malulu. Ioe, ma tuʻu mo se taimi umi i le tafailagi tulaga e le manaʻomia- E i ai le avanoa o le suauʻu suauʻu. Afai ua e teuina moni le siʻosiʻomia i lenei auala, aua e te riva e vave aofia ai i luga o le upega tafailagi. Faʻapipiʻi le masini i se tulaga masani ma aua neʻi e paʻi i le itula ina ia o le ipu suauʻu i le pito i lalo o le koneteina, pe o le a le mamao le vevela, ma o le a le mamao i le afi. ). E iloa ai, e mafai lava ona sili atu le vevela i le tulaga tutu, togi i se mea i le tulimanu umi, le penefiti o le mataupu i le tele o faʻataʻitaʻiga, mai le 10 i le 22 tofa. O Ausetalia o Ausetalia o tamai, malosi malosi na matou fautua ai oe fautua oe ia te oe e tilotilo i ai fesili sili atu le lelei, pei o le fa 'ai fafaga.

Ae le i faʻatauina se suauʻu suauʻu, mafaufau i le mea e te tuʻuina atu ai ma e faʻafia ona e alu ese mai le potu i le potu. Afai o le "le toesea" o le masini o loʻo manatu o ia e suia i taimi uma, e sili le filifilia o se faʻataʻitaʻiga ma le sili ona lelei i roantanta, delonghi, zonatane ma isi gaosi oloa).

E fautuaina foi le atagia atu o aoga e talafeagai tele mo oe, ma e sili le leai. O le 'auvae uma, ma tumu o le suauʻu e le o se tuusaunoaina iinei, e maua ai le vevela o le vevela e tele naua le malosi e faʻaumatia mai le mana grid. Ma, e ui lava i le tele o galuega, e faasolo malie atu lea "liliu" faaliliuga faaonasaleʻa, o le uiga lelei o le Fono Aoao lea, ma lona tulaga o le talitonuina. O lenei afaina tele i luga o le umi o le eletise eletise ma le eletise eletise, faʻapea foi ma le fufusi o le fale. Afai o le vaitafe tafe (lea e ono, pe a na e faʻatau le masini i se tasi e le o se pologa gaosi oloa i se mea o loʻo mafai ona sailia, ma suauu ma suauu. Nei o le toe teuteuga tau o le a faʻatusatusa i le tau o le faʻamasinoga lava ia. O lona uiga, taugofie e togi i totonu o se fanua. E faʻapena ona faʻavae i le faʻavae o moli uma o suauʻu uma, ae o le taʻutaʻua e le o le numera o mea faʻaletonu o loʻo sailia. O lea e mafua ai ona faʻaalia le fiafia i le sili ona lauiloa ituaiga ma le tele o ituaiga mo le ituaiga, ae aumai se mea e sili ona faʻatuatuaina i le fale, o le a sili atu le umi nai lo le gaosiga o le sefulu tausaga.

Ma atili. O le lelei taotoga o soʻo se sikaiga e mafai lava pe a fai o loʻo tuʻuina atu i se fesuiaiga o le ea ea. Aua le faʻaʻaisa le faaputuga o meafale pe faʻamamago i luga o le tino o le solo.

ITERSRAIRT HATERS MA LE FANAU

I se aotelega, o nei suisui e muamua atinaʻe e tuʻufaʻatasia e pei o se isi isi i le taʻaloga tutotonu o le vai. O lea, o le tele o le tele o le aiga o aiga ua folasia mai i le ituaiga o masini na faaeeina atu i luga o le puipui po o lela. Mobile faʻataʻitaʻiga i le matou maketi foliga mai ua leva ona leva (matou te le o talanoa e uiga i le tuai "papatusi" -clifers ma le polesi solomuli).

O le mataupu faʻavae o le faʻagaioiga o le faʻaaogaina o le lafu o faʻavae i luga o le aʻafiaga o le vevela o le ea, pei o isi masini, ae i le galu susulu (ma le galu). O le mea lena, o le faʻamafanafana e sosoʻo ma ave vevela, e pei lava ona pei ona taua i le natura ma le lanu. Talu mai lea o lea lagona, pei o le masani malamalama, e le o faʻaaogaina e le ea, o le malosi o le vevela uma mai le mamafa o le eleele e aunoa ma se leiloa o mea ma le tino o le tagata. E aliali mai e le paʻu le lapisi, ma o le fola, ma le fola, puipui i le nofoaga o le taumafaina ai le mea faigaluega. O le laina o le upu, vevela i luga o le "tulaga lua" vevela vevela.

O le leai o ni mea e fai ai se mamanu ma le vevela o le (quartz poʻo le halogn ammp), o loʻo mulimuli mai ae e leʻi maeʻa. O le pito i luma o loʻo i ai le puipuiga puipuia. O masini ua faʻamafanafana i luga o le faʻagaioiga o le vevela (tusa o le 300C) vave. E lelei lava mo le faʻaaogaina o le itupa poʻo poto masani, o loʻo iai se sao i le tamaoaiga malosi le taumafaina. O lenei metotia o le faʻatonutonuina faʻatagaina e ausia ma sili ona lelei vevela o le vevela i luga: O le masini e mafai ona vave faʻavave ma ua toe ki le leoa pe tape. O le atokik e mafanafana taunuu i le mea (tamaloa, itupa, meaafale, eseese aitema) e le mafai ona faʻaaogaina, o le 'aisa, tapuni, potu, potu, potu, potu malolo. Moni, e tele faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

I le avea ai o soo se mea faigaluega i aso nei, fatufatu e tatau, pe a mafai o loʻo fetaui i totonu. Ma o le fafaga heaters e leai se tuusaunoaga. Tele o tagata gaosi oloa amata ona tuʻua le mononoton o lanu, ofoina mea faigaluega ma se fale e le naʻo le paʻepaʻe ma le efuefu-uliuli Gamma. Afai e te manaʻo i le vevela o loʻo fetaui i le lanu o le totonu, e mafai ona e suʻea mo isi lanu, faʻasolosolo mai mumu ma moli ma faʻauma samasama ma le lanumoana. O faʻataʻitaʻiga ia e avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Hytherwell, Rantheca, Delonghi, Binatane. Sei o tatou fai atu i le Piko Line mai le Wormor (Italia) E i ai se filifiliga o masini i le lomiga o loʻo i lalo: Green, Breen, Lanumoana. E te manaʻo e tuʻuina atu se potu i le sitaili o le maualuga o le tekonolosi tekonolosi pe tuʻu le masini i totonu o le umukuka, o fea le mea faigaluega o le aiga e i ai le pito i luma o le pipili senise uamea? Ona e ono faʻaalia ai le faʻatau atu o se vevela vevela i totonu o le chrome-lafo o le chrome dasen, fai mai BHF3 poʻo le HVM3 mai le CHROME Line Rowmei. O le poto masani o le i totonu o le a tuʻuina atu le faʻataʻitaʻiga vfh-2410 (binatone) ma le siliva siliva.

I totonu o le aiga o Whild-tumu potu vaivai, e leai se ituaiga lanu. Atoa le "lanu" e faʻatapulaʻaina, e pei ona taʻua i latou "ofisa white" ma le lanu o le nifo. E tele lava le taimi e mafua ai i le uiga o le tekonolosi o le suʻesuʻeina o mea gaosi. O tagata moni, tagata fai fua na faʻalauteleina ai o latou foliga mai ona o le palasitika vaega - e masani lava o vae-tu i luga ma faʻatonutonu le iunite. O sina lanu o le lanu ma se siama e maua ai se foliga le masani ai ma fou foliga. O le tau o le "lanu" o le vaega o le pule o se mea na maitauina e le o iai, ae o masini (Delonices (Delolinghi, Diklex, e mafai ona ofi ma le manuia i soo se fale. E iai faʻailoga i tulafono: fai mai, Scarlett o loʻo faia ma le vali, ata vali, faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le lanumoana.

O le galuega autu o le 'ai o le' '' olo o le 'olo o le tino o le sone pe o le vevela. Afai, fai mai, e te faʻaaluina le afiafi i le nofoa i le TV i le TV, e leai se mea e te vevela ai i le ea i le potu atoa, ua lava lea e faʻatulaga ai le sone filemu i le mea oei ai. I le isi itu, o le lapoa o le potu e le afaina. E faʻatapulaʻa le naʻo le Earterterter. I le avea ai o se tulafono, o le 1-kil-col-colt device ua uma ona unaia le lelei i se mamao o le 1-1.5m.

A faʻaaoga le 'aʻai o le vevela, o le ea o le vevela i totonu o le potu e mafai ona faʻaititia e le tasi pe sili atu tikeri ma o loʻo lagonaina lava e se tagata e sili ona lelei ona o le malosi e maua ai. Araz e leai se malulu o le ea, e tutusa le vevela i le va o le foloa ma le taualuga, lea e mafai ai ona saunia i le 40% o le malosi faaola.

Mobile Electrical Intoract Delices (i le tau o le $ 60-110) o loʻo fausia e le Honeywewell, Delonghi, EWT, e tutusa ma le malosi o le 1 i le 1.5 kilomita o le 1 i totonu o le malosi o le 1 i le exest e tutusa ma le malosi o le 1 i le 1.5 kilomita e tutusa ma le malosi o le 1 i le 1.5 kilomita e tutusa ma le malosi o le 1 i le 1.5 kilomita e tutusa ma le malosi o le 1 i le lega o le 15 kilomita e tutusa ma le malosi o le 1 i le 1.5 kilomita e tutusa ma le malosi o le 1 i le 1.5 kilomita e tutusa ma le malosi o le 1 i le sili atu. O le faʻamafanafana o elemene o se ipu o le faʻailoga faʻapitoa ma se fesoʻotaʻiga faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le EWT Circrac Reries modes e 3 taotoga mode (230, 500 ma 1000 w), o lo o lagolagoina ai le puipuiga. O le mea mulimuli, e le o faʻaalia e manatu uma i le maketi. Faʻavae Faʻavae mo le tele o osofaʻiga o loʻo maua ai vae-faʻalautele, ae le o le taʻavale lagolago, o lona le faʻafaigofie le amoina o ia nofoaga mai le potu i totonu o le potu.

E i ai foʻi isi faʻamatalaga faʻapitoa ma se tuʻugamau o loʻo i ai, mo se faʻataʻitaʻiga ad-hr ($ 120) ma le mafai ona avea ma le malosi o le 900 w mai le ea. O le matafaioi a le superting elemene iinei o loʻo taʻe i le Sporum Quarz tubes, i totonu o Carboxyled (Carbon File) o loʻo tuu i totonu. Sefulu e puipuia mai le susu o le susu ma ua iai se olaga faatapulaaina tautua. O le metallic poʻo le ceramtac heat o elemene i le masani ai e masani ai masini e sili ona lelei gaioiga i se mamao e oʻo atu i le 1m, ma carbonic i le 3-4m. O le lelei o le 900-Watts Carbon Heater e tutusa ma le suauu o le suauu susulu ma le mana o 1800 W. O le masini e tuʻuina atu i se ki i le 2 pule eletise (faʻatasi ai ma le 450 ma le 900 w) ma ua fuafuaina mo potu vevela e oʻo atu i le 20m2. I se faʻaopopoga, o le faʻasalalauga-H900r faʻataʻitaʻiga o loʻo otometi ona suia 180 ma ua faʻaaogaina i le auto-mana i le tulaga o le pa'ū poʻo le oso. E i ai foʻi se tapuni o le galuega pe a oʻo i le le fiafia atu. E tele atonu o le a pei o le "pyramidal" mamanuina o le masini ma lona laititi (tusa ma le 4kg).

O faʻataʻitaʻiga ma le faʻapipiʻiina o le lalaga ma le maualalo o le vevela o le susulu o le osofaʻiga o loʻo maua ai le vevela o le faʻaofuina ma le maualuga maualuga o le mafanafana i luga o le vaipuna (e oʻo i le 3m). Faʻaaogaina ni 'ie mamafa i vaega eseese o le potu, e mafai ai ona faʻatonuina le tele o vevela lea e talafeagai mo lou aiga. Filifili pe le o se mea faʻatauga o se mataupu o le manaʻo o le tagata lava ia. O se tasi e foliga mai e manaia tele (mago o le paʻu ma foliga foliga), isi, i le isi itu, lelei ma le lelei.

O feteʻenaʻiga eletise, pei o le suauu lalagaina, galue i luga o le taʻiala o metotia faalenatura (e uiga i mea faigaluega o lenei vasega sa matou tusia i le N 2 mo le 2003). Peitaʻi, o le faʻamafanafana o elemene o iinei o le sefulu o loʻo i le pito i lalo o le uʻamea. Na te le ola aʻe ma e le taofia le ea i totonu o le ea.

O mea faigaluega i totonu o le telefoni feaveaʻi (malosi mai le 1 i le 2 kw) maua ai le kamupani Nobo, Kingwe, ewesa, encreshe e uiga i le puipui puipui lagolago, Sphucournal Points o le vaʻai i mea 'oloa o loʻo faia: e i ai se osofaʻiga, ma le sitepu (poʻo le lamolemole) malosi fesuiaiga, ma puipuiga puipuia. E le gata i lea, o le otometi tapunia faiga e mafai ona fausia i luga pe a alu ese. O nisi faʻataʻitaʻiga o auala o fetuutuunai (fai mai, hca 320 fs mai Delonghi, Tk2000f mai le Seamoballt et, lea ua faateleina ai le le lelei o le masini.

Faʻaesea, e aoga le taʻua o se mea fou ma le tele o le lalagaina o le maketi a Rusia ma se tioata mataupu. E lomia e le Norwegiaian Company Nobo ma Gagana Acso. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le savili faataamilosaga eletise eletise mai leai se isi o loʻo aofia ai ni pusa faʻapitoa e lua ma se mafiafia o 4mm taʻitasi. O se mea e le mafai ona faʻaaogaina e le mafai ona faʻaogaina ai le tele o le vaega i totonu o le totonu o le laulau. Ina ua pasia le eletise, ua amata ona malamalama i le malosi o le malosi i le faʻaititia o le tele (95% o le vevela vevela tatala) tala mo lenei laina). O le vevela ua tufatufaina atu i le eletise eletise ma e le sili atu i le 70. O le laulau i luma na te faia le galuega o le eletise eletise ma le puipuiga faaletulafono. Afai e tupu le sili atu i le fesoʻotaʻiga, e tape le masini. O lenei mamanu e maua ai se slot mo le faʻafesoʻotaʻi o le hormat o loʻo maua ai fetuunaiga o le vevela i totonu o le potu ma le saʻo o le 3c. E tasi mea faʻapitoa poloka o loʻo faʻapipiʻi i luga o le puipui e pei ona masani ai ma le agai i luga. O loʻo i ai ni vae mo le faʻapipiʻiina o le masini i le fola. Heaters o loʻo gaosia uma e manino (ma le uliuli grid) ma faʻaali (uliuli pe lanu efuefu). O latou foliga le masani ai ituaiga mamanu e talafeagai mo isi i totonu.

O le leai o se mea taua o se mea maualuga o lona maualuga maualuga (mai le $ 500) - e mafai ona faʻamaonia se foliga faʻapitoa. Ae o se tamai vaega o le gafatia (e i ai ni faʻataʻitaʻiga i le 750, 900 ma 1000 W) o le a le faʻatagaina e faʻaaogaina mo le le toe faʻaleleia o le frast o loseti e le mafai ona ofi atu i le tino o le a le mafai ona ofi atu i fafo o le aisa.

Afai e te manaʻo e faʻaaoga le Convecticts mo le tele o le faʻamafanafana, mamafa uma "mo" ma "ma" faasaga i ". Nofofua nofofua, o nei masini ua faamatalaina i le leoa taoto, tonu o tulafono faʻatonutonu ma taofia ai le vevela, Itu mautu, latou o auala matagofie ($ 100-170) faʻatusatusa i le laʻei ma maua se laʻititi vaega o le gafatia (i le 2 kw). Ma le isi, o le vavalalata e le aofia ai i totonu atoa se potu, o le lelei o le fesuiaiga o fesuiaiga o le vevela vevela.

Vevela fana

O le fana a le vevela o le mea e sili ona vevela ai, ae sili atu le malosi o le malosi (mai le 3 i le 30 kw) ma i le palu uamea mataupu. O miti lelei mai isi mea vevela vevela, e mafai ona faʻaogaina fana o le falemai e le gata i le le tumau poʻo le vevela o le lotoifale, ae e pei o le o loʻo totoe (autu) o le mea e sili ona fiafia. Moni, latou te manaʻomia tele mo fale nofomau. Faletaavale, falefaigaluega, fale, galueaina, ma se masani "nofoaga" o nei mea. O le auala tele ma le malosi o le vevela ma le malosi o le a le tatau ona e taunuu i se fale malulu, ma o le a faʻatagaina oe e vave vevela le ea i totonu o le alavai. Aemaise le masini e taua pe a fai e te manaʻomia le fausiaina o se vevela vevela sone i le taimi o se taimi i le malulu o le faletaavale poʻo le potu aʻoga, aua o le nofoaga faʻapitoa e le talafeagai ai iina.

I totonu o le au gaosi o fana vevela, o kamupani na pei o le firio, veb (Sulu), Pyrox, Wormo (Norware) Gaosiga Elara mea faigaluega-faia pisinisi, meteor alt (izheavsk), "malie" (mimiti) ma isi vevela vevela ma lava mea e mafai ona lautele i le 2 KW masini i semi-alamanuia mea faigaluega (30kw). O loʻo i ai i fafo faʻataʻitaʻiga o mea faatino, ae o loʻo iai ni faʻaaliga i fafo atu o le malae o fana ( P93 mai le Ferco) O loʻo iai se sooga mo fesoʻotaʻiga masini eletise ma le voltage 220v, lea e faʻaosofia ai se faigofie, aemaise pe a e faʻaaogaina uma ituaiga o malosi mea faigaluega a o galue.

Mo tulaga lavelave gaioiga (faʻateleina le susu poʻo le afi poʻo le afi), faʻasologa faʻapitoa o fana o fale vevela. O se faʻataʻitaʻiga o le Sxnwik faasologa o firio faasologa, faia i se nofoaga e mafai ona faʻaaogaina i potu susu. O le vevela 408b mai le tutusa Ferri e fuafuaina faapitoa mo le afi leaga.

Toeitiiti lava o manu vevela uma o loʻo faia o le gatete, ma le srevanless lane. O filifiliga mo le fesoʻotaʻi ai ma le fesoʻotaʻiga atonu e ese '' ma o loʻo iai e le tagata gaosi mo faʻasologa taʻitasi. Tatou fai mai, o le mana o le mana 2 ma 3kw o le proff faasologa mai Pyrox o loʻo faʻaogaina i se uaea ma le paʻu o le ila o ituaiga. O masini e sili atu le malosi (i le 15, 20 ma le 30kvt) i ai se uaea e aunoa ma se plug contor. O se taua taua o le maualalo le pisapili o le leo o le tagata vaivai. Mo lenei, e faʻaauʻuina atu i ni faʻailoga ma se faʻamatalaga faʻapitoa.

O le vevela vevela o fana e maualalo ifo i le mai fafo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea faigaluega i le TPC faasologa mai le "Tropic" e i ai le polymer anti-rinona o le staneel mataupu (bimetac tormostat stare (bimtaltic vertat masini i se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o loʻo aveʻesea ai le ono mafai ona ofi. O le faʻatonutonu o le faiga o loʻo fuafua i le mafai ona galue i le "atoa o le malosi o le malosi" ma "vaega o le faʻamafanafana malosi" poʻo le ala o le tau. O le Hormat e mafai ai ona e faʻaauau pea ona faʻaleleia se taimi e tumau ai i totonu o le potu. O lana filifiliga o loʻo faʻatinoina le scpless, e amata mai le 0 i le 50c. Malosi fana (mai le 5kw ma luga) ua fuafuaina mo se tolu-vaega fesootaiga 380v. Ae e i ai ni faʻataʻitaʻiga (TPC-2, TPC-3, TPC-5) ma le agavaʻa o le 5kw e galue ai i le 220V fesootaiga i luga o le 220v network. Tau mo fana Rusia (ma ni mea faʻapitoa o le faʻapotopotoga) o loʻo maualalo: mai le $ 150 (TPC-2; 2kw) i le $ 390 (TPC-15; 15 Mo le faʻatusatusaina: o le bx-15 faʻataʻitaʻiga (15kw) mai le tau tau e tusa ma le $ 530.

O le le mautinoa le lelei o le vevela ma le vevela o fana e laititi lava i totonu o le Interia. Afai o le Brand Chinetor Camems Up mo le 20 minute, ma pe a uma ona tapunia le i lalo ifo o le itula, o le vevela vevela e amata ona maua le vevela i le taimi puupuu. E matua talafeagai pe a fai o le vevela e manaʻomia mo le tele o itula. O le faʻamafanafana ma le Hermal Foal o loʻo manatu o le sili ona tau o le vailaʻau mai le manatu o tupe teufaafaigaluega i luga o le kilowatt o le tulaga faʻapipiʻi. O lenei mea ua faamatala mai i le mea moni o loʻo masani ai tamaiti o vevela o loʻo aumaia le faʻatinoina o le sili atu o le malosi o le faʻatupuina o le faʻapipiʻiina nai lo, faʻataʻitaʻiga, ia lava heaters.

Faʻafefea ona filifili se fana o le vevela? O tagata tomai faʻapitoa ua fautuaina e faʻagasolo le fua faatatau: Mo uma le 10M2 manaʻomia mai le 0.8 i le 1,4Kw mana. Sei o tatou fai, mo le susunuina o se potu o le 20m2, o le 2 KW masini e sili ona lelei.

Heaters o taimi uma o se fetuutuunai

Tuʻu faʻamatalaga faapitoa e fai ai le masini e filifili ai mo lou fale e faʻafaigofie ai le sili ona tamaoaiga ma lelei e matua faigata tele. Ioe, e leai lava se lagona manatu i lenei. O mea e fiafia i ai le fiafia i masini feaveaʻi o se tasi poʻo se isi ituaiga e fuafuaina tele e a tatou masani masani. O se tasi o le fua o le Zonal deork masini, o isi o loʻo fiafia i le malamalama ma le puʻupuʻu o le vevela, o le lona tolu e fiafia i le vevela vevela o le komusela poʻo le suauʻu ua laʻo. O le filifiliga galue o le stater e masani lava o se fetuunaiga. I le va o le tele o le masini ma le saoasaoa o le vevela vevela, i le va o le galuega ma le tau o ai.d. O lea o le sili sili ona lelei filifiliga e fuafua lava ia te oe ma ou manaoga mafanafana. Aunoa ma lea le manatu o se fale lelei, ioe, e le mafaufauina.

O le Faatonu o le Kamupani "RFK Tau", "Eurocmite", o le Totonu o le Drogy Ho tekonolosi "

Faitau atili