Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa

Anonim

Fa filifiliga mo le toe fausia o se tolu-potu potu fale ma se vaega atoa o le 84 m2 i le P55m Vaega Housel House.

Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa 14163_1

Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
O le aoga o le potu o le potu malolo o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o tioata vasega
Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
I totonu o le tulaga masani o tamaiti o loʻo fuafuaina ai le mafaufau lelei o le meaafale faʻavae. Ma le tapuvae, o le gata o le lamepa sopi sili "slips i luga o le ala"
Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
O le mea saʻo o le laina o le auala e tutusa ma le malosi o le fola laupapa.
Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

E ui i le mea moni o fale mautotogi i fale masani o ni mea taua lava o lo tatou mafaufau i ai, O le fiafia ole aufaipese e le o tautala atu ia i latou. E malamalama lenei mea. Toe fausia o le palu-lapoa "typovascular" - o le galuega e le o mama. Ou te manao ia aulelei, ma e le taugata. Ia, i lau malosi e fai ai se fale talafeagai, faaonapo nei, ma sili ona taua, ona e le fiafia lea i le isi. O tagata atamamai o le a fesoasoani ai tagata faigaluega.

Nofoaga Fale o le Fale o le P55m faasologa

O lenei fale e ese mai i lona Prector ae faaleleia le faataamilosaga, fale mautotogi ma se faʻaopoopoga i le numera o fola (12, 14 ma le 16). Suia tele ma le faiga mo le muamua "Titeki". O le tasi i le tasi, lua, tolu-potu potu mautotogi, eseʻese mau i luga o fola. O le le mautonu o loʻo sauniaina mo le lua pasese sipela ma le siʻitia o le malosi o le 400kg. O puipui i fafo e faia i le tolu-vaega panels (340mm mafiafia) ma le faateleina leo pisa. O le mafiafia o le totonugalemu o le tulaga o loʻo aʻafia ai le faʻaaloalo o le 180mm. O se fale faʻaipoipoga ma se loggia ma le oona o loʻo tauaveina o loʻo faʻamalosia sima (140mm) o ni potu tetele ma laiti, faʻapea foi ma le potu malolo ma le umukuka. O le mafiafia o vaega o vaega (i le faletaele ma faleuila, faʻapea foi ma le va o le potu tele ma le auala) - 80mm. Fufuluina, pei o puipui o totonu, faamalosia sima (140mm). O le umukuka e faaauupegaina ma se faleoloa eletise. O loʻo faia i fafo le ventipelation e ala i le ventblocks i le auala i le umukuka ma i le faletaele. O se leoleo ua faatulaga se leoleo. O se tamai faleuila e fuafua i tafatafa o le fale mautotogi, ma o se isi faletaele ma se faleuila e faaauupegaina i le va o potu laiti. Maliu i le fale o le fale, o le potu malolo ei ai se pepa paneta i tulaga o.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa

Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina

Fa potu

Malosiaga o le Poloketi:

  • Fausiaina ni potu malolo eseese;
  • Malosiaga o se Vae Faʻatoʻaga Potu;
  • Faateleina le vaega o le matua faletaele ma faapipiiina o le taele;
  • Meafaigaluega o fausia-i totonu o le potu i le alatele ma i le matua fiafia.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • le manaʻoga e faʻaleleia le faitotoʻa (o le polokalama lelei e faʻalagolago i le fola);
  • faʻatagaga e faʻapipiʻi ai le Loggia i le avanoa nofoaga;
  • aveeseina o fesoʻotaʻiga i le teritori o le alavai;
  • tamai ala savali;
  • Le mautonu auala i totonu o le umukuka i moega a tamaiti;
  • Faaitiitia le tama teine ​​potumoe nofoaga.

O le fuafuaga fuafuaina ua fuafuaina mo se aiga o matua e toafa, la atalii ma afafine. Ma e amanaia aia a latou taʻitasi, aua o loʻo faʻatulagaina ni potu eseese se fa ma o se potu malolo faleʻaiga. O le faʻaaogaina o mea e fausia ai-i meaafale ma lona maʻai nofoaga fai potu tele. Lenei, i luma o tusitala o le poloketi, na maitauina ai se luʻi i le lafoina o le fale maute ma potu moe e lua o le isi, sili atu, ma i le taimi lava e tasi e mafai ai ona taofia le malo malo. O le a le mea e masani ai ona manaʻomia se faʻauigaina atoatoa.

Mo se isi fale nofo ai, o le umukuka ua siitia atu i le alalaupapa. I luga o le itu o le itu o iai matua o matua. E le tulaʻi mai ni faʻafitauli faapitoa i le umukuka: O se podium e fausia ma le maualuga o le 15 cm, i totonu o fesoʻotaʻiga mo le sapalai ma alavai o le suavai. O le podium na fausia i totonu o le umukuka ma i le alatele, lea e faʻapipiʻi ai le poloka o le ea o le ea e tuʻuina atu foi. O le vanitiga i le va o le potu tele ma o le ogatotonu o le ogatotonu e soloia. O lenei o le umukuka i le vaega a le potu malolo foliga o se ituaiga vaaiga, ma le ulu sa fai i luga o le laina e mafai ai ona e tusia se avanoa e tusa ai ma mea masani ona aso e tusa ai ma mea fou o aso nei.

O le lanu o le potu o loʻo i totonu o le toʻafilemu ma le matagofie. O puipui i totonu o le potu malolo ma i le umukuka o loʻo fuafuaina e ufiufi ai le faʻapipiʻi pulumu. O le sitepu o le podium ma le tele o fola laupapa i totonu o le umukuka ma i le potu malolo (pocecelain quowware ma parqutch. Ina ua faia mo i latou, i se isi itu, e faʻatasi ai, o le olive-lanu o loʻo faʻaopopo i le sima fefiloi. O isi pa puipui o le tuʻufaʻatasia o nofoaga o loʻo ufitia i puipui puipui i lalo o le vali. O Prigeasor O faʻamatalaga i le umukuka, i le potu malolo ma isi potu, o loʻo iai i luga o le malosi o le auala, maua le toniga toniga o potu.

Suiga faatatau i le Intut sone. O le faitotoʻa e latalata i le umukuka, ma i le iʻuga o le fache seti o se tamai fao-i totonu o fata ma fata i luga o pito. I le isi itu, e mafai ona e faʻatulagaina le Aspic.

Ina ia faia se tamai potumoe, tolopo le faʻamalama pupuni, ma o le logisia e glashed ma faʻamalosi. E tatau ona tuueseese mai le potumoe ma faitotoa o faitotoa. O le faʻamafanafana o le susulu o loʻo faʻaseʻe atu i le pito i fafo o le Loggia. Talu ai o le faitotoʻa i le potumoe o loʻo saunia mai le potu malolo, i totonu o le puipui puipui e fai ai le faitotoʻa (90 cm), faamalosia i uʻamea fausaga mai le pamu o le pa. O le fausia-i totonu o le potu i le matua o le potumoe e le gata i le lautele, e taina ai foi se avanoa-fausiaina o le sao: fausia se mea malie e pei o le laupapa. Pe a atiaʻe le lanu o le potu, o le au tusitala o le au tusitala e lafoai le efuefu gamut ma fiafia i le lagona faʻanoanoa o le lilac. O le faleuila i totonu o le potumoe o matua o loʻo faʻasaoina ma faʻalautele i le aofaʻi o le auala. O lona fuataga faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se taʻele ma le hydromassage koluma (o le pallelet o loʻo tiʻetiʻe), hardvebasin, faleuila ma conter loka. E le afaina le pusa ventipelation. O le lanu o le ata o le faletaele fou ua fausia i luga o se tuʻufaʻatasiga o le lanumoana lanumoana ma terracotta lanu.

Potumoe tamaiti e tutusa i le eria. I tafatafa o le tasi o latou tufatufaina se nofoaga i lalo o le potu laei mo le aiga atoa. O potu o tamaiti, pei o le matua potumoe, ei ai se faletaele tumaoti. Ina ia fausia, o le faletaele muamua ma le faletaele e tuʻufaʻatasia i le suia o le nofoaga o le plumbing. I le faʻaopopo atu i le taele, fufulu fulafula ma faleuila, o loʻo i ai se masini fufulu ma le tane mo ie. O miti atoa mai le faʻamoe i le faʻamoe, o le faletaele o loʻo tusia i luga o se lanu mafanafana lanu. O pa e vavaeeseina e le Ceramic Tiles o Marca Corona o eseese lapoa ma ata (mai le mumu-enaena i le moli kulimi). Ua faʻaititia le maualuga o le faletaele o le faletaele e oʻo i le 24cm ona o le taualuga o le vavae; I le vaega o totoe o fale o le 'au paia o loo valivali. O le tama tama ua susulu malamalama ma o aso nei. O le moli moli e faʻasoaina i se tumaʻoti ma le tagata faʻaaloalo. Moega ma komipiuta komipiuta ua fuafuaina. E faigofie ona saunia le militeri ma Mobile Prouff e faigofie ona maua i le kapeneta. O le talavou e lagolagoina, o tusitala o le poloketi e ofoina atu mo lenei potu le tuʻufaʻatasiga o se moli moli moli o le po o le lagi. Faamaeaina le pale totonu o paleti i totonu o mea teu i totonu o le beech veneer.

O le potu o le tama teine, i le isi itu, o le taofiofia i le lanu. O lona gamma o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o kulimi ma teracotta lanu. Ina ia tauia mo le faaitiitia o le nofoaga o le potu, ua fuafuaina e faʻaaoga se moe malosi. O le potu moe e latalata i le potumoe ua puipuia ma liliu i totonu o se faletaalo.

Poloketi vaega $ 2487.
O le pulega o le tusitala $ 496.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Faletaele, faletaele Puzzle gypsum poloka 22M2. 4.3 94.6
Umukuka, o le potu faimala Plasterboard "Knaufi Gyptum" (Lusia) 25m2. 6. 150.
Fola
Whildway, Workrobe, Faletupe, Lodge Post Potection Striin (Depeta, Lusia) 11.1m2 iva 99.9
Faletaele, faletaele Tale Marca Corona (Italia) 5.3m2 - 160.4
Umukuka Tapta popcelain connedware 9.3m2. sefulu ma le lima 139.5
Potu malolo Ash parquet mafi (Belgium) 21,4M2 lua sefulu 428.
Malologa Laminate Unilly Decor (Belgium) 39.1m2. - 651.3
Puipui
Faletaele, umukuka, faletaele Tile Marca Corona. 37.7m2 - 1341.
Vaega o le potu malolo Failautusi. Fausia le stucco (Italia) 14 kg 4.5 63.
Potumoe o tamaiti Puipui mo vali (Siamani) 3 taavale 35. 105.
Malologa Vali tagata (Suetena) 48 L. valu 384.
Taua
Fale, faitaaga potu, vaega o le potumoe. ma potu moe Planboard pepa "Knaufi Gypsium" i luga o le uamea faavaa 11.2M2 valu 89.6
Faletaele Faaloaloa le uamea (Farani) 4,5m2 40. 180.
Malologa Vali tagata 24 L. 7. 168.
Faitotoa
Faletaele, faletaele Faasee aldo (Lusia) 2 pcs. 345. 690.
Logisia Sliding faitotoa (Rusia) - - 1640.
Malologa Wooden Java (Rusia) 4 mea. 300. 1200.
Faiva
Faletaele Unitsaz Jika (Czech Republic) 1 PC. 189. 189.
Lafo uʻamea uʻamea (Lusia), faitotoʻa - - 320.
Faletaele faletaele Fundbusin, idoo faleuila (Finelani) 3 PCs. - 421.
Taʻele cab (Siamani) 1 PC. 420. 420.
Teuco hydrocolone (Italia) 1 PC. 805. 805.
Malamalama
Potu moe, potu malolo Sconce Madbel 8 PCs. - 889.
Potumoe o tamaiti Lamepa i luga o le Shedel Ture 1 seti. - 800.
Umukuka Master Kule 3 PCs. 48. 144.
Le mea atoa Malamalama 34 pcs. 17. 606.
Meaafale
Potu malolo Sofa "Mati 8" (Lusia) 2 pcs. 692. 1384.
Vaega enge (Lusia) 7 tulaga faatonuina - 1050.
Ikea kapoti falefale 1 PC. - 417.
Potu moe Moega, laulau, palu (Lusi) 1 PC. - 1209.
Workrobe versal (Lusia) 5.4 POG. M. - 1640.
Ponung nofoa (IKA) 1 PC. 257. 257.
Potumoe atalii. Vao o le Kapeneta, WoKA Rack - - 736.
Moega, nofoa, laulau (Lusia) 3 PCs. - 325.
Tama tama a le tama Sofa moega "Mati 8" 1 PC. 929. 929.
Laulau, nofoa eletise, chorrobe iska - - 685.
Rack, kapeneta i lalo ole TV o IKA 2 pcs. - 232.
Vaega Hanger, Pafa, kapeneta (Rupesia) - - 360.
Umukuka Umukuka ulu hanak (czech republic) 2. M. 370. 740.
Toto, vae, nofoa - - 506.
Faamatalaga Faapitoa
Faletaele Countertp ma fata 1 PC. - 240.
Sanosel Faitotoa-tauaso (Siamani) 2 pcs. sefulu ma le valu 36.
Atoa 22 924.3

Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa

Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
O se tamai laulau e paie e paie ma tuu i le maualalo o le cyptum cooky story vavae ese le umukuka mai le potu malolo. O lea la o lenei e mafai ona e matamata i le TV, i totonu o le umukuka. Mo aso malolo o aiga, o se ata faʻaseʻe mo 8-10 tagata ua fuafuaina
Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
Fausia-i le teuina o faiga e fausia ai se manaia nicho mo le ulu
Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

"Taʻutaʻua" i le fale mautotogi

Malosiaga o le Poloketi:

  • faʻaititia le faʻaitiitia o pa puipui, o le saʻo o le faʻatonutonu o faiga faʻasao;
  • nofoaga talafeagai o le faletaele faletaele;
  • Faailoga le kapeneta.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le manaʻoga e faʻamalosia le faitotoʻa (o le polokalama lelei e fuafua i le fola) ma le aofaʻi o taualumaga o le faamaopoopo ma pemita.

O totonu ua fuafuaina mo le ulugalii matutua. O le tusitala o le poloketi e ofoina atu se fale mautotogi e aunoa ma le faia o suiga faigata. O le ala savali e faafaigofie ai, na vavaeeseina mai le potu malolo. O le Rigsoroctur Niche o loʻo pupuni o le tele o le siʻosiʻomaga ma faitotoʻa faitotoʻa, faʻafeagai o le moega, o le carch ma le loka mo ki.

O le vaʻaiga i le va o le sami ma o le potu malolo ua le toe faʻavasegaina e ala i le faʻateleina o le vaega o le potu. Talu mai le faitotoʻa i le va o le umukuka ma o le alatele ua aveʻesea, o le ulufale fou e faʻatulaga mai i le potu malolo (e le tatau ona tuʻufaʻatasia le tusitala. O le umukuka, o le faletaele ma le faleuila e tumau pea i nofoaga sa te ai muamua, o lea e le fuafuaina e fefii atu fesootaiga fesoʻotaʻiga ma fausia ni palota. E le suia foi lona nofoaga e ala i le ulufale atu i le faleuila lona tulaga. O le faafou e mafai ona maua e le faletaele e puipuia ai le lisi avanoa, pei o le muamua o le vāega, ona o se tamai ala savali. E faʻatagaina oe e tuʻu oe o se taʻele fale ma isi mea talafeagai.

O totonu o le umukuka o loʻo faia i totonu o le mafanafana lanu lanu, o se ituaiga atunuʻu. O pa puipui e ufitia i le pepa puipui o loʻo i ai se fale mataʻutia, ma ufiufi lanu efuefu-kulimi vali. O le sui o le umukuka e paʻepaʻe, o le aafiaga o le "tuufaatasi" o loʻo faia i luga o le faʻasologa. Meataʻalo, na pasia ai le faʻagaioiga, faʻaosofia le mafaufau i lona "mafanafana". Lapacks O le umukuka avanoa faʻatagaina oe e faʻatatau i le faʻatulagaina o le ulu, i le tulimanu meafaigaluega e oʻo lava mo le teuina o ni billet i fale puipui. O le lanu o le umukuka puipui o loʻo ogatasi ma le lanu o le potu malolo.

O le uiga o le fale mautotogi o se manino manino o le "tane" ma le "fafine" afa, e pei o aiga malo anamua. E tofu le tagata o le aiga avanoa e lipea ma totogi le taimi e sosoo ai i lana lesona pele.

O le potu talimalo e vaevaeina i se fale moe ma se ofisa. O loʻo faʻamalieina i latou e le lua o le semi-koluma vaega, o le lanu o le lanu o aliʻi. O nei fausaga e vaʻaia faʻateleina le maualuga o le maualuga o le maaea ma, i le isi, e nana ai le tuaa na faʻatupuina i ni nais. O le ata ua saunia mo se potu tusi. E le gata i lea, o le aoina o tubes, anamua patephone ma seasea minerals tosina mafaufau. O le laulau tele i le faamalama ua mafai ai ona e maua se taimi e faʻaalu ai le taimi i le galuega ma faitau tusi. A o le potu atoa ma se faapaologa e fetaui lelei mo le Avad Shokers. Valivali le Gamma o loʻo fausia i luga o le faʻafilemu o le faʻafilemu e tutusa ma le lagona o le pule. O le fola o loʻo ofoina atu i le o loʻo totoe o le cherry lanu, e o loʻo teʻa ma uninu lanu meaafale. Wallpapers mo le atavali faʻaaoga pe a maeʻa pa puipui o loʻo mimigiina le ata o se tweet. Lanu-mamalu lanumeamata. O totonu o le tuʻufaʻatasiga o loʻo tuʻufaʻatasia e le lanu o le sami galu, o le "Roma" pupuni i luga o le Windows ma o se moli moli moli.

O fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga o loʻo avea ma tuʻufaʻatasiga o bege cogedes ma se leo o le uaina o le uaina. O le teine ​​suisui Greegwy o loʻo ia avea se sao taua i le auiliiliga o totonu. O loʻo iai le fale faʻapipiʻi, o le fale mautotogi e iai foʻi ni tusitusiga masani, ae le o le mauaina foʻi o nei faʻamaumauga i aso nei. O i latou uma nei ua taofia, malupuipuia ma manino: leai ni vaega fetuutuunai, o ni vaega pupula auro. Na o le potu malolo, o le pule faatonu e faʻailoa mai e "taʻalo", faʻaputuga mea e fai ai alavai i luga o le sofa ma tuu teuteu i luga o le suavai. Mo le potu lenei, o se laʻau mafanafana ua filifilia. O pa puipui e ufitia i moli moli-beger, e faʻatino ai se ie ma se fualaʻau 'aina. O se teuteuga o le supquisite Auauna atu i le morbo mai le fafie o se laʻau o se laʻau o le orebu. E i ai le lanu mumu-enaena ma le malosi faʻamalosi tino, o se potu matautia i le tino tele. Pogisa lanu lanu uliuli laump Wipepepe decturing o loʻo afaina ai le talitonuina, o nisi fegalegaleaiga o le tulaga.

O le faletaele o le faletaele ma le faletaele e teu ai foi i le Country Style. O mea laiti mafaufauga e tele na latou faia e asiasi ai i nei nofoaga ma le saogalemu (mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu paʻu mai le faʻaseʻe i luga o le fola). Sulu Gream Gamma Manuia. O le faletaele e fausia ai i luga o le eseʻesega o paʻepaʻe ma enaena ma faʻaaogaina ma se tulimanu o taʻele lemu mai svedberg. Wicwer elemene (taga ato, loka faitotoa) ma laupapa laupapa foai atu i totonu o le "Ecologinetion".

O lenei poloketi e ese mai le taimi muamua na alu ese ai le uaʻi le umukuka, faletaele ma se faletaele e le faleʻoloa i nofoaga muamua. O totonu o loʻo faʻatulagaina mo le fuaina o le saoasaoa o le ola: e manaia le fiafia i ata, pue ata ua mago e le mutia i luga o puipui o puipui.

Poloketi vaega $ 2487.
O le pulega o le tusitala $ 497.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Umukuka, faletaele faletaele Puzzle gypsum poloka 30m2 4.3 129.
Hall, o le Master Beadeal Gyptum Carton "Knaufi Gypsium" i luga o le uamea cracker (Lusia) 17,4M2 6. 104,4.
Fola
Alatele, faletaele, faletaele malo Ceramic tile Marca corona 10,47m2 - 353,4
Potu potu, ala carridor Parquet Terbo (Switzerland) 30.3M2. 40. 1212.
Potu moe Laminate Alf (Farani) 24.4m2. 17. 414.8.
Paʻu, umukuka, loggi Ceramic tile Marca corona 16.7m2. - 475.
Puipui
Umukuka "Apron" Ceramic Tile Ecos Stone (Marca Corona 3,3m2 33. 108.9
Faletaele, malo malo Ceramic tile Marca corona 24.7m2. - 828.
Faletupe o le Fale Fliselumine pepa puipui mo vali (Siamani) 4 rolls 36. 144.
Potu malolo, hestess potu Vinyl Wallpaper (Belgium) 19 TOLIGA iva 171.
Malologa Vali tagata 48 L. valu 384.
Taua
Le mea atoa Beckers vai eliva vali 30 L. 7. 210.
Faitotoa
Umukuka, potu moe, faletaele Potu malolo (Lusia) 4 mea. 275. 1100.
Faletalimalo Malo Faasee i totonu 1 PC. 450. 450.
Faiva
Faletaele, malo malo Fufulu le IDO. 2 pcs. 182. 364.
Faleuila olymp (JIKA) 2 pcs. 112. 224.
Faletalimalo Malo Shedsberg taele cab (Suetena) 1 PC. 815 815
Faletaele Taele Iakopo faaluaina (Farani) 1 PC. 294. 294.
Puipui fale 1 PC. 380. 380.
GLISELE SODE STDBEG. 1 PC. 395. 395.
Malamalama
Potu malolo Banci Chandelier (Italia) 1 PC. 926. 926.
Le mea atoa Taavale moli, paranesi, o moli laupapa (Italia) - - 2217.
Vaega Fluorescent lamepa - - 225.
Meaafale
Vaega Hanger (Lusia) 1 PC. 250. 250.
Mea faigaluega mo le kapeneta, faʻavae - - 602.
PUF "WALSYA" ("Mati 8") 1 PC. 373. 373.
Umukuka Tifaga laulau (Clusette, Lusia) 1 PC. 400. 400.
Nofoa "seti" ("Trone", Lusia) 3 PCs. 75. 225.
Meafale gaosiga e okaina "forema-kunit" (Lusia) - - 946.
Foret-umukuka malu - - 120.
Potu malolo Sofa "Mati 8" 2 pcs. 1089. 2178.
Lena "Mati 8" 1 PC. 761. 761.
Kofe laulau volpi (Italia) - - 421.
BUCFEH, moega i autafa (Italia) - - 1150.
Taavale "Seti" 4 mea. 75. 300.
O le 'auvae' aila i le laulau (Calligimis, Italia) 1 PC. 874. 874.
Potumoe hostess Moega "pely" ("Mati 8") 1 PC. 612. 612.
IKEA WORDROBE 1 PC. 545. 545.
Moega i luga o le moega, fatafata (Italia) 1 PC. 850. 850.
Warchchar "Yalta" ("Mati 8") 1 PC. 781. 781.
Faletalimalo Fale Talimalo, Kapeneta Moega "Orton" (Toris, Rusia) 1 PC. 286. 286.
Workroe afu 3.78 Pauna M. - 530
Tusi le laulau (Italia) - - 1030.
Maielaro fata (Italia) - - 981.
Taitai "Le Kovana" ("Mati 8") 1 PC. 853. 853.
Faamatalaga Faapitoa
Faletalimalo Malo TableTop "ActedEed" mai le pa (Lusia) - - 80.
Fata (Lusia) 3 PCs. lua sefulu 60.
Kapeneta Panels mo le faʻamaeʻaina Pilaster (Lusia) 2 elemene 256. 512.
Camnice Gaudi Scorc (Meleisia) 7.7 M. 29. 223,3.
Atoa 27 867.8

Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
O le Volimetric fofo ma le tele o le vaega o le potu malolo e mafai ai ona uma se vaega e tasi.
Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
O foliga mai o le kapeti e fausia e le laupapa Pilasters ma semigirror
Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
O le faʻatonutonuina o vaega o loʻo faʻatautaia mo le stud o le umukuka o loʻo faʻatonuina i le formud-kunit pe i totonu o le kapeteni
Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

I ata vaaia

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faalapotopotoga o le Toatolu o le ofutino;
  • Fausiaina o se nofoaga e tasi.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le le mautonu i le ulufale atu i le faletaele faletaele mai le umukuka;
  • O le manaʻoga e faʻamalosia le lua faitotoa o loʻo fuafua i le fogamu);
  • Vaapiapi pasi i le potumoe.

O loʻo tuʻuina atu le fuafuaga i le ogatotonu o le aiga aiga. E masani ona malaga tagata i le fale mautotogi, ina ia toe faʻafouina le faʻatasiga o isi mea. E faʻafeiloaʻia e manaʻomia ai le mafaufau faʻapitoa-i fafo ma nila. O falevae e lua o loʻo lelei ma faʻafeiloaʻi, ua maeʻa ona filifili le potu malolo e faʻaau ai le pa. O le iloga o le vaega o le potu ma faaputu uma ai le fausaga atoa.

E aofia ai ma mea uma e faʻamaeʻa ai, e aofia ai le faʻatafunaga i le lanu. E sili le malamalama i le potu malolo: O le mea masani, o le Cork Coting, e fetaui lelei sima i le ki luga o puipui. Ayasuncry Hoometry o le taofiga o laina kuka, meaafale ma elemene o Chrom-fasimea namea, o le fola laupapa ua le toe i ai i le malulu o le auala ma umukuka.

O le faleuila, pei ona lua poloketi, ua faateleina ona o le alatele. Ina ua maeʻa ona toe faʻaleleia, o atu i le faletaele e ofoina atu mai le umukuka. O iʻuga o le tuʻufaʻatasiga o le faletaele muamua ma le faleuila e fausia ai se faletaele fou.

O le uta o le ulufale o le umukuka o loʻo tipi ese le tatalaina ma le lautele o le 100 cm, e manaʻomia ai le faʻateleina o uʻamea. O se vaega tele o le potu e mafai ai ona faʻapipiʻiina oe se laulau 'ai iinei. E faapena foi le mea e mafai ona faʻatulaga i le pito i luga o le pa lona lua, i le va o le potu malolo ma le kapelu. O vaega uma i totonu o le fale mautotogi ua le o le suia ma toe faʻaleleia le faʻaaogaina o le digwall i luga o le uʻamea. O nisi oi latou e mauaina se umi umi. O lenei fale e faʻatulaga i le tolu o lenei leoleo: potu ua leva potu ma ofisa (o le o loʻo fuafuaina (o le ua fuafuaina e teu lavalava le talafeagai).

Toe fausia o le fale mautotogi, o le tusiata na tuua ai se sili le le-umi le tino. O lenei ua faia ina ia vaʻaia ai le vavaeʻese le potu malolo e aunoa ma le liliu i totonu o le potu mau. Ua valaʻaulia i matou e fausia le taupulega ma le limsulcent lamepa ua fausia i le flimorescent luminare i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. O a latou mea e mafai ai ona fefiloi a latou foliga i luga o pa.

O le manatu i ituaiga o loʻo lagolagoina ma lanu na ave mo potu taʻitasi. O le malulu o le paʻepaʻe paʻepaʻe o loʻo taofia ma le sili atu le tamaoaiga o le potu malolo, ma se lanu mafanafana manaia o le kapeneta. O le aotelega o manatu o le tuʻufaʻatasia avanoa o loʻo iloa ona o le lamolemole, pei o laina fuga o le tuaoi o le laupapa ma le sifini ese o le siʻusiʻu o le siʻusiʻu. O laconic i totonu o le agaga o loʻo puipuia i totonu o le tele o elemene i le sitaili ", o le ofuvae s Sasu tautau, meaaia foʻi ma le faʻalilolilo o le faʻamaligiina

Poloketi vaega $ 1800.
O le pulega o le tusitala $ 400.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Plasterboard "Knaufi Gypsium" 37m2 6. 222.
Fola
Hall, Carridor Ceromographic (revigares, porgul) 11,4M2. tolu sefulu 342.
Umukuka FOLAFOLA ILALGRRLGRINI (Italia) 11.2M2 40. 448.
Faletaele, faletaele, chorrobe Ceramic tile marazzi (Italia) 9.2m2 22. 202.4
Malologa Parqut Board Beattert Sommer (Suetena) 50.9m2 40. 2036.
Puipui
Vaega o le potu malolo ma carridoror Teuteu le maa "ectal" (Lusia) 16m2. 17. 272.
Vaega o le potu malolo, umukuka "talieleele" O le ARK BUN BURANDER WICEADERS (Potukal) 11m2. sefulu ma le tasi 121.
Faletaele, faletaele Ceramic tile marazzi. 21m2. 21. 441.
Malologa Tikkurla vali 90 le l. 4.5 405.
Taua
Faletaele, faletaele Plasterboard "Knaufi Gypsium" 6,6M2. 12 79,2
Vaega o le potu malolo, kapeneta, umukuka Plasterboard "Knaufi Gypsium" 21m2. 6. 126.
Le mea atoa Tikkurla vali (Finelani) 30 L. 6. 180.
Faitotoa
Vaega Uamea "garsia" (Lusia) 1 PC. 650. 650.
Malologa Potu malolo-pUu (Italia) 4 mea. 290. 1160.
Ofu Faapipii laupapa (Lusia) 5 taulaga 200. 1000.
Faiva
Faletaele, faletaele Fufulu le IDO. 2 pcs. 215. 4300.
Taele cab, iso faleuila 3 PCs. - 1300.
Teuco Hydromassage taele 1 PC. 3200. 3200.
O le fefiloi o le palu (Siamani) - - 300.
Malamalama
Umukuka, potu malolo, kapeneta Limsulcent moli 45 PCS. 10 450.
Umukuka, potu malolo, ala nofoaafi Taavale moli 4 mea. - 1200.
Le mea atoa Halosen moli 60 PCS. lima 300.
Meaafale
Potu malolo Upholsted Meafale Doimi (Italia) - 2500. 2500.
Faletusi Meafale (Italia) - 2100. 2100.
Ofu Mea faigaluega a stanley (United Kingw) - - 329.
Potumoe Moe moe (Lusia) - - 989.
Lauga Taavale, Puf (Lutua) - - 420.
Kapeneta Sofa, kesi, nofoa 2500. 2500.
Umukuka Vaega enge 4 mataupu -
Umukuka "euromerity" (Lusia) 3 pog. M. - 1200.
Tulaga faapitoa
Potu malolo Countertep rack (e okaina) - - 720.
Glass poloka 30 PCs. 6. 180.
Atoa 25 802.6

Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
O le vaega autu o le fale mautotogi ua mamanuina e malolo ai i le lio o uo, o le mea lea ua faʻaauupegaina ma le pa ma o loʻo iai le pa (plasma harma
Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
Talu ai o lanu lumetricent o loʻo faʻapipiʻiina i le paolo o le siʻusiʻu o se siʻusiʻu, o lona geomoric ituaiga maua ai se faʻapitoa faʻapitoa.
Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
O le natura o le umukuka i totonu o loʻo tuʻuina mai e ala i le atagia o le uʻamea uamea.
Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Faalilolilo o aiga faauo

Malosiaga o le Poloketi:

  • avanoa o potu taʻitasi o fanau i tamaiti;
  • Fofogafa o le potu e tolu o le potu e tolu;
  • O le urt diews i le sitepu o le potumoe;
  • O se vaega o le potu malolo e fuafuaina mo le potu moe o matua;
  • Ulufale atu i le faletaele mai le fanau 2.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • leai se potu atoa mo matua;
  • Le manaʻomia e faʻamalosia lua faitotoʻa (o le mea lelei e faʻalagolago i le fola).

O le fale maupo ua fuafuaina mo se aiga tele e aofia ai matua ma e toalua talavou. E tatau ona faʻaalia le la tama ma afafine i le latou lava potu eseʻese.

O le potu tele o loʻo fuafuaina e vaevae le malo ma le potumoe sone, faʻamamafa le vaega tumaʻoti o le tulaga o lona itu i le 300mm. O le potu malolo e vavaeʻese mai le potumoe ma se moli feaveaʻiga o le auala (laupapa laupapa ma faʻalauiloa vaega) mai le ecalum (Lusia). Ina ia aua nei vaʻavaʻaia le avanoa vavaeʻese, o le numera o meaafale i totonu ua faʻaititia.

A toe tusi i le pa o le itū i le va o le umukuka ma le potu malolo, o le tatalaina o le 10008 sipili o loʻo tipi ese, manaʻomia maua. I le va o le potumoe ma le potu malolo e fai foi ma le faitotoa. Le vaega muamua i le va o le folau ma le potu tele ua le mautonu. O loʻo fausiaina fou nofoaga o lotoa, i le ova o le nofoaga o loʻo mauaina ai e le fale mautotogi i le alatele i le alatele, taitoalua ma fanau. O le i ai o potu aoga e mafai ai ona e faʻaititia le numera o meafale i potu i se laʻititi, faia ni tagata talavou i le tapulaa maualuga avanoa. O le fale 'olo muamua ma le faletaele e tuʻufaʻatasia i totonu o se faletaele fou. Mo le faigofie, e lua faitotoʻa mai le GaRofoli (Italia) o loʻo faʻapipiʻiina i totonu - mai le alavai ma mai i le tusi o tamaiti, pe a na o le tasi le faitotoʻa, poloka le isi.

E ufiufi le foloa i le potu malolo, o le potumoe o matua ma fanau e faʻaaogaina le nofoa so o le somiket pakete, ma le potumoe, kapeta. Sili atu le manaia o le fola o sima. O le a o le afua mai o Mosaic vaega o lanu e lua o lanu: oneone ma moli enaena "a lamepasa".

I luga o le sosolo i luga o vaega o le faʻapipiʻiina o tumutumu o kenera ma puipui, e faʻamoemoe e faʻavae ni moli fale, ma i ueso, o le mamanu ua nana. Nati e faaauupegaina ma moli moli. A o le lanu lanu o le totonu o le totonu, i lenei tulaga, vaivai mafanafana leo o loʻo faʻaaogaina (pigee, ma oneone). Ana fola o potu nofomau-cherry ofutino. O lenei gamma faʻamamafa ai le mafanafana ma le aiga o totonu, ona faʻatupuina ai se lagona fiafia ma le fiafia.

Poloketi vaega $ 1800.
O le pulega o le tusitala $ 400.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Plasterboard "Knaufi Gypsium" 29m2. 6. 174.
Potu malolo ECulum sluding vaeluaina 9,5m2 310. 2945.
Hall, Carridor Teuteuga teuteu 10m2 6. 60.
Fola
Ulufale Hall, Carridor, Kitchen Tritta Porcelain Chotware (Italia) 22.8m2 33. 752.4
Faletaele, faleuila Ceramic tile marazzi. 5,8M2. 22. 127.6
Potu moe Kapeta 5m2 sefulu mal le fa 70.
Malologa Tausiga Sommer Smimer Cirqutt 54,4M2 40. 2176.
Puipui
Potu uma Tikkurla vali (Finelani) 93 L. 4.5 418.5
Umukuka "Apron" PAMA COmicmic Tile 1,6m2 lua sefulu 32.
Faletaele, faleuila PAMA COmicmic Tile 17M2. 21. 357.
Taua
Faletaele, faleuila Mosture-tetee atu 58m2 13 754.
Le mea atoa Tikkurla vali 30 L. 6. 180.
Potu potu, matua, carridor Stewed, plasterboard "Knaufi Gypsium" 24m2. 6. 144.
Faitotoa
Vaega Ulufale, Sounted Gardesa 1 PC. 650. 650.
Workrobe 1, 2, 4 Sliding Carofoli. - 540. 1620.
Malologa Woodten Carofoli. 6 PCs. 350. 2100.
Faiva
Faletaele, faleuila Faleuila, hashbasins ID 4 mea. - 930.
Faletaele Taele iso. 1 PC. 600. 600.
Magoto ma galuega 2 pcs. - 514.
Malamalama
Le mea atoa Halosen moli 30 PCs. 6. 180.
Hall, Carridor Limsulcent moli 18 PCs. 10 180.
Potu malolo, tamaiti, umukuka Ogatotonu moli, sconce 14 pcs. - 773.
Meaafale
Potu malolo Sofa "Mati 8" 1 PC. 1700. 1700.
Laulau kofe 1 PC. 261. 261.
Kapeneta meafale susu (Lusia) - - 620.
Tamaiti 1. Sofa "Allegro-Classic" (Lusia) 1 PC. 570. 570.
Stanley workrobe 2.4 pog. M. 350. 840.
Desk, Archchar (Lusia) - - 460.
Tamaiti 2. Moega (Rusia) - 1800. 1800.
Desk, Archchar (Lusia) - - 410.
Potu moe Moe Sma (Italia) - 1000. 1000.
Lauga Taavale, Puf (Lutua) - - 420.
Umukuka Ulutala (Lusia) 2.4 pog. M. 320. 768.
Tipiina Vaega Elt (Rusia) 5 laina. - 976.
Tulaga faapitoa
Ofu Mea faigaluega mo leoleo - - 310.
Potu malolo Rack i lalo o masini, e okaina - - 600.
Atoa 26472.5
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tolu potumoe fale fale i le fale o le P55m faasologa 14163_20

Designer: Irina Andropova

Architect: Dentis Golobockov

Architect: Anton Krasinun

Architect: Dentis Golobockov

Designer: Irina Andropova

Matamata i luga

Faitau atili