Molimau o Kapeteni Malosi

Anonim

Faiga mo le moega ie lino ua suia i taimi uma e pei o lavalava. O le a la le mea "ofuina" i aso nei palanikeke ma aluga?

Molimau o Kapeteni Malosi 14166_1

Molimau o Kapeteni Malosi

Molimau o Kapeteni Malosi

Molimau o Kapeteni Malosi

Molimau o Kapeteni Malosi
O le aluga o le aluga o le aluga ma le mafaufau masani. O le lalelei o Florant o loʻo maua ai le ie lino mai le yves delorme faʻapitoa poto

Pulu mo le faʻaloaloaina ma le malosi o loʻo ufiufi mai linvosges o lo o taua

O le moega o le potu i tua o le potu i tua o le linou mai le pole, ma sili ona lelei, lelei i le paʻi atu o le cotton ie porol (faʻailoga "paver)

Molimau o Kapeteni Malosi

Molimau o Kapeteni Malosi

Molimau o Kapeteni Malosi
Fua faatatau masani. E mafai ona o mai ma le sili atu o le eco-faauo ma lautele mea mo le sunwing le ie lino
Molimau o Kapeteni Malosi
O le seneturi talu ai, na matitiva ai ia Arelie ma Richlienu Mocy ie o lo matou tina matua. E foliga mai o le a momoe a matou fanau a fanau i luga o le ie linou ma lima lima

Molimau o Kapeteni Malosi

Molimau o Kapeteni Malosi

Molimau o Kapeteni Malosi

Molimau o Kapeteni Malosi
"Eltite Biguilile em 1"
Molimau o Kapeteni Malosi
"Paver"
Molimau o Kapeteni Malosi
Taimi fou e faʻatonutonuina ai ni pepa fou. O lau tama ua soloia e filifili se kamupani mo le manaia malaga i se miti. Ou te mafaufau o ai e fiafia i le monsters po o lapiti? I soo se mea, o le a faigofie atu ona taʻitaʻi le tamaititi i le afiafi i le moega ma le lino. O le fanau a le fanau o le fanau mai le agamalu i le paʻi atu o se cotton ie lelei o le lelei o le lelei (i le tac ma gabel ata)

Molimau o Kapeteni Malosi

I le mataupu mulimuli o la matou mekasini, e uiga i le moega potu meaafale e uiga i moega, faamamaga ma faʻavaʻa. I le faaopoopo atu ia i latou, latou te fesoasoani mai ia matou moe lelei aluga, palanikeke ma, o le mea moni, moega ie lino. Mai mea o loʻo ufitia i le moega, e faʻalagolago lava i le soifua manuia ma le lagona o se tagata, ae faʻapea foi, o lona tulaga o soifua maloloina. O lea ia tatou talanoa e uiga i duvet covers ma aluga.

A o le i amataina le XV senituri. Toeitiiti lava o ni upu o lino i fale ma orela e lauiloa. E tusa ai ma le molimau o tusi tusitala o Roma anamua, o le moega o tagata alofa, o le amo o ni laupepa taua mai Aikupito flax ma alatoto. Na talitonuina o le a le loloto i lalo ifo o le mana i lona pele. SE ISI SEAIGA O LE O LE SAILIGA SILI O MATAGOFIE O LE NOFOAGA PO O LE TAʻITAʻI O LE PAVANDOʻI I LE MALO I ASO FANUA - Na fai mai ua sauni e alu i se tamaloa o le fatu. Soʻo se mea e tata ai moega ma ofu i Europa i Europa na amata i le Renaissac Efood, ae oʻo lava i fale o fale mauoa. O Lingerie na matua paʻepaʻe, faʻatasi ai ma le lapō poʻo le paʻepaʻe paʻepaʻe. Na faalauiloa e le Baroque ma Rococo le faiga i luga o le pulupulu o se mea leaga o se mea leaga. Apervaya o se tamaʻitaʻi iloga o le mea ua iloga na salalau ai le moega i le moega o le admame de Pommtour. O ia lea na amata faʻaaogaina ai le tele o le silika o Saina mo o latou ie lino.

O Cynovide o loʻo talosagaina nei mea na aumaia ai tulaga fou i totonu o le potumoe. O le taimi nei e manatu ai le ie lino i luga o le uliuli, mumu, lanu lanu manu felelei manu. Ma le isi, o tagata Saina ma Iapani mataitusi ua faʻaopopoina ai se uiga alofa, e le gata i lea o le mea moni o lenei o se autu talafeagai, o le mea lilo o faʻailoga e fiafia tele. Ae ui i lea, i lo matou taimi, o le faiga mo le moega ie lino ua suia i taimi masani e pei ona i luga o lavalava. Ae o loʻo faʻatatau i le lanu, mamanu, o loʻo i ai le i ai o faʻafitauli, le itiiti ifo ma le aano ma e le faʻaaogaina i luga o le moega.

Ulu ma lo latou tele

O le faʻavasegaina o seti mo se faʻalua moega e aofia ai le lua pillowadcase, tasi le duvette ma ie. E i ai le lima o ulu ma tamaiti, atoa foi ma seti i moega ma lua moli. Uma le moega ie link news heregafications o latou lava igoa faʻaalia i le faʻamatalaga i luga o le afifi. E masani lava, i le au Euroto ona faʻaaoga le faʻaaliga lea: tupu-tele - mo se tasi, si-lea-lima-lima "moega-lima" 2-Mo le moega, 1,5-VOʻU, 1-Pe a mavae le lua-, tasi ma le 'afa ma tasi le moega o le moe, tasi; Tamaiti-ofuvae e ova i le 125cm i le umi mo se cot i le tamaititi. Ae e sili ona taʻitaʻia e le tele o ituaiga i senituri i senikeri mea, talu mai atunuʻu eseʻese, talu mai atunuʻu eseese e ono fesuiaʻi i 105 cm. O le mea na sosoʻo ai na vaetamaina: semi-fana i lalo ifo - 215143cm; Faʻalua - 215175CM, "euro" - 220240cm. Afai e leai se faʻamaumauga o loʻo lisiina i luga o le afifi, naʻo oe na o le faʻatagaina e aloese mai le faʻatauina o ia oloa, ae le o se faʻailoga o le uiga o le ie. Toe fai mataupu taua e tupu o le ata o loʻo faʻaalia i luga o le afifi e le tutusa ma le mea o i totonu. A o nei faʻafitauli e mafai ona 'alofia, pe a fai e te le mauaina le ie lino i le maketi (O lenei faiga phenomena na maua i ai).

I le taimi nei ma matou (faʻapea foi i le lalolagi atoa) i le tulaga masani e mafai ona e filifilia se mea e mafai ai ona e filifilia ni mea e mafai ona filifili, niti, aluga ma mea leaga o ituaiga eseese ma ituaiga o meaola o mea.

E aoga le taʻua o faleoloa e masani ona feagai ma ulutala ulutala e le aofia ai ni ie pe naʻo le tasi le aluga. O lea ia mautinoa e aʻoaʻo le faʻamatalaga i luga o le afifi poʻo le faʻatalanoaina le tagata faʻatau. O le poto masani a le tagata lava ia o loʻo faʻaalia ai pe a faʻatau le ie puipui e aunoa ma se laupepa, pe tasi le taʻamilosaga mulimuli ane o le filifilia o le alafua o le a faʻaleagaina. O meaʻai faʻapitoa ma faʻafefeteina o le a fesoasoani e faʻasaoina le tele o oloa o se tasi poʻo se isi kamupani.

Molimau o Kapeteni Malosi

Fai moega ma ie lino e mafai ona sau mai soʻo se mea e te fiafia i ai, ae e le gata mai i le masani. Naʻo le faʻatauina o se mea e maua ai se tasi poʻo se olaga lona lua ma soʻo se oloa talafeagai. Faʻateʻaina o mea talafeagai home fale poʻo le aveina o ie i le tagata faʻatau. Pau lava le faʻafitauli e moni e fuafua le manaʻomia o le tele o mea. Peitaʻi, i totonu o nisi o aano o laʻau e mafai ona faia mea talafeagai e tusa ma ou tulaga faatonuina e tusa ma ou tulaga faatonuina e tusa ma ou tulaga faatonuina e tusa ma le aofaʻi o mataupu. I le taimi lava e tasi, e sili atu le talitonuina oe lava ma le masani masani nai lo tagata faʻapitoa o le salonis o le a finau e faʻapea o lenei tissue ua fuafuaina mo le moega, poʻo le vice. Soponi tau $ 50-100, faʻalagolago i le lavelave o le faʻataʻitaʻiga.

Mea ma Mea Fai

Meanuʻu Mea mo le Moe Moe Link Lien, Flax, Silk. Amata mai i le Fitugafulu, tagata gaosi oloa faʻaaoga le gaioiga faʻapitoa. Ae, e ui lava e sili atu aoga latou, e faigofie atu ia latou mama ma uʻamea, le faigofie, o le faigofie mo le moe latou te faia puʻupuʻu. I le 5-7 tausaga talu ai na avea ma foliga lelei e fai ai le ofuvae mai mea na manatu e le talafeagai mo le moega, - Poiris, Kasa, Toul, etc.

Cotton Fabcric o le sili ona taatele, ae le o mea tuai mo le moega ie. Na faʻaaogaina naʻo le iʻuga o le XviIIIIILE IGOA. Vitaly, aua o le cotton sa taugofie nai lo Saina silika ma sili atu le aoga flax. Mo le suisui link, cutton ie o loʻo faʻaaogaina o se hawk, batter, simz, satin, flannel (betated cotton).

Capsely Desese, Toscher SIST, i le fausaga o tavas, o le mafiafia o filo o filo e manino vaaia. Muamua, na faʻaaoga o se tala faʻapitoa, faʻapea foʻi mo le aofia ma le 'ie.

E iloga le pauna e le seasea o le lalagaina o filo, ua faʻailoa ai le oloa i le faigofie, manino, ae faʻapena foi ona malosi. Na o le pau le mea e sili ona fufusi. Ina ua mavae le 50-70, o toku o le a amata ona potopoto i le masini fufulu, ma o ato e fausia, o le a vaʻaia ai paʻu o le 'upega tafaʻilagi. O le mea lea, e maitauina lelei ie mai ie ma se tasi mai le pala, ia sa le mafai ona faʻaogaina e masani ai (mo se faʻataʻitaʻiga, ulutala o le faʻaipoipoga).

Sisifonia ma le le mautonu o le tisu, faia o le twut clotton twin lalagaina filo. Ua leva ona ou matauina o le tele o le filo ua mimilo, o le pupula lea. O lea na foliga mai o le gloss - satin foliga silika. Satin e manaia tele i le paʻi, ie lino mai ai e magaala ai ma toese le tele o stylerons - 200-300, ma naʻo le umi lava e amata ona faʻatumuina sina taimi. E taugofie atu nai lo le silika, ae sili atu taugata nai lo isi ie puipui. E mafua ai le lingerie o mamanu eseese mo taimi uma.

O le cute e aoga tele ma e le manaʻomia tausiga faʻapitoa. O le ie e teʻena ai i lo le pauna, ae le pupula pei o satin. Stiz ofuvae, e tusa ai ma le umia le molimau, tetee i le le gata o le numera o styrics ma e taugofie. Faʻalagolago i le tele o le lalagaina, mai i le Citz e mafai ona e faia uma o luma ma le faʻamoemoeina o ulu. O le mulimuli, faafetai i lo latou taugofie ma le taugofie, fiafia i le manaoga faʻapitoa i Rusia. E tusa ai ma nei faʻailoga, e faʻatusatusa i le vavae ma se polyester. E leʻi leva, i luga o fata o ogaumu sa iai o ni laulau mai le "maloloina" nofoa o le doncresar ma Hungarian gaosiga. O le ie e i ai le vavaeeseina ma e le tau le tau o le uʻamea. O le tele o le au a le pule a le tupu. Na pau lava le le talafeagai o lena mea, i le taeao, e mafai ona e iloaina le talepega o le auala mai le aluga i luga o le alatogia o le alatogia. Vavae ese, ou te manaʻo e taʻu le Terry Cotton Blowwear. O ia oloa e matua laʻititi lava fatutu, o le ie e toetoe lava o lamolemole, peitaʻi. E sili atu le fetaui lelei pe a fai e te tosoina se laupepa mo se lapoa tele-lapoa. I totonu o isi mea, e mafai e le lalagaina o oe na alu ese ai i le taimi atofaina e pei o le malulu i le fale.

Perkal-cotton tisu o le maualuga malosi (mo se faʻataʻitaʻiga, parachies ma faʻatau atu e suʻi mai moa). E le masani ona masani i la matou faʻatusatusaga mea, ae i totonu o le faʻaputuga o ia ituaiga mautu ituaiga, e pei o se "paver", e iai seti o Peresia mai Yves Delorme.

Flannel vevela-laveai, vaivai, fiafia i mea o lo o ufiufi i se malamalama o le moli. Fetaui lelei mo Oweseson, pe a latou le o le a latou le lagi. Na pau le mea ua leaga ai - ma le faʻaaogaina masani o "rolls" (o lona uiga, o loʻo fausia luga luga o luga).

Linou ie o le ulumatua. O loo faaaogaina i Aikupito anamua. E le manaʻomia tele le tausiga o le Len-Dolgnets, ae o aganuʻu faʻaleaganuʻulia mo le tatalaina o le filo mai ia te ia. E ui i lea, talu mai aso anamua, sa ausia le pule le matai o le uiga ese o ie lino oloa. O le tapoleni na matua lavea ma manifinifi, ae malosi ma ofuina, i lona uiga leo pupula pupula. Mulimuli ane, pe a uma le tusi lesona i aso ua mavae, na afua ai na mafai ona fai ni mea ua tutupu, ma ua amata ona tatou faia. Veverop o le taugata ie lino ofuvae i le vasega "lux", ae i Rusia, o loʻo avanoa ai le le lelei ma le taugofie.

E oʻo mai i le taimi nei, e tele filo o filogia o aʻoga faʻatekinisi mo ie lino e iloa. Mo le moega ie lino, e sili pe a fai o le fuʻa o loʻo fefiloi (e tusa ma le tasi) ma le cotton. E mafua ai le upia le tagavai i le paʻi ma faʻataʻitaʻi le fufuluina ma le mama. I le amataga, e fesoʻotaʻi ma le masani galu i luga o le ecological mamanuina, i totonu o fagu mai faigofie tapoleni poʻo ni pulupulu o loʻo lalagaina i se ie teteʻe). E le gata i lea, o tagata e le o fefe, o le ie ma se togafitiga o loʻo iai se fausaga tele ma lauulu, o loʻo faʻaalia ai le pajos, ato ma pou). Ua talitonu o lenei mea e afaina ai le tino ma feteʻenaʻiga le paʻu, o faʻamaumauga aloaʻia i aʻoga o le maʻua e le oi ai.

O le ie na faia o le manifinifi manifinifi ie linou e aunoa ma le cotton e sili ona faigata i le alu i le vevela vevela ma le fiva i totonu o le susu. Ina ua uma ona fufuluina, o le ie uncen na statevis e masani ona susulu ma nofo i lalo. Mo hellists, e lua ituaiga o mea ua faʻaaogaina. O le togi aupito maualuluga e le i mafiafia ai filo, uma tapotas sosolo lelei, o le Estatea Edences ovatedy ideadd ma maualuga. O le vasega muamua e ese na o le faʻavaivaia o le filogia o filo, lea e fausia ai se manaia o ie fulufulu mata.

Faʻaletonu le silik o le sili ona taugata ma matagofie mea mo le moega ie. Ae e tupu lona itu, ma e tatau ona aoga le gauai atu i ana mea totino ina ia aua nei le fiafia. O le taugofie tuki ma le silikiki e seasea ona taʻua o siaki - masani ona o se ie maualuga maualuga. O le laei o Europa e le o le maualuga lea e le o le fiafia foi i tagata e ana, aemaise le le talafeagai o tau maualuga o tau ma leo i lalo. O le sili ona agavaʻa, ae o le sili sili ona taugata sili ona taugata-Iapani. O nei ie e faia faʻapitoa faʻapitoa poʻo ni mea laiti o aiga. Alauni e sili atu nai lo le 500 ituaiga o le silika o loʻo ofuina ni igoa matagofie ma gaosia i le atunuʻu atoa (mo le faʻatusatusaina o le 4 e masani ai i Europa). A fautua atu se tasi ia te oe e faaeteete ma le silika, aua o le slidides, malulu ma fai ni matau, o lona uiga o le tasi le mea: o lau interlir o lo o feagai ma se taupulepulega. O le atunuʻu o le la o le la o loʻo i ai i le tele o poto ma poto masani i le tatalaina o le sili ona lelei sili, ma faʻafitauli tutusa e le mafai ona tupu i le ie Iapani.

Molimau o Kapeteni Malosi

Vevecé mai le Iapani Siks faia moega mo le aoina o totonu o Kenzo, Miyaki, Armani. Ona o le maualuga o le tau a rusia o rusia, o nei aoina e leʻi oʻo mai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Vienna, i le kamupani 'aʻai o Hanae Mori, e mafai ona e faʻatauina le moega mai le mimilo o le lacqut.

Mo le ie puipui o ie puipui, o le faʻaaogaina o nei mea a Europa, i le Europa, o metotia le talafeagai, pei o lima-valiina, fusifusi i ni vailaʻau masani. O le Iapani e manaʻomia le faʻaaogaina o le eseese o le agalelei faʻatusa i a latou mea uma. O se faaaʻoaʻoga, o Bmimboo o se faʻatusa e mafai ai ona inu, karavillery, pine-tetea. I le ave, faʻailoga, e faʻapipiʻi i lima, e masani lava lava ia taʻutaʻua o tusiata. E faʻaaoga masini masini, ae e matua faʻatapulaʻaina, ona naʻo masini e faʻaaogaina. O manatu o le ie puipui o ie mo le moega ie i Iapani e le oi ai. I faiga faaupuga anamua, aogā, na tatau ona faia i lalo o le silika, ma e mafai ona faaaoga e le tauemuga cotton po o le māmā.

Iapani ofuvae mo le Europa moega o loʻo teʻi mai i mea masani o mea ma lautele o le tusa o le 30Cm. O lenei faʻatapulaʻaina e mafua mai i le mea moni o loʻo tuleia le mea o loʻo tuleia ai i luga o le au vaʻavaʻaiga. Ae o le moega ie lino i luga o le Iapani funk Frearess Broured e faia o se mea mautu pe lua vaega. O ia tupe e lua ituaiga - aso uma, e faia e le masini (latou te faigofie ma le taugofie), ma mo mataupu faʻapitoa na faia e lima lino, ae e pei foi o le moega o le ie puipui.

Faauma ma teuteu

O le mea masani a Laceso, ituaiga o ie, paie ma le tele o metotia vali, tautua o teuteuga o ie puipui. O le mea moni, ioe, sili atu masini taugata, ma e masani ona faʻaoga i meaalofa ma faʻafiafiaga seti. E aoga foʻi ona manatua lena ie puipui o loʻo iai se tusi faʻamaumauina, faʻaumaina, ma vali, e le mafai foʻi ona fufuluina i le taʻavale ma vai vevela. Vaʻai lelei i luga o taʻiala faʻataʻitaʻi poʻo le feutanaʻi ma faʻatau atu. Veverop e matua sili ona lauiloa ma le Lace mai le amio masani a le atunuʻu i Farani, Italia, Perelia, faʻapea foi ma le Sasini mai Siamani ma Farani. O loʻo iai foi talaʻaga o nofoaga autu e maua ai ni mea leaga o loʻo maua ai ni teuteuga lelei: Vologda, kostroma, eleelea, o le Rusia e le faʻatauvaʻa i le tagata Europa, ae e le tatau ona valevale ai i le Europa.

O le sporoidery stitch e faʻaaoga i luga o le moega ie link e sili atu nai lo isi metotia. Faatinoina ma manifinifi muline po o le silika, atoatoa e mafai ona tausia ma fiafia i le tago atu. O le atopaki e taugata tele, sosoo ai ma Europa, Lusia, Turkey ma Saina, o le masini masini, vali ma le sioa ma le tele o sitiseni.

O le mamanu ma teuteuga e iloa ai ni ituaiga o ulu. O le masani a le masani ai, kulimi kulimi, lanu piniki pe masani ai lingerie, teuteuina ma le lace ma ofi i le lacer ma opo. Romannce poʻo le atunuʻu - o le tele o le sili ona vaivai, toso pe lalagaina o fugalaʻau, bouquets. Avgangard poʻo le nei aso-o loʻo i ai ata ma lolomi, ata-mamanu, e leʻi mafaufauina le lanu poʻo le mamanu o ata. Lanu samasama, lautele, o le tele o lavalava ma ie i ata vali anamua; Tele taimi e faia i lalo o le lagona o le teuteuina o se maota po o le pule. O le ofuvae o tamaiti e ese ai ata mataina, meataʻalo, o mea malie o manu, ata o toa o ni toa o tala ma ata.

Lautele fautuaga

O le malamalamaaga o le lalagaina, o lona uiga, o le aofaʻi o filo i le sikuea centiphimeter, o ni faʻamatalaga taua e taʻu mai ai le afifiina o le laulu. Faʻavasegaina foliga pei o lenei: maualalo le maualuga (20-30 filo i le 1 cm2), lalo ifo averesi (35-40 vulu (65-120), maualuga (85-120) maualuga (130-280). O le sili atu mafiafia ofuvae, sili atu le umi. Post ei ai le malamalama maualalo; lalo ifo o le averesi ma feololo-stadium utton; Luga o le averesi - turkish silike, leai se fatu; Maualuga-pikal, salusek, satin, fale talitane malosi; Maualuga maualuga-gloss satin ma Iapani silika.

O le afifiina e tatau foi ona tuʻuina atu fautuaga mo le tausiga o ie lino, o le tuʻufaʻatasiga o ie ma le polokalame o le a foliga mai o mea uma i le aofaʻiga o latou tele. O Pilikcases e mafai ona nonoa i faʻamau, uila poʻo se agi le manogi o le alatoto. O loʻo faia o loʻo faia i le tulaga o mea i le ituaiga o ato (ma le manogi o le itu pupuʻu) O le pepa e mafai ona masani ai pe ma se paʻu paʻu i le pito. Ma le gata i lea, e faigofie le foʻia o le tagata faʻatau, e faʻalagolago i lana tofo ma le moega o loʻo ia moe ai. I o tatou manatu, e aoga pe a le o le tutumau mata o le au tutumau ma pepa ma laupepa ma fasi suauʻu, aua e mafai ai ona alu malosi le moe.

O le sili ona mafanafana o le ofuvae o le suʻisuʻi mai i se pa puipui o le bradvas i le lautele, leai se mea o loʻo i ai asini ma sui i le ogatotonu. O lea e foliga mai e pei o le Europa o le au Europa o le Uxary Houndsts ma le Rusia, gaosia e le auina atu i fafo. AVOT Dealmer pa mo le maketi maketi, o nisi o turisi ma Saina oloa e iloga i le i ai o auala. Ma o le manatu e le o le le fiafia e moe i luga o le pito. O loʻo talitonu o le lingerie mai le malae paʻia atoa e sili atu le malosi, sili atu le talafeagai ma le faigofie. A o le 'olo, e mafai e se tasi ona fai atu se mea se tasi: Faʻamaoniaina o le ofuvae faia o ni tipi e lua e faʻapipiʻiina sili atu pe faʻafuaseʻi, leai, e mafai uma ona fuafuaina i le lelei o le suega ma mea. Lenei, e tele soliga o le faʻaaluina o tekonolosi ma suʻi e aunoa ma le taugofie i taugofie.

O le alu i le tausaga mo le moe e sili ona talafeagai mo isi ie. O le flax e aoga tele i le taumafanafana, uiga lelei mea e pasi ai le ea, ma i le moega ma se laina o le a le afaina e tusa ma le fasefulu pasene i luga o le fathotes luga. O lenei mea lilo ua faʻaaogaina ma le manuia i atunuʻu ma le vevela vevela. O le cotton e lelei i soʻo se taimi o le tausaga - O mea taʻitasi a le au feberers fesoasoani ia te ia "fetuunai" i lalo o tulaga, o le a e mafanafana. Siliki e lelei mo le taumalulu ma le tuai o le tautoulu, pei ona salu atoatoa le vevela o le tino ma i le taimi e tasi "manava." O le tuusaunoaga o tulafono uma o le sili Iapani, e talafeagai mo soʻo se taimi o le tausaga, talu mai Iapani o loʻo mafai ona e filifilia moni i masina uma o le tausaga. Faʻatau o se seti o ie faʻalelotu, e tatau ona e iloa le tali atu i lou tino. Alergies, mativa lelei-o, vevela pe malulu lagona - o nei faʻafitauli uma - ae le masani ai i taimi uma (ae le o taimi uma) ma tagata faʻaaoga i luga o mea faʻapipiʻi. Peitai o le auala o na o tagata taitoatasi.

E faafia ona suia ofuvae? Afai e te tapeina i le fale, o le mea e mafai ona e filifilia se malu-vevela-vevela-vevela-vevela polokalame poʻo le moli moli, matou te fautuaina oe e feaveaʻi ai le moe tasi i le vaiaso. Ona le tatau loa ona fusipalu lino, ma o le a umi lava umi umi. FUAIUPU Faavae ma i le taimi o Pese, e tatau ona suia soo. O le sili ona lelei vevela mo le fufuluina o 60s. Lenei ua lava e faʻaleagaina ai ni meaola leaga uma o le leaga o le taʻamilosaga. Taumafai e faʻamamaina mea i fafo i le ea fou, aua o le ultraviolet vaega o le malamalama masani e faʻamatuʻuina atu o le ie. Porky Bonthywear ua fautuaina e faʻamago i se masini faʻamamaina.

Afai e te faʻaogaina auaunaga a le tagamea, pe a leai ni auala faʻapitoa ma le vevela o le tasi lea, ma o le tau o le fufuluina ma le tele o vaiaso o le a le sili atu ma le lua vaiaso. Ona le faapupulaina lea o ofuvae palapala ma e le mafai ona manaʻomia e tausia se tele o seti. I le ala, e fia le ie puipui e tatau ona iai? Lua pulou mo se tasi potumoe: tasi i le fufuluina, o le isi ua faaputuputu. Agdium ma faʻaopopo le tasi Spare Kit mo malo. O lenei fuafuaina e lelei pe a e fiafia i se tasi ituaiga o lingerie mo vaitau uma. Ae afai tatou te amanaia le fua o le vaitau ma maua se manifinifi ma malu lingerie i le taumafanafana, ma i le taumalulu malu ma mafanafana, e taua le taofi i le taimi. A leai, e te pa'ū i le faʻateleina o le faʻaalu, ma i le potu malolo e le mafai ona leai se avanoa avanoa.

Molimau o Kapeteni Malosi

Faʻafiafia mo le toe valaʻauina o le faʻaipoipoga na tulaʻi mai i le amataga o le xix senituri, pe a fai o teine ​​ofuvae uma na maua i le auvae moe. O le ulutala lenei teuteuina o le moega o le faaipoipoga. Muamua, o loʻo i ai le fa o le povi, o le umu e aofia ai ma lua laupepa. O pusa na faʻamatalaina paʻepaʻe ma tele na faʻamalosia ma aposidery ma le matapo. O le mea faitino, faʻalagolago i le tulaga o matua, e mafai ona avea uma ma le maʻalepa ma le sili ona taugata. Tele o teine ​​faʻaipoipo ma i o matou taimi e oʻo atu i le faʻaipoipoga o se meaalofa o faʻailoga o ie lino. I Lusia, o tu ma aga o le faia o ulu faaipoipo na leiloa i le taimi o le Soviet mana ma ua naʻo nei ua toe faʻaleleia. Na faia pea e lenei au Europa, ona sulufaʻi lea o tapenaga faʻapitoa o le faʻaipoipoga, sitiseni ma teuteuina i le lima. O le aofaʻi o mea i totonu o se headdes o loʻo faʻatapulaʻaina nei naʻo le faʻaaogaina o le foaʻi.

Kamupani ma le ituaiga

O lenei i faleoloa e mafai ona e mauaina le moe link mo ese tofo, mataupu ma tomai faaletupe. Taugofie ma lelei moega ua gaosia e le fale gaosi a Rusia. O tagata gaosi o ie lino ma cotton oloa mai le Deglogda, Ivanov, Nizhny Novgorod, TRRROM, na lauiloa i Tsurist Rusia. O a latou oloa e tatau ona faʻatauina i faleoloa kamupani, pe a fai o le lelei o oloa e matua mataʻitu ma faʻaipoipoga, sitaili o loʻo faʻatau mai pe a le maua mai lima) e le o mauaina pe a faʻatau.

Linn ma le paluga (flax ma le cotton) moega o ata o ata eseese o ni ata eseese o le konaseti ma aso nei. Tulaga ese aluga mo sofas pe moe i le taimi o le ao (o se tasi-taʻua dums) o loʻo faia o lino ie lino. E i ai seti o le palu ma fua faatatau masani. Ua ese le faʻaletonu o loʻo i ai - mai le manifinifi o le manogi o le pato i le fola. Dyes faʻaaogaina i le gaosia o lino e le leiloa ma sefe le lanu mo se taimi umi lava e oʻo i le masini fufulu. O loʻo iai le ki i aso uma ma meaalofa, teuteu i lau atigipusa, naʻo le tuuga, Rickel, Toace. Tulaga Eseese Mea o loʻo i ai e aofia ai aoina 'auʻaiga: faʻaipoipoga, Tausaga Fou (faʻaalia se manu e pei o se tagata lagolago o le tausaga o loʻo lumanai). O le tau o le tasi itula o le itula e aofia ai ie, aluga ma le ie utu, - - 800-1200 rubles, meaalofa, e le sili atu i le 1800 gebles.

O tagata gaosi mai fafo e masani ona avea ma sui o Suetena, Italia, Farani ma Turkey. IKEA (Suetena) faia ai se ie lelei ie, ae talafeagai mo ni mafuaaga na o le moega ma sofa o lenei kamupani. O mea mautu, masani, lanu masani poʻo valivali i le faiga o le scandapovia mamanu. E maualalo le maualuga o le pito i luga mo le vavae, filo, fusi apaau, manifinifi. E ui i lenei, o le iPa tagi o le a tumau ai lona ofuvae i le le tusa ai ma le tele o masini system. O le tau o seti e mai le 800 i le 7000 rubles.

Italia Geabel Gambel ma Zucchi kamupani suia le lautele ma aoina i le ono masina atoa. O tagata gaosi e fiafia i le tulaga lelei o le moega ie linou ma foliga. Na maua e Gabel ni oloa faatemokalasi. Mamanu e mafai ona e filifilia se mea, mai le masani i aso nei. E i ai le aoina o tamaiti ma se faʻasologa o nofoaga eseese o loʻo faʻapipiʻi (fulufulu, cotton), o se fasilaau, ufiufi. E mafai ona e filifilia mea faigaluega mo aluga o foliga eseese (taamilosaga, laiti, lole, "lole"). Mea e tele o le cotton, lamatiaga, satin. O le sili ona lelei o le tulaga o lenei vaitau o se moega ma ata. Malie lanumoana ma lanumoana ie ma laau, lagi, mauga. Lauiloa cotton ma mumu moega ma se mea tau aoga. Eseese vaega ma tele o loʻo ofoina atu, e oʻo lava i le le-numera numera o le aluga (3 poʻo le 4). O le tau o le vili mai e mai le $ 80 mo le masani ai 1.5-moega ma se faʻataʻitaʻiga o fugalaʻau o fugalaʻau i le $ 290 mo supermodes, e aofia ai esmoluloctions Esmoloction.

Zucchi O lenei vaitau e alu i luga o se masaniga o le tino ma maua ai le coutton ma flax ofuvae togafitia ma ongoi ma nutty dyes, faapea foi ma natura. O le pito sili ona lelei o le Cotton, French French Silk ma BEPRODYER MA LE LICE E aofia ai le Duvette, tolu pe fa aluga ma ie. O loʻo maua e le Kamupani le avanoa e faia ai se faʻatonuga (o le taimi e faʻataunuʻu ai, mai le tolu vaiaso, e faʻatatau i le lavelave) i luga o le ie puipui ma monokalasi. O le tau o aso uma o le $ 120-310. Meaalofa kits mafai ona tau mai le $ 300 i le $ 1000, fuafua i le lavelave o le fasiotia.

Turkish mac ma le le maua le tagata gaosi oloa tatala Utton Floed ie. O aoina e suia i le tele o Europa gaosi oloa. I le vaitau, o le a le o le satin o le salu o le pito i lalo o moli moli, mumu, lanumoana lanu. Susula le ata tusia e sili ona talafeagai mo potu potu moe. Mo le ufiufi na faʻaaogaina o le fale o loʻo faʻapipiʻiina, auro pack. E toʻamalie le povi tele, o se folasaga fugalaʻau fugalaʻau i totonu. E i ai le lelei o le lolomiina fanua, moli. O le tau o le seti o le Citz e le sili atu i le $ 150, mai Sartina- $ 190, o le moega o le a tau ma le $ 100. Na maua mai e le Tac i lalo ifo o le mamafa mai le citz ma batista. O lenei koga, e naʻo le pau le vaega, talu mai le faʻatagatalai mai mea faʻatamafa, wildflowers, sikuea faʻaaoga ai manaoga faʻapitoa. O le faʻavae o le aoina o se faʻamaoni o se amio ma le taufaʻamataʻu. Lanu - mai le faʻataʻamilomilo e susulu, faʻapea foʻi ma ata uma o paʻepaʻe. O le tau o le pusa e $ 25-110.

Farani i Rusia e matua taugata tele ma a latou lava oa, - Fredte, o le aiga-tamoe malosi yoves delorme, e sili atu ona o linksos. O Yves Derlome e faʻaogaina ni mea taugata i le gaosiga o loʻo i ai i le gaosia, o lana sea o le 3% o le ofe uma tuputupu aʻe i le lalolagi. E matagofie o latou masoa, teuteuina i le poto ma le matala ma le mata, ma o meaalofa o le a taugofie, o se tasi o sili ona taugata, o se tasi o le $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500 $ 1,500.

Vavaeese, ou te manaʻo e taʻu atu le tala fou a le Rusia fou "PlableR". Faʻatulagaina i le averesi o tau o oloa o loʻo faia i Farani. I tua o le igoa igoa "Paver" Faila Teʻai, palanikeke, aluga, moemiti, ie palasi, o mea leaga, o mea e manaʻomia e faʻatulaga ai le potumoe ma le faletaele. Aoina o loʻo faʻafouina faʻalua i le tausaga.

O le kamupani Farani Biano Luna e matua le saumoka, o lona aoina e aofia ai ituaiga eseese o le masani ai mamanu. O le tusi lesona lea ma masini masini, e tatau ona i luga o pito o le aluga o le aluga i luga o le aluga. E i ai le aluga mo le le masani ai-tulaga o le plilled, plad (masani o le cotton), washpared. O mea e faʻaaogaina ese: Cotton, flax, Europa ma Turkish silika. O le tau o seti - mai le $ 80 i le $ 300, meaalofa o le faʻaipoipoga ulu - e oʻo i le $ 1000.

Anamua Creent e toese uma ona potu moe i luga o le citz ma Sana i Turkey e faʻaititia ai le tau o ie lino. Ae e le o lona uiga e le o lona uiga o le uiga ua faaitiitia. Oloa e matua le pulea, ma e le faatagaina le faʻaipoipoga. O le aoina o loʻo faʻafouina i le ono masina, ae o le sili ona fiafia iai vaega - Snow-paʻepaʻe, ma Buds o loʻo tulaʻi i le tele o kamupani i taimi uma. O le tau e le sili atu le $ 190 i le ulu.

Taitasi-faʻaaloalogia tagata mamanu i le vave po o le amataga amata ona fausia ni kolisi o tamaitusi mo le fale, e tatau ona aofia ai ma ie lino. Ralph Lawren, Donna Karan, Armani, Paloma Picasso, o Kenzo o loʻo faʻaalia i le tele o faleoloa faʻavaomalo. Na pau le mea na o le faanoanoa, o tau o nei mea e sili atu, ma e laititi lava le filifiliga. O lea la, o foafoaga o tagata mamanuina e tatau ona o i Europa. Matou te faapea atu, faʻatau atu "Oldations, O faleoloa tele, o oloa e faʻaititia atoa ai tau, ma e mafai ona e faʻatauina se tupe lelei tele mo le taliaina o tupe.

Blomarine i lona aoina mulimuli collabodows ma swarovski, o le moega uma o ie ma kenitila ma atigi fagu. E le gata i lea, o se tekonolosi faʻapitoa o le gaosiga rhinetones na fausia, ae le faʻatagaina ni solo e faʻamama pe o le a tuʻu mai ai o le tino. Oproxidery ma Venetian Lace mo ni meaalofa o loʻo faʻaaogaina foi. O le tau o le masani masani o le $ 300, meaalofa - e oʻo i le $ 1000.

O pusa o fanau o loʻo faʻaalia i kamupani uma ua taʻua. Gabel e ofoina atu headsets mo pepe moega ma ave i luga ma tuuga. Tac e faʻaaogaina ni faʻailoga faʻapitoa ma se ata o le fiafia e sili ona fiafia i ai - Barbie, Mickey Maau, Winnie Pooh, Harry Potch. O le kamupani Italia Junior faia se sili sili ona lalelei, ae le o le soona sitaili ma ofutino o paʻepaʻe, piniki, lanumoana, lanu malamalama, lanu malamalama ma fulufulu. O seti uma o loʻo faia mai le le fetaui i le paʻi atu o Cotton o le lelei lelei. Tau mo seti e tusa lava pe tutusa - mai le $ 40 i le $ 100.

O lenei o tagata faʻatau Rusia e maua le avanoa e faigofie ai ma vave suia le mamanu o lo latou potumoe ma le fesoasoani o le moega fou o lavalava. E le gata i lea, e le gata i le fiafia, ma le fiafia, ae faʻapea foi foʻi ona latou filifilia o nei mea manaia. O lea ua avanoa uma sitaili uma mamanu ia te oe.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai faʻafetai le faleoloa "i le potu potumoe" mo le fesoasoani e puʻe ai ata, faʻapea foi ma le "Volog

Faitau atili