Ofu mo afi

Anonim

Toe tasi lava i le magalafu. O le taimi lea matou te mafaufau ai i vaega eseese o le "Figplace" fesili i le taulaga fatuga.

Ofu mo afi 14171_1

Ofu mo afi
Kesi afi ma le lua-itu-itu-itu o ogaumu 845 (Cheminines Filipo). O le tasi itu faalagolago i le puipui. I le talosaga a le tagata faʻatau, o loʻo faʻataunuʻuina ma se uʻamea uʻamea i luga o le paluga faataamilo i le chimney
Ofu mo afi
Austrofulama
Ofu mo afi
Taulai i ai
Ofu mo afi
Tolu filifiliga mo le nofoaga o Fligu PIPE e aofia ai le rod o le taualuga
Ofu mo afi
Supra
Ofu mo afi
Aoina chimney i totonu o le fale: agavale agavale i fale uma; Saʻo (e le usitaʻia tulafono
Ofu mo afi
Chemining Filippe Intirip Interior Orgwall
Ofu mo afi
O le Mentian's Monolithic Down Iron Iron Matrouce ei ai le sili ona faigata afu Layrinth
Ofu mo afi
Taulaʻi AdagiooCucus mafai ona taulimaina uma geometry solo
Ofu mo afi
O le Country Style faasaga i fafo ua tuuina mai o "piliki". O latou foliga e ono sili ona eseese: sinasina lapisi, tusa. O itumalo e faʻamoe ua faʻaoʻo atu i le fale galue, fana. Afi afi mai le EdIl Kamin
Ofu mo afi
O Ranstart mai Cheninees Filipipe ua filifilia atoa i le puipui. Feagai ma le sikuea o le steel modules, o se tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma le stanless steel
Ofu mo afi
Lua eseese o le chimney mamanu: ma le taga (agavale) ma aunoa ma le (taumatau)

"Matou te faia" lavalava "mo le afi," o le ulu o le Dutch na uʻuina i le gaosiga o uila afi, Harry pelele tiliko ona. AmAs, tagata e ona tagata e ana le tagata, filifili lenei "ofu", faʻamaonia ma a latou lava tofo ma faʻapitoa faʻapitoa, e mafua ai ona iai potu faʻapitoa.

I le mekasini "Manatu o lou fale", mea e uiga i le afi mugafiti na lolofi i ai (

"O le Autonomoous Fofoga Fesootaiga",

"Le Puna o le vevela ma le filemu" ma

"Afi, Firewood ma Brow Phopes ..."). Innisses lit o itu eseese o le faʻafitauli o le fausiaina "lavalava" mo le afi i se atunuʻu. E le gata i lea, e matua lava le fatu o le afi musuai mai piliki. O le mafuaʻaga o lenei tusitusiga o le talanoaina o vaega autu o le "magafagafa" fesili i le taulaga fatuga.

Vaega Tusi

E oʻo mai i le taimi lea, e leai se pepa faʻatonutonu a le atunuʻu i Rusia, o le a otootoina ai lea o le tele o manaʻoga mo tagata faʻavaeina o fale ma fanua. Ma e leai se faʻatagaina poʻo se faʻasalaga tusitusia. O le malamalama i le snipo "vevela, o le ea ma le ea o le ea" o loʻo i ai fautuaga i le fausiaina o mea ma le scap 2.04.05.05-91 "ogaumu o loʻo malu"). O fale faʻatau o ata e masani ona faʻaaogaina o se taʻiala i gaioiga o palakalafa o lenei pepa o loʻo tuʻuina atu i le ata o chimoys (3.76), o le puipuia o le afi (3.84) . E ui lava o le tulafono, o lenei pepa e faʻaaogaina naʻo le ogalaau ma e le o iai ni faʻamatalaga i le magalafu.

O nei taʻua o loʻo maua i nisi o teritori tulafono pepa faʻatonuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi faʻatapulaʻaina o galuega a Modek o fale mo le taulaga na faʻaaogaina i le 1996 (MFS "Fale Nofofua Fanau" 3.01-96). E tusa ai ma lenei tulafono, o le faʻapipiʻiina o le afi afi e faʻatagaina i fale mautotogi i le fogafale mulimuli o se fale nofomau poʻo le nofoaiga o le nofo ai, e lua tala ma e tasi le fale e lua-tala O le tulafono e le o faʻaaogaina i fale, i le galuega o le Chimney Channel ua uma ona faʻataʻatia fale o le fale, atoa ma le "o le palu O faleoloa ma kesi o tagata polesi, o lea la o le chimes auala o se tasi o uiga talafeagai o le fausiaina o le fale). O fale ma fale, ia faʻatinoina le polokalame sisitema ile tulaga ole aufaigaluega, fausia se mala e mafai ona nofo ai i se fola.

O pepa muamua na tuʻuina atu i le magafiti o le afi o teritori a le au mataʻutia o le Saogalemu o St. Petersburg ma le Leongrad Region ". Tulaga faatonuina faapitoa. Metotia metotia. Tnpb 6-01-99. " Lenei o loʻo faʻaalia i mea o loʻo faʻaaogaina i le fausiaina o le matiga, o le faʻatonuga faʻataʻitaʻi ma le siosiomaga o loʻo iai, faʻapea foi ma le potu e faʻataʻitaʻi ai afi.

O le leai o se tasi tulafono tulafono faʻavae e mafua ai le le mautonu ma le le mautonu e masani ona o mai le fausiaina o ni uila maʻai. E tafao faamasani, o le fausiaina o sea fausaga e tutusa ma le toe fausia o le fale mautotogi o le nofoaga tutusa ma le i luga o le tulafono o le Taualumaga mo toe faʻatulaga nofoaga i fale nofomau i Moscow "mai le 29 Setema 1999).

O le a lenei afifi o pepa? Muamua o mea uma, o le faʻatagaina e manaʻomia e le itumalo poʻo le itumalo. Ia maua lenei faʻatagaina e te manaʻomia:

tasi. Saunia se fuafuaga lelei. E tele ina tele taimi e faʻatupu ai taumafaiga soʻotaga a ni faʻalapotopotoga e lua: O loʻo auai kamupani i le tuʻuina atu o ni mea taulelea, ma le faʻalapotopotoga poloketi e i ai le laisene e tuʻufaʻatasia ai se fuafuaga toe faʻaleleia.

2. O mataupu lelei e ono manaʻomia se faʻaiuga faʻapitoa i le tulaga o le fale fausaga (TZK). O loʻo iai faʻamatalaga o loʻo iai le TTK i le inisinia suʻega o le feaveaʻi ma le faʻapipiʻiina o fale, aemaise lava faʻaiuga e uiga i le avanoa faʻapitoa.

3. Maua ni faʻatonuga ma faʻaopopoga i se kamupani o loʻo iai se laisene e atiaʻe ai fautuaga i le saogalemu afi (mo se faʻataʻitaʻiga, vinio moe, basashikha).

fa. Mulimuli ane, ia maua le faʻatagaina mai le faʻatautaia o le Malo afi o le afi (UGP) o le Itumalo poʻo le Itumalo.

Faʻaopopoga ma afi afi, aua o faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai, o le sili nafa ma le faʻaogaina o le mauaina o se faʻatagaga. Le isi, o le a manaʻomia ona e faamaopoopo le atinaʻeina o atinaʻe i faʻalapotopotoga faʻapitoa (matou te tuʻuina atu se lisi o tulaga mo Moscow, i isi taulaga e mafai ona eseese lisi):

Sanepidemad; Itumalo o le Itumalo (SES);

Itumalo o le Post Centatectatectagel ma Desiction Department (Rapap);

I le paleni po o le pule o le fale (dez po o le ha);

I le Projebililia poloketi o le setete fale o le setete o loʻo vaʻaia o le muamua o le itumalo o le loia;

Tagavai Custocal Asiasiga (pe a fai o le kesi i totonu o le fale);

O Modiorephreefperse;

Mose tagata ma Malosi Asuria;

Veletonuina o fesoʻotaʻiga ma le moscorpelle (pe a fai o maa e fesiitai);

Fale asiasiga o le itumalo.

Ona manaʻomia lea mo le mauaina o se mau tusia o tagata na o le tuaoi, luga aʻe - ma le fale foʻi ai e mulimuli mai ai, latou te le o se mea e fausia ai le faauigaina o mea na toe fausia ai ma faailoga i HSEK. O le vaega mulimuli o le faiga o le gaioiga o le MVK fonotaga ma le faamaoniga o le protocol mo le numera talafeagai.

I ni vaega tutusa e fetaui lelei, e tatau ona e totogi aloaia totogi totogifuapauina (i le lautele- $ 800 ma maualuga). Ma e naʻo ni tupe faʻaalu a le Pepe. I le faʻataʻitaʻi, faʻamatulaga e le tagata e nonofo ai mo Moscow tau $ 2000-3500 (tagata nofomau o le Moscow eria o le 30-40% taugofie). Afai o le ae le gata i le fausiaina o se magalafu, ae i le taimi lata mai e faʻatino ai isi toe faʻaaogaina i le fale mautotogi, matou te fautuaina oe ia tuʻufaʻatasia nei mea na tutupu. Ona le mafai lea ona maua faalua le faʻatagaina o le faʻatagaina. Tele 'inoʻini i le lumanaʻi e faʻatapulaʻaina le maua o le tasi le faatagaga mai maputi, faʻamoemoe o tagata na totoe o le a le faʻatulagaina siaki o latou teritori i le taimi. O sea tulaga o loʻo tumu i ni faʻafitauli faataʻitaʻi, mo se faataʻitaʻiga, ma le JCC, ma le isi. E tusa ai ma fale fale, o se fale nofomau poʻo se tagata nofoia, o loʻo faia le toe faʻatagaina o le nofomau, e tatau ona aumaia i le setete muamua (Fale. 84, Vaega 3).

Ina ia maua atoa le afifi o pemita, toetoe lava leai se tagata faʻatau e le o tutoʻatasi, e ono lava le umi - ono masina, ma o nisi taimi e le sili ona lelei. E tele le tusiata ma le fausiaina o kamupani faapitoa i le mauaina o pemita i le MVK. Matou te fautuaina ia e tuʻuina atu le faʻaiuga lea o lenei tulaga faigata i tomai faʻapitoa. E te totogiina se kamupani e uiga i le 10% o le aofaʻi o poloketi ma sefe le tele o taimi (faʻapitoa e foia ai lenei faʻafitauli mo le 2-3 masina) o le a sili atu.

A e faʻatau se fale mautotogi i le ogatotonu o le fale, ua e maua le avanoa e foʻia ai le faʻafitauli o le "resitala" o le isi metotia e uiga i le faʻatulagaina o galuega. O lenei fesili e feutagai ma tagata tusia o le fale, lea na oomia uma popolega i le faamaopoopoina o suiga i le mamanu o le fale ma fai fetuunaiga talafeagai i le fuafuaga. Ina ua mavae lena, o le faaeeina o le afi afi o le a le o iloiloina e le toe faauigaina.

I totonu o fale o le muai fausiaina fale, o le a talafeagai ai e faʻatautaia se suʻesuʻega o le setete (o lona, ​​ma le saogalemu, afi saogalemu). Suesuega ma Faamamaina o loʻo faatinoina, i isi mea, faʻalapotopotoga a le Malo, e pei o faʻaaliga, lea e oʻo atu ai le tau o le faiga atoa o le 1000 rubles. Afai i le toe fausiaina o le magalii, e te le solia le faʻamaoni o le fausaga fausaga, e le manaʻomia isi pepa faʻatagaina. Ine moni, i fale tuai, laupapa poʻo le fefiloi o luga o loʻo faʻapipiʻiina, ma bootfighters tuuina atu le faʻatagaina e faʻapipiʻi ai le magalafu "ma le tele". I lea tulaga, o le a sili ona e suʻesuʻeina se suʻesuʻega o se faʻapitoa faapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, o lea lava viniko na tafe mai.

Muamua tausiga

Ioe, o loo e tumu i manatu masani ma faanatinati atu e te iloa na latou iloa ai. Aua le faavaveina. A tusia i luga se potu avanoa ma se magalafu muamua, o le a tatau ona latou tali atu i ni tele faʻatekonolosi manaʻoga. Muamua o mea uma, e le mafai ona tuʻu i luga o le ala o mea e ono tusia, a le o le ae maua ni faʻafitauli faifai pea i le saunia o mea masani. O ata sili ona malosi, e pei ona e iloa, tulai mai i luga o le laina sao i le va o le faamalama ma faitotoa faitotoa. E tele le osofaiga ole ea. O a latou faʻaaliga faʻalagolago e le gata i luga o le tulaga o faʻamalama ma faitotoʻa, ae faʻapea foi mai le fontinelation system. E sili atu le fuafuaina o le sili ona lelei nofoaga i lalo o le faʻatonuga o le fomaʻi, o le tele o kamupani vaʻalele o loʻo 'ai i le tuʻuina o uila afitusi.

Mafaufau i le mauaina o asu ni auala i totonu o le fale o le asu asini, e masani lava ona valaauina ai ni ata o "i le tulaga o manatu o le" Chimney "e leai se tasi e faia). O le mamao i le va o le asu asu ma le magalafu e tatau ona laititi. I le "puipui" afi, o le ogatotonu o le chimney i le pa o le aʻi o le itu aʻiaʻi e mafai ona ofi mai i le itu o le 150 mm, i luga o le tasi puipui i le mamao vili. O le filifiliga lelei o le tulaga o lenei ogatotonu i le maualuga o le 1.9-2m mai le tulaga o le fola mama.

O auala a le afu e masani ona tu i totonu o puipui o puipui o ni mea e le masani ai (o loʻo taʻua i luga o le Wall auala), pe tuʻuʻesea, i luga o le tutoʻatasi. O le leai o se faʻaofuina ma le lua i luga aʻe o le afi, o le ituaiga o ituaiga o le fausaga, pe taofia, manoa ma palauvale i le taualuga o le ofi ma pa.

Ia mautinoa e mulimuli i le puipui o loʻo faia ai le magalafu o le magafagafa, sa faia i ni mea le talafeagai. E le tatau ona faia ni fesoʻotaʻiga - eletise eletise, kesi ma vai. A o leʻi oʻo i le faitotoʻa o le ogaumu e tatau ona maua ai se avanoa avanoa o le itiiti ifo o le 1.5m, e le mafai ona faʻatumuina i meafale.

Snip 2.04.05-91 "vevela, ventipration, ea malulu"

Gaoi vevela

3.73. O le maualuga o chimneys, e faitau mai le grate grid i le gutu, e tatau ona ave i le itiiti ifo i le 5m. O le maualuga o chimneys tuu i le mamao tutusa pe sili atu o le maualuga o le fausiaina o le fausiaina o le fausiaina o le fale e tatau ona ave:

e le itiiti ifo nai lo le 500mm- i luga aʻe o le taualuga taualuga;

le itiiti ifo i le 500mmm i luga o le tumutumu o le taualuga poʻo le pata o le nofoaga o le paipa i se mamao e oʻo i le 1.5m i le skite poʻo le faʻamaualuga;

le maualalo ifo nai lo le taualuga rod poʻo le pamu - a o le paipa a le paipa o loʻo i ai i le mamao o le 1.5 i le 3m mai le sikafu poʻo le faʻamaualuga;

E le maualalo ifo nai lo le laina 10 i le tafailagi, a o le asu le paipa e tu i le skate i se mamao e sili atu nai lo le 3m.

E tatau ona faʻatu i luga Chimneys i luga aʻe o le taualuga o fale maualuluga o loʻo faʻapipiʻi i le fale ma le ogaumu o le faʻamafanafana.

O le maualuga o le sili ona maʻimau auala e latalata i le ale pu pu e tatau ona masani ai i le maualuga o nei paipa.

3.76. O le paipa o loʻo i fale ma le taualuga o mea e tatau ona tuʻuina atu i ni mea e tatau ona maua i le aufaʻatasi na faia o uʻamea mesh ma pu o le 55.

3.83. O le mamao mai le pito i fafo o piliki poʻo sima bepepes i le folau, lalagaina ma isi vaega o le taualuga ma le galuega o le 130 mm, mai ma le vevela o le vevela ma le vevela feololo tetee 0.3 m2c / w ma le le-afi pe faigata-scray mea fou 130mm.

O le avanoa i le va o le asu pu ma fausaga o le taualuga mai le le masani ai o le le mautonu ma le faigaluega e tatau ona polokaina mea e le o le sili ona teuteuina.

O le afi afi ua filifilia ua filifilia e tatau ona tali atu avega i luga o le fola ma uu puipui. Afai o le avega e sili atu le mafai ona faia le malosi o le sili atu o le faʻapipiʻi (o le seti o vaega mai papatusi i nofoaga masani, i le averesi, ma le tele), mo le sili atu. Faʻamalosia e masani ona faia ma se uʻamea faʻapipiʻi pe faʻamalosia sima. Tele o le afi afi faʻapipiʻi i totonu o fale mautotogi e faʻapipiʻi e le 300 i le 800kg. O le Studs o avanoa e le paʻu mai piliki fausaga, latou te mamafa tele (mamafa e tele tone). O le mea lea, ie faʻaputuga faiga mumū i taulaga o taulaga e matua seasea lava.

Faamautinoaina le afi afi

O loʻo faʻatautaia mai i le tele o faʻafitauli i le sefe o le afi e tele o faʻafitauli ile tasi. Muamua, o le fausaga ma le fale gaosi o ia tevey ia te ia lava. E tatau ona impū, e aunoa ma le faʻagasolo. Afai e tatau, ua faʻatagaina ona faʻauia ni auala leaga e se tulimanu o le sili atu nai lo le 45 mai le faʻaupuga. E latalata i le Chimney Paipes, o le Hormal Contraculal na faia - mai ibararal fulufulu manu, Finama sima poloka pe piliki. O le mamao mai le pito i luga o paipa i le folau, CADS ma isi vaega o le taualuga ma le taualuga e fuafuaina e tusa ai ma le 130 MMA mo Bordick ma PRem PABES, mo Cerammic e aunoa ma le le mautonu le CRASTRALL - 250MM, ma le le mautonu o le vevela, 130mm. Mo paipa mai le "Stainless Steel" Ituaiga "Sanuisi" (i totonu o le fausiaina, latou te le o taʻua) o lenei mamao o le paipa).

Lona lua, o le siosiomaga o loʻo taofia ai le taualuga ma tuʻufaʻatasi, faia e faʻaaoga ai mea faigata. Ina ia mautinoa e masani ona masani ona faʻaaogaina le fulufulu fulufulu, uʻamea laupapa, faʻapea foi ma ituaiga uma o le afi-o loʻo faʻaaogaina ma le tele o le laupapa, "(Nikos ma PB)," Rognanda "," Soyazpezownzozoling "," Tauvaga-Tupe Teutupe ", ma isi.

O le popolega o loʻo mulimuli mai o le afi le afi o le faʻatulagaina tulaga (pe a fai o loʻo faia i ni mea talafeagai). Mo lenei faʻamoemoe, cereadom lapopo, maʻa maʻa ma uʻamea pepa o loʻo faʻaaoga. Ma, mulimuli ane, afai o le pa o le mea lea e faalagolago ai le togavao, e aofia ai mea mautu, o le a manaʻomia e fau se isi "faigofie" i totonu o le polliʻau (e tatau ona lautele).

Tulafono Matunaʻe o le Saogalemu o Maota o St. Petersburg ma le Legangrad eria o le afi matagofie. Tulaga faatonuina faapitoa.

Metotia metotia. TNPB 6-01-99

2. O le masini faʻa-aitalafu, o le faʻavae o le faʻagaioiga o le mea e faʻavae i luga o le ofe o le vevela mai le susunuina suauu ma luga o puipui o le potu vevela.

5.2. O le mamanu o le afi ma le chimney e tatau ona maua ai se ea tumau le ea i le potu 'ai i le fale i le fale, aʻo le saoasaoa o le ea e tatau ona le itiiti ifo ile 0.25M / s.

5.8. O le vevela o le pito i fafo o le magalafu (vagana ai le uamea vaega, tapuni ma faʻavave le mea e mafai ona tatalaina), e le tatau ona silia ma le 363 k (90c), e leai se vevela o le ea.

5.9. O le mamao mai le pu fliu i ni vaega talafeagai ma fausaga e tatau ona sili atu o le vevela o latou vevela e le sili atu nai lo le 50c.

5.11. O le fua faatatau o le vaega o le pu o le flie pu i le vaega o le koluse o le asu o le asu e tatau ona i totonu o le 8-15. O le satauro-vaega vaega o le chimney e tatau ona le itiiti ifo ma le 0.03m2.

5.21. Mo le fausiaina o le flus paipa (auala e tatau ona faʻaaogaina: o le sipuni mumu clock brack brands e le maualalo nai lo le vevela o le 0, omea oona M2C / W. O paipa e tatau ona faia o le straless acid-tetee.

5.22. E tatau ona i ai i le vanu afi mama.

Atuatuvale

O se tasi o faʻafitauli tele o loʻo feagai ma le fausiaina o le magala o le veleina o le potu. Mo le masani galuega o le magagana, e manaʻomia le tuʻuina atu o se faʻaopoopoga o se ea faʻaopopo i le potu i le fua i le fua o le tapunia-id-tū 1000m3 / h).

O le faʻatulagaina o fale masani i Lusia ua mamanuina mo le faʻatosina o le ea fou e ala i le le fiafia o fale. O le faʻaaogaina o le faʻapogisaina o le faʻaluaina o le potu faʻaluaina "faʻamau" le potu ma, toetoe lava, toetoe a uma ona aveesea lenei metotia o le vele. Ioe, mafai ona e faʻaogaina le masani masani, e leai se mea faigofie ma sili atu ona faigofie! Ae i le taumalulu, tele na e le amanaʻiaina ai, vaʻai ata tusia. O lea e tatau i tagata fausia ona faʻamalosia ma faia isi metotia o le okeseen metkeke, faʻataʻitaʻiga, faʻauiga pisinisi faʻapitoa. O le tele o mea tatou te maua mai i le ea mai le auala, sili atu faigata, ma faamamaina pea ma vevela iai.

E i ai ni filifiliga sili atu. O lea la, i lalo o le faamalama i lalo, e mafai ona punou se tamai e ala i le pu - ala i le ea o le a ulufale mai i le potu mai le auala (ioe, o le ava ua saunia e le fetuunaiga o le fetuutuunai). O lenei mataupu e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le faʻamafanafana o le fusi i lalo o le faʻamalama, faʻafetai i le malulu o le a vevela pe a ulufale i le potu. O le isi filifiliga o se masini o le ventipelation channel i le puipui o loo vaaia le stargaca. I luga o le sitepu e lava lava le lava o le ea fou ulufale atu i totonu o faitotoʻa faitotoʻa, faʻamalama i luga o le ogatotonu nofoaga. E le gata i lea, ua leva ona vevela i ai ma o le a le faʻaʻaisa o tagata faʻapipiʻi.

Fanua ma Tagata gaosi

Soʻo se mea faatau afi e aofia ai le tolu vaega autu: Fale Fisi, Chimneys ma teuteu faʻalelei. Tele tagata gaosi na tuʻuina atu i le maketi a Rusia o loʻo ofoina atu seti o le afi ma le fale. E le gata i lea, e tele ituaiga eseese e masani ona faʻaalia i le faleʻaiga e tasi. E masani lava ona fetaui le tasi ma le fetuutuunai ma ni isi mea e gata ai. Ua tele 'au gaosi itu i la matou maketi: Arkiane, Creaking Poappet, Lio Faoa, Seguri, Framinta (Asminsam (Asminsa Montexa Monsart Italia), Dovre (Noupway), stovax (United Kings), Hark Scary (Siamani), o le RESC), etc. Faamoemoe, o nei faʻataʻitaʻiga ua iloga e ala i le mamafa tele ma o le mea lea e seasea faʻapipiʻi i totonu o fale mautotogi. Faapitoa i tulaga o le mamanu o le BOLEY Oloa (Holani) ma taulai (Farani). Le gaosiga o le tamaʻitaʻi "afi mumu" e masani ona le auai i ai kamupani, e iai ni oloa gaosi o loʻo i ai.

E matua faigata tele i le eseese o ituaiga tagata gaosi tagata, aemaise lava ona o le tele o latou e iai mato fatafata o sitaili eseese. E tusa ai ma le tau vaega, o oloa uma e mafai ona vaevaeina i 3 vaega: "Taugofie" (o le tau o le seti o le fulpoct ma le porle, e leai "($ 4-10 afe: Bidil Kamin, Cheminines Filipo, Sheavax, Piazzetta, ma le" BOWIANE, BOWIANE, BOWIAY, FOWER, ma isi mea).

Afi. O le pusa afi ua taʻua o le "loto" afi maʻoti. Fafie e susunuina iinei, o le a o latou mafanafana. O le tele o atofaitiʻe ese mai le tasi ma le isi e le gaosiga mea ma faʻaopoopoga o masini o le ea i totonu o le potu. Mafai ona tapunia ma tatala, ae fuafua i le nofoaga na fausia i totonu o le puipui, faalagolago po o le motu.

Toeitiiti lava o "URBANE" ENDPLAMPLOCS e faaauupegaina i se tapunia afi afi. O le lelei o lona maualuga e maualuga (i luga i le 80%), lelei afi saogalemu (o le pusa afi e le omoina le asu ulaula, e le fanaina croul) I le taimi o le susunuina o afi mumū, e le manaʻomia se togafiti faifai pea. E tusa lava pe le saʻo le faʻapipiʻi o le tapunia o le afi, o le a pa'ū ai carbon monoxide i totonu o le potu. Ma, e te iloa, e afaina tele i le soifua maloloina o tagata ma o mea eseese tele e mafai ona taitaia ai lo latou oti. E leai se afi afi e pei ona tatalaina, matautia ata.

O le tele o le tapuni tapunia o loʻo faʻatulaga o loʻo fuafuaina: O le tuʻufaʻatasiga o le suauu tupu i luga o le grate grid, o le ea mo le faʻatulagaina o le vaega o le faʻatulagaina, i isi, i totonu o puipui i lalo o le fausaga ). O le Ash, ala aʻe i luga o le vali, ua aoina i le fale teu oloa. E masani lava ona faʻapipiʻi le ogaumu i luga o le uamea vae, o loʻo aofia ai pe gaosia e le kamupani faʻapipiʻi. O le faʻalogo i lo latou toesea o se faʻailoga o piliki poʻo le sima sima. O le faitotoʻa e masani ona faʻatinoina mai le toesea tioata ma mafai ona mafolafola (taugofie i le gaosiga), sesega sima (sili ona taugata) poʻo le mea e sili atu. Tatala i le itu pe i le itu ma luga. Faʻaopopo faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se mea e faʻaalu ai le 650 ht / gv faapalepale mai Piazzetta, i le lautele faʻataʻitaʻiga o le faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina le nofoaga i le tatala pepa.

O nisi kamupani o loʻo atiaʻe atili faigata mamanu. O lona uiga, faʻataʻitaʻiga, o le foʻa mo le chedic checerisas tupua faʻataʻitaʻiga. O le ea e tuʻuina atu ia i latou i le taimi e tasi mai le tolu itu, e ala i le puipui pito i tua, o le pito pito i lalo ma le felauaiga. O loʻo i totonu o le tulaga i totonu o loʻo i ai se faiga faatupu vevesi, e mafai ai ona e faʻamalieina le "asu ibyrtrith" ma maua se lelei atoatoa o le 75%%. O se foliga manaia o le ofe-suega o le suega o le pamuta (e ala i le ala, aʻo leʻi tusia le igoa o lenei kamupani, geddy, ma au faʻatau "ua faʻailo o ia o le gaioi). O le le lava o le fesoʻotaʻi o fuʻa e faia ai le mamanu e sili atu ona tumau (o lea, le fata o fata i luga o le gedy freebox o le 10 tausaga).

Vavaeʻeseina faʻataʻitaʻiga o le ogaumu o loʻo faʻaogaina i se isi galuega "mama tioata": i le pito i luga, i le va o le faitotoʻa ma tioata, o le avanoa e totoe ai. E ala atu i ai, o le pusa afi "tafe mai le ea malulu, lea e avea ma faʻalavelave mo le ulufale atu i le tioata mama (o se faʻataʻitaʻiga, mo le sup-168, f-148, lautele mai faafiafiaga).

O loʻo lata mai le tiʻetiʻe a le lilika e leai se mea (mo se faataʻitaʻiga, o le saluti o le fusipau poʻo le au paia-jeanciani cheampe) O loʻo iai foʻi se fuafuaga matala (paolo o sea fuafuaga o le taʻamilosaga lea na mu le afi, ma tautau i luga o le afi o le faʻamaliega). O loʻo tatala i le tele o fana o le aufana o le 'aʻai o Boley Borms (faʻataʻitaʻiga 186, 998, 36: 36 G.), o faʻataʻitaʻiga (mezzofofos faʻataʻitaʻiga). O le faʻamaeaina o le potu avanoa e le maualuga atu nai lo le afi, - e faʻamafanafana seia oʻo ina mumu le mulivae. E tusa ai ma le fuafuaina o le vevela inisinia, o le lelei o le tufuga e tatala le afi afi o le 5-20%. O le aofaʻi o loʻo maualalo ona o le mea moni, muamua, o le afi o le ea ma le saʻolotoga o le ea, o lea o le kolosi o le chimy o loʻo lele i totonu o le paipa vevela Faatasi ai ma le asu. Lona lua, o le talepeina o le piliki (ma le tele o le avanoa o loʻo faia o piliki) - o le vevela afi afi ma maua ai le vevela tele telegese

Ina ia faʻateleina le lelei o le tatala fafie mai le piliki, e manaʻomia le faʻateleina o le faʻailoaina o le i totonu o lona itu i totonu - fai mai, e faʻapipiʻi ai se ipu o loʻo lafo i le puipui i tua. O ia "vevela faasee amplifiers" e ofo atu i a latou faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Falani Kamupani Rene Brisach-RB 35, RB e tatala i totonu o fale laiti e fa o ni laʻau e fa. Afai o loʻo e "malosi" e se mea tatala ma aua le malilie i isi filifiliga, ia mautinoa e siitia le magalafu i luga o le posdium, e mafai foi ona o ni mea e le ofi ai (e mafai foi ona o se tioata le talafeagai).

Susulu - O le "Malamalama" afi, lea e nafa ma le fatuina o le mea e tatau ai ona o le fluse o flus scas mai le ogaumu. E mafai ona faia mai ni mea eseese: piliki, vevela-tapoti sima, cermiracs, uamea. Mo le simmon, o se faʻailoga lea e pei o le tuʻinanau, leai ni uiga fuasaga ma anti-afaina ai meatotino o mea e taua. Ole vaega ole Fugalaʻau ma le maualuga o Chimney ua faʻamautu fua ile tele ma le malosi o le ogaumu aasa, faʻapea foʻi ma mamanu. O le tulaga masani e taliaina o le Chimney Cross vaega ma le tele o le ogaumu o le ogaumu (lautele / maualuga) o le 1:10. Ua i ai ni ata faʻapitoa o loʻo i ai ni ata faʻapitoa o loʻo i ai le fua faatatau o le lapoa ma le maualuga o le chimem i le tele o le ogaumu. O le sili sili ona lelei e faataamilo, o se mea e sili atu le leaga nai lo le sili le le talafeagai e latalata.

Uamea Chimneys e pei o le "Sanuisi" e sili ona lauiloa i le aso - lua-paipa, ma le faʻatumuina o le faʻaaogaina o le on-geultt conton. E faia i le "Stainless Steel" le mafiafia o le 0.5-0.6 mm. O le Lusia Maketi o loʻo faia se tele o le tele o le tele o soʻoga o loʻo ofoina atu o oloa tutusa: BOFIL, Nigara (SIDARA), Viljous), Viltar Suesuega Inisitituti (Rusia). O loʻo fesootaʻi ai chimoneys i le ogalaau ma ogalaau faʻapitoa paipa, ma faia foi mai le "Shinzeless Sheel". O le ulufale mai o le paipa i totonu o le Chipe Norney ma ona faʻapipiʻi ma le auala ulu o loʻo faʻagaioia e le sili ona leaga vevela-tapuna. Tau mo paipa o tagata gaosi eseese mafai ona eseese faigata: o tagata gaosi Rusia e tusa ma le $ 65-80 (mo le lapoa o le 2 taimi sili ona taugata, $ 160. E moni, o le tagat o le mulimuli mai o lenei sili atu sili atu: o vaega taʻitasi o le "ufi" o le, i itu e lua, ua tapunia atoatoa "staless".

O loʻo i ai foʻi ma le-e leʻi valaʻauina chimnecleve chimneys gaosia mai le fusu o swel (o le toʻatele oi latou e lua-vaega, e aunoa ma le vevela vevela). E faʻaaogaina i totonu o le faʻaonaporiona o le tuai o piliki o chimneys ("gilzing" - faʻapipiʻi i totonu o le pipi o le paipa o le shimex i vaega o le faʻasologa o le lautele. Maua nei paipa, pei o le agamalu (Farani), o le tau o le 1 pm ma le lapoa o le 150mm- $ 48, ma le lautele o le 200MB-5).

Chitrac Chimneys i le Maketi Rusia o loʻo fai ma sui o le Kamupani a Siamani Tona. Fai se ata e tolu o le vaega: o loʻo i totonu o le vaega o loʻo i totonu o le vaega, i totonu o le siʻusiʻomaga, i fafo atu, fafo sima (fula sima). O le mafiafia o le simipiki paipa paipa innadin-15m, e tetee atu i le malulu ma faigofie ona malaia. I le va o le vaega o le tuʻufaʻatasia ma le sima o loʻo tuʻuina atu e le gaogao e mautinoa ai le ventrain o le system. Le le lava o fausaga chitratic, faʻapea foʻi ma piliki faʻa-combicks, o le tele o le mamafa.

I le magalafu, e mafai ona e susunu le laau tele: ok, beech, kake, Birch, e tufaina. Ae le o lamepa uma o loʻo susunuina tutusa lava o le latou tuʻufau faʻalagolago i luga o le mataʻaga. Teteʻe ma ni pu laiti (mautu) ua faʻanoanoa lemu, o loʻo taofia le vevela. O loʻo aofia ai o 'aufaʻasese o' au, maple, pueta. Avanoa ma saunia lelei le faʻaoʻoina o moli uila. E le fautuaina le amataina o se afi mumu ua vaivai ai - o le Poplar, Yawa iT.p. Faʻapea foi mo le maga faatauvaa o mea leaga, o loʻo i ai se tele o le toe faʻaleleia, sologa lelei ma fai saofaga i le faʻafefeteina o le chimney. E le gata i lea, o papa e faʻafefeteina o aloiafi o le afi, e mafai ai ona mafua ai le numera o ni mea i tafatafa o le ogaumu.

E le tatau ona faʻatumu i totonu o le malele muwse, e leaga tele ma fai i ai i le faʻavaeina o se aofaiga tele o le kolisi (susuga) i totonu o le laʻau. Ua lauiloa o le laau filogia o loo i luga o le 50% susu. O le faʻapipiʻi o le ogaumu e talafeagai mo le fafie lea e maua ai le susu, o le 15-20% (o lenei e fetaui ma fafie, o le ADS 2-3 tausaga i le faasalaga). I le tulaga o le vaega, e matua faʻasaina e faʻaaoga ai vailaʻau poʻo se suavai o penisini, Kerone, ava malosi, suauu. E le tatau ona laʻititi le umi, sili ona lelei - 2 / 3-3 / 4 o le lautele o le fluse pu.

Afi i le afi afi e mafai ona "taalo." Mo se faʻataʻitaʻiga, atavali o le afi. O le vai mai tusi faʻapitoa o loʻo iai fautuaga i lenei mataupu: "O se masima masani e maua ai se lanu samasama samasama, o loʻo mafai ai ona faʻaoʻope mea uma o le ogatotonu ma le lanumeamata ma meamata. sili atu le faia o se vaifofo ma faasusu i totonu o le mutiafu ". O le Fono, o le mea moni, manaia, ae mo nisi mafuaʻaga e leai se mea o tusia i le tusi e uiga i le leaga o le ausa o le apamemea apamemea mo se tagata. O le mea lea, ina ia atamamai ma filiina ia faʻamatalaga ma le faaeteete, pe a mafai, aloese mai vailaʻau ma isi faʻaopoopoga. E sili mo le "natura" auala o le taalo ai i le afi. Ina ia mafai ona aumaia le afi o se ata faʻapitoa, e mafai ona e faʻaogaina ni fasi ma aʻa, ma ia maua ai le manogi o juniper, cherry ma aleʻa.

O fea e fai ai fafie? O lenei fesili ua foʻia ona fofo i le tele o auala, talu ai ua leai ni matou faʻafitauli i le laupapa. O nisi e fiafia i le otaota e latalata i le tagata faigaluega a le tagata faigaluega (e tatau ona o se fafie lapoʻa ma i soʻo se ituaiga o le lumanaʻi, o isi e tuʻuina atu i le vaomatua faleoloa ma maua ai . O le sili atu faanatinati faafitauli o le teuina o fafie. Ma afai e faigofie tele i tulaga o le atunuʻu fale (fausia se pato ma tausisi i le soifua maloloina), ona sili atu lea ona faigata i le taulaga. Mafaufau i le teuina o fafie muamua. Faʻataʻitaʻiga, faʻailoga i le mea i totonu o le tasi potu aoga (fuafuaga, i le kapaʻi). E manaʻomia tele le avanoa o le potu. Aua le faia ni fafie, aemaise le mea faapitoa saunia, i le pito i lalo, e le gata ona mago, ae pei ona latou le mamago, ae pei lava o le tele o lauola.

I le tusi folau o le ogaumu taʻitasi, o le faʻatagaina ituaiga o suauu ua faʻaalia. O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo le susunuina e le gata i fafie, ae o loʻo vaea foi, enaena le fagu. I le faʻataʻitaʻi, o le tele o lago afi ua malelemo uma ai i fafie tutusa.

E le lauiloa Brick Chimneys i fale fale o le taulaga i le aso. O la latou fausaga o se taimi-o le taimi e alu ai. O le mea foʻi, o le le agavaʻa o piliki chimney o se taua tele o le luga o puipui: o le paʻu ua teuina ia i latou, o le pai, ua leva na tupu. Ae o le ata o le chimney e le gata paipa. Ina ia puipuia le timu, Snow ma le savili o le savili i luga o le fata (o le na avea ma vaega o le chimney, solo i luga o le taualuga), o se deplictorctor ua faapipiiina. I fale ma taualuga mai mea gafatia, o le sili atu o le sitaili na faia i uʻamea mesh ma pu o le sili atu nai lo 55m ua faaopoopo. Faatasi ai ma se mea leaga a le chimney, o le chimney o loʻo sapalaiina ma le fiafia (chymosa), o loʻo faʻateleina ai le faʻateleina o le fasi. O ili e fai lava si tele i luga o le maketi Rusia, mo se faataitaiga, o le Vilpe faataitaiga o le Oy kamupani Finnish SK Tuote ($ 640), o le ZRS 170 faataitaiga ($ 360) ma le ZRS 180 ($ 480) o le Swedish Systemair, o le triaramino faʻataʻitaʻiga ($ 450) o le Italia kamupani Votalia Prophice. Mafua o le masini ulaula-centrifrifrifal fausiaina ma le nofoaga o le afi i luga o le turbine, o lona uiga, i fafo o le sone o le luko aveese. Mafaufau pe afai e te faʻaeʻaina lau ani chimney, o le mea mulimuli e tatau ona galue i le afi afi uma. I le isi itu, o faigata e mafai ona tutupu mai. O le asu e nonoa i luga o le tumutumu o le chimney o le ulu.

Feagai ai Filifili le foliga o le magalafu, o lana sitaili fegalegaleaiga ma "amio". O le Tala Faamamai o le ua manatu i ai o faitotoa mai maamora, e itiiti masani maamora (Arriaga, Piazzetta). Landy sitaili masani faʻaalia ai "piliki" - oneone, maapaʻai (tele lava e masani ona faʻailo mai le maamora. Atunuu-faiga ofo cladding kamupani e pei o CHEMINEES Philippe, Piazzetta, Rene Brisach, Seguin. O le maamora e fetaui ma sitaili o ata o le Deco, o aso nei. O le siʻusiʻomaga ma le maualuga o le tekonolosi e manaʻomia i le uʻamea ma tioata (Arkiane, Cheminines Filipo, Taula). Gunfall "manatu o lou aiga" N 9 mo le 2003. I le auiliili, ua faamatalaina auiliili e uiga i le tali eseese mamanu o le feagai i le tusiga "O loo e nofo i le magalafu."

O le faasaga i le vaega mulimuli o le vaega mulimuli o galuega fausiaina, pe a uma ona maeʻa le nofoaga. I totonu o tagata faigaluega o loʻo avanoa i le maketi a Rusia o loʻo i ai foʻi monoblock fausaga, o loʻo i ai le ogaumu ma o loʻo i ai le "tino" faalagolago i ai le tau o le Portal i luga o le mea (aemaise maamora ma maa taugata-faalenatura), o le exclusivity o le mamanu ma e mafai ona mai le tele o selau i le tele o afe (ma e oo lava i le faitau sefulu o afe) tala Amerika. I le auala, pe a okaina le tagata taʻitoʻatasi o le port (po o le atoa mamanuina o le magalafu), o sea gaosi oloa, gaosia ma le leai o le 2-3 masina.

Tagata faatau

O kamupani o loʻo auai i le faʻatau atu ma faʻapipiʻi tele ni afi, tele. O le filifiliga a se tasi o na mea. Ae a o le i faia le faʻaiuga o le konekarate mo le sapalaiina ma le faʻapipiʻiina o le afi ma, matou te fautuaina oe e suʻe manatu nei:

le nofoia o le tusipasi i mea na tuuina atu ma laisene na faia;

Avanoa o pasi saogalemu mo afi;

O le vaitaimi o le taimi na tuʻuina mai e le gaosi oloa o le magalafu ma le kamupani na galue ai i lana faʻapipiʻi (i le taimi mulimuli o le 1 tausaga, ae afai e te ulufale i se kamupani faʻaopoopo.

I le taupulepulega e manogi i le uila e le tatau ona i ai le asu. Ae latou te tulai mai. O le tele o avanoa masani o le asu i totonu o le potu, ae le o le paipa paipa. Afai ua fausia se tulaga mai ia te oe - Aua le faatopetope e valaau le kamupani ma ita tele: "Ua e faia le leaga ma le laugatasia oe!" Muamua siaki le swober- atonu ua galo ia te oe ona tatalaina. Manatua le mea ua leva ona faamamaina le sima aso ua leva, ona ua mafai lea ona ia toe faapipiiina le pulu (aemaise o lenei talafeagai mo paipa ma se tamai koluse vaega). Pe o le ata o le chimney maua se mea mai fafo (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi se maʻa poʻo le oona o le manu fafaga). O le Chimney e tatau ona fufulu, pe a maeʻa le mutia o le afi. Leai se mea sili ona ogaoga o le asu o le leai o se oso i totonu o nofoaga o le ea fou. O lenei faʻafitauli e tatau ona faʻaaogaina e oʻo atu i le vaega o le fausiaina o le magalafu, pei ona faʻamatala auiliili i le "Vestraiction".

O le malosi o le faʻapeina o le chimney e mafai ona faʻamatalaina i luga o le mata, i le lanu o le afi. Ma le le lava o le ea, e mumu le afi mumu, ma ni ofu pogisa. Lulu paʻepaʻe lanu ma fulafula i le chimney fai mai o le pau le mea e sili atu. Masani uiga e fetaui ma le auro samasama lanu o le afi. O le tau o le tau e iai se aafiaga tele i le galuega o le magalafu: o le tofitu ua faʻaititia le faʻaititia i le puao ma oso i le matagi matagi. I le taimi o le tausaga, aemaise i le taumalulu, pe a tupu le eseesega i le potu i totonu o le potu ma luga o le auala e tele tele, malulu malulu ea ua fausia i chimney. O le tuleia o se fasi kulimi, e fautuaina le tuu o le tasi pe lua nusipepa i le vaitusi i le asu i le asu o le asu ma susunu. I le taimi lava e tasi, liusuavai le matiga mea e maua ai le "tele" afi (chips, nusipepa, lala).

I le aluga o taimi, o le chimney charnels leiloa le fufula, o le atigi uʻamea mafai ona malepelepe, ma e masani ona sasaina le fusipaʻu. I lea tulaga, o le a manaʻomia e le Crimney o Shimil. Afai o le afi afi o loʻo matua fou lava, ma ulaula i taimi uma, e mafai lava e le saʻo le mamanuina ma o le tele o le ogaumu o le chimney. Pe o le ulu o le ulu e maualalo ifo nai lo le ventipelation auala sipei tupua na tu i luga aʻe i luga o le taualuga, - i lenei tulaga o le a aumaia e le chim i se nofoaga ua maua. Ina ia mafai ona 'alo ese mai le lalolagi faʻafitauli, aua le faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le mamanu o le magalafu mo fesoasoani mai se fomaʻi. Afai e leai se afi ma se mea ma lenei mea ma le magala e amata ona ulaula, siaki muamua le avolik. A atoa le tumu, na tafe mai le ea, tafe i le tamai kalama ua taofi, o le mafuaaga lenei o le asu ma mumu.

Faagaioiga ma le Tausiga

Mai le agavaʻa e faʻaaogaina lelei le pa ma le afi, le saogalemu o le faʻagasologa, faʻamanuiaina teuina, o le umi o le susunuina o fafie, ma le gafatia o le fausaga o le kaponi monoxisi.

Muamua lava, e tatau ona e liliu saʻo le afi. O le umi o le susunuina o le ogaumu o le tasi fafie o loʻo taʻoto o 5-10 itula. E le i ausia e faʻateleina ai le umi o le faʻasologa ona o le ova atu o le atoatoaga gafatia, e tatau ona faʻatumuina i fafo atu o le 2/3. Mo le tausiga o le tele o moli, o laupapa o se laititi lapoa o loʻo faʻaaogaina, ae i le tele o mea. O le tele o faiga e ausia, i se isi itu, o sina vaega laititi o fafie lapoa fafie. E tatau ona manatua o le taimi umi o le faiga o le magagana o le televave faiga e tau atu i le filogia o le ogaumu, tioata ma asu.

Afai o se Niche ona o le teuina o fafie o loʻo tuʻuina atu i le fausaga o le afi ma le ea i lalo o loʻo faia, aua le sikoa ai se niko o fafie.

O galuega e sili ona le fiafia ma le taimi e faʻatatau i le faʻagaioiga o le afi o le afi o le ogaumu o le ogaumu o le ogaumu ma le chimney mai le le atoatoa o le toto. Fai atu i le faʻavae e fesoasoani e faʻaitiitia ai le pau o le pau o le paʻu, faʻafanoga o le pilimu ma, sili ona taua, mafua ai le faʻateleina o le manuʻa.

O le chimney e masani ona faʻamamaina i le faʻaaogaina o se meafaigaluega meafaigaluega faʻapitoa ma nila ("vao", poʻo le "hedgehog") i luga o le filifili i totonu o le paipa i totonu o le paipa i totonu o le paipa i totonu o le paipa i totonu o le paipa i totonu o le paipa i totonu o le paipa i totonu o le paipa O le ulavavale o lo o tuʻu saʻo i totonu o le ogaumu poʻo se taga faʻapitoa, fuafua i luga o le magafagafa masini. O le mamanu ma le faila e sili atu ona faigofie, aua e puipuia le potu mai le mao. O le masini o le taga e tatau ona toe faʻafoʻi i le fuafuaina o le tino o le magalafu. O le sili ona leaga galuega o le fufuluina o le afi ma le matala faʻapipiʻi ma e aunoa ma taga: gofie le mea leaga tele e felelei i le potu ma le filogia mea uma. E mafai ona e aloese mai le filogia atoa, e fai o se mea faʻaseeina ai le ogaumu mo le faʻamamaina. Fai mai o loʻo auai i faʻalapotopotoga faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, "Delom") poʻo ni faatauga faʻatau, faʻapipiʻi ma tautua afi ("Artch", ma isi mea). Asiasia ma mama le chimney fautuaina 2 taimi i le tausaga. Ina ia taofia le faʻavae o le paʻu, e mafai ona e faʻaogaina ni afi afi i ni vaega faʻapitoa, pe o le matua "tina tina" fua o le faʻamamaina o le fiva o pateta oona. E fuafua fua mai le chimney e mafai foi ona o le olithovy ma le asped boowwood.

O le tausiga o le magalafu e le o le sili atu le popole: masani ona siaki le fufusi o le fusipaʻu o piliki mala o palo, pei o le tioata tioata, Aveese lefulefu (pau mai le fale o le ogaumu). E mafai ona faamama le ata ma se ie puipui. Lafo mea lilo uʻamea puipuia mai faʻalavelave malolosi ma "taʻaloga vevela (o se suiga tele (o se faʻafitauli matuiā i le vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a malulu vai i totonu o le vevela

E ui i le lavelave o le fausaga ma le tausiga o le magalafu, o le manatu o lona mauaina o se manis sili ma sili atu tagatanuu. A maeʻa mea uma, fesootaiga ma le ola e ola, o se tasi lea o sili ona matagofie o le mea moni manaʻoga o le tagata. O le afi o le punavai o le malosi ma le toafilemu, vevela ma malamalama. Avatta uma o lenei e masani lava e le i ai i le taimi umi aso taumalulu.

Ofu mo afi

O tagata e ana fale mautotogi, lea na faapipiiina ai lenei tulaga faʻatau, faʻatinoina lona faʻavae tetele. Ua lava le tala e fai mai o le "le faigaluega" o le potu Tovili ma le fale mautotogi ua faaopoopo i le tasi-faleoloa e nonofo ai ma liua i se lua-tulaga. O le faʻatulagaina ma le fausiaina o le matiga na faia e tutusa ai ma le toe faʻaleleia o galuega, lea na faʻaliliu ai i latou o ono masina, o loʻo faʻaleleia atili. Uma Permits mo le afi afi sa aofia ai i le aotelega afifi o pepa teuteu toe fausia.

Ofu mo afi

Ina ua maeʻa le umi o le afi mumu, na filifili ai e fausia i luga o le fogafale lona lua, i le fale tifaga. E le gata i lea, sa faʻalogo i se auala faapena e pei ona faʻatamaia e le aunoa ma le paʻu i tafatafa o le auala. O le filifiliga o le fola lona lua i lenei tulaga sa lamatia, aua o le mea autu na faʻaalia o le maualuga o le chimney o le a tusa ma le folauga lona lua 2,2m, o le O le maualuga o le fafine chimney i luga o le taualuga e tusa ma le 2m). Lagolagoina mo le maualuga o le chimney (maualalo 4-5m), na aumaia i fafo atu o avanoa e fausia ai se masani masani malosi manumalo. Na alu nei le tagata e na o le tagata e ona Ma i le iʻuga, latou te leʻi leiloa - o le filifilia filifilia o le tele o le tele o le ogaumu (stade-5607, e tusa o le umi e mafai ai ona saunia.

O le i ai o se tulaga tele tele o manatu, e mafai ona faʻatonutonuina e tagata i latou lava e mafai ma liliu i tagata faʻapitoa i le taimi o le filifilia o pusa. Taofi i luga o le tapunia o le uʻamea o le anrorem dovre, poʻo le po o le mafai ona sili atu 16kw ma le mamafa o le 1 le kilomita o le fale e aunoa ma le tele o le avega e aunoa ma le avega. O le tioata o le ogaumu e iai le pepa vaalele, o se ituaiga o fetuʻunaʻiga i le va o le vai "mafolafola" fausaga ma taugata semi-laga.

Ofu mo afi

O le Vevela Faʻatumuina Tabe ituaiga "Sanuisi" mai le Stainless Steel na faʻatauina i se tasi o le fausiaina o maketi o Moscow. A o le fausiaina o se auala mo le chimney, talanoa ma le faafitauli o le tulaʻi o le uʻamea i totonu o le ufiufi puipui. Na vave faia le filifiliga: na latou faaee atu le vaega o le lakapi (o le va feagai i lefu i le itu, e le sili atu i le 45, e ausia uma manaoga). Aua o loʻo faʻaaogaina le mea sili ona lelei ma moli mea lelei o le laupapa, ma mo le maamora-natura. O le presttope e faia i granite, lea e sili atu ona leaga ma i totonu o le kapeta potu. I le ala, o foliga o le magalafu, matagofie ma le leai o se mamafa, mai le amataga ma le iʻuga o le manatu o le fale o le fale, tusiata e le galuega.

Fuafuaina o le tau o le afi ma le faapipiiina

Meafaigaluega ma galuega Tau, $
Dovre 2900 gl (Nouei) 1430.
Paipa mo chimney ituaiga "sanuisi", faia o shinsupless steel 180.
Faapipiiina (fagota tinoitupe) 130.
Mataupu faia o le plasterboard lua sefulu
Faasaga i le maamora 230.
Saunia laau (granite) 240.
Ventilation Grilles (3 PCs.) 70.
Mea mo le fausiaina o se Kimney Head (piliki, sima, ma isi) 80.
Faapipiiina o le magalafu 600.
Atoa 2980.

Ofu mo afi
Potu ma le maota o le magafagafa, o loʻo faʻaaogaina ai pini i totonu o le laupapa laupapa, ma se nikoini mo le nofoaga o loʻo fuafuaina, o loʻo fausia ai i le bodral. ala, ma tioata faitotoa i itu uma e lua, model- Mars 75 mausali ST Czech STEKO). O lenei manatu ua faʻailoa mai ai se suʻega o le tusiata: O se potu tele na vaevaeina i se tamai afi (tusa ma le 5m2) ma se potu malolo. O le chimney sa natia i le faʻavaʻa puipui o loʻo aofia ai ma le pa puipui ma se nichhe mo tusi. O le au talimalo e fiafia e malolo i le magalafu, e le afi, faitau tusi e fiafia i ai ma pepelo o le albums ma ata.

Ofu mo afi

E mafai lava ona nofo i le magalafu i luga o le fola (o loʻo faʻaoʻo atu ai ma se eletise eletise, laina ma le paʻu o le paʻu o le paʻu) poʻo le paʻu o le paʻu. I lalo o le faavaa faalauiloaina, teuina pusa ua faatulagaina mo pusa e teu ai, o le isi maua le uluai lenei o le tusiata. e faigofie ona liua le magalafu o le magalafu mai le tapunia e tatala ona o le faitotoa, lea e mafai ona faatulagaina i le tulaga ola aʻe ai. O loʻo i ai i le pepa tatala e masani ona fai le afi, aua o tagata e ana fesoʻotaʻiga ma le afi afi. Mai le itu o le potu malolo, o le laina o le Portal magalafu ma se tile sinasina glazed convex keramika.

Ofu mo afi

O le tulafono, ou te le tatalaina le faitotoʻa o le afi afi mai le fefe o le faʻaleagaina o le fale o le lotoa o le lotoa. Ma i soo se tulaga, o mea e le mafai ona iloa.

Chimney ma le atoa maualuga o le tusa o le 7m (o potu totoa o loʻo i luga o le fale mautotogi) e iai se mamanu malosi. ua faapipiiina le lizage malulu tutotonu ea, ma le mantelter ua toe faatumuina e le aunoa ma le ea fou, o lea o le magalafu e leai se faafitauli i le magalafu mo le taimi faagaoioia uma.

Fuafuaina o le tau o le afi ma le faapipiiina

Meafaigaluega ma galuega Tau, $
Mars 75 St ogatusa (Steko, Czech Republic) 3500.
Paipa mo chimney ituaiga "sanuisi", faia o le syness speael ("preco", Lusia) 1200.
Glazed Chimic Tile (potu malolo o feagai ma) 300.
Meanutfarn o Plasterboard (Chimney Sese) 600.
Faapipiiina o le magalafu 600.
Atoa 6200.

O le laupapa faatonu faafetai le kamupani "Art-tone", "pato Hall", "mea maoae na faatino-Bis", "Evita-fireplaces", o le tusiata Igor Bobenko mo se fesoasoani i le tapenaga o mea, faapea foi Vladimir ma Innu Pozdnyakov mo se fesoasoani I le faia o ata ata.

Faitau atili