Faapipiiina faatonuga mo palasitika faamalama

Anonim

Ole poto masani o le foia o faʻafitauli na mafua mai pe a faʻapipiʻiina faamalama palasitika. Faʻaopopo faʻatonuga mo le fuaina o le faʻamalama matala aʻo leʻi faʻamautuina le faʻatulagaina o malifa.

Faapipiiina faatonuga mo palasitika faamalama 14174_1

Fale palasitika fou
Faamalamalamaga tatalaina mai i le masina muamua. E mafai ona e amata faʻapipiʻi se faʻamalama fou
Fale palasitika fou
O le faʻavaʻa e sili atu le tau o le tau o le faʻaofuga. O le amataga e mafai ona ofi, ae tatau ona tumau le faʻavaʻa
Fale palasitika fou
O le faʻamalama faʻamalama e gaosia e se taula o loʻo i ai ma le lapoa o le 10 mm. I lalo o le faʻavaʻa, o se seti o fetuunaiga papatusi mo le tulaga o loʻo vaaia
Fale palasitika fou
E maua mai i le "Faailoga" o le Spiframe avanoa. Nofoaga o "Fasioti" e tatau ona faʻamamaina ma le faaeteete mai le pefu ma susu ma le vai
Fale palasitika fou
O le faʻapipiʻiina o le faʻamalama sill e faia o le Foam o loʻo faʻaaoga i le pamu o le lotoa o le localscut prop. O le malifa o le faamalama e tatau ona 2-3. Ona faʻapipiʻiina lea o le faʻamalama i le faʻavaʻa ma le tagata lava ia e ala i le le lava o le Europases i le faʻavaʻa
Fale palasitika fou
I luga o le faʻapipiʻi ma faʻamautu i le amataga, o le faʻavaʻa e mafai ona saogalemu le faʻaaogaina o le ea
Fale palasitika fou
O loʻo faʻaulu mai lima, pe a maeʻa le pito i lalo ma pito i luga ma tapuni-o loʻo fetuutuunai lelei
Fale palasitika fou
Faʻamamaina ma susu le laualuga o le puipui, gaosia "faʻailogaina" o le pito i luga ma le faʻasolo
Fale palasitika fou
E faʻapipiʻiina ma faʻaputuputu le faʻamalama i le faʻamaumauga. I luga o nei galuega o lo o uma. Na amata ona galue le faaiuga i se aso pe a polymemen
Fale palasitika fou
O le aso lona lua o le faʻapipiʻi e amata i se fom i le faʻataʻitaʻiga o gaioiga i se isi itu
Fale palasitika fou
O le slope ua faʻapipiʻi i fafo ma le vai ma le faʻaʻaisa o le tino mo le paʻu
Fale palasitika fou
O le faʻapipiʻiina o pa o PVC i le Faigamalo, o le faʻavaʻa e faia ai le paʻu "faʻataʻitaʻiga" i le faatumuina o le doovve o le fomu. Sima suʻi, pe a tatau ai, taulaʻi le vaega o le a faalauiloa ai. O le notches o loʻo apalai i luga o le faʻapipiʻi luga o le malifa
Fale palasitika fou
O loʻo faʻaofi le vaega i le saunia "PRPPOL". Fausia "Toemaia"
Fale palasitika fou
O le pamu poloka e ogatasi ma le auivi e faatatau i le faamalama vaalele. Ua faʻamautuina i le fausiaina o Stetch, lea, ina ua uma ona faʻaoʻo le mea leaga, e mafai ona aveesea. Paʻu le avanoa i le va o le slope ma le panel "propsumes" Vaʻai
Fale palasitika fou
O le faʻauma i le tulimanu o loʻo faʻapipiʻiina foʻi i luga o le foma ma kapela
Fale palasitika fou
Faaofi le ofi i luga o le faamalama i le faamalama ma le fesoasoani a le pvc kelu. O le tagata o loʻo faʻaaogaina
Fale palasitika fou
Niche i lalo o le faamalama ua mulimuli ane "faaipoipo" ma i le faaiuga o le aso faigaluega (pe a osofaʻia
Fale palasitika fou
O lenei foliga o se faʻavaʻa e latalata i le faʻavaʻa i le faʻamalama sill, faʻamaufaʻailogaina e le masani ai sili ona lelei o le sami i tausaga o gaioiga

E tele faʻafitauli pe a faʻapipiʻiina faʻamalama lata ane. A ituaiga faʻafitauli, pe faʻapefea ona filifili i latou, sa matou taumafai e siaki i o matou lava aafiaga.

O se tamaloa o se nofoaga faitupe.

E i ai le mea lelei ia te ia, na ia maua ai le mea sili.

Charles Lam.

O le Windows o loʻo faʻatau atu nei le tele e faigata tele le le mautonu i le tulaga o filifiliga: palasitika, laupapa, alumini, "uʻamea-fafie-fafie-fafie-laupapa-fafie-fafie-fafie-fafie-laupapa o loʻo i ai" faʻatasi ai. Peitai, i le tulaga o le iloaina o le itu ma na latou fai mai, "Leai se tala fatu, pe ..." aemaise i le mekasini tusitusiga. Ma o le mea e te le o faʻalogo ai, malaga i totonu o kamupani pe talanoa i o latou pule i le telefoni! Aemaise le alofa i tagata e scold e tauva. Pe a latou faalogo i mea uma, o le filifiliga la, e faia oe lava. Faatusatusaga, e mafai ona mafai, ona talafeagai, tau talafeagai ma taugata tupe.

Ae o le filifiliga ma le laulaufaiva o faamalama e le o ni matua. I le maeʻa ai uma, o le sese faʻapipiʻi ia sili atu le sili "strip" Windows e mafai ona avea ma ulu tiga mo oe mo le taimi atoa o latou faʻagaioiga. O faʻafitauli e aliaʻe mai ile faʻatulafonoina e tuʻuina atu i lenei tusitusiga, faʻasalalau e le gata i luga o faʻatalanoaga ma iloiloina o latou lava tiute faʻamaonia faʻapitoa, ae o lalo foi o le faʻafitauli o latou lava aafiaga. O le mauaina o lenei poto masani, na poloaʻiina e le tusitala se seti o faʻamalama palasitika mo lona fale mautotogi. Na filifilia i latou e le na o mafaufauga tau tupe, ae o le mea foʻi e masani ai "masani", o le taimi nei o loʻo fiafia pea i ai le manaʻoga sili.

Galue i le suiga o Windows e mafai ona vaevaeina i le fa tulaga. O le aso e gata ai mo le muamua o lea e le faʻatapulaʻaina i se mea aua e faʻalagolago i ai ia te oe. Tolu mulimuli ane, e fesoʻotaʻi tuusaʻo ma faʻapipiʻi, tolu aso faigaluega. Matou te tosina mai: e le o kalena, tagata faigaluega igoa. O le kalena vaitaimi o le faʻatinoina o nei vaega e tolu o le 7-8 aso. O le a tatou solia le tatou tala i le vaega e tusa ai ma vaega ma latou manaʻomia ona talanoaina faʻafitauli e mafua mai.

Tulaga muamua sauniuni

Ile taimi lea, o lau galuega o le filifili poʻo a Windows e te manaʻo e maua (tasi-potu, faʻalua faamalama, ma, e tatau ona latou faia e tusa ai ma mea faʻapitoa Faʻafiafia, o loʻo aʻafia ai le Herrmal, etc.) ma mai le tulaga o le a faia faʻavaʻa o le a faia ni faʻavaʻa. O le faia lea o lenei mea, fuaina le faataaliloga matala ma, o le i ai o iʻuga o mafuaaga o loʻo i luga, talanoaina le faʻafitauli i kamupani eseese. O le iʻuga o nei mea uma na tutupu, e tatau ona iai se mea e tusa o le ata faʻaalu, o le a le tau o lou faʻamalama, ma o le a le mea tonu o le a faʻalumaina ai poʻo le le fiafia o lou tino). O le a le Windows e fiafia ma mai le mea e le mafai ona fautuaina. Avatu fautuaga i luga o le filifiliga o le faʻapipiʻiina pea. E pei ona faʻaalia e faamalama, o faamalama e sili atu le faʻatonuina i kamupani ma a latou lava gaosiga poʻo ni tagata faʻatau aloaia o se tagata e lauiloa Europa gaosi oloa. Ma le sili ona lauiloa faʻamatalaga gaosi oloa, o le tulaga maualuga o le lelei o le mautinoa mautinoa mautinoa.

Vaega Lua: Poloaiga

A e filifili i le filifiliga o se tuʻusaʻo tusiata, valaʻau le matai-faʻatauvaʻa. I le avea ai o se tulafono, e sau o ia i se aso muamua ma oe i le taimi atofaina. E faʻapena e fua fua mai i fuafuaga faʻataʻoto lea o le a taliina ai le Windows. E tatau ona talanoaina uma e le tagata faʻatau mea uma mo oloa i le lumanaʻi: Filifili le numera o mea pueata i totonu o le faʻamatalaga ma le faʻamalama o le faʻamalama (numera o mea pueata o le tioata faʻaaogaina ma le agavaʻa (manaʻomia) o le faʻaaogaina o tioata-sefe tioata. Symenie O loʻo e talanoaina le faʻapipiʻiina o fou faamalama faʻamalama ma pese, lo latou lautele ma le faʻatulagaina, faʻapea foi ma mea o le a faia ai. Toe lisi isi mea e fai ai ni mea e fai ai: osquito Nests, taofi le faʻatapulaʻa o le sash, etc.

O le iʻuga o fesoʻotaʻiga ma le Matai o le tagata e tatau ona avea ma faʻavasegaina o se faasologa lea e manaʻomia ai le ata auiliili o outou manaʻoga ma saini. I lalo o lenei pepa, o le Matai e fuafua le aofaʻiga o le mea tonu o le Windows ma le teuteuina o le Windon o le a tau. I le auala, i nisi o kamupani e le faia se faʻatonuga, ae i le taimi e tasi le konekarate, pe a mafai ona e faia se alualu i luma, e leai se faʻavae mo le gaosiga o O faamalama o le a faagasolo). O le isi mea e te totogia pe a uma le faaiuga o le galuega. O le faia o le alualu i luma o le a manaʻomia ona asiasi i le ofisa o le Kamupani i le isi aso.

Tatalaina - malamalama i le puipui mo le faamalama.

Tulaga fa - "Faʻataʻitaʻiga" i le faʻamalama matala, puipuia le faʻavaʻa mai le itu i fafo.

Auivi (I le metotia) - o le PoD System, o elemene o le (fata, Riglels, oona) i uma pe i nisi node e fesoʻotaʻi ma le tasi ma isi.

Sioa - tatalaina le vaega o le faamalama. E mafai ona tatalaina (i fafo pe i totonu) poʻo lalo, faʻalagolago i le ituaiga o mea e faʻaaoga. E mafai ona tatala ma matala, ma tatala le flale-gagau ma matala, ma leʻe.

Māmafu - itu o le faamalama matala. E vaevaeina i fafo atu o le faamalama (mai fafo o le faamalama) ma totonu. Nofoaga i totonu e faia, o se tulafono, faʻalauteleina i le potu e faʻaleleia ai le moli moli.

Malo maualalo - Filifiliga mo le Faʻamalieina o le Storter Windows Milope, faʻatagaina e aveese le timu timuga i fafo atu o le tatalaina.

Faamalama laupapa (Faamalama sill) - plate taoto i luga o le pito i lalo o le pito i lalo jamb (slopping) faamalama, ma le soli i fafo ma totonu.

Meaʻai e uiga i faʻafitauli e aliaʻe i lenei tulaga.

O a pa puipui na faia? O le faʻafitauli muamua o loʻo faʻaalia i le faʻapipiʻi tulaga, e ui lava e tupu muamua. O le, ia tatou fai mai, i le "le saʻo lava le" faʻauiga o le tele o le lumanaʻi faʻamalama (e tupu pe a suia o fausaga tuai). Ma le fua e o mai ai lou fale, i lona tupu ai, atonu e matua faamalieina - i le amataga i totonu o le faʻamalama tuai ma faʻafaigofie le mea o loʻo i ai le puipui. O le iʻuga, pe a maeʻa le faateʻaina o le pito i luga o le tuai, o le toe faʻafouina o le pamu ma le aveeseina o le "sasaa" ma le "mou atu o le tatalaina o le tele o le faʻavaʻa (o nisi taimi e tele).

Mai lenei leaga e mafai ona mautinoa se faʻailoga maualuga o le taulaitu e faia fuataga, ma le tauofoga o le kamupani na e liliu ai. E le gata i le faʻailoga o le faʻailoga o le faʻailoga o le Scratul ma le auiliiliga o le mafaufau, ae o le lelei foʻi o fuafuaga o le faʻamalama o loʻo tatala i fale ma faʻasologa. O le maualuga e masani lava ona malamalama i luga o le faavae o se taimi umi poto masani.

O le tulaga agavaa o le lumanaʻi o loʻo avea ma itu uma o le avanoa o le tatalaina (mai le potu ma mai le auala), lea e manaʻomia mo le saʻo o le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o le loloto o le kuata ua totogiina. E manaʻomia le faʻatuatuaina e iloa ai mea ma le malosi o le i fafo atu o lenei aofaiga o ia lava. Ma pe a na latou le mafua ai masalosaloga, e mafai ona e alu e fuafua le tele o le faʻavaʻa. Lelei, pe a fai o le faʻavaʻa o le a sili atu nai lo le pito i fafo o le faʻamalama matala i le 25-30 mm i itu uma (o lona uiga, i itu uma o le a ulufale atu ai i le mea fa). I le faʻataʻitaʻi (matua paga lea), e le mafai i taimi uma ona faʻamalieina lenei manaʻoga (i fale o gaioiga eseese, e malosi tele). Ae e tatau ona tatou taumafai e fai le auivi e ulufale ai i le kuata o le kuata, e ese mai le faamalama o le a foliga mai o ana faasee. E le gata i lea, pe a fuaina, e tatau ona fuafuaina pe fia le amataga o lo oi ai nei (lea e le masani ai i le tatou fausiaina). O le malosi o le skew o le a tatau ona tauia mo le siʻitia o le tele o le faʻamalama (i le tele o le skew), ma le ala i le laina.

Ia e uiga i le taufaasese a le kamupani. A filifilia o le faʻaaogaina matala, ma le mama o tulaga na faʻamatala atu i luga, e sili atu le tele nai lo le gaosia vaega, tagata faigaluega, o lea ia tatou fai atu, o le "le faʻamaoni" i le "ai" o loʻo i ai i le tagata faʻatau: "ae ua e sau! ..I o le a? " Ua toe avea le "masini lelei" i kamupani uma, ma o le ua uma, logoina le tagata faatau i le mea na tupu, agai i le mauaina o auala e foia ai le faafitauli. E mafai ona latou o mai o lea, mai le faavasefi i le tele o le amataga i seisi auala e taliaina i lenei tulaga ae le i lafoina le faamalama. O le filifiliga o le tasi poʻo le isi tali faʻalagolago i le tulaga o le vala o le tele o le tele o le tatalaina ma le faʻavaʻa. Afai o nei manatu o nei mea e laiti, o le tatalaina ua na ona lelei. Afai e maualuga, o le faamalama ua lafo i le suiga, o loʻo faʻatino i le aso faigaluega. Ina ua mavae lena, le faatūina o le "faʻalauteleina tele" o loʻo tuʻuina atu i le nofoaga (e leai se tamaloa e ola i totonu ma se gaogao o le faʻamalama matala!). O le Racobo "tulaga sili ona lelei" mafai ona ausia se fetuunaiga o le fofo, poʻo le Brict o le aufaʻatau (pe a fai o se tagata faʻatau a le tagata i lalo o le lautele Faʻateleina ona o faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa (latou te tatau ai ona tietie lelei), o le "tulaga o le" tulaga ".

O a ni mea e filifili ai mo le faʻamalama o le faʻamalama ma afu?

Maualuga ma mautu lauiloa i le gaosiga o faamalama subs o loʻo faʻaaogaina e ni mea se lua - lalagaina o le chipboard ma pvc.

Dse-faavae faamalama faamalama - tumau, faigata, ofu-pala (laminate e ufiufi). E mafai ona e maua saogalemu i le taimi o le fufuluina o Windows, tuu se vevela vevela ma agai i luga o le fugalaau pona i luga o latou luga. E ui lava e faia i luga o le faavae o le moli susu a le susu ma le susu "e mafai ai ona tapunia le taligalu (mo se faʻataʻitaʻiga, anictone" .

O le palasitika faamalama Siitia, pei o ni faʻamatalaga faʻamalama, mai le pvc e ala i le 'au. O le laufanua, atoa foi ma faamalama mai le laupapa, e puipuia e le ofuina o le ofu faafoliga. O ia oloa e le o aafia i le susu ma mismisganisms (lea e taua pe a fai e te faʻatupuina le fugalaʻau), ma o latou laga e tetee i le faʻaleagaina o masini. Ia i ai se mamanu mautu, e le noatia i le solomuli, eseese i le maualalo o le vevela vevela. Mamafa e sili atu nai lo le faamalama mai le laupapa laupapa. A maeʻa ona faaumaina pito, faʻapitoa faʻapitoa, nonoa i le glue (tusa o le $ 1 / PC.). Udnostats mafai ona faʻaalia i le ono o nifo (e mafai foʻi ona e gagau le laualuga ma malosi.

I le gata i lea i le igoa igoa mai lua, o le "talanoaga faavaitaimi, ma faʻalenatura, e faʻaaoga i le gaosiga o agisi, ma mea e masani ai.

O ata tifaga e masani lava. O le taugofie o le sluvanzed steel, o loʻo pisia pe a uma ona faʻapipiʻiina. Aluminim e sili atu le faitau "ola" nai lo le "Galvancial", ae o le a tau le sili atu nai lo le sili ona taugata. Afai e te okaina Windows mo lou lava fale, matou te fautuaina oe e mafaufau e uiga i nofoaga faʻapipiʻi ma se plassivol polysum i lalo o le lanu uamea. E moni, e sili mamao atu le matagofie matagofie matagofie.

E tele taimi e taʻu mai ai e le tagata o tausia se manaʻoga ia faʻaaogaina vave ni vaega iloga (pe a fai o se faʻataʻitaʻiga lelei), sipelaloina le fale o le fale, ma isi mea e tatau ona faia puipuia le bincide e uiga ia te ia i le taimi muamua. E le leaga foi le "faʻamalosia 'o galuega a lenei galuega, aua o le faʻasaoina o faʻavaʻa e le aofia ai faʻavaʻa o tiute tuʻusaʻo. Ae ia manatua e le mafai ona faia i taimi uma le manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i vaega o fale e lua ma le iva fale teu fale o loʻo fausia ai ile 70-80S, na faʻapipiʻiina le faʻavae "i totonu o le Vaega I faigafaife. Ma, naʻo le soa o faʻamalama tuai o le a puʻeina, o le faʻaaogaina tulaga lua lea i le leai o se RAM o faʻafitauli. O le isi faʻafitauli o le a aliali mai: o fea e te alu ai le tele-vaeluaina o lapisi - "tumau" faʻavaʻa "faʻavaʻa ma vaʻa. (I le masani ai le maliega o loʻo iai se palakalafa: "E le lava le faʻaletonu o Windows o le meatotino a le tagata faʻatau ma tumau i lona teritori"). O le solofanua o nei "tumau" e le o sauni foi e auina atu i fafo, o lona uiga e tatau ona aia e ala i le tuʻuina atu i fafo.

Vaega Tolu: Faapipiiina o faamalama

O lenei tulaga o loʻo e feagai ai ma le lima aso mulimuli ane, sili atu ma le lua vaiaso talu ona faʻatulagaina ona faʻamalama faʻamalama. Faatoʻa amata loa ile tilivaina, lea e le mafua ai ni popolega faʻapitoa mai le tagata faʻatau, - ua nafa le malosi o le tagata faʻatino. Pau le mea e mafai ona e feagai ai, o le manaʻoga e totogi mo le siʻitia o faʻamalama i luga o le foloa, ma e naʻo pe a leai e leai se ala pasese, ma latou le talafeagai i le fale pasese i totonu o le fale. Teuina: O lenei mataupu, e pei ona iai le tulafono, ua aiaia mo le mataupu o le feagaiga, ma o loʻo iai foi se totogifuapauina mo le siʻitia o lima taʻitasi i luga o le tasi fogau (faitau ma le faaeteete!).

E ala i le taunuu mai o le Brouppide o Tapunia, o "tulaga galue" e tatau ona saunia latalata latalata i le Windows: Aveese le ie puipui, e ave le fola, preywold ). O mea faigaluega e leitio (aemaise lava) e tatau ona faʻaliliuina atu i le potu lea e le mafai ai ona tatalaina le galuega i le efuefu.

I le taimi lea, o faʻatinoga o loʻo faia nei:

Ua aveʻese moli mai faʻavaluaga tuai, faatupu vevesi;

Toe faʻaleleia ma faʻapipiʻi o faʻamalama matala o loʻo gaosia (vaʻai i luga);

Fou Windows e tuusaunoa mai faʻapipiʻi ma le faʻaluaina o faamalama (i le "tutuli" o loʻo 'ai);

I faʻavaʻa o pu i nofoaga i nofoaga o le lumanaʻi o le ofi atu o pa o le tatalaina o loʻo galue ai;

O loʻo faʻapipiʻi le faʻavaʻa i le amataga ma le faʻamilomini o loʻo tulaʻi ma agai i luga;

I totonu o puipui o le matala, o pu e tuliloa e tusa ai ma le ua uma ona iai i totonu o le faʻavaʻa;

O loʻo iai ni faʻavaʻa i le amataga ma le fesoasoani a sikuea;

O loʻo suʻesuʻe moli i le lapoʻa ma faʻapipiʻi i le nofoaga;

O le va i le va o sikuea ma pa o le matala o le matala e tumu i Bag;

Ua fetuunai tutusa tele ma faamalama i le tele ma faapipiiina;

E leʻi toe faafoi le pito i luga o le laulu ma le papala faalua i le faʻavaʻa;

O loʻo faʻapipiʻiina ni tamaʻitaʻi ua lafo atu i luga, pe a maeʻa ai meaaiga o nei vaʻa e fetuunai;

Ua tapunia le loto ma pulou teuteu.

Ile taimi lea, e mafai ona e fetaiaʻi ma le faʻafitauli o le tuʻufaʻatasia o le poloka faʻamalama ma se fusi. Ma o lona uiga e le gata i le aumaia o le gasa i le va oi latou. O se uiga moni ma le faʻatusatusaga moni, o le vaapiapi o se nofoaga e tatau ona faia ai le tele o galuega:

E taofia le fuatatia o Defofon ona o le vevela o taimi o le tausaga, o le faʻatuatuaina o le faalumaina o le faʻamalama ma le lava saogalemu) i le puipuiga o le fale;

Faatasi ai ma le fesoasoani o faʻamau faʻamau o sooga, atoatoa puipuia le vaʻa o le timu ma le vai liusuavai ma le vai i le pefu samasama.

Tuʻuina atu le faʻatuatuaina vevela vevela - tuu le faʻavaeina o le faʻaupuga o loʻo taʻua o le "malulu alalaupapa" i le faʻamalama o le faʻamalama o le faʻamalama i le siʻosiʻomaga e tuaoi.

O fea e tatau ona iai le Windows i le loloto loloto? Afai o le puipui mafiafia e vaevaeina i le 3 tutusa vaega, o le faʻavaʻa o le faʻamalama o loʻo faʻapipiʻiina i le 1/3 o le puipui mafiafia (o le muamua tolu o le auala e fuaina). E manino lava o le tele o le tele o tagata gaosi o talaaga o loʻo fautuaina. Aisea e taua ai?

O le mea moni o lena, o se tulafono, faʻataʻitaʻiga mai le PVC (pei o le matou mataupu) e iai se faʻatauga nai lo le tuai laupapa laupapa, o se pusa (pe tusa o le (pe tusa o le (pe tusa o le (pe tusa o le (pe tusa o le 30 le pusa. O le faʻafitauli o le poto masani na faʻamaonia ai, o le auala faʻamalama a le faʻamalama e mafua ai le vevela o le vevela e ala i malifa (i le vaitau o le tino o loʻo fesoʻotaʻi ma luga o le faʻavaʻa slazed Windows. Aisea ua tupu ai lenei mea? A faʻapipiʻiina faamalama ma se pusa vaapiapi i se tasi-space i fafo atu o le pa puipui, o alavai o le fale gaosi na faʻateleina e ala i le slope). O le saʻo o le faʻamalama poloka e masani ona tuʻu i totonu o le sone o le leaga vevela, e le gata o vevela vevela, ae e le gata i le spents i luga o le puipui.

Ona o le lelei, e tatau ona matauina o le fua o le malifa ma leiloa i o latou pito i luga o faamalama e le gata mai le pvc. Ole lautele lea o le leai o se faamalama poloka ma pusa vaapiapi o loʻo faʻapipiʻiina i fale e tasi (malosi sima, malo sima, piliki. O le mea moni, o faʻataʻitaʻiga ma se atigipusa lautele e sili atu ona talafeagai mo lo tatou toto, ma ei ai ia oloa i le maketi (faʻataʻitaʻiga gaosiga e sili atu nai lo latou "vaʻai" aʻiaʻi.

E mafai lava ona foia le faʻafitauli o foliga o foliga o le faʻaititia pe a matauina nei aiaiga o le faʻapipiʻiina o le pusa i le va o le faʻamalama pusa ma le puipui pito i fafo ma le ogatotonu o le faʻamalama. O le fautuaina o le puleaina o le "faamaualuga faafitauli" o le tau o le faʻavaʻa i le ogatotonu o le puipui. E talafeagai lava le talafeagai i sauniga faʻatapulaʻaina o mafiafia tele, aua o isi mea, o loʻo fesoasoani e faʻateleina ai le vevela o le totonugalemu o le laʻau.

E masani ona musu le tagata faʻatau e faʻapipiʻi ni faʻamalama fou ma fufula, faʻaosofia ai o latou tau maualuga ma o se tulaga lelei o le muamua. Lea matou te mananao e lapataʻi: Afai o le teuga tupe i lalo e le fausia ni faʻafitauli (o le a latou taumafai, ma "faʻaaoga" le "tuai o le faʻamalama latou te ono tulaʻi. I le taimi muamua, o le atigipusa o faʻamalama palasitika o se laupapa tuai, o se mea taua tele o le a aliali i le va o le faamalama ma le faʻavaʻa o le a le mafaufauina. Lona lua, i le fale o le potu o le a laititi le faamalama o le a itiiti ifo nai lo le faia o le fou fou. O le iʻuga, e mafai e le isi avanoa, ona aliali mai, ua manaʻomia foi, o le a manaʻomia foi ona faʻapipiʻi. Ma ua vaai lelei i lenei mea uma o le "tao" o le a foliga mai i le pito i tua o au faamalama-mafaufau, ma mafaufau pe o le sefe.

Faasoasoaina le vaega. I luga o le saʻo faʻapipiʻi o le faʻavaʻa i le amataga, e tatau ona e gauai tele lava. O le faʻamalama o le faʻamalama e tatau ona faʻaseʻe i luga o le faʻamalosi tino ma faʻataʻamilomilo, o loʻo siakiina le faʻaaogaina o mea faigaluega talafeagai (o taimi o le fale e masani ai, pei o le plumb teisi "le mautonu." O le seti o fetuutuunai faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina e ogatasi ai le faʻavaʻa (e eseʻese le mafiafia, o le mea lea e mafai ai ona e vave filifilia le tele o le tele) poʻo le laupapa laupapa. A maeʻa le faʻamau o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa i le amataga, o nei "lagolago" ua aveesea. Ma tamai faamalama lapopoa (umi 2m pe sili atu), pe a le lava ni uʻamea faʻapipiʻi mo le manatu o le uta, o le lagolago sili ona faʻapipiʻi (tele laupapa). E tulaʻi i tulimanu o le pusa, atoa foi i sone o fata ma uila ma nofo ai iina, ua valaauina, e faʻavavau.

Avanoa i le va o le faʻavaʻa ma puipui o le tatalaina. A faapipii le faʻavaʻa, ae taua foi le aʻafia ina ia i ai se avanoa malamalama (15-30 mm) i le va o le Tagagana, ma ua "faaipoipo". O se mea masani lava, sa matou taʻua o le lautele lautele o le va o le va, lea i soo se mea e seasea ona mafai ona ausia (sili atu o le taimi e amata ai ona faasolo atu, ma isi.). Ae i soʻo se mea, e manaʻomia le mautinoa o le va o le a toniga.

Na ou muaʻi vaʻai i le tasi lua "Aisea": Aisea e sili ai le toniga ma aiseā o le "faʻaipoipo"? Faatasi ai ma le tele o mea tau fale, e toetoe lava a o le pau lea o le auala o le faʻamaufaʻailogaina o le faʻapipiʻi i le va o le faʻamalama pusa ma o le puipui o le faʻatumuina o le avanoa e polyarethane o le afu. O le talafeagai lelei o lenei filifiliga e tatau ona aofia ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina ma le le mautonu, le le mautonu i le masani ai o mea o loʻo avea ma luga o le mea leaga ma le mafai ona tuʻuina atu ia te ia ma Savili avega tutusa. I se isi faaupuga, e leai se sili atu tekonolosi auala e tafafao ai. O le mea leaga o se vevela vevela, na o le faʻamatalaina o le manaʻoga mo le faia o se toniga tao i le tino o le faʻamalama. Ae o le tagata e le lautele atu nai lo 30m e le manaʻomia foi, i ni tekonolosi uma faʻatonuga, e mafai ona sasaa i totonu o le faʻailoga. O le faʻataʻitaʻiga o le faiga e le mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai ona o le curvature ma le faʻamalosiʻau o le amataga. Ae o le taumafai "i le uiga lelei" o le mataupu faavae "o le tele ofam, sili ona lelei" i lenei tulaga e le talafeagai.

O se sili atu foʻi fofo o le masini o le tamaʻitaʻi o le tamaʻitaʻi, o loʻo i luga o le puipui, faʻatasi ai ma le pito i totonu o le malifa. O le taualumaga e pei o lenei. I luga o le faʻamalama malifa, o le faʻasologa o le faʻataʻamilomilo e faia, o le a le fafine o polyyyrey o polstyrene, o le pamu o le fafine vevela, e le o le fafine, o le fafine ua fuafuaina e ala i le faʻatulagaina o le u o le puipui ma ona fale puipui o le fale talitane. O sea fofo faʻapitoa o se faʻamaoniga lea e faʻateleina ai le vevela o le totonugalemu o le puipui ma le faʻaleleia o lona vevela talita. Ae ... Loʻuymage, o lenei metotia o le faʻalumaina o le a le faia i taimi uma (mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaititia ai monolithic sima i le atoa o le faʻamalama e le mafai ona i ai). Ava ma le fausiaina fou o lona faʻaaogaina e taʻuamiotonuina.

Faʻafefea ona faʻalelei le faʻavaʻa? E lua taliaina lautele metotia mo Faamauina le faavaa faamalama i le fausaga enclosing: tuusao, e ala i le pusa, nati taula (e pei o se tulafono faafoe, i se lapoa o 10mm i se laasaga o le sili atu i le 800 mm, mai le tulimanu-150mm) ma i le fesoasoani a se uamea, taula faapipii i se loka palasitika faapitoa i le itu i fafo o le pusa. O le faʻamatalaga e iai lona tulaga lelei ma faʻaletonu. O le mea muamua na faʻatagaina ai oe e faʻasaʻo le faʻamalama i le toetoe o soʻo se avanoa ma faʻamaonia le faʻaliliuina o uta uamea faʻamalosi i totonu o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. O le metotia e lautele, mautu le faʻatuatuaina ma faigofie. O le auala o le Faamauina e faaaoga papatusi-taula masani itiiti mo faamalama tele (pe afai o le mamafa o le pepelo tino i luga o le moa lagolago faamatalaina i luga-). O lenei metotia e le tele faigofie ma e le sili atu le faʻatuatuaina. O ese le tulaga o le Hermil Kidy's masini e masani ona taua (o le Landing Bolts e le o iloaina iinei).

"Ou te manaʻo i le lautele o Windows!". O le faʻafitauli o le faamaʻilalo o le paʻu o le tioata e masani ona faʻateleina i le mea moni o le talosaga o le tagata faʻatau tele o faʻamalama. Tufaina o totonu o le potu, ona latou ufitia le ala o le tafe convective o le ea mafanafana, le tulaʻi aʻe mai le masini faʻavevela (paipa) i le matatioata. E manino a o le i faia le malosi lautele lautele, e talafeagai le mafaufau e uiga i. Pe afai o sea a Sill faamalama faapena e taua tele, faatotogaina ai ma se grid faapitoa (perforation) i le ogatotonu, o le a fesoasoani e toefuatai convection ea.

Faʻafefea ona faʻalelei le faʻamalama? E lua auala e iloa ai le fusi.

I luga o le fofo fofo. O le pito i lalo o loʻo i ai i le upititonal grooves pei o le "folo taʻele", o le malosi faʻamaonia le malosi.

Faʻaaogaina o se mauga o loʻo tipiina. I lenei tulaga, e tatau ai ina ia tosina mai ai i le mea moni e faapea o se taumafaiga tele faia e faalauteleina foam mafai ona amata, ma e oo lava i "tala" o le windowsill mai le amata. Ina ia puipuia ai lenei faʻalavelave e i ai ni auala se lua. Muamua, faatuina struts tūsaʻo i le tatalaina (mo se faataitaiga, laupapa, o le tumutumu i le tasi pito e uiga i le windowsill, ma le lona lua o le malifa pito i luga). O le lona lua o le faʻatinoina o le "malaga" i le LICPPS. Mo le aso muamua, o pulu i lalo o le faamalama e faʻaaoga i le tolu pe fa ona togi, e le gata i lea ona tuʻua naʻo mo le aso. O le iʻuga, ina ua maeʻa ona tumu i luga o le faga, o le Windows ma le faʻamatuʻu atu i le maulalo, ae le atoa, ae o le atumotu ". O le a latou le avea o ia ma finau pe gaoioi mai se nofoaga i le "faʻatiga" le aso na sosoo ai.

Lautele, mm. Laminated pvc Laminated DPP
Venta (Belgium) "Platoga" (Lusia) WestGred Gealit Ag (Siamani)
200. lua sefulu sefulu mal le fa 35.
250. 25. sefulu ma le ono -
300. tolu sefulu sefulu ma le valu 38.
400. 35. 22. 40.
500. 38. 29. 45.
600. 40. 34. lima sefulu

Vaega fa: Trim Opera

Talu ai o le tele o kamupani ma le faʻapipiʻi ma maeʻa o loʻo auai i ni tagata faʻapitoa faʻapitoa, i lenei tulaga e te feiloai ai, o se tulafono, ma se fou bricmimed - o le fiva. Latou te faia le tolu o gaioiga autu:

Faamaumauga i fafo atu o fafo;

lafoai i totonu i totonu;

Maua le faamaufaailoga mulimuli o le faamalama.

I le maeʻa ai o nei gaioiga, ua tuʻuina atu le galuega i le tagata faʻatau. E siaki le gaioiga o Windows (pe faigofie ona latou tatalaina / tapunia) ma saini se gaioiga o le taliaina o le faapipiiina galuega.

Ile faʻagasologa o le faʻatinoina o lenei tulaga, e manaʻomia le tali mo oe lava i fesili nei:

E tatau ona vavaeeseina le malifa? Faaumaina o le faʻamalama malifa - o le faʻagaioiga e le taugofie. E fetaui lelei mai le metotia faʻaaogaina, o le tau o le auala e ono mafai ona taunuʻu mai le $ 25-30 (ma le ogatotonu o le lautele, o le lautele lautele tau e sili ona taugata). O le maualuga maualuga lea i le tele o mataupu ma o le mafuaʻaga o le tagata faʻatau e le manuia mai lea taotoga. Aua le taʻua se isi e le o le tasi le "amiotonu" mafaufau: "O le faʻamalama o loʻo tuʻuina atu ma" faʻaaloalo ". O lenei o lenei mea." Ma nei "a o" ma "ona" mafai ai lea ona faalolotoina. E mafai ona tuua le faʻamalama mo se taimi umi i le pepa lea na pasia ai oe e le tagata faʻatau?

O le tali e le talafeagai: e le mafai! Muamua, ua faʻaumatia le foma (pogisa ma avea ma maʻatoa) i lalo o le gaioiga o le la susulu. E le gata i lea, i le tulaga malo, faateleina le tele o faitauga ile 5-10% ma pei o le "nunumisina" lava ia. O le iʻuga, o loʻo faia ai se va i le va o le faʻavaʻa ma le vasa i le taimi, lea e faaitiitia uma tapenaga. Lua, o le 'fom e le o se mea faigaluega gaosi, o le a toe touina le susō, lea, malulu, tiga, tiga o ia ma faʻaleaga. Ae oʻo lava i luma o le faʻaleagaina, o mea o le a faʻamutaina ai le soona fai i le vailaʻau o le 5% faʻaititia lona fale vevela e 50%. O le iʻuga, e tatau ona puipuia vave le foma mai aafiaga o le itesoriki (tautala faʻafaigofie, o le pito i fafo e tatau ona faʻagaloina vave!). Ma le tasi finauga e sili atu i lenei mea. Afai e i ai "tutone" vaega i le pupuni, ona pe a uma le toe foʻi i luga o tioata faamalama, o le pito i fafo e ono le mafai ona maua. Toe, o le a e matua manao e fana le tioata matagi.

Ma le faamaea o totonu o totonu, e mafai ona e faatali teisi teisi. E matua moni lava lenei pe a fai e toe faaleleia le toe fuataina o le toe fuataina i le fale mautotogi (fale). E te manaʻo e amata, e te le manaʻo e faʻapipiʻiina faamalama fou. Faasee faamalama - ufiufi i latou ma polythylene ata ma faaauau le toe faaleleia. Ua tetea i lona tulaga mulimuli.

Lautele, mm. Galvanzed Steel (0.55mm) Alumini Steel ma le Plastis Blyamer Tangting
E oo i le 150. 3. 7-8 sefulu mal le fa
150-250 fa 9-12. sefulu mal le fa
250-350 lima 14-16 14-18.
350-400 6. 18-20. sefulu ma le valu

Faʻafefea ona vavaeʻese se faʻaletonu i fafo? Faatasi ai ma se lautele lautele o le Seam (maualuga 15mm), e fautuaina le faʻaaogaina o le sili ona faʻaogaina, poʻo se tekinolosi, ae o le taugata o le papeta, o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o totonu 3/5. Leai se tasi o nei metotia e atoatoa. Suavai-Soultable Rantade vali (igoa, i le tele o manatu, o talimalo o loʻo faʻaaogaina mo pou i fafo) ile silika lea e pa'ū, tatou fai, ia le lelei tele. E le gata i lea, i lalo o le aafiaga a le ATMA o le ATMumaka, e pogisa le sami i le taimi ma amata ona tu i lalo o le vaega o vali. Ae o le mea pito sili ona leaga o le: Faʻailo i lenei mea o le matua, o le faʻamaligiina ma taofi le puipuia o le 'oti.

I le tele o taimi, o le faʻamau faʻamau o le mafaufau o le mafaufau e le mafai, e latalata i le faʻamalama o le puipui o loʻo le tutusa, ma o le tatalaina o le faʻamalama i le 0 i le 5 cm (!). Talia tuutuuga na o le pau le oloa, ona vali lea. Faʻafefea ma o le a? Faʻafaigofie o le kamupani "Okmusts", na faʻatino galuega i le faʻapipiʻiina o faamalama i la matou mataupu, mo ni nai tausaga na faʻaaogaina e le tekonolosi e sili ona taumafaina mo pou. O lenei mea e pipii i toetoe lava o soʻo se laufanua (ma o le a le mea ua valaauina, i le oti) ma le fefe i le vai (faʻaaoga mo le feagai ma vai taele ma vaitaʻele). Malilie mai, o se auala e le masani ai e taua, ae na filifili e faʻaaoga. Faʻafefea ona taʻu atu ia te oe, taʻu mai ia te aʻu i le tausaga mulimuli ane. O se faiga masani, kelu e sili atu ona taugata nai lo le faaputuga mea, ae matua le mautonu, faigofie, ma le lelei o le malosi ua maua atoa mo mea leaga.

Faʻafefea ona vavaeʻese le faʻavasegaina i totonu? Filifiliga mo le faʻagaioiga i totonu o le lua: faʻapipiʻi ma faʻamaeʻa ma le palasitika ma le palasitika. Ma aua neʻi galo ona o le malifa atu o lenei malifa, pei ona matou fai atu ai, e manaʻomia le faʻaalia.

. O le faigofie ma le taugofie filifiliga e maua i le mafaufau o le faʻatauina o soʻo se mea masani ma ... ae le o iina! O le leai o ni mea lelei o mea e maua ai le faʻapipiʻiina o mea o loʻo i ai i mea lelei o loʻo avea ma mea e faʻaalu ai o le fugalaʻau i le taumalulu lava. Ma "aisea le tau"? Aisea suia ai le faamalama?

O le mea moni lava, e toʻatele mea o loʻo i nei onapo nei, mo le faʻataʻitaʻiga, vevela-fuaina o manoa, lea e mafai ona magoto ifo ma vali. Ae (toe, ae!) I totonu o le faʻavasegaina o le vaega o le vaega o loʻo i ai ni vaega eseese o le aofaʻi o le aofaʻiga o le laʻasaga i totonu o le lotoa i totonu o le i totonu o le lotoifale.

O loʻo iai foʻi ni taimi le fiafia e fesoʻotaʻi ma le maeʻa o le filifiliga. Faatasi ai ma pulupulu loloto, i le malifa, o le a faʻaaoga ai le faʻamalosia o le mea e faʻaaoga e faʻaaoga e faʻaaoga ai 2-3 vaega o le fofo. E le gata i lea, e mulimuli mai uma lava mafai ona faʻaaogaina naʻo le faʻamamaina o le taimi muamua. A o le i tuʻuina i lalo ma vali, e manaʻomia tele o le faamalama o le faamalama ua tumu mo se taimi umi. I le tulaga lautele, o le "susu" lomiga o le faʻauma o le a tele lava taimi. Ae o le mea sili ona le fiafia i lenei metotia o se taʻe (pe o se mea o loʻo i ai o le cracks) o le a foliga mai o le sone o le stam, ona o le eseʻesega o le playar propess. Ma faʻapea foʻi, aua le taumafai e toto ma vali le sone, pe a mavae se taimi o le le atoatoa o le a foliga mai e foliga mai

Faauma palasitika. O lenei filifiliga o le a manaʻomia naʻo le lua i le tolu itula i lou embodimt ma e uiga i le aso i le faʻamago mulimuli. O mea palasitika i le tele o tulaga e faʻapipiʻi ai: o le laufanua i lalo o i latou o "tau" (Bam ma o le a faʻaʻesega), ma o le vaega o loʻo tosina ma le fusi.

Filifiliga mo le teuteuina o le slopes palasitika seti. Luma laina, e aoga le taua o le ua valaauina Tulaga filemu faiga gaosia e tagata gaosi oloa gaosi. E pei o se tulafono, o nei faiga e lua niniva. Muamua, o le malifa o loʻo i ai i le itu taumatau i le faʻavaʻa, lea e le masani ai, ma mo le faʻapipiʻiina e le atoatoa - ua i ai ni malifa uma i totonu o le potu. Lua tulaga, e le o se tautalaga masani ona ole leai lava o manaʻoga, o nisi tagata gaosi oloa na malipe ai latou.

E mafai ona e faaaogaina I. Cellular Wall Wanels lautele faaaogaina mo le teuteuga o le teuteuga. O ia ituaiga ua ofo atu, mo se faataʻitaʻiga, taupulepulega-niniki (Belgium) - 270025010MA- 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5; 7.5 RBC (Rusia) - 270025010MME- 4. 4.3. Ae o lenei metotia e iai le tele o mea e iloa ai:

O le lanu o le pito i luga o le laupapa e toetoe lava o le eseese mai le faamalama lanu (samasama faaulufale mai ma lanu samasama i oloa i le lotoifale);

O le alavai lava ia (ma le mafiafia o le 10 mm) e matua manifinifi pa, o lea o ivi o loʻo i totonu o le a faʻavasegaina ai i totonu o le a suia o le "fusi."

Venta (Belgium) gaosia mo le faaeeina faaeaea Faapitoa sela potu , tutusa tutusa ma pa o loʻo taʻua, ae o foliga mafiafia (e leʻo le ivi) ma le tali. Ae o le teuteuina o tolopo e mea e le faʻapipiʻiina foi ona o le tufatufaina atu ona o lo latou taugata maualuga (600025010M1- 37).

O le tele o taimi e faʻaaogaina ai filifiliga e lua mo le malepe: Sanuisi vaega ma panels mai le PVC e taugofie.

Sanuisi potu sanuisi E i ai ni laupepa o palasitika, i le va o loʻo i ai se vaega o le fememeina (i le atunuʻu) poʻo le faʻaulufale mai (i le faʻaulufaleina) polystyrene. Gaosia ma le mafiafia o le 8 i le 5mm. Oloa o le Fale (OM-Plast) tele 15003000 (8-9) o le a tau o le C = 62, faaulufale mai (Siamani) o le tutusa tele - tusa o le c 68-70. O le avanoa o lenei auala o le faʻaumaina e manino: Suns i mataupu faʻavae e le mafai ona faʻasalalauina, talu mai le feʻelaʻe o loʻo faʻataʻoto i le mamanu o le vaega. O le faʻaletonu o loʻo i lalo o le gaioiga o le susu, e mafai ona sola ese le alavai.

PVC (Papatusi ma se toniga toniga fausaga) e gaosia ma le mafiafia o le 1 i le 10 mm. Ina ia faʻaumaina le malifa, e mafai ona e faʻaogaina slabs ma le mafiafia o le 3-4mm (1 e pei o le galuega o le a tau le $ 16-18, e faʻatatau i le lautele o le fetuutuunaga) O le galuega o le a tau $ 20 -26). O le galulue faʻatasi o le mea e tatau ona aofia ai le homogeneitino (manogi e leai se mea) ma le pipi atoa o le lanu (paʻepaʻe) ma le lanu o le faʻamalama. O le panels e faia i se tele tele o lapopoa (lautele mai le 1000 i le 2050 mm, umi mai le 24500 i le 4050 m stactang o le lapoa . O mea e le lelei i mea e ese lava, o le mea lea, o se nifo e totoe mai i le aafiaga o le mea mautu (pei ona i ai, i le palasitika faamalama sill). Faʻaola ia papatusi, pei o le kommerling (Siamani) i lalo o le komoetex faʻailoga tagata. O le tau e mai le $ 9 i le $ 158 i le konene, fuafua i lona tele ma mafiafia.

O lenei filifiliga e i ai se isi lelei: O vaega o loʻo avanoa i se lautele lautele o lanu. Moni, lanu lanu oloa o le a tau 1.5-2 taimi sili atu nai lo whites. O loʻo i ai foʻi le avanoa o le faʻatulagaina o papatusi i le filifiliga i lalo o le filifiliga "i lalo o le laʻau" eseese faʻaaliga, ae e tatau ona latou faʻatali mai le lua vaiaso o le Dosune. Ae e mafai ona e fautuaina le mamanu o le faʻamalama malifa i le atoatoa le tausisia o le okeni o le potu atoa. E le gata o fetuu, ae o le pupula foi (Komasel faʻataʻitaʻiga mai komomerling). I lo tatou manatu, o le matematika o oloa e sili atu (o le tagata gaosi oloa latou te malilie faatasi ma lenei) - latou te le foliga matua le mautonu ma le gugu i le la.

O le a tatou faʻafoʻiina le filifiliga a le teuteuga o le teuteuina o le vevela ma le vai o le vai o le vai e le o manatu e i tatou, talu ai o le kamupani-tulafono-teu kamupani e le avea. Ae e mafai ona e faʻaogaina lenei auala o le faʻauma. Na o le tutoʻatasi ma, tuʻuina atu o le nofoaga o loʻo tuʻufaʻatasia ma puipui e tuaoi i malifa.

A maeʻa ona faʻaogaina se PVC Panel Ponels, o le itu i fafo o le slope (sone o le vaega o le vaega) ua tapunia e tulimanu. O i latou e lua ituaiga:

E mafai ona faʻapipiʻiina ma aveʻesea soʻo (lea e talafeagai pe a toe faʻaleleia). Ua tuʻuina mai ia i matou e Venta ma le faʻaʻoleʻole. O le tau o le 2.7-3.0 i le umi o 2.7 m.

Faaputuputu. Fuaitau - 15152, 20202, 303042, 40204mm i le umi o le 2.7-3m. E maua mai e le mea na maua mai, mo se faataʻitaʻiga, o le au tutusa lea kommer (le tau o le 1-3.5 i le masina), e pei foi o le 1.1-1.9 i le masina). O le filifiliga a le mea e ono manaʻomia ai le taugofie ma taugofie (na faʻaaogaina i la matou mataupu). I le auala, o le paʻepaʻe lanu o ia tulimanu e matua tutusa lava ma le paolo ma se palasitika.

Afai tatou te talanoa e uiga i le tuʻufaʻatasiga o le mamanuina o faamalama ma malifa ma le mamanu o le potu, e aoga e taʻu ai le ono faʻaaogaina o le faʻaaogaina o tagata o ia lava. E le o tagata na faʻatauina i luga o le maketi maketi, ae faʻaaoga faʻapitoa mo le gaosia o faʻasalalauga auala faʻapipiʻi. Aisea tonu lava? "Ola i nei ata i tulaga auala i tulaga o auala i luga 5 tausaga, i tulaga o potu tutusa o le a toetoe lava a toeititi faavavau. Ataga - afe. O nei oloa e gaosia e le Siamani X-ata tifaga (Starex, Nortex, MtGrex) ma ORAFOL - KLEBEBECHECHESK (Iraonal). O le tau o le 1m2- mai le 1.3 i le 8.6.

O le a le mea e tapunia ai le slit I totonu o le sone o le faamalama itu o le faamalama i le faavaa, aveese panels ma pane o le tasi i le isi? O le tele o le tele o le tele o kamupani (90%) faʻaaoga le sili o se mea mo lenei faʻamoemoe. O le filifiliga e masani ona taliaina ma matagofie. O le faʻaletonu o loʻo i lalo o le faʻatosinaina o le ulttraviolet ma le le fiafiaga silikini ua amata ona faʻapopoleina. O le tapunia o le faʻamaufaʻailoga i le tausaga ma le afa foliga pei o se palapala palapala, ma faʻatasi ai ma le susu susu, anicone polo ua faʻataua. I le fetaui, matou te maitauina e le o se mea lea e tupu uma i aimoa, e lelei lava le amio uliuli, ma le taamilo. Naʻo tagata aʻoaʻo mai faʻapitoa e mafai ona malamalama i le lelei o mea, ma o le mea lea e tatau ona e faʻalagolago i ai i le poto masani ma le faʻamaoni o le galue ai mo au mea taunisi.

Ile vaaiga a le au faʻapitoa o loʻo faia ai le tinitisi i la matou mataupu, e sili atu le faʻaaogaina o le PVC Glue mo le faʻapipiʻiina o avanoa (e taʻu o le "vai vai"). O lenei oloa e gaosia e le faʻamatalaga gaosi oloa (mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea lea e i ai le kulimi) o se "toe lipea le pusa" mo seels o faʻataʻitaʻiga i fusuaga ma pvc soash, pe a tupu. E sosolo teisi ona maua lea o le faʻapipiʻiina o le lua o laina o le tasi. Le Seam E le o vaaia, ma o le fola nofoaga e pei o se "monolith". Lanu e fetaui lelei ma le lanu faamalama. O le le atoatoa o le faamalama sill, lea e masani ona tofo i le dynamic avega ma ei ai se tapuni faapitoa o le palapala, o le kelu ma le maualuga ". O le iʻuga, o le avanoa e faia i le va o le faʻamalama ma le faʻavaʻa, ae matua manifinifi-lauulu-foliga. E tatau ona lapataʻiina o lenei mea e le maua ai le molimau lea, ae e tatau ona i ai i le lafoaia o faʻamaumauga.

O le a le mea e amata ai le avanoa i lalo o le faamalama Pe a maeʻa le "faʻailo", faʻaʻaisa ma teuteu ia 'alo? Matou te manatu o oe lava ua uma ona e taumateina le tele o kelu mo pou na tuu ai le slope slope. Afai e manaʻomia le vavaeʻeseina o le puipui i lalo o le atavali, o loʻo faʻapipiʻi le laualuga i le kulimi, ma o le a mafai ona sasaina, ma pe a fai e tatau ona tuʻuina i le eleele.

Faapitoa ma le tausiga. O se mausali mautu e mautinoa ai le tausiga saoloto le tausiga mo le itiiti ifo i le tolu tausaga (o le sili ona tele - 5 tausaga). Faapipiiina i luga o le faapipiiina o malifa e tatau ona le itiiti ifo i le 3 tausaga. Ia e mafaufau i ai. O mea uma e faigofie iinei: a itiiti mai tasi i le tausaga, e aoga le valaʻauina o tagata malaga mo le tausiga o Windows (pei o le taʻavale). O le tau o sea valaau e tusa ma le $ 20. Ou te le manaʻo e suʻe mea o loʻo i ai ni vaega o lapisi, i le mea e tasi e manaʻomia tasi i le tausaga e tatau ona e talosaga e talosaga ai oe lava. Ioe, aua neʻi galo le faʻagaeʻetia o le paʻu ma le librictant o loʻo faʻamatalaina i le tausiga o le tausiga (lea e manaʻomia e tuʻuina atu ni tagata faʻapipiʻi). Ma o ou faamalama o le a ola mo se taimi umi ma e aunoa ma faafitauli.

E manaʻomia le faia o se masani masani i totonu o le potu pe a uma ona faʻapipiʻi faamalama i totonu? I lou lava poto masani, ua siakiina: O se toe faaleleia lautele e le tatau. Avat i le lotoifale, aoaiga, e tatau ona i ai. O le faigofie auala e maua ai se tuaoi o le Whibbing, e talafeagai i le ata ma le lanu i le oi ai o loʻo iai le pepa puipui, ma o atu ia i latou o le Inisepi o le faʻamalama. I le ala, o le "itu" o le a naʻo le manumalo i le faʻamalama. Ia, o le slot slope o le a tatau ona ufiufi i le acrylic scrode vali.

O le Faatonu o le faʻafetai o le kamupani "Okmusts", "Chameleon", "Warentel" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili