I le flavored - e le inosia

Anonim

O le tele o faletaele: E oʻo lava i se tamaʻi potu, e mafai ona e "ulufale" le taʻele o le tino, ma o le domiguguted o le laupepa faʻapipiʻi.

I le flavored - e le inosia 14178_1

Susulu agai

I le flavored - e le inosia

E iloa uma e tagata le malulu o faletaele le leai ni faamalama, lea e le o le a le toe liliu. Faʻafefea ona fai le faʻavasegaina e sili atu le faigofie pe a e le manaʻo e lafoai le fiafia o le taʻele vevela, ma le vai, e masani lava ona nofoia le tele o avanoa, e leai se mea e maua ai? I luma o tagata mamanu, o le faletaele o le galuega o le tuu o le taele i se avanoa i nofoaga na o le taʻele e mafai ona oʻo i ai. O le faʻafitauli tele na faia o le ventipen mita i se tasi o tulimanu. Na ia le faʻatagaina e faʻavaeina se atoaga o le uʻu o le taʻele o le taʻele o le taʻele i luga o le puipui. O le iʻuga o se suʻesuʻega umi, ua pa'ū le filifiliga i luga o le hexanonol faʻataʻitaʻiga mai kaldewei (Siamani). Na te fetaui lelei i le tulimanu taumatau, ae na poloka ai le avanoa e tutusa ai le magoto. O le iʻuga, o se cunelatien cune-ata faʻapipiʻi mai le televave (Italia) na faʻapipiʻi i lalo o le faamalama. E pei o oloa uma mai le simisi poo le liligiina o Shielless Sheel, e manaʻomia le faʻaeteete totoʻa ma aua le faʻatonutonuina le faʻamamaina o vailaʻau. Toeitiiti o le faʻamau faʻapipiʻi se paʻu paʻu i le fola ma le puipui. O le faʻata, lamp ma fata, e talitutusa ma lala o se laʻau o le vavaeese o luga. O le hardbusin faia se malosi metallic taula i totonu. Ina ia faapaleni lenei mea, faʻafeagai ma le fata o fata mo fatatamafa ma le lapoʻa tele o laina vevela.

I le flavored - e le inosia

I le flavored - e le inosia

Mai i manatu o le Indriscrott mai le auala, o se potu malolo e puipuia ai se ie paepae o le ie puipui i luga o le faamalama. O le nana o le nanaina o le adillant codumlatotor (Siamani) faʻapipiʻi i le nichhe. Nicho lava ia e faauu mai le spray lele mai le tui, o se laulaufaiva tioata.

O le laumata atoa i le plumling masini e nana. O paipa na sosolo atu i le nofoaga o loʻo iai le faʻamalosia o le faʻamalosiʻau o le axontstrrk mai Hansgroe (Siamani) o loʻo nana i le puipui. O le faʻamalologa o le faleuila e faʻasaʻo i luga o le faʻapipiʻi faiga, e aofia ai se tane ma le tanoa tabe. E sili atu le faigata o le Ava ma le Bropbasin mataupu. Mo lona le vaaia o se fesoʻotaʻiga, na faʻataʻitaʻiina le puipui e sisitema pepa i luga o le faʻavaʻa, o lea sa tumau pea le avanoa mo suavai suavai ma falemeli.

Diagonal faataatiaga

I le flavored - e le inosia

I le flavored - e le inosia

O iinei, na manatu le au leoleo e maua ai le fetaui lelei ma le faʻatulagaina o masini ma o le mea lea e oʻo i le sili ona mafanafana i le vaega aupito maualalo. O le tamai taele ma le umi o le 1M30M na faʻapipiʻiina i le puipui mamao, i le isi itu o le nofoaga na tafe iai le ata i tuutuuga o le fuafuaga. I se tulimanu, na tuu i se faleuila, o loʻo taofia le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi faiga (o se faʻavaʻa o le vai ma le faʻatagaina o se faʻavaʻa o le faʻavaʻa. VOTOGA SIME LE MAFAI ONA MAUA LE MAFAI ONA ulufale i le taele e aunoa ma le tauau. O le Apack's Apack o loʻo masani ona faia e se taʻele, gagau tioata moli na tuu i le lumen i le va o le vasega ma le puipui, o loʻo faʻaulu ai le ala.

I le flavored - e le inosia

I le flavored - e le inosia
Fuafua aʻo leʻi toe fausiaina le nofoaga o le diagonal nofoaga o le faleuila ma le magoto na faia le potu vaʻaia sili atu o le lautele ma le lautele. O lenei mea o loʻo i lea mea ma se faʻata tele, sosoʻo ma le loka mo laiti tamaʻi faleuila. Na valivali, vali i le leo o le lanumoana o le ufiufi o puipui, pei o le potu atoa, agamalu, e tali tutusa ma Sunfy, malamalama. Na te avatua le totonugalemu o le, toetoe sili atu "fiafia" foliga. Manatua muamua lava o le tele o le potu sa le faʻatagaina ai le faʻavaeina o ni meaafale. Ae o le tali-mafaufau lelei o le mafaufau na faia le tele o nofoaga mo le teuina o solo ma cosmetics i tioata tioata.

I le flavored - e le inosia

I le flavored - e le inosia
Fuafua pe a uma ona toe fausiaina le tagata e le toe fausia, sa mafai ona faʻaaogaina le magoto i le koleni atoa, o loʻo tuʻuina atu le faletaele o se lupe faʻapitoa.

O puipui ua teuteuina i tioata-faavae papatusi ma le mafiafia o le 6.5 mm. O mea faapena e maua ai ia Biszza ma Tulaga (Italia). O le faʻasaga i le lua-mita tulaga, e le oʻo i le taʻuaese o le lelei o le vaipuna e le faia.

Malamalama malamalama

I le flavored - e le inosia
Paul Masser / Ola Etcerker i luga o le tasi puipui ma le susulu i luga o le isi "galuega" i le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le avanoa. O le aafiaga e faʻamalosia e le mea moni o le malamalama e faʻasino atu i le tuai piliki galuega, o le mea lea i moli uila na taʻalo i se auala fou. O le sone aoga e faʻaesea e se paʻepaʻe pusa o se siʻusiʻu o le faʻataʻotoina ma le fausiaina o luminare, malamalama moli o puipui ma fola. E le gata i lea, o fesoʻotaʻiga uma o loʻo faʻatinoina i puipui o loʻo teuteuina ma papatusi faʻasina. O le taele e mafai ona vaʻai i luga "tuʻusaʻo mai le faʻata o le faʻata e le gata i le faʻamalosia o le avega - o paipa ua nana. I le auala lava lea e tutusa ai le magoto, i le togafiti, ua tapena le loka mo mea laiti.

Palau fafie

I le flavored - e le inosia
Fotobank / e.w.a. Vavaeese le faletaele ma se laau e le faigofie. E taua le piki saʻo i luga o le laupapa tumu o fafie. O loʻo i luga o le paʻu i luga o le samala i le hammer, ae e mafai ona nafa ma vaega i luga o le papala i luga o le paʻu ma le taugata o le postage. Masani ona togafitia ma antiseppitic ma hydrophobic tuʻufaʻatasiga ma ufiufi i ni fesuisuiai verpproomof, latou o le a talitonuina ai avega. Naʻo lenei tulaga e mafai ona faʻamoemoe mo se taimi umi o le laupapa laupapa uma.

Quads pili

I le flavored - e le inosia
Fotobank / e.w.a. O ai na fai mai o le sikuea sikuea e le talafeagai i le aso? E leai se mea, "aiga e" sili ona masani ia i matou o le Czech "Cafeel" e le iloa ma o latou uiga lelei ma le manumalo i le tamai fale mautotogi. O le paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe ma lanumeamata o mea e faʻaoʻo mai ai i le moli o le lamepa ma filifilia i luga o le fola ma tioata poloka. O le mea mulimuli e siomia ai se tomai na faia o le chees chest stade faia o le Gress Moskac, lea e masani ona faaitiitia Inter-poloka poloka. E faʻapena foʻi, o le taʻele o le taʻamilosaga o se tamaʻi vaega nai lo le pito i tua, faʻatapulaʻa o le faʻapopoleina o le faʻamaligiina o le faʻauiga.

I totonu o lenei potu, o le taulaiga ua lelei. O loʻo sasaa mai le moli i luga, mai lalo, mai i luga, mai i vailaʻau ma mea o loʻo faʻamatalaina ai le faʻanoanoa. O le faigata faapitoa o le mamanuina o le mamanu o fafo. O tioata tioata o loʻo tu i luga o le uʻamea faavaa, i lalo o moli moli ma se lapoa o le flask 15mm ma le punaoa o le 15 afe itula o loʻo faataatia. Maualalo le faʻatinoina o le vevela, laʻititi tele ma le umi auaunaga olaga (faʻatasi ai ma aso uma o le lua itula o le a avea ma le 20 tausaga) e mafai ona aʻe i luga o le fola. O le taele taele ma se galuega Hydromage o loʻo manaʻomia se faʻalapotopotoga o le pito i luga o le lua o pulou, na faʻapuʻupuʻu lemu le palapala.

Le tuʻufaʻatasiga o le le talafeagai

I le flavored - e le inosia
FOTOBANK / E.W.A.Aash Ponunken e leʻi iloa e mafai e mafai ona tuʻufaʻatasia i le tutusa o le laʻau alminas o le laʻau ma le Purmras. E le gata i lea, e le mafai ona ou mafaufauina o le sili sili ona lelei mo le fausiaina o puipui o puipui o le vai tafe o le sili ona teuteuina. Ma o mea uma ou te leʻi vaʻai i le faletaele fola, o le taʻele o le lanu uliuli ma le "fale gaosi" diamond infed, e tusa ma le vai susu.

Manaia le faʻamanatuga fatatu o le tatalaina, teuteuina i le tioata atoa. E tau mai i le faletaele i se potu moe lelei. I le va o le lua tioata mumu e tosoina ai se ata matematika ina ia le poloka le potu lata ane i le faamalama fetuutuunai. Ioe, ae o le a faigata ona faʻaalu i le afiafi i lea potu, ae o lagona fiafia ma fiafia i le taeao o loʻo e sauniaina.

Faitau atili