Aisa

Anonim

O le fausiaina o le aisa aisa o loʻo i ai i foliga o le aisa, ma le aisa tipi i taimi taʻitasi e ofoina atu ni manatu fou. O le filifiliga o oe.

Aisa 14184_1

Aisa

Aisa

Aisa

Aisa
O le Inquce compoisition e matua maeʻa ona tusia i le togalaʻau fanua. O se malamalama ua mautu e faʻaaogaina le lanu e faʻaaoga ai le lanu e faia ai le faʻavave e faʻaalia ai le faʻaalia ma le matagofie. O le faʻailoga mo lenei Tausaga Fou o Trotika tautua o le fugalaʻau, faʻatuina i luga aʻe o le tulaga autu o le togafiti.
Aisa
O le maualuga o lenei faʻavae o 1.5m, umi, 3m. I le taimi lava e tasi, e lua tipi na o le 3 aso
Aisa
Paras maualuga 60cm o le a tau na o le $ 300. Ma o le a fiafia le mata ma toe faaola le togalaau i le taumalulu uma
Aisa
E ui lava o le aisa tino taʻitasi i vaitausaga o loʻo ofoina mai ai manatu fou, e faʻaauau pea ona fiafia le lauiloa tele o teine.
Aisa
Faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo iai, e pei o se tulafono, pei o latou e asia faiga aisa, e naunau i manatu fou i lenei nofoaga.
Aisa
Snowman ma le tamai mamoe e faia e tusa ai ma ata masani, ae le o le mea lea e le o faapopoleina
Aisa
O lenei aisa o le lotu e le gata na tusia ai le nofoaga. O le mauga e faʻapipiʻi i ai - e sili ona fiafia i ai faafiafiaga o le 'au talimalo ma matua matutua

Aisa

Aisa
E le tatau ona sili atu le maualuluga o le Tausaga Fou. O lenei malulu o le Kerisimasi laau e leai se leaga
Aisa
O le "vaivai" o le aisa e fai ai manifinifi ma le magafagafa e galue ai i luga o fasi fasi mea

A o e iloa, o se tasi o faʻafiafiaga faʻaleaganuʻu ma sili atu pele fiafia i le tausaga lea mai o tatou tuaa o le fausiaina o aisa aisa, taulaga ma mea faʻafetaui. O nei aso, tutusa foliga o le togalaau ma paka o i foliga

Aisa
Ina ia mafai e le aisa i le aisa ona susulu i le la, e manaʻomia le iloa faʻapitoa metotia o lelei togafitiga i le tele o mea tipi. O le iʻuga o le mea lelei e tupu pe a oʻo i le itu tauagavale meafaigaluega lelei, o latou tuaoi e matutu, o Scandinaviavian seia oʻo ina ia tatou iʻu atu i lenei tele. Alinland, mo se faʻataʻitaʻiga, o le aisa o le aisi, o ata ma saito i totonu o togalaau tumaʻoti ma paka lautele, ae i totonu o le itulagi. I le toeitiiti a aai o aai nei, o le vaitausaga o fuainumera o mea aisa, ma i nisi nofoaga e fai faʻalua ai i le tausaga le lele a le ea. Mo le vaitau, e le i le sili atu i le 20 tauvaga na tutupu mo le vaitau. Ae o loo i ai se mea e vaai ai iinei. O nisi o nei mea na tutupu ua uma ona lauiloa ma aoina tele lauiloa-lauiloa le aisa i luga o le lalolagi atoa. I le auala, na o le faia o ni fetigatifiti faapena e tele e i ai se lagona le mafai ona fausia se mea i lona lava togalaau togalaau.

O le tenisi faateki lava o le aisa o le aisa o le faigofie. Peitai e leʻo tele naua ina ia mafai ai e tagata uma ona fausia a latou lava spackleling Castle mai le taimi muamua. O lea la, e sili atu le valaʻauina o tipiina o ni tomai i luga o le aisa, ia maua le mea taua, o otaota matematika i le tele o ata.

Aisa
O le osofaiga i fafo e mafai ona vave suia le foliga ma le lagona o le aisa. E le gata i lea, o loʻo iai le galuega o le faʻaopopoina o le faʻasoaina o le tulaga. I mea uma, i le taumalulu, ua laʻetia pe a uma le 'aiga o le afiafi, ma vaavaai i le faʻamalama i luga o le togalaʻau pogisa e le mafai ona faʻaaogaina uma le aisa. O poloka o mea masani o loʻo tipiina ma le tusi lesona poʻo le filifili o le aisa o le aisa o le tele, e le o le tafega e le tafe. O lo o fesagai pea ma le malosi malosi o le aisa, o le mea lea, e le masani ona i ai i le "faʻateleina" i le mafiafia manaʻoga. E ala i le ala, e mafai ona e faʻaogaina e oʻo lava i se pend o loʻo tu i luga o le upega tafailagi. Naʻo le loloto o le faʻasao o le faʻasao e tatau ona sili atu i le 50 cm, talu ai o le aofaʻiga o poloka aisa o 905030cm. E le mafai ona galulue faʻatasi ma fasi laititi, ma e sili le faigata ona toso aʻe i fafo mai le vai. Ae tusa lava pe sili atu, ae le mafai ona tatalia le aisa lata ane o vaʻa ma malepelepe.

O le mafiafia o le vai mafiafia o le mafiafia o le vailaʻau o le vai, o se tulafono, i le faaiuga o Tesema, o le amataga o Ianuari. O le mea lea, afai e te manaʻo e teuteu lau togalaʻau ma aisa kulimi ua i le amataga o le taumalulu vaitau, e fautuaina e faʻaaoga le mea faʻapitoa. Mo ana sauniuniga, soʻo se ituaiga o pisia poʻo se laupapa laupapa ma se faʻaofi poʻo se faʻaofiina o polythyne ata e talafeagai. Ae afai e le malulu i fafo atu o le auala, o le a faaoloto ai le aisa i se taimi umi lava, i nai vaiaso, po o le a e tatau ona minoi polofesa le umi. O nisi tipifu e mafaufau i le aisa, ona e le matagofie se puaʻa, aua o loʻo i ai se maʻi uʻamea, ae o lenei, pei ona latou fai mai ai, le mataupu o le tofo. E le o le mamafa tele o, po o le maumaututu, po o isi uiga, ua lelei ona kukaina mea faaleaga mai le natura. Ma latou galulue ia te ia e tusa ma le tutusa mataupu faavae ma tutusa mea faigaluega e pei ona masani ai. I le auala, o sapalai eseese, chisels ma tipi tipi o loʻo faʻaaoga mo le tipiina o le aisa, pei o i latou e galulue i luga o le laʻau.

O se tala o le talafaasolopito: "Ice House" - o le sili ona lauiloa le aisa fausaga i Rusia ua fausia i St. Petersburg i 1740. E tusa ai ma le faʻatonuga o le Amthread Anna Johnna. Tusiata, Peter Ia Yohpkin. O le "fale" na fausia faʻapitoa mo le faʻaipoipoga o le malo o le malo o Golitsynn ma Kuchalian's Crackers. Lafoina i le va o le taumalulu pala ma le fiafia. Sa faigata tele mai le aisa pasm teuteuina ma filo. Uma meaafale ma mea faitino e aofia ai fugalaʻau ma taʻaloga, na faia foʻi aisa.

I le faitotoa na tu ai se aisa elefane ma se aisa skidler, aisa dolphins moborcworks, ma le aisa fana na fanaina e le aisa. B2003G. O le "Ice Home" na lomia i le matafaga o le 300th tausaga o le St. Petersburg i luga o le matafaga o Petropavlovs Chitropa. O lenei fausaga ma se loloto faʻavae o le sili atu ma le 60 tone ma le tau o le afa miliona matai na fausia mo le meaalofa o le taulaga o Suetena.

I Suetena, o lona fale i aisa e tutotonu i tausaga uma. Cracca Yukkasyvi, i le 30km mai le taulaga o Kiruna, o le fausiaina o se faletalimalo moni ma se fale tifaga, faleaiga, o se afu e faia ai faaipoipoga e faia ai faaipoipoga. Manaia tele le sana, ae ui i lea, o le vaitaʻele masani i le sui e suia i ni nai ofu i le aisa aisa. O le sili atu i le aisa o le aisa o loʻo ofoina atu i luga o le aisa pito i luga, coated ma reindeter paʻu.

Aisa
O sea mea mataʻitu e sili atu le maʻaleʻale nai lo le monolithic fuainumera (mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei kiona o le kiona). E sili atu faigata ona faia, o lea la e tatau ai ona e taulimaina ma le faaeteete. Peitaʻi, e le lava le lafoaia o ia se vavega taumalulu o loʻo i ai ni auala taua e lua o loʻo fausia ai le aisa. O le muamua e mafai ona faʻatusatusa i le mamanu a tamaiti. O lona uiga, o auiliiliga uma o le lumanaʻi uʻupeʻapeʻapeʻapeʻatia vavaeʻeseina, ona aoina lea i le faʻauma. O lenei metotia e faigofie, ae, e tusa ma tagata faʻapitoa vavaeʻese, le sili ona manaia. O le galuega e avea ma inisinia, e tumau pea le tele o avanoa mo fatufatuga. E moni, o lenei metotia faʻatagaina oe e sefe le taimi, lea e taua pe a fai o le tulaga faʻavae o le okaina mo le faʻatulagaina. O le auala lona lua e latalata atu i le galuega a le nofoaga o loʻo i ai nei. O le mea moni lava, i lenei tulaga, mai poloka aisa, o loʻo potopoto ai le voluma, ona o mea uma "o loʻo faʻaalu tele i mea uma." I lenei metotia, e mafai e le tipi ona alu ese mai le amataga o le Poloketi, e fausia ai se mea e leʻi mafaufauina e leʻi mafaufauina, manaia. Tutusa, ma mea sese i le galulue ma le aisa e le o se taufaafefe, pei o le a aoga ma fafie ma maa. Afai o le fasi aisa e pa'ū, o le sculpture mafai ona faigofie ona toe faʻaleleia e ala i le faʻapipiʻiina o se poloka fou.

Metotia o faapipiiina o le aisa vaega i mataupu uma e lua e tutusa. O moli moli na gatasi, faʻaputuputu i vai, fesoʻotaʻi, ona toe faʻamalosia lea o le vai. Ina ua maeʻa nisi (nai lo le puʻupuʻu), o le faʻatasi taimi o le olaga i lalo o le gaioiga o le vevela o le aisa poloka latou lava

Ina ia mafai ona maua se lanu lanu poʻo se fausaga ma le tele o tusitusiga, o le aisa e le tatau ona vali i fafo. O lenei filifiliga e matua puʻupuʻu lava, aua e te le lava slundst, pei lava o le osofaʻiga o le la o le la o le la e "avea". Sili atu le faʻatuatuaina e tipi poloka aisa i le afa ma vali le pito i totonu poʻo le faʻaaogaina o upu talafeagai i luga, fuainumera. Ona toe fesoʻotaʻi lea o poloka i le ua uma ona faʻamatalaina o tekonolosi, faʻaaogaina sina vai. O lenei lanu aisa e le o se mea mataʻutia, foʻi pe o le a le i tiga.

O se isi auala e fuga ai i ai le aisa o le aisa-tuufaasolo i fafo atu o le malamalama mai fafo. I le auala, e mafai ona faia le toe foʻi i totonu ma totonu, ae e taugata tele le filifiliga ma e seasea faʻaaogaina. E faʻafaigofie le moli o le avato i fafo e faʻatulaga, aemaise lava pe afai ua i ai ni toeletoni eletise i luga o le upega tafailagi (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le agine o le lartine. A leai se mea e pei o lea mea, e mafai tuʻusaʻo le apa i le fale, i lalo o le kiona, o le a le vaaia i se taimi lata mai nei. O le pito i tua e mafai ona avea ma monophonic ma faʻasino i le fetuutuunai faʻamamafa, Static poʻo "Taʻalo". Afai o moli moli e faʻaaogaina i le malamalama, e tatau ona iai i se mamao ina ia latou le faʻaleagaina le mea. Lecken lamepa (malulu glow) sculpture i soo se mataupu o le a le faaleaga.

O le isi mea o le laʻasaga saʻo, o le matagi ma le timu. Mai ia i latou, o le fuainumera Iʻa tatau ona puipuia, aua latou te mafaia ona faʻaleagaina le mamanu, talotalo foliga ma laina faʻaaoga. O le avot, o le tele o mea e le afaina ai le tele o aisa, aua o le aisa e i ai lona lava malosi malulu ma e oo lava i le vevela vevela e le o le vevela. Afai e ono faʻamalosia e le shaw, o le faʻatagata e sili atu le nanaina ma se ata palasitika poʻo le fausiaina o se mea pei o le fale o le fale o le fale. E ui lava o le toʻatele o tagata e ana le aisa, e le tatau uma ona faʻasao, mafaufau o le matagofie atoa o lenei galuega o loʻo avea ma se galuega e leʻi leva o ia i lona olaga ua puʻupuʻu o loʻo i lona taimi pupuʻu o loʻo i lona taimi pupuʻu o loʻo i lona taimi pupuʻu o loʻo i lona taimi umi

Ae tusa lava pe aua le faʻalogo i le faʻasaoina o le faʻasaoina o le aisa faʻavae faʻatuatuaga, latou te mafaia ona o le taimi na faʻaalia ai le tau o le taumalulu, toetoe a seʻia o Mati. O le taimi mo o latou gaosi oloa ua faaalu teisi. Ina ia fausia se faʻailoga o le tele o le 22m, o le faʻaaogaina faʻamalosi o le a manaʻomia mai le lua i le lima aso, fuafua i le lavelave o le poloketi. Afai o le tuʻufaʻatasiga o le tuʻufaʻatasiga e oʻo atu i le 300 cubic mita o le aisa ma sili atu, o ni nai vaiaso e mafai ona faia se galuega. O le faʻagasologa ua tuai i le mataupu pe a fai e tagata faʻatau pe o a latou fanau i le fausiaina o mea faʻatagata. O le astort o lenei ituaiga o malologa ua avea ma sili ona lauiloa. I le lautele, eseese mea na tutupu i le faʻaaogaina o le Inqual Condoction Lingly manumalo sili atu ma sili atu le fiafia.

Aisa

O le tau o le aisa aisa e faʻalagolago i le tele o aisa faʻaaoga, le taua o le galuega a le Matai, le lauiloa a le Matai, ole faʻamoemoe o le suʻesuʻega.

O le laititi, o le-taʻua o le "potu '' 'potu" scoulpture (e oʻo i le 50 cm) o le a tau e $ 150.

Togalaau itiiti (mai le 50 i le 100 cm) tau le $ 200-300.

Taulaʻi i le tuputupu aʻe o le tagata- $00-600.

Manumulufa fausaga (Kerisimasi laau, fuainumera, mataitusi ma numera i luga 2m) - $ 1000-3000.

O faleʻau, ata tifaga, coungeng, aisa taulaga - $ 3000-6000.

O le tau e mafai ona faʻateleina pe a fai o le vaega o loʻo fausiaina e le masani ai, ae e tusa ai ma se ata faʻapitoa, pe a fai o le faʻataʻitaʻiga poʻo le faʻavasegaina o le faʻavaʻa o le tagata faʻatau muamua.

Faitau atili