E tusa ai ma tulafono o symmetry

Anonim

E tusa ai ma tulafono o symmetry 14190_1

E tusa ai ma tulafono o symmetry
Tusiaina urp ma Walter Schniaders
E tusa ai ma tulafono o symmetry
Mai le togalaau, o loo matua ese ai le Windows a le fale ma le tasi i le isi foliga ma le tele, o le symmetry e le manino. Ae i luga o le vaalele o le fausiaina, o ia, e pei o le mataupu faavae autu, e vave iloa
E tusa ai ma tulafono o symmetry
Gallery - fusifusi elemene i le va o le fogafale lua potu fale moe ma fale nofomau o le muamua. E i male, e faʻaoga e vaʻai ai le TV. Faʻafetai i le faʻalumaina o le tele o le taualuga, i le potu malolo, e ui i le maualuga o le maualuga ma le tele o vaega o le faʻamaʻi mautu, e leai ni faʻafitauli
E tusa ai ma tulafono o symmetry
E tusa ai ma tulafono o symmetry
O le potu sili o le ola o le ua lolofi mai le susulu o le la ona o le tele, i le maualuga o le potu, Windows
E tusa ai ma tulafono o symmetry
E tusa ai ma tulafono o symmetry
O le potu malolo ma le potu 'eseʻese vavaeeseina e le faitotoʻa, poʻo le pa. Ae ui i lea, o se taunuuga o le suiga o faleoloa, mai le lua i le tasi, o se manino o le lautele o le avanoa
E tusa ai ma tulafono o symmetry
O se vaaiga matagofie o le vaituloto ma le vaomatua tuai tatalaina ma se tamai sikuea sikuea.
E tusa ai ma tulafono o symmetry
I le po, o le le malamalama o le fale e foliga foliga le masani ai ma manaia

O se lapoa tele o fanua pei o le paka o se meaalofa moni o le taunuuga. O lona fale tusi a le fale o le fale URZOULA ma Walter Schpider na tuuina atu le isi faitotoa i nuu matagofie taua. Ma, e ui i ni mea tetee i le matagaluega o le mataitu, na mafai ona e faia le saolotoga i o latou manatu e uiga i le faʻavaeina

E tusa ai ma tulafono o symmetry
O le lapotopoto auiliiliga o le stade, o le taualuga o le taualuga ma o loʻo i ai i le le fiafia ma sikuea o le fale na fausia, vaipuna, o loʻo fausia ai le tele o laufanua, o loʻo fausia ai le laufanua o le vaomatua. I le itu i sisifo, e tuaoi ma le vaomatua otoBurg, ma i sasaʻe, o le lautele lautele o fanua o loʻo ootia i le afa-fua i le mauga o le besterberg. Faatasi ai ma ni auala vaapiapi, o le itu i sisifo o le taulaga e alu mamao i le vaomatua, faia ni avanoa avanoa e siomia e laau. O le fale o le ulugaliʻi o le ulugalii o le aufaʻi o le urzula ma Walter Schneaders e leai se tuusaunoaga: mai le Windows o le potu malolo ma le vaitutu.

O le mea moni o nei nofoaga e matua talisapaiaina ma naunau i le sili atu ma le selau tausaga talu ai, o le mea lelei o loo afaina ai nuu. Na faavaeina i le suiga o le XIo-xx seneturi, o lea la oi latou o lo o puipuia le tulafono i maamoiga. O se tasi o nei nuʻu ma le taualuga e fa-tulimanu ma se pakete lakapi o loʻo i totonu o le lata mai o Schneader's fale. Faatasi ai ma se vaaiga matagofie, o le fesili a le loloto o le vaʻa faʻataʻoto o faʻasolopito e tatau ona i totonu o le fausaga faiga o le fale fou. Mo SALRD Schneader, e lua ni tali talafeagai: pe e te fetuu, pe leai, pe le manaʻomia foi e faʻatusatusa. Peitai, sa filifilia e Schniaders le ala lona lua, lea, e leʻi faamalieina tele, pei o le Vaega o Manufu i le lumanaʻi.

E tusa ai ma tulafono o symmetry
Fuafuaga o le fola
E tusa ai ma tulafono o symmetry
Fuafua o le fogafale lona lua
E tusa ai ma tulafono o symmetry
Fuafuaga o le fola

Faamatalaga

Eleele fola

1. Lagolagoina Halls 2. The Desties #kushanA 4.stolovaya 5. Samemel 6.terash

Fogafale lona lua

1. Cour 2. Lafo le Cinema 3. Pat 4.terrace 5.

Palota masani

1.cabintt 2. Raymenaya

E tusa ai ma tulafono o symmetry
O le mea e malie ai, sa iai se sao atiae na tuuina atu ai le saolotoga mo fatufatu mo se tasi ono itu: O le fale tele o le laueleele, e mafai e le fale ona i ai se taua o so o se ituaiga). O aiaiga ia ua faʻatagaina e latou faʻasoaina a latou lava manatu lelei. O le amataga o le fausaga fausaga o le sikuea (139913.99m). Na filifili e tipi se tulimanu mai ai, ma i lenei nofoaga i le tulaga maualuga o le fola lona lua Sa tele, pei o le tautau i le ea, o le telō.
E tusa ai ma tulafono o symmetry
O le Smir Tower ma se alavai lanu o le faʻamalama matala e faʻamamafaina ai le tele o le maualuga o le potu o le olomatua o loʻo fetuutuunai ai, ma o vaega o le latalata o puipui ua filifilia i luma. O lenei suiga faʻapitoa e sili atu papa. I luga o le lua "tauau" o loʻo tulaʻi mai se taualuga o le taualuga, tutusa ma se parrel foliga. O le aofaʻiga o tupe o le dicanonals o le sikuea, o lona uiga, i le ogatotonu o le fale, e iai le faʻasologa o le sitaili e faʻafesoʻotaʻi uma vaʻa o loʻo iai. Faʻafesoʻotaʻi le tasi i le isi tala Auititoric Shapec Shapes o loʻo fausia ma sikuea, na mafai ona maua se faʻafitauli o le faʻafitauli o le mafaufau). O le faʻata o le faʻafanua o le atoa o le faʻavae o le diagonal, o loʻo pasi mai i le tulimanu lapotopoto i le telrace. E manino lava le vaaia i le fuafuaga i le fale.

E tusa ai ma tulafono o symmetry
Faigofie mea taua (fausiaina ma le faʻamaeʻaina) fausia se siosiomaga i le umukuka. O le malulu o le fale, i isi itu e le o se tasi. Tele o faamalama o fale o loʻo taulai atu i itu uma o le lalolagi ma i le vaʻaiga masani o le vaituloto.

O le potu e lua o le potu malolo e iai le lanu vai. E tusa ai ma le ulu o le aiga, "vaʻai le lagi luga o laʻau." O itu o le aiga ua tuua mo tuaoi, pe leai ni faamalama i mea uma, pe faatapulaaina ile latou maualalo. Laʻitiiti vaapiapi faamalama nana mea o loʻo tupu i totonu o le fale mai mata fia iloa. O le mea, lea, e le mafai ona faʻataʻatia le malamalama ai, e le mafai ona faʻaogaina le malamalama o moli.

Maitauina i fafo atu o le vaega o le fale i luga o le lua "tauau" e fetaui ma se vaega manino o totonu.

E tusa ai ma tulafono o symmetry
E i ai le tulimanu ofu lelei i lalo o le tino o le fale, lea e mafai ona e nofo saogalemu, o loʻo vaʻavaʻai lelei i le fola muamua i le fola muamua. E ui lava i le mea moni o loʻo i le lobby aʻo leʻi amataina le sitepu, e leai ni puipui i totonu, e le o iloa e le foloa le tele o le potu e tasi I le va o le olo lapotopoto o le sitepu ma le matala matala o loʻo iai se fuaitau i le potu 'ai ma i le umukuka. O le tioata fafo o puipui ma se potu e lua o le potu aoga e fiafia i ai i le vale o le aofia ai ma fafo atu avanoa. O le tagata e auai o le fale i luga o le itutino Axis sa faia e tusa ai ma le masani faiga. Potu malolo, le potu malolo ma umukuka o lo o tu i luga o le fomu muamua; Potumoe ma vaega e fai ma se potu malolo tutoʻatasi - i luga o le lona lua; Ma le kapeneta ma taʻaloga taʻaloga - i le lona tolu. O le elemene e fesoʻotaʻi ai le lua pito i lalo o fola,
E tusa ai ma tulafono o symmetry
O le pupula auala o le faʻavae o le lapotopoto o loʻo faʻataʻamilomilo i tioata poloka. E ala i le tui o le lalagaina o le malamalama, o se tulaga ese atoa o le siosiomaga o le kapeneta e tupu i le alatele, o le nofoaga mo koloks comber i luma o le TO. O le faʻaliliuga o le ata o loʻo alu i totonu o le potu malolo, e mafai ona e alu i totonu o le sitepu. O lea la, sa manaʻo Schnerader e faia le faʻamasinoga o le faʻavaeina: leoleo, vaʻai i se ata mai le potu malolo, aua e te iloa iina. O totonu o le fale ua foʻia i se aulelei tele, teisi malulu-toto masani. O le atoa faafeagai o lenei i totonu "malulu" o se vaaiga matagofie o le vaituloto o le vaituloto ma le vaomatua, aua le taʻua le vevesi o le fale i fafo atu o le fale ...

O puipui o le fale e fausia mai le sima sima, o le fogafale ua lautele. O loʻo i ai se mafiafia o puipui o le 42.5 cm, i totonu. 7 Ma le 24. E aofia ai le eseese o le taualuga o le taualuga (mafolafola ma lapotopoto) e ufitia i le corruggetated o le Alumini. O le faʻasee o loʻo faʻaaogaina ma le 20-centimita vaega o Miral fulufulu.

O le palasitika lua-glazed Windows faʻapipiʻi i luga o faamalama uma. O faasitepu e fai i le uʻamea, laupapa laupapa. Faapipiiina fola e faaaoga laupapa laupapa ma kapeta.

O le maualalo o le vevela o le poler o loʻo faʻatautaia i luga o le suauu o Diesel e faʻapipiʻi i le pito i lalo. I le faaopoopo atu i tagata e leitele, mafanafana fola ma le afi mumū ma faʻafaileleina.

Faitau atili