Tamai fale ma avanoa sili

Anonim

Fa filifiliga mo le toe fausia o se tasi-potu fale mautotogi ma le atoa o le 35.8 m2 i se fale nofo ai kolos faasologa.

Tamai fale ma avanoa sili 14202_1

Tamai fale ma avanoa sili

Tamai fale ma avanoa sili
Umukuka. O le sone o le sone o loʻo faʻailogaina ma le faʻamuamua e ala i le fogafale chramicic fules, suia mai le ogatotonu o aveʻese.
Tamai fale ma avanoa sili
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

O le a oo i le asō o le a tatou vaʻavaʻai i le fa filifiliga mo le toe fausia o se tasi-potu fale mautotogi ma se vaega atoa o le 35.8M2, o loʻo i totonu o le Monolithic House o Konos faasologa. O le fuafuaga fuafuaina a le tusitala e ese mai i le tau vaega ma le aofaʻi o le aofaʻi o aiga o loʻo fuafuaina.

O nei 24-faleoloa olo o loʻo iai se faʻailoga o le cylinder e le vaʻai i le faʻasologa, i fafo, latou foliga sili atu o fale Monolithic e tagata uma. O sea tiute o loʻo ausia ona o le tekonolosi o le fausiaina, lea e mafai ona faʻaaogaina e tutusa ai le manuia i tagata taʻitoʻatasi, ma i se fale o loʻo iai le faʻalavelave o le fale. Afai e te vaʻai i ai toetoe o se fuafuaga lapotopoto, ua maeʻa manino ai o le saʻo fesoʻotaʻiga (linevatane maina, o lapisi o le asu, o le afu o le afu o le 'olo o le' eleʻele. E le gata i lea, e le masani ai o latou e foliga masani i foliga, ae e tutusa foi ma se vaega ma se tulimanu osofaʻiga. O fale mautotogi uma e faaauupegaina i cegis. O le fale fausiaina ua tasi le tasi atoa ma le faavae. O puipui i fafo ma totonu o le monolithic ma eseese na o le mafiafia: o le 320mm mo fafo, ma mo le 200mm. O le tumutumu foi o Monolithic, 160 mm. O mea aʻoaʻoina o le paso o le paso 80mm mafiafia paso poloka poloka. O le fogafale muamua e le masani ai, inisinia fesootaiga e taulai atu i luga o le tekinolosi. Ventaila o fale o meaola e masani, o le manava, o poloka poloka e tu i le umukuka ma i le faletaele. O fale mautotogi latou te nofo toʻatasi, lua ma le tolu potu potu i luga o le fola i auala eseese e lua. O le uluaʻi fuafuaga o le "Odnushki" matou te fiafia i ai i lona tulaga le masani ai. E maua ai se nofoaga lautele e ulufale ai i se nofoaga ma se tamaʻi potu laʻititi. O le umukuka ma le potu e i ai tagata taʻitoʻatasi ulufale ma ua tuʻufaʻatasia ma se manaia uiga. E aofia ai, matou te matauina, e tusa ai ma tagata poto, toe fausia i fale fausaga fale e mafai ona faia e le atoa le aluga, ma monolithic, vave uma ona uma.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

Tamai fale ma avanoa sili

Tamai fale ma avanoa sili
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina

Tina tama ia te au

Malosiaga o le Poloketi:

  • le fausiaina o nofoaga taitasi mo tamaiti ma potumoe;
  • le faʻaaogaina o mea sili ona lelei
  • Falelii faʻapitoa i le nikono o le masini fufulu ma le kapoti kapeneta;
  • Tupe teu a le avanoa a tamaiti ona o le magao ma le mamanuina mamanu o le moega;
  • O le faʻaopopoina o le nofoaga o loʻo i le aluga o le auala o le auala ma le umukuka.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Inssolation o potu malolo ma umukuka;
  • Atonu o faigata faigata ma le mamanu o le faʻapipiʻi o le loggi (vaega o le tele o le tele o le pito i lalo poloka);
  • Le manaʻoga mo le faʻaleaogaina o le loggia i tafatafa o le vasega pepe.

O lenei Poloketi ua fuafuaina mo se aiga o ni tagata se toatolu ma le averesi. O le tamaititi (atalii poʻo le afafine) o loʻo avea ma aʻoga, ma o le mea moni, e iai sona potu ese. O le leai o se puipui i totonu o le tino e faʻafaigofie ai le galuega o le fesuiaʻi o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O le iʻuga o le galuega na faia e le Designner Olga Kondratova na faʻatautaia e faʻatulaga ai le avanoa e sili atu le faigofie. Mo le amataga, o itu uma o le itupa - e le mātuau, o loʻo tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo, e faʻaesea le matua o le matua i luga o le Loggia. E tatau ona totogi faʻapitoa le mea moni o le mea moni o le loggia i le nofoaga e mafai ai ona manaʻomia le maliega maliega. Peitaʻi, e le o vaega uma o loʻo maua mai ai le faʻatonuga. I le tulaga, o le Loggidia ua faʻapipiʻi e aunoa ma le motusia o le snip. Ina ua maeʻa ona faʻaletonu le faʻamalama ma le faitotoʻa muamua o le uelepa, aua le faʻaleaogaina pa puipui, o le Loggisia ua faʻalapotopotoga. Ona latou faatulagaina lea o se fale faigaluega e mafai ona tuueseeseina mai le potu ma faitotoa faasusu.

O le iʻuga o le toe faia o le ogatotonu o le fale mautotogi o loʻo i ai se potu malolo, o le itu o le isi faʻateleina i le tuʻufaʻatasia ma le umukuka. O lenei tali o loʻo faʻalauiloaina e le mea moni e fiafia ai tagata o aiga e faʻaalu se taimi faʻatasi ma e fiafia pea i malo. Ina ia tauiina mo le le lava o le malamalama o le malamalama i totonu o le potu soifua fou i vaega, o pu tipi-o loʻo tuʻuina atu pu, e faʻaofi ai le ata ma tioata ma tioata ma tioata. E le gata i lea, o nei "faamalama" ua faʻaiʻuina faʻafinaua ma faʻamalosi lamepa. Ma o le atoatoa o le malamalama o le malamalama o le malamalama na faia ai le auala na fausia.

O auala e faʻaliliuina ai ma faʻaoʻo atu ma ni naifi ma lua fausia-i totonu o le fale. O se vaega o le potu sa muamua fai ofu na maua ai le faletaele, ina ia faateleina lona nofoaga. E tusa ai, o le tulaga o le tau o suiga: o le taele ua faʻapipiʻiina i tafatafa o Tekkodkog, ma o le faleuila e faʻaseʻe atu i le puipui faafeagai. E le gata i mea e fai ma mea faigaluega, o le faletaele e i ai le fufuluina masini (lea ua tuu mo lenei faaauupegaina e fa u. A e manaʻo, e mafai ona tautau se kapeneta mo le tele o faʻailoga. Sa faʻaaoga uma e tagata i le poloketi faitotoʻa o loʻo iai, ma mo le faigofie, tatala i totonu o potu, talu ai e sefeina le avanoa, pei o se auala savali poʻo le umukuka. O faitotoa e teuteuina i le maualuga-tulaga lelei veneer ma se faasologa o mea laiti teuteu sikuea. Mo le foloa le foloa i totonu o le potu malolo, potumoe ma tamaiti o tamaiti i lalo o le Beech Beech, ma i le Weechen Passy o le efuefu. Ae le i faia ni ofutino i totonu o le nofoaga e faia ai se manatu na teliina.

Faamauina o le umukuka ma le potu malolo ua fausia i lanu eseese. O puipui o loʻo ufiufi i le malamalama vali dfa faʻamalosi meffrt agcer (Siamani) e taui ai mo le leai o le moli fua. E ese mai i se malamalama o le lima o le umukuka i luga aʻe o le ufi ua tuʻuina atu i luga o le chramic tū i lalo o le terictuctta piliki. O pa o pa puipui o puipui foi o le ufiufi o le sofa sa faapipii i totonu o le nofoaga o le potu malolo. O le tagata mamanu e ofo mai e nofo i se faʻataʻitaʻiga taugofie o le umukuka o le tulimanu o le paʻepaʻe o le lanu paʻepaʻe mai IKEA (SWEDEN) i lalo o le Beech. O le iʻuga o le ulu ua oʻo mai i le lanu ma le pito o le puipui.

I le faletaele, o puipui ma le foloa o loʻo feagai ma o loʻo feagai ma le nofoaga o le Italia o Markzzi. O puipui o le potumoe ua valiina i le lanu o le susu susu. E leai se mea e sili ona lelei: Faʻatalilu le moega faalua, moega taʻavale, o le taʻele laulau, o se ofu aʻi aʻiaʻi. O togi pupuni o loʻo maeʻa lea o le mamanu o le potu e paie, malamalama ma toʻafilemu. O loʻo faagaeetia le pito i tua o le moega, e lilo le tusi fata. I luga o le ulu o le ulu o loʻo tuʻuina atu le mafanafana o le faʻauiga ma lamepa. O le ata o le taualuga o le siisii ​​pepa faʻapipiʻi i luga o le uʻamea faʻavaʻa ma faʻatagaina oe e nana le feita ma moli moli ma holode moli o le lamepa ma le ata o le taulaga.

Totonu o le malamalama ma fiafia o le tamaiti. Mo puipui, o le pule faatonu e te ofoina atu e filifili se moli lanumoana lanumoana ma faaaoga le tutusa dfa vali. Matou te le iloa tele avanoa, ae ou te manaʻo e tuʻuina atu i se tamaititi le avanoa e faʻaalia ai lau poto masani. E mafai ona ia tautau ana lava ata i luga o le puipui i lalo o le "ata" moega. Ina ia aua nei faʻaumatia luga o le laufanua, o loʻo faʻamoemoeina mo lenei mea e faʻalelei atili ai le Komiti Faʻatonu. Mo le faʻatuina o le moega, o se masini ergonomic mamanu mai le IKEA o loʻo faʻaaogaina. Ma o le nofoaga tonu mo le moe o loʻo i ai i le fogafale lona lua, ma le sona o loʻo i lalo ifo i faʻafiafiaga, faitauina ma faʻatasiga ma uo. Vaega o le mamanu o loʻo fesoʻotaʻi e se laupapa laupapa. Afai e te manaʻo i ai, o le fola i luga o le loggia o loʻo faʻamafanafana ma le fesoasoani a le vevela o le stallux system (sts, Lusia), ma o le vaitafe pito i tua o le tele o le potu.

E le o le auala mulimuli i le fausiaina o se nofoaga fou o le tata o le fata. E tuufaatasi iinei: O le tagavai i le nofoaga talimalo, fausia-i haloseen atigivae i totonu o le potumoe ma le masani ai i foliga o chandelie i le vasega pepe.

Poloketi vaega $ 900.
O le pulega o le tusitala $ 600.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Umukuka, potu malolo, potu Puzzle gypsium sicrete foma poloka 34.5m2. fa 138.
Fola
Taofia Hall, Kitchen, faletaele Ceramic tile marazzi. 9m2. 25. 225.
Potu malolo, potu o tamaiti Laminate, Beech Kronotex (Siamani) 21.9m2 lua sefulu 438.
Puipui
Faletaele Ceramic tile marazzi. 21,3m2. 23. 489.9
Umukuka "Apron" Ceramic novabell faaputuga (Italia) 3M2 25. 75.
Ceramic tile marazzi. 1,6m2 28. 44.8.
Malologa Vai-emulsion vali dfa 30 L. fa 120.
Taua
Faletaele Faaali mai le taualuga o le aszo (Falani) 3.1m2 34. 105.4
Malologa Vai-emulsion vali dfa 16 L. lima 80.
Faitotoa
Vaega Uamea "garsia" (Lusia) 1 PC. 680. 680.
Potumoe, fanau, faletaele Wooden, swang (Rusia) 3 PCs. 190. 570.
Hall, Carridor Sliding (Lusia) 5, 1m2. - 700.
Faiva
Faletaele Taele roca (Italia) 1 PC. 380. 380.
Faleuila, roca goto 2 pcs. - 437.
Mea a le mea e tupu ai. 1 PC. 208. 208.
O agaga tumama 1 PC. 132. 132.
Vevela solo solo 1 PC. 180. 180.
Malamalama
Umukuka, potu malolo, tamaiti Toeaina o le lamepa Ikea 2 pcs. tolu sefulu 60.
Umukuka, potu malolo Avega ika 1 PC. lua sefulu lua sefulu
Fluorescent lamepa - - 200.
Potumoe Halogn limps peimeni (Austria) 5 fasi. 10 lima sefulu
IKEA Chandelier 1 PC. 57. 57.
Fanau Avega ika 1 PC. tolu sefulu tolu sefulu
Hall, tamaiti, faletaele Halosen moli 13 PCs. 10 130.
Meaafale
Umukuka Umukuka ulu ikea 2, 6 Pog. M. - 999.
Potu malolo Aiga o le aoauli o IKA. 5 laina. - 400.
Sofa, kofe laulau, IKEA falelauasiga - - 600.
Potumoe Workrobe Coupe (Lusia) - - 500.
Moega (e okaina), kapeta, o le lakapi laulau, ika pad - - 600.
Fanau Workrobe Coupe (Lusia) - - 600.
Moega, laulau, sofa, ikoa nofoa - - 550.
Atoa 9,799,1

Tamai fale ma avanoa sili
Pe a tuputupu aʻe le tamaititi, o le a mafai ona teena ma faʻaaoga se sofa pe sui i se moega

Tamai fale ma avanoa sili

Tamai fale ma avanoa sili
Faia o le umukuka, sa faʻaaoga e le tusitala se lanu mafanafana susulu i tua o le ufi, faʻailoa le nofoaga o le taulaiga
Tamai fale ma avanoa sili
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Taaloga - pei o se taavale

Malosiaga o le Poloketi:

  • fetaui lelei le faʻaaogaina o le avanoa;
  • Faateleina le vaega o le faletaele;
  • Faalapotopotoga talafeagai o fale faigaluega;
  • E leai se faʻafitauli ma le tuʻufaʻatasia o le poloketi.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • le faʻaaogaina o le pele o meaafale;
  • Faʻataʻitaʻiga o le Faʻafitauli o Faʻaliga Tulaga;
  • Faʻaititia le nofoaga e nofo ai.

O lenei filifiliga mo toe toe sui o le fale mautotogi ua fuafuaina mo se tama talavou faaleaʻoaʻoga (alii talavou poʻo se teine ​​galue ma taulaʻi i lana galuega. O le tusitala o le poloketi e fuafua e fausia se sitaili, maʻea nofoaga i le agaga o le taimi. E manatu o le a mafai ona litaea ma malolo ina ua maeʻa le galue malosi poʻo se taimi manaia e faʻaalu ai le taimi ma uo.

O le toe faʻatulagaina o le avanoa e amata i le alatele, lea pe a maeʻa le toe fausiaina o le toe faʻaleleia. O le faletaele ua faʻamanatu mai le fale mautotogi i tulaga o le atoa. Ina ia faʻateleina le vaega o le faletaele, na filifili e tuʻua le potu e fai ai le ofu. Peitaʻi, e leai se afaina i le manaʻo. Na suia le potu ofu ofu e se fale mautotogi, o le tautau ma le fatafata o 'olo ma le au tamatusi o le isi puipui. O le faʻata tele na 'sisi aʻe i luga atu o ia, o le iʻuga o le auala vaapiapi mai le alavai i le umukuka vaʻaia. O le vaeluaina vavaeʻese mai le potumoe mai le toe vaega o nofoaga o loʻo iai se tulimanu o loʻo iai le fale faigaluega. Totonu na tuʻuina se laulau tusitusia, komepiuta ma fata. Faatasi ai ma le Tatalaina o Kapeneta tatala, o le Matai na te maua le avanoa e galue ai i lona fanua ese. A oo mai malo, ua lava le tapunia o faitotoʻa - Ua maeʻa le faʻamatalaga o le poloaiga.

O le tusitala o le poloketi na tuʻuina atu i le lua sone tele: o le umukuka ma se laulau 'ai ma le moe, o le fea taimi o se potu malolo. O le potumoe ua susunuina mai le umukuka faataamilo i fafo atu o se piliki. O lenei, e lua foʻi simi sosolo leovali faʻamalosi faitotoa mai Satin Shinless Steel ma le matua tioata o loʻo fesoasoani e tuufaatasia nei nofoaga. Ae e tatau ona alofa mai o se mamanu faapena na faateleina ai le tau o le poloketi (pe tusa ma le $ 2670). Ina ia faʻafaigofie le faʻagasologa o le faamaopoopo o le toe faʻaleleia o le lelei, na filifili le Loggia e le auai i le avanoa avanoa, o le umukuka masini ma le faletaele aua le taliaina. Uma o vaega muamua i le va o le umukuka ma le potu, faʻapea foi i totonu o le faletaele ma o le ala savali o le a le mautonu. O tulaga fou e fausia mai piliki.

E pei ona taʻua i luga, o le lapoʻa o le faletaele e mafua ona o le potu faifaʻaʻe, faʻapea foi ma se vaega, i le tau o le alavai ma le umukuka. O puipui o le pusa faʻatekinisi ua vavaeeseina ma faʻataʻitaʻia, faʻalauteleina. Incoroba o le fetosoina taʻavale faʻapipiʻiina le stoomox staring stare (mai le legebit) mo le faʻamalologa o le fale puipui (nara0) Sa sosoo ai ma le faleuila na ia faʻapipiʻiina le taʻele o le lalagaina o le nanaina o le faʻalilolilo o le Axor Stands e aoina mai Hansgroe (Siamani). O faletaele i fafo na te fesoasoani e maua ai se isi mea i le bidtt. O le faleuila e vavaeeseina mai le faletaele vaega i le 1 / 4kirpich. Ae fai pea i le auala lata mai o le kapeneta ma malutaga mo vailaʻau o le fale, faʻapea foʻi ma le ato o ie lino. I luga o le pa e tasi, o le fetuunaiga o le fishing masini manogi e faapipiiina.

Nai lo le paʻepaʻe o aau, o se tamai faʻatasi faʻatasi hydromassage o le taʻele o le taʻele o le taʻele mai o Jacuzzi. I tafatafa o le magoto ifo mai le kemorag. Mo le malamalama o le spomping space, sikuea maualalo-voltage halonte ploceens o le Luna Carre o loʻo faʻaogaina, fausia i le vaipuna o le susu. Mo le faʻateleina o le vaʻai i totonu o le potu, o le faletaele e faʻaogaina ai se paʻu lanu mai le marazzi (66 cm) ma le faʻamatalaina o le aafiaga.

I totonu o le umukuka o le mea lea, lanu pupula o loʻo puleaina: 6060m), lima-lima lima, faʻapea foʻi le faitotoʻa faitotoʻa. O nei mea uma e fatuina ai le lagona o le moli ma le le-faletupe o le avanoa. Lenei o se umukuka seti o pratika, o le laulau o le mea e faia o le pogisa efuefu corana-maualuga-tutusa-lelei-lelei-lelei-lelei-tulaga lelei-lelei-lelei. O le umukuka "Apton" o le nofoaga galue o loʻo tuʻuina atu ma se tamai faaputuga o se pogisa paolo, o loʻo foliga sili ona manaia i le ogatotonu o le humset. O se kosi faʻapitoa o le posastof (Farani) o le pogisa burgundy lanu e faʻaaoga i puipui, lea e fausia ai le lagona o le velastt fucker. A aunoa ma le fefe e faʻataʻitaʻi ma moli, o le ua filifilia e faʻailoa atu le umukuka faʻaaogaina ai mea natia ua faʻamalieina kapeteni, faʻapea foi ma lamepa o loʻo nana i le taltal viole. E le mafai ona faʻalogo i le galuega moni o faatufugaga, o loʻo faʻapipiʻiina moni i luga o le laulau 'ai, o le lamete zettel'z mai le taʻutaʻua lauiloa o Loio Maerera. O se mamanu le masani ai e le gata o se aoga, ae sili atu ona aoga.

O le potu malolo o loʻo vaʻaia mai le umukuka i le lanu. O le mafanafana beige ma lanu efuefu e mafai ona suia le toe faʻafouina o le pupula o le umukuka mafanafana ma le pogisa pamu, pei o le tuʻufaʻatasia o le tasi ma le isi. I luga o le foloa o loo i lalo o le kolisi kolisi i lalo o se masani masani bamboo. Ona seti lea o le faʻasesega paʻepaʻe, o le faʻavae o loʻo i tafatafa o laulau a fale moega ma fata 'ua faia i le faʻalauteleina o lefulefu ma e manaia. Faafeagai le sinoa o le i ai o le pusa o le aufana mo leo ma ata vitio. Luga o ia, i luga o le faʻateleina o puipui, o se tamai tv e faʻapipiʻi. O le Fuafuaga e mafai ai ona e matamata i polokalame televise mai le umukuka. V Sgastya tautau le taualuga amps veroca, tuuina atu le lamolemole ma le manaia malamalama. Aofia ai, e le i tuʻufaʻatasia i le tauluga.

O le uluaʻi mea o loʻo i totonu o le filifiliga lanu i luga o nofoaga o le agaga lilo. Ma i lea lava taimi, e le faʻaalia lagona o le vavalalata ma le Linothy, o mea uma e talafeagai ma ergonomically. O le tusitala o le tala e faʻatusatusa ai le fuafuaga ma totonu o lenei fale mautotogi ma se taʻavale-taʻavale, e mafaufau lelei, faʻalelei ma faʻalelei.

Vaega o le Vaega, Tagata Faigaluega a le Tusitala $ 1790.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Faletaele Glass poloka 138 PCs. 6. 828.
Le mea atoa Piliki 263 PC. 0.15 40.
Fola
Carridor, faletaele, umukuka Ceramicod Marca corona (Italia) 26m2. 32. 832.
Potu moe potu Teka Cirqut laupapa (Siamani) 10.7m2 42. 449,5.
Puipui
Faletaele, umukuka "apron" Ceramicod hACA corona 20,6m2. 56. 1153.6
Umukuka, vaega Borrylic potu malolo potu moe ma posastof (ducourt, Farani) 13 L. valu 104.
Malologa Tikkupuila Acrylic vali (Finelani) 6 L. fa Aua.
Taua
Carridor, umukuka Palakalafa 21,4M2 fa 85.6
Faletaele Mosture-tetee atu 5,6m2. lima 28.
Le mea atoa Acrylic vali TIKUULA 5 L. fa lua sefulu
Faitotoa
Vaega Ulufale i totonu o le sui o le matai (Italia) 1 PC. 1250. 1250.
Faletaele Wooden Centas UNo (Tre-Pou, Italia), peni Vauvavalli (Italia) - - 960.
Faiva
Faletaele Vevela tapu ma jacazzi taʻele cab 1 PC. 4070. 4070.
Priciosa stink (kerarag), console standaase starck (duuravit, Siamani), chait stating stare (Suitisezerland) - - 1018.
Malamalama
Potu moe potu Toeaina o Lamp Veroca (B. ioe, Spain) 1 PC. 294. 294.
Umukuka Zettel'z ua taofia le lamepa (Siamani) 1 PC. 760. 760.
Umukuka, carridor Nofoaga (Delta Malamalama, Belgium) 8 PCs. 36. 288.
Faletaele Luna Carre (Slippecre, Belgium) 6 PCs. 69. 414.
Meaafale
Vaega Workrobe ma se tagata natia galuega (Italia) 1 PC. 2000. 2000.
Sirror, calley, hanger (Italia) 1 PC. 529. 529.
Umukuka Pietka umukuka seti (Doimi Cuculine, Italia) 5.5 M. 590. 3245.
Fusi Fuataina Lisi (Nzacabaz) 1 PC. 840. 840.
Bertoya nofoa (Alivar, Italia) 4 mea. 600. 2400.
Potu moe potu Sofa Transpormer `ark (flopxform, Italia) 1 PC. 2700. 2700.
O loʻo i luga o ato, fata, fatafata (Italia) 1 PC. 1850. 1850.
Faamatalaga Faapitoa
Potu moe potu Semi-ulu vasega, satin steel, mattet tioata 1 PC. 2670. 2670.
Atoa 28 852.7

Tamai fale ma avanoa sili
O laina toʻafilemu ma le toʻafilemu o potu e faʻatatau i isi nofoaga
Tamai fale ma avanoa sili
O le Chandeelier na te tuuina atu se moli sili ona lelei, ma o le laulau anump
Tamai fale ma avanoa sili
I le faletaele, e leʻi mafaufauina le tele o tioata. O le pa o poloka tioata, ma lua faʻata, ma le ie matfutones, ma le tioata fufulu, ma, paʻu eseʻesega o le taʻele lava ia.
Tamai fale ma avanoa sili
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Teisi teisi i sasae

Malosiaga o le Poloketi:

  • Manuia tali o le potumoe ma le potu malolo;
  • Faateleina le vaega o le faletaele;
  • E leai se faʻafitauli ma le tuʻufaʻatasia o le poloketi.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Ua ave sina nofoaga i le potu ofu i le ala savali;
  • e le aumaia se fale faigaluega;
  • O le ulufale atu i le faletaele o loo latalata tele i le faitotoa ulufale.

O le fale mautotogi ua fuafuaina mo se ulugalii talavou e iloa lona fale o se nofoaga e mafai ai ona e malolo atoa pe a uma se pisi pisinisi aso, talanoa ma uo. O 'au o aso nei, Matamata i faiga masani e mafai ona iloiloina le mafanafana ma le natura o se Malo mautu i totonu.

E tusa ai ma le fuafuaga o le tusiata, o le avanoa o le avanoa e tatau ona faʻaaogaina ma le sili atu le aoga ma le le mafua ai le lagona o faʻafitauli e masani ona tupu i potu laiti. Ina ia foʻia lenei galuega, o le faʻaaogaina o elemene o se laʻititi o le signilisist Iapani sitaili o tuufaatasiga ma le tekinolosi faaonaponei na foliga mai na sili ona saʻo.

O mea uma a le le-o le amo faʻaituau vaega e le i solia, na fausia mai ai i le paso poloka. O le oxide o le toe faaleleia o le fale mautotogi o le tatalaina o le ogatotonu o le avanoa avanoa i le potu malolo ma le umukuka ma le 'ai nofoaga. O le potumoe o le mafaufau e pei o se mea lilo tagata tumaoti. Ina ia mautinoa le lava o le gauai o le potu, o le sone masani o loʻo fesoʻotaʻi ma se tele faamalama matala tatala le loggia.

O le nofoaga e faʻaleleia atili ai le potumoe sa fuafuaina e le o le avanoa: o le vanimonimo i le va o puipui e lua o puipui ma se tamai faʻamalama i le ulufale faʻapitoa mo se potu. E foliga mai o le potu malolo, o le leai o se vaega, i le va ma le potumoe amata mai le pito i tua o le faitotoa o le Loggia. O le teuteuga Nichher ma le pito i tua na faia i le itu taumatau o le faitotoa. O le faitotoʻa i le potumoe e mafai ona faia uma o loʻo faʻatumuina uma ma faʻaalia le agavale.

O le nofoaga o le faletaele e tele ona tupu ona o le ofu i totonu o le alatele. O le taimi o le taimi lava e maua ai o loʻo fuafuaina e ala i le tatalaina i le potu malolo ma saoloto mai mea. Na pau le mea na totoe o le mataʻupu i totonu o le faletusi e faʻamatala atu i le faitotoʻa ulufale. O se taua taua i le tiʻetiʻe umukuka ma le potu malolo e faia ai se pa maota teuteu. Soda itu, na ia nana ai le goto, ma i le isi, o loo ia avatua se nofoaga mo televise ma auteni meafaigaluega.

I le ogatotonu o le fale mautotogi, o elemene autu o le palaso o loʻo i luga o le slatral woodtal sport, togitogiga ma le ogatotonu o le potu), o le ogatotonu o le potu), o BAMBoo. Uili ma se tusitusiga i luga o le lava o le palu o le mumu-piniki lanu i le tuʻufaʻatasiga o laʻau ma laupapa palapala, faʻapea foi i le malamalama o le lineta. O le natura o le potumoe (matua tauagafau i le tele) e masani ona fuafuaina e meafale ma mea faigaluega. Ma le sili atu le faigofie i fafo o le faigofie, o le manatu e manaia iinei: o le taʻele laupapa e sosoʻo lemu le faʻaʻaisa e alu i le punou o itu o laupepa o le kapeneta O se auala e le masani ai e mafua ai ona e iloa le potu o se le atoatoa. Sikuea moli ma le matte tioata faʻataʻitaʻiina le moli o le moli.

O le faletaele e mafai ona mafaufau i foliga pupula o lanumoana, mumu, moli i le tuʻufaʻatasiga ma paʻepaʻe. O le manatu autu e taoto i le eseesega i le va o le malulu ma mafanafana lanu. O le foloa paluga e teuteuina i le malosi-lanumoana atac fatic trigh o luga (Italia). Lua ata o Dragons e avea ma tuʻufaʻatasiga o le avanoa. O le taualuga vali i le paepae e faia i luga o le plasterboard binging binseng i le tasi itu. O lamepaiti o lamepa e fausia i le va o latou. O le fola ua folasia ma le rex nonoa (Italia), faʻataʻitaʻiga o se laʻau ma le i ai ni faʻamalama. O luma o le taele o loo faatumulia i le Mose lea e lagolagoina le mamanu i puipui.

O le umukuka e suia le nofoaga o le magoto, o le faletaele e faʻaliliuina atu i le faʻapipiʻi manatu o le pamu o le plubili. O lea la, e manaʻomia le toe faia o le vai poʻo se isi auala e tuʻu ai le suauʻu. O puipui ua faʻapipiʻi ma saunia i lalo o le ata: loto, latou o loʻo faʻaaogaina tele, ma faʻalelei lelei pe a faʻaaoga le faʻataʻitaʻiga o le tino. O lanu o povi, i le alatele-turquoise, ma i le potu malolo, piniki. O fola o loʻo faagasolo ma le fesoasoani a se matutu paluga "o le fonotaga16", ina ua uma ona faʻaaogaina le eleele. I totonu o le fola o le fale paga, Plywood mafiafia 12mm. E taua ma i le umukuka e faʻaaoga ai le popcelain panio, i le faletaele paʻu. O le nofoaga o le faitotoʻa ulufale e le suia, o faitotoʻa i nofoaga fou e faia ma le maualuga o le 2100mm. O moli e masani ona lagolagoina le itu i sasae o le atoa totonu atoa. SILLAESU FAAITIITI MA LAUGA FAALLA MO LE WHECHEN MA LE FIAFIA MA LE MAFAI ONA OTI MA O MATATA E fetaui lelei ma mataupu autu. O moli uma o lamepa ma o lamepa e le mautonu - latou te taliaina i le taualuga o le laupepa.

Poloketi vaega $ 1074.
O le pulega o le tusitala $ 200.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Faletaele, umukuka, carridor, potumoe Gypsum "knauf gyps" (Lusia) 15m2. 13,2 198.
Hydrophobic gypsum gypsum gypsum 20m2 sefulu mal le fa 280.
Fola
Ulufale Hall, Carridor, Kitchen, Logginia PERONDA PICKAVIIN tusi (Spain) 16,2m2 32. 518.4
Potu potu, potumoe Ok parquet lopaka (Siamani) 17,3m2 44. 761,2
Faletaele Rex Tile (Italia) 3.4 M2 Aua. 81.6
Puipui
Le mea atoa Sel-LP23 tufatufa tuu (Farani) 320 kg 0.94 300.8.
Faauma le semina se lelei-fp30 75 kg 1.25 93,75
Glassball 100m2. tasi 100
Teuteuga o le Pisinisi Poviera 40 kg 8.3 332.
Umukuka Ceramic tile poronda. 2,6m2 21. 54.6
Faletaele Mosnec Gulged Connend. 21,2M2 lima sefulu 1060.
Taua
Le mea atoa Mosture-tetee o mea pito i luga o mea e totoe "Knaufi Gypsum" 17M2. 6. 102.
Putty mo Misswall semina-jpp-58 60 kg 0.8. 48.
Vali tagata (Suetena) 18 L _ 4.3 77,4.
Faitotoa
Vaega Uamea Gardesa (Italia) 1 PC. 700. 700.
Faletaele, potumoe Sliding Ecalum (Rusia) 3,15m2. - 1055,2
Faiva
Faletaele Faleuila talafeagai (Siamani) 1 PC. 500. 500.
Fausia-i le Bashbasin lelei tulaga 1 PC. 210. 210.
O le tulimanu tico taele (Italia) 1 PC. 3100. 3100.
Meaafale
Ala karitoti Mea faigaluega mo le kapeneta, faitotoʻa (Lusia) - - 300.
Potumoe Loto moega (Pianca, Italia) 1 PC. 1750. 1750.
Pusa toso 1 PC. 280. 280.
Mamanuina o kapeneta ma laʻei laulau (Nzacabaz) (Lusia) - - 1239
Potu malolo Laulau kofe, nofoa nofoa - - 389.
Tv laulau - - 190.
Tulimanu sofa "o le oona" (Lusia) 1 PC. - 990.
Umukuka Laulau, nofoa (Lune) 5 fasi. - 398.
Umukuka seti "styluted umukuka" (Lusia) 3.3 pauna M. 420. 1386.
Malamalama
Faletaele Pa puipui 2 pcs. 29. 58.
Faletaele, potumoe Limsulcent moli 7 PCs. - 140.
Umukuka Faailo le mautonu lamepa ikea 1 PC. 60. 60.
Le mea atoa Halosen moli 5 fasi. fa lua sefulu
Atoa 16 772,95

Tamai fale ma avanoa sili
View mai le potu malolo i le alatele. O teuteuga mai BAMBOO ma le moliga o le totō tioata faʻatumu le "Tea Potu" o le siosiomaga tutusa
Tamai fale ma avanoa sili
Vaaiga i le potumoe. O le mea e le tuua ai le lagona o loʻo e i totonu o le fale
Tamai fale ma avanoa sili
O le umukuka ma ni pepa manino ma ni laina geometric o loʻo tuʻufaʻatasia ma elemene o le Oriental Design: Calligraphy, atavali i luga o le silik
Tamai fale ma avanoa sili
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Filemu mo le lua

Malosiaga o le Poloketi:

  • faalauteleina o faletaele i le aluga o le tele o le kalama ma fai togafiti;
  • Fausiaina o se tagamea-tagamea;
  • laititi le tau o le toe faaleleia ma le uma;
  • E leai se faʻafitauli ma le tuʻufaʻatasia o le poloketi.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • tulaga faasolitulafono o le faitotoa faletaele;
  • O le mamao o le pusaaipoto mai le ala savali.

I lea tulaga, o le faleʻaiga o faʻafitauli e le masani ai ua maua i le fatufatuga, sauniuni e faʻataʻitaʻiina pea ma le mamanu o nofoaga. Na faasolo mai e le au tusitala mai le utiuti tau tupe a se tulaga tau tupe a se aiga talavou, lea na avea ai le fale mautotogi na avea o ia ma uluaʻi fua na taliaina muamua.

O le fofo fuafuaina o le fofo e mafai ai ona suia ma toe fausia le totonuga o loʻo i totonu o le mea fou na faʻatau i luga, lapoʻa ae le o le tele o le taimi atoa o le nofo ai i le fale mautotogi atoa i le fale mautotogi atoa i le fale mautotogi atoa i le fale mautotogi atoa.

Faʻaopopoina le faʻaaogaina o le poloketi a le faʻatulagaina o le avanoa. Lagolagoina o le vai vai a se aiga talavou na filifili e tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le umukuka. Ae maise talu mai le uluaʻi faʻailoga o le umukuka sa i ai le le atoatoa: o le le aoga pepa "'ai"' aʻai "vaega o le eria e mafai ona faʻaaogaina e faʻateleina ai le potu. O le potu malolo e mafua ai ni mea taugata i totonu o le atunuʻu, ae o le poloketi ua aiaia ai mo le avanoa faleliaina o mea taʻitasi ia, e faʻapea foi i latou. O loʻo faʻamauina i totonu o le potu malolo fale ma sui tui e faateleina ai se tamai avanoa ma fausia le aʻafiaga o le manino, ea. O le umukuka o loʻo vaʻaia ese mai le potu malolo o le ituaiga o le lapotopoto o le fola o le fola laupapa. O lenei ata o loʻo faʻamamafaina ma le uluaʻi mamanu o le moli uila. O le mea lilo lea i luga o le faʻavaʻa ma fai i isi mea, ma isi mea, lagolago mo fata, o loʻo i ai manusasi;

I le taimi lava lea, o le vaega o le umukuka ua aʻafia e fatuina ai lau tagamea. O se tamaʻi potu laititi, ae o le aoga aoga aoga e tatau ona faʻaʻaisa le faletaele mai le fufuluina o uiga (fufulu masini, ato ma tagamea masini mama).

O le fale puipui na fausia i totonu o le alatele e faʻatapulaʻa ai le toe iloiloga i le ulufale atu i le fale mautotogi i le fale mautotogi o loʻo nofo i le potu malolo. O le mea e tupu mai ai i le transformer sofa o loʻo i luga o le umukuka ulu, o se laulau lapotopoto e mafai ona faia i nisi taimi le galuega a le fale faigaluega. Vaega i le va o le ala savali ma le potu malolo, faʻapea foi foi i totonu o le faletaele ma tagamea e mafai ona faʻateleina mai piliki poʻo poloka poloka. E taua tele le vaʻaia lelei o nofoaga ma fale, aua o le isi potu maulalo ma se vai tuaoi o loʻo iai se inisidio viddlering.

Ina ia mafai ona sili atu le fetaui lelei le mea e fai ai mea faigaluega, o le faletaele avanoa na filifili e faateleina ona o le ala savali. Peitaʻi, o le potu ma i le taimi nei e tumau pea le puʻupuʻu. Ae o loʻo aliali mai o se solo fou o le faletalimalo, o le mafanafana o le foloa o le de-vi system (denmark) o loʻo tuʻuina atu. O le galuega o le galuega i totonu ua suia i totonu o le sao ma totonu o faitotoa. Ma le isi, o manatu o le avea ma sui atoa o le uaea. A uma le faʻafitauli o le moli o le moli, o le vaʻai o loʻo i luga o moli tetele-ala, faʻatagaina ma tutusa le avanoa, ma faʻasino i soʻo se avanoa, i le totonugalemu o le puipui.

I le faʻatinoina o le poloketi, paʻu maualalo totogi faʻamaeaina o loʻo faʻaaogaina. E mamanuina o puipui o le alatele, potu malolo, tagamea ma umukuka (vagana ai le umukuka "apron" ma le faletaele) faaaoga tuai vali. O le pa o le fale o le fale (mai le umukuka) o loʻo ufitia i se fugalaʻau tele. Lenei o le a e manaʻomia skel mo le saʻo ata faʻapitoa. Laminate ua faʻaaogaina o se ofu o fafo o se ofu o fafo, ma i totonu o le umukuka, faletaele ma i se vaega i le alavai o loʻo i ai le alavai. Ma le isi, o le nonoa o loo feagai ma le "Apron" umukuka.

O le taualuga o le fale mautotogi e le faia ni suiga taua: naʻo le sone i le va o le umukuka ma le potu malolo ua faʻatagaina ona faʻaaoga se faue. O ia e nofo toʻatasi-tulaga i totonu. Ina ua maeʻa le faʻailoga muamua ma le tufuga, o le taualuga ua valiina paʻepaʻe, ma o se moli lanumoana lanumoana ua faʻaaogaina i luga o le nofoaga.

Poloketi vaega $ 895.
O le pulega o le tusitala $ 100.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Piliki 135 pcs. 0,2 27.
Fola
Potu malolo Pergo laminate (Suetena) 17.1m2 32. 547,2
Umukuka, loggi Ceramic tile Marca corona (Italia) 9,8m2. 26. 254.8.
Tagamea Ceramiche Marca Corona Til 0.9m2. lua sefulu sefulu ma le valu
Faletaele Ceramiche Marca Corona Til 3 M2. 28. 84.
Puipui
Lone, Kitchen, Landery Vali luja (tikkulaula, Finilani) 20 l. iva 180.
Umukuka Ceramiche Marca Corona Til 2,4 m2 Aua. 57.6
Faletaele Ceramiche Marca Corona Til 11.7m2. 26. 304.2.
Taua
Le mea atoa Vai-subsulsion vali luja. 35.8 L. lima 1074.
Faitotoa
Vaega Uamea "garsia" (Lusia) 1 PC. 890. 890.
Faletaele, tagamea Wooden, swang (Rusia) 2 pcs. 190. 380.
Faiva
Faletaele Taele (Lusia) 1 PC. 220. 220.
Faleuila, idow snk (Fitland) 2 pcs. - 599.
Malamalama
Faletaele Malamalama 4 mea. fa sefulu ma le ono
Alatele, potu malolo Turo system moli - -
Meaafale
Umukuka Umukuka seti "euromerity" (Lusia) 3 pog. M. 500. 1500.
Taofia laulau (Lusia) - - 289.
Potu malolo Sofa "8mart" (Lusia) 1 PC. 1050.
Kapeneta meafale kicard (Rusia) - - 1400.
Ala karitoti Meafaigaluega mo le Kapeneta - - 105.
Atoa 8 995.8.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tamai fale ma avanoa sili 14202_19

Designer: Olga Kondratova

Designer: Sergey Kuzmin

Tusiata: Alexander Serov

Architect: Roma shchkov

Architect: Darnia Zheroenkova

Designer: Iulia Bardenkova

Designer: Yuri Bardenkov

Matamata i luga

Faitau atili