E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!

Anonim

Mumuina masini: O a ni mea e mafai ona fai mai ai le fale faaonaponei i ona po? Faʻatulagaina, faʻatekinisi faʻapitoa, tagata gaosi oloa, tau o le tau.

E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe! 14210_1

E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
Whirlpool masini: o le agavale- "Station" Faʻataʻitaʻiga Avam 8143 ma le 5-kilokalama utaina, taumatau-faʻataʻitaʻiga o AmoGIDTER
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
Electrolux EW1077f masini ma se masini eletise tufatufaina tufatufaina faʻataʻitaʻiina
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
O le tele o le itu o onapo nei o le fufuluina o masini o le fufuluina o le fufuluina o le Wash Wash Wash "A" (Model WS105tx, Indes)
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
I le gaioiga o le faʻamalositino o faʻataʻitaʻiga (lole) E i ai se suavai tioata faʻaalia faʻaalia e faʻaalia ai vaega uma o le fufuluina taamilosaga mo lou faigofie
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
O le lelei o le le lelei o tane e le o ni tane e aofia ai i latou atoatoa fuaina o tetee. Siltitech Beat Tank (lole)
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
Faʻataʻitaʻiga OKo-Lavamat Lavalogic 1800 (AEG) atiaʻe le saoasaoa saoasaoa i le 1800 rpm: link "i le galuega i fafo
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
O le tiʻetiʻe o le talipaʻu i le itu i le 15 faʻafaigofieina le faʻailoga ma link ma faʻaititia le gatete (faʻataʻitaʻiga pa5580b421-intox, hansa)
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
O le RIBBBABY O LE LE MIELE COEL COBRA DAMRD e sili atu le puipuia o ie pe a fufulu
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
Mo le faigofie o le galue i le Aristson o le fufuluina o masini, 300 mm lautele hatch
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
I taavale o aso nei, e iai le ata (i le ata) ma le AEG faʻaaoga se faiga e faʻatonuina ai le faʻaaogaina o vailaau e sili ona lelei
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
Faʻataʻitaʻiga 1215j mai Samsung ma le fa faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa polokalame
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
O le masini fufulu lea ma lona "faatumu" (miele)
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
1. Cellular drum;

2. Faʻapipiʻi pamu ma faʻamama;

3. Faavaa mo taimi o faalavelave faafuasei;

4. Lagolagoina le hydrauic dack scackberber;

5. Pulega o Tagavai "Faatonoa";

6. Tuʻuina i totonu o Aʻu Incer.

7. Nono Tangel Tank;

8. Taavale ma le Taimi Sui Aoao;

9. Masini masini

E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
I le pito i lalo o le faʻataʻitaʻiga avM 8000 (Whirlpool) O loʻo iai se pusa toe faʻafouina mo le teuina o mea totino.
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
O le Gland Faʻailoga (i le ogatotonu) ma le ulufale atu o le drum shaft, afaina ai ona o le paʻu ona o le mou o le gland. O se tasi o taimi masani o le totoa o le fufuluina o "oloa o le maualuga fiber" - o le pa puipui, fulufulu manu, alu i le aluga Fiber fibers ua tuai i le va o le faʻamaufaʻailoga ma le paʻu, e mafai ona oʻo atu ai i se vaega o le le fiafia o le gland ma le ganusa o le vai suamalie

E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!

E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
Siphon mo le toe setiina alavai mai le ea malulu ma le talafeagai ma siaki alatoto mo le fesoʻotaʻi o le fufulu po
E te tapeina? Ona matou o lea ia te oe!
Puipuiga mai le Waterproof-systec spacks (Miele)

Mo le selau tausaga o le evolusione, o masini fufulu na faia ai se auala tele mai le "Rooting parrel ma se masini inisinia" i le helica masini e faia ai le fufuluina. Masalo o le faigata na o le malosi o le a feagai ma le malosi o le a feagai ma, o le filifiliga saʻo o se fale faʻafiafia.

O le aso, o le maketi a Rusia e aofia ai le selau ma le fesuisuiai faʻataʻitaʻiga o masini fufulu. I totonu o tagata sili ona lauiloa e mafai ona taʻua o Bosch, Siemeras, Aey, Tonistson, Astic, Zanuscool (Nortan), o Sadae), o Sasae), o Sasae), o Sasae), o samoa). Faʻailoga na aliali mai i luga o le maketi maketi o loʻo i ai lata mai ia BEKO (Turkey), Gorenje (Slovenia), Holan (Norn). Faʻaesea ia, e aoga le faʻaaogaina o masini, e gaosia ai masini, O nei masini e faʻatatau i le faʻatulagaina o taugofie o le fale o le atunuʻu, e pei o se tulafono, e le sili atu nai lo le $ 200-250. I totonu o le suavai o otaota o le tamaoaiga o le tamaoaiga ($ 300-400) - Mo le tele o vaega Italia ma Korea Modes. O le Dasch o le sili ona taugata stamps e aofia ai le toe mai, teemens, aeg, gierle. O le tau o nei oloa e mafai ona taunuu i le $ 1300-2000.

O le a se tulaga e mafai ona avea ma faʻavaega mo le filifilia? Ia, muamua, sili ona taua: O le taʻavale e tatau ona maua ai le maualuga o le fufuluina, faʻapea foi ma se aoga lelei o ituaiga uma o ie. Lona lua, e tatau ona le malemo. Tolu, ergonomic. E manaʻomia ona faʻatau e le masini, ma le faʻatonutonuina, e pei o le utaina ie, ma faʻapipiʻiina vai, sa faʻafaigofie i le tapulaʻa o le vai, na faʻauigaina i le tapulaʻa o ie, na faʻauiga i le faʻatapulaʻaina o le vai, na faʻauiga i le faʻatapulaʻaina o le vai, na faʻauiga i le tapulaʻa o le ie, na faʻauigaina i le tapulaa. Ma le mulimuli, o le faʻatuatuaina ma le faʻaolataga o le fesoʻotaʻiga. O le taʻavale e faʻatonuina e galue mo le tele o tausaga e aunoa ma le telefoni ma le gagau.

Mama vasega

Faʻapefea Ona iloiloina le maelega o le masini fufulu? O le faia lea o lenei mea, ua lava le vaʻai poʻo le a le vasega fufuluina o loʻo tuʻuina atu ia te ia e tusa ma le faʻavasegaina o le fufuluina o masini gaosi oloa mo Europa gaosi oloa. O lenei faʻavasegaina ua i ai talu mai Ianuari 1995. Faʻalapotopotoga ma taʻavale uma e vaevaeina i ni vaega e fitu: A (o le vasega pito i luga). I le faʻaopopo atu i le vasega faʻapitoa o le vasega, e iai faʻailoga o vasega taumafa taumafa ma se mea lelei.

O le vasega faʻaalia e fuafua e faʻatatau i le mamafa o le vai o loʻo totoe i le ato pe a maeʻa le faʻasologa, e ala i le mamafa mago. O le mea fiafia, o nisi tagata gaosi oloa e naunau e faʻaleleia atili ai le lelei o le aufaʻatasi ma le sili atu le saoasaoa maualuga o le centrifuge. O le mea moni o le faiga o loʻo faʻamalosia ai, o se galuega tekonolosi gaioiga e aofia ai le tele o taamilosaga. O le tusiata o tekonolosi iinei na o pepelo i le filifiliga saʻo o nei taamilosaga ma lo latou umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o mea fai meaʻai teuina i totonu o le fale puipui ma luma o utaina, o faʻamaumauga o loʻo iai le fua faatatau o le 1800 rpm, o loʻo maua ai le faʻatulagaina o le 42% o AEEG.

O le faigata o loʻo fuafuaina e fuafua e le gaoi lelei le vasega. E i ai le manino atiaeina auala. O loʻo i ai le "lautele" o loʻo tuʻufaʻatasia o mataupu, ituaiga o mea e fufulu, ma fua lava lava lea e matua faʻamatalaina. Afifi le faʻasino mo le faʻatusatusaina o le a faʻaaogaina e le tagata faʻatau-faʻatasiga o le koleniga mai le eletise mai le eletise, o loʻo gaosia i le fale gaosi, o le mea e aitalafu ai. E tutusa faʻataʻitaʻiga o le filogia o loʻo tuu i totonu o le masini faʻapitoa ma i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga. Ona fufulu (fufulu powder mai henkel, gaosia faʻapitoa mo suʻega) mo le itula i le vevela o 60c. ua suesueina faataitaiga fafano i luga o se masini faapitoa (photocolorimeter), pe afai o le paʻepaʻe o le pepa solo ua fuaina (sili tonu, o lona tomai albedo-faataapeapeina). I le fua faatatau o le paʻepaʻe o le tisu o le faʻataʻitaʻiga o le masini faʻataʻitaʻi ma le masini tusi ma ua fuafuaina e le fufuluina o le lelei.

Peitaʻi, e manaʻomia, e manaʻomia le iloa ina ia toetoe o pasene uma, o le fua maualuga uma o loʻo ausia naʻo le atoaga o ie lino. O lea, mo taʻavale ma le lima kilokalama, sili ona lelei o loʻo ausia i le 2.5-3.5 kg o ie lino. O lenei mea e sili ona maaleale i le tulaga o faʻaputuputu i ai ni vaega laiti o le tane pe a tatau ona e filifili i le va o le numera o le fufuluina o taamilosaga ma lona tulaga.

Atoa i luga uma

O le vasega maualuga o le fufuluina ma le milo e faʻaalia ai le lelei o le fufuluina o le masini fufulu, ae le faʻamaonia le saogalemu o le taʻele. O le "faʻaeteete" fufulu mafai ona ausia se tasi o le lua auala: ia faʻaaoga le faʻatulagaina o le faʻaleleia o le vaega o le galuega o le masini poto ma le atoatoa e nafa ma le faʻagaioiga algorithm.

O le Drum o le fufuluina masini o se uamea uamea pusa i le mamafa o le ofuvae. O lenei koneteina, i le isi itu, faʻapipiʻi i totonu o le vai-le lelei le palu. O le liu, o le drum e mafua ai le tele o ie lino. O le saoasaoa o saoasaoa e mafai ona matua taua tele: i le fufuluina o le auala - e oʻo i le 60-80 rpm, i le auala o le fetaomi, e oʻo atu i le 1800 rpm. E faʻapea, e iai ni mea faʻataʻatia matuia i le va o le Pa totonu o le laulaau o le talivaʻa ma tuʻuina i totonu, tusa lava pe tatou te manatu e fesuiaʻi le tali mai. O lea, o le pito i totonu o le foa o loʻo fuafuaina e ala i tagata mamanuina ma le sili atu o le tulaga lelei, fai mai, o tulaga lautele o le vaalele apalai. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻalemu o le sela kupika faʻataʻavaleina. O lona fuafuaga o lona uiga o le faʻagasologa o le gaoioi i le va o lona puipui ma ie lino, o se mea faʻapitoa ata ua fausia, tusa poʻo le a le leaga o ie.

Mo le tele o le malosi o ie lino ma sili atu le fufulu, eseese auala o le sapalai vai o loʻo faʻaaogaina. O lenei o le faʻaauau suʻesuʻega o le faʻaaogaina o le faʻamalositino (lole), spray (electrolux), jet (zanussi), o le faʻaluaina (bounches). Faʻaauau le puipuia o faʻafitauli e tuʻuina atu fofo e tuʻuina atu i le tulaga galue e faʻaaoga ai le pamu pamu. Auto faʻataʻitaʻiga o le faʻaluaina o le faʻaluaina o le vai ua puʻeina e le tele o vaega o le talisuaga ma sasaa i luga o le ofuvae i luga. O le aano o nei mea fou o lo oi latou ma le latou fesoasoani, o le fofo faʻapipiʻi e masani ona fegalegaleai ma le ie, o le fufuluina paʻu atoa ua faʻamutaina atoa. Le mafai ona le alofa i le arsiston ma le au faigaluega mo nei faʻamoemoe e faʻaaoga ai le "faiga o le manaʻomia o le faʻaaogaina o le vailaʻau". O lona galuega e faʻavae i luga o le centrifugal totoa ma se faʻapitoa o le koale o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le vanie.

A o le isi metotia, o le fausiaina o le fufuluina o le mama o le fufuluina o algorithms, toetoe o masini maualuluga uma ei ai le tasi pe sili atu "Puleaina" manifinifi. O lea, i le polokalame "tusi lesona fufulu" i le lae8884ru (AEG), pei o le tele o ponaivi 324 e faaitiitia ai le auala. AV polokalame Woolmam Plamory Scient na faʻaaogaina i totonu o le lata mai Atenitina faʻataʻitaʻiga, ma le "agaalofa wave" i le eletise eletise o le sprum (90-100 rpm) ma le faʻaititia o le vai. O lenei faiga e mafai ai ona e aloese mai le lafoina o le fulufulu o fulufulu.

O le filifiliga o le fufuluina masini e sili ona faia ma le pusaaisa. E le manaʻo e ono faʻaalia ai le tele o le $ 100-200 ona o le tasi-tasi-tasi le sili-tamaʻi tama tama. Ia, afai o outou outfits ua faailogaese ai i le tau maualuga ma le tele o ie, lea mo le upega le saogalemu, e mafai ona filifili se masini fufulu ma vaega FAAFOUGA (Miele, Asko, Siemens, AEG, Ariston, Ardo). E faʻatagaina oe e toe faʻailoa le masini i le taimi e sili ai ona lelei le mamafa o le fufuluina o polokalame.

Na o le a le talafeagai

O le fufuluina o masini e tatau ona faigofie ona puleaina. O le mea lea, e taua mo lana taʻitaʻi e le tele ni au taitoalua ma maualalo-auala.

E lua vaega o faʻaletauluga ma se eseʻese faʻafoliga. O le masini muamua o le kulupu kulupu lea e faʻaaogaina ai masini eletise. Latou te tali atu faigofie, sinaleni faʻapitoa seti ma ua faʻaaogaina, o se tulafono, i le taugofie e tusa ma le $ 250-350. O se uiga faʻapitoa o le i ai o loʻo i ai o loʻo i ai i le taimi nei ie lino ma le fufuluina mode.. O masini Comtic ma System e aofia ai Faʻataʻitaʻiga R 405 (Rolsen, Korea), WM 3508 R (BEKO, PRCE), WS 105 TX (INS).

O le tele o mea o loʻo i ai nei o loʻo faʻaaogaina masini o le eletise e faʻaaoga ai le faʻafoeina o faiga faʻavae (masini faaletagata ma le tele o televise), lea e faʻatino ai le faʻailoga o le tele o 'ai E ala i le lisi, o le ituaiga ie lino ua setiina, o le manaʻomia o le fufuluina o le malosi, o le faia o le faatuai taimi, fufulu auala, vai vevela ma tele isi tapulaʻa. O le averesi Rusia e mafai ona faʻatautaia se faiga e naʻo le faʻatulagaina pe a iai ni faʻatonuga i le Rusia poʻo le Rusia menu. O faʻataʻitaʻiga lata mai o masini fufuluina masini e tuʻua e tagata atiaʻe e le lavelave o le tele-laasaga metotia taualumaga. O lenei tulaga e faʻaaogaina ai le faʻavae o le "Bzzy le iloa" ma le puleaina o le fufuluina o le fufuluina. Ua lava tagata na latou faailoaina le ituaiga o ie, ona talaʻi lea i le masini, o le a suʻesuʻeina le tele o le vai, vevela, o le saoasaoa o le fasi pepa o le laumei, ma, pe a tatau ai. Masini faʻaaogaina ma se susgis logtic system e aoga le $ 100-150 sili atu ona taugata faʻamatalaga o vasega tutusa. Ma faʻatasi ma le faigofie e pulea, latou te aumaia se mea e mafai ona tuʻuina mai i le 20%) tamaoaiga o eletise ma vai.

Faʻavasegaina o le fufuluina masini

Malosiaga vasega Malosiaga taumafaina o KWH / KG Fufulu le vasega aoga Fufuluina o le lelei Fetaomi lelei vasega Fetaomi le lelei le faasinomaga
A. 0.19. A. > 1.03 A. 45.
B. 0.2-0.23 B. 1,02-1-1 B. 46-54
C. 0.24-0.27 C. 0.99-0.97 C. 55-63
O le O. 0.28-0.31 O le O. 0.96-0.94 O le O. 64-72.
E. 0.32-0.35 E. 0.93-0.91 E. 73-81
F. 0.36-0.39 F. 0.9-0.88 F. 80-90.
G. 0.39 G. 0.88. G. 90.

Ergonomics ma le ola

O le fufuluina o masini e ona o le sili "leotele" masini o lona leo e mafai ona ausia 70 db ma sili atu. Afai tatou te manatu e masani ona tatagi le faigofie o le po, e faʻamaonia ai le manaʻo o tagata gaosi ina ia faʻaititia le "mea e mafai ai. O lenei mafuaʻaga ua faʻaaogaina tane mai mea faʻapitoa, foliga mai o paolo pake, sili atu "filemu" eletise eletise. O le leo o le leo o le leo na faaitiitia i ni nai taimi o le puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga o le LV888400 rus 86730 Rus), faʻapea foʻi ma le New Aristton.

O tagata gaosi o le fufuluina o masini fufulu e masani ai i le sili "tusi lesona" gaioiga, otometi lea e le mafai. O lo o utaina ma utaina lino. O le uta pito i luma o le hatch ua faia e talafeagai ma lautele (ma le lapoa o le 300-350mm) e mafai ai, ma se tapuni, o le a e faamamaina masini o ukesa. E i ai ni a latou mea, mo se faʻataʻitaʻiga o WN e mafai ona sili atu ona aoga i le lua itu i le isi, lea e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le masini i totonu o le faletaele. Au o le New Ariston faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faigofie faitotoʻa faitotoʻa foliga, lea e mafai ai ona e tatalaina le hatch i le muamua minute o le fufuluina, pe a galo ai ni mea.

O le asō e faigata ona fai atu e le o popole i ai o le au mamanu o le fufuluina o masini i le muamua ma tauofoga o le utaina ie. Ae o le iʻuga o le latou suʻesuʻega o le i ai o le tolu o loʻo faia o le talipalau nofoaga. O le muamua o le vettical axis o rotation ma utaina mai luga. Lona lua, ma le sipili o le rotation o rotation. O le utaina iinei e mafai ona avea ma pito i luma ma le faaupuga. I le mataupu mulimuli, o le animis luga o le talipalau ua faaauupegaina i mataua-lalo. Ae sa i ai muamua sa i ai ni faʻataʻitaʻiga (HV16, Hoover; Pa4510B421s, HANSA), o loʻo i ai le tane ma le le tali o le tane, ma le tali i le lagi. O sea mamanu e faafaigofie ai tagata e ona o le aufaʻatau ma le solomuli solo, ma o le mea e masani ai o le tane ma le tali o le tulaga o le galu o le masini (ma, o le ofuina, o le ofuina o le galulue faatasi). E tusa ai ma le Suetena Faigata, i taʻavale ma se ie puipui a le Axis Axis, o le tagamea e sili atu le malosi (talu ai o le faʻataʻamiloga o le dam e le mafai tuʻituʻi i le "tulimanu" o le talipalau). I le galuega a le fufuluina masini, o le tane mumu moli mafai ona mafua ai le galuega o le fufuluina masini (wps mai le milele).

Ma e tusa o le malepelepe

Tele taimi, o le pamu o alavai alavai e leai se faʻatonuga, o moli moli ma le le fiafia o fusi.

O le faʻamaumauga o loʻo taofia i le malepe i le masini fufulu o se pamu alavai. E i ai taimi uma i le vai ma pe a uma le 4-5 tausaga le faʻagaioiga "i le faʻagaioiga o le" manaʻomia sui (o le faʻagaioiga tau $ 70-150). Ina ia faʻateleina lona olaga tautua, e manaʻo e tuʻufaʻatasia vai uma. E le faigofie i le fufuluina o aso uma, ae e mautinoa lava e fautuaina mo taimi uumi o masini (mo se faʻataʻitaʻiga, ina ua alu le aiga atoa i tafaoga. A umi le taimi o le masini fufulu e leai se taimi e ave ai e aunoa ma se galuega, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o vai (tusa o le 500 ml), e tatau ona tumau i le fufuluina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tuʻuina i lalo o le alavai i le fola o le fola poʻo le (pe a fesoʻotaʻi i le siphon o le magoto o le magoto i le mataupu.

O se tasi o mafuaaga masani mo le galuega o le pamu e mai le pa'ū o mea ese (faamau, tupe siliva, ma isi. E oʻo lava i le Mesh Depter e le sefeina le pamu mai le pupuni - o le faafeagai, i luga o le ata, "alofa" e foia ai le filo, lauulu ma isi lapisi. O lenei faʻafitauli e foia ai le pamu ma le anti-loka, faʻaaogaina i le toe faia ma le aeg fufulu masini. Faʻalogo i le Clogging O le pamu alatoto amata ona galue i le toe faʻasusu ma faʻaoʻo ese atu le mea na paʻu i totonu. O le isi filifiliga-faaeletoroni e mafai ona faʻaololo (mulile), e lipoti ai faʻafitauli ma faʻaalia faʻamatalaga i le vaega faʻatonutonu. E le manaʻomia e le pamu le pamu o le patu - faʻafetai i se faʻapitoa ata faʻapitoa, mea tetele e le paʻu i ai (na latou sauni i luga o se mea faigofie lelei). Peitaʻi, afai e faʻafuaseʻi ona tupu le fagu fagu, o le tala "Siaki Dumina" o le a vave ona malamalama.

Seisi faʻafitauli mo masini fufulu ma uta uila, faitotoʻa. E mafai ona e ofuina se faamaufaailoga i le taimi. E masani ona e felelei i le "vave" ona o le faʻatamala le faʻamalieina o le masini. O le mea lea, ina ia aloese mai faʻafitauli, e manaʻomia le download ma aveese mea e ono faʻaleagaina ai le faʻailoga (mo se faʻataʻitaʻiga, lavalava ma lupeape). Ina ua uma ona fufulu, o le fofo e fautuaina e tatala e faʻamama ai le totonu o le totonu o le tane ma le paʻu o paʻu (aemaise mo masini e sili ona lelei).

Ae o le eletise, e masani lava ona le mafai ona toe mafai ona faagasolo se polokalame. O le tau o le suia o le vaega ua motusia e $ 10-15. O se vaega sili ona ogaoga e mafai ona manatu e le atoatoa se faiga faaeletoroni faatonutonu. Ole mea lea e faigata mai ai ma le taugata o loʻo tuʻuina atu i se tagata gaosi ma o le mea moni o se microcomit, taʻitaʻi uma gaioiga o le masini. O le faiga mo lona sui o le a tau ai le itiiti ifo $ 30, ma o le aitema lava e mafai ona tau $ 50-100 ma sili atu, faalagolago i le "strip".

E masani ona toilalo e le eletise ma le eletise ona o le eletise ona o le le lelei ona o le le lelei o fesoʻotaʻiga i le uaea. O le mafuaʻaga ia e ono faʻaaogaina ai le fesootaiga o fesootaiga tau fesoʻotaʻiga ona o le faʻamaualuga maualuga, ma e pei lava o le auvae masani. E faʻapena foi ona nofouta faʻafoliga polokalama pulea e uiga i le lelei o le pule eletise. E le o se mea lilo e iai le moli eletise o le Rusia, o lona faaitiitia o le 150-180 V pe, na sili atu, e mautinoa o tua atu o tua). Afai o fesoʻotaʻiga e masani ona tupu i le fesoʻotaʻiga ma le eletise, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi le malosi o le fufuluina masini i le voltage stabilizer poʻo le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga ma le eletise eletise.

Oi, lenei gabrasi!

O le gatete o se tasi o mafuaʻaga autu mo soʻo se taimi uma o le fufuluina o masini fufulu. E le gata ua mafatia i ai le fusi mai ai nei, ae o le a foi le maua o le laulaau, ma o le toe faaleleia o lenei mea o le a tau le $ 100-200. O le gatete i le taʻavale e masani ai ma e tupu ona o le unven Upn tufatufaina i le talipalau i le taimi o feololo. E faʻaʻupuʻu le tautua o le tautua o le auiliiliga o le masini ma o loʻo faigaluega ma le le mautonu.

Ina ia faʻaititia le gatete, tautua o le tautotogo faʻamalologa faiga masani ma hydraulic tane suka. O lenei faʻamoemoe e faʻaogaina ai le tele o tagata vaʻalele e faia mai le uʻamea uʻamea poʻo sima. Ua mafai ona taugata vaega o uʻamea uʻamea nai lo le simafale, ae e i ai si latou laiti laiti. E masani ona faʻaaoga i le sili ona taʻutaʻua faʻataʻitaʻiga o masini fufulu, i le puʻupuʻu (spank), Zanussi, Deacsuble, e aunoa ma le 'oloa " E fia iloa foi o le uiga o le au pas-throniwepitiveweps i luga atu o le tele o masini e masani ona maualuga atu, vaai atu, i le Italia. Touy-Iron Counterwests "Vytok" e lelei tele i le Masters o Car Service - i luga ma tele latou te sili ona lelei mo Rishtovka uili. O le mamafa atoa o le masini fufulu ona o nei foliga lelei uma e ono mautu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o meaʻai a le paaga uma o loʻo fuaina i se tulaga gaogao o le itiiti ifo 94 kg. O le tele o le tele o masini fufulu, o le maualuga o le lamolemole o le fofo proke ma, e tusa ai, le talitonuina o le masini atoa.

I Myo faʻataʻitaʻiga, o le faʻaititia o le faʻamauina e ala i le faʻavavega o le faapipiiina o tane. O le vaega atoa o le dynamic vaega e faʻasaʻo i luga o le faʻavaʻa ma le tele o faʻavae ma le fesoasoani a le faʻasoasoaina o faʻasolitulafono ma le faʻagasologa o le faʻagaioiga ma le tino. O le mea lea, o le gatete o le fale ua le aofia ai.

O le siitaga o le talimalo e afaina ai le gatete. O le tulaga masani o le le talimalo o masini ma le 5-kilokam avega o 44 lita. Premium VMod (DEYO, Mieles), i le WFH, WET, WFR (BOSCH) SIRESS MA LE MAFAI ONA FAIGOFIE MA LE FAAFETAI MA LE MAFAI ONA E MAUA I LE CODE I le tele o lau avega, faʻapea foi ona aveʻesea le paleni pe a fufulu ni mea tetele.

E mafai ona e tau le gatete ma au lava malosi. I le faʻatonuga uma mo le fufuluina o masini, ua taʻu mai: O le masini e le mafai ona aofia ai e aunoa ma se faʻapitoa faʻapitoa i le tulaga. O le masini fufulu e tatau ona faʻasaʻo i luga o le lamolemole ma le malosi o le fola. E le gata i lea, e leʻo le soona faʻaitiitia i totonu o le tagamea pe a fufulu. Ae o le auala aupito taua o le tau vibrone o le E-polokalama fufulu. O kamupani e tuuina atu mo gaioiga i luga o le otometi fuafuaina o le mamafa o le ie lino (latou te fai mai le paleni o le talipala) ma ona faagasologa o ie.

Afai o le tane na faafuasei faʻafuaseʻi ...

E tafafao ai e tau atu i se mala e aofia ai le tane. Afai e mou atu le tane i lona vaipuna, e tumu i lologa o se potu ma leai se faamoemoe e leai se aoga o le fufuluina atoa atoa O le mea lea, ia filifilia se ata mo oe lava, ia mautinoa e matau i le mea na fai ai ma le tane tane.

O vailaau o le fufuluina ma masini fufulu ua faia i stenless speael, palasitika ma mea totino. Fai mai o le filifiliga o lau lelei ma le le lelei. Senizeless Steel, mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻamautuina o ia i faʻataʻitaʻiga o suʻega i uta i faʻataʻitaʻiga o kamupani e pei o le promas, o lalagaina, o loʻo faʻaaoga ai, pe a fai o le uʻamea, lalagaina, e leai se pesega. O musika o na tausiga e aofia ai lo latou maualuga tau, faapea foi ma leo tele foi. O le tele o tane o loʻo manaʻomia i Carboran 2000 (faʻaaogaina i le AEG, electrolux masini), ageatech (Pisiplex (Parech, Boskes). O nei mea e tuʻuina ia Paku le manaʻomia o le saogalemu ma le leaga vailaʻau. E moni, i le tau o se lelei lelei ua aliali mai e avea o ia ma se mea le mama "Stainless Steel". Cheaper Steel-Creed Steel oloa (pei o Eva mai Iardo) ma le palasitika, ae le talitonuina latou i lalo ifo, faʻapea foi ma auaunaga puʻupuʻu. O le tane o le fufuluina masini e masani lava o le ituaiga o le cylinder. Tuusaunoaga o logio masini. O o latou tane i le vaega koluse o se ova, lea e faʻaitiitia ai le taumafaina ma faʻateleina ai le tamaoaiga o le fufuluina. O le aotelega o le le atoatoa o le palasitika uma tane e vaivai. O le mea moni, o palasitike e le o se tioata, ae eseese ai vaega o faapipii i luga o le tane. Ma le saʻo femalagaaiga, aemaise lava i le malulu, o le faitotoʻa o le tane e mafai ona gagau. Afai e faʻatau atu e le pule se meaai mu, ona le paʻu lea o le taʻele i lalo o le mautinoa, auā o le "faʻaleagaina o masini" (o le a faigata tele ona malepe). O le mea lea, e sili le talitonuina o le aveina o le masini fufulu ma le taneluku e le o ni uʻamea o le a faʻaolaina.

Drums, o se tulafono, faia stinless steel ma seasea tele mai le tuufaatasiga. Ua tutuli e le eletise eletise. O taʻavale afi o taʻavale e mafai ona faʻaaogaina le DC eletise eletise, asynchronous tasi-o-tasi-tasi-boactor. O le mea mulimuli e aumaia le agavaʻa o le faʻatonutonuina o le saoasaoa o le au foʻi o le kesi, faʻapea foi ma le tapenaina o le televave o le saoasaoa o le auala. O afi o lenei ituaiga o loʻo tuʻuina atu i le AE1000, S1000x (Ardo), p-1405J (Samsung) ma Arision.

Asynchronous nofofua-phase eletise e masani ona iloga i le faigofie o le fausiaina ma le maualuga le talitonuina, ae e iai le ogaoga o le saoasaoa o le speed. E faʻatonutonuina e le numera o afi afi e fesoʻotaʻi ma le malosi. Mo se faataitaiga, i le lua windings fesootai, o le saoasaoa o feauauaʻii o tapulaa maualuga ma o le tele o afe taamilosaga i le minute, ma i le 16 windings (8 taitoalua) i ai, i lena faasologa, e 8 taimi itiiti. O le faavae o le mamanu o le afi e le mafai ona ausia se sili atu fetuunaiga o le saoasaoa saoasaoa. Tasauina lenei faʻafitauli na le faʻaaogaina le faʻaogaina o le faʻaeletise faʻafitauli masani liua o tagata liliu mai. Asynchronous afi ma le eletise eletise o loʻo faʻaaogaina i le soʻotaga uma o le fatu o le file o le fatufatu ma le Bosch O nei tamaoaiga e faʻatuatuaina, faʻatamala ma leoa, ae sili atu le lelei nai lo le tuʻia le mana.

DC eletise eletise o loʻo faʻaaogaina i le DEOO ma le AEG o le fufuluina masini. O mea lelei kih e aofia ai le maualuga o le amataga. Lea e mafai ai ona e amata le faʻagasologa o le oomiina o le ofuvae i luma o le fufuluina o le fofo i totonu o le ulo, o loʻo faʻaititia le maualuga o le gatete ma le faʻamamaina o aano o le toto ma le faʻamamaina o aano o le toto. DC afitusi maua ai uiga lelei o le Brakings, lea e mafai ona faia se sili atu le taofi o le drum mo le 4 s pe a uma le mutaaga. I se faʻaopopoga, e mafai ona latou galulue i le faʻaaliga.

O afi ma tane e sili ona taugata o elemene o masini fufulu. Naʻo le galuega i latou sui o le a tau le tau $ 50-100 (pei o le vaega lava ia, e ono tau sili atu ma le selau tala). O le mea lea, e tatau ona fai i Tank ma afi "ma le faia o galuega" ma tausisi i tulafono o le gaioiga o le fufulu masini. Faʻataunuʻuina, ae le faʻatagaina totonu o le tane o uʻamea mea, lea i le televave o le liliuga i le taimi o le faʻaeʻeina e mafai ona vaeluaina palasitika ma plum manifinifi ma le mafiafia manifinifi ma le mafiafia manifinifi. E masani ona le uma le afi pe a fai o le vai ua lavea ia i latou pe i le taimi o le mana. E manaʻomia le mautinoa o le vai e le paʻu i luga o le tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻi le masini i fafo atu o le agaga spray (e sili atu le tuu i totonu o le umukuka, lea e le o se maualuga le suamalie o le susu). I se faʻaopopoga, afai o leo masalomia na lagonaina i totonu o le masini fufulu, e le mafai ona faʻagaioia. Ona o le tele o masini masini, soʻo se mea taua e mafai ai ona vave oso atu i se nofoaga leaga o le tane poʻo le afi.

O le isi auiliiliga, e masani ona le lelei, e masani ona le lelei, o se talilaʻaufale faʻatau. E le gata i lea, i le 90% o mataupu, o nei Ua le pasi ona o le le saʻo o faʻagaioiga o le masini fufulu. E masani lava, o le malepelepe e tupu pe a mataʻituina vaega sili o ie lino, e mo le faasolitulafono o mea. Tatou fai mai, o mea ua tumu i le tagata pasi e ufiufi ai ma ia, o se com boage. Fuatuga Faʻalapotopotoga, o le fusi (le talitane) e tupu i le taimi o faʻataʻitaʻiga, ma le fusi (le talitane (le talitane) i lalo o le gaioiga o le faʻatupuina o taumafaiga faʻa-taimi, pei o se manoa. E tatau ona maitauina o le sui o le avetaavale fusi o le fufuluina masini e le mafai ona taʻua o se taugofie sili ona taugofie, faʻatasi ai ma le tau o le fusipaʻu lava (e tusa ma le $ 20-30. O le tele o masini fufulu ua tuʻufaʻatasia ma se fusi liusuavai. I le taimi na vaaia ai, ae, lg faʻataʻitaʻiga ma tuʻusaʻo le sau. O sea ata e sili atu le fetaui ma aveese se vaivaiga vaivai. E moni, o le mea tonu lava e le o le masani ai pe faʻapefea ona amio le lauvō ma se taʻavale tuʻusaʻo ma o le a le mea e fai i le faʻaosoina ma le feteʻenaʻiga, "e leai ni mea leaga.

Faʻafefea ona sefe le sefulu.

O le vai ma le maualuga o mea o kalisiu ma magnesium ions (o le-taʻua o le malosi o le vai), faʻapea foi ma le faʻamalosi o le mea e maua ai le 2-3 tausaga. Faigaluega Manaomia. Mai le faʻalavelave o loʻo mafatia ai, muamua o mea uma, o le alatoto ua taʻua o le eletise. O nei fasimea pa'ū i le va o le autovilima tapunia, faʻasolosolo ai iina pe mafua ai ona faʻapipiʻiina a latou mea. Ae maise le tele o lapisi tutusa e ulufale ai i le masini fufulu pe a maeʻa le puipuia o le suavai o suavai o suavai ma vai. O se auala susulu o le a lokaina ai le tele o vaega o le masini e naʻo le tuʻufaʻatasia o vai o vai vai vai ma fetuutuunai alavai. O loʻo faʻaseʻe saʻo i luga o le paipa paipa.

Mafatia i le mativa-lelei le popo vai ma le telu. O le gauai atu ua faia e faia i luga o le latou maunu, o le a mafua ai le sili atu le malosi o le uafu o le uamea. Fua saofaga i le overā o pi, seʻia oʻo i le latou malepe (e oʻo atu i le 50% o mea leaga uma o le fufuluina masini o loʻo fesoʻotaʻi ma le toilalo o elemene o elemene). O mafuaʻaga o le faʻavaeina o le kalisiu ma magnesium bicarbion o loʻo i totonu o le defsosidfud (o le tele o nei masima, o le sili o vai). Pe a faʻamafanafana o le masima o loʻo faʻamamaina i luga o le carbon dioxide ma le le mafaufau i ai, o le mea lea e mataina ai.

Tau ma le tele i le tele o auala. Sili ona faʻaaogaina "vailaʻau" metotia. I lea tulaga, o le i totonu o le tane ma le tan 2-4 taimi o le tausaga o loʻo faʻagaioia e le ACID-o loʻo iai o lona uiga e aveese le fua (pei o Kroiskan-fr). O lenei metotia e matua afaina ai (Tuatusi o Konekarate o elemene o le masini e le atunuʻu o lona uiga o le maualuga o le 50-100 e mafai ona faʻaaogaina pe a o le tank, ae E leai se mataupu mai le uamea ma se tau mafanafana. Mo ia tane, o ofu māfa e fetaui e talafeagai, e le mafai ona aveese le fua, ae faʻaitiitia le malosi o le suavai. E tatau ona faʻaopopoina i latou i le fofo i le taimi o fufuluina. O fale gaosi oloa a le aiga ua mamanuina o le "Vave" Softeners sili ona lauiloa (le sili ona lauiloa bargon brand), faaopoopo i le fufuluina o masini fufulu (anil), o Ariela). Faʻatau atu se masini fufulu, fesili i le tagata faʻatau, o lona uiga o loʻo i ai nei o loʻo iai le faʻatau atu e sili ona fetaui mo le faʻataʻitaʻiga filifilia.

Peitai, o le vailaʻau metotia o le faʻatau atu o fua: O loʻo auai i le faʻaaogaina o oloa i le faʻaleleia o le faiga o le fufuluina o masini fufulu, mafua mai i le vai mai le tane; I le faʻaopopoga, o le faʻataʻitaʻiga mataga ua tosina ai le aoga o le potu.

Se isi metotia o te tekinolosi. Ua lauiloa o le malosi o le fua o le fua o le mea lea e tutusa ma le maualuga o le vevela o le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le tele o le vevela i le 40-50, naʻo sina aofaiga o fua o loʻo fausia. O lenei mea moni e faʻaalia ai le tagata atiaʻe o le fou fufuluina polokalame ma fufulu fou poshders e mafai ona aoga mama e le gata i le tele o le suavai e le gata mo le fua o Faʻasaoina malosi, ae i totonu o lenei tulaga o loʻo taʻuaʻese ai le teugaina i le taimi le lolotu i lea taimi. I se faapuupuuga, pe a mafai, filifili ni auala ma le laititi o le a puipuia ai auala mo fufulu.

Ae paga lea, i le mamafa o le vai vai, o na faiga e ono le maua se taunuuga lelei. Eszyme faigata mataupu o le a tatau ona e fai i le fesoasoani i fafo atu o fafo faamalumaluga ma tagata faamaneta faalafua. E uiga i Fiftener Faʻamau, faʻafefea ona filifili i latou, faʻamatala auiliili I N 3 o la matou mekasini i le 2003. maneta liua o se vaega o le vai o le vai o le vaitusi, pe tipi i fafo (e i ai eseese faʻataʻitaʻiga). O iʻuga o le vai o le vailaʻau o le Hydrogeen Bonds o lona Lakstal Lattice ua faatamaia, Calciums e paʻu i totonu o le mea na tupu ma aua le oʻo atu i le mea o le ta. O le mea lea, e le o fausia le fua i luga o le sooupu. E le gata i lea, na faia muamua tupe teu i le maneta magafagafa e togafitia, ma e maua ai le faamamaina o luga. O le tautua o le tautua o le magnetic Liverner o le vai o le 50 tausaga.

O le tumau o le tan ua matua faʻalagolago tele i le natura o le avega o le fufuluina masini fufulu. E le moni, e lauiloa lava o le teri e sili atu ona vave i le fua o ie vavaeeseina o le lino (o se numera tele o vaega o le tisu ua tupu ai. Sili le leaga i le Tuam, ma o le masini fufulu atoa ua aumai o le faʻamamaina o fufulu lauulu. O le mea lea, e sili le faʻatau atu o mea faigaluega mo le faʻamamaina o maketi le palapala, ae i faleoloa i kamupani.

Iloilo le tulaga o le faʻamafanafana elemene ma le tikeri o tupu e mafai ona tutoʻatasi. Sefulu o loʻo tu i le pito i lalo o le tane, i lalo o le talipalau, ma tuʻusaʻo i pu i totonu o le lau kesi e toetoe a le mafai. Ina ia mafai ona iloiloina lelei, o totonu o le talipupuni o loʻo faʻapipiʻi i luga o le lantern (pito i lalo moli pulu). Le laumua o le laumua. O le auala o le faʻataʻitaʻiga ma le mea sese e mafai ona fiafia lava e fai le saoasaoa o le fealuaʻi e maua ai le toniga o le tan ma mafaufau i ai.

A o tagata e ona o taavale o taavale. Maʻeti masini e suʻeina le faigofie ona aveʻese ma faioilua faʻamalosi, e aunoa ma ni mea faigaluega. Ua aveesea mai le au foʻi, e le mafai ona e mafaufau i le toʻasefulu, ae, afai e manaʻomia, aveese le lapisi ua tulaʻi mai i totonu o le tane, ma sefe le valaau a le Wizards, ae na o le $ 30). Ma aua neʻi galo a pe a e te alu i totonu o le tane ma ni mea faitino ma fagu, latou te le mafai ona faʻagaioia iina!

Sootaga malaga

O se tasi o mea taua e aʻafia ai le umi o le lelei o le fufuluina masini o lona fesoʻotaʻiga. E manaʻomia le lafoaʻiina o le suavai, otaota ma paoa sapalai fesoʻotaʻiga, ma i tulaga taʻitasi o loʻo iai ona mataina. A masani ona taliaina faiga pe a valaʻaulia polofesa faʻapolofesa e faʻafesoʻotaʻi ai se masini fufulu ma se laisene mo lenei ituaiga gaioiga. Naʻo le fesoʻotaʻiga na faia e Tulafono uma a le kamupani faapitoa o le a faʻatagaina e maua ai le foaʻi e le gata i se masini o ia te ia lava, ae o mea uma e faʻaaogaina i lenei faiga. O le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai se umi e tatau ona i ai le umi o le 1 tausaga.

Ole tele o masini o le fufuluina o masini o loʻo tautua na o le vai malulu, ae i ai taimi i ai taimi ei ai ni faʻataʻitaʻiga, e fesoʻotaʻi i le vai malulu ma vevela, o le drof-50 tausaga-5020 faʻataʻitaʻiga i saute. I nai tausaga ua mavae, e tele isi auala e tele ai mea e fai i le maketi (e oʻo i le 30% o le atoa fufuluina masini), ae o le tagata gaosi faaluaina latou gaosia. E tele mafuaaga iinei, ae o le tulaga autu o le vai vevela ma le le tumau o lona vevela o le matou vai. O le faʻamafanafana o le vai tuʻusaʻo i le iunite ma mafai ai ona sili atu ona e taofia ai le toe fufuluina o pepa, ina ia mafai ona gaosia le "agamalu.

E tautua ma faʻasusu naʻo le vai e ala ile tafailagi faʻapipiʻi. O i latou o le uʻu sili atu le fesoʻotaʻiga i totonu o le vai e fufulu ai masini masini filifili. O le hose ei ai lona aoga aoga e le gata i le vai o le vai (mai totonu), ae o ituaiga uma o le vaega tolu-lalolagi aafiaga. Fufulu masini e mafai ona faʻaoʻo atu i se tasi-vaega ma lua-vaega-vaega le fiafia. I le tulaga mulimuli, o le vaega pito i fafo o se puipui puipui, lea na faatupuina ai ofu tetee. O ia lava ia e tau le 3-4 taimi sili atu taugata nai lo le tasi-vaega, ae i le taimi lava e tasi tele saogalemu. E manatu e mafaufau i le faʻaaogaina o le masini fufulu ma se vaega tutusa, aemaise lava pe a fai e masani ona e toe faʻavasega le taʻavale mai le nofoaga e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona tausia le fale e mafai ona matauina le fale e mafai ona matauina le fale. O le alualu i luma o le faiga suka e faʻamauina ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i se tasi o faʻataʻitaʻiga ma le uta uta mai le faʻa-le-o le WPM). Fai atu i masini fufuluina faletalimalo ma se faʻapitoa rex hose faia o se faʻapitoa polymer, tumau le avega o le 10 ATM i le vevela o le 90c mo se taimi umi.

O nisi taimi o le taʻavale e fesoʻotaʻi i se moli moli vai. E le tatau. I le aluga o taimi, o le auala malosi mai le gatete o le masini e tatau ona malepelepe ma o le moni lamatiaga o le a tulaʻi mai. E le fautuaina foi e faʻapipiʻi ni māmā pe a fai o le fufuluina masini ua mamao ese mai le popo oso. E sili le faʻaalu o le tele o le aofaʻi o tupe ma faʻatau se tasi umi le fiafia nai lo le lua puʻupuʻu. Ou te fia matauina o le alualu i luma le filifiliga o le taimi lata mai o le sapalai i totonu o le vai taʻavale saturated ma le ea paʻu (vai faʻafefiloi). E faagaeetia lea le auala o le tisu. O loʻo ausia le 'ai i le fesoasoani a vaseina o le ea o fua o le ea i le faitotoʻa i le fafaga mata. O na vanumis ofo mai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani malosi o le vaʻa (Austria).

Puʻupuʻu uila puʻupuʻu

O upu eseese eseese, o loʻo maua i faʻamatalaga o loʻo aoina i lalo o masini o muosisio. O kamupani na fanaina o tagata gaosi.

Galue (Candy), Art (AEG), spray (electrolux), jet (zanussi) - eseese faiga o le faaauauina o le taofia o le vailaau fofo i le talipalau i le taimi o fufulu. Tuʻu le aoga o le faʻafitauli o le fofo i luga o ie gaosi oloa, o lona faʻaauau pea o le faʻauigaina ma le faʻauigaina atoa o le fufuluina o le paʻu.

Aquaspar (BOSCH, SIEMENMS), Confiwash (lole), "taʻele o le" Windon, Aristson), Ariston) - Eseese auiliili, ae faapena foi i le faʻavae o le faʻatulagaina o le vaega o le "faʻalua faʻamamaina". O le latou vai taua e puʻeina e le au talipago pe a soloiina ona liligi i le ofuvae i luga o le pito i luga.

Aqusenssor (BOSCH, SIEMENS), Snarso system (Ariston) - O loʻo agavaʻa le malosi o le vai i le vai mama. Fuafua i luga o le ENSIDORN RESCINS, o le Masini fuafuaina le tele o le vai mo le mama.

3D-AQAASPAR (BOSCH, SIEMENS) - kalama o le suavai mai itu e tolu ma le faʻamalosi tui i le pito i tua o le talipa ma le faitotoʻa.

Aqua-taofi (AEG, Bosch, Casch, Hansa, Honor, Seames), Aqua: Faatosinaga-susu (AEGHPORD (ASGHOR-SAMEST (ASGHOR-SAMEST (ASGHOR-MULIMULI (ASGHOR-MULIMULI (ASGHOR-MULIMULI (ASGHOR-MAMA) - Leak puipuiga faiga (vaʻai laulau).

BUBALL-OKUNT (ZANUSSI) - O se faiga o le aoga lelei o le faʻauigaina o vailaʻau ma le suavai e faʻamalosia ai le vai.

D.C.c. (Whirlpool) - Otokictic Mobile o le le taumafaina ma le eletise e fuafua i le ituaiga ma le tele o le utaina ie lino.

Faigofie faitotoʻa faitotoʻa (Ariston) - o se faiga e mafai ai ona e tatalaina le fofo o le fufuluina masini e aunoa ma le tuai ona amata amata le polokalama.

Faigofie istic (ardo) - Otometi fuafuaina o le masini utaina tulaga ma filifili le talafeagai o le vai.

Fuzzy lotonuu. ("Flazzy LogIc", "Lomiga ma le toe fausia o Algorithm") - O le faʻavae o Polokalama o Faʻagasolo o le fufuluina o le mauaina o le mauaina faʻamaumauga, pei o le tagata. O le tagata e faʻatautaia o le fufuluina masini maua faʻamatalaga mai le tele o le mafai ona pulea le vevela ma le le mautonu o le vai, o le vaega o le faʻateleina o le kesi ma le rotarotation stress o le kesi. E tusa ai ma faʻamaumauga na mauaina, o le gaioiga e faia ai faʻaiuga i le tikeri ma le ituaiga o link o loʻo aʻafia ma filifili le tagata o loʻo fufuluina ai le auala. O le faʻavae o le fusuaga o le astic mafai ai ona e ausia le maualuga maualuga le atoatoa ma masini lelei.

OKo-system (Ariston) - o se faiga e mafai ai ona e aveese atoa le leiloa o le le fiafia pe a fufulu.

S-System (Electrolux) - Tanuming Pulea faiga. A faʻaalia le fomu i le tane, e otometi lava ona faʻaopopo le vai, o le Drum taofi mo sina taimi e tuʻuina atu ai se mea tiga.

Enenisofe (Fesili) - Faʻalagolago i le ituaiga ma le aofaʻi o ie puipui, o le masini e sili ai le taumafaina ma le eletise, faʻaitiitia le taimi ai.

Super Fire (Ariston) - taotoga le leoa o se masini fufulu (Asynchronous afi ma le pisapisao o slinesbs).

Faafou (gierle, Seremen, Ardo, Aeg, Ariston) - o se faiga e mafai ai ona e toe faia le masini eletise o le masini e pei o polokalame fou fufulu fou foliga, fetaomi ma fufulu.

"Antisthok" (Ariston, SIFO, ARDO) - malu le faiga o le vai vevela ae le i le ala.

O le suavai palapala e gaosia e se pamu (alavai pamu). O le alavai le mafai ona fesoʻotaʻi tuusaʻo e fesoʻotaʻi i le soroge system, pe naʻo le tautau i le itu ua goto. Mo le isi mataupu, e tatau ona mafai ona manatua o le tatalaina o le fufuluina masini e le maua ai se moli moli, ma pe a fai o le mea e tuu malie ai i le taavale. I le tulaga lona lua, e tatau ona faʻapipiʻi ma le saogalemu le pai pu ina ia faʻatinoina le gaioiga mai le sulu o le vai, e leʻi o aʻe mai le atigi. E manaʻomia foʻi le mautinoa o le a le maua ai se mea o le vai i totonu o le puaʻa, mafai ona le tele o mea, e masani ona faʻasolo atu i le puʻeina o tamaiti). Sili atu le talitonuina e fesoʻotaʻi le tatalaina o le masini fufulu i se sip a le siphon o le magoto poʻo le fufulu, atonu e mafua mai i le ea.

E le gata i lea, o le le lava o le siaki o alatoto i luga o le plum ua malaia ma isi, ono sili atu le maitauina o faʻafitauli pe a fesoʻotaʻi i le sexge fesootaiga. Faatasi ai ma se motusia o se vai vai o se siphon, lea e faʻapipiʻi ai le masini (ma o le mea sili lea o le a o o atu i totonu o le potu, ma ina ua ova le manogi i totonu o le potu. E i ai le isi seasea aveina i le maofa. Talu ai o le iunite mafai fufulu vai ma se vevela sili atu nai lo 65c, e le fautuaina le faʻaaogaina o paipa ma siphons mai le PVC. Polypropylene paipa pe faʻapipiʻi i le masini mamanu o le sili-malulu vai aʻo le i alavai. O nisi, mo faataitaiga, o le antisthek system i le Ardo faʻataʻitaʻiga ma le malu o le fofo i le vaitusi uma e malu ai.

Mulimuli ane, ma le malosi o le vai o le vai, o le faʻalavelaveina o le hydiatatication o le lata ane o le tumaʻoti pito i luga e ono tupu (tele o le magoto pe o le masini e fesoʻotaʻi i le fufulu). I le le gata i tulaga, o le atigi foliga e fai ai le 'olo ma le mafanafana, e foliga mai e sili le "manuia" ile po. Ae o lenei leo e mafai e leai foi se solia o le Siphoon. O ADELO o le pamu pamu i le saoasaoa tele, o lona uiga e sili atu le saoasaoa, o le ea e tatau ona faʻatumuina le vevela o le vevela (pe a o le suavai). Afai o le paʻu e le o feagai ma lenei (ma e faʻamoemoe i lona mamanu ma le malosi o ou tuaoi i le faitotoʻa i le faitotoʻa i le faitotoʻa. E faʻafesoʻotaʻi le fufuluina o le fufuluina (faʻapea foi ma masini) masini i le suavai sapalai ma le suavai, e faʻamatuʻu mai ai i le siphes faʻapitoa ma se galuega o alatoto. Adles o le le leoa le le leoa o se taotoga e aunoa ma le malepelepe atonu e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se isi ea alatoto. O ia vale ma Sitone i le matou maketi o loʻo sapalaiina e Houtterer Lecherter (i le laina o latou e sili atu nai lo le luasefulu ma le $ 50), o le eletise (Italia).

Afai na e fuafuaina e tuʻu le iunite i se mamao o le sili atu nai lo le 3 m mai le Seled Paipa poʻo pito o le taele / ua mai: O le vaega o isi faʻafitauli o loʻo tuʻuina ia te oe. Muamua lava, e ao ona tatou feutagai i se avanoa faapena, ona e ono le mafai ai le pamu i le avega. Afai o le tali e alu i fafo e le lelei, o le aufeaiga o le kamupani "Tekhkontors" Fautuaga e tuu se vaega faaopoopo o le fata fata. Mataala e masani ona galue, o le moliina o le ea o le ea i totonu ma le palasitika masini (e i ai ni ata eseese, tau e tusa ma le $ 15).

Faia i Amerika.

E leʻi leva, i le matou maketi, e le masani ai ona fufuluina masini o frigidaire brivator cortator ma luga o luga utaina. O masini e manaʻomia le fesoʻotaʻi i laina vevela ma le malulu o le vai ma e leai se vevela o elemene. O oloa o soʻo se tele ua soloia mai ituaiga uma o aano o aano o aano o aano o loʻo tupu mai i luga o le ie puipui ma muta i lalo ma palanikeke. Na faʻaaoga e le Namishin le mea na taʻua o le "tolu-malosi" fufulu, o loʻo taumafai ai le cark drum, ma le faʻamalosiʻau (rod ma mea e mafai ai. O lenei sapalaiina vai masani ma tonifo i vai, o loʻo faʻateleina ai le faʻafitauli o le fufulu ma le taunuʻuga, o le sili ona faʻateleina o ie i luga e aunoa ma le lelei. E ALOFA MAI MAʻIGA O LE DOMME ITULAU, OLE LE LINEN e masani ona faatoʻeseina i le vai ma se vai mama i taimi o fuli. O le maualuga o le umi o le fufuluina taamilosaga o le 30 minute.

Excebral polypropropyne Tank-Drum ma se tulaga o le 85 littersmtodites 10.1 kg o le mama lino. O le lelei o ia masini HeeGog sa faʻamaeʻaina i se mamanu faigofie ma talafeagai, o le toesea o le gatete i le taimi o le fufuluina o le vai ma uta eletise ma utaga malosi o le taumafaina. Ole nofoaga autu o nei masini, o le tuʻuina atu o le alu ifo i faʻamatalaga maualalo, o loʻo maua ai e le au ofuvae i le outlet. O le mea lea, o le masini e sili ona faʻatau i se seti ma se faʻamagoina o le iunite i se vase poʻo le monoblock design. Ma le isi, e avea ma aofaiga tele o vai. I le maualuga avega na o le fufuluina, o le a faia le 80 lita. Vavaeese tulaga o le fale fufuluina masini fiws1649 mai Frigidaire o le a tau le tagata faʻatau i le $ 960, o le masini mamago masini Fer341 e $ 690.

Manumalo matutu

Faʻafesoʻotaʻi le vai sapalai vave, ae o loʻo faʻapipiʻi i faʻafitauli tele: Afai o le fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi, o le eletise eletise o le a aumai ai se goto o le sami. E le o le teʻi o mea uma na tutupu na mafua ai le faʻaeteeteina i le faʻafitauli o le fufuluina o masini fufulu ma taʻavale. Atiaʻe faiga e faʻatagaina ai tatou e tuʻuina atu puipuiga malupuipuia pe a fai o le masini e fesoʻotaʻi lelei ma faʻagaioia. O se faʻailoga faʻapitoa o loʻo avea ma mataʻaunaga e mafai ona avea ma soʻotaga e avea ma tagata gaosi e avatu ia latou oloa. Faʻataʻitaʻiga, Bosch e maua ai se olaga faʻamaonia i le Aqua-taofi faiga, o lona uiga afai o le faʻauiga o le faʻalavelaveina, ae o le a le mafai ona faʻaumatia ai le faʻalavelave i lana lava maketi. tatau ona amanaia le faʻatagaina o le tulafono e naʻo le saʻo o le fesoʻotaʻi ma le masini fufulu).

I le faaiuga, ou te manaʻo lava e manatua lena mea e sili ona faʻaeteete i le tagata faʻaaoga i le masini fufulu i nisi mataupu e le faʻatagaina lona umi ma faʻafitauli-leai se taimi o loʻo inisiua. E moni, e mafai ona e pulea le lelei o lenei poʻo le faʻataʻitaʻiga na o ni nai tausaga talu le amataina o ona faʻatau. O le mea lea, afai e fuafua e faʻatino le "faʻalauiloaina" faʻataʻitaʻiga, o ona totini e mafai ona maua mai le matai o fesoʻotaʻiga poʻo luga o le initaneti. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se ata fou atoa, iinei o le tusi saisai o le mea e mafai ai ona faʻatagaina. Tatou fautua atu ia te oe e vaʻai i ai "motusia fuainumera" ma se isi vaega o le masalosalo, pe a uma, o le aofaʻi atoa o le malepelepe o lenei masini e mafua ai le numera o masini 3-4 tausaga ua mavae. O le mea moni o le numera o talosaga mo le toe faaleleia o Teolonolani Tekonolosi, e sefulu taimi e sili atu nai lo le toe faʻafoʻi o le tolu taimi e sili atu le talitonuina o tagata mulimuli.

Filifilia o se taʻavale, e tatau ona e faʻalogo i le avanoa o lana auaunaga. VMOSkwe o le a toe faʻaleleia le faʻailoga poʻo le maso pe a le o se faʻafitauli, ae i Mayuroslavl, saili se mangele fou mo le fufuluina o le Kamupani le lelei o le a faigata tele. O lea, mafaufau muamua i auala e solomuli ai. Saili poʻo fea ma faʻafefea ona mafai ai i le mea na tupu o se malologa e faʻasaʻo ai le masini fufulu o le ituaiga filifilia. Samsung, Mereni, Lg, Caseyy, Zanusto, BOSECH, SOEMENS, EleLol, e tele le fesoʻotaʻiga o le matou atunuʻu. Toe faaleleia Mile masini i Moscow ma St. Petersburg o loʻo faia i fafo o le gaosi oloa tautua. AB REBENT RANDS o Rusia, e ala i le Puleaina Paaga Tau Tautua Tau Tau Atu Tau Tautua. O le vaitau o taimi mo le toe faʻaleleia o masini fufulu uma - 1 tausaga, faʻatasi ai ma le Bosch ma Diemenments Models, o ana tagata gaosi muamua i luga o latou oloa.

O faʻatonuga o le puipuiga o le faʻatauvaʻa i masini o le fufuluina o masini

Puipuiga Puipuiga (kamupani) Faamatalaga puupuu
Aqua Suʻega System (Gameto) Faiga o sensors pulea le taotoga o le demicle vato o le masini. Afai o le vanita spaks, o le faiga o loʻo taumafai i le tele o taimi ma alavai vai i totonu o le otaota
Aqua Sefe (Fesili) O le tele o faiga o le pule o le pule o le mafai ona o le vai o le vai o le ea (covers 16 eseese manatu)
Aqua-pulea (AEG, Ariston) I le paneta o le masini o loo maua opeot. Ma leaks, e oso aʻe i luga, o le latalata mai o se faʻaeletonika scortura, lea e otometi ona tape le vai sapalai ma aofia ai se papupuni
Aqua-taofi (AEG) Lua-vaega le itu, ma le mafaufau loloto i le 10 pa. A faʻaletonu, o se faʻaʻaita faʻapitoa e tumu i le gaʻo o loʻo faʻatupuina, ma otometi poloka le suavai
Aqua-taofi (BOSCH, SIEMENS) Lua-vaega strepfable hose ma le maualuga malosi i fafo o le atigi ma le faʻaluaina manifinifi alatoto, o loʻo otometi poloka le suavai pe a faʻapipiʻiina le vai i totonu. Plus i lenei - opeopea i le pito i lalo o le taavale
Suavai-system (miyle) O le faiga e aofia ai se opeopea i le pito i lalo o le masini ma otometi o le pule (tutusa ma le Aqua-pulea system), o le lua-sili ona masani ai Suavai sapalai i le hose pe a fai o lona vaega o loʻo faʻaaogaina
Suavai-uamea (miele) O le eseesega i le va o lenei faiga mai le vai vai-system - ia faʻaaogaina le faʻamalosia o le malosi maualuga

O le au faatonu o loʻo faʻafetai i le United Ofter a le A-Iceberg, sui o AEG, Adto, Walsol, Melies, Selenstrstrget mo fesoasoani sauniuni ai mea.

Faitau atili