Solo i luga o le fefiloi

Anonim

Fefiloi mo umukuka, mafanafana, magoto ma gidet: filifilia falaoamata. Foliga lelei, gaosi oloa.

Solo i luga o le fefiloi 14214_1

Solo i luga o le fefiloi
Seti o fa pu ma le taele taele mai Hansa
Solo i luga o le fefiloi
Tane mai le Grohe
Solo i luga o le fefiloi
Puipui-faʻapipiʻi seti mo le nanaina o le sili atu mai le manava
Solo i luga o le fefiloi
GustavsberG SOKING FAASOLOPITO
Solo i luga o le fefiloi
Taele ma le agaga palu (hansgroe)
Solo i luga o le fefiloi
Faʻataʻitaʻiga ma Swivel Ulu mo Hansa Bidet
Solo i luga o le fefiloi
Matagofie chiara faʻataʻitaʻiga mo le magoto mai le manava
Solo i luga o le fefiloi
Tercio faʻataʻitaʻiga mai le Kverti ma le umi o le taʻele mo le taele ma magoto
Solo i luga o le fefiloi
Fefiloi mai le faʻamalosia o le aoina ma le faʻateleina o le pulufana ma le pito i luga o le faʻapipiʻiina o faiga mai le tulaga lelei
Solo i luga o le fefiloi
Faʻataʻitaʻiga i luga o pu tolu mai le donrbracht mo atigi
Solo i luga o le fefiloi
Fefiloi ma mea faigaluega - i le tasi sitaili (kuco)
Solo i luga o le fefiloi
Axor Steel (Hansgroe) e faia i Shinless Steel
Solo i luga o le fefiloi
Ventura Mai le ORAS mo le umukuka ma se isi mimilo otometi e maua ai se vaalele i le taimi lava e faia ai lima ia te ia
Solo i luga o le fefiloi
Afai o le Vorityc palule (Hansgroe) o loʻo tuʻuina atu mo le umukuka i luma o le faʻamalama, e mafai ona aveeseina mai le taʻiala ma tuʻu le itu
Solo i luga o le fefiloi
O lenei MiNTA Model mo le umukuka (Grohe) ua i ai le sliding "scout"
Solo i luga o le fefiloi
O le amo o le ata agaga faasologa mai Keuco
Solo i luga o le fefiloi
Pasiga o le amo o le Hermostat mo le taele ma taele mai le optima aoina mai Oras
Solo i luga o le fefiloi
Seti o tolu pu mai le manava

O aso uma tatou te liliu ai ma tape le vai i le umukuka pe i le faletaele. O lenei masani masani mo le tausaga ua faia e ala i le tele o le afe taimi. Ae o le aso nei o le fefiloi o se mea tosina mafaufau, vaega o le sitaili, vaega o le mamanu. Faʻataʻitaʻiga "Liliu" ma mea fou e mafai ona sefe ai le taumafaina o le vai taumafaina, seti le vevela manaʻomia ma toe foi e aunoa ma le tago i le crane. Na o le pau le mea na tupu, suia le mea tuai ma tilotilo i totonu o le faleoloa mo le faitau selau o eseese ituaiga o fefiloi, e tatau ona e gagau lou ulu i luga o le fesili: o le a le filifili pea?

O le vaaiga a Europa.

O le filifiliga e le faigofie. E mafai ona e savali e savali i le Salon of Nolones ma vaʻai i le tele o fefiloi, e eseese lanu, ata faʻatino, ma, o le tau. O le numera o kamupani o le faʻamalosia o vai o vai o loʻo taʻuina nei i le aso a le Rusia, o loʻo latalata i le selau. E le gata i lea, toetoe lava o tagata gaosi uma, ia le itiiti 3 i le 3-4 ona aoina, ma e te asiasi atu lava i le tasi faleoloa.

O le tele o aso nei o loʻo faʻavaveina le faʻamalosia o le maketi i le maketi a Rusia ua gaosia e kamupani Europa. E i ai ni a matou mea fefiloi Siamani (o le tamaoaiga o le tamaoaiga ma faʻapitoa faʻaputuputu) mai Hansgroh, Gido, GANSA, RDENTCHES, RADANS, KEUCERMAND, kitco. O le manaʻoga e le faʻaititia i le maualuga-tulaga o loʻo i luga o le Scandinavian o oloa mai ORAS (Filland) ma Gustavsberg (Suetena). O le Plumbing mai Italia lautele e fai si faiga o le, Fai mai o Tupu, Bisone, Oalutti, Ressita, Gesgi, Wingi, ma isi e 400 Kamupani e 400 i le gaosiga o le fefiloi. O le mea moni, o le toʻatele oi latou o ni au laiti auai e auai i le gaosiga o tamaʻi paka o pipili. O na ia, e selesele ai le tele taimi e selesele ai le tele o mea, ma vaega, o se tulafono, ua faʻatauina i luga o le itu, faʻapitoa faʻalapotopotoga.

O le mea autu o tagata o le Italia e tumau pea o le masani ai le matagofie, sitaili mamanu ma le tele o ituaiga. Ma o le tele o tau. Fai mai, o se faasologa o le Ole Olea o le "Chrome" mai Fofoga David $ 68-100, ma le Eltite Palladium e tatau ona totogi le itiiti ifo i le $ 500. I le taimi lava lea e tasi, maua ai se mea e sili ona taugofie ai i totonu o le le-lever paxer i le magoto i le tau o le $ 50-120 o le a le avea ma faafitauli faapitoa.

I totonu o isi tagata gaosi oloa o loʻo i ai i le matou maketi e mafai ona taʻua o le Delta Faucet (USA), Dambix (DEMMIK), Tepa (SPANGER) , sei iloga vagana le tutusa o fefiloi, faʻatau atu le faamaʻimau o loʻo i ai isi faʻailoga - tulaga lelei, Prarama: na faʻatinoina i lalo o latou taʻitasi. O le tulaga o WanderAn tulaga o loʻo atiaʻe le galulue faʻatasi i le va o le popolega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o meramic Gurad mechanisms e faia i Siamani, ma o le vaega o mea o loʻo lafoina o le fefiloi o le bulgaria i Bulgaria, etc.

O le tulaga o manatu o le i luma o le atunuʻu, o le Siamani e taugata tele, ma Italia e le mafai ona talitonuina, e tatau ona faʻailoa atu i le lafoaia o le leo. Tagata uma e filifilia o loʻo fetagisi i ona lava manatu e uiga i le faʻamafanafanaga ma le mamanu, lelei, ma, o mea moni, tinoitupe. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi se vailaau o Europa i onapo i luga o le fufulu pesini i le faletaele, o avanoa mo le filifilia o lenei aso, e mafai ona sefeina talosaga. Toeitiiti lava o mea matuia uma na latou faatulaga ese le sese o le faʻatupega, poʻo se faʻasologa o le atunuʻu, lea e faia ai le vai sili ona lelei.

I le matou faleoloa faaulufale mai "paketi" fefiloi i luga o le magoto i totonu o le faletaele o le tau $ 45-120. E leai se uiga poʻo le mamanu o le a le fiafia ia te oe: O le a mafai i taimi uma ona faʻamalosia se vaipuna i se tasi sitaili ma le totonu o loʻo i totonu. I totonu o le faʻafefiloi lelei o le tamaoaiga vasega, e mafai ona e maitauina le faʻataʻitaʻiga mai ViddA, Hansgrohea, o le Euromartyle Coldop, Soraspent, Shispent ma Couraprint, Shickprints Colleges, Simiter ma Couraspent, Shisters ma Couraprat ma Couraspent, Shispent ma Couraprint, Shickprints Colocts, Shickprints Colocts, Shispent ma Couraspent, Shisters ma Couraspent, Shispent ma Couraspent, Shispent ma Couraspent, Simiter ma Couraspent Taugofie, e oʻo atu i le $ 100, o le paketi-vasega i le vasega (o loʻo matou talanoa e uiga i faʻataʻitaʻiga mo le fusuaga, vidimis, o Deltax Faʻataʻitaʻiga mo le magoto i le taele), o le averesi o le aofaʻiga o le tau o le tau - mai le $ 150 i le $ 250- e mafai ona maua chramica Dolomate Wometars. Fefiloi e sili atu taugata nai lo le $ 250-300 na faʻailoa mai i le vasega muamua. Teuteuga, e eseese le feeseeseaiga a latou sili ona tauaaola, ae o le latou malosi o le lautele.

Aisea ua tupu ai nei tau?

O le tele o tau mo le faʻamalosia o le sasa e lapoʻa tele, ae o loʻo iai lona mafuaʻaga mautinoa. O le lelei o fefiloi o aso nei o loʻo taʻua mai o le lauiloa lauiloa e tusa lava ma lea, ma o le tagata faʻatau e tosina i ai, muamua, o se mea e faʻafiafiaina ai. O le mea lea, o le masani masani i le mamanu o faʻafefiloi - faʻafaigofie o le faʻaaogaina ma se lagona faʻaalia i le sitaili mamanuina o faʻataʻitaʻiga. Tau mo le fefiloi lemu mai le tele o mea:

Faauma

I le tele o mea feololo, o le pau lava le mea e maua ai le tele o le tele-vaega eletise eletise, i nisi taimi faʻaaogaina o metala taua. E i ai le embodimt ma stanless steel (axor steel mai hansgroe mo le $ 300). Chrome Covendation e taugofie ma lautele. I le faʻaopopoina o le Brimenitilal Chromium, e mafai ona e taʻuina se matte chrome, auro, tamalii apamemea, Aranulla, o le leo uliuli), lanu platimem. E leai ni mea e faʻaalu ai o loʻo tuua ai faʻailoga o tamatamailima (e mafai ona e feiloaʻi ai ma faʻataʻitaʻiga mai oras ma le giti). Ofo atu mo umukuka fefiloi - ina ia aua neʻi auai i o latou tapenaga i aso uma. E masani ona faʻaogaina e le au aoina meaʻai e superproof o le ofutino o le peleti, pei o Satanox mai Hansgroe poʻo le sili uamea.

AOTOFA FAʻAVAVAU MAI LE GRAHE, DANSECHT, HANSGRO, ZONA, JadO, TT-DEST, o loʻo valaʻaulia ai le igoa o le lalolagi e valaʻaulia ai e teuteu faʻataʻitaʻiga o le lalolagi. tau tele o le puletaofia - mai le $ 300 (mea palu i luga o le fata) i le $ 600-800 ma le maualuga (pusa tapu-taele).

Galuega faaopoopo

Fefiloi o lomiga tulaga ese e masani ona mafai ona mafai ona fefiloi palu vevela ma malulu vai. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le fausia-i le faʻamama mo le vai (masani masani, manava), o le faʻapaologa o le vai vai apa (heac-e sili ona taugata auala faafeiloaiga FACECTS (faʻataʻitaʻiga mo le magoto e aoga e le itiiti ifo i le $ 300), pei o le eletise mai ORAS, UNUM mai le masani masani, iPas mai GousVisberg. O le tuusaunoaga o le fefiloi 625f ($ 250) mai le tutusa o le oras.

Fausaga

A o le tulafono, e tasi-o-fatu-fatuga o le sili atu taugata nai lo faʻataʻitaʻiga ma lima e lua. Ma le polo, ma le lenā, o le leve taugofie i le fefiloi ma le pulufana i luga o laupapa laupapa i luga o laupapa laupapa (pe tusa o le $ 47-50 mo le "CHAMPIS"). Ole taimi lea ona o le taimi nei ona o le taimi nei masani ai, o le faʻamalosi e fetaui ma le faʻatautaia o le vai faʻafefiloi faiga.

E uiga i polo ma papatusi

E foliga mai o le mataupu o se mea e faigofie-masini mo le fefiloi ma sili atu le sasaa vevela ma malulu vai i fetuunaiga. E mafai ona matou pulea le fefiloi i le fefiloi ma le vai vevela ma pule i ai i le tasi vaitafe. Peitaʻi, o lea, e faʻatatau i faʻataʻitaʻiga faigofie fuafuaina mo se faʻataʻitaʻiga, mo le gutu. E masani lava ona tatau ona lafoina se vaitafe i se tasi o le lua (pe sili atu foi) alavai. Plathub-taele Faucets tautua vai pe i totonu o se crane, pe i se taele. Faʻataʻitaʻiga i le umukuka e mafai ona faʻaoʻo atu i se vai sapalai ki i se ipu fufuluina o le ipu o loʻo fufulu.

O le fefiloi o loʻo fesoʻotaʻi i le alataimi i le alatanu, o loʻo i ai se mea e mafai ona faʻatagaina ("isu", poʻo se vai mafanafana mafai), faʻapea foi ma le faʻapolokalameina o le kapeti ma le faʻapolopolo. O le fale o le lelei o le faʻafefiloi o loʻo faia i meaʻai apamemea ma se pito i fafo o le masini eletise eletise. O le tapunia o le alatoto ua faʻapipiʻi i le fale poʻo le filo ma le filo faʻapitoa, pe o le mea e ala ai o le cape uati. O le tautomi lea matou te utaina taumafaiga i taimi uma matou te tatalaina pe tapuni vai. O Le Manaia mo Tatou, o le Crane Crane-Clek ei ai le tulafono, o le paʻu paʻu ma le faʻataʻamilomilo ma alualu i luma. Le aoga tele, aua o le faʻatinoina o carnes e fuafua e le ofuina o pakete. Ma e ui lava o mafai ona fetuʻunaʻi i a latou tulaga o lenei ituaiga o loʻo fetuʻunaʻi lava ma e faʻaleleia atili, e faʻaliliuina ai le kasa "mo le faʻatonuga, i le faʻaiuga, ua le toesea vai. Ae i mata o le tele o tagata faatau, o le tau maualalo o le crane-tap ($ 3-8) o le a vaeluaina mo lona puupuu.

E tusa ai ma le metotia o le faʻatonutonuina o le suavai, o le fefiloi i totonu o le lua lio (ma le lua vae i itu uma e sasaa i luga o le mamafa ma le le-ortal (ma le tasi-malosi (ma le tasi-le-le-vevela) E masani lava, o moli o vae i luga o le lua lio lio e iai le sprop-foliga foliga. Matua (o se tulafono, taugata) faʻataʻitaʻiga, pei o le VENSUS ($ 190) mai le Danuxa, Millecpe ($ 350) mai le DEDSPA NUMERA E i ai le malosi e liliu i le tasi vaalele. E pei o lenei fefiloi o lenei aso malolo, fou ma teuteu.

O le muamua-tulaga-tulaga fefiloi na aliali mai i le 50s o le seneturi talu ai i Amerika. O le mamanu na pateni Saunia e Delta Facutch na tuliloaina lua sini: Fai le alatoto sili ona tumau, ma le faʻaaogaina o le fefiloi lava ia e sili atu ona fefiloi. Ioe, o togafiti e faigofie tele ma faigofie: Afai ua maeʻa fufulu ou lima, e mafai e lou lima ona feoaʻi solo i tua o le pulumu poʻo le tulilima. E lava le faʻavae o le faʻatinoina ole totogi ole polo polofesa: E mafai ona faigofie le vai faatonutonu: E oʻo mai ile lua paipa auala i le polo Sword. O mea e lua i totonu o le polo e tolu pu, lua sao, ma le tautotogo-tapuni Tuta o Teflon Pads, "nofoa", ma se tasi taua tele. O lo oi totonu o le polo e fefiloi: Saai ma vevela ma vevela vaitafe e ala i pu eseese e ulufale ai, faʻafefiloi, ma o atu le vai, i le paolo tele. O loʻo faʻapipiʻi le polo i le Pule Faʻatonutonu Valve ma se pipili palasitika ma se paʻu nati. Toulon HINGS (faamau ma fafo ma fafo o le suauʻu suauʻu faʻamau) o loʻo faʻapipiʻiina i se manaia faamoega. O le mea lea e faʻamautinoaina ai le faʻamalu o le tufuga ma le faigofie faigofie o le polo faatonutonu. O le talipupuni i luga o le paluluga e nafa ma le nofoaga tonu o le polo e faatatau i pu, aumai le vai tafe ma lona tatala.

O le tasi-ata faʻataʻitaʻiga mai le manatu o le ata o le ata e ese mai le tu masani i le tasi o le tasi taofi o le tasi taofiofia nai lo vai malulu). E naʻo le faʻatonutonuina o le suavai i naʻo le tasi le 'au. Oe faia na o le pau le gaioiga, ma vave seti le taua o le vaitafe (agai i lalo le leve-lalo leve) ma lona vevela (aveese le leve i le itu taumatau). O le avanoa e vave faʻapipiʻi ai ma sefe le manaʻomia o le vevela, pulea le tafega i le aofia ai ma le taimi uma taofi e faʻamautinoaina le lauiloa lauiloa o le tasi-orbid. E mafai ona avea le faʻataunuʻuina o sea masini e mafai ona tapunia le node ma le polo poʻo se laupapa laupapa.

O le aso, o fefiloi ma le polo pulufana e le gata o le Delta Facuts, ae o le Hansgroher ma DamxA. Matamata masini e iai fetuunaiga o fetuunai o le vevela vai vai ulufale, lea e mafai ai ona e "o loʻo faʻatulaga ai oe" o le auala o le sapalai vai i potu faʻapitoa. E ala i le aveina o le leve o le fefiloi, e mafai ona faigofie ma vave ona maua le sone o le vevela vevela, o lenei ua maua faʻafetai i se tusi filifilia ma fua o pu i totonu o pu i totonu o pu i totonu o pu i totonu o le polo i le polo. I se faʻaopopoga, o le lapoa lapoa o le potu fefiloi (ma, o le iʻuga, sili atu le fefiloi o le malulu ma vevela vai), sili atu ma lapoʻa o le polo pulufana. Fefiloi ma le polo ato e gaosia i totonu o le itu o le itulagi - mai aga masani i Avont-Greede. E mafai foʻi ona e feiloaʻi i le faʻataʻitaʻiga mo le magoto, faʻaaogaina i le "turbo-" - o se faʻaaloaina faʻapitoa i le fufuluina o le $ 300 mai le hansgroe).

Talu ai o le pateni taumatau e fai ai le fefiloi o polo e le o se mea e mamao ese mai uma gaosi oloa, tasi-itu masini ma se tapuni ua maua le tufatufaga sili. O le alatoto e faia i le ituaiga o papatusi a le Citiranio mai le Alumini Oxide na aoina i le Shift Bardiddge i totonu ma le taʻavale taʻavale. I ata uma o charammic laupapa, lua poletimic commic comped, poʻo tisiketi, malosi malosi, malosi malosi o le tasi. Talosaga o loʻo i ai avanoa o se faʻapitoa foliga. A e liliu se ipu e tasi e faʻatatau i le isi, o la latou pupuga kenera, ua tatalaina le ala o vai vevela ma le malulu. E ulufale ai i le palu fefiloi o loʻo fausia i totonu o le ipu pito i luga, ona alu ai lea i le otegia. O le tua o le tulaga o le ipu e sili ona fufusi, toetoe lava a toetoe lava o le matata o le tasi i le isi, o le vai ma le ea e leai se avanoa o le mauaina i le va o latou. O le faʻasologa o le le tumau o le vai o loʻo aʻafia ai ile 8 ATM (suʻega palue i fale gaosi tulaga o loʻo faia e sili atu le faʻamalosia). Ma, o le mea taua, o Papatusi o Papatusi o le a le ofuina mo se taimi umi. O taimi i nei fefiloi e tatala ma tapuni faigofie, ma e oʻo lava i tamaiti laiti e mafai ona tapunia e mafai ona tapunia e tapunia ai lava lea e leai se suavai.

I le ala, o le fale na alu atili ma faʻaaoga mo ona pito e lua o le 'auvae ma carbon-crystalline tapala. O le iʻuga o le faʻamamaina i le faʻataʻitaʻiga o loʻo latalata mai le taimane.

Vai i lalo o le puleaina

O le Cartiridge o se mea e mafai ai ona pulea le vaega mai le ceramic rod (lever) ma lua laupapa laupapa. I le taimi o mataupu, o lenei masini tuʻufaʻatasia e faʻatatau foi i paketi, ma i sili ona pisi kapeteni o se tasi gaosi oloa, pei o se tulafono, e tutusa foi nope. Faigofie ona toe fai le pulufana (tau mai le $ 10 i le $ 30) e faigofie ona suia. E moni, e le o lona uiga o le a mafai ona e tuu le pulufana o le tasi ituaiga i le palu eseese.

Tele tagata gaosi oloa mafai ona gafatia le tatalaina o ato o ni lapopoa tetele (faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopo, ua sau loa faʻatoʻaga vaitafe) ma ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e lua ituaiga o pulufana e mafai ona maua i totonu o le vai togafitiga faʻamalosia mai le tulaga lelei. O le uluaʻi tulaga, ua fuafuaina mo le masani ai o le faʻamalosiʻau i le auala tele. O le Glatoga o le Vaega Lona Lua, "Iloa - Na faʻapefea ona taua" o le Kamupani, ma ua faʻaaogaina pe a le ova le vai 1 ia. I le amataga, o le poloka na atiae mo atunuʻu o le Igilisi-talanoa, lea e uiga i le omiga i luga o le fesoʻotaʻiga e uiga i le 0.2 ATM. Faatasi ai ma ia lava faʻailoga maualalo, a teisi le tafiesea o tafega mai le crane, ma e le mafai ona togafitia le vai vai i se tasi-leo faʻafefiloi. Glassridge templert i le tele o le tolu o laupapa laupapa, ina ia mafai ona faia e le ana le galuega o le stoff o le palu o le loka. E i ai le vai vevela ma le vai malulu. Fefiloi tupu i le tino fefiloi lava ia. VOTOG CARDRIDAD e mafai ai ma le sili ona maualuga le saʻo e faʻafefiloi ai le vai o le manaʻomia o le vevela.

Amutuaʻi ma faʻateleina e talafeagai mo le nana i luga o fola i luga o fale maualuluga, pe a le maualuga le mamafa poʻo le leai ni mea faigaluega e le o faʻaaogaina i luga o le fesoʻotaʻiga. O le tulaga lelei o le faʻatulagaina o le faʻateleina o le polokalama i luga o le vasega faʻataʻitaʻiga ($ 180-190), iperble, tonio ($ 200).

O ato o nisi o isi kamupani e iai foi latou lava uiga. E aoga le taʻua o le itiiti ifo i le itiiti o le bolpec system i totonu o cerammic tradsridges3 faʻaaogaina i le tele o le hansgrote aoina. O Bolpenic-Paia Councer Comference o se Wedge-foliga o le paluga o le paluga i le pulufana o le cardidor conve e puipuia ai le "solia" o lenei soofaatasi. O le fesoʻotaʻiga o le 'au o le' au ma o le leve e sili atu le sili atu nai lo le masani ai faʻapipiʻi tulaga, ma le manaʻomia o le "toso-ups" faʻapipiʻi "faʻapipiʻi" faʻapipiʻi "faʻapipiʻi" faʻapipiʻi "faʻapipiʻi" faʻapipiʻi "faʻapipiʻi".

Gustavsberg e le faaigoaina ana atigipusa ma le tautua afifi e aunoa ma se mafuaaga. Atigipusa e faatonutonuina i lalo o le tele o tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia sefe ai le vai, e mafai ona e tapunia le aofaʻi o tafega. O le faia lea o lenei mea, ua lava lea e aveese le paluga i luga o le au ma le masani ai le sikuluddriver e tatala ai pe faʻamalosia se faʻasesega faʻapitoa.

O le Nordic Plus ma ND 40 ($ 50-80) o GustavsberG Series ($ 50-80) o loʻo faʻatagaina foi le 'aʻai i le vele. Ina ua muamua faaʻoleʻole le leve, o le vaitafe e fetaui ma se faʻailoga lelei, o le ua tulaʻi mai i totonu o le fale gaosi. E lava lea, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le fufuluina o lima poo ipu. O le faʻatoʻilaloina o se tamaʻi malosi, e mafai ona ola le au leve i le tulaga pito i luga o le tulaga maualuga, ma o le tafe o le vai faʻateleina. A tuu i lalo le leve, o le fefiloi otometi switches i le tau tamaoaiga. Ma le mea mulimuli, o le Ecotemps masini e puipuia ai le taumafaina i aso uma o le vai o loʻo vevela i luga o le eleele i luga o le 40s, a o loʻo fuafua e maua ai le tele o vevela vevela, e le mafai ona faʻalogo ai i le faʻasologa e sili atu. Ona liliu lea o le 'au ma le taumafaiga. O le fale gaosi fale lea: O le paluluga o loʻo faʻatulaga e maua ai le vai ma se vevela o le 40 a. Kiliki faailoilo e faʻapea ma le tele o le 'au o le a sili atu le vevela vai. O manulele o lau fanau e leʻi sailia, i le Carterridge, e i ai le faʻatapulaʻaina, fetuunaiga ia mafai ona ausia ina ia fefiloi le maualuga o le vevela, vevela ma le malulu vai ma le malulu vai o oe lava.

I le fefiloi mai oa, o se isi masini o le vai sefe-lanumeamata "Eco-button" i luga o le Leve ua saunia. Muamua, o le gaioiga a le masini i le faaputuga o le faʻaititia o le tafe o vai (tusa o le 60% o le maualuga). Afai e te oomi le "Eco-button" ma le tasi e siitia ai le 'au, e faateleina i le 100%. Lenei i le taimi lava e tasi faʻasaoina, ma le puipuiga mai le faʻapipiʻiina o le vai o le pulupulu: i le fefiloi mo le magoto ma le agaga, vai vevela ua lavea.

E uiga i fale o le lotoifale ma fale gaosi

A latou talanoa e uiga i le lelei o ata vali, o lo o taʻu atu ai e tatau ona latou uma ina ia maeʻa, ina neʻi fefefe i vaipaga mai fafo. Masalo ua e iloa le lelei o le vai e sau i totonu o lou fale. Vaai i lau palu. I lana 'aʻai (o se pitch-arzzle i le pito o le gland) faʻaputuputu tomai e mafai ona tele, o le oneone, e leaga ai o le afā. Ile taimi ole taimi, mautu o vaega mai fafo o loʻo i ai le saoasaoa o le loka masini, ma ua amata ona toʻilalo le crane. Afai o le maaa o mea e maualuga tele e mafai ai ona tatalia ia vaega o ia vaega, o le pogai o le paleiga ua tuuina atu.

Muamua, o le fafaga pe taofi le vai na faia e faʻaaoga ai le filo o Rod. Na faʻaofi i le tino, o loʻo tapunia ai le pu, ma o le togafiti na faʻamauina, na faʻaaogaina le kakuka kesi. Mai le lava o mea e maua mai i le vevela ma le vevela o le vevela, e masani ona leiloa manaia le tamaoaiga, sa le mafai ona faʻatasia le vai, ma e tatau ona telefoni se tagata lanu. Na musu lenei alii mai le tagata Talro Talia le vaega na vaeluaina ma taitai atu i lagona o le Crane. Tele ina ia o nisi minute e toe sau ai ma sui le le mautonu pakete.

E talitonu o le tele o mea sese o le polo o le polo o le magafagafa o le liligiina o le healiel polo i le mataga ma ofuina o ni kesi ma fesootaiga kesi. E mafai ona le lelei le vai o le Swolorateni. E taugofie le mea (e tusa ma le $ 1), ae e tatau ona e alu i lana tautua tautua, ona e mafua ai lea o se ata.

O papatusi i totonu o laupapa laupapa ma le fefe i le malaia. O a latou faatinoga e le afaina ai le le mama a le vai. Maualuga-tulaga maualuga e taugata (ae le itiiti ifo i le $ 40), ma o auiliiliga ia latou manaʻomia saʻo le faia o le lavelave ma taugata meafaigaluega. O punavai autu o faʻafitauli o faʻafitauli e ono i ai i lou vai popo. O le mea lea, o tagata atamamai fautuaina faʻapipiʻiina muamua tinimaina o le faʻamamaina o faamama. A leai, o papalagi ua faʻalauteleina tele nai lo le Forldaureru UPU. Kslov, muamua-fiva o le vai aʻo leʻi alu i le palu i nisi taimi e avea ma se tasi o tulaga i lalo o le propramen ua sefe i luga o le oloa. Peitaʻi, Gustavsberg e maua ai le lima tausaga sooupu i ona oloa e ui lava i le mea moni e masani ona galue le vaipuna. AVT SIME MA MIMAFA MIMUXOCAL: O le faʻamama e tatau ona faʻapipiʻiina. I le putuved ma ORAS talitonu o le vai faʻamama o le vai faʻalagolago i le faʻaiuga a le tagata faʻatau o ia: Afai e te manaʻo e fai, e tatau ona faia pea le paluga.

I le faletaele

Uma le lauiloa o le "mea uma i le tasi" palu sifiloi, vave mo le taele, ma mo le goto, o se masini lautele ma se vai umi o le vevela. Ae o le pau lea o le paketi filifiliga talafeagai mo le faletaele latalata. E ui lava o togafiti e maua ai le toetoe lava o kamupani uma, o le itu o loʻo iai nei e manaʻomia e mauaina se fefiloi ma le faʻapitoa faʻapitoa. O le tele o faʻataʻitaʻiga fuafuaina mo le faletaele ma le faletaele i lona tulaga e mafai ona vaevaeina i le lima vaega: moni mo le vaipuna, mo le goto, mo le fale kalapu ma, mulimuli ane

O le tele o le faletaele o le faletaele o loʻo faʻaalu saʻo i luga o le magoto, taele po o le bidtt. E i ai faʻataʻitaʻiga fuafuaina pe o le tasi pu mo fusi (masani mo le magoto ifo), pe o le tolu pu, eseese mo le faʻafilemu ma vai vevela. Mo le isi mataupu, o le faʻamaumauga o le paso o le tasi-faʻavae ma masaga. I le lua fefiloi ma le fefiloi o le lua-seneturi iunite, ua natia, ma mai le itu o le tapu o le tapuvae na o le popo na o latou ma manino. I le avea ai ma se tulafono, ia latou matekuka a le kamupani ofo atu faʻataʻitaʻiga mo le tasi, ma le toʻatolu o laʻu ava. Faʻapipiʻi fefiloi e oʻo i le fa "tulaueleele" togi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le Opera faʻataʻitaʻiga ($ 190) ma Atlantik ($ 375) mai le Spergrif, faʻaopopo atu i le vavaeʻese faʻapipiʻi. E mafai foʻi ona faʻatau se fasilaau e tasi mo se fulafula, ua fuafuaina mo tolu pu - mo le mimilo, faʻasolosolo o vai apa ma craynda mai le oras- $ 115). O le isi filifiliga o se fefiloi mo le nanaina o le pito o le taele (Hansadelta mai Hansa).

I le toetoe o soʻo se mea o loʻo aoina i onapo nei, o se level pito i lalo o loʻo aofia ai i le seti ma le atigi palusu. O lenei vai faʻasao masini o loʻo tuʻuina atu i le chrome-plated plag (faʻapipiʻi i luga o le stonk alavai) ma o se tau le gaoia e pulea le alatoto. O le tagata faapolofesa faʻaiʻu i le pito i tua o le tino palu. Faʻalauiloa ma faʻaititia le leve, e mafai ona e tapunia le plum o le magoto e faʻatumuina. I le taeao o le Hytientitic Provices, o le paluluga o le a fesoasoani e sefe ai le tele o vai. Ua fuafua, pe a ma le tele o vaega i luga o le Europa tagata faatau. Suavai Manumalo mo le faʻaaogaina o le vai e tatau ona totogi tele tupe, ma o loʻo taua le faʻatonutonuina o lona tafe. O le a le mea e te le mafai ona fai atu e uiga i Rusia.

A faʻaaoga le fausia-i le palu poʻo le taʻele o le suavai o le suavai o le vai fefiloi potu, uila afi ma le arrgetac masini e masani ona natia i le puipui pe nana i lalo o le pa. O le i fafo o loʻo faʻaalia na o le malosi, o le fesuiaʻi o pauna, o lima pito i luga poʻo le au faito. Fefiloi o le nanaina o le faʻapipiʻi e aofia ai ni vaega o loʻo i ai: Atili mai fafo (Atoves), o le 'au i totonu, faʻapea foi, pe a tatau ai, o le seti o faʻaopoopoga. E moni lava, o filifiliga tutusa e mafai ona fautuaina naʻo totonu o le mataupu lea e mautinoa le toe lelei i le faʻamalosia ma le faʻailoga maualuga o le tamaʻitaʻi violi. I mea uma, e le mafai ona faigofie ma avanoa i le tausiga o le talosaga vave o Faamatalaga ma le faatinoina o galuega toe faaleleia. Ae ui i lea, mai le itu o le vaaiga o le sitaili o le faletaele ma sefe le avanoa, o le fefiloi o le nana o le nana e matua manaia lava. Peitaʻi, ua saunia mo le mea moni o loʻo i tua o nei vai-faʻavae i tua o vai vai, vagana ai masini i fafo, o le ae totogia le $ 300 i le $ 600 (e aunoa ma le tau o le galuega).

O lea ua iai le avanoa e faʻatulaga ai le faletaele i se sitaili e tasi, o loʻo i ai le faʻafefiloi uma ituaiga o mea lelei (tipitipi mo le suavai tioata, fata, lima, ma isi mea. O nisi tagata gaosi, mo se faataʻitaʻiga, tamaiti aʻoga ma Hensgrohe ave mea e ave ma sana faʻapipiʻi polokalama.

Afai e tatau ona fesoʻotaʻi le masini fufulu, e fetaui ma le taofi o lana filifiliga i luga o le paluga ma se fausia-i le loka o le alatoto mo lenei metotia. E le gata i lea, o galuega a le palu e le tuʻufaʻatasia ina ia mafai ona e faʻafefeteina ma le ofuvae ma faʻaaoga le magoto.

Faʻaesea, e aoga le tuʻufaʻatasia o fefiloi mo le faʻapitoa manatu o faʻagasologa - mo le failautusi. O le eseʻesega autu i le va o nei faʻataʻitaʻiga mai le masani ai o loʻo taoto i le mea moni o le pito o le gland o loʻo faʻaoʻo atu ma le tiʻetiʻe o le vai ma le grid). O lenei masini e faʻamalosia ai le vai i le ea, faia o se vai jet, faʻapitoa E ui e le lauiloa le Bidit ma tagata faʻatau Rusia: E faapena foi mo le tu masani - o le toʻatele e fiafia e faʻaaoga le taʻele. E ui i lea, i le aoina o le tele o kamupani o loʻo iai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma mo lenei mea faʻatau. O le fefiloi mo le pei o le bidee o loʻo i ai i le itu o le taele ma faʻatagaina oe e fetuunai lelei le mamafa o le suavai, ma le vevela sili ona taua o le vaalele. O loʻo faia lea ma le ulu o loʻo tataina, o loʻo agaʻi atu faataamilo i lona axiis. E i ai faʻataʻitaʻiga lea e mafai ai ona tuʻu le ulu ona o le fetuʻutuʻutuʻutuʻuga toese, faʻapea foʻi ma le tupulaga mulimuli ane fefiloi mo le umukuka po o le faletaele.

I le umukuka

Tasi-Olf Faucets ma iinei na faasolosolo amata ona suia le masani ai, ma lima e lua. O le autu o le mea fou o le le mautonu o le le mautonu o le faaaogaina. I mea uma, ma le fesoasoani a vaititi ma vai vevela mo le malulu ma le malulu, e le mafai ona vave faʻapipiʻi se vevela vevela.

O lenei i se lapoʻa tele, matagofie umukuka fefiloi, lea, o loʻo i ai le lever o loʻo i totonu o fale i le itu, ma le maualuga, sologa lelei e mafai ona faʻatumuina atoa pelu. I totonu o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona viliina o le Minta (mai le $ 90) mai le Grohe, Scandic mai Gustavsberg, Hansisgon (mai le $ 400) mai le Hansgrif. O se mea e le masani ai Ventura Haucet ma le lua pou (pito i luga ma pito i lalo) - ofo mai oa. E mafai ona e fetuunai le vaitafe o le vevela ma le malulu vai mai le pito i luga tuusaunoaga faʻaaoga e lua mata-lima-mata. O le isi lua lua e faasino i le faʻafesoʻotaʻi le ituaiga, e amata ai pe a e aumaia lima i ai. E otometi ona liligiina atu le vai, ma ma le vave faia o le vevela. O lea, i le ogatotonu o faʻaoleole o le umusamile i le umukuka o loʻo i ai pea le avanoa e fufulu ai ou lima, fufulu fualaʻau, e aunoa ma le paʻi i le palu. E liliu i fafo uma o le manatu lelei, ma le tamaoaiga (talu ai o le a le oʻo mai le vai pe a e le manaʻomia). O le vevela o le vai mo le le-fesootaiga o loʻo fetuʻutuʻunaʻi i le palu tuʻufaʻatasia faʻapipiʻi i lalo o le magoto. E tatau ona fesoʻotaʻi i le mana grid e ala i se fork transformer. MONI, o le maualuga-tekono ituaiga o ventura faasino i le vaega o le vasega o le vasega i le vasega o le vasega i le taimi ma tau-$ 480 pe sili atu.

Sili atu ma sili tagata gaosi oloa aofia ai fefiloi i latou faʻaputuga a latou faʻaputuga, lea nai lo le masani ai scut, o se masini tineia ua saunia mo le umi o le 1 m (o se mea faigofie O le mea moni, ua gaoia le agaga ma o le mea o le lima taele. Ole vai palu vai mai le masini loka e sau i luga o se supersuble eyeliner. O le soona fiafia tele e faʻafaigofie ai fualaʻau o toto, ipu ma susumee lava ia. E le gata i lea, o le suavai e mafai foi ona maua ai ni pili ma auala. O lenei faigofie foliga o le a feiloaʻi i le faʻataʻitaʻiga tau e tusa ma le $ 160 mai Roman Armaturen, faʻapea foi i Voga Palu ($ 30 ma luga) mai HansGroe ($ 300 ma o isi. Lelei le mauaina i luga o le umukuka, o loʻo faʻapipiʻi ai le fufuluina poʻo le fufuluina, e mafai ona faʻapipiʻiina, e mafai ona avea ma umukuka facects e fesoʻotaʻi ai. I lea tulaga, e talafeagai se nofoaga talafeagai ile fale palu. O ia faʻataʻitaʻiga (i le tau o le $ 160 ma luga atu) toetoe lava o mea uma e tele tagata faʻatau.

Tagata vevela

Ua faʻatagaina oe e le aufaʻatau e faʻafefiloi le vai i se mea e te faʻamatalaina ai i luga o le mea faigaluega, vevela tulaga. Sa latou faʻateleina le faʻateleina o le mafanafana ma le saogalemu, pe a fai o loʻo sau i le faʻaaogaina o le vai i le taʻele, fula, ma e oʻo lava i le umukuka. O le manatu autu pe a fausia ni faʻataʻitaʻiga o le mauaina lea o le vai tumau le vevela, tusa lava poʻo a suiga i le tafe poʻo le mamafa i le alatele.

O le hermostat e lua ni vaega e lua. Tasi le muamua mafai ona pulea e le vai o le mamafa ma liliu i le taele. O le lona lua o le tautua e faʻatulaga saʻo ai le vevela, ma o loʻo i ai se vevela vevela. I totonu o le paluluga mataupu o se tormoelement e mafai ai ona pulea le vai fefiloi: I le taimi lava e malulu pe vevela, e suia ai le fofo. O le vevela e lava e faʻapipiʻi faʻatasi ai, ona e naʻo le tele o le mamafa. Ma afai faafuaseʻi i totonu o le ata o le a faʻaititia le sapalai o le vevela poʻo le vai malulu, o le ae lagona na o se suiga i le uunaiga, ae le mafai ona suia le vevela. Ma o le ae le faaleaogaina, ma o le malulu malulu o le a le lilo. O le a le tupu lenei mea ma pe a naʻo le tatalaina o le Faucet. O le fefiloi o le a tuʻuina atu le tafe o le vevela o le vevela, e ui o ni nai sekone.

O le faʻavae o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga a le au fouvale o le a mulimuli mai: o le faʻamalosi o se tasi o vaega fefiloi (malulu poʻo le vai vevela), o loʻo e faʻatonuina le vanu o le isi vaega o le isi vaega. O le fua faatatau o vaega o loʻo fuafuaina ia te oe pe a filifilia se faʻamalologa lelei o le vevela ma ua lagolagoina e se vaituloto o le vai o le vaipuna, o loʻo tatalaina ai le vaipuna o le vai. SPRES, Pistons, Baittallic Papatusi, o Alaton Channels ua filifilia ina ia o le tele o ulu e mafai ona lagolagoina ai le vevela o le vailaau. I Fache Hormats, o le Termoelee e tali atu i le vevela i le palu fefiloi, o le lapotopoto le toʻotoʻo faatonutonu ai le tafe vai ma le vevela vai. Pau lava le tulaga: mo le masani ai, o le masini e tatau ona fetaui lelei ma le suavai sapalai masini. A leai, le mautonu o le sapalai o le vai vevela ma le malulu pe a fesoʻotaʻi, o le a e maua le vai mai le paluvai, o le vevela o le a suia le le fiafia.

Saogalemu faamau o loʻo saunia mo le puipuiga mai le mu. A o e te leʻi kiliki i ai, toe tuu le totoa e mafai ona o loʻo iai i le itu o le vevela faʻaitiitia. O se tulafono, i le vevela, o le vevela o le vai fefiloi alu ese mai le palu e fetuunai i le 38-45c (i le fua faatatau o le vevela vai e tusa ma se vevela vevela e latalata i le vevela o le 65c, ma le malulu-12c). Ae ia mautinoa o le vevela o le malulu ma vevela vai i lou fale e mafai ona vaneina mai le tulaga faʻapitoa. O le mea lea, ua mafai ai le totoa.

O loʻo avanoa le au o loʻo avanoa i le vagaia o le pa puipui ma le ulufafo mo le vai taele (mai le $ 180), o le pa puipui mo le taʻele (mai le $ 250). Alalaupapa mo le Faʻasalaina Faʻapipiʻi (mai le $ 350 i le $ 600 ma luga atu) O le ae manaʻomia e faʻatau mai se seti-fale, o loʻo aofia ai, o le potu fefiloi, e siaki alatotogi, ma isi mea. E tusa o le isi $ 600-1000. O faʻataʻitaʻiga sili ona taugata i lenei vasega ua tuʻuina atu foi ma se faʻatonutonu mamao, lea o le a faʻatagaina ai oe e seti ai se tasi o auala sili ona fiafia i ai vai vevela, mo le faʻafaileleina. I nei tulaga, peʻa a o vai sapalai, o le faʻamalosi ma le vevela o le vai e le mafaamatalaina, o le hormtut o loʻo sili ona lelei masini. O le le lelei o ia o se tau maualuga maualuga.

Faatau le palu e le o mea uma

Ina ua alu i le faiga o le faiga i tua o le fefiloi, manatua e te ono feagai ai ma se pepelo, lea e le mafai ona auauna sili atu nai lo le ono masina. O le filifiliga sili ona lelei o le mauaina o le fefiloi i faleoloa fatuga ma faleuila. Ioe, tau o loʻo ono maualuga atu nai lo le fausiaina o tagata faigaluega, e 40-50%, ae o le ae mauaina se tuʻugamau o le a faia se tagi.

Faʻafefea ona fuafua le "kamupani" ae e te leʻi mauaina se oloa pe leai? Muamua siaki ma le faaeteete le tino fefiloi. O le eletise eletise e le tatau ona i ai ma le scratches ma uiga o le uliuli. O nisi kamupani e leai ni a latou oloa i se auala faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le tapuni o lima o lima o aao o le GustavsberG faʻataʻitaʻiga talafeagai (gustavsberg), ma le fefiloi i tua o le i tua gaosiga ma le tulafono o le laau ua le aoga. Aua le mauaina le paluvai e aunoa ma le afifiina o le afifiina, aua le fiu e faʻatauanauina "o le kopi mulimuli, mai le faʻaaliga." E le gaosi oloa o lana mamanu mamanu pusa. Tatou fai atu, o le tutusa Gustavsberg o loʻo valiina e vali i le lanumoana, ma faʻailoga tusi Lolomis o le Kamupani e paʻepaʻe. "Faaulutala" i totonu o le igoa o le Kamupani e tatau ona mataala ia te oe. Ma le mea mulimuli, o le tagata faʻatau e faʻamalosia e tusi i lalo le "Brade" Crandence Card Card ma se faʻailoga o le tuatusi o le Auaunaga o le Aai. Afai o le coupon, faʻasino i nisi mafuaʻaga, e le o maua i le nofoaga o faʻatau atu, e sili le fiu mai le faʻatau mai o le fefiloi o se palu.

Ina ia mafai ona fai le palu e galue ai i lea taimi, o loʻo faʻamaonia e le tagata gaosi (masani ona 5 tausaga), aua neʻi galo le faʻapipiʻiina o le course ma lelei. E faapitoa tulaga lenei pe a faʻapea o le fale na faʻamaonia nei, o lona uiga e iai le paipa laʻau fou o le vai. O lenei tulaga e faifai pea, e ui lava e le umi. Ae o taimi lava e fai mai faʻaletauʻu taimi uma e motusia ai le aofaʻi o vai vevela i le taimi o le faʻatonutonu galuega.

O le le fiafia o le feoti o le a tatau ona faʻapipiʻi i totonu o le paipa. Oleisi galuega lea mo le faʻaopopoga o pailate, faʻatatau, ae o le mea moni, ma faʻapitoa totogi. Toatele e sili atu le manaʻomia o i tatou lava e faʻapipiʻi naʻo le paluvai, ma pe a uma le tausaga pe lua e sui ai le manava masini i le fou. O nisi taimi e faʻaalia ai: O nisi o nofoaga o Gatropalitanan, aemaise lava i le taulaga nofoaga, vai e tele lava ina ia matua faʻamalamalamaina e oʻo lava i vaiaso sili ona lelei. I le taimi nei, o lo latou tau e mafai ona maua mai le $ 20 i le $ 200 pe sili atu, fuafua i le faʻataʻitaʻiga ma gaosi oloa. Ioe, ma e tatau ona totogi le sui faʻamama (mo galuega latou te faia le averesi o le 1000 rubles.). E le gata i lea, i vaega eseese o le taulaga, o le tutusa tutusa pa fefiloi o le a amio i auala eseese - ua toe lelei mea uma i le lelei o le vai. Faitau sili atu e uiga i le masini masini i le N9 (55) mo le 2002.

E le o se mea e ofo ai, o le anoanoai o le aiga o loʻo tumau pea i le lelei o le vai, faʻatasi ai ma kakapau o manuki ma carnes. Faʻamanatuina miti mai le faʻaulufale mai i fafo, lea e tele o fale e le o faʻaaogaina (seʻi vagana le suia o le pulufana), toetoe lava o mea uma mafai ona toe faʻaleleia atili i totonu o le atunuʻu. Pe, i le sili ona leaga, faʻapipiʻi auiliiliga fou. Suia o kaka poʻo isi elemene o le a faʻalautele le olaga o le paluvai, ia le itiiti ifo i le tasi pe lua tausaga.

E pei ona masani ona toe mafai ona toe mafai ona toe mafai ona toe faʻaleleia ni mea faigaluega a Europa Ae ae pe a iai o loʻo iai se tautua tautua tautua i Rusia.

O le tau o le sui (poʻo le faʻapipiʻi) o le tasi vai vai togafitiga i le averesi i Moscow o 1200-1500 rubles. Tau eseese e faʻatatau i le tulaga o le faʻafaigofie o le faʻapipiʻiina o galuega. E tasi le mea pe a e manaʻomia ona faʻapipiʻi se palu fefiloi i luga o le fufulu fufulu. Faʻapipiʻiina o se taʻavale vai poʻo se sapalai o mea mamao atu i le nofoaga e te faʻamaoti ai, o le mea moni, o le a tau sili ona taugata. I le ala, o nisi kamupani o loʻo aʻafia i le Blimbing Service, na o le faʻalilolilo faalemafaufau mo le galuega e faia pe a faʻatau le fefiloi i le maketi, ae le i le faleoloa.

A faʻatau se fefiloi, ia mautinoa e faʻalogoina i le fesoʻotaʻiga o tibes mo le tafe vai. E mafai e le Eyeliner ona sili atu le malosi (apamemea poʻo le 'apamemea o tubes ma le corpp) ma fetuutuunai (uamea-plating hoses). Mo le isi mataupu, o fetuunaiga o le a manaʻomia e le o masani ona aofia ai i le paleʻu. E tofu uma lava tuufaatasiga o loʻo iai ana lagolago ma le au tetete, ae o se faʻailoga faʻamaonia, o le faʻatuatuaina o ituaiga uma e tutusa.

O le galue ai ma le apamemea eyeliner e manaʻomia le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa meafaigaluega ma e le o le pamu i luga o le tauau i luga o le tauau. O se tasi o mea e sili ona masani ai - o feutagaiga fesoʻotaʻiga. E tau atu i le vaeluaga o le filo, o le faʻamamaina o pads ma, o le iʻuga, e leai se faʻamoemoe e taugata tele i taimi uma. O fesoʻotaʻiga i se tasi e foliga mai e le migao lava, e aunoa ma se ki, ma ona ua matuā malosi lava ma le faʻamaoni i le mea faigaluega. Ma e sili le aoga i se kamupani faʻapitoa tautua. O le tele o le tumama e mafua ai a latou avega tautua. Naʻo oe e filifili e filifili lau pele e te fiafia iai. E aumai ma faapipiiina e tagata uma. E le aoga le faʻaolaina iinei: ma le maualuga-lelei faʻapipiʻi, o le ono mafai ona faʻaititia o le laumata o le laumata e faʻaitiitia ai le leai.

A o le faʻafitauli uma mo le faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi o le a faʻamaeʻaina, atonu o le a suia lou faletaele. O le maualuga e taua tele pe a e fia fiafia i ai i aso uma faamafanafanaga ma le mafanafana.

O tagata faʻatonu ae faʻafetai i tofiga o Oras, Hansgroe, Gustavsberx, Handeri, Kux, faapea foi ma le fesoasoani tapena o le mea.

Faitau atili