I le sailiga o le ea mama

Anonim

O le a le faʻamatalaga e manaʻomia ina ia mafai ai ona tusia se ata o le vaega o le fiafia ia te oe? O fea e aumai ai i latou ma le a le tau?

I le sailiga o le ea mama 14224_1

I le sailiga o le ea mama
O le sapalaiina o le vaega o le vaega o loʻo tuʻuina atu i le pito i lalo o le loggia

I le sailiga o le ea mama

I le sailiga o le ea mama
Fesoʻotaʻiga o le aqueous tin duct ma le "akor" poloka mo le sapalaiina o le sapalai ea pe a maeʻa le reclaperator i le fale mautotogi
I le sailiga o le ea mama
O le lattice o le mea e te tatalaina i fafo
I le sailiga o le ea mama
Fetuunaiga o le ea o le ea e alu ese mai le Duct-Collector
I le sailiga o le ea mama
O lenei foliga mai o le faʻaiuga mulimuli o le potu o le potu ventiplations faʻapipiʻi i luga o le trim duct

I le sailiga o le ea mama

I le sailiga o le ea mama
Filifiliga mo le teuteuina o le ea i totonu o le fale mautotogi
I le sailiga o le ea mama
E sui ma faʻamamaina le faʻatumu poloka i totonu o se pusa faʻapipiʻi e nana ai le ventiplation iunite, e tatau ona e faia le faitotoʻa

I le sailiga o le ea mama

I le sailiga o le ea mama
Lua-fafagaina duphragm o le sapalaiina o le auala i le tulaga faigaluega
I le sailiga o le ea mama
Minera Woluma Softener aofia ai alatoto
I le sailiga o le ea mama
Faaauau ma le manava o le ventipelation "EMEEED" o loʻo fausia mai modules
I le sailiga o le ea mama
O le faia o le sapalaiina o le sapalai, e manaʻomia le tuʻuina atu o se fasi i le 20 mm i le pito i lalo o faitotoʻa taʻitasi.

I le sailiga o le ea mama

I le sailiga o le ea mama

Ua e faʻaputuputu e suia le nofoaga o loʻo nofo ai. Faʻafefea ona fai ni mea sese ae aua le i ai i se ecobucacally leai se mea? O fea e maua ai faʻamatalaga e uiga i le Ecogy of the City, Itumalo? O le a matou taumafai e tali nei fesili.

Na aliali mai le amoina i le isi taulaga-fuataga faʻafuaseʻi, faʻatonuina e nisi aiga ogaoga poʻo ni tulaga o le galuega. I le talanoaina o faʻafitauli o lenei ituaiga e le saʻo saʻo ma masalo le aoga. O le mea lea, matou te manatu na e mafaufauina e siitia i totonu o lau taulaga, e ui lava tatou fai atu ni nai upu ma e uiga i le ochology o nofoaga eseese o Rusia.

Ma e sili atu le masalosalo, o le a amata ona e sailia le fale fou mai le filifiliga o lea nofoaga. Matou te faʻamoemoe o le a le aveina le siosiomaga i lenei faiga tulaga i lenei faʻasologa ina ua maeʻa tau maualalo, faigofie o nofoaga ma galuega lelei, o le mamafa o le mamafa. Ona faigofie ai lea o le algorithm. Muamua e te filifilia se siosiomaga faauo nofoaga. Ma o loʻo faʻamatalaina i le fale. O a ituaiga faʻamatalaga o le a manaʻomia le mea e maua ai ma e fia le tau?

Ecology o le eria

O le siʻosiʻomaga ata o le vaega o le fiafia ia te oe mafai ona aoina e ala i le aoina o faʻamatalaga i mea nei:

le iai o ala tetele ma fale gaosi;

tulaga o mea i totonu o le siosiomaga o mea leaga;

O le aofai o Green Gifts i CAPTA;

O le faagaeeina o le siosiomaga.

Afai o le nofoaga o ala taʻavale e mafai ona e iloa le taulaga faʻafanua, ma i luma o le Glanenery ina ia mautinoa, taunuu i le nofoaga o totoe. Mo se ata autu o le tulaga o le EXCALOGALO FAAMOEMOEGA faamatalaga manaʻomia, e le faigofie i taimi uma ona maua. Sa ma faatalinisini, taumafai e aoao e uiga i le siʻosiʻomaga ma le siosiomaga o le ea i itu eseese o Moscow. O le taimi na faʻalauiloa mai tagata nofouta, sa matou taumafai e faʻafesoʻotaʻi nisi o galuega faʻatulagaina o laumua, o ai o latou i taulaga tetele, itulagi ma nofoaga autu o Lusia.

Avanoa o faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le siosiomaga i le eseese o le Federal Ministries ma Departments

Siosiomaga sini Faalapotopotoga
1 Gm Se Etc Fanua Vaomatua Sel. Itulau Fuainumera
Tulaga / le pollution Aso Lulu
Ea W. W. W. - - - - - -
Vai W. W. W. W. - - W. W. -
Eleele W. W. W. V. W. - W. - -
Laufanua W. W. - - - W. W. - -
Lalolagi Fatu W. W. - - - - W. - -
O le le totogiina / otaota
Ua le moe. Faasaina W. W. W. - - - - W. W.
Lafoaia o otaota W. W. W. - - - - W. W.
Masini mautu W. - W. - - - - W. W.
Otaota lamatia W. - W. V. - - - - W.
Leitio leitio W. W. W. V. - - - - W.
Puipuiga ma Toe Maua
Ea W. - W. - - - - - W.
Vai W. - W. W. - - - - W.
Eleele W. - W. - W. - - W. W.
Minerale. - - - W. - - - - -
Laufanua W. - - - - W. - W. W.
O le aofaʻi o faʻamatalaga o faʻamatalaga

Faʻalautele faʻamatalaga / fesili filifilia

Faaititia: Komiti Faʻafoe a le CEM o le CEPA. Gm rosgidromet; Lagona Aoao e le Enotadzor; Faʻalemaloina o mea faʻalenatura o loʻo feteʻenaʻi ai Rusia; Fanua; Levaʻa, Seld Gaomatua; Stroystroy; Setete lavelave.

A o le le mautonu talaaga, o loʻo faʻatonutonuina e le atunuʻu i le Enterptone Radon i Moscow. Ma e ui lava e tele mea lamatia matuia i le laumua ma le nofoaga ma se numera tele o otaota na faʻaputu, atoa, o le ata mataʻina e matua manuia. O mea taua o gamma-talaʻaga i vaega eseese o Moscow fluctate i le laina o le 7-14 μor / h. I le faʻaopopo atu i nei upu, na matou tuʻuina atu se ituaiga faʻafanua ma nofoaga ua aʻafia ma leitio saito mea.

Na matou sauni e saili le numera aloaʻia o le maualuga o le tau o le Gamma Biswards (malosi o le faʻalauteleina o vaega o Gamma), e leai ma ni tulafono "e leai se tulafono. E talitonuina na o le aoga o le masani ai le 20-30 mkp / h e taliaina le ola. Afai o faʻailoga mo le tasi mafuaʻaga poʻo se isi mea e sili atu i le 30 μor / h (i le tulaga o le nofoaga latalata o le leitio ma le atinaʻeina e tagata faʻapitoa mataupu.

O le manatu foʻi o faʻamatalaga aoga e mafai ona aveʻese mai faʻamaumauga o fomaʻi mai faʻamaʻi eseese o Moscow (sa matou faʻamuamua le ata atoa o ia vaega). Na faʻapea foi na toetoe a le maua o ia faʻamatalaga e le gata mo tagata masani, ae o ni tagata tausisi. I le faʻalogo iai o le matou fesili, toetoe lava o le falemaʻi vave lafo le telefoni pe fai mai: "Aua le faavalea o tatou ulu." Nofoaga Faletupe Faletupe Po o mafai ai ona talanoa ma le fomaʻi Sili, na auina mai lea i latou i le Ofisa o Fomai Stati ma le Ofisa o le Soifua Maloloina. Ae o iina na manino mai ia i matou e malamalama ai o nei faʻamatalaga masani e le avanoa.

I le ogatotonu o le gosanaadadzor o Moscow ma i le Fuga o itu o itu o le laumua, na matou filifili e maua faamatalaga e uiga i ituaiga o le taulaga. Ma i le taulaga, ma i le itumalo o nei faamatalaga ua totogi. E mafai ona e okaina se fesoasoani aloaia e ala i le tusia o se tusi na fai i le fomai autu o le ses. O tau mo na tautua, matou te leʻi aʻoaʻoina, ona o tagata uma na matou talanoa mai ma matou, o le tasi itu o le auala poʻo le isi na taumafai e tagi i lenei mataupu. Ae ui i lea, fesoasoani foi na taumafai foi. Na latou suʻesuʻeina fautuaga a le itu, sa tali auiliili fesili, ma fautuaina le fausaga e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia ai le tele o mataupu.

I le Fuga o le Fono Fomale Mo Hydromefoology, sa matou taumafai e aʻoaʻo e uiga i le masani o le tulaga i totonu ia te aumataa ai. E le na o mea auiliili i vaega uma o le taulaga, ae na maua ai foi ni telefoni i totonu o le Deremoreeburg Gyedromete Division e maua ai ni faasinomaga aloaia iina. I le taimi lava e tasi, faataga e faasino i le faaeega o le metropotan tagata faapitoa.

A maeʻa se taimi umi, ae matou mauaina ai o le fesili sili ona agavaʻa o le Center Center mo hydromefoolocrooloclocical ma le siosiomaga (CGMes). Lea e mafai ona e faigofie ona faʻatonuina se tusi faamaonia o le filogia o le siosiomaga i vaega faʻapitoa o aai. Le isi, matou te agaʻi atu i le Moscow Center mo Hydromeoology, o loʻo sili ona maeʻa faʻamatalaga e uiga i le filogia o le laumua. Telessgms faia ai mea mataʻina i le 35 o le itu o le 35 o loʻo faʻatautaia ai le anotusi i le siosiomaga o le laumua o le 27 leaga. O le ogatotonu o loʻo auiliiliina i aso uma ma faʻagaioiga faʻamatalaga e maua mai i nei pou. O le lautele o loʻo faia i luga o le faavae o faʻamatalaga i le tasi-taimi poʻo le averesi o loʻo i aso uma o mea leaga o mea leaga. O le mea lea, aʻoaʻo e uiga i le tulaga o le ea i totonu o Moscow lea ma le tele o le fofo o le a tau le fausiaina o lenei mataupu, na matou taumafai ai iinei.

A o lolo atu mai, i Moszgms, e mafai ona e okaina se faʻaititia, faʻalautele ma faʻatusatusa i le tulaga o le siosiomaga manaʻomia.

I le sailiga o le ea mama

I le sailiga o le ea mama

Iloilo le Ecologigigine State of the City, Actiessts account e amanaia ai ni numera o ni faailoga. O se togafiti a le laufanua ma le soona faia o le siosiomaga o le vanimonimo; le aofaʻiga o pisinisi tau pisinisi ma le faʻailoga o lo latou tulaga lamatia; Le numera o felauaiga i le cutata ma le maualuga o le e le tuuina atu i totonu o le taulaga. O le taua taua i le iloiloina o le ea o le ea e ala i le auala ei ai uiga o le tulaga o le setete o auala i totonu, o latou auala ma le averesi saoasaoa o felauaiga gaoioi. I le faʻaopopoga i lenei mea, mai lenei mea i aʻai eseese, ma le numera tutusa o feʻaveaʻiga, o le tele o feʻaveaʻiga o loʻo mafai ona maitauina, ma o lea e ese ai le filogia o le ea. O le siʻitia o le aofaʻi o faʻamaʻi e ala i Bronchial Bromal Athma ma le Brorict Broonnitis, o tagata atamamai o loʻo faʻamatuʻuina atu i le ea o le arroon ma carboton.

Abblation Meblation Tusi Faamaonia O loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le mafaufau o le filogia i le ea i le ea, uiga o se teritori faʻapitoa ma mauaina tusa o faʻamaumauga o le mataituina o le vaega o loʻo mataituina o le gugutu-asgms-r ". Faia mo le 1 aso ma le tau 1500 rubles.

Faalauteleina tusi faamaonia Oi ai:

Uiga o le laueleele;

Faʻamatalaga i punavai Aumaia o le filogia (o le igoa o le atinaʻe, o mea faʻavae o tupe - brollitant o loʻo lafoina i totonu o le siosiomaga) o loʻo tu i totonu o le scoius o le 1 km mai le tuatusi faʻapitoa;

Faʻamatalaga i luga o le totoga o filogia o le ea i le ea (averesi i aso uma, o le maualuga-taimi), o uiga o le teritori o loʻo e fiafia i ai fesoʻotaʻiga

Iloilo o le faʻaaogaina o le ea ma fautuaga mo le faitau aofai;

faamatalaga e uiga i le maualuga o le le mautonu le filogia o le eleele ma le ea;

O le aotelega o uiga o mea lelei ma le lelei o nofo i lenei nofoaga.

O le vaitaimi o le faatinoga o le 3 aso. O le tau o le tautua o le 3000 rubles.

Faʻatusatusaina faʻasino o le a tau tutusa le 3000 rubles. O loʻo iai se faʻatusatusaga o le ola i tulaga o ola i itu eseese e lua e faʻavae i luga o le faʻamatalaga sa tuʻuina atu i le faʻavasegaina. O le vaitaimi o le faatinoga o le 3 aso.

I se faʻaopopoga, o le CGMs e ono faʻatautaia ai le faʻataʻitaʻiga o le siʻosiʻomaga e ala i le faʻatonuga:

fuaina o le ea ea i nofoaga tagata nofomau i se suʻesuʻega o le tulaga o le ea siosiomaga i tuatusi faapitoa;

Faʻatoʻaga siosiomaga Suʻesuʻega (Adospheric Par, laufanua, o le eleele, o le kiona, o le South Boot: Taʻaloga o le Statey, Convessitions o le tulaga.

A o manino mai lo tatou aafiaga, e le faigofie le aʻoaʻoina o se mea i tino o le isi. E ui lava i le mea moni o le Mataupu 42 o le Faʻavae o le Rusia Federerications faʻamaonia tagatanuu e uiga i le siosiomaga, e tatau ona e saunia mo le mea tatou te feagai ma le tele o faigata. E le o faʻalapotopotoga uma e fesoasoani ma fefaʻasoaaʻi faamatalaga talafeagai. O le mea autu mo oe o le faʻaali ai le faʻamaoni ma le onosaʻi. Ma aua nei galo lena mea, e le gata i lea, e tele faʻalapotopotoga tumaʻotiʻoa o loʻo fesoʻotaʻi ma gaioiga a le feterale o loʻo lisiina foi ma faʻatuatuaina faʻamaumauga. Na ona e talanoa ma i latou: Totogi tupe, e mafai ona maua faʻamatalaga ma faʻaalu ni fua faʻapitoa. Peitai, iinei ma faʻasaʻoloto atoa i le tele o au fesili.

A filifilia se fale mautotogi, e manaʻomia le amanaia le tulafono, e le o le sili ona lelei le okonal pe le lelei. Faʻataʻitaʻiga, na manatu le itu o le itumalo o Peovo i Moscow le lelei, ma o le South-West Dicaricarcations a le Itumalo. Ae i le taimi lava e tasi, faʻatau se fale mautotogi, masalo e sili atu le filifilia o se fale i Pecrovo, o loʻo i le loloto o le fale i le itu i Saute-Worters o le Windows i le avanoa avanoa. Po o se isi faʻataʻitaʻiga. E ui i le mea moni o le ala o le auala lea o loʻo iai i le ogatotonu, filogia o le taulaga o Sosesi, e tusa lava ma tagata nofomau. Mafuaaga - i le rosa o matagi. O le auala e feula ai ma o lea ia saogalemu mo le ola. O lea, o le iloiloina o fale mautotogi na ofoina mai ia te oe mo le faʻatau, mafaufau i le nofoaga faʻapitoa o le fale i se vaega faʻapitoa o le taulaga.

Ecology "nofoaga"

Pe a fono ma le sooupu tofi, manatua: o lau saunia faʻaopoopo ma manaoga i le filifiliga fuafuaina - le ki i le manuia ma saʻo le filifiliga o fale saogalemu. O le tagata Resotor, e fia faʻatau atu fale mautotogi, o le a e valiina le lelei o le eria lea e maua nai lo lona le mautonu. O le mea lea, o le a e tatau ona aofia ai faʻatuatuaga faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le itumalo.

Filifili mai na fale mautotogi e faʻatulaga ai oe i se nofoaga e faʻataʻu, e naʻo ai ma tulaga ese, mulimuli i tulafono nei: tasi. Manaomia le masani ai pepa o le vaega "siosiomaga puipuiga ma tumama ma tumama manaoga", o se vaega o le poloketi mo le fausiaina o le fale.

Fua faatatau o le Federal Tulafono "i luga o le Siosiomaga Puipuiga" Setete: Fausiaina ma toe faʻaleleia fausaga fale o loʻo faia i luga o galuega faʻamaonia, ia usitaia o galuega faamaonia, pei o le faʻapea foi ma le tumama ma le faʻatamaʻele ma fausia, poorms ma tulafono. " E tatau ona maitauina, e le o faʻaalia e le Tulafono le tatau ona iai le Fale fausiaina e tuʻuina atu mau o loʻo faʻatau mai ai le tagata faʻatau. O faʻamaumauga uma o le meatotino a le Kamupani Fale, ma naʻo le foʻia o lana taʻitaʻiga e faʻalagolago pe mafai ona e faitauina lenei pepa. Ae afai o le tagata teu tupe-tagata atiaʻe-faʻaaloalogia a oe lava ma tagata faʻatau kamupani, e mafai ona e maua a latou aia tatau faʻatau, e ono mafai ona e mautinoa e faʻatagaina uma i latou.

Na matou liliu atu i totonu o le numera o sauniga fale tetele, o loo tataʻi ai le tiute o fale o fale, ma talosagaina e seʻi i latou lava i le vaega "siosiomaga puipuiga" o se vaega o poloketi o fale fiafia. Na tali sui o kamupani na taliina lenei talosaga, e mafai ona faʻataunuʻuina lenei talosaga ma faʻamatalaga uma mo tagata o loʻo avanoa. O le isi mea e na o le talosaga na mafua ai ona ofo A maeʻa ona talanoa ma pule o le au faʻatau, matou te iloa ai o tagata faʻatau e seasea lava o tagata ma ia tulaga manaʻomia. O se tasi o le tele o kamupani tele i Moscow Readers e le manatua se tasi tutusa mataupu i a latou masani masani. E moni, tatou te mautinoa ia i tatou afai o le tagata o tausia i le lava manaʻoga e suʻesuʻeina tusitusiga faʻamaonia, o le a faataunuuina. E leai ni tau faaopoopo mo lenei tulaga o le a manaʻomia.

2. Siaki le tusitusiga o le vaega "siosiomaga o le siosiomaga ma le tumama ma le tumama ma le tumama. Afai e te fiafia i le filifilia o le sili ona lelei vaega mai le siosiomaga manatu, o i latou e taua tele mo oe ma e taua tele ona o latou aofia ai le tele o mea taua. O le mea autu o le iloa lea.

Lisi o taulaga ma le maualuga maualuga o le ea o le ea (tusa o le 2002 faʻamaumauga)

Aai Vailaʻau e iloa ai le maualuga maualuga o le faʻaleagaina o le 'aʻai o le taulaga
Tagata paoa BP, f, no2
Tisaini Leai2, bp, f
Bratsk No2, BP, F, CS2
Volgograd No2, BP, F, HF
Volgooldonsk Leai2, bp, f
Volzhsky Leai2, bp, f
Yembathinburg No2, BP, f, aclolean
Irkutsk No2, bp, f, co
KEMEROVO NH3, BP, F, CS2
Komsomolsk- oomi BB, No2, BP, F
Krasnodar Phnol, no2, bp, f
Tagi BP, F.
Liapek Phnol, no2, bp, f
Maguan Leai, no2, bp, f
Faalauteleina BB, No2, BP, F
Moscow, o le itu i saute o le taulaga Leai2, bp, f
Nevinnomysk BB, No2, BP, F, HF
Nizhny novgorod Bb, bp, f
Novokouznetsk BB, No2, BP, F
Novocerapassk BB, No2, BP, F, HF
Noulsk BB, so2, f, leai
Petropavlovsk-Kamchatky BP, F.
Rostov- don No2, BP, F, Leai
Ryzan Leai2, f, cs2
Saint Petersburg Bb, No2, f, BP, NH3
Tomk BP, F.
Uun-ude Phnol, no2, bp, f
Unolyst-siberian Leai2, bp, bb
USSURIYK Leai2, bp, bb
Khabarovsk No2, BP, F, BB
Chita No2, BP, F, BB
Sakponhalinsk Fai mai, no2, bp, f
F-fo-formaldehyde; Toe fuaina mea; BP Bezenz (a) Pyrene

O le a le mea e faatusa i ai lenei vaega? O se mea e aofia ai le pepa e aofia ai ituaiga eseese o vaega. O igoa o latou o le a vaʻai atu i taimi vave, e tau le tatalaina o anotusi. Matou te tuʻuina atu o se faʻataʻitaʻiga o le anotusi o le pepa o se vaega o le fausiaina o le auala o se tasi o fale nofomau i le itu i saute o Moscow. E tusa ai ma le faʻatonutonuina i luga o le galuega muamua-faʻatinoga ma tapenaga gaioiga i Mosco, o loʻo i ai nei mea:

1. O uiga o le setete o loʻo i ai nei o le teritori o le fausiaina o le fausiaina.

1.1. Nofoaga ma faaonaeina nei o le Teritori. Auala matautia.

1.2. O le aoga ma le taulaga fuafuaina.

1.3. Geomemona ma geotonachugigical ma le hydrogeological tulaga.

1.4. O le tulaga o vaomatua faavaa.

1.5. Le taimi nei o le eleele ufiufi.

1.6. O le teritori o le saogalemu o le sooupu.

1.7. O le vai vai o le ea.

2. Fuafuaga o siosiomaga vaega.

2.1. Le uiga o le mea o le fausiaina ma lona siosiomaga aafiaga.

2.2. Puipuiga o le ea i le ea.

2.3. Puipuiga ma le faʻaaogaina o punaoa o vai punaoa.

2.4. Puipuiga mai le pisa.

2.5. Faaleleia ma le togalaauina o le Teritori.

2.6. Tumaoti taulaga o le teritori.

E pei ona mafai ona vaaia mai i le anotusi o le pepa e fiafia iai tatou e aofia ai lua poloka: i le tulaga o le siʻosiʻomaga o loʻo atagia mai aʻo le i valoʻiaina mo le lumanaʻi. Fai mai na avea ma vaega o loʻo atiaʻe ai le siʻitia o le fausiaina o soʻo se fale.

E tatau ona maitauina o faʻavae o lenei pepa o le tele o faʻamatalaga faʻapitoa ma tulaga lavelave e mafai ona malamalama i ai e le au polofesa E tatau foi ona e sailia faʻaiuga i totonu o vaega. Ua fetuunai ma malamalama.

O lea, tagofia se pepa i lima, e matala ai le lototele i le faaupuga e uiga i le Ekological ma Samaria Fuafuaina o tulaga. Vaʻai poʻo le a le mea e te fiafia iai o loʻo iai i le va o mea eseese taulaga i taulaga, alamanuia laiti, faʻatau atu. Totogi faʻapitoa i mea o na mea e oʻo mai i le latalata i le latalata mai. Afai o iai se falefaigaluega poʻo se pisinisi pisinisi lata ane, faitau mea o le a faia e faʻaitiitia ai lona aʻafiaga i le tulaga o le siʻosiʻomaga.

Afai o loʻo fiafia pea le nofoaga o ofo, iloilo le "alualu i luma o le" alualu i luma ma le totoina o le teritori ". Faʻamalologa foʻi le atuatuvale a le fale, o se tasi o vasega o se saogalemu saogalemu. I tafatafa ane o le fale e tatau ona taʻaalo, faletaavale, paka taʻavale taʻavale, lava le faʻatoʻaga. Atonu e tupu o se mea o le fale maunu o loʻo tuʻuina atu i totonu o le poloketi. E tupu na o le atinaʻeina o mea e te faamaopoopo ai pepa o galuega ma le tele o mea leaga. O le auvaʻa o tagata e feagai ai, e leai se paka ma taʻavale latalata i le fale ma taavale e tatau ona tuʻu saʻo i luga o vao. Pe faʻafuaseʻi ona iloa o loʻo iai se mea e te savali ai ma tamaiti, aua e latou teʻi e uiga i le malae taʻalo pe latou nonofo latalata i le alatele. Faaiuga: Ia faaeteete! Aoao lenei mea i auiliiliga ma aua le fefe e foliga mai ua tele naua-va-buivili le tele o le tele o fesili o le fanua. I mea uma, ae e te i ai, ae e lei lava ina ia ola i le fale e te filifilia.

I le isi tulaga, ua ou mafaufau i le "puipuiga o le ea i le ea". O ni punavai uma o mea leaga ua mamanuina i autafa o le fale (faʻataʻitaʻiga, paka) ma le tulaga o le fesoʻotaʻi o le ea. O faʻamaumauga i luga o le faʻavae o le mea lea e faia ai le faʻatulagaina o loʻo faia i le 2 vaega.

O le vaega muamua o faʻamaumauga i luga o talaʻaga o mea oona o mea filogia i le nofoaga o le tuuare o fausia. O loʻo mauaina i le sauniga ogatotonu o HydjoComeolological Services. Le vaega lona lua o faʻamaumauga (e uiga i le tulaga) o loʻo tuʻuina atu e tagata mamanuina. Faʻataʻitaʻiga, e fia nofoaga o loʻo fuafua o se paka paka, lea ma i le a le mamao mai le fale o le a nofo ai, ma isi mea.

Faʻavae i luga o nei faʻamatalaga, talanoa i luga o aʻa o matagi, o le faʻalumaina o filogia ma o latou manaʻoga i le ea ua fuafuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou te suʻe ai i le fausiaina o se fale nofomau e tusa ma se faʻalapotopotoga tumaoti i le itu i sautesatana o Moscow. I tafatafa o le fale autu i le poloketi e maua ai le i ai o se tamaititi pepa bichchol i le tele o aʻoga ma o se pakaga lautele paka. O i tatou o ni tagata malosi, muamua o mea uma, e manaʻo i ai, pe o le vaʻavaʻaia aū i le va o paka paka ma le fale lava ia ua matauina.

Afai o le paka e iai le malosi lelei, ae o loʻo tu i se mamao o le 7 m mai le fale nofo ai (ma le itiiti ifo i le taeao, pe o le a le faʻamafanafana o latou taʻavale e 4 mafai ona tatala faamalama. E manaʻomia foʻi le aʻoaʻoina pe o le tele o le faʻaoʻo atu o mea filogia mai le mea fou o le 10% MPC (maualuga le faʻatagaina o le mafaufau) o latou. O le eseesega lea e taua tele ia Moscow, lea na faʻateleina ai le talaʻaga o le faʻaputuputuina o mea leaga.

O tulafono o le teritori a le au teritori i le va o se fale nofomau ma se paka paka e mafai ona faʻamalamalamaina i le Ecology Department of the Depanyment of the Depany of the Country-Poundnadzor. E tusa ai ma faʻamatalaga na matou aumaia ia i matou, o le paka e tatau ona latalata i le 10-12 mita mai le fale. Matou te fetagofi i le fale gaosi galuega: "... Parking o le a le latalata i le 12 m mai le ulufale o le fale fuafuaina." E pei ona e vaʻai, e ogatasi ma masani. O loʻo i ai nisi mea faigata fuafuaina o le tele o le faʻasalalauina o mea filogia i le siosiomaga. Matou te fiafia foi i faaiuga: "O le mafuaʻaga o le fuafuaina o le tele o le tele o faʻafitauli ma tuʻufua i le siosiomaga o loʻo faʻaaogaina i le teritori o le fausiaina ma le O le a le sili atu i le 0.05-0-0-0-0- scond, o le faʻatinoga o poloketi o le a le oʻo atu i se siosiomaga faʻaleagaina o le siosiomaga. "

O le mea moni, o le a le mafai ona e siakiina le saʻo o ia faaiuga, o le mea lea o le a e mautinoa le i ai o permisciidction poloketi o se faʻatagaina aloaʻia o le ecogy .

Ina ua mavae lena, masani ia te oe lava i le vaega o totoe o vaega e te fiafia ia te oe. Afai e te leʻi mauaina se mea mataʻutia mo lau nofo i le nofoaga ofoina, matou te fautuaina oe e faʻatusatusa ai le mea na saunia muamua mo le fausaga galuega, ma le uiga. Faʻataʻitaʻiga, i le poloketi, o le fale ma se faletaavale i lalo ole 100 taʻavale. O mea fuafua uma o loʻo iai i totonu o le poloketi o loʻo faʻaalia ai o le lafoina mai o lenei numera o masini e le sili atu le maualuga atu o Norms ma e le lamatia i le soifua maloloina. O loʻo avea oe ma faʻatauina o se fale mautotogi, ma ua taʻu mai ia te oe: "E i ai la matou faletaavale matagofie mo 200 taʻavale." O lona uiga o tuutuuga mo le amataga ma pemita o le maliega galuega ua solia ma le le totogiina mai masini o le a faaluaina le tele. Poʻo le paka paka sa i ai i se tasi itu, ma na latou faia atoa ai.

O le mea taua i lenei tulaga o le aʻoaʻo atili lea i le solia ma le faʻasino i se tasi e faʻatau atu ia te oe se fale mo le talafeagai ma le maliega. I le tulafono, e mafai ona e manaʻo i le faasaʻoga o nei solia.

3. Fai atu e sili atu le taua o le fuafuaga fuafuaga, o se mea lea o le fausaga faʻauiga. O loʻo faʻaalia e le fuafuaga lana fuafuaga ma togi fale ma fausaga fale, faʻapea foʻi ma auala ma fuaitau. Iloilo ma le faaeteete. Ua ou mataala i le pe o le a latou le o siitia se fale fou po o le patipati o le taavale nofoaafi i tafatafa o lou fale. I se faʻaopopoga, lua mafai ona e vaʻai pe faʻafefea ona iai lou fale e faʻatatau i isi mea. O le suʻesuʻeina o le fuafuaga auiliili, filifili pe faʻafefea le lumanaʻi o le fale e talafeagai mo oe.

fa. Afai, pe a uma ona ou manaʻo i ai ma lona iloa uma tofi, fesili ia te ia e faʻaali le faʻafanua o matagi rosa. E ono le mafai ona taʻu i ai le nonsice, ae mafai ona vaʻai i ai ma le faʻagasologa atoa ia maua se mea faʻapitoa. E masani lava o lenei pepa e faʻaaoga pe a fuafuaina le faʻaogaina o le ea i le easceric, ma pe a faʻamaonia, e manaʻomia. Faʻataʻitaʻiga, e itu o Mose, o iʻuga lava o loʻo maitauina e uiga i mea filogia, O se tasi mea e maitauina e faʻalagolago i le itu o le matagi. Siaki faamalama o faamalama faamalama. 'O tulaga taʻitasi uma e 16 o sitepu o loʻo i ai i totonu o le laumua, o a laʻua igoa. Ina ia mafai ai ona siaki pe o loʻo faʻaaogaina le nofoaga o le tau ma o le fuafuaina o loʻo faia saʻo, ma e manaʻomia le kata.

E mafai ona e fai atu e faʻaali le matagi rose latalata i le mentorological nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai i le Metropolitan Sʻasaga o le VDNH. I luga o lenei faafanua o le ae vaʻai o matagi o le sisifo o le kuata o le kuata e malo i Moscow. Ma, afai e faʻatatau i lou maota o le fale o alamanuia fale o loʻo i sisifo, sisifo, ma e masani ona faʻaalu ia te oe le matagi, ona e masani ai lea o le a latalata ia te oe. Avati pe a fai o alamanuia i le isi itu, mo se faʻataʻitaʻiga i Sasae, ona latou le aʻafia ai oe. I le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga o lea lava pepa e tasi, e manino lava o le toʻatele o faʻaupuga a Moscow o Matu - West ma South-West. O le matagi e tasi e agai i luga o le vaomatua. O le iʻuga o nei nuʻu ma ua manatu e sili ona aloaʻia mo le ola ai.

lima. I le iuga, faʻaopopo i le faʻaiuga o le Setete-Paidnadzor, fai atu ia e faamasani i le poloketi na tuʻuina atu e le Feterale Services Coller. Manatua o nei pepa e le o faʻamalosia e tuʻuina atu i tagatanuu. Ae afai e fiafia i fale mautotogi, ona sili lea, a o lau talosaga o le a faamalieina.

O faʻamatalaga uma o loʻo iai i totonu o le fau fale e aloaʻia lava. O lona uiga na ia amataina ituaiga uma o siaki ma tagata poto ma ia talitonuina. Ma, suesue ma tausisia avanoa uma o loʻo iai, e mafai ona faia se faʻaiuga i le Filifiliga o le Nofoaga ma ile fale. O le Taga E fetaui lelei ma faigata ai. Afai e te masalosalo i se mea, matou fautua e te fesili mo se fesoasoani mai tagata tomai faapitoa. O faʻalapotopotoga e aofia ai totonu o le siʻosiʻomaga, e pei ona e malamalama i nei aso e palu ai ma faʻalilolilo. Ave le telefoni tutusa ma valaau ...

Ole lautele, e leai se manatu matagofie o le ata. E mafai ona matou fai atu i le poto masani: O le manuia i le auala faigata e filifili ai se nofoaga tamaoaiga e faʻamoemoe lava i lau onosaʻi ma le manaʻo e maua mai faʻamatalaga talafeagai. Ma o le sili atu le manatu o lau auala i le mataupu, o le sili atu o le ono o le nofoaga na e filifilia o le saogalemu tele. AAPASACA o se tasi fautuaga: aʻo leʻi faatauina se fale mautotogi, alu i aso o vaiaso i le eria o loʻo sosoʻo ma le faʻaeteete i le fale. O le amio mama o le siosiomaga lelei e le o lona uiga o le mea moni o mea o le a avea o mea uma o le a alu i ai pei o le ao i luga o pepa.

Ia toe faauau.

Faatasi ai ma le tulaga o loʻo i ai nei o le atinaʻe o tekinolosi, e mafai ona faʻauiga atoatoa lou fale mai le tele o vailaau o le vaitusi o loʻo i luga o le paʻu o le palasitika O le tuusaunoa, ma o loʻo faʻateleina ai le tulaga, aua i totonu o potu eleele e le mafai ona sili atu ona tuai ona faʻasolo i luga o le ea fua. O matou taʻitasi o le aofaʻi o le averesi o le 23 lita o le kapoti dioxixde i le itula. Iloa lona anotusi i le ea i le ea (0.3 l / m3) ma le faʻatagaina tau o totonu (1 L / M3) e mafai ona fuafuaina o le tagata e tatau ona i ai i le tasi 33m) l. O le mea lea, e palu ai mai 20 i le 60 mita. I se isi itu o le fale mautotogi, e tatau ona tatala le Windows Windows, tamoe i totonu o le fale ma le ea fou o le ea (efuefu, ma le le lelei o manu, ma i le taumalulu - foi) Le soifua maloloina o aiga, aemaise tamaiti ma matutua, matua malamalama ai i ata tusia.

Peitai, o lenei faʻafitauli e le aoga i le faʻasesega o le faigata, aemaise pe a fai o le tagata e ona le $ 3-10 afe. ​​O ni tupe lea e manaʻomia e faʻaleleia ai le potu mo Paʻaga masani ma le ea fou ma faʻamautinoaina le aveeseina mai le fale mautotogi ma le ea "galue" o le tele o vailaʻau. O ia faiga ua fausia mai vaega eseese, o le sao tele o loʻo tuʻuina i totonu o le monoblock poʻo le ituaiga poʻo suavai ua manaʻomia i le fale mautotogi e nafa.

Sapalai nofoaga ua mauaina, faʻafetai i se tau talafeagai, o le sili atu o le tufatufaina sili atu pisinisi faʻapitoa e masani ona tuʻuina atu i luga o loggis) poʻo le, tutusa ma le fola i fafo o le pito i fafo o le fale. E masani lava ona tuu i totonu o sone vevela (i potu teu fale, ofu potu po o ala carriders pe latalata i le puipui i fafo o le fale. Iinei, ona o lona maualuga le maualuga o le maualuga ma le umi, o nei faʻapipiʻi o nei faʻapipiʻi e mafai ona lafi i tua o le faʻamalolo poʻo le faʻafefeteina ma lalo o le fogafale tele; lafo i luga o le fola i autafa o le puipui lafoa; Malulu i fale gaosi (pa, koluma, ma isi). Ina ia faʻatapulaʻaina le vibratory avega i luga o le faʻapipiʻi, ina ia le faʻaaogaina le pisa, o le taposusega vaisu o loʻo faʻaaogaina.

O le ea e ulufale mai i le sapalai iunite saʻo mai le auala (pe a o le "tractor" o loʻo tu i luga o le loggia pe faʻapipiʻi i le ea i fafo atu o le tino). E faʻamama ma le pefu ma e mamana e faʻaaoga ai se faʻamamaluina o le faʻamama, pe a manaʻomia, vevela i se eletise poʻo vai kapeti, pe a maeʻa le centrifugal o loʻo tuiina i le fesoʻotaʻiga o le ea. O le mea mulimuli mo se fale mautotogi ma le vaega o le 130m2 e masani lava ona masani ai mai le paketi-kolisi ma fetuʻutuʻu manogi o le ea o le vaega o le vela. Air Dusts faʻaiʻu i Laveafula Main Lattsisione, poʻo Diecsursers, o le nofoaga ma le filifiliga o le mea e mafua mai e le tele o manatu o le vaʻa. Luga o le laina, e manaʻomia le tuʻuina atu o sina saoasaoa o le ea tafe ina ia leai se lagona o ni ata. O le ea e tuʻuina atu ai le tele o mea na gaosia i foliga: atonu e sikuea (latou te faʻaaogaina mo le nanaina o le taualuga), lapotopoto (mo puipui).

O le mea taua tele o le faʻaaogaina o le ea o le ea o le faʻaititia o le aotelega poʻo le sili atu le maualuga o le maualuga. Ae i totonu o le ua lomia i luga o itulau o la matou mekasini, e tele naua talifou i foliga o le faavasegaina o ata mai le matutu ma le tele o latou ata. Mo i latou ma mafai ona nana le ea ea i luga ole ea ma poloka latou lava. Le itiiti ifo maualuga o "fetaui" o le 310-370mm. O tusi e tatau ona tuʻufaʻatasia saoloto avanoa i fetuunaiga ma le tautua, na suia ai faamamaina. O lona uiga, i le masking teuteu, e le tatau ona galo e te le mafai ona faia le pu faʻapitoa poʻo le faitotoʻa. O le isi mea taua o le mafiafia o le leo o le leo o le ita i le au ma fale. O lenei faʻailoga o le a iloa pe o oe mafai ma o ou tuaoi e moe saogalemu (ventipelation o le pisapisao). O le fesili e le faigofie, aemaise lava pe a faʻapipiʻi meafaigaluega i le ogatotonu o le avanoa, e latalata i tagata.

A faʻaaoga le sapalai sapalai, e mafai ai ona teʻena le tuʻuina atu o le tuʻuina atu o le ea i mea uma, e masani lava ona o mai i totonu ma lua-potu potu. O le tafe e sau mai le faʻapipiʻiina i se paʻu o le ea puʻupuʻu i totonu o le potu e latalata i le Loggia poʻo le puipui i fafo. E le gata i lea, ona o le soona tuʻuina atu, e faʻatatau i ai i nofoaga faʻataʻatitia (faʻataʻitaʻiga, e ala i le tafe o le vela o loʻo faapipiiina i le va o potu). O le aveesea o le ea (o le igoa o le tagata faigaluega e mafai ona faʻatinoina ona o le sili atu o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina i totonu o le fale puipui, ma faʻaoʻo mai le le fiafia i le umukuka Faʻapipiʻi i le umukuka o loʻo i ai le auala ma le faletaele.

O le sili atu le tamaoaiga (mai le manatu o le tau o le faʻagaioiga) o se fale o le ventister staction mafai ona fausia i luga o le faavae o le sapalai ma le faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina. O lenei masini e masani ona tuʻuina atu i totonu o se nofoaga vevela - i totonu o le fale mautotogi pe i luga o le logging loggia. Saunia e le gata i le tafe o mea fou, ae o le aveesea foi o le ea ea i talaatu o le fale. O le ea fou ma faʻaletonu o le ea o loʻo agai i le faʻapipiʻi i luga o auala e lua o loʻo pasia e ala i le vevela vevela (ipu, pamu, vevela, vevela pamu). E mafai ai ona e mafanafana pe malulu (fuafua i le vaitau) ea (Airborne Air ona o le vevela poʻo le malulu o le manava ua paʻu i le siosiomaga. O le sologaina o le malosi o loʻo taumafaina mo le faʻamamaina o le ea-leai se tau o le ea e mafai ona faʻatusatusaina i se masani kapani o le 60-85%, ae i le malosi malulu, o nisi taimi e oʻo i le 0% , ona o le frostzation o le vaega o mea totino o le faatinoga.

I le faʻaopopo atu i le teuga tupe, o se faʻailoga teuteu ma le tele o tagata o loʻo iai i totonu o le sapalai ma le faʻapipiʻiina fale faʻapipiʻi; faamama saunia le faʻamamaina o le ea mai le pefu; Eletise eletise poʻo le vai o le vai, e manaʻomia mo le faʻaopopoina o le sapalai o le ea i totonu o le malulu malulu, ma isi. Ina ia mautinoa e sili atu le faʻatauga o le ea (5-2. ) E sili atu le taugata.

O le Monoblock tulaga o loʻo avea ma faila, e lua vaega ma faʻamama lelei, ma ua vaevaeina i ituaiga. EU1 ituaiga Corsirs faamama puipui o loʻo faʻaaogaina i le maualalo o le ea mama manaʻoga. Tali mo le puipuia o nofoaga o nofoaga mai le tele tele o le filogia, faʻataʻitaʻiga, mai le poplar sisi. EU2-EU4 ituaiga faamama o loʻo fuafuaina e faʻaitiitia ai le pefu o le ea na tuʻuina atu i le ea, pe a fai o le pefu o le fale o le fale 1-2 taimi maualuga nai lo le MPC (maualuga tuufua fua faatatau). O loʻo tuʻufaʻatasia e sili atu nai lo le 5 microns ma, i le faʻavae, o fasiteina e le mafai ona maua i lalo ifo o le 2 μm i le taimi o le 0.5-1 gg / m3. I se isi faʻaupuga, o nei masini e le mafai ona faʻamamaina le ea mai le pito i lalo o le fanaina o le dinsel e tele o le boailer-o le sili ona masani ai o le ea. Ma e manaʻomia le faʻatuina o le EU5-EU9 lelei faʻamamaina faamama, lea e sili ona lelei ma se pefu tele le ea, maualuga le faʻaaogaina o le tau o le ea. totonu mai le efuefu lelei. O le sili ona lelei le faʻamamaina o faamama e faʻapipiʻi ai fasimea sili atu nai lo 0.1

I le tele o taimi, o lea-ua taʻua o EU3 -Eru o le faʻamamaina o vasega o vasega o loʻo faʻaaogaina i le faʻapipiʻiina o vaalele. Latou aofia ai ma se faavaa na faia i Galvanzzed Steel Pad Pad, atoa foi ma taga mai le faʻamamaina o mea, lea ua faatulagaina e komumps. Faʻalagolago i le faʻailoga o le faʻamamaina, e eseʻese numera o taga ma faia i isi mea (polyester, fiberglass). E tusa ai ma tagata atamamai, Bberglass oloa sili ona taofi ia latou meatotino i le atoa taamilosaga, ae latou te leiloa vave i lalo o le malosi o le susu a le susu a le susu a le susu.

Ma se kesi malosi kesi o fafo (mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea sili i luga) o le lona lua tulaga o le faʻamamaina o le suauʻu o loʻo faʻamamaina . O le masani o le faʻamalosiʻau o le carbon ua faʻaaogaina i le faʻagaioiga o le vevela e oʻo atu i le 40 ° C ma le aiga o susu i le 70%. Vave leiloa ana meatotino pe a sususo, ae le o le 6 masina o faʻagaioiga, e ono toilalo, ma sosoʻo le faigata

O le coal faʻamama o loʻo manatu mo le monoblock o loʻo faʻapipiʻiina ma se isi filifiliga, e masani ona tuʻuina i le na o ni masini faʻapipiʻi, talu ai o le mana o le vaʻalele o le vaʻa. O le maualalo o le faʻamalosi tino e tatau ona i lalo o le 450 pa. Aua le taʻua le mea moni a o loʻo faʻamamaina, na faʻateleina ai le 200-400 pa. Ioe, e mafai ona faʻaaogaina le "foliga" 'au, saunia na na o le filifilia o elemene o le eletise ma tuʻuina atu soʻo se ituaiga masofanical, kopatamaiga ma le saua. Ae o le faʻaaogaina talafeagai na aoina e le faʻatonuga a le tagata lava ia o le a sili atu le taugata nai lo le faʻavae, aemaise lava i le manaʻoga e saili se tagata fiafia ma le o loʻo tutusa ma le onoblock masini. A leai, 50-55 DB o le pisapi o le pisa, o le a le faʻaalia "o se tagata masani e le masani ai, o le a le mafai ona e malolo ia te oe poʻo tuaoi.

O se filifiliga e sili atu le manaia pe a fai o le tapulaʻa monoblock o loʻo faʻaogaina poʻo se sapalai-o faʻapipiʻi faʻapipiʻiina ma masini faʻamama o le ea i totonu o le fale i totonu o le ea. O le faʻatinoina o lenei masini e aofia ai ituaiga uma o faila, e aofia ai ma le Coll Adminfoption. Tatou tusia e uiga i sea masini auiliili i le N7 o lo tatou mekasini mo 2000. ua tuuina i latou e Bionair (Kanata), Daikin (Iapani), Electrolux (Sweden), Honeywell (ISA), Delonghi (Italia), Philips (Holland) ma o isi tau o feevisa i totonu o le $ 200-300.

Vaega Autu o Meafaigaluega mo Ventilation Faiga galue i le Rusia Maketi: Suaurmmar (Sweden), Pyrox (Norters), DOMERS (PRANDIN (PRANDAY), DODER), DRADAND (PRODER), DRADIN (PRANDIN (PRANDAY), DODERS (Suetena), "Motana", "Faʻaigoaina o Kama -," Isaana "," Arrion "," Arktos "(Luka), ma isi), ma isi), ma isi), ma isi), ma isi), ma isi), ma isi), ma isi), etc.

Auauna atu (mama mai le pefu, fufulu pe sui) faamama e talafeagai i le faʻamalosi e tusa ma tuutuuga ma taualumaga na fautuaina e le tagata gaosi oloa. Aveese faʻataʻitaʻiga o le sapalaiina ma tuʻuina atu ma o manava faʻapipiʻi e aʻoaʻo ai e uiga i le manaʻoga e sui pe faʻamamaina le faamama, e mafai ona e faʻaalia i le vaega faʻatonutonu. Manatua o le oloa oloa gaosi malosi fautuaina le mafai ona faʻaaogaina na o le "Early" faila poʻo le gaosia e nisi tagata gaosi oloa ma talafeagai ai luga o le pito i tua ma isi uiga. Faapitoa CALLAS UIGA FAʻASOA, E manaʻomia le sui o loʻo manaʻomia le tusa ai ma le 6 masina (ma se faʻataʻitaʻiga, ma le le saʻo o latou fanua gaosiga i le vaiaso). Se seti o povi povi, fuafua i le ituaiga, ono tau $ 10-60 ma maualuga atu.

Fuafuaina o le tau o le sapalaiina o le sapalai ma le faʻaaogaina o le stampounds ventipelation - taumafaina o le fou o le ea 500m3 / h, o se nofoaga vaivai "i saute")

Igoa Faʻataʻitaʻiga Tau, $ Aofai o Aofaiga, $
Seap maua mai o loʻo i ai le ventiving faʻapipiʻiina ma le vevela o le Recouprator ituaiga Vam Kamupani Daikin VAM 500 F. 3300. tasi 3300.
Pulea mamao BRC301b61. 230. tasi 230.
Aʻau KRP50-2 175. tasi 175.
Filifiliga Gralle IGC 200. 32. tasi 32.
Siaki le alatoto Vkk 200. 98. tasi 98.
Faamama (Euz) Ffr 200. 169. tasi 169.
Ala savali KV 200 M. 160. tasi 160.
Mimilo LDC-200-600 105. tasi 105.
Eletise eletise, 4.8 kw CB-250-4.8. 372. tasi 372.
Vaalele vevela vevela Pulu. 142. tasi 142.
O le ea ea vevela o le ea Tg-k330 46. tasi 46.
Fafo grid Vk 25. 37. tasi 37.
Siaki le alatoto RSK 200. lua sefulu tasi lua sefulu
O ni faititili ma le le fiafia, m2 - 38. 29. 1102.
G100 le autoto vale - sefulu ma le iva fa 76.
Vetlet vatve z160 - lua sefulu tasi lua sefulu
Ventilation Griller Sag 100x300 23. 2. 46.
Ventilation Griller Sag 100x500. 37. valu 296.
Ventilation Griller Sag 100x400. tolu sefulu 2. 60.
Premamat gralle DG 500X250 76. tasi 76.
Fana IF 711 D. 95. tasi 95.
Adapter i lalo o le gralle - 42. 6. 252.
Aofaiga o meafaigaluega ma mea totino 7254.
Taimane drising 200.
Faapipiiina ma le tofiaina 1838.
Atoa 9292.
Manatua. Sapalai-paʻu faʻapipiʻi ma se ipu vevela i luga o le tapolo mo se aiga o le fa (potu potu, potumoe, potu malolo ma umukuka). Fou le ea taumafaina o loʻo taumafaina ma snip manaʻoga (mo le faʻaauau pea o le mauaina o tagata i totonu o tagata). Le manaʻoga mo tulaga taʻitasi, faʻapea foʻi ma le faʻafaigofie faigofie o le polokalame o loʻo talanoaina mo se polokalame taʻitoʻatasi.

O le mea na saunia e faʻaaoga ai le suʻesuʻega ma le mamanu ma le faleaiga i le inisitituti o le Ecogy i Moscow. Matou te faafetai atu i le atigipusa "Moscow Center mo Hydromeorology ma le mataʻitu o le" O le Feteral Services o Hereromen o le Siosiomaga Messal, Gurations Infore "mo le fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili