Faasao Fanua

Anonim

Igilisi laufanua togalaau togalaau i Latvia. Tu i tafatafa o le matafaga, na te faʻaleaogaina le malosi o pine ma lamolemole ua iai ni lapoʻa uumi o oneone na fai e Righs.

Faasao Fanua 14231_1

Faasao Fanua

Faasao Fanua
Green vao i le Infavoir - o se mea e sili ona fiafia i ai o le isi vaega o le au talimalo i le susulu o le la. O laufanua-faia i laufanua o le tamaloa e matua fefiloi ma le laufanua o le lalolagi.
Faasao Fanua
O le faʻafitauli o le fale ua tapunia e Pergola, o loʻo manuʻa ai ni fana a Cletlotis. O fugalaʻau tele o lenei liga ma le filifiliga saʻo o ituaiga eseese e mafai ona teuteuina le togalaʻau mai le ogatotonu o Iuni
Faasao Fanua
O le fale, o le togalaʻau o le togalaʻau o loʻo agai i ai i totonu o le faʻatapulaaina o le maualalo ma shorp decraves shirbs (Niphotelniks Mint Julep ma GlaUca). O le tuaoi ua faia o ato. Manatu le manatu-taaloga o lanu eseese o lanumeamata
Faasao Fanua
I le ituaiga o le Gazebo, o le malamalama o le itu i sasae e faitauina

Igilisi laufanua togavao tele. Faailoaina e lou igoa ma le talitonuina o le resograpy resbersical resitaraina o puao, o loʻo taʻu ai pea e ia ni vaega masani o nofoaga masani na ola ai ana mea E ala i le sami, na ia mitiia le malosi o pine ma lamolemole le sulu o oneone na faauluulu mai e afa matagi.

Faasao Fanua
1. "Memore Custoso"

2. paka mo taavale

3. Fasioti o Rhoddodendronov

4. Arbour

5. Terrace i le fale

6. Vaitau

7. rich

8. Laina mauga papa, o le a matou mananaʻo e taʻu atu ia te oe, o loʻo tu i Jurmala, latalata i le sami. O le falefaatasi puipui o fanua ma se vaega o le ono luasefulu a e anite i le auala o le vaituloto, ma lona isi itu i le auala.

Muamua, sa tutusa lava o ia ma taʻutaʻua le tuai o Jurmala gatete: le mutia tuai, tumu i ponaivi, ma le maualuga o laʻau i le matagi. E le manaʻo le tagata e ona o le amio lelei o le natura "wild" paltic natura o le natura, ae i le taimi lava e tasi e faʻaalia ai nofoaga manaia . I luma o tagata tusia ua valaaulia e faaleleia, na faigata le Galuega, ma folasia uma e na, lea e mafai ai na ulufale i le galuega o loo iai nei laufanua.

Faasao Fanua

Faasao Fanua

Sili ona manaia le tuufaatasia i luga o le mauga o le mauga. O loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o laʻau o foliga eseese foliga-foliga, pyramidal (tui greabosa ma matagofie, spruce, o loʻo osofaʻiga, o ivystrix). Le masani ai matagofie flaffy bush willow i luga o se vaitafe. O le diagonal o loʻo tuʻuina atu auala o loʻo faia i le tele o sima "conbbleones" o mataʻitusi e lua o enaena.

E ala i vaitafe na fesiʻi atu i tamai laupapa laupapa laupapa. Sa latalata i le tasi o ia, sa gogolo le leoa.

Faasao Fanua

Faasao Fanua
O le pupula o lo o alu ivy, faʻamalamalamaina e le Rocky Hill, faʻamamafa le matua Greens o le vaega o totoe o laʻau na o le faʻaaogaina o le fale e mafai ai ona fausia se nofoaga. O se vaitafe o loo taoto ai lenei mauga. O ia lea na avea ma ituaiga "o le ogatotonu o le" o le togalaau o le faatoaina. O matafaga o le vaipuna na tuua i pristine, overgon herbs. Ina ia puipuia le eleele mou atu ma le turf, le talafatuga o le talafatu ua faamalosia ma se kulimi faapitoa. O le vaipanoa ma le vaitafe e faia e le masani o tekinolosi (ata tifaga). Ina ia fausia se mauga, o se eleele na faʻaaogaina, aveʻesea pe a faʻauʻuina ma se vaituloto o le pamupatu. Toeitiiti lava o mea uma na tutupu, o le teuteuga o togavao, o le fea pepa Dyleste ma eseese eseese. E matua tele mai nei vaega e aofia ai faʻaputuga o laʻau maualuga. O le iʻuga e ola ai Kuss le mautonu e tuʻu ese le togalaʻau mai le au teritori e tuaoi.

Faasao Fanua

Faitau atili