Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa

Anonim

E tolu filifiliga mo le toe fausia o se lua-potu potu e lua ma le atoa o le 57.3 m2 i totonu o le fale o le P46m faasologa.

Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa 14235_1

Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
Malamalama ma manino ma manino slidin cutchans (o le-Dutch aoina o chivasso) sofi i totonu o le potu malolo, tutusa lelei i lona sitaili ma lanu
Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
Potumoe. Puipui o le taʻele mai le BAMBOO - matagofie matagofie mo ata faʻapitoa poʻo ata e fiafia iai
Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
Faigofie i luga o le ituaiga o le laʻei laulau mai le moraine ok faia le gagana Aferika i le potumoe
Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

E uiga i le fale o lenei faasologa sa faapea mai, na o le tasi ma le tolu potu potu e nonofo ai. O lenei o le a uiga i le "potu faalua". Le fola o le fale e aofia ai i le faasologa eseese lava i le maualuga lautele tapulaa (4, 5, 7, 9, 12, ma le 14 centches). O le latou lautele o le mamalu o le nofoaga lea o fale mautotogi (tasi - ma le fa-potu) e tele lava. O se teuga tupe atoa ma se falealuga mo inisinia fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu e se aʻoga faʻapitoa. O puipui i fafo e tolu-vaega panels ma le mafiafia o 360mm. I totonu o le faʻamalositino o le faʻaaogaina o puipui o loʻo faia i le 180 mm faʻamalosi sima. O le le mafiafia o interinal na faamalosia sima o le 140mm; Vaega Vasega Vaveinalet ma faletaele, faʻapea foi ma le ulufale mai o le potu ma se potu - 80mm. O fola e faia e faʻamalosia sima (0mm mafiafia. Afai o le carridor o lo o 'ai ai le mesaninine. Ventaila i totonu o le fale mautotogi o se mea masani ai, i ai. O poloka poloka o loʻo i totonu o le faleuila ma i le umukuka. O le maualuga o le taualuga o le 2.64m, o lea e le mafai ona fautuaina le maualalo ifo o latou tulaga. O le lua balcon o loʻo tuʻuina atu i se faʻatasiga faʻalua.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa

Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina

I le tausaga atoa - tautotogo

Malosiaga o le Poloketi:

  • Masini o se pusaaipa i totonu o le alatele ma se ofu laei i le ala savali;
  • Faateleina le vaega o le faletaele;
  • Faatulagaina o se feʻau faigofie i le va o le potu malolo ma le umukuka;

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Fausia se Tatala Fou I le Taufaʻailoga ma se siitaga o le vaega o faletaele i le tau o le totogi o le potumoe e manaʻomia ai le soʻotaga o le poloketi.

O lenei filifiliga o loʻo tuʻuina atu i se ulugaliʻi faʻaipoipo faʻaipoipo faʻaipoipo, e faʻalauiloaina i aso faʻale-nei. Le fuafuaina o le totonu, o le galuega e le tatau ona tausisi i se tulaga. O le mea autu o le maualuga maualuga o le vateatea o le vanu, faatumuina i le ea ma malamalama. O le nofoaga e faʻaaogaina ai lanu masani.

O le amataga o loʻo i ai ni suiga. Vaega o le pa i le va o le potu tele ma o le taʻele o loʻo soloia ai, lea e mafai ai ona e faia se potu fulafula. O le vaega o totoe o le puipui puipui o le potu pito i luma mai le auala o le auala (uma se tulaga atoatoa o le pa o le puipui mafai ona fausia mai i luga o le uamea ( O se amataga fou ua saunia i le va o le umukuka ma le potu malolo. E manaʻomia le siʻitia o se uʻamea faʻapitoa na faia o le faʻasologa o le tagi. I luga o le nofoaga o le saradory i luma o le faletaele O loo i ai se tamai ofu.

I le fale mautotogi e tele o le tele o tai. Tai o faitotoʻa o le pusaaipoto i le alatele; Aapa atu i tua o sui o le 'auʻaunaga a le faitotoʻa' I totonu o le potu malolo; O faʻata o le puipui o le potu o le potumoe e le mafaatusalia uma ma faʻateleina le avanoa. Otometi Valivali Fofogaina Fofo ma Matua Atoa Mea na faʻaaogaina i totonu o le potu malolo, i le umukuka ma agai atu i le alatele, fatuina le lagona o le lotogatasi o nei nofoaga.

O le potu malolo ua teuteuina lelei le teuteuga. Mo ie pupuni, ie mai le chivasso- o le vaseina tele tuli i luga o se lanu efuefu-lanu samasama. O fugalaʻau o loʻo tosina mai ai le faʻalogo i le le masani ai ata. Ina ia faʻaputu ona faapaleniina, i luga o le isi pa, o loʻo fuafua e tuʻu ai se vaega mai fasitu, toe fai le ata o se ie puipui. O loʻo faʻaaogaina le lanu i lenei mataupu i lenei mataupu. O puipui o loʻo ufiufi i le lamolemole puipui i luga o le fliesline faʻavae (Marbrug) ona ufiufi lea i le siama o vai-faʻavae. I luga o le semi-parquet ok fola, o le vaega lea o loʻo iai i le umukuka (mo le vaʻaia vaʻaia o le 'eseʻese vaega).

O le umukuka e ofo atu Lavininia meafale mai le Elt fale gaosi (Rusia), fetaui lelei ma faigofie. O le fola ua faataatia mai i le chitrac granite. O le ata i luga o le pito i luga o le ata faʻataʻitaʻiina o se mosaic lelei mai le auala. O le pusa e fesoʻotaʻi ma le le manava ma le ventipelation shat o loʻo nana i totonu o le siʻumiina o le ata o le ata, o le faʻasologa o le toe faia o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola.

O le amataga o le mamanu o le potumoe o le lanu o puipui. O le agamalu o le a le palu o vinyl o vinyl upspapers mai le tusiata, toe fai i le faʻata i le faʻata, e fausia ai se faʻafiafiaga mafana. E tele mea e faia i mea faʻalenatura: o se tamaloa fatufatu, o se mat i luga o le fola, lamepa o le pepa araisa. Vaega o le pa i le ulu o le taeao ua uma ona uma i le taligalu mo le taligalu. E tusa ai ma le tusitala o le poloketi, e tatau ona faʻamanatuina uma lenei mea i ona tagata o le fale e uiga i le mea o totoe, o le matafaga o le matafaga ...

Faleuila ma faletaele e tuufaatasi. O le le atoatoa i totonu e mafai ona faʻapipiʻiina e le hydromassage femala o le Siamani kamupani tulaga sili ona lelei. I lalo o le tele o galuega hardTop Highbanin o loʻo iai se nofoaga mo le puʻupuʻu o le fufuluina o le masini mai bosich.

Vaega o le Vaega, Tagata Faigaluega a le Tusitala $ 1300.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Tafafao Hall Mosture-tetee atu 23m2. 6. 138.
Fola
Tafafao Hall Ceramic tile steuler (Siamani) 6.9m2. Aua. 165.6
Vaega o le umukuka Ceramic granite pamessa ciramica (Spoin) 5.9m2 29. 171,1
Motalic Biszaza (Italia) 1,7m2. 54. 91.8
Malologa Laupapa laupapa laupapa (Siamani) 43.9m2. 32. 1404.8.
Puipui
Corridor, vaega o le potu malolo, vaega o le umukuka, loggi O le Sja's Suafa Faʻasalalauga Vevection (tikkuplaula, Finelani) 56 L. lima 280.
Vaega o le potu malolo Wallpaper Marburg (Austria) 1 lisi 35. 35.
Vaega o le umukuka Ceramic tile pamesa ciramica 2,4 m2 21.5 51.6
Motalic Biszaza. 2,16m2 lima sefulu 108.
Faletaele Motalic Biszaza. 21,5m2. 51. 1096.5
Vaega o le potumoe Wallpaper Arte (Belgium) 7 rolls 32. 224.
Vaega o le potu malolo, vaega o le potumoe FAAALIGA 8m2 10 80.
Taua
Vaega o le umukuka Mosture-tetee atu i luga o le sima i luga o le uamea faavaa 9m2. 6. 54.
Faletaele Feololo parisi (Farani) 3.9m2 37. 144.3.
Malologa Vai-subsulsion vali luja. 24 L. 4.5 108.
Faitotoa
Vaega Input "Grees" (Lusia) 1 PC. 660. 660.
Faletaele, potumoe Fafie fafie, swang "java" (Lusia) 2 pcs. - 869.
Faiva
Faletaele Magoto ifo, faleuila- - masani masani (Siamani) - - 349.
Taele lelei tulaga. 1 PC. 2112. 2112.
O le fefiloi o le palu (Siamani) Seti - 270.
Malamalama
Taofia Hall Hall, Potu Taumafa, Kitchen Le mautonu moli (Italia) 7 PCs. 103. 721.
Umukuka, faletaele Fausia-i lamepa 6 PCs. valu 48.
Potumoe Taualuga moli (Italia) 1 PC. 120. 120.
Lisi o Lamp (Italia) 1 PC. 78.4 78.4
Meaafale
Vaega Kadel workrobe (Rusia) 6m2 - 964.
Potu malolo Calligisis laulau (Italia) 1 PC. 365. 365.
Sofa "Moon" (Lusia) 1 PC. 630. 630.
Calligiris hack - - 1413.
Umukuka Umukuka seti Lavininia (Elt, Lusia) 5.5pog.m. 560. 3080.
Laulau, nofoa (Lune) - - 612.
Potumoe Moega (Rusia) 1 PC. 618. 618.
Fale moe (Lusia) 2 pcs. - 332.
Fatuina nofoa (Lusia) 1 PC. 237. 237.
Kadel workrobe 4m2. - 1211.
Teuteuga elemene
Potu malolo Pupuni Shivasso (Netherlands) 6 pog. M. 98. 588.
Atoa 15501,1

Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
Italia Rack mai Calligrisis mai le laina faʻa-laina ma faʻataʻotoina elemene faʻapipiʻi i totonu o le potu malolo o le a tau e tusa ma le $ 1413. Mo le faatusatusaina: Mo se foliga tutusa mai "Lotus" (Lusia) E tatau ona e totogiina le $ 488
Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
Mo se tamai umukuka, o le laulau faʻaʻoloa o se mea moni
Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
O le tagata taʻitoʻatasi foliga mai o le potumoe e matua fuafuaina lava e lua lapoʻa faʻata. O le tautau o le galue o lenei tele e tusa ma le $ 60
Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

O lona potu uma

Malosiaga o le Poloketi:

  • Masini kapeneta i luga o le faapaologa;
  • O le fausiaina o nofoaga uma mo tamaiti ma potumoe.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faʻalauiloaina le toe faʻaleleia ma le faʻalauiloaina o le tatalaina i le fanauina o le pa, ma fofoina vai fou ma fale fesootai ma le kalama
  • Tamaiti maua o ia i lalo o se nofoaga e le o iai i le mea fou mai luga (cuisiine), e fesoʻotaʻi ma le mea e mafai ai.

O le fale maupe ua fuafuaina mo se aiga agalelei o le aiga teine ​​ma se tamaititi. O matua e alolofa i tusitusiga i ona po nei, aemaise ata vali, o le mea lea, o le seleselega o lo o tautau i luga o pa o pa, ae o uluai vali. O le muai tali atu i le auala i le totonu o le faʻaleagaga.

O le iʻuga o le toe faʻaleleia, o le puipuiga o le vavaeeseina o le auala mai le potu tele e le mautonu. O se umukuka seti ma o loʻo faʻapipiʻiina masini i luga o le nofoaga o le alatele. O le tala fou na fausia e vavae ese mai le alatele ma se vasega ma le pisia ma le pisia. O fesoʻotaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le Podium, o loʻo tafe ifo i le fogafale autu o le 15 cm. O le faʻapipiʻiina o le umukus dud i totonu o le alavai ua naʻo le mafaufau i le maualuga o le taualuga, e tatau ona aveesea i le 12 cm faataamilo i le nofoaga o lo o le suia. O lenei mataupu faavae e aoga i le faʻapotopotoga o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le carridor (fausia-i fluorent lamepa). O ia malamalama e mafai ai ona e vaai atu i le taualuga. I le tulaga, e matua taua lava, talu mai lona uluaʻi maualuga e 2.64m.

O le tuaoi i le va o isi ofu o fafo fafo e vavaeeseina ai le umukuka mai le potu malolo. O le umukuka na faavaeina o se mea manaia na faia e le eletise O loʻo iai le malamalama o mea e faʻaosofia ai le siosiomaga o le faʻamafanafanaga ma le vevela o le fale.

I le malologa tumaoti taitaia se avanoa fou i le fanauina o le puipui. O le muamua umukuka e liliu i se tamaʻi laititi, ae tuʻuʻesea fanau. O le faleuila ma le faletaele e tumau pea i le nofoaga e tasi, na latou filifili e aua le tuʻufaʻatasia.

O le potu moe a le matua e faʻateleina ona o le faʻapipiʻi o panisini. I lona tulaga e faʻaauupegaina ma se ofisa-ofisa ma le komepiuta komepiuta ma faʻapipiʻi solo (meaafale ua faia e okaina). E faamaopoopo le poloketi, ma mai manatu aoga, o loʻo vavaeeseina pea le faapaologa a le potumoe i le potumoe ma faitotoʻa faitotoʻa. I se faʻaopopoga, o le faapaʻu poloka e faʻaopoopo faʻaopoopo, ma e sioa ma le lua-potu lua-glazed Windows. I le potu fou fou, e faʻatau atu le eletise i le malosi o le komepiuta ma isi nofoaga o ofisa.

Ina ia foʻia le faʻafitauli o le teuina o mea i le potumoe a matua, o se kapeteni e fa, ma o le fale puipui o le ala vasega ma le Kapeneta ua saunia. O le mea e gata ai o loʻo tu i totonu o se niko vavaeʻese e le ventiplation pusa o le muamua umukuka.

O le lanu o le taʻaloga o le totonu o loʻo latalata i le Monochromia, o laufanua o le mafanafana enaena e pule ai iinei. O meaafale o se mea e fai ai, o le avanoa e le o pipii. O le pa o le tului na faia i le fale gaosi Italia Italia Italia. O lona uiga e le masani ai e fetaui lelei ma totonu. O le Intercompi ma le ata o lenei puipui o meaafale atofaina mo le umukuka ma le ofu.

I le teuteuina o le fale o loʻo faʻaaogaina le maualuga-tulaga, ae le o ni mea sili ona taugata. Ua vali puipui. O le lona lua tulaga o le taualuga i le potu malolo, o le potumoe ma i le umukuka ua fausia mai le susu. O le laupapa laupapa ma laupapa laupapa laupapa e faaputuputu i luga o le fola. I lalo o le Tile o loʻo faʻaogaina i se faaputuga faiga (pe afai o le utiupi, i le umukuka, i le faletaele ma i luga o le tapu o le paoa).

O le moli uila ua mamanuina o loʻo fuafuaina ia iloa le fiafia o tagata e ona o le fale mautotogi, latou te fiafia i le malamalama lemu e fausia ai se siosiomaga malulu, agaalofa. Faatasi ai ma lenei mea i le "aso sone" faʻatasi ai ma le ogatotonu o laʻau laʻau, o loʻo faʻaaogaina ni laupepa faʻapipiʻi, ma isi lamepa, ma luga o le pa. Leai ni fonotaga, na o le fausiaina o moli matala i luga o le totonugalemu o puipui.

Poloketi vaega $ 1431.5
O le pulega o le tusitala $ 300.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Malie piliki 60 PCS. 0.18. 10.8.
Fola
Nofoaga ulufale, vaega o le umukuka, faleuila, faletaele, ofisa Porcelain Cenware Marazzi (Italia) 9,4M2 18,1 170.14
Potu malolo, vaega o le umukuka, tamaiti, potumoe Parquet Kahrs (Suetena) 44.1 m2 36. 1587.6
Puipui
Umukuka "Apron" Ceramic tile marazzi. 3M2 sefulu ma le iva 57.
Faletaele, Ceramic tile marazzi. 18m2 25. 450.
Gaices Hall, Graden, potu malolo, potu potu, fanau, carridor, ofisa, loggiina Valivali tuaoi (Tikkurula, Finelani) 27 L. iva 243.
Taua
Vaega o le umukuka, vaega o le potumoe, vaega o le potu malolo Planboard i luga o le uʻamea faʻavaʻa "Knaufi Gyps" (Lusia) 4.8m2 12.5 60.
Hall, umukuka, potu malolo, potu potu, tamaiti, kapeneta Valivali fealofani. 9 L. 10 90.
Faleuila, faletaele Faaali mai le sikalati sikalama (Farani) 3.9m2 40. 156.
Faitotoa
Vaega UPU Lagolago-leiloa (Isaraelu) 1 PC. 966. 966.
Tamaiti, potumoe, faletaele, faleuila Potu malolo (Lusia) 4 mea. 100 400.
Kapeneta Faasee mata (Italia) - - 980.
Faiva
Malolo Racket (Suetena) 1 PC. 60. 60.
Faleuila (Suetena) 1 PC. 160. 160.
Dambix palu (Denmark) 1 PC. 40. 40.
Faletaele Sosolo 1 PC. 95. 95.
Acrylic taele tino vaitaele (Spain) 1 PC. 1290. 1290.
Dambix Faucets 3 PCs. - 274.
Meafaigaluega Colombo (Italia) - - 91.
Malamalama
Umukuka Le mautonu lamepa 2 pcs. lua sefulu 40.
Potu potu, tamaiti Taaluga moli 2 pcs. - 284.
Tumaoti Fausia-i swivel lamepa 9 PCs. 24.5 220.5
Potu, potu malolo, tamaiti Taaloga Loamp 3 PCs. - 273.
Ulufale potu, potu malolo, carridor, tamaiti, faleuila, faletaele Fausia-i halosen lamepa (taiwan) 20 PC. 10 200.
Meaafale
Potumoe SMA ulutala (Italia) - - 900.
Potu malolo Puipui le laga. - - 1569.
Laulau kofe 1 PC. 141. 141.
Sofa "moon" 2 pcs. 769. 1538.
Vaega Kapeneta aldo (Italia) - - 659.
Umukuka Umukuka hanak (czech republic) 2.4pog.m. 400. 960.
Bar tu (Czech Republic) - - 112.
Maualuga nofoa (Lusia) 3 PCs. 60. 180.
Fanau Ikea headset (Suetena) Seti 2100. 2100.
Kapeneta Desktop (Lusia) - - 170.
Taitai (Taiwan) 1 PC. sefulu ma le lima sefulu ma le lima
Fata (Lusia) 2 pcs. 8.9 17.8.
Faletaele Bosch fufulu masini (Siamani) 1 PC. 4.99. 4.99.
Leaga
Vaega Lanu lanu 2.34m2 28. 65,52.
Atoa 17124,36.

Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
I se tamaitiiti laʻititi, o nofoaga uma e faʻaaoga ai papa, ma i tulaga matua, masalo na o se tufaʻii. O le iʻuga o le taʻaloga lea o le pa o tagata taʻitoʻatasi o le lisi o tagata na faʻapipiʻi i totonu o le potu malolo. O lenei meafale i potu taʻitasi e vaʻai i lona uluaʻi ma faʻaalia
Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
View mai le umukuka i le potu malolo. O loʻo pipiʻi le tioata o panela e tutusa ai le umukuka, ma le taʻaloga
Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
O elemene laupapa uma i totonu o le totonu: Borkerobe, Waterster Wacks, Swing ma Sliding Doors, komepiuta laulau i le lanu o le ospoo Mounboo. O le ponaivi foe o le ogaua o le povi o le a le maaleale.
Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

I le supolomoli - taele

Malosiaga o le Poloketi:

  • Ua faʻateleina le nofoaga e nofo ai;
  • Masini kapeneta i luga o le faapaologa;
  • Fausia se nofoaga faleuila tele;
  • O mea faigaluega a le fale kalapu i le auala auala ma le potu malolo.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le sauniga o se avanoa fou i le pa puipui o loʻo manaʻomia ai le tuʻufaʻatasiga o le poloketi;
  • O le auala fuafuaina o le faletaele e le mafai ona malilie e malilie e faamaopoopo;
  • Telefoni pusa ulufale;
  • Faʻaititia le maualuga o le tuufaʻaliliga ona o le faʻamalosia o le faʻalapotopotoga ma le faʻamaloloina o le faʻamasinoga;
  • Le faafitauli i le ventipelation i le potumoe.

O le totonu o loʻo fuafua mo se tagata e le o nonoa i le tasi-tasi sitaili, e le-faʻatagata, fatufatu mafaufau, lelei tofo ma lagona o aga malie.

I le tasi itu, o le tuatusi o le poloketi na te sailia le aveeseina o le pogisa pogisa, i le isi itu, e faaea ai tulimanu uma o le fale mautotogi. I le taimi lava lea e tasi, o le tagata fai pisinisi e taumafai e fatu se gaioiga, faigofie faapogaia, malie i le nofo.

I le faʻagasologa o le toe fausiaina, vaega o le faletaele, faleuila ma se tamai potu, faʻapea foi ma le puipui o se potu tele ma o loʻo le maina le auala tele. I le nofoaga o le mea mulimuli, na faʻamalieina se leo fou, lea e mafai ona e maua mai le itu o le alatele ma mai le potumoe. Matau e moni, e ui lava o lenei faʻasoasoaga e mafai, talu ai fesoʻotaʻiga e le pasia le potu malolo o fola maualuluga, mai le manatu o lenei filifiliga.

O le potu malolo o loʻo faʻamautuina se ofutino a le leoleo ma faʻata. O le ulufale atu i le umukuka o loʻo faʻagaioi, lea e manaʻomia ai se tatalaina fou i le puipui puipui (lautele o le 1100mm Tolert fesilaʻi faʻataga oe e faʻatulaga se potu teu oloa. I totonu o lenei mataupu, e matua afaina lava, talu ai o le pule e fiafia i le snorkeling, fagota ma turisi.

E le mafai ona foia se sone tumaʻoti na fausia ona o le potumoe faʻatasi ma se taʻele. E tusa ai ma le tusitala, o le faletaele "Leaga" o le lona lua o le aoga o le potu i le pito o le auala. O taʻavale taʻavale e ese uma. O le taele e tu tonu i le potumoe, i luga o le podium, faʻatagaina oe e tuʻuina atu le sapalai o fesoʻotaʻiga i mea fai mea faigaluega. O loʻo ofoina atu i le faʻaaogaina o le faʻamaloloina o le pito o le plasterboard.

Mo le kapeneta masini, o le faapaologa o loʻo fusia i walirale wal cards ma faʻatutu le fola o le fola i luga o le 15cm. Faʻapipiʻi le faapaologa i le potumoe e aofia ai le faʻapipiʻiina o le tele o moli. O le faitotoa ua faʻaitiitia, fou faʻaseʻe vaega o loʻo tuʻuina atu ai.

O le alatele o le mea moni na avea ma vaega o le potu malolo. Ina ia aua nei e faʻapipiʻi se tamai avanoa i le faitotoʻa ulufale, e naʻo le fausia-i totonu o faitotoʻa o faitotoʻa ma se tautau.

E faʻaaogaina e le potu malolo le itiiti ifo i le kapeneta o le kapoti: O le tulimanu sofa o le pusa malosi "mooh" ma se laulau tioata mai le Kamupani Italia Countnlan. O le fata na faia e le puletaofia tusi o laupepa sima o loʻo teuteuina i se sipuni tinge ma le teuteu kalama (Farani o manu felelei). O Fris ua valiina i sukalati lanu. O pa o le nifo lanu o le nifo fausia se fiafiaga matagofie, olioli agaga fiafia i totonu o le potu. O lenei lagona e faʻamamafaina e se moli pulupulu paʻu o le utupoto, feteʻenaʻi ma le faʻata o se laʻau uliuli grarac o se faitotoʻa faitotoʻa. O le mea taua i le mamanu o le potu e taʻalo ai le eseʻesega o lanu ma tusitusiga: tafiesea mai i se pa lamolemole, malu i luga o le afu i luga o le papala i luga o le ata. O loʻo i luga o le pito i tua o le osofaʻiga mataina. O eʻave ma ni moligata Aferika ma o se manu tusia o aluga o aluga ua ave i totonu o se elemene o loʻo i ai i totonu o le turnic striolicization, ae o le National Foom o loʻo i ai nei e le mafai.

O lenei autu o loʻo lagolagoina ma o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe i le mamanu o le faleuila. Tile ma se faʻasologa faʻapitoa (faasologa o Katanga mai steuler) ma tuaoi e faʻataʻitaʻiina ai le zebra lanu fesoasoani e ausia ai le tutusa o le zebra.

O le potumoe, e pei ona taua ona taʻuina, vaevaeina i ni vaega se tolu. O le kapeneta o loʻo i luga o le palu ma se laupepa faʻatapulaʻaina i le laulau, o le fale moe moni ma le teritori o le faletaele, vaʻaia mai i le fola o le fola. E leai se fale tulepeneta, sa suia le fausia o le fale puipui, lea ua tapunia e faʻaaoga ai le faʻapapa tauaso mai o 'aʻai. O le avanoa i itu uma e lua o le moega ua teuteuina ese, lea e fesoasoani e faʻatulagaina le potu o se ese ma manaia. O se autu o le manu o loʻo lagolagoina e se tino o le puipui o le pa puipui i lalo o le paʻu paʻu, o lona lanu viole e faia ai se mea lilo i totonu. O le ie puipui mai le tioata o loʻo faʻatumuina lea o lenei ata mataga.

Vaega o le Vaega, Tagata Faigaluega a le Tusitala $ 1300.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Potumoe, umukuka, faleuila Mosture-tetee atu i luga o le sima i luga o le uamea faavaa 12,48m2 6. 74,88.
Fola
Hall, faleuila Ceramic Granite Marca Corona (Italia) 6.9m2. Aua. 165.6
Vaega o le potumoe, ofuvae PAMSA COmiraca Tile 3.9m2 29. 113,1
Potu malolo, vaega o le potumoe, umukuka, kapeneta Parqut laupapa Kronotex (Siamani) 42,62m2. 16,2 690.44
Faletalimalo Ceramic tile Marca corona 3.1m2 Aua. 74,4.
Puipui
Alatele, potu malolo, kamukuka, vaega o le potumoe, kapeneta, paneta, ofuvae Vai-subsulsion vali luja. 43 L. lima 215.
Vaega o le potu malolo, vaega o le potumoe Wallpaper Omexco (Belgium) 4 rolls 23. 92.
Vaega o le potumoe, vaega o le umukuka Pepa omexco 2 taavale 35. 70.
Vaega o le potumoe Motac Sasuzza Mosiico. 9,4M2 44. 413.6
Faʻata 1.9m2 10 sefulu ma le iva
Malolo Ceramic Tile Katanga (Steuler, Siamani) 15,5m2 35. 542.5
Taua
Vaega o le potumoe, faleuila, kapeneta, balkey, ofuvae Mosture-tetee atu i luga o le sima i luga o le uamea faavaa 18,65m2. 6. 111.9
Le mea atoa Vai-subsulsion vali luja. 20 l. lima 100
Faitotoa
Vaega Ulufale atu uʻamea "GRADIAN" 1 PC. 570. 570.
Potumoe, faleuila Wooden (Rusia) 3 PCs. - 420.
Au fana Slissing pine o le pardinal 3,8m2. 270. 1026.
Faamalama
Le mea atoa DOMUSUL WOWLIUMULUL (Fitland) - - 1934.
Faiva
Faletaele Teuco Hydromassage Breasage (Italia) 1 PC. 1800. 1800.
Grohe Party Section (Siamani) - - 180.
Malolo Furtwasin, faleuila - - 360.
Malamalama
Taofia Hall, potu malolo, Kitchen, faleuila Turo system moli 6pog.m. - 467.
Potu malolo Le mautonu lamepa 3 PCs. 215. 645.
Umukuka Taofia le Lumeinares Luceplan (Italia) 1 PC. 180. 180.
Tumaoti Le mautonu lamepa 2 pcs. 160. 320.
Taaloga Loamp 1 PC. Aua. Aua.
Le mea atoa Halosen moli 19 PCs. valu 152.
Meaafale
Potu potu, potumoe Afeafe - - 330.
Potu malolo Kapoti - - 150.
Alatele, potu malolo Kadel workrobe 10.1m2 - 1398.
Potu malolo TV Kapeneta (Lusia) 1 PC. 130. 130.
Sofa "moon" 1 PC. 750. 750.
Kofe laulau spiral (cattelan, Italia) 1 PC. 340. 340.
Puffy (Lusia) 1 PC. 45. 45.
Umukuka Umukuka seti "euromerity" (Lusia) 4.5pog.m. 500. 2250.
Vaega enge (Lusia) - - 798.
Potumoe Moega "8mart" (Lusia) - - 1100.
Moega i autafa o Brio (Catetelan) 2 pcs. 86. 172.
Laei laulau, nofoa (Rusia) - - 528.
Kapeneta Laulau komipiuta (Lusia) 1 PC. 327. 327.
Taitai (Lusia) 1 PC. 215. 215.
Tusi fata (Lusia) 1 PC. 180. 180.
O Decor, nila
Potumoe Tioata - - 194.
Le mea atoa Chivales Chiavasso (Netherlands), cornices - - 1351.
Atoa 21018,42.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tasi potu moe i le fale o le P46m faasologa 14235_16

Demigner: Tatyana Maneyeva

Designer: Marina Volkova

Designer: Natatalia Tokareva

Matamata i luga

Faitau atili