I ai pea ou vae

Anonim

Teuteuga o tomai o kapeta carpets: mai se faigofie tala e lavelave ai vaega. O le lanu, lanu, ata.

I ai pea ou vae 14239_1

I ai pea ou vae
Maualalo mafiafia pile (100% polymimide) - atoatoa staraccacacacacacacacad coating (e tusa o le afterers)
I ai pea ou vae
Malamalama o le mama ua faateleina le tele o le tele o le potu (vorwerk)
I ai pea ou vae
Mamanu e mafai ona mafaufauina e uati! (E fesoʻotaʻi iffirs)
I ai pea ou vae
Applique mo i latou e fiafia e avea ma muamua ("chelton carpets")
I ai pea ou vae
Grant Stud - Exquicisite Devor ("Carepedton Carpets")
I ai pea ou vae
E maeu le ituaiga o le a le filifiliga! Ata, lanu, fale puipui- mo tofo uma. (Faʻataʻitaʻiga o le faʻamamaina mai "kapela a Nobelton")
I ai pea ou vae
Kapeta ufiufi tusitusiga e taua nai lo lanu (e fesoʻotaʻi waffers)
I ai pea ou vae
Synthetic (100% dupon) e sili atu le taugata (Fabrica faavaomalo)
I ai pea ou vae
Ata o potchs pei o le tele o tagata. O le vevela o le vevela e tapunia (e fesoʻotaʻi whifters)
I ai pea ou vae
Lanumoana lanumoana ma samasama. (E fesoʻotaʻi iffirs)
I ai pea ou vae
Lelei faʻaaloalo ... (e fesoʻotaʻi whifters)
I ai pea ou vae
O Coloc Colications e matua filifilia lava (vorwerk)
I ai pea ou vae
Susulu mama lanu e manaia i mata (vorwerk)
I ai pea ou vae
E oʻo lava i le ala itiiti ifo o se ata faʻapitoa i totonu o le totonu (e fesoʻotaʻi whipters)
I ai pea ou vae
Ata o le Green Toafilemu I lalo, ma le ata e fausia ai se matata fua (e fesoʻotaʻi whipters)
I ai pea ou vae
Pepe pele o pepe e faia mai le siosiomaga faauo ma atoa saogalemu sythetitics (Fabrica faavaomalo)
I ai pea ou vae
O le faʻamamaina o lenei inisiua o le a le mafua ai faafitauli (e fesoʻotaʻi ifterers) (e fesoʻotaʻi whifters)
I ai pea ou vae
I totonu o le potu ma se fesoʻotaʻiga ma lau tama, ma ana uo o le a o le a taimi uma le mea e taʻalo ai (e fesoʻotaʻi whifters)

O isi taimi matua lelei mea moni e sosola ese mai le tatou vaʻai ona e le lava le tatou matauina. AES e faamaoni, ona o le faigofie lava "paie ma le le fiafia." E te manaʻomia nisi taimi e te vaʻai ai i lalo o ou fulu e le gata mai i le faʻaeteete, kapeneta, semanu e mautinoa lava le mafaufau lelei!

Na tuʻuina atu le ofutino na tuʻuina atu i se tala tele "vaivai, faʻamafanafana ma filemu." I le auiliili, na talanoaina auiliili e uiga i ituaiga o alavava, tuʻuina atu tekonolosi, metotia o le lafoina maeʻa oloa ma le tele o isi mea taua. O le taimi lenei o le a uiga ese ai teuteuga.

I le va o lagona ma le mafaufau

O tagata agavaa o kamupani o Kamupani o Kamupani o loʻo faʻatautaia i Carpet faʻatau atu, le malilie, fai mai: O le filifiliga e masani ona faʻalagolago i le faʻatau a le tagata faʻatau. E leai ni finauga e fua i aso uma, e leai se aoga faʻapitoa fuafuaina o le faautauta o le a taofi le tagata na ia filifilia e maua le tele o faʻataʻitaʻiga. O le mafuaaga mo lenei faiga o loʻo taoto i le le malamalama i le tagata o tausia (i le alofa, o loʻo i ai faufautua faʻapitoa i talaane o le mafaufau. O le palaso o le mea autu lea o le mea autu o le fuafuaina o le filifiliga o faʻataʻitaʻiga. O isi uma uiga o le a na o le tasi. Manaʻomia Faʻamaoni mo Matagofie (Vaʻai, e te iloa, o malamalama uma tagata i lona lava ala) E iʻu ai foi i lona lava ala).

E ui i lea, o le poto masani e talitonuina ai tatou ole femalagaiga ae le o mai i le maosia. O lagona ma uiga masani o le sili sili faufautua e sau i le filifilia o le tasi filifiliga mai afe o le mafai. E i ai fasipepa e iloa ai le tausisia o le kapeta ufiufi le autu i totonu o le vaega autu:

  • Valivali, Dorne ma tuufaatasiga ma isi elemene o avanoa;
  • Maualuga ma le faaputuga o le tele, o le tipiina uma ma matap;
  • Uiga ma le tuʻufaʻatasia o le fiber: masani pe oona;
  • Foliga o le potu.

Manumalo miti

Filifili le lanu o le kapeta, o oe o le mea moni, filifili se talaaga mo lou olaga i aso uma. O lenei elemene elemene o le mea taua i le vaega o le totonu atoa.

O le filifiliga sili ona lelei, afai o oe lava pe o le fesoasoani a se fomaʻi faʻapitoa e faia se ata muamua, ma ia e fai ai ni mataʻupu uma o le potu ma (pe a tatou talanoa i totonu) meafale) GALUEGA GALUEGA E pei lava, talu ona naʻo se mea faʻapena e te 'alofia mai le faʻalavelave ma, e faʻapena foʻi le sili ona faigofie. Ona e manaʻomia lea ona e maua se faʻataʻitaʻiga, i mea uma e fetaui ma lau fuafuaga. O nisi taimi o salons ma faleoloa e ofoina atu i le "taumafai" le oloa tuusaʻo i totonu. Mai lenei auaunaga matagofie, ae le o le musu e teena, tusa lava pe o lo oe matua faʻatopetope ma mafaufau i le faʻataʻitaʻiga fuafuaina e fetaui mo le selau pasene. O le lanu o loo i ai se mea ofoofogia mea totino: Ae, sili atu nai lo le tatou malamalamaaga o le lanu. Muamua lava, e faʻalagolago i le moli moli. Faʻaalu sina faʻataʻitaʻiga: Vaʻai i le mataupu tutusa ma le susulu o le la ma aua le vaʻaia ma se eletise eletise!

E sili atu foʻi ona taua tele i foliga o le isi faitotoʻa. Taumafai e filifili se faʻataʻitaʻiga leo i le leo i le taimi e masani ona muta i se taimi le lava o le toilalo, aua e le masani ona gafatia tagata tusiata. Fesootai ma se a se fesili faʻalenatura e tupu: a e manaʻomia le filifilia o se mea e mautinoa ai, e masani lava ona faigata le pauna? Na tele le mea e pei ona iai i lavalava, ona talia le tali o le Monochrome, ae le o se mea faapea. O le isi mea o se mea mo le faigata paolo e sili atu le faigata e maua ai le "tumau paga". O le mafuaaga lena i le tele o Satons, e faʻaopopo atu i fusi o le a aveʻesea oe, o le a ofoina atu ia oe se isi ie pupuni ma malu o ie. I le alofa, taumafai e filifili ni filifiliga se tele, ma i le fale e siaki pe o fea e sili atu le lelei. O le Moto "Aua le Talitonu i Lou Vaai!" Mo sina taimi e tatau ona ou faʻamatalaina ai lau amio ma faʻalelei lagona. O nisi taimi e aoga e pei o le le fiafia o ia lava (o le mea faʻapitoa o le lanumoana, auro, emerald green), ae a talafeagai i lou fale?

O lea, o le lanu o le ogaumu e le tatau ona tutusa ma le lanu o soʻo se isi elemene o totonu. Le faʻaaogaina o faʻaopopoga ma e tusa lava pe eseʻese o nisi taimi e maua ai se tulaga ofoofogia. Afai e te lagona le faʻaoʻopiʻo e tuʻufaʻatasia lanumoana ma samasama, ma le mumu mumu i le uliuli, leai se tasi e masalosalo i lou tofo ma le sili atu.

E tatau ona manatua o le lanu e faʻapea foi ona suia foi le tele o le potu. O moli susulu, pei ona i ai, le avanoa, pogisa, i le isi itu, i le faaitiitia.

I se faʻaopopoga, o le lanu e masani ona faʻaalia ai se lagona lagona. Saturated lanu malamalama, pei o mumu, moli, samasama, tusa lava pe o le ao ao mai o le a faia ai se lagona o le sunflower i totonu o le potu. Malulu paolo, aemaise lanumeamata, lanumoana, lilac, soo, lagolago le lelei lagona. Peitaʻi, o le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai o tagata faʻatau o loʻo sili ona manaʻomia le tele o lanu o pa puipui o pastel ines. Ia faapena atu i ai, ei ai lava le filifiliga.

Faatutonu- O le a tatou ola!

O le ata i luga o le kapeta o le tauemuga e mafai ona faia e faʻaaoga ai se cylinder-stensil poʻo le iskjet lolomiina (ona o le villi o le a e valiina i luga o le oloa) Mo le tulaga, o le faʻatinoga e masani ona aʻoaʻoina masani, o lona uiga, e aofia ai ituaiga elemene. E tatau ona manatua o le a fuafua le tele o le tauemuga, e manaʻomia le faʻatonuina o le "laasaga". E leai ni faʻafitauli ma le faalauiloa o soʻotaga.

O le Inkjet lolomi metotia faʻatagaina le ata o soʻo se lavelave. Afai e manaʻo i ai, o le tagata faʻatau e mafai ona tuʻuina atu ata o ata, e tusa ma pule, e le masani ai. O le tau o le oloa ua faateleina. O loʻo iai foʻi ni tapulaʻa e fesoʻotaʻi ma le tele o le koleni na faʻatinoina i le faʻatonuga: pei o se tulafono, o lona eria e tatau ona le itiiti ifo ma le 200-300m2.

E tatau ona maitauina se isi taua. I le amataga, o le tele o Kamupani Taitai o loʻo faʻatulagaina i kapeta gaosiga o loʻo taumafai e tali fiafia i ai ma aga masani. Faʻamaeʻaina ma le faʻamalosia o ie puipui, o fale puipui, meaafale, kapeta o mea uma e mafai ona faia se tasi atoa. O se mea masani ai o latou foafoa e latalata ma fua matagofie. Ioe, e ono finau mai o le kapeta e le faʻatauina mo le tasi tausaga ("olaga faʻamoemoe" o se tulaga agavaa i lalo o tulaga lelei - 7-10 tausaga). Tuli le faiga o le a taugata tele. Ae a uma mea uma, o loʻo iai le puipuiga i totonu nai lo le mamanu, mo se faʻataʻitaʻiga, lavalava, - o le faʻatonutonuga o le faʻataʻitaʻiga e le o iai le taimi. E moni, e tatau ona aʻoaʻoina o lo oi le Asties ma nisi o atunuu o Wort Europa, o le taulelea o suiga i le averesi o tausaga uma 2-3, lea, 2-3 taimi e sili atu nai lo matou. Atonu o le mea lea e mafua ai ua uma ona lava suiga o tatou olaga.

I se auala, o loʻo tuʻufaʻatasia ai ituaiga o ata o loʻo faʻaalia i le lautele o tagata gaosi e matua faigata lava. Mai le kapeta teuteu (o ia ofutino e leai se ese mai le masani masani kapeta) e lavelaveaʻi ai le ituaiga o le "graffiti" pe pa. E mafai ona e faia se mea e faʻatulaga se mea, e ui lava o se ata o lau pele kuka. Tau lava o le mafaufau ma le totoʻa aʻo leʻi alu i le ogatotonu o le potu malolo.

Ou te taʻutaʻu se mosaik ...

E iloa uma e tagata: O le lautele le filifiliga, le sili atu masalosalo. O isi taimi ou te le fiafia i se mea, ma o nisi taimi e foliga matua tele ni faʻataʻitaʻiga i le taimi e tasi. I se tulaga faigata, o le au faigaluega o le tele o kamupani Rusia na ofoina atu se fetuutuunai fetuutuunai: mai le tagata kapeta o carped (filifilia e le tagata faatau) o se maliega talosaga O le ata e masani ona faamaonia i le tulaga o le ata, ona faʻataʻalo lea o ni taimi ma ua faamaonia atoa. Na o ia lava, o ia faʻataʻitaʻiga e mafai foʻi ona faia, ae mo lo latou iʻuga o le a tali mai ia te oe, ma naʻo oe. O le mea lea, e tele ni mea faʻafilemu e siʻitia ai le avega o le tiute i luga o atigipusa o tagata faʻapitoa faʻapitoa tagata o le a faʻalogo i lou manatu ma toe faʻafoʻi i se tulaga sili ona lelei.

E tupu foi lena tasi-photong coating i luga o le taimi o le le fiafia. Tuu le tulaga o le a sefe ai le applique. Ole a tumau pea tumau le finagalo o le masani ai, ma le laa e faʻaaoga uma o le a suia atoa ai le ata masani o totonu totonu.

Vaeluaina moduum o "Mosecs" pe, pe a fai e talia a latou tagata atamamai, "o le vevela" ma le taʻele o le vevela faʻaaoga se faʻapitoa "uʻamea". Tumau tumau, e le mafai ona faʻatino lenei gaioiga: e le gata i tomai faʻapolofesa, ae foʻi lelei meafaigaluega e tatau. O le itu pito i tua o le tauina, pei o se tulafono, e le o faʻaaogaina tele (pe a maeʻa mea uma, ua le fuafuaina mo ni mata), peitaʻi e te manaʻomia, ua faʻapipiʻiina i se isi tulaga. O le tau o faʻataʻitaʻiga e faʻalagolago i le seti o itu, o lea e le mafai ona faʻasoa le 'Aothometic averesi ". I le alofa, e manaʻomia le fuafua faʻatapulaʻa o tau.

Eria fesoasoani

O le tino o le kapeta o kapeta o se isi itu taua o le pule i totonu.

Le-le-le-ople ma le monophonic ofutino (tele lava o latou o loʻo fuafuaina mo le ofisa) e le fuafuaina mo se faʻapitoa faʻapitoa aafiaga. O le mea lava e tasi e mafai ona fai mai e uiga i kapeti i se puʻupuʻu pupuʻu. Afai o le faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina ai se mea manogi o eseese (tuʻu, tipi, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia), o se uluaʻi mea masani ai. I le tulaga o mataupu, o se geometric Made (le lelei tele i le Andery i le Andstract fuainumera i Cubism Style). E lauiloa foi ma ituaiga uma o ata o stylized o loʻo faia e tusa ma fomaʻi o tagata. O le ulu o loʻo e le o se mea e manaʻomia ai le monophonic lanu e faʻaleleia atili ai le teuteuga o aʻafiaga ma faʻamamafa le tamalii o le tino.

Manaia faʻataʻitaʻiga na faia o le faʻapitoa twised girn (so-taʻua o Saxon ma Fraze). Vaʻavaʻai i se malie "culely" faaputuga, o se tagata o loʻo manatua ai le tele o meaʻai vaivai poʻo le mama. Masalo o le mafuaʻaga lena o le mea na fai ai o loʻo mafua ai se lagona le mafai ona taʻitaʻia pe pipii i le fola.

Ina ia faʻataulaʻi atu ia faʻataʻitaʻiga, o le faʻatusatusaga o le mamanu e tatau ona amanaʻia, ma le itu o le faaputuga ma le matala. A o le tulafono, o manatu uma e talafeagai i lenei mataupu e maua ai le faufautua ae e te leʻi ofoina atu ia te oe se faʻataʻitaʻiga faapitoa. Peitai e leʻo lenei mea i mea uma e tasi mo le fitu faʻamaumau. O le a le ata o se ata, silafia tagata uma e le i mulimuli lava i lona olaga na filifilia poo le sapasapaia o pepa puipui. O le ata e tatau ona fetaui ma sooga, o le mafuaaga lea, e pei o kapeta, e le mafai ona faʻatauina, e tusa ma le "mestro nofoaga. O le itu o le matasele ma le pile o loʻo transverse (o le tulaga o le matasele poʻo le villion o loʻo i ai i le lautele o le lisi) poʻo le umi (tulaga o loʻo i ai le umi o le taʻele). O le ofutino o le tutusa lanu ma se uumi ma transverseng faaputuga o le a foliga ese. A e le talitonu, fai i ni tomai faʻapitoa, pe aisea e masani ai latou te amanaia le faʻatonuga a le faʻaputuga o se manoa.

Lalo ifo o le mea

Pionan o se faʻamatalaga masani e taʻalo ai se ituaiga o sperate. E mafai ona e filifilia e pei o le ufiufi po o luga o le mataupu faavae o eseesega. O le mea autu o le lanu o le plth o le anm i ai o le "rhymed" ma soʻo se elemene o le au fai. Plastic po o le laupapa o le Planths e tumau i le puipui ma fao (e iai ni masini faʻapitoa mo lenei), faʻafailele pe masani ai) ua masani ai). Faʻataʻitaʻiga na fuafuaina faapitoa mo kapeta o le kapeta masani ma le itu i luma o loʻo i ai se nofoaga faʻapitoa-grouve lea e mafai ona e faʻapipiʻiina se paleti tutusa. Ae peitai, e finau e atamamai e mafai lava ona fai e aunoa ma se fola, pe a fai o au folasaga uma lamolemole ma e fesoʻotaʻi, o lenei, e tatau ona i ai, o aso nei, i le tulimanu o le tele o taimi faʻamautu e le pemita faʻaaoga se faʻapitoa faʻapitoa. O pito e tuaoi ma le toto i luga, o lea e leai se mea e faamamafaina ai lo latou atoatoa vave.

Mai le popo i polypropylene

O le a tatou le tu auiliili i luga o ituaiga o alalava. E naʻo le matou matauina foliga o loʻo fesoʻotaʻi saʻo ma le au.
  • Polyam totonu.

    E faigofie ona vali ma taofi le lanu mo se taimi umi. Ona o lona aulelei, atoatoa "tumau foliga." O le mea lea, e masani ona teuina taulagaina ma se uluai ofi atu.

  • Polypropylene fiber.

    Ua valiina na o le taimi o le gaosi oloa (o le maeʻa oloa ua le mafai ona vali). O le lanu e malo o le tino, ae, e tusa ai ma tagata atamamai, o le filifiliga o foliga e le tele tele.

  • Polesiester

    E tupu mea mafanafana ma le matte. E manaʻomia le faʻalogo i lenei mea pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga.

  • Fulufulu.

    Tele taimi e masani ai o loʻo iai masani (o tautoga mafanafana)) pese, talu ai e sili atu faigata ona vali nai lo statthetics.

  • Siva.

    E i ai le lelei o le faʻafeagaiga, ae mafai foʻi ona valiina. Masani ona tuʻufaʻatasia ma fulufulu, pepa, cotton, popo fiva. O le aʻoaʻoga e faʻamoemoe e faʻalagolago tele i le ituaiga o lalagaina. (O nisi mea ua taʻua lea i le tusiga "i fafo atu o le suauʻu mai le suka").

Mai le potu i le potu

Toe faamamafa mai: Ua galu uma tagata e teuteu lo latou fale, pei ona ia faia, ina ia leai a matou fautuaga e le mafai ona leai se mea moni i le taimi mulimuli. Faʻataʻitaʻiga a tagata o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻaaogaina se tasi tulaga tutusa ole filifiliga a le fale atoa, ae le o le taumafai e faia se mea faʻapitoa i potu taʻitasi. Ia filifili se auala faapena - o lona uiga o le faʻateʻa oe lava mai faʻafitauli le talafeagai. Ae faatasi ma latou, faapelepe iai, e tatau ona e faia faatofa i fiafiaga uma o le maua fua o le fatufatuga.

Sei o tatou amata i le nofoaga o loʻo iai le filifiliga o le kapeta o le kapeta o le kapeta o le taimi e masani ai i taunuʻuga.

I luga o le fala i le ala savali

O le alatoto, ulufale potu ma stiircases o le mataala faapitoa. Lea ua e le ola tele ao latou o, ma latou agai malosi.

O le kapeta saito, o le ala savali, e tatau ona i ai le tele o maualuga maualuga ma le maualuga maualuga, o lona uiga, o se mea sili ona laeiina. O se faiga faʻa-dictirt-replent o loʻo manaʻomia togafitiga. I le avea ai o se tulafono, i le tulaga lea, o se nila-leai-leai (polyropropylene) poʻo le paʻu ua faʻaaogaina, o le mafiafia o le mata-maualuga, e sili atu i le tago atu o se faaputuga faaputuga (le-e taua tele). E faigofie ia i latou uma ona faʻamamaina, o lona uiga sili ona talafeagai i totonu o soʻo se sone. O le fiafia e tatau ona ave i le ofuina o ni stththetics (poyamide). E taua tele le Misiona e matua taua ma pe a filifilia se talaveʻaina o le Slowaner, talu ai le "masoʻaga leiloa" e leʻi mafai ona talia vave iinei assa.

A o le filifiliga o le lanu po o se mamanu, e tele nai mea laiti. A oe iloa, soʻo se ipu se pisia e vaʻaia i luga o se siphoice i luga, aemaise lava le pogisa. "O le uliuli ma le paʻepaʻe e le ofoina!" - Masalo naʻo le pau le matou tulafono e le tatau ona e finau. E tatau ona maitauina o le moli sili o le a maua ai le tele o le potu. O lea mo se ie ma lava le ie pogisa alatele e sili atu le filifilia o lanu pupula (aemaise lava mo ia faʻamoemoe lanumoana). O le filifiliga sili ona lelei o se fesuiaiga o ata (masani ona lolomiina) poʻo se melange (tuʻufaʻatasiga o filo-lanu).

I le matagofie uma

O le potu malolo e le o le aoga le taua o le pito i luma ma sui vaega o totonu. O le alalaga o le tino o le aiga, ma lona fausaga, o le tofo ma fesoʻotaʻiga faʻapitoa o tagata e na e masani ona aofia ai. E ala i le iloa, o le maualuga ma le maualuga o le faaputuga, faʻapea foi ma le faʻavaeina o le alavao iinei e tatau ona tutusa pei o le ala savali. A uma, o tagata i totonu o le potu malolo e le mafai ona itiiti ifo. Ae peitai, i lenei mataupu, e le masalomia e le Atua se sao tele. A manaʻo i ai, e mafai ona e faʻaogaina se faaputuga (alu ese ma tipi) o soʻo se umi, pe a na o le le feteʻenaʻi le aotelega o le fofo. O le isi mea o le vai faaputuga lea e manaʻomia ai le tausiga, ae, matou te taʻu atu ma le faamaoni, o kapeneta uma e manaʻomia le gauai atu tumau. Valaʻau lau kapeta "aoina le pefu", matou te matua saʻo lava (o se tasi lea o ana gaioiga tuʻusaʻo), ae e le tatau ona le mafaufau lelei, ae le faʻaaloalo. O le Wabpet e filifili ai le pefu e mafai ona i ai i o tatou māmā. E tumau foi le lelei o le sipelaga o le "Faaola". Peitaʻi, o se vaaiga e tatau lava ona ola mo tagata e le mafatia i luʻi. Afai o iai se tali atu i Pollen laau ma le efuefu masani, o le "Faaola" o le a "mafatia" aua o le a avea ma se tagata leaga o le maa. O le ai ai lea o le faʻamamaina o mea e ono faʻamamaina iinei, na o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le mama, lea na faitau ai le "mamapueata o le" upega tafailagi "i lenei tusitusiga.

O le lelei filifiliga mo le potu malolo ua mafiafia, ae le o le maualuga tele o le faaputuga, o le mea lea e mafai ona vaeluaina, matasele ma tuufaatasi, nofofua. Faatasi ai ma le faʻatusatusaina o le manuia, e mafai ona faʻaaoga fua fua faʻanatura, ma nigthetics.

E mafai ona e ausia se sili atu le lelei teuteuga o le faʻaaogaina o se tuʻuga i luga o le taʻotoga. O le tuʻufaʻatasia o le tele-leveleina o loʻo fausia ai se ituaiga o spilppedrate parterting "o le l Luis" i le ultradern E masani lava, o le filifiliga e faʻalagolago saʻo i le sitaili o totonu. Ae ui i lea, o nisi taimi o se tuʻufaʻatasiga e leʻi mafaufauina e maua ai se faʻaiuga matagofie. E leai ni faʻatapulaʻaina o le lanu ma le ata mo le potu malolo. Fai ia latou na o ni nai fesoasoani. Mo le pito i tua o le itu i totonu e sili atu le talafeagai e ufiufi ai le tasi-photon po o geomory mamanu.

Fala laupapa meafale i lalo o anamua, o loʻo pupuni ai le au pupuni o tagata anamua, o isi uiga o le "mea taugata" o le a manaʻomia se faʻaopoopoga. Lalagaina ofutino ma teuga o kapeta poʻo isi faʻataʻitaʻiga i le sitaili masani e talafeagai i lea tulaga, pei ona e le sili.

O meafalefale mafuaʻaga lea ua maeʻa faʻatasi ma ofutino o le seleulu, popo fiva, flax, pepa. O lanu faʻalenatura ma foliga o le lalagaina o iai se maute tele, faʻapea ma i latou, atonu, e sili ona lelei faʻataʻitaʻiga o le a le faʻatusatusaina.

Paʻepaʻe ma fluffy

I totonu o le potumoe, o le mea autu o le lagolagoina o le siosiomaga o le vavalalata, vevela ma atoa saogalemu. E faʻatagaina e faʻaali i soʻo ni faʻafiafiaga. Ofutino ma le maualuga vaeluaina (sao pe mimilo) faaputuga ma maualalo le maualuga (vaivai ma fluffy) e le gata fua i le mata, ae mafai foi ona fiafia i le mata. O le isi ituaiga foliga manaia o le paluga o se tuʻufaʻatasiga o matae lapoʻa (lanu poʻo le monophinic), o le toe aoga o meaola o gataifale. Savali i luga o nei mea vaivai "Peables" tau le mautonu O loʻo tele foʻi a latou vae o le vai. E le aoga tele mo le faʻaleleia atili o le toto o loʻo faʻataʻamilomilo.

Mai le tolu i le lima

O le kapeteni mo tamaiti e tatau ona filifili, e aunoa ma le amanaia o lou chad. Tulaga faatonuina faʻavae, saogalemu atoatoa, maualuga le mafanafana ma uiga lelei ma le lelei. O tamaiti e leʻi manaʻomia e savavali e tolotolo ma le sili ona fiafia ma le matagofie tele. Leai se mea e tatau ona maua ai, ae vaʻai pulupulu vaivai ma alofilima - o tiute o matua talafeagai uma. Suauu vaeluaina faaputuga o auala maualuga ma le le lelei- o le filifiliga lelei. O ofu tele e le faʻatagaina i le potu o le tamaititi i le lima tausaga, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga e maualuga tele, a itiiti mai o le pa povi. O le a le mautonu vae i nei "vao", i le isi itu, i aso uma e mafai ona avea ma galuega matuia ma le faʻafefe o le oa. Gaosi e tele lanu ma mamanu filifiliga. Paratoti masani - Flyny manu, ata ata, ma isi.

Mataʻutia Sharun (Moe Dockyati) e le o le paʻu leaga, o lea o le faaputuga kapeti e mafai ona sili atu le malosi ma le mama. E tatau ona fai mai e leai ni tetee faʻapitoa i paneta. O ofutino sytthentec mo tamaiti o loʻo gaosia, o se tulafono, mai se faʻapitoa meaʻai polyarethane (o faigata e faia fagu mo ituaiga uma o meainu). Ua suia le pule o le kapeta. O ala taʻavale ma auala ma auala uma o loʻo lauiloa, ma o le faʻavae.

Atonu o le a manaʻomia e tupulaga talavou se mea sili atu le malosi, "tagata matua" ma faʻaosofia: malamalama genotric mamanu, eseese tusitusiga, eseese lanu, ma isi mea.

Iloiloga Maketi

A o le i e alu i le maketi iloiloga, e tatau ona tatou faia se tasi sili ona taua le sili ona taua. O le ata o kapeta, e avea ma tulafono, ona e masani lava ona faʻalagolago ia tekonolosi tekonolosi. O le ata o kapeta coats, e uiga i le mea e lua, e le afaina ai le tau. E foliga mai e sili lea, aua na taumafai pea le tusitusiga, ona o le tagata faitau o se ata autu o le auvae. Peitai, e faapena foi lenei. O le tau o le sikuea mita o le a le suia pe a fai o le tagata gaosi oloa o le a faʻaaogaina le gaosi oloa ae le o le lolomiga lolomi pe o le sili atu o le afu).

O le tau afaina:

  1. Ituaiga ma uiga lelei o le fiber. E tatau ona maitauina o le tau faʻatonuga i le va o masani ma tagata vaʻalele fiber e le oi ai pea. O le faʻanaunauga, o le talau mai le ato o Niu Sila e tatau ona sili atu ona taugata nai lo le tutusa o posamide. Ae ui i lea, o le synthotics atonu e taugata tele.
  2. Gaosiga o le tekonolosi ma tau. E i ai faatosinaga tele i le tau ma ituaiga uma o puipuiga (mustoping, antidistic ma lesitalaina.

O tagata autu o le kapeti o le kapeti i luga o le tatou maketi o Belgium (e tusa ma le po o Domo Sorrant, Suauu, Lano, Vorwer) ma Farani et al.). Ma le isi mea, Amerika, Dany, Kamupani a le gagana Peretania e iloa. O le vaega o tagata Rusia gaosi e matua tele foi.

O tau o loʻo i lalo e le faʻalagolago saʻo mai le atunuʻu gaosi.

Manatua i lena taimi e faʻatau ai se kopiina, e tatau ona amanaia lona lautele mai le tau o le a faʻamoemoeina foʻi. Ole tau o le tau e lautele, faʻapea foi ma le filifiliga o faʻataʻitaʻiga: selau o ituaiga uma o filifiliga. Ma o nei galuega uma - ou vae!

Fiber ituaiga Fiber ituaiga umi Tau 1m2, $
Fatufatu Paʻu puʻupuʻu (tipi ma matasele) 4-10.
Medialval (tipi ma le matasele) 6.5-15
Maualuga faaputuga 9.5-30.
Fulufulu masani Pupuu ma le faa- potopotoga Mai le 20.
Ogatotonu o le taumafanafana (tipi) Mai le 40.
Maualuga faaputuga Mai le 100.
Lalagaina Mai le 70.

O le Komiti Faʻatonu e faʻafetai ai i le Fale Tumafa, BOBROV kamupani, "kapeta The Crapet Cenpet" mo Carelton Carpet "mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili