Lautele le mama i luga o uili

Anonim

Fufulu moli uila: foliga maualuga; auala o gaioiga; Vaega e aʻafia ai le faʻamamaina o le lelei. Tomai faapitoa o faʻataʻitaʻiga. Gaosi ma tau.

Lautele le mama i luga o uili 14241_1

Lautele le mama i luga o uili
Fullvac 6150sx Vreuum Cleaner ma le faʻatulagaina o le 275aert, Telescopic faagaau ma paka mo Vaik a Verzzles
Lautele le mama i luga o uili
I le faʻataʻitaʻiga o le Aquill mai Delonge Beactitance tuu i totonu o le kaseti ua aveese mai le mataupu i sekone
Lautele le mama i luga o uili
VTurbo Burlyrb839 mai Rayntanta o loʻo tuʻuina atu mo se faigofie tuʻufaʻatasia "pakete" ma tane gaosi mo mama ma palapala vai.
Lautele le mama i luga o uili
Ina ia suia le faʻapipiʻi o le ea le faʻamamaina o le ea i le krcher k3001t faʻataʻitaʻiga, e ala i le oomiina o le faʻamau, tatala le faʻaaogaina o le suavai mama
Lautele le mama i luga o uili
Deolonghi droplecan Vreuum mama
Lautele le mama i luga o uili
O le numera autu o le spumum tatagi hippo v-c9145 wa mai lg: mataupu ufiufi (a),

Tatala Tank mo le palapala vai (B),

Chassis ma se afi (B)

ma le koneteina (g), o le mea e tapunia ai le tali fufulu

Lautele le mama i luga o uili
HIPPO faasologa avanoa gaogao mama mai lg
Lautele le mama i luga o uili
O le Dud Liddy o le Spumum Cleaner Triathlolon mai Filipi e faigofie ai ona faigofie i latou i le faamalosia o meaafale
Lautele le mama i luga o uili
Ua i ai le fagu i luga o le Storeum Clansac 6130E mai le Vaix i luga o le fagu i le pito i luga o le mataupu mo le tusi lesona i le Bay
Lautele le mama i luga o uili
Ina ia o atu i le tane ma le vai palapala, e tatau ona e aveese le afi afi, ma o le tane mo le le lua ma le faamama
Lautele le mama i luga o uili
Aveesea Faasao mo le vai mama i K3001 Vreuum Coaner mai le KRCHER
Lautele le mama i luga o uili
Le mataupu faavae o le susu faamamaina e tusa ai ma le metotia o inkjet aveese
Lautele le mama i luga o uili
Polokalame o le galuega "Vreuum" Abzele mai Vax

Lautele le mama i luga o uili

Lautele le mama i luga o uili
Faatasi ai ma le fesoasoani a se lua iniseti faʻailo mai Filitala, e mafai lava ona faʻamamaina, tusa lava poʻo le a le itu o le fesoʻotaʻi. O le Scregge Foret ki o loʻo i ai i luga o le 'au o le fale, o se ata foliga e pei o le "fana" i luga o se penisini nofoaga
Lautele le mama i luga o uili
Thomas Cicticle Nozzle ma le Trusiges Injector Beazzle

Ioe i ona po nei siipu mama, pei o se auupega malosi i le tauiviga e faʻavavau mo le mama i le fale. E naʻo le toʻatele oi latou o loʻo fuafuaina mo le faʻamamaina mama ma faʻatapulaʻaina, pei o se tulafono, aveese le pefu efuefu. AESley e tatau ona fufulu le fola? Ioe, ma e manaʻomia le mama o kapeti ma pamu i le umukuka, ma palapala faamalama, lea o taimi mulimuli e savali ia Oketopa? Mo lenei, o le faʻamamaina o faʻamama 'eseʻese e lelei.

Manatu Autu

O le aano lea, o le tele o tulaga lelei o le fufuluina o fufulu uila o ogalaau e lua. O le muamua susu faʻamamaina ma maa vaevaega, kapeta ma pvc ofumu, soo se palasitika, faʻapea foi ma mea mamaʻi, sofī. O nisi faʻataʻitaʻiga o le a faʻatagaina ai oe e ala i le suia o le taʻutaʻua, fufulu faamalama, pili, laina ma se puipui puipui, ma afai e te fufuluina le ao pogisa. I se upu, lagolago lautele i le polokalame atoa. E oʻo lava i mea faʻaopoopo, o le "lelei" faʻamago "Vreuum Cleaner na o le efuefu na mafai ai e ona le pefu o lona pa'ū, o loʻo i ai i le pefu o le faʻamalologa o le sili malie. Ioe, ma aveese le dite mai le loloto o le kapeta na o le alu i le aluga o mafuaaga e mafai ai ma le faaputuga.

O le lona lua o le agavaʻa o le fufuluina o le suavai mama e faʻaputu ai le susu ma susu susu. Mafaufau o lou poto i le feemefelying feemettery na susulu mai fafo o le sundd. Pe i totonu o le faletaele sopoia le paipa. Po o le tamai maile e sili ona fiafia i ai le avanoa i luga o le auala ma faʻaopopo i le malamalama manifinifi. O le aveeseina o nei faʻafitauli uma e manaʻomia ai le saoasaoa ma le aoga gaioiga. E te manao e taumafai malosi? E mafai ona e faʻapipiʻiina le moli uila ma cope ma galuega i ni nai minute. Fufulu moli uila o le a aoina le vai, ae "mamago" - leai.

Optimal luga o le faʻamamaina o le fufuluina o kapeti i luga o le manifinifi tuai, faʻapea foʻi ma fola ma puipui o puipui ma maa. O loʻo sili ai le faʻamamaina o ie puipui o loʻo faʻamamaina e le faʻaogaina ai le faʻamamaina o parqut, kapeta i luga o le faitotoʻa, kapeta i luga o le susu, ae le popole i le susu.

I tulaga e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o le vai, ki luga o le susu susu e le faigata. Mo lenei, o le aofaʻi atoa o le tane ua tumu i se pepa poʻo se paʻu paʻu paʻu (e faʻapipiʻi i le sela taʻitasi). E i ai faʻataʻitaʻiga ma Anaqua faamamaina, gaosia e Thomas, lea e le manaʻomia ai le efuefu taga.

E moni, o le fufuluina o le faʻamamaina o faʻamamaina o loʻo i ai le tele o itu ma mamafa. Ae o se totogi maalofia lea mo le tuʻuina i totonu o fale, ia le itiiti ifo ma le lua tane - mo le mama ma palapala vai. Ioe, o le alavai o loʻo faʻamamaina o loʻo faʻamamaina ai le faʻamamaina o latou - pe a fai o le a fufulu ma faʻamago, gatava, pe a toe gaosia le migao. Ae matou te faia tutusa i le pakete, mai le mea e tatau ona e sasaa i ai vai palapala, ma ma le isumu e manaʻomia le mago. O gaioiga uma ma le masini pe a maeʻa le taotoga - fufulu le au faiʻai, faʻapipiʻi vai palapala, mago i le tane, o le savili o le eletise, o le suega o le eletise e 10-15 minute. Ae o le fale mautotogi mama, o le manava mafanafana, ma o le faaiuga o le vaiaso liliu i fafo e saoloto atoa i le galuega sili atu mea lelei nai lo le faamamaina.

E uiga i tagata gaosi oloa

Afai e le maitauina le maketi o meaola o le tui mo le matutu faʻamama o faʻailoga, ona le matauina lea o le vasega o ituaiga eseese o ituaiga eseese. Ae e le o lona uiga o le a iai sou faafitauli i le filifilia o se masini talafeagai. Na o nisi o kamupani na fuafuaina uma malosiaga i luga o le faʻaleleia o le "faʻamago" faʻataʻitaʻiga, a o isi e le o faʻaopopoina a latou mea leaga i Rusia. I totonu o le mafai "fesoasoani fesoasoani" mafai ona maua ni oloa mai LG (Korea), Pheap (Hortap (Siamani), Delonghi (Italia). Tuuina atu i le matou maketi ma faʻataʻitaʻiga o kamupani o loʻo avea ai le pusa faʻapipiʻi o le faʻapitoa faʻapitoa. O Thomas) Siamani), bol (USA), Zelmer (Polare) ma Vaix (United Malo). O le tele o le susu o le susu o le faʻamamaina o mea e faʻamamaina mai le krischer (Siamani) e tatau ona faʻalogoina. O le faʻasologa aua o lenei kamupani e lauiloa i le lalolagi atoa o se tasi o le sili ona tele o tagata gaosi o tomai faʻapitoa.

E ala i le ala, o le muamua devituge violem mama na faia e le British Kamupani Vx. O nofoaga o Mamona na filifili e faafetaui mea faigaluega faapolofesa i tulaga o aiga, ua tatala mai se ata mo aiga. E leʻi tuua i latou ma Siamani, i le mea e iloa ai le mama e faia i le faasaʻoina: ma le sili ona lautele i le aso o le vaifofo.

I le taimi muamua, o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, pei o isi mea uma o loʻo faʻamamaina, o loʻo iai ni fale uili (poʻo le toʻotoʻo), faʻafaileleina le gaioiga i le taimi o gaioiga. Ae o lenei o le ata lava o ia o sea mea e sili ona aoga mai le masini o lona "matutu" uso.

O le faʻamamaina o le contitum claner e tatau ona sapalaiina ma le tane mo le vai mama (poʻo le faʻamamaina) ma se koneteina o loʻo faʻaputuputu. I se auala faʻapitoa, o le pulumu-apaʻau ua faʻatulaga foi (masani lava mai le manino palasitika) - O loʻo iai auala mo le ea ma vai. O le vailaʻau faasaina o loʻo sapalaiina e se fetu fetuutuunai ("spillary"), e faʻalauteleina i luga o le manatu autu. I le ala lea, e faia foi mai se palasitika palasitika - e faigofie ai le mataituina o le faʻasologa o le fafagaina o le vai, ma le poto o loʻo iai pe o loʻo ulufale ai i le 'au. Faʻavasega faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, Aquillsw15e mai Delonghi) O lenei faagaau o loʻo nana i totonu o le meaafale, ma le avanoa o le vai ua paʻu i le leai o le vai.

O le tele o tane mo vai mama i le fufuluina o ie puipui mama, pei o le tulafono, eseese mai le 2.3 i le 10L. O le tane tane ma se otaota vai e masani lava o sina mea sili atu, mai le 5 i le 20 lita. Mo le faʻamamaina o se potu tolu-potu fale o le 5-7 lita o fofo poʻo le vai faigofie. E le popole tele oe e uiga i le mea moni o le tane ma le pamu e sili atu le maualuga, o se faʻapitoa o le paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le uafu. Mo le ea faʻamamaina, o le tutusa tele o le tele o le vaega o le faʻamamaina o loʻo faʻaaogaina e pei o i totonu o le tele o le tino ua faʻaaogaina - faʻapipiʻi afi afi, hepa ma afts faamama, ma isi.

O le aso e mafai ai ona e feiloaʻi susu susu susu i se tasi o le lua faʻaofuina poʻo le faʻaofuga o tagata. O se mea taua o le mamanu e maua ai se tui puipuia o le malie o le "Otoka" Pusa "Faʻataunuʻuina, Tauva mo le faigofie o le fesiitaiga, rollers, etc. O le fale o loʻo iai se penisini poʻo se ata trapezoidal. O le afi o le afi e masani ona iai i lona pito i luga i luga o tane. O le ala lena na vaaia ai le muamua fufuluina ogaumu i luga o le moli, lea na amata loa ona tu i fafo i le eseesega "coraras". O loʻo faia e le aufaʻatasiga o loʻo faia i le faʻataʻitaʻiga masani o kamupani vax, Handeta, Delonethi, Townghi, Thai, etcs Modes e sili atu i le tele ma faigata. Ae o loʻo latou faʻaogaina i le sili ona atamamai tane mo le fufuluina ma faʻaalu vai (o lea, i le bravo20s Aquo20s ADULUL CHASUMS, e mafai ona faʻamalosi e le 20). O le mea moni, o le Semi-faʻapolofesa auala, talafeagai mo le faʻamamaina o fale mautotogi o se nofoaga tele.

O i latou e le fiafia e faʻalavelave i le "pakete i luga o uili", o nisi tagata gaosi e ofoina atu ni faʻataʻitaʻiga, leai se mea mai le masani "mama" o loʻo faʻamamaina "mago" uamea "ua faʻamamaina" o loʻo faʻamamaina "mago, mama" masini. Latou foliga i aso nei ma manaia. Lenei e agavaʻa, mane o masini mo tamaʻiga tamaʻi taulaga. Lea e mafai ona e faʻailoa mai masaga le masaga o Aquin mai Toma, faʻapea foi ma le Aqulling mai Delonghi. O le freuum mama potalolonolon4d1 o se foliga le masani ai foliga foliga, faʻafetai i le mea latou te faigofie ai i le mea e faʻamalosia ai.

E ui i ona ituaiga manaia, tusa ai ma le leo, o le fufuluina o moli povi e le sili atu nai lo masani. Unbend faʻataʻitaʻiga (fai mai, Collecctorb860 mai Tantantta) O tane o loʻo iai i luga o le afi ma tautua o se faʻaoʻo le pisa. Aseta o se tuʻugamau o loʻo faʻafaigofie ai ona aveese le tane ma le palapala vai pe a fufulu (o le afi o loʻo tumau i le chassis).

Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga uma e faʻavasega ma se fatu poʻo se paʻu o loʻo taofia ai le puipuia ma meaafale, ma faʻamamaina o ia lava mai le faʻatalofa.

E i ai supa-fetu, lea, faʻaopopo i le faʻatapulaʻaina faʻatulagaina o gaioiga, maua ai le agavaʻa e faʻamamaina ai ma le ausa. O le faʻamamaina o le fefaʻatauaʻi e aoga tele pe a manaʻomia le aveeseina o le afaina luniʻese mai o fola mai le maʻa masani mai le maʻa masani, feagai ma le faletaele, faletalimalo, ma le umukuka, ma mea totino, ma le faʻamalosia o le faletaele. Ulugalii e le faʻaeteete le faʻamamaina o le palapala, gaʻo ma galuega-faʻavae ola. I le taimi lava e tasi e leai se mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai vailaʻau mama. O le mafuaʻaga lena o le fesoasoani o sea mea e mafai ai e le mafai ona faʻamamaina ni ie eseese (meafale lelei, lavalava ma pupuni ua atoa ai) E le gata i lea, o lenei faamama e sili ona lelei pe a fai e te maua ni tamaiti laiti po o se isi mai lava ua mafatia i le tupu.

E tusa ai ma le mamanu, o le vaega o le tuitu o le aufaʻatau e ono tutusa ma faʻataʻitaʻiga, naʻo le tulaga o loʻo iai le 'aʻai e maua ai se paga e tusa o le vevela o le 140s. O le faʻagasologa e mafai ona fetuʻunaʻi i le Puleaina o loʻo i luga o le faʻaupuga o loʻo i luga o le 'au. Pau le mea sese o le "Steam ma masini" o se tau maualuga, aua o le semi-tomai faapolofesa. Mo le faʻataʻitaʻiga pantsa vap eletise mai Delonghi (se paga o se tasi o le Poloaiga 100 ° C) o le a manaʻomia e totogi le $ 3600. Mo se fale gaogao mama, o le a malilie e le o le taugofie.

Susu

E faʻapefea la ona fai uma nei pipi uma o lanu uma? A e aofia ai se vai suauʻu, fufulu vai mama poʻo vailaau faʻamama e tuʻuina atu i le pou ma le tui i luga o le laga. O le suavai tafe le fufuluina ma faʻateʻa le palapala, pe a maeʻa le fofo e faʻatasi ma le pefu ma le palapala ma mimiti o loʻo tupu i totonu o le honik-amtilizer. O lona uiga, o le vai afi e sili atu le umi e faia ai le tolu taotoga i le taimi muamua: o le fufuluina o le laualuga ma miti o le palapala. Ae e te leʻi amataina galuega, e tatau ona e sasaa vai mama i totonu o le tane ma le faʻaopopoina se sc4oo.

E le pei o le masani auala o le fufuluina o fola (o afea, pe a uma le muamua fetaomi atu o le rag, o le vai ua palapala), o le screen fredium e mafai ai ona e faaaogaina i le faiga fufulu vai mama. O le mea lea, o le lelei o le faʻamamaina o le faʻamalieina e sili ona faʻafiafia i luga o le luga atoa. Foots Coated mai Linoleum, Lameited Parquet poʻo le taʻele toetoe lava faʻamago vave mai, ma mafai ona e savali faʻatasi. Afai o le malosi i le tulaga pito i lalo o le tulaga maualuga e mafai ona e tagofia ma le malosi, ona toe foʻi ai lea o le kapeta o lanu mumu ma fou, e naʻo le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina e mafai ona faʻamamaina.

O le mea moni o le mea moni o loʻo faʻamamaina o le "faʻamago" faʻamamaina "faʻamamaina lea faʻafitauli e le sili atu nai lo le afa. Faamasino mo Oe Lava: E ui i le faletalimalo malosi, e mafaia, ma le solomuli i luga o kapeta, ma faʻatamalaʻu ai i le faʻavae o le faaputuga. Ui atu i le kapeta, o oe ma lou aiga e faʻaogaina uma laina fou ma fou efuefu, ma i le taimi e tasi e sili atu i le faʻamalosia o le tino muamua. I le aluga o lea taimi, o le efuefu e tosina i aisdium, ma i le loloto o maota, e faʻaputu ai e le lalolagi tagata, e le mafai ona vaʻaia le kapeta. O iina e foliga mai ai lau sioa o loʻo aliali mai i le papeta, mou atu le kapeta, i le tasi mata fiafia ma teuteuina i totonu. E oʻo lava i le faʻaseseina ma le sili ona mamal "faʻamago" dreuum mama, e mafai ona e aoina naʻo le pito i luga o le pefu mai le kapeta. Ae o le feagai ai ma le faʻavae o le taimi faʻapipiʻi, o le a maeʻa i ni nai aso o le a e amata faʻamamā mai le amataga, talu ai o le kapeta lea o le a faia muamua foliga, talu mai le kapeta muamua.

Ia faʻataʻitaʻi vave atu: O le susu o le faʻamamaina o le kapeteni o le fufuluina o le fufuluina o le fufuluina o mama mama o le manatu lea o aiga. Ioe, Tagata faʻatau i le faleoloa, o loʻo tusia ai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e mafai foi ona valaʻau maia ia te oe ni numera ma le fiafia. O le mea moni lava, o le faʻailoga lea e le i avatua se fale faifaiva, talu ai o le lelei o le kolugo o loʻo eseʻese ma le susu ma le vevela o le ea i totonu o le Air i synthetic), o le umi o le faaputuga ma isi O le mea lea, o le tulaga tonu e mo le iloiloina o le headD o lo o iai. O le faʻagaioiga o le faʻatauina o tagata gaosi oloa uma o loʻo fautuaina mo le ea o le potu mo le tusa ma le itula e faʻamago ai ma faʻamamaina le taʻele ma le toe faʻaleleia o le vevela ma le faʻamalologa masani i potu.

I le mama tapena mama, e mama ai le tekonolosi, talu ona faʻamamaina le tali o le fofo lava, ma le loloto o le faaputuga. O le vai mama mai le vaitu, o loʻo sapalaiina o le faʻaaogaina o se sipai faʻapitoa o le utupoto ma i lalo o le faʻamalosi o le vaega o le anzzle, na faʻapea foi i luga. O filogia o le lalolagi e faʻasaʻoina ma tuʻufaʻatasi ma le faʻavasegaina o le fofo, ua aveʻesea.

O le Scregy Avanoa Creauum e le gata o le faʻamamaina o le laufanua, ae o le solo foʻi o le ea i totonu o le ea. I se isi faaupuga, e le gata o lea o ia ma le efuefu lea na pa'ū ifo i totonu o le fagu pipiʻi ma le saʻili i lalo o le sof poʻo luga o le kapoti. O le taua, tusa lava pe a le uma, faamama pea. Talu ai o le le faagaemu solo i totonu o le potu faʻateleina sina sina, penisini i ia tulaga vave ma e faʻamalosia, e aunoa ma le faʻaleagaina o ou māmā. Ma, e pei ona e iloa, o le ea o le vevela o le ea e sili atu ona toesea e le Nasloilot.

Ou te sasaa i totonu o le tane tane ...

O vaivaiga mo fufulu ma faʻaalu vai e mafai ona faʻapipiʻi i le faʻamasinoga i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, Fix mausali i ona tulaga uma, o nofoaga masani o loʻo iai le tasi luga o le isi (pito i luga o le koneteina mo le faʻamama vai). Ina ia sasaa le faʻamamaina o le faʻamamaina poʻo le vai, e tatau ona e tatalaina ni loka se lua i le fale ma aveese lona pito i luga, o loʻo iai le afi. Ava mo le palapala plum o le a tatau ona aveʻesea e le gata i le tapuni, ae o le pito i luga pusa. O le pule o lenei ituaiga e le manaia tele. Ioe, ma o le moli uila o ia lava o le caummeme (fua o le faʻataʻitaʻiga 1600 mai le vax-300550mm) - e le o se mea e mafai ai ona maua se nofoaga.

O le tele o faʻataʻitaʻiga i totonu o faʻataʻitaʻiga i totonu o le faʻataʻitaʻiga o le ata e ala i le ituaiga "container i totonu o le conk mo le faʻaputuga o le menu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le tane mulimuli (le vaega pito i lalo o le menu e taina ai i totonu o le patu o le patu). Ina ia faʻatumu le suauʻu moli ma le vai poʻo le faʻamamaina o le vailaau, ua lava lea e aveese ai le pito i luga o le mataupu mai le loka ma aveese le tane aveʻese ma aveese le tane exk. I le taimi o le faʻagaioiga, o le fesuiaiga o vai palapala e fufulu ai le vaega o le tane. O lenei mataupu faavae ua faatinoina i le Brav20s Aquafililter Modes mai Toma ma 3001 mai le Krkch. Turbo Burlyrb839 mai Rayantan Tanks Mo le mama ma palapala vai o loʻo lafoina mai palasitika o se tasi conkinders o loʻo faʻapipiʻiina tasi i le isi. O lenei fuafuaga e maua ai le tele o mea totino. E mafai ona e faʻatumuina se shampoo o loʻo i ai le tele o taimi aʻo leʻi vavaeina le tane ma vai palapala. Faʻatasi ai ma se laʻititi o le galuega, o le a e manaʻomia ni nai vai ma le fulufulu mamoe; Mo le faʻamamaina o le lautele, i le tautotogo ma le tautoulu, e mafai ona e masani ona sasaa ai le pamu seʻia tumu le tane i le palapala vai.

I le XWF1500EDL AQUPITTRO MA PNDA Ornicronicex2 ata mai Dolonghi, o le TC6842 ma PARSK mo Casset, mask-kaseti faapitoa. O loʻo tu i fafo o le fale. Aquill (Delonghi), o le mea e talafeagai uma o loʻo tuu i totonu o se kaseti faʻapitoa, o loʻo aveʻese mai le mataupu i sekone. O le tane e faʻamamaina mo le faʻamamaina o le faʻamamaina o Aoo mai Handeda o loʻo i lalo o le tapuni pito i lalo o le tapuni o le mama mama. O nei faiga e manaʻomia e faʻaitiitia ai le taimi o sauniuniga o le faʻamamaina o le ogalaau e galue ai. I se faʻaopopoga, o le a e le tatau ona amoina le atoa o puipui o loʻo faʻamamaina i le Cratai, e naʻo le manaʻomia le aveese o le faʻasaʻolotovale. I le ala, o se auala muamua o le "toe fetuʻunaʻi" ua fausia e le lg. O luga o le vaega o le sifi o le sipuni ti (hippo faasologa) o se ua lautele ma se plug o loʻo faʻapipiʻiina, aunoa ma le motusia o le shampoo ua faʻapipiʻi, e aunoa ma le motusia o mea uma.

Ae, e sili lava le mea taua, aua neʻi galo ona fufulu ma faʻamamaina le faʻamamaina o le faʻamamaina ina ua maeʻa faʻamamaina. Auupega, hese ma le tane mo shampoo e tatau ona fufulu. Ina ia faia lenei mea, ua lava e tuʻu i lalo le sulugatiti faagaau i totonu o le pakete ma le lima vai ma liliu i luga o le afi. O le tane mo le aoina o le filogia vaivaiga, fufulu ma mago. Afai e le faʻaalu vave nei taualumaga ma tuʻua le moli uila, fai mai, mo le vaiaso, e te lamatiaga e amata ai laʻu lava itu o le tamaʻi fulufulua.

Lautele le mama i luga o uili

O le mea lena e masani ai le feʻaveaʻiga o le kapeta- ma le fesoasoani a "faʻamago" stoummum mama. I le tulaga lea, e te aveesea ai le 20-30% o le faaputuputu palapala. Peitaʻi, o ia faʻamamā e sili atu le manaia, aua e le afaina ai le loloto o le faaputuga. Ua faʻamamaina le faʻamamaina ma le shampoo e sili atu le lelei ma aveese i le 60% palapala.

E taua le manatua naʻo na o le faʻapitoa e le o le faʻapipiʻiina o le shhetive shampoos faʻaaoga mo kapeta fufulu. O sui o sui o loʻo matua i totonu o le kapeta, ma o nisi taimi i le foloa, o loʻo faʻaoʻo atu ai i totonu o le leaga o latou aafiaga. E le gata i lea, o le opeototototo o loʻo tatalia le afi o le afi afi pe a ova le tane mo vai palapala, aua le tali atu i le mea leaga. O se mea e fetaui uma ma isi mea mai isi i luga o le igoa "mo le fufuluina o le suavai mama mama" e iloga. E mafai ona faʻatau ma shampoos gaosia i lalo o le ituaiga tagata gaosi oloa o le metotia, mo se faʻataʻitaʻiga, l43 p489502prote10 ~ 665 mai tompoproex10 mai Tomn, ZS-065 mai Tomntureda. E mafai ona faia foi lenei vaisua, lea o le a aveesea ai ituaiga eseese o le filogia ma o le a aveesea ai polokalame. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Kamupani a Siamani Karcher o loʻo ofoina atu le Metex765 Mea faigaluega mo le faʻamamaina o tamaitusi, faʻataga i le fale e aveʻese ai le ono masina (pe a uma le taimi).

A o le i amataina le faʻamamaina o le faʻamamaina, e fautuaina le suʻega o le lanu o le kapeta ma faʻapipiʻi pe o lenei sui o le faʻamamaina e talafeagai mo ia. E le sili atu le tasi le minute na tuʻuina mai i le faʻagasologa, ae o le a e iloa pe o le capepen e fesoʻotaʻi.

Tele kapeta fata i aafiaga o acid. Fufulu ma le mafaufau lelei o le mafaufau ma le mafaufau lelei faʻaleleia atili le lanu, sofa le faaputuga ma faʻalautele le ola o le oloa. Tele puipui masani faʻaaoga e faʻamamaina ai kapeti o loʻo i ai Alkiline faʻavae (o sumpoos o loʻo aofia i totonu o le pusa, faʻataʻitaʻiga, masini tui e mai le lg).

Tui po o le 'au?

O le polokalame o gaioiga o tagata uma e faʻamamaina e tutusa lava, ae o le lelei o le faʻamamaina e matua faʻamoemoe lava i le auala o le sapalaiina o le fofo. O se tasi o le sili ona masani ai fofo o le Inkjet Contraction Metotia (tui / alavai / alavai), lea o loʻo taofia ai le faʻavae o loʻo taofia i totonu o le tasi pe sili atu numera. E taua iinei le auala e faʻatulaga ai le 'aʻoga.

Sei o tatou fai, i le tui puipui mai Toma, o loʻo iai se ata o se mailei ma se "maʻai" mafolafola (ufiufi i totonu o le kapeta. I lea tulaga, o le leo leo na o le tasi itu i le tagata faʻaaoga, talu ai o le nonjecces anzole o loʻo iai i le itu pito i tua. O lea, o le faʻamamaina o le fofo e faʻaloaloa muamua i foliga o le papaʻu vai faʻasoasoaina e ala i le mamafa o le 4atm, o le solomuli o le palapala, e pei o le vaituloto palapala, vai ma le efuefu. I le taimi lava e tasi, o le pale e susu foi i le taʻaloga, toso i fafo ma ni vaiʻeiga, ona o lea o le faʻavae o le kapeta uʻamea maʻoti ma le mitiina o meatotino. Ona o le vaapiapi o le amo, o le saoasaoa, o le tafega a tafe maualuga, o le mea lea o le otaota vai malulu e aoina mai, ma o taimi uma o totoe o le kapeta. O le galulue faatasi o ia ma faʻamama pea i le maualuga o le faaputuga. O gaioiga e faʻaaogaina Karcher, Delonghi, Lg, Zelmer i a latou masini.

VOX pantonted se fiber-tafe NOFOAGA mo le faʻamamaina o ofu vaivai, lea e faʻatino ai le mataupu faʻavae e le gaosi oloa o le aveeseina o le susu. O le fiber e tafe ai le lautele o le lautele, o loʻo fusifusia i luga o le laualuga, ma i le ogatotonu o le fesoʻotaʻiga nofoaga, o loʻo fausia ai se vaipuna (vai ma le palapala ua tosina i totonu o le hese. Ma le isi, o se faʻateleina o mea faʻaolaina o loʻo tupu, ma ua vave ona mago. O se polokalame faapena e mafai ai ona e aoina ma le faaeteete le tupe alu.

Mo le faʻamamaina o fola ma le malosi o le tau o vax e ofoina atu ni faʻailoga o le hydrodry. I se faʻaopopoga, o loʻo faʻamamafaina le faʻaiuga faamama faamama ai le afu, ma le faʻasau faʻavae faʻapitoa, ma le palapala, faʻamaufaʻailogaina i totonu o lapisi. O lenei faʻafefiloi ua lafo atu i le suʻega o le suʻega i le potu o le fale gaosi, mai le mea e aveese ai le tafega o le ea. O le itu o le feʻaveaʻiina o le faipule i lenei tulaga e le afaina: E mafai ona siʻitia ma luma o le vai o loʻo feʻena i le faʻamamaina ma le aoina pea.

O mea e maua ai le Sporum Heaturs Trithlonfc6842 ma FC6841 mai ia Filisiga o loʻo i ai se faʻailoga faʻapitoa ma le lua tui. O le mataupu faavae o lana gaioiga e lua i le fufuluina masini o loʻo fusu, faʻafefiloi ma le vai, faʻatau atu ma le ea. O le ea e faʻaaogaina e ala i le kapeta villi i le 14 auala (7Vavextane ma 7 vaʻa o le pou). I lalo o le gaioiga o se vaalele o le ea, o le viila ua faʻasaʻoina ma faʻamalamalamaina mama mai le palapala fasimea. I le taimi lava e tasi, o se fofo lelei o le filogia o le ua tuuina mai mai le pito i luga o le mamafa o le 3bar. Faamamaina o tupu tutoatasi o le itu o le itu o le gaioiga. O le faʻaogaina o sea ata e sili atu le lelei, o le faigofie o le taulimaina o le faʻafanua (le talafeagai e faʻaaoga ai taumafaiga faʻapitoa, fetaomi atu i le fola), faʻapea foi ma le le mautonu . O le mea lea o le a umi ona tautua kapeta.

Afai o le masani avanoa ua maua ai le paʻu o le malosi o le faʻavae e pei o le pepa pe o le vai pe o le ea e le mafai ona suia i le itu uma o le faʻamamaina. Faʻalautele faʻataʻitaʻiga e sili atu le malosi "faʻamago" (1300-1500 w). O le itu soda, o se mea leaga lenei: e tele le eletise. Ae, i le isi itu, o le maualuga maualuga e sili atu ona lelei e susu le vai palapala.

Laasaga Aqua Filter

I le tele o faiga, na amata ona pasia le ea efuefu pefu. E le lava lea, aua o le efuefu lelei ua atoatoa puipuia i luga o le ea ma faʻasao pe a faʻapipiʻi pe a toso le vai. Ona faʻaopopo lea o le "faʻamamaina mita o loʻo ofi i totonu o le stuuum mama, ma o le tala atoa ma le mimilo microparinar o loʻo toe faia.

E matua sili ona fiafia i le uluai vai o loʻo faʻamalosia e Thomas Enginers. O le faiga e aofia ai potu tolu mo le fefiloi malosi o vai, pefu ma le ea. E galue faapena. I le taimi muamua, na tuʻuina atu le vaʻa e ala i le mata i le fale o loʻo i ai, ma ua fausia e le toʻafa o loʻo nofoia faʻavavevave scaray. Faatasi ai ma lenei vai, luga o le 96% o le efuefu o lo o taofia. O le malologa o loʻo ulufale mai i se vaega orbullent vai faʻamama, lea i le efuefu ua gaosia e susunu le palapala, fefiloi ma ea ma vai ma vai. O le puipuia o vaega o le pene, ua amata ona mou atu i ni vaega na teʻa nei, ae le mafai ona faʻagaioi ma tafega o le ea, e manaʻomia e faʻafefeteina ai le faʻamamaina (e manaʻomia e faʻafefeteina ai le faʻamama). Ma le iʻuga, o le faʻaiuga mulimuli o le "manava" ea mai le pefu o le pefu ma siama o loʻo faia e faʻaaoga ai le fausia-i microfilter.

O le mea lea, e oʻo lava i le laʻititi paʻu fasi mea e tele naua ma mamafa ma faia ma le faigofie tele-fua lapoʻa faʻateleina. O le tikeri o le faʻamama i totonu o mea faigaluega o le au Thomas Aquafferter Series (Twin, Bravo ma Super30) e taunuʻu mai le 99.99.99.99.99.99 o loʻo tuai.

Sui sui masini

O le seti o cratuge screuum claner mama, o se tulafono, e aofia ai 5-7 nozzales: mo le mama faʻamamaina (semid "i le faʻamamaina o mea, i totonu

Mo le faʻamamaina susu, o le autu autu mo kapeta ofutino ma se fetuunaiga mo le fufuluina o mataʻupu e masani lava ona fuafuaina, faʻapea foi ma le tele o le fufuluina o le fufuluina o le fufuluina o le pulumu. Mo le faʻamamaina o le faʻamamaina, o le pulumu autu mo soʻo se laufanua ma le maualuga o le mamafa o le faaputuga, o se tamai pulumu ma se laina faʻapipiʻi. Vax aofia ai se pulumu matutu ma anti-static stadiched fuaiupu, lea e mafai ai ona e faamamaina le TV mata po o se komepiuta keyboard e aunoa ma fefe. Uppanks mai Thomas e saunia e Vanutuz, tuu le mea e mafai ona faʻamamaina ai le suʻega o le masini. Routtantan sapalaiina ana faʻataʻitaʻiga e au fai mea e faʻamamaina ai Smart Swip ma Wip: Swip Bruster ua mamanuina e tauina le pefu luga (screens o komepiuta ma televise, o meafale filogia, etc.). O le potu e aofia ai foi se laupepa turbo mo le loloto o le faʻamamaina o kapeti ma luga o meaafale.

I le faʻaaogaina o le 'auvae mo le mautu pito i luga, o loʻo i ai se pulumu pulu, e mafai ona e fufuluina le fola o se mop. O lenei la, i le faʻatusatusaina o le faʻalelei atili o le tuʻioga amumu, e te faʻaaogaina e aunoa ma se vai mama. O Filipi na atiae se 'au lautele e faia ai ni galuega eseese se tolu: aveesea palapala palapala i luga o le vai mama, fufuluina o vai palapala. O le faaputuga o le auvae fatuina o ofutino e mafai ona maualuga lelei i le tasi pasi. O mataua o faamalama, faʻata, o ofutino, o le ofutino o le ua tumu i se faʻamalama o le faʻamalama (Philips, Handanta) poʻo le Blollenge (LG, Delonghi). Muamua, ua fufuluina le lauʻeleʻele i autafa o le Nonono o loʻo iai le vili, ona oso ai lea o le vai ma le paʻu paʻu o le isi itu.

Sina mea e uiga i le filifilia

A o le i mauaina se faʻailoga faʻamama, e tatau ona e faʻailoa saʻo le mea e te manaʻo ai mai lau masini puipui, pe a ni galuega poʻo ni toleniga o lana galuega e manaʻomia tele. O nisi e tosina mai le faigofie o le pule, o le isi ma le tele o filifiliga o sui o sui o le sui o le vaega (o le "nofoa umi" o le vae tolu o le palapala vai Aoina. Afai o loʻo e fuafuaina e masani ona faʻaaogaina le fufuluina o le fufuluina o le fufuluina o le fufuluina, mafaufau pe o le a fetaui i le tau e faʻatusatusa i le tau o le "faʻamago" stuum moli.

Faʻatau atu se mea leaga o loʻo iai se fale mautotogi, pe a fai o oe se fale kamela tele, pe, seʻi matou fai atu, ni nai fagafao, poʻo le fale e masani ona asia e kamupani tele, poʻo le fale e masani ona asia e kamupani tele, poʻo le fale e masani lava ona asia e kamupani tetele. O lenei o loʻo i ai le tele o faʻafefeteina faʻapitoa ma le manelaveraves pressoged faʻataʻitaʻiga. O le Pulea o le pule o loʻo tu i luga o fale (e manaia o mea faigaluega mai ia Philt Light o loʻo iai i luga o le 'au, o lenei ata e pei o le "fana).

E ui lava o le galuega autu o le fufuluina o le fufuluina o moli moli o le saoasaoa ma le maualuga o le susu mama, e tele foi a latou galuega. Afai e tatau ona e aveese le vai ma susu susu, o le tele o le tele o le tane o le tane ua faʻaaogaina, o loʻo faʻaaoga le palapala i le faʻaiuga o le galuega. O le faʻamamaina o le faʻamamaina e mafai ona faʻatinoina uma i le loloto o le faʻamalosia auala faʻaaogaina ai se shampoo ma i le auala susu, talafeagai mo le faʻagaioiga o le malosi.

O ofu vaivai e mafai ona faamamaina e ia tekinolosi. O se vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i luga o le luga ma le sprayer, pe a maeʻa le pulumu o loʻo sasaina i le fogala e faʻatu ai le palapala loloto i luga o le kapeta. Ona potopoto ai lea o le fofo o le foma ma le pefu ma le vaivai o loʻo aoina e se moli uila i totonu o le tane o le tane o loʻo faia le faʻamamaina o le laualuga.

O le autu o le leaga o le faʻamamaina o moli oloa o loʻo manaʻomia e faʻatau ai le faʻaaogaina (e le o se mea faʻapitoa vai, ae o le mea e mafai ai ona faʻaaogaina le pa eletise, ma, o le mea moni o le eletise eletise tau. Ae ui i lea, o le fesuisuia o faʻatinoga o loʻo faʻatino e le pa puipui o loʻo faʻamamaina i luga o lea taimi atoa e faʻamaonia ai le tupe pe a faʻatau.

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Le mafai ona mamago faamamaina Faamama Mana, w Mana malosi Voluma o tane mo vai mama, l Tank voluma mo vai palapala, l Tau, $
KRCHER (Siamani) K3001. Maaalu. Tolu-sitepu faamamaina 1400. E leai ni faamatalaga lima 6. 298.
RANDETA (Siamani; Fonotaga i Farani) RB 839 Turbo Tauva (6B1) Maaalu. Lima-saoasaoa filtration i le matutu faamamaina auala 1200. 16 KPA fa fa 212.
Aoina. Maaalu. Lima-saoasaoa filtration i le matutu faamamaina auala 1600. 20 KPA lima lima 265.
Lg (Korea) V-C9145WA. Maaalu. Fa 1400. 300 W. 3. valu 155.
V-c9165 wa Maaalu. Fa 1600. 310 W. 3. valu 266.
Filisi (Holani) FC6842TRAMA tama. Maaalu. Fa 1500. E leai ni faamatalaga 3. iva 250.
Zelmer (Polani) 619.5 .5. Maaalu. Aqua faamama 1600. 260 W. lima valu 261.
619.5 Wardic Maaalu. Aqua faamama 1500. 160 W. lima valu 224.
Thomas (Siamani) Twin o le oraliverter. Maʻeu le ea faʻamamaina i le taimi o le faʻamamaina Aqua faamama ma hepa faamama 1500. 230 mbar 3. 6. 370.
Bravo20squindring. Mautinoa le ea ea Aqua faamamaina ma hepa faamama taimi o le faamamaina 1600. 300 mbar 3.6 lua sefulu 270.
VOX (United Malo; Fonotaga i le PRC) Fullvac6130e. Maaalu. Fa o le vaega o le faʻamamaina i le matutu faʻamamaina auala 1300. 230 W. fa valu 470.
Fufulu le drive 6150sx Maaalu. Fa o le vaega o le faʻamamaina i le matutu faʻamamaina auala 1500. 275 W. fa valu 576.
1600. Maaalu. Fa o le vaega o le faʻamamaina i le matutu faʻamamaina auala 1550. 140 W. fa valu 507.
Delonghi (Italia) Xww-15e le Maaalu. Fitu-Laasaga e faʻamamaina i le mama faʻamamaina auala 1500. 300aerrt. 2.5 4.5 180.
Penta VAp Manicronicex22. Maaalu. Lima-saoasaoa filtration i le matutu faamamaina auala 1300. 24 kpa. 2.5 + 2.5 valu E leai ni faamatalaga

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai o le sui sui o Filipaina, Handeta (Seb Groupe), Selenghi, Shorps "M.VODO" o le tapenaina o mea.

Faitau atili