Eletise i le faletaele: saogalemu

Anonim

O le a le taufaʻamataʻu tatou i le faletaele? Faʻafefea ona fai lau nofo i lenei potu saogalemu? O le a le Uzo ma le mea e faʻapipiʻi ai?

Eletise i le faletaele: saogalemu 14243_1

Eletise i le faletaele: saogalemu

Eletise i le faletaele: saogalemu

Eletise i le faletaele: saogalemu
Electro-faapipiiina Aqua-pito i luga faasologa mai le Esoso (Siamani)
Eletise i le faletaele: saogalemu
Faʻapipiʻi i Rosettes ma Roomber Seal Swatches faʻatagaina oe e ausia le tikeri o le puipuiga IP44 (Gira, Faʻasologa Faʻaiʻuga)
Eletise i le faletaele: saogalemu
Manatu amp ma IP65 tikeri mai Xonon)

Eletise i le faletaele: saogalemu

Eletise i le faletaele: saogalemu
O le Scarth Steeded Oloar Hydra faasologa mo fafo faʻapipiʻi mai prodax (fia ai)
Eletise i le faletaele: saogalemu
Afai e tupu le timu, o le tutusa o le taimi nei o loʻo tufaina atu e ala i le oona ma ua le mautonu uati. O le tapunia tapunia masini (uzo) ala i le solia o lenei paleni ma tatalaina le filifili
Eletise i le faletaele: saogalemu
"Uzo-plug" mai le "astro-uzo". Tolu-Vaega o Uzo Uzo Tritti9 faasologa i luga o se sapakage o le taimi nei 30ma
Eletise i le faletaele: saogalemu
O le eletise eletise o le eletise.
Eletise i le faletaele: saogalemu
Masini o le tapunia puipuia "attro * Uzo" i luga o le Ovak Stoyapage 10ma
Eletise i le faletaele: saogalemu
Lua-poly (tasi-syase network 220v) puipuia le faʻaletonu masini o le "fale" faasologa i luga o le gaʻoa o le 10MA e oʻo i le Scheneid
Eletise i le faletaele: saogalemu
O le fa-pole puipui le faʻaletonu masini (380V tolu-vaega fesoʻotaʻiga), faʻaalia le gaʻoa i le taimi nei i le puipuia eletise eletise i se taimi mulimuli mai le "Astro-Uzo"
Eletise i le faletaele: saogalemu
Quadpracralle puipuia desonnectic device (380V tolu-vaega fesoʻotaʻiga) mo le le-ganuka o le 30ma mai simeris
Eletise i le faletaele: saogalemu
O le tapunia tapunia masini e ala ai le alavai o le taimi nei i le eleele ma otometi ona tape uma vaega o le siteki faafuasei siteki
Eletise i le faletaele: saogalemu
Masani eletise eletise sapalaiina o se fale mautotogi e faʻaaoga ai se masini tapunia tapunia.

1. Tulaga o le talita

2. Faʻafesoʻotaʻi le elemene o zero tagata faʻatautaia

3. Faʻafesoʻotaʻi le elemene o zero tagata tausi puipuia

4. Uzo mo Lekage Nei 30 Ma

5. Tatala otometi

6. Rco mo Lekage Nei 10ma

7. eletise eletise

8. Laina o fale filifili

Eletise i le faletaele: saogalemu
Uzo Multi9 faasologa (30ma) mai le schneader storess

O i matou uma lava i galuega uma, ma i le fale o loʻo aʻafia tele mea eletise. I totonu o le umukuka, sa masani ona matou faʻaogaina se fale eletise eletise, o se ulo ma se ipu ipu e le tapeina i mea uma), i le faletaele ma fufuluina masini. Matou te faʻaaogaina, ou te mafaufau foʻi i se auala e saogalemu ai a matou fesoʻotaʻiga ma nei "fesoasoani o le fale". Faamauiga, o nisi taimi, e le faalavelavea.

E tusa ma le lamatia o le faʻatiga o tagata ma le eletise eletise, e le o se sui o le toʻatolu ituaiga tulaga lamatia, ma tupuga faʻalavelave. O amioga a le alualu i luma lamatiaga e aofia ai i latou e le itiiti ifo i se tasi o le i ai: Dumpiness pe le mafai ona faatau; Tagata faataulaitu; Maualuga le vevela poʻo le ono mafai ona paʻi atu i se tagata e maua ai se faʻavae i le eleele ma uʻamea fausaga o fale, masini tekonolosi proaratus, ma isi lima o le eletise - a Rusia. E matua leaga lava le tane, "e latalata i le vai suamalie," ma nofoaga o loʻo iai le lua pe sili atu foʻi.

Maletise i le taimi nei, tafe i luga o le tino o le tagata, e fua ai le fiafiaga, vailaau ma le tamaoaiga. O le vailaʻau o le eletise o loʻo iai nei o loʻo faʻaalia i le elenuu o le toto ma isi fofo o loʻo i ai i le tino, lea e faʻaalu ai le suiga ia latou galuega. O le tamaoaiga o loʻo i ai nei mo tagata taʻitoʻatasi. E faʻaalia i le mataʻutia "faiga faʻafeagai" o le maso aʻoaʻoga, o taunuuga o le faʻalagolago i le aoga o le aoga ma le umi o lona aʻafiaga i lona tino.

  • Le taimi nei e oo i le 5 ma e toetoe a leai.
  • O le taimi nei e ova ile 10 ona ua lagonaina, ae leai ni taunuuga lamatia.
  • O le taimi nei i le 200 Ma e le mafai ona mafua ai le oona o le tino , le faigata o le manava, faigata, ma o maso vaega, ma le birlilation loto.
  • O le taimi nei o le sili atu i le 500 Ma, e oʻo lava i le puʻupuʻu o le mafaufau i luga o se tagata, e tele ina tu o le fatafata faʻanoanoa (honehaivence taofi) poʻo le tiga o le fatu. O ituaiga uma o le paʻu e mafai ona avea o se iʻuga o le tuʻusaʻo tafega i le itu o le fatafata, ma le tali atu o le fofo o le urosas o le tino.

O a matou mea o matou? Ioe, e tatau ona faʻailoa mai faletaele nei o le laina o aso nei i le vasega o nofoaga sili ona mataʻutia. O le a le mea e te mafaufau ai. O se talanoaga pe faʻafefea ona e mafuta i lenei potu saogalemu, ma o se tala moni e tuuto. Vave, e le o le a le mafai ona tatou faʻaaogaina le faʻatagaina o le autotosi o le eletise, i totonu (lomiga o le 7th, mataupu (mataupu o le gaioiga o le malosi o le malosi o le eletise ma eletise. Faletupe ma fale lautele. O lenei pepa o loʻo tusia mamago (pe a fai e fai mai le leai o se gagana) gagana) gagana, aua ua fuafuaina mo tagata faʻapitoa. O tagata masani masani e le faitauina (atoa!). Ae ui i lea, o le a tatou taumafai e fai. Ma i le taimi o le talanoaga atoa e uiga i le eletise eletise o le faletaele, o le a matou taʻua i lenei tulaga taua, faʻamatala (fesoasoani scrework) o le anotusi.

O le a le taufaʻamataʻu tatou i le faletaele?

I le tautala lea i le matutu o le gagana le ("O le mea autu o le lamatiaga i totonu o le faletaele o le foliga o le uamea o le uamea o le luko uaea i le taimi nei masini eletise ma uaea (uaea). O le le lava e mafua mai i se leaga i le va i lalo o le gaioiga o le susu o le susu, vevela, masini aafiaga, ma isi .... I nisi upu, o le eletise eletise ma mea sese o le eletise eletise e mafai ona taia ai se tagata ma se taimi nei. Ma taia le malosi tele nai lo le mea na tupu i se isi potu i le fale. Aisea e sili ai le malosi?

E tatau ona manatua e le leaga ia te ia lava le amio maualuga, ma le tau o le Saelest Watersang e ala i le tino o le tagata. E pei ona mulimuli mai i le OHM tulafono, o lenei taua o le mea lea e masani ai i le faʻaaogaina o le voltage (le numera o le fomu) ma le faʻafeagai ai o le okeni i totonu - 500-600 ohms + le paʻu paʻu) + o ia i le vae o le seevae + fola. Matou te taʻele pe taʻele e leai ni seevae, i lalo o ou vae, ae masani ona susu ma le nofoaga ai o se paʻu paʻu paʻu e matua tele lava. O lea o le aofaʻi i le Denominator o le fomu o loʻo faʻaititia ai le faigata i le teteʻe atu o le okeni i totonu o le tagata (500-600 OHMS). O le mea lea o le mea lena e sili ona maualuga le le malosi o le eletise i le faletaele e sili atu nai lo i soʻo se mea, ma o iʻuga o se faʻanoanoa e sili atu le ogaoga.

O le lona lua o le lamatia o le feitaiga o se afi. Ioe, ioe, aua le te ofo! Afi i totonu o le faletaele amata i le afi o iai masini eletise eletise i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi nei o na o le 500, o le fugalaʻau tusa o le faʻaseai (faigata tele) mo sina taimi, e mafai ona mafua ai lona afi. O loʻo iai nei le taimi o loʻo tufaina atu i le aumea (pusa, paipa, utupoto, ma isi mea), vevela, e mafai foi ona oʻo ai i le afi.

Faʻafefea ona fai lou nofo i totonu o le faletaele saogalemu?

Ina ia ausia lenei mea, e le manaʻomia le toe faʻaleleia o le uila seti o auala talafeagai mo se taimi umi mo se taimi umi ma o loʻo valiina mea uma.

Tatou amata i le uaea. Matou te siiina mai: "O le tatala, faletaele, faletaele, o le taele e tatau ona faʻaaogaina le uatia ua natia. E le faʻatagaina ona taina le uʻamea ma uʻamea." Mo matou, o lona uiga o mea e leai ni manaʻoga faapitoa mo le faʻaaogaina o uaea i totonu o le faletaele, e tatau ona avea ma se tolu-uaea na faʻaaogaina muamua, zere ma puipui. O le uaea (e sili atu le saʻo e taʻu mai ai le uaea) e tatau ona iai le paʻu faʻaluaina, o le au soʻo o loʻo tuʻufaʻatasia o loʻo tuʻufaʻatasia ma o loʻo mafuta uma i totonu o le atigi. O le 'au faʻatautaia vaega e tatau ona fetaui ma le faʻapipiʻi-i. O le lafoina o laina ma se uaea i le vavaeina o le paʻu e le fautuaina, Talu ai o le paʻu o le maaleale ma le taimi, faʻaputu ma tuʻimomomoina, o le ala mo le taimi nei ua aliali mai.

O le tolu-uaea faiga e manaʻomia ina ia mafai ona e gaosia le fale o fale eletise uma o loʻo i ai i le faletaele: fufulu masini, taʻele (pe a faʻaaoga le eletise), ma isi mea. O le uaea natia e tatau ona (tusa lava pe o loʻo tatala i le vaega o totoe o le malologa) ina ia faʻateʻaina le aʻafiaga i luga o le susu. Aisea e le mafai ai ona faʻaaoga uaea ma atigi uʻamea, i uʻamea pai, i lima lima, "e manino ai foʻi: e mafua ai le faʻaleagaina o le faʻavaivai. O tuusaunoaga o paipa na faia i luga o fesoʻotaʻiga uma (lima). Ona tusi lea o le paipa o le a faʻatauaina (faʻatau atu i totonu o le potumeli / fale e le mafai ona faʻamanuiaina). O le mea lea, e sili le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o pusa eletise eletise ma paipa ma le faʻafesoʻotaʻiina o elemene lea e mautinoa ai le manaʻomia o le puipuiga (umi lava). O pusa ma paipa e mafai ona natia (mo se faʻataʻitaʻiga, i tua atu o le faʻamaloloina o le faʻamaluluga) pe pupuni i le puipui.

Aisea e manaʻomia ai le puipuia o le eleele ma e faʻapefea ona faʻatulaga? "Ioe, aua na ou nofo ai pea aunoa ma lenei mea o lou paʻu! Ia olaola," e mafai ona faʻailoa mai se tagata le faʻataua faitau. Ia, o le a le mea o le a latou solia? Laki tagata ma le lelei eletise eletise. O loʻo i ai ia Avatutonu i le Ola o lenei mea e leʻi amio faʻaalia o tulaga pe a tuufaatasia, mo le tino o le fale fufuluina o le tino na aliaʻe i luga o lona tino Talu ai o le taimi nei microchildren (laei i totonu o le susu ma le susu). Afai e le o ni mea e le o microcutrons, ae o le vaega o le motu o le tino, o le manatu na matua faʻatapulaʻaina.

Puipuiga Malosiaga ua na ona fuafuaina e puipuia ai le faʻaleagaina o tagata i le taimi nei ina ua paʻi atu i vaega o eletise eletise, lea, ma mea e leaga ai, ma isi mea), e mafai ona i lalo o le volu. O le ono afaina o sea leaga i luma o le eleele ua avea ai ma sinasina. Ina ia faaleleia le saogalemu, e aoga i le eleele e le gata i le eletise eletise na faʻapipiʻiina i le faletaele, ae o le nofoaga foʻi o le uʻamea (uamea pe o le taʻele o le tino). Faʻatosinaga e tatau ona faʻatinoina e se uaea ma se koluse vaega o le itiiti ifo o se isi tagata faʻatautaia vaega.

Tikeri o le IP puipuiga

Na faʻaaoga e le faʻavasegaina o eletise eletise ma le faʻavaomalo tulaga faavaomalo. O mataʻitusi ip ma ua faʻaaogaina i le faʻailoga. A maeʻa, numera e lua: o le mea muamua e faʻaalia ai le tikeri o puipuiga mai le ogalaau o vaega mautu, o le lona lua o le tikeri lea o le puipuiga mai le vai. E le mafai ona feutagai le tulaga o mea.

Tikeri o le IP puipuiga

Muamua numera: puipuiga mai le mautu mautu Le numera lona lua: puipuiga mai le susu o le susu
Ip Uiga Ip Uiga
0 E leai se puipuiga 0 E leai se puipuiga
tasi Puipuiga mai le paʻi mai o lamatiaga o le pito i tua o le lima. 3 iloiloina mai i le tino mautu tino sili atu le 50mm tasi Puipuiga mai le osofaʻia o le paʻu o vai
2. Puipuiga mai le vai Spushes pa'ū i se tulimanu i le 15 i le itu
2. Faʻafesoʻotaʻi le puipuiga ma lima tamatamai lima. Puipuiga faasaga i tino mautu e sili atu nai lo le 12mm 3. Puipuiga mai le vai splashes pa'ū i se tulimanu o le 60 i le itu
3. Puipuiga mai le avanoa i mea leaga o loʻo faʻaaogaina le mea faigaluega. Puipuiga i le taumafaina o mea mautu mea sili atu lona maualuga 2.5mm fa Puipuiga mai le vai o le vai mai itu uma
lima Puipuiga mai le suavai jet mai itu uma
fa Puipuiga mai le Aai ma le uaea i mea tau matautia. Puipuiga i le taumafaina o mea mautu 6. Puipuiga atoatoa mai le splashes ma malosi jets pei o le gataifale
lima Puipuiga mai le tui o le pefu o le pefu e mafai ona faalavelaveina le masini 7. Puipuiga mai le puʻupuʻu taimi i le loloto o le 15cm i le 1m
6. Maful efuefu valu Puipuiga mai le vai ma le umi lava i le vai i le loloto o le sili atu nai lo 1m *
* - o le faʻamatalaga saʻo e faʻaalia ai le gaosi oloa

I fale taʻitasi mo le masini eleele, latou faia se faʻapitoa faʻatatauina geoporging (O le a tatou le tu i luga o lana masini i le taimi nei mo se isi talanoaga). I le fale mautotogi a le ZoodGorod e masani ona ave ese mai le tino o le faleoloa faleoloa eletise. Lolomiina o le fale fou i luga o le talita, o se tulafono, e i ai se tagata faʻapitoa faʻapitoa (o nisi taimi e mafai ona faʻamalosia i le mata tioata ma se faʻailoga talafeagai. O fale totonu o le Medinem atonu e le o, ae o le talita e le saʻo lava. Afai e i ai ni masalosalo e uiga i lenei mea, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiina o le faleoloa o le DEZ-lotoifale e iloa pe iai se eleele maufaatuatuaina i le talita pe leai.

Ma talu ai na matou filifili o le laueleele puipuia mai le vaega i le faletaele sa manaʻomia, e sili le tau na o le uaea e tolu-uaea, le tagolima moli uila ma meainu mai ai. Tagata tomai faapitoa o le a faʻatinoina lenei galuega, tusa lava pe fia ola i le uaea tuʻi - tasi (lalolagi) pe tolu, sei vagana ua tau le taugofie lava. Ae o le iʻuga, o le a e maua le avanoa e faʻapipiʻi ai se eseʻese puipuiga o le fale puipui (rcd) mo le faletaele i luga o le potu. O le faʻapipiʻiina filifiliga i luga o le tuai e lua-uaea fesoʻotaʻiga e le aoga, e faigata ona maua le uaea sapalai, ma o le talita a le UZO o le a le faʻaopopoina le fale i le faletaele.

Ua matou liliu nei i le moli masini ma masini eletise. Matou te toe fai le mea e mafai ona fai: "Naʻo le au eletise e tatau ona faʻaaogaina, o le taʻele o faletaele, o loʻo fuafuaina faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o nofoaga faʻapitoa o le nofoaga ma le faʻatonutonuina o masini ma masini. e le faatagaina.. O lona uiga o le CAMHAFFTS UMA E TATAU ONA FANAU O LE faletaele. I lalo o le Publics Devices i luga o le Corter (tagata Faʻafesoʻotaʻi ma le fesuiaʻiga e tatau ona le aofia ai). Ave lenei tusitusiga ma fesuiaʻiga i le IP44 puipuiga ma le leitio poʻo le tagata faʻaitiitia e aofia ai foi.

O le a ou faamatalaina le uiga o le lamatiaga o le lamatiaga ma le tikeri o puipuiga. Sei o tatou amata i le lamatiaga o loʻo avanoa i le faletaele (omeshles4).

  • Sone 0- Volume i totonu o le taʻele poʻo le pallet.
  • Sone 1- voluma faʻatapulaʻaina e se pito i totonu o le taʻele poʻo se pale tallet.
  • O le sone 2 o se voluma faʻatapulaʻaina i le pito i luga o le sone1 ma o loʻo i luga o le itu i le mamao o le 60 cm mai le tutusa i ai.
  • Sone 3- Faʻaputuputu i le pito i fafo o le pito i fafo o le sone2 ma luga o le saʻo luga o le mamao o le 240cm mai ia.
  • I le sone 0- ma le tikeri o IPX7. O masini eletise e mafai foi ona faʻaaogaina i le 12v, ma le eletise eletise (transformer) tatau ona tuʻuina i fafo atu o le sone.
  • I le sone 1- ma le tikeri o IPX5. Nei na o vai inu e iai le tulaga talafeagai o le puipuiga e mafai ona faapipiiina.
  • I le sone 2- ma le tikeri o IPX4. O le vai vevela lea, postlets ma moli ma se tikeri o puipuiga mai le suavai vai i le itiiti ifo i le4.
  • I le sone 3- ma le tikeri o IPX1. E faʻatagaina ona faʻapipiʻi le faʻapipiʻi o le fesoʻotaʻiga e ala i le fesoʻotaʻiga e ala i le vavaeeseina o tagata transformers poʻo se tapuni puipuia i le taimi nei i le aso 30ma.
  • Prodax (fiaaai), hydra faasologa mo fafo faʻapipiʻi.
  • Endsso (Finelani), Kosti faasologa mo le faʻapipiʻiina o fafo
  • Busch-Jaeeger-Abv (Siamani), uma o mea uma mo natia ma pasi ma pasi-duro 2000ws mo le tatalaina faʻapipiʻi.
  • Elje-Lexel-Schneader Scrodictor Score (Farani), Aqua-faasologa mo fafo faʻapipiʻi (IP44 ma le IP55).
  • Elso-lexel-schneader eletise, aqua-i le faasologa mo nana ma aqua-luga mo le faʻapipiʻi i fafo.
  • Leegrand (Farani), urbanto (IP44) o se tagata tamaoaiga faasologa mo fafo ma fafo faʻapipiʻi. E ofo atu foi le alofa (IP55) i ni ituaiga o ituaiga: Monoblock (Sese, Switrows i le IP55 puipuiga, ua mafai ona ofi atu i le tulaga o le puipuiga IP55, e mafai ona tusia i le tulaga o le puipuiga IP55
TX-44, SIEMENMS

Fufulu oloa i le IP44 puipuiga puipuiga gaosi gaosi oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, "mosekekTropolo" (Moscow) ma Vesasen (Kozmudeansksk).

Tau mo le Wint oloa o kamupani eseese, olo.

EletiseFaʻapipiʻi oloa Gaosi oloa (faasologa)
Eljo (Aqua) Elso (Aqua-i) Elso (Aqua-Luga) Prodax (hydra) Vessen (vessen) Siemens (Delta Line) Leagand (URBANO) Leagand (Coixo55)
Faigofie mata ma le kimigi ma tapuni 226. 127. 131. - 35. 110. 157. 274.5
Tasi le malologa 1.5. 152. - 119. 37. 120. 137. 178.
Tasi le faila ma le tua - - - 198. - 150. 167. 332.
Tasi-poloka ki mai le lua nofoaga - - 144. - - 270. 153. 747.
Tasi-poloka ki ma le lua moli mea - - 218. - - 290. 201 -
Lua-poloka ki 567. - 169. 134. - 173. - 406.

O masini moli ma le puipuiga mai IP44 i le IP65 ua lava foi. Nei 2010, e teu i totonu o le mepela totonu, o mea tau tali mai o le aso, ao aso nei, ma isi. Latou te ofoina atu ia i latou i le matou maketi faapena e pei o le norms (Siamani), xennon (Sepania), Borstno (PERVESCOWS)

E mafai ona fai e aunoa ma le uaea meafaigaluega faʻamatalaina i luga o le eletise eletise ma le tulaga o le puipuia o le IP44 na o le tele o faletaele. Vaʻavaʻai atu i le fale tuai o le le mafai ona manuia. Muamua, talu mai le sone3 o le taaloga lata ane o le tele-faleoloa fale (eria o le 3-3,9m2) e aofia ai le pa o le taele ma le 50 cm. Nofoaga o loʻo i totonu o lenei sone o mea uma eletise eletise e faigata tele (faʻapea foʻi ma e leai se mea e taʻu mai ai e uiga i le aresthetics). Lona lua, ona o taimi pupou i lenei mataupu, e tusa ma le faaeeina, e tatau ona fesoʻotaʻi i se vavaeʻese faʻataʻotoʻo. O le a faʻamaonia, i se malosi isi mea e ese mai le paolu eletise, e ono mafai ona oʻo i le malosi malosi o le faʻaliliu. O le faʻapipiʻiina o le vaega tuʻusaunoaga Aloaiga o le a manaʻomia se mana sili, vagana ai nofoaga sili ona avea ma nofoaga e tasi mo le faʻapipiʻiina, faʻapea foi ma le vaʻavaʻaiga tumau. Afai e faʻaopopo i le siʻitia o le eletise, e matua manino lava o le filifiliga ma le vavaeeseina o le liua o le le mafaufau loloto. O le mea lena, na o le pau lea o galuega (saunia e le PEE) o le faʻaaogaina o le vasega o se vasega e le maualalo nai lo Ip44 ma le puipuiga faʻapipiʻi.

O le a le udo?

O le tapunia tapunia masini (uzo) mataituina o le ea o loʻo i ai nei mai le filifili (o le tasi e faia ai se taimi o loʻo pasiaina o le pen O le tulafono e le sili atu 0.02 (+40 ... -60%) mai le taimi o le laakiage. I nei masini, o la matou mekasini na maitauina soo, o lea matou te le tu i le auiliiliga ia i latou, na o le faʻaopopoina sa lolomiina muamua e faʻamatalaga fou.

O nei ituaiga e lua o loʻo gaosia: ac ma le A. Ituaiga e tali atu i le alavai o fesuiaiga (Sinasadidal) o nei mea na matou faia Ae i mea eletise e fafaga ai mea faigaluega, o loʻo i ai toe tuʻufaʻatasia pe faʻatonutonu aufasiga, ma se gau o le le mafai ona fesuiaʻiga, ae tumau foi (pulsatings) o le taimi nei. O le AUTor ituaiga Uzo e le tali atu i ai. AVT UzO ituaiga tali - ua fuafuaina mo na mataupu. Talu ai o le ata o le fuaina o le eseesega i le taimi nei i le ituaiga o le UDO e sili atu faigata, o nei masini o le 1.1-1.5 taimi sili atu taugata nai lo le AUTH e sili atu taugofie nai lo le AUTS IME UDO. Le manaʻomia o le faʻaaogaina Uzo ituaiga A I totonu o faʻamaumauga a le au faatonutonu o loʻo iai nei e le o feutagaiga. Peitai i totonu o le tusi lesona, pei o le fufuluina o masini, e mafai ona e mauaina le manaʻoga e fai lenei ituaiga UZO (e te manaʻomia e faʻalogo i le filifiliga o le masini).

I luga o le faʻatau atu, faʻaopopo atu i le Uzo, faʻapipiʻi i luga o le vaega faʻapipiʻi, e mafai ona e feiloai i le eletise eletise ma le fausia-i uzo. O nei masini o ni ituaiga e lua: o le muamua o loʻo faʻatulaga i le nofoaga o loʻo i ai o loʻo iai o loʻo iai le sosoʻo o loʻo i ai nei i totonu o le eletise eletise ona o le eletise. Ma o se tasi ituaiga o masini ma le ua vaeluaina-i le vaapiapi-faaigoaina "uzo-plug". O nei masini e tolu e lelei, muamua o mea uma, e aveese le manaʻoga e suia le eletise eletise i totonu o fale o le fale tuai. O le mea e sili ona maualuga ai le tau-intlet ma le fausia o Uzo o le a tau e tusa ma le 3 taimi sili atu nai lo le Uzo faʻapipiʻi i luga o le tufatufa talitalalo. Faʻatulagaina Taʻalo ma Fale-i Uzo, mo se faʻataʻitaʻiga, kamupani e pei o Amob ma Gira. O le aiga "Uzo-tui" mai le "Astro-Uzo" o le a tau le tagata faatau i le 594 rubles. E fautuaina pe leai se faʻaaoga masini ma le ua fausia-i Udo, e foʻia ai le tagata faʻatau ia lava.

O le isi mea aoga e aoga o le fua o le faʻaaogaina o le sooga o le matagaluega o le Solofanua ma le Uzo (i le ituaiga "lua vai"). E faggigers i mea uma e lua, mea uma pe a o loʻo i ai nei i le lalolagi ma le puʻupuʻu matagaluega ma faʻatauvaʻa. Pei o le Udo masini, eseʻese otometi o lau otometi e gaosia e le eseʻese faʻagaioiga i le taimi nei ma mo eseakage taimi nei. E aoga le faʻaaogaina o sea masini i le mea e le lava le avanoa e faʻapipiʻi ai ni masini se lua i le fale eletise. O le tutusa leo e mafai ona faia e pei o le 1.5press sili atu taugata nai lo le eseʻesega matagaluega le motusia ma le rcd ma le aofaʻi e faʻalagolago i le gaosi oloa.

I le matou maketi o loʻo iai i le RCDs ma 'eseʻese masini o le taʻavale a Rusia ma le gaosiga. Mai i totonu o le atunuʻu kamupani i tagata faʻatau ua lauiloa i le Stavropol Wortel " O se eletise eletise "astro * Uzo"). Mai i kamupani mai fafo o le igoa lea o le igoa, muamua, o i latou e tele ma matua mamafa lava i le matou maketi: o tagata pele, ablend, le eletise. E mafai foʻi ona faʻamalieina le tagata Saina gaosi Uzo i luga o le maketi, vaʻai i le tulaga lelei o le mea e tatau ai mo le faʻaeteete.

O le Paʻaga Farani Schneader Scroveider Requil Pranters i le tasi le Gamsia e lua o le vasega o lenei vasega-o loʻo fuafuaina faʻapitoa mo meafaigaluega o fale "fale".

E leʻi leva talu ai, o le kamupani Rusia "Astro-Uzo" na tuʻuina atu i le tagata faʻatau o se tagata o se igoa "ASTRO * I". E le gata i puipuia le filifili mai le tau mailei, ae o loʻo faʻaalia foʻi le tau o le tau i le LCD. O le a tau "faʻaalia" se masini tapunia tapunia i le 1980-2490, e faʻatatau i le tau o le numera o le taimi nei (40 ma 63a).

O le fea o tagata gaosi mea e fiafia iai, e le o le fautuaina. Ae o soʻo se mea e te filifilia, faʻatau e le o le osofaʻiga, ae i se teuga faʻapitoa poʻo le faʻatau atu o le tagata faʻatau aloaia o le kamupani. Falemai, o le maketi maketi e na o le sisi o mea pepelo. Siaki pe a faʻatau meafaigaluega, aua e te musu e fai le tusi faʻamaonia lelei, ma e sili atu foʻi, o le "Tusi Faamaonia mo le gaosiga o oloa e iai le tulaga e manaʻomia e le oloa.

Tau mo UZO ma 'auʻaiga masini o gaosiga eseʻese, ru.

Mea Gaosi oloa (faasologa)
Abb. Legao. Schneader Seletise ("Fale") Schneader Scrodic (Multi9) Selemen. "Astro-Uzo"
Eseesega otometi masini 6a 30ma (AC) 2032. - - 1966. 1112. 936.
Eseese otometi masini 10a 30ma (AC) - 1484. - 1752. 1112. 948.
Eseese masini 16a 30ma (AC) 1839. 1484. 1356. 1752. 1112. 948.
Eseesega otometi masini 40a 30MA (AC) 1996. 1827. 1385. 2109. 1112. 1020.
Uzo2r 16a 10ma (a) 2234. 1419. - - 1881. 1120.
Uzo2r 16a 10ma (pei o) - - - 1534. 1390. 1020.
Uzo2r 40a 30ma (AC) 1273. 1094. 901. 1371. 962. 960.
Uzo2r 25a 30ma (a) 1909. - - - 1176. 1060.
Uzo2p 63a 30ma (AC) - 1398. 1009. 1748. 1212. 1296.

O fea ma pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le le {o

O puipuiga mumu e faʻapipiʻi i totonu o le fale tufatufaina faletusi (peitaʻi o le auala e mafai ai ona e faʻaaogaina le avanoa ua tele iai kapeneta). O le Lateng Filifiliga e tele.

Tasi Uzo i fale uma. O le masini ua tuʻuina i le taimi o le masini faʻataʻitaʻi, puipuia le fale atoa (fale). O lenei tulaga e masani ona faʻaogaina le UZO i le Leakage o loʻo iai nei 30ma. FESILI O SE FESILI E TATAU ONA TATAU ONA FUA FUA FUA MA LE MEA ESEESE E MAFAI ONA MAFAI ONA E faʻatuina se nofoaga i totonu o le kapeteni. Kordyemite Scric e faigata ona iloa poʻo fea o laina o loʻo iai nei, na tupu ai le masini atoa e aunoa ma le malamalama.

Tasi le "Tototototo" UZO (30MA) + faaopoopo uzo (10ma) mo laina taitasi (Mo se faʻataʻitaʻiga, i laina e fafaga ai masini fufulu, jakzzi ma aemaise le eletise eletise o fola). O le mea moni, o lenei o se filifiliga sili atu pe a faʻatusatusa i le muamua, talu ai e mafai ai ona e tape pe a na o le laina na mafua ai le mama tumau). O KPONUUSUS o le a avea ma tau maualuga o meafaigaluega, faʻapea foi ma le manaʻomia le tele o le nofoaga i totonu o le kapoti.

O lenei polokalame e mafai ona faʻaaogaina ma o se filifiliga e puipuia ai le fola atoa i totonu o se fale tele. I lenei mataupu, i tafatafa o le "tomua o le" puipuia le motusia, puipuia le fale atoa, e tatau ona e faʻapipiʻiina le "tomua o le 300-500ma (pe a o le tolu o le tali mai, Ona faʻapipiʻiina lea o le fa vaitaele RCD). I lea tulaga, e sili atu le faʻaaoga e le sili atu le faʻaaogaina o le "masani" UDO (faʻaonapo nei faʻamalosi 0,02c), o le tusi tali o le teisi i luga- 0.30-5 s. O le taimi umi o le taimi o le a maua ai le avanoa e tali ai i le gaʻoa ma motusia le "muamua laina" masini (10 ma 30ma, puipuia o le fale eletise / isi). O Po po nei pe a fai mo i latou mo nisi mafuaaga e le o "aoga," liu ese le fuafuaga atoa o le mana. O le "tomua" UZO o le a tapeina foʻi le eletise i le fale atoa i le taimi o le afi na mafua mai i le eletise eletise.

Naʻo tagata agavaa e tatau ona tagofia i le faʻapipiʻiina ma fetuunai le eletise eletise faʻaaogaina le uzo. Naʻo lenei tulaga o le a e maua ai se faʻamaoniga o le a galue le puipuiga o le a galue i le taimi.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le kamupani "Crocuss-Tradus", "Astro-Uzo", ASB, "Tfs-Faletalimalo" ma le Asseer I le sauniuniga o le mea.

Faitau atili