Potu a tamaiti kapeteni

Anonim

Faasaoiliti Saofia le "faʻatumuina o le" Laʻu Po o Tamaiti: o le auala sili ona faigofie: o le auala sili ona faigofie mo le manuia - vaalele, tane.

Potu a tamaiti kapeteni 14247_1

Potu a tamaiti kapeteni
Ata M.Stepav.

Olaga mo le taulaga o se vaega faapitoa o tamaiti. Ou te manatua loʻu olaga atoa. O paʻu ma le la o le la e ala i le "fetu" faʻamalama. Luga o le ulu o le taualuga o lona "fale" - tamaititi faʻamoemoe o le aso malolo o le a tumau mo se taimi umi

Potu a tamaiti kapeteni
Tusiata v. gerasimov.

Ata V.nepledova.

O le filifiliga lelei e fofo ai le potu ma le lua moega. O sina mamafa ma le tuai-umi

Potu a tamaiti kapeteni
Designer v.Sashkova.

Ata e D.Minkina. O le faʻamalama mo se tamaʻi tamaitai talavou maliu, na tataina laulau, ma aliʻi ma le lima lima. E faigofie iinei, ae o le popofou. Aveesea o se mea - o se siosiomaga e le mafai ona suia

Potu a tamaiti kapeteni
Vibel.

O moli moli moli e le gata o teine. E tatau ona i totonu o le potu tama muamua. O le evolusione o le tofo o le a faʻaalia i luga o le taimi

Potu a tamaiti kapeteni
Afai o le tamaititi e alofa i le masini, ma o loʻo sauni le totonu o le "marine" auala, ona manumalo lea o le ona
Potu a tamaiti kapeteni
Vibel.

O lagona tetele, "sili atu o mea lelei" mea e te manaʻo ai e lisiina. Pe mimilo le fasi

Potu a tamaiti kapeteni

Potu a tamaiti kapeteni
Tusiata N. Lesseva.

Ata e D.Minkina.

Potu a tamaiti kapeteni
Vibel.

O le a fiafia se tagata faigaluega o le a fiafia i soo se tagata matua, ae o le a avea ma laititi "uoi"

Potu a tamaiti kapeteni
Tusiata v. gerasimov.

Ata V.nepledova.

O lana Mamalu o se lua-lua-laa! Tamaiti sasaina o ia lava! Moni, e tatau ona e taliaina le taimi faaopoopo e taoto ai le moe

Potu a tamaiti kapeteni
Vibel.

Le masani ai foliga foliga o le a ave ma penitala, ma pulumu

Potu a tamaiti kapeteni
Taulaga.
Potu a tamaiti kapeteni
Tusiata D. Fedoorov.

Ata M.Stepav.

Tele o le ea ma le malamalama. Tele le avanoa mo fatufatuga ma le faʻatapulaʻaina o le potu o le potu

Potu a tamaiti kapeteni
Doimo.

Puʻupuʻu ma feaveaʻi. O le tagata talavou talavou ma le fiafia tele "taʻalo" i lenei faʻasaga

Potu a tamaiti kapeteni
Vibel.

Filifiliga mo se malie, ae o le tagata e ona. O le sili "taua" fofo o le a talia faigofie ma faigofie

Potu a tamaiti kapeteni
Tusiata S. roerofeev.

Ata P. Lebedeva

Potu a tamaiti kapeteni
Toe fai
Potu a tamaiti kapeteni
Doimo.

Maʻi ma le manuia le faʻatapulaʻaina avanoa e le gata i le fesoasoani a le tele o tulaga, ae o meaafale foi

E te iloa o ai na, ma, o le alofika sili lea ona manaia? I tamaiti kapeteni e fiu. E aofia ai vasa, aitia ma konetineta. Sa tupu le fanau i totonu, le fiafia, ma olopalaina. O le a le mautinoa le faamalosia o a latou mea e sili atu ai le masalosalo. Aisea tatou te le maua ai mai lenei mea e sili ona lelei o se faʻataʻitaʻiga sili ona lelei aoga ma aua le taumafai e fai se nofoaga lautele? Mo le sili sili ona lelei, le---tulafono, ola maloloina. Ia fai a tatou fanau e fai nei uiga. I, afai e le faigofie mo se motu e leai se vai, e mafai ona latou faʻaola ia i tatou.

Mataupu 1. Tele aau

AUTALAVOU MATI ma Roma (Robert (O le mea moni lava, o tamaiti o le kapeteni fesoasoani) ma matua faigata lava. O lo latou alofa lelei na alu e saili ai le motu e fai ai se ccottish cloony. Homptor. O le tusi na lafo atu ia i latou ma le fesoasoani a le fagu meli ma le faamaopoopo o lona tulaga na momoli mai i le malie i le solo i luga o le vaa "Duncan". Tupu faafuasei. Ae na amata uma.

O le mea sa i totonu o le vaʻa e le aoga tele i tuutuuga o vailaʻau, o lona uiga o lana faʻalelei mama. Laau, uʻamea, maualuga-lelei faʻauma ma faʻamama tulaga. O le umukuka matagofie (o le kuka kuka). Atoatoa ventipelation ma matagofie le va o nofoaga. Sami o le ea. Tele o faʻafiafiaga o faʻafiafiaga mo se tama talavou na maua ai le Rigger. Sa le i maua foi le teine. Sa faʻatosinaina i le faʻataʻitaʻiga lelei o le faletua o le tagata e ona le tagata e ona ma i aso uma aʻoaʻoga i totonu o le malae o amio lelei, aia tatau a le tagata lava ia. Faʻaopopo i lenei o le uluaʻi lagona o le talatala muamua, ma o le ae mauaina le sili ona lelei fausia siosiomaga. E le faatuaoia o le lelei.

Ae o loʻo tele aʻiaʻi. O se pa maualalo (e mafai ona e pa'ū i totonu o le vai), o le le lava o le saogalemu system (faigofie ona tolotolo mai le pou). Ma le faʻafitauli o ni tapulaʻa, o le lamatiaga e iloa ai le faʻamaʻi sami, e teteʻe i nisi mea o le sami. Aua neʻi galo le leaga o Anthopogonic vaega. Na matua faʻalauteleina nei nei mea e ala i le faʻaeteete popolevale feteʻenaʻi, popole ma le le mautonu. O se tamaititi faaonapo nei i se siosiomaga mautinoa o le a mautinoa lava o se atoatoa o le avea ma faʻamaʻi. Ae o tagata le sala o tagata leaga e sa le mafaufau iai. O le puipuia o le autasi o 'auʻaʻia sa i ai i le maualuga, o le siosiomaga tulaga. Achto i le valea, ona na faʻaalia ai lava ia Mr. Pasilane, o ai na tautala faʻamalosi, na sao ai i le tuputupu aʻe o le malaga i le malaga atoa.

Ae matou te gagau mo sina taimi mai le tusitusiga ma agai atu i mea le faaleaogaina mea. O laʻu fesoʻotaʻiga - o se tagata maʻitaga o le pedatoriacian margargata Marcholia ma tamaiti o le mafaufau o le tagata elemene efna o Efmova.

Mai le manatu o vailaau

  • E manaʻomia ona faʻafaigaluegaina e tamaiti i sasaʻe poʻo le auvaitamaʻe.
  • E sili atu le moe le tamaitiiti ile moe ulu i le faamalama, luga o se faigata faigata.
  • A o faʻamalama o le faʻamalama, o tauaso o loʻo le faʻapipiʻiina. "Malilie mai," o le tala lea a Margartata Chentadievna, "E faigata ona fufulu tauaso, e aofia ai papatusi laiti. Mai le pupuni o loʻo manaʻomia, o loʻo tatau ai ona teteeina le potu."
  • E tusa ai ma le lokaina ma le tapunia o faamalama, e matua tele fautuaga. E mafai ona faatafunaina faamalama o se mea taua, o le mea autu o le auala e talitonuina ma e le avanoa mo "laiti, ae ua leva ona fia iloa."
  • Sili atu e uiga i le lokaina. Mo laʻu fesili e uiga i le faitotoʻa o totonu o le faitotoʻa faitotoʻa, e leʻi aumaia e le fomaʻi se tali le mautinoa. O le tausaga talavou o se lagona faigata. Atonu e manaʻo le tamaititi ia sili atu le faʻamatalaina manino lona lalolagi ma le lalolagi o tagata matutua ma le faʻapipiʻiina o le loka i totonu (o le mea e manaʻomia o le ultisity o faʻamatalaga e matua uiga lava o le taimi o le taimi o le taimi. O iinei tagata matutua i totonu o le koluse: ia amanaia le manaʻoga o le tamaititi, o lona uiga e le mafai ai ona faia se tetee o le tino ma le mafaufauina o lona turisi. E le lelei galuega i galuega a le militeri. E tumau lava le lona tolu: feutagaiga ma tuufaatasiga o tuufaatasiga. Ae o le ala o le mea matuitui. I se tulaga lautele, o le fesili a le 'au i totonu o totonu e sili lona faʻamaoni i le faʻatuatuaga i le tamaititi i matua ma vivita. O le manatu o le manatu o le psychologilogy o le televave: "O le faʻailoga e manaʻomia (o le lauiloa o tagata o tuaoi o le tamaititi), ae o lona mamanuina e tatau ona faʻatagaina le faitotoʻa ma fafo."
  • Mea - Hypoalgornic. A o le fola o le fogafale, e sili le fiafia i le kapeta, talu mai le "O pulega o fola e ufitia e masani ona aveese le nofoaga."
  • O le faʻamalama o le faʻamalama ua lelei e faʻamalosia ai le ata o le le mautonu, ina ia e aloese mai le faʻaoʻo tele pe a oso le polo.
  • E mautinoa lava ua e faitau pea i mea inosia e uiga i le mataga o itu o itu, slamming dears, spratch swutches ma talitonuina uaea. Alofa i le nofoa faataavalevale ma le Slider Shop, o le a e te fiafia tele i ai le tele o mea faigaluega e puipuia ai mea e le mafaitaulia i tamaiti. E tusa lava i lea taimi, e ui lava e faʻataʻitaʻi o loʻo faʻaalia ai le mafaufau loloto o le mafaufau e faigofie ona tumu i faʻafitauli uma.
  • Sili atu e uiga i le tuli. Faʻaititia le "Filifili" Krkun i totonu o se potu faʻatasi, faia i le pepe-taua. Ile mea lea, o le tagata suesue na fai mai i mea nei: "O lea ua masani ona manatu o pepe e lagona le mafanafana i le tina. E foliga mai o le tasi tausaga o le saogalemu ma le alofa le tamaititi.. O le fomaʻi o fomaʻi i isi manatu: "O le a le faitioga tele mo le mafai ona foia lenei mataupu o le soifua maloloina o le fale fou, tausi le alofaga. potumoe o matua, latou lava tulaga faʻaipoipo. O tagata suʻesuʻe - o lona lava tertiri, o latou lava aia, tamaititi, ma soʻo se avanoa mo tagata uma o aiga. Afai e leai se avanoa mo tagata uma o le aiga ma le tamaititi ( O le pepe 'eseʻese, o lona uiga, mai le tulaga o tamaiti fomai, manaʻomia isi suʻesuʻega mo se isi itu ua faʻamalosia poʻo se fafine e faʻamalosia le Upu a le aiga), ona e tatau lea ona nofo ma le tamaititi. "
  • E uiga i le moli. Faʻatupuina e foliga mai o loʻo ita, toe faʻailoa lelei: O le moli e tatau ona eseese eseese ma e fetaui ma le zonsang o avanoa (faigaluega, taʻalo, nofoaga moe). E faigofie ona fetuunai le pupula. A o po mo pepe, e sili atu le malama faamalama o le malamalama. Manaʻomia manaʻoga o le saogalemu o le eletise eletise uma. I le ala, aua le manatu e manaomia e le pepe le malamalama i taimi uma. Ae o lea, e fai mo matua. Mulimuli ane, pe a tupu le tamaititi ma o le a alu pea i le faleuila tutoʻatasi i le po, o le moli e tatau ona manaʻomia. Ae e tatau ona e faʻamatala le pepe e faia mo se manaʻomia, ma ia vaʻaia le ala, ae aua le faia le faʻagaloina o le Atua, na tupu se mea. "

Mataupu 2. Na faalavelave le faalavelave ma relvoy

O le a le mea e tatau ona i ai i le vasega pepe? Matou te le o talanoa e uiga i nisi masani, tutusa mo nofoaga uma. Ulufale i le aiga ua mautu latou tulafono e mulimuli mai mo ona sui. Peitaʻi, pe faʻapefea ona faʻalautele se tamaititi i le olaga i aso uma na ia aʻoaʻoina ai le faigofie ma faʻafitauli i aso nei? O le psychloggist Onna Effimova e filifilia le lio o mataupu e manaʻomia suʻesuʻega, o lea:
  • E tatau ona faʻatonu mea, ia faʻapipiʻi le tamaititi lava ia. E le gata i lea, o le saogalemu tulafono e tatau ona matauina: aua le susunuina moligaʻo e aunoa ma tagata matutua, aua le teuina ni mea afi, etc.
  • O se tasi o tapulaʻa autu mo le atinaʻeina o se tamaititi i le tolu tausaga o le faʻavaeina o le amio pulea (poto masani o le lanu, tofo, lapoa, lapoa o le tele o mea o loʻo siʻosiʻomia ai mea). O le mea lea, o le tagata lava ia o le pepe e tatau ona faʻatumuina i le tele o. Spikey ma le le vaivai, malamalama ma pogisa, rustling ma le leoa, o le mea, etc. E tatau ona siosiomia le tamaitiiti i le matua. Ua faʻaalia i fafo atu o se tagata lava, e mafai ona faʻaalia i se tulaga matua, ae o mea e manaʻomia le filifili, ia faʻailoa mai manaʻoga o tagata o le aiga laititi i lagona faʻapitoa.

    Meataalo meataalo, E masani lava, e le maua foi o ia lava. Sa mafaufau ma le faʻaeteete le mea latou te faʻapagaia ma faʻatatau i tagata matutua. Pau lava le mea na te manaʻo e tauina ai le pupula pupula i mata. Ma o le taimi lava e amata ai (e foliga mai e faʻaalia manino ai le mea moni i luga o le pepa, o lenei manaʻo e faʻalavelave i le faʻagasologa o le teuteuina o lona avanoa. O le vaitaimi o le talavou ua tumu i pepa i luga o puipui. E mafai ona alualu i luma le manatu matua o matua: PACKY BACKY, PO Pogisa O mea e tutupu ma elves i le aoauli o le a le taitai atu i se mea. I le faaiuga o pito, o le a ou aoao mo le tomai o le koluse po o le le aoga. O le mea taua o le tamaititi e atiaʻe, o mea e fiafia iai e avea ma lautele.

  • E uiga i le valea. E leai se mea e le mautonu ma leai se aoga nai lo mea taalo vaivai. O tagata aoina e pala e vae, lelei le fesoʻotaʻiga, pupula sūla ma le saʻo nofoaga, filifiliga meaalofa, pe a manino mai le mea e avatua. E leai ni a latou aoga. O le mea lea, aua e te nofoia le paia o le maufua o lau tama. Mo mea mai ia o nei monster ua mamao ese mai i taimi uma e fesoʻotaʻi ma tulaga mamana. E faigata ona fesii le talataʻalo. I se faʻaopopoga, latou te le agavaa ma faigofie ona mafua ai le pa'ū o le amataga o le amataga e savali ai le tamaititi i le mea taua. Ma, i le va o tatou, o le auala lava e le malamalama i ai pe faʻapefea ona faʻatino. E naʻo le tasi le ituaiga uo matagofie na e tatau ona taʻitasi, e urosa e leoleo ni miti tamaiti. Sili atu le sili ona sili ona lelei o le pacquenel nai lo se teddy dinosaur i se tau masani. Manatua: O loʻo matou talanoa e uiga i le fa 'o okolokumbiysky "meataʻalo mai fale faleoloa.

Sili atu e uiga i le tatalaina. O le taimi lea e uiga i le le talafeagai o se isi ituaiga o ata. Pe a latou saunia se tamaititi "e lafoaʻiina" e aveese mai le falemaʻi o le falemaʻi, o le condam, e amata ona galue le condamm: se tamaititi lanumoana, o se pepe teine Mo le falemaʻi, soʻo se mea, ae o le faʻafitauli o le piniki uma o le piniki-lanumoana-pomptonchik o loʻo fuafuaina i totonu o le vasega pepe. Po o sela. Po o aufana. Pe o le taugofie le tele o ie urosa i tulimanu. Pepe ae le i luma o lena, faamaoni! O le lanu o le taualuga o le taualuga poʻo se pato i luga o le moega (isi mea. A o le lanu lanu, e le o le le faatuaoia. Tama e masani ona fiafia i le mumu mitiafu ma moli sofas. Faaputuputu o nisi taimi e le o se mea e sili atu le fiafia i le potu o le lagi ma taalo le taavale.

Ma e matua fiafia tagata uma i le pupula ma le eseesega lanu. E te manaʻomia ni faʻamaoniga - vaʻai i ata, agalelei alofa mai ia te aʻu ma se teine ​​aulelei tele nastya. O lanu malamalama e manaʻomia i lona aso, ma i le po (utu faʻapipiʻi palasitika). O le teine ​​galue i totonu o le potu i totonu o lona potu o loʻo maua ai le moli moli, o se lanu moli ma se moega matagofie o le lanu o le kapeta o le coupon o le coupon carnival. Ma e le o se vaega e tasi na tusia. O lenei, e le pei o tama le maota o le potu, aua latou te le masani ona faitau Stevenson ma Jules Verne. O le taulaga e le manaʻo e faʻaalia le faʻataʻitaʻiga o tane, vaalele ma taʻavale.

I se aotelega, matua, matau le soli o le solitu! Ia avea pa o pa ma leai ni mapu, tuu le laʻau o le asini, fugalaʻau, tala malie ma le alofa le Atua mea e le faʻaalia ai i se manatu mataga. O le tele o le tele e sili ona leaga e sili atu le mafaufau i ai nai lo ata tifaga uma i le lalolagi. Aua le faia se kopi sili o le paketi a le kapeneta i le amporid style poʻo boire i rococo sitaili. O le a manaia ma mafanafana i se potu faapena. Helmo- Lau pele manaia ma se feeseeseaiga? Peitaʻi, afai ua uma ona e filifilia mea uma, na ou faʻatoʻa ou tuai i laʻu fautuaga.

Mataupu 3. Fuafua ma ala

Jules Verne Na lafo ana toa e aau i le 38 o le tutusa, talu ai o le tusi a Kapeteni Grand na faaleagaina ma o le potu lona lua e le mafai ona avea ma potu vasega , matutua e manatua lona lava tamaititi ma mafaufau i ni vaega se lua: Ia tuu foi ia te au; Ia maua e ia se mea ia te au. E amata ona mafaufau Agtum e uiga i le aoga le tumu o le avanoa. Gotot, tolopoina lenei mochaic mai manatuaga, lelei manao ma le poto masani, o mea masani, coang tagata matutua filifili nofoaga e saili ai mo le faʻatumuina. O le mea lena mo meaafale.

I mataupu faavae, oafale mo tamaiti e le manaomia. O le uiga latou te le mananaʻo e filifilia ma latou te le iloa faʻafefea. E lelei lava le manaia pe a fai o se tagata matua fesili le tamaititi o le a lona fiafia iai, ma avatu ia te ia i se saolotoga o gaioiga. Ae o le pepe, o se tulafono, e faʻalavelavea mai i mea laiti, vaʻai i mea e mafai, taʻalo ma taumafai e aʻe i le mea e masani ona le faʻatagaina. O le apoapoaʻi o le "Hammingbirdsbirds" ua faʻatagaina ona faia se mea, ma latou taʻalo i le fiafiaga, latou te le faʻalavelave ma latou le mafai ona faʻalavelaveina ma le taimi umi.

E te iloa o le a le mea e sili ona fiafia i ai tamaiti? Moega. O nisi taimi latou te taʻua o se lua--tala, e faaluaina, ae masani lava. Peitaʻi, o le lua-fogaga o le fofoga o le lua-tala e le o se moega, ae o se fausaga e mafai ona aʻea mai le mea e mafai ona e oso ai, etc. Adevochka nasya, faʻaalia lana miti tamaiti, le fogafale lona lua o loʻo fuafuaina mo se tausoga. E masani lava ona sau e asiasi, o lea ua matua tatau lava mo ia. Lou atalii e, o se moega o foliga o se fale, ma e tupu ai e se tasi se ie puipui. E mafai ona ta le nofoaafi. Ma afai e leai se fale ese o fanau i lou fale mautotogi, ma ua naʻo le tepa o le alo, o le a faʻatupu ai le potu o le maʻa i le potu. O le a ou faʻaopopo e le manaʻomia le faʻaaogaina o moega uma e lua. O le pito i lalo o le tu i lalo e mafai ona suia lelei i se Mini-Kapeneta - lagolagoina lona pule, talafeagai mo le faamamaina.

O le lona lua i le tulaga o le meafale taoina o leoleo. Faapea foi ma se fale. I le auala o le taulaga o tamaiti, sa avea o ia ma faletupe, ona pei ai lea e pei o le taulaga. E tausia e tagata talavou ia latou mea lilo ai loa, Tamaitai Talavou. Ma e le faʻaititia lava ma isi e le faʻalogo i le taʻaloga lafi ma e masani lava, ma le auai o lenei Kapepeneta. O le au faitoʻaga o onapo nei e le o se alofaga e pei o le hippopidate monsters stalin ma poststalin vaitaimi. Ma o le ae le tautau i luga faitotoa o faitotoa. Peitaʻi, e faʻatagata e aoga, aua o le faʻamafanafanaga ua tuʻuina ia i latou lava o ni tagata faʻalogologo ma ni 'auʻaunaga tele o le faʻatinoina. I se isi mea, tulaga faaonapo faaonapo nei e le faaituau pei o Suitiselani. Ia, vagana ai o tagata o loʻo popole i fitafita, ae uiga i le manuaga - foliga mai. O se poto masani o le a taumafai e tuʻuina atu le potu ma se ofu. Ae o le tamaititi na tupu aʻe i le matua-tausaga le matua e mafai ona fai mai Hippopotamus, ma se lanu atoa e le mafaamatalaina. Ae ui i lea, o le a e foia ni fesili i le alualu i luma o le faʻasologa i lena taimi ma e malie i le fetuʻutuʻunaʻi. Kymera, Faapa le tamaitiiti e valiina faitotoa o lo latou lava.

I le lona tolu nofoaga e ala i le lauiloa, desktop. Muamua lava, aua o le nofoaiga ua matua faigofie ona maua le mea sao. Taumafai e faʻafetaia le avanoa e faʻamamaina ai le faʻatonuga, o le a le lava le afa o ona faʻatauaina. Willow o le a tuuaia. Tele le fiafia e iai le laulau a tamaiti i le faamalama. E tele finauga ma isi, peitaʻi, ae o loʻu lava tulaga e pei o le tagata lava ia: e le aoga. Muamua, o le vaʻaiga i fafo atu o le faʻamalama o loʻo mafaufau loloto. Lona lua, o le faamalama e mafai ona agi. I le taimi mulimuli, tolu, e leai se gaogao o le avanoa e maumau ai ata, aga i lesona, tusiga ma isi faamanatu, ma isi. O lea ave le tamaititi o se fasi pa. Fesoasoani mo le tausiga e pa'ū i le ao i le itu tauagavale. Ae peitai, faafoliga foi. E faigofie lava ona i ai pea se pupching moega i autafa o se komepiuta ma le iʻuga ma le dowers (foʻi i luga o uili). Siosiomaga nai lo le felelei, o le sili atu le fiafia ma sili atu le fiafia.

I le nofoaga lona fa. Atonu latou te finau mai ma aʻu, ae ou te faigata foʻi ona puipuia loʻu manatu. O le sifa e mafai ona avea o le faaauauina o le laulau poʻo le fola, ona faʻalagolago lea i le kapeneta (ae faʻalagolago i le vaega o le potu). O isi taimi ua faafomaʻi ai o ia i lalo o ona vae, o nisi taimi ei ai ni numera o tagata talie o loʻo unaʻi ifo ia te ia, ae e manaʻomia le fola. E i ai le fiafia. Ioe, ma o le ele tetee e manino. O tagata matutua e alofagia pe a i luga o se sofa ma faʻataʻitaʻi i tulivae. O mea leaga o Ayuy o loo taoto i luga o le fola. Ae le o le Sfai e manaʻomia. E manino lava le malolo, mafaufau, faamemelo i ou toilalo ma na o le dorm. Mulimuli ane, e mafai ona ia tautua o se moega. Ae ona o lenei ata, pe ona o le mea moni na vaaia o se tagata ese mai le lalolagi o tagata matutua, o le Sofa e faaeaga.

Ma e matua sili ona taua o se tusi tusi. Taʻutaʻu ia fata, o le lelei o le Ubuqueus ony o loʻo latou taʻitaʻia, tuʻu i fafo o le kaneta i tua atu. Ae o lea, afai o le stylimalization faatoilaloina oe ma e le o le toe faia o le malologa o le falemaʻi i totonu o le potu malolo, ona avea lea o se kapoti.

I le auala, e uiga i sitaili. Amata mai nei upu, matou te liliu atu i le "vaega mulimuli o le melevon paleni." O le talanoaga mulimuli o le a i ai ma le tusiata. O le a ia mataala i se fesili faigata tele pei ...

Mataupu 4. Tauloto o le tautevateva

O se tasi o le sili ona faʻaletonu tusitusiga o le faʻamatalaga o faʻamatalaga ma le vaʻa. O le mea lea, ina ia mafai ai i lalo o le vai o le vai o le vai o le faga, o le a manaia tele ua e maua le poto masani tele. O lenei pailate e mafai ona avea ma tusi ata, poto masani, decorator, ma le nofoaga o le potu ma faamaopoopo potu ma, ioe o le vaeluaga o le potu i autafa o le potu i autafa o le lalolagi.

O le tusiata vera gerasimov mai le mamanu o le potu "arnat" e mafai ona suia atoa le suesuega o le ulutala-le tele. E tusa ma lona loloto loloto, e tatau i tamaiti mai isi potu, e faigofie lava, ma susulu atu, E i ai pea se faigofie i foliga ma le fiafia e faasino i meafale a le tamaitiiti. Fai mai, o tulimanu o mea e mafai ona faʻaleagaina ai le pepe. Ma Geneshi foi, o lenei faiga, faʻapea foi ma le faitalia, e le o lelei tele mo tamaiti. O le osofaiga i luga o mea na tutupu a tamaiti o le mea faatauvaa. Vavae ese ou te fia talanoa e uiga i le mataupu autu. E tutusa lelei. Aisea?

O le tele o ou na fesiligia ai lenei fesili, ma o tali na mauaina se tasi. O tupua, ma faʻatau atu i le feteʻenaʻi o le lauiloa o le "gataifale" na faamalamalamaina e le le mafaamatalaina o le fiafiaga o matua. Tamaiti a tamaiti ma tama i tagata folau, o lagona a tamaiti o loʻo vaʻaia tusitusiga - faʻataoto i le meafale loseti. Lapotopoto o sioa, apamemea faʻapipiʻi, faʻataʻitaʻiga o le magelia maka - o le a se mea sili atu? E liua le faapea o nei vaaiga, o le a tupu le chaoy suamalie ma miti. Ae le i faʻataʻitaʻia le potu ma fatafata, togitogi ma le ata o frigiates, amoia ma lamepa i le tulaga o folau faigofie. Ua maeʻa le ata, ae o le a faigata le fausia o lau "I" i le faʻatusafaʻilagi na fausia e tagata matutua! Ma afai o lau tama o Pragmakik? Afai e le ufiufi e le lio o mea e ona le vai o vaitau uma? Afai o le aoina o taavale solofanua, vaalele, o se aoina o paso poʻo le "web worm"? Ae peitai, i ai se tulaga, e le tatau ona e faitauina le agaga faafetai o le tamaititi. O mea uma lava e tutusa ai e manaʻo ai i se isi mea.

Isi meaafale malosi meataalo meataalo. Ou te fai atu o meaafale e foliga faaalia se mea. Kymera, moega-taavale, fulufulu fulufulu, sofa a bear (fugalaau, telepuskum, ma isi mea). O nei paleni uma i le pito o le nofoa. I se faʻaopopoga, o le mataupu e le mafai ona "fetaui ma" i le tulaga i itulagi pe nofo ai i le tuʻua faʻamaoti, ona faigata ai ona filifilia se tuaoi mataʻutia, ona e faigata lea ona e filifilia se tuaoi mataʻutia. Ma o le a tupu, i le faaiuga mai lenei vaʻa. O loʻo faʻafefeteina le mafaufau loloto, pe a le talafeagai "o le" oa "o le faanatinati.

Aua le manatu o le a ou faasaga i eseesega. O lea ou te tetee i le faamasinoga. Matou te manaʻomia vaalele, manava ma mafanafana, vaivai o le sili ona faigofie fua faʻapitoa mo le manuia o le potu o le fanau.

  • Faatatau i laau. O le talavou ma le feaveaʻi o le fatu e le o sailia ma vaipuna i fafo. Pe a le le pa, o le fanua e tulia. Aoooo, o le iʻuga o laʻau e faʻamanatu. O le tamaititi alofa mamafa atonu e fiafia i uo faʻamalama lanumeamata mai le manatu o le vaʻai. E i ai le tulaga moni o laʻau ma susu susu, viites, faʻaletonu le tipi lau. E leʻi fautuaina, e le mafaitaulia, fugalaʻau ma se fasi mea e sili atu ona manogi, ua lauiloa o ni nairlenemoni, faʻapea foi ma laʻau gataā e manaʻomia tele. E eseese talavou i fugalaau. E maua e se tasi le fiafia mai i laau, e foloina e se tasi le cacti i le mataitu, e manaʻo se tasi i le pama i totonu o le ulo. Fono se tasi: Vaai mo manatu le talafeagai.
  • E uiga i taʻaloga. E masani lava ona fai potu i le aufaipese a Wimchish Ia, afai e i ai ai sou uʻamea ma se mafuaʻaga mautu e atiaʻe ai oe ma se tamaititi faʻaaloalo. Ona o le ufiufi o outou i le puipui, ma le faaautupao, ma le a tisael o le a auauna lelei ia te oe ma lau fanau, totogi mo tupe na faaaluina ia i latou. Ae afai e te le o sauni mo lau faʻataʻitaʻiga e musuia ai le filifili i feololo, e sili le le mafai ona vili le potu. A leai, o le a satauro le tama i lea taimi ma lea fale po o le puipui, tuʻituʻi i se mea lē saogalemu. O le a vave amata amata le apalai i sika.

Le mulimuli

I totonu o fanau a Kapeteni fesoasoani, na uma le mea ua maea ona faia. Na maua e Harry Grand. Na faaipoipo Mary. O le ataliʻi e Ieova, na avea ma tagata folau ma faʻaauau le mataupu a lona tama. E tusa lava pogginell, i le pito, faaipoipo. O lea na tele le lelei o le fanau. Ae toe po o lenei tala, ma e ono le atoatoa le tatou fanau. Pe mamao ese mai le atoatoa. Ae ui i lea, o latou o fanau sili ona pele. O le mea autu o matua o kapeteni. E ese mai le ono mafai ona tele le umi o le fiafia.

O faatonu e faʻafetai i meafale "Hammitbirds", o le Paret Careoo "a Arnat" ma le tagata lava ia Markarta Richalia i le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili