I le vaomatua, i le pito

Anonim

E toʻatasi le taualuga, asymmetric metotia ma le le-mafaufauina, - o tuaoi e le masani ai le fale e le masani ai, ma o le tusi tusi o loʻo fai mai o le fale na o ese.

I le vaomatua, i le pito 14251_1

I le vaomatua, i le pito
Tasi le taualuga, o le Asymmetrical faafesagai ma le le mafaufauina o le lanu - uiga faailoga o se fou "laupapa" tusiaina "tusiata
I le vaomatua, i le pito
Afioga, o se nofoa afi ma se paʻu i luga o le afa-masani le masani ai, toetoe a o se atunuʻu masani o loʻo iai. Ae le taofia o ia e ala i le nofo ai ma le "mafanafana" (o se togiina nofoa mai Gervasono)
I le vaomatua, i le pito
Plasma TV i le pito i tua o se ogalaau puipui-sitaili po o se nofoaga fou o le atunuu? O le mea moni, e le afaina, o le mea autu o le 'au ma o latou uo na sili atu le mafanafana ma fiafia i le potu malolo
I le vaomatua, i le pito
Gagau laulau lapotopoto ma pa puipui na faagaoioia lelei i totonu o le umukuka i totonu: latou te le nofoia le tele o avanoa ma e fetaui lelei ma le fale atoa ma le fale atoa

I le vaomatua, i le pito

I le vaomatua, i le pito
O le tuufaatasia o le maualuga ma isi fausaga i totonu o le itu i totonu o le tatalaina - latou te le taliaina ai le fausiaina o se ata manatua o se fale laupapa mumū
I le vaomatua, i le pito
O se tamai potu o pilioa ua vaeluaina o loʻo vaeluaina i le taʻalo o le vaega ma se nofoaga malolo. O lenei vaega o loʻo faʻamamafaina i le eseese o moli o lamepa - faʻapitoa i luga o le laupapa pilioa laulau ma teuteu i luga o le wicker meaafale
I le vaomatua, i le pito
O le potu pilimu o loʻo i luga o le averesi tulaga o le fale, e mafai ona alu ifo i le faʻasologa o le fogafale lona lua poʻo le aʻe mai le potu 'ai. E leai ni puipui iinei. O le malamalama e pa'ū mai i totonu mai le tele o faamalama, "faataapeapeina" i le fale atoa
I le vaomatua, i le pito
O le faapaologa, fusū ma se teuteuga o le lattice mai Larch, e le mafai ona taʻua e le mafai ona tatala pe tapunia. E pei o mea uma i lenei fale, o loʻo iai, ma e le manaʻomia ona vaʻavaʻaia faʻauiga poʻo noataga i se sitaili faʻapitoa.
I le vaomatua, i le pito
Fuafuaga o le fola
I le vaomatua, i le pito
Fuafua o le fogafale lona lua

Tusiata, o tagata e fatufatu, latou te le fiafia e galue i le faʻatulagaina faʻapitoa. Ae ui i lea, o 'au e masani ona fuafua le mea, sitaili ma le tele o le lumanaʻi o le lumanaʻi, na alualu i luma le faigamalaga o le ata o le tusiata. Peitaʻi, o le sili atu ona latou faʻafefeina mea fou uma, ona o le faʻafefe o tofo eseese, taugofie (aoga masani ma mafaufau i totonu o le fale.

I le vaomatua, i le pito
E le o se fale i aiga uma ma le magatu, ma e oʻo foi i totonu o le folauga moni e faʻatau ai le faʻafuaseʻi o fanua ma le o loʻo latalata i le itulagi lata ane. Ae e taua le faʻaalu o le laumua o mea uma i le selau o kilomita, ma e mafai ona avea ma tagata faʻaola un-ala ae o se vaomatua moni o le vaomatua. O se manu feʻai moni i le tele o satā i luga o le auvai o le NACH Vaitaosoga ma mauaina ai se kamupani a ni uo na fiaʻea iinei se latou ". Na amata le apili, o fale uma o le a fofoina i se tasi saisai a le saisai ma fausia pe a uma ona fausia mai le laau. O tagata uma o le poloketi, sa ou manaʻo e iʻu i se tagata o le vaomatua moni, le faʻaleagaina, ma le malosi o le matagofie o le matagofie o le tasi tulimanu o le natura. O le mea matagofie lena, ae o le faʻataʻitaʻiga, o se manatu faigata ua faʻailoa mai i le talaʻaga o le fale lenei, o le a talanoaina i le tusitusiga.

I le vaomatua, i le pito
O le taualuga i luga o lenei terrace o loʻo faia i palasitika malosi - e puipuia ai le aiga mai le timu, ae le o le matauina o le la ma le lanumoana o le faʻavae o le Fausiaina o le "Afā taulaga", pei ona liliu mai, na le manaʻo, e leʻi manaʻo e maua uma lana feagaiga o le Rusia Hut poʻo le Hut "i Karippy War po o le Hut" i luga o Kurichy Pa ". Nai lo lea, o se tutoneti i aso nei, ae fai i le siosiomaga faauo masani. "Mai le amataga, na faʻasaga i soʻo se aloaʻia ma le faʻataʻitaʻiga i totonu o le tusiata ma totonu," na fetalai atu ai Iscow Archive Burdova, na valaaulia e le nofoaga e ona avega. O le iʻuga na filifili e alu i se ituaiga faʻataʻitaʻiga: faʻaaoga le fale lava e pei o tuaoi uma, Pine Neg, e fau ai ma fale, matou te le tutusa ma isi. Afai e sili atu i se taimi patino, o lona uiga o le faʻaaogaina o metotia faaleaʻoaʻoga o le fausiaina o fale e le masani ai, ma, e pei ona masani ai. Ae i le taimi lava e tasi e taumafai e fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻi "ia te ia i le siosiomaga. "I le tolu tausaga talu ai, ina ua amata loa le faavaveina, o lenei manatu," o le mea lea na te fiafia i ai. O le a o mai le Cottage e fetaui ma i latou. Manatu e uiga i le atoatoa o le atunuu fale. "

O le aofaʻiga atoa o le fale o le 200m2: 30m2 ua tofia i se nofoaga o tamaoaiga, ma le 170M2- o loʻo nonofo nofomau. E le tele mo le atunuʻu o loʻo tu i luga o se vaega tele. Aʻo ulu o tagata e ona, o se ulugalii faʻaipoipo, sa leʻi manaʻo e fausia se fale ma taugata tele ma taugata. O le mea autu o le mea sa latou mitiia lava ai - ina ia mafai ai i la latou nofoaga fou, le fiafia ma le le fiafia ma mo lo latou lava aso malolo.

O le mauaina o se taunuʻuga o se taunuʻuga, sa manaʻomia le tusiata e faʻatulaga ai le avanoa i totonu o le fale i se auala faʻapitoa, sau i luga ma le faʻalauteleina o le fale ma faigofie. Mo lenei, ua filifilia le Tusitala o le poloketi e vaevae le fausiaina o le le fausia i totonu o togafiti masani - i luga o fola, ae i tulaga. O le talaʻi faʻatagaina E faʻatagaina le Foafoaga o avanoa, atiaʻe e le gata i tafailagi, ae faʻapea foi.

I le vaomatua, i le pito
I luga o le siosiomaga ma le magafaga, e mafai ona e mauaina mai totonu o le fale, aemaise lava mai le auala. Ma le isi, o faasitepu e setiinatiina e toetoe atoa o uma itu o le fale i aofaiga o tulaga e fa atoa-umi. Ae afai e te vaʻavaʻai i le fale mai le fale mai le fale o le a lua, ma afai o le pito i tua, ma na o ia. Tulaga muamua, faʻapitoa, o loʻo i luga o le faʻavae. O mea uma lava ole aoga aoga ole aoga: Bioner le potu, eletise, potu teu oloa. I le auala, e mafai ona e ulufale i le auala. O le tulaga lona lua o le muamua fogafale. O loʻo iai ni potu umukuka, potu 'ai, potu malolo ma le magalafu, auala auala ma le faletaele. Mai le umukuka e mafai ona e alu i se teʻelega e alu i le upega tafailagi, e alu i le upega tafailagi (o le au teu oloa (o le au teu i latou lava e taʻu mai ai le terora mo le potu, i le isi teracece o loʻo feagai ma le vaomatua. O ana tagata na ona o le fale e taʻu o se siva mo tafaoga, aua e sili atu le muamua: o le nofoaga e mafai ai ona ou faʻatulaga e le i le ea fou, ae o le mea sili ona taua o le sami. E oʻo lava i luga o le fola i luga o loʻo i ai se potu sima, lea e faʻatupu ai le lagona o le malo i totonu o le nofoaga ma 'ai le potu' ai. Afai e te alu aʻe i luga o le vasega o le pilioa potu, ona e pa'ū i luga o le tatala ata, o loʻo sau le faitotoʻa o potu e tolu. I le faʻaopopo atu ia i latou, i le taimi mulimuli, o le lona fa tulaga o le faletaele. Lua potumoe e mafai ona maua a latou lava paleni, e le lava lena mea, i luga o le fogafale lona lua.

"E foliga mai o fafo o le fale e sili atu lona itiiti ifo nai lo totonu," o le tala lea a Jaulia Harmovia. "Tagata uma e o mai i le taimi muamua. E leai se tasi na mafai ona i ai i le lua o fola. E leai se tasi na mafai ona i ai i le lua o fola. E leai se tasi na mafai ona i ai i le lua o fola e tasi "Potu o le fale, toetoe lava o potu uma e faaluaina."

I le vaomatua, i le pito
O le la i lenei potu 'ai ua tatalia i le taimi lava e tolu faamalama. O lea, e toetoe lava o le aso atoa o aso o le taumafanafana. O le potu o taʻavale, pei o isi, laititi meaafale. E faia lea ina ia aua neʻi faʻamalosi le avanoa i le avanoa o le moli i totonu o le fale tele: E ui lava i le tasi, e le na o le faʻamalama. Ma faʻaopopoina ni faʻamalama faaopoopo i lalo o le taualuga. O le fale e fuafua ai ina ia, o le a le eseʻesega o potu moe, e pei o le itu i le itu atoa. Faigata i totonu o le avanoa; Tatala, ae le o le aapa atu o le taualuga ma ae le o mea uma e fesoʻotaʻi ma le tasi i le isi le puipui - o le mea lea e mafua ai le faʻanoanoa o le fale o le fale. "E te fiafia e taʻalo i le avanoa," itulau e tele ai. "I loʻu manatu, ma le manino, ma le mautinoa o loʻo le manaʻomia."

O se lagona malosi e maua ai le faaumaina o le fale i le fale na foia i se tasi mea. Sei vagana ai le tumutumu o faletaele ma i totonu o faletaele ma i le umukuka, atoa foi ma afi afi, isi mata uma o ni laina masani. O pa puipui o le laina laina ogalaau (26cm) o loʻo ufiufi i naʻo le mafai ona sili ona lelei. E faʻapena foʻi, o le taualuga o loʻo faʻagaioia, pipii i le pini clapboard. Ana o le afa-pine laupapa, ufiufi i le tele o faaputuga o le leai se aoga matau.

I le vaomatua, i le pito
Mai le umukuka, laitiiti, ae matamuli, mafai ona e maua i le potu e ola ai, ma luga o le Veranda sa fuafua mo oa o aiga. E faapena fuafuaga o loʻo supa na faʻaaogaina i totonu o isi nofoaga, Toeitiiti lava uma o le la o le tasi mea, e lua alavai i le fale, ae e le vali i le fale, ae e le valiina pe puipuiga puipuia. I le mataupu o loʻo i ai nei, o le vali o le malamalama o le malamalama o loʻo filifilia. Ae i lenei tulaga na faia se filifiliga. Ina ia mafai ona avea le fausiaina o se isi leo nei, ia alu ese mai aga masani, o lanu conturan na filifilia mo le i fafo o le tagata e ona: brown brown (mo le emerald lanumeamata (mo fale gaosi). E moni, na iu lava i le fautuaga o le tusiata, o le "Emerald" na suia i le masani masani o le tautotogo. O ata uma e lua e ave mai le pinotex aoina (pinotex) ma taofi le natura o le laau. O le taualuga e tasi, e faʻavae i luga o le laupapa laupapa o le faʻapipiʻiina o laʻau, o loʻo ufiufi i le le tumau o le kamuta. E le fautuaina le faʻaaogaina o le tineia o mea faʻapea, talu mai nei mea ua sili atu le mamafa mo fale e tasi. O le faʻavae o le fale e faʻapipiʻi ma se faʻafanua masani, ma o le alatele o le faleie i luga o palcon ma terraces ua aoina mai le taʻamilosaga. E, atonu, o le na o le solomuli mai le mea autu o le pine.

I le vaomatua, i le pito
O se laʻau ola ua tumu i le la susulu ... o a isi mea e mafai ona mafai ona mafai ona maua ai le natura matagofie o le fale i le vaomatua? I le amataga, na fai mai ai le fale o se taumafanafana, ae sa filifili tagata e sefe la latou lava mafanafana. O lea la, o fesoʻotaʻiga uma o loʻo galue i le tausaga atoa, ma le tauofoga o le vevela ua fuafuaina mo le malosi o le lafitaga (o se vaipuna o le vaipuna o loʻo faʻapipiʻiina i se potu lanu viole). O le nofoaga e ia te oe lava (faaauupegaina ma se faʻasologa o aso nei), mai poʻo fea le vai i luga o le vai o loʻo ulufale mai i le fale. Taamilosaga Sepletic. Eletise - masani i tagata uma o le taulaga o le vaomatua.

Na faia nei le fale e tusa ai ma le tekonolosi o le fausiaina o fale pusi, ma o lea na o ai mo le tausaga atoa. E le gata i lea, o galuega faufale e solo i le ono masina (faʻatamala), ma le tautoga, o le fafine na faʻatoilaloina. Ina ua maeʻa, i totonu o le tolu masina talu ona maeʻa le teuteuga, ma ua maeʻa ona aumaia le meaafale i le isi tau malulu i lea fale.

I le vaomatua, i le pito
O lenei tamai potumoe e foliga mai e le o latalata i ai aua e maua ai le faapaologa. E maualuga le tatalaina o le faitotoʻa o le fale, ma le vaomatua atoa ma le vaomatua i ona tua e avea ma se vaega vaaia o le tausaga, ma le laufanua o loʻo nonofo i le nofoaga (o le a 90shshot) - mo 90s). Peitaʻi, o faʻavae faavae o Trustriotas faʻaleleia ua uma ona faʻailoa mai: O Le Ueletasi faʻasaoina o le siosiomaga faʻalenatura, o le faʻaaogaina o nofoaga o loʻo iai nei. I le auala, o se tasi o nei foliga o se tele o le ravine i le pito o le nofoaga. Mai lenei susu, mai le amataga, na latou filifili e fai se vai. Ioe, o lea vaitafe, o loo faʻasolosolo mamao ese uma, ae o le a le mea e te faʻateleina ai, pei o lau oe lava faʻasauā? O le faʻatupulaia o le lumanaʻi o le vaega o le vaitafe na fausia e se taʻele. O se vaomatua moni, e talafeagai ma le fale mai le pito i tua, filifili e le paʻi atu i ai ma leai se auala. E tau ai le alu i le vao i le vao e nofo ai i totonu o maa maa ma le tosoina a vao? E ui lava o le isi i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le a faʻapea foi: O le lautele vaega i luma o le fale o loʻo tofi i lalo o le togalaʻau, o le masani ai o le tino gaosi.

I le faʻaopopoina o le fale ma le taʻele, o loʻo i ai le isi fausaga i luga o le tulaga, o se tamai fale lea o le a faʻafaigaluegaina ai le Hostess. O lea la, o lenei vaega gaosi oloa o le a faʻatulaga faʻatupeina atoa fanua 'eseʻese. E fuafua e fasi le "Will" Wild "togalaau. E masani lava, e umi se taimi o le asini o lila, acaia ma Hawthorn o le a liua i mafiafia moni.

Tumau mulimuli, ae o se fesili taua o le tau. Talu ai ona faia le fausiaina o mea uma e tolu i le taimi e tasi, o le tau o le sikuea mita o loʻo fuafua i tuʻutuʻuga o fale uma, vai taele. E tusa ai ma le tusiata, ua tuʻuina le poloketi i le faʻavaʻa o le tau o le tau mo fale o lenei vasega, e aunoa ma le taugata pe tamaoaiga. O le tau o le sikuea sikuea faʻatasi ma fesoʻotaʻiga ma totonu o le teuteuga, a aunoa ma meafale ma meaaiga, e tusa ma le $ 700.

Na taʻu mai e ona tagata 'au na kipoina mai le fale i se auala ou te manatu ai ma le fiafia. O tuaoi e latou te matauina e le pei o isi mea uma, e oʻo lava i mea masani ma latou. Na fai mai Anclector i le fale na o le alu ese. O le a iloa, o le a faigofie ma le fiafia e ola ai, ma o le a manaia le vaai ia te ia. ACHT, moni, o loʻo manaʻomia pea mai le atunuʻu?

Faitau atili