Fale, taele ma sina psychechonalysis

Anonim

O le fale o le fale ogalaau e fa ona o le 400 M2 - o le Endbodut o le miti a tamaiti a tamaiti e uiga i lona lava fale.

Fale, taele ma sina psychechonalysis 14253_1

Fale, taele ma sina psychechonalysis
Mai lea itu, o le fale foliga pei o se faʻataʻitaʻiga o le Siamani Medieval Butactionspession, ma se pogisa vaitau e mafai ona faʻalauteleina le lagona
Fale, taele ma sina psychechonalysis
E leai ni folasaga o futevafi i luga o le faletusi, e ui lava o lea o le a le vaeluaina o vaalele e fa o vaalele. Ina ia mafai ona talitonuina le mamanu, faʻaaogaina e le gata o uelemei, ae uamea foʻi lagolago natia i lalo o le vaega o le palakalafa ma le sima
Fale, taele ma sina psychechonalysis
E oʻo i le ata e mafai ona vaʻai i le tele o le maʻai o le magafagafa e faʻapipiʻi atoa mai le piliki mo tulafono uma o le chimney. TV ma isi mea faigaluega e le fetaui lelei ma le vaega o totoe o le faletusi o le faletusi, ae o le fale faaonapo nei e le mafai ona mafaufauina e aunoa ma nei uiga
Fale, taele ma sina psychechonalysis
O le tioata o le Darker na tuua le Interinal Passcony foliga le masani ai (tamai taumalulu togalaau). Ae o le uluaʻi avanoa o le masani filifiliga fofo faʻafitauli o loʻo avea ma autu autu o lenei fale.
Fale, taele ma sina psychechonalysis
Mai se tamai malulu togalaau, e mafai ona e o i luga o le tatala ata, faaloaloa toetoe lava a le o le fale atoa. Nofoaga Sili e mafaufau ai i le la ma savali i timuga timuga
Fale, taele ma sina psychechonalysis
Faatasi ai ma le fesoasoani a wicker meaafale, o le potumoe o loʻo aumai e le toe aoga, ae o le le mafaufau lelei. Gauai atu i le mea e faʻaaoga ai meaʻai mo le vevesi
Fale, taele ma sina psychechonalysis
E oʻo foʻi i luga iina, i luga o le Galulue, lea e mafai ona paʻi atu i ai le 'aʻai ma le malamalama, ona o le "palota"

Fale, taele ma sina psychechonalysis

Fale, taele ma sina psychechonalysis
E ui ina oo le faʻafitauli ma ua taʻua o se taumafanafana, ae, e tusa ma le pule, e fiafia lava e nofo iinei i soʻo se taimi o le tausaga. O le mea autu o loʻo i ai se kamupani lelei ma mumu i le ogaumu. Aota timu ma kiona o le a tumau pea ona sefe se taualuga
Fale, taele ma sina psychechonalysis
Fuafuaga o le fola
Fale, taele ma sina psychechonalysis
Fuafua o le fogafale lona lua
Fale, taele ma sina psychechonalysis
Fuafuaga o le fola

"Le fausiaina o se fale na miti mai i le aʻoga, e te le manaʻomia e avea ma tusiata. E lava le i ai o se manatu saʻo o le mea e te manaʻomia pe faʻafefea ona faia le inisinia fuafuaina," O Denangy O Gotlotzvan, na faia lona lava fale o lena.

Fale, taele ma sina psychechonalysis

Fale, taele ma sina psychechonalysis
O le pa o le pa ogalaau foliga mai e faʻaalia ai le taʻutaʻua mataupu "o loʻu fale o loʻu olo lea, e tele lava o le fausiaina i lalo o kamupani. O le Vaʻaiga o le Totoʻaga Tāgatasiaina. Ua o atu Elitene o Evagelia i se isi auala, ma talitonu e leai se tasi na te suʻesuʻeina o ia. faiga faʻapitoa ma ata o le faʻavae ma le fogafale muamua. O le isi itu na fausia e ala i ata na foia o le mea na suia, o le gaioiga fou o lona tino na suia . Mo nisi ituaiga o galuega, e eseese konekarate na tosina. Ma o le tasi o latou na faia uma ituaiga o le ola lagolago, faavae, fausia le pine pili o le fola. Ma le lautele o le fale i le fale ma Taele. O le lona tolu o loʻo auai i totonu ma fafo o le teuteuina. O luga o le magaluga ma ventives na galue ai se ate ma le fasefulu-tane aafiaga. O lē e pule lava na faia ma le puleaina faifai pea i le faʻasologa atoa, ma le faʻatau o mea (e ala i le ala i tua atu o le Moscow Region). I se isi, sa ia faaauluina manatu fou ma toe foi mai afe o fesili, ma na tulai mai i le fausiaina auala.

Fale, taele ma sina psychechonalysis
Ma mo le potu 'ai, ma mo le potu malolo iinei e pei o ni meainu laiti ma tele naua avanoa. Ae o le faaluaina o le leotele o le fetu o le fetu ma le malamalama e faalelei ai le matagofie o lenei potu toetoe lava o le tele o le tino, na aveese ai le tele o le malosi ma le lua tausaga. Ae sa na o le fale na ou manaʻo ai, sa ou manaʻo i le tofoina ma manaʻoga o tagata i luma o lumanai, ae talafeagai ma la latou vaʻai i le lalolagi o loʻo siʻosiʻomaga, o le gaioiga a o latou agaga.

Ae o lea, o lenei metotia i le fauina na avatua i le 40% - sefeina o tupe. O lea la, nai lo le masani o fale, o se mamanu faapena o le $ 400 mo 1m2 e aunoa ma le faamaeaina o le tagata e umia na tuu i le aofaiga e $ 250 mo 1m2 aunoa ma le faamaeaina. Ia vave faia se faʻailoga, o le tau e mafai ona o le na o le pau lea o le fale o loʻo tuʻufaʻatasia le fale e tuʻufaʻatasia tulaga o le tusiata, o le inisinia uma i totonu o le galuega fale ma, e le aoga, i le setete o latou lava malosiaga e faia ai le tele o taimi-o le faʻaaluina o le vaega mulimuli o totonu. E aoga pe aoga faʻaalu le lua tausaga o le olaga mo le fausiaina o le fale, e filifili e taʻitasi mo ia lava. Ae toe foi i le fale na faia na faia e le fale na faia e le tusiata ae le o le fale o le fale o le tagata.

I le fausia o falaoa fa, e ui ina o loʻo vaʻai mai le auala e faigata ona talitonu iai. O le vaega atoa o le 400m2, lea o le ola e tusa o le60%, o isi mea uma o loʻo tuʻuina atu i lalo o nofoaga faʻapitoa (tautua, faletaavale potu). O le mea o loʻo iai le osofaʻiga poʻo le potu pito i lalo - o le mea e gata ai na fofoina ai feeseeseaiga leaga o le eleele eleele. Achendak na muamua fuafuaina, ae i le taimi o le fausiaina o 'au na suia lona mafaufau e faʻaaoga ai se nofoaga tele ma ofoofogia i lalo o le taualuga, 25M2).

Fale, taele ma sina psychechonalysis
O lenei fale e tatau ona i ai ni vaega puipuia puipuia mo le fiafia i taimi uma. O i latou oe na fatuina se matagofie matagofie ma valivaliina o se aiga fiafia ola i taimi na tatou amata suʻe atu ai le fale e pei ona masani ai, a o le a faʻaauau lava ona tatou agaʻi atu i lenei faʻatonuga. Ia, o le fogafale tolu, lea ua faʻaigoaina o le aiga, e aofia ai se matai potumoe (24m2) ma se faletaele, pei o le tupuaga i totonu Vaʻai o le faletusi o loʻo tatalaina mai le magalafu (lua foloa). Nofoaga Lautele (O lenei potu valaʻau le pule), lea e tuʻufaʻatasia ai galuega a le potu malolo ma le potu 'ai, e 40m., O le maualuga o le taualuga - 7.0m. Faafetai i le potu lea ma sipela i tafatafa o le umukuka (23m2), o le fogafale lona lua na taʻua o le "vaega", ona o le aso autu o tagata o loʻo pasiaina le ola o le aiga. I le faʻaopopoga i "Sui Lautele" nofoaga, e i ai lava e toalua tamaiti 12m2 taʻitasi. E moni, a o le aiga e tasi le tamaititi, i se tasi o ia na faʻaaogaina le potu moe o matua. O le le mautonu, o le foloa muamua e aofia ai le lua sone: faʻatekinolosi "(iinei o le boair potu ma faletaavale) ma le faletaele (24m2) ma le faletaele (12m2) ma le faletaele (12m2) .

O le manatu autu e faʻavae i le fausiaina o lenei aiga le masani ai o le fausiaina o se nofoaga lelei mo tagata uma o le aiga. Ma le isi, i lalo o le faʻamafanafanaga, ae le gata i le avanoa fua, le talafeagai, i le i ai o fofo uma, ae o le iai o le faʻamamaina o fale, lona malosi . O a nei mea e sili ona taua i le tala mai e le tagata e ona le filifilia o mea ma tekonolosi. E tusa ai ma Eune, i fale lagolago uma e lua-tolu-taimi le teuina ai tupe. O se faataʻitaʻiga, o se fale sima e faigofie ona tatalia ta se fale e lima-tala, lea e alu i lalo o le eleele i le 3.5m. E moni, o lenei tali ua taua tele le tau o le poloketi, ae o le fale i luga o se tulaga faapena o le a sili atu le umi o le faavae, e le afaina ai le paso O le a le gaoioi.

O le fale autu mea o pine ogalaau ma se lapoa o le 25 cm. E le naʻo le feʻaveaʻi o le tasi ma le isi, ae o loʻo tuʻuina i le aluga o le moss (o le paluga o le sphagnum ma cucosushkina flax). O avanoa e maua ai e tagata masani. O ogalaau uma e le ui ifo, ae ua le lava inafa. Ma fafo, ua tuua lapotopoto, ma i totonu o chips pei o se pa. O fafo atu o le ogalaau o le fale o loʻo ufiufi i Duffitex (Siamani), faʻasao le fausaga o le laʻau. E tusa ai ma le pule, O lenei Dye o loʻo tautua i o tatou tau e sili atu le umi nai lo isi, ae e le talafeagai mo galuega i totonu, aua e i ai se le tumau le le fiafia o le manogi. VOTCHCHYCH, Mo se faataitaiga, mai Pinotex, lea ua tumu i fausaga uma laupapa i totonu (pa, fagota, faasitepu, faasitepu, togi, tui).

O le vaega faʻapitoa o le fola muamua e faia i piliki, faʻapipii mai totonu ma fafo. Ae afai o totonu lea o se faigofie paepae paʻepaʻe, sosoo ai ma le itu i fafo, o le lanu-lanu-lanu siked, lea e tuu ai le "fula. O le fofo e faia mai se pese paʻepaʻe e le suia le aotelega o le kolone, ma o se ofe dye i le tele o masima masani. E ala i le tumau, o le tali o le pei o se mafiafia o semlili porw comporge ma laiti papala. O le metotia o le talosaga i le au fai e taua o le "Spray". Vavaeʻese vaega o puipui o loʻo vavaeeseina e le maʻa masani, faʻapipiʻi i luga o le manoa grid.

Stylistly House latalata i le tagata e te fiafia i ai le pule masani i le va o le afa afa-taimi tusiata. Taulaga i lenei taualuga o le taualuga. Ma o le a saʻo e faʻamalosia ai i le faʻavae masani, ae ona o le tele o nofoaga, o le taualuga o le taualuga. O le mea lea, na latou filifilia le moli samasama muamua - Onmimetric Mea "Ondalin", e ala i le taugofie le tau, ma suia pe a tatau ai pe a tatau ai.

O le mataupu silisili o vave ma tiga suia o le tasi elemene i isi e faʻavae i luga o le faʻavae o le tele o potu. Afai o le vaeluaga muamua ma lona lua, o pa puipui o loʻo tatala, o le pito i luga ma puipui ma le faʻamaligiina o eleele, e mafai lava ona toe tau toe teuteu ma le fufuluina ma le fufuluina o le isi mea, e pei o se ie.

Mo faamalama uma, ma o loʻo i ai i le fale e sili atu nai lo le 35, faʻaluaina faamalama na faʻatonuina e tusa ma ata a le pule. O faʻailoga ma tamaiti e lua-glashed Windows e lua, i totonu o isi potu e nofofua. Peitai e le afaina lenei mea o le fale e nonofo ai e faʻatumauina le vevela malu i soʻo se taimi o le tausaga.

O le fale ua fausia mo le tumau nofomau, o lea o fesoʻotaʻiga uma i totonu o le taulaga. E oo lava i le sela iinei e le ogatasi, ma le lotoifale (nofoia). O le vai o le vai i totonu o le fale o le fale o le lotoifale o se lotoifale (lelei ma pamu), kesi autu kesi. O le vevela i totonu o le fale o le vai, o le faʻamafanafana o loʻo faatinoina e faʻaaoga ai se kapoti ponaivi. Naʻo le tulaga o loʻo iai le faaleoleo o le eletise eletise. Afai o le eletise o le a tapeina e le faalavelave, e mafai ona e faʻaogaina se tele o afi afi. Ioe, e le mafai ona faʻatatauina le atoaga o le gafa o le fale, ae e mafai ai ona faʻaauau le mafanafana vevela mo le olaga.

Fale, taele ma sina psychechonalysis
Moni ioe moni, ae le o simisi meafalefale mai i le ofisa ma le faletusi- o le mataupu o le mitamita o le talimalo. Nofoaga O le tulaga ma lona lototele i mea lilo e oʻo lava i uo vavalalata i le auala, o lo oi luga o le mugalu, e pei o le fola lona lua, e tatau i le eseʻesega faʻalua. O le maualuga o lona paipa o le 13m. O mataʻituina atoa le puʻeina atoa o piliki, ona matua faʻafiafiaina ai lea o le tele o mea, e tusa ma le 5thtton. E masani lava, leai se itupa o le a mafai ona tatalia ai se isi avega. O lea, o le afi afi e i ai le faavae-tutoatasi faavae ma le loloto o le 3.5m. AEXEXECERASHASE TETEE O LE MULIMULI O LE MULIMULI O LE LOTO AOAO MANATUA E lagolagoina le sitaili o loʻo lagolagoina le mea o loʻo taoto ai le afi. O le tele o le lapoʻa o suauʻu suauʻu suauʻu apa o le vela o le fale atoa ma le kesi boleile umu o loʻo teu.

I le faʻaopopo atu i le fale, e i ai le taele (56m), o le taumafanafana i le magalafu ma se tusi lesona faʻatafuna. Na fausia le taele ma teuteu i ni fale muamua, o le mea lea na ia te ia suvimea. Faʻaopopo i le potu faʻa-aʻa, o loʻo feʻei ma le potu malolo, o loʻo iai pea se potu popole i le fausaga (30m2) i luga o le fola lona lua. O iinei na oʻo ai tagata e ona vagana ua maeʻa le fale. O lenei e mafai e le au valaʻaulia ona nofo i totonu o se tamai fale, asiasi ane i ai mo ni nai aso. Ua maeʻa le potu malolo e faʻapea foʻi ma le pito i luga o fola i le fale, - Plasterboard. Ina ia mafai, e le o lafoaʻi mai le susu ma le auvai i fafo mai i le faletaele pito i lalo, o le potu pito i lalo o le mafiafia o le claming palu ma moss. O foliga o lenei matata, na fausia e o tatou tuaa, tele o tausaga ua tuanaʻi: o le tele foʻi oe o loʻo i totonu o le vai taele, o le sili lea ona manaia o le faʻasee.

Fale, taele ma sina psychechonalysis
O le fa-faleʻoloa le fale, o le taʻele o le taʻele ma mea uma, o se teltrace ma e oʻo lava i se lima-faia, i luga o lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo iai mea uma mo se olaga filemu i le natura. Ae o le mea sili ona taua o se vaʻaiga vaʻaia o le miti miti a se isi tamaiti e uiga i lona lava fale atoatoa e latalata i le taʻele o le vaipuna o le 'auʻa e latalata i le taʻele. O loʻo ia te ia se faʻala faʻapitoa mo le ulufale atu i le ulumatua, o le vaipuna lea, ae le o le vaitaʻele. E leai se ofuga tele (o pa e faigofie ona faʻapipiʻi, ma o matafaga ua lafoina i maʻa masani), leai ni faʻamama faʻapitoa (i le taumafanafana e ola ai. O le loloto o le vaipuna o le 3m, ma le maualuga le faʻatumuina o loʻo umiaina le 45 tone vai.

O le mea moni o loo i ai i luga o le '' upega tafaʻilagi, i totonu o le fale ma i totonu o le taʻele, o le tusitala o le poloketi, o ia o le e ona le tagata o le methageny got ftonzwan, e mafai ona taʻu e le aunoa. O mea uma lava, e uiga i loka uma, ma maa uma o le i totonu, na te iloa lelei mea laiti i lona lima ma lona agaga. "Ina ia fausia se fale lelei," o le tala lea a Evalsey, "E tatau ona e iloa le tele o ni laki ni teʻena e aoga ai le tele o tausaga, e le tele foi o tatou matua. Asiasia, pe a o latou na galo uma. Athens e te manaʻomia mai le amataga e te alofa i mea uma e te faia. O mea laiti uma ... "

Faitau atili