Toe foi mai o le maa

Anonim

Avanoa ma le malosi malosi e tulaʻi mai i le Junction o Archauc moffifs ma maualuga Tech style. Toe fausia o le "Tidka" vaega o le 125 m2 i se fale fou.

Toe foi mai o le maa 14257_1

Toe foi mai o le maa
Maualuga Tech Hyty Littlement E aliali mai i le ala savali. O le kalapu faʻaata ma se uʻamea faʻapipiʻi ma uʻamea ma tioata ma tioata faʻafefeteina le saʻo o le vertical rhythm avanoa
Toe foi mai o le maa
O le fola i le alatele o le faia o le cottovenetto maa male. O le "Aged" Text - o le sana i ai uma o le sili ona tutusa lakapi
Toe foi mai o le maa
O le potu malolo na mamanuina o se avanoa tuufua mo le galuega a le au talimalo.
Toe foi mai o le maa
O le sipelaina o le kofe laulau e mafai ona suia: Pe a o le tele o malo e o mai, o lona 'au e oso aʻe i le maualuga o le maualuga ma tautua o le faʻaauau o le laulau' ai
Toe foi mai o le maa
MODAC Panno Padian o Tatiana Amerovovolo- teuteuga-uluaʻi ata, lea e aoina ai le moona o le aniva ma bonics. O le tuʻufaʻatasiga na faia ma le malosi, tuusaʻo i luga o le puipui, faʻaaogaina le faʻatonuga tuʻusaʻo metotia
Toe foi mai o le maa
Mai i vaega taʻitasi o totonu, fou, e leʻi fuafuaina o loʻo tatalaina. View mai le 'ai o le nofoaga i le ala savali
Toe foi mai o le maa
Faletaele mamanu e faigofie ma le laki. Lilac ieseti, tusi mai o le faigofie geometric foliga o ata matagofie- suamalie mo manatu faaonaponei e uiga i sitaili. O se mea e le masani ai le atigi. E tusa o le tolu taimi e lautele atu nai lo le masani ai ma foliga tutusa le kopi o le taele.
Toe foi mai o le maa
Totonu o le koluma i totonu o le potumoe, inisinia fesootaiga o lo o nana. Le manaʻoga e faʻamama le mea faʻapitoa "faʻatumuina" tautua o le fausiaina o le muamua o le muamua mostac ad)
Toe foi mai o le maa
O le potumoe ua mamanuina i le faʻaopoopoina o le tasi i le isi i le isi i le lanumeamata ma piniki ata
Toe foi mai o le maa
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Toe foi mai o le maa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

O lenei totonu o loʻo fanau mai i mea feeseeseaiga. O tagata e ona o le fale mautotogi o faatufugaga, o tagata atamamai o a latou uo mai taimi tamaiti. Mauaina o loʻu manatu lea o loʻu manatu i le tele o le fale e tatau ona i ai. IVOTE INO: Space ma malosi malosi e tupu i le faʻafeagaiga o faʻafeagai - bionacs ma sitaili o le High Tech, Filemu ma Faʻaupuga, ni mea sili atu ma onapo.

O le fale mautotogi i totonu o le ogatotonu o Moscow, i se fale fou. Ina ua na faʻatauina, sa masani ona masani, i le mauaina o se atigipusa (sii i luga o le sima ma le taualuga), lea na faʻatulaga ai le sitaili). E ui i le mea moni o le fale fou i lona nofoaga ma, e tusa ai, o le tau o le sikuea mita e fesoʻotaʻi ma le faʻaumaina o le Elisate, o le faʻamanatu lelei e manaʻomia. O le ata o fola na ave ai le toe faia. Faʻafaigofieina foi le puipui o le puipui, ma na oʻo foi i le vaega o inisinia fesoʻotaʻiga i se isi faʻavaeina o avanoa.

Mo mafuaʻaga autu, o le toe faʻaleleia tumau i le tausaga ma le afa. I lenei taimi, e tele naua mataupu na tupu, ua i ai nei, pe a fiafia tagata uma, e foliga fiafia. Muamua, o le fausaga na faʻatinoina e le au faifaʻatuina le kui i le pu i le fale maupuʻe e lata ane. O Kokatara, na liliu ese lava solofanua i tagata ma soo se lagona malie, ma o lenei mea na tupu, e le mafua ai se afa, ae na o le avea o se mafuaaga o tafaoga faamasani. Sa fai sina leva, ma se talosaga e faʻatumu ai le toe faʻaleleia poʻo le galuega o le galuega ua valaʻau ... mai le Kremlin. E foliga mai, o se tasi mai tagata pito i totonu o le fale ua lelava i le pisapisao o le fausiaina. O iʻuga o le galuega na amata ona faia ni meaʻai, i le malepe ma faʻateʻa i le afiafi, lea na avea ma mafuaʻaga o le siʻitia o taimi.

Mostac o se tasi lea o le tele o auupega a le fofoga o mea fou o teuteuga ma faaaoga. O le upu "Mose" e sau mai Latina Muvivium ma i le Faaliliuga o lona uiga "galuega o mus." O lana tala na afua mai i le seneturi III. BC u. Na teuteuina moli mosnels ma maota ma fale o mauoa ma fale o mauoa o loo iai pea i Aikupito anamua. Faataamilo Esonisi, ona fausia ai lea e le malo o Roma, o akanic na faataatia esega o manu, ma manu felelei e faʻaalia ai laʻau ma le tele o laʻau. Talaaga, e le lua tekinolosi o lenei faatufugaga: Roma, fausia i le tuufaatasiga o nai laʻititi ma le maa, ma filifilia ma le faʻaeteete le tasi i le isi. KMOZACA sa talanoa atu i le tele o taʻutaʻua taʻutaʻua. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻaaogaina e Antonio Gudi i ana elemene i ana galuega, e oʻo atu i uʻamea pugs mai fagu apamemea. O nei aso, o Mostac o se tasi lea o lauiloa ma taugata ituaiga o nofoaga. O le palakalafa sili ona filogia o mea: maa, tioata, fai ma fai ma paranesi, uamea.

I le talosaga a tagata e ona, o le avanoa ua faʻamoemoe e vaeluaina i totonu o le lua interpoley sone - tagata asiasi ma tumaʻoti. O sea malosiaga faʻataʻitaʻi na toe faʻalelei e lua foliga o le olaga o le tagata e ona. Soda, o tagata e sogasoga ma talimalo, latou te fiafia e aoina kamupani tetele tele. Itu mautu, faʻateleina le aiga se tamaititi e manaʻomia le filemu ma le mafanafana.

Ia tatou toe fai mai o nei manaoga e faatinoina, ma lelei tele. Mauaina i totonu o le fale mautotogi, e te vave lagona oe i se bohemian bohemian potu, ma muamua latou te le mateina foi o le i ai o isi nofoaga (o loo faia se vateatea ese). "23 Sa o mai tagata i le malae taufaafefe ia matou," o le tiapolo o loo faamatalaina. "Ma e lava le avanoa e sui ai le tamaititi."

Na sili atu le faigata i le aythetics. O le pule o le fale, se ua lauiloa manatu, o se lagolago talafeagai ma faʻapitoa faʻaiuga, teena nisi manatu o manatu, talitonu o le a vave ona faʻaputu pea ma faʻalauteleina o latou olaga. (Ae le i o agai, o le aiga na nonofo i se tamaʻi falemaʻi e lua, ae ou te manaʻo e alu i se taimi vave.) O taimi e popole ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faasaga i le tala mai le tioata faʻanatura ma taugata puipui. O le tioata, i lona manatu, e ono matautia le tamaititi, ma ia puipui ... e iloa tagata uma e faapea o tamaiti latou te fiafia i ai. O tagata mamanuina, i luga o le sili atu, sa i ai i luga o mea taua meafale ma venetian plaster ma le pronel aafiaga a o latalata auala o le lautele lautele o le lautele o le lautele o le lautele o le lautele o le lautele o le lautele o le lautele o le lautele o le lautele o le lautele

O le iʻuga, na latou maua ai se fetuunaiga o fofo. O le amataga o le fuafuaina o manatu o le faʻasaoina ma sina faigofie faigofie. O le sili ona manatua metotia, "pepa pisinisi" tusitala-adaic panel mai maa tatyaana yoaaana yoaf gifus, o loo iai i totonu Sa feagai nei vaega ma Habimonies ma mataupu taua. O lea, o le potu o le tamaiti ua fai si lava o sina mea i se eseʻesega atoa. Lenei e faʻaaoga taugofie ai mea le fiafia ma meaafale, aua i nai tausaga uma na suia uma nei mea.

Peitaʻi, toe foʻi i le fuafuaga. Muamua, o loʻo lamatia o faʻasalalauga o fesoʻotaʻiga o loʻo i itu uma e lua o le faitotoʻa i le fale mautotogi. Talu ai na taofia se pulega talafeagai, na filifilia ai le mafutaga ma faʻapitoa "faʻatumu" I le taimi e tasi. O se vaega o fesoʻotaʻiga na faʻaliliuina atu i se maopoopo i le itu taumatau o le ulufale atu o le potu faʻapitoa. O le iʻuga, o le vaega o le ala tele na faaitiitia laititi, ae le lava: O le fauina o loʻo fuafuaina pea e faʻaitiitia ai mea (5-7 fasi i fafo). O le tagata ua afaina na aumaia i le matagofie. O le foliga ma le tele o le alatele (faʻailoa, ma o le aofaʻi o le kapeneta) e faʻamasinoina i le nofoaga o le siʻosiʻomaga o le potu malolo, o le vaega autu lea o le potu malolo o le potu malolo.

Nofoaga nofoaga o se potu tele ma avanoa i le Loggia. O le ea i totonu o loʻo faʻamamafaina ma maualuga e tolu-mita o le tele o faʻapotopotoga e aunoa ma nofoaga sima. "Aisea ua le maua ai le maualuga, pe a tele isi metotia e faʻatagaina ai oe e faia le avanoa avanoa!" - Fai mai le tagata suʻesuʻe o Tatyyana Egorova-polejninov. I ai i le potu malolo, e te malamalama e saʻo o ia. Mo le faʻataʻuliina o le ata, o le tutusa o le pulou lea e tutusa ma puipui. Venetian Plaster ma se phanl aoga, o le tupua i luga o le vaalele i luga o puipui, e mafua ai le taufaasese o le sami, i totonu o le sami. Tamoe agai i luma, tatou fai mai o se faʻaupuga tuʻutuʻuga o loʻo iai i potu umi, vagana ai le vasega pepe. O se mea faʻapitoa lea e faigofie ona faʻaleagaina pe a faʻaaoga, ae i totonu o lenei tulaga o se galuega moni o le faatufugaga o faatufugaga (o le galuega o le masxey Naracovich).

E tusa ai ma le tekonolosi o le apalai, e le o ese pharl mai le sima lea o le sami vanimonimo, ae ua mafua ai le eseese matagofie o lagona. O le lamolemole lemu i le tasi i le isi piniki, lilac ma le lanumeamata lanumeamata e faʻatauaina le penina penina i totonu o atigi sami. Faafetai i lenei lava, o le avanoa mai vaega eseese o le a manatu ese atoa ma, e pei o COMELELELELEM, o loo suia pea le lanu. Ia, o le taʻaloga e iai le leleiga o le taʻaloga, latou te aumaia le mau faʻafafataʻi ma eseese i totonu, a leai foi e faʻalavelaveina ma le tele o le matata .

I le vaega o le avanoa pe a fai e le masani ai le malamalama, umukuka ua faaauupegaina. O le ata o le umukuka e faʻamanatu uma ai Iapani mimilo ma le sitaili o le sefululima o le seneturi talu ai. O le laupapa mai le pogisa o le kiona, o le vateatea faʻatusatusa ma le faʻasoa malamalama i luma. Malupuipuia faia mai le fafie uliuli, o le ata o le ata lea o le ata.

I le piggy bank o manatu

Toe foi mai o le maa

Teuteu ese

O lea ua le mafai nei le mafai ona fuafuaina nai lo le taimi o le faʻamafanafana o le a mafatia i o matou tagatanuu tele, ae o le mea moni o loʻo tumau: O le faʻamatalaga na ulufale ai i le tulimanu o le potu. E manaʻomia le faʻatagaina o le faʻafesuiaʻiga i le matagofie o faletino ma tagata mamanuina: I le taimi ua mavae sa tele ai auala e fufulu ai le "pupuʻu" o loʻo tu mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata mai le mata. Na liua i latou i pou teuteu teuteu, natia i tua i le tafaoga ma e oʻo lava i le fesoasoani o ni isi faʻaopopo tulivae ma seevae na tuu i totonu o le fanauina o puipui.

O lo matou faaaʻoaʻoga a nei, e faʻasino i le aiga "teuteuga o komiti", o lona uiga o le "Anger Pilastersters." O le tino faavae o le fuafuaina e le o le faafuasei. Faʻailoga ni autu mo le ufiufi ufiufi le failauga pito i luma, ma lona marimi Fana na filifilia. Tele saʻo, o le sami o le sami, o le aoauli o le tele o tausaga i le eleele ma faʻatu ai le lalagaina o isi mea i totonu o papa papa. Ma o le mea moni, o loo i ai a matou faiga o lima o lima tagata o loʻo faʻaaogaina le gutu o le sami na potopoto i luga o matafaga e teuteu ai se mea e oso ai. O le uluaʻi ata o le tagata asiasi pepa o tagata mamanuina o Tatyana Yerorova-Boundodine ma Palaves Timoshisky - e masani ona teuteuina i vaega taua. I le tulaga, na manatu tusitala o le faʻafitauli o le paipa i le taumalulu malulu, e ogaoga tele le tele o le galuega-tekonolosi.

O le tuueseeseina o le kuka o le upega tafailagi mai le malo, o le tufatufaina masani o le fola laupapa ua faaaogaina. Sei o tatou i le umukuka ma le faamalama, i le mea ua fuafua ai ina ia tapenaina se matagofie togalaʻau a le togalaʻau, na faia ai se pusa laʻau, o loʻo feagai ma Paulo. GETSP Space i luga o le semi-Oak Cirqutt Laupapa. E foliga manaia tele ma manaia, mafua ai le mafutaga pe o le utu o le vaa, pe i le potu mo siva. O le itu, e le minoi, "moni", "Faigofie" folo. O le isi taimi matagofie: o le suiga mai le taʻele i le pamu ua tapunia ma se manifinifi uʻamea faʻapipiʻi ma nsvets. O le faʻafeiloaʻiga i le agaga o le Horsite Tech Style sa talafeagai ai iinei e faigata ona latou vaai i le auala e mafai ai ona foia lenei node.

Asthetics Hill Tech o loʻo i ai i le mamanu o le nofoaga o meafale potu. O se laulau 'ai ma le uʻamea faʻavae ma se tioata tioata e faia e tusa ai ma le tusi a le tusitala o le PADASUSUSHINGY. Na avea ma mea e afaina ai ergonomic ma teuteu, toe fai o galuega a Rusia. Na maua e ana tagata e ana se laulau mekasini, sa i ai foi i tioata ma uamea. Pe a oʻo mai le tele o malo, o lenei laulau e tautua o se faʻaauauina o le 'afa.

Meafale ma uamea faavaa - o se tulaga taua o le mamanu o aso nei. E tusa ai ma le tasi o talafatu, sa fanau le manatu i le 1925. Faʻapipiʻi e Canuhaus - o le ata o le lumanaʻi o le lumanaʻi o galuega taufaʻafeʻau o loʻo tautua ... o le uila ma uila uila. O le fou o le atinaʻeina o le uʻamea na muai iloa o se mea manaia o le gaosia o mea teuteu fatuga ma laina. O le ata o meafale ma se uʻamea faʻapipiʻi sa fai i le misia Van Der Rye Rye ma le Corbustier, aua le taʻua o latou sili ona taʻutaʻua lauiloa. I le tulaga ma le 40s o le seneturi talu ai, o le autu o le malamalama susulu na avea ma puna o meaafale i le mamanu. Ina ua maeʻa le le mautonu na mulimuli i le Taua Lona Lua a le Lalolagi, o le isi spolash o le tului i totonu o le uamea o loʻo i ai ma le hoodaday o le maualuga o le tech style i le 60s. O meafale mai nei ma le sternisemea uʻamea uʻamea vaega o se fau fale. I le tuʻufaʻatasia ma le tioata elemene, e fetaui lelei ma le totonu o totonu o le toetoe lava soʻo se sitaili, e aofia ai le le faʻaaloalo.

O tioata tioata e latalata i le selea o le pacerograr moccoverative. I luga o a latou mea teuteu galuega a le 'au a le' au, o loʻo tatau ona iai i totonu. O le mea faafiafiaga o loʻo foia ai le saʻo: O le sofa i totonu o le la-lanumeamata tamaʻi tamaʻi paʻu, o le a agai mai i fafo mai le fale tuai, TV ma le vitio meafaigaluega. E oo lava i le faʻamafanafana o mea e faʻamalieina ai le sitaili o le tekonolosi maualuga e maua ai le ario ni abular viila e gaosia e se tasi o le matata a le Rusia. O faamalama o loo afifiina ma malamalama malamalama ua manino, e ese mai ia i latou, o loo iai ni ie laupapa, ma le tuufaatasiga o ituaiga o ituaiga ma faaonapo nei.

E ui i lea, taʻitoʻatasi mea taua o le tulaga faʻaaliga faʻapea. Muamua, o le foliga e tosina ai pamac panels. Tatyya Egorova-Bouroniva Faʻaaogaina ituaiga mea i ona oa: Ceratekis, iliili, pulupulu, atigi sami, uʻamea, uʻamea mo fesoʻotaʻiga sami. O lenei metotia tulaga ese, e ese mai le motaga i se aʻoaʻoga ma e le mafai ona kopiina, aemaise lava o le vaega e faia e le tagata lava ia. Mostinoc mamanu o loʻo tuʻuina atu saʻo i luga o le pito i luga o luga o luga-taʻua tuʻusaʻo seti. O tuʻufaʻatasiga e faʻateleina, ae faʻatatau i soʻotaga: O se laʻau fugalaʻau, faʻaputuga manu o loʻo ola i totonu o latou olaga, tosina mai ai manu. Ou te fia mafaufau e le gata i lea, paʻi i maa ma atigi taʻitasi, e taumatemate mai ai le loloto o le taimi na oʻo mai ai nei au mailei suʻesuʻe na sau ai.

O loʻo i ai i tagata e faʻatatau i le ata o loʻo iai i totonu o le mamanu o nofoaga tumaʻoti. O fale mautotogi o le a auai i se auala ma pa puipui o le loloto, saturages teracotta lanu. O se avanoa malosi, malosi, faamanatu atu i le Moorsh Architessium, aai o le la e lanu i Matu o Aferika. Faʻafuaseʻi, ua suia i le toʻafilemu o le potumoe - Iapani sitaili ma bonic morifs faʻalauiloaina e tagata faigaluega, e tau le maitauina. Sikuea pepa moli i lalo o le taualuga o lologa o le potu ma sina malamalama. Moega o se mea moni "pusa ma se mea lilo." O le ulu o le ulu o loʻo i ai se tamai teuina o faiga, e tatalaina i le oomiina o se faʻamau o le faʻamau (faʻafetai i le tutusa maualuga tekonolosi). O le Bonics o loʻo faitauina i le Windows mai le seasea lanumeamata ma le lanu enaena (o loʻo taʻua ai o "marsh maa") Puipuia sipela i totonu o le potu malolo, taui mo le le lava o le teuina nofoaga i le ala savali i le ala savali. Na i ai le nofoaga mo le masini fufulu.

O le faletaele o le faletaele ma le faletaele e "o loʻo nonoa i le fesoʻotaiga ma feololo, o tatou manatua, o loʻo matou manatua, o loʻo iai se potu faʻapitoa i le faitotoʻa ulufale. O se filifiliga atoatoa lea na faia se isi faʻaopoopo: Na mafai ai ona faʻatulaga se tasi mafanafana o le fola mo se ulufale hall, faletaele ma le faletaele. Ua iloga e le au e mulimuli ane i le taofiga o le taofiofia o le "Sinart Pat" ma na o ni nai fusi ma se ata uliuli ata. O le faletaele e teuteuina i le lilac Gamma, o se tali le masani ai o le lanu na manumalo i le Chrome-Plated Seamsists ma Expequite Plumbing. Meafaigaluega faʻatulagaina tulaga: Hydromassage Wall, taʻele ma eseese auala, Basekyan, faleuila ma pasi. O le faʻavaeina o le faʻavae o le au Filipo, e faʻamaonia e faʻatatau i ana pepa faʻaupuga tele, toe tasi ona foliga foliga tutusa o lona uiga.

O le fale mauto eseʻese ua mautu ma faʻamaeʻa, ae i le taimi e tasi o loʻo faʻaalia ai le ono mafai ona o le tele faʻagaioiga. O le a vaʻai ese le avanoa pe a oʻo mai se togalaʻau togalaʻau, ni meaafale fou, sikoa ma le tatagi loloto, o fea ipu ua uma ona saunia i luga o puipui. O autu autu e fesiligia, e mafai na o le faaauau pea. Ae o le tasi e le mafua ai masalosaloga: O lenei totonu o le a le popole i latou tagata.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Toe foi mai o le maa 14257_14

Designer: PAVER DIDUSUSUSKINKY

Designer: Tatyana Egorova-poleominova

Matamata i luga

Faitau atili