Nofo i luga o le fola!

Anonim

Laminated fola ufiufi: Faiga lautele. Fale gaosi, ata ma mau mau, faapipiiina metotia. Gaosi ma tau.

Nofo i luga o le fola! 14267_1

Nofo i luga o le fola!
Kronotex.
Nofo i luga o le fola!
HDM.
Nofo i luga o le fola!
Pergo.
Nofo i luga o le fola!
Univin Detor.

O le laualuga o le laugatasi panels o loʻo nonofo i luga o le Univin Decor e latalata mai i le tino o se laʻau ola.

Nofo i luga o le fola!
Pergo.
Nofo i luga o le fola!
Pergo.
Nofo i luga o le fola!
Pergo.
Nofo i luga o le fola!
Pergo.
Nofo i luga o le fola!
HDM.
Nofo i luga o le fola!
Univin Detor.

E faʻafaigofie ai le galuega ma faʻapipiʻi le prenths e aunoa ma ni sikulu, e mafai ona e faʻaaogaina ni clampslave

Nofo i luga o le fola!
Pergo.

O ofutino e fetaui lelei e fetaui mo le nanaina o ofu mafanafana. Taʻua o lenei mea e tatau ona i luga o le afifi ma fetuu

Nofo i luga o le fola!
Pergo.
Nofo i luga o le fola!
Univin Detor.

Faʻafefea ona e manaʻo e te faia se foloa laupapa, ae aunoa ma le tele o vailaʻau i totonu o se tagata masani a le kolisi. O le fofo i le faʻafitauli atonu e avea ma sulufaʻiga folasaga Faʻapipiʻi, o se vasega fou o mea atiaʻe i le amataga 80s o le seneturi talu ai.

O le a le laminare?

Sei o tatou vave finau: O le a matou faia le fola o le fola mo le tele o le fanua. O le mea moni, o le laumua (mai le Igilisi laminae) ua na o se ata tifaga o lo o faaeeina mea. Peitai i aso uma o le olaga, e tele faʻaaogaina lenei upu o le filifilia lea o le folasaga o le fola, e ui lava o mea moni e leʻo moni.

Sa e matamata i taimi uma le lisi o pepa i le palasitika? O le failauga o le faʻapitoa faʻapitoa-Spicture-Lameetor-laupepa o pepa i lalo o le maualalo o le uʻu o loʻo tosoina e ala i le va o le lua vaega o le palasitika tifaga. O le iʻuga lelei na tuʻuina atu ai le malosi o le pepa, puipuia ai i Ierusalema mai ia Aperaamo. E tusa lava ma le faʻavae lava e tasi o loʻo maua ai le pauna faʻapitoa. Naʻo ae le o le pepa o loʻo faʻatautaia e le faʻavaeina o le HDF base, ma le synthetic respens ma eseese ofutino e faʻaaogaina o se ituaiga o "ata tifaga". I se isi faaupuga, o le faʻailoga faʻapitoa e aofia ai le faʻasaʻoina o le tasi ma le isi o isi mea, o se faʻaiuga lea o le oloa fou fou ua fausia.

O foliga o ofutino o le faʻapipiʻi e leai se ese mai le masani masani. Manoano, o loʻo ia mauaina le tele o a latou lava faʻamanuiaga, o loʻo sili ona taua: maualalo le tau ma maualuga le afaina. E i ai le fola mai le tele o le 1200200mm i le tele. O le alaloa o loʻo i ai se fausaga tau tele, faʻatasi ai ma vaega taʻitasi na faia i ni mea faʻapitoa ma faia lana galuega faʻapitoa. Ae ui lava o le numera o faaputuga ma mea mai eseʻese fale gaosi e ono eseese, faʻavae faʻavae o loʻo lamatia ai le aoga. Matagofie le laumei parquet, ia le itiiti ifo ma le fa vaega autu.

O le 'auʻaunaga o le laumua o le averesi o le averesi o vaega - vai-taʻele laupapa laupapa-fiber plate (HDF). Mai luga, ua ufitia i se teuteu teuteuga ma le le faʻailogaina o le tulaga masani o le laʻau o laʻau. Ina ia faʻateleina le aʻafiaga o le tetee ma tuʻuina atu le faʻamalosi o le atoa o le vaega (aofia ai pito), o le tele o faʻavae o le pamu o loʻo faʻatautaia i le va o le sili ona lelei. I luga o le teuteuga vaega, i le taimi, faʻaaoga le pito i luga puipuia o le sili atu o le manino memmit mempine poʻo proylate reslins. O le laumei a semi, mama ma Vevelafiti ma vevela malosi, faʻapea foi ma le malosi o le mulivae, o le mamafa o mea e fai ma meaafale, susunuina sikaleti. Ae e lē o mea uma lena. E te le gata i le filifiliga o mea e mafai ona aveʻesea ai ni piniki e le o le tino mai le fola o le fola poʻo, e mafai ai ona aoga i le ACERSE!

I le pito sili ona maualuga o le laumua mo le manogi o le faʻateleina o le teteʻe i le resin, fasimea o corundum e faʻaopopo (o le mimigi o le taimane (sythethethethe ala cream (sythetic ginam (sythethhetic geology o le corundums (sythethheat

I le mea mulimuli, i luga o le botthamhide, o le laugatasi o le fanua o loʻo faʻauluulu i se stabilizing vaega o siamupini poʻo le faʻamamaina o pepa e toe faʻaleleia (mafiafia mai0.4 m0.4 my), poʻo se vaega o le palasitika (mafiafia mai0.4 m0.8). E faia se gaioiga se lua: Muamua, ae le aumaia le televave le ala i apaau i le ipu; Lona lua, o le paleni o le faʻapupula i le pito i luga (latou te tupu pe a faʻamaloloina le vaega pito i luga o le resin ma galue le vaega atoa.

Ae o lenei mataupu e le uma. O se tasi o mea lata mai i le vasega o le filifilia o le fola o le foliga o se isi vaega o le vaega pito i lalo o le vaega. E le gata mai le paʻu i lalo ifo o le paʻu poʻo le tuʻituʻi o mulivae, ae o se lautele o le leo leo i totonu. E le gata i lea, aua le tagata gaosi eseese O i latou nei, o mea moni, fofo uma o le a tatou talanoaina mulimuli ane ai.

Atonu e foliga mai o se mea sili na vaaia e le toʻatele "o le keke" e matua mafiafia lava, ae le o lea. O le atoaga o le afua o le vaega e mai le 6.2 i le 11mm. O le tele o tagata gaosi oloa e maua ai Laminana ma le mafiafia o le 6.5-12mm (mo le faʻatusatusaina: O se palepa masani a le pamu o le 15mm.).

Maualuga le mamafa ma tuusaʻo faʻamalosi

O i ai tekinolosi e lua mo le mauaina o fanua moni, o mea taʻitasi e aʻafia ai le saʻo o taua uiga o le oloa, o le tetee lea a Aperaamo ma le le atoatoa.

O le mea e gaosia e gaosia ese ma faʻapipiʻi. O gaioiga uma o loʻo faia i lalo o le maualuga o le mamafa. Tatou amata i le HPL Sgelong, o lona uiga o le maualuga maualuga e mafaufau loloto, pe sili atu le mamafa o le mamafa. O le faʻagasologa e sili ona faigata ma taugata, ma le maʻi ma sea fesoʻotaʻiga e faʻasino i le maualuga maualuga o le tau ($ 27-40 i le 1m2). O le a ou le mauaina. Muamua, e tutusa le malosi o le faletalimalo HPL-lamina atoa i le Vaega o Fela, e mafai foi ona tusia le mafiafia o le fola, lona malosi ma le lotogatasi malosi avega. O le tauleleia o le faʻatino e te malosi ai o nisi kamupani tuʻuina atu i latou faʻaputuputu o le limasefulu tausaga le lava tuutuuga mo fale aiga mai i fale, o le faʻavaeina o nofoaga ma le leiloa o nofoaga ma le leiloa o nofoaga ma le leiloa o nofoaga ma le leiloa o nofoaga ma le leiloa o mea. O le faamaoniga o le uluaʻi aiga ma le umukuka aiga mai le pergo ma pisinisi ma muamua aoina mai o le faʻailoga e tutusa ai le tusi.

I le fale o loʻo iai, e masani ona e mauaina le faʻaputu a le HDF. E ala i le fausaga, o se auala o le 'aʻai o le atunuʻu. HDF faaigoa (maualuga le maualuga o lona uiga o lona uiga o le faʻavae o le vaega o le vaega o loʻo faia i le maualuga o le vaega (sili atu nai lo le 800 k / mita). O isi mea o loʻo taʻua i aso uma na faia muamua mai le HDF, aua o le faʻavae o le faʻavae o se vaega taua tele, e aʻafia ai le tele o tomai faʻapitoa o le tau. O le maualuga o le tele o le tele o faʻailoga, autu, i luga ma le malosi faʻaʻauʻoa o le fasimoli, Aafiaga ole tetee atu i uta umi. O le mea sili ona taua, o le tetee atu i le susu ua faaleleia foi.

O le isi alaga o le temoni-dpl e gaosia ai tekonolosi (tuʻusaʻo le faʻaaogaina o le laminate, pe tuʻusaʻo) o mea uma o loʻo i lalo o le lotoa ma faʻapipiʻi i le taimi e tasi. O le iʻuga, o mea amata suia o latou fomaʻi a latou fomaʻi, supaina i le tasi fileger vaega. O le faʻaaogaina o le DPL tekonolosi ua matua faʻaititia ai gaosiga, o lona uiga e tele ma le tele o mea e maua ai o le sili ona maualuga o le faʻaaogaina o tagata faʻatau ma soʻo se tulaga o tupe.

Parquet faatasi ma le tuʻusaʻo o loʻo ofoina atu le laumua o le laumua, ma o lenei oloa e ulufale atu i le sili ona lelei tau o le tau o le tau ($ 12-21 i le 1m2). O le lelei o le faʻamaufaʻailoga e le tigaina: o le Kamupani Jurgi (Ausetalia), o se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻatagaina ni kolisi na mamanuina mo folasaga ma le tele o le 5 kiliki, e saʻo O le tele-tofa e tuʻusaʻo ai papatusi.

Fai le teteʻe atu o le talau, pe o le mea moni, maualalo ifo nai lo le HPL laminate. Peitaʻi, o le fola o faʻamaonia e galue ai i lou fale mautotogi mo le 5-7 tausaga.

O lana tekonolosi faʻapitoa mo le fausia o laumei, o le igoa o Elesgo, pateni le HDM popolega. O le metotia, o le teuteuga o luga o le faavae o se gaioiga o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai se Blectron Beam, aunoa ma le faʻaaogaina o le vevela maualuga ma omiga o le vevela maualuga ma omiga o le vevela maualuga ma omiga o le vevela maualuga. Ona o lenei, o le tulaga o le laumetele e le gata ina malolosi, ae o le a latou vanistavic. O le iʻuga o le laualuga o le parqut e le faʻaputuputu pamu eletise, o lea e le tosina mai ai le efuefu i le fola ma ua lava le faʻaaogaina o le mago poʻo le paʻu o le susu.

O e azaire maa poʻo le paneta tuai?

O le itu faaonapo nei o le a avatua ia te oe le sami o avanoa mo le matagofie ma tulaga ese ai fafo mamanu. Talu ai o le laumei gaosiga o tekonolosi e i le eseese o ata ma tusitusiga, e le faʻatapulaʻaina tagata gaosi, piki le mea tatau o le fola o le a le faigata. O ofu lauiloa e sili ona lauiloa, o le kopiina o laupapa masani a leoleo ma tele, ma se masani "Kerisimasi Kerisimasi". VGGZAZINDS mafai ona maua uma lava, o le alofa moni toetoe o fafie uma o le laau: ok, beek, ufi, otaota, ma isi E le sau mai fafo mai faiga masani ma mamanu i lalo o le lalolagi anamua, natura, natura ma le kulimi alapa i taimi uma. Tulaga faʻapitoa o ata faʻapitoa (tatou fai mai, beech poʻo le maple), faʻapea foi ma le sima totonu.

I totonu o atinaʻe lata mai, na mafai ai ona maitauina fola o le atunuʻu, ma faataʻitaʻi le foliga o fale leaga. O papala o ia oona o loʻo i ai se lapotopoto v-foliga le mafai ona o loʻo faʻateleina le mamafa, e faʻateleina ai le malosi o le fola ma tuʻuina i ai se foliga masani. O ia oloa ua tatalaina, mo se faataʻitaʻiga, HDM (aoina o le taulaga o le fola) ma le ua le aoga denor (manatu).

I totonu o le umukuka ma le alavai, o se taumea i lalo o le pamu pe masani e mafai ona faaaogaina. I le taimi lava e tasi, o le laupapa lava e masani ona i ai se ituaiga o falai o le 400400mm, 1200400mm. Faasologa o fola i lalo o le ato e mafai ona maua i totonu o oloa o le berry fola (nonoa aoina) po o witex (casa). O le manaia o atinae o le igoa o le pamu o le Sperquet Sperglanz fola mai le HDM ma le matua matua o luga o le laualuga. O le iʻuga o le tuʻufaʻatasiga o le le masani ai decors (o se maʻa-lanumoana-lanumoana maʻa i luga o le fola?) Ma o se mea sili ona matagofie ma i le auala lava e tasi, e faʻapena foi ona faʻaalia.

Kiliki - ma sauni: Paul i luga o le 'olo

Faatulaga le fola o fola e faigofie ma vave. O papala o loʻo faʻapipiʻiina, ua faʻamalosia i latou i le isi puipui pe o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻaogaina o ni faitotoʻa ma le faʻataʻamilomilo o le sifi (laulaufaiva) fausia o se sela loka. VOTOGA o le a teuteu ai lou fale mautotogi, leai ni avanoa ma matapogia, o se tausaa e le manaʻomia ona faʻalumaina pe o le gata " O le pefu o le efuefu, chips, tuʻituʻi masini ma squeating i taimi uma, o loʻo galue pea pe a galue ai ma le masani a le tamaʻitaʻi.

A o faʻaputuputu fola o fola, ua latou faʻaputuputu ma le tasi ma le isi ma le fesoasoani a le loka e faʻavae i luga o le "SPOOL-PaRZ" Pal. E tupu o loʻo i ai i luga o le panels i le tafailagi o le vaalele e fesoʻotaʻi i le isi ma le pito i luga o le itu umi (o se faiga o le horo fola).

O le nofoaga tulaga ese na taʻua vave laʻasaga Uniquc pithudd o le BLGGian Commall Uniilitin Sor. Faʻafetai i le uluaʻi mamanu o le laulaufaiva tuʻutuʻuga, e mafai ona e togiina papatusi i ni auala se lua: I le faʻaofiina o le tele o le groove poʻo le groove nonsale i le countss. Fuafua i luga o le tulaga faʻapitoa, o le alavai o loʻo mafai ona faia e ala i le tuʻuina atu o le faʻapipiʻi o le 20-30 i le ua uma ona faʻapipiʻi (fetuunaiga metotia). O le mea e sili ona taatele o le auala rotation. O le auala lona lua o loʻo faʻaaogaina i mataupu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia pane i le puʻupuʻu, aʻo latou itu uumi ua uma ona fetaui pe a taʻele. Faʻafetai i le laititi mafiafia o le papala (8-9.5mm), o le vave fola fola e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le ogaumu tuai o loʻo iai nei.

Vave laʻasaga Uniclic Calle o loʻo maua ai le malosi o le tasi ma le tasi ma le isi, ma o le mea e tatau ona vaaia. I le auala, o lo latou malosi, o le mea lea e mafai ai e le vaega o le pepa o le ata o le le mautonu o le 450kg / MB, uma ma isi pito.

O le Laʻasaga Laasaga Unicon Uniclic Souret Dictie na matua faamanuiaina o isi tagata gaosi, aemaise le HDM, wrom, uaea ua laiseneina le faʻaaogaina.

O le Uelela, o lona igoa faʻapipiʻi e i ai le maota, o ona fanua faʻapipiʻi e maua ai se laʻau o le Almaninum System o loʻo taofia laupapa maualuga nai lo le maualuga o le malosi nai lo le tele o le malosi nai lo le sili ona tumu nai lo le maualuga o le malosi nai lo le sili ona tumu i le malosi. O fola i luga o le Alumniatum na lokaina ai oe e mafai ona tuu ma le saogalemu mamafa meaavale, e aunoa ma le fefe i le vavaeeseina o laupapa. I se faʻaopopoga, o le fola e mafai ona faʻasoasoaina ma faʻataʻitaʻi i le isi nofoaga - O le faʻamaumau o le a teuina le uluaʻi malosi.

O se fesili taua e mautinoa lava e tu i luma o oe pe a e sau i le faleoloa e faʻatau ai se laʻau: o le a le fesoʻotaʻiga o le pane o loʻo sili ona lelei - afu pe ua faʻatupuina? I le taimi nei, toetoe a uma i totonu o le atoaga o loʻo maua ai le laʻau ma le loccind custond e le manaʻomia bonding. O meafaife filifiliga na faʻasolosolo ona aveese mai le gaosiga. O le faʻalauiloaina o New Technologing na faʻatagaina kamupani e mautinoa le lelei ma le malosi o le fesoʻotaʻiga ma soʻotaga o panels e aunoa ma ni avanoa.

Ae ui i le tele o kamupani o loʻo faʻaauau pea ona maua ni folasaga faʻapitoa o fola (i le ala lea, o le 91 i le taimi nei, 9-11% taugofie nai lo fiafia). KSLLV, mai le kamupani HDM O taʻitasi faʻaputuputu ei ai le kube, ma le le malamalama o fesoʻotaʻiga. E leai sona aoga. O nisi tufuga e talitonu e tele lofituina o le pamu o le pamu e sili atu ona tumau ma tumau nai lo besleva. Ae ui i lea, o le fesoasoani auala o le faapotopotoga e sili ona lelei le lelei.

Amata i le sili atu ma le saoasaoa o le faapipiiina. Ina ia tuu se laumei ma loka, e manaʻomia i le 2 taimi itiiti ifo le taimi nai lo le sitaili e aunoa ma latou. Maualuga o le maualuga o le tau o le taui e tauia e se tau maualalo o le galuega ma ia.

O fola i luga o le faʻaputuputu o le mafai ona faʻagaioia naʻo le 10 itula (o le sili sili ona lelei, pe a uma le aso). O isi taimi e tupu ai lenei mea e le taliaina, pe a fai o le a maeʻa le potu pe a uma le isi ma e leai se taimi e faʻatali ai, pe a mafai ona e toe faʻavasega meaafale. O le loka metotia o faʻapipiʻiina i le lautele o le a faʻafiafiaina oe mai le manaʻoga e tatala atoa le potu atoa e unax. Ua sauni le tau o loʻo faʻaaogaina e le palu e faʻaaoga i le taimi lava o le faʻaiuga o le galuega. A o tau mo auaunaga mo le faʻataʻapeina o se laumei, o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o le tau o le $ 8-10 i le 1M2, o le le-le-sili e sili atu nai lo le $ 5. O le eseesega i le tau (tusa ma le $ 4) i le va o fola o le lua ituaiga o loʻo tauia i le Fono Aoao: Galue ma le faʻavaeina o tomai faʻapitoa e fautuaina ai le au polofesa.

A o le taoto i fafo i fafo ma metotia faʻapipiʻi, e tatau ona e mafaufau i ni ata se tele o le galulue ma laumei. Agai i luma liliu, o lenei ua tatau ona o le faavae o le HDF-stard laulau. Soda itu, laminate ma se faamautu e iloa lelei le avega ma e iloga i le susu tetee. Ae i le isi, o le mimigi o moli e mafai ona faigata tele. O le mea moni o le sili atu le maualuga o le tele o mea, o le faʻaititia o le loloto ma lemu oso i luga o le kulimi, ma o le mea lea e ono mafai ai le fesoʻotaʻiga. I lea ma le tulaga o le faia ma le saogalemu o le faia o le tasi e naʻo le tasi ma le isi e na o le faigata. O tagata gaosi oloa e fautuaina e faʻaaogaina ni masini faʻapitoa - tina, puipui, faʻapipiʻi poʻo le ata.

Sauni mo le mea moni e faapea o le Faifua, matua le masani i le faiga aia tatau o laʻasaga faʻapitoa laʻasaga i lo latou lava ala, pe a e manaʻomia i latou i le faʻapipiʻi tekonolosi. I le taimi nei, o le Discckeng Seam o le sili ona vaivai o folasaga o folasaga o folasaga, e le faʻapipiʻi i le gau, ma taofi i le tulaga manaʻo i lo latou lava mamafa. O fola ia e taʻua o le "omea". O le feoai o le le lelei o le faʻaaogaina o panela faʻatasi e mafai ona oʻo atu ai i le solia o le faʻamaliega o le taupulega - o le vioch o ona elemene o le a tulieseina ma curgoch o le a tuliloaina ma o le a tuliloaina ma o le a le vaniu.

Tagata gaosi

O le tele o mea e sili ona tele o le laugatasi panited parqutch fola i Rusia orgobab (starmark pergo, Sweden), Berginum (Berger (Farani), Classen, Hamble Alamarered (Brand Hero), HDM, Kronotex, Siamani), o Jurrid Ongen o le Facous fola e maua ai DONZEN MATA. O taʻitaʻi o lalolagi i le gaosiga o papa ua filifilia - Kronotex, witex, winlinecs, Pergo.
Mausali (atunuu) Aoina O le itu, mm. Fafine Agelu Uili vasega O le i ai o le susu susu Vaega o Talosaga Mautinoa, Tau 1m2, $
Haro (Siamani) Tritty75. 12821957. Ac3. 23, 31. Maaalu. Mo le taoto i le taimi nei ua uma ona iai 10 17,25
Tritty100. 12821957. Ac4. 23, 33. Maaalu. Lautele fola mo mamafa avega 12 23,1
Tritty 250. 12821957. Ac3, ac3 23, 33. Maaalu. Mo sulugatiti maualuluga fola; Mo le pisinisi ma nofoaga sefulu ma le lima 29.
Alloc (Nouei) Lautele 119518610.8. Ac3, ac4. 23, 32. Maaalu. Mo fola ma soʻo se avega i nofoaga e nonofo ai Soifua 32.
Muamua. 12071939.5 Ac3, ac4. 23, 32. Maaalu. Mo folasaga ma le feololo i totonu o nofoaga e nonofo ai Soifua 33.
Kronoforing (Siamani) Kronostep. 12081918. Ac4. 23, 32. - Mo maualuga utaina fola i fale nofomau 12 13
Kronotex (Siamani) Dynamic 13801958. Ac3. 31. Maaalu. Mo nofoaga ma maualuga avega 10 13
Mamoeda Kiliki-2-kiliki 1376918. Ac3. 31. Maaalu. Mo fola ma le maualuga avega: I le alatele, potu malolo, fanau, etc. 10 sefulu mal le fa
Univin Decor (Belgium) Vave sitepu800. 12001908. Ac5 33. Maaalu. Mo fola ma le malosi tele i totonu o nofoaga e nofo ai 10 32.
Quik Laasaga800 Majantic 12001908. Aci5 33. Maaalu. Mo maualuga utaina fola i fale nofomau lua sefulu 32.
Ceatket sommer (Suetena) Logginia Sls. 12881907. Ac3. 23. Maaalu. Mo maualuga utaina fola i fale nofomau 7. 17.
Nuu o nuu. 12881908. Ac4. 32. - Mo fola ma le tele avega i fale nofomau 10 sefulu ma le iva
Berry fola (Belgium) O le Refanua. 12851208. Ac3. 23, 31. - Mo fola ma le malosi tele i totonu o nofoaga e nofo ai 10 26.
Nonoa. 11902948. Ac3. 23, 31. Maaalu. Mo fola ma le tele avega i fale nofomau 12 28.
HDM (Siamani) Totogi. 118619906,2 Ac3. 23. - Mo fola ma le tele avega i fale nofomau 10 7.6
Malo 11861908. Ac3. 31. Maaalu. Mo fola ma le tele o avega i soʻo se potu 10 9.5.
SuperGlanz. 118418577. Ac3. 23. Maaalu. Mo fola ma le tele o avega i soʻo se potu 10 14.8.
Maloloina 11841857.7 Ac3. 31. Maaalu. Mo fola ma le tele o avega i soʻo se potu sefulu mal le fa 11.5.
Pergo (Suetena) Umukuka. 11981988. Ac5 33. Maaalu. Mo le tele o mea o loʻo suʻesuʻeina Soifua 32.
Faamafanafanaga. 11981987. Ac5 33. Maaalu. Mo fola ma le maualuga avega i fale nofomau sefulu ma le lima Aua.
Muamua. 11941948. Ac5 33. Maaalu. Mo fola ma le maualuga avega i fale nofomau Soifua 32.
Claysen (Siamani) Allegro. 12901948. Ac3. 23, 31. - Mo fola ma le maualuga avega i fale nofomau 10 valu
Presto. 12901948. Ac4. 32. Maaalu. Mo fola ma le maualuga avega i fale nofomau 10 11,2
Witex (Siamani) Kasa. 11983968. Ac3. 23, 31. Maaalu. Mo fola ma le tele avega i fale nofomau 10 tolu sefulu
Solo 12801928. Ac3. 23, 31. Maaalu. Mo fola ma le tele avega i fale nofomau 10 28.5

Lona fola mo potu uma

A tulaʻi mai le fesili i le faʻatauina o se laʻau, muamua lava, e tatau ona e filifili le mea oe tuu ai i totonu o potu faʻapitoa. Ina ia mafai ona ova le ova, vaevae lau fale i mea aoga: Alatele, umukuka, potu potu, potu potu (potu malolo, faletalimalo, Ona iloilo lea o le mea o loʻo feagai ma fola i le maualuga ma le laititi o le afi o le mea. Tatou fai mai le alatele ma le umukuka atonu o le sili ona fuafuaina vaega o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Lenei o le a e manaʻomia lavalava ma le faʻamamaina o le faʻamamaina. I le avea ai o se tulafono, ua taʻua 21, 22, 23 vasega o le vasega o loʻo fautuaina mo nofoaga nofomau ai. E masani lava, o le tuutuuga i luga o le fola e le sili atu 10-15 tausaga. Ae afai e te manaʻo i faʻafitauli faigata ma le sili atu, e sili le faʻatau o le igoa 31, 32 poʻo le 33 vasega. E moni, na latou faia mo nofoaga lautele, ae e muamua lava ona fuafuaina mo se avega mamafa mamafa. O filifiliga sili ona lelei e mafai ona faʻaaogaina o le vasega 21 vasega vasega i le umukuka, i le alatele ma potu malolo. Mo potu fale nofomau ma potu tele maualalo uila, faletusi, e fetaui lelei le kapeneta mo le 23 vasega vasega.

I le avea ai o se tulafono, tagata gaosi oloa faʻailoa mai ai ituaiga o nofoaga o loʻo iai lea poʻo le o le fesoʻotaʻiga ua fautuaina. O le a, muamua lava, e tatau ona mafaufau loloto ai?

Vai tetee. O le laumua galue o le umi o lona vaega vaivai e malosi. O lenei nofoaga e sili ona vaivai o le paga o se tasi o le tasi laupapa i le isi. A o le tulafono, laminate e fefe i le vai tuusaʻo mai le ulufale i le fesoʻotaʻiga i le va o papala. I le faʻavae, o le pito i luga o le maualuga maualuga o laʻau e le afaina i se taimi pupuu ma le vai, tusa lava pe e te aveese mai le lima i le itula. O le tele o le susu sa paʻu ifo i lalo o le laumua o le a faʻaliliuina ma le taimi, aua e pei lava o nofoaga masani o tamaʻitaʻi, manava. Ae afai o le vai ua ulufale atu i le tama vaivai, ona faʻateleina ai lea o le fale o le HDF - o le ogaumu, fulafula, ma o le fola e mafai ona "taʻitaʻi ai le fola". O vaega o paga o paga o loʻo i luga o le vaalele masani ma, a tatou ogatasi ia i latou, e ono avea ma ni avega mamafa, o loʻo ofuina vave matagofie. O le mea lea, tagata gaosi e taumafai e puipui le taaiga i auala uma.

O le a le taimi e le alu i luga o le kimtoe

Nofo i luga o le fola!
HDM.

E tusa ai ma tulaga lautele o Europa, o loʻo iai uma fafo o fafo, o loʻo pasia uma suʻega mo le tetee a Ierusalema, aafiaga o le tetee, ma isi mea. (I le aotelega, 18 19Thests o lo o saunia). A maeʻa suʻega taʻitasi, o le faʻafetaiaʻe o loʻo atofaina mai se vasega patino, ona faapea o le vasega o le vasega o le folasaga atoa e fuafuaina i le laʻititi faʻailoga. O loʻo faʻatautaia e le Operaner O Aloaia o tuʻuga taʻitasi o fola o le au gaosi ia tagata gaosi oloa e mafai ona faʻagaioia ai na lafu. O le mea lea, afai e te tele le vasega timuga o lona igoa i le ala savali, ona e te teʻi e teteʻe tele lava i le tasi tausaga - E i ai le isi foloa o le a paʻu ai i le le mautonu.

Avega vasega mo le folasaga folasaga

Uili vasega Vaega o Talosaga Avega tulaga pe a faaaogaina O le vasega aday i le Europa tulaga o Europa e ulufale i totonu13329
21. Fale nofomau: potumoe, kapeneta Faigofie Ac1
22. Fale nofomau: Potu Nofoaga, Tamaiti Lautele Ac2.
23. Fale nofomau: Ulufale Hall, Kitchen Maualuga Ac3.
31. Potu lautele ma nofoaga e nofo ai ma le tele o avega Faigofie Ac3.
32. Tagata lautele ma pisinisi o pisinisi: Boutperacons, ofisa Lautele Ac4.
33. Tagata lautele ma pisinisi o pisinisi: faleoloa, faletalimalo, pa, faleaiga Maualuga Aci5
Ioe, e ono aʻafia le aofaʻi o folasaga o folasaga. Ae peitai ae o le ogaumu o le a le mafatia pe a faamalu le vai i luga. O se tasi o auala e puipuia ai papatusi gaosi o latou pito i vai-rephallents. O lea, i le tulaga o le a taumafai ai le vai e ulufale ai i le va o le va o le au puipui, o le kamupani o le kamupani o le a misi le vaega o le craffind (e mafai ona vaaia pe a fai o oe o se fao fa). SUTS o laugatasi panels mai le umukuka aoina mai pergo ua teuina i le suauu suauu. O le isi auala o le faʻamamaina lea o le HDF-slages e le susu. O HRO Tritty Serie Corings e lua faaluaina le DISDESE puipuiga: O loʻo faʻatautaia pea le teuina o le ogaumu, pe a maeʻa le loka, ma le faʻaaogaina o le loka, o loʻo fuafuaina e le loka, ma le faʻaaogaina e le vai. O le Lamened fola ua saunia i lenei auala e le i faʻalauteleina i le susu. Witex, Univin detor, o le tino stoket sommer, etc. e i ai foi le vai-replentunt. O lenei tulaga e tatau ona faailoa i luga o vaega taitasi.

Pisapisao. Seʻia oʻo i le taimi nei, o le tele o kamupani na ofoina atu se isi oloa ma se faʻapitoa polymer ma le mafiafia o le 2mm o se faʻafefeteina o le cratutes e suia i lalo o le coungite e sili atu i lalo o le counter. O lenei mea na valaʻauina e faʻafefeteina le faʻafefeteina o le leo (tatou fai mai, o le tuʻituʻi o le mulivae). O Netirma Raket Sommer, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata faapena e taua ai le fulufulu. O lenei o le tele o tagata gaosi oloa na amata ona faʻasaʻoina le soʻona faʻaalu i luga o le itu i le itu i itu uma o vaega taʻitasi, Elisated tagata faʻatau mai le manaʻomia e faʻatau ma taofia ai mea e manaʻomia e faʻatau ma taofi ai mea. Lataina, HDM Taulai i le itu pito i tua o le lelei fola laupapa aoina se vaega faapitoa (2mm) faavae i luga o le ussh wamis (4600YCs i le 1M2). O leo spatial, faʻapea foi ma le pisapisao pei o le savali i luga o le foloa, e toetoe lava a faʻaaogaina atoa e se fausaga e pei o le tele o puipui o sela. O le mea ua tupu, o le pisapisao i totonu e faʻaitiitia e le 50%. O le leo leo o le kesi e le taliaina mo le fola o le muamua Laasaga e ofoina atu uma i le ituaiga o le lisi mea ma i le tulaga o le faʻapipiʻi taimi ma le le aoga o le 20%. Le fiafia i ai le leo ma fatuina se lagona o le tumau foloa mai se natura masani.

Mautinoa

Faamaoti mai le tagata faʻatau, o loʻo i lalo o tuutuuga o le a faʻaaogaina e le tagata gaosi oloa o le a faʻatino i ona tiute faʻapitoa ma poʻo a se pepa aloaia o le a avea ma se faʻamaoniga o gaioiga. Pergo, faʻatasi ma le laumua, faʻaliliuina atu e ala i le faʻatau atu se faʻapitoa tusi faʻamaonia i ana oloa. Ua tumu i luga le pepa peʻa faia se faʻatau, ma le tasi o vaega e tuʻuina atu ia te oe, ae o isi e faʻamau le Ofisa Sili o le Kamupani. Faʻamanatu o loʻo iai se isi vaega o le pepa o loʻo iai i totonu o le afifiina ma le laumua.

Tau

Mo le alualu i luma i le paketi a le palqut staltction e tatau ona e totogiina. E faʻapena foʻi ile le ma le mafiafia o le autasi vaega ma le faʻavae o le fanua, le faʻatuatuaina o le loka, i le i ai o le puipuiga faʻaopoopo mai le susu ma le leo e faʻaoʻo ai i le susu ma le leo e faʻaoʻo. Ioe, e iai le malulu i le tau e $ 5-7 mo le 1m2. Peitai e tele le maualuga maualuga maualuga tulaga o ia oloa e faigata ona faʻaigoaina. O le tau o le taugofie, "le lelei" paqutch amata i le faʻailoga o le $ 9-15 / m2 (i totonu o nei oloa e mafai ona faʻaigoaina oloa o le Kronotex popole). O le tamaoaiga o le tamaoaiga, sili ona lelei i tulaga o le tau-lelei fua faatatau o le tau-aoga $ 12-22 / M2 (Lamindes mai HDM, Heroters, etcieve, enc. Cmiy pele o le a faʻatau atu i le tau o le a faʻatau atu i le tau o le $ 26 i le $ 40 / M2. O ia oloa e mafai ona maua mai le Pergo, Alloc ma Witex marms.

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le kamupani "parquet-u" HDM, Virm "," elt Caquex "mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili