Taualuga, taualuga, taualuga "pai"

Anonim

Saili le tali sili ona lelei pe a filifilia se mea mo le taualuga o nisi taimi e faigata tele. O fea e amata ai? Faʻafefea ona 'alofia le mea sese? Aisea "o le tagi ai" taualuga?

Taualuga, taualuga, taualuga

Taualuga, taualuga, taualuga
A o le tagata feiloai "e ofu", o lea o le taualuga o le muamua lagona o lou fale
Taualuga, taualuga, taualuga
Laititi lapisi i luga o le "lavelave" taualuga - o le lelei lelei o le soft coles
Taualuga, taualuga, taualuga
O le taualuga o le taualuga mea ma le 'apamemea o le tau mai i le icpaltal foliga mai o le maketi talu ai nei
Taualuga, taualuga, taualuga
Tele fausaga masani o le a sili atu nai lo le 100 tausaga
Taualuga, taualuga, taualuga
O le WROWLEMENT PVC laupepa o le a teuteuina e le gata i le au aoga, ae le mafai foi i luma o le fale, gazebo, basecony po o le palu
Taualuga, taualuga, taualuga
Mea ma Basilt Sprinkle (Metrotile) o loʻo i ai le maualuga o laina masani, ma faatusatu i galvanized stelel itiiti "leai"
Taualuga, taualuga, taualuga
Malamalama-lafoina pepa mo le taumalulu togalaau ma le lanumeamata
Taualuga, taualuga, taualuga
Copper taualuga (Mulibs ma le mafiafia o 0.6 ma 0.8 MM) faʻailoa mai le fale faʻatusa, teteʻe i le lamatia, o lona faʻagaioiga e le manaʻomia le tau. E ui lava i le mea moni e tutusa apamemea i le vaega o mea tutusa, ae ua avea nei ma taugofie e tau.
Taualuga, taualuga, taualuga
Uamea faaputuga, o le fea o faiga o le mamanu o laina masani
Taualuga, taualuga, taualuga
... Ma faafiafiaina le sili ona fiafia i le vintage wooden darnco
Taualuga, taualuga, taualuga
O le mafiafia o le taualuga kapeta mai le aʻa - 30cm, e mafai ai ona e faia e aunoa ma le faʻateleina o le taualuga
Taualuga, taualuga, taualuga
O le fausiaina o se aisa papupuni, ma le "toe foi" i le nofoaga o le faamaopoopo

O le tagata mai le lua o le vai o le vai o le vai e le manaia

Taualuga, taualuga, taualuga
O le ea o le ea o le ea e manaʻomia e puipuia ai le uamea grid
Taualuga, taualuga, taualuga
O le faʻavalea o le taualuga o le taualuga mai le aisa paperies, ma mai le "toe foʻi"

Fusuaga le susu

Taualuga, taualuga, taualuga
Puipuia le ea i luga o le ea i le sivifo i le "deforation"
Taualuga, taualuga, taualuga
O le taualuga o le taualuga e fesoasoani ai e fesoʻotaʻi ai le osofaʻiga o le vete

O le taualuga o le fesoʻotaʻiga o le fale ma le lagi,

O le auleaga lea o le malosi i le fale.

Anonoly Kripttov, tusiata

E tolu vaitaimi na tuuina atu i le ulutala e masani ona iloa e pei o igoa eseese o tutusa. O le a le tele o mataupu o le tasi mai le isi, ae tutusa lelei. Fesoasoani i le au faitau faitau ina ia latou faʻatatauina o le fesili ma aloese mai mea sese pe a filifilia ni mea sese e ono mafua ai le solia o lona masani ai ma le faʻatulagaina o lona lomiga masani.

Vaega I.

Mataala tao

I le taunuu mai o le taumafanafana, o tagata uma e fausia pe toe faaleleia se fale, e tatau ona feagai ma le fesili: ina ia le faʻaleagaina ai le ata, ma tuaoi o Akhali. E leai se faafitauli i Rusia i le taimi nei i Rusia. Poloaiga soʻo se taimi - o le a aumaia ma faʻapipiʻi. E na o le mauaina o le tali sili ona lelei i nisi taimi e faigata tele. O nisi o maa taualuga i faleoloa uma o loo i ai i le luasefulu ituaiga. Lenei tatou talanoa e uiga i mea e tutusa ai ma eseʻesega i le va o latou.

Afai e te ave le fola i le faʻavasegaina o taualuga e tusa ai ma le ituaiga o vaega o le susu, e mafai ona e filifilia roll, lau ma fasi vaega o le taʻele.

Taavale taualuga

O taualuga o taualuga e faia i Ginumen ma Bittumen-polymetric Mea ma le Faʻatulagaina o faʻavae (Synthethetic, Cardstorics ata tifaga). O le a le le manatua o le lauiloa lauiloa o le faʻamatalaga-bitsumen o loʻo tauina i luga o se pepa laupapa! Ae o lenei ananafi, o le tele o mea masani o mea i sina taimi: o le sili atu le malulu ma le vevela o le vevela, faʻaalia e faʻataʻamilomilo, faʻaleagaina i lalo o le faʻamalosiʻau o le sosoʻo o le sosoʻo o le soloaina o le sosoʻo o le sosoʻo o le sosoʻo o le soloaiga o le sosoʻo o le sosoʻo o le faʻamalosiʻau o le sosoʻo o le sosoʻo o le sosoʻo o sonivā o le sorlastic.

Afai e te filifili e puipuia mai le leaga o fale (aemaise lava i le tele o taualuga), fatuina, faletaavale poʻo le mea sili ona talafeagai e suia ai le rubbroid mea na suia. O le sili ona lautele faʻaaogaina e tolu o latou ituaiga: bitsumemen-polymen, polymer ma mastic roating ofu. E sili atu tagata uma i le crumbroid i le tau ma tautua olaga. Mo le RobubBud Roll (115m) o le RPP-300 Brand, e te totogia le $ 4, ma Bitsumen-Polymen Costangs e tau le $ 20-40. Ae latou te tautuaina mai le 15 i le 20 tausaga, ma e toe foi le taualuga i le tasi ma le afa o le fale Realami, ona e le masani ona toe gaosia le taualuga.

O taualuga o taualuga mai le tuufaatasiga o binumen ma polyers i le loto e le o le foia polyester, fiberglass pe grallball. O le faʻaopopoina o Polymer Producers i le fusifusi (bitsumemen) maua ai le paʻu o le vevela ma le maʻamamaina ma le poto i mea fulufulua, taofia ai le tumau o le tavana. Mo le faavae, o le tioata Kerisimasi o le taugofie filifiliga. E pei o ni pepa saiepi, e maanugia, o lea mea e faavae ai e sili atu ona aoga i le avea o se laau mapu. Polyester ma FiberGlass 1.5-6 taimi sili atu nai lo tioata malulu nai lo le matua faʻateleina le tautua o le mea ma faʻaititia le tulaga lamatia o le kapeta o le kapeta i le taimi o gaioiga. O panels e faʻatumuina i le metotia o le siʻitia i luga o le pito i luga o sima, uʻamea pe faʻapipiʻi ma faʻafefeteina.

O loʻo vaevaeina le laʻau a le Bromonis Polymer i mea ma fusifusi mai oxidized bitsumen ("shearrome", "birrost"). O isi e le aunoa se fetuunaiga i se vevela o le 15-25 ° C, i ai se vevela o le 100-150s ma ua tetee lava i le ultraviilele vave. O mea nei o anamua o mea e maua ai le mafiafia tele (mai3mm), e mafai ai ona faʻaititia le tele o le taualuga poʻo le le mautonu e aunoa ma se leiloa.

"Loka" ma le "Birost" o ni mea moni o ni mea ma le mafiafia o le 3mm, o le kopiina o latou tautua 7-9 tausaga. E fetaui lelei mo le vaega pito i lalo o le taualuga o le taualuga ma le suavai (tausia le vai vai i le 52mm). "Bikroplast" ma "isoplast" e sili atu taugata. Ae o le mea lea e atoatoa ai polganics mea, o le fetauiga lea o le a tautua ai 15-20 tausaga i soo se tulaga. Bitsumemen-polymer mea i le rolls 70-100 cm lautele ma mai le 7 i le 20m umi, uma Rusia, "prbilenit" e pei o le fronish firms, o le "consing Liosostra ma Pesengoltra) ma Keatepal (Tupla lisi maa).

Maaleale mafanafana

I lalo o le manatu o le "Suauu mafanafana" E i ai le palu o bitnumen bilemen (o le taua foi o le taualuga o fusi po o shingles). O ni tamai pepa mafolafola (o latou masani masani fua - tusa o le 10034Cm) ma le opegoga ma fagafao i le tasi pito. O pefu e mafai ona i ai le ituaiga masani pe o le ofe, pantagons ma ractangles, "fuamoa fuamoa", etc.

O le palu e foliga foliga manaia i luga o taualuga o fale o se tusitusiga. O lona aoga tele o le mea lea e mafai ona faʻaaogaina mo taualuga o taualuga o le sili ona leaga tikeri o faigata, pepa ma le faʻatulagaina, e oʻo atu i le tele o le domes ma Burboos ua toetoe lava atoatoa o le domes ma le suauu, e oʻo atu i le tele o le tele o tau ma burboous, o loʻo toetoe lava atoatoa le malosi o le domes ma Burboos, o loʻo faʻatumuina ai le malosi ma le malosi. O le mama mama ma sili ona taugofie ($ 7-8 i le 1m2). I luga o le 1m2 taualuga o le taualuga e toetoe lava o 7lists, o le tele o le 18.5 i le 11kg.

O le bimumonius tile e iai le tele-vaega fausaga. O le faʻavae o loʻo i ai muamua i se suiga o le bitsumen chemen choilster (puipuia o le faʻauiga, e taua tele mo se mea e faʻaalia ai i le tele o avega). Ddvu itu o loʻo ufitia e se suiga poʻo se mea leaga tele. O se lanu lanu po o minerale sprinkver o loʻo faʻaaogaina mai luga, ma lalo ifo o le lapoʻa-oneone oneone. E le gata i le "lanu" o le "lanu" o le pito i luma o le pale i lanu eseese, ae o le faʻalauteleina o mea i le tau i le taumafaina o timuga, kiona, halt, haul, etc, etc, e leai

O le ato e apalai i le pito i lalo o le vaalele o faaputuga taitasi (truncation). O se eseesega e mafai pe a 100% o le pito i lalo o le ufiufi i le glue, o le a mautinoa ai le malosi malosi o le taualuga, ma le faapipiiina lea faʻasologa o loʻo manaʻomia tele. Ae o nisi taimi o le anoanoaʻi o le tino nofoia 60% o le laualuga (faʻataʻitaʻiga, i le taualuga o fati mai le katepal ma Teola). I le laau, o le vaega lea e puipuia e se faʻapitoa siligyopine ata tifaga, o loʻo aveʻesea vave ae le i gau le taʻele i le nofoaga. I le fola o le ituaiga, o le fasi laau o loʻo faʻaalu i lalo ifo o le taualuga laupapa o loʻo taʻoto i lalo, ma i lalo o le aʻafia o le luniola, o le mononithic comping, nana solo o fasi ma le hts o fao o fao. O se ofutino e le faamalosia ai le matagi!

E le pei o le tele o maa taualuga, o le malu o biomonius bile o le sili atu le maualuga o le vevela vevela i luga o le vevela vevela aso (bitsumen syftening proten proten ua i totonu o le 110-12; O lea, mo popolega ei le fetaui ma le faatumu, e leai se mafuaaga. I le faaopoopo atu, o le filemu e taualuga ai se conductivity vevela maualalo, ina ua faamaonia le leai o se solofaga kiona-aisā ina susunuina le taualuga o le tautotogo. O le taualuga e faigofie ona toe faʻaleleia, e naʻo le aoga o le tipiina o se nofoaga ua faʻaleagaina ma kelu se mea fou. Ma le mea mulimuli, o le fatu vaivai o ni leo lelei tele na tulaʻi mai, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le timu poʻo le timu.

O le averesi (faʻamaonia e le tusitusiga faʻamaonia o tagata gaosi oloa) o le tautua olaga o le fulufulu fulufulu o le 15 tausaga. Ae a o faʻamausia le faʻapipiʻi o le tekonolosi, o le taualuga o le a sili atu le umi nai lo le 30-50 tausaga. Tegola (Italia), iCopal, cat, conmkinsen (Filland), Iko (Belgium), CELEEX O le taualuga malulu e gaosia i Rusia, Ryzan cardsboard ma Ruberoid laau ma le Moscow Company Lokhnokol.

O le tino ma le atavali o le oona o le tele o le taʻitaʻi gaosi tagata gaosi ese. O le numera o lanu ma ata o loʻo fuafua e le tenisi (lotola o loʻo sili atu le lua selau). O le ieluga lava ia e gaosia ma anosa o ia o le ata o le laʻau, stete poʻo le matua susunuina omea. E i ai uluai fofo. O lea, faʻafetai i le fefiloi o le uliuli ma vali ata, o le tuu i luga o le pito i luga o le pefusi ua faia ata o ata. O le iʻuga, ua fausia e le puleaoga o le leleiga se mea leaga i le taualuga i luga o le taualuga, Ma le fale atoa e fananau mai ai le aulelei ma le faʻaaloalo. O totonu o ia meaʻai e gaosia e le Keatherpal (faʻataʻitaʻiga Katrilly ma Jazzy, $ 8-10 i le 1m2) ma Tgola, $:

Ae peitai, i faleoloa e mafai ona e mauaina sili atu lelei filifiliga. Fai mai, tulia ma le 'apamemea (mama999%) taʻotoʻo (o le ata atoa (o le faʻavae o le aoina o le Elite, "GuestGia Corsishnll"). O lenei mea o le a fesoasoani tele i le tele o le faia o se miti faapelepele - fausia se fale ma "conpper viper". E le gata i lea, o le "faʻataʻitaʻiga" i luga o le taimi atoa ai o le ai ai le pato-uiga o le taualuga o loʻo tuʻuina atu i le taualuga o lagona ma le filogia).

O le ipu fetuutuunai apamemea o le apamemea "o le predige telē" e aofia ai le 8shloev o mea eseese: fiberglass, o mea uma, oona o le aniva, o le tino. Atoa mafiafia - 5mm. Copper pint i luga o le pito o piopili e mautinoa ai le atoatoa puipuia o le boomonius sili atu ona o gaioiga o le atenosmena. I le 1m2, o le taualuga e tusa ma le 704cm i le tele e taʻitasi i le tau o le 1m2 mea $ 16.9.

O loʻo faʻapipiʻiina le ato pupula i luga o taualuga ma le faʻailo mai le 12. mo le faʻapipiʻiina, e manaʻomia le tapenaina ma le faʻaeteete le faʻavae o le. Tulaga faʻatagaina mo le faʻavae malosi. Aua, e mafai ona e faʻaogaina le autasi chipport (OSB-3 Brand), osofaʻiga poʻo le endoging Boards poʻo le Suafa o le Smaged. A o le taualuga o le taualuga i le 11-18 i le itu atoa, o le kapeta tapuni o loʻo faataatia ma le faavae o le tioata chlester e teu ai ma le pulu o le fasimoli o le fasimoli o le shenthod. O loʻo tuʻuina atu foʻi le faʻaopopoina o le vai. O kapeta o loʻo sapalaiina i le tagi ma le umi o le o le 15m ma le 100 cm lautele. Afai e sili atu le lagona o le taualuga nai lo le 18, o le kapeta o loʻo faʻapipiʻiina i le tulaga o le taualuga o le taualuga ma i le aisa, enves, i nofoaga o tui). O le ogatotonu o le taualuga o le taualuga ma le susu o le mea na taʻua o le kapeta o le kapeta (e sau i le taamilosaga 100.7 m).

I le faʻaopopoina o le kapeta tapuni, o le faʻapipiʻiina o tamai fusi e manaʻomia ai le i ai o luʻitau: state-kapeni tuufaatasi, tuʻutuʻuga mama. O le ai ai ni fao fao (gaʻoaʻo pe gatete pe gatete) ma kelu e faʻapipiʻi pito o le taualuga o le taualuga i le pito i luma.

E taua tele o le paʻu vaivai e mafai ona tuʻuina atu naʻo ia. E le manaʻomia le avea ma polofesa ina ia faʻaalia ai ma le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi. Ioe, o le taulaiga o le a tapunia ma se taʻiala mautu, ae o le paʻu vaivai e le masani ai: toetoe lava o soʻo se togitogiga o le taualuga. E taugofie nai lo le totogi o le 15-25% o pepa meafaitino tolotoi (fai mai, uamea uʻamea) i luga o fale faigofie. O le taualuga a le AESE, o le aofaʻi o otaota e vave faʻateleina. O le tau o le faʻapipiʻiina o le paʻu vaivai eseese mai le $ 5 i le $ 8 mo le 1m2 (faʻalagolago i le lavelave o le taualuga). Ou te iloiloina le masini o le alavai alavai- $ 6-8 i le faasologa.

Sheetworks

Tatou amata i le masani ma le lauiloa o Abestozas-compur o ofu alofa, pe, e masani ona latou valaʻauina, faʻafefe. O le masani tele Wasvy slate lau o loʻo i ai le tele o le 1200700mm, o le maualuga o le faʻamalosi-288m. O lenei o loʻo mafai foʻi ona faʻatau atu le Shipleum Clote (Corrugtation maualuga 40mm) ma maualuga (51mm) faʻamatalaga. O le tele o laupepa o loʻo i ai mai le 1750980mm i le 2500110mm. Mea manaia na gaosia e le kamupani "Red Builder" (G.Voskresherek) Spra ", Couted ma Polymer Plasphate Phopas (pe a o le $ 4 i le $ 55 Ua matua ese lava, e matua ese lava mai le masani lanu efuefu ma avatu i ni fale sili atu le sili atu phriqua foliga.

Galue ma Smote e matua faigofie. A faʻapipiʻi le taualuga, e fautuaina le faia o se laina laina o le pegamine poʻo rubbroid. O laupepa o loʻo ofuina i luga o le musika ma ua faʻapipiʻi i le tusi o fao ma se tamaʻi kesi.

O le asō e masani ona e faʻalogo i le upu "faʻalelei". I le avea ai o se tulafono, o lenei ua taʻua o le fou o le maketi mo le maketi a Rusia - o loʻo i ai i luga o laupepa, o loʻo masani ai le faʻaoʻo. Moni, o foliga o tutusa ma e faʻatapulaʻaina. E tusa lava ma le Euroshleler ma o le mea lea, o le lau o mea e mafai ai ona suia ma le faʻavae o cellulose poʻo le fiberglass fibers, o le a le afaina ai lea o bitsumen poʻo le fiva. O laupepa e mafai ona punou ma i luga o, e mafai ai ona e faʻamio i luga o le ufiufi i luga o luga ma le sikafuina o curvious mai le 5m. "Eurosholer" e le o le pala, aua le o le corrode ma o loʻo faia le sili atu le le lelei o gaioiga o loʻo galue, e aofia ai le kiona i le 300kg i le 100kg i le 100kg i le 100kg i le 100kg i le 100kg i le 100kg i le 100kg i le 100kg i le 100kg i le 100kg i le 100kg i le 100kg E faigofie lava, ae e le manaʻomia se malosi eletise eletise ma se malaia malosi. O le mea lena, e mafai ona matuaʻi lava i le tau o fono ma mea fausiaina.

O le taualuga o le auala e faʻaaogaina ai le "Edorr" e aofia ai faaoga na faia o mea tutusa o laupepa; faʻaiuga faʻapipiʻi; fao i fao ma fasilala pe fao; Peanda; skate ma laau tuitui (mo le teuteuina o le taualuga o le taualuga) elemene; Platilated paipa.

O le sili ona lauiloa i Lusia e fiafia i se laupepa bitsumen fibrous cobis o le kamupani Farani o le kamupani. Ae e iai isi sapalai: Gutta le vao ma le faʻalumaina o le aqual (Suitiselani), NUULININ Coard (USA).

Onduline Coating (lisi o le 2000950mm) e faia e le saturating celsulose fibers fiber ma le tele o le vevela vevela ma le mamafa o le vevela ma le mamafa. I le faʻaopopo atu i nei mea, o le gaosiga o minerale debuller, o le tolopoina o relin ma minerale pikes ua faʻaaogaina. O le "taua o le lanu" o laupepa e maua ai le ono lanu. Tau - mai le $ 9 i le $ 10 i le laupepa. O le faigofie o mea (poloaiga3kg / m2) faʻatagaina oe e tuʻu i latou i le tuai pe toe faʻaleleia o taualuga. E lava le na o le muina o se fusi fou ma tuʻu i ai. O le avea o le taualuga o le taualuga o le taʻele taʻe, laupepa onduline e mafai ona tipiina i totonu o fusi ma le 50 cm lautele ma tuʻu i le va o le 30 cm i le va o le 30 cm i le va o le 30 cm i le va o le pras.

O ofu o Nuine o loʻo avea ma faʻamaumauga o mea na faia mai le auvae o laʻau mautu o laʻau, maʻena ma binumen i le maualuga o faʻamalosi ma vevela. Lisi o le 20001220mm i le tele ma 35mm loloto corrugges e valu lanu. O Niliane mafanafana o le mamafa o le tusa o le 8kg / lau ma le mafiafia o le 3mm, o le tau o le tasi pepa e $ 11.5. E ala i le ala e lua ituaiga o gatasi, e manaia, ma seleni manaia, ma fala. O lea, e mafai ona e filifilia filifiliga talafeagai mo fale eseese fale.

E aofia ai tekonolosi o tekonolosi a le tagata gaosi oloa o loʻo iai ni laupepa i luga o le vaipuna i luga o le malosi o le suavai o le vaipuna E ave ai foʻi le kapeta o le kapeta, tasi le vaega o le vaprar parrier mea, o loʻo taʻoto e le au o loʻo tutusa i le eva e itiiti ifo i fao i fao).

O le "faailoga sili ona lelei" o le corrugged bitsumen o mea e mafai ona faʻaalia o latou lanu o le palette pe a uma le taimi pe a uma ona faʻapipiʻiina, i lalo o le malosi o le susulu. O lenei ona o le faʻapitoa o le tekonolosi o a latou gaosiga, o se taunuuga o le masani ai o le sili atu o le sili atu o le tau o le taimi e faʻatupu ai le malamalama i luga o le taimi. Aquiline pepa (lapoa o 20001060 ma 2000950mm) maua le 15-tausaga vaalele mo le susu; Tetee i aafiaga o se agafesootai o le itu alamanuia, acid timu ma ogaoga malulu. O le tau o le tasi pepa e $ 10.5.

Tele taimi, o le "EverSastrust" e manino le manino poʻo ni faʻailoga o polycarboate, gaosia e le tele. O ia laupepa e matua taua pe a na e mafaufauina le taualuga o le taualuga mo le togalaau o le togalaau, o le taumalulu togalaau poo vaitaʻele. O nei mea (o latou olaga e tusa pe tusa o le 50 tausaga) e ofoina uma i totonu o le aiga ma fafo.

O laupepa pvc o loʻo gaosia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le NUlealine Fourms (Tuftex Brand, $ 8.5 i luga o le tele o 200060m). Mo le malamalama ma le tumau (tautua le ola o le 10 tausaga), latou te faʻaaogaina e mamanuina ai moli malamalama, taualuga o galuega, paolo i luma o le fale, paopea o le fale ma tepera. Aua le misia UV SIVICICAL, RICKS MO MULIMULI ERVICHERIC ERRESS. Mai mea e maua mai ai i le atunuʻu o le taualuga o le PVC, o le MyTashchisky Wortel "o Mosstroyplastssus" e mafai ona taʻua, o le totoina ($ 4 / pepa).

E i ai mea faʻapitoa fuafuaina e faʻatulaga laupapa fatufatu, fatugatumata ma le taumalulu togalaʻau. O le taualuga lea o le taualuga ma moli maualuga (sili atu nai lo le 80%), pei o le "Ondaky" mai Ondakler "mai Ondaliline. O loʻo faia i latou o ni mea faʻapitoa polymeric poʻo se ata tioata (cellular panels).

Totoina taualuga

Taualuga , ua aliali i le XIX. (Muamua, le uliuli, i le manaʻomia o sina vaitaimi faavaloga, ma lea na malo ai, sili atu ona tetee i le soloia), e tasi le taimi o le ituaiga autu o laupepa mea taulima mo fale. Galvanzed Steel faaauau pea ona faia i aso nei, aemaise lava i foliga o laupepa o 1.252.5m ma le mafiafia o 0.5-1.5 mm. O le tele o le taupulega o le 4.5-7 kg / m2. O mea e fautuaina mo taualuga ma le mis 14-20. E ui i le mea moni o le taualuga o le auala mai le pepa stehel e manaʻomia se faʻailoga agavaa, o meatotino teuteu o le taualuga, Aus, e le tele tele.

Apamemea A o le taualuga o mea e fiafia i ai, i le tele o taimi, o le 'apamemea o loʻo ufiufi i se vaega o Porpas, e maua ai le atoa o le fale ma le faʻaaloalo. O le apamemea e aofia ai lona uiga maualuga maualuga, ma o lenei e nofomau (sili atu nai lo 15 tausaga), siosiomaga lelei, faʻapea foʻi ma le leai o le atoatoa o le faʻagaioiga. O mea e fai ma le fiafia o le taufaʻatasi e aofia ai le faʻateleina o le faʻatulagaina o le lotoa i totonu o le taualuga o le taualuga (lea e mafua mai i le lotoa vevela o le 'apamemea). Copper i aso nei ua gafatia gafatia. E mafai ona e faʻatauina i le Rolls 600-700mm lautele ma 0.6mm mafiafia ($ 18.4 / m2) poʻo le 0.8.6 / m2). Faapipiiina o le a tau tutusa. Copper mo le taualuga, faʻapea foi ma ni mea faʻapipiʻi ma luʻitau le sapalaiina o le tagata Rusia navy.

Zinc I le taualuga e galue, faʻaaogaina i le ituaiga o le oyoy ma se laʻititi laititi (0.1ik.2%) Titanium ma apamemea. O le mea lea, i le fale mea o maketi, o le taualuga zinc o nisi taimi e faʻaigoaina o nisi taimi "Zinc-Titionc-tisantium". Faʻaopopo faʻaopoopoina mea i le palasitika i le malulu tulaga. E talafeagai mo le masini o gaugau o laʻau o soʻo se faʻasologa ma se malifa o le itiiti ifo i le 5%. I se faʻaopopoga, o le Eloy o loʻo faia elemene o le vai-afiga faiga ma isi mea faigaluega. O le lapoʻa tele o le taualuga o le taualuga zinc o le Union Zinc, fale gaosi oloa e oʻo atu i le 50.66m ma le lautele mai le lautele mai0.66 & lautele. Cincan pepa mafiafia mai le 0.2 i le 1 mm. O le lanu e mafai ona avea ma se natura ma le siliva-sili ona matagofie, agai i le taimi i le mayble o le mallet moli lanu efuefu (comber zinc, $ 17.4 / m2). O le sili ona taugata filifiliga o se matte grey-coal (antitra zinc, $ 19 / m2).

Uamea Tipi.

O loʻo faia ni pepa uʻamea uʻamea i le vevela-dip galvanized Steel 0.5 mm mafiafia, itiiti masani 0.4 mm. O le gaosiga o le gaosiga o loʻo faia ma le puipuiga o le zinc poʻo le zinc olini o le, faʻaputuputu, pe a latou tuʻuina atu le ituaiga o ituaiga malulu. Ona togafitia lea o laupepa ma se tulaga teteʻe i le anti-agisone, o le vaega lea o le palasitika o le palasitika (faʻataʻitaʻiga, polyester, plassal), ma faʻaitiitia ai le vanimonimo. O le tele o le 1m2 uamea Tili - e tusa o le 5.5kg. A o le lanu o le tele o ofutino, e le faigata ona filifili le lanu manaomia. Tau (e le aofia ai le tau o aofaiga) eseese mai le $ 8 i le $ 15 / m2, tusa lava po o le ituaiga o tagata gaosi. Mo le faʻataʻapeina, o se pa puipui e le manaʻomia, o le faʻapipiʻi o laupepa ma fao ma faʻamau.

Uamea Tile mai Gasell Infolli Missil, Kami, Nola Resolab, Teras-Televes, O Sweden Centang (Belgia) ) Ma o isi faia ni tala faasolitulafono o gaosiga ma aiga: "uamea talaaga", "Moscow Center mo le taualuga mea", "Mosi".

O se faʻailoga taua o le lelei o mea o le le mafiafia o le pepa faʻapipiʻi. E tatau ona le sili atu 0.5 mm. I aso nei i faleoloa e mafai ona e feiloai i se uʻamea uʻamea o le 0.4 mm mafiafia, lea e fetaui lelei mo le ofi i fale laiti, vaʻai ma tagata o tausia.

Aisea e taua tele ai le laupepa gavia? I se mataupu faavae, soʻo se uʻamea, pe a fai e lē o aafia i se vaitaimi umi, o le a galue ai i se taimi umi (seʻia oʻo i le50 tausaga) e tusa lava pe o se siosiomaga malosi. Ae, o le tulafono, pe a faʻapipiʻi le faʻapipiʻi o le taualuga, o le laupepa pepelo (masani i le itulagi o chetpets ma lalo), o pu e tuliesea. O le mea lea ua iloa ai le lelei o mea. Na o le vali Steel pepa i le nofoaga o le tipiina vave amata ona oona, ma o le compive cotting mafai ona malepe i le faavae o le pepa. O le laulu o le laulu o le a sili atu ona tetee i le malaia, aua o le Zinc na te faia le galuega a le le puipuia o le Katosoga, o le a "lavelave" o le uamea. O le leai o se vaega o le vaega o le vaega po o le pristir e tau atu i le mea moni o le autu polymer combit (e teuteu e le sili atu nai lo 1-3 tausaga. I le vaitaimi lea, na pau le ofu polering i le polymer mai le lau, ina ua uma ona aliali mai le pala.

E tele ituaiga autu o puipuiga-teuteu polyman ofutino: Polyester, Matua Polyester, Palesasolu, PVDDF. O loʻo ia i latou le faiga faʻafoo e mafai ona e aʻoaʻo mai le siata tatou te aumaia.

O mea leaga uʻamea paʻu e iloa ai e le na o le vaʻaiga o le lumanaʻi taualuga. Suiga ma manaʻoga faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina, pei o le shat system. O le sili ona lauiloa o se ata e faʻatatau i le faʻapotopotoga masani, o lona uiga, i le ituaiga o fua poʻo latalata i le tasi le isi papa.

O le talaaga e mafai ona avea ma symmetrical (weckman) ma asymmetric (Runnila). O le mea lea, e leai ni mea e maua mai i luga o le fua o le o le a le aoga le fuata. O le maualuga o le segam oret e faʻamoemoeina e faʻalagolago i le tulaga lelei o polofesa - o le a latou vaʻaia i luga o le taualuga pe leai. E le gata i lea, o soʻoga e naʻo le vaʻai i se tulimanu. O le mea lea, pe a filifilia se nonoa, fai atu faʻaali ata e vaʻai ai poʻo le a le mea o loʻo foliga mai i luga o le taualuga. O le Ashche e sili atu le fesili e douck 2-3 pepa ma oe.

Maualuga-talaaga ata lafoia o le taualuga lelei le malosi, fesoasoani i le Snow utaina i se manifinifi ma le sili ona manifinifi ma taugofie. Ae afai o le pepa puipui e iai se talaaga maualalo, o se sili atu o le sili atu o le malosi o le potum e manaomia.

A o loʻo galulue faʻatasi ma uʻamea taualuga e tatau ona amanaia le tele o la. Muamua, o le palasitika o uʻamea e faʻatapulaʻa, ma o le tala faʻa-teuga meaʻai e le o faʻaaogaina uma mo le punou. Lua, o faʻailoga o faʻailoga e sili ona talafeagai mo taualuga o le tauaga o se faigofie pepa, ma uiga faʻatoa (faʻaituau 45-60). I luga o le lavelave taualuga e oʻo i le 20% o le ipu uʻamea e mafai ona maʻimau, ma o loʻo le taugofie pea.

O se ituaiga faʻapitoa o uʻamea pito i mea o mea ma mineral sprinkles. Na faia i latou i Niu Sila o se isi suiga i se pamu masani masani, itiiti ifo nai lo le faʻaalia o le siosiomaga fafo. Ae maisevae uma, o le mea lea, o le saito mataupu o le fale e le faʻatagaina ai oe e faʻataʻitaʻi lau faʻafasiʻole, ma e te susunuina lou fale i le eria. Ona e faʻaalia ai le faʻalogo i le "Elite" taualuga o Metrobond of Metrobond ma Metroshake ma Metrossulleg (Belgium "mai le Ondopul" mai o KIMI.

O le faʻavae o le tele o le tele o tauaiga o le laʻau o se laupepa faʻaputuga. O le mea e alavai mai le metrotile faʻavae o loʻo puipuia i itu uma e lua e ala i se vaega o le alumini (o lenei o le o le ory o le 55% o le Zinc ma 2% sanicon). Alumini ma mafiafia -O silicon o 20mkm- faateleina ai le puipuiga o le pepa 4-6 taimi faatusatusa i le masani uamea galvanized, lea e faatagaina ai le taualuga e auauna atu ai e uiga i le 50 tausaga i le siosiomaga saua. O le 15 tausaga ua maeʻa tusia le poloaʻiga o loʻo tuʻuina atu i mea ia, e seasea lava. E mafai ona fai mai e tusa ai ma le faʻatusatusaga o "Aneti-Corrosizing meatotino-tau-tau-lelei" o loʻo i le va o Kalvanized ironinid.

Ae o le anti-conroness puipuia o le uamea e le gata i lea. O mineral (basalt) o loʻo faʻaaogaina foi i le itu pito i luma nai lo le tele o sini ua ausia. Muamua, o le laualuga e maua le uiga o le uiga o le fula moni. Lona lua, o le ie e le o le "pisa", malu o timuga e agi i le taualuga. O le leiloa o minerale graneles o se taunuuga o le tau na o le 1% mo le 10 tausaga. O lea faigata o le fusi o le sprinkling ua ausia ona o le faʻaaogaina o se faʻapitoa acrylic spesheve (o loʻo taofia i le ogaumu mo le tolu itula i le tolu itula i le tolu itula i le tolu itula i le tolu itula i le tolu itula i le tolu itula i le tolu itula i le tolu itula i le 400 ° C). O le faʻaiʻuga, e le o fefe le mea ile vevela o le vevela, "o loʻo faʻatautaia" ma le gaʻo 'aisa, ma i le vao vevela (mai -120do + 120 ° c). Lona tolu, minerale sprinkle puipui le okapiina o le ogaumu (acrylic speshes) mai le faʻaalia e tatala ai le mumu, aloiafi, ma isi Afai e faʻaoʻo mai e Kami pepa faʻapipiʻi ma se sprinkler, tutusa ma le tele o le uʻamea pele, ona faʻailoa mai lea o le vaega gaosi, 1293705555545545545554555455545550. Faatasi ai ma le "fetuu" o sea tele, e mafai ona faatino le taualuga o le lavelave o pepa (saito, storivines, e aofia ai ma le 1-2 m radios). Ma le isi mea, e mafai lava na o oe. O mea e le tau manatu mamafa i le pusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "vaega" mai le metrotile o loʻo faapupuuina i luga o le 4040mm pa (taugata tele o le susu e le manaʻomia). O lona uiga o ia lava e faalagolago i le galu i luga o le pa ma lona pito i lalo.

I luga o le taualuga ma se faaputuga. E mafai ona e alu i seevae paʻu, ae tamoʻe ma taga i luga o le taualuga, faʻataʻamilomilo i faiga faʻalenatura, e le aoga. O lenei mea e le o fuafua mo le faʻapipiʻiina o le faʻavae o le "avea o ia lava" - e sili atu le faʻaaogaina o tautua o se faʻapolofesa o se faʻapitoa bricame o le au fauina tekonolosi. O le tau o le tau o le amoina o le uʻamea uʻamea (pe a faʻatau atu i lalo ifo o le 150m2) e tusa ma le $ 19 mo le 1M2. Mai le aofai o tau, ia mafai ona vave tigaina le tau o le susu palu, laina kalone, faʻaititia le tau o le faʻapipiʻiina o galuega (talu ai latou te le manuia). I le faʻaopopoga i mea totino, tagata gaosi oloa ofoina le tele o luʻitau (skates, faʻamuta le placks, ma isi mea), faʻataga e faʻavaeina atoatoa le maualuga o le sitaili maualuga.

Ituaiga o Puipuiga o Polymmer Pepa o ie uamea Tili

PVF2 (PVDF) Polar (pu) Polyester (pe) Mate Polyester (PEMA) Proserlial (pvc)
Coation mafiafia, μm 27. lima sefulu 25. 35. 200.
Maualuga maualuga le vevela, ma +110 +100 +90. +90. +60
Laititi gaosi vevela (flexon), ma -10 -sefulu ma le lima 0 0 +10
O le teteʻe atu i le ultraviolet shereding (i luga o le 5-faʻailoga fua) ***** **** **** **** ***
Tetee i siosiomaga malosi (i luga o le 5-tulaga fua) ***** **** *** *** ****
Teteʻe atu i masini faʻaletonu (i luga o le 5-togi fua) **** ***** *** **** *****
Tuutuuga o Talosaga Fetaui lelei mo tulaga o le aufaasālalau a le aufaasālalau (sami o le sami, fale fale, ma isi) Lautele Faigamalo mo le faʻagaioiga i se lautele lautele o tulaga taua O le sili ona taatele ma lautele le fetaui lelei e talafeagai mo ni mea taua. Ona o le lelei o le corrosive corrosive ma masini mautu, e tumau ana mea totino i se lautele lautele o tulaga. E le fautuaina le faʻaaogaina i le itu i saute o le itu i Saute. Sili ona lelei i tulaga o le vaipuna
Manatua: *** - faʻamalieina; **** - Ua lelei; ***** - Lelei.

Mafaufauga masani

O le tumutumu o mauga na faia mo se taimi umi lava, e tele naua nai lo Europa ma Asia. O le ata masani masani e fano, o lona olaga e sili atu nai lo le 100 tausaga, ma le taualuga o le taualuga e matagofie tele. Peitaʻi, o le mafaufau e fau se taualuga, e tatau ona omoina i le mafaufau o le tele o le 1M2 o le koma o le 40-70 king ma se moli laupapa e le talafeagai.

O lenei ua mafai ona e mauaina se numera tele o ituaiga eseese o chramic pale (Dutch, PazedA, Frankfurt, ma le Hereled, Frasidy Lusia lava o loʻo i luga o le fua o le gaosia i luga o le faʻavae o Moscow DSC-1). O oloa na faʻaalia i le maketi eseese i foliga, mass, ma sili ona taua, e tusa ma le auala o le taʻoto.

O le ituaiga o nonoa i lea itu, poʻo, e pei lava ona taʻua o le tele o le taua, o loʻo faʻamamaina le sela. E faʻaaogaina e ala i le faʻasalalauina o tekonolosi. O le tuʻuina atu o lenei lanu faʻapipiʻi, pigmen (bull pisia) o loʻo faʻalauiloaina i totonu pe fua mai ai i luga. O lenei mafai ona o se faʻapopoleina o le lanu o le faʻaituau Mea faigaluega faʻauma, aofia ai ma le faʻalauteleina o le laʻau lanu ma alagatatau; O le faʻapipiʻiina o le polymer emolion i luga o se fou fou, etc. O ituaiga autu o loʻo gaosia, Vienna, Alpine (mafolafola). Preferlocial lanu - mumu ma enaena. O le sifi-oneone tale e le mafai ona tumau i luga o le chitrac, ma mo le toe vaega o parameters e latalata i ai. Ia mamafa tele le chitrac, ae le fautuaina foi e fausia ai le taualuga moli. Ia avea ma lelei le oneone - oneone buile, matou te manaʻomia le sili ona agavaa tagata faʻapitoa. A o tau, o le pale mautu o le a taugofie tele mai le $ 59 / m2. Ava mo mea lelei (skate, pito i luga, Snowstriage, ma isi mea) o le a totogi le sili atu ma le faatolu.

Mafaufau ma filifili

I le avea ai o se tulafono, muamua iloiloina o mea ma na o le taimi nei, o lona tino, vevela inisinia ma masini masini. Azy. O le faiga e tatau ona eseese.

O le mea e mafai ai ona mataala i le tumau o mea - o lenei faʻatusatusaga eseese mai le lima (Rubbroid) i le selau tausaga (apametusi fale). Afai e te le fausiaina se fale taualele ma le tuufaega, ma fuafua ai se malaga mai lea augatupulaga i le augatupulaga, e te faamalieina lelei le uunaiga o le 25 tausaga o le tautua.

E taua tele mai lava ile amataga e iloiloina ai le lelei o le mea, ae o le lavelave foi o lana faʻapipiʻiina. Ia, afai e te ufiufi le taualuga oe lava, manino mulimuli i faʻatonuga. Ae, o se tulafono, o le paleni o mea taua e manaʻomia ai ni talosaga mo taumafaiga a le au faʻataʻitaʻi.

E tatau ona amanaia ia nisi ituaiga taualuga o mea manaʻomia ai faʻafitauli (faʻafoliga, faʻafetai) o le galuega a le taulaga. Faʻataʻitaʻiga, o le siʻitia o le osofaʻiga mo mea leaga, faʻapea foi ma faʻavae ma faʻavae e tatau ona fuafuaina i luga o le avega talafeagai. O le iʻuga o le a faʻateleina ai le tafe o oloa o oloa, ma o lona uiga, o le tau o le taualuga (e le 15-20%). O le tau o vaega ma luʻitau e mafai ona faʻateleina ai le tau o le taualuga e le 50-100%. O loʻo faʻaalia i le faʻasalalauga o le 1M2, e ui lava e taua, ae le fuafuaina le tau atoa o le kapeta o le kapeta. A uma mea uma, e te faʻatauina le tele o fasi uʻamea poʻo goumemen, ae o le tumu i le taualuga faʻavae.

Vaega II.

O lea e le "tagi le taualuga"

Na matou tuʻuina atu i le vaega muamua o la matou tala ma le taualuga. Latou faʻaaogaina o soʻo se faʻafitauli i le "malulu" taualuga. Ae a amata ona e faia se "mafanafana" o le taualuga, pe a faʻauʻuina i se potu tele, e leʻi mafaufauina ni faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma sese i le mamanu. Ma le isi, e le tupu vave, ae ile taimi ole taotoga. O le a tatou taʻuina lea vaega o le tusitusiga i le auala e alofia ai latou.

Aisea "o le tagi ai" taualuga?

O le masani ai o le taualuga o le taina, pe, e pei ona taua foi, o le taualuga "pai" i luga o lenei (faitauga-cressing O paga e movie mai le potu, o fea o latou punavai e sauaina, e ala i le sili o mea o faʻafilemu, e faigofie ona faʻamalosia, i le tulaga o le vevela. E le gata i lea, o le susu ua saisaitia ai i totonu o le faʻasee poʻo le pasia o se paga, ma o le taualuga o mea e feosofi i le pito i tua ona toe foʻi lea i le potu matamuli i luga o le luga o le faasitepu ma puipui. Faatasi ai ma se maualuga maualuga o le susu i totonu o le fale, o le aofaʻi o le faʻamalologa i luga o le taualuga ma puipui e mafai faʻatumuina atoa o le taualuga.

Mai le taumafanafana vevela o se "pai" e le mafai ona faia i le taualuga o le paepae, faʻamafanafanaina e le la susulu faʻaliliu mea, ona o lea i le faʻatulagaina o mea ma totonu. O le maʻaleʻale lea e faia lemu (o le aufaʻafefe i lenei mataupu ua sili ona lelei lea e taʻua o le "vevela Georrator"), ae le gaoioi.

O le a le ituaiga taualuga "pai" e leai ni mea sese?

O lona uiga o lona uiga le "tagi" taualuga "

O le "pai" o se ata faapitoa e tatau ma taofia ai le vevela i nofoaga i le taumalulu i le taumafanafana, ma le puipuia o lona fale i le vevela (vevela e puipuia ai le vevela o le taumafanafana Mai le potu mai le potu ma pasi i lona mafiafia ma aveese le "Nauli" paga o le susu, e paʻu lava pea i le unaʻi. Ma i nisi tulaga, i nisi tulaga, "Pi" e tatau ona puipuia le taualuga mai le faatafunaga leaga o le vapors tutusa uma. Ia faʻamautinoaina lenei taualuga e le tatau ona lilo, peitaʻi ua faʻateleina. I le atoa, o lenei tusiga e tutusa ma le mamanuina o le fau fale fau fale na faʻamatala mai e i matou i le lomiga muamua o le mekasini o le mekasini, ma e aofia ai le faʻaaogaina o mea-faʻamalu Veseting veps tapunia i luga o le taualuga o mea taua.

O le ulu o le taualuga e lelei lava. I le tau malulu, e le naʻo le sefe le vevela, ae - ona o le mea moni o le taualuga o mea e le mafai ona faʻafesoʻotaʻia ma o lea e le mafai ona vevela i le va o latou). O le aisa aisa i luga o le vevesi o le taualuga o le taualuga ma puipuia ai le feteenaiga o le "toe faafoi" vai. I le taumafanafana, o se taualuga na sefe mai ai nei le taualuga mai le vevela-ea, vevela aʻe, faʻamafanafana aʻe ma osofaʻia le vevela e maua mai ile sulugatiti mai le suāula.

E masani lava, o talanoaga i le omiga o le faʻauiga o le taualuga faʻaiʻu ma se lisi faigofie o nei tulaga lelei. O le systic faamatalaga e masani ona toesea. E leai lava se faʻamatalaga ile auala e ono ai le manaʻo e i ai le faʻasoasoaina o le taualuga o le mea moni. Le isi, o le a matou taumafai e faʻatumu lenei nofoaga, e matou te iloiloina le ituaiga autu o le taualuga o le "pai" ma le faʻasologa o le latou foafoaga.

O fea e amata ai?

Laasaga tasi. Muamua o mea uma, e manaʻomia le faʻatulagaina poʻo fea o loʻo i ai nei ituaiga taualuga o taualuga o le a faʻaaogaina. O le fofo e taua tele ma nafa, talu ai e faʻalagolago i mea filifilia, o le a le ituaiga o faʻaaoga o le a manaʻomia ai le ata faʻapipiʻi, ma o le a le faʻavae o le vaipuna ma le mamanu o le tusi. Suia lenei vaifofo e aunoa ma le le mautonu o le fola i lalo o kapeta e le mafai ona manuia.

Fuafua i luga o le mea taua taualuga mea, faʻapea foi ma le matagi ma le Snow uta (mo le ogatotonu o le 200KG o le 200KG o le taualuga (pe o le koluse o le rafter system O le fanua moni ua siakiina), la latou laasaga, ma i le taimi e tasi o le ata lea o le faasalaina ma le mamanu o le tusiga ma lana laa. O le a le mea? Afai, mo se faataitaiga, ua e filifilia se mea moni (mokesi i le mamafa) tale, ma o le rafter mamanu, e mautinoa e pei o le springle toe alu uma.

Laasaga lona lua. Matou te filifilia le mea susu mea o le a faʻapipiʻi i lalo o le taualuga faʻamau. Ina ia faia lea, manatu o loʻo i ai mea na i ai ni vaipuna ma la latou tuʻufaʻatasiga ma ni isi maa taua.

Superdeff6 o membranes. O nei galuega moofi ua taua tele mo le taualuga masini: ose pea vai e ala ia latou te pasi ai, ma e leai. E le gata i lea, o le anoanoai o le ausa e sili ona maualuga (e taua o le puletane) o nei mea e mafai ona faʻapipiʻi latalata i le le mautonu, e aunoa ma le maualalo le va. I le matou maketi, o ia oloa e tuʻuina atu e tele i Dupont (Switzerland) - Meaola o le Tivek Group and Juta (Czech, na faʻamatala foi i auiliiliga talu ai. O MMBranes e taugata tele - e tusa ma le $ 1 / M2. E le fautuaina le Superdeffy Membranes e faʻaaoga i totonu o se paga ma maa, o le itu pito i tua e le o fuafuaina mo masani poʻo le taimi umi. O lona uiga, i lenei tulaga, o le uʻamea faaputuga o le a le fetaui i lenei mataupu (e ala i se spray ma se laʻau aluminum coting, mo le metasm bitrobond)). WAPARESS MA LE CHRATIC, Croement-oneone ma Bitgonanous fafie, le fefe i le susu afaina i le itu faafeagai, superrdipsus membranes gaioiga e aunoa ma faafitauli.

O se superdeff6 o le membrane i luga o le rafters ua faʻasaʻoina ai se counterbrue, o loʻo taulaʻi atu, o le taualuga e faʻapipiʻi ai (o le tulaga o le container game). O le Mymbrane mamanuina pito i luga na pasiina le pipili o le fusi i le pito i luga o le ea i luga o le vaʻa o le ea i le va o le membrane ma le mea e tafe ese ai le ea.

O le faʻapipiʻiina o le membrane e latalata i le faʻalumaina e aoga pe a fai o le rafter mamanu o loʻo faia se pa o le 100100m, pe a le o le fale) . Talu ai o le faʻamalosi tino e le mafai ona i lalo ifo o le 100mm (a leai e faʻatatau i le aoga atoa o le mea na faʻamalieina ai o le maoaʻe.

O le gaosiga o le rafter mamanu mai le pa o le 150150mm faʻatagaina oe e tuʻu i le va o le rafters vaega o le mea mafiafia ma le mafiafia. E sili atu pe a fai o le taimi o le taimi e faʻaaogaina e se vaega o le 100200mm poʻo le taʻavale o loʻo sikoa mai i le vaega o le 50200mm. I lea tulaga, e mautinoa lava o le a lava se avanoa e fausia ai se maualalo maualalo le ea o le ea (fautuaina tau, 50-70m). O lona i ai o loʻo mafai ai ona e faʻaaogaina le taugofie le susu o le faʻamamaina o mea nai lo superdfacsive membranes. O i latou o le lua ituaiga: 'ese ma Anti -ndente.

Difsiss menu mesu membranes. O le galuega o nei membranes e toetoe lava tutusa ma superrdeffous, - i se taimi vave e mafai ai ona faʻasaʻoloto vai i le pito i luga o le vela. O le fausaga o le tutusa ituaiga o mea e mafai ona latou galulue i le i ai o le lua faʻaseʻe nofoaga - pito i lalo ma luga. O le mea moni, o ia mea e le o ese mai nai lo pofavaga ata tifaga, i le tapoleni tele o pu o lo ufiufi ma nila. Afai o le faʻamalosi o loʻo faʻamamalu o se ata faapena, o pu o le a poloka ma o le ata o le a taofi le faʻapipiʻiina o vai vai.

Faʻateʻa le suavai faʻafefe, faʻapea foi ma superdpfanos, e mafai ona faʻaaogaina i se paga ma maalele, o le itu pito i tua o le susu o le susu. Ole sima lea, o le sima lea o le oneone, bitminius pale ma metrobond uamea taele. O tagata gaosi o le Distoges Disporaft Membranes o loʻo faʻaalia i le matou maketi - jouta (Czech Republic) ma Eltete (Finete).

Anti-punou faasusulu ata tifaga. O latou o le aufaʻatau ma ua fuafuaina e galue i se paga ma na o le taualuga ma mea e le fealofani ai le auvae, ma uamea ". O le itu i le itu o ata o ata (o le itu e feagai ma le le mautonu) e le masani ai "alofa" luga. O le mea e manaʻomia mo le gaioiga o nei ata tifaga o loʻo i ai foi o le i ai o le lua o le ea o le ea (maualalo ma luga. I lalo o le leaga o tulaga, o le faʻauiga o le susu mai le faʻalumaina o le pito i lalo o le pito i lalo ma o loʻo faia i le aofaʻi o le "pale" I luga o le na tupu o le fiafiaga lelei mosisoure, o le ea e ave ese e le ea maualalo ea. O le pito i tua o le taualuga o mea ua puipuia atoatoa mai le aafiaga o le susu ma e masani ona mafaufauina ona o le pito i luga o le ea. Anti-andistered Mosisture o loʻo ofoina atu i le matou maketi e avea ma kamupani o Juta (Czech Republic) - Jutikon ma Elketek Extra ma Elkatek Exce)

Pe a fatuina se fausaga e faʻaaogaina Anti-nutimomoia ma ni ai ni mea osofaʻiga, e mataala faʻapitoa i le itu o le ata o loʻo faʻailoa atu i le faʻamaliega o le ata. Ole taimi e sili ona taua ai, e aoga ona faʻatapulaʻaina, ma e mafai ona tatou manaʻomia lena masani poʻo se taʻiala memrane.

O le faʻaaogaina o Anti -ndenses ata tifaga e aoga ma mai le tasi manatu, latou te fesoasoani e faʻalautele le olaga o le le fiafia i ai, lea e le mafai ona sili atu. O le Anti-Andentate ata tifaga ma faifai pea ventipelation o le pito i lalo o le a faalauteleina ai le olaga o le vaega puipuia maualalo. I le maeʻa ai o le iʻuga o le taimi o le faʻatulagaina o gaioiga, o le uʻamea o loʻo aʻoaʻo pea le setete o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga (aveese le omea o le olaga e mafai ona faʻalauteleina e 1.5 -2 taimi. E tatau ona manatua le mafaufau o le "faʻatumauina pea" na o ofu faʻapitoa e pei o polyester ma papala. O le Plassis "e le manuia le pamu".

Laasaga Tolu. Matou te faia le iʻuga o le maualuga o le maualuga (vaʻai le laʻasaga muamua) ma le mafiafia o le faʻalumaina o le faʻamalosiʻau o loʻo faʻatulaga i totonu o le poloketi. Afai e leai se mea faapena, tatou te faʻatinoina le muamua fuafuaina o le mea e le manaʻomia o lenei vaega, aua ua taʻua foi i le lomiga ua mavae.

O lenei laasaga e manaʻomia ina ia toe siaki pe afai o le maualuga o le filifilia o tagata filifilia ua lava. Faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o loʻo faʻaaogaina ai se vavao faʻaoso, e ono lelei ai ona matua le mafiafia o le 12-13 cm (e mafai, ma15). O lona uiga o le tagata artorm o lona uiga mo lona faaee atu o le taʻavale o le taulaga, faia ma le faʻaaogaina o se pa o 100mpi (o le a tonu ai o le tele o fale o le atunuʻu. O le iʻuga o le a faʻaititia ai le malamalama i se taliaina (100mm) mafiafia o le vaega o le soʻona o le ua le mafaamatalaina, ma e le manaʻomia. I se faʻaopopoga, o le laʻititi mafiafia o le tele o le taʻavale e mafai ona "toso" le talosaga i le faʻataʻitaʻiga o le sili atu taupulepulega, faʻapea foi ma le faʻauiga taua i le filifiliga o le taualuga. Faatasi ai ma le manaʻomia mafiafia o le faʻalumaina vaega (15cm), atonu e le lava ma o le pa o le 150150mmm e le lava le faʻatulagaina o le vaʻa maualalo. Moni, o lenei faʻafitauli e mafai ona foʻia e ala i le teuina o le 5050mm bar (poʻo le 50100mm laupapa laupapa), ae e tatau ona manatua e faʻateleina ai le tau o le faʻauigaina o le sussure. luga o le pa, ma ua avea ma malaia.

O a le fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻaaogaina? E tusa ai ma le toʻatele o tagata tomai faapitoa, - o loʻo i ai le maualuga o le mea taua, o loʻo iai, faʻaoʻolotoovaina se pea vai i o latou sikaeta. O lenei tomai e faʻateleina ai mea o laʻau minerale. O le laupapa laupapa laupapa, faʻafetai i le tomai o le faʻalumaina o le Skip paga, o le a mafai ona "manava" O le iʻuga o le a taofi ai lona amio saʻo ma tagata. O le tele o le tele o minerale seleselega o le taimi nei o le maketi a le maketi a le maketi a le maketi, e i ai se mea ua valaauina, mo tofoga ma atotupe uma ma atotupe uma.

Laa fa. A maeʻa ona faapipiiina (matou te manatu e le manaʻomia le faʻamatala o lenei faʻagasologa i auiliiliga) ua tapunia le pito i lalo o le paʻu o le vai o le vai. O le Paroparic vaega, i le itu, ua tapunia i le faauma lelei mea.

E uiga i mea mo le fausiaina o le Paroparmer na ofoina atu e le au gaosi tagata gaosi pei o Tekla (Italia), Juma (Czech Republic), o Aloarte) O lea o le a tatou faia naʻo faʻaopopo faʻaopoopoga e uma ona fai mai.

O le tau o le Parobaca o le faʻaititia lea pe a faʻaaoga ae le o ni faʻailoga faʻapitoa o le auvae. E moni, o loo afaina o ia i Brimemen, o le moli manogi o le a lagona i totonu o le potu. Ae o le taugofie lea (P-3 300- 114 NUMBRS. Mo le lisi 20M2). E i ai le isi filifiliga tau talafeagai-faʻamalosia Polythylene, lautele faʻaaogaina mo le fale gaosi meaʻai. Ae ia manatua e le o tupu i le vevela vevela. Afai o e nofo i le fale i taimi uma ma e le tumau pea Notnet, e mafai ona faʻaaoga le mea na faamalosia ai le ata. Afai e faʻaaoga le fale i lea taimi ma lea taimi, e le aoga le faia o lenei mea, e sili le le fefe i le malulu vase.

O le faʻaaogaina o pepa faʻapipiʻi ma le "sir" vaega "o le uamea o le faʻasoasoaina (mo se faʻataʻitaʻiga, apubars mai Tgola ma le e pei o le i luga o le vevela i totonu o le potu. Ae i le va o le soʻofaʻatasiga o vaega ma le ata, e manaʻomia le tuua o le ea e pei o le 2 cm, lea e faʻafaigata o se mea ma faʻateleina le mamanu.

Faʻalapotopotoga o le ea ea e tafe i le faʻateleina o avanoa

Ioe, ua aoina saʻo le taualuga o le taualuga "pai" e le o mea uma. O le fausiaina o le ea e ono tafe mai, e tatau ona e tuuina atu le ea le mafai ona galue i le ventkanal. Ina ia faia lenei mea, ua totoe o pu faʻapitoa i le pito i lalo o le ofaga, lea e puipuia mai i luga o iniseti o iniseti ma manulele ma se tamai pupuʻu o le puʻeina uʻamea. O sikalega e faia foi e se mamanu faʻapitoa - tuʻuina atu. Afai e leai se avanoa mo soʻo se mafuaʻaga, o tagata faʻapitoa o taualuga o loʻo faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai le pito i luga ma pito i lalo o le tele o avanoa ma le siosiomaga.

A o le Wyvisp Card (Metallic poʻo le le-metallic) o loʻo faʻaaogaina o se ata taua, o le fesili o le fesootaiga ma le lautele o le ea e mafai ona faʻaoʻo i latou "mafolafola" skate. I lea tulaga, e tumau pea le mautinoa o le ea ea ma lona faʻamatuʻuina naʻo le ea maualalo. Lenei ua faia i le metotia faamatalaina i luga.

Anti-faamaneta ata tifaga

Mark (mausali, atunuu) Elkatek Extra (Eltete, Finelani) Elkatek Extra L (Eltete, Finelani) Jutakon (juta, czech republic)
Faʻamatalaga 80% -polymer Fabric ma 20%--% -antIcoundnute o le amoina mea mai le viscose fiber 80% -polymer Fabric ma 20%--% -antIcoundnute o le amoina mea mai le viscose fiber Fa-vaega ultravioletoletoysoy-brownf (12 masina) polypropylene ies, o itu uma e lua o le mea e teu ai le susu (visa)
Le mafai ona uuina vai,% i iunite. Auiliiliga. Eva 680. 680. 400.
Malosi le malosi, kgf / cm2, e le itiiti ifo 860/780 553/423. 800/600
Mamafa, g / m2 140. 135. 130-140.
Mafiafia, mm. 0.20 0.19. *
Round tele (shd), m 1,346. 1,540. 1,350
Taavale tau, $ 46. 40. 56.

* -Temo e le faamaoti

O le Komiti Faʻatonu faʻafetai faʻafetai i le kamupani "Gasell Inforlib", "Cuthlailla", "Metrotil-," O le Neivi "mo le fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili