Skewer-basholyk ...

Anonim

MANGal, Grill, Barbecoue: O le a le eseesega o le mea e feololo ma o le a le mea e faia e le maketi maketi? Mea lilo o kuka i luga o malala ma matala afi.

Skewer-basholyk ... 14279_1

Skewer-basholyk ...
Faatoʻaga Boyal i aso nei o se lalelei, tumau, manaia uʻamea mamanuina ma se laulau (ae le o se tasi), o se laupapa faʻapipiʻi (MPA ", Mosco"
Skewer-basholyk ...
I le togalaʻau o le faʻatoʻaga, faʻapalepale i luga o le faʻavae o se modular mataupu o lanu sima o se pepa faigofie o se pepa faigofie (Togafitiga mo Papepa
Skewer-basholyk ...
O le mata i le pito i lalo o lenei grill faʻapitoa e iloa ai le ituaiga o suauu - o le kesi aiga e faʻavae i luga o le propane-astane palu
Skewer-basholyk ...
O le foliga o elemene o le togalaau o le togalaau e mafai ona i ai. Mamanuina foliga - leai se ofu o le paipa
Skewer-basholyk ...
Afai e i ai le magalafu i totonu o le fale, ma o le leaga o le tau e le faʻatagaina oe e faʻavasega se tafaoga i le faʻatoʻaga, o le a tu mo skeers
Skewer-basholyk ...
Togalaau o le togavao ma le ogaumu e mafai ai e oe ona fai le areto
Skewer-basholyk ...
Stainless Steel Barbecue Wasetis e uiga i le 5 kg, o lea e manaʻomia ai le faʻatuatuaina
Skewer-basholyk ...
O le Greills o Rusia gaosiga - o se oloa faʻatau oloa, ma mo lenei mafuaʻaga e leai se lalolagi i le itu i lenei taimi, ae e mafai ona ofi i le tasi tausaga (MPROW "
Skewer-basholyk ...
O le togalaʻau togalaʻau o le masani masani "Metitirani-Sky" mamanu mafai ona 1-2 tagi. O le paipa o loʻo i ai le foliga o se faʻavae o le faʻamutaina
Skewer-basholyk ...
I le savaliga sopo ato, o mea o loʻo avea ma mea e aofia ai o le moa agavaʻa, tuu mea uma e tatau mo le paoa
Skewer-basholyk ...
E mafai ona avea ma ni tagata lagolago o se lagolago lagolago e le gata mo le parbecue Grid, ae mo le kiel pe falai pani
Skewer-basholyk ...
O le seti na faia o uʻamea pallet ma tagavai mo le faia o oe lava o le togalaʻau o loʻo faʻatau i totonu o le faleoloa, ma piliki ma le oti "e masani lava i le faʻatoaga
Skewer-basholyk ...
Lagona aso malolo i luga o se tafaoga o le a fesoasoani e fausiaina le fale kuka fale ma manu felelei.
Skewer-basholyk ...
O se maʻa mafolafola o le a mafai ona faia e mafai ona faia aano o manu i totonu o se fualaʻau faʻaoʻo.

Skewer-basholyk ...

Skewer-basholyk ...
O le a puipuia oe e Gaungletttt-lipine oe mai le mu ma faʻafaigofie ai le kuka

O le pito i luga o le kuka o kuka i luga o malala e le sili atu le lelei ma le talafeagai nei apili "toe foi i le natura". Ae ui i lea, o le manatu iinei e le gata i faiga masani, o le fiafia o meaai suamalie e le aumaia se mea leaga.

O meaʻai uma na kuka i le natura, faʻamaloloina le tofo o le asu ma le manogi o fualaʻau ma laʻau, mafua ai le fia maua o le le fiafia. I se faʻaopopoga, o le tele o ipu e maua mai i le "moni" pe a fai o le faʻagaioiga o le matala (i luga o malala). O le mea moni lava, ua aumaia e le oloa lea i se panisese, e aunoa ma se ulaula, e manogi i le asu naʻo ia lava, vaitau ma gaʻo, o loo sauni. Ma o le a matou maua se fua atoa o oloa pe a fai o le aafiaga o le asu ua faaopoopo i nei mea uma. Mo auala eseese o le kuka i luga o se mumu mumu, e tele ni mea ese, barheckuc, musuate.

Mangal

O le muaʻi pito i tua o le palapala ma le barbecoue, o le Pasila e iloga i le faigofie o le mamanu ma le masani masani (e masani ona faia e pei o se kapoti). O le natura o le faʻafitauli o le faʻafitauli i luga o le oloa - mai le pito i lalo ma autafa, mai le puipui. E faigata le fetuunai o le masini e mafai ai ona fetuʻunaʻi, aua o le ea tafe e mafai ona o loʻo i le pito i lalo o le agavaʻa o le aoga. O le faʻaopopoina o suatagofie e masani ona faia e ala i le faʻatamaia o vai vai koale coeal ma se nuaa o loʻo "alu atu i Kebabs e tatau ona faʻatinoina lelei.

Grill ma barbecue

O le aga masani o le grill-loloto faataamilo le vevela o falai ma "parrel" - aumai le sili sili ona toniga vevela afaina i luga o le oloa mai luga (ma le tapuni tapuni), mai itu ma lalo ifo. E mafai e le BarberCue ona maua ai le poto o le afaina o le afaina mai lalo ifo, o le mea lea na tupu ai se ituaiga. O meaola uma ma le pamu o loʻo i ai se tulaga sili ona tutusa i totonu. O le vaega autu o le lattice. I luga o loʻo i luga o le pito i luga o loʻo iai se oloa na saunia, luga o le eleele-suauu. O loʻo iai avanoa i ni mea puketa e faʻatonutonuina ai le ea samasama o le ea, i lenei vaega faʻavae mai le mangala. E masani lava o loʻo tele foʻi le faʻamoemoeina ma le faʻaleagaina o le malosi (Ash Tank), lea na iloga ai le coona susunuina.

O le pito i luga e masani ona i ai le tolu tulaga o le tulaga i le maualuga e faʻatatau i le susunuina o suauu, lea e mafai ai ona e fetuʻunaʻi le saoasaoa o kuka. I le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai foi elemene e pei o le sppit ma tumau pe gagau laulau, e talafeagai e faʻatulaga mea uma e te manaʻomia mo kuka. Nai lo le lattice i le barbecoue, o le skedwards skiwers po o coulten spacks o loʻo faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le mafanafana umi u-foliga ($ 10-12 i le seti o le 5 pcs.). E lelei i latou ona o aano o manu, e fagotaga poʻo fualaʻau 'aina e faʻaʻaisa mai ia i latou pe a faʻaliliu. Faʻalua ma faʻapipiʻi-i faʻataʻitaʻiga, faʻataga oe e faʻavasega oloa. O lenei ata e masani ona tuʻuina atu i taimi uma ma uaea poʻo ni laupapa laupapa.

E leai se tauaiga iloga i le va o le grill ma barbecoe. E masani lava i totonu o le faleoloa e lua pe tusa o ni ata tutusa e masani ona iai ni tau o tau, i luga o se tasi o lo o tusia "grill", ma i le isi "fale puipui". Asse aua o le tele o eleele e mafai ona faʻaaogaina o se barbece. Pau lava le eseesega o loʻo i totonu o le tapuni, e masani ona faʻaoʻo atu i se mea valea. Ua lava lea e tolopoina ai i le laina, ma e liliu ese mai le barbese.

O le eseʻesega eseese i le va o le grill ma barbecue

Ae na o le pau le mea e sili ona aoga i le va o le palu o barbecue e mafua ai le taua tele o tekinolosi ccognosies. Ma na o le faʻaeseese o le vaʻai, o le mafuaʻaga o le le mautonu i luga o potu faleoloa.

O le mea moni o oloa uma e na o le gatete i luga o le malala (i luga o le groid po o skeid) e aunoa ma le faʻaaogaina o le pito i luga o le ufiufi, i le tele o atunuʻu. Ma o lenei fatu, tusa lava ma Karky's KeaBab ", kuka i totonu o se masani masani masani, o se ituaiga solofanua lea.

O le mea e palapala ai, i le talafeagai o lona tino (toe matou toe o se tapuni!), E le gata i le siosiomaga afaina i luga o le ipu ipu. Soʻo se mea vevela o loʻo i ai i lona lava diacking. Ina ua e faʻatauina, o le a mautinoa lava le ae mauaina i le faʻasologa o mea faatusa ma faʻalautelega mo le ulaula ma iʻa. O lea, o le meaola o se "alualu i luma" Barthecue, lea e mafai ai ona e faʻalauteleina le lisi.

Ituaiga o Fuafuaga

Maggils, Barbecue ma eleele e tutuli ma feaveaʻi. I latou e mafai ona "siitia" i ai le tele o itu - mai le "mini" ia Maxi.

Fua faatatau o kuka kbabs

Mo se afi, e sili atu le aveina o se vasega mautu o le vasega - o latou faitalia ave le tele o le vevela. Matagofie le fetaui lelei o laʻau ituaiga (apricot, apu laʻau). O le mea taua e le o le faʻanatinati atu e tuʻu le kebab i le afi o loʻo i ai i le pito i tua o mea - e sili atu le teteʻe atu i le itu o loʻo iai i le faʻasolo ma sasaa vai i luga o le kebab. Ina ua maeʻa le koaā o le procee, o le toniga o tulimanu i luga o le itu atoa fuafuaina mo le falai. Ave se kuka tele (maa) masima ma sasaa nai lima i luga o Coal - o le a le susunuina le gaʻo ma le puao, pe afai o le a faʻaauau pea le malala. Lelei KeabAb ua saunia mai soʻo se tamaʻi meaʻai a se tamaʻi mea, e ui lava o le sili ona lelei o le tamaʻi mamoe. A faʻatagaina le tupe, ave se tamaʻi mamoe teine ​​poʻo se isi aano o manu. Faasaolotoina mai le ola ma tipi i ni vaega o le 150-200. Le isi, ave le aufana i le fua: I le 1 kg o aano o manu (tasi i le tasi). I Polo, ua masiʻi pea, o mea manogi, vailaʻau, ma isi, ma isi. Manatua mea uma ma le faaeteete ma tuu i lalo o le saua. Ina ua maeʻa le 5-6 itula o le faʻaalia i se nofoaga mafanafana, e mafai ona e falai. E manaʻomia pe a o le 'aufana sui o le gaʻo ese. E le faamalieina aniani i le skewers ma ua tautua eseese. Ia mautinoa o le kebab e faʻasusu i luga o malala vaivai (e faigofie atu le fai mai - le mautonu). Leai se afi !!! Faatasi ai ma falai ipu, mautinoa i le vai vai. E mafai ona i ai se vai afi ma le pamu paepae uaina 50/50 - o le a sefe le sua o aano o manu. O le uaina uaina e le faʻaaogaina: o le a mu i luga o aano o manu ma faʻaleagaina mea uma. O le mea sili ona taua o le le faatopetopeina ma maua le tulaga o le vevela vevela. Skewers Suavai Spuring ua uma i luma o taumafataga!

FAAMATALAGA: Aveese le COBAB na maeʻa ma tuu i totonu o le maso ma le o loʻo totoe ma aniani. Tuu le sanu i luga o tulimanu, tu mo le 5-10 minute, e aunoa ma le aumaia o se vaipuna. Tautua i luga o le laulau ma le faaopoopoina o vaitau. 'Ai meaai.

"III"

E mafai ona e faʻatau uma "toe mafai" ma "le faʻatagaina" o le "falai meafaigaluega mo piki pikiniki. Mai Binith Modes, matou te matauina se tasi-taimi le pabecue mai fudlli (Italia), o le a tumu i le polythylene tray (20305 cm) Sei o tatou faia pea le koale vaega, o se pupuga o se manifinifi uamea rod ma se wirestap. Ua lava lea e taia ai le lua na faaalia ai o le itu faigaluega i le fata, o le sapasapaia o le malaia i luga aʻe o la, faʻafiafia mea uma, e mafai ona outou falai! I le tau e $ 3, o se pamu le talafeagai o le paopau ua mamanuina mo le kuka 4 kg o mea taumafa. O tagata alolofa o savaliga mamao, o ai e i ai kilokalama uma o le mamafa i le teugatupe, e mafai ona fautuaina e se faʻavaʻa o le faaeeina ma slots mo ono skewers o loʻo faʻapipiʻiina e ono skewers o loʻo faʻapipiʻiina e ono skewers o loʻo faʻapipiʻi. O loʻo faʻapipiʻi le faʻavaʻa i luga o pepa laupapa, i luga o maʻa, i le va o piliki e lua. O le mamanu e talafeagai lelei mo le tapenaina o tamai vaega o le kebab (o le umi o le shampoo e tusa o le 30 cm). O le tau e maualalo le sili atu nai lo le $ 7 (Grill Olaga, ISA).

Mo le falai ma iʻa, e mafai ona e maua le lua lattice ma gagau vae-lagolago mai ferabolli (Italia) mo le $ 29 pe mai le coleman mo le $ 29 pe mai le coleman mo le $ 29 pe mai le coleman mo le $ 29 pe mai le coleman mo le $ 29. O le tau o loʻo faʻalauiloaina e le mea o le oloa-sleinless swel, talafeagai mo le faʻaaogaina masani. O le asō e mafai ona e mauaina le tele o ni mea tutusa ma Rusia boddicraft gaosiga toetoe lava o le tau tutusa (ona o le tamai tupe) i totonu o soʻo se faʻatoʻaga) i totonu o soʻo se faʻatoʻaga poʻo le atunuʻu maketi. O le le lava o Latutis o le afi e tatau ona 'aʻai tuʻu saʻo i luga o le lalolagi pe fausia se mau o le taulaiga o maa.

Mo le tasi-taimi malaga malaga i le tafaoga, e aoga le mauaina o ni paʻu paʻu laiti, faʻamalu poʻo le barbece. Fausia-faʻalavelave o se mea puʻupuʻu e mautinoa ai le saogalemu o le natura ave le 10-15 minute.

Laiti (403015 CM) Road Trades ("El vai", Moscow) fai se pusa taofiofi ma le lalagaina o le tapuni. Manaia tapuni o se laulau manaia. Le puleaina o le faʻatulafonoina e aofia ai vae ua faʻamamaina, toʻilalo lagolago mo skewers ma o lo o aveina ai le au. O le masini e matua mafaufau lava ma faia, o mafiafia mafiafia uamea faamaoniga o se umi umi o le taotoga.

"Auala" O le Gides, BarbeCue ma Mangals e masani ona pipiʻi ma maua fua i le lautele mai le 37 cm (pe a fai o le fusipaʻu o le frying pani). O le laititi o le Barbecue i le ituaiga o se pusa ma le uaea vae e faʻatusatusa i le tele o le lapoʻa ma se tasi-taimi le pa. Tau mo latou amata i se faʻailoga o le $ 20. O le tau e fuafua lelei i mea na faʻaaogaina, o le gaosi oloa ma le tulaga o le fetuunaiga (taugofie, pei ona e iloa, e leai se lelei). Tele faitioga i luga o le vave tafe ma le polokaina o le taugofie ma laiti le palapala ma se parbecuue o le Saina, Turkish ma le faʻaaogaina o le sili atu-lelei e matua le mafai ona tausia le vevela o le vevela. E leai se mea faigaluega faʻatasi ai i seiloga o le a le tele, ma e masani lava e leai se mea i lalo mo koale.

Skew o le iʻa

Fasioti pine (e aunoa ma le paʻu ma le autola) tipi i le 3-5 fasi pepa mo se vaega, styray. Tumau i luga o le skeleton, sui ma mama o le faaputuga. Libricate fualaʻau suauʻu poʻo se kulimi kulimi ma le tele o le feanu. Auauna atu i luga o se laulau ma lanumeamata lanumeamata, lelmon fasi, lanumeamata fou, kuka ma le narurura (welded creat great grenet).

Masturma (Pikiina okesa Kbabs)

Povi (250 g po o le tautua); Aniani i luga o le Mamaina - 30 G; vili le 12 pasene - 20 g; Grenish - Amins, Pasley Greens, lemon fasi.

Saunia e tulafono lautele. O le tele o le Greening, o loʻo faʻapipiʻi pi (chill poʻo pi, beet bucks, eggplants, spanich, cuulifinlower o loʻo avea o se lupe. Fualaau faisua ua feoaʻi ma le popo saito (Sazivi). Mo ia, o mednuts o loʻo alu i luga pe faʻaluaina le paʻu i luga o le aano o manu ma le papala, faʻaopopo le pale moa, mumu, carnero, samasama. O nei mea uma e faʻaoso, o le kred e le vineta ma faʻaosoosoina o le paluga o le faʻasee.

Georgian's Beef Haweeloun Kbab

Povi agamalu mai ata tifaga ma atoa, atoa le umi, tuu i luga o le skew. Ina ia mafai ona faʻasolo atu i le alavai, e le faaitiitia le maualalo, e tatau ona tuʻu ia le uafu ma le mafiafia o filo. Tuʻuina atu aano o manu ma suauʻu fualaʻau, mafai ona fefiloi ma vai malulu. Schumbar o loʻo i luga o malala ma, faʻataʻamilomilo, fry aano o aano seʻi vagana sauniuni. O le suamalie o le mea e fai ai le fibres ma se tamaʻi bevel i luga o fasi mafiafia o le pu i luga o le 2 cm. Masima. Auauna Kbab vevela, ma Sprigs o Parley ma isi Gelnery, faʻapea foi ma Maʻea ese i luga o le paketi vevela ma tamato vevela, mai le mea e manaʻo ai.

"Mitia"

O ata o feololo o feololo, ma le sili atu mauoa tulaga atoa seti nai lo le "mini" mafai ona faailoaina i le vaega o le "vaega mobile". E masani ona faaauupegaina i latou ma se paga o uili, e faʻatagaina ai ona uunaʻia le koneteina i soʻo se nofoaga talafeagai.

Afai tatou te talanoa e uiga i faʻailoga o le gaosiga o Rusia, ia aia mo a latou fausaga, masini faʻaogaina, o le tulaga lelei o le teuina o tausaga ua mavae atu. I lalo o le mamafa o le tagata faigaluega i le itu, sa feagai le susu, sa alualu i luma. Ma le gata i lea, o ituaiga o ni manatu faʻaolaina e mafai ona fausia ai. I aso nei, o se paʻu tino mo se atunuʻu o se mamanu, ua teuteuina ma faʻaleleia atili ai le taua ma le maualuga o elefaao; Lagolago seevae mo le mautu mautu o fesoʻotaʻiga; O le laualuga mo le falai ua tapunia e se palepale ma le taualuga. Uamea e apalai ma le mafiafia o le itiiti ifo 2mm, ufiufi i le vevela-tetee o vali. E faʻatautaia le Spat, itu o laulau (gagau poʻo le itulagi), fagu tu ma le sosi, uila laupapa. O ia manatu faapena e umi lona uiga i le 1.5-2 m ma ofoina atu i le tau o le $ 200-600.

O le manaia o ituaiga ma meaola e oʻo atu i le 70 cm le umi ma mamafa i le 10-15 kg, o le Kamupani Moscow "Dorz" Dorz "Dorz" Dorz "Dorz" Dorz "Dorz" Dorz "Dorz" Dorz "Dorz" Dorz "Dorz O le mea muamua e tosina ai i oloa o lenei gaosi oloa o le lelei (mafiafia o le uʻamea-4m o loʻo faʻaaoga) ma mafaufau loloto. Lona lua o mea e matagofie o oloa. O aafiaga mai fafo atu e faʻamalosia i ni nai mea ua ave iai ore, lea, i aso uma, e avea o se pa eletise, e tatalaina ai le vevela eletise. O le lona tolu o mamanu uma o le Col-Lal Kills ma BarbeCue (4500-7000 Rullas) e mafai ona e pulea le vevela o le mea e le tatau ona sili atu i totonu o le drawcc. Ma le mea mulimuli, o le kuata o le i ai o le auai o le tuʻufaʻatasia maʻai malualua. O se tasi o nei faʻataʻitaʻiga (o le tau o le tau o le 7000 Rubles) o loʻo faʻaoʻo atu i le 5-litter Care-iron Cauldron, faʻatagaina e faʻaalia atoatoa ai le pislas poʻo le ofi.

O le Bronkmann Barrel Barrel Grill e tosina mai i le Brinkmanmann (USA). Ma faaauupegaina e leai se tasi, ae lua "paelo". O le oloa ei ai se paga o uili, o le turtu o le pulou, o se laulau laupapa laupapa ma se kesi kesi. Faatasi ai ma le umi o se sili atu "Barrel" 1 M, laititi ua umi le 40 cm ma ua auai ma tele i tulaga eseese i le maualuga. Lua falai fagu e mafai ona faʻaogaina e le gata i gaioiga eseese: Tasi- ona o le ulagia, o le isi, o se isi, o le gatete poʻo le palapala. O le mamanu e tuʻuina atu i se vevela vevela, vali i le uliuli ma ua i ai se puipui mafiafia o le 2mm.

"Maxi"

Maxi "-Consts BBQ e masani i le televise uma e uiga i tagata leaga o le Pule o le Porobead Berobea ma Villabago, o le na tigaina i la latou falai. O le "Grive" tagata tino ese o le parrel foliga foliga o le a le au a o matou fitafita o le savaliga i le savaliga i luga o le auala savali. Vaega o latou tufatufaina, Ausetalia ma Amerika. Peitaʻi, o nei oloa ile Feʻaveaʻiga Rusia Conleting, o lea tatou te le mafai ai ona taʻu atu e uiga ia i latou.

Tama Kebbab ma zucchi

O le pulupulu o le pito i tua o le tamai mamoe na tipiina le fasimoli o le tele o le tele, e sausau. Ona fufulu lea o le zucchini mai le paʻu, tipi lio ma le faʻapipiʻi. Tatala fasi aano o manu i luga o le skewers, sui i latou ma zucchini lio. Ia lelei le twirink kbabs i luga o le tele o malala. Ona aveese lea o le skewers mai le afi, ave le 10 minute e malu ai, e sausau ma lanumeamata susulu, susu mai le sasaina o le fuamoa ma fulufulu ua toeititi.

Moa Koab i Dun Maninade

O manu moa tipi i ni tamaʻi fasi ma le soda ma se paluga o aniani suamalie, leiloa o le kaliki, ma le suauʻu o fualaʻau. Alu mo le 30 minute. Usuina ma pepa i le tofo ma le, faʻaauau le liliu, falai. I le vevela Cbabs Auauna atu i se Shatp Tomato Sauce.

Oka a le Tamai Mamoe

4 COPS; 100 ml o le vineta; pepa; 5 tbsp. Luga mumu; masima; 1 tbsp. l. Rosemonimotolo lapisi; 5 tbsp. l. suauu olive. Faaleaogaina le tau mai le spps. Marine aano 2 itula, ona mago ai lea ma le matutu ma le palapala i itu uma o 5-7 minute.

Togalaau faataulaitu

Talu ai o le mantil manatu e faigofie tele mo le tulaga maualuga, e masani ona fetaui ma le "nofoaga autu" Barbecoe "e taua foi o le togalaau ma le magalafu. Na leva ona suia le togavao ua leva ona suia i se mea manaia o laufanua mamanu. O le mauaina o tagata tusitusi na mafai ai ona ofoina atu se faiga o tagata e oʻo lava i ni vaega se lua, ma le "Miriv". E mafai e le maga mū e mafai ai ona fiafia e le gata o le avanoa e sauniuni ai foi e mumusu i le aitia o le vaʻaiga o le minute mulimuli ma le avanoa e apamemea.

Togalaau togalaau, pei o latou "potu" uso, ua fausia na o le lafoai mea - pili o mea faimamago ma a latou tuufaatasia. Ina ia fiafia i le fausaga mai le sima-chamotte pe na o ni poloka sili ona lelei, e tatau ona ufiufi i totonu o vevela-tetee o valivali ata pe feagai ma natura po o le natura papa.

Matau o le "toe faʻafoʻi" - O le faatagata e taua tele mo le togalaau o le togalaau. Tele o latou e fefe e tatala afi. Anechet Models (Metitiraerranean Tupuaga Tuputuputu, faia le faʻaaogaina o le tisiketi) e le mafai ona fuafuaina mo lo tatou timu timuga. O mea uma e uiga i le faʻapapa o poloka o loʻo aoina ai se afi afi. Le taimi lava e maeʻa ai le timu, e mataʻutia lava, e mafai ona gagau. Ina ia puipuia faasaga i le timu, e tatau ona ufiufi le afi ma le afi i se uila afi.

Sa faatau le togalaau i luga o fale tetele ma fale tetele ma i le fale puipui ma luga ole Initaneti. Ae o le faʻaaogaina o vaega faʻatau (tagavai ma se pallelet), o le tele o sefulu piliki, o se fofo, o se faʻafitauli ma le sili ona faigata e fausia ai le lomiga a sea oloa.

O le mauaina o le magalafu i totonu o le faleoloa i luga o le initaneti, e mafai ai ona e sefe i le 20% o le tau o le tau, ma le faʻapipiʻi e masani ona sau i le tau. O mea faʻavae o fale gaosi o le togalaʻau o le togalaʻau - Lusia, Farani, Siamani ma Italia. O nisi o mea e sili ona taugata (faia o piliki, e masani lava ona feagai ma le ala masani) - Farani oloa a le Atua Atua (20 faavae faʻataʻitaʻiga). Krimera, Koavierere Brick BuckPoce ma se Cloeling Cinding i tulaga o le 10956 ma le 208 CM Healt Wilt Ead $ 1400. O le lafoina o le uʻamea o le a tau le $ 600. Tuuina i totonu o le 50 kilia e $ 16. Mulimuli ane, o le fautua lava ia lava o le isi $ 515. E ao ona manatua o le Fono Aoao e mafai ona maua i luga o le faavae. Aveina oe o le a tatau ona faatulagaina oe.

Faʻataʻitaʻiga ma boob maa e sili atu ona taugata - o lenei $ 2750 faʻaopoopo uma uiga: mea laiti, o le tele o tupe e te faʻaaluina i luga o rubeds-8,000 olo. O le latou Fonoga e le manaʻomia le auai atu o faʻafitauli ma mafai ona faʻatino mai naʻo latou lava. Tele faʻataʻitaʻiga mai le togi poloka e le manaʻomia le omea poʻo le vali, o le dye ua faʻaofi i mea muamua.

A o le i faʻapipiʻiina le togalaʻau tau maʻai, e manaʻomia le faia o se faʻavae ma faʻamautinoaina le lelei atoatoa o le fogauga o le faʻavae, e manaʻomia ai nei mea uma.

I le lisi o le Siamani, Farani ma Italia tagata gaosi e tele faʻataʻitaʻiga o le mumū ma le pa o le kapeta, o le fea o le kasa poʻo le eletise. Ia, o nei oloa e le ese mai ai masani. Peitai nai lo le koale, o le vevela o mea i totonu o le kesi kesi (propane) po o se infndindint helix ua faaaogaina. I se faʻaopopoga, o le Afioga e aofia ai maa o Ramocinic tupuaga, lea, talosia, e mafai ona sosoʻo ma le fiafia mo se taimi umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Kamupani Italia Barbecue Hacienda Super, Faʻaauuga i le tasi pupuga paʻu ma lua laulau (tasi le pipiʻi mo le 8016 gents. I Rusia, o na feʻai ma le pamu ma le paomu toetoe lava a le maua ni faʻatau ma o loʻo faʻaalia i faleoloa e faʻateleina ai le tele o faʻasologa. I tulaga ogaoga, ua latou mauaina nei mea ua mauaina e ni pisinisi anapogi.

Tulafono ma Mea Lima

Faʻafefea ona taulimaina le Paraea, e iloa e tagata uma le Lusia. Ae le o tagata uma e mafai foi ona pulea lelei le puleaina o le mea faigata. I fafo, e faigofie mea uma: o le coal na faʻamata atu i le tele o le kamuta, tuu le aano o manu, fualaau aina poʻo iʻa, e sili atu le faigata, o mea moni tatou te le faia lava e uiga i le i ai o le i ai o le i ai o le i ai o le Le tutusa Villabajo ma Villarybo! O le ata o le falai i luga o le barbecue o se mea moni! Ma i lenei tulaga, e tele mea lilo, e tele mea lilo,
  • O le taʻaloga a le vaega aʻo leʻi faʻaaogaina muamua le faʻaaogaina ma le fualaʻau fualaau aina ma le solo lelei, ona tuu loa lea lemu. Faapopoleina ma le suauu grid mo coal manaomia.

  • Faʻamolemole tusi pe o le fafie e te faʻatauina le mutia o loʻo e faʻatauina. E masani ona le faʻatagaina lenei mea, pei ona i ai a latou maualuga atu nai lo le malala, o le faʻapopoleina o le vevela (o le mea lea na vave tele ai le vevela ma le mafanafana o le masini).

  • I le tele o fale ma paʻeʻe, e le taliaina foi le malaia o le mamafa. I le tulaga lea, o le ua taʻua o le "Stater" ua faʻaaogaina mo le ignition - o le agavaʻa o loʻo i ai i le ituaiga o le 3-5-line mug, o loʻo mu i le koal o le susunuina-o le susunuina o le sami. E tusa ma le 20 minute i le muamua faamalositino. E mafai ona faʻaaogaina le "tosoina le" coal tuʻu saʻo i le falai masini pe a fai o le efuefu papala.

  • Ina ua susunuina le CoAL le Colgal Exchange Bigge, e manaʻomia le faʻatali le taimi (pe tusa o le 20 minute), e manaʻomia mo le faʻavae atoa o le vai E tatau ona pupula le ufiufi. I le faafeagai, o le siʻitia o le siʻitia e mafua ai le afi o le afi ma le kesi o loʻo tupu mai i le le atoatoa o le suavai. Naʻo oe na o le faʻamilo i le koale i le faʻaputuga ma le koale - mo le 2-3 minute o le faʻaaogaina ma na o le lalagaina. E matua faʻasaina lava i le faʻamisa o le moa muamua.

  • Pe a oʻo i le faʻavasegaina o le fesuiai o le tau, ma manaʻomia le faateleina o le malosi o le pulega o le feagaiga.

  • Faatasi ai ma le falai i le pito i lalo o le matafaga pa, e tatau lava ona avea le vai ma le vai (i le mea e maua ai).

  • E le tatau ona fesoʻotaʻi le koale i le faʻagaioiga o taugofie le tautalaga, ma le puipui o le fagu fagota, ma na o le gralle!

  • O le vevela o le sosoʻo i le potu e maua ai le tatalaina o le alatoto na tatalaina pe faʻaopopo le suauu.

  • Manatua o tamaiti ma meaola o manu e faigofie ona tuʻituʻi i luga o le masini. O le mea lea, o le fautuaga autu: Tausia o le kasike mai tamaiti, ma tamaiti mai le kapepu!

Mea faigaluega

O faleoloa Rusia ua sili ona fai ma sui e ala i mea apa mea e faia i Amerika, Italia, Siamani, Saina. Ma o se vaega taua o oloa na ofoina mai e i luga o vaega vaega, o lona uiga, i lalo o le pulega ma tulaga faatonuina o le tagata faatau i atunuu lona tolu. O le mea lea, afai o Saina poʻo Hong Kong o loʻo faʻaalia i le atunuʻu Country Coupne, e le faʻapea e matua leaga le uiga.

O lea, o le a le mea e manaʻomia mo le tumau ma onosaʻi tafaoga? Tatou amata i le sili ona tatau.

Muamua, suauu. O le suauu sili o le malala, ma ua gaosia nei i totonu o tane eseese afifi (mai le 0.5 i le 20 kg). E masani ona faia mai Birch, e ui lava atonu o le Beech po o OKHOV. Afifiina - pepa poʻo le polythylene, faʻapea foi ma "meaalofa" birchy Aso Lua Moni 3-kilogram pepa afifiina o le birch colta tau 80-90 rubles., 10-kilokalama - 180-200 rubles.

Lona lua, o auala o le ignition: paraffin-fusi-fusi o briquettes ma se afitusi ma na o briquettes, leai ni afitusi; afitusi (12 pcs / afifi - 70 ^ 00 ^ ^ rubles); Suavai mo le ofi (mai le $ 2), susu le ava malosi o laulau, etc.up ups le faʻaaogaina o penisini, kerone, meaai ma polofesa ava malosi!

Tolu, amata. O loo i ai o loo i ai nei - 'alavai "coal, ma o le a ia faʻasaoina lau masini falai mai vave mumu ma le mafanafana. 3 l Amata mai le Worldmann (Siamani) mai le faaputuga uʻamea, ma le laupapa laupapa ua ofoina atu faleoloa mo le $ 20; 5-lita mai Weber (Siamani), Black, ma se PASSCIT BOD mo le $ 24. O le gafatia o le tagata amata ua tumu i le coal i le aofaʻi o le 1.5-2.5 kilokalama, o le briqueble briquet ua tuu i lalo o le pito i lalo.

Oe ono manaʻomia: Mittens - Mai le $ 1.5; Spit (pe a le o se seti masani) - $ 20; BAMBOO SALAMO - MAI LE $ 1.5 i le 100 PCs.; Formit fata (5 pcs / afifi.) - Mai le $ 1; Clamping Dirlille Dirles- $ 5-15. Mo le falai iʻa o le a avea lava ma mea e ala ai i le vaega i le faiga o iʻa. Ma o le a tatau ona e faʻatau atu le itiiti ifo "agamalu" Seti, o loʻo iai se scraper, fork, o le koker, o le faʻasologa, e aunoa ma le gaioiga o le kukaina mai le fiafia se galuega tele le aoga.

Ae e lē o mea uma lena. O le faʻagasologa o le faʻamamaina ma le faʻamamaina e manaʻomia foi ona moni ona uiga. E tusa ma le $ 9 o le a tau ai le scraper mo le faʻamamaina, fufulu mo le kulimi kulimi o le isi $ 4. E mafai ona e mauaina ni mea faʻapitoa bubber e faʻamamaina vai (mai le $ 3).

I le taimi o le kuka, o le osofaʻiga o le a galue i le maa o le a matua aoga lava i le ituaiga o lauulu lauulu mago, saunia se faʻaopopoina o le ea o le suauʻu (Siamani, mai le $ 12) poʻo le lima laʻititi ).

Ia, ma ia malie tele, mafai ona liliu se tafaoga i se aso malolo moni, e mafai ona aofia uma ai ituaiga o Saina lamepa i luga o pou, etc. pe a uma, o le tafaoga o manulele! Ma afai e te inuina se mea e te palu, o le brazer poʻo le barbecue ma oe, taumafai e susulu ma taleni faʻaʻotaʻole. Matou te faʻamoemoe o le a fesoasoani a matou o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

Puaa i luga o malala "Barbecue mai petrova"

Pa puaa, e mafai ona avea ma bocon; tamato; O le aufana; Lemon PEPPR; masima. Sauce: Tomato Pasta (sili atu Ialian, tutusa ma le mafiafia tamato suamalie, e aunoa ma le faʻasao), fefiloi ma liole chaplic, masima ma le kulimi. O filifiliga e mafai ona faʻalagolago i lou tofo. Faʻataʻitaʻia le le toʻa, ae aua le alu i totonu - ae le o ni mea manogi uma.

O le puaa i luga o le fiber ma le sili ona fufusi le pito sili ona tele o le pofitu ma se foliga (e le talafeagai le samala i ai, ona o le fiber ua le talafeagai). O le iʻuga o le lautele o le sitaima i le pama e lua i itu uma o le masima ma le lemon o loʻo lua i luga o itu uma e lua ma le tuʻuga i le vaivaiga lautele. Aumai ia te aʻu le aano o le a e alu i lou lava po. Tuu le aano o manu i luga o le ata ma falai i itu uma e lua seia sauniuni. O se mea e tutusa ai le aano o manu ma se alofilima o le pama o se tagata na togi i luga mo le 3-5 minute. Gagau i le mea na tupu i le ipu sima. Auauna vevela vevela i luga o le laulau. Fai se tamato o le tamato na e faia oe lava, aua o le a faaleagaina mea uma o le ketchup.

GeFilte iʻa

Mov nei; sua o le tipolo; masima; pepa; 5 Sprig o Rosemary, immeme ma sana; 100 mm o le suauu fualaau 'aina. Trout liligi le sua o le tipolo i totonu ma fafo, spray ma pepa. Greenery Pass, o le a faaputu ai i le suauu. O iʻa o iʻa o loʻo totoe, o le suauʻu ma le toʻa 15 minute. Oomi i luga o le skewers ma falai i luga o le grill.

O le ofisa faatonu o le ofisa faafetai le kamupani "Dovrz" ma TD "Bakotts" mo le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili