Savali i le vaipuna

Anonim

O le lelei fuafuaina ma faaauupegaina i le "taumatau" pamu, o le lelei e mafai ona mautinoa e le o maua ai le suavai ua le mafai ona taofia le vai o le atunuu.

Savali i le vaipuna 14283_1

Savali i le vaipuna
Galuega faʻataʻitaʻiga o se seti o le vai sapalai meafaigaluega faʻapotopotoga o le faʻaaogaina o le pamu: o le pamu o le pamu (faʻataʻitaʻiga "aquarius 60/40"), o le hydronical faʻamamaina o tane
Savali i le vaipuna
Laʻu masini lelei
Savali i le vaipuna
Fausiaina ata o le centrifugal pamu:

1 - Fulpelle; 2 - Laugn; 3 - alavai alavai; 4 - E ese mai le poto; 5 - Paice paipa; 6 - Faʻafiafiaga mo le liligiina o le pamu poʻo le nofoaga o le faʻafesoʻotaʻi le pamu o le pamu; 7 - mauaina o le tusi alatoto; 8.9 - Sui Ala o le PACIPline ma le Aufuapagota; 10 - tisiliga o le faampeller; 11 - Laugutu

Savali i le vaipuna
Lautele ata o le Partex pamu:

1 - Fulpelle; 2 - Blades; 3 - mamana auala; 4 - Pati; 5 - curvilinear auala

Savali i le vaipuna
O lenei pamu o se ituaiga o le amphilian. E mafai ona faʻagaioia i le faʻapelepele i le faʻaminoina. Faʻataʻitaʻiga i @ fafo (ono, Italia)
Savali i le vaipuna
Ona o lona laʻititi tele ma le tau maualalo, vortex pamu e masani ona faʻaaogaina e pamu vai mama. Faataʻitaʻiga Ata (Kaleta (Italia)
Savali i le vaipuna
I le Loserifrifagol Breptage Pamps mai Nocchi vai, o loʻo pasi atu i le tele o se mea pueata ma amoina, fafaga i lalo o le maualuga o faʻamalosi
Savali i le vaipuna
Toe faafoi alatoto ma le apamemea saddle g 1 1/4 '' (FIV, Italia)
Savali i le vaipuna
Suia le vato grad grid

Savali i le vaipuna

Savali i le vaipuna

Savali i le vaipuna
Uili o pamu. E le gata i le uamea, e mafai ona latou faia i palasitika ma apamemea
Savali i le vaipuna
E galue i le otometi faiga, o pamu lelei o loʻo faʻaaogaina ma se float ki. Faʻataʻitaʻiga Trend A7 Au7 (ot, Italia)
Savali i le vaipuna
Ata o le masini o le hydraulic Tubing Tank: A - Mo-Mortese; e - uiga tutoatasi; i - le mautonu

1 - ulufale talafeagai;

2 - flonge;

3 - Fatutua le laina;

4 - Tuuese ia Monambrane;

5 - Kasa talafeagai;

6 - Ua malosi le alatoto;

7 - tulaga mo le pamu;

8 - Lagolago vae

Savali i le vaipuna
SR faasologa hydrocucumula-tor ona o le fiberglass fale e ese le maualuga o le olaga maualuga o le olaga - 65 tausaga le matua (State
Savali i le vaipuna
Fale teu oloa a se stanless pamu. Faʻataʻitaʻiga MXSM 206 (Kaleda, Italia)
Savali i le vaipuna
Polokalame o le pamu mumu

1 - masani paipa o le uaina

2 - pamu;

3 - faamago le tafi tauau;

4 - Cable;

5 - unar uila;

6 - Lua;

7 - alavai mo vai se vai;

8 - node o le siaki alatoto;

9 - faamamaina;

10 - hydrocucumulator;

11 - faʻagaooina oga;

12 - eletise

Savali i le vaipuna
O le loloto o le faʻatauga o le pamu faʻapipiʻiina le matagaluega ma se tagata mai fafo

A aunoa ma le vai i luga o le togafiti, pei ona e iloa, leai se kuka kuka. Ma "Maua" tagata e ona fale o fale i totonu o auala eseese, fuafua i le tamaoaiga o aiga.

O le faʻatulagaina o le vaieli mo le sapalai vai o lona lava, o le va ese o le atunuʻu o le le taugofie e le o le taugofie. Manatu ia i latou lava: O le tau o le tasi laina mita o le Arteian lelei ma le palasitika palasitika o le taimi e mafai ai le $ 50-80 (ma o nisi taimi e maua i nisi taimi O le mea lea, o le fausiaina o le lelei mafai ona faia i le $ 5000-12000. O le lelei atoa afifi o pepa aloaia mo le mauaina o le faʻatagaga e fausia ai "toso" pea i le lua afe tala. Faʻapea foʻi ma ia "talitonuga", e pei o se pamu lelei o le sami i le $ 700-1000, e mafai ona le amanaia. O lea, le vaieli, Tausaga fuafuaina o le 30 tausaga, o le a tau le $ 10,000-15000. I le mea, e le o vai, ae o le mamafa!

E faapefea ona avea ma pele ma fiasefulu afe, ma le fale o le atunuu? Ma ou te fia ola i ai, ona kuka ai lea e le kuka, vaipuna le togalaau o loo i ai fofo, faapea O le sili ona taatele ai le tele o se vaieli. E i ai ana mea pepelo, ae o loʻo iai le aoga o le tau, faigofie i le masini ma taotoga. Agavaa fuafuaina, fausia ma faaauupegaina i le "taumatau" pamu, o se mea lelei e mafai ona mautinoa e mautinoa le suavai o le atunuu.

Masini o Shaft Lelei

Ua lauiloa lelei lelei mo le sili atu ma le tasi senituri, ae o nei aso e tumau ai le masani ai i nuu i tua. Ua latou faʻamoemoe e maua le vai mai le latalata mai o le aquirer latalata mai i luga i le loloto o le 15-20 m (mining lelei e mafai i le loloto o le 30 mita o le le aoga). O loʻo i ai i meaʻai o loʻo faia i le taʻamilosaga poʻo le tapau. O o latou pa puipui ua folasia mai le fafie, maa, ae e masani ona masani ona faia mai i le fiafia tele. O le popolega e tatau ona le talitonuina le mimita mai luga o le mea mai luga. O lenei mafuaʻaga o le sima ma le sima (poʻo isi mea o le ogalaau) o loʻo tuu i luga o le sima sima.

I le pito i luma o le vaieli, o le kuki omea 1 m lautele ma le loloto o le 2 M e faatulaga, i le taeao mai piliki, maa, e tusa ma le ogatotonu. O le eleele i luga o le nofoaga o le fale o le marproof, oso mai e le itiiti ifo 0.8 m luga le eleele luga. E manaʻomia le maualuga o lona maualuga e sili atu i le aofaʻi o le kiona o le kiona e ufiufi ai i se nofoaga o loʻo tuʻuina atu (liusuavai tuusaʻo mai le lalolagi e le tatau ona paʻu i le vaifofo). O le ulu ulu e tatau ona tapunia ma se tapuni pe faʻamalosia sima poʻo le sima i luga o le fofo, ma le tapuni. O mea uma e tuu i lalo o le pato poʻo se fale faʻapitoa. Afai e tatau ona faʻaaoga le vaieli i le taumalulu, o le ata atoa e tatau ona faʻamalosia lelei. Auā o lona puipuiga mai le malulu, naʻo le tele o fegalegaleaiga fegalegaleaiga faʻasoesa o loʻo faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o mea e fai ai le vaipuna e pei o Foiazool. E faasaina ona faʻaaogaina le mineral ooo ma Asbsostos, Talu ai o latou lava mea itiiti e afaina i le soifua maloloina, ma ua faʻaitiitia ai le vevela o vai vai.

O le vai-driven vaega o le lelei e tatau ona pasi mai i se vaega o le vai ma le tineia i totonu o le mautu faʻasao i le 0.5 m, ae le sili atu nai lo le 2 M O le toe fetuunai faamama mai le tuʻuga (faasologa mai le pito i luga i le pito i lalo) o le fatufatu, lapisi, oneone ua faia i le pito i lalo. E tatau ona i ai se mafiafia o vaega o le itiiti ifo i le 20 cm. O le faʻamalosiina o le vaieli, e fautuaina le faʻapipiʻi o le osofaʻiga o le "O le a puipuia ai le faʻaputuputu o le" leaga E mafai foʻi ona faʻaalia ai se faasitepu mo le toe faʻaleleia o le toe faaleleia poʻo le faʻamamaina o le lelei i le lumanaʻi. E faia mai le tele o uʻamea puipui, sa tetee e teteʻe atu.

A faʻapea e filogia mea filogia o le vailaau i le vaieli, o le a manaʻomia ona faamamaina. A oso le vai o loʻo iai le maʻi o le vai O le tulaga o loʻo faia e ses faʻamaonia faʻapitoa (chlorine paʻu o loʻo faʻaaogaina mo lenei taualumaga). Ina ua maeʻa le iʻuga o le faʻamaʻi, e tatau foʻi ona faʻamamaina e le lelei. Mo lenei, lisi vai vai mai, il ma palapala ua aveese mai i puipui. A maeʻa le faʻamamaina, e manaʻomia le faʻatinoina o se fale suesue vai ia mautinoa ai lona saogalemu.

Ina ia siitia le vai ma fafaga i totonu o le fale, o vai vai e faʻavasega ma ni masini mo masini tusi lesona, poʻo le eletise eletise o ituaiga eseese. O masini faaleaganuu ua le masani ona le fiafia i le faʻagaioiga i le faʻagaioiga ma e mafai ona faʻaaogaina o ni mea tau faʻafuaseʻi, pe a tupu se aliʻi. O le mea lea, o le a tatou tuua ai le "faitotoʻa" i le Faʻamasinoga i le talaʻaga ma vave alu loa i papuʻe mo le sapalai vai.

Punavai o le vai

Vailaau vai e vaevaeina i le superficial (vaituloto, vaitafe, vaituloto) ma lalo ifo o lalo. I lalo o le eleele i lalo o le eleele, e vaevaeina i 3 ituaiga: vai o loʻo i ai i le fanua aupito maualuluga ma le laʻau; O vai vai e le-vai ma faʻamalosi tino o loʻo loloto ai nai lo isi (o loʻo valaʻauina i latou i luga, o loʻo i ai, e faʻatapulaʻaina le vaipuna osofaʻiga,

Vaevaega mo le suavai suavai sapalai o le atunuʻu o le atunuʻu le vai punavai e tatau ona tausisi i mea nei:

  • O le siosiomaga e faʻatamaʻia, le tatau ona aofia ai vailaʻau i le soifua maloloina, o se toʻatele o kapeteni Siminia, faʻapea foʻi ma le lanu vai, vai. O le numera o le inu vai vai na puleaina e tusa ma manaoga o Sanpin N 4630-88 "Puipuiga o le Walt Wallow" ua fuafuaina e le tele o le suavai. Ina ia fuafuaina tonu pe talafeagai le vai mai lenei punavai mo le inu, naʻo le fesoasoani a le auiliiliga faia i totonu o se tagata faʻapitoa fale (o se auiliiliga o le tagata faʻatau i le $ 40-50).
  • Tuʻu mai le saoasaoa o le suavai o le vai mo le atoa o le faʻaaogaina o le vai punavai. Iloilo le fuataga, o le galuega a le gaoi o le a manaʻomia, e mafai ona faia se sili atu pe le saʻo le auiliiliga o le faia o turisi ma faʻailoga geoconical o le eria. O le tau o lenei tautua (ma le malaga ese atu o tagata faʻapitoa i le nofoaga) e $ 50-100.

Afai o le mea e tatau ona faʻaaogaina mo se taimi umi, e manino lava lea i lalo o lona faʻatulagaina e manaʻomia le amanaia e le gata i le faʻaaogaina o le vai tuusaʻo i le lumanaʻi, ae e mafai foʻi ona suia i le lumanaʻi. . O lenei sini e tatau ona fuafuaina i le nofoaga o loʻo i luga o le eleele o mea e ono lamatia ai le filogia o le FOMO: Orpwopes, o vailaʻau o vailaʻau, ma fanua lafumanu,. O le tulaga o le vai o le vai e tatau ona aveʻese mai ia fausaga uma a le 50 mita i luga o le vaitafe o le eleele vai. E le gata i lea, e le mafai ona faʻatulaga vai o loʻo tuʻufaʻatasia vailaau i lologa, i totonu o vai susu, latalata i manuvai vai, ma le tele o auala. I tulaga uma, o le nofoaga o le ua tofia vai vai e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le sui o le Itumalo o le Itumalo. A fuafua le malosi o le vai, o le mea e tatau ai i le tino, vailaʻau ma le bactersiological o le a faia e tagata faigaluega o le tumama ma le aofia ai o le vai, e le manaʻomia le faʻatinoina o le suavai ).

O le sili ona siosiomaga faauo o vai palapala vai. E leai se aoga o eleele fua o le eleele e mafai ona tautua mo manaʻoga tau tamaoaiga ma inu, ae manaʻomia le faʻaeteete tele.

Pamu mo le sapalai vai

E tolu vaega autu ituaiga o pamu mo le suavai sapalai mai vailaau: luga o le tagata lava-pei o le tagata pamu (luga i le 7 m) ma le loloto o le fuainumera loloto; Oloa luga o pamu e tele (e oo i le 45-50 m) faavae loloto; Faasoesa (lelei) pamu.

E tofu i na latou lava avanoa ma mea le lelei.

Luga o le tagata lava ia-pei o pamu. O nei masini e matua lauiloa tele i totonu o tagata gaosi ma tagata faatau. Latou te talimalo maualalo tau (o le 30-50% maualalo atu nai lo le faʻasusu le pamu ma se faigofie o le faʻapipiʻi), faʻafefeteina i luga o le eleele), faʻatinoga maualuga. A amata loa ona e amataina, e tatau ona e sasaa atu se vai i se pamu e faʻatumu ai le paʻu o le atopa. A e liliu i luga o le masini o le a susu lou vai. E mafai ona faʻailoa mai dogges o nei masini i le faʻatapulaʻaina o le maualuga o le faʻataʻitaʻiga - e le sili atu i le 7 m. E le gata i lea, o loʻo iai le paʻu i luga o le taumalulu i le taimi o le taumalulu e manaʻomia .

E tusa ai ma le metotia o le pamu o le pamu, o luga o pamu o loʻo faʻaaogaina mo le suavai sapalai o le atunuʻu fale e vaevaeina i le centifsul ma vortex. Latou te eseese mai le tasi i le isi e le masini o le galue (pamu) uili ma le amio o le vai o le vai. I le ogatotonu-maʻa pamu, o le vai e ulufale ai i le totonugalemu o le ampeller, e puʻeina e ala i le saoasaoa, faʻailoa i le pipili o le potu galue. Suafa mai le pamu pamu le impeller ei ai le mafolafola ralal blades. O la latou fuafuaga e faʻapea, pa'ū i totonu o le inter-apoker avanoa, o le vai e amata ai le faʻataʻamilomilo gaioiga, fausia ni leo "(lea, o le mea e malosi ai vai. Faatasi ai ma le tutusa ituaiga o le impeller, o le vorterc pamu e mafai ona faia ai le sili atu o le 2-4 taimi sili atu le malosi nai lo le tele o le centrifgal.

Afai e te faʻatusatusaina le centrifagol ma vortmul pamu ma tutusa faʻamalositino faʻailoga, e faigofie ona vaʻai i le vortex e sili atu le puʻupuʻu ma le centifigul. O ia puʻupuʻu o loʻo atagia i le tau o vortex pamu i isi uma tutusa faʻailoga 2-3 taimi taugofie nai lo cy cyrifogia. Ae ui i lea, o le vortex pamu e tele ni mea taua. O nei masini e matua tele lava e matua manaʻomia i le mama o le pamu o le palu. O le masani a latou na taia ai lava sina aofaiga o le taofia o oneone oneone e mafua mai i le lavelave suiga i le lavelave faʻa lavelave o afu, o se taunuuga o le pamu leiloa le gaioiga ma omiga. O nei inisinia e lelei mo le pamuina o le vai ua uma ona tumu, ae le lelei. O le isi mea leaga o le pisa pe a galue - vortex rupplem faia se leo leotele ma le le fiafia tele o taimi maualuga. O le pamu voltex i le fale o le fale e le o le manava. O le faʻataʻitaʻiga o pamu o lenei ituaiga e mafai ona avea ma faʻasologa o le faʻasologa o le faʻasologa o le faʻasologa (Kaleta, Italia), KPM (Anmra, Italia). O le ogatotonu o pamu (e aunoa ma se ejector) aofia ai faʻataʻitaʻiga o le CDX faasologa (Ebara, Italia), CRAMBER), McIC (ARLAY).

Faʻaopopo (e oʻo i le 9-10 m) loloto o le faʻatulagaina o pamu o laufanua o ituaiga uma o loʻo fuafuaina e le i ai o se isi masini i latou. Ua fafaga le vai i le faʻaaogaina o le ejector's baczocle aszzle, mai lea i le tulaga o le malosi o le jet o loʻo tauʻaveina i totonu o le tamai paipa, pe a fai o tulaga lelei vai o loʻo tuʻuina atu. Ae i le taimi lava e tasi e faʻateleina ai le tau o le masini e 10-15%. Sa faaauupegaina le Sasisos, i latou (e masani ona valaʻauina pamu) aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, JP Roas Modes (Get (Ebara (Ebara).

Pamu o le maualuga o fuafuaga loloto. O le mea moni, o se tuʻufaʻatasiga o le lua pamu, luga o le tagata lava ia-imina ma le inkjet ejector. O le pamu i luga e fesoʻotaʻi i le faʻasoesa i fafo o loʻo faʻasoesa i le lua paipa. Se tasi o la latou tautua i lalo, i le ejictor, ma fausia se sutainasi suega iina, ma le liliuina o le suavai, ma le vaega e lafoina i le taumafaina feutagaiga. O le tuʻufaʻatasiga o le pamu i luga ma tuʻu i lalo i le vaieli (lelei) o le Inkjet ejectsor faʻatagaina oe e siʻitia vai mai le loloto o le 50 mita (sami -Ma), JDW (Pedrollo) - Uma Italia, Aqua Jet (TCL, United Kingdom).

E oʻo lava i le taimi nei (i nai tausaga ua mavae), o pamu o le maualuga o le faʻailoga loloto na sili ona lauiloa ma tagata faʻatau. Na faʻamatala foʻi mai foʻi, e maualuga le tau mo tauva (suauʻu ma le lelei). O lenei ua suia le tulaga o le maketi. Paʻu pamu ua pa'ū tele (2-3 taimi) ma o lea o le mea lea e leiloa ai le loloto o latou apili maualuga. Pe a uma, pe a faʻatusatusa i le lofu, e iai a latou manaʻoga faʻapitoa. Muamua, o latou uma o le "agamalu o le foafoaga", o le galuega e faigofie ai ona le mautu pe a ulufale atu i le ea ejesor. Lua, ma le siʻitaga o le faʻatinoina o manatu e loloto ai, ae latou te faʻaititia i le lelei (seʻia oʻo i le 25%).

Pei o nisi o isi pamu luga, o nei masini e manaʻomia le puipuia o fale mai le faʻaʻaisa. O papu e loloto le loloto o le faʻasea ua na o latou na te mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le fale, tusa lava pe o le vaieli o loʻo i se tulaga lelei. Afai e mamao tele le vaivaiga, o le mamafa leiloa i le umi o le paipa o le a lapoʻa (pe a uma, i lenei tulaga, e le o le tasi laina o le paipa, ae lua). Ina ia faʻaititia le leiloa o le vai o le mamafa i le umi o le paipa, e manaʻomia le faʻaaogaina o paipa mai le palasitika e sili atu lautele, e iʻu ai i le talisapaia atoa o le masini masini.

Lelei pamu. O ia mea ua faʻavaveina o le cardiflogal pamu, faʻapitoa fuafuaina mo le pamu vai mama mai vaieli, siaki potu o le tautotogo (tane mo le aoina o le vai suamalie. O masini e i ai ni mea faʻapitoa faʻapitoa e iloa ai latou, fai mai, mai le faaletonu o loʻo tupuga mai ai ma feocro. O pamu lelei o loʻo fuafua i le pamu o le vai ma se mea mautu le mea e le sili atu i le 100-150 g / m3. E masani lava o ni mea na fuafua "mo le tasi aiga." O lea o le faʻatatau i faasinomaga e faʻatatau i le fuafuaina o le taumafaina o vai ma omiga e maua e le pamu. O le averesi lelei fetuʻutuuga o le pamu e maua ai le 2-6m3 vai i le itula ma fatuina o le faʻamalosi i le 50-70 m (mo le faʻatusatusaina o le pamu o le 10-10 m. Knight lelei pamu e aofia ai faʻataʻitaʻiga o le faasologa "aquarius" ("Djilex", Lusia), Tulaga (PRETKI (PRETKI). O lea mea, e toʻatele pamu e toʻafa e gaosia e isi kamupani e mafai ona faʻaaogaina faʻapea foi.

O le lelei pamu ua mamanuina mo le umi-taimi gaioiga gaioiga i se tulaga o le faatofuina i le vai. O le vai o se siosiomaga faʻapitoa, o le tulaga o le siʻitia o manaʻoga mo le faʻatuatuaina o mea uma fausaga uma o le masini. O uili o le lelei o pamu lelei e faia mai le palasitika palasitika (ituaiga faʻasologa o le Italia kamupani at) poʻo le stanless steel). O uili uamea e sili atu le malosi, o palasitika e faia i le "flatting" (pei o le afu o le eletise eletise) - o le tuaa e mafai ai ona "tatou te ofi ai" mai le tele o vaega.

O se uiga taua o le lelei pamu o loʻo sologa lelei foʻi gaioiga. O ituaiga uma o "oona" o saito e tatau ona aofia ai, soʻo se gatete foloina vai ma siitia le palapala. O lenei itu o le manatu o le gateteina o pamu (igoa, o le ituaiga o masini e aofia ai le tele o ituaiga "tamaiti" ma "vaitafe" e le fautuaina mo le tumau o le psistton tagata faatau suavai. O le mea moni o le mea moni e faʻaaoga ai ia latou o loʻo i ai se vave cplit o le isu o le vaipuna uʻamea. I lalo o le faʻamalosi o le gatete, "toe fetuʻunaʻi" ma sili atu le mafiafia "afifi" o loʻo faʻaaoga le suavai (mo se faʻataʻitaʻiga o le faʻamaufaʻailoga). I se faʻaopopoga, o le faʻaosoina o mea lelei o le pito i luga o le pito i luga o loʻo puʻeina i le vai o iai nei, filogia lea ma, pa'ū i totonu o le faaputuga o suavai togafitiga.

Filifiliga o mea pamu

O le numera autu o soʻo se pamu e aofia ai ana fafaga (taumafaina) ma omiga. Iloaina nei taua, e mafai ona e amata filifilia se ituaiga faapitoa o le masini.

Faʻafefea ona fuafua le faʻateleina o le manaʻomia ma le pamu o le faʻamalosi? Ma le taumafaina, e faigofie tele, e tatau ona tutusa ma le aofaʻi o tupe faʻaalu uma e aofia ai ni faʻailo uma i totonu o le fale. Fuafua pe o le tele o mea e tele na o lena itu, o lona atigi vai i totonu o le faletaele, fale teu, i totonu o le umukuka, pasi ma isi vai ma isi vai ma isi vai e faʻatautaia ai le suavai. Faʻateleina le numera o le numera i le aofaʻi o 0.8 (i le averesi, e tatau ona e aofia ai i latou uma e tusa ma le 0.6E0) O le iʻuga o le iʻuga ma le manaʻoga manaʻomia. Faʻataʻitaʻiina o loʻo faʻaalia ai mo se aiga o le lima "le fiafia o le" o le 4-5 ofi o le vai o le vai o le vai

O le mea e manaʻomia ai le faʻaseʻe o le vaega e tolu. Muamua o mea uma, e tatau ona e iloa pe fia mesters e manaʻomia le siʻitia o le vai mai le pamu o loʻo i le vai. Ma e tatau ona amanaia le mamafa o le mamafa i le pamu, tutusa i le itiiti ifo i le 2 pa (lea e tutusa ma 20 mita e manaʻomia mo le masani ai o le aiga. O le vaega lona tolu o le mamafa i luga o le umi atoa o le vai paipa, i le faʻataʻitaʻiga ma le sapalai vaega. O nei mea leiloa e tupu ona o le gaioiga o le feteʻenaʻiga malosi, o loʻo tupu i le paipa i le va o le tafe o le vai ma pa o le paipa. O le leiloa o taimi e faʻalagolago i le faigata o mea mai le vai, o le saoasaoa o le vai, lapoa ma le umi o le paipa ua faia. E mai le tele o le mamafa o le mamafa o le umi i luga o le faʻatulagaina nofoaga, o le tali i le fesili faʻalagolago i luga o le tagata lava ia o loʻo faʻaaoga. Le isi, e manaʻomia le fuafuaina o le maualuga o le pamu i luga aʻe o le sim o le vai ma le mamafa leiloa (i le m) i luga o nei mea taua ma le tusi folau o nei maualuga maualuga. Afai o le faʻailoga muamua e sili atu, o le pamu muamua-muamua patu e le faʻaaogaina.

Tatou faamatala le mea lea i luga o le faʻataʻitaʻiga. Faapea o lau 50 mita mai le fale, o le pamu masani o loʻo tu i le tulaga o le eleele tulaga, vai - i le loloto o le 3 M, o loʻo tatau ona faʻaaogaina le polysis, ma o se tino i totonu o le 26.2 MM. Fuafuaina o mea leaga, e tusa ma faʻamatalaga faʻamatalaga, ma le fua lea o le fua faatatau ma ituaiga paipa o le a 11 m i le 100 mita paipa i luga o le umi 100 mita. I le 50 m o le paipa, o nei mea leiloa o le a tutusa ma le 5.5 mita. Matou te aoina le leiloa i le umi ma le loloto o le vai, o lea, e le mafai Faʻaaoga se pamu muamua lava.

Afai o le lelei o loʻo i ai i le mamao o le 20-30 mita mai le fale, ma le vai i le loloto o le 2-3 m, o le faʻaaogaina o le tagata lava muamua-pei o tagata lava ia e moni. Afai o le lelei o le mamao o le 50 mita mai le fale, i le tutusa vai, o le faʻaaogaina o se pamu muamua-muamua o loʻo i ai i le fale ua manaʻomia). I le mamao mamao pe loloto, e foliga mai e le mafai. I lea tulaga, e tatau i le pule ona filifili i le va o le faʻasoasoaina lelei o pamu ma le pamu ma se loloto o le sulugatiti. Sa matou taʻua e uiga i le leai o se taimi mulimuli.

Afai e te laki ma le tulaga o le vaieli i luga o le eleele, ma o le vai i totonu e le o le tele o le faʻatauina o le pamu muamua ma tuʻu i se mea i le potu i lalo. O ia masini ua gaosia e toetoe lava o soʻo se tasi kamupani faʻapitoa i le gaosiga o masini pamu. E mafai ona taʻu maia le Kuntupedda, Nocchi, SPErona (Italia), Groundfos (Siamani - Siamani), eBalex (Siamani) O loʻo iai foʻi a matou upu "eseese" pamu ma faʻaumaina atoa o le otometi sapalaiina o le Waterk Stom Seam System (o le a tautala, faʻailoga tui ata. E le gata i le pamu lava ia, e iai le maydrocuculable o tane (o le a talanoaina i lalo) ma le atoa manaoga otometi e pulea le galuega o le lavelave ma pulea luga o lenei galuega. Faʻatau uma vaega o le faʻapipiʻiina o fale mautotogi poʻo se tasi foi latou te fai atu ai, i le tulaga o le tofo. O le fale gaosi nofoaga o le faʻapipiʻiina e aveese le ono mafai ona faʻapipiʻiina sese. Itu mautu, o nei faʻapipiʻi o loʻo tuʻuina atu i le hydro-faaputuputu tane o se tamaʻi voluma o se tamaʻi voluma (masani e le sili atu nai lo 24 lita, o le faʻapipiʻi o le jeti o le 50 l) , ma e le aoga le sefeina o le tele o le tane.

O le sapalai o le pamu ua taʻua o le voluma o le faʻafefeteina o suavai o le tau o le taimi i le iunite o taimi. O le mamafa ua taʻua o le faʻaopopoina o le faʻapitoa (faʻatatau i le iunite o le tele) o le malosi o le suavai o le vaipuna o le pamu o le vai o le vai. Sopoia i le mita o se vai koluma, o le uunaiga o loʻo faʻaalia ai le maualuga lea e mafai ai ona siitia le suavai le faʻaaogaina o lenei masini:

H = (p2 - P1) / (r g) + (V21 - V21 - V21) / 2G + Z. IN PRD i le eleele i luma o le fasi, PAC V1, f2 saoasaoa o suavai i tutusa tutusa, m / s; R-ranstaty o suavai, kg / m3; Aloalo i le va o le mamafa o le p1 ma p2, m; G-faʻavaveina o kalave, m / s2.

Manava leiloa i Polymer ma Steel Vai Paipa *

Suavai taumafaina, M3 / H Polymer paipa Steel vai paipa
Totonu o le lapoa, mm NOMIMAL SAMAME, inisi
20.4 26,2 32.6 40.8. 1/2 3/4 tasi 1 1/4 1 1/2
0,6 1,8. 0,66 0.27. 0.085 9,91 2.407 0,784. - -
0.9 fa 1,14 0,6 0.18. 20,11 4,862. 1,57. 0.416. -
1,2 6,4. 2,2 0.9 0.28. 33.53. 8,035 2,588. 0,677 0.346.
1,8. 13 4.6 1.9 0.57. 69,34. 16.5 5,277 1,379 0,7
2,4. 22. 7.5 3,3. 0.93 - 27,66. 8,82. 2,29 1,16
3. 37. sefulu ma le tasi 4.8. 1,4. - 41,4. 13,14 3,403. 1,719
3.6 43. sefulu ma le lima 6.5 1.9 - 57.74 18,28 4,718 2,375
4,2 lima sefulu sefulu ma le valu valu 2.5 - 76,49. 24,18 6,231 3,132
4.8. 25. 10.5 3. - - 30.87. 7.94 3,998
5,4. tolu sefulu 12 3.5 - - 38.3 9,828. 4,927
Tulivae i lalo o le 90, tapuni-esetttings tasi tasi 1,1 1,2 1,3
Tee, siaki alatoto fa fa fa lima lima
* - O le numera e taʻu ai le le fiafia o le poin (i le m) mo le 100 m o le paipa. Malosiaga leiloa i pi ma le faʻamalosia, faʻaalia i le umi o le umi o le paipa (i le m), o loʻo lisiina i laina mulimuli e lua o le laulau

I le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga

E tusa ai ma le mamafa na gaosia, o le vai pamu o ituaiga uma e vaevaeina i le maualalo (h 20 m), feololo- (h = maualuga-mamafa (h 60 i luga o le). Mo le sapalaiina o le suavai, o le suavai ma maualuga-mamafa o loʻo faʻaaogaina. O le maualuga o le faʻamalosi e fausia e le lava-muamua pamu ma o le vai-faʻavae vai sapalai fale o le 40-50 m. O lea, o le pa puipui o le 43 M; Le faʻataʻitaʻiga stm 61/8 (Kaltapeda) o le 41 m; HWJ 301 pamu (wilo) - 45 m. O le lelei pamu e fausia teisi ai le mamafa - i le taʻitaʻi o le IDROGO M40 m. Afai e te manaʻomia e fausia se mamafa o le 84 mita M (mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le vaieli e sili atu le mamao mai le fale) e masani ona faʻaaogaina le maualuga-mamafa-mamafa pamu. I le auala, ma se mamao mamao i le vaieli, pamu ma le esoo fafo o le manuia le galue.

Filifilia o se pamu laula, e aoga tele le taliaina o le fale o ona fale. E mafai ona lafo uʻamea poʻo le shinless steel. E faigata tele le pule o le uʻamea, faʻaopopo, e sili ona faigofie le uʻamea i le paʻu o uʻamea ua i totonu o moli o loʻo i totonu o le vai. Ae o se tulaga e itiiti lava "pisa", ma afai o le pamu mo pamu e tu latalata i le potumoe, o le taimi lea e tatau ona amanaia.

Mo se tasi pe a filifilia le pamu, o lona foliga e ono. I totonu o le sili ona puʻupuʻu tulaga o le MQ faʻataʻitaʻiga (Grindfos) ma le faʻatulagaina o le 572232 cm. O nei tulaga e mafai ona tuʻu i luga o le umukuka fata.

A o le filifilia o se pamu mumusu, e manaʻomia le taulai atu i mea mai le impeller o loʻo faia - ma se maualuga maualuga i le vai o le taofia, e sili atu le faʻaaogaina o faleoloa ua saiela. E mafai foi ona e filifilia se pamu e faʻavae i luga o le afi o lana afi ma le hydrauic vaega (impeller, o le sulugatiti paipa ma se mea faʻamama). Afai o le hydraulic vaega o loʻo i ai i lalo, o le afi ua faʻamaʻapeina ma le pupuʻu vai. O se malu malu (pamu "buran" mai le "djleks" ma mxs mai calpedta) sili atu lelei nai lo le afi (10armis pamu, US ). Peitai, o le mea saʻo e tatau ona iloa ai o le lelei o le 'malu o loʻo faʻaalia na o tuutuuga o le faʻatapulaʻaina o le vai, mo se faʻataʻitaʻiga i se tulaga lelei; I le vaieli, o le suiga e le faigofie ona iloagofie. Itu mautu, o le pito i lalo o le fale o loʻo iai se vai taumafaina, o le sili atu o le ono mafai ona ogatasi fasimea o ia pamu i le pamu-taʻavale o le vaituloto o le vaituloto o le vaipuna e manaʻomia le pa o le vai.

O le tau atoa o le pusa masini mo le pamu o le pamu e masani ona maualuga atu nai lo le loloto o le pamu luga o le pamu. I le taimi lava e tasi, o mea faaopoopo i se isi mea sa faʻaaogaina i totonu o faʻamaumauga vai faʻapitoa e maua ai le taua tele i le tau mulimuli. O le a tatou taulai atu ia i latou.

Meafaigaluega ma faapipiiina o pamu

O faʻamatalaga sili ona taua o le pamu uma faʻapipiʻi e aofia ai le hydrocucullaged tane (hydrocumustotors), o mea e mafai ai o loʻo oso mai i le fesoʻotaʻiga, e pei ona tupu ai le 'upega tafaʻilagi.

Fuafuaina o le tau o vaega faʻapitoa o le vai sapalai o loʻo faʻaaogaina le tele o le Eurowet (Umbra popa, Italia)

Ni n. Igoa o oloa Aofai o Iunite. suia Tau, $ Tau, $
tasi Eurojet pum tasi PC. 264. 264.
2. Fetaui 11/4 "-11/4" PP FORDS tasi PC. 2,12 2,12
3. Siaki Vasve Vre 32 tasi PC. 8.14. 8.14.
fa Adapter pnd rev1 "p tasi PC. 3,36. 3,36.
lima Adapter Pnd Rev11/4 »P tasi PC. 3,49. 3,49.
6. Galnik pnd Tesema 40 2. PC. 5,68. 11.35
7. Pnd Pnd pe 40 pn 12.5 28. M. 2,13 59,64.
valu Steel spenless Uaea 4.5mm lua sefulu M. 1,94 38.80
iva 5-PIN R5V fetaui lelei tasi PC. 3,3. 3,3.
10 Mada 50/6 omiga le manava tasi PC. 4,15 4,15
sefulu ma le tasi Fcg 2 mamafa fua tasi PC. 9.35 9.35
12 Hese tf 800 fc i le uamea. Braid zinc. tasi PC. 10.31 10.31
13 VEC 50 V Hydrocumustorator (varem) tasi PC. 76,48. 76,48.
Atoa 494,49.
Manatua. Pamu faatinoga - 3M3 / H, omiga, 50 m. O le loloto o le vaie - 20 m, paipa laina ma le lua liliu, i le fale - lua manatu o vai-faavae.
O le sili ona taugata vaega o le faiga o le hydrocumustolator. O le tane ma se agavaʻa o le 8 i le selau o lita, o le galuega autu o le taui mo le faʻatulagaina o le propmting network i le pulse morse mo le pulufana faiga. O taimi uma lava, a o tatalaina le vai o le vai, o le o lo o faʻamalosi i luga o le upega tafailagi. Vai o loʻo iai omiga ile hydrocumumuctotor, amata mai i le fesoʻotaʻiga ma, o lea, taui mo se tuʻinataʻi ma le maʻa mai sasaʻe. O le taimi e tasi ma le mea lea, o le Hydrocucumtor e le mafai ona liliu i luga o le pamu, o le vai o le vai o le a faia i le fale lava e tasi (o le faifai pea o le pamu e leaga). Tagata tomai faapitoa o le faʻatapulaʻaina o le faʻatapulaʻaina o le numera o fesoʻotaʻiga: pamu o pamu i luga o le 15-20 taimi i le itula, ma luga-20-30. E sili ona lelei "galo" e taʻu ai le faʻatau atu o tagata faʻatau o 8-litter hydroculators. Ioe, e le manaʻomia le toe faʻaaogaina ma le tuʻu i lona afe (ma taugata) - seʻi vagana ua e faʻalavelaveina taimi umi ma le eletise. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o se fofo talafeagai mo se aiga o le tolu hydrocumplator ma le volume o le 50 lita. O le hydroculatula o tane o loʻo gaosia e Elbi, Vrem (Italia), Reprex (Siamani), State (US-Rite (US). O le averesi tau o le 20-litter hydrocumuctoctorator o le a $ 30-40; O le 50-litter hydrocumustorator o le a tau le $ 70-100.

Puipuiga puipuia mai le "Faʻamamaina o Stroke" (Galue i le lelei, leai se vai) ma voltage oso i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo fuafuaina e otometi ai le tau o le pamu. O mea lelei ua tuʻuina atu ma le mamao o le tino o le otometi o le otometi, lea ua faʻapipiʻiina i totonu (mo faigofie taotoga). Ktakov aofia ai masini IDROMAT (Calpeda), LC (Grundfos), FluidControl (Wilo), Q1EPM, Q1EPT (MWR, Italia). O latou lava, e ese a latou eseese i le aotelega o le faagaoioiga o le uunaiga o le mamafa o le mamafa (mai le 0.05 i le 16 pa) (i le averesi o le 8-10 sekone ) O le avanoa e faʻaaoga ai masani faʻatonutonu o tagata ma, e tusa ai, le tau ($ 130- 300). E taua ai foi le ituaiga o afi na faaaoga i totonu o le pamu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Q1epm faʻataʻitaʻiga ua mamanuina mo le tasi-Vaega, ma Q1ept- mo le tolu-vaega eletise eletise.

Faʻaopopo masini e faʻatagaina i pamu lelei e aofia ai le siakiina o alatoto. Latou te puipuia le tuʻuina atu o le sapalai vai i le taimi o le pamu ua taofi. O nisi taimi mo le tele o le faʻatuatuaina, o le sapalaiina o le suavai o le vai e tuʻuina atu i le taimi e tasi i le lua siaki alatoto - tasi ua tuʻu i le taimi lava o le pamu, ma o isi ua i totonu o le fale. O le fesuiaʻi o le alatoto lokaina elemene e mafai ona faia i palasitika po o apamemea, ma o le apamemea ua sili atu ona faʻatuatuaina. I totonu o tagata faatau faleoloa e tele ona i ai le tele o kamupani mai Italia: Bugatti, FIV, Rasteetelli, ivr, apm. Tau mo le siakiina o alatoto e faʻalagolago i le tulaga galue o le paipa ma o loʻo i ai ni apamemea oloa i le laina mai le $ 2 (11/2 'lapoa).

E faʻafesoʻotaʻi le electrouble, vevela faʻafilemu pe faʻatumuina pepa faʻaaoga. O le Auupega Auata e tatau ona i ai 2 vaega o le uunaiga, ma lona atigi atigi le tatau ona afaina ai meatotino a le aketoleppep. Mo luga o pamu, e lava "eurose" ma le eleele.

O le ata o le omiga paipa o se eseʻese autu, o le a mautinoa le tatou toe foʻi atu i ai.

Fuafuaina o le tau o le faʻapitoa vaega o le vai sapalai system faʻaaogaina loloto o le pamu pcuctic 20 ngm 29 (calpeda) ma se tagata mai fafo

Ni n. Igoa o oloa Aofai o Iunite. suia Tau, $ Tau, $
tasi Pamu 20 ngm 29 ma le ejector tasi PC. 249,46. 249,46.
2. Siaki le alatoto Vre 25 tasi PC. 5,17 5,17
3. Fetaui lelei 1 "-1" PP FODS tasi PC. tasi tasi
fa Suia le vato grad grid tasi PC. 1.09. 1.09.
lima Paipa pnd rev 12 pn 12.5 28. M. 2,13 59,64.
6. Paipa pnd res 32 pn 12.5 28. M. 1,4. 39,20
7. Galnik pnd Tesema 40 2. PC. 5,68. 11.36
valu Galnik pnd Tesema 32 2. PC. 3,25 6.50
iva Adapter Rev1 "M (apamemea) tasi PC. 3,64. 3,64.
10 Adapter Rev1 1/4 »M (apamemea) tasi PC. 6. 6.
sefulu ma le tasi Adapter Rem 321 "P (apamemea) tasi PC. 3,76. 3,76.
12 Adapter rev1 "p tasi PC. 6. 6.
13 Pusa Pusa 1 "- 1", 11/4 "- 11/4" tasi PC. 12.93 12.93
Atoa 405,75
Manatua. Pamu faatinoga - 1,2m3 / H, omiga - 48 m o le fuafuaina loloto - 30 m, paipa i le lua taimi, i totonu o le fale o le vai - lua pito i luga vai).

Fuafuaina o le tau o le vai sapalai system faʻaaoga le luga luga o le luga o le pamu-muamua pamu nofoaga wp 45/43 (NOCCHI)

Ni n. Igoa o oloa Aofai o Iunite. suia Tau, $ Tau, $
tasi WP 45/43 mc pamu nofoaga tasi PC. 148.5 148.50
2. Paipa pnd res 32 pn 12.5 sefulu ma le lima M. 1,4. 21.00.
3. Adapter pnd ia 321 "P 2. PC. 1,93 3,86.
fa Galnik pnd Tesema 32 2. PC. 3,25 6.50
lima Siaki le alatoto Vre 25 tasi PC. 5,17 5,17
6. Suia le vato grad grid tasi PC. 1.09. 1.09.
Atoa 186,1
Manatua. O le tulaga o le Station o le 2,4 m3 / h, o le mamafa o le 45 m. O le loloto o le faasolitulafono o le 9 m, o le voluma o le hydro-faaputuputu tane tane - 24 l; O le pamu fale e faia e lafo ai uʻamea.

Faitau atili