Laufanua mataga

Anonim

Faaaliga o lanu i Chelsea (Egelani). O le a le mea e ofo ai e tagata fai mea e fai ai ni nofoaga fou e faia ai ni togalaau manaia

Laufanua mataga 14285_1

O le faʻafitauli o le faia o ni nofoaga manaia o ni nofoaga i ni vaega laiti mai le nofoaga, sa latou oneone i le va o le tutumau, o loʻo mafai ona sili ona lelei o le taulaga ma e masani ona latalata i taulaga ma e masani ona latalata i taulaga ma e masani ona latalata i taulaga. O a ni faaiuga fou lea, sei vagana ai le au fugalaʻau masani a le sami, ma sili atu i le taimi mulimuli o faʻataʻitaʻiga i le agaga o Iapani, e mafai ona ofoina atu ni nofoaga faifua o tagata. O le tele o le fiailoa filifiliga na tuʻuina atu i le tausaga faʻaletausaga o fugalaʻau i Chelsea (Egelani).

Laufanua mataga

O tagata iloga o le toega, na musuia e le tala faasolopito o le anoanoai o le Prarase, o loo fausia ai se taaloga tutotonu ma malaia. Toefuataiina Vaesinasaga a le Roma a Roma o le Tupulaga a Roma o loʻo feaveaʻiga i matou i faleoloa a le Metitirani Storia, i le moli susulu, lea e matua faʻaititia i le atoa faʻavae. Sina samasama samasama e oʻo lava i aso timuga e fausia ai le feeseeseaiga o le la o le suluia o le suluia o le la i ao.

Laufanua mataga

I le itu tauagavale o le faʻataʻitaʻiga o le faʻatafunaina o le faʻafanoina afa le afa o le tagata faʻatau. O All Genedes Apgines, e peiseai o loʻo aliali mai ile taimi, e leai se mea ma soʻo se lagona faʻatusatusaga o le faʻanoanoa mafanafana ma le faʻaaloalo i le mafaufau loloto.

Laufanua mataga

Fausiaina o se togalaau, ua fiu e le o le au mamanuina e lua vaega eseese i se tasi fausaga. O le muamua o se matagofie matagofie o nasis, olioli ma fugalaʻau laʻau ma faʻamamaina lanumeamata lanumeamata; O le lona lua-poto, o le toafa manaʻomia e le la ma matagi ma le sikafu ma le malosi o vao. O le tele o mea o oasis ua aoina faataamilo i se tamai vaituloto. O le pito i lalo o lenei mea peiseai faasolosolo lemu le "puddle" glows ma samasama oneone. Laiti, e pei foi ona faʻamamaina i le la, ona ia aumaia lea o le tamaʻi tulaga laʻititi i le faatoaga. O le faʻatusatusaina o puipui o le "Credia tuai o le fanua" puipuia le faʻatoʻaga mai le itu i matu ma sisifo, lea na faʻaleleia atili ai le sipisinisi o le lotoifale.

Laufanua mataga

O faʻaega i toega o maʻa o le maʻaʻa faʻapaʻaga, ae faʻapea latou tomai na o lo latou "moni" e leai se masalosalo. Na filifilia laʻau i nofoaga o fiafia i Egelani. Mo eria ma le sili atu ogaoga tau, o le foafoaina o se tulimanu tutusa o le natura e mafai foi, ae ona o lea laʻau e tatau ona i ai i totonu o le fale poʻo le malulu o le togalaʻau.

Laufanua mataga

O tagata uma e tilotilo i le vaipuna, e i ai le le malamalama atoa e tafe pea vai i luga o le tioata. O le mea moni o le tioata tioata e tumu i vai, o le mamafa o le mea na faatumauina e pamu ua faʻapipiʻiina i totonu o latou faʻavae. E ala i le Stolon, o se vaega o le vai e sola i lalo o le tioata, ma le vaega o le kasade e pa'ū i le vaituloto.

Laufanua mataga

Destigner James Dyson igoa "le faifeau sese", o loo faaliliu "sese togalaau". O lo o ia, o mea uma i lenei togalaau: ma vai i le puna puna, tafe i luga o le auala agai atu i luga; Ma liliu atu i se mea lelei; Ma e oo lava i le lanu o laau e tasi e leai se mea e le masani ai.

Laufanua mataga

Tulaga ese mamanuina mamanuina-le masani ai greed. O le mamanu e pei o se manino lelei o le moth o loʻo faʻavae i luga o le Ropombus lagolago ma o loʻo faia i se tulaga ma toetoe lava le mafai ona vaʻaia uʻamea. Fiafia ma faʻaaoga le apamemea apamemea mo le totoina o laʻau.

Laufanua mataga

O le 'upega tafaʻilagi ua vaevaeina i se lua semantic sone-palu ma "vaomatua". O le parataiso e aofia ai se sikuea pad ma le vaipuna. O le "Vaomatua" o se paka lilo ma le avanoa o le pyramidal tuy o se lanu samasama e tau atu ai i le loloto o le togavao. O loʻo ia i ai foʻi le aoina atoa o laʻau ma se lanu tulaga ese o foliage - i lanu viole ma lanumoana leo.

Laufanua mataga

O le "togalaau o le toafa", na faia e le Demigner Chadytopher Bradley-pu, e fesoasoani i le aoina o laufanua Transadics o Santations o Santation. O manatu ma faʻavae o le faʻatoʻaga e tautua ai e pei o le oneone. O tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina e lua lona ituaiga: mumu oneone - i luga o le va o puipui, ma paʻepaʻe, fausia tulaga o le toafa ma le eleele o le toafa ma o le eleele o Satura. O le filifiliga a le ata faʻataʻitaʻi e faʻavae i luga o le faʻavae o le faigofie, i faʻamatalaga ma i le filifiliga o laʻau. O le au faimauga o le "Isalama Geometry" sa faʻaaogaina, o loʻo faʻaalia i fasilaau, slots ma "tafe ala". Faʻaeʻeina le maʻa maʻa ma fafie e sili ona matagofie manatu. O le Swel Poli o sikuea foliga i le pogisa, toeititi vai uliuli ua teteʻe i se puʻupuʻu o le ipu papa ma, pei o le faʻata, e atagia mai ai i puipui ma le lagi.

Laufanua mataga

O le vaega autu o le tuʻufaʻatasiga o se tioata cubic faapau. O le mea malie, o loʻo iai le foliga o le masima molema (nacl). I le va o le Sport Water Slill Ponels, Get GUPS e totoe, maua ai le lelei o le ventilation. O le manifinifi mamanu o le stripect patty laina toe fausia le moli o le malamalama e vaaia i le toafa.

Laufanua mataga

Oti i totonu o le Wall-National Traves o Abu Dhabi Caspedictare. Latou te piilima mai le lua oneone oneone. I le togalaau, o le tasi o puipui ma le tele o avanoa e faasoa mai ai le toafa o le toafa ma se oasis. I le va o puipui e pasi ai le savali savali faia o fafie.

Laufanua mataga

O le faiga faafaatusa faafaatusa anamua na faagaeetia e fausia le tioata vai, lea e mafai ai e vaega taʻitasi ona faatumu le tusa ma isi. O le timuga o vaomatua "oasis", feteʻenaʻi ma se siosiomaga tuʻufua i luga o puipui, e aofia ai lava i puipui, o loʻo i ai i conmol, o loʻo susulu mai ai afi ma lanumoana-lanumoana. Golden-Brown-liusuavai na liusuavai o Herbs Le talitonuina e le ogatasi ma le oneone oneone.

Laufanua mataga

O le moligao o le spiral maua se taimi fiafia i le taimi fiafia i le ata o le vao.

Laufanua mataga

Aulelei muamua fatuga o mea tuai le tuai o le lanumeamata fou i totonu o le togalaau sitiseni. O le Breawaround mai le masani o le Igilisi fugalaʻau faatofa i le tulaga o le tulaga e sili ona talafeagai mo le mafaufau loloto loloto mo le mafaufau loloto na o oe pe o se talanoaga toʻamalie.

Laufanua mataga

O tagata nofouta, o tagata nofomau xa Tollemache, Jon Kellett. O loʻo faʻavaeina i luga o le faʻavae o le tolu o faʻavae faʻavae o pulega faʻavae, le Golden Buarara, o le auro tafatolu ma le vaega o le Au Paʻia.

Laufanua mataga

O se tamai togalaau togalaau ei ai uma vaega masani: O se tamai gazebo-booth, lea e mafai ona e nofo ai, nana mai le la; Savalivali ala ma laupapa laupapa; O le lanumeamata lanumeamata o laʻau matagofie ma o lona lava ata o se mea faʻapitoa o le vaega, o le taimi e tasi o loʻo i ai i le vaipuna. O le tuʻi apu o le vaipuna, faʻapea foi ma fasipepa puipui, ona faia i laufanua pupuʻu (Ioane MIDHER Centape).

Faitau atili