Afai ua latalata le fale ...

Anonim

O le ono filifiliga mo le toe fausia o se tasi potu potu ma se vaega atoa o 32.72 M2 e le fale o le komiti o le 1605/12 faasologa.

Afai ua latalata le fale ... 14291_1

Afai ua latalata le fale ...
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Nofoaga Fale Fale o le Vael Heal Drive 1605/12

O nei fale o le fale puipui e mafai ona iva- ma le lua - ona - ma le-lua--------------------tala. O puipui pito i fafo e aofia ai le tolu-vaega panels ma se mafiafia o le 300mm. O puipui i totonu o le gyptum singer panels ma le mafiafia o 160mm. Vaega, pei o puipui i totonu, e faia i graplum sima sima, na o 120 m vasega. Faʻamamaina - faʻamalosia sima, 140mm mafiafia. O le fale faʻapitoa i le fale teufaʻatau e sefuluotelo e ese mai i le iva-faleoloa na o le iai o le lona lua o le pasese o loʻo i ai i faitotoʻa.

I luga o le fola e tasi le potu tasi, lua-lua-potu ma le tasi tolu-potu potu potu. Tolu potu ei ai le aofaiga atoa o le 63m2. E tasi le avanoa ua tasi, o se ala uumi e uumi ma se tamaʻi ogasigo (2,5m2). Pau lava le eseesega i le gaoi o le lua-potu fale mautotogi (44.5m2) ma i le (45.8m2) o le vaega o loggium, 6 ma le 3M2. O le Iso-Merter Logzia o loʻo i totonu o le potu potu, faʻatasi ma le potu atoa. O le ventipela totonu o loo i ai i le auala. O le poloka o mea masani a le tagata e sili ona faʻaoʻo i le faleuila. O le ventipelated shaft o i totonu o le auala. O fale mautotogi uma o loʻo iai se fale gaosi-i totonu o le fale puipui ma Antlimali.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

Afai ua latalata le fale ...
Nofoaga Fale Fale o le Vael Heal Drive 1605/12
Afai ua latalata le fale ...
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina

Tuuatoatasi i le Fale

Malosiaga o le Poloketi:

  • fausiaina se faletaele atoa;
  • Fetaui lelei ma le tele o le avanoa o le fale mautotogi;
  • Faʻaaogaina faʻaaogaina o le Logginia (taumalulu faʻatoʻaga, lavalava teuina o faiga);
  • Uluai teuteuga o nofoaga.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le faʻaliliuina o le faitotoʻa i le fanauina o puipui ma le faʻaletonu o Windows poloka o le Logolo e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le poloketi;
  • faaitiitia i le maualuga o fale, ona o le fausiaina o le poderaum ma le tapuvae na saisaitia;
  • Leai se tulimanu tulimanu.

O le fale mautotogi ua faamoemoe i se taʻamilosaga, e le mamafa i le olaga, ae talisapaia lelei ma faʻamafanafanaga, faʻapea foi ma le tofo ma le tagata taʻitoʻatasi. O le tusi tusiata o loʻo fuafua e fausia ai se fale ma se mea na taugofie ai le faʻavaeina o meaafale ma fausia avanoa ina ia fegalegaleai ai potu uma. O suiga nei e mafua ai. O vaega o loʻo i totonu o le faleuila o loʻo le fiafia, o le ulufale atu i le potu ua latalata atu i le venthacheste ma faʻalautele i le 1200 mm. O lenei amataga e tatau ona faʻamalosia e se uamea, pei ona faia i le puipui o le ata. E tele le popona o le dipon ma le faitotoʻa o le loggia o le Loggilia. E maopoopo ma faʻatulaga i le taumalulu togalaʻau ma se faitauga faitauga ma tapuni mo lavalava. O le mea moni, o nei suiga e manaʻomia le faʻamaoniga. O vaega fou e fausia na o le faletaele. Vaega e fai ai latou mai Mywall i le uamea faavaa, vaega mai tioata poloka. O le faletaele e fausia ai o se faʻaiuga o le tuʻufaʻatasia o le faletaele sa avea ma faleuila, ma o le avanoa ia latou vaega o le umukuka. I luga o puipui o loʻo faʻaoʻo atu i le podium lea o loʻo faʻapipiʻi ai le taele. Ina ia fetaui ai ma le auala e talafeagai, 3 ua fausia ma le maualuga o 27Cm taitasi. O lenei ua nana le ipu i se aʻoaʻoga matagofie mamanu, lea, e tusa ma le isi, fausia se isi laualuga mo mea e mafai ona iai ma lanu.

O le va o le na o le na o le na o le na fuafuaina e faʻaoʻo mai naʻo le vaʻai, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faʻamaeaina o mea ma meafale faʻatafunaina. O lenei ua faʻafesoʻotaʻi nei le potu le potu malolo, moe ma le potu e alu aʻe ai. Mo le faʻafaigofie, o le 'aʻai o loʻo fesoʻotaʻi ma le umukuka i le faʻamalama, alu i le pa. O lona lautele e le sili atu nai lo le 800mm. Faʻamolemole matau le umukuka headset o le hanak fale gaosi (Czech Republic) o loʻo nonofo i tafatafa o le faʻamalama. E faigofie ona ona o meafaigaluega ma galuega ua faʻaavanoaina o loʻo avanoa i le malamalama masani. O le ogaumu ma le magoto i le umukuka o loʻo iai ina ia lava le avanoa i le laʻasaga galue o le laulau.

O faitotoʻa uma muamua e faʻavaivaia, fou faʻaseʻe vaega mai le Ecalum (Lusia) ua faʻatulaga i le faletaele ma i luga o le Loggia. Faʻapipiʻiina o se mamanu i le faletaele e sefe ai le avanoa avanoa. E le gata i lea, o le setete ou te faia e aunoa ma le oona o le faitotoʻa, aua latou te feteʻenaʻi le manatu muamua o le avanoa. O loʻo iai le teuteuga o le siʻitia o potu e iai lona lava uiga. Faʻapipiiina le totonu o loʻo faʻaaogaina e mea faʻalenatura o le "flingē" lea, ma faʻatumauina le mafanafana ma le faʻamaoni o le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se potu ma le potu ulufale, o se tasi o pa ua uma i totonu o le ata faʻapitoa mai le "manogi", ma le mamanu o le ata mumu, fuʻa ma le mamanu o o le isi vaega o nofoaga. Mamafa, i le umukuka ma i luga o le ogalaau i le afa afa, tuaoi le ok parqutch i totonu o le auala ma le potu malolo. O le mea moni, o le Ceramoric Mala o loʻo taʻua ai le sone o le fale oloa.

Tioata poloka faatumu le faletaele ma le malamalama lemu. O le "Apron" o le umukuka, pei o le puipui o le faletaele, e faia e Mose (asazza okapa, Italia). O puipui o le vaega o totoe o nofoaga, seʻi vagana ai i latou o loʻo iai se maʻa teuteu, o loʻo ufiufi i le teuteu teuteu faʻapipiʻi o le vevela o le pastel bene.

O le taualuga i potu uma o loʻo tuʻuina atu i tulaga eseese e faʻamamafa atu ai le vavaeʻese o sone ua uma ona faʻamatalaina i le fola o le fola. O vaega masani o elemene o le taualuga o o loʻo valiina ma papala i le Burgundy. O le '' ai o le faʻapotopotoina ma le drywall o loʻo ufiufi i le potu o le potu, o le faʻavae o le tafe mai sasa ua nonoa.

E leai ni mea e fai ai mea faigaluega i totonu o le fale mautotogi, nai lo le Logina ma i le alatele, na fausia ai le malosi o le vaipuna. O le tulaga o le tulaga o loʻo fuafuaina ina ia mafai ai ona vaʻaia le TV i soʻo se mea i le avanoa avanoa: mai ia Solativae, mai le umukuka, mai le nofoaga e 'ai. E faʻavasega potu taʻitasi i ni moli uila, e mafai ai ona e suia le malamalama faʻalagolago i le tulaga.

Poloketi vaega $ 800.
O le pulega o le tusitala $ 40.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Faletaele, chotrobe Plasterboard i luga o le uamea faavaa 17M2. valu 136.
Faletaele Glass poloka 28 pcs. 6. 68.
Fola
Potu, Kitchen, Alatele, Corridor, Loggidia Parquit i luga o le palu (Fitland), ok 19.9m2. 29. 577,1
Ceramic tile marazzi. 13.5m2 25. 337.5
Faletaele Ceramic tile marazzi. 3M2 22. 66.
Motac Sasuzza Mosiico. 1m2. 48. 48.
Puipui
Vaega o le potu, vaega o le alatele Tusitama "ekolt" (Lusia) 15m2. 26.6 399.
Vaega o le potu, vaega o le alatele, vaega o le umukuka, carridor, loggidia Teuteuga Fractasis stucco (faia, Italia) 70 L. 40. 2800.
Vaega o le umukuka, faletaele Motac Sasuzza Mosiico. 32m2. 51. 1632.
Taua
Vaega o le potu, vaega o le alatele, faletaele Faʻaiʻu le sikalama o le sikalati (fao), matte, paʻepaʻe 11.5m2. 35. 402.5
Vaega o le potu, vaega o le alatele, vaega o le umukuka Plasterboard i luga o le uamea faavaa 15,5m2 valu 124.
Malologa O le Sja's Suafa Faʻasalalauga Vevection (tikkuplaula, Finelani) 30 L. fa 120.
Faitotoa
Vaega Ulufale Greesassa (Italia) - - 700.
Wooden (Rusia) - - 180.
Ulufale Hall, faletaele, Logginia Sliding i le Alumisina Ecalum talaaga (Lusia) 7,6m2 320. 2432.
Faiva
Faletaele Magoto, faleuila iapun (Siamani) - - 1200.
Teuco taele (Italia) - - 800.
Seti o palu - - 4300.
Loka, mea faigaluega - - 280.
Malamalama
Vaega Sconce mo le faʻata - - tolu sefulu
Nofoaga ulufale, umukuka, faletaele, loggi Halosen, fausia-i lamepa 30 PCs. 3. 90.
Potu Taofia le moli (Italia) - - 200.
Turo system moli 6 PCs. 100 600.
Lamepa mo ata ata 3 PCs. tolu sefulu 90.
Faletaele Grossmann (Siamani) 2 pcs. 100 200.
Meaafale
Vaega Laulau ma le faʻata - - 300.
Potu Tulimanu sofa "mora" (Lusia) - - 980.
Tapela, kofe laulau (Lusia) - - 370.
Tipiina Vaega Elt (Moscow) 5 laina. - 780.
Umukuka Umukuka ulu hanak 3.3 pauna M. 300. 990.
Logisia Kadel workrobe (Rusia) 5.1m2 - 700.
Taitai, Ata Maualalo (Lusia) - - 350.
Teuteuga elemene
Potu Rack i lalo o meafaigaluega - - 400.
Potu, Alatele, Kitchen Suia mai Polyarethane Gaudi Scorc decor (Meleisia) 20 pauna M. 10 250.
Atoa 19062,1

Afai ua latalata le fale ...
O le uluai Air Luminare-fugalaʻau i luga o le 'aʻai vaega e mafai ona faia i ou lava lima.
Afai ua latalata le fale ...
O le e ona o le fale mautotogi e fetaui ma le televise ma le ata vitio, o lea ua maualuga le hack ma le haltal hardves ua fausia mo le TV mai Samsung
Afai ua latalata le fale ...
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Avanoa mo le lua

Malosiaga o le Poloketi:

  • faateleina le vaega o le faletaele;
  • faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le vaega o le Loggia, le masini i luga o le fale faigaluega;
  • Potumoe-alkova meafaigaluega ma le teuina o le teuina o le teuina o faiga.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faia o matala i totonu o le paoa puipui ma le le fiafia i le poloka pito i lalo o le Loggion o le a manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le poloketi.

O lenei filifiliga e talafeagai mo se ulugalii talavou e leai ni fanau. O 'au o loʻo taʻitaʻia le Dynamic ma Richne Worty, alofa pati ma uo, aso fiafia i le fale ma le fiafia. Latou te manaʻomia se fale, saoloto mai le mamafa o le mamafa o le mamafa o le mamafa o le meaafale, manino ma lelei ona fananau. Faʻaleleia o le Atinaʻe o loʻo faʻatulagaina ma le faʻatulagaina ma le mamanu faʻaaogaina maualalo tau totogi o mea.

I le fuafuaina o tali o le totonu, o le faʻafofoina faaletagata masani o le "tafe avanoa avanoa" faʻaaoga. O laina paʻu uma e faitau atoa i luga o le fuafuaga, e mafai ona vaʻaia i luga o le masoa o le fola o puipui afi, ma meaafale (mo le togitogi pa tu, o loʻo tu ai le paʻu o le moega.

I le Tanefuga Paʻu i le va o le umukuka ma le potu malolo e tatalaina le tatalaina, na faʻamaumauina i le ua uʻamea. O le faitotoʻa i le va o le alatele ma le potu ua taoto, ma o le ulufale fou, ma le potu fou i le potu o loʻo faia i tafatafa o le potu o le ventraine stft (e tatau ai foʻi ona faʻamalosia ai). O le iʻuga i le alatele ua fausia ai se nofoaga mo se leoleo, o ai o lona faʻata faʻaata e faʻatele atu le avanoa.

Faletaele ma le faleuila e tuʻufaʻatasia. O le eria o le faletaele fou e tele ona o le soloia o le vaeluaina ma le faʻapipiʻi o se tamai fasi o le alalaupapa. O le Root Wall o le faletaele e fausia mai i luga o le fasi pepa i luga o le uamea faavaa. Ua 'ese neini restetchpibersion. Nai lo le taele, o le taʻele ua faʻapipiʻi. O le maualuga o le taualuga i potu uma o loʻo tumau pea. O le ventipelation shaft e le pai atu. O le Loggia o loʻo faʻapipiʻi i le potu ma le faʻatapulaʻaina, o le poloka pito i lalo o le faʻaʻaisa. Lenei o le a manaʻomia le faʻaliliu o le faʻamama sa i le muamua loggia. E faʻapipiʻiina ni vaega faʻavasegaina fou ma le tioata matte ua faʻapipiʻiina i le faletaele ma i luga o le Loggia. O lea, e iai le avanoa e tuʻu ai le muamua-faiaiga i luga o se ogalaau faʻapipiʻi ma se tamaʻi fale faigaluega. Nai lo le tuai laupapa laupapa, fou-lua-uliuli faamalama mai kbe (Siamani) o lo o faaulu.

O le umukuka e manatu foi suia. O le ulutoto i totonu o le ulu ulu e ave i le tulimanu, ma i lona tulaga na faapipiiina le ogaumu eletise. O le fufuluina masini e teu i se tasi o vaega o le umukuka headset. O loʻo faʻaogaina i totonu o fausaga na atiaʻe e le au tusitala o le poloketi. O lenei o le Screeve-moe sone, o le la le lafitaga i le lautele o le seleni (o le mea na suia). O iinei e te faatulaga ai le pusaaipoto i luga o le puipui. O le Arccass Alkoba o loʻo fausia mai le pa ma o le chipboard o loʻo teuteuina, e pei ona manaʻomia, o isi mea e mafai ona faʻaaogaina. O le mamanu o loʻo iai le "faʻatumuina" - o se pusa mataga tele. E faigofie lava ona alu atu le uamea namea i luga o uili. Afai e i ai se manaʻoga o pusa, atonu e tele, mo se faʻataʻitaʻiga 2 ma le 4 o loʻo i ai le 4. E faigofie ona tuu le moega ma isi mea talafeagai. O le laina o luma o le kapoti ua mou atu ma paʻu paʻu a Momm, lea o le ie puipui. O le pikiina o le sofa o se lanu moli manaia. O le fulufulu mo le le-papa e faia ese e tuu ese e okaina. O se mea e fai ai le a o le leoleo o le uafu mai le mama. O le faitotoʻa o le faʻata e mafai ona faʻapipiʻi i le itu o le potu malolo, o lea e tatau ona e faʻaaogaina se mamanu ma le toe faʻafouina o le pa tama. O Valkov o loʻo i ai i ata tatala o loʻo i ai i luga o tioata, o loʻo i ai le tele o tagata poʻo ata i le faʻavaʻa. O le tele o le lanu o laʻau ma le faʻaaogaina o le ark inisiua i luga o le puipui faia o lenei vaega o le fale mautotogi.

O le sofa e faʻapipiʻi i totonu o le ogatotonu o le potu, faʻafeagai o le plasma televise o loʻo totoe i luga o le puipui. O le atinaʻeina o le tusitala o se mea manaia o le pa o pa e fesoʻotaʻi ai le umukuka ma le 'ai potu. Racks i le potu 'ai o loʻo tusia i luga faʻaaogaina o se fasi. O le umukuka e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le potu 'ai o le tutusa o le paʻu i fafo. Napanese, i totonu o le umukuka ma i le potu 'ai o loʻo ofoina atu le faʻapipiʻiina o se fola mafanafana. O le lanu o le gutu o le Kitchen Kill na tuʻufaʻatasia le lanu o le fola ma le pepa laupapa laupapa laupapa ma se fale laupapa.

Afai o le ulufale e iloga e se tamai laupapa "batlet". I totonu o le umukuka, i le auala auala ma le potu potu e ufiufi i luga o tioata tioata ma o le vali moli lanu o ufiufi. O lenei lanu lanu e tuʻufaʻatasia ai nofoaga. O le lanu o le faletaele o le faletaele ua fausia i luga o lilac lanumoana pito i luga. O fanua na faʻaaogaina se tuʻufaʻatasiga o Mose ma le monophonic blue cheammic tile.

Poloketi vaega $ 654.
O le pulega o le tusitala $ 400.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Faletaele, potu Palakalafa 14m2. 6. 84.
Fola
Vaega o le alatele, vaega o le Loggia, potu Cirqut Board (Beech)

Kronotex (Siamani)

16m2. 14.5 232.
Vaega o le alatele, umukuka, potu 'ai, vaega o le loggia Ceramic Tile "Kerama" (Lusia) 16m2. sefulu ma le lima 240.
Sanosel Ceramic tile "kerama" 4,6m2 sefulu ma le iva 87,4.
Puipui
Potu O le ARK BUN BURANDER WICEADERS (Potukal) 16m2. sefulu ma le tasi 176.
Umukuka "Apron" Ceramic tile rex ceramicothe tusiata (Italia) 5,8M2. 32. 185.6
Potu, Alatele, Kitchen Glassworkworks (Finelani) 1 lisi 67. 67.
EKO-Joker Water Endaul vali (Tikkurula, Finelani) 10 L. 7. 70.
Sanosel Mostac tile ral-mozaik (vitra, Turkey) 10.3m2 39.5 406.8.
Taua
Le mea atoa Eko-Joker vai vali 38 L. 7. 266.
Faamalama
Le mea atoa Palasitika kbe. - - 1200.
Faitotoa
Vaega Ulufale atu uʻamea "garsia" (Lusia) - 650. 650.
Sanosel Wooden 3elle (Italia) - 320. 320.
Logisia Sliding i le Alumisina Ecalum talaaga (Lusia) 4,4M2. - 1276.
Faiva
Sanosel Jacazzi taʻele faitotoʻa (Italia) - - 2250.
Faleuila, idow snk (Fitland) - - 700.
Malamalama
Potu, faletaele Fausia-i lamepa 5 fasi. lua sefulu 100
Potu Lamepa i luga o le paʻu 1.5 M. 60. 90.
Umukuka, faletaele, alatele Le mautonu lamepa 3 PCs. - 440.
Meaafale
Vaega Tulimanu wortrobe Mr. Faitotoa (Lusia) - - 500.
Umukuka Umukuka "euromerity" (Lusia) 3 pog. M. 500. 1500.
Pa tu (tioata, uamea) - - 500.
Nofoa 2 pcs. 150. 300.
Potu malolo Tipiina Vaega Elt (Rusia) 5 laina. - 980.
Potu Sofa (Rusia-Italia) - - 700.
Workrobe, mea e mafai ona fai, faʻata (Lursia) - - 400.
O tioata tioata, uamea lagolago - - 100
Faamatalaga Faapitoa
Potu Orthopedic stress (Isaraelu) - - 900.
Sofa-podium meafaigaluega, fola, uamea fetaui - - 800.
Atoa 155200.8.

Afai ua latalata le fale ...
O le selea, i nofoaga "sae" laina o loʻo faʻaaogaina i le ogalaau o puipui o puipui o le plug, ma i le fola e aofia ai le coun cout ma fata
Afai ua latalata le fale ...
I latou e talitonu o le kapoti mo le teuina o mea ua le lava, o le mesanine ua ofoina i luga o le moega
Afai ua latalata le fale ...
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Na o le sili ona manaʻomia

Malosiaga o le Poloketi:

  • masini o le spacious spacibe i le ala savali;
  • manaia i le vaega o le faletaele;
  • fausiaina ni potu se lua;
  • Faatulagaina o le fale faigaluega i luga o le Loggia.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faia se mea fou i le tuuina atu o puipui;
  • Nofoaga le manaia o le fufuluina i le umukuka;
  • Laititi o le lalagaina o le umukuka headset.

O tusitala o le poloketi na fuafua e sui ai se potu e tasi i le tasi potu i le lua potu, fatuina nofoaga eseese fale ma le potumoe. E ausia lea lava ile mafaufau lelei ma le fetaui lelei o meafaigaluega.

Tuʻufaʻatasia, e tusa ai ma le poloketi, o suiga nei ua faia. O le uluaʻi ulufale mai i le ala savali i totonu o le potu ua faataatia, ma o le tatalaina fou o le 900mmm o le i le va o le umukuka ma le potu malolo, e tatau ona faʻaleleia atili ai le uamea. O le potu tele e lototele, o le taua o le potumoe o loʻo mafai ai ona e alu ese mai le potu fou fausia.

O le faletaele ma le faleuila na filifili e tuʻufaʻatasia, aua mo lua lava faletaele e tasi. O ona pa ua fausia i fafo mai poloka paso. O le faʻapopoleina o le tulimanu o le faletaele ua tipiina e faia ai se sili atu vaʻalele vave. Nai lo le taele o le afi o le fale tapo. O le tulaga o le faleuila ma Burbasin e tumau pea lava le mea lea, ae naʻo le suia o fesoʻotaʻiga o loʻo i ai nei, e aunoa ma lona toe vaʻai. E mafua ai le mafanafana o le fola.

Talu ai o le ulufale muamua i totonu o le potu ua faataoto, e foliga mai o le avanoa i le umi atoa o puipui auala e faʻapipiʻi ai se pusaaisa. I luga o le Loggia, nai lo le poloka faitotoʻa, o le ata lafoia ma le matte tioata e faʻatulaga, o le pito i lalo poloka e le paʻi atu. O le Loggia o loʻo i ai le faʻaaogaina, seti le lua-glazed Windows, o loʻo faʻamalosia le fola mafanafana. Vai o le fale o le nofoaga na fausia e mafai ona faʻauʻuina i se komepiuta ma se komepiuta, i le isi itu, e tuʻu ai se pusaaisa.

I luga o le tamai umukuka e talafeagai le faʻaaogaina o se laulau 'eseʻese laulau. O le ogaumu e latalata atu i le tulimanu, ae o le taʻavale fufulu e masani ona toetoe lava i luga o le ala. E laititi lona sao, peitaʻi, o le a iai lona isi, ina neʻi 'ai e faʻamaeaina le pusaaisa. O le umukuka "'' 'ua faʻapipiʻiina ma se faaputuga motacim o le mafanafana o le mafanafana, feteʻenaʻi ma cherry fugalaʻau o le' ai laulau ma auala o kapeneta.

O le tele o le faletaele o le potu lanumoana lanumoana o le pou lanumoana "ala i le fufulu fufulu. O puipui o loʻo feagai ma tupua na o le pito i lalo, o le pito i luga o loʻo ufiufi i le vali luja mai tikkupra (finland). O le potu atoa ua foia i le lanumoana ma lanumoana lanu ma le faʻapipiʻi mai le lanumoana lanumoana paʻepaʻe. O foliga o le faʻauigaina lagolagoina o le manatu o se ala i totonu o loʻo faʻaititia i luga ma le 8Cm. O le mamanu o se paʻu o le susu o le susu-faʻamaligi, o loʻo iai ni moli uila.

I le vaega nofomau o le fale mautotogi na unaʻia le sulugatiti e taofia ai ma le tua i luga o puipui. O le vaevaega vavaeeseina le potumoe mai le potu malolo o le mea moni o se fata. O le pito i lalo o le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻiina se laulau laupapa i luga, ma tioata malupuipuia nonoa i le pito i luga. O le sofa faʻatulaga i se tulimanu i le vaega e mafai ai ona e faʻaaogaina tele se vaega laʻititi. O le tulaga o loʻo i le taualuga ma le sesega o le faʻasologa o le sitepu o le sitepu o le maualuga o le 10-15 cm pepa o se vaega e tasi. O le lanu talimalo o le atoa o loʻo fuafuaina e ala i le mafanafana o le manogi o le tino ma le palu.

Poloketi vaega $ 1680.
O le pulega o le tusitala $ 750.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Faletaele, palugalii Paso poloka 40 PCs. lima 200.
Potumoe Palakalafa 2m2 6. 12
Fola
Alatele, Carridor, vaega o le umukuka PERODA CHRAMIC TILE (SPAINE) 6,3m2 tolu sefulu 189.
Sanosel Ceramic tile rames (spain) 3M2 29. 87.
Potu malolo, potumoe, vaega o le umukuka Parqut parquet morbo folasaga 19.8m2. 38. 752.4
Logisia Ceramic tile marazzi (Italia) 6m2 22. 132.
Puipui
Umukuka, palisi Vai-Emulsion vali Tipouila 11 l. 3,2 35.2
Potu malolo, potumoe, loggi Becker vai o le lanu sifi (Suetena) 18 L _ lima 90.
Taua
Ulufale mai le potu, vaega o le potu malolo, vaega o le potumoe Palakalafa 4.3m2 3. 12.9
Vaega o le faletaele Mosture-tetee atu 1.1m2. 3.6 3,96
Le mea atoa Vai-Emulsion vali Tipouila 15 L. 6. 90.
Faamalama
Logisia DOMUSUL WOWLIUMULUL (Fitland) - - 1835.
Faitotoa
Vaega Ulufale uamea (Lusia) - - 600.
Sanosel Fafie faitotoʻa2000 (Italia) - - 365.
Logisia Faasee le vaega (Lusia-Italia) 2m2 295. 590.
Faiva
Sanosel Teuco taʻele fale (Italia) - - 1350.
Fundbusin, idoo faleuila (Finelani) - - 380.
Grohe Party Section (Siamani) - - 60.
Malamalama
Le mea atoa Malamalama 16 pcs. 10 160.
Potumoe Atamai - - 250.
Meaafale
Vaega Worcrobe Coupe Loumi (Lusia) 2.7. M. - 1980.
Potumoe Moega (Rusia) - - 413.
Potu malolo Sofa "Moon" (Lusia) - - 508.
Kapeneta o se leoleo lmimi. - - 490.
Laulau kofe, tumbata (Rusia) - - 310.
Umukuka Kitchen Korina (Czech Republic) 2pog.m. 600. 1200.
Laulau, tulitoa nofoa (Lusia) 4 tulaga faatonuina. - 500.
Faamatalaga Faapitoa
Potumoe, potu malolo Tioata malu, uamea racks (Lusia) - - 440.
Atoa 13035,46.

Afai ua latalata le fale ...
O le "tulimanu" i totonu o le potu malolo ua fausia ma taua tele. Na te taalo le matafaioi a le tu i lalo o le TV. E le gata i lea, o le mamanu e maua ai se nofoaga e mafai ai ona e nana le siata
Afai ua latalata le fale ...
Pa puipui i luga o le galue i luga o le umukuka e pei o le "pito i luga" ma lanu papalagi papa. O totoe o totoe i luga e le afaina
Afai ua latalata le fale ...
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

A o i luma le olaga atoa

Malosiaga o le Poloketi:

  • faateleina le vaega o le faletaele;
  • O le fausiaina o potu potumoe ma potu malolo.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le manaʻomia le mauaina o le faʻatagaina e fausia ai avanoa i le utu puipui.
  • Le fiafia i le avanoa i le potu i le potumoe.

O le a se mea e te manaʻomia ai se ulugalii faʻaipoipo, mulimuli ane ma loʻu muamua atu i loʻu uluaʻi potu, ma se tamai ese atu mai fafo? Tele! Iuchurnya, potu moe, ma potu malolo, ma au faifeʻau ma vaivaiga, ma avanoa, ma aso nei. Ina ia faʻataunuʻuina nei manaʻoga eseese, o le tusitala o le poloketi na vaeluaina ai le itu tumaʻoti ma le tino tumaʻoti, faʻatasi ai ma le umukuka ma 'ai, saunia se ofu laei i le ala laei. I le uluaʻi tulaga o le toe fausia, e lua avanoa fou i le paoa puipui ma faʻamalosia i latou ma falelotu (pe a maeʻa le suʻega inisinia o le fausaga). Na faasolomuli le faitotoʻa tuai i le va o le alatele ma le potu malolo. Ona i totonu o le alatele na faʻatuina ai le pusaaipa, ma i tua o ia, mai le itu o le potu, faʻaaogaina se avanoa mo le moe, o le mafai ona tatalaina i faitotoʻa mai o faitotoʻa faitotoʻa mai i luga-opeopea. O le umukuka ma le faletaele faʻatasi ona tumau i nofoaga muamua. Ma na tuʻuina atu e le au leoleo le ofu masani o le taʻele ma suia lona taʻele. O le iʻuga na manaʻomia e fesuiaʻi ai nofoaga o faleuila ma magoto.

I le ogatotonu o le avanoa faatulagaina o le avanoa o le pusa o le ventipula. Sa tatau ona ou faia. Na aofia i totonu o le tuʻufaʻatasiga o le bar bck, o le fea pili lelei o vaega o le umukuka ma le potu malolo. I le itu lava e le tusa ai ma le fuafuaga a le tagata suʻesuʻe, na faia ai le pusaaisa. Sa umi le mea na fai a Ia.

Nai lo le tuai o le paneta, na latou tuuina ai se oak parqut's laupapa mai le mafi (Ausetalia) e le solia, ae, i le ituese o potu uma. Pa ma foloa i totonu o le faletaele tipiina mai Villeroyboch (Siamani). O le Swiniere o loʻo faʻaaogaina le le mafaufau i ata e le o le le mafaufau: Grey Green, Biede-Peach, lanu o fafie.

O nai meafale e matua aoga uma. Mo ie lino, o ituaiga o ofutino o ofutino, ofu ma mea e fai i le potumoe a le fili o loo saunia e le lona lua afu. Ona o le mamao i le va o ia ma le moega, na vaeluaina le fuaitau. O le mauaina o le faʻaluaina o le lua moega o le aiga gaosi oloa ua saunia mo le ie puipui i luga o ie lino.

O le Sofa Transformer, o le laulau kofe i luga o uili ma le fata i lalo o ni leo ma vitio meafaigaluega (i luma o le potu mafanafana o le potu malolo. O le umukuka faaonapo nei o le Czech o fale gaosi hanak ma le oona o le ogatasi elemene e latalata i le maualuga o le pusa, o lona lautele lautele faia o lanu uliuli na faia o le uliuli laupapa na faia o le lanu uliuli na faia o laupapa lanu uliuli na faia o le lanu uliuli

Poloketi vaega $ 820.
O le pulega o le tusitala $ 100.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Potumoe, umukuka, carridor Palakalafa 21.8m2 fa 87,2
Fola
Sanosel Ceramic tile villeroyboch. 3M2 sefulu ma le valu 54.
Malologa Parqut komiti mafi (Austria), Oak 28.9m2 sefulu ma le lima 433.5
Puipui
Sanosel Ceramic tile villeroyboch. 18m2 lua sefulu 360.
Malologa Teuteuga Fracinas Coating (Italia) 22 L. 13 286.
Taua
Sanosel Faaloaloaina le taualuga parisio (Farani) 3,8m2. 32. 121.6
Malologa Vai-emulsion valiina Fraticlis 11 l. 6. 66.
Faitotoa
Vaega Ulufale uʻamea, walnut veneer (Lusia) - - 330.
Sanosel Scirty tufatufaina scrogno (Italia) - - 310.
Potumoe Faasee ma le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe ata-oona 4m2. 500. 2000.
Faiva
> Sanuzel Masani tulaga masani - - 600.
Sosolo - - 400.
Faleuila (Czech Republic) - - 100
Seti o fefiloi - - 158.
Malamalama
Potu malolo Paranesi (Saina) 3 PCs. - 150.
Faletaele, potumoe, carridor, potu malolo Tagaloa o lamepa (Saina) 4 mea. - 670.
Le mea atoa Auala moli (Lusia) 10 fasi. lima lima sefulu
Meaafale
Fale moe, potumoe Workrobes e tusa ma (Lusia) - - 1600.
Potu malolo Sofa "instroymebelbel" (Lusia) - - 805.
Laulau kofe - - 150.
Potumoe Moega (Rusia) - - 298.
Umukuka Taavale nofoa (Italia) 4 mea. 70. 280.
Umukuka ulu hanak 3 pog. M. 500. 1500.
Faamatalaga Faapitoa
Sanosel O le mea teuteu elemene mo le fufulu - - 80.
Umukuka Laulau pito i luga o fata, laau - - 320.
Potu malolo Tu i lalo o meafaigaluega (Lusia) - - 380.
Atoa 11589.3.

Afai ua latalata le fale ...
View mai le potu malolo i luga o le potumoe. Mo le faigofie i le potumoe o loʻo i ai ni mea e lua o loʻo i ai i le lua-tasi i le kapeneta, o le isi i le moega
Afai ua latalata le fale ...
I le potu malolo, o le tului o le ata o le Portal: O le vetthach o loʻo tipiina i lalo e le laupapa, o loʻo fausia se mea faapena ma tuʻufaʻatasia a latou mea lilo.
Afai ua latalata le fale ...
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Faatoa imiri

Malosiaga o le Poloketi:

  • Nofoaga talafeagai o le ulufale i le faletaele;
  • masini i le alatele o le kapoti mo lavalava;
  • O le faʻaopopoga o le vaega o le faletaele.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • le manaʻomia le maua o se faʻatagaina e fausia ai se tatalaina i le tuʻuina atu o puipui;
  • Le lava le mea e teu ai lavalava.

O le nofoaga autu tuʻufaʻatasi o lenei totonu ma se faatulagaga saoloto o le māsina, faataatia mai i luga o le fola o se sukalati pogisa keramika tiled "Kerama" ma le tuufaatasia o le alasavali, potu ma le umukuka. E lagolagoina le valivali o papa nai lo le dradwall o looting ai eria nofoaga sima. Oak parquet i le fale mautotogi atoa, o le tele o le oneone o potu, o le maʻa e sili ona lelei i luga o le puipui ma le multi-lanu o le vaifofo e tasi. E oʻo lava i le cuishiine o le umukuka o le "Punaoa" (Lusia), faʻasolo i luga o le faamalama, ua laina i le veneer o le fafie o mea taua.

O le foloa ata e faʻamamafa ai se laina lapopoa o se pa maualuga pa tu, faia e tusa ai ma mataʻitusi tusiata. Ina ia faʻalautele le sipika o galuega teuteu na fofo e le faʻapipiʻi i le vaega o 'ai, i lona pito i lalo e faia ai le maualuga "Windows o loʻo faʻapipiʻiina. O lenei ua faʻamautinoaina e se vaivai, sliding i luga o le fola o le fale puipui o le fale puipui o le fale matati i le afiafi.

O gaioiga nei e faia e faʻatino ai le tali o le fuafuaga:

  • I le pamu i le va o le umukuka ma le potu, o le tatalaina o le 1300 mm lautele, toe fetuunai 800mpomping 800mm mai le fale i fafo o le kuka o le kuka o le kuka.
  • Alu i totonu o le umukuka mai le auala.
  • O le faletaele ma taele e autasi ma faʻapipiʻi ia i latou le alatele. O le iʻuga e sili atu le lautele i le vaega o le faletaele. O le ulufale atu i ai e faʻatulaga i le puipui o loʻo feagai ma le ala savali.
  • O le Kapeneta sa i ai le kapeneta i totonu o le auala e le masani ai, ma o le fou e faʻaoʻo atu ai i totonu o se mea faʻapitoa na fausia nicho, i tafatafa o le ulufale i le faletaele. E fausia se faletaele fou o le moli fou mai le susu-teena digwall.
  • O le faitotoʻa o le faitotoʻa i le va o le alatele ma o le potu ua le fiafia, tuua le tatalaina matala.
  • O le faʻamalama ma faitotoʻa faitotoʻa o le Loggidia ua aveese e aunoa ma le afaina o le Windows Platete. O le Logisia e sioa ma tuufaatasi e ala i le faʻatulagaina o le malulu o le togalaʻau, ma i le isi itu, o se nofoaga uma na tuu ai.

O le fola o le Loggisia ua siitia i le maualuga o le valeti o le valevale, pe a uma le faletaele, o le fola mafanafana ua faaauupegaina. O le lalagaina o le vai e sui ai vai, vai taele ma se faleuila (ua latalata latalata i le faitotoa). I lea ma le tulaga, o le tumau pea e tuaoi i le nofoaga e tasi.

Pa puipui i potu uma, ma le tuusaunoaga o le faletaele ma vaega o le umukuka, ua ufitia i le vai susu i le lua vaega. O le maualuga o le maualuga e tumau lava, ae naʻo le faletaele o loʻo avanoa e faʻaavanoaina ai le siʻusiʻu o le sipela ma faʻapipiʻi lamepa. E ui i lea o le mea moni o le spendons o le poloketi o le taufaʻamataʻu lea o le falesaunoa, o le fale mautotogi, faʻafetai i auala mafaufau lelei o meaafale ma le mafuaʻaga lelei e ola ai.

Poloketi vaega $ 655.
O le pulega o le tusitala $ 250.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Faletaele Mosture-tetee atu 6.7m2 fa 21,2
Fola
Faletaele Ceramic Tile "Kerama" (Lusia) 3,5m2 sefulu mal le fa 49.
Vaega o le alatele, vaega o le potu, vaega o le umukuka Ceramic tile "kerama" 13.3M2 sefulu ma le valu 239,4.
Vaega o le umukuka Ceramic tile marazzi. 5m2 sefulu ma le lima 75.
Vaega o le potu, vaega o le alatele Ok parquet khrs (Suetena) 10.7m2 42. 449.4.
Puipui
Faletaele Ceramic tile "kerama" 27m2 sefulu ma le valu 486.
Umukuka "Apron" Tusifou Parrock (Lusia) 4.2m2 tolu sefulu 126.
Malologa Tikkurla's vai-emlilsion vali (Finelani) 14 L. lima 70.
Taua
Faletaele Palakalafa 4,5m2 fa sefulu ma le valu
Le mea atoa Vai-Emulsion vali Tipouila 10 L. lima lima sefulu
Faitotoa
Vaega Armored Master (Italia) - - 800.
Faletaele Tre-Pou (Italia), Veneer Cherry - - 300.
Ofu Sliding o le vaega mata (Italia) - - 980.
Faamalama
Le mea atoa Palasitika faamalama kaleva. - - 1700.
Faiva
Faletaele Lafo uʻamea uʻamea (Lusia) - - 120.
Skn globo (Italia) - - 351.
Vevela solo solo - - 150.
Monoblock faleuila, tagi - - 600.
Malamalama
Vaega Taavale moli 2 pcs. 140. 280.
Potu F.Fabbian slopped moli matala (Italia) 2 pcs. 460. 920.
Umukuka Turo system - - 455.
Potu, faletaele Halosen moli 20 PC. lima 100
Meaafale
Umukuka Umukuka seti "punaoa" 4.3 M. 500. 2150.
Vaega Hall "Lotus" (Lusia) - - 210.
Potu Laulau kofe - - 100
Vaega vaivai i le cavalli (Italia) - - 3270.
Vaega enge (Denmark) 7 tulaga faatonuina - 520.
Faletaele Meafale & mea faigaluega mo faletaele - - 800.
Faamatalaga Faapitoa
Umukuka Bar hack ma fata "Lotus" - - 1100.
Potu malolo Tu i lalo o le "Lotus" meafaigaluega - - 211.5
Ofu Meafaigaluega mo Workroe Mr.Doders (Lusia) - - 220.
Atoa 17421.5

Afai ua latalata le fale ...
O totonu o le potu malolo, pei o le potu atoa, o le fale atoa e fausia i lanu mafanafana - mai lanu samasama i sukalati
Afai ua latalata le fale ...
E aoga le taliaina i le uluaʻi mamanu o le monoblock faleuila ma le faʻatonutonuina o le uʻamea i le pito i lalo. O le togafiti na faia e ala i le tulafono faapitoa
Afai ua latalata le fale ...
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

Saili lau sitaili

Malosiaga o le Poloketi:

  • Vavaeese tagata ola ma le potumoe;
  • faateleina le vaega o le faletaele;
  • masini i le faletaele faletaele teuina;
  • Insolation o le umukuka ma le ala savali faafetai i le tioata vasega.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le manaʻomia le mauaina o se faʻatagaina e fausia ai se tatalaina i le fanaina o le puipui.

Toe fausia afaina ai potu uma. E pei ona i ai i poloketi muamua, o le nofo o loʻo i ai se faʻailoga e tufatufa ai se nofoaga e talia ai malo, e malolo ma moe. O le umukuka suia nofoaga ma se faletaele, o le mea lea e mafua ai le manuia o le moli. O le le mautonu le pa i le va o le umukuka ma le potu malolo o loʻo tipi ese le lautele o le tatalaina, e manaʻomia ai le faʻateleina uʻamea. Ua tatalaina le muamua tatalaina. O le mea lea, o le umukuka ma le potu malolo faia se tasi avanoa. O le maualuga o le totonu o le faʻaaogaina o se vaega o se mea faigata, o se ata tifaga e vavaeina ai le o le moe mai le "aso aolefu".

O le vaega pito i lalo (1800mm maualuga) vaega i le va o le umukuka ma le faletaele e faia i le susu-drossd distwall, ma le pito i luga e teuteuina i lanu lanu. O lenei tali faʻatagaina mo le sili ona lelei i totonu o le taʻaloga taʻitasi. O le malamalama o le moli moli ua faʻatulaga e faʻaaoga ai le gaosiga-i halopen lamepa e tusa ai ma le lengar counpor i luga o le mafolafola vaalele o le taualuga.

O le faletaele e taʻimua mai le faitotoʻa lafo mai le tioata osofaʻiga, naʻo le pau le tasi i le fale mautotogi. I le faʻaopopo atu i le tulaga o le tulaga o le plumbing, i lenei potu popole i luga o puipui o ni nofoaga mo link ma fufulu masini ua nanaina mai le faʻafanua o le predotrotto (Italia).

O se sao taua i le zonging e taʻalo ai foi le inisiua: O le alatele ma le umukuka o loʻo lafoina e le chearac granite o le potu sukalati ma totonu o le potu malolo. O pa o potu uma, e aofia ai le faletaele, o loʻo ufiufi i le mama vali mai le user o susu-kofe-lanu, o loʻo faʻamamafaina le faʻamaoni o le totonu.

O le ogatotonu o le vaega o loʻo ufiufi i le teuteu teuteu teuteu. O laina o tioata tioata i totonu o le potu malolo o loʻo faʻaauau ona lanu lanu lanu o loʻo tusia i luga o le puipui. Faʻavasega o manatu o le 'aina o lafumanu teuteu ma le puipui e vavaeeseina le alatele mai le potu malolo. O lenei o le Tatalaina ei ai le sese le fetuunaiga. O le fola i nofoaga susu o loʻo feagai ma se pamu o loʻo taʻotoʻo e se chess cell.

I le potu malolo meaa e tuu i luga o le tino, o le faʻateleina o le ogatotonu. O le taumatematega e sili ona faailogaina i se umukuka seti mai le "vaomatua" o le lagi lanumoana.

Vaega o le Vaega, Tagata Faigaluega a le Tusitala $ 1300.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Faletaele, potumoe Plasterboard i luga o le uamea faavaa 11.8m2. lima 59.
Fola
Umukuka, palisi Marca corona chramiche (Italia) 8,33m2. Aua. 1993.99
Potu potu, potumoe Parquet forbo fola (Suetena) 17,8M2. 42. 747.6
Sanosel Marca corona chramiche 5,5m2 26. 143.
Puipui
Umukuka, ulufale potu, potu malolo, potumoe, vaega o faletaele Matte Paint Beckers (Suetena) 18 L _ fa 72.
Vaega o le faletaele Ceramic tile maca corona cheramiche 6m2 Aua. 144.
Vasega i le va o le potumoe ma le potu malolo Teuteuga Fractalis Stucco (Italia) 5 kg tolu sefulu 150.
Taua
Sanosel Matte, o le tuai o vali Tipokut Tikkurila (Filland) 2 L. 3,2 6,4.
Mosture-tetee atu 6,56m2 lima 32.8.
Malologa Mattet bewx vali tikkupla 5 L. 3,2 sefulu ma le ono
Glk i luga o le uamea faavaa 30 pauna M. lima 150.
Faitotoa
Vaega Ulufale i totonu o le sui o le matai (Italia) - - 800.
Sanosel Sliding Vaega o BerTolotto Port 5,25m2. - 1380.
Swang faitotoa ma le matematika tioata java (Rusia) - - 310.
Faiva
Sanosel Lafo uʻamea uʻamea (Lusia) - - 150.
Magoto ifo, faleuila (Polani) - - 470.
Mirror vallivalli l 'Arredobagno (Italia) - - 300.
Malamalama
Le mea atoa Fausia-i lamepa 30 PCs. lua sefulu 600.
Meaafale
Vaega Hall "Shathara Meafale" (Lusia) - - 452.
Umukuka Vaega enge (Lusia) 4fts. - 410.
Umukuka "forem" (Lusia) 3.2 POG. M. 550. 1760.
Potu malolo Sofa "8mart" (Lusia) - - 1460.
Potumoe Faapitoa mo le potumoe (Italia) - - 2450.
Moe moe (Italia) - - 2312.
Faamatalaga Faapitoa
Potu malolo Tioata fata (Lusia) - - 436.
Atoa 15010.7
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Afai ua latalata le fale ... 14291_20

Architect: Peal Lopeniv

Designer: Julia Spitsyn

Designer: Marina Akimmeko

Designer: borui colomagechenchenko

Designer: Alexander Heemetyev

Tusiata: Ivan starbabine

Tusiata: Svetlana Shevtstova

Designer: Macia Mutotova

Poloketi Pule: Christina Gatatanin

Matamata i luga

Faitau atili