Taimi o ata lafoia

Anonim

Vaaiga ma Valiega o Tagaloa. O foliga o le kapeneta ma a latou masini i totonu, faʻatau togafiti ma tau le fuafuaina.

Taimi o ata lafoia 14293_1

Taimi o ata lafoia

Taimi o ata lafoia

Taimi o ata lafoia

O a mea tatou te mafaufau i ai ina ua faʻalogo i le fuaitau "fale"? Ioe, e le o se tagata lautele lautele ma faitotoa o ata lafoia, ae o se isi mea. O le a tonu lava, vave ma aua le fai atu le amio lelei o lana lava ata. I le pito tutusa tulaga tutusa, o lou lalolagi i totonu o le lalolagi e mafai ona avea ma nofoaga e teu ai mea. Tutasi aua o nei kapeneta e gaosia e se poloaiga a se tasi.

Ae oʻo mai i lalo, aʻo leʻi taunuʻu, lea e valaʻau, i le mataupu o le mataupu, o le a matou taumafai e fefaʻatauaʻi tuutuuga ma manatu. Talu mai le "ofu" o le "e sili atu le talanoaga nai lo tusitusiga, tatou te maua le lototele e avatu ai ia te ia le faamatala.

Mai le manatu o manatu o manatu, o nisi o ni ni manatu ma se igoa faapena e mafai ona faʻailoa i le vasega o le fausia o faitotoʻa, o le isi kitara i le Kapeneta. Ole matauʻa, o le muamua o le faiga o faitotoʻa faitotoʻa, lea, o loʻo iai i luga o le foloa, faʻaputuga ma puipui o le potu, lafoina e le o loʻo fuafuaina poʻo le faʻatulagaina o le faʻasologa). Afai o se mea sili e sili, o le mea lea, o loʻo i ai se itu i le tele o sikuea sikuea, matou te mauaina se potu ua uma ona fausia o le a faʻataunuʻuina le galuega a le vaega totonu. O LE MAFAUFAU O LE AIGA O LOʻU LOTO, fale ma le fola, i se isi mea e tutusa ma ituaiga kapeta, ae i le tele lava o taimi, ona ua fuafuaina e tusa ai ma manaʻoga o lou aiga. O le tasi o mea lelei o le kapeneta o loʻo iai se fale, e le o nonoa i se fale faʻatasi ma e faigofie ona feʻaveaʻi mai le tasi fale i le isi fale. (O le fausia o ata i lenei mataupu o le a tatau ona faʻavaivaia ma toe tutasi i se nofoaga fou, e le mafai lava e le tele o le kapeneta, ona o lo latou tino, ma O galuega a isi vaega o isi tagata e faʻatino i puipui, taualuga poʻo nofoaga e fai ai fale.

Aofai o Talosaga

O a mea e fiafia iai e se leoleo (o se mea faʻapitoa) o mea faʻalenatura o le faʻasologa? Muamua, pe a lava le potu e le lava le aoga ma e oʻo foi i nofoaga faigata i faʻafitauli e tuʻu ai mea masani (ua uma ona taʻua i mea o loʻo iai i nofoaga eseese). Lona lua, pe a fai e te lagona le faʻaletonu o le nofoaga o loʻo i ai: e masani ona faʻaalia le sifi i le ogatotonu o le fale (faʻaaoga le maualuga o faitotoʻa, e le manaʻomia le tele o faitotoʻa. Ia, ma, ma le lona tolu, o le aufaitau o le tasi o ituaiga meafale gaosi e filifili ai le okaina e le fetaui ma le natura e le mafai ona fetaui ma tagata gaosi oloa, faia o mea tutusa).

O fea o iai le fale po o le fale e masani ona i ai le kapeteni? Laiti, ae maualuga (tofa) (Okorpus meafale mo nei nofoaga. Sa i ai i le tusitusiga "o le toe faaleleia o le pa puipui".) Maumi, ma pe mafai le potu atoa. Aua le manatu faapito, mafaufau i fafo, ma fuafua i faigau ma aiga o fale. Lavetial, e masani ona faaauʻuina i totonu o se kesi tusiaʻa, fuafua mo le teuina o lavalava, tusi ma mea taalo. Silaina, ma le tele o fata mo tusi ma mekasini - vconbinets ma faletusi. Eseese Nofoaga, fuafua i luga o ou manaʻoga ma mea o mea, - - foloina, ala savali ma alalaupapa. I se faapuupuuga, soo se mea, lea e mafai ai e le auupega ma atotupe. Afai e te okaina le tele o kapeneta (aua le o vave, ma faasolosolo malie), e faia i se tasi sitaili, e mafai ona avatu lau galuega moni.

Faatauga o togafiti

O fea e amata ai? Ioe, mai le filifiliga o le nofoaga o le Kapeneta ma le faʻatulagaina o le numera ma le tuʻufaʻatasia o aitema o le ae teuina. Afai e le faʻatupuina le tele o tausaga, o le tele o mea e masani lava ona atili ai o le vave apoapoaʻi ma faʻatonu le vaʻai i ata e faʻafesoʻotaʻi ai lau initaneti.) E manaʻomia le vaʻaia o ata e feoai ai lau fiafia ma le moni tulaga o mataupu. Filifili poʻo le a le aofaʻi o loʻo e naunau e faʻaalu i luga o le faʻatauga o se pusa o loʻo i ai.

E ala i lea, e ala i le mafaufauina, pei ona foliga mai e tatau ona faia e le leoleo, tuu o le mafai ona e faʻaalu se faʻamatalaga sili atu, e tusa ai ma le taimi e vili ai, e aunoa ma le alu i le fale. O tagata faʻatau o tagata faʻatau e nafa ma fesili i luga o le telefoni, ma o nisi e faitau le tau masani o le faʻatau. O le mea moni, o tau o meaola e maua i le tulaga maualuga (o le mea sese o le 10%), talu ai le tele e faʻalagolago i le mea saʻo e te fuaina ai le nofoaga faʻapipiʻi.

Mulimuli ane, pe a e filifilia se kamupani o loʻo e manaʻo ai e faia se faʻatonuga, i soʻo se mataupu e tatau ona e valaʻauina i le fale o le fua. E manaʻomia ina ia mafai ai le poloketi poʻo le faipule ma le faufautua a le lumanaʻi. I le tutusa faapitoa faʻapitoa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi uma ou faʻafitauli, masalo o le a e tuʻuina atu se fautuaga lelei.

O le taimi o le gaosiga o meaafale i ni ituaiga eseese o le le-entanicins: masani mai le 3-5 aso talu ai 3-5 vaiaso. E faʻamoemoe lava i le lavelave o le faʻavae o le fausia o le mamanu ma le faʻapitoa tomai o le tagata gaosi oloa. O le Fono a le Kapelaʻe o loʻo faʻatinoina e tagata faʻapitoa a le Kamupani na e faia ai se faʻatonuga, ma totogi ese pe a ma le 10% o le tau o le oloa).

Fausia fofo ma foliga

Soʻo se ie o loʻo avea ma se faʻafitauli o le tele-elemene o loʻo aofia ai se fale poʻo ona vaega, faitotoʻa, taʻiala (pule (faʻaeeina alala), o le faʻaseʻe i totonu.

Le mataupu a le Kapeneta, pe a fai e faʻatino eseʻese lona tulaga, o se vaega o loʻo iai le fale ma tuufaasolo mai itu. I le tele o taimi, o le pa pito i tua e leʻo gaosia, ma o le Pa o le potu o loʻo i lona ma lona uiga. E tatau ona ou okaina uma vaega o le mamanu pe mafai ona faʻatapulaʻaina o se faʻataʻitaʻiga, tasi le itu pati (pe a fai, fai mai, ua faʻapipiʻiina le kapeneta i le tulimanu)? O le tali i le fesili lea e le mautonu. E fuafua uma lava ile uiga o puipui o pa, o le foloa ma le faatusa o lou fale ua faia. O lea la, e lelei le sima o le a lelei "taofi" faʻapipiʻi, ma o le palakalafa palaka tausaga, leai, ona e sili atu le faʻatulagaina o le tino.

Tulaga o kapeneta e masani ona fausia mai ile chiphsela, laina ma tomemea po o le filifilia, i lamatiaga mataupu, mai isi mea. O le mafiafia mafiafia eseese mai le 10 i le 25 mm, e masani lava 16 po o le 18mm (18 o le Europa Geneda). O le tau o le chipboard i totonu o ituaiga eseese e fuafua mai le tutusa. Fufulu le tau o le sikuea mita o mea o loʻo faʻateleina i le itu manaʻomia o le vaega o panels: lalo, lalo, pito i tua, pe a manaʻomia. I le taimi lava e tasi, e te le totogia le tau o otaota na faʻatupuina pe a maeʻa ona vaʻaiina ia mau. (O le faitau aofaʻi o le polokalame o loʻo faʻaaogaina i Kamupani o Kamupani, o le kardal, ver, faʻataʻoto, ma isi mea, latou te faʻaoʻo atu i isi tulaga o le a tatau ona totogi ese le $ 5. MONI, o isi fasi vaega e alu i totonu o pisinisi fai mai o loʻo mafai ona fai ai se sukalapu, lea e faʻapipiʻi i luga o faitotoʻa; Luga i luga o le fola o le a faia ki taʻitaʻi mo le faʻafaileleina o faiga faʻalu; poo le fata i totonu o le kapeneta. Alsa o le tasi lava. A fuafua le ata loloto, e tatau ona e malamalama o taiala, pe a fai i luga o le fola, nofoia le nofoaga (cm).

Taitasi taʻitasi faitotoʻa o le 'taofi "o le ie ma faʻatagaina o ia e tietie ai taʻiala. E tele taimi e faia ai le faʻavae mai se uʻamea talaaga, steel poʻo le Aluminim, mai le mea lava e tasi ma faʻailoga mo le puʻeina o le sliddism e faia. O le faitotoʻa faitotoʻa, pei o se tulafono, ia i ai sina mafiafia tei nai lo puipui o le mataupu. Masini latou mai le 8mm mafiafia chipboard ma le 4mm mafiafia tioata, tagata gaosi taumafai e faʻaititia le aofaʻi atoa ma faʻaititia le dynamic avega i le tino atoa. Itu maatutusa, e manaʻomia e ni papatusi manifinifi o meatotino ma e mafai ona oʻo mai i le taimi atoa.

O Alminun pystems e matua manatu sili atu le alualu i luma mai le manatu o le leoa ma le sili ona manaʻomia, ae e sili atu taugata nai lo uʻamea. O le Alminitum Faʻamatalaga e mafai ona faʻatumu ma le Zeneer o le fafie o maa taua, ona mautu lea o le mamanu lea, ae e taugata tele. O le gaosia o kapeneta ma vaega o totonu mai nei mata e faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Moscow Enphine Cicalum (tuai igoa-ecolux).

O le slidis stronism ua faʻapipiʻi i faitotoʻa taʻitasi, o le uili e tietie ai i se taʻiala faʻapitoa. Iloga le pito i lalo ma le pito i luga ma luga o stading system. Mo le tulaga muamua, e pa'ū le avega autu i luga o uili i lalo, lea e tulia i togalaʻau (i le tumutumu o faitotoʻa, o loʻo faʻapipiʻi uili i luga o le kopi o le pili. O se tasi o tagata sili ona lauiloa o le pito i lalo o le slight smap smap smap smap stop system (United Kingw). O le pito i luga o luga o faiga, e taʻu ai foi e le le totogiina, e sili atu le averesi, sili taugata atu nai lo latou fitu o ona matua, ae sili atu foi ona atoatoa. O loʻo faʻaaogaina i le gaosia e le gata i le faifeau, ae faʻapea foʻi i latou o loʻo iai ni vaega. O le lelei tele o le "pito i luga" luga o le "maualalo" e tatau ona iloa o le leai o se nofoaafi i luga o le fola: e leai se mea e te popole ai. O le sliding masini o le le fesoʻotaʻi ituaiga o loʻo fesoʻotaʻi i le faitotoʻa i lona pito i luga o le vaega ma ua mamanuina mo se tele o le upega tafailagi (faʻapea foi i le St. Petersland i le 125kg). O le maualuga o faitotoʻa ma le pito i lalo o le sliding system e masani ona oʻo atu i le 2.7-2.8 m, ma se tulaga pito i luga - 3.5m, ma i nisi taimi e oʻo foi i 4m.

Faalapotopotoga i totonu

Faʻatumuina o le potu ua fuafuaina e lou manaʻo. O lea, o mea uma e tatau ona mafaufau i ai. E faʻalagolago tele i mea faʻapitoa o mea e te manaʻo ai e teu iinei ma pe fia le tupe e mafai ona faʻaaluina ai. Afai e te filifilia mo se faʻataʻitaʻiga o se pusaaipa, ona faʻatumuina lea o le taugofie o le a avea ma vaega masani ma fale i luga o le chipboad, e faʻapea foi i le umi o mea. Afai o le loloto o meaafale e sili atu pe tutusa i le 60cm, o tauau ma lavalava e tuu i luga o se pa masani, savali tutusa i le vaalele o faitotoa o faitotoa. Ma le loloto o le loloto o le Kapeneta (mo se faʻataʻitaʻiga, i se auala vaapiapi) faʻaaogaina o loʻo manaʻomia ai le taimi na matelaina, o loʻo faʻapipiʻi i le fale pito i tua i le faitotoʻa. Sili atu le taugofie filifiliga mo le "Faʻatumu" - o le toe faʻaleleia o pusa mo ni mea laiti, uʻamea meskets ma fata. I se faʻaopopoga, o le faʻatumu o le tutoʻatasi atoatoa, o lona uiga, e le mafai ona faʻaaogaina i totonu o puipui o le fale | ae o nei sitaili. O ia modular mamanu e ofoina atu e le tele o tagata gaosi oloa, e aofia ai Mr.Dors, Stanley ma Expley (Manuia system).

Totonu o le kapeneta, e mafai ona e faʻatulagaina lava faigofie ma faʻaaoga faavaivaia masini, ae aua le maofa pe a latou foliga taugata tele. O le mea lea, o le mini-lifi (o se avega ituaiga ituaiga masini) o le a fesoasoani ia te oe e tautau ona tauau ma se suti o le laupapa, i le tumutumu o le telefoni e sili atu i le 2. - E le o tagata uma o le a maua matagofie. Ole tele o taimi e taugofie ai le faʻatauina o se "fagota toʻotoʻo" ma le crochot i le iʻuga ma, faʻaaogaina, fanaina ma tautau lana tautau i luga o le pa. Aseta e faigofie tele mo le vave filifilia o le Kapeneta ina ia masani ai lava le nofo ai pea o ia mo taimi uma i luga o le tino o le mea lea e sili ona ola ai.

Gaosi oloa ma tau

O Kapeneta uma o loʻo tuʻuina atu e tagata faʻatau i se ata faʻafuaseʻi. Ae e te leʻi totogia le faʻatonuga, aua neʻi galo e fai se fesili: "O le a tipiina e le au faʻaputuputu ma 'ai ata ia te aʻu i le fale?" O nisi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, o Mr.Dors, Aldo, ardinal, conupe, tapuni pito o loʻo iai i totonu o fale gaosi i lalo o fale gaosi i lalo o fale gaosi. O le iʻuga, o le faapipiiina o se oloa i le tagata o tausia ma e fai si lava o le taimi ma e le faʻaaloalo ai, i le migao i le va o fusi (fesoʻotaʻi vaega i luga o puipui, fola). Isi kamupani, ma o le toʻatele o i latou, aumaia avanoa i le tagata faʻatau fale, o loʻo sasaaina, faʻaputuputu ma toilalo ma tuʻu i le faʻapipiʻi nofoaga. O nei kamupani e taʻitaʻia i le isi finauga: Naʻo le auala lea e mafai ai ona ausia le talafeagai talafeagai le Kapeneta i le taua o pa, maoi ma taualuga.

Le tau o le kapeneta e faʻamoemoeina ai mea ma vaega o loʻo faʻaogaina i ana poloketi, faʻapea foʻi ma lona tulaga o le fale o le fale. O le "weighted averesi" tau o se atoatoa fausia-i ofu ma le faitotoa mai le ipu mafolafola, laina ma melamine, faatasi ai ma se talaaga otooto uamea e uiga i le $ 300 i le 1 i le maualuga taualuga tulaga faatonuina. O faʻataʻitaʻiga a le Kapeneta o le a tau o loʻo tau ile 1.5 mita le isi. Afai e tumu le Kapeneta i mea toto talafeagai a le ituaiga auala o le toe faʻaleleia o auala mo fesoʻotaʻiga ma siitia le tauau, o lona tau e mafai ona siʻitia atili ai.

O le leoleo mamoe, faia e le tagata taʻitoʻatasi, o se tulaga faigata o loʻo aofia ai le tele o elemene. O a vaega e aʻafia ai le faʻatulagaina o le tau o le tau? Faʻafefea ona fuafua le tau o le kapeneta? O tali ia faʻapea ma isi fesili tutusa e mafai ona sili atu nai lo le dozen mekasini itulau. O lea la, na matou filifili ai e faigofie ma faia fuafuaga uma i le faʻataʻitaʻiga o se tasi, ma e masani lava o a matou leoleo mamoe. I le faia o se ata se tasi, sa matou fautua atu i kamupani tetele e toatolu e fuafua ai tau o le mamanu fuafuaina. O tulaga nei na faia. Umi le Kapeneta - 2m, maualuga, 2.7 m (dopping), loloto - 60cm. Fetuunaiga: Tolu-fusuaga, o le taulaga ogatotonu. Ship system maualalo. O le masini i totonu: tasi vaega i fata mo lavalava ma lavalava e lua ma le lona lua ma le lona tolu, ma le paelo mo le tauau.

Taimi o ata lafoia
Mr.Dors.

I tamaiti Suarisi e mafai ona tuu uma o le fausia-i totonu o fale gaosi oloa ma modular mea fai modula-isi

Taimi o ata lafoia
Coupe.

O faʻalupega e masani ona avea ma nofoaga mo le teuina o tusi, mekasini, souiveves ma faʻapipiʻi i faletusi ma faleputi

Taimi o ata lafoia
Kadenal.

Talu ai o le aufaʻatau e faia e le tagata lava ia, e mafai ona e filifilia se filifiliga mo latou fafo mamanu.

Taimi o ata lafoia
Stanley.

Vaega o se spacious kapeneta i totonu o se potu o se talavou ua aveʻesea vaega o loʻo tuʻuina atu i faitotoʻa, tatala i fafo ma le komepiuta ma le komepiuta komepiuta

Taimi o ata lafoia
Faatatau.

Faataitaiga ia Jade. O le faifeau ua faʻaauupegaina i le mirror faitotoʻa, teuteuina ma se almininum faʻamatalaga ma veneer feagai

Taimi o ata lafoia
O le faitotoʻa a le faitotoʻa o le Kapeneta e mafai ona tuʻuina atu i mea eseese, i le tulaga lea, uʻamea ma ipu tioata. Pardinal
Taimi o ata lafoia
"Alt".

Laititi, ae o le tipiina o le kapeneta "loloto" ua faaeaeaina "e faʻaaogaina e le matala malupuipuia mo le teuina o mea laiti

Taimi o ata lafoia
O le tele o le vasega e lima-vasega ma le tutuli ma misa o faitotoʻa ma o se vaega tatala na nofoia ai le pa atoa
Taimi o ata lafoia
"Fagota fagota" o le a aveese ai tauau mai le toʻotoʻo i le tumutumu o le kapeneta
Taimi o ata lafoia
O se tasi o Sash sa faia i totonu o le faʻasologa o le gaʻo toto o le gaʻo. "Alt"
Taimi o ata lafoia
O le tele-faʻamoemoe kapoti o le tulimanu o le tulimanu mai Aldo o le a mafai ona faʻapipiʻiina toetoe o mea uma o lou aiga
Taimi o ata lafoia
Mr. Faitotoa.
Taimi o ata lafoia
O se mea e le masani ai o le tali mai i le Aldo: O le potu malolo ma potu malolo na fausia ai le tasi le mafaufau

Tulaga, vaega i totonu ma fale teu fale e fai i le chiphboard, laina ma Memuine, Pese gaosiga. Ipu mafiafia - 18mm. Lanu- "Shagreen White". O le tau o le faʻaeʻeina o le uila e aofia ai i le tau o faitotoʻa. O pito o vaega uma o loʻo tagofia ma le PVC lipine.

Igoa o le elemene iunite o fua numera Tau i le iunite, $ Tau, $
tasi Mataupu, vaega i totonu, fata m2. 11,4. 25. 285.
2. O le faitotoa e tutuli PC. 2. 133/197 * 266/394 *
3. Farror taulaga PC. tasi 156/219 * 156/219 *
fa Oto i fafo PC. 2. 32.8. 65.6
lima Nonoa le tulimanu seti valu 2. sefulu ma le ono
6. Rod mo tauau M. 2. 12.5 25.
Aofai mea ma vaega 813.6 / 1004.6 *
Tuʻuina atu ma le Fonotaga (10.5% o le tau o elemene) 85.4 / 105.5 *
Atoa 899 / 1110.1 *

* - Faʻavae faitotoʻa ma taʻiala o le faʻaseʻe o le slitcinasm: faʻamalamalamaina - mai le steel, o le pulupulu - Izalumlem

Taimi o ata lafoia

Taimi o ata lafoia

Taimi o ata lafoia

O le itu ma pito i luga o laupepa na faia o le chipboard, faʻapipiʻi ma Memumi, slovak gaosiga. Ponels mo vaega i totonu ma maea o le gaosiga o aiga. Ipu mafiafia - 18mm. Vali- "Urnut Classic". E le o faʻaogaina le kapeneta ma le pito i lalo ma faʻapipiʻi sao i le fola. O taiala pito i lalo o loʻo tu i luga o se laina faʻapitoa ma se lautele o le 10 cm faia o le tutusa mea e pei o le tino o le oloa. Luga, faʻapea foʻi ma le palepale i le pito i luga o le kapeneta na faia mai toega o itu o loʻo i ai ma o lea ua leai se tau. Faitotoʻa faitotoʻa ma taʻiala sliding memonism e faia i le steel talaaga.

Igoa o le elemene Numera, Tau i le iunite, $ Tau, $
Fale
tasi Itu vaega 2. 56,1 112,2
2. Pito i luga tasi 56,1 56,1
3. O le faitotoa e tutuli 2. 133,1 266,2
fa Farror taulaga tasi 174.9 174.9
lima Faasee le auala tasi 72.6 72.6
6. Tulimanu mo fusi i puipui lua sefulu 0,3. 6.
7. Tulimanu mo fusi i le sese valu 0,7. 5.6
valu Bar mo le faapipiiina o le tumutumu taiala tasi 3,3. 3,3.
Aofai fale 696.9
Totonu le faatumuina
iva Lau vaega mo vaega i totonu ma fata lima 19.8. 99.
10 Oto i fafo 2. 17.6 35.2
sefulu ma le tasi Peni mo le kapoti 2. 1,3 2.6
12 Rod mo tauau 3. 5.5 16.5
13 Tulimanu mo le king o fata 64. 0,3. 19,2
Aofai i totonu o le aano 172.5
Aofai mea ma vaega 869,4
Totogi mo le faʻatauga e sili atu nai lo le $ 500 (2%) 17,4.
Tuʻuina atu ma le Fonotaga (12% o le taua o elemene) 102.2.
Atoa 954,2

Taimi o ata lafoia

Taimi o ata lafoia

Taimi o ata lafoia

O fale, o nofoaga i totonu o le fale ma fata e faia i le chiphboard, o loʻo faʻapipiʻiina i le mekasini, 18mm mafiafia o poige gaosi. Lanu- "beech". O le tau o le faʻaeʻeina o le uila e aofia ai i le tau o faitotoʻa. E aofia ai le tau o oneone i le tau o le Kapeneta. Faitotoʻa faitotoʻa ma taiala o le sliding merchanism e faia i Alidzed Atumini Faʻamatalaga.

Igoa o le elemene iunite o fua numera Tau i le iunite, $ Tau, $
tasi Mataupu, vaega i totonu, fata m2. 11.5. 36. 414.
2. O le faitotoa e tutuli PC. 2. 242. 484.
3. Farror taulaga PC. tasi 264. 264.
fa Oto i fafo PC. 2. 40. 80.
lima Rod mo tauau M. 2. 12.5 25.
6. Pito mai le PVC 100
Aofai mea ma vaega 1367.
Tuʻuina atu ma le Fonotaga (10% o le taua o elemene) 136.7
Atoa 1503.7

O le Faʻatonu o Faʻatonutonuga faʻafetai, Mr.too tagata, Aldo, Kardal, Evalum, Cupe, Alf ma le lua

Faitau atili