Le Ola Fou

Anonim

Tulaga masani o le "Tirese Sulka" mo se aiga poto o Tolu. Fale o le fale mautotogi ma le vaega atoa o le 73.3 m2 i le P3-16 Vaega Houpel House. Fua faatatau.

Le Ola Fou 14298_1

Soifua fou o le tulaga lua fale
O le pa autu o le potu malolo na teuteuina i le toʻalima laiti, o le faʻavaeina o le tutusa uʻamea e pei o le faʻavaʻa o le puipui puipui, ma teuteu i le laupepa itulau ("geuf-lau. O le fausiaina o lenei puipui sa aoga le $ 153, ma lona feagai ma le auala o le maa - e tusa ma le $ 215 (mea ma galuega)
Soifua fou o le tulaga lua fale
Mo le faʻavaʻa mo le fausia o fale kapeneta, o le uamea talaaga mai le "Knaufi Gyptum" na faʻaaogaina. Ae muamua fausia le lagolago koluma (mailei)
Soifua fou o le tulaga lua fale
Ma ina ia foliga sili ona taua, o le tuufaatasiga le masaniga, na fausia ai le foliga tutusa o le tuali o tua. O lenei fuafuaga fuafuaina e tusa ma le $ 220 (mea uma ma galuega)
Soifua fou o le tulaga lua fale
Fausiaina o se vaega o le Postaum vaega o 6.37m2 tau le tagata e ona le $ 300 (galuega ma mea uma, e aofia ai le Sipaniolo o feagai ma le tale peronda)
Soifua fou o le tulaga lua fale
O le tatalaina fou i le va o le umukuka ma le potu malolo e lafi i lalo o le vali ma le stuucco faamalosia lona mafiafia uamea. Fausiaina o lenei tatalaina - amata toe fausia
Soifua fou o le tulaga lua fale
I le vasega pepe, e i ai le ofu manaia. O le tamaʻi potu o le potu e mafai ona ulufale e tuu pe ave ma le tele o fata, fata ma tautau
Soifua fou o le tulaga lua fale
Cistquit Komiti Faʻafoe (Junckers) o loʻo sikoa mai le Scricks o se fasi parquet (deira laau). O le DWON e oʻo mai le faʻaumaina o le faaiuga (subtree) faamalama faavaa ma faamalama
Soifua fou o le tulaga lua fale
I le faletaele mo le faʻapipiʻiina o le taʻele, na sii foʻi le potitum, lea e iai paipa mo le sapalai ma le aveeseina o vai. Faʻamamaina o iinei le faʻamutaina, mai palasitika panels
Soifua fou o le tulaga lua fale
O le faletaele fou o le faletaele o le fale taʻele, ma se tulimanu taele, ma le faleuila, ma le vaitusi ma le lua tane.
Soifua fou o le tulaga lua fale
I se faletaele e leʻi leva ona aveesea ai le laʻasaga muamua o paipa, na faia le faʻaofi i le siʻitia o tagata i luga o tagata e salalau ma alu ese ai se uaea. Faʻapipiʻi tapenaga, vai o le vai o le vai, faʻapea foi ma le taumafaina o le vai
Soifua fou o le tulaga lua fale
O lenei mamanu na fausia i totonu o le potumoe. Mulimuli ane na tapunia ma le laupapa laupapa, vali ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa Komander na liliu atu i se tamaʻi potu
Soifua fou o le tulaga lua fale
O puipui o le potumoe pepa o se semiman. O se potu faapena na avea ma fale fausiaina. O le tasi sash o ana faitotoʻa na maeʻa i le veneer o cherry, o le isi o le faʻata

Soifua fou o le tulaga lua fale

Soifua fou o le tulaga lua fale
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Soifua fou o le tulaga lua fale
Fuafua pe a uma ona toe fausia

E le fou lenei fale. Ua ou manino atu le faatauina o tagata o loʻo i ai nei, ua i ai le poto masani tele o le auauna atu i tagata - sili atu nai lo 25 tausaga. O lona uiga, o se sui masani o le igoa taua o le "potu lua lua", ma faʻaʻau lava lava. Tatalaina o fola, faamama pa ma le taupulega na taʻu atu i le lua o le sili ona lelei le lua o le lua ua leva ona fai i aso ua leva. Masani i le masani ai - ma "ma" masoneva ". O le mea lea, na filifilia ai mea uma, i nisi upu, e maua ai toe fausiaina.

O le toe fausiaina o le tolu-potu potu e tolu fale mautotogi i le P3-16 potu o loʻo avea ma mataupu, o loʻo i le tulaga o le emo, o le mea na tupu ai le uati. O le puipui o loʻo iai i totonu o le Wall i totonu, mai le faʻamama o sima, o loʻo i ai le faʻatapulaʻaina o le faʻatapulaʻaina o tomai. O le fale mautotogi na i ai se tamaʻi fale ese ma leai ni potu aoga uma. O le taualuga i totonu o le auala na matua faaitiitia ona o le aga masani i taimi talu ai nei o le antingole. Talu ai o le fale mautotogi ma ona puipui i fafo e mafiafia nai lo isi tutusa "Titeki", o potu sa i lalo ifo foi potu.

I le tulaga o faletaele na faʻaalia ai le mea moni o le taimi mulimuli na latou toe faʻaleleia mo le silia ma le sefululima tausaga talu ai. O puipui ma le taualuga na oomiina ma o afifi i luga o le vai-Emulsion, i le tasi le taimi na matou suia ai le Lime Blotch. Na o le tulaga o le faapaologa ma ua amata ona faamalieina le ogalaau ma le ogalaau. Ile taimi e sosoo ai sa mafiafia lava sa le faʻaseʻe, ae leʻo se polofesa, ma fale, aoina mai laupapa ma o alumini faʻata.

Fuafuaga

Na mauaina e le fale mautotogi se "aiga" a tagata e toʻatolu, tina, tina, aʻoga a tamaiti. O le ulu o le aiga, faafesootaʻi le Kamupani "Gale" (lea na maua e ala i la matou mekasini), faʻasoa i le lumanaʻi o le fale i le lumanaʻi o le fale. Faʻatasi ai ma tagata e fai togafiti, talanoaina ata eseese, faʻatautaia ai le galuega autu o le toe faʻaleleia o le toe fausiaina:
  • O le siʻitaga i le faletaele e ala i le faapipiiina o se vaega o le auala o le 'aʻai i ai. O le iʻuga o se faletaele tele ma le taʻele ma le atoa seti o santechniowork.
  • Suia le nofoaga o le faitotoʻa o le umukuka (o le faʻaaogaina masini i totonu mai le potu malolo).
  • Flaloga fou, faʻapea foi ma le mafanafana ma le teuteuina o le Logginia, ana mea faigaluega e ala i tioata tioata. Faafetai i lenei, o le potumoe e sili atu le mafanafana, o le latalata i lenei Loggidia.

Mo le sailiga o le fausaga autu ma le fuafuaina, galue i luga o tusi ma latou faʻamaoniga na o 10 aso na o 10 ma le 1 e masani na galue i le faia o se pepa atoa ma inisinia tusitusiga. I se tulaga lautele, o le poloketi o le toe faʻatulagaina o le tolu-potu potu fale (73m2) tau $ 1825. Fua faatatau o le Design Galuega ($ 25 mo le 1M2) e maualalo ifo nai lo moscow.

Uma le toe faaleleia ua malilie i le MVK. O le galulue faʻatasi le 3 masina (lea na amata faʻalua i le fausiaina galuega). Mo le faʻamaonia o suiga ma le mauaina o ni faʻatagaina uma e oʻo atu le $ 2400. Na maeʻa galuega ma sauniuni a Chernoby Keriwy ma sauniuni galuega mo le 3 masina. Faauma galuega - mo le 2 masina. O mea faigaluega uma na molimauina mo le 1 masina.

Puipui

Talu ai o lenei fale mautotogi i luga o le fogafale lona tolu o le potu lona tolu o le potu vaevaega, o le tatalaina i le paoa na mafai ona tipi ese le latalata mai le 1300mm mai le puipui i fafo. I lea tulaga, o le lautele o le amataga e le mafai ona sili atu i le 1200 mm.

Mo le tipiina, o le tatalaina na faʻaaogaina ua uma ona aʻoaʻoina tekonolosi. O lea, i le taimi muamua o le eletise eletise na avea ma le malosi. Ma, i itu uma e lua o le faʻamoemoe e tatalaina, i le Cound Cyvis, o le le tumau uʻamea na faia o paipa (dameter100mm) na faʻapipiʻiina. Na latou lagolagoina slabs o lo o tatalaina i luga o le lumanai.

E tusa ai ma le otootoga o loʻo i ai, o le tatalaina na 'ese e ala i pu i le lapoa o le 25mm i le sitepu o le 60 mm, ona tuʻu lea i latou i totonu o le slot. Ina ia mafai ona faʻaleagaina le foloa i luga o papatusi i luga o le mamafa o le mamafa sima, tipi fasi fasiga o le "fasi i le 4040cm) ma le le mafai ona paʻu ese mai le maualuga. (Galue i luga o le vaega sili ona faʻamalosia o le vaega o loʻo avea ma $ 120, i le fua o le $ 53 i le 1m2) pe a maeʻa le lautele o le utupoto) , o le lalagaina o le sima o le sima mortar starter (M100), ma o le faamalosi malosi i luga o le pito i luga o le amataga. Ina ua maeʻa lena mea, ua toe fetuunai ma tuʻuina atu i fata (mai le auala lava e tasi). Na faapipiiina i latou i le Clored Celevi, ma i le pito i luga sa i ai i se pitonuu pipi ma histood aso tolu. Na o le tele o fata le tumau. (Na faʻatinoina nei tagata taʻatitia.) Le tau o se ata faʻatasi ma le faʻapipiʻi- $ 178. Aofai Fou Amata Tau $ 298. I le nofoaga tutusa, na faalauteleina ma faamalosia e le tata lea mai le tatalaina o matalaga i le auala ma le ala savali.

Pe a faia se tatalaina i le tauaveina o puipui o fale maualuluga, ia mautinoa le faʻamaoni o le sima o le meafaigaluega, e faʻasaina e faʻaaoga ai le malosi o le jackhammer ma sima tele faalavelave). E tusa ai ma tulafono, e manaʻomia le faʻaaogaina sima o le tipiina o le tekonolosi i luga o faʻaputuga o le dissour o le dissor mana meafaigaluega poʻo le vibriate erforator, ua fautuaina foi i le sipi. Le mataupu lona lua na faʻaaogaina le lua filifiliga. (O le ata o taimane sperang, faia se taofiga mo le taʻoto i luga o puipui o paipa ma uaea.)

O se taunuuga o le ogatasi o puipui, o le uʻamea atoa ua uma natia na natia atoa i lalo o le vaega o le sima o le sima "o loʻo tafe mai". Ina ua uma ona tolo ma Price, uma pa ma taulaitu sa ufitia i le vali Scottete3 o le au ofi (Suetena). O mamanu na galulue muamua i lenei mea, o lea, o le taulaga mo lea mea. Ae le i faʻaaogaina le vali, e tusa ma faʻatonuga, e manaʻomia le faʻagaioia o le laufanua ma se faʻapitoa muamua o le kamupani lava e tasi (mo le sili ona aloese mai le paʻu). O le vai-faʻavae lea e faʻavae ai le Shipyx Primar Plant Scotte Scratete (10L- $ 48). Tuuina atu o se eleele 3 itula mo le faʻamamaina o le faʻamagoina o le faʻamago, o le faʻaputuga ma puipui sosolo ma puipui e faʻataʻamilomilo le vali scottete3, fausia o se lamolemole maso maualuga. Ina ua maeʻa, mama, le lelei ma le saʻo o le maeʻa o galuega ua leva ona talisapaiaina ona o latou o le asthetic mea.

Fola

Mai falaoa na latou aveesea ai le folasaga muamua-vaega o le fale o le fale ma se fusiua tuai. Ona latou foʻi ai lea o le foafoaina o seoli - o le isi i totonu o le umukuka, o le isi i le potumoe, i luga o le tuaoi ma le Logigia. Na faia na lava. Muamua, i luga o le Smuppe Smup Lalop, o tuaoi na faia i luma atu fausaga na tuuina atu i luga o piliki. Ona ufitia lea o le "faasaʻoloto" i le omea ma luga o lologa i luga o le siʻosiʻomaga-oneone maosiosia paluga. Ina ua mavae lona matua, na aveeseina ai lona matua, ma na amata ona ia fatuina se sipai i fafo o le oneone i luga o potu eseese, suia lona tulaga i totonu o potu eseese (tata pe o le auala na tuu eseese ai le foloa.

I le fao o le vaeluaina uaea uaea. Purp3 uaea (11.5) ma PROP3 (12.5), Wil Care ma Cablev, lea na lolovaina i le lapoa o le "borsss mago paluga ", Rusia). Avian i totonu o le fao na faia e le utu ma le uafu o le kamupani Sipaniolo Kamupani alu. O iinei o le fola ua filifilia e le Sipaniolo Chitrac Taid Marrakech Mai Marca Corona Big tele-3333cm ($ 19 mo le 1M2). O le tele o le le masani ai o le fola o le fola uma i le potu malolo. O se tamai simiti tele o le taʻele, o le faʻataʻitaʻiga o le lanu, ma tele le faigata, na tautua ai le malosi o laupapa kapeteni laupapa. I totonu o le umukuka ma i le faletaele i luga o le fola ma tutusa ma ceramic fafie. Ava i totonu o le potumoe ma tamaiti na faataatia e le tele o le kolisi o le kamupani junc lungers (Suetena) i luga o le muamua ituaiga o le saoasaoa chip skipp.

I luga o le saunia (ogatasi ma mago) saemu, o le ese o le tulaga o le mea lea e le sili atu 2mm i le 1.5pog, muamua le susuga o le piniki O le susu i lalo. Lua-sili atu ata tifaga, 1.5mm-Black Polythylene mafiafia, slim vaega o lagona i lalo o le uliuli polythylene. Ona latou faataoto lea o le laupapa laupapa e aunoa ma le luluina o le faavae, ae na o le fusifusia o laupapa i totonu o le "droove-crest cond o le kamupani faamaufaailoga (glue laitiiti i luga o le vai. O le pito i lalo o le laupapa e fesoʻotaʻi e puipui ("ata") - o uʻamea uamea faʻatasi ma laina faʻapipiʻi. "Pipi" ma le ata na faʻateleina ai le mafiafia o le taʻoto mo le isi 2mm. I le va o puipui ma pito o le Purqut Boards na tuua ai avanoa talafeagai (25mm sili atu), na tumu i faaputuga mata. O le mea lea e mafua mai i le Juncers.

Wooden Junckers panels (lautele - 129mm) o le sikoa ma faapipiiina mai moli o se fasi parquet. O nei palu panitiga panequet ma le mafiafia o le 22mm o loʻo punou fesoʻotaʻiga mai itu uma e fa. I le toe foʻi atu, o mea e aofia ai e le lua-vaega polyarethane varnished na gaosia e le Juncers. Muamua, o le fafie sa ufiufi i fala 'eleʻele i le matematika ma le afa o semigloss, ma i le faʻaiuga o le glassy glassy. Aofai o 5-7 vaega o le atoaga o le 45mm na apalai.

Faʻatasi ai ma le vaega o le vaega, mea ma le galue malosi (I.E. Flantikey), o le fola uma i totonu o le potumoe tau $ 75 mo le 1M2 (Demipe laʻau), ma le 1M2 (Demim laau). O le folaina o le fola o le fola e leʻi fuaina suiga i le maualuga o le taualuga i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi.

Taua

O le sili atu o papatusi o le faaeeina o le faaeeina ina ua uma ona kilia i le pepa puipui ma tuai sipela, ua avea ma lamolemole, ae o le taotoga o le 3 cm. O faʻailoga e le gata i le faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo le palanika, ae faʻapea foi, e tusa ma le poloketi, ma teuteuina i fausaga fausaga o muswall i luga o le uʻamea. Sa i ai i luga o le podiums i totonu o le potumoe ma i le umukuka. O loʻo talia nei faʻailoga o tamaiti vaʻai, pe ata le ogatasi o le afā. O le tasi lea o le nofoaga o nofoaga o nofoaga. I luga o le umukuka poddium o loʻo iai se nofoaga faigaluega, o loʻo faʻapipiʻi uma umukuka uma iinei. Av potu moe podium ma se faʻaaliga i luga o loʻo faʻaalia ai le pito i fafo e ala i le tele o faitotoʻa faitotoʻa i luga o le faʻasusu greGiaded ma faʻamalosi loggia.

I nofoaga susu susu, ulavale, i luga o le faapaologa ma i luga o pusi, faʻamaloloina o le mafanafana na aoina mai paʻepaʻe o palasitika ua faʻaaogaina. Matua faaeeina i se laina line o lotoa i le taualuga. O le uaea o nei fausaga e faʻapipiʻi e le uaea mo le eletise eletise o le pito i luga malamalama o moli ma corrugtage wad dapas wapelations i le vasa. Ua nana le uaea i le taualuga o le Loggia ma le faapaologa.

Eletise

O le fale mautotogi e faʻaaogaina ni soʻu ma switches mai prodax (fiaʻai), faʻasologa faʻavasega. O le uaea i totonu o puipui o loʻo faʻatinoina e le uaea punp. Mo tagata faʻatau eseese (moli, soʻu fale, stord stove, hout, otaota o le fufuluina, ashsher) faʻapipiʻi masini puipuiga mo le 10, 16 ma 25 abb (Siamani). Mo le malamalama na faʻaaogaina o loʻo fausia-in Inmaces, le malosi o le mea e le sili atu i le 6000. I le finafinau, o lē e ona le tagata le mautonu lamepa (ina ia aua neʻi faʻapipiʻi le fesuiaiga ma faʻafaigofie ai le faʻagaioiga o lamepa ma mea e lelei ai le gaosiga o le gaosi oloa.

Faamalama ma faitotoa

E tusa ai ma le tagata mamanuina, o le tagata faʻatau ua filifilia faitotoʻa o le Sipaniolo fale gaosi ortideza (o Lisa Faʻataʻitaʻiga), ma le ata o le Steewerol (ma le ata o le uʻamea).

O le fale mautotogi na gaosia e le kamupani kamupani "Key Plastskinder" mai le Siamani Faʻamalosi Plastic Stands o Schuco ma lona tekonolosi. Mai le itu o le faʻavaʻa, tauagavale paʻepaʻe palasitika, ma le isi itu sa faʻasalalau atu i totonu o le fale mautotogi, na vavaeʻeseina le laʻau (o le lanu o le faʻaiuga o le "Golding Ok "). O faʻamalama fou ua faʻaaogaina i le tasi-potu faʻalua-potu-glazed faamalama (2-lafu). Na faaauupegaina i latou ua faaputuputu Steel Coated ma White Plassisol Coang (o se mea e sili ona mafiafia ma faia ai se dif drofing o mataua). Meafaigaluega (auupega ma se mea i totonu o le tatalaina ma le faʻasaʻoina o le auala i le aranism; Loops) - Mai le Siamani Kamupani o Winkhaus. Faamalama, faʻamalama aofaʻi, sipela ma le faapaologa ma loggia, fafaga ma faʻasalalauga na faia i le 12 aso faigaluega, ma tiliva ma faʻapipiʻi mo le 2 aso. Mo le gesesa uma o le fale mautotogi, e aofia ai le faapaʻumiina ma se ogasigo, sa totogi ai le $ 5559 faapipiiina tau).

Ae ogatasi o malifa, latou tuʻutusaga, lolomi ma vali, le galuega a le matai o le kamupani "gle". Aua na amata pe a uma ona faapipiiina faamalama. Na ogatasi ma le faapogisa o faamalama o le faʻamalama taʻitasi o le itu futu le $ 50 (e $ 44, i le potu malolo, $ 44, i le potumoe - $ 57).

Faletaele

O le vaega o le faletaele ua faateleina mai le 3.9 i le 7.3 mita. Na tuufaatasia e le faletaele fou le vaega o le faletaele muamua (3.9m2), faleuila (1m2), o le alalaupapa (2,4 m2) ma se tamai vaega o le latalata. O le ala i le auala ma se lalaga fou na avea e le tatau ona le aoga. Ae maimau uma, afai na muamua na tautua o se sootaga i le va o le alatele ma le umukuka, ona pe a uma le ulufale i le umukuka mai le potu malolo. O le mea lea, sa fetaui lelei ma le faletaele. Manatua o sea suʻega fausaga sa masani lava i totonu o fale talimalo o lenei faʻasologa ma fuafuaga faapena. E mafai ona faʻaaogaina e le fale teu oloa, lea e oʻo ai le ala i le umukuka e le faletaele. O le siʻitia o le "sone susu" i le aluga o le vaega o le itu o le auala e faigata tele ona malilie i le MVK, aua e le faʻasaina. E sili atu le faigata ona faʻamaopoopo le faia o le tatalaina o le tatalaina i totonu o le paoa i le va o le potu malolo ma le umukuka. Peitai o le ma le mautinoa tonu o tapulaa, e leai se mafuaʻaga e faʻafoeina ai le mauaina o pemita.

I le faletaele a le Spacious na faʻapipiʻiina se seti atoa o mea e fai ai mea e fai ai mea faigaluega (9090m) mai le Showerama Line, o le sili atu o le tulaga faʻapipiʻi ( Siamani), o loʻo toe foʻi mai le pusa mai le susu-faʻamaligiina digwall. O le pusa e ava malosi ma le tele o le tele-tele-o le tele o le tele-o le comramic fules o puipui uma o le faletaele (talenia taras, faʻataʻitaʻiga caracas, tau i le $ 19 / m2). O le taamilosaga o le fuli o le palu o loʻo fausia e le fomaʻi o le fomaʻi (Rusia), faʻataʻitaʻiga Siderginia ($ 1230). I tafatafa o le mamao o le suavai o le vai o loʻo tuʻuina atu i se faʻaputuga vai vevela i le 100 lita (Ariston, Italia) mo le $ 520.

Umukuka ma le potu malolo

O le toe faʻaleleia o le fale mautotogi ei ai le umukuka "pharaoh" fale gaosi "8mart". Mea uma faʻapitoa o le umukuka - mai Bosch (Siamani): Sharcractor, kuka fale, fufulu-ipu. Totonu o le vai o le vai ma le mana uaea i umukuka meafaigaluega. Vgipsocardon Thosts e natia e le gata o le uaea mo le malamalama i luga, ae o se tuʻugamau o tibe-duct (ma se lapoa o le 100m), o lea e sau ai i le vela. O le maota autu o le potu malolo o le fale teuteu teuteu ma nii ma le fiafia, teuteuina ma le maa tele. O le faʻavae o lenei faʻamaumauga mamanu - o le uamea faʻamatalaga faʻatulagaina, tapunia i le lua vaega o laupepa sima. O le iʻuga o le lamolemole, o le mea sa leʻi gaoia ma le saʻo, faʻapipiʻiina le tuuga o le fatu o le fatuga (crack, faʻataʻitaʻiga "papa i le tasi itu (tau o le tau ma le mafolafola i le tasi itu (tau ma le mafolafola i le tasi itu (tau ma le mafolafola i le tasi itu (tau ma le mafolafola i le tasi itu (tau ma le mafolafola i le tasi itu (tau ma le mafolafola i le tasi itu (tau ma le mafolafola i le tasi itu (tau o le tau ma le mafolafola i le tasi itu (Tautua

I le pito i luma o le potu malolo, e iai le isi nicher i totonu o le nofoaga fou o le pargonal na tuuina atu i Porkirpich. O le tau o le 1m2 o sea masony faatasi ma galuega ma mea (piliki + fofo) - $ 57. E moni, o le pa e tatau lava ona ogatasi o le ipu, e le pei o pamu o le lamolemole mamago po o gypsum poloka, ma o lenei e le o le $ (plaster + galuega +.

O le faʻamalama tuai ma le faitotoʻa o le faapaologa ma le suia o le ata fou ma faʻaiu e pei o le fale mautotogi atoa. O lenei pusa faʻatasi ma le faʻapipiʻi tau $ 729. O le faamalama (175150cm) ma le faamalama ma le pamu, ma le faitotoʻa, ma le faitotoʻa (21969cm) o se tioata mautu ma le tasi crossbar) i le ogatotonu. Na aoga le glazing o le faapaologa e $ 739, ma ona feeseeseaiga ma faamaea- $ 776.

Tamaiti, potumoe, loggi

Mai le tatalaina o le Logginia, o le le-uta vaega o le ipu na aveese. E tele suiga o le lapo o le tatalaina, lona lautele o le 150 cm, maualuga, 210 cm. Na matou tuʻuina atu se mea mautu le gatete, o le leo o le "Falani faitotoʻa" ma lua sash. Lady-tutuli, ma le itu taumatau. O lenei mamanu o le sili ona manaia, matagofie ma taugata o le glazing o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Gagau ma auala o le gaioiga i le auala ma le mamafa o le tui o le steash. Le tau atoa o le faitotoʻa (faʻatasi ma tilivaina, faʻapipiʻi, seti o mea o le fasi mea) - $ 1631. O le teuteuga i totonu o le RAMA o le tutusa "Fish Youn ok" - Faʻateleina le tau faʻavae o le glazing o le fale i le 30% ma le taimi gaosi i le 5 aso. Afai e tuʻua e ona tagata 'au paʻepaʻe, palasitika, e mafai ona' alofia foʻi lenei tulaga. Ae naʻo le siʻomia faʻavaʻa o le Loggidia ma Pakona ua paʻepaʻe. I le faatusatusaina ma se laupapa laupapa i totonu o le potumoe, o lenei laʻasaga o lenei Laasaga e iloa o se tamaʻi mamanu maua.

O le Loggia na fusia: fausia faataamilo i le puipui o le pa i le polkirpich (atoa3,83m2), fufulu mai i totonu o le vaega o Minera Roupwoll. O taiala metallic o loʻo tuʻuina atu i luga o a latou muamua-mimilo solo. O luga o le pito i luga o le mea lea na pipii i aila (Peronda, Spain, Deriol Model). Ma e faapena, na faaauauina le faapaologa ma teuteu. O na vaega o le Loggidia Pa puipui na tumau pea ona ofi mai i totonu o chramic trales na teuteuina i le teuteu teuteu teuteu ("disan-sporain). O le glazing o se laupepa tele o le loggia sa aoga le $ 1267 (4,2 :2m lautele ma 1.7 m maualuga ma le lua fata, Valito ma le faamautu-$ 1119. O lea, lautele, na suia ai le $ 2386.

Auga

O le tau atoa o le fausiaina, faʻauma ma faʻapipiʻi galuega (tusa ma le $ 200 mo le 1M2) e le sili atu i le faʻatulagaina i le faʻatatau i le faʻatatau. Aofia ai, faʻatasi ai ma galuega ma mea, toe faʻaleleia le tau $ 631 mo le 1m2 (ud2 (uele umukuka meafaigaluega). Mafai ona faʻasaoina i luga o le faʻatau o mea lilo soloia, pei ona masani ai o loʻo tupu le aʻoaʻoga fou fou, e le mafai e le pule ona teena le tali a le MESET.

O le mea moni, o le nofoaga o le ola na faaitiitia, ona o le mea moni na tuuina atu i le fausiaina o le fausia o kapeneta ma leoleo. O nei mea uma e fa o fausia-i le fale teu oloa (lua i le ala savali, tasi i le vasega pepe ma sa faatonu le potu). La latou tau atoa faʻatasi ma fua, gaosi, faʻapipiʻi ma seti o mea faigaluega i totonu - $ 3000. Ae e lei masani ai laupapa laupapa, pe draaisa aisa, leai ni a latou laulau, po o atigipusa, leai ni fata e tatau ona faatau ai. I le tulaga faʻataʻitaʻi, na afaina ai tagata ua pagatia, ma maua ai se nofoaga mo pagota ma le ofu laei ma tusi manino a latou foliga i le fuafuaga. O faiga teu na avea ma mea na avea ma se puʻupuʻu, aua latou te "tutulia i tulimanu", pe faʻamalosia i le tele e mafai ai. O le ablagogodar o le diagonal nofoaga o le suega, seti i auala o feoaʻiga, kapeneta ma le pamu ma le faʻapitoa fausaga ma faʻapitoa fausaga ma faʻapitoa fausaga o le fale mautotogi. Azerkivny pito i luga o faitotoʻa faitotoʻa, pei ona e iloa, aveese le lagona o le faʻaseʻe, vaaia le lautele o le avanoa. O meaafale mea uma mo lenei fale mautotogi na faia i le "8Mart" fale gaosi.

Fua faatatau

Tuufaatasia o le toe faaleleia tau

Na tufatufa atu tau o le toe faʻaleleia e pei ona taua i lalo ($ 631 mo le 1M2: Mea + galuega, ae le faitauina umukuka masini):

Mea tau mea Tau tau, $ Mea tau mea Tau tau, $
Poloketi 1825. Potu malolo 8517.
Galulue faatasi 2400. Potumoe 7330.
Lafoia 1364. Fanau 5161.
Vaega 1982. Umukuka 3891.
Ala karitoti 1420. Faletalimalo 1449.
Faletaele 8347. Logisia 2386.
Atoa 46072.

Sauniuni galuega i le fale atoa

Ituaiga galuega 0 sapalai Ral totogi, $ Tau, $
Aveesea o pepa puipui 125.02m2 0.27. 33.76
Vaega o le faʻamalosia sima o loʻo faʻamalosia (mafiafia20cm) 4.53m2. 53,29. 241,41
Aveesea o vali tuai, taalo mai le taualuga 57,42m2. 1.33 76,37.
Le mautonu faitotoa poloka 7,36m2. 4,53. 33.34
O le le mautonu o le malamalama mamanu 5m2 1.27 6.35
Faʻateʻaina o Santechkabina (agafesootai) 1 PC. 250. 250.
Le mautonu taele 1 PC. 24.99 24.99
Le mautonu atigi 2 pcs. 8,37. 16.74
Le mautonu o le solo solo solo 1 PC. 12.69. 12.69.
Le mautonu tolertza 1 PC. 12.69. 12.69.
Faleoloa eletise eletise 1 PC. 6,61 6,61
Le mautonu o le ceramic niles i le umukuka 2m2 3,47. 6.94
Le mautonu fafie mai puipui (faletaele) 1,2m2 17,1 20,52.
Le mautonu o le pronth 52.1m2 0.45 23,45.
Linoum aveese 58,28m2 1,21 70.52.
Le mautonu o le vevela o paipa 20.5 M. 2.01. 33.17
Le fiafia o le vevela 4 mea. 6,65 26.60
Aveesea o le tuai o le oti mai puipui 125.02m2 1.33 166.28.
Lafoaia o le faapaologa, loggi 2 pcs. 48. 96.
Faʻamamaina soʻoga ma nila i le va o papala o puipui ma faʻamalama 140pog.m. 1,1 154.
Faamaumau Junments i le va panels 10. M. 1,95 19.5
O le faaputuga o le piliki puipui 0,6m2 34.60 20,76.
Le mautonu ipu mai le tatalaina o le Logginia Faigata o galuega 5,59. 5,59.
Lafoaia o le uamea faitotoa 1 PC. 5,84. 5,84.
Atoa 1364,12

Tufatufaina o lamepa

Potu Aofai o lamepa Mana, w
Faletaele 7pcs (susu-le-faamaoniga) 40.
Vaega 6 masani ma 1 swivel 60.
Umukuka 8 PCs. 60.
Fanua ma Loggia 5 fasi. 60.
Potumoe 5 fasi. (Swivel) 60.
Teuteuga 8 PCs. 40.
Fuafua i le potu malolo 2 pcs. 60.
Nichh i le potu malolo 1 PC. 40.

Malulu tau

Potu Faʻamatalaga o le pusa Tamai, vaai Tau (Vaitaimi Totogi - 20%)
Umukuka O le Bralveve Plastic Windows mai le Schuco's Profil Proprac (Siamani) ma le tasi Swivel ma le tasi swivel-gagau o le wankhaus -glazed faamalama, Werzalit Windows (Siamani) ma le lino (Galvanzed Steel ma Polyester Coated) Spind- 175150, Windows - 15025, OTVD- 15015 618.
Potu malolo Burdive faamalama i totonu o le porony ma le tasi tutu ma le tasi fula ma se lipine ma se vaeluaga; Gress Palcton Fatu ma le tasi crossbar (mea leaga). Uiga e tutusa Scien- 120150, Atootoga - 15025, Dumper - 15015, Fanua- 6902190 729.
Fanau O le vae lua lima ma le tasi felelei ma tasi swivel-gaugau slow, faamalama ma le tai. Uiga e tutusa Faamalama - 15050, faamalama - 15025, Otvd- 15015 545.
Potumoe Glass Stored i luga o se Logsia ma le tasi logonoa ma le tasi fasi fasi fasi. Uiga e tutusa Faitotoa 210150. 1621.
Logisia Glazing e le palasitika Windows mai le talaaga o Schuco, faʻatasi ai ma le tasi-Chamber Shest Windows, o se masini ma le tolu itu o wasel comtage ma plaester) Poloka poloka - 120170 (2pcs), itu Block - 200170, Fetu - 12015 (2015 (2pcs (2015 (2015 (2pcs) 1267.
Faletalimalo Glazing ma palasitika Windows ma le Lotoa-Chamber Shest Wild Windows, ma le lua fetu fetu (lanu), tasi fata, tuusaunoa. Uiga e tutusa Fatu poloka - 200170, itu poloka - 80170, tafe - 20015, 8015, Versors - 200015 739.
Atoa 5519.
Tuuina atu i Moscow 40.
Aofai (ma se seti ma seti o mea o lo o luga o mea) 5559.
Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $ Igoa o Mea numera Tau, $ Tau, $ Aofai, $
Vaega
Stroke o puipui i lalo o le uaea 5 pose M. 2.67 13.35 - - - - 13.35
O le o loʻo taoto i le electrouble, o le telefoni ma le kanena uaea 15 pog. M. fa 60. Uaea seti 15 pog. M. 18.7 40.7 100.7
Corruguted tubes 15 pog. M. 22.
Sima tie masini 4,95m2. 6,01 29.75 Faʻamamago fefiloi "borss16" ("faʻataʻitaʻiga laʻau matutu palu", Lusia) 297 kg 0.4. 11.88. 41,63.
Masini o sipika poloka vaega (1cl) 8.05M2 10,66. 85,81 Plasterboard ma le kinging Dewaliles ("Knaufi Gypsum", Lusia) 8.05m2 5.5 44.28. 130.
Puipui faʻapipiʻi ma sima sima 12,25m2. 8,66. 106.09 Matutu fefiloi (petromix, Rusia) 91.9 kg 0.05 4,59. 110,68.
Pa puipui o le pati faataamilo i le taua 0.8m2 7,2 5,76. Mea teuteu o le pa (vaʻai "papa papa", Kamrock, Lusia) 0.8m2 27.97 22.30 28,1
Faapipiiina o se stargacase plastermimi kopi 2,7m2 tolu sefulu 81. Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga ("Knaufi Gypsium") 2,7m2 sefulu ma le tasi 29.7 111.
Sauniuniga o puipui i lalo o le atavali (Primar and Putty) 16,72m2 5,47. 91,46. Eleele scotte grind (beckers, Suetena) 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻapipiʻi "Roodband" ("Knaufi Gypsum") 1 ato 2.
Sauniuniga o le taualuga i lalo o le vali (Primar ma Pute) 4,95m2. 6,13 30.34. Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Faatoloto Ceramic Tiles i luga o le fola 4,95m2. 10,66. 52,77 Ceramic tile vulcani (peronda, spain) 4,95m2. 26. 128.7 181,47.
Atavali valivali 4,95m2. 3.34 16,53. Scotte 3 vali 4 l. 6. Aua. 40.5
Atavali 16,72m2 2.76 44.64. Scotte 3 vali 13.4 L. 6. 80.4. 125.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 6 PCs. 6,54. 39.24. Lamepa 6 PCs. lima tolu sefulu 69,2
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 3 PCs. 3.34 10.02. O mea e maua ai oloa o le prodax (fia ai) 3 PCs. 10 tolu sefulu 40,2
Faapipiiina o eletise eletise 1 PC. 55. 55. Eletise (prodax) 1 PC. 100 100 155.
Atoa 721,76 Atoa 1347.05
Atoa 1982.
Ala karitoti
Sima tie masini 7,3m2 6,01 43.9 Mago Mafaufauga "O le Birss16" ("faʻataʻitaʻiga o laʻau mamago palu") 297 kg 0.4. 11.88. 55,78.
Stroke o puipui i lalo o le uaea 5 pose M. 2.67 13.35 - - - - 13.35
O le o loʻo taoto i le electrouble, o le telefoni ma le kanena uaea 11 pauna M. fa 44. Uaea seti 11 pauna M. 18.7 40.7 84.7
Corruguted tubes 11 pauna M. 22.
Sima tie masini 7,3m2 6,01 43,87. Faʻamamago fefiloi "Faʻaiʻu16" 438 KG 0.4. 17.52. 61.39.
Sauniuniga o puipui i lalo o le atavali (Primar and Putty) 20,64m2. 5,47. 112.9 Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Sauniuniga o le taualuga i lalo o le vali (Primar ma Pute) 7,3m2 6,13 44.75 Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Atavali valivali 7,3m2 3.34 24.38 Scotte 3 vali 5.84 L. 6. 35. 59,4.
Atavali 20,64m2. 2.76 56.97 Scotte 3 vali 16.5 L. 6. 99. 155.97
Faatoloto Ceramic Tiles i luga o le fola 7,3m2 10,66. 52,77 Ceramic tile vulcani. 3.65m2 26. 94.9 275,42.
Pirtino Clomic Tile (Peronda) (3366 ma 16,566 cm) 3.65m2 35. 127.75
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 3 PCs. 3.34 10.2 O mea uaea 3 PCs. 10 tolu sefulu 40,2
Atoa 447.09 Atoa 973,13
Atoa 1420.
Faletaele
Sima o loʻo faʻaipoipo i le masini ma le suavai 8.13m2. 6,01 92.23. Mago Mafaufauga "O le Birss16" ("faʻataʻitaʻiga o laʻau mamago palu") 487.8 KG 00.4 19.5 111.7
Faapipiiina o le fola eletise eletise 5m2 19,67. 98.35 Fola eletise eletise (coolhit, spain) 1 seti. 153. 153. 251,4.
Faapipiiina o plasterboard vaega (2 faaputuga) 4.87m2 11.97 58.39 Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga ("Knaufi Gypsium") 4.87m2 sefulu ma le tasi 53,57 112.
Fausiaina o le piliki Masonry ma le faamalosia 12.78m2. 7.80 99,68. Piliki (ma sima) 12.78m2. lima sefulu 639. 738.7
Puipui faʻapipiʻi ma sima sima 24, 97m2. 8,66. 216.24. Mamago fefiloi ("petromix") 187.2 Kg 0.05 9,36. 225.6
Stroke o puipui i lalo o le uaea 8. M. 2.67 21,36. - - - - 21,36.
Stroke o pa i lalo o paipa uaea 18 pog. M. 2.67 48.06 - - - - 48.06
O le o loʻo taoto i le electrouble, o le telefoni ma le kanena uaea 15 pog. M. fa 60. Uaea seti 15pog. M. 1,17 2,55 66,3
Corruguted tubes 15 pog. M. 0.25. 3.75
Laina paipa o le sapalai vai ma vevela 18 pog. M. 5.33 95.94 Uamea-polymer paipa 18 pog. M. 6. 108. 203.94
Sima tie masini 8.13m2. 6,01 48,86. Faʻamamago fefiloi "Faʻaiʻu16" 487.8 KG 00.4 19,51 68.4
Podium masini i le faletaele 0.9m2. 10 iva Faʻamamaina le Mafaufauga "Faʻasalalau16", Coardzit 216 kg 00.4 8,64. 17.64
Faʻapipiʻiina le vai faʻamau 2 pcs. lua sefulu 40. Faamama "Rust Steter" (Lusia) 2 pcs. tolu sefulu 60. 100
Faʻapipiʻiina o le pusa faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o le spep (faapipiiina o le taofia o le faleuila) 2m2 10.65 21.3. Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga ("Knaufi Gypsium") 2m2 sefulu ma le tasi 22. 43.3
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 44.41 44.41 Potu o le potu o le taulaga (ortidianza, Spain) ma mea faigaluega 1 PC. 160. 160. 204,4.
Faasaga i puipui puipui 29.84m2. 13.33 397,77 Ceramic Tile Caracas (Marca Corona, Spain) 29.84m2. 19.06. 568.75 966.5
Faapipii fusi i luga o le fola 6m2 10,66. 63.96 Ceramic tile marakech (Marca crona) 6m2 19.06. 114.36 178.3
Faapipiiina o le le mautonu 8.13m2. 9.99 81.22. Palasitika panels ma se seti o fusi 8.13m2. lima 40.65 121.87
Faapipiiina o fausia-i faleuila 1 PC. 45. 45. Faleuila erprit (tulaga lelei o le tulaga, Siamani) ma le faʻapipiʻiina o Grohe faʻapipiʻi (Siamani) 1 PC. 243. 243. 288.
Taele 'aina 1 PC. 60. 60. Beath Syerersia (Fomai Jet, Rusia) 1 PC. 1230. 1230. 1290.
Faapipiiina o Vaitalama 2 pcs. 22.5 45. Esprit Spink (Tulaga Lelei Atoa) 2 pcs. 60. 60. 105.
Faapipiiina o le vai taele 1 PC. 85. 85. Showerama Faleoloa (IDO, Finolani) (9090 cm) 1 PC. 450. 450. 535.
Faapipiiina o se faʻaputuputu o vai vevela (boeir) 1 PC. 46,63. 46,63. O le Aristson vai vevela (menloni OnttrodomMohichi, Italia) (100 l) 1 PC. 520. 520. 566.7
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 5 fasi. 3.34 16,70. O mea uaea 5 fasi. 10 lima sefulu 66.7
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 11 PCs. 6,54. 71.94 Lamepa 11 PCs. 7. 77. 148.9
Atoa 1867.04 Atoa 6479,77
Atoa 8347.
POTU MALOLO
Piliki 2,7m2 7.8. 21.06 Piliki (ma sima) 2,7m2 lima sefulu 135. 156.06
Sima tie masini 18.48m2 6,01 111.06 Faʻamamago fefiloi "Faʻaiʻu16" 1108.8 KG 0.4. 44.35 155.4
Stroke o puipui i lalo o le uaea 20 pauna M. 2.76 53,4. - - - - 53,4.
Le tino o puipui i lalo o le tumama uaea 3.5 pog. M. 2.76 9.35 - - - - 9.35
Seeling stroke 23.5 M. 1,95 45.83. Stucco "ua liu" 156 kg 0.25. 39. 84,83.
O le o loʻo taoto i le electrouble, o le telefoni ma le kanena uaea 40 POG. M. fa 160. Uaea seti 40 POG. M. 6.8. 16.8. 176.8
Corruguted tubes 40 POG. M. 10
Tafa o le Plumping paipa 3.5 pog. M. 4,13 14,46. Uamea-polymer paipa 3.5 pog. M. lima 17.5 31.96
Digwall nichh 3.1m2 25. 77.5 Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga ("Knaufi Gypsium") 3.1m2 sefulu ma le tasi 31,1 111.6
Masini o le Pusa o le Pa o Plasterboard 4,95m2. lua sefulu 99. Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga ("Knaufi Gypsium") 4,95m2. sefulu ma le tasi 54,45. 153,45.
Tulaga CEILLKOV 18.48m2 9,33. 172,42. Stucco "ua liu" 138.6 kg 0.25. 34.65 177.04
Ogatasi o puipui 38.7m2 6,65 257.74 Stucco "ua liu" 290.25 kg 0.25. 72.5 330.2
Ogatasi o faamalama o faamalama 4.9 M. 8,97 43,95 Stucco "ua liu" 7.5 kg 0.25. 3.75 47.7
Faatoloto Ceramic Tiles i luga o le fola 18.48m2 10,66. 197. Ceramic tile pirtini (3366 ma 16,566 cm) 18.48m2 35. 646.8. 843.8
Feagai ma le Pusa o le Pusa ma le Mafutaʻi Pati 5m2 sefulu ma le lima 75. Pepelo pepelo 5m2 27.97 139.8 214.8.
Sauniuniga o puipui i lalo o le atavali (Primar and Putty) 38.7m2 8,66. 335,14 Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Sauniuniga o le taualuga i lalo o le vali (Primar ma Pute) 18.48m2 6,13 113.28. Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Atavali 38.7m2 2.67 103.33 Scotte 3 vali 31 L. 6. 186. 289,3
Atavali valivali 18.48m2 3.34 61,72 Scotte 3 vali 14.8 L. 6. 88.8. 150.5
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 8 PCs. 6,54. 52,32. Lamepa 8 PCs. 7. 54. 106,32.
Faapipiiina o le mafanafana o le lakapi 1 PC. 42,29. 42,29. Siduitor global (Italia) 1 PC. 80. 80. 122,29
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 14 pcs. 3.34 46,76. O mea uaea 14 pcs. 10 140. 186, 8
Faapipiiina o split-system 1 seti. 162. 162. Split system mitsubishi mamafa (Iapani) 1 PC. 1318. 1318. 1480.
Faapipiiina o tioata poloka 16 pcs. 4,15 33.2. Valivali tioata poloka 16 pcs. valu 128. 161,2
Faamaloloina le potu amata 1 PC. 80. 80. Uamea mamanu 1 PC. 48. 48. 128.
Atoa 2390,61 Atoa 53977,72
Atoa 7788.
Fanau
Stroke o puipui i lalo o le uaea 15 pog. M. 2.67 40.05 - - - - 40.05
O puipui o puipui mo paipa uaea 3 pog. M. 2.67 8.01 - - - - 8.01
Seeling stroke 18 pog. M. 1,95 35.1 Stucco "ua liu" 120 kg 0.25. tolu sefulu 75,1
Faʻatulagaina eletise eletise, telefoni ma le apaʻau o le telefoni 25 POG. M. fa 100 Uaea seti 25 POG. M. 4.25. 10.5 110.5
Corruguted tubes 25 POG. M. 6.25.
Faapipii paipa 3 pog. M. 4,13 12.39 Uamea-polymer paipa 3 pog. M. lima sefulu ma le lima 4..39
Sima tie masini 13,05m2 6,01 78,43. Faʻamamago fefiloi "Faʻaiʻu16" 783 kg 0.4. 31.3 109.8
Tulaga CEILLKOV 13,05m2 9,33. 121,76. Stucco "ua liu" 97.9 kg 0.25. 24.5 146.26.
Ogatasi o puipui 36.85m2. 6,65 245. Stucco "ua liu" 276.4 kg 0.25. 69. 314.
Ogatasi o faamalama o faamalama 4.57 pauna M. 8,97 40.99 Stucco "ua liu" 5 kg 0.25. 1.25 51,2
Faapipiiina o plasterboard vaega (2 faaputuga) 5.13m2 11.99 61,51 Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga ("Knaufi Gypsium") 10,26m2. sefulu ma le tasi 112,86. 174,4.
Sauniuniga o puipui i lalo o le atavali (Primar and Putty) 48,79m2. 8,66. 422,52. Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Sauniuniga o le taualuga i lalo o le vali (Primar ma Pute) 13,05m2 6,13 80. Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Atavali 48,79m2. 2.67 130.27 Scotte 3 vali 39 l. 6. 234. 364,3.
Atavali valivali 13,05m2 3.34 43,59. Scotte 3 vali 10.45 L. 6. 62,7 106,3
Faapipiiina o le mafanafana o tagata folau 1 PC. 42,29. 42,29. Na siisii ​​le lanu. 1 PC. 80. 80. 122.3
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 44.41 44.41 Faletupe Fale Liza ma mea faigaluega 1 PC. 160. 160. 204,41.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 11 PCs. 3.34 36.74 O mea uaea 11 PCs. 10 110. 146.7
Tupe totogi 13,05m2 - - Juncers Parqut Board (Suetena), Deiyera Laʻau ma Siosiomaga ma mea faigaluega 13,05m2 65. 848.25 848.25
Atoa 1543.06 Atoa 3075,89.
Atoa 4619.
Faletalimalo
Puipui faʻapipiʻi ma sima sima 5,46m2. 8,66. 47,28. Mago Mamafa "Attromix" 40.95 kg 0.05 2. 49,3
Sauniuniga o puipui i lalo o atavali (Primar, Putty) 2.46m2 5,47. 13,46. Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Atavali 2.46m2 2.67 6,57 Teuteuga le sipela "Iris scor" (Lusia-Spain) 4.92 L. 6. 29.5 36.
Sima tie masini 1,8m2. 6,01 10.82. Faʻamamago fefiloi "Faʻaiʻu16" 108 kg 0.4. 4,32. 15,14
Faapipii fusi i luga o le fola 1,8m2. 12 21.6 Borriol chramic tile (4545cm) (Peronda, Spoin) 1,8m2. Aua. 43,2 64.8.
Faasaga i puipui puipui 4m2. 13.33 53,32 Borriol clamic tile (4545cm) 4m2. Aua. 96. 149.
Le masini o le le mautonu 1,8m2. 9.99 17.98 Seti o panels ma faapipiiina mea 1,8m2. 10 10 37.98
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 2 pcs. 6,54. 13.08. Lamepa 2 pcs. 7. sefulu mal le fa 27.08.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 2 pcs. 3.34 6,68. Eletise eletise AVV 2 pcs. 10 lua sefulu 26,68.
Atoa 190,79. Atoa 519,44.
Atoa 710.
Potumoe
Brick Masonry ma le faamalosia 3.83m2 7.80 29.87 Piliki (ma sima) 3.83m2 lima sefulu 191.5 221,4
Faapipiiina o plasterboard vaega (2 faaputuga) 7m2. 11.99 83.93 Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga ("Knaufi Gypsium") 14m2. sefulu ma le tasi 154. 237.9
Faapipiiina o se tuufaatasiga o le maea 2.9m2 lua sefulu 58. Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga ("Knaufi Gypsium") 2.9m2 5.5 4,95 62.95
Stroke o puipui i lalo o le uaea 15 pog. M. 2.67 40.05 - - - - 40.05
Stroke o pa i lalo o paipa uaea 3 pog. M. 2.67 8.01 - - - - 8.01
Seeling stroke 18 pog. M. 1,95 35.1 Stucco "ua liu" 120 kg 0.25. tolu sefulu 75,1
Faʻatulagaina eletise eletise, telefoni ma le apaʻau o le telefoni 30 pauna M. fa 120. Uaea seti 30 pauna M. 5,1 12.6 132.6
Corruguted tubes 30 pauna M. 7.5
Faapipii paipa 3 pog. M. 4,13 12.39 Uamea-polymer paipa 3 pog. M. lima sefulu ma le lima 4..39
Sima tie masini 13,07m2 6,01 78,56 Faʻamamago fefiloi "Faʻaiʻu16" 784.2 KG 0.4. 31,37. 109.9
Masini podium 2.9m2 10 29. Faʻamamaina le Mafaufauga "Faʻasalalau16", Coardzit 696 kg 0.4. 27.8. 56.8.
Tulaga CEILLKOV 13,07m2 9,33. 121.94 Stucco "ua liu" 97.9 kg 0.25. 24.5 146.26.
Ogatasi o puipui 36,46m2. 6,65 242,46. Stucco "ua liu" 273.45 kg 0.25. 68,36. 310.8.
Ogatasi o faamalama o faamalama 6.3 POG. M. 8,97 56,51 Stucco "ua liu" 7.5 kg 0.25. 1.9 58.4
Sauniuniga o le taualuga i lalo o le atavali (Primer, Putty) 13,07m2 6,13 80,11 Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Sauniuniga o puipui i lalo o atavali (Primar, Putty) 36,46m2. 5,47. 199.4 Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Atavali 30,89m2 2.67 82,48. Vali Scotte3. 24.7 L. 6. 148. 230.5
Atavali valivali 17,26m2. 3.34 57,65 Scotte 3 vali 13.8 L. 6. 82.8 140.5
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 8 PCs. 6,54. 52,32. Lamepa 8 PCs. 7. 54. 106,32.
Faapipiiina o le mafanafana o le lakapi 1 PC. 42,29. 42,29. Na siisii ​​le lanu. 1 PC. 80. 80. 122.3
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 11 PCs. 3.34 36.74 O mea uaea 11 PCs. 10 110. 146.7
Faamalolosia le Amataga i le Faletuao 1 PC. 130. 130. Uamea schelleller (Rusia) 6 pog. M. valu 48. 178.
Faatoloto Ceramic Tiles i luga o le podium 4m2. 12 48. Pirtino Clomic Tile (3366cm) 4m2. 37. 148. 76.
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 44.41 44.41 Faletupe Fale Liza ma mea faigaluega 1 PC. 160. 160. 204,41.
Tupe totogi 13,07m2 000 000 CITQUTH STARD (Juncerers, o le Taavale i totonu o le laupapa (faaopoopo ma mea faigaluega) 13,07m2 75. 980.25 980.25
Atoa 1689,22 Atoa 4019,46.
Atoa 5709.
Umukuka
Stroke o puipui i lalo o le uaea 20 pauna M. 2.67 53,4. - - - - 53,4.
Stroke o pa i lalo o paipa uaea 8. M. 2.67 21,36. - - - - 21,36.
Seeling stroke 28 pog M. 1,95 54.60 Stucco "ua liu" 140 kg 0.25. 1.9 58.4
Laina paipa o le sapalai vai ma vevela 3 pog. M. 5.33 15.99 Uamea-polymer paipa 3 pog. M. lima 35. 50.99
Eletise, Telefoni ma Atena Cablena Casket Gasket 25 POG. M. fa 100 Uaea seti 25 POG. M. 4.25. 10.5 110.5
Corruguted tubes 25 POG. M. 6.25.
Sima tie masini 10,211m2 6,01 61,36. Faʻamamago fefiloi "Faʻaiʻu16" 784.2 KG 0.4. 31,37. 109.9
Masini podium 6,37m2 10 63.7 Faʻamamaina le Mafaufauga "Faʻasalalau16", Coardzit 696 kg 0.4. 27.8. 56.8.
Ogatasi o malifa 5 pose M. 8,97 44.85 Stucco "ua liu" 6.4 kg 0.25. 1,6 46.5.
Tulaga CEILLKOV 5m2 9,33. 46,65. Stucco "ua liu" 42.5 kg 0.25. 10.6 17,25
Ogatasi o puipui 31M2. 6,65 206,15 Stucco "ua liu" 263 kg 0.25. 65.8
Masini o le stitched clormboard colines 6,37m2 13.33 84.91 Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga ("Knaufi Gypsium") 6,37m2 5.5 35. 119.9
Sauniuniga o le taualuga i lalo o le atavali (Primer, Putty) 10,211m2 6,13 62,59. Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Sauniuniga o puipui i lalo o atavali (Primar, Putty) 31M2. 5,47. 169,57 Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Atavali valivali 10,211m2 3.5 35.74. Scotte 3 vali 8.2 L. 6. 49,2 84.9
Atavali 31M2. 3.34 103,54. Scotte 3 vali 24.8 L. 6. 148.8. 252,3
Faasaga i puipui puipui 4.2m2 13.33 55.98 Ceramic tile st st.vincent grage (Marsa Corona) 4.2m2 19.06. 80. 135.98
Faatoloto Ceramic Tiles i luga o le fola 10,211m2 12 122,52. Ceramic Tile ATLAS (PERANDA) 10,211m2 26.75 273,1 395,62.
Faapipiiina o le mafanafana o le lakapi 1 PC. 42,29. 42,29. Na siisii ​​le lanu. 1 PC. 80. 80. 122.3
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 12 PCs. 3.34 40.08. Weat metavagagas abb (Siamani) 12 PCs. 10 120. 160.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 8 PCs. 6,54. 52,32. Lamepa 8 PCs. 7. 54. 106,32.
Valivali puipui 28m2. 1.9 53,2 Scotte 3 vali 22.4 L. 6. 134,4. 187.6
Atoa 1484.26. Atoa 1791.84.
Atoa 3276.
Logisia
Otootoga o puipui o plasterboard 8,85m2. 6,65 58,85. Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga "Knaufi Gypsium" 8,85m2. 5.5 48,75 107.6
Faatoʻaga i le vevela o loʻo i luga o puipui 8,85m2. 1,52. 13.45 Minera Wat Rockwol ("Mineral Wat", Lusia) 8,85m2. fa 35.4. 48,85.
Faatoʻaga i le vevela o le vevela i luga o le taualuga 4.19m2. 1,8. 7.54. Minera Wood Rockwool. 4.19m2. fa 16,76. 22,63.
Le masini o le le mautonu 4.19m2. 9.99 41,85. Seti o panels ma faapipiiina mea 4.19m2. lua sefulu lua sefulu 61.9
Faatoloto le vevela vevela i luga o le fola 4.19m2. 1,4. 5,87. Minera Wood Rockwool. 4.19m2. fa 16,76. 22,63.
Sima tie masini 4.19m2. 6,01 10.82. Faʻamamago fefiloi "Faʻaiʻu16" 108 kg 0.4. 4,32. 15,14
Oti i puipui ma Ceramic Tiles 5,18m2 sefulu ma le ono 82,88. Ceramic tile borriol 5,18m2 Aua. 124,32. 207,2
Faatoloto Ceramic Tiles i luga o le fola 4.19m2. 12 50,28 Ceramic tile borriol 4.19m2. Aua. 100,56. 150.84
Sauniuniga o puipui i lalo o atavali (Primar, Putty) 2.46m2 8,66. 21.30 Eleele scttte grind. 4 l. lua sefulu 22. 113,46.
Faʻasaina "Rowband" 1 ato 2.
Atavali 2.46m2 2.67 6,57 Teuteu stucco "Iris-Desor" 4.92 L. 6. 29.52. 36.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 2 pcs. 3.34 6,68. Eletise eletise AVV 2 pcs. 10 lua sefulu 26,68.
Atoa 306.09 Atoa 812.93
Atoa 1119.

O le Faatonu o le Taʻitaʻiga Faʻafetai o le Pule o le Kamupani "Glelia" Natalia Kolingov mo le fesoasoani i le fatuina o mea.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Le Ola Fou 14298_17

Designer: Olesya Gorbunova

Designer: Natatalia Yarteva

Matamata i luga

Faitau atili