Faigamalaga malaga

Anonim

O anatomiloga o faasitepu, tofiga mafuaaga, mea e faapipiiina, tausiga. Masani sese i le puleaina ma le fausiaina. Gaosi ma tau.

Faigamalaga malaga 14301_1

Faigamalaga malaga
T.A.I.I.L

Marsharac Starcacac of curvilinear foliga. O le faitotoʻa, e tusa ai ma tapulaʻa, alu i le sitepu

Faigamalaga malaga
Lafo.

O le mea lea o le fuli o le sitepu o le pito i luga o le fola foliga. O le a faasaʻoina oe mai le pa'ū i totonu o aʻu

Faigamalaga malaga
Gintil

Staircase, meaafale ma le atoa o le fausiaina o totonu o totonu o le sili ona manaia

Faigamalaga malaga
T.A.I.I.L

Mama laasaga fesoasoani i le avanoa avanoa

Faigamalaga malaga
Lafo.

Mini Selectra Staircase: Metallic KourUr o le a ufiufi i fafie

Faigamalaga malaga
Lafo.

O faʻaseʻe faasitepu e matua matagofie lava, ae le manaia tele mo gaioiga.

Faigamalaga malaga
"O le faasitepu o le sovves"

Foia faʻafitauli o le solomuli o le fale ma le sili ona siʻusika e faigofie pe a le maualuga le maualuga o le lagolago meli e fetuʻunaʻi

Faigamalaga malaga
Gintil

Gara o se malaga sipili. Laʻasaga o loʻo faia o le pi, ma le pa - mai le faʻamisa uamea

Faigamalaga malaga
Gintil

Mea e sili ona matagofie ma le matagofie oloa. O le Aralani Soarcacase mai le gintil (Farani)

Faigamalaga malaga
Alfe fua.
Faigamalaga malaga
Lafo.

Laititi Mobile Lamps - Fireflies i luga o le pa

Faigamalaga malaga
Alfe fua.

Laʻau ma uʻamea, sili ona pele mea ile gaosia o faʻasitepu. Aero fausia mai Alfa fua

Faigamalaga malaga
"Skadirel"

I nofoaga ma nofoaga tetele ma fanua faʻafaigofie, e fautuaina le faʻaaogaina o mea mama, pei o popcevin ala.

Faigamalaga malaga
Lafo.

Tele starcaccase - sili atu-talafeagai filifiliga mo le tele tekonolosi-sitaili nofoaga

Faigamalaga malaga
"Skadirel"

Le masani ai o le tulaga o le prcelain stargacan: sitepu o loʻo faʻatulagaina i luga o le uamea faʻamasino. Imola ceramiche.

Faigamalaga malaga
Alfe fua.

Teuteuga apefai mamanu o se tasi o le pito sili ona manatu o se faapitoa

I taimi anamua, o fausaga maualuluga, o se tasi o vaega tusiata o le sitepu, na manatu i se faʻamanuiaga a le "Tupu, Farao ma Papela poʻo faitaulaga. I le taimi nei o faatupu faalavelave e taʻitaʻiina matou e le gata i le lagi, ae faʻapea o ni potu masani faalelalolagi, potu malolo fale, pili poʻo togalaʻau malo. O lenei tusitusiga o le a talanoaina ai mamanu e "nofoia" i totonu o atunuu, ma fale fale mautotogi e lua.

O le sitepu, muamua o mea uma, e aoga: O le avea ma se fesoʻotaʻiga i le va o potu eseese, o le gaioiga e tatau ona agaʻi vave ma sili ona alualu i luma. I se faʻaopopoga, o le afai o loʻo teuteu ma auai i le faʻavaeina o se nofoaga i totonu. Sauni e avea ma tagata e ona se tagata e ona se lua-tala fale mautotogi poʻo se atunuʻu, o le ae mautinoa o le a "faʻafeiloaʻi" i luga o le faʻailoga mataupu. O afea e mamanuina ai faasitepu? O a ni togafiti ma mea e maua ai le fiafia? O a kamupani e fananau mai i le maketi a Rusia ma o le a le mea latou te ofoina atu? Ma le mea mulimuli, Faʻafefea ona faʻaaogaina le sitepu faʻapitoa ina ia tautua i le umi lea e mafai ai? E uiga i lenei mea ma isi io tatou matata o le apeti o le a faamatala mai ia matou tusitusiga.

Fausaga

O tagata o le lumanaʻi o le atunuʻu o le atunuʻu, poʻo se lua-tala mai le lua-tala o le a le aoga pe mulimuli ane fesili: O afea e mamanuina ai se fasimea? Ma, o le mea e leaga ai, e masani lava e faʻanaunauga i se ata faʻataʻitaʻi i tulaga lautele o loʻo iai le faʻavae o le fausiaina o le tulaga o le faʻafanua. O lenei auala e le aoga, talu ai e tau atu i se seti o "fale" mea sese. Sese muamua: E le saʻo le avanoa fuafuaina. O le fale ua toeitiiti lava sauni, ioe, e i ai le faʻafitauli o le tasi mamanu e te fiafia i ai e le mafai ona tusia i le itu o loʻo i ai nei. Na e otegia se tagata faʻapitoa, ma o loʻo ia te ia tagi ma le leaga, e le mafai ona filifili le fua o le lautele o le lautele o le pipii ma le maualuga o le siʻitia o le laau. O le mea moni lea o se tasi o taua taua i totonu o le sitepu, faʻamoemoe i ai pe faʻapefea ona faigofie ona alu ese mai le fola o le fale.

Sese lona lua: Fuafuaina le mamanu o le sitaili e le mafai ona manatu i uiga o mea o puipui o le mauga lea na faia. O faasitepu e mafai ona ofi e tumau, o se tulafono, o le 'ava (maualuga, piliki pa, piliki o le sili atu o le prolliipsos, o loo i ai " teuteuga "vaega.

Ole mea taua lona tolu: O le faʻatulagaina o le faʻamafanafana o masini i lalo o le faasitepu. E sili ona lamatia ai nei mo ni fale laupapa. E mafai lava ona faʻamaonia le mamao mamao i le va o le laʻau ma le faʻamafanafana o masini i se auala faʻataʻitaʻi: siaki luga o le masini i le tago atu ma ia mautinoa latou te le saoasaoa. Ile taimi nei, mafaufau i le tulaga o le eletise eletise, paipa, o le vevela ma faamalama e aofia ai i le sitepu. Afai e te faʻatauaina le avanoa, taumafai e faʻaaoga le tulimanu i lalo o le sitepu i lalo o le fusipaʻu, fausia se ie puipui poʻo ni mea faitino iinei.

I le tau timu (mo se faʻataʻitaʻiga, i le ogatotonu o Rusia ma se mea na gaosia e le Autumn Highn)) Aloese mai le nofoaga o faasitepu i le itu i matu o le fale, talu ai o puipui e sili ona susu iinei. Ibetonson, ma le piliki, tusa lava ma le tele o aofaʻiga, o loʻo moemiti lava le susu, o loʻo ia faia lava le foafoaga, o le mea lea o le fausiaina o se sone ese o le microclite Afai e le 'alo ai le fuafuaga a le tusiata o le itu i matu o le itu i matu o le itu i matu o le "o le o le starāina mai le pa o le ea i le va o le malae. Ia manatua e le o se tala tusiata o se tagata faapitoa o se tagata faapitoa ile faʻatulagaina o sitepu, e mafai ona e valaʻauina se isi pule.

Ina ua fau o se fale fafie, e manaʻomia foʻi le manatuaina o le solomuli i lalo o le fale, lea na faaauau pea mo le tele o masina, pei o le patipati ma lamu. O le faasinomaga o pou i le sitepu e tatau ona i ai se taui o le vaega o le ituaiga "Toulescope", pe a talafeagai ai, o le maualuga o le sitepu e mafai ona fetuunai. O le na o lea o filifiliga, o tagata tomai faapitoa i mataupu taʻitasi o le a ofoina atu ia te oe le filifiliga sili ona saʻo. E le fautuaina le fausiaina o apepese i se "fale fou" fale gaosi fale teu oloa a le ekalesia, e tatau ona tuiina se tausaga le umi o le tausaga.

Tagata gaosi

O le Shircase o le gaosiga e umi se taimi na umi lava: mai le amataga o le mamanu ae leʻi faia le faʻaoʻo atu o le faʻauiga o le tasi i le tolu masina. Saʻa ma le le fiafia o le mataupu i le mataupu, na foʻia faʻatasi ma le tusiata. O le Lusia Maketi o loʻo avea ma numera tele o tagata gaosi oloa, o atunuʻu ma fafo.

Mai le sili ona lauiloa o le sili ona lauiloa o le Atms Alms, Alfa Scala, Dintat, Interscalla, NELRAND, talu ai nei na muai aliali. O latou uma e fua mai i alavai o eseese ata (savaliga, fao) ma faʻatino mai le tele o mea, uʻamea, uʻamea, tioata, tioata. O le faavaʻavae o vaʻa o loʻo tauina ai e vaʻa, o loʻo avatu ai i le faʻataʻitaʻiga, le filifiliga o se faʻailoga faapitoa mo le tagi, okaina o Rusia sauniuni ma, mulimuli ane, o le faʻapipiʻiina. O le mea lea, o latou o le ituaiga o "co-gaosi" ("academy o totonu", "eurostrostroser-\," e filifili ai le " , mamanu ma mamanu. Fua o loʻo fuafuaina pe a fuafuaina. O nei faʻamatalaga uma e ulufale i le gaosi oloa, ma e faʻavaeina ai o oe.

Mai kamupani Rusia, o tagata faʻatau sili ona tele o le "DOP # 1", "Caracks Style", "Wapy", "SMKDATID". O loʻo i ai foʻi le tele o le tele o le tele o kamupani faʻapitoa i le sapalaiina o faasitepu poʻo latou vaega mai se tasi mea faʻapitoa (faʻapea, o le "wacassian vaomatua" - sitepu mai le maamora, ma le kamupani " Pusa "Faʻaola Laʻasaga ma le Feliʻi ese mai le tele o le tele o tioata ma Stainless Steel).

Fausaga

E tele ni vasega o sitepu. O le a tatou tausisi i lenei tala o le faigofie o latou, pei ona vaevaeina le faasitepu i ni sifi ma sikulu.

O le simini starcacase e aofia ai le tasi pe sili atu spans internconned e le ogatotonu o nofoaga. O le numera o sitepu i le tasi stargaes mai le 3 i le 18 sela (e tusa ai ma tulaga o le snip 2.08.011.011. O le siminiti o le sitaili e pei o se laina sao (o le faigofie mamanu o se starcacacacacacacacacacacacase e aofia ai le tasi sti) ma liliu. O le faʻanaunauga, e mafai ona 'aʻai i soʻo se tasi e fai ma le tasi i le isi, ae i le masani ai i le tele o mamanuina o laasaga e le tutusa o laʻasaga i le 900. le faigofie mo meafale. O le isi ituaiga o fausiaina e tatala: O le muamua e tasi pe lua taulaga e tau atu i le upega tafailagi, mai lea o le lua o le aso o ese mai i itulagi. O le sili lea o le taʻotoga o Staricase, ae masani ona teuteuina i faʻailoga, ma e mafai foi ona ou tautua foi i le vaega tele o totonu. O le gaoioi agai i le faapogisa lemu o se sauniga atoa.

O le ata o le spirral starcacase e aofia ai se faʻamatalaga saʻo i luga o le rotac ma faʻatulaga i luga o le spiral sticks faataamilo i ai. O le faʻamaʻi o mataupu, o le faasinomaga o le Pour o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga o le mamanuina: o le i totonu o le i totonu ma le "tioata" taia i luga, i le va o le fesoasoani a le lima o lima o le lima. O nisi o tagata Rusia o loʻo ofoina atu fausaga o loʻo faʻapipiʻi ai sitepu i le tusi faʻasino o loʻo faʻaaoga ai puipui. O faamuamua e le talafeagai o lea o le taotoga: O le a latou faatoilaloina pe a savali, laasaga ma le pou fesoasoani.

O le pito sili ona maualalo o le sikuluka e 110cm, ma le sili ona talafeagai - 150cm ma sili atu. O le tulimanu o le siiina e mafai ona ausia 55-60. O le faaluaina o faasitepu e le taua tele e faʻagaioi tagata, mo le aveina o meafale (mo le aveina o meaafale (na iʻu ai i le fogafale lona lua i le faʻamalama ma le felauaiga mea totino). Faʻavasegaina fausaga o nisi taimi e leai se tau lagolago i le taimi nei, o nisi faʻapitoa faʻasoasoaina i latou i se vaega eseese o le lakapi papaʻe.

O faiga i luga o faasitepu e iloga i se ofoofogia ofoofogia. E tusa ai ma le au faʻapitoa o tagata faigaluega uma i lenei tulaga o kamupani, o le sili ona lauiloa o fausaga - totogi laupapa ma savaliga, faʻatasia laupapa ma uʻamea. O le malaga o le laʻasaga e sili atu le faigofie mo le fao. Gagaoiga i luga o le mulimuli e sili ona faigata mo tamaiti laiti, o tagata matutua, o tagata e iai manaʻoga faʻapitoa. Faʻavasega shircases e masani ona faʻapipiʻiina o le lona lua (mo se faʻataʻitaʻiga, pei o se isi tufuga i le potumoe, o se potu suesue poʻo le potu e tele ai.

Atomiy o faasitepu

Soʻo se faʻailoga o loʻo aofia ai se faʻavae o se faavae (koshur, le maliega, o 'au poʻo le' au lagolago) ma laʻasaga (tatala pe ma le timu). O isi elemene faʻaopopo ia faʻatulaga i le va o maʻu vaʻa, laʻau ma mea teuteu teuteu elemene, faʻapitoa, faʻapea foi ma le fausiaina-i tua. E masani ona filifilia e le tagata faatau se laʻau e faʻavae i luga o ona foliga ma le usitaʻi i le aotelega o le faʻasologa o le totonu o le totonu, ma e le o i luga o polofesa. E ui lava, o faʻatonuga silisili ese, o le a e manaʻo lava i faʻamatalaga sili atu faʻapitoa ma faʻamatalaga faapolofesa.

Kosource - O le slopping utupoto, o le mea lea e nofo ai sitepu o le sitepu o le sitepu. Fuafua i luga o le ata, o le sitepu e mafai ona tasi pe lua komiti.

Alala - Faʻapea foi le tele o le 'auʻaunaga, ae o sitepu e "faalavelave" i itu i totonu o le mea faigaluega.

Boltz - Steel elemene fesoʻotaʻi o sitepu ia latou lava. O le sitepu i le bolts, masalo o le sili "malamalama" o mea uma i ona foliga vaaia. O ona sitepu ma le tasi pito o loʻo faʻapipiʻi i le puipui.

Lagolagoina paipa - O le Prelal Pillar, faataamilo pe o le sikulu starch ua faamavae.

Sau i fafo - o le vaega o le tulaga o le tulaga.

Feagaiga - O le vaega o le tulaga o le tulaga, o loʻo tapuni le galuga i le va o le latalata o taui ma le tuʻugamau o le stariticase o le faʻamalosi. E leai niisi puipuiga.

Tamoe laasaga - O ia masani e iloa ai lava le lautele lautele o le tino lautele o le vasega o Mati. O le pito i totonu ua uma ona i ai, ma le tagata ese le lautele.

Papupuni - Feening of the Starcase ma le Paleni i luga o le sitepu. Pei o se tulafono, e iai se tulaga faataamilo.

Samania - tulafono mosiga o le pa, ave o ia i luga o ia.

Mea, faʻapipiʻi, tausiga

O le pito i lalo o le sitepu e mafai ona sima, faʻamalosia sima, uamea poʻo laupapa. I le faʻaopopo atu i lenei, o le faʻafanua o le a taʻu si o le sima lea, uʻamea poʻo laupapa (o le faʻapitoa o fatu ma ata fatuga, ona latou maua ai o latou igoa e tusa ai ma mea o laa). Faʻatasia Fuafuaga - "Soure-Laau", "Sound-tioata", Porcelair Stactirts ma le sima sima, o loʻo manatu o le laʻau fiafia. O faasitepu na faia i le tioata po o le uamea mama e seasea lava ma le ofi.

Faʻalagolago i le fausiaina o le fale, o le faʻamama o le faʻapipiʻi o le pito i luga o le avega o le 500-1000 KG / M2. E masani ona masani ona faʻapipiʻi se fasilaau mamafa mai le maa poʻo le tioata (mamafa e oʻo atu i le 500 kg). Tele o le laupapa ma uʻamea fausaga e tele le 150 i le 350kg. E ala i le Sui House (o loʻo i ai le fola o loʻo i ai le tele o le 250kg / m2) i le tulaga o le fanua apela e faʻamalosia i utupoto apefaiti I le fuafuaga fuafuaina, o le tulaga o le faʻaalu i nofoaga o le faʻasaoina o le faalumaina e tatau ona manatu: E mafai ona fausia se vaega fesoasoani o le a tufatufaina ai le uta i le vaega tele. O le filifiliga o faʻasino faʻasino manatu mo le faʻafanua faʻalagolago i le faʻatulagaina o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. O lea, o le faʻatulagaga tuʻutuʻuga fausaga e masani ona faʻapipiʻi i le pito i luga ma malolo i luga o le fola. O le malaga a le taulaga ma le tasi le taimi o le a manaʻomia ai le tele o le faʻapipiʻi i le puipui, ma lua vaega o le faʻapipiʻi i le fola, i le puipui ma le lagolago i luga o le puipui ma le lagolago i luga o le foloa o le fola. O faʻasalalauga o faʻasalalauga ma se tele o avanoa e faʻaaogaina foʻi i le faʻaiuga o le vaega o le vaega o le vaisoga, leoleo poʻo sitepu i le puipui. Uamea Boosters ua faʻapipiʻi i le mokesi elemene faʻaaoga taula bolts, ma laupapa-laupapa-tautala o bolts-faota. I luga o le pito i fafo o le nofoaga o le taula ma bolts o loʻo faʻamaumau e ala i le teuteu faʻapipiʻi.

O loʻo faia ni spircases e faia e le sili ona tele avega: O le vaega o latou faʻafesoʻotaʻi ma le fola ma le overlap e laititi. Ina ia aloese mai faʻafitauli ma le ova tele i laupapa laupapa, o loʻo taumafai tagata faʻapitoa e tuu le pou lagolago o le faʻi o le fusipaʻu i le utupoto pe latalata i ai.

Faʻalagolago i le tusi filifilia, o le pepa faʻapipiʻi o le a faia i vaega eseese o le fausiaina. O lea, faamalosia faamalosi sima Kosorius o lo o lafoina i le tulaga o le fa galuega galuega galuega. Ua faʻapipiʻiina uʻamea ma mea laupapa ma mokesi i le taimi mulimuli o le fausiaina, aʻo leʻi amata uma galuega. O mea o totoe o elemene (sitepu, o le mama, ma isi mea) ua uma ona faʻapipiʻiina naʻo le vali magoto ua mago. E moni, o nisi kamupani e mananaʻo e faʻapipiʻi le faasitepu ina ua maeʻa galuega. O le lelei o lenei fofo o le puipuia lea o faasitepu mai le aʻafiaga o le susu o le susu ma le selau pasene puipuia o le taugata o le mamanu mai le soʻotaga. O le lavelave o le a le mokesi elemene o le a manaʻomia ona faʻapipiʻi i le saʻo saʻo, ina neʻi faʻaleagaina le teuteuina o puipui, taupulega.

Taʻitasi mea o loʻo faʻaaoga i le gaosiga i lana lava auala i lana lava auala ma manaʻomia le tausiga o tagata taʻitoʻatasi.

Fafie - O mea e sili ona masani ai mo le faia o se fasilaau o soo se mamanu. Gata i lea, a eseese breeds o loo faaaogaina e filemu (paina, spruce, arasi, perosi) ma semi-mautu (Birch, maple), ma mausali (tapeneto, beech, lefulefu). Aemaise ona lauiloa i aso nei o pine (o le sili ona gafatia mea), beech ma alak. O le Opeotac mo Star Friction e manatu o Cherry, nati, Cyplere, Iroko, kick, Mowo ma isi ituaiga o Matholiey. Pe tusa o le a le ata filifilia o le laʻau, elemene uma (sitepu, paso, e tatau ona faʻapuu tele, talu ona teuteuina le monolithic fafie. O le faʻatagaina o le lelei o le susu o le mago o le fafie mo starcases e 8-12% - e fuaina o le a fesoasoani i le faʻapitoa masini susu. O vaega uma o loʻo fautuaina e faʻatau i le nofoaga e tasi, lea e filifilia ai i luga o masini faʻasao (leo, ata tifaga) ma pasi ai le tutusa gaioiga. O fale o le ala e le fautuaina e tuʻufaʻatasia papa ma se isi vaega o le sili atu o le vevela o le fila, pe a fai o sina taimi "e 'afu".

O laupapa laupapa e fai ma le faanoanoa ma le vanimonimo. E mafai ona i ai ni lanu e leai se lanu ma eseese lanu lanu o vale, saoasaoa ma vali. O le faʻafelaina o gaioiga o loʻo faia aʻo leʻi maeʻa le fausiaina o le fausiaina o le faʻatulagaina o le fausaga. Taofi pe le o le lanu masani o le laʻau faʻalagolago i lou tofo. Toatele e sili ona manaʻomia laʻau e faʻapipiʻi ai laupapa, ausia lona maualuga tutusa o faitotoʻa, parquet poʻo le faʻamalama faʻamalama. E tatau ona manatua e tagata fiafia i le aufanua o le tele o le vateatea. Toe faʻafoʻi le uluaʻi vaʻaiga o le lanu o le a le faigofie - pe a toe faʻaaogaina e faʻateʻa ai le vaega muamua, ma o le a e le ausia le toniga i le reders. Afai o le laʻau na ufitia i le leai o se lanu o eseese, o le faʻafitauli o le toe faʻafouina ua foia e le e ona le pule i le fale.

E oʻo foʻi i le laʻau faʻapipiʻiina ua faʻaititia ai le taʻe, aemaise lava ona o le vevela faʻasoasoaga. O le mea lea, tagata gaosi oloa e mautinoa ai le masani o laupapa laupapa laupapa, o loʻo i lalo o tulaga o lona faʻagaioiga. O le mataala e tatau ona tausisia e ala ile vaalele vevela 20-22C 26 ma le aiga susu o 60-70%. Maualalo faʻamago le tau ua fautuaina e faʻaaoga ai le ulaula. Uunaia uirdifisis, e le gata i mea faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina, ae faʻapea foi poʻo eseese eseese laʻau (mo se faʻataʻitaʻiga, "o loʻo tagi saʻo ai lea i lalo o le sitepu. O faasitepu e tatau ona puipuia mai le la susulu o le la, ia lava le mamao mai le maota tele. E manaʻomia foʻi le faʻatagaina le ono aofia ai vaega o le ulufale atu i vaega o le vai o loʻo faʻatinoina le faʻafitauli o le vai. O nei manaʻoga, o le mea e leaga ai, e le o faia i le 80% o le faʻaaogaina o le laʻau laupapa. Muamua o mea uma, tatou te talanoa e uiga i le ua taʻua o le "maualalo-paketi" faatelega o le taumafanafana e le o vevela i le taumalulu. Ae o le iʻuga o le talafeagai: o le sitepu e fai ma sui o le sitepu, o loʻo aliali mai le galu i totonu.

O le lona lua minus o le laupapa laupapa o lona maualuga afi afi. O le mea lea, i totonu o fale e sili atu nai lo le lua fola, na o le pau lava le sitepu i totonu o le fale e tatau ona i ai le metallirc kasur ma le uamea vele (mo se faʻataʻitaʻiga, tutoʻatasi.

O le fafie faasitepu, pei o fale laupapa, e i ai se solomuli mo ni masina, masalo, pe a fai o le a e maua ai le fao faʻamau. 'Ausiaina vaega mo laupapa laupapa kapitaina Rusia "Arbol", "Caucasian Foreda", "Faʻalapotopotoga Kanata", "faʻataʻitaʻi".

O se maa masani. A o le galue ai, e naʻo le manaʻomia mo se lagona lelei o le fua, ona o le lapopoa maʻa na taufaamatau e liliu ai lou fale i le folasaga fou. E le manaʻomia le fau o se maʻa mai se maʻa, ua lava lea e faʻatapulaʻaina ai sitepu ma totoe o vaega teuteu O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e masani ona faʻatinoina mai le uʻamea, sima pe faʻamalosia sima, o le faʻatagata e masani lava o le metallic.

E fautuaina i le faʻaaogaina o se maa na maua i se vai e ala i le tiaʻiina, ae le o se auala puʻupuʻu (le taʻe totonu o le pa (o loʻo tutupu mai i le pa o le a faʻaalia i latou lava i le taimi o faʻagaioiga). O mea uma lava, o Granite ma Mamanu na maua le tufatufaga sili, ma ua aloaʻia lava le mea mulimuli. O le maamora e faigofie lava ona maosia, faʻaaoga i luga o le tele o suauʻu (o loʻo sosoʻo mai ai se ipu kofe poʻo le ti o le a maua ai ni mea le fiafia). E le manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻaiuga faigofie poʻo le faʻapipiʻi mo le ceramoric i le maalili - pe a uma se taimi o le a foliga mai o luga o le maa. O le Rusia Maketi e ofo atu faʻapitoa faʻapipiʻi faʻapitoa ma faʻapipiʻi o Akema (Siamani), Bellunzoni (Italia). O le kamupani lava e tasi e maua ai mastic mostic mo le tausiga o maʻa - o le maamora ma le maamora.

Faatasi ai ma le faʻatulagaina o faasitepu, e sili atu le fiafia i ai le popoto, aua o le maʻa pole e sili ona faigofie ona see. Mo se puipuiga faʻaopopo faasaga i mataua, o le ogatotonu o sitepu o loʻo ufiufi i ni mea faʻapitoa anti-slig orgs (mo se faʻataʻitaʻiga, o lea laasaga). E mafai ona faʻatinoina mai ni mea eseese: o le manogi, fulufulu masani, polypropylelene, polymide poʻo le paʻu. O le fala i le tasi itu e masani lava ona faʻapipiʻiina ia lava, ona o loʻo latou faia i luga o sitepu, ma pe a tatau ai, suia, e faigofie ona suia. O le filifiliga lona lua, faʻatagaina le puipui o le maʻa ma i le taimi lava e tasi e le mafai ona faʻaoʻo ai uma le matagofie o mea masani - anti-slipy flas o loʻo tipi i le pito i fafo o le tulaga. I le paʻi atu, o lenei vaega ua avea o sina faigata.

I le maketi a Rusia, maa laʻasaga o le tutoʻatasi o oloa (papatusi o eseese mafiafia) ofo atu tagata gaosi e pei o le "alpiastk"

Ceramics. O se tasi o tali talafeagai mo i latou na manaʻomia le faʻatulagaina o fola ma faʻapipiʻi i se sitaili e tasi, o latou faʻamalamalamaina ma papala laupapa po o poletivini. VOTCHCHYCHI mai le maa masani, e sili atu le tumau mea e tetee ai i le vailaau o le vaisu ma le lagi.

O le tele o tagata gaosi o le foloa o fola o le Rusia ma fafo, ofoina oloa i le tele 3030, 2020 ma 1530cm. O elemene e talafeagai, aofia ai ma le mamanu o le sitepu laasaga. E sili le filifilia o le tuitui ane-slip laupapa. E maua e le alofa alofa e maua ai le "cerammic" vevela staruicase.

O le faigofie o le sitepu e fuafuaina e se seti o mea e tele: o se tulimanu o le siitia / manulauti; Le lautele o le fuaitau; o le iai o soʻotaga nofoaga, faʻatasiga faʻatasi; le iai o le avanoa avanoa i luga o le ulu o le tagata tupu ese; Saogalemu apefai; manuia le malamalama.

E manino o le faʻaliliuga e sili atu ona faigofie atu nai lo le faʻapipiʻi, o le sili ona lelei filifiliga o le tiʻetiʻe mo le malaga o le 30-40. Afai o le mamanu o loʻo fuafua e faʻaosoosoina le matua pe le atoatoa, e fautuaina le avea atili ma masani ai. O le nofomau o le lifi o loʻo fesoʻotaʻi ma le fua faatatau o le lua-ormbersion laʻasaga (timu) ma lautele o le sitepu (pipii). Toe foi i le Xviivek, o le Farani tusiata jean-francois blondez fuafuaina le fua o le "arstrucctal starm" ma le lautele o le tulaga, ma le 5964 CM averesi laasaga o le tagata. Ae faʻatusatusaina i na taimi avanoa i aso nei, e le gata o le averesi o le tino, ae faʻapea foi ma le tele o ona vae (o lea, i le xviiv, o le tele o le tagata matua o 37-38). O le mea lea, o lenei o le nofoaga sili ona manaia ma le tulaʻi aʻe 14-17 cm ma le lautele o se tamaʻi atu 34-37 cm. Le imps - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - faʻatupuina le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le saogalemu - e sili atu le malu.

O le sili ona puʻupuʻu o le sitepu ma fesuiaiga ("goo") Laasaga. O ona laʻasaga e iai se faʻavae masani mo latou "atoatoa" o vae o naʻo le tasi vae e mafai ona fetaui.

Mo se faitauga faigofie i le alavava o le tasi tagata, o lona lautele e tatau ona 70-80 cm, mo le lua- 120-150M. O le mamao i le va o soo se laasaga o le savaliga ma le taualuga e tatau ona le itiiti ifo ma le lua mita. O lenei mamao e siʻitia ai pe a fai o le '' au-tuputupu aʻe e sili atu nai lo le 180cm. O loʻo i ai le maualuga o le paʻu o le paʻu ma le mama o le 90 cm. Mo se gaioiga lelei i luga o faasitepu matutua, o le mamanu lea e maua mai i le vai o le pā i le 12 i le 25 cm.

O le tolu tausaga talu ai i le maketi a Rusia o loʻo iai ni oloa fou - Monolithic Laasaga mai Porcelain Codeware. O loʻo ofoina atu i latou e le Italia a le ISON COOLALA CERAMA, Panarria, o Cirage Cerraica ma le Parsian Hide ". O le monolithic laasaga a Arethetic (Utums e le faʻaleagaina o latou foliga) Ma o le isi, Latou te le o pipii i le oneone ma palapala. E mafai ona latou faʻasaʻoina e aunoa ma le tutoʻatasi muamua o le lautele. Mo le faʻatatauina o loʻo fautuaina e faʻaaoga le faʻapipiʻi faʻapitoa faʻapipiʻi (faʻataʻitaʻiga, Atland Plus e le Polani Compas Atlas poʻo Keraflex Italia, o le sili ona taugata). O le tau o le tasi altair portrite plate (gaosiga-imola conramica) e mai le $ 34. Iso o le tau maualalo mo le monolithic papatusi, ua ausia ona o le tafe o le gaosiga o le 130125022mpim ma o latou le ata i lalo o le vaega o le vaega o le faasitepu o le faasitepu. O le tau o sitepu o isi kamupani o le 2-3 taimi sili atu taugata. O le a manaʻomia e papatusi ni atu o le tele o laʻu laʻasaga o lau sulugatiti. O tagata gaosi e ofoina atu foi ni vaegatupe a le au aoga. O sitepu o ni lipine, pei o maa, - Fautuaga mo le faia o tulaga saogalemu e tutusa lava.

Uamea - O mea sili ona fuafuaina mo faasitepu. Laʻasaga faʻaalia i le saoasaoa taotoga o loʻo faia o le uʻamea (faʻauiga o le nofo ai) ma lafo i totonu (mamanuina o loʻo faia). O ni panumea uʻamea e masani ona faʻaaogaina o se elemene o se laʻau laʻau, maa, clamics poʻo le tioata. O filifiliga autu mo pa o le faʻamalamalamaina o uʻamea uamea, o se tusi poʻo se paipa na faia poʻo se paipa na faia o le spilless steel poʻo apamemea. Sili atu le seasea o suiga ma taugata o le taufaʻamataʻu, faʻapea foi ma tuʻufaʻatasiga o le "uʻamea tioata", "uʻamea-lolomi". O le Chepest Feenite o le faamalosia o le faamalosia o le "rod, grid. Uamea ata tusiata gaosi, o le toʻatele o latou ofoina atu ma pa mo faasitepu ("Paravoz", "Wreggler", "Minsstat").

Ipu. O le mea e le masani ai, ape-gablee mea mo le mamanu o faasitepu. Mo le gaosiga o sitepu, tioata, gaosia faʻaaoga le tele-sapalai meaʻai tekonolosi ("triplex"). E lua pe sili atu le ipu o tioata o loʻo tuʻufaʻatasia ma le polymer mea (atonu o se vai polymer, sosoʻo ma le ultraviolet poʻo le polymer, mulimuli i le va o loʻo i le va o mataua mea. O le vaega tuʻufaʻatasia o le polymer o se faʻamalosia elemene ma tuʻuina atu le mamanuina se malosi faʻapitoa, ma e le faʻatagaina foʻi ni fasi tioata e ala i le lavea. Mo le gaosiga o le le-le-le-faʻamalosi tioata i le suavai polymer, core coretatisists e faʻailoa atu. O le tele o le tasi sitepu o le 15kg ma sili atu (ma le tele o le 100035028mm). Mo le saogalemu o le agai i luga o laʻasaga i le tioata, ua fautuaina e tuʻuina i Anti-sypets anti-stppets, masi pepa faʻapipiʻi poʻo isi mea e le o ni mea e le o ni mea. E le gata i lea, o fala puipui o le a aveʻesea tioata mai le maosiosia. O le tau o le tau o le sitepu e sili ona maualuga ma faʻataʻitaʻi e le faʻalagolago i le mamanu filifilia e oe lava - e taugata tele o le tioata sitepu i latou (mai le $ 500 i le mea). O FIRAS a Rusia "San Master" ma "ato" o loʻo auai i le gaosiga o tioata tioata.

Sitaili

Mamanu, mea faitino, lanu - o nei mea uma lava o le sitaili o sitepu, e tatau ona fetaui ma le stylists o le totonugalemu o le fale. E leai ni vaega faigata o fausaga o mea eseese, ae o loʻo i ai pea lava lona faʻamuamua i ai mea o loʻo faʻamuamua. O lea, o le masani i totonu o loʻo fesoʻotaʻi ma le tele o fafie. Ua teuteuina i latou i le faigata i le faʻatulagaina e noataga, vowonsy, vaneina talafeagai. O le feaveaʻi o le manoa o loʻo iai se faʻafitauli. I le taimi lava e tasi, o le sitepu e tatau ona matagofie ma leai se mea e le migao. E mafai ona teuteuina le potu masani--system ma le stucco ma teuteuina ma laupapa laupapa ma le tutusa tutusa elemene pei o faasitepu. Atunuu-masani mafanafana ma paie paie. E talia le faʻaaloalo iinei o le maʻa, o laina cerearatic ma le aoga aafiaga, pogisa fafie luga i tamai lapisi poʻo lapisi ogalaau. I autafa o le faasitepu na tautau papper packs, bouquets o mago lanu po o le luni o aniani. O le sitaili o le polesi ma uamea, faʻapea foʻi ma uʻamea i le tuʻufaʻatasiga ma tioata e latalata i totonu o le "tagata techno" ma le Hitch Tech. O le faʻa-maliu uamea o se vaega masani o le elefane o aso nei ma falelotu.

Tau

O le tau o le avea ma sitepu e aofia ai le tau o fuafuaga o fuafuaga, mea, le gaosiga o vaega, latou te amanaia le lavelave o le mamanu filifilia (oona ma faʻapipiʻi. O le faigofie-itula-itula Pine Shiorcase pe a mamao le va o fola, e tolu mita o le a tau ai se tagata faʻatau e tusa ma le $ 2,000, mai le ash poʻo le sami - $ 4,000. E talia foi e fuafua le tau o le tasi mita o le siitia o le siitaga. Mo fale laupapa, e $ 1500-2000 i le mita, mo uʻamea-laei- $ 1000-1 , o le oka-$ 2500 -5000, mo le tioata- $ 7000. O le pito i luga o tau o tau e le oi ai. O le tele o fuafuaga na faʻatau atu i le maketi o loʻo faʻatulaga i le vaitaimi o le $ 5-6 afe le $ 12-15 afe.

Souric Laau

O faʻatoaga faʻapitoa ma pa; fao manaʻoga faʻapitoa. O nei togafiti ua faʻaaogaina e seasea, e tatau ona le mafai ona vaʻaia ma le saʻo o le faasaoina o le sefeina o le avanoa avanoa. O le oso i totonu o le tamai pusa ma faigofie decompuse pe a e manaʻomia. O mea sili ona sili ona lelei "oloa" oloa (tulimanu o le faifaatoaga e oo atu i le 63-74). I luga o le maketi a Rusia o loʻo tuʻuina atu e alfive fua (Italia), Annise (Jenke (Gerke (Siamani), oman), RODAL (Roma)

Fuafua i luga o le mamanu, o le osofaʻiga o loʻo islescopic (sliding) ma gagau (gagau o se harmonica), ma e tusa o le metotia o nonoa, fausia). Ina ia mafai ona e maua le taualuga, o le fafie faʻaseʻe ua faia ma le poloka masini e puipuia ai lou fale mai le le faʻatagaina avanoa. O le fale gaosi faʻafilemu e iai le maualuga o le 250-350 cm, e mafai ona e okaina le mamanu o isi lapoʻa. O le taugofie o le tau maitau mai le laʻau o le a tau le $ 100-200, o le tele o faʻataʻitaʻiga na ofoina atu i le maketi e aoga le $ 300-400.

Mautu Atunuu Faʻataʻitaʻiga Fausaga Elemene Mea Fusifusi Tau oloa *, $
Albini Ventat. Italia Scrinik sport Fao Tamoʻe pou, tamoe laʻasaga, o le ituaiga ituaiga "pothene" Beech (Brotherur), Alumini I le foloa ma luga o luga -
Alfa Scala. Italia Vania. Fao Lagolago, laasaga, function i le ituaiga o sipi-foliga faleie Le lanu mumu I le foloa ma luga o luga 15000.
Lafo. Italia Mini electrama. Savaliga, curvililiar Kaoru, laasaga, osofaiga, kakssins Fotai, o Perelane, uamea, Laau I le foloa ma luga o luga 7500.
Lapei Falani Prima. Marsh, m-foliga Lua faleie, sitepu (13-14), RIRDS, Taavale, Bassusters Tarari (Brazilian Oak) I le foloa ma luga o luga 2500.
Neur Italia Naululus. Savaliga, curvililiar Lua teeters, grooves, fniction ituaiga "pothene" Uta, "Parthine" -Metal, Laasaga, Rayen I le foloa ma luga o luga -
Gintil Italia Gara. Marsh ma liliu le 180 Lua faleie (tasi faʻapipiʻi i le puipui), sitepu, paʻu, faʻavaeina, faʻasino i luga o pou, fulafula Beech, o le a le uamea (pa) I le foloa, puipui ma le lautele 6000.
"Vaai sikuea" Lusia Talanoaga Marsh ma liliu le 180 Lua faleie, sitepu, paʻu, faasinomaga pipi, fulafula Pine / Oak I le fola, puipui ma le tele 1600/4700.

* - O le oloa o se tulaga o se tulaga faʻapipiʻi ma le lautele o le 1m, 3m maualuga.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai faʻafetai i le kamupani "Academy o le totonu", "Eurostroyservise-K", "Serex Style" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili