Tamai ae paie

Anonim

Tolu filifiliga mo le toe faia o se tasi-potu fale mautotogi ma le atoa o le 35.1 m2 i se fale poloka fale o le II-68-02 faasologa.

Tamai ae paie 14315_1

Tamai ae paie
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina
Tamai ae paie
Na luluina e se tasi se pakete malu, ma o nei mea- lanu e tumu, pupula, talafeagai mo lagona, le mafaufau loloto
Tamai ae paie
I luga o le nofoaga faigaluega, e mafai ona e faia ia faamalama-niposo mo le manaʻomia o ni mea e manaʻo ai, e le faʻatagaina ai le taliaina o sui. E aoga foi ona mafaufau i le nofoaga mo le mataituina.
Tamai ae paie
E toaga le lanu, o lanu o loʻo faʻaogaina i le umukuka.

Pei o le auiliiliga o le mea totino o le maketi, poloka fale, na aliali mai i Moscow i le 70s ma le 1980s, tauva i tuutuuga o laina maualuga. Lenei e malamalama gofie: i totonu o fale i fale e tutusa ma le le-faʻapitoa e faigata ona maua le eseʻesega. E ui i lea, o lona ma i le itu o fale puipui, ma i le fuafuaina o manumea, e le o faʻavaivai le latou faʻamafanafanaga. O le aso o le a tatou talanoa e uiga i se potu mautotogi e se tasi e tasi i le fale o le II-68-02 faasologa.

Nofoaga poloka Fale Nofoa Lisi II-68-02

O le uiga masani o fale o lenei faasologa o le pupula lanu o le pito i fafo poloka ma le lua balcony e gentede ma le le mautonu. O se mea taua tele o le poloketi o le palconies na o le tasi itu o le fale. O le sefululua-tala poloka fale e aofia ai ni vaega. O le mafiafia o le puipui pito i fafo o conramzite Clorazeate poloka o le 400 MM, i totonu o le tagata crarive - 390mm. Gypsum sima ese vaega, 80 mm. O fola i le va o fola o le tele-lima panels ma le mafiafia o 220mm. E lua lifi e lua i le faitotoa o le fale. Fausiaina-in chrobes ma Monazanine ua le auai. Tasi potu potu fale mautotogi iinei - 6 o le 9 i luga o fola taʻitasi. E lua filifiliga mo le fuafuaina o potu-potu potu. Ole eseʻesega o loʻo iai i le umukuka o loʻo i ai: 7.6 pe 9.8m2. O faletaele e tuʻufaʻatasia, potu - 19.5 poʻo le 19,3m2. Vave avanoa (o le 2-Poloaiga Fuafuaga) potu malolo (19.4 / 14.1) 15.8 / 15. Vavaeese, Joshes2. Soto-potu fale mautotogi laiti umukuka - naʻo 6.7m2. Ventaila i totonu o manu feololo, o le le mautonu, venthacht adajoins le faletaele.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

Tamai ae paie
Nofoaga poloka Fale Nofoa Lisi II-68-02
Tamai ae paie
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina

Asiasi atu i le la ma le masina

Malosiaga o le Poloketi:

  • Fetaui lelei zonting ma le ono mafai ona suia le avanoa.
  • Manaia teuteu teuteu nofoaga.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • O se tamai vaega o le galue i luga o le umukuka headset.
  • Vaivai potu moe.
  • Le manaʻoga e o gatasi i le poloketi.
  • Faʻatulagaina Faʻapipiʻiina i le umukuka o le malosi o le malosi o le malosi poʻo le faʻamalosia o le ventilation.

Toe fausia o le-potu potu fale o se galuega faigata, ae manaia. O le tusitala o le poloketi na faigata o se fesili: Faʻafefea ona ia tuʻu se aiga mai le toʻalua i le vaega toʻatolu o loʻo i le tamaʻi vaega ma se tamaititi laititi i se tamai eria?

O le avanoa atoa o le fale mautotogi ua nutimomoia i le tele o sone (sili atu nai lo le fai atu): O le umukuka ma se laulau 'ai, o se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe ma se potu pepe. Ua fuafuaina e tuʻufaʻatasia ma eseese tikeri o le tauaofiaga. O le umukuka ma se vaega 'ai ma le potu malolo ua na o le faʻasaʻoina, ma le fesoasoani a le fola. Tamaiti vavaeʻese mai ia i latou ma potumoe ma pupuʻu fasimoli o vaega i luga o se laupapa laupapa. Ma, i le taimi o le aso (faʻatasi ma aso uma na salalau solo, o loʻo i ai lava le tamaitiiti i foliga vaaia, ma i le afiafi e ese mai le potu malolo ma le umukuka. I le "e le o le faigaluega" tulaga o le pa puipui o vaega o loʻo nana i tua atu o le teuteuga nofoaga. I se faʻaopopoga, o le tusiata na taumafai e faʻavae ni tulaga talafeagai mo le galuega a se tasi o matua. O le iʻuga mautinoa e mautinoa lava e leʻi fuafuaina e le masani ai ona leai ni taliaina o malo, o le tulaga e sili ona galue iinei. O le fuafuaga ua fausia i luga o le sili atu o cropitily koluse o le avanoa.

Aʻo leʻi amataina le toe fausiaina, o vaega uma na avea. Fou Fausiaina i le va o Fanau o se mareriso, o le potu ma le potu fanau o fanau. O lenei uluaʻi vasega e tutuli, laititi le umi, pe a manaʻomia, faʻatumuina le minerale baliol e faʻaleleia atili ai le faʻaalo suiga. O le puipui e vavaeeseina ai le faletaele mai le umukuka e latalata latalata i le faamalama. Nofouta i le avanoa o loʻo faʻavaeina ai se masini fufulu ma se taga tagamea. O le umukuka, e faʻaititia, vagana ai o loʻo tumau pea ile nofoaga e tafale ai ma mea talafeagai.

O le potu malolo ua fuafuaina e fai ai se galuega. O lenei potu o le a fetaui lelei mo galuega ma mo le malologa. Ia fetuutuunaina le totonu, o le tusiata maua ai ni fofo. E mafai ona faʻaaogaina ma le faʻaluvaina faʻalua nai lo le vaega o pope, ma e mafai ona tuu i luga o ie manifinifi lanu (faʻamalosi pe lamolemole) i le lautele lautele i le va o mata tioata. O le isi filifiliga o le faʻaofi i luga o le kiliaina malamalama teuteu faʻalelei o le ie, o loʻo tulaʻi mai i luga o se laupapa (lea o loʻo tusia i lenei mataupu). Sili atu taugata auala e fai ai fale i totonu. Vaitafe, i luga aʻe o le laupapa laupapa, o loʻo saunia se faʻamalama lapotopoto, e mafai ona tapunia i le pupuni.

O mea teuteu teuteu ma le lanu o potu o potu i le galuega e le o le taimi mulimuli. Atonu e ese mai metotia faʻatau, e fuafua i mataʻitusi ma tofoina o tagata o loʻo nonofo nonofo i le fale. Afai e te vaʻai i le itu o le potu malolo, e toe tupu ai o le faʻamalama i le vasega pepe o loʻo teuteuina i foliga o le la. I lalo ifo, i foliga foliga o se ituaiga o fana, e susulu le "masina". O lenei sunnyne o le la o le po o le au o loʻo toe faia i luga o pupuni i le faletalimalo nofoaga. Blue tauaso, faʻataʻitaʻiga i le po o le lagi, o loʻo vaʻaia i le spygonul slits. O le totonugalemu e maua ai se olaga, fiafia foliga.

O le pasi pasi e filifilia e pei o se fola mo se faitotoʻa faitotoʻa, o se umukuka ma potumoe, o se laupapa atoa e sili atu i le potu malolo. Mo le teuteuina o puipui i potu uma, mama vai-emlilsion vali mai Dulux (United Kingdo) faaaogaina. O puipui i totonu o le alatele ma le auala e masani ai i le malulu leo, o se sili sili o le amo lanu i le umukuka, ma o le faletaele o le matoi vali. Lanumoana-moli pulu i le auala vali vali i moli lilac lanu. O le faitotoʻa e tau atu i le faletaele e faʻaauupegaina ai ma se faʻapitoa teuteu teuteu faʻapipiʻi.

E le ofi mai se potu malolo lelei, ae le o le faʻapipiʻiina o kapeneta o le kamupani Rusia "Lotus". O le tasi e tu i totonu o le potumoe, lua isi tagata faaaoga.

Fuafuaga Fuafuaga $ 875. O le pulega o le tusitala $ 200.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Sanosel Mosture-tetee atu 5.7 M2 fa 22.8.
Fola
Sanosel Ceramic tile (1010) Marazzi (Italia) 3,6m2 27.5 99.
Potu malolo Art Parquet (Saina) 7.1m2 64. 454.4
Malologa Parqut Komiti laupapa (TICK) FAAFETAI (SWEDEN) 24,5m2 40. 980.
Puipui
Sanosel Ceramic tile marazzi. 17,5m2 27. 472.5
Malologa Dunux vai-maualuga vali (2clon) 12 L. iva 108.
Taua
Le mea atoa Dunux vai-maualuga vali (2clon) 8 l. iva 72.
Faitotoa
Vaega Intur Steel Gardesa (Italia) 1 PC. 600. 600.
Sanosel Potu potu laupapa (veneer walnut) barausse (Italia) 1 PC. 300. 300.
Potumoe, tamaiti Faasee le vaeluaina i luga o se laupapa laupapa 11m2. 310. 3410.
Faamalama
Le mea atoa Lua glazing, sluded laupapa (Rusia) - - 1032.
Faiva
Sanosel Faleuila Bowl Kramrag (Siamani) 1 PC. 550. 550.
Taele, hardbasan jakob tuai (Farani), palu 3 elemene - 1067.
Towel Dryer Jaga (Belgium) 1 PC. 250. 250.
Malamalama
Potumoe O Lam Lamp gaioiga (Siamani) 2 pcs. 140. 280.
Fanau Tuatusi o le moli ma fausia-i gaioiga Transformer 1 PC. 195. 195.
Cable maualalo-voltage weverducre system 1 PC. 350. 350.
Umukuka Taofi le moli ma le maea ma le malaia le mautonu 1 PC. 237. 237.
Malologa Halosen o lo o faamatala ni mea taua 7 PCs. - 220.
Meaafale
Umukuka Glis umukuka (gatto, Italia) 2.2pog.m. 1200. 2640.
Laulau transformer (faʻasologa o le beech, tioata) Eurodadia (Italia) 1 PC. 595. 595.
Chake Commm.p.ar. (Italia) 4 mea. 215. 860.
Fanau Ulutala "Sturaura" (Lusia) - 340. 340.
Potumoe Moega, SMA (Italia) - - 1139.
Workrobe "Lotus" - - 350.
Potu malolo Mercury Kingset (Italia) 1 PC. 4900. 4900.
O nofoa e i totonu (Fitu) 2 pcs. 800. 1600.
Vaega Kapoti Lociess - - 250.
Workroe Mr. Faitotoa (Lusia) - - 600.
Atoa 23973.7

Tamai ae paie
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina
Tamai ae paie
O le vanu i le va o le potu malolo o tamaiti, potu malolo ma le umukuka o se tuʻufaʻatasiga o le fale mautotogi. O le autu o le mea e fai ai o le mea lea o lenei fale o loʻo i ai nei: masina, la ma galu
Tamai ae paie
Le masani ai i luga o le foliga o se nicho ma le malamalama i le puipui o le puipui o le auala, fausiaina le taufaasese o gaioiga. Auperand ware ma malu moli umukuka!
Tamai ae paie
O le siitaga i lea vaega o le Cozlauus faʻatagaina e tuʻu ai se masini fufulu ma se ato ato iinei.

Mo le tasi pe lua

Malosiaga o le Poloketi:

  • Fetaui lelei zonting ma le ono mafai ona suia le avanoa.
  • Masini o se potu 'ese o le potu malolo.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Fatuina o le fao.
  • Le manaʻoga e o gatasi i le poloketi.
  • Faaitiitia le taualuga i le ala savali.

I se tamai fale mautotogi, o le fua o le avanoa e tatau ona mafaufau lelei ma mamanuina i le maualuga sao. O lenei poloketi e tauʻaoina i se tasi pe toʻalua ni tagata talavou e toalua. Fautuaga ma o latou manaʻoga ma suia le uluaʻi faʻatulagaga.

Muamua, na filifilia le tuʻua o le malae sone ma faʻapipiʻi i le aoga o le fale mautotogi. Na faia e le vaega tumaʻoti se nofoaga laʻititi tele, tuʻu le Miti iinei. O lea, e faʻauigaina le moega o se pelōga vaivai. Lona lua, o le umukuka seti ma masini na siitia atu i le ogatotonu o le fale mautotogi o le fale mautotogi, faasalalauina o le faletaele. E manaʻomia ai le sui o le kesi kesi i le eletise. O le vai ma le Swew Connections e tatau ona siitia ina ia latou le o i luga o le avanoa nofoaga o le fola i lalo. O le faʻamalosia o le suavai o se ivi mai le umukuka o loʻo i totonu o le afi o loʻo faia e se masini pamu faʻapitoa. O le umukuka ua pasi. Faʻatasiga ma vaevaetau le sone o le fale mautotogi fesoasoani i moli moli-tetee i mea faʻapipiʻi mai Foa. O le umukuka ma moe moe e mafai ona tuʻuʻesea mai le potu malolo. Pe, i se mea e sili atu, tuʻufaʻatasia potu uma e tolu. O faitotoa tioata sosoʻo lemu i luga o le uʻamea fusi, taofi i lalo o le taualuga ma luga o le fola. O le faʻavaʻa ma faitotoʻa o loʻo faia o laʻau o se mea sili. Le faia o le tiute, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia uma vaega malamalama, vagana ai le tasi e faʻatapulaʻaina le faletaele, ona fau ai lea o le faletaele. I le va o le vaaiga ma le umukuka o le a tatau ona faia le tele o le maualuga o le faʻaaogaina o laʻau minerale. O le vave toe fausia i totonu o potu o loʻo faia ai le le tutusa i totonu: O le malamalama sili ona aoga e ulufale i le potu 'ai, itiiti ma i le umukuka ma i le alavai ma i le alavai.

Mo fale mautotogi laiti, nofoaga teuina e taua tele. O lea, a o le handway na faia ai se isi potu laei ese lavalava na faaauupegaina ma le faitotoa-colipe. E leʻi tupu i le nanlatorsion Fusia, naʻo le faitotoʻa masani na suia i le puʻeina.

Fuafuaga Fuafuaga $ 1540. O le pulega o le tusitala $ 100.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Gyptum Carton Tigi-Knauf (Lusia) 26,2M2 fa 104.8.
Fola
Olaga-'Ola potu, nofoaga moe O le laupapa PROBRQET (Suetena) 20.1m2 45. 904.5
Faletaele, auala alavai, bearring potu, umukuka Ceramic granite mamanu dolomite (cercom, Italia) 15m2. 36. 540.
Puipui
Sanosel Ceramic tile vitra (Turkey) 6,5m2 sefulu ma le lima 97.5
Malologa Dourux vai-emulsion vali 18 L _ iva 162.
Taua
Le mea atoa Dourux vai-emulsion vali 8 l. iva 72.
Faitotoa
Vaega Ulufale uamea Foa (Italia) 1 PC. 1300. 1300.
Moega, umukuka Faasee le vaeluaina ma le tioata i luga o le laupapa laupapa foua 11m2. 421. 4631.
Taavale potu, faletaele Faasee, fafie fa 2 pcs. - 1900.
Faamalama
Le mea atoa Lua glazing, sluded laupapa (Rusia) - - 1032.
Faiva
Sanosel Acrylic taele froja (povolpa, spain) 1 PC. 520. 520.
Fausia-i le faleuila kerarag 1 PC. 617. 617.
Duuvviit mago (Siamani) 1 PC. 734. 734.
Duraviit palulii - - 350.
Heady The Randing Rail Sali Jaga (Belgium) 1 PC. 400. 400.
Malamalama
O le ola o le potu malolo potu (Weidrucre) Lamepa i le taimi nei pasi 6 m 2 pcs. 455. 910.
Nofoaga moe Framed meverducre 1 PC. 480. 480.
Umukuka Claling Lamp Gardenframe (Tulafono) 1 PC. 168. 168.
Sanosel Fausia-i le taualuga gaioiga moli 3 PCs. tolu sefulu 90.
Weverrducre puipui moli 1 PC. 220. 220.
Vaega Fausia-i le cardhemid coung moli (gaioiga) 2 pcs. 168. 336.
Ofu Fausia-i le taualuga gaioiga moli 2 pcs. tolu sefulu 60.
Meaafale
Umukuka Umukuka seti kaliostro (ataata, salati) 3.3 pauna M. 720. 2376.
Nofoaga moe Queen Elizabeth Froress (20002100) (Peretania Royal, Isaraelu) 1 PC. 1224. 1224.
Fale-Ola Chatou BimeBa Bimbo (Mimio, Italia) 2 pcs. 1053. 2106.
Mastrale 'ai laulau (Eurodas, Italia) 1 PC. 500. 500.
Chake Commm.p.ar. (Italia) 4 mea. 210. 840.
Camaiania kofe laulau e Freezza (Italia) 1 PC. 250. 250.
Tusi Stellags 3 PCs. 400. 1200.
Ofu Worcrobe Coupe Stanley (United Kingw) 1.6 M. - 800.
Stanley workrobe 1.2 M. - 600.
Tatala stanley hack 1.2 M. - 600.
Atoa 26 200.8

Tamai ae paie
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina
Tamai ae paie
O totonu o le potu e vaaia o se potu o le potu o loʻo i ai galuega a le potu malolo ma o loʻo feʻepela ai le potu 'ai.
Tamai ae paie
Mo le faletaele piki i luga le fola o le pistchio lanu, ae tolu eseese lanu. O le iʻuga o le lanu faʻafanua aafiaga
Tamai ae paie
O lenei motu o le alatele o le alatele e taugofie mo le ao. Ae o iinei o loʻo iai nei o loʻo fausia mai gaioiga mai gaioiga, o loʻo i ai i luga o le aofaʻi o le 3 maneta lamepa

Luga le toe faaleleia

Malosiaga o le Poloketi:

  • Le tele toe fausia.
  • Fausiaina o se potu tele o se potu ma se tamai atolaau.
  • Tele avanoa potu malolo.
  • Le mafai ona faʻapipiʻi i le faletaele o le masini fufulu.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faaitiitia le vaega o le potu malolo.
  • Faaitiitia le taualuga i totonu o le potu malolo.

O lenei filifiliga o loʻo fuafuaina mo se tamaʻitaʻi o loʻo taʻitaʻiina ai se olaga malosi. O le poloketi e aofia ai le fausiaina o se lautele lautele avanoa, faigofie mo le malolo ma galuega. Visnal Zoning o loʻo faia lava ni suiga laiti. O 'eseʻese o le potu malolo ma se nofoaga mo se tamaʻi pateni foliga mai. O le a manaomia foi e puipuia mea e pei o se stiumu felelei, ironing laupapa, etc. Mai le alatele, o le ofuvae vavae ese moli laupapa. O le potu o le potu e mafai ona nonofo ai o se tele o laei talafeagai mo talavou masani. O le leai o se fana masani na faʻatagaina e le Kapeneta masani e faia ai le totonu ma le malamalama ma le ea.

Ina ia faʻatino lenei poloketi, o le a manaʻomia ona e faʻateʻaina le vaega o le pa i le va o le auala ma le potu malolo ma i le va o le auala ma le faletaele. O faʻatūina fou e fausia i le va o le faʻafefe le potu ma le potu malolo. O le tasi o le faletaele puipui o le taimi nei, faʻafetai i le mea o loʻo faʻaalia e le umukuka i le umukuka. O le taʻele o le taʻele o loʻo faʻapipiʻiina i le nofoaga o le taele, o le fufuluina masini ua tuu i le tulimanu leai. O le pa i le va o le potu ma le umukuka e le fiafia i se vaega. O le vaega o totoe o le vaega o loʻo valiina i se lanu lanumoana lanumoana ma avea ma nofoaga tutotonu o le ogatotonu. I le taimi lava e tasi, e fuafua e faʻaaogaina se teuteuga taua ma le aʻafiaga o le "otaota oneone" mai le Farani Kamupani polisito. I le faʻaopopo atu i le faletaele, faʻaaoga le tutusa vali, ae mafanafana lanu samasama.

I luga o le'ʻo laulau i totonu o le umukuka ma i le sofa o le sooupu, o le faʻamaloloina o le taualuga o foliga o le faʻatagata o loʻo tuʻuina atu. E ufitia i le moli lanumoana lanumoana, saili le aafiaga o le lagi. E taua le mafaufau lelei i le vave malulu. O le le lelei o se fofo o se fofo o se faʻaititia o le taualuga i le taualuga - e oʻo i le 2,35m i le muamua 2.45m.

O le potu malolo na faʻamautuina se faʻalelei faʻapitoa o le Ilin Fiʻeu (lea e mafai foi ona faʻaaogaina o se moega (tasi ma le faʻalua). O le mamanu foi e mafai ai ona e vaeluaina le sofa i nofoa povi. Faletusi o le Kapeneta fale gaosi Sanciziano (Italia) ma le afi i le isi itu o le vaega o le mamanu ma le aoga. Paʻepaʻe meaafale ma lanu enaena enaena faʻamalamalamaina foliga i luga o le lanu uliuli lanu uliuli o le vasega. I le nofoaga i le desktop. O le Mini-Kapeneta e aofia ai se komepiuta o se komepiuta o se faʻasologa o le faʻatulagaina, aganuʻu, ma se faiga o le sili ona matala o le uamea mai le susuga. O se tasi o nei nina, naʻo le toʻatele o loʻo faia faʻapitoa mo le mataituina.

Desk Desk, Italia taitai taitai o le fale gaosi, cherry vender gaosi. O le laulau pito i luga o loʻo i ai le lanu viole, e faigofie ma fetaui lelei lona mamanu. O le lanu o Gamle na faʻatumuina ai le lanu lanumeamata o lanu samasama.

O le vaifolea e faateleina ai teisi. Nai lo le fale taʻele, e mafai ona e faʻaogaina le mataʻupu masani, teuteu i le tele o afi poʻo mosoc. Luma o le fale faia le tatalaina, o le fusia o le lanu lanumeamata lanumeamata, e lua na maua. O se tasi oi latou ua tapunia i le tioata, i le isi itu, o fata mo mea lelei o le hygiene ua fausia.

O le laina lamolemole o le 'oloʻo i le tuʻufaʻatasi a le Ceracrac Granite ma o le Cindwet Board vavae ese le umukuka ma tagata. Napanon fola ma le puipui o loʻo tuʻu i fafo le Italia tiʻetiʻe marazzi kulimi lanu ma faʻaofi mai le lanumoana paʻu. Vaavaga ma le 'auʻaiga faʻaaoga ato o le tasi kamupani e tasi o le faletaele, naʻo le tele ma isi lanu gamma.

Fuafuaga Fuafuaga $ 700. O le pulega o le tusitala $ 300.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Le mea atoa Palakalafa 16.5m2 fa 66.
Le mea atoa Piliki 1280 PC. 0,2 256.
Fola
Anamua, Workrobe, faletaele Ceramic tile marazzi. 12m2. lua sefulu 240.
Umukuka, ofuvae Poletili paletini nonoa marazzi 8,8M2. 42. 365,4.
Potu malolo Cirqut laupapa (Tik) 15.3M2. sefulu ma le iva 290.7
Puipui
Sanosel Ceramic tile marazzi. 20.1m2 26. 52.6
Malologa Teuteuga o le posistof cotings 96m2. valu 768.
Taua
Umukuka, potu malolo Teuteuga o le posistof cotings 4m2. valu 32.
Mosture-tetee atu 2,4 m2 fa 9.6
Le mea atoa Suavai-Emullizont Matte Platt (Turkey) 7 L. 2. sefulu mal le fa
Faamalama
Le mea atoa Palasitika ma lua-glazed kaleva (Rusia) - - 520.
Faitotoa
Au fana Wooden, Sliding (Rusia) 1 PC. 65. 65.
Taavale potu, faletaele Totonu o le pine (Rusia) 2 pcs. 300. 600.
Faiva
Sanosel Fufulu pesini, cesame toleita (Italia) - - 650.
Pallet (Sepania) - 170. 170.
Glass vaega mo le taʻele fale (Lusia) 1 PC. - 450.
Malamalama
Potu malolo Malamalama i luga o le paʻu o le 1.5 m (Italia) 4 mea. - 350.
Komiti Faʻatonutonu Puletaofia (Italia) 1 PC. 218. 218.
Malamalama 6 PCs. 6. 36.
Umukuka Taofia le moli (Italia) 1 PC. 320. 320.
Vaega Tautau moli 1 PC. 120. 120.
Ofu Taavale moli 2 pcs. lua sefulu 40.
Faletaele, ofuvae Malamalama 4 mea. 7.5 tolu sefulu
Meaafale
Potu malolo Sofre vofunu. 1 PC. 1200. 1200.
Kapeneta meafale Santiziano. - - 30366.
Laulau komipiuta (Lusia) 1 PC. 520. 520.
Umukuka Kataka i le umukuka. 2.5 pog. M. 950. 2375.
Ofu Mea faigaluega mo leoleo (Lusia) - - 120.
Vaega Star shoe kapeneta (Italia) - - 76.
Fetu fetu. 1 PC. 66. 66.
Atoa 1346,3
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tamai ae paie 14315_16

Tusiata: Darnia Prazhyalgovskaya

Architect: Kirill Baskakov

Poloketi Tusitala: Ekumani Andreeva

Poloketi Tusitala: Elizabeth Vasilenayaya

Matamata i luga

Faitau atili