Amerika pusaaisa

Anonim

Feiloai: Lua-faitotoa itu-i-le-iunite iunite. Fuafanua, faʻatulagaina o fofo, eseʻeseʻesega, tagata ulufale gaosia ma tau.

Amerika pusaaisa 14321_1

Amerika pusaaisa
Mo le fufuluina i Europa Cuisis, e sili le faʻatau e faʻatau ai se pusaaisa ma le loloto o le hull e le sili atu nai lo le 60cm
Amerika pusaaisa
GR-D267DTTU SHORIGERARINE MAI LE LI MA LE MAFAI ONA FESOASOANI ATU I LE initaneti
Amerika pusaaisa
Faʻataʻitaʻiga TCG12ZZZYT73 ma le voluma o le 340l mai le eletise lautele
Amerika pusaaisa
Faataʻitaʻiga GR-L207DTTU mai LG

Amerika pusaaisa

Amerika pusaaisa
I le LG CR-L207NSU MA MULIMULIO MARKDVU SHODEVUDERODERSERS, vagana ai le Cooled vai ma le aisa
Amerika pusaaisa
GSG20INIC SHORIGERARATE MAI LE AUTALAVALE
Amerika pusaaisa
GR-B247CRIGEUCEURINUNE AMATA
Amerika pusaaisa
Panning ma le fafie masani - o le matua o Amerika tu ma aga masani
Amerika pusaaisa
Initaneti Sworyerator faatagaina oe e matamata TV
Amerika pusaaisa
O le paniva o se tasi o auala sili ona masani o le faamautuina o pusaaisa.
Amerika pusaaisa
I nisi faʻataʻitaʻiga o le faʻamafanafanaga faʻasologa mai le PlayBherr, o le pusa 'aisa o loʻo i ai i totonu o le taimi umi o oloa
Amerika pusaaisa
GSG25ME1 Slassic faʻataʻitaʻiga mai le eletise lautele
Amerika pusaaisa
O papala na faia mai le stinsupless steel e aoga ma lelei, ma o le shorraetor foliga fou e tusa lava pe a o le faatau
Amerika pusaaisa
O se tasi o auala o le lesitala o vai o fafo o le itu o le itu o le itu
Amerika pusaaisa
O le isi tulaga o le faʻatonutonuina o fata
Amerika pusaaisa
Spordirator Er6780s (560l) mai le electrolux

Tautala e uiga i le itu a le itu a le itu a le itu, e iai ni aufaatasi e fauina muamua i Amerika. Cockpup Stockerators O le 'aisa o loʻo i ai i le itu tauagavale, ma ua tulaʻi mai le nofoaga e taofi ai. Tagata tetele o Amerika pusa leoleo, o le aulelei tele ma le mafanafana, o le pito i luga, o le pito i luga o masini a le aiga. O le faʻailoga lenei o mea taugata, lelei, tofo ma tamaoaiga o le e ona. Ma i le taimi lava e tasi- o se spacious, le lautele ma le faʻatuatuaina masini.

Feiloai: itu-i-itu

O le pressige e taugata. E faʻaopopo le tau o le tau o le itu o le itu o le itu o le itu o le itu, na faia i le Iunaite Setete i le 50s o le seneturi talu ai. O a latou galuega o le faamalieina o lea lautele o le aiga Americare, lea, i tagata matutua, sa i ai lava le toʻalua tamaiti. Le Screen Spacious Memoration "O le Saʻo agavale, taumatau-Deal-Sporgirator" ua avea ma vaega tuʻufaʻatasia o le HI-faʻamuta o se isi vaiaso, faʻavae i luga o le vaiaso, faʻavae i le aiga o le toatele o le tagata. E le gata i lea, o se filifiliga lelei mo se fale poʻo se fale tumaʻoti e tatau ona teuina i se mea, ma e le o le le fiafia o le susu sili ona lelei le vevela vevela. O le mea lea e le mafai ai e mea uma ona tolotolo i le auvae o lau tasi-faitotoʻa o lau tasi-faitotoʻa. Ioe, e leai se mea o loʻo i ai i totonu o se fale tuaoi. Ae mo le lava togalaʻau ma dachenstons o lenei faʻataʻitaʻiga mafai ona avea ma fofo i le tele o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le teuina o ituaiga uma o ituaiga oloa. I le tausaga atoa, o lea e tautala ai, mai le vaitau a o lei oo i le vaitau.

E tolu ituaiga autu o le laulu o le tele o pusa pusa (o le faʻailoga o le 550 i le 800l): Luga o le mauga, pito i lalo. O le tumutumu o le aisa i luga o le pusa 'aʻai o loʻo i luga o le okenical fofo lea tatou te masani ai i le laititi, aua e toetoe o mea uma o le aiga e iai le ituaiga o gaioiga. O le faataatiaga o loʻo i luga o le 'aisa o loʻo i le pito i lalo (lalo o le mauga) e sili ona lauiloa i le aso. I lea tulaga, pe a faʻaaogaina le pusaaisa (autu) lala, e te le tau punou e oʻo atu i le pito i lalo o fata. A o matou taʻua uma, e le pei o le tulaga masani masani, o le isi itu-tafatafa o loʻo aʻafia ai se vaega o mea puʻeata o mea pueata vavaeina, ma sili ona taua, o le faʻateleina o le vaega o vaega taʻitasi. O se tuʻufaʻatasiga o le faʻavae lea o le faʻavae o le "American Shorigeator" e fesoʻotaʻi.

O le itu faaonapo nei o le itu o le spacier, masani ona faaauupegaina i le au tautua uma o le auaunaga, o le otometi aisa, o le a le aisa, o le moa, o le moa E uiga i nei mea uma i se taimi mulimuli ane.

Muamua lava, e uiga i fua. E masani ona gaosia i ai itu o le itu o le itu o le itu o le vaisu, e mai le loloto o le mataupu (sorre) mai le 69 i le 76cm. I le taimi e tasi, na toe foʻi, fuafua i le tagata gaosi oloa, e mafai ona sau mai le 80 i le 120 cm! O faʻataʻitaʻiga ma le maualuga e ese mai: mai le 170 i le 190cm. Aemaise i lalo o le Europa tulaga o le umukuka meafale e gaosia le tele o faʻataʻitaʻiga mai le loloto o le fale 60cm. O fuaitau e sili ona manaia, aemaise lava talu ai i le taimi o le tuʻuina atu o sea faʻailoga i totonu o le atunuʻu nofoaga, e moni lava e aveese le faitotoʻa faitotoʻa e ave se faʻatau.

A o le lalaga, o le itu-i-lima foliga atoatoa tausisia ma le anotusi. Suafa mai le ituaiga o lenei ituaiga, o le i ai o le aofaʻiga o aoga e oʻo atu i le 525 i le 800l, e mafai ona tuʻu i totonu o lo latou loloto loloto o le vaiaso, ma le au masina o le tele o aiaiga o le a le tele o aiaiga o le a le aiga. O loʻo iai foi le avanoa o Avaturta mo le tele o le suavai vai, o le mileniliga ma masini mo le fausiaina o aisa aisa (e kuka koko)! I le masani ai, i le masani masani-itū-itu, o le aoga aoga ua tufatufa atu ia: O le lona tolu o loʻo i luga o le pusa 'aisa, o le mea o totoe.

O le vaega taua o itu uma o itu taʻitasi-i itu e lua o le "fola" o le malulu, o le faʻatulagaina o le tele o vevela sone i se tau o le tau. I totonu o latou o le Zerom Smimber (le-taʻua o le "Freent" Sone e fesuiai Headitity, o le teuina o fale puipui.

O le "Newnestnence sone" lea o le vevela e faʻatumauina mai le 0 i le + 1c, ua fuafuaina ina ia mautinoa ai le teuina o lelei oloa, pei o aano fou o meaʻai ma iʻa. O lenei potu o se potu vavae ese ua fufuluina ma malulu malulu tafe mai le pusa aisa. Talu ai o le mea pueata ua faʻamaufaʻailogaina, o le ea e le o iai i totonu, o loʻo mautinoa ai le tausiga o le tino suamalie o oloa fou.

Lanumeamata, fualaʻau ma fualaʻau ma fualaʻau o le a maua lo latou nofoaga i le vavaeʻese ma se fefaʻatauaiga vevela, lea e mafai ona fetuʻunaʻi faʻaaogaina le vaega faʻatonutonu. O le mamafa o le Headyty o loʻo sili ona lelei mo fualaʻau fou ma e le faʻatagaina e toto ai le Grenery. I le faʻaliliuina o le sapalai o le ea mago, e te le mafai ona popole i soʻo se fua, o le a sili atu nai lo le masani leoleo leoleo.

I le faitotoa o le tele o itu-i-lima faʻataʻitaʻiga, e iai le steactive sparter mo le maalili o meainu eseese (susu, suavai, pia, ma isi mea. E mafai ona tatou tausia se vevela o le 3 maualalo ifo nai lo le iunite.

I le nofoaga o le malulu o le toetoe o itu uma o itu uma-i-itu, o le -18c faagaoioia vevela o loʻo faʻapipiʻiina, ma o le nofrost o se tulaga faʻapitoa. O le otometi muamua o le o loʻo maua ai le faʻaaogaina o le i ai o le i ai o se tagata fiafia, faʻafetai i le auala o le ea e tufatufa atu i luga o le potu i itu eseese, ae le faʻatagaina e fausia i le mataupu. O le mea lea, e sau le susu mai i le lusili mai fafo e leʻo le soʻona ona o pa. O le leai o se mea e aveese ai se mea e ave ai le manaʻoga mo le masani ai o le tusi lesona o loʻo taofia ma faʻatagaina oe e faʻaaogaina atoatoa lona avanoa i totonu.

I le tele o Amerika pusa tagata, o le aoauli o loʻo faʻaogaina i luga o le tele o faitauga, i le pusa 'aisa ma le iunite o le kanesa. Punou tulaga masani filifiliga mo le itu-e-i-itu o se vaega o le horr system. Tele e fesoasoani ia te oe e mafai ona lagolagoina le vevela o loʻo filifilia i luga o le faʻatonutonu o panela i le malulu ma le faʻamamaina o potu tutoʻatasi o le tasi. E le gata i lea, o le eseʻesega o le vevela mai le tagata faʻaaoga faʻapitoa tulaga taua e le sili atu 1.

O le Arktika Shorigearator, o le fou afi afi itu-i-itu mai le lautele eletise, e faʻauʻuina i le masani ai le lelei mea pueata ma brucrotors pulea. E le gata i lea, e faigofie le faʻaleagaina o aano o manu poʻo isi oloa, na ona fetaomi lea o le faʻamau faʻamau i le vaega faʻatonutonu. I lalo o le Vaʻaiga o le Vaʻaiga o le Faʻalapotopotoga, o le Store Shower na te vave gaosia le oloa ma seʻia e tatalaina le mea pueata, o le a lagolagoina le sili ona lelei vevela (e le o le 0 o mea masani. O le lava sisiteoga o le a fesoasoani vave tele, ae le o le malosi, inu pia ma pia ma pia. Ma, na o le vaʻai uo faʻafuaseʻi, o lea filifiliga masani o filifiliga e mautinoa lava e le faʻatauaina.

Tagata gaosi

Itu-o-faʻatasi i le vaitusi o le pito i luga o le pito i luga o le tele o vaega o kamupani taʻitasi. Europa kamupani o a latou oloa nofoia le nofoaga autu i faleoloa fale, pei o se tulafono, o le tutoʻatasi o le mauga pito i luga o le 'au i lalo o Amerika. . O le masani masani. O lea, le leona a le leona faʻataʻitaʻiga, tusa lava pe o loʻo faʻatauina i latou i luga o le maketi i lalo o le tagata Europetan Brown, na faia i le US Lamber. O tuusaunoaga o ni taofi mai i Lg, Daewoo ma Samsung, o nei iunite e faia saʻo i Korea.

E i ai le manatu o le kiloki mumu. O le taimi lenei a le kamupani Europa, na maua mai ile itu i matu o Amerika---itu, o le faʻamaeʻaina mulimuli o le pusaaiʻiga, suia le pito i luma o moli, lima, natiaina o loʻo i luma ma faʻamatalaga i luma ma faʻamatalaga i luma ma auiliiliga ma faʻamatalaga i luma ma auiliiliga ma faʻamatalaga i luma ma faʻamatalaga i luma ma auiliiliga ma faʻamatalaga i luma ma faʻamatalaga i luma ma auiliiliga ma faʻamatalaga i luma ma faʻamatalaga i luma ma auiliiliga ma faʻamatalaga i luma ma auiliiliga ma faʻamatalaga o tua. Le atoa faʻapitoa "faʻatumuina" tumau e le suia. O loʻo faʻaalia i le atoaga o le avanoa mo le mamanuina o mafaufauga, le tele o faʻamatalaga faʻapitoa o filifiliga ma le faʻaaogaina o mea taugata. Ma, sa manogi le Kamupani i le le fiafia i le Storet Reprigeators mai Metag ma General Eleele, gaggenaau faʻataʻitaʻiga mai Amana, etc.

O lenei i Rusia e mafai ona e okaina se itu-itu o soʻo se faʻataʻitaʻiga o toetoe lava soʻo se malosi. I totonu o Europa ituaiga o le sili ona lauiloa Siamani pepelo, Aeg, Boang, Gaggenas, Kuplusbousch, ma Wentlpool (Suetena). O kamupani taʻitasi o le taua o loʻo i ai ni isi itu-itu, o loʻo faʻapipiʻi uma ma faʻapipiʻi. Faʻataʻitaʻiga, Bosch Seacengs Faʻataʻitaʻiga o le Mapuʻu Faʻaputu, Kug6655 (731L) ma le loloto o le mataupu 9 cm) . E pei ona tatau ona avea ma suiina o le faʻataʻitaʻiga, o loʻo ia i latou se tulaga atoa o auaunaga galuega ma le modes Devices i le Chevien Waters, o le Seled Banks Pule Faatonu, ma isi Mo le faigofie, agavaʻa ma le tele o le a tatau ona totogi, e le taugofie oloa o le vasega. Tau mo Europa itu-i-itu amata i se faʻailoga o le $ 2000. O le sili ona taugofie pusa o lenei ituaiga mai Bosch e le itiiti ifo ile $ 2,700.

Ia e sauniuni mo le mea moni o le tuna i lalo o le leotele ma mamalu ituaiga o le a manaʻomia e totogi tele tupe. O igoa faapea e pei o Gaggenaau, Kuppersbusch, Electrolux faaopoopo se tele tele i le tau. Ae peitai, ua e mauaina le mea moni lava, aua o ata taʻitasi e mafai ona teuteuina e ala i le filifilia o se tasi poʻo se isi faʻauma filifiliga e tusa ai ma le lisi. Faafetai i lenei mea, soʻo se mea e fesoʻotaʻi ai ua maeʻa ona ola lelei i se sioa o loʻo masani ai o lau umukuka papaʻe paepae.

O le mea moni, o le sili ona masani itu-o-tasi-i-itu e mai le USA. O tagata o loʻo tausia tagata faigaluega i luga o latou lima o le leona o le leona o le maketi o le lotoifale ma faʻamalosi tino o latou oloa i isi atunuʻu. O le au atamamai "i tafatafa o le itu i tafatafa o Aman, Fricidaire, Nordidare, Northland, Bible Selec, Atugh ma Ved. O le tele o loʻo avanoa i tau o tagata fouvale mai Amna, Maytag ma Frimidare. Tagata tino ese mai le eletise eletise, matutu, viot, viki, faia ai se super sili ona lelei, pe a fai o se tau o nisi faʻataʻitaʻiga mafai ona ausia le $ 15,000.

American Gourtarers masani tele lava auai i le mautinoa o le talitonuina ma tumau o latou oloa. O loʻo faia e le au talimalo ma faitotoʻa o le leoleo mamoe-i le malosi o le uʻamea, o le faalumaina o loʻo faia i le tele o vaega, ma e tatau ona fai mai ai le vaega pito i fafo. ma le tino o le moni paʻu paʻu). Faitotoʻa o faʻataʻitaʻiga uma e oʻo atu i le uta i le 60kg. Ua foʻia i Amerika ma le faʻafitauli o le tatalaina o faitotoʻa o le tatalaina: E ese mai i le masani malamalama ma le malosi o le malamalama, o se faʻailoga faʻapitoa ua tapunia (le semi-transit faitotoʻa ua tapunia ia lava). Faʻatuatuaina faʻataʻitaʻiga mai Asana, Metag, VICK MO LENEI FAʻAMATALAGA O SE FAʻAPITOA O SE FAʻAPITOA FAʻAPITOA O LE LOUS. O le pito i luga o le itu o le itu-i-itu mai le lautele eletise (mo se faʻataʻitaʻiga, o le TPG24BF FORCRIGERATER) maua ai se Microncer mo tapunia faitotoʻa.

O se tau eseese ma tagata faʻatau ni tagata nofoia le nofomau i ni tagata mumu mai Daewoo, Samsung ma lg. O loʻo i ai le tele o filifiliga, Aian itu-i-itu e fetaui ma manaʻoga o aiga ma feololo. I le avea ai o se tulafono, e ofoina atu e le Korea gaosi oloa le itiiti ifo ma le fa faʻataʻitaʻiga, ma o latou taʻitasi o loʻo i ai se seti o tulaga faʻavae o se itu atoa o le itu atoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi o faʻataʻitaʻiga pito i luga o le kamupani lg, o le gr-p207dvu (aofaʻi 594l), o le paleti o le vai o le vai. Ua i ai foi le faʻaigoaina o tulaga o le puleaina o le faʻatonutonuga o tulaga i le pusa 'ai ma le faʻamamaina o potu. I se faʻaopopoga, o le fausiaina i totonu o lencentonts e tali vave atu i mea vevela na tuʻuina i totonu, ma lagolago le faʻaumatiaga o le vevela.

O se faʻataʻitaʻiga o le "puʻupuʻu" itu-itu-itu e mafai ona avea ma samsung sr-s22ftd mai le loloto o le fale (le talafeagai) 60cm. Faʻamaonia, muamua mea uma, i luga o le Europa Usuromer, o le Retrediator O le 20083L ua tele se toe faʻaaogaina o vasega "a"; O filifiliga masani e aofia ai le aioi o le aisa, o se minbar, o se kapota ma le le suavai maualuga mo fualaʻau ma fualaʻau, koleni e le faʻaaogaina.

Latalata i le puipui

Amerika itu-i-itu e sili ona talafeagai mo le umukuka e pei ona fausia-i tekonolosi. O le vevela o le Sport exprang o le New Europa Redrigeators o loʻo i luga o le puipui pito i tua, o le mafuaʻaga e le mafai ai ona toso le masini latalata i le puipui. Ia mautinoa e manaʻomia se mamao ese mai le gaosi oloa, o le a vavaeeseina le vevela vevela mai le puipui. E masani lava o se avanoa o le 5-8 cm. O mea uma a le Iunaite Setete o loʻo iai le puipui atoa i tua o le puipui, talu ai o le vevela vevela o lo o i ai i le "tasi" o le "extrerator. (KSlov, Korean Forms amata maua se vevela vevela i se isi auala. Ua matua fuafuaina, mo le faʻataʻitaʻiga, o le GOMOG Courtit, lea ua matua faasa ona faia e fai ma faʻataʻitaʻiga o le mea lea e le o saunia muamua le tulaga.

O le lua tausaga talu ai, na fautuaina e Gaosi tagata e uiga i le tasi i le tolu masina e aveese ai le pefu mai luga o le vevela, ma o le tagata e aofia ai, i se tulaga masani, o se mea e sili ai, o se faʻalavelave, i se tulaga masani, o se faʻafitauli, i se tulaga faʻale-. O lenei la, e le manaʻomia lenei faiga se faiga: o le lata mai o faʻataʻitaʻiga aoina le maualalo o le pefu ma e le manaʻomia le mama. Pau lava le mea e manatua ai o le: o se pusaaisa, o loʻo i ai se vevela vevela i le pito i lalo, e le fautuaina e faʻapipiʻi i le umukuka ma papala vevela. E mafai ona faʻaititia ai le malosi o punaoa ma faʻatino se isi taumafaina o le eletise.

E uiga i le "Tumau" o Amerika ShorigErators itu-i-itu alu 'ai tala. O le tautua o le olaga o aso nei, e tusa ai ma faʻamaumauga, e faʻaalia ai le faʻapipiʻi-mea gaosi faʻapipiʻi i pusa pusa mama, o le 10-15 tausaga o 10-15 tausaga. MONI, tele itu-tusi ua fuafuaina mo le aʻoaʻoga malosi, mo se faataʻitaʻiga, i lalo o tuutuuga o le vevela o le vevela (i le vevela o le + ° c). E le itiiti, o le vala autu o le talitonuina o loo tumau le mafaufau ma le talitonuina o le fefaatauaiga.

Filosofia mafanafana

Ice Generators ma Oloa Full Sking, Mini-Bar ma Nofrost System, Zeromber Kimber ma Coupor Whispers. O fale gaosi taitasi taumafai e tosina mai le tagata faʻatau ma le sili atu le mafanafana, mai le faʻataʻitaʻiga i le faʻataʻitaʻiga e faʻaleleia ai galuega poʻo masini o ana faʻaputuputu.

Ma, i le tele o faʻataʻitaʻiga a le kamupani, o Amā foʻi o loʻo iai pea le faʻalapotopotoga a Aba, Lokaina mai tamaiti i le 'au. Otoʻaga mai Metag (gs, GT ma le GC faasologa) ia i ai se laupepa sikoa faigofie, le maualuga o le mea e mafai ona fetuʻunaʻi ma le tasi lima.

I le tulaga lautele, i le faʻalapotopotoga o le i totonu o le va o ia masini faʻafefeteina, pei o itu-o-itu, gaosi tagata gaosi e matua faaeteete. O fata ua mamanuina mo le sili atu avega ma e masani ona faʻatinoina mai le le mautonu tioata ma le uamea uamea faaeeina, ma ua i ai foi le suavai e le tafe i le vai. O le uiga taua o le tuʻufaʻatasia o le fata, o le fetuʻutuʻunaʻiga uma lava ma le maualuga.

Bosch, Asana, Manugh, Electne Authoneru, Gaggenaau Faʻatomuina, faʻalautele ma ato taofia foʻi o loʻo faʻatutuina i tua o ato. Reprigerators na tusia e se laupepa faʻapitoa o le seclesii foliga, o loʻo mafai ai ona e faʻaofuina se fagu uaina poʻo champagne. Ua teuteuina e le fata ma laupapa, pei o nisi faʻataʻitaʻiga mai le eletise eletise, foliga mai o le sili ona atamai.

O le faʻataʻitaʻiga Gz2727 Gh Zigzag mai Metag (Aofai 730l), poʻo le a le mea e mafai ai ona teu, fetuutuunaʻe ma tioata, fufuluina ato i faitotoʻa. E le gata i lea, o le pusa 'aisa ma potu e leai ni potu e le o vaevaeina malosi, ae o le zigzag laina. Faatasi ai ma lona le masani ai, o se tali faaletonu o le tali sa sili ona faamanuiaina, ma e sili ona taua, o le avanoa i totonu sa sili atu le talafeagai ma le malosi suia. FVororosor o se ato mo oloa tetele (aano o manu, manulele), o le pizza o fata, i le iunite o loʻo i ai o le fata. Le galo ma le faʻauiga o le pule ma le eletise eletise mai le le faʻatagaina avanoa.

Afai e te alu i tafaoga pe o le tafaoga, ua lava le aofia ai "tafaoga" O loʻo iai nei o le a amata ona faʻagaioia le faitotoʻa o soʻo se mea e amata ona galue ai. E faigata ona tupu, o le a toe foʻi le masini e faʻataunuu ona tiute i le malosi atoatoa.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le aisa generator

E masani lava o se mea fou o loʻo fausia ai le American Fund i totonu o le pusa pusa, o le aisa ma vai tufatufaina o loʻo faʻatagaina ona maua le tusa o le 4kg i le aso i le ituaiga o kupita poʻo le pamu. Lau pele itu-i le itu o le itu e iai le pule eletise. O le auala manaʻomia o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o le faʻamau i luga o le pale panel. I le avea ai o se tulafono, aisa kupita, aisa kulimi po o le vai vevela o lo o saunia. O le faʻagaioiga o le IOE Tautau o loʻo faʻavae i luga o le mea moni o le faʻamamaina o le faʻaaogaina o le tele o le faʻaaogaina o kupita, lea, o le malulu, o loʻo tupu aʻe i le malae. Sauni fasi aisa o le aisa e pa'ū i totonu o le hopper-drive. Afai o le aisa kulimi o loʻo tuʻuina atu i le aisa o le aisa (olopalaina aisa), kupita o loʻo olo ai se faleʻoloa faʻapitoa.

Ina ia aumaia le aisa o le aisa poʻo le gaʻo vai sapalai, e tatau ona e fesoʻotaʻi i le itu i autafa itu e fesoʻotaʻi ai i le malulu vai (ala o le apamemea). O le Polotaga Faʻapitoa ua lavea, ma i ai, e ala i ni faʻailoga faʻapitoa, faʻafesoʻotaʻi le hose, faʻaputuputu le vai i fafo atu o le pusaaisa. O le faʻamama e manaʻomia mo le tele-tulaga masini masini ma vailaʻau vai faʻamamaina, lea e matua taua lava i tulaga Rusia. O le fittration flasks faia i le ituaiga o se voltable pulufana, o le lava e lava mo le tusa o le tausaga. O lo o faʻapipiʻiina i se faamoega faʻapitoa i luga o le puipui puipui o le pusaaisa poʻo le mamao, i soʻo se nofoaga talafeagai (kinmera, i lalo o le magoto). Faʻafesoʻotaʻiga o le vai sapalai o le a tau le tusa ma le $ 140 (E aofia ai le tau o le faʻamama ia lava, fetuunai ma craile, e mafai ona poloka le fale mautotogi pe a e tuua le fale mo se taimi umi). E sili le faʻaaogaina o faʻamama e le mafai ona fautuaina e le tagata gaosi oloa. E masani lava ona ia i latou le tutusa ituaiga pei o le lautele. O le tasi-molb faamama (aoga le itiiti ifo o le $ 50) o le a sefulu ma le 7-8 masina, e lua-com-collar taimi umi, ae e mafai ona oʻo atu le tau o sea masini, ae mafai ona taunuʻu i le $ 250.

Faauma

E ui lava o le itu a itu o le itu o loʻo i luga o mea faigaluega i le itu o le aiga, o se ituaiga o mea taugata ma vaivai, e mafai ona latou faʻasaʻoina i totonu o lou tofo.

O le vaega o Amerika o loʻo ofoina atu i le itu a Amerika, o le itu o loʻo i ai i latou o loʻo mafai ona fausia i totonu o le meaafale o loʻo faʻapipiʻiina o le pusa o le DEBEGER. O le tele o vaega o le vaega e fetaui ma itu o le faitotoa. O tagata enritric e umia (paʻepaʻe, uliuli pe mai le "stanless steel") mamanuina o loʻo fuafuaina mo le faʻamoemoe e mafai ona e ofi i totonu o soʻo se umukuka. Arispaninia General Electrict Eletise Andrally atiina ae le itu-i-lima laina o le talaaga o le faasologa o le Europa tulaga o le umukuka. O le TPG21 / 24Por Models o le 590 ma 660l e iai le loloto o le 66 cm ma mafai ona teuteuina i soo se fusipau.

Stainless Steel i aso nei e le faatuaoia e le faʻatagaina e sili ona lauiloa mea e masani ona faʻauma le vaega o le fausia-i fale o fale. O lona uiga, e i ai ona mafuaʻaga: "O le spanless steel" e matagofie, ma tumau, ma o oloa mai ia i le lima tausaga o loʻo vaaia i le masina naʻo le lua. O mea faigaluega a le aiga, laina ma le "Stainless Steel", atoatoa fetaui lelei i le sitaili o le High Chood Schoon i se matua uiga.

Afai o le kuka luga o le usuina o le ogaumu, ogaumu ma Slithy Sevet Hout na manumalo vave i le maketi ma avea ma oloa tele, o lo o i ai pea se igoa o le slavang po o le mamae. Maualuga maualuga le sleanchless steel o le auala lava e faigata tele i le faʻagasologa, ma e oʻo atu i le mea moni o se faʻamaliega o nisi taimi e taugata tele nai lo o latou uso. O ia tagatavaai e masani lava e le lafi i ni pulu, ma tuu eseese ai, o le tagata lava ia-taua o totonu. Pau le mea totoe o le "Shinless Steel" o le, masalo, o togafiti loloto na mafua mai i mea mataina, tape faigata.

Auala autu e faʻauma ai le frefegoerators - Pinning poʻo le teuteuga i lanu filifilia e ala i le faʻasino. O puluvaga tiga e mafai ona faia se faʻatafelopoʻu o le faʻapopoleina, o le lanu, o le tiʻetiʻesega tioata, poletini ma le paʻu moni ma le paʻu moni ma le paʻu moni ma le fulu moni ma fulu E faʻalagolago uma i manaoga o le tagata faʻatau ma lona naunau e totogi mo faʻapitoa galuega. Ae e mafai ona e suia e le gata i le folauga o le pusaaisa. Faʻatau mai o se masini muamua, fai mai, mai le Kamupani Matu, mo se faʻataʻitaʻiga, Modes 24 (aofaʻiga o le 24 (aofaʻi, o le loloto o le mea e aunoa ma se 'au. LADTHO o le Chambibige Chamber, tuu i latou i le itu tauagavale poʻo le itu taumatau o le tasi i le isi pe eseʻese foi o le umukuka; Filifili pe faʻafefea ona tatalaina faitotoa e le itu poʻo le tasi. E mafai ona e faʻatonuina se faitotoʻa o le tioata o loʻo faʻasino i le tioata, ma e faʻalasina ai le pa puipui o le pusaaisa, e pei o masani ai, poʻo le shinless steel. Mulimuli ane, e fuafuaina e filifili se faʻavaʻa mo le vaega-paʻepaʻe, uliuli pe mai le "Stainless Steel". E moni, o le tau o le na o le faʻavae faʻavae o le a tusa ma le $ 10,400. Na feagai ma le aufafasuina o asfallby, faatasi ai ma le galuega, e $ 600-1200 i le tusi tau, faalagolago i luga o mea filifilia.

Mautu Faʻataʻitaʻiga Tulaga (maualuga vasega), vaai Aoga voluma, l Le tele o le 'aisa, l Aisa

afi faaleoleo

Mini pa Foliga Tau, $
Manogi Fa 560 x. 1799166. 576. 203. Maaalu. - - 3920.
Stra 25 xp. 1799166. 576. 203. Maaalu. - Stainless uamea fale. Tomai e ofi i le umukuka meafale 3800.
Amana. Sbde 522 vs. 1729166/60 575. 183. Maaalu. - Fuafuaina mo le paneling ma ofi i le umukuka meafale 3150.
Sdee 522 ss. 1759168. 580. 190. Maaalu. - Faapitoa le Faʻalapotopotoga Faʻapolokalame 3900.
Sdete 528 VW. 1719110/78. 723. 227. Maaalu. - - 2800.
Sxd 522 ves. 1749166/60 590. 195. Maaalu. - O le avanoa o le teuteuga o le teuteuga vaega, faapipiiina o uamea faitotoʻa ma le taʻamilosaga ma le faʻasolo 3000.
Lautele eletise. Arckigcg 20 iBMMF. 1708078. 558. 191. Maaalu. - Komepiuta komepiuta o le tau o le vevela o le vevela. O le paʻi atu o le Oloa Ice Shiptat e mafai ona ofi mea taua pei o se fagu, paie pe kofe 1965.
Arckaa PSg 22. 1708078. 556. 189. Maaalu. Maaalu. Stainless Steel Fale 2095.
Tfg 28 pf ss 1779183. 780. 290. Maaalu. Maaalu. - 5060.
TPG21BR 1779166. 590. 200. Maaalu. - Saunia mo le vaega (o loʻo faʻapipiʻi ai ni vaega mo le teuteuina o panels) 2600.
TPG 24 PF SS 1779166. 660. 240. Maaalu. Maaalu. Mataupu atoa shinless steel 4642.
TPG 24 PS SS 1779166. 650. 240. Maaalu. - - 4292.
Maytag GC 2227 DD B 1789168. 629. 211. Maaalu. - Stainless Steel mataupu 3500.
GC 2227. 1789168. 630. 211. Maaalu. Maaalu. Stainless Steel Fale 3700.
GC 2228 EED 5/3 1789168. 629. 211. Maaalu. - Saunia mo le paneling 2400.
MZ 2727 EEG SS ZIGZZAG 1789179. 730. 265. Maaalu. Maaalu. Stainless Steel Fale 3950.
MZ 2727 EEG ZIGZG BLACK 1789179. 730. 265. Maaalu. - - 2450.
VAILI. 2vcbbi362. 21418462.7 1170. 320. Maaalu. - O le pusa 'aisa e lua tutoʻatasi le tuufaatasia. O le CARRUR System o le Ice Generator ma le faitotoʻa o le faitotoʻa o le pusa 'aisa. O le le lelei o le faʻatonutonuga faʻatonutonu e puipuia ai le susture scanduges. Otometi tapunia o faitotoʻa na te tatalaina i le tulimanu e oʻo atu i le 30. Eseesega o le tino; Faʻaiʻu o 'au ma Dorss poʻo Fortosh Apasi 17000.
Vsb 480. 21531219599. 790. 271. - - Tagata faigaluega faapolofesa. Tomai e ofi i le umukuka meafale 9100.
Vsb 482. 121,9120,759,7 810. 296. Maaalu. - Otometi Lotoa o le Tapenaina tatalaina i se tulimanu o le 30. Fetuunai faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa - 90, 110 pe 120. malosi e ofi i le umukuka 9100.
Matuā. Gc 72 rfi 21218359. 1350. 675. - - O le agavaʻa e filifili ai le lautele o le 'aina o pusa' aisa ma potu puipui. Tipi mai le tioata. O totonu o puipui o le pusaaisa-paʻepaʻe poʻo le shinless steel. Saunia le paneling 15811.
Itu-i-itu 24 21212059. 574. - Maaalu. - - 10379.
Whirlpool S20 b rww. 17590777. 468. 133. Maaalu. - Faapitoatoaina o le Mediction o Modes 2100.
Art 735 / W 17590799. 718. 278. Maaalu. - - 1750.
Bosch. Kgu 6655 magnum 1789286. 731. 261. Maaalu. - Vavaeʻeseina le vevela o le vevela mo freezer ma le pusa tiʻetiʻe 2160.
Kgu 66990. 17891.5 79.5 731. 261. Maaalu. - Stainless Steel Fasioti 2753.
Frigidaire. FRRR 25V5A. 1738481. 620. 171. Maaalu. - O le fale o le eletorenized Steel Shorigearator. Paʻepaʻe faʻamolemole, Shagreen Saupela 2150.
Tris 245fb. 1789174. 629. 174. Maaalu. - - 2200.
GPSZ 28v3. 1739281. 713. 198. Maaalu. - - 2550.
Electrolux E 6780s. 1708988. 560. 139. Maaalu. - - 2110.
Pepelo. GSND-3323. 184,16668,3 290 (Boure Concornerations) 398. - - Stainless Steel Fale 2366.
Lg. GR-P20NU. 1728960. 594. 369. Maaalu. Maaalu. Latafe o le ea. Tomai e ofi i le umukuka meafale 2200.
Gr-b207dvza. 1758975.5 608. 369. Maaalu. - Latafe o le ea. Tomai e ofi i le umukuka meafale 2450.

Faitau atili