Sailiga

Anonim

Faleuila i le lua afe rubles ma mo le luasefulu - i le a le eseesega i le va oi latou? Fautuaga Faapitoa o le a fesoasoani e tagofia lenei mataupu.

Sailiga 14325_1

I le sailiga o se uo masani
JIKA.

Lyra (mai JIKA) - Czech Curamic Stuc poto masani!

I le sailiga o se uo masani
Dernrbracht.

O le ata o lenei faasologa o sranches mai le Dernbrascht e na o lona uiga o ia lava. O le mataua e fai mai uma

I le sailiga o se uo masani
Lafu. O loʻu olaga faʻasologa
I le sailiga o se uo masani
Santek.

Sering Santek Santek Santek (Rusia). O le faleuila o loʻo fuafuaina e fuafua i le faʻapitoa foliga. (Mavae uma, tatou te mafaia!)

I le sailiga o se uo masani
JIKA.

Seti o Olymp mai JIKA. Faigofie pepa e aunoa ma le sili atu le fesoasoani e faigofie ai ona tausia le ata

I le sailiga o se uo masani
JIKA.

Faʻatepoti alatoto faʻafitauli (lyra series mai jika)

I le sailiga o se uo masani
INO.

O le fou mamanu e manaia ma le manaia o le fata (City Series mai AtOo) o le a avatu uiga ese o le faletaele foliga

I le sailiga o se uo masani
Fatu.

Aoina o Zagra Santyratucs mai Dlomite. Fai mai le mamanu mo ia lava

I le sailiga o se uo masani
Duuvuit.

Monoblock mai le duuravit.

I le sailiga o se uo masani
Magoto ma se semilulua
I le sailiga o se uo masani
Laina

"Retro" - o se aoina o sikola mo i latou e fiafia i le mafaufau e toe foi mai i le taimi o latou laiti (faʻasologa o le fatufatu). E moni, i le taimi nei, o le faleuila e matagofie ma le tala lelei sa leai

I le sailiga o se uo masani
Villeroy boch.
I le sailiga o se uo masani
O tagata mamanuina aoina fou le lagi (villeroy Box) ma elelaau laupapa. Valivali Clamratics- Star White
I le sailiga o se uo masani
Geberit.
I le sailiga o se uo masani
Geberit.

Faleuila o le faleuila mai le geberit. O le tuʻufaʻatasiga o le maualuga maualuga ma le matagofie mamanu e fausia ai se lagona o le mama, fou ma faʻamafanafanaga.

I le sailiga o se uo masani

I le sailiga o se uo masani
Sanimization mo tagata e faʻatapulaʻaina agavaʻa faʻamalositino mai Gustivsberg

O le muai faʻataʻitaʻiga na tusia lenei tala o se faʻailoga o le tasi masani. "Na ou amata faʻaleleia," na ia fai mai ai, "Na ou amata lua vaiaso e teu ai mea e teu ai le faleuila, ou te le malamalama i ai. . "Ou te le mafai ona ou le tali ma o le sini o le fesoasoani.

O faʻamaumauga o finau mo lona olaga, o loʻo faʻaalu e se tagata le lua ma le afa tausaga e fesoʻotaʻi ai ma mea e fai ma mea e fai. Masalo, e tele. O le taufaʻasese o tagata masani o le a finau, a itiiti mai 10-15 tausaga, ma i nisi faʻasologa ma le umi. "E tatau ona e faʻatau ia mea, ua ou malamalama lelei ai," o le taimi lea na ou filifili ai.

A faʻatau ni nentetchKitctics, e mafai ona e alu i se tasi o tolu auala:

  • Ave sina tupe ma fai atu i le tagata faʻatau e piki mai le pusa manaʻomia i luga;
  • Filifili se faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma au mea fiafia i ai;
  • Fautua mai le faia o se filifiliga o le taugata tau foliga o lau totonu.

Ala Muamua: Faamatala i tau

O le laufanua o tagata o loʻo tuʻuina atu i totonu o le matou maketi, lautele ma le maitū mai Amerika ia Sinapore. E le gata i lea, o tuʻufaʻatasiga o tagata gaosi e mafai ona matua matagofie mai i se faʻataʻitaʻiga itu o manatu, mo se faʻataʻitaʻiga, Spain-Hong Kong (pei o oe?).

O le pau lea o le tepa muamua i le au totini ma atigi tutusa. O le mea moni, o fale gaosi uma e i ai lona lava manatu o le tatau ona i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tulaga o le Scandponia e mafai ona faia e pei ona taua i lalo: "Faʻatonuga faʻatasi". E le o se avanoa o le kamupani IDO (Filland) na faia muamua i ana oloa "tamaoaiga" faamau ma lua plum ala. O tagata Amerika faʻatasi ma tagata Siamani ma Austrians o loʻo iai le vaivai i le tele o faleuila (a le itiiti ifo 20cm ua sili atu nai lo le Lusia). Italia e mafai ona iloga i le faleoloa o le faleoloa - i luga o le lanu ma le auro auro ma stucco (ae ui i lea, tatou te le o i taimi uma e sili atu ma fou ata). Avot toleit ipu o le gaosiga Iapani gaosiga - o le tele e mafai ai e le lotoa auiliiliga, fuaina le toto ma aofia ai musika e mago "e le mafai ona vaaia. Siosiomaga, o le manaoga mo "le toesea" talu ai nei ua faaitiitia tele. Tagata faʻatau e manaʻomia le lanu paʻepaʻe paʻepaʻe. Faʻateleina le fiafia i le maualuga o le tulaga lelei ma le faʻaaogaina o le averesi, o le aofaʻi o le averesi o tagata faʻatau ua sauni e totogi le itiiti ifo ile $ 200. Peitaʻi, pe tusa o le 60% o le faleuila na faʻatau atu nei i totonu o le atunuʻu. O le mafuaʻaga mataʻutia mo lenei sili atu nai lo se tau talafeagai.

Mo le tau o saniteracs e mafai ona vaevaeina i vaega nei:

Taugofie - mai le 1.5 i le 2.5 afe. olo. (Discy). O iinei, o le aiga uma ma le agafesootai lava ia, ma fetauiga (mo faleuila o loʻo lelei, tele lava, vaʻai i lalo). O le tau o le Cata Category e tatau ona aofia ai oloa o le libnensky laau (debit "," style "," stress " VAEGA ("Santata", "Wave")), Samara "Stroyfrara" ("Samara"). E mafai ona latou ofoina atu uma mea eseese ma seti (faasologa) mai le tele o aitema.

"O le vasega o le tamaoaiga" - Mai le 2.5 i le 5 afe o rubles. O lenei tau o le tau e mafai ona vaʻaia e Santk i totonu o le atunuʻu o loʻo iai le Spornarm (Breez Rariel, Sanator, o le oscoocs "," Astex O le Czech Kamupani JIKA (Lira, Dino, OlyMa, Feressa Raries), Polani Seles (Kantler Caring of Typain Regive

"Vasega ogatotonu" - Mai le 5 i le 10 afe rotabs. o lenei, ia muamua uma, Gustavsberg Swedish schingmanship (matusisifo Europa, Scandi, Epie, Classik) ma IFO (IFO City, IFO Unix), faapea foi ma nisi Faasologa o IDO Finnish (Trevi, Aniara, Aria, Mozaik) ma Polish Cersanit. Ole tau iinei e matua fuafuaina lava e le mamanu ma le taimi tatala o le faʻataʻitaʻiga.

Vasega Luxe - Mai le 10 i le 25 afe rubles. E masani lava o se lapoʻa tele, faʻamoemoe mo faletaele tele ma, o le mea lea, mo tagata i le tamaoaiga. Na faaauupa solo a le malo o le malo o Twyford Twyford, Astra (Corleyry NordIc, alualu i luma), Hallan, o le faasologa o le olaga, Hange) Gala, Tyzio, Uluai, Isabella).

Mama Tele vasega Luxe. Cata Category e sili atu taugata nai lo le 25 afe rotabs. E aofia ai oloa e pei o le matatau, tuufaatasi ma le malo (aso tautupu), Twyford, Addy Cantail-, e mafai ona faatauina i faleoloa faapitoa. O le acrome o togo, o le taʻele ma le faʻapitoa mamanu, o le a ofoina atu na o le faleoloa fale gaosi (o le a avea o se eseʻese talanoaga). I luga o ia oloa, o se fale gaosi oloa e maua ai se faamaoniga e ootia i le 5 tausaga.

Mai le mea e faia ai oloa

O mea e fai ai mea e fai ai oloa (faleuila, ata tifaga, usuina, unails) e faia o le loto faaletagata ma le puao. O le mea lea, le upu "Sanfayank", o le mausali na tuuina atu ia i latou, e le moni, e sili saʻo ona fai mai - sikolasipi.

O le prentant proplalain ei ai le mautu ma lamolemole luga o le lanfayans. E tele foʻi le leaga, ei ai se vai laʻititi o le vai e faʻaaoga lelei ma, e tusa ai, e faʻaititia le palapala ma manogi. O tagata atamamai e finau ai e sili atu le sanfar mo le tele o mea na tutupu nai lo Sanoway, e ui lava mo le tagata faʻatau e le mafai ona malamalama i le 'eleʻele oloa mai soʻo se oloa. E le gata i lea, sartaninans sanwayans ma Porcelain e tutusa lelei, aemaise lava ona o loʻo ufiufi uma i Glazes poʻo ni naimea, paepae (tele o tagata gaosi vaega o le 10etkev). O se mea na tupu, sa le iloaā le au faʻatau mai Sarota mai Sanfirfora i faailoga i fafo: Ua latalata foi ni faʻailoga i fafo atu. MONI, o le oloa lisi o loʻo tusia manino e i ai se mea, ma e le tatau ona galo le tagata faʻatau le fesili i le tagata faʻatau e vaʻai iina.

Ala Lua: E ala i le tele o fausaga

Muamua, tatou taumafai e le sili atu le masani ai i totonu o potu 'ai faleuila.

E ala i le faʻafesoʻotaʻiga i se vaega. O faleuila uma e alavai, pe, e pei o le pipili, tatala. O le tatalaina o le faʻasao (uue), faʻapea foi ma le siʻilafu poʻo le ofi (oona). O faleuila ma tuʻutuʻuga faʻamatuʻu o loʻo tuʻuina atu i mataupu o loʻo aveʻesea ai le seso mai le fola. O lenei filifiliga o loʻo tufatufaina atu i le "Stalinist" fale poʻo fale o le atunuʻu. O le sifi ma le faʻamaloloina o le faʻaaogaina o le sili atu. I ai a latou ipu faleuila, lea ua taua, sili atu telefoni. E fesoʻotaʻi faʻapitoa fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i luga o le nofoaga i luga o se tulaga. O le mea lea, o le alu e faʻatau, muamua fesili pe faʻafefea ona iai le pu i totonu o lou faletaele.

E tusa ai ma le metotia o le galuega O le alavai o le tane fusi o loʻo aofia ai i totonu o le faleuila e mafai ona vaevaeina i le sili atu (e manaʻomia e toso le toʻotoʻo i luga). O loʻo faʻamalosia le faʻamalosi o loʻo avea nei ma masani ma na o le tuai o le tuai o Lusia faʻataʻitaʻiga. Faleuila i totonu o le autosu ma tane "Press" gaioiga, i le liliu, vaevaeina i ni vaega se lua I luga o le voluma o le aluga o le vai - alavai i totonu e mafai ona tasi-faiga ma duplex. Nofofua tasi-fetaomi o le tele o le vai atoa o le vai mai le tane i le taimi e tasi, mo le tasi faamau / ki. O le lua-faiga faʻatagaina oe e lafo uma le atoa o le ala ma le afa (faʻafetai i le faleuila e mafai ai ona e sefe le vai). O le faia o lenei mea, o le lua-auala faʻalelei o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le tane, ma le faamau e aofia ai lona taʻavale / ki e vaevaeina le afa o le au tutoʻatasi. pei o le nordic du gustavsberg).

E tusa ai ma le metotia o le faatumuina O le au togi e fesuisuiai ai foi. O le sili ona masani i le faʻatumuina o le vai i le itu o vai ma vai o vai o loʻo faʻatagaina pea i le taugofie faleuila. Vaega o le faʻaulufale mai i fafo o faleuila e faʻatumu foi i autafa, ae, o se tulafono, o latou fetaui lelei e faʻafilemuina e se vaega i lalo o le tane. E le o ni faʻamatalaga saʻo i le faiga e fafaga ai le vai mai le pito i lalo - o le leo o le vai i totonu o nei totini e le faʻalogo i ai. Seʻia oʻo i le taimi nei, o se faiga na maeʻa, e tele lava tane (toetoe o tagata uma iso faʻataʻitaʻiga, afai o le nordac ma le scandia e maua i le pustavsbg

E tusa ai ma mea lelei Le iunite tau "ese" (le filifiliga masani mo i tatou, pe a le tane ma le faleuila lava o loo gaosia ma faapipii ma ua faapipiiina) ma le mea ua taʻua o monoblocks lea o se integer nofofua i le tane ma le faleuila. Mo se faʻataʻitaʻiga, Iakopo faatoʻaga, Farani (Farani (Fina, 347, rubrst, tau le-, tau. I le faʻaopopoina o le Sterr faʻapipiʻi (pe a uma, o mea uma ua uma ona potopoto), o le monoblocks maua se isi aoga mai le fola i le o le "vateatea". I se tulaga lautele, pe a fai o le faitotoʻa faitotoʻa o le tagata taʻimua e le faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se "vavaeʻese" faleuila, mafaufau i le faʻatauga o le monoblock. O le leai o se mea taua o le monoblocks e sili atu taugata nai lo latou "vavaeeseina" uso.

Pupuni (Tuai. Lapfur, Fagfur, mai le Peresia. Fergfour) - Oloa lelei clamiracs, le mafaigofie, e le mafai ona paʻepaʻe, e aunoa ma le manifinifi. Porcelain ei ai le maualuga o le malosi o le malosi, o le vailaʻau ma vailaʻau feololo, masini eletise. E masani lava ona mauaina e se vevela maualuga o le faʻamamaina o se mea lelei o le palu o kaolini, palasitika palasitika, quartz ma laufanua o polevoshpan-. Mo le gaosiga o vaʻaiga faʻaaogaina le mafiafia o le propcelain, o le tagata sili lea ona faʻamalosia flurer ma Ringial Alumni. Ina ia mauaina le sili ona manaʻomia ma le faʻatauvaʻa, e manaʻomia ai le faʻauiga vevela o le 1450s.

Malamalamaaga (FRO. Oʻa, mai le igoa o le ITAL. O le taulaga o Faenz, o le tasi o nofoaga autu o Cerarac Provices) - Detese Paʻepaʻe) Mo le gaosiga o le loto i ai, o ia lava mea e tutusa fua na faʻaaogaina ia mo le gaosiga o le peputi, ua naʻo le faʻatonuga a le au vaʻai ma ua suia tekeli tekonolosi. Finans Eseese mai le Porcelain ma le tele o vaisu ma le suavai o le vai (e oʻo i le 9-12%), o le mea tonu o le mea e faʻaoʻo ai ma le manifinifi. I le gaosia o le tumama o le mativa ma le faʻapitoa i meaʻai, e masani lava ona faʻaaogaina se faʻafitauli o le tuuina mai o le faʻaosofia o le atuatuvaleina i le va o le vaega o feololo ma glashed glazing.

Lusia encyclopecclopect

I lalo o tuutuuga o tilivaina . O le faleuila e mafai ona faʻatauina uma i le "vavaeʻese" ma le faʻavaeina atoa. O le mea muamua o le masani masani vaʻai ia te oe: "O le faleuila e ese, o le tane e ese, o loʻo faʻapipiʻi ai le fetaui." I lea tulaga, o le mea e tatau ona auai i le faʻapipiʻiina o ia lava, poʻo le sailia o lenei faʻapitoa - Valaaulia le "Faʻapipiʻiina" i le lotoifale. MONI, Afai o le tau o tautua o le "faʻapipiʻi" e faʻasaʻoina (tusa o le 600 rubles) ma e totogi i totonu o le tinoi, o le aofaʻi e le mafai ona puipuia. O le iʻuga o le tagata lava ia faʻapotopotoga ma le faʻapotopotoga e loka foi e le fuafuaina.

O le mafuaʻaga lea na fautua ai tagata faigaluega e tuʻuina atu i le fale gaosi masini o loʻo sauni e faʻafesoʻotaʻi (faʻamalosia i le tane o loʻo faʻapipiʻiina ma fetuutuuina o faʻamaoniga talafeagai. O faleuila na tuʻuina atu i ni isi faaluaina, o le muamua o le-taʻua o le sili-taʻua o le monoblock. O le filifiliga lona lua o se alavai o le alavai o loʻo fesoʻotaʻi muamua i le faʻavae (faʻatau atu i se afifi faʻapitoa, faʻatagaina latou e faigofie ona feʻaveaʻi). O le filifiliga o le filifiliga - e vavae ese ai le potu, o le tane e vavaeʻese (taʻitasi i lana afifi), ma o le sikulu i latou lava i le nofoaga o le lumanaʻi. Faʻalenatura, o le faʻapipiʻiina o le "aoina" faleuila e sili atu le faigofie ma saogalemu. O le ala o lenei aʻoaʻoga o loo i ai le tele o le toʻatele o le auvae 'auvae ua tuʻuina atu i lalo o afa. Moni, o le tau o mea potopoto ua sili atu le maualuga. E leai se taua e faafaigaluegaina mo le faʻapipiʻiina, e le afaina, o le mea autu o tuutuuga o loʻo lisiina i le itu tauagavale o le muamua coupon, e manaʻomia le faʻataunuʻuina o latou lava i nei tulaga).

Faatasi ai ma se taugofie parmber, lea sa i ai se tele o auaunaga tautua, o le fesili o le filifilia o se tagata faapitoa o le foia faigofie ma le manino. Faʻataʻitaʻiga, i se pepa tusilaau mo le faleʻaiga o le olaga tuʻutuʻuga o le 5 tausaga, na amata ona faʻaititia le upu moni o le upu

o se le faʻatagaina poʻo le le faʻatagaina le faʻapipiʻi (faʻatagaina e avea ma faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia gaioiga na faia e le nofoaga o auaunaga faʻapitoa i le coupon);

O le i ai o sese na tulaʻi mai i le tulaga o le le-tomai poʻo le faʻatagaina o le faʻaleleia ... gaioiga o isi vaega poʻo le faʻamalosi. "

I se tulaga lautele, ina ua alu le tane tane na te leʻi tatalaina na o ia (naʻo le vaʻai i le mea o loʻo i totonu), aisea manatu, leiloloa Faʻamaoniga. I le fesili, nai lo le mafuaʻaga e ala i learsh upu, na ou faʻalogoina se atoatoa faʻamatalaga: "O le faʻamalositino atoatoa o le vionio mai se tagata gaosi matuia ua fuafuaina e le 5, ma i le 15 tausaga o le vaiaso o gaioiga . O lona uiga o le faʻataʻitaʻi i le taimi, lea e faʻamaonia ai le umi-taimi tuutuuga. Ma e leai se mea e "toe faʻaleleia"! Afai e mafai ona poloka le tafe o vai i totonu o le taʻele tagata faʻapitoa. O le a sau ma sui le faʻamalosia o le tane fou. O le mea lava e tasi e tatau ona faia pe a fai o le boch mafai ona gagau se mea pe a uma le taimi

E mafai foʻi ona faʻaleleia foi le manaʻomia e le pule tusi o le faʻaaogaina o sea masini faʻamamaina vai faʻatumu (lea faʻasino le tikeri o le faʻamamāina, mo le faʻamalosiʻau), o le faleuila lava ia. Aua le faaooina le tulaga faatonuina. E te le mulimulitaʻi i le faʻagaioiga o le faʻamama (o le faʻaiʻuga faʻapitoa o le a iloa ai ni vaega mautu i totonu o le tane) - e leiloa foʻi le mamafa. O le Grothe ma le manaia tele, e iai foi se sili atu le ofoofogia le ulufale atu, o loʻo taʻu mai ai o le "Tweeted Service e mafai ona teʻa o se paʻu malosi e tatau ona e fausia ai se suavai faigata e tatau ona e fausia ai se suavai faigata e tatau ona e fausia ai se paʻu malosi.

O tagata gaosi i totonu o le atunuʻu o naʻau manaʻomia mo gaioiga e le o tuʻuina atu. E moni, o le toʻatele o tagata na sili atu na mafua ai ona manaʻomia le lelei o tagata faʻatau atu le faamalosia o noataga a Rusia, lea e taua, o loʻo faʻamalieina le tele o manaʻoga. O mea e pito sili ona ogaoga i le atunuʻu e faʻatau ma faʻaaoga le faʻaulufale mai le faʻamalosia i a latou oloa.

I le ata o le ipu vai taele . Tele o tatou na o mai e tusa ma ituaiga tala pei o se "splash" o le vai. O se mea tau le tau, o le mea e mafai ai (faʻamalie mo le faʻamalosia o le saolotoga) o loʻo nofo i luga o le faleuila e le malulu ma le mama i taimi uma vai

Ina ia puipuia ai lenei faʻafitauli, i le pesini o le faleuila faia se "fata" - o se kapoti malosi. I le fata e masani ona fausia se malologa-viliina "lepela" mo vai tafe. O isi mea mai le tasi faalavelave ("pa"), o se mamanu na aumaia ma oe le tolu isi. Muamua, i luga o pito o le vai pudole i le loloto o le "alatoto" o se risty rim o masani ona fausia (pe a leai se faamama i le system). O le lona lua, o le manogi o le faʻatinoina o le faleuila o le faleuila i le vaitaimi o le "O le faʻagasologa ua uma ona alu i", ae e leʻi faaleaogaina e vaitafe o le tane mai le tane. Lona tolu, o le tafe o vai e mafai ona fufulu mamao mamao ese mai mea uma, ma e masani lava ona tatau ai ona umi le mageso. I se isi mea, e leiloa i le "atigi" lea o loo taoto, e tele le mamafa o vai, ina ia mafai ai e le tasi ona fai se tautalaga o lenei fausiaina) . Leai se taimi e faaulufale mai ai, ma i totonu o le atunuʻu faʻataʻitaʻiga "malu" e seasea lava. Ae ou te feiloaʻi pea (e oo lava i le vasega tele o luxe), ma faʻafitauli faʻapitoa ma le latou mauaina (pe a tatau) o le a le tulaʻi.

Nei e uiga i le faleuila e aunoa ma se "fata". O le mataituina o nei faʻataʻitaʻiga o mea uma na o mea uma na o i ai i le faleuila e paʻu vave i totonu o le vai. Lea e mafai ai ona e fasiotia ni meaola se lua i le taimi muamua: matua faʻaititia le salalau atu o le manogi ma sefe i le tele o le vai mo le flushing. Tele tagata gaosi, aemaise mai fafo, sapalai a latou oloa i le ua taʻua o le anti-spectrix system. E tau le mafai ona faʻaleagaina oe. I le taimi lava e tasi, o le vai o i le faleuila o loʻo i ai, e pei lava, i le vaapiapi faʻailoga o faasalaga, ma lona tulaga e laʻititi lava (pe a ma le 7cm). Tele tagata gaosi faʻamalosi e le gata o le mataupu lea, ae i le talafatai o le penuʻale, ua fuafuaina ina ia le sau le tagata vai i le tagata.

I le faʻapotopotoga o le faʻafefeteina vaitafe Faleuila e mafai foi ona vaevaeina i ni vaega: ma le "cascade" alavai, fufulu vai o le fufuluina o se pesini malo; Ma le "taele", o le tafe e lafoina faataamilo i le perimeter o le pesini, o se taunuuga o le a o le a o le a o le afu i le faleuila, " faalapotopotoga o loʻo faʻaaogaina nei e le tele o tagata faʻatau).

I le auala o fusi O ipu faleʻaiga o loʻo i fafo atu o loʻo i fafo atu (Classic Tolent i le fola), faʻaofi (faʻapipiʻi i le fola ma le puipui. Okia o Okuitototion o loʻo faʻamatala auiliili i totonu o le isi mataupu o lenei potu. AVOTE e uiga i Pottama (o lena, mo se faʻataʻitaʻiga, o le oloa a le Kamupani Twyford-faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafuaina, o le tau o le 867555555555555555555555555555555555555555555555555555 O le a le aoga o nei faʻataʻitaʻiga, sili aʻe i luga o latou uma la, e pei o latou, e pei o le faʻamau, e mafai ona faʻapipiʻi i se paga ma se tane natia. Faapipiiina o se faiga e sili atu faigofie ma, sili ona taua, taugofie tele nai lo le "faapipiiina", - e le manaʻomia le malosi o le fola (faleuila i luga o le fola). E tumau faigofie e faʻamau ai le palasitika taʻavale tane i totonu o le BLUBING COPEET. O le iʻuga o le nofoaga (Plump) o se faleuila o loʻo nofoia 10-15 cm e itiiti ifo nai lo le masani ai.

Talu ai sa latou talanoa e uiga i le sefeina o avanoa, e aoga le taua o le isi ituaiga o faleuila o le "aga masani". O le tele o le tane e tutusa ma tagata uma, ae o le tane, e sili atu manifinifi ma lautele (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga o le kamupani o le kamupani iso, o le tau.). O le iʻuga, o le mamao mai le puipui i le pito o le faleuila o le 59cm nai lo le masani ai 65 cm. Ioe, o le 6xwith e laititi, ae afai o le faleuila e matua laititi, o lea ...

Ma e uiga i le tasi lomiga o le faleuila, lea e faʻaaoga ai le tane palasitika. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻataʻitaʻiga o loʻu olaga kamupani avanoa (tau-33t. Rubles. Rubles.) O le Chimac Tank e moni e leai. E leai se mea e sili atu nai lo le "pale pepelo" (sili atu tonu, o le "Fusihbachbbibbibbbibbibbing"), o le ufiufi mo le palasitika tane. Ma le mamanuina, ma mai se tekonolosi o lenei filifiliga e le sili atu le leaga i lo le masani ai.

Nofo. Mo le taimi nei, e mafai ona e faʻatauina se faleuila e aunoa ma se nofoa (rhin, o le taugofie o le tele o faʻataʻitaʻiga) ma maeʻa ai. E aoga le maitauina o le tele o tagata gaosi (irosi ma fafo ma fafo) e tatau ona faʻatuina a latou faleuila o faleuila. Faʻatau atu se faleuila e aunoa ma lenei vaega, e aoga tele i luga o le pepa ma ni ituti ma faleʻaiga ma nofoa e le o iai i le ogatotonu o le falevae. Masalo e sau i luga, ma le nofoa mai se isi ipu faleuila, e moni.

O nofoa na fuafuaina e le itu faaonapo po na mafai ona vaevaeina i ni vasega se lua: faigata pe semi-ragid. O lenei fuafuaga e le fesoʻotaʻi ma faʻamafanafanaga (vaivai) o le tuʻi aʻe o se mataupu maaleale, ae ona o le malosi ma le malosi o le palasitika na faʻaaogaina i le gaosiga o palasitika. O le "faigata" nofoa e faia o sili atu le tumau ma, o lona uiga, o le sili atu le malosi i le mafaufau ma ua faaauupegaina o le maualuga-vasega. Latou te ofuina le susu ma le itiiti ifo, ma latou te tele auaunaga tele. "Semi-Rigs" e faia o le softer palasitika ma maua ai sina faʻamalosi o le fausaga (e mafai ona punou, faʻailo, ma isi). Faigofie ona tuu, ua sili atu lo latou "fata".

I se vaega faʻapitoa, e aoga le faʻaalia o le "Repro" -Tonethazngs ma se tane mamao, lea e mafai ona faʻapipiʻi i mea maualuluga, auro auro. I se aotelega, o le faleʻo lava e tasi e tutusa nei mea mai le tamaititi, ma le "penina" i luga o le filifili o loʻo manaʻomia e toso le vai. E moni, mai "O i latou o" fale matagā na toe nonofo na o le pepa - ua avea ma mea ua tele ona o aso nei, ma o meaʻai ese fafo "ma o meaʻai mai fafo e mafai ona faʻaalia.

Se isi sui "Retro" o se le talafeagai "manatu". E moni, o le uiga o le pulea o le le mautonu, o lenei mataupu o sikolasipi, o loʻo igoa nei i le ami ma vaʻalele (lea e lautele tele ma faʻaaogaina). Orthodox Muslims mai le taimi IMLemortial ia sili atu lona manaia, "o le faleuila Asia", ua taʻua le au fausiaina ". O lenei ua amata ona tele le faʻaeteete o lenei oloa ma sili atu le lelei (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga "DRAP" o le Kamupani Kirov ", o le Modeb o le fola ", o loʻo sapalaiina i lalo o le faʻatonuga). E i ai foʻi se ata paʻepaʻe paʻepaʻe, ma le nickel-lofu e le o le valevale-alavai, e tatalaina le vai o le plum pe a o feagai ma le pesega talafeagai. O le lelei o sea o se faiga o le "Oa i le Shost Nettings" nofoaga (e leai se tane, o le faleuila o loʻo nana i le fogafale o le vai.

E ala i le auala, tagata gaosi finau o le faleuila o lenei mamanu e matua taua tele mo i latou o loo i ai i le fale o le maile, o le a le manaʻo e aʻe i le maualuga o le taʻele. O le mea moni, e leai se tasi e mautinoa o le a e fiafia tele i ai e pei o lenei "pu i le fola" ma o le a ia amata faaaogaina i le fiafia. Ae o le manatu, o loʻo e vaʻai, o le faaosoosoina, o le a le tele o le taimi e te mafai ai ona taofia "savali"! Peitai, savali aoga aoga ma manu, ma tagata.

Faifeau . O lenei santechborrotor o se mea e le totogia mo Lusia tagata faatau. Aisea? O meaʻai, ma le taʻele i totonu o o matou fale mautotogi faʻatasi ma oe, ae maise ai latou na fausia i se "vaitaimi faʻaitiitia", ia laʻititi laiti. Ibide na na o se taimi na o ai. Ae o faletaele i fale fou ua fiafia i a latou scorging (apamemea fale gaosi ma lua potu) - tuu le mea e te manaʻo ai, e tele le nofoaga. E mafai ona avanoa nei le Borranil Biduets i soʻo se faleoloa fefaʻatauaʻi piping. Ma e fiafia i ai.

Faatau le Bidet e sili atu le atoatoa i le faleuila. Afai e le mafai ona fai lenei mea i nisi mea i nisi mafuaʻaga, e le mafai, e manaʻomia le tumau mausali poʻo le faʻasologa e faʻapipiʻi ai le 'auʻaunaga. A e sau i soʻo se faleoloa lapoa mo le Kitipet and telefoni o nei faʻamaumauga, tagata faʻatau tagata faʻatau, o le a faigofie ona uma ona filifilia se isi "uo masani" i lalo o le tagata.

E le pei o le faleuila, e masani ona faatau atu le faifeau e aunoa ma se tapuni ma e aunoa ma se nofoa. O le faavaa iinei e le amoina se avega aoga, o le avea ma se mea mama ma le mama, o lea ua i ai i ni faʻataʻitaʻiga maua. E masani ona tuʻuina atu le nofoa i luga o le nofoa, ma e oʻo lava ina le mafai ona le malamalama lelei - e matua manifinifi ma faʻaalu i luga o le patele. Peitai, Aua le manaomia se nofoa b nofo. Afai e faʻasolosolo pea le vai malulu i totonu o le faleuila, ona mafanafana lea, ma o le mea lea na i ai i luga o le faletaʻalo, a itiiti. O le maualuga o le vevela o le a faʻalagolago i le vevela o le vai ulufale.

Mo nei masini, faʻapuna faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, faʻapitoa, ma se faʻataʻamilomilo ua faʻauigaina, faʻaaogaina ma se vae lalo o le alatoto. O se siphon faʻapitoa e le aofia ai ma faʻatau eseese. O le tatalaina o le leve o le pito i lalo o le alatoto e masani ona iai i tua o le fefiloi: O le siitaga o le alatoto na tapunia, tuutuu i lalo, tuusaunoa, tatala. O tauofoga uma o loʻo faʻaogaina i luga o le puipuiga puipuia (o le vai vai mai i le tulaga o loʻo tuʻuina atu i le faʻasologa o cirdacs), ua mamanuina e puipuia ai mai le tele o lologa. Mo "ruurmets", o le alavai e mafai ona teuteuina i le faʻatonutonuina o le faʻapipiʻi, conrome poʻo le "auro" (mo se faʻataʻitaʻiga, i le dultail a le Kamupani Italia a le Italia.). O le itu o pu uma i totonu o le bidet (i lalo o le paluluga, i lalo o le sili atu ma le pultiin ma le punou (lea faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ai soʻo se mea e fetaui lelei ai ma le faʻatauga o le faʻatauga.

E ofoina atu e le au fai mea laiti i le tele o fesuiaiga: Faʻagaioiga mai le 220V Network ma le Sourdyry ma Souter Seater (o le tau o le RABAD O se papupuni palu, ae aunoa ma se lauulu mamago (mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga o le 120 o le tutusa geosoplast ma se nofoa o le vaivai palasitika, o le tau o le 5700 rubles). E moni, e tasi lava le mea i se tapuni faapena. O le tulivae e tatau ona filifili le faleuila o le foliga tutusa, a leai poʻo le a le nofoa o le a tautau ma o le a le lamatia o le a le maua. O le mea lea, o le faavaa-bidet e sili atu le faʻatauina ma le faleuila. O le au tomai a le "Wover Woll" na ave mai ia fautuaga: "Afai e le aoga le faʻatauina o se seti, alu pe a maeʻa le tapuni o le falevae o loʻo iai nei ma le faleoloa. Lau pele e sili ona e fiafia i ai O lenei metotia o le a laveaiina oe mai isi clierins. "

Magoto . E mafai ona latou vavaeʻese uma (le sili ona masani ia matou magoto) ma le perstretal - o loʻo taʻua ai o le "tuli" (o se tasi o auala o le faletaele). O atigi la apamemea e faʻamalosia e avea o le muamua faʻataʻitaʻiga ma se tau savali o ai na matua tutusa lava i foliga o le tuli. O le faʻailoaina o faiga e sili atu loʻu mausali "ua pipii" o le taimi nei "tuli" o loʻo taʻua i ai ni atigi ma se vae. O taimi e fesoʻotaʻi ai o le atigi ma perstyman e maua ai toetoe lava o uma gaosiga o steanders.

O se tulaga ogatotonu i le va o ato masani ma "tuli" o le '' '' aina o atigi ma le semi-galuega. Filifilia o se mea manaia, e tatau ona ofi i totonu o le, e le pei o le "tuli", e mafai ona fesoʻotaʻi i le fola, e masani ona aveʻesea le fola. Ua tapunia le siphon e le afa afa le afa-paie).

O le magoto o loʻo avanoa i ni isi itu: ma se pu mo le faʻapipiʻiina o le fefiloi ma le tutuli. Mo taʻaloga masani, o le mea o loʻo iai le paipa paipa mo le faʻapipiʻiina o le tasi fefiloi mo le taʻele ma le mago, o le filifiliga e mafai ona faʻapipiʻi le pulou.

Uma le magoto uma o loʻo faʻapipiʻi i le puipui i auala e lua: faʻaaoga uʻamea puipui (faaopopoina ma le fao ma faleʻoloa) pe leai se puipui. Polokalame o loʻo faʻatau atu, o se tulafono, faʻatumu ma pepa faʻapipiʻi.

O le a se mea e tatau ona ou manatua i le alu i le faleoloa? E ese le uati nai lo le lautele ma le loloto, ma e le oi ai tulaga toniga. Mo se faʻataʻitaʻiga, "tuli" mai GustavsberG e iai lona lautele o le 56 ma le 64cm, ido mafai ona 50 ma 65cm. Ae e leʻo le mataupu o le leai o se tulaga tutusa, ituaiga ma lapoʻa na fai e le maketi o onapo nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e mauaina le faʻateleina o le 24 i le 120 ma e oʻo lava i 250 (!) Vaai. I le mea e tupu, o le mataupu o le SOKS o loʻo tuʻufaʻatasia ma se laulau (faʻataʻitaʻiga, o oloa a le iso-faʻataʻitaʻiga o Moleo, Kille, o le tau, ma le marmain, Maora faataitaiga, lautele - 105-120 cm, tau - 8-12 afe o rubles.). O le mafuaʻaga lea e manaʻomia ai le iloaina atoatoa le tele o le nofoaga o le faʻatuina, a leai e iai se lamatiaga o le a faʻaaogaina e le mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le avanoa.

Toeitiiti lava o mea uma na faaulufale mai, ma o le tele o pito i luma o le atunuʻu e sili atu le puipuia (overflowing system): vai i le pito i luga o le pefu o loʻo tafe ifo i lalo o le prophon i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele o le alatoto o totonu o le laina i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele o le alatoto i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele o le alatoto i totonu o le vaniti i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele i lalo o le lautele o le alatoto o totonu o le sami Manatua o le tulaga masani o siphons mo ia atigi fagu e le talafeagai (e leai se auala e faʻaluaina ai vai mai le overflow system), o lea e sili atu ai le faʻaupuga.

E manaʻomia tele le puipuia mai le soona faʻaalu? O le tali i le fesili lea e tatau ona amata i le mea moni o lenei faiga e fausia mo Europa i Sisifo, e ofi ai tagata uma o le vai ma le play O le System "O le faʻatupulaia-alavai" ua na ona fuafuaina ina ia mautinoa e le tafe le vai i totonu o le fola ma se pu pupuni, ma tuʻi le pu. E maleia ma ma le loto i ai, e pei o Europa, tatou te le talepeina le vai. Ioe, ma e le ofi lo tatou tagata e fufulu i totonu o le atigi atigi atigi atigi susuina, ua ia faʻaaogaina i lalo o se pepa o le vai, o le faʻafouina pea. O lea, mai le itu o le faʻagasologa o le fufuluina o le tagata faʻatau Rusia, o loʻo i ai o le faiga o puipuiga mai le mamafa o le le taua. E ui i lea, e toʻatele le E toʻatele e manaʻomia lenei puipuiga o le a auai. Pei o le a! Tuu le totini i le magoto, faalavelaveina mo se minute, i totonu o oe, pamu i luga o le fola!

Tuʻufaʻatasia fuafuaga (faleuila le bidit) . O nei faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, Coatnet / Clatnet De Luftun mai Lafun ma Water Opelet2000 mai Geberit, o le Worting (HIDITS) e faʻamamaina ai le tele o galuega.). O le nofoa o loʻo i ai le faitotoʻa (ina ia aua le taia e uiga i le faʻatonutonuina) ma le vevela. I se tulaga lautele, ina ua maeʻa le faʻaogaina o sea mea tau masini, e naʻo le tuu o le tagata faʻatau i le faʻamoemoe o le vaega o o latou lava ofu. Faʻafesoʻotaʻi se faigofie-i le-faʻataunuʻuina o mataupu e manaʻomia e fesootai i le paipa o le malulu vai sapalai ma le 220v network. Le isi, o le iunite e faia mea uma lava: I le mamanu o loʻo i ai le tafe o le vai vevela mo se vai ma se vevela mo le ea. Moni, o le tau o le masini e maualuga tele. Mo i latou e le o le aofaiga e le o le taga, ae o le falelotu e tuʻufaʻatasia ma le faleuila, ia i ai i le fale oh, pei ona e manaʻo ai, o oloa gaosi oloa e ofoina atu se "fale gaosi oloa mai fafo.

Ala Tolu: Filifiliga e faia e tagata mamanuina

Tele au faʻatau eo mai i le Salon, Faʻatau atu o le Tele o Luka ma se tagata e avea ma sui o le toe faʻaleleia o le fale mautotogi (ile fale). Mafai ona faʻafesoʻotaʻi filifiliga ma faʻatau atu tagata faufautua i latou e lua. Muamua: O le faʻaiuga i luga o loʻo faʻapitoa (mausali ma faʻataʻitaʻiga) o le a i ai i le fale mautotogi, e leʻi taliaina, ae e leʻi taliaina, ae o faʻamaumauga i totonu o loʻo faʻamatalaina. Na i ai foi tagata faufautua, faʻatau atu o filifiliga filifili atonu o loʻo tuʻuina atu i lalo ole itu taualoa, ma filifili ai le tagata o tausia. Afai o le muamua faaiuga i luga o se kamupani faʻapitoa ma le fomaʻi ua uma ona taliaina, e tau atu i le tagata faʻatau ma ia ina ua ia tilotilo i ai), mea moni na faʻamaonia (pe teena) o lenei faʻaiuga.

Maxi o le sikolasisega sikolasipi o le vasega o se vaega faʻapitoa o le matou maketi. Tau iinei e amata i le $ 500, ma le pito i luga e iloa ai le lautele faigata - e i ai ni faʻataʻitaʻiga ma le $ 5,000, ma sili atu ona taugata.

O le a le mea o iai i lenei plumber malosi? O le ai ai le faʻatusatusaga faʻatasi ai ma sui o le vasega e sui. E te manaʻo e fai lea taʻavale - faʻatau, afai, o le mea moni o le a faʻatagaina. Tusa lava poʻo le a le faleuila ma le isi vasega o le vasega sili o le vasega o luxe totogi mo a latou fuafuaga ma le masani ai. E mo le igoa o le kamupani ma le igoa o le tagata mamanuina. O mea uma lava o le ata muamua. Ma, o le mea moni lena, mo le gaosia o ia oloa, o le maualuga pito sili ona maualuga e faʻaaoga (poʻo se vai, poʻo se manogi o faʻaaogaina, o latou foliga e sili atu, mafiafia ma ergonomic. E sili atu le manaia i le fomu, o le tele o tekinolosi faigata tulaʻi mai i le gaosiga o le tagata gaosi. I se faʻaopopoga, o le tele o oloa o le Sili o Lusi o loʻo iai se lololo o le palapala. O le a lea? O le vai e lemei o le palapala - reflent luga ua faaitiitia tele. Ma, o le tele o vai e taua, e le susu tele le vai palapala, ae taamilomilo solo i polo. O le mea lea, o le palapala, tusa lava pe foliga mai na aliali mai, e faigofie atu ia le fufuluina ma ia lolotu (e mafai ona palapala)

Ceramics ma le palapala-retent nened tatala i totonu o malo Siamani Villeroyboch (ma C-Plus Skiniker), Chrarag (Keuravit Glisre) VilleroyBuch e naʻo le pau lea o le tagata gaosi gaosi, gaosia sanwayan lanu paʻepaʻe paʻepaʻe (e sili atu le paʻepaʻe nai lo le paepae, Faʻavae i luga o le Star White lanu, lua sili atu lanu fou - "Silver Express" ma le "Gold Product" na faia.

O leisi fale o luko o luxe vine e mafaufau i le ausilali elemene. O le mea moni lea o le tele o causters / lagolago i lalo o le magoto. O vaega faapea e le o faʻatatau sao i meaafale poʻo totonu, e pei ona pei ai, e pei ona foliga mai ia te aʻu, o se vaega taua o le magoto ifo o le mago o ia. O le a lau tu, mo se faʻataʻitaʻiga, "o oloa e lua-vae-lima (lua pito i luma o le fola, aua o le oloa e faʻapipiʻi ai i le puipui) mai le puipui) mai le pa Afai o le pusa o loʻo ia aumaia se laupapa "tutu", e mautinoa o le a ofoina atu se faleuila ma Bidits ma faʻamau (Uunatoa) mai le fale e tasi e tuʻu ese i le laʻasaga e tasi ina ua tuʻu i le laau e tasi ina ia ese le laʻasaga

Ma tasi le tele o le tele o le va o le vasega o lenei vasega. Taitasi vasega o loʻo manaʻomia ai le tulaga, o lona uiga faʻalauiloaina lea o mea fefiloi ma mea e mafai ona faia. O le ata o lenei tusi ua mafaufau ma le faaeteete lelei. E matua mafaufau lava i lena mea, mo se faataʻitaʻiga, o le tino o tu sogaleiga ma foliga o mea fai mea o le a saʻilia ma foliga o le plemmman e uiga ia Villeroyboch). O tagata gaosi o le vasega e pei o le vasega e toe iloiloga ai mea talafeagai e toe vaevae ai a latou oloa i le aʻoga, o le vasega ogatotonu ma le vasega. Ou te faamoemoe o se faasologa o meafaigaluega e tutusa ma na mea uma ma ma le tino o loʻo feagai ma le tau (faʻataʻitaʻiga, o le kamupani Vileroyboch, o le tamaoaiga o le tamaoaiga o le tau i le $ 1800). A o le faatusatusaina o lenei tagata vaivai, mo se faataʻitaʻiga, ma le vasega tauofoga, ma le tatau, le saʻo, le aoga.

O le umi-mulimuli le faʻatulagaina i oloa a le sili o lugā o le tele o lupe o le vasega (faʻapea foi ma oloa e manatu i luga o le aoga o le kamupani) tuʻuina atu i mataupu o le kamupani faʻamaonia (mo se faʻataʻitaʻiga, 5 tausaga). Afai e leai se faʻataʻitaʻiga, o le vaitaimi faʻaavanoa lea e foaʻi mai e le tagata faʻatau, o le tulafono, e le sili atu i le 1 tausaga (Aloo).

I le mea e fai ai ni mea taua o le tele o luxe, seʻi vagana ua uma ona lisiina, o tagata o loʻo mulimulitaʻi na tuʻuina atu: o laʻau o lenei kamupani na salalau i totonu o Europa, ma mea e mafai ai ma mea atofaina ma ni meafale meaafale).

Sanmilician mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa

O lenei oloa faʻapitoa, o le manaʻoga o loʻo faʻatapulaʻaina, o loʻo fuafuaina mo tagata matutua, le atoatoa tagata ma tagata ma ogaoga faʻamaʻi o le Master o le Muscuculoslet. O le eamigiina ma le maualalo ole manaʻoga o le aofaʻiga o le gaosiga o ia faʻauo e laʻititi ma e maualuga tele le tau. Ae, e ui i lea, e ui i lea, o tagata taʻutaʻua uma a tagata uma o le pepe mea malie e le lava totogi i lenei vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani IDso faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga o oloa e aofia ai ni atigi ma faleuila ipu.

Magoto. Muamua o mea uma, ua leva ona magoto ma se Shielu na faʻaleleia i tua, faʻamoemoe, i le tele lava o taimi, e nonofo ai le masini fufulu ma le utaina.). A faʻapea e le faʻapipiʻi masini fufulu i lalo o le magoto, e mafai ai ona ou aveina latalata i le nofoa faʻataʻavalevale. O le kikiki o lenei ituaiga e aofia ai le EROGnomic Harmabanin, o lona pito i luma o loʻo sologa lelei i totonu, o lona uiga e faigofie ona suia ai le penefiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga12821 Faʻatagaina oe e suia le tulimanu o le faʻaaloalo, ma le faʻataʻitaʻiga14418 - ona o le atigi i le maualuga (faʻapipiʻi i luga o le puipui faʻapitoa).

Faleuila i lalo o le faleuila. Mo tagata e le atoatoa le malosi ma le autasi, e lua faʻataʻitaʻiga o faleuila i lalo o le auvae o loʻo fuafua e faʻataʻitaʻi: faʻataʻitaʻiga39927-aoina o le lotoa o le 3969 E faia i Agedizzzed Alumini ma Trestand le uta e oʻo i le 300kg.

Faʻataʻitaʻiga sanimals mo tagata e le manaʻomia e isi tagata gaosi - VITRA, Gustavsberg, Ceanit, ma le Corbs "o le" vai lili " e tusa ma le $ 165).

P.S. E tatau ona faʻasaʻoina o le faʻamatalaga lenei, ae leʻo le kamupani atoa o loʻo lisiina, o oloa o loʻo faʻaalia i le taimi nei o loʻo avea ma faʻaupuga i le maketi o Lusia. O le faʻavasegaina na tuʻuina mai i le tusitusiga e matua faʻatapulaʻaina. O le tusitala e mautinoa na ia faapea o sui o nisi kamupani na sopoia i le toamatua o le vasega o le a tetee, talu ai nisi o a latou faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua i fale faʻapitoa. Ma, masalo, o le a sao. Ae ina ia mafai ai, ou te faamoemoe mai le agaga o le mea o loʻo i luga o le a fesoasoani le tele o outou e malamalama i le sami o oloa ua tupu e ofoina mai se maketi i aso nei. Manuia le faatauga!

O le Faatonu o le Faʻafetai o le 'Lalolagi o le "World of Water", "O Le Tagata Tupu Tonu o Hottabych", "Galuefave" mo se Fesoasoani i Sauniga Faʻatonu "mo se fesoasoani i le sauniaina o Mea.

Faitau atili