Vaa o le matafaga

Anonim

O le vaega autu e sili ona teuteu, o le faʻavae faʻavae - o le ono o le tamaloa-faia foliga masani, o le mafuaʻaga autu o se laʻau ua tupu i ona po nei.

Vaa o le matafaga 14333_1

Vaa o le matafaga
Ata M.Stepav.

Mea filogia faamalama laina laina ma sili atu nai lo le le tumau meafale. O sina ata laititi, ae, a, o le lagona ua sauni. E mafai foi ona suia foi le tulaga

Vaa o le matafaga
Ata e D.Minkina.

OModerne iinei e tautala na o le pa pipi. Ae o loo faamamafa atu o le natura o laau i fafo atu o le faamalama

Vaa o le matafaga
Ata e le k.dubovets.

Fualaau faisua fasi tioata moffifs ioe, bizarre lamepa lafo tatou i le vaitau o le taulaga o nouveau. O le tutusa faʻatasi e le i ai ni faʻailoga manino foliga

Vaa o le matafaga
Fasi o le o le pa ma faitotoʻa ma le punou vae. Prague. Lelei galuega o le malamalama, tioata ma pogisa uamea
Vaa o le matafaga
Ata M.Stepav.

Na faigofie ma faigofie ma le ea i mea tau meaafale ma le ea. Laina palasitika, o le faʻamamafa o le faʻamamafa i luga o le laʻau o lotfes ma e leʻi fuafuaina o luma o vae o nofoa

Vaa o le matafaga
Fotobank / e.w.a. O se tagata masani o loʻo masani ai - Vention nofoa o le Mikhael Tynet Heat Heat Heat Heart Heart e masani ona taʻua "nei mo le mativa"
Vaa o le matafaga
Ata M.Stepav.

O le nofoa tuai "Manaʻomia" Stylistic Contaction i le faiga o le faia

Vaa o le matafaga
Ata E. Mulchin.

O le mataupu faavae o le tofi. Uiga mo Europa o ona po nei elemene o le demono ma potu o le neorussian style

Vaa o le matafaga
Ata M.Stepav.

Le manaia o le vaifou o le faletaele. Faʻamaloga e taʻu atu ia te ia se alofa tunoa (faʻamolemole mo le pu)

Vaa o le matafaga
Ata V.vadiev.

O se mea e leʻi mafaufauina ma le seasea, o le elemene o le le-Rusia decration o loʻo taʻua o le "Germick" i le ogatotonu o le Taofia

Vaa o le matafaga
Ata T.Gorova.

O le elemene o le decor o le talaʻaga o le falemataʻaga e lauiloa "tuaa" i Rusia, ezeantine ma moorshine tusiata

Vaa o le matafaga
Ata T. Georova
Vaa o le matafaga
Foobank / rex.

Manaia le palasitika laina o le tafe vai ma tafe oneone. Antonio Gadi. Fale mila. Barcelona

Vaa o le matafaga
Fotobank / e.w.a. O le vavaona o loʻo lagonaina i le pito i tua o le moega ma le faʻaiʻuina o le faitotoʻa a le kapeneta. Toetoe a leai se mamafa. Toetoe lava le le mautonu
Vaa o le matafaga
Fotobank / e.w.a. Igilisi Aso Nei. Designer Frank Brangwin. I lenei ata e le mafai ona fuafua le vaifofo lanu. Ae mama le Igilisi
Vaa o le matafaga
Ata T.Gorova.

O le a le arctivatic. Elemene o le faʻasologa masani i le le masani-inter-internetic tuufaatasiga ma bizarre o loʻo avea ma mea teuteu ma "web

Vaa o le matafaga
Ata T.Gorova.

E tatau ona tusia le mea o le a faia e le vaega

Vaa o le matafaga
Fotobank / e.w.a. Creative Stone Fonopo i luga o le mea e mafai ona taofia ai le mafai ona taofia "le talanoaga" i le sitaili o le ar
Vaa o le matafaga
Fotobank / e.w.a.

O le nofoa o le ofisa o se koluse i le va o aso nei ma le DE deco. Malie ma tamalii o le auivi

Pe tusa o le fa tausaga talu ai na ou maua ai se avanoa e asiasi ai i se tasi tagata fia iloa mea.

Ogatotonu o Moscow. Vaega o le tusiata. Tumau le pulega. Tusia le faiga le fuafuaina. Na faamatala mai e le tusiata ia te aʻu se tala e tusa ma le agalelei muamua, na atili ai ona valea le tagata. Faʻamatala o le na te maeʻa galuega taugata e ala i le faʻatulagaina, e le aoga. Le malamalama. E le malamalama foi i le mea moni o le sitaili e filifilia e ia o se "mafanafana Moscow oncow nei", i le natura e le oi ai. O le faaiʻuga o le tala i le UneCDotal. O lea tagata faʻatau, na taunuʻu mai, i le taimi mulimuli ane, i le mea na salamō ai ma ona lima: "E faʻapefea ona ou faʻatautago se peni?" O ia o le tagata faioloa ...

O le aso nei e mafai ona togafitia i auala eseese. E foliga mai o se tasi e foliga mai e sili ona teuteuina ma le vaivai, ma e maua e se tasi i ona laina tetele e fai ai a latou manatu alofa. O mea lilo uma ma le manino o le faletalimalo, o le puʻeina o tamaʻitaʻi talavou ma tagata o loʻo i totonu o le faʻatonuga o le faʻatonu. A uma se aga a le ampir ma le le fiafia, o le sili ona lauiloa mo i latou e fiafia i "faiaoga". Tau lava naʻo aso faʻafiga e tolu e tatau ona vaevaeina: Pumanisi o prorth, ona o le faʻavae masani o le "faʻataʻitaʻiga o le ata.

Faaonapoleina, po o le futuressm (mai le lat. O le le tumau-le-saogalemu), - o le igoa o se tulaga faaonapo nei i Europa Art 1910-1920s. O le naunautaiga sa lagolagoina e faatupuina le "faia o mea na fausia ai le lumanaʻi" fuitisi sa tu ai le tulaga faatupule o le aʻoga ma le faatufugaga, malosi ma le malosi . O le futurism e iai ni mea e fesoʻotaʻi ma le cubism ma faʻaalia. Faʻaaogaina le vale, suiga, paʻu ma faʻamalosia ma le faʻamalosia o poloketi i faʻaonapo nei ia te i latou.

INuriss amata i Italia. O taʻitaʻi ma manatu o le gaioiga o le tusitala o le tusitala Prepippo, o le pulumu ma le vali o le huo bocchoni, o ata o le carlocmoning, Giacomo polo. O le Systuruirdistic Maninesto "O le Archanasms" o loʻo taʻua e uiga i le lua faʻailoga o se tagata fou: O se maea poʻo se tagata e leai se manatu o lona manatu o superhuman .

Na ese le le tumau o Rusia i le itu i sisifo o le Western, ia na o le le manuia ", tetee i le faatufugaga ma aganuu o aso ua mavae. Sa faatusaina e le tele o vaega. Ivarists ("le loto atoa") taʻua ai tagata uma o le St. Petersburg "talavou o le Autalavou" Tatlin, TloNall, Sweall, Exall Sui Auai o le fāʻaliga "Olesey siʻusiʻu", "Taunuuga", "Tramway" Larionov, Goncharova, Malevich, Zdanevich iā al .; tagata o le Giley Vaega Mayakovsky, Burluk.

O le upu o nei (mai le fr. Moderni- onterne- vaiau) e masani ona faʻailoa mai se mea fou, isitmmoda. Molia i lenei "aso nei" i totonu e mafai ona avea ma seti o mea faitino, o loo maua fua i le avanoa e aunoa ma se avanoa.

Mulimuli ane, o le "sili ona taua" faiga po nei-faatufugaga i le Europa ma faatufugaga Amerika o le XIX-e amata o le XXVEK (isi igoa: Arnouvo, Yugden faiga, Sessesian). O le faʻailoga autu o le faʻaleleia o le faʻataʻitaʻiga, o le mafuaʻaga autu, o le faʻavae autu o le faʻavae o le tamaloa-faia o foliga o le natura ma le faʻafeagai. O aso nei Valnachilicate na faailoaina le okeni o le okeni o le magafagafa ma mea teuteu vaega. Maota, faapaologa, fale o tagata lautele o le vaitau o ona po nei o loo fausia e pei o "mai totonu i fafo", o lona uiga, le va totonu fuafuaina e le foliga vaaia. O le facades o sea fale o asymmetrical ma le taimi e tasi tutusa mea faalenatura ma o le taunuuga o le faiga saoloto o sculptor. E tele tele ni tagata tapuai - ma le tafe avanoa, ave otootoga a OAves, taavale faitotoʻa ma faʻamalama, sa faia ai e Belle Bed Conging fafie, lau tioata.

O le gagana faatufugaga o modernity sa tele se embodiment o manatu ma ata o faatusa, faatasi ai ma le lavelave decor laau, pao o laina suāvai fetuutuunai ma togitogi lanu vaalele. O lenei le agaga e faatinoina i le galuega o faatufugaga e teuteu: panels Mose, pisia faamalama tioata, ie e ufiufi ai keramika, faatagata Mainyal, poselane ma vases tioata, ma isi Ata ma faatosina o pepa na pipii foi i le vaega o stylization teuteu i le agaga o ona po nei.

autu e sili ona fiafia stylized Decor- motifs faalenatura: a galu osofaiga, fulu pīkoke, pepe apaau, umi curved fuafuati lauulu, fugalaau (aemaise orchids, irises, tulips). E le matagofie mea tusia mea tusia a mea tusia mea i lalo, e iai mea e gatete, alu, ua musu, e musu e. O uiga ese na tetee atu ai i lea - tele, suamalie, maasiasi, le loto malamalama - na le o le mamalu.

O le ata o aso nei e fesoʻotaʻi e Hogenes, Densis, Bonnar i Farani; Ala i luga-urows; Le-Divoreimiredia; VOAlla, Suinettov, Bena', Bena', Pake, Somovia. O le sitaili o loʻo maua ai le faʻailoga taua ma le mekasini carphics (berderley i Egelani). na faapitoa tufatufaina pepa lautele ma pepa lautele (Toulouse-Lotrek i Farani, felelei i le Czech Republic).

Manatu. Manava

Luga o le lotoā - o le faʻaiuga o le XXVEK. Tumutumu o perofeta ma misiona mai saienisi ma tusiata. Pa'ū ma fiafia-lotonuu o lagona. Ogaoga faitioga ma le fiafia i le alofa i le autu o faitioga. New tekinolosi ma fai i talafatu talafaasolopito. Aoina. Malamalama fiva ma le fiailoa o tamaiti.

Neorussian sitaili. O lona foafoaga o se galuega o le setete na sapalaiina e le Emperoa Nikolai. O le pule a se Pule Sili e le mafai ona matauina le tupuaga i sisifo o se fou afi a le malo, lea na iloa manino ai lea o tupuaga ma le lōia faas ¯ agatala. O lea na oso ai i le le-Lusia faiga-fafaguina le taualuga o le ituaiga o sitaili ma mafaufauga i luga o le fausaga o le tala fatu o le NOVGOOV MASTS.

O le faʻamalosi galuega foliga foliga faigofie ma malamalama: E faʻamatala ai le tele o ituaiga ituaiga ma metotia, auasepi latou te faʻatasia ma faʻapipiʻi faʻatasi. Le fiafia, o siʻotuʻo soo se ituaiga e sau i lalo i le seti o metotia iloa. Ae i le tulaga o se tasi faʻa-aso, e tele mea e aoga nai lo galuega e foʻia lava ae le o se malosi faʻapitoa e pei ona tele ni mea teuteu. E manaʻomia le taia, faʻateʻe, pasia, o loʻo faʻaalu se feʻau o le kapeti o le uncompotili.

O le uluaʻi suʻe o le Neorussisian style e iai i le 1880-1882 tausaga. O le iʻuga o le faʻatusa o Aperamo a Shomassevsky Arttation Lind sa avea ma ekalesia a le Perofeta o Nomakonnaya, na fausia i totonu o le poloketi Vasnenetov. O le tufaina o le malumalu sa tausia e le au tusia, seia oo i lena taimi, e le i faataʻitaʻia i tala faasolitulafono: Vasnots, ma le Rusia. Agaga, e tele na o Rus. " O le malumalu e sili ona mamana sa avea moni lava ma faʻaauauga o le televave atavali. Na o le aoga o le manatuaina o le "toatolu toa" poʻo le "annushka", o loʻo faʻaliliuina ai le inosia, o loʻo faʻaliliuina atu pe a aunoa ma le inosia.

O manatu masani o le aufaitau o le maa a Lusia na faʻaaogaina e VasnetSov i lana poloketi o le fou afi o le Gretyov Gallery.

Finafinau ma le le mautonu i le upusii o le uiga o tusitala o tusitala o le fausiaina o le fale Musimu. O le Paratigy sa tele ai, e tusa ma le tusiata o Selewood ma Popov, faʻamalosia tuʻufaʻatasia ma olo o KMorlin. E moni, e pei o Totʻia ma le malumalu, o le falemataʻaga o loʻo faamamafaina monochrome. O le a avea le maota o Lusia Murasticur

O le fale o le Yaroslavsky Station (tusitala - Sherry) maua ai se matua eseese lagona. Aso malolo lanu ma foliga mo le mata o le tagata matamata. E oʻo lava i le afu a le afu o le lagona o le tino o le a le tumau le le faʻatuatua i le Multiolor Demor, Malikov ma Motaka Prek. O le manatu o le maota poʻo, pe a mafai ona e tuʻuina, "o le temrekones" faanatinati i le ea ma faʻamalosi mataʻitusi i le fou ma fou mea i totonu o le vaega o system ma fou.

O le tusiata o faitioga o le vaitaimi na faʻafiafiaina ma le fiafia i manatu o Rusia, na pa'ū uma o latou ita i le fausaga i le fausiaina, Europa "i aso nei. Faʻauiga o le Igilisi, Sikotilani, o Siamani Nei e mafua ai lagona leaga o le leaga. Atalii o aso nei o aso nei e sili atu ona o aso nei o le ituaiga "autaunul"; "Mea nono"; "O le fale moni lea na amata ona tuliloa aʻu e pei o se miti taufaafefe." Lea-tasi Perl: "E faʻasaʻolotoina, ona vave mai lea o tu ma aga masani ma talitonuga mautotogi o le lalolagi, e maofa ai i le tutusa tutusa ma le tagata ma lona Soifua. " Solia laina. Lava?

O le maota o le tino o le ryoshineskykyky, "aumaia" ma le poto le faʻataʻitaʻiga o Moscowan, sa manatu foi o le mataga ma le loto malamalama. O le tusitala o loʻo faʻamalosi mo le poto, naunautaiga e faʻalelei ai le itu o le sitaili. Ole pule a Mosscow, e moni lava, toeititi lava vaaia uiga o aso nei, e aunoa ma le iloa lona moni autu. (Seʻi oʻu faʻamanatu ia te oe: o ona po nei ua aumaia ai le ola o se faʻavae fou o le fale mamanu - mai totonu i le fale puipui o le xxvek.) Mo le faʻaalia o le sitaili, na sili atu pe a le malamalama foi. , ua faʻaagavaina i se talaʻaga lautele.

O lenei mafai ona maua se faʻamatalaga i le talaʻaga o le tusiata o Rusia. Tofotofoga se malosi malosi o le aganuu a le tagata atamamai, faafiafia ma aʻoaʻo ai poroque ma mafuli, na faaumatia e le gothic ma le faʻamalosi a Rusiasists o loʻo faʻapipiʻiina i latou. Androvskoe Baroque, mo se faataitaiga, tutusa ma fale tusiata laupapa i luga o se autu tuuina atu. Rusia Clonicism ma Rusia AmMir foliga mai faʻapitoa na faia mo le le toʻafilemu o USSENRS, Deleght Campurs ma Lush Places. UNESELAKAL "Rusia Interrobon" Joisini i le va o le "NI-Lusia faiga"

O le taimi nei, e fiafia ai le fiafia o lenei uiga ese agai atu i le prosa-Europa fefaamaga, e aunoa ma se mafuaaga, ua talitonu o lea sili ona faamaoni. O le iʻuga, o le faʻafefeteina o teuteuga ma le faʻatauaina e fiafia ai i le agaga ma le agaga ma le ushitis o le mitamiga o le tagata faʻatau. O le tusiata ataata na maasiasi, o le faʻamaoniaina o ni mea le fiafia. O laupapa tipi o le 'aufatila e soli ese mai lima. Ua fiafia tagata uma.

Ae tatou te liliu atu i le mea e tatau ai ona amata ai. Kevodo Peraimeri punaoa, lea mo sili atu le saʻo o le a tatou valaʻauina le Asetuau. O nisi taimi o le upu "o le a fusia ai" ae o le a fusia faʻatasi ai, ae o le tutusa foʻi.

Art Nouveau. Defrerest Douthic ma Tapunia Canducism

Taimi uma lava - le faaiuga o le xixvek. Faʻafuaseʻi ma le le fiafia o le mafaufau i le psychology maua lona infernation i aʻoaʻoga o freud e uiga i le mafaufau o le psychanalyissis. O le isi tagata saienitisi, Theodore Toup, o se sui o le maʻi "mafaufau o Ayethetiss", na i ai se faʻafitauli o le fatufatu. E tusa ai ma ana aʻoaʻoga, i mea uma e tatau ona e "auai". O le iʻuga o sea musumusuga o le faaleagaga o mea. O le faʻaleagaga, i le taimi lena, e maua ai le anotusi ma o lona uiga, tuʻuina faʻatasi ma se tagata. O le sili ona taua "ma se tagata O le mea e tatau ona musuia ai le mea e tatau ona musuia ai ma le gata i le olaga faaleagaga. Le mea e tuʻuina ai, faʻaleagaga ma pele mo le ausiaina o le fiafia atoatoa e tatau ona avea ma sui o galuega taulima (poʻo totonu).

I se isi faaupuga, o nisi faalavelaveina "fia moe papaʻu" po o le tutusa lava "taeao faanoanoa" mafaia, i lenei manatu faavae, le pogai e le gata laufanua, o tala faatatau po o fatuga lavelave, ae faapea foi fausaga fausaga atoa, galuega faatino o le taulaga lea e foliga mai fafo E autasi fesootai atu teuteuga i totonu. Agai i luga o meafale, ata ata, ipu ma isi mea tau aiga. I le taumafaina o le siʻosiʻomaga, o le tagata e otometi lava ona faʻafilemu ma fiafia. E le afaina, o le a se ituaiga symmetrical equilibrium po o le vevesi, o se faapisapisao o palasitika. O le latalata atu i le masani, okeni faiga, o le sili atu. O le mafaufau o le tagata o loʻo vaeesea ma iloa le mea e le o maua i se luga o le suʻega o suʻesuʻega vaaia. O le loloto ma le manifinifi o le agaga o se tagata, o le faigata ma sili atu ona manoa e tatau ona le siosiomaga o lona nofoaga. Sa latou maaa i faʻailoga ma faʻataʻitaʻiga, ua mamanuina, i ai lava, e fafaga ai le agaga. O le fesoasoani o lagona faaleagaga i lena taimi, o se lautele, faʻaopopoga, bohemin hyronial, ma isi. E sili ona lelei o lenei siosiomaga ua faʻaseʻe mai le polokalame edgaka i le "pa'ū o le fale o utupoto ma:" ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ..., sa ou vaavaai i le vaega tele. Na foliga mai o le mea autu na faia e le apefai i ai iina na matua le mautonu. O le seneturi ua matua suia lava lona lanu. O le fale atoa na ufitia i le teuteuga ma le totogi, tautau mai lalo o le taualuga manifinifi, taufaasese e le upega tafailagi. Ae na iai lava le faʻaleagaina. Na uma nei le maa ua uma i le nofoaga; Ma faaali mai le silafaga a lē ogatasi blatant va proportionality atoatoa pea o vaega ma maa tagata taitoatasi, o le a faaali mai. O le tele e foliga mai ia te au le faamaoni taufaasese o le laau tuai, mo le tele o tausaga ua faaalia mai i nisi crypt tuulafoaiina, lē faalavelave po o se tasi dungement mai fafo. Peitaʻi, i le faʻaopopoina i lenei faʻamaoniga o se potopotoga tele, o le mea lava ia e leai ni faʻailoga o le faʻamalosi. Masalo o le vaʻavaʻai o se tagata matau manatu o le a foliga sili ona faigata tele na ofi i lalo o Zigzag na alu ifo i lalo o le taualuga mai le taualuga o le vaituloto o le vaituloto. "

Ma i le nofoaga lava lea e tasi e uiga i le teuteu i totonu:. "O le potu lea sa ou iloa ai sa matua tele ma maualuga Long, lauitiiti, faamalama faasino sa matua maualuga o le fola aluna uliuli, ao lei mafai ona oo latou manatunatuga Vaivai o. lanu ave faia lo latou ala e ala i ni faila soo Faamalama, aisea sa lava le vaaia o le mea e tele i totonu o le potu; peitai, o le mata taumafai i le aoga e aapa vaega mamao o le filemu po o recesses i se vaulted, ufiufi i se taualuga threaded tautau drapery Pogisa. i luga o le puipui. Tu a le tele o meafale, lelei. tuai, masaesae. leʻi faafouina Siitia tusi faataapeapeina ma meafaigaluega Musika le vaaiga. Japerwept e manavaina le siosiomaga o le faanoanoa. "

O le vagaiina o le natura ma le tagata e ala i le fausaga fausaga o se mea manino. O tagata uma o se faailoga pogisa na amata ai le oti.

I Lana galuega, o le "filosofia o le tulaga" na tusia ai e Etrase i le auala na ia vaaia ai le tagavai i le tino. O le tusitala e talitonu na manumalo, e leai se uiga o le laina, lea e noatia i isi vaega uma o le au faipisinisi, ma o le a aliali mai i le styrene-fausiaina amata. E tautala le Irezko i le foliga mai o ni faʻailoga lelei: "O le le fiafia o fugalaʻau poʻo se ata o soʻo se mea e iloa e le tatau ona faapalepale i totonu o setete o Kerisiano." Vaega. Le tusa ai. Ae pei ona mautinoa.

Neoomics ma Neoroliism, na siʻitia i luga o le faʻamaʻi manu, saʻi ma suia lelei metotia lauiloa: faamalama-faʻaputuga tumu i faʻamalama tioata; Malosi malosi; Tu i tua. Malamalama lelei i lenei itu o lenei itu o aso nei - Antonio Gadii. O lona faʻauigaina o le "Owomate". O le valea ma le atuatuvale feʻaveaʻiga o fugalaʻau ma fugalaʻau i le lavelave o le taulaga o Guell; le mafai ona malamalama "gothic" o le falesa o le saragram; O le "galu-o le" palasitika o le fale o le fale mila - o lenei mea uma e mafai ona taʻua o le "mumū o le" Burmic ". O le mostic mostics, puipui puipui, lipine, a latou uo ma le taugofie masani ma le lagona lautele na lafo mai se leo i le lalolagi o le canterval. O le sili ona lauiloa o le matagofie Farani tala, o le scatal scandinavia ma le anamua Siamani supo.

O le isi itu o le AR o Nora-le-valea. Tutusa faiga o le tala faatusa, tutusa lava itu. A o le faavae o le tusiata o le Fonotaga a le Renaissance, lea, i le taimi lena, i le amataga o le Eleni ma anamua o tamai. Lenei, ua maua e se "se filemu", ao maliu se vaega taua o lona iloa.

O le a sese le faailogaina o le talaʻaga o le sitaili o le sitaili sili ona faʻamalamalamaina o mea taua. Ma le isi, o nei faatonuga na masani lava i le tutusa, faʻamaeʻaina ma atiaʻe le tasi ma le isi. Arnovuvo o se bizarre fefiloi ma le faʻatulagaina o sitaili uma i le maualuga o le afu, ae o foliga mai o lagona tuʻimomoia. Fefiloi tusiata, tusitusiga, musika ma musika ma ata. O le foliga mai e foliga mai o le feteenai mama e tusi ai i lenei Maniea.

Ae o le mea e matagofie tele. Ae le i manava.

Valaau i gaioiga

Ia mataala, alii uma! Aua neʻi galo lena aso o nei aso ma le ala o le nouveau o le a le sili atu nai lo tuʻutuʻuga eseese (vaʻai). Asiasi i le Trittyov Gallery, fiafia tele i le toe faaleleia ma agai atu i faalavelave. Afai e te musuia oe o le a tosoina oe i le Vrubaulevias parvases, faʻailoga i se mea o loʻo punitia uma i le tala. Alu i le The Resoray Museum o Gorky i luga o le Cook ma fiafia i le manatunatu loloto o le flud o le suamalie o le lauiloa shhechech. Asiasi i le falemataaga talafaasolopito, savali agai i ai ia Yakimanka i le fausiaina o le Farani amepasa. Alu i fafo i le Yoroslavl Station ma tilotilo i ai e le o se pasese. O le AMtum toe foʻi mai i le fale, inu lauti ma le tipolo, moeiini ou mata ma taʻu faʻamaoni ia te oe pe a e manaʻo ai.

A leai se isi masalosalo e leai se mea ia te oe, ae, i luga o le mea e sili atu, e le mafai ona faia e mea uma i aso nei, e mafai ona e maua le manuia. O le alofa lea, e le mafai ona faia se mea ma ia.

Muamua o mea uma, e te matua talisapaia au avanoa tautupe. O le le toto lea, "toto maualalo" e le faia. Leai, o le mea moni, tagata gaosi oloa o meafale mai le muamua Sociamau (Roman, Czech Republic), faʻapea foi ma le tele o tagata gaosi oloa, o le tele o potu o le arnou. E sili atu le lelei o taunuʻuga e ausia e Rusia Blacksmiths, faia o togalaʻau meaafale, moli, pa, patosou, eaves. O nisi taimi e mafai ai ona e mauaina ni mea lelei tele i totonu, ia e tutusa ai le mamafa o le uʻamea ma le paʻu o le otootoga. Fautuaga mo ie pupuni ma ie ie ie ie ua lelei.

Ae e taua. Faʻamolemole talia oe lava ia i latou, ona o le a le mafai ona e faia se vaega atoa o loʻo saʻo i totonu. E tulaga ese le matata, pei ona ia unaʻia e tagata le limalua o lē e ona. Afai ua e sauni mo lenei, alu e saili mo ni laupapa tipi. Tau lava o le faaeteete. Aua le talitonu i le Matai i luga o le Upu na te silafia le ala e "faia ai oe i ona po nei." O lona moni, ua te iloa se mea ma, o le mea moni, e faapena foi, ae atonu o le a mou atu. Le mafai i le faaputuga o ata o ata ma ata. Fai se ata poʻo se taumafai e faʻamatala i upu e te manaʻo e maua o se iʻuga. Manaomia se ata mai le matai. Atonu e mafai ona ia malamalama ia te oe ma ou malie e faʻataunuuina le faʻatonuga, o le faʻatagaina ai o lau atotupe i luga o se tau manaia. A faʻapea ua e matua fuafuaina ma fai le aofaʻi, tausia le onosaʻi.

Ma pe a oʻo mai le taimi e maua ai le mea na e faʻatali ai, seti mo le tele o mea lelei ma le le fiafia. Ulufale e mafai ona faʻaalia i le malamalama o loʻo ia te oe le tofo ma faʻasao o le onosaʻi. AK e le manaia - e te le fiafia tele i mea na e mauaina. E foliga mai e faamaoni, ae ... e le mafanafana. AVS O le mea e i ai le taimi o le faʻatali ua e suia. Lavea O mea na lalagaina o le fale meafale na valavala. Aua le faanoanoa. Mauaina o le faʻatulagaina o ou potu, piki i luga le ata o puipui ma le taualuga. Manatua o le totonu e tatau ona i ai i mea lilo. Faʻatali i luga o le etave ma faʻaeua ai le au puricmetric ie puipui. Vaavaai mo ata tifaga ma lanu okeni pe tu i totonu o se fualaʻau 'aina. Mo oe, o le a avea ma se fiafia i le faʻatau atu i le faʻatau atu i le tau ma le lelei o lamepa o le anufe o le vounyy ma curshilles e kopiina ai faʻataʻitaʻiga o le 2010 o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga o le 2010 o faʻataʻitaʻiga o le vaitau o le vaitau o le 2010 o faʻataʻitaʻiga o tagata. O le lanu samasama lanu o cylindrical clalphis faia i le master tioata poʻo le ie o le a fesoasoani e tapunia ai le potu malolo avanoa i le laulau ma paolo.

E i ai le sili atu lamatiaga auala e faatau ai anamua. O lenei faiga e pei o le tuli. O lau auupega o se atotupe atofaina, o lau nofoaga-faufautua ma se phnomenal alarm (lea, pe a fai e le o lau uo agalelei, e le o lau uo agalelei, na te le faia foi lea o lau uo agalelei). E leai se tasi ma e le o faleoloa e lua ma le manogi o le ivasefulu ma le matua o sipeso, lea, ua e leiloa, e mafai ona e mauaina se mea tulaga ese. Aua le sese i le lofituina o lagona ma manatua o le tasi o le lotoifale "o tagata o nonofo" o ia lava. O le faʻatuina i le numera naʻo le numera, e mafai ona "toso le ie puipui" - willow maua oe lava o se vaega o se mataupu faʻapitoa. O le mea lea, mafaufau i le fatufatu e uiga i driot, trio poʻo le kuata o mea tuai. O ata ma pepa, na faia i le tutusa ituaiga, ma le loto i ai i le matafaioi a le "fanua autu", ma le musika o le a faamagaloina mo lou taliga.

O suiga nei e sili atu. A iai sau asiasiga i le "Laina o Tofiga Laugata", ua e i ai i le lolofaafou, o loʻo iai se auala ma mai lenei tulaga. I luga ua uma ona taua i meafale ma meaola. Afai e te mauaina puipui ma le ocher wallpaper ma se fale faʻapipiʻi, faʻaopoopoina i latou ma le lautele o le floral curb, aua le susu i le sitaili o le ata o le a le malepe oe i le tino ) O le a manaʻomia le filifilia o se moli. O le potumoe e mafai ona tele o le matagofie o aano o aano. E lua po o le mea e sili ona fiafia ai i po o le a o se mea e tupu, o le ofi i luga, o le toe gaosia o le tumutumu, alphonse fly, bibinsov i le puipui e faauma ai le faigofie o le avanoa moe. I totonu o le umukuka e mafai ona e faʻataʻitaʻia pepa faʻamau o fefaʻatauaiga o fefaʻatauaiga o lea taimi. Lenei o le a talafeagai se laulau lapotopoto ma nofoa e fesoʻotaʻi ma le taʻutaʻua lauiloa. Tele pe itiiti ifo o ata faʻamalosiʻau manuia e mafai ona maua i fale meafale tele.

Lautele avanoa mo faʻataʻitaʻiga ma le ARUEPU e tatalaina ai se atunuʻu fale. Lenei o le a e mauaina le tele o taimi manaia ma o le tele o faʻafitauli masani (asymmmetric matala matala, taualuga taualuga). Aua nei galo e uiga i le pa puipui, faitotoʻa ma le togalaau meaafale. Ma le "faamafanafana Mostercow Region Inrontaon" ua uma ona e saunia! O loʻo aliali mai le vaega o loʻo aliali mai i luga o le MDF mai le MDF ma faʻasino i lalo o le nati poʻo 'ok, mafai ona teuteu faitotoʻa faitotoʻa. Afai o le iʻuga o au galuega o le a fusi ia te oe faigofie faʻanoanoa ma le faʻaaloalo loloto - o le iuga ua ausia.

Faaiuga

I oʻu luma, a o iai i luma o le tusitala, sa i ai se galuega faigata: ia faʻatapulaʻaina mea tonu ma i le taimi e tasi lapataiga. Ae na ou "taʻe" - amata ona feutagai, tauaveina isi filifiliga, sefe le foafoʻa o totonu mai le maualalo o lima ma le faʻanoanoa. O le iʻuga, na ou mauaina ai "feteʻenaʻiga", e aofia ai ma ni tagata laiti laiti i luma atu o le anectotes. A o le lomiga lenei, a Nofono nouveau, le lava le alualu i luma, Yugden sitaili. O lea na ia iloa. O lona isi fanau fanau e le o se avanoa. Na faaiu e le isi le seneturi, o se isi e amata. O le faiga o le le mautonu faaleagaga ma i lea lava taimi o le malosi faʻamalositinoina o le lalolagi o loʻo filifilia e mautinoa. O lenei ua moni o ia, e iloa ai. Lagolagoina o sisina o minelism Brand i ai, Valaauina le sitaili o Baurov ma Talafaasolopito KUCH. Ma, o le tautala tele, e leai se tasi e i ai nei (pe a fai e te faia le faitauga moni) - o le tutusa o le pefu o le pefu. Ae a uma mea uma, ma faavae fou e lei sau ma soo se mea. Mo le taimi nei.

Faitau atili