O le ola lava i luga o le umukuka ipu

Anonim

O le falai le falai. Iʻuga o suʻega o oloa o tagata gaosi eseʻese.

O le ola lava i luga o le umukuka ipu 14347_1

O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Selemen.

Saina meaʻai kuka kuka tekinolosi i le Wolk ipu e faigata ma manaʻomia le maualuga o le mana ma le afi mumū

O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Wok falai mai le pakete mai le zepter ma uamea grille ma spatila mo le aveeseina o fasi fasi meaai
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
O le Whick Wok Cyt Frying Pan mai KCENPORPORPORPRO
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
QCEnprofini lafo farying pan ma foliga mo ata faia oloa
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Bosch.
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
O le Fassile na lafo falai pani. O le kuka o le falemaʻi faʻatumu i salati
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Steak i luga o le pany grilla (IitTola) suamalie, manogi ma le fiafia
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Fualaʻau faʻapipiʻi i le fishler falai. Aniani, Bulgarian Pepe, Tomatoes, Zucchini, Spication
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Kpperbusch.
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Tray-ufiufi mai le "quad" seti mai le zepter
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Selemen.
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Bosch.
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Gornish i le falai mai o pass mai le fisiller. Tableware mo "le faʻaaloalo" faʻateleina faʻaaogaina
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Malo
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Gaggeenau.
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Bosch.
O le ola lava i luga o le umukuka ipu
Selemen.

I le 1987, i totonu o le Chelybinsk eria, o le tuʻufaʻatasiga o vaitafe o faʻaorasi ma Karagaliries, e toʻatele ai le itu o le Merona. Ole tala lea a le Argendary Arkim- "Wordy Troy", o le laumua o Ari, le moega o Zoroastrianism ma Hinduism, lafoai sili atu nai lo le fasefulu tausaga talu ai. I le taimi o tiʻetiʻe, ua faia ai ma le poto mea o le aʻoga o le masani ai le masani ai ma i latou - o le fibrior, faia i le apamemea ma le apamemea. Skovorood, o le a le itiiti ifo i le fa ma le afa afe tausaga ...

O le vaitau, pe a na faasolosolo lemu ona aʻoaʻoina tagata i mea lilo o menumentus, na faʻaalia ai ni faʻataʻitaʻiga o uʻamea uʻamea. Faifaimea, taumafataga ipu ipu ipu. Mai le loloto o seneturi, ipu, ipu, fasi pepa na faia i ario ma auro na taunuu ma le atoatoa le mafaufau o le poto ma le mumu. Umukuka, pei le le mafai ona ou le mafai ona iloa ma onosai Cinderellla, faʻatalitali mo le afe o tausaga, e avea ma se tamaʻitaʻi sili ona lelei i le paluni o le fatu.

O le toʻasefulu ma le lua tausaga talu ona aumaia ni suiga lautele, faʻaoga ma tamaoaiga. Na matou aʻoaʻo e uiga i le i ai o nei manatu faapea o le "sitaili" ma le "lelei o le olaga." O faʻailoga ata e mafai ona tuʻuina atu ma le saogalemu i le umukuka ipu, mai le tele o le lautele o mea na matou taofi i le tagata sili ona lauiloa ina ua maeʻa le tagata faigaluega.

O ni nai taimi talu ai, e leai se tasi e masalosalo i Tefolo, o le vevela o le aso, o le aafiaga o le mafiafia o puipui o puipui o le taula o le falai. E silia ma le selau tausaga, o tagata soifua e faʻaaoga lelei ma le mautonu ma faʻamutaina firy. O loʻo latou faʻaauau pea ona faia le laʻau lima ma uʻamea ma lalo o uʻamea (o le mulimuli ane lava o loʻo faʻaaogaina lava, aua e manaʻomia faʻapitoa ituaiga faʻapitoa).

O loʻo taʻua i tua le uʻamea uʻamea ma carbon e aofia ai sili atu nai lo 2.14% carbon. Mo le gaosiga o ipu, lafo irons na tataina i le chromium, lea ua siʻitia ai le afaina o loʻo teteʻe. Bronze o le apamemea o le 'apamemea i luga (4-33% sn, e ui lava e iai le toniga bronze), o le Almininum (5-11% Al), matc.

Mo le gaosiga o le faʻatafunaina o ipu, o le mamimini o le manisse ma magnesium ma magnesium e faʻaaogaina, ma Silhoumments o le Alumninum ma le 13% siliki o loʻo faʻaaogaina e lafo ai le falai

Meaʻai "Stainless Steel" o le soli o le uamea ma le carbon anotusi o 0.6 i le 1.2% e sili atu nai lo le 18%, Nickel 10-18%, faʻapea foi ma isi faʻaopoopoga. O le sili ona taatele staneless steel 06x18h10t (18/10) -0.6% c, 18% cr, 10% gi ma e 1%

I tausaga talu ai nei, o le auala i le faʻafitauli o le selesele ua suia. O lenei ua latou faʻapipiʻi sili lona taua i le puipuia o oloa o vitamini ma meaʻai, e faʻatapulaʻaina talu ai nei (pei ona faia nei i mea uma i soo se mea), tamaoaiga. E masani ona lauiloa le maupuepue na o le au fanafana o le anti-furding o loʻo tataina pe o loʻo faʻaaogaina o le mafiafia o le mafiafia : apamemea-amininim-apamemea) ma pa puipui. O le sini o le ausia lea o le sili ona manaia ma le tamaoaiga tapenaga o oloa. Kamupani o loʻo auai i le gaosiga naʻo mea na o le Desthes o loʻo fai sina tele e tusa ma le 8% o le aofaʻi o tagata gaosi oloa. O a latou oloa e taugata i taimi uma (pei o soʻo se ipu o ipu) ma sili atu i manaoga, ona o latou uiga maualuga tekonolosi ma ono masani ai tagata faʻatau. O le vaega o totoe e maua ai le tuʻufaʻatasia o le ki: mamafa lafo (tuʻuga o loʻo i totonu o le tagata tauva) ma le malamalama na o le falai

I se mea tau taugofie ma e sili atu ona masani ona faʻaaogaina i aso uma o le ipu (e i ai le 3-4 o loʻo siʻomia ai le sili ona leaga. O se puupuu auala lea. Toeitiiti lava o mea uma na gaosia ma le le pipii o le taʻela, o loʻo taʻua o le teflon (le mea fou o le Farani kapoti o le afa seneturi. Ile taimi ole taimi, e leiloa ai le itu teteʻe o se taunuuga o le le fiafia i le lotoifale, lea e le mafai ona aloese mai le manifinifi o le 2-2.5 MM. I se faʻaopopoga, o se fetaui lelei (lamolemole poʻo le sela, ia tutusa, foliga tutusa ma meli meli) e malu. E ala i le tele o le scratch i luga o se ata puipuia i se metallic faʻavae, gaʻo ma acid o loʻo i totonu o oloa o le a ulufale ma ulufale i le talau. Aua tautua le Vitono o se "Tefolon" Fenging Ske 2-2.5 tausaga, e le taofia ai mai le toilalo o oloa i lona aiga (aua e tau le tauoloa). Mo le tautua o le olaga o le ola falai panitini ma le faigata o paluga (iinei, vagana ai le Tfolon, o isi mea e puipuia ai mea ma tekinolosi ua faaaogaina), e afaina foi se faitioga taua i le taimi o lo latou taotoga.

O aso nei, o le atunuʻu o le atunuʻu "Neva-Soud Respend", CJSC ", Rusia Wilmanimu, ma isi Beromercousm Krme, fasiller, ma le afiafi e-Siamani; Teul, o le valevale lea; IitTala - Finelani; Zepter, ballanini-Italia, uamea-yougoslavia, ma isi O lenei tusitusiga e le tuliloaina le sini e iloiloina le lelei o oloa o oloa uma. E faigata, talu ai o Kamupani e tele, ma e tofu lava le tagata ma ona lava faʻamanuiaga lea e oʻo atu i le faʻaaogaina o latou lava atinaʻe i tekonolosi. Ae o suʻega faʻatusatusa o fualaʻau o manu e na o le mafaufau, aemaise lava talu ai e manaʻomia i aso uma i le umukuka taʻitasi.

Matou te le fuafuaina ma le loto i ai i le tauvaga o le Tuta. O nei pans mai le aluminim o loʻo avanoa i fale uma ma, o lea, o le faʻaauau pea "e faʻataʻitaʻi" e tagata faʻatau mai latou lava ogaumu. Manatua o lena e aunoa ma lena mausali e le muta le faʻaleleia o a latou oloa. I le taimi nei, talu ai nei, toetoe uma uma o ona falai ma casesero tagata e gaosia ma se vevela vevela e tuʻufaʻatasia i totonu o le pa. Ina ua mafanafana le ipu i luga o le sili ona lelei mo kuka 180s, o le ata i le faʻailoga e mou atu ma o se homogenious mumu lio ua fausia. Ina ia taofia le suia o oloa, o latou pito i lalo o le faʻataunuʻuina e sili atu i le tele tele nai lo puipui, pe tuʻuina atu ma faʻafanua ani-faʻamatalaga. O le pito i lalo e mafai ona lamolemole pe mapusaga. O le lapoa o le falai o le falai mai le 14 i le 28cm. Ua faaaoga e fafo le ufiufi i fafo le maualuga-malosi le sili atu, va eseese. O le Toul Fending Pan ua gaosia mo ituaiga uma o papatusi o onapo nei - mai le kesi i tioata-chimic. O le vevela-tetee ma le sili atu ona aveʻesea ma aveʻesea e te faʻaaogaina ai le ipu i luga o oga ogaumu.

Ma o lenei o loʻo tatou agaʻi saʻo ia tatou suega. O le nofoaga o suʻega na filifilia umukuka (le potu lava ia ma le ipu) o le faleʻaiga t.g.Fa.fy.frim- i soʻo se mea o le lalolagi, e i ai i soʻo se mea o le lalolagi, pe o ai o ni mea o le lalolagi, e i ai i soʻo se mea o le lalolagi.

Manaʻoga a Alexander Mostulov, faleaiga chevef, i le kuka mea faigaluega: o le faigofie ma le faʻateleina o le tapenaina o oloa. A uma mea uma, o le mea autu o le faleaiga a le faleʻaiga, o lea e vave ona anapogi mea uma ma manaia (pe suʻe). O matou, a la matou vaega, faʻaopopo manatu nei: E ui i le mea moni e sili atu le taufaʻamataʻu o le sili ona taʻutaʻua o le a aunoa ma se pepa faʻapipiʻi ma le oloa o loʻo iai , le tau o loʻo salalau i le faʻatauina o meaalofa ma mulimuli ane, le faʻailoilo o fufulu.

12.00, ipu vevela 280-300 ma

O le faʻatonuga o oloa o loʻo faʻataʻitaʻia o tagata gaosi oloa e fuafua e le tutoʻatasi o le metotia.

IitTala. Finnish Mart, o le tele o tausaga o le Dealseen Faapitoa i le gaosi o umukuka mo Scandinavia atunuu. I le Ildina o le atunuʻu vaega, e le o le amanaiaina i faʻasalalauga faʻalauaʻitele ma faʻalagolago i le taimi tuai o fautuaga o faʻamatalaga tumaʻoti. I luga o le pepa igoa o oloa: o le lapoa o le frying park lava ia ma le pito i lalo o le sili ona taua (talu ai e sili ona lauiloa le plast. E le taʻua e kamupani o lenei faʻailoga), le mafiafia o lalo, ituaiga o papatusi (i le tulaga, e mafai ona saunia i luga o kesi, eletise, Faʻamatalaga, numera telefoni ma tuatusi o le gaosi oloa ma tufatufa atu o loʻo taua. O lena pito i tua mai le masani ona o le masani ai, o se puʻupuʻu puʻupuʻu o mea o tagata mamanuina o pa puipui ma a latou ata. E moni, Harri Kogoskinen ma Sanny, e te mafaufau pea ia te i tatou!

I luga o le ata masani o le faʻailoga e faʻaalia ai le laina atoa o le aoina o le tusitala, lea e faʻaosofia ai lona igoa i lona igoa. Pany graller skovorood, mo se faʻataʻitaʻiga. O se tala faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi ai se tusi ma se faʻamatalaga faʻapitoa o le oloa i le 12 gagana (seʻi vagana Rusia, Honeymium). I le pito i lalo o le toatolu atoa na tuuina mai e le kamupani o le falai o le tigy o le igoa o le mamanu, igoa o le kamupani. I luga o le tasi, i le faaopoopo atu i mea o loʻo i luga, o le tekonolosi faʻasino - 18/10 sqainless, o lena, o le, staness stal-lelei ma le 18% o le chromielu. E le ulufale le faʻamau i totonu o le acid-Alkaline tali atu ma le malulu ma vevela oloa, faʻateleina le ola o oloa i se falai o manu 2-3 taimi. Oloa tautupe o loʻo taofia i matu o le itu i matu, aʻoaʻoga ma agavaʻa, ae le o le mamafa tele.

Alexander o le a saunia se mea mo moa o le moa "caesar" sanuisi "cadzhich" ma sanuisi ".

"Rosy, uliuli-mata teine ​​na tosoina ai se tele o le falai ma squtter gred stared, faʻataʻamilomilo solo i le gaʻo toto o le toto!"

N. V. Gaoso. "Taras Bullba"

Iittalla oloa amio ma lava. E leai se mea e fai i luma o le kuka e na ona fufulu ma le vai. Ou te manatua le 70s o le seneturi talu ai, sa faatau e le tina se safu falai, ufiufi i le Uiga a le suauʻu ma afifi pusa, lea na matou tipiina i le oneone. O Auupega o Salisotoso Foe foliga mai o loo tapenaina uma meaai e faavavau ma ia "e le mafaagaloina".

O se mea e le talafeagai na aliali mai ai le 'au o le past-uʻamea falai Pan "Dulstrom98", ma le sauniuniga sili atu i le 2 minute 38 O le fufuluina o le tele o le Spingy Steap na alu i le afa minute. Tagata e faaaogāina auaunaga - o se vaega o talavou Iapani turisi - aina uma kuka uma mo alafau uma.

12.20, Scroct Wite vevela

Falai. Siamani malosi ma le poto masani. E tofu lava le ato i totonu o se pusa malosi mumu mumu, o fea le saoasaoa o le paning pan ua lolomiina, o ituaiga o papatusi ua fautuaina mo le faʻaaogaina o le gaosi oloa ma tufatufa (AStika, agaalofa, ae le o le rusia). O faʻataʻitaʻiga uma e tolu e matagofie, manaia, malale. Fesuiaiga o le Gistalian i le pito i lalo o le Astomarr's Logo, o le gaosiga, na faia i Siamani okon, le igoa faʻapitoa ma le tagata taʻitasi oloa (2802 poʻo le IDH). O lima mai le mea a le mea a le maualalo o le vevela o le vevela o lotoa (e faʻamalosia faʻataʻitaʻiga) faʻamalosia e ala i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, a leai. Latou te tumau le malulu e tusa lava ma le kuka umi. O le faʻataʻitaʻiga "Royal" o loʻo manatuaina ma se ipu tioata, faaauupegaina, ae le o le tu i luga o le pipi, o le oval e tutusa ma ofi.

Mauaina se poloaiga mo FETTTUCCINI ALFORDO MA MULIMULI, "O LE MARGARAITTA EKHHITAS" MA "DIBLO MA MULIMULI MA LE MULIMULI MA LE MULIMULI MA LE MAMA".

"O le fiafia o le ula ulaula o le ulaula na faʻatumuina ai le potu atoa." O le a ou le tuua i se mea i soo se mea, "o loʻo mafaufau, o loʻo tilotilo mai i le paoa ma le agamalu!"

A. Duma. "Luasefulu tausaga mulimuli ane"

O le fiafia e lelei "amio" i luga o le ogaumu. Snow talipuli i le siata le tumau na faia uma galuega ma le mautonu "fufulu". O le tofo o le kuka o le le lelei na avea ma maualuga atu nai lo le tomai faʻapitoa o le au pato na faʻaaogaina i le faleʻaiga. Mo tagata faʻatau, e leai se tasi na ia togiina le tamaititi talavou, aua o le vaega o tapenaga na matou faia o ni tagata o loʻo auai.

12.58, ipu vevela 300-320 a

"Neva-uamea-kuki" - Gaosi oloa. Faʻamamaina o se augatupulaga fou ipu ma le mafiafia 6-mm pito i lalo ma polymmer-coatrac o le siʻosiʻomaga sili ona mamafa "Titaapk". Ona o le mafiafia dnu, sa leai se igoa o le supa o falai o le falai o manu, e leai se tufatufaina o le vevela. O le sili ona taua o le oloa o le oloa o se tulaga ese "titanium" combit e aofia ai le fa vaega: 2 corrad corrac starers, e faaofufia ai le anim-forum O le uluai faasologa "Titan PC Lux" e leai ni faaupuga i totonu o le lotoifale oloa mai le mea tetee.

Mo suʻega e maua ai se tasi na faʻailogaina ma lua na lafo le falai falai. I luga o le cardboapipika pepa lolomiina faatonuga mo le faʻaaogaina ma le faʻamatalaina o le fale tekonolosi, faʻavae tuutuuga, o le lapoa o le tanoa, o fautuaga mo papatusi, o fautuaga mo papatusi, o fautuaga mo ia fuainumera. O auupega ma le au o le au ma le au o mea e pipii e faʻapipiʻi i le mafaufau loloto. I le pito i lalo o le unana un Patikeke ma le mautonu Pan, E leai ni faailoga. O le ogatotonu o le 280-millimeter lafo falai pan "t", o le tulaga iloga o le faasologa. Afai e le faʻatusatusaina i isi oloa, ona matua tauagafau lava, ae matua agavaa. Talitonuina ma, sili ona taua, taugofie galuega.

I luga o le taimi, o le Swiss Burger ma tamai moa ma aniani, "Langvini ma moa ma tamato 'ava" ma Poteriaoga "ma Ponickes.

"O le Boan Dorne e leʻi tatalaina i le Heath, o le feoaʻi o le Corchma, ma tosoina le fatufatu o le suamalie o le manu feo ..."

G. SNEKEVICH. O Le Lolo "

Na aʻe le faa -nā ma amata loa ona gaosia oloa, na o le faʻataunuʻuina o masani masani faʻa-aganuʻu - "O le tuai o le vanipa na fai i le taimi. E leai ni faitioga e uiga i isi falai falai. A uma ona faitau le igoa, lea, pe a leai se laupapa poʻo ni palasitika launii, e mafai ona e faʻaaogaina ni naifi ma tui e aunoa ma le faʻamamaina o le falai o naifi ma tui. Sa tumau pea le magsetches o le le aoga o le tau o le falai, ae o le mautu polymer Coadic o lo o faasaosia. Ua masani ai i le faifai pea o le ave o le isi tala, na matou talitonu o iina sa faitio ai i ipu.

13.20, Lisi o le Mattem 320с

Zepter. Network Financietor, naʻo le na o le gaosiaina, saunia le ola faʻamaonia o ana oloa. Oloa o loʻo faʻapipiʻi i le Brized Brized Pusa i se BAD BOD. O vaega uma o le seti ua faʻapipiʻi lelei e le pato padboard. I luga o le faavaa, o le Manaʻoga o le Hermocontrollerroller ma se moli mumu ma tusi resitala maualalo, masani ma maualuga. O le pulou o le pulou o le Hermonotwertroller e faaauupegaina ma se logo o le kamupani. I le pito i lalo o le falai, o le tutusa logo, o le 18/10 tekonolosi faʻasino (uma o le kamupani a le kamupani o loʻo faia i le maualuga-lelei le maualuga o le stal-lelei. O le puipui mafiafia e 1mm, ina ia latou vevela tele tele atu nai lo le pito i lalo. O le vevela o le vevela i le va o le vevela o le vevela o le pito i lalo ma malulu puipui e faʻamaumau ai le sala tupe o le ea vevela i totonu o le falai (ma le tapuni tapuni). I se faʻaopopoga, o le mafiafia o puipui o puipui o le ipu faʻataga e sauni i le vevela i lalo ifo o le pito o le matua.

O le vevela o le faʻaaogaina o le pito sili ona taua o le pito i lalo o le Zepter falai le falai. E mafai ai ona e tufatufa vave le malosi o le fale ma le malosi ma le 70% o le malosi. I le pito i lalo, o le lelei ma le soifuaga o le ola faʻailoga o loʻo tuʻituʻi i fafo, faʻapea foi ma le numera faʻailoaina o le oloa. O le Kuscorbon o loʻo faʻapipiʻi i le tele o le numera o loʻo e faia faatasi ma le tele o faʻasologa ma mea e fai ai, fua o tusitusiga, lilena, fagu tusi, ma isi.

Mo le faʻataʻitaʻia o le kamupani, o se seti o "quadro", wok falai (o lenei uluai Saina falai, toetoe lava o tagata uma germile i lalo) Na filifili Alexander e sauni ai le "Quamole Tuna", "Margargata Fakhais povi" ma "manogi puaa".

"O meaʻai fiafia o tamaʻi tamaʻi tamaʻi meaʻai, o laumei, suamalie o le laumei, suamalie boots o gina ma le manino o le aano o le manu felelei uma ..."

R. L. Stevenson. "Faatali le vaʻa"

Mea falai sili tatou te le i mauaina. I le tofo, na ia faamanatu ai ia meaʻai kuka mo se ulugaliʻi, ae e matua suamalie foi, e ui lava e le talafeagai i le nofoaga o Amerika i le faleʻaiga ...

14.20, O LE UPU FUA FUA

Sittit. Siamani malosi, faamatalaina i le masani faiga. Aoina o loʻo faia e le sili ona taʻutaʻua o tusiata, pei o Mattheo Matun, toe manatua le manatuaina o le vaitau o le Eamel Preslils o le amataga o le XXSTOO. O le vevela-efuefu baselt turne o le totonu ma fafo totogi fatuina se lagona o le mafanafana o le burdine ciisine. O le Checkboabboad faaigoa le igoa o le kamupani, o le gaosi oloa, o le tuatusi i luga o le Initaneti ma le lapoa o le falai pani. O le pito i lalo-luga oloa o loʻo faʻapipiʻiina i se toe faia o le pito i lalo o le lua auala tusi i le ono gagana, pe a mafai ona e mauaina le igoa o le oloa, faʻamatalaga mo le taotoga ma ituaiga o Ua fautuaina papatusi. I le pito i lalo o le falai - faia e laser tekinolosi, le kamupani logo, o le tekonolosi sndote (faʻapitoa sargan showod, o le atunuʻu e tolu. : kesi ma le eletise, clome-cermic. O le au faʻaliliuga o 'alo o loʻo aumaia ai le falai, faʻaauupegaina ma se logo o le kamupani, e fesoʻotaʻi i le togafiti i le palu, e faʻatagaina oe e aveese le' upega tafaʻilagi.

O le sitiseni e fai ma sui o le suʻega o le a lafo le Frying Parging Pan ma se coung-cloting ma se tamai fulafula o falai. O malo o le faleaiga na faia ai se pa Mekisiko o Mekisiko ma "cispady ma moa".

"Sa sasaa e le fasimosa ni fuamoa se tolu i le vevela falai ma mulimuli ane ni nai minute ou te tuu ai fuamoa o le auvae. Na faafuasei o le tamaititi o le ankes. .. "

D. Lonetona. "Ulaula ma pepe"

I le uma o le falai, o le vai malulu manogi "i Mekisiko" na sauniuni. E le o leiloa le mea o loʻo maua ai a latou pepa, o le tele o sua suamalie, na lava lea mo le tasi ma le afa vaega masani. O le a le afaina ai le mea e fai ai.

14.50, ipu vevela 320c

Rosa. Na faavae le kamupani i le 1888 ma ua leva ona mauaina e le XXSTOLETOLELOLENI nai lo ni faʻamanuiaga o faʻavaomalo faʻavaomalo i Pale. I le faʻaopopo atu i oloa mo manaʻoga o le atunuʻu o le faitau aofai o tagata, o loʻo sapalaiina le ipu umukuka i le auʻaunaga taugata, kalapu, faletalimalo.

O le falai Paʻu afifi i le paepae kamuta pusa, o loʻo faʻaalia ai le ipu o le avae o mea e valu, o le logo o le kamupani, o le igoa ma le lautele o le oloa. I le isi itu o le atigipusa (o le kuka o lenei vasega ua faʻatinoina i totonu o pusa) - faʻamatalaga puʻupuʻu i le e tolu gagana e uiga i le kamupani e faia (Stainless Steel 18/10), ma o metotia o le faʻaaogaina o ipu. E masani lava, o se lanu lanu e pipii, o ia o le ua faamaonia coupon. Sinia lanu falai ma faʻaʻaisa i totonu ma susulu i fafo. I luga o le puipui i fafo, o le logo o le kamupani e maua ai le ala le laser. I le 10-mm aso o lafo ai le Frying Pan, o le tekonolosi o le tekonolosi ua tuʻituʻi: 18/10 polofesa, Teknika e silika. Laei o le teteʻe i ni oloa e tele taimi e sili atu le maualuga atu nai lo le masani o le faʻamaoni o le uʻamea falai. O lona aso foi o ituaiga o e toafa fuaiupu fautuaina.

O le kamupani na tuuina atu ai se lua uaeataina o fana mo se suega: 20 ma le 28-iunivemeter.

Na matou filifili e kuka "Steak Jack Soniels" ma "Burger Freydis".

"Pau lava le mafai ona ou ofoina atu lou alofa tunoa o le fasi faigofie o le snason ..." tuia i le falai pani ... "

D. F. COKERS. O Paionia "

Na amata ona tulia e le areto nai lo le mou atu, lea na faatonuina ai o ia e sauniuni ai, ae e le o nai ipu.

15.20, le vevela o le vevela

KCHONPRONCI. O lenei ipu e fesoʻotaʻi ma se lapoʻa tele o le knight's Castle. O le malosi, malosi, le faʻaaloalo, ma le loto i ai o le ofutau o le laufanua o le fanua. Ot, e pei o mea e faia ai, faʻamatala le tusi, o loʻo aofia ai i le faʻatulagaina o le faʻatulagaina. Tusi Lesona O loʻo tumu, uiga lelei o le gaosia e le tagata lava ia e ala i le faʻapipiʻiina o tioata-sima feʻai, o le maualuga o le vevela i le ogaumu ma le ogaumu. I luga o le falai, e na o le tuʻituʻi tuʻituʻi ma mataʻitusi i totonu o le 'au: o le lautele ma le atunuʻu-gaosi. (Faia i Farani - I le tulaga lea, o le tasi lea o vaega o le vaega i Farani, lea e maua ai oloa o lenei kamupani Siamani mo Amerika. mea lelei "Buandeswehr. O faʻamatalaga uma e manaʻomia o loʻo avanoa i luga o se pusa pepa o le kamupani: O le igoa o le Kamupani, o oloa, Counray Project (5), e le o faʻaalia i luga o le afifi uma fufulu i totonu o le ipu ipu i le tele o vai (e le i ausia foi se afifi) mo le fufuluina o ipu. O le pusa o loʻo faʻaalia ai le lanu faʻasino le igoa o le faʻatauga o le frying Pan: o le valivali filifiliga o le pa puipui o loʻo ufiufi atoa le nuanuaga atoa.

I le 28-centimeter falai falai pani, laiti "a le auupega" o le a saunia menu.

"I le faasitepu, na ia lagonaina le manogi sili ona manogi o fualaau faisua papaʻe, i le tapenaina o le madeame mesgre na le iloa le tutusa ..."

J. Shiemen. "Megre ma Vinkergoviets"

O le faʻasāina o le faʻafefeteina o lapataiga mai le povi e tatau ona sauni mo le grill. O le iʻuga o le faʻatusatusaga ma se ipu kuka i le isi mea e sao ai i le itupatu, matou te taunuʻu atu o loʻo faʻatauvaʻa a matou pine fesoasoani ia te ia. Ma e sili atu le tastier, manogi ma agamalu ...

Na faia le suʻega o le aso i le ao, o loʻo i ai le maualuga-maualuga falai o le tele o le tele o ituaiga ma ituaiga. Aua le faatopetosoina, filifili ma lau paketi, manaʻoga, manaʻoga ma tofo.

O le tau o le oloa e faia i le tele o vaega: o tau aoga, afifi, feʻaveaʻiga, feʻaveaʻiga i le nofoaga o le faʻatau, lafoga, ma isi O se vala taua e faia i le igoa o lea o le kamupani, lea, e pei ona lauiloa, e taugata. O kamupani uma o loʻo tau mai o loʻo faia se faamaoniga mo a latou oloa: "Nevva-uʻamea-cookware" - 32 masina; Firlele ma IitTala - 3 tausaga; Sitt - mai le tolu i le sefulu tausaga; Rosle ma KCEnprof mo le 10 tausaga; Lē ola. O le tau atoa o oloa e totogi vave, e le o se filifiliga tulaga ese, e i ai le saota faʻapipiʻi, lea e le maua ai le saofaga muamua e $ 9, ona fesootaʻi ma saofaga filemu i se vaitaimi.

Ioe, o le pan e le sili atu nai lo "meafaigaluega", ma e le tatau ona e mafatia tele i ai. Ae i le taimi lava e tasi, o lenei o le vaega, ma sili ona taua, lo tatou aiga o le, faʻamafanafanaga, faʻamafanafanaga. Ma le taimi mulimuli, le fiafia. E moni ea e aoga i luga o mea taugofie?

Matou te aumaia i lou mafaufau i le faʻatusatusaga o tagata faʻatau laulau, o loʻo matou tuufaatasia e tusa ai ma faʻaiuga o a tatou suʻega

Tagata gaosi Igoa Tau, $
IitTala. "O le sima", 24 cm 59,78.
"Dalstrom98", lafo uʻamea, 26 cm 115.73
"Pany", Grell Frying Pan, 26 cm 75.27.
"Neva-uamea-kuki" 28 PR, lafo, polymer clohemcics 18.15
26po, polymer clamics 16.5
Pr, lafo pancake, 24 cm 6,19
Meafaiva Royal, ma se tapuni, 24 cm 84,18
"Fafo" 102.03
Loloto, ma le le pipii 84,18
Zepter. Seti "Quidro" 390.
Wak falai 269.
Oval Griller 2,2l, 38 cm 337.
KCHONPRONCI. 28 cm 114.
Sittit. 20 cm 119.
24 cm 110.
Rosa. 20 cm 143.
28 cm 238.

O le faatonu o tagata na faʻafetai i le auʻaunaga o le Aso Faraile ma le tagata lava ia, o le kuka a Asxander Mosmolov, faʻapea foi ma le Wilkey Snafs "mo se fesoasoani i le sauniaina o le mea.

Faitau atili