Tua o le tioata

Anonim

Tioata-cerammic kuka pepa: pusa lafu, foliga o seti, galue ai luga luga. Uiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le maketi.

Tua o le tioata 14349_1

Tua o le tioata
Faalagolago le vaega mai le mimiti ma faʻateleina vevela

Tua o le tioata

Tua o le tioata
Modules "Domino" Faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia se tele-aoga galue luga
Tua o le tioata
Luga Et78754 mai Slainmens.
Tua o le tioata
I le modular panels o soʻoga mai le mimiti, vagana ai mo le kesi luga, grill ma e mafai ona fufuluina, e mafai ona e faʻaopopo le tioata-chimmic

Nofoaga o le fatafata vevela

Tua o le tioata
O se isi vaega o le olline o le vevela o le a le liliu pe afai e le talafeagai mo le tele o le pa puipui
Tua o le tioata
E galue ma le leai o se lagona o le a aofia ai ma se fasi slab mai i Souremes se ipu faapitoa
Tua o le tioata
O le gourmet grill trolley mai le kpperbusch faʻaaoga le mana o le 2,15kw ma e tatau ona fesoʻotaʻi i se tolu-uaea
Tua o le tioata
Faʻavasegaina nofoaga vevela faʻafaigofie e faʻaaogaina ai ni foliga e le masani ai ipu ma foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se uila
Tua o le tioata
Konforks ma se fesuiaʻiga o le faʻamafanafana o le sone mai le mimiti ua o le vevela i le itu o loʻo e tuʻuina ai le sosi poʻo le falai
Tua o le tioata
O le Zoom o loʻo faia lea o le vaega o loʻo tuʻuina atu e feiloai ia te oe, o mai mai mea faʻapolofesa. Kpperbusch.
Tua o le tioata
SC596 COLOKALAMA. Hexanonol ck596 kuka pepa mai le gaggeenau mafai ona fausia i le tulimanu o le umukuka
Tua o le tioata
Mele Meala o Pars atoa e fufuluina lelei, ma moli moli na faʻaalia manino ai le faʻapipiʻiina o le alofa o le mana mo tagata gaoi taitasi
Tua o le tioata
O le faʻaosoina o le tele o galuega na o ai na o meaʻai na o ia, o ia lava e totoe. O lea ua sao mai supa o le a le taulaʻi i le tioata
Tua o le tioata
Glass-ceramic e mafua ai Wok mai KPPERSBUSCH

Na faia ni papataʻi poloka poloka eletise i totonu o laupepa palepatu, masalo, o le faʻailoga o le tali o aso nei a le potu o ona po nei na te lamolemole mai le masani ai uʻamea uʻamea. O le tioata-ceramic pati e faitaulia i totonu o le umukuka meafale na avea ma se mea e le gata i le monwisves, ae mo tagata atamamai.

A o le i aliali mai i ata tioata-chiramic, o le faʻaititia o le vevela o le oloa o loʻo faʻagaioia (lea i le kuka e manaʻomia tele) sa mafai ona i luga o le kesi kesi. O le Cerarac, lea na gaosia ai le vaega o kuka kuka, o se mea faʻapitoa ma vevela vevela i totonu o le uaeaʻe e vave ona vevela. I le faʻaopopoga, o le tioata ceramic e maualuga le vevela-faʻaititia meatotino. O lona uiga o lona uiga o le faʻaliliu atu o le vevela mai le tan i le faʻatonuga, e leai se vevela i le vevela vevela vevela. I nisi upu, e naʻo le paʻu e vevela, ma o loʻo toetoe lava malulu tele lava.

O le taimi nei o le tele o le tioata-ceramic galue i luga o le pito i luga o le vevela o le vevela. Ua latou faʻaalia le mea o le 'olo e leʻi malulu atu, o le a le tele o le mea e mumu ai le ono mafai ona susunu. Kymema, i luga o pou mai le electrolux, o le resultional vevela lagona le mafai ona alu i fafo seia o le vevela i le vaega o le kuka nofoaga e le pa'ū i lalo o le isi 5c. I le aofaʻi o Bosch Panels, o le ata tele o loʻo faʻaalia e le vevela o le vevela, lea e mafai lava ona faʻaaogaina e faʻamutaina ai le kuka poʻo ipu vevela e le mafai ona toe faʻaaogaina. O Mamoe a Milei na tupu mai le tolu-vaega e faʻailoa mai e uiga i le setete o le gaoi- Pe mafai e nisi sauniuniga poʻo le tausiga o ipu, pe ua malulu le uaea i le pito o nei faiga.

E le gata i le faʻavavevave o le tipi ma le faʻamalie o loʻofu, le lelei o tioata-ceramic i fale eletise eletise o tuʻufua o papatusi ma fufulu o galuega. O le pito i luga o le mataupu o le mataupu e sili lona taua: O le tioata-cloramic luga e fetaui lelei i le umukuka o soo se ata, faia o totonu le matagofie ma alualu i luma. I le taimi nei, toʻatele tagata ua uma ona galo lena tioata o tioata, tusa lava pe o le faʻamalosiʻau, ma le faʻafitauli o le faʻafitauli o le tino i le faʻaleagaina o le tino. Ioe, e foliga mai o le olo mamafa o pu uʻamea, ae e le tatau ona e taumafai malosi e faʻaititia le malosi o mea, ma mea uma. tatau.

O le faigofie o le usuina o le usuina o le usuina o le umu e oʻo lava i luma o loʻo tuʻuina atu i luga o le umukuka - fuafuaina le totonugalemu, e mafai ona e tuʻufaʻatasia le auala (e faigofie atu le tosoina o le fatafata ) ma le eletise eletise i tafatafa o le laulau tipi. E mafai ona faʻapipiʻiina le ufiufi e tusa lava poʻo le a le umu, i soʻo se mea i le umukuka. O loʻo pulea i latou e ala i le faʻaaogaina o se seti o le eletise eletise o loʻo tulaʻi i luga o le laulau, pei o le tele o faʻataʻitaʻiga mai Aristson (Italia), Vise (ASEN), Otokolu, Mermen, Milei, Artto, Fagar, ma isi.

I totonu o laupepa e leʻi taʻua o loʻo taʻua o mea na taʻua o ē ua puipui ma ogaumu o loʻo malaga latalata, i le tino o le umu. Afai o le kuki ma Ova e ese le faʻatonutonuina, o le laulaufaiva faʻapipiʻi e igoa ia tutoʻatasi. O elemene o pule o loo tu i luga o le vaalele o le paketi kuka, ma le puleaina o le umu - i le pito i luma o le ogaumu). O lenei mamanu ua fautuaina e faʻatau pe a fai o le ogaumu pe a fai o le ogaumu o loʻo 'eseʻese mai le fale kuka. E taua le sailia o le umu e te filifilia i le potu malolo ma faʻateleina le vevela o nofoaga, sa i ai le aofia ai le ki o se sone. A leai e mafai ona e pulea le 'ie na o le laualuga o le faʻatulagaina.

Dynamic blowers

O le ata o loʻo i totonu o le chit-cermic o le galue i luga o ia lava o ia lava le mea sili ona taua o elemene - fetuʻutuʻunaʻi le sefulu, tafi e le siparaina i luga o le afbestos. I fafo atu o le tioata e na o le le gaoia o sone vevela. O lona uiga faatauanau, e leai se agafesootai iinei, o mea sa masani ona latou masani ai. Ae Saunia e Andertianā, ma i le taimi e tasi e le o le le mautonu i ni faʻaupuga, toeititi lava uma tagata gaosia i a latou tusi matata o loʻo faʻaauau pea ona valaʻau le sone tatalele ma suavai.

Eseese ituaiga o ituaiga eseese o loʻo faʻapipiʻiina i faʻataʻitaʻiga eseese: Rapid (Hilply), Holonden, Faʻasalalauga.

Vave E mafai ona e iloga ma se maualuga-vevela spiral maualuga-vevela sipela. Fofoga o le Retting - 10-12 sekone. O fale gaosi taʻitasi e i ai le galue i luga o le laualuga, ma le faʻalauteleina o le faʻamamaina o nofoaga poʻo le lautele o foliga. Lenei faʻatagaina oe e sauni i ipu eseese o lapoa, kuka fuamoa i totonu o se tamaʻi pakete poʻo supo i le lima-lita e le manuia. O le afi ma le lapoa o le 210mm e i ai le alofa mafanafana i le 2.1kw, ma le lapoa o le 145mm- tusa o le 1.2kw. O se tulafono, faʻavavevave ofuvae, aemaise lava le faʻateleina o le lautele, ua faʻaaogaina mo le kuka o supi, leo ma faʻaputuga i le fale tele, lautele, pe a manaʻomia e toe fai le tele o oloa.

Halosen. O le faʻamafanafana e tuʻuina mai e le maualuga-vevela o le vevela o loʻo tuʻufaʻatasia ma le halosen amp-quartz has-tumu tuta. O le lamepa susulu ma susulu mumu moli moli, o le tau malamalama ai le tele o le vevela. O ia tagata leoleo, e maualuga lona malosi, e vave lava ona vevela ma vave malulu. Talu ai ua tumu i le mana, e le aoga i le taimi tonu lava pe a uma ona liliu, o le auala sili ona lelei e faʻamalulu ai le vai. Ua faʻapipiʻiina le paʻu o le halonete holon heat, mo se faʻataʻitaʻiga, i le NKQ645 faʻataʻitaʻiga mai Bosch, Zkt622 Hn / HXT 5570-1D5

Talofa malamalama. Matamata e fusuʻaga o le faʻamafanafana elemene faʻaaoga se faʻamau o le gata mai le maualuga-suia le tagata. O le fualagi o loʻo maualuga maualuga - 4-7 c, o le faʻavasegaina o le vevela e matua faʻasolosolo lava tufatufa i luga o le nofoaga faigaluega atoa. Faigofie pe a e faanatinati e galue i le taeao ma manao e sefe le taimi. O le vai i luga o lenei muvae lea e vevela i luga ma sulugatiti tele nai lo se isi. Ae afai o le masani vave faʻavavevave galuega (shimeter 145-180m) faʻaaoga le 1-1.5 kW i le itula, o le fanua o le HOVEN- 1.5-2. O le Hipper-taua le uiga o nisi faʻataʻitaʻiga i le vaega o le tele o tagata gaosi gaosi oloa. I luga o le galue i luga o le JP155sv mai le Eleele eletise faʻapipiʻiina 4thhow Hubs ma le faʻamafanafana elemene ma le mana o le 2,2kw. O le tuʻufaʻatasia o vaega ma le tasi pe lua Hiller Killers o loʻo fuafuaina.

Faaosofia. Tasi lenei o le tele o atinaʻe faʻaopoopo. I lalo o le galuega galue O loʻo iai se faʻalavelave ma se malosi eletise eletise, fausiaina se vave fesuisuiai eletise eletise. Ona o le faʻatonuga o le electromagnetic fanua, o atom o le tioata o le Langstal Latting Lattice mai lea o le falai, faʻamafanafana i lalo o ipu. O lea, o le galuega o le ipu, pasi eletise eletise, tumau malulu. Tuʻu tuʻusaʻo sefeina ma taimi, ma eletise. O se taufaʻamataʻu i se malulu malulu malulu ma gaʻo vai e le faʻaputuputu.

Lau Susuga o le Faʻasalalauga Ponels (mo se faʻataʻitaʻiga, Kpperbusch eki 607.0 m, bosch NI757, o le Dedetrich Dead ma le BoOSTRec DOHD. Taʻitasi o le faʻalauiloaina o Konfoot "le lelei" e iai se tapulaʻa mautu. Ae afai e te manaʻo e faʻamanofo vave le tasi, o le malosiʻaga o mea, mo le faʻagaioiga, e mafai ona faʻateleina lona malosi o le boring burner. Ioe, e le mafai e le tagata le susunuina pe a leai se ipu. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le vevela, o le a tatau ona e faʻatauina ipu ma le maneta pito i lalo, faia o le Ferromagnetic Alloys (Dout Iron poʻo le Steeli faʻapitoa).

E le gata i lea, i nisi faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, mielekmm495) E i ai le tagata faʻapitoa, lea e fuafuaina le lapoa o le mea o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le promon poʻo le tele o le sipuni ai i le probe poʻo le tele o le sipuni ai i le promon poʻo le le tele o loʻo i lalo ole 12 cm. . O le faʻaoso o le Blicner ei ai le lautele lautele o le malosi (mai le 50 i le 2800W), e mafai ai e saunia ipu e manaʻomia ai ni vaega eseʻese o le vevela. I le maualuga o le mana, o le ipu ua saunia i le 2 taimi vave nai lo le ogaumu kesi. Soʻo se suiga ile nofoaga ole a tupu i le taimi atoa, o lea e faigofie ai ona taofi le faʻaputuga "sola" vai.

Tele taimi e masani ai, o le ua taʻua o le "Wok" o loʻo faʻaaogaina e galue ai ma faʻasalalauga ia papatusi - o se tagata faʻapitoa e le soʻona faʻapitoa. O lenei mea teuteu na oʻo mai ia i matou mai le masani a Saina ma Iapani cuisine. Sasaʻe o le Sasaʻe 'ai le' ai o kuka e fai ai kuka e tipiina oloa i luga o tamai lapoʻa ma lapoʻa. Faʻaoga Europa vevela auala togafitiga i na tulaga e matua faigata tele, pe a fai o mea sa lelei tipi i luga o se falai masani, o oloa ua faʻamago i ni nai minute pe mu. Ina ia faasao le susu ma tofo o le oloa, i le Saina cuisiine e noatia i le saoasaoa vevela togafitiga i le suka i sasa. O le gaioiga atoa e ave se tasi, maualuga lua minute, ae e tatau ona ou faʻaaogaina le kesi kesi, o le maualuga o le afi e tusa ma lau umukuka?), Ma o le mana e tutusa ma le umukuka i le 30kw. Ina ua maeʻa ni oloa fou na faʻataʻatia i le Wok o loʻo tuu i luga o le afi, e tatau ona ulufale le Burner i le sili ona lelei vevela o le taimi i ni nai sekone. O le mea lea e tatau ai ona faʻatumauina le tupe faʻaalu, ona e leʻi faʻatumauina le oloa mo se taimi umi.

E tele foi se nofoaga lelei i tagata e agaʻi atu i mea tau aitalafu, o le faʻagaioiga o lea mafuaʻaga mafuaʻaga o faʻafitauli o loʻo faʻatupuina. Seʻi oʻo i le taimi talu ai nei, sa faʻasolo faapitoa ai loa le Herates i mea faʻapitoa. Ae o le masani mo le Iapani menu i le taupega atoa, ma tagata gaosi o fale tekonolosi e le nofo i tua. A o le itu i sasaʻe i sasaʻe o le kuka o loʻo aofia ai i faʻapitoa faʻataʻitaʻiga. O le mea lea, o le Kamupani Kpperbusch na fuafuaina se solitulafono o Whic Ewi 457.0 m, o le tioata-coamramic luga o le concation hone (cork dorlow3,5kw partings3,5kw partings3,5kw partings3,5kw Malilie i ai, o se tulaga e leʻi mafaufauina o le afe tausaga ma le maualuga o le tausaga ma le sili-faaonaporenisi faalelalolagi. Ae mo le "lelei" Tau- $ 2699. O le mea moni, o le tau maualuga ma le manaʻoga e faʻatau se seti o ipu uʻamea faʻapitoa, o le a taugata tele, o le le lava le mafuaʻaga o le toega.

E tusa ai ma ana galuega, o le burves o tioata-ceramic luga e mafai ona i ai ma se fesuiaiga sone o le vevela ma le herr Vastatic. O le mea mulimuli e faʻaaogaina i se vevela vevela (Hormamontat), o loʻo faʻatagaina ai ona e faʻatumauina tumau le vevela o le vevela faʻapitoa mai le vaega faʻatonutonu. E taua tele mo le tapenaina o ni ipu o loʻo manaʻomia ai le le tutusa o le vevela o le vevela (fai mai, maoaʻe, fualaʻau suamalie ma aano o manu, ma isi mea).

O le 'Olo ma le fesuisuiai nofoaga o le sone e fai, pei o se tulafono, ma. Ma o loʻo faʻagaioia le tele o le faʻauiga o se lapoa poʻo se lapoa laititi, ma o se vaega faaopoopo o le paʻu elemene o loʻo faʻagaioia. O ia mea mama e faigofie mo le kuka ipu i totonu o se ipu faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, o se faasesega poʻo se toso iʻa). Ua valaauina i latou e ua sau oloa e taua: "Craonon." I luga le CK596 ($ 2555) mai le gaggenana ($ 2555) mai le Gagaggena o le lima e mafai ona avea ma le ili e te faaaogaina. Vuc Series ($ 1503) o VIKED (USA) VAICK (USA) na faʻailogaina i fasi vaega o le faʻatagata ma e lua faʻalauteleina. Vevela le susu pe fai se kofe sili atu i luga o se tamai, tamaoaiga. O le boil mo le 'aiga o le taeao pe liliu se mea manaia o aano o manu i totonu o se faʻatiga o le tele o le faʻafefeteina o le faʻalauteleina o le sone.

I le tele o fale eletise ma fale atofaina ma se tioata-ceramic panel, e pulea ai e le tele o le tele o ipu. Ona o lenei, o le burner ma le fesuisuiai o loʻo toe faʻaleleia ai sone o loʻo faʻatautaia i le itu na e tuʻuina ai le sausa poʻo le pani.

Grill i luga o uili

O le vaʻaiga o le faʻatauga e ala i le lanu uliuli o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana elemene manaia. O le tioata-ceramic luga o le taimi nei o se manaʻoga lelei mo le faʻaliliuga galu i le filifilia umukuka ma faʻapipiʻi metotia. I le faʻaopopo atu i le tagata faʻatau uiga, Aythetics taʻalo tele tele: O tagata mamanu o loʻo masani ai o tagata muamua o le kuka luga, penefiti o ituaiga omea e tele naua. O le tulafono, i le tulaga masani, e mafai ona faʻapipiʻi se faʻavaʻa mo se vaega (paʻepaʻe uamea poʻo le paʻu i lalo o le kalafi, stanless steel) - e ofoina toetoe lava o tagata gaosi uma. O faʻataʻitaʻiga e leai se aoga e foliga aulelei, fausia-i le flush ma le laualuga o le laulau pito i luga.

Gagagenar Made i luga o lona CK596 vaega i le foliga o se hexagon (lautele o le kukaina o le sone- 40cm) faapipiiina e lima 'eleelea nai lo le fao. O le lua o latou e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tasi e oomiina le ki e avea ma elipse poʻo le sikuea, fuafua i le ituaiga o ipu. O le CK596 Vaega ($ 2555) o loʻo iai le maoaʻe o loʻo i le tulimanu o le umukuka, e leai se ituaiga o totonu, o le coycractic e-faʻatagaina). O le tolotolo o le gagau (!) Gourmet-Coammic Guilated loli ($ 815) mai le kpperbusch ma le lua-metnics, foliga muamua. O le vaega ma le lua pulea sone o le mea a le grill (mana2,15kw) e mafai ona aveeseina mai uili ma seti i le laga i luga. O faleoloa eletise, o fea e te mafaia, pe a tatau ai, felauaiga mai le potu i le potu! I nai tausaga ua mavae, sa faigata ai ona mafaufau i ai.

Aupega

I le avea ai ma masini masani, toeititi atoa faʻataʻitaʻiga o tioata tioata e tele ai mea e malamalama i ai pusa taʻitasi, maluga vevela o faʻailoga ma le faʻatonutonuina. Ole vaega sili ona mautu ma leotele le ituaiga, o le tele foʻi lea e te manaʻomia e totogi atili: Mo mamalu, se lautele seti o tautua tautua ma le faʻatuatuaina o le faʻapotopotoga ma maualuga.

Ae o le tasi lauiloa faʻailoga e le lava mo oe e filifili ai lenei fale kuka faʻapitoa mai i le tele o isi, foliga tutusa ma le tasi (faʻamaumau, uʻamea tino, moni, ma vaega uma o le faʻaaliga faasologa). Ole eseesega tele i le va o isi tautua galuega faʻatino, o le tele o loʻo faʻatinoina e le tau feʻaveaʻi. E foliga mai e sili atu nei, ma o papatusi o le a aveesea a tatou ofuvae mai o tatou ala i le auai tumau o se tagata i le umukuka.

O le sili ona taugata le fale kuka, o le sili atu le tele o au ausilali ma otometi elemene e faafaigofie galuega i le umukuka. O nisi nei oi latou.

  • Maua le vevela vevela. E vave lava ona fuaina le vevela o ipu i luga o le taʻavale ma i lalo o lona suiga e faʻaititia pe faʻateleina le malosi o le vaipuna e tumau pea ona tumau.
  • Sauniuniga otometi. O le masini faʻapitoa i luga o le taʻavale, ma faʻatagaina ai le mea e liliu ai i se taimi atoa. Ina ua mavae ni nai minute, o le masini o le a otometi ona tape le vaega o le mana.
  • Puipuiga Puipuiga i nisi o papatusi faʻataʻitaʻiga, faʻatagaina oe e poloka le aofia o tagata fusuʻaga ma ogaumu (puipuia mai le faʻasoasoaina faʻaofuina e tamaiti). O le galuega o le polokaina o le lagona poʻo le eletise eletise o loʻo iai nei i se numera o faʻataʻitaʻiga o toetoe o tagata gaosi uma. O le mea lea, i luga o le feutagaiga o le hob o le electrolux, e i ai se faʻamau faʻapitoa a o taofia i totonu o nai sekone e mafai ona poloka ai isi ki. O le mea lea, o lau pepe o le a le mafai ona suia faʻafuaseʻi i soʻo se galuega o le ipu ma le tasi burner. Pe a aveʻesea se tasi pe sili atu knosi o maneta electromechanical Switchotch mai le Plainmes Palnel, e vave ona sui vave. O le a le talia le leo o le tamaititi i le tagata e tanuina.
  • I nisi faʻataʻitaʻiga mai le mimiti, aeg, gaggenuna o loʻo iai se faʻapitoa e iloa ai, e iloa ai le lapoa o le mea o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le bobe ma poloka i lalo ifo o le bobe ma poloka i lalo ifo o le moa.
  • O le galuega o le kuka otometi i nisi o papatusi ma le tele o ogaumu. E lava le matou filifili le numera numera ma seti le tele o oloa oloa. O le numera eletise o le a otometi ona tapeina elemene autu mo le afa afa itula aʻo le i uma le sauniuniga o le ipu ina ia maua ai le vevela atoa. I le maeʻa ai o le faiga, o le taimi o le a tuʻuina atu ai le taimi.

O ni nai upu e tatau ona fai mai e uiga i pou tuʻufaʻatasia, ia e masani ona iai ni kesi afi ma le tasi eletise eletise (pe lua kesi ma lua eletise). O ia tulaga e sili ona taugata ma e le o faia e tagata gaosi uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Ariston e iai le Ph941MSTV faʻataʻitaʻiga ma se eletise eletise (fa kesi paʻu, lua ranization rat). Faʻatau mai o le tuʻufaʻatasia o le galuega o loʻo galue ai pe a fai e masani ona maua se sapalai poʻo se kesi kesi i totonu o lou fale.

Glass-ceramic: autu-tausi!

E ui lava o le galue i luga o le tioata clamics e teteʻe atu i le maualuga o le vevela ma le teʻei o masini, e le tatau ona siaki mo le malosi. O le iʻuga o le papala ma malosi e oso i mea mataʻutia, e mafai ona pa ai. Faʻaaoga le lauʻeleʻele o le kulupu o se laupapa tipi, o lea e mafai ai ona e faʻaleagaina le talau. Ioe, ma le umukuka, e tatau ona itaiga ma le faaeteete. Aua nei galo, o le tau o le toe faaleleia e mafai ona faʻatusatusa i le tau o se fetu fou. I le nofoaga tutusa, e le masani lava ona maua e le tauaiga tau tautua. A faʻapea o loʻo paʻu le laualuga pe taʻe, e sili le faʻamutaina muamua o le faʻamuta le eletise ma faʻafesoʻotaʻi le Ofisa o Auaunaga.

O le tioata-ceramic vaega o loʻo fufulu ma le fesoasoani a le aufaʻatau faʻapitoa faʻapipiʻi i le ogaumu. Afai e leai se scraper, e mafai ona e faʻaogaina se masini aveʻese tau le tausaafia. Faapipiiina le le talafeagai e talafeagai mo le fufuluina o suavai pe faʻapitoa faʻapitoa mo faigamalo. O ia fofo o loʻo tuua i luga o le luga o le manifinifi puipui, teena gaʻo.

A o le i kuka i luga o se ipu ata-sima, e fautuaina le soloi o se ie susu e faamama mai le efuefu ma le ono meaai o loo totoe mai i le kukaina muamua. Afai i le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le paʻu i luga o le gaʻo paʻu, e manaʻomia le vave ona tui i le masima ma aveese ma le nusipepa, aʻo vevela pea le counpara. O le suavai na sosolo i luga o le ipu e tatau ona vave alu ese ma se ie susu. O ipu mo eletise eletise e tatau ona iai se pito i lalo. O se mea e fetaui lelei ai ipu i le mauga o le eletise eletise e tau atu ai i le faateleina o le vevela vevela.

I se taimi umi

Ioe, faʻatasi ai ma se malae faʻataʻamilomilo lamolemole, aveʻesea le afaina o le sili atu faigofie nai lo se isi lava galuega i luga, ma le ipu e mafai ona toe tuʻufaʻatasia pe a e fiafia iai. Maualalo malamalama o le faavaa i luga o pito e foliga foliga poto. Ae e le o le isi o le a taofia le "solaʻaga" ona o le malosi o le le mafai ona taofiofi le malosi o le fulufulu povi, lea na e filifili e kuka i se fale atoa mo le aiga atoa. O lea e tatau ona e fufulu e le gata i le galueaina o ia lava, ae foi o maʻa foʻi luga o le fola. I le faʻaopopoga i lenei, o le suavai e mafai ona maua i le mea e mafai ai le burner ma taʻitaʻi e taʻe ai le laulaufaiva-sima. O le ono i ai se iʻuga o sea taunuʻuga, ae o loʻo iai pea. I tua o le filifiliga o lea: Pe sili atu le vaʻai i le faʻasologa o le kuka, pe afai o le saʻo e le o lou laugutu e le fiafia ai i le umukuka e te le fiafia ai, mafaufau i le faʻatauga o le kaneta. O se tasi o tali i le faʻafitauli e mafai ona avea o le faʻaaogaina o pou maualuga mo le kukaina o ipu ma le tele o vai vai ina ia le susulu pe a vaivai ai.

Afai e tatau ona e tuʻua se mapusaga ma le suauʻu supo, faalavelaveina le tamaititi i le isi potu, e mafai ona e faʻatau se faʻataʻitaʻiga ma le atigi fatu ma le atigi. O le Bouler luga o le EK73d mai Siememers o loʻo faʻaogaina i se faʻafitauli o se lagona o le kuka, taofi le suavai o le afi. O Bosch ma Gaggenuna Swaps o loʻo i ai i totonu o le pule faasolitulafono o le pule. E pei lenei: O le tagata e le mu e galue i le malosi atoa mo ni nai minute, ma e otometi ona sao i le tulaga filifilia o le vevela.

Faʻatinoina o luga o luga mai le mimiti ma le electrolux lagolago le "mea faʻapaleni" galuega. Afai o soʻo se mea mai fafo e paʻu i luga o le faʻaaogaina o le faʻamafanafana poʻo le sone o le tuʻuga o le tagoga o le paʻi, o le atoa vaega e otometi ona motusia. Le lava lea e tasi e tupu pe afai o se aofaiga tele o taumasuasua le suavai e ala i le pito, o loo i sensors faapitoa le tali atu i le eria ua faatumulia ai o le laualuga kuka i lalo o le pito-keramika. Ioe, o faʻataʻitaʻiga ma masini o lenei ituaiga e sili atu le taugata. I le faʻatauina o kuka luga, tusi mo tau faʻaopopo, talu mai le tele o le tioata ona faʻaopoopoina manaʻoga mo le faʻaaogaina faʻaaogaina. Faʻalu le toe iloiloga o pakete, skewers, o le mancepan ma pan, e faʻaaoga: O ipu o loʻo i ai le mafiafia, matua lamolemole ma le lamolemole lamolemole. O se mea e fetaui lelei ai le pito i lalo o le a faʻaititia le saoasaoa o le kuka ma o le a taʻitaʻiina ai le leiloa o le eletise. Mai ipu ma se oleimini poʻo le 'apamemea pito i lalo, e sili le musu e musu e vave ona tuʻu se ala ma se uʻamea i luga o le tioata-sima. Taotoga o le ipu ma le tioata ceruracs ei ai faapitoa faapitoa. E manaʻomia le faʻaaogaina na o le maualuga-lelei falai o le palu ma stanless stal pans ma mago i luga ma se isi pe a e kukaina, o se iʻuga o le vevela vevela, o se faʻaiuga o le saogalemu, o le a le oona o le lautele. E tusa ai ma tulaga Europa, Dirward Di44904, o le maualuga o le le mautonu o le pito i lalo i le malulu o le setete e le tatau ona sili atu ile 0.6% o le lapoa o le pito i lalo. Sei tatou fai pe a fai o le pan ma le lapoa o le 220mm spopsuble concavity mafai ona 1,3mm.

Tioata clamics i le umukuka. Na o latou manaʻomia le mafai ona faʻaaogaina. Manuia ia te oe!

Mautu (e tusa ma le numera o faʻataʻitaʻiga faʻaalia i le maketi) Faʻataʻitaʻiga Fuaitau (Wrewerobe), mm Vaega o le Vaega Puleaina Malosiaga Malosiaga Manaomia, Kw Aofai o Konfork Faalauteleina o le vevela vevela HILLIT BURINGS Faiga "Puipuiga faasaga i Tamaiti" Faamatalaga Tau, $
AEG (e uiga11) 65300 KFAN. 605535 Tutoatasi Lagona 7,1 fa E i ai le lua fafie Uma 4. e iai Faatauga o le ufiufi; numera numera; faʻailoga o le faʻamoemoe o le vevela; taofiofi o le malosi o ie mao; Faalauteleina o le ituaiga "utyar" 882.
919000000. 891501 Tutoatasi Lagona 7.9 lima E i ai le lua fafie Uma 5. e iai Faatauga o le ufiufi; numera numera; faʻailoga o le faʻamoemoe o le vevela; taofiofi o le malosi o ie mao; Faalauteleina o le ituaiga "utyar" 1522.
Ariston (sili atu nai lo le 10) KC60BK. 580505. Faalagolago - 5,8. fa - Uma 4. - O le tusi o le saoasaoa 284.
KT6114qtix. 595510. Tutoatasi Lagona 6,4. fa E i ai le tasi burner Uma 4. O le faʻailoga o le vevela o le vevela; O le puipuiga o le puipuiga; Timer i le tapuni; Malie Pulea Malosiaga Pule 441.
Bosch (e uiga11) Nif665e. 594516. Faalagolago, tuufaatasi - 6,4. 2 + 2 faaosofia E i ai le tasi burner 2. - Naunautaiga o le i ai o ipu; Toe fausia le faʻailoga faʻailoga 1069.
Pkn645e. 576518. Tutoatasi Lagona 7.0 fa E i ai le lua fafie Uma 4. - Faatauga o le ufiufi; Faalauteleina o le ituaiga "utyar"; Malie Pulea Malosiaga Pule 665.
Electrolux (10) Ehl6690x. 626520. Faalagolago - 7.6 fa E i ai le lua fafie Uma 4. Na lisiina ai se igoa; Trapezoid-foliga vaega 485.
Ehd 6670 p. 5905520. Tutoatasi, tuufaatasi Lagona 6.5 2 + 2 faaosofia E i ai le tasi burner 2. e iai Timer i le tapuni; Taologa; faatauga o le ufiufi; Boolositer malosi heatting galuega 900.
Lautele eletise (tusa o le 5) Jp135sb 650490. Faalagolago - 6.7 fa - - - O mea na totoe o le fausiaina o ni faʻailoga faʻapitoa 495.
Jp 155 SIV. 548478. Tutoatasi Lagona 6.7 fa Uma 4. Uma 4. e iai O le puipuiga o le puipuiga; Timer i le tapuni; O le faʻamafanafana o le faʻailoga i luga o le pito i luma 1050.
Smeg (tusa 5) Se2756se. 750510. Tutoatasi Lagona E leai ni faamatalaga fa E i ai le lua fafie - - O le vaega o loʻo i ai se maʻaleʻale o le chitrac Timer i le tapuni; Sensor i luma o ipu 835.
Se640B / 1. 575505. Tutoatasi Electromechanical E leai ni faamatalaga fa - 4 faʻamafanafanaina sone sone vave - O le tusi o le saoasaoa 555.
Whirlpool (tusa o le 5) Akm 613/01 nb. 583513. Tutoatasi Electromechanical E leai ni faamatalaga fa - - - E leai ni faamatalaga 327.
Miele (10) KM 258. 560490. Faalagolago - 7,4. fa E i ai le lua fafie tasi e iai Le mautonu lautele lautele; Autofocus; faatauga o le ufiufi; Timer i le tapuni 1380.
Km255 St. 574504. Faalagolago - 7,4. fa E i ai le lua fafie fa e iai Le mautonu lautele lautele; O le puipuiga o le puipuiga; faatauga o le ufiufi; O le tusi o le saoasaoa 1215.
Km495 St. 574504. Tutoatasi, tuufaatasi Lagona 6.5 2 + 2 faaosofia O loʻo i ai i le toʻatolu o le afi 2. e iai Timer i le tapuni; Faalauteleina o le ituaiga "utyar"; taofiofi o le malosi o ie mao; Fuafuaina o le i ai 2085.
Km 463. 750490. Tutoatasi Lagona 7.0 fa E i ai le lua fafie fa e iai O le faʻailoga o le vevela o le vevela; O le puipuiga o le puipuiga; Timer i le tapuni 1720.
Gorenj (e uiga i le 8) Ect68c. 580510. Tutoatasi Lagona 7,1 fa E i ai le lua fafie fa e iai Timer i le tapuni; Faalauteleina o le ituaiga "utyar"; Malie Pulea Malosiaga Pule 555.
EU 60 W. 580510. Faalagolago - 7,1 fa - fa - O le tusi o le saoasaoa 141.
Zanussi (tusa o le 10) Zk621ln. 572602. Faalagolago - 6.3 fa E i ai le tasi burner fa - O le faʻailoga o le vevela o le vevela; Faalauteleina o le ituaiga "utyar" 284.
Ztk622lx 572502. Tutoatasi Lagona 7.0 fa E i ai le lua fafie fa e iai O le faʻailoga o le vevela o le vevela; Faalauteleina o le ituaiga "utyar"; Timer i le tapuni 538.
Taeina. A1242A1X 580510. Tutoatasi Lagona 7.5 fa E i ai le tasi burner fa e iai Timer i le tapuni; O le tusi o le saoasaoa 455.
Siemens (tusa o le 10) EK73H55 594516. Tutoatasi Lagona 7.6 fa E i ai le lua fafie fa - O le puipuiga o le puipuiga; faaitiitia o otometi (afaina se lagona); O le tusi o le saoasaoa 991.
Ma le 72554. 576518. Tutoatasi Lagona 6.6. fa E i ai le tasi burner fa - Faatauga o le ufiufi; O le tusi o le saoasaoa 663.

O le Faatonu o Faʻatonuga TD "TR" ma le kamupani "Khomer" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili