Muamua mai tamaiti

Anonim

Fausiaina o vaitaʻele i fafo: O le auala sili ona lelei e aloese ai mai mea sese o le suʻesuʻeina o le poto masani muamua ma ave le sili ai.

Muamua mai tamaiti 14363_1

Muamua mai tamaiti

Muamua mai tamaiti
Tauva

Pavalion vaega e mafai ona toe setiina i le itu ma fiafia i le vai ma le la

Muamua mai tamaiti
Vale.

E le manaʻomia e vaitaele vaipuna i le sauniuni ma le fausiaina galuega ma le komisi

Muamua mai tamaiti
Siosiomaga masini

O le taumafanafana o le tau o le tau o le tau o le vai

Muamua mai tamaiti
Akvasul

Ma le eleele o oa o oava, o puipui saʻo e fesoʻotaʻi e le aufaatasi fulafula ma faitau e le piniki

Muamua mai tamaiti
K-D Oloa

K-D vaitaele (K-D Oloa) Taavale

Muamua mai tamaiti
Vaega o le vaega o le vaega o le loloto fesuiaiga
Muamua mai tamaiti
Akvasul

O le ulufale atu i le tekonolosi tomai e tatau ona faigofie ma faigofie ona maua.

Muamua mai tamaiti
Tauva

Palasitika hydro vaitaʻele (hydra vaitaʻele) tuu i luga o se kapeta sima, faʻamalamalamaina ma noataga ma noataga ma conphoties

Muamua mai tamaiti
O le malologa i le va o le faʻatumu o gaioiga o le sima e le tatau ona sili atu ile 4 itula
Muamua mai tamaiti
Ma le maualuga maualuga, o puipui o le ipu o nisi taimi e tele ai le tele, trapezoidal vaega
Muamua mai tamaiti
Aqumatium

Motac ua mafai ai ona e fiafia tele i se mea o le ipu

Muamua mai tamaiti
Toniga

O vai taele e le faʻatapulaʻaina i foliga masani.

Muamua mai tamaiti
Siosiomaga masini

O loʻo mafai ona faʻatino Caisen o soʻo se ituaiga o soʻo se vaega pe faʻaputuputu mai modules

Muamua mai tamaiti
Akvasul

E tatau ona i ai se auala e ave ai le vai

Muamua mai tamaiti
Aqumatium

O le faʻapipiʻi o le Sweetcurrent o le a fausia se "vaitafe" i soo se mea i totonu o le pesini

Muamua mai tamaiti
Faʻaogaina le taumalulu o le taupulega e faʻafaigofie ai le vai o le vai i le tautotogo

E tusa ai ma fale tu, o nofoaga o fale na fausia i le itulagi o Moscow o loʻo faia vave, ma e oʻo i le 20% - e pei ona fuafuaina. Faatusatusa i le fale o le falepuipui mo le Moscow i le valu, o numera o le ofoofogia. O fea na faia ai le 'au fai pisinisi a tagata faʻapitoa i lenei vaega? E faamautu e leai se lalolagi na sauniaina, o le tomai ma le poto masani na mauaina e faʻataʻitaʻiga ma mea sese. O le auala sili e aloese ai mai mea sese fou o le sailia lea o le poto masani o le poto masani ma ave le sili.

Tropick mo le le fiafia

Faatasi ai ma le matua mai le manatuaina o se tagata, o auiliiliga o le tele o taua mea na tutupu i le olaga ua soloia. Ae tutusa foʻi fai ifo o toeaina lautele e taofi le malamalama o laiti o nisi o lagona o le loloto: O le mafanafana ma le naunautai ma le le fiafia o le tagata, o le manaʻo lea e tuufaatasia. Poʻo se popolega malamalama mo lo latou soifua maloloina manuia tagata e fausia ai se vaitaʻele? Ae o le mea moni e manino: Mai mea faigaluega o le taimi paganoa o le palota o le palota na faasolosolo malie ona liliu i le masani o le olaga ogatotonu o le vasega vasega. E matua faʻamalosia e le fausiaina o vaitaʻele o vaitaʻele, o le faʻailoga o le faʻata i le mea o loʻo faʻamamaina e le la. O le a lo latou manaia?

Muamua, o lagona ma mafaufauga, o le tausiga ma mafaufau o loʻo ausia ma o latou fesoasoani e le faʻatusatusa i soo se mea vagana le aau i le vaitafe moni. Avega mafanafana o le la, tan, fou ea, alofa vai, lanumeamata lanumeamata, gelping manu felelei - O nei mea uma e faamamaina ai ma e matua faamamaina ai foi tino. Aooker, pe a fai o le vaitaʻele o loʻo faʻaogaina i isi "faʻateleina" o le ituaiga o geyser, o se vaipuna, o se faʻaseʻe poʻo se mea e te misia ai oe ae leai Ivanger e le gata o le a le matagofie o loʻo i ai i ou itu, ae o le mea moni o le itumalo e sili ona i ai i le vaitafe poʻo se vaituloto, o fea e mafai ai ona pipili e aunoa ma se lamatiaga e piki ai se mea lamatia.

Lona lua, o le vaitaʻele o fafo o le averesi taufetuli tapunia. O le taumafanafana lomiga o le 32M3 vaega o le potu e mai le $ 370. Mo le faatusatusaga: o lona "uso" taumalulu o le a tau le tau $ 1,100 (plug). E moni, o le pito i luga o tulaga o le tau o faʻavaologa o tulaga lelei e tusa ma le $ 20,000 (sima, motumic, "o lulu"). E ui lava e manaʻomia le taʻutino o le laʻau matala e sili atu ona taugata tele nai lo le tapunia (o le a matou talanoa atili i lenei i lalo).

Lona tolu, o le sipuni vai vai e matua teuteuina tele lava i se togafiti, ma e tele taimi o le tosina atu i le vaega autu o laufanua.

O le a le mea e taofia ai siʻosiʻoina o le siʻosiʻomia o ia fausaga (aseta, o le mea faʻaletupe, o faʻafitauli tautupe)? Muamua o mea uma, o le faʻatapulaʻaina o le vaitaimi o loʻo faʻaaogaina faʻaletausaga o le 3-6 masina. Ma - le lavelave o le anotusi o le taele mama. Ua tele naua le eseese o mea filogia o le lalolagi. MATAUPU, O le pefu pefu-aumai vailaau faaopoopo lau, mutia, sui o feeseeseaiga, fugalaau o le vaituloto o le vaituloto i totonu o le prarald Ma e manaʻomia ona lagona le loloto o le vaitaʻele o le ola maloloina ma le mafai ona fufula o ia mo soʻo se taui, e oti. O tau o vailaʻau talafeagai i le vaitau e tusa ma le $ 70 i le 10m3 o le taele. Ae aua e te manatu o le a e auvai i le vaitaʻele, pei o pologa mo fale tifaga, - Toetoe o faʻatauga uma e mafai ona tuʻuina atu i masini otometi. Na o lenei la, e leʻi taofia mai le $ 1,500 i le $ 6,000, ae manaʻomia lava le manaʻomia i nisi taimi i le polokalama pe tape le eletise).

O le isi faʻafitauli o le taumalulu teuina o le vaitaʻele. O le mea moni, e manaia le vaʻai i le tino o loʻo tataina o aau ma le lanumoana lanumoana i le faʻasalalauga tusi o le manuia. Na o le taimi lava na o mea uma, tatou te maua ai i le 5asts i tatou 5-6 masina. Hipromerzing eleele, ma i le tautotogo o le vailaau-eleele o le faaauuveina o mea uma i le eleele. O lea la, e manaʻomia le mafaufau ia i luma le faʻatinoina o le vaitaele i le tau malulu - aveese i totonu o le potu pe tuʻua se avanoa. Taliaina avanoa uma, naʻo le faʻatulagaina o fausaga ma tau o le a ese.

Ia, o le mea mulimuli, tasi lava le tele o tulaga, faʻapipiʻiina e le au fai pisinisi, faʻatau atu ma tusitala o le tele lomiga: le mea ma le auala e tuʻufaʻatasia ai vai mai le taele? Le itiiti ifo i le tasi i le tausaga. Aesl faaopoopo? E le o le fesili le lelei uma. I polokalame uma o le hydraulic system o vaitaʻele, o se paipa o le paipa ma le "vakanalization" arrow ua faʻamatalaina. Aisley e le o se malnaticail, ae o le tutoatasi, pe i taimi uma e "faigofie i le fanua"? I taimi uma, o le tele o tone o otaota o le a vave lava ona afaina ai Septic! Ona o lea e lua filifiliga o totoe: A) I le Ravery System, B) i le mapusaga. Ae o le matagi e tatau ona fausia, ma e tele na mea. Ia, "i le mapusaga" o le lata ane pito lata mai po o le otaota, pe a iai. Pemita mai le tumama auaunaga e le manaʻomia e le manaʻomia e avea ai ma se suavai vai pei o le inu. Ae o le a le maea ona faʻatasi ma lou nuʻu ia malilie i se faʻaiuga? Ae maiseu a latou a uma, atonu e tele le toʻatele o salu, fetagii, ō, clorochat, molmaldeyde i vai. E le gata i lea, o mea uma o le maʻi ma le faʻamamaina foi e manaʻomia ona faʻasaʻo ai se mea. Atonu o le 1-2m3 o le alavai, e tatau foi ona latou iloiloina pe a fuafuaina le tupuaga Pule Tutoatasi. Faʻaiʻuga: E aunoa ma le filifili i le lautele o le faʻafitauli o le vai o le vai (o le a le tele ma pe faʻafefea), aua le fausia ni fuafuaga.

Afai o nei tusi puʻupuʻu e le faʻalumaina lou manaʻo e fausia se vaitaʻele o fafo, o le a faʻaauau le talanoaga sili atu.

Pauna Izyuma

A o le i faia mo le roulette ma togi ata, filifili ma ou faanaunauga. E tatau ona e malulu i se aso vevela ma fufulu ese le galuega afu pe a fai faamalositino i moega? Pe o le mea autu - mea faigaluega ma o le vaitaʻele e tatau ona faʻaoʻo atu ma le talafeagai mo le faia o le soifua maloloina. O se nofoaga, o le a avea ma nofoaga o taʻaloga o le devis? Pe o le fuafuaina o se taua o le elemene o laufanua mamanu?

Ona e tatau ona e aʻoaʻo se mea e uiga i le hydrogoology o le tulaga. E le o tuu le eleele i le tautotogo, o loo ia opeopea? O le a le maualuga o le eleele o le eleele (AGB)? O le a le tuʻufaʻatasiga o le vai ma le tele o le mafuaʻaga (o le a le tala pepelo)? Inconalea, o fea e mafai ai ona ou tuʻufaʻatasia vai ma palapala mai le vaitaele? O tali faʻalagolago i luga o foliga, fua, mamanuina o meafaitino faʻaaogaina ma tekinolosi, tau atoa. Afai o le eleele ua faʻamamaina ma o le aofaʻi o loʻo i lalo o le 2m, e te laki, o le faʻatauga poʻo le fausiaina o le vaitaʻele o le a taugofie tele. Afai i luga o le fale omea, tau o le a faʻateleina i le 2-3 taimi ona o le alavai masini poʻo le itiiti ifo i le mafiafia faʻamalosi sima o lalo.

Le itiiti ifo seti o gaioiga i fafo

Aso uma:
  1. Mama: VAI VI UIGA MAI Sora ma La; O faamama faamama i luga o se skimmer ma pamu.
  2. Faamama vai 2-3 taimi (aofaʻi o le faʻamama taimi e le itiiti ifo nai lo le 6H).
  3. Siaki ma fetuunai le tulaga o le leai o se avanoa (sili atu i le afiafi).

Vaiaso:

  1. Siaki ma fetuunai le Hydrogen PH (2-3 taimi).
  2. Fufulu le faamama i le "toese le 'ai o le" forese) (2-5 minute).
  3. Faaopopoina gaioiga i le vai: a) e mafua ai ona fai e faʻaleaga ai Agae; b) Le kopiina mo le faʻamamaina o le vai (clud timuga).
  4. Fufulu le pito i lalo ma pa o le pesini mai le sporate invotants i lalo o le Shiumbeater sporum mama (pulumu).
  5. Faʻaopopo vai fou (e oʻo i le 3% o le voluma o le ipu).

Masina:

  1. Faia le le fiafia i le le fiafia.
  2. Fufu pa mai fusi lolo ma fusi papatusi.
  3. Siaki le taotoga o otometi o le eletise eletise.

Tausaga:

  1. Fefiloi vai, fufulu le vaitaʻele ma faatumuina i vai fou, e faʻatino ai le masini puipuia o meafaigaluega.
  2. Mafai ona taʻele le vaitaʻele mo le taumalulu vaitaimi.
Manatua. O le lisi, faʻaupuga ma faasologa o gaioiga faʻalagolago i le faʻavaeina o le vai, tau ma le tulaga o loʻo i luga o le upega tafailagi.

Tafafa ituaiga

O le sailia o le faʻaiuga sili ona lelei o le Kamupani na atiaʻe i le sili atu o le luasefulu o ituaiga o vaitaʻele. E iai le aoga o Uzecher ma le le mautonu, tau nichhe ma tagata faatau. E aunoa ma le faafoliga o le tagata malosi o le faʻavasegaina, tatou taumafai e faʻamatala ituaiga autu o vaitaʻele.

E tusa ai ma se tulaga lelei ma tekinolosi, e mafai ona vaeluaina i luga o le paʻu, pa puipui (vaseina (tutusa). Naʻo le mea mulimuli na fausia i luga o le upega tafaʻilagi tusa ai ma le galuega taʻitasi, o isi vaega ua faʻatau saunia pe i le ituaiga o le semi-faʻaumaina o oloa ma manaʻoga faʻapitoa.

Ia le mafai

O nei vaitaele ua gaosia i le ituaiga o se lua ufiufi mai se ata tumau PVC. Ina ia maua ai se vaega mautu, o le pito o le itu o loʻo tuʻuina atu i le mea pueata o loʻo tui i le ea sapalai. O sea, mo se faataitaiga, FlexI Models (Hobby Pol, Siamani), faamaneta pol (Greed). O le vaitaʻele e faigofie ona faʻaputuputu mo le itula ma le afa i luga o soʻo se nofoaga mafolafola ua faʻamamaina mai i luga o manu feʻai ma le utu. O fuaitau o ia fausaga e laiti: lapoa - mai le 2.5 i le 5 m, loloto - mai le 0.7 i le 1. $ 260 i le 1. $ 260? E ala i le tofiaina, o lenei mea e sili ona mataaseva. O le Mauga i le faaiuga o le vaiaso e le fiafia, talu ai mai le faʻamoemoe e faʻatumu se taimi umi (i le 1M3 o le tasi ma le afa o le vai, e manaʻomia le suavai. E leaga le faʻaaogaina atoa, talu ai ua le atoatoa le fetuunai o ia tulaga faʻapena mo le faʻatafunaina o vai. Ae o le tamaʻi vaivaiga o le vaitaʻele (kupita mo le lima) mo le teteʻe i sea oloa e faʻamaonia.

Ia faaeteete, faia o se filifiliga. Tele o Europa faʻataʻitaʻiga (e le faʻaalu ai le vaitaʻele o tamaiti) o se seti o elemene mo le nanaina o pou na o pou. O le tagi a le Suafa i le Finauga Fefaatauaiga e aofia uma ai Amerika ma Canadian's Sweliers Inwoliers Work Pol, Sipaniolo Grey Ioe, e mafai ona filifilia uma manaʻoga uma i le nofoaga e tasi lea na faʻatau ai le ipu.

I le "alii" seti mo le vaitaʻele o le umi, o le faʻamama ma oneone i ai, skimim ma tracmer, o loʻo puipuia ai, puipui, o se seti o vailaʻau ma mea faigaluega. E taugata uma le $ 1000-1300. Ua manino o le umi o le tulaga, o le taulaʻi atu i lona manatu o le faʻamafanafanaga, o le lagona o le matagofie ma le mafiafia o le atotupe.

Vavaeina Vaitau Vaitau

Ua faʻatulaga i latou ina ia mafai ona aoina i le tautotogo (mo le 0.5-1.5 aso), ma le vaʻaia ma teu i totonu o le potu. O le manatu o le mamanu e faigofie. O se moli uila ma lava le tumau o le vaega o le autu i le tulaga o se faʻavaʻa o le tino poʻo le pepa faʻapipiʻi (manifinifi puipui) avea ma lagolago mo le pvc ata. E tumu le laina i le vai. Faʻavaʻa poʻo le malu tapulaʻa lona faʻalauteleina. O masini faapena e faʻapipiʻi i luga o le eleele eleele (o le igoa o le igoa "eleele"). O tupe maua o sina mea, mo se faataitaiga, J.e.t. Vaitaʻele (Gre), pepe Pol (Intex, ISA), K-D (k d-D oloa, USA). O le ata mulimuli ane e sili ona lauiloa o loʻo manaʻomia le faʻaititia o toleniga. O le faʻavaʻa na aoina mai i upine ma tee, ma le vinyl ata o le liner o loʻo faʻamalosia e Kevlarom. O le pesini e tumau, i ona itu e mafai foi ona nofo. E i ai le faʻatonuga faʻataʻitaʻi (naʻo le tasi i lenei pepa) ma le maualuga o le 1.2 m ma le volume 15, 22 ma le 25m3 (lautele (lautele (lautele) e tusa ma le 35 m). O lona tau e tusa ma le $ 6,800 faʻatasi ma le vai faʻatumu.

Faʻataʻitaʻiga o vaitaʻele o vaitaʻele ma se uʻamea faʻapipiʻi tele, ae o latou uma o loʻo fausia i se tasi polokalame faʻaaoga i isi ituaiga o fale. O pa e faia mai le manifinifi manifinifi palu uʻamea ma le mafiafia o le 0.4-0.6 mm, e puipuia mai le solomuli e polymer tapoleni. O pa puipui e faʻamalosia i le uʻamea uʻamea i luga o pito i luga ma lalo pito ma luga o itu. O totonu o loʻo tuu i totonu o le ato-laina mai PVC ata ma se mafiafia o 0.5-0.7mm. O lenei ituaiga o vaitaʻele e na o ni tamaʻi voluma (e oʻo i le 22M3) ina ia le maualuga tele lo latou tau. Tatou fai mai, o le BAMBI Model (DW Pouls, Siamani) ma le lapoa o le 3.6 m ma le loloto o le 1.5 mita le valu o le $ 1000, $ 700 faʻatasi ma faʻamama. E masani ona faʻaoʻo atu ni paʻu i mea tau faʻapipiʻi (faʻapipiʻi i luga o luga): o se skimmer, o se faʻamama ma se pulufana ma o se avanoa.

Taofia o le malulu-frost-tetee

Vai o lenei ituaiga e sili ona lauiloa. E tusa ma le 35 faʻataʻitaʻiga ma le 130 lapopoa i le maketi, ae i taulaga eseese, ese. E ofoina mai e uiga i le luasefulu faʻalapotopotoga tui, fai faʻaopoopo faʻatasi, e faʻaopopo atu ia i latou o loʻo taua i luga, Unipoul, B. Kuani, Kulealani oloa (Gron, Kyking Gles (Misky). O le frost-teteʻeina faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatulaga e faia i le auala lava e tasi e pei o le vaitau, na o le umi o le pepa faʻapipiʻi ma le mafiafia o le 0.6-0.8 mm ma le mafiafia o le 0.6-0.8 mm ma le mafiafia o 0.6-0.8. Puipuiga o se 'ie o le' olo atonu o mungilayer polymer po o enamel. E i ai le tasi-ma-a-afa-vevesi pusa (krulland). O pa puipui ua faʻaopopoina ma le malosi o faʻamatalaga. "E valu" ma le "Ovals" e faʻamalosia i Cross-utupoto, ma nisi "Ovals" e lagolagoina le lagolagoina (Togafitiga. O le VOTOG a le pesini e mafai ona 'alo ese mai le avega e aliaʻe i le malulu o le vai.

E toatolu ituaiga o paʻu ua fai: Lisi, ovaoa, aofaʻi ma le "valu", ma e oʻo lava i le rilax faʻataʻitaʻiga. O i latou e fiafia i se taʻele o le taʻele e tatau ona filifilia se isi ituaiga o mamanu. O puipui na faia sili ona lelei mo le masani ai aau-maualuga o le 1.2-1.5 m, na o le tele o faʻataʻitaʻiga mai Kullaland (Tamoe, Bauka) E i ai se pesini e loloto ai. Ae o le vaega autu o le tele: mai le 4 i le 255m3 (lago mai le W) ma le 360m3 (Kullasland) O le vaitaʻele ma le maualuga o le 1.2 m mafai ona tuʻu i luga o le laufanua poʻo le matamuli i le eleele; Faatasi ai ma le maualuga o 1.5 m, ua susunuina le 'fausiaina, vaeluaina pe atoatoa; Lua-mester ipu ua uma ona faapipiiina. O le matou sao o le upega tafailagi o le a taʻu atu, ma le uiga o le faʻavae o le a foliga sili ona matagofie, ae o loʻo manatu pea le faʻamaoni. O lenei i le US, o le afa o vaitaʻele e faia e le teresitila, ma e iai so matou olaga ese. A maeʻa mea uma, o nei fausaga e lē tasi e faʻatupuina le paʻu. O le mea lea, tagofia se pesini, o le a tatou faafaigofieina lona ola: O le anoanoai o le aisa mai totonu o le a olaola. Ae o papa uʻamea uʻamea ua tumu, talu ona latou faigofie ona uia lapisi, oneone, iniseti, ulufale atu i vaitafe o timuga. Ma mo tamaiti laiti, e masani ona ia maitauina faatamala e aveese i totonu o le vai e leai se tau. O le va eseese o le afa o le afa-toto ipu e sili atu faigofie, ae manaʻomia tele tala fatu pe a faʻamalosia.

O le tau o le tau mo le 'eseʻese-atoatoa faʻataʻitaʻiga e lautele: mai le $ 300 i le $ 12,000, e faʻatatau i le Kamupani, pepa, lapopoa. O lea, o le "Demokalasi" tusi o agasala 32-40M3 mai le Pepa Stees e $ 1300-2200, o le ki e sili atu ona taugata, e tele ona faatauga o latou lava galuega. Ae o le tausia tausia o tautua, o le mea moni, o ni faʻafitauli o faʻatoʻaga, ma sili atu i se mea e sili ona aoga. A leai, e le maalofia muamua mea sese i le tapenaina o le vai e mafai ona mafai ona sasa le moomoo mo se taimi umi.

Auauna atu i le Vaitafe 7-10 tausaga, na faamaonia e masani a le aiga. O nei fuainumera e mafai ona luʻiina, aua o le toʻatele o tagata gaosi tuʻuina atu ia le faʻailoga mo le 10 tausaga mo le PVC PLOER, mo le 15 tausaga mo le uamea laupapa. Naʻo mea uma, o loʻo tuʻuina atu o le a faia e le tagata faʻatau mea uma e tatau ona faia: Aua le faʻalavelaveina le nofoaga puipuia, vave paʻu i luga o laupepa, etc.... Faatasi ai ma taualuga laʻau poʻo ni laupepa palapala, ma iloa le vave na latou amata ai ona faʻalavelaveina, pe a fai o le lua tausaga latou te faʻagaloina e uiga ia i latou. Mo se mafuaʻaga, o le faʻamatalaga o tagata faʻatau atu i vaipupuni e 1-2 tausaga, ae le o le 10. lelei, pe a fai o le taimi sui na oʻo mai, ae leai. fua.

Aoina-tumau (vaega)

Ua itiiti na latou moomoo, o faʻataʻitaʻiga faapena ua tuʻuina atu e ono kamupani. Aoina vaega faatatau o pou mai vavae ese laupapa faʻatasi ma faʻavavau. E tusa ai ma meatotino, o na fausaga e sili atu nai lo le au-maluelue, ae aua le ova atu sima. I le tau e latalata atu le mea mulimuli, i luma o latou i ai se lelei i tulaga o fausaga, o loʻo faigaluega i le faʻapipiʻiina o tagata ma le le masani ai le faʻaaogaina o masini lavelave. Tele tele o laʻau ma tumau o vaitaʻele, ona o le sili ona tetee mai i mea e ono afaina ai i le 'aisa o mea o loʻo afaina ai le paie,. O loʻo i ai ni atigipusa o loʻo i ai se atigipusa mamanu ma le le atoatoa ivi, lea e faʻateleina ai le malosi o le pesini. E pei o le tasi ma le isi i le tasi ma le ponaivi, glue, loka fesoʻotaʻiga (e faʻalagolago i fausaga i totonu o fausaga o tagata taʻitasi). Le tausuaga faamaufaailoga. Puipui e tumau ma tumau. O le fufusi o le taele ua faʻamautinoaina e le PVC ata ma se mafiafia o le 0.5-1.5 mm.

Fuafua i le tele ma le mamanu o le panels (modules), o le foliga o le ipu e mafai ona tapalu (milane, Siamani) pe sili atu ona o le sili atu o le couthpolil 1.5 m (Meaola, Italia, ma Jean Ganisionax, Farani). O le a faia e le kamupani ni pasene o ni foliga ma tele.

Toetoe lava o vaega uma o vaega e manaʻomia atoatoa pe o se vaega faʻatatauina. Aloaia mai le aoina-Blable E mafai ona tele se suiga o le koluse o le pesini, o loʻo amata mai le 1.2 m ((puipui maualuga) mo le faʻapotopotoga o le download o le tupu mai. E moni, o le vaiti e le tatau ona tele, ma o le mea autu o le i ai i lalo o le 3 M, a leai semanu e le mataina o le fiafiaga le manuia, a o le tosoina o puipui na le mafai ai. O le manatu o le faia o se fausaga o se fausaga faapena. A uma ona faʻaputuputu puipui, o le maʻoʻa o le maoaʻe ua tulaʻi mai ma le lua ma malifa. Ma o le pito i lalo o loʻo sasaa ma le paʻu o le paʻu (le mafiafia o le vaega o le vaega-150mm) i luga o le faʻamalosia grid, ma puipui i fafo atu o le pito i lalo o le vaega o le 100-300 MM. Sosoo ai, faʻaalu se faaleoleo (oneone, maasiasi, palapala), ma ua faʻamau le pesini ma se ata i le nofoaga. O le tautua o ia vaipuna e le tatau ona itiiti ifo nai lo le 10-15 tausaga.

Fuafuaga fausaga o le vaitaele

O le vaitaʻele e aofia ai vaega e lua: pesini ma le saogalemu faiga. Na alu tele i le faleoloa, o lona uiga, o hennic ma faatupuina aafiaga mai fafo. O le malu puipuia o faiga e nafa ma sapalaiina ma le alavai vai, lona mama ma le tumama, mo le mafanafana ma le fiafia.

O le fatu o le fatu - togi faʻapipiʻi. O le tiute autu mo le aveeseina o le gaosiga ma manogi i mea e tupu mai le vai. E aofia ai le faʻamama o le tulaga ma se avega galuega ma se pamu i le auala e seti ai le alatoto o loʻo setiina le auala o faʻagaioiga. O le utaina o le tele e masani ona galue faapitoa quartz oneone. Ua tuai uma le leaga. Ave le vai pe faʻaaoga se ato ato (skimmer) tuusaʻo mai le taele, pe mai le sili atu o tane. O le vai mama e tuʻuina atu i le pesini e ala i ni auvae (togafiti poʻo ni auvae). Afai e te manaʻo i le va o le faʻamama ma le toe faafoi o ni auupega, e mafai ona e faʻapipiʻiina ni mea faʻapitoa, pei o ozonizer, ultraviolet lamepa, vailaʻau oona.

O le auala tele e mafai ona faʻapipiʻiina e le vai o loʻo teu i masini o loʻo vevela, poʻo le vevela vevela, fafagaina e le vai vevela mai le mugala. Mo le afiafi o le taʻele ma fatuina o se malamalama o aʻafiaga, o supa o loʻo faʻaaogaina (fesoʻotaʻi naʻo le transformers). O le saogalemu o le saogalemu o le fale teu oloa e manaomia mo vaipuna uma. O nei meafaigaluega (seʻi vagana mo le faʻapipiʻi ituaiga masini) o loʻo tuʻuina i fafo atu o le mataupu i le potu faʻapitoa.

Afai e faʻatagaina tupe, i le vaitaʻele e mafai ona faʻapipiʻi meafaigaluega mo faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga. O le aufono (faʻapipiʻi pe fausia-i) o le a fesoasoani i le fausiaina o se peʻolotoga moni o le pesini moni i totonu o le pesini, lea, e mafai ona faʻaopopo le ea. E le gata i lea, o le vaitaʻele e faʻaogaina i masini maʻoti ma pito i lalo o vaʻa, vaipuna o eseese ituaiga ma foliga, wapper ma ata.

E lua auala e faʻatulaga ai le faʻataʻamilomilo o le vai i se lio "taele-taele-taele": O le faʻaaliga (overflow) ma faʻavae i luga o le gaʻo o le vai (skimmer).

I le tulaga muamua, mama vai ulufale i se vaipuna i ni nai taisoko, na tufatufa atu i lalo o le eria pito i lalo, ma mafua ai le suavai vai i le pito i luga o le ipu.

I vaitaʻele matala, o le loloto o le 2 M, e toetoe lava a le faʻaaogaina ona o lenei metotia ona o le tau maualuga, e tusa lava pe sili ona lelei o le vaitaʻele.

I le tulaga lona lua, o le vai suamalie o le vai ma lapisi e lafoina i skimmers. I lea tulaga, o le faʻata vai o loʻo i lalo ifo o le pito o le ipu i le 100-150mm. Mai le skimmer, o le vai e lafo i le faamama. O le suavai kesi e masani ona i ai le faafeagai o le pullow pu. Mo vaitaʻele pito i fafo, o le skimmer metotia e sili atu ona e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o le pito i lalo o lalo o le aisa. O le mea leaga tele o le metotia o le faʻatulagaina o sone o loʻo taʻua ai o nofoaga o le tino. O le faʻamalosi o le faʻaleagaina o le a tumau pea i se ipu ma fai o meaʻai mo siama. O tupe mai le 40m3 O lenei lamatiaga e moni lava.

Sima

O lea ua umi na iloa, talafeagai mo soʻo se maoaʻe tulaga ma taugata. O le taimi nei, ua tausia lelei isi o le au tutusia ma, masalo i lalo o le faʻamalosi o le mafaufau o Lurance, ma le faʻatuatuaina le faʻavae ma le faʻatuatuaina. Ae o le mulimuli le tasi, ipu sima e le o saogalemu i taimi uma. O le fale o le vai e mafai ona tutū i luga ma 50 tausaga le matutua, ma e mafai ona tafe ma ae maeʻa 2-3 tausaga, afai e iloa e tu pulea e uiga i tusitusiga. O le le mautonu lelei o meaʻai lelei, ma o le oa o le faaumaina ma le tele o ituaiga ma vaega. Susu le mafaufau o le pule e faʻatapulaʻaina na o le mafiafia o lana atotupe.

O le fausiaina o se siʻosiʻomaga e aofia ai le fa tekonolosi tulaga. O se tamai kimigi o le lima (sili ona lelei, lalolagi, eleele), fafie (galuega fausiaina), lona susuga ma tumau, faʻapipiʻi o inisinia masini. O le mea lea, o loʻo faʻaauau le galuega o loʻo faʻatinoina luga o le polokalame mataga, faʻapena foi ma le aʻafia o faiga taʻitaʻi. Taʻianau tuutuuga manaʻomia le agavaa lelei, o lea e i ai le mata o le matai o le a tupu tele i le ala (tusa lava pe o le barrds e mai i le tasi kamupani).

Ina ia o le Bowl o le taofiofia o le faʻamalosiʻau o le malulu o le eleele ma faʻateleina i lalo o le gaioiga o le aisa i totonu e aunoa ma sina vaega (matafaga mo le sima. O le mafiafia o puipui ma o le pito i lalo o 250-300m e le o le "taufaasese" o le au fauina, ae o le manaʻoga moni. E tatau ona tuʻu i fafo le logo i fafo mai le siʻi o le vai o le eleele. Tele taimi, 1-2 vaega o le hydrokhotlodelozycol o loʻo faʻaaogaina mo lenei. O le filifiliga e le o le sili sili ona lelei, ae sili atu le taugofie nai lo le faʻaaogaina o mea faʻatau atu. Afai o le Cov e maualuga atu nai lo le pito i lalo o le pesini, e tatau ona e faia alavai alavai i le tino o le vaitaʻele o le vaitaʻele, pe o le isi nofoaga.

O le tele o feeseeseaiga o loʻo i lalo o auala o le faʻaumagai ma le fofoina o le suavai o le pesini. Lua faʻaiuga o loʻo tauva: a) ata tifaga, masani PVC, 1.5m theck; b) mea na tapena ai. Mai le filifiliga o le filifiliga, o le tekino o galuega topopoai, o le ata o le pesini ma le taua mulimuli o le pesini e faalagolago. O mea moni, o le feeseeseaiga e sau i lalo i le a le ituaiga o ceating e sili ona tumau. O nisi masalosalo, o le Mose e mafai ona suia le aisa o le aisa mo le 10-15 sogiga, talitonu o le taʻei ma pa'ū i le lua tausaga. O isi e talitonu o le ata tifaga o le a vave faʻaleagaina ma microorinanisms ma se paʻu paʻu, ma o le ogatasi o microcracks o loʻo faʻaaogaina (chlorine, ozone). Masalosalo e uiga i itu uma e lua faalagolago i mea sese. A', afai e te mulimuli i le mataʻitusi o faʻatonuga, o le tautua tautua O le olaga o le ogapamago mafai ona faʻalauteleina i le 10-12 tausaga, ma e teiu tele ai mosaiso. Na o le Lusia mulimuli mai le tusi o le tulafono? E mafai foi ona finau e faapea o le au faʻailoga o fale tifaga e soli, e ui ina iai ni soʻotaga o le au faʻatau o le 75% (mo le senituri, AKVACACY -).

Ata tekonolosi e mafai ona taofia e ala i tau maualalo. A uma, ae le gata o nei mea e teuteu ai le pesini (latou te ofoina atu e uiga i le 10 lanu ma ata), ae atoa malupuipuia mai totonu. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina le pito i lalo o le Sparprof Smarete (e tusa ai ma le "Togafiti" - Brand W2, ma Ati o le MOSAC-BOD W6). Ma le isi, o le pesini i totonu e le manaʻomia le paʻu i le fuaina o le mafaufau loloto, susu ma mea leaga-taina ma mea e manaʻomia mo le tulaga o le mosaika. VOTOGA O LE CREEDE CHOWS MA SE TAUSAGA MULIMULI O LE NUMERA 25-30% Taugofie nai lo le laina i le mosaic. O lona uiga o le averesi o le tele o le vaitaʻele, e mafai ona e sefeina se aofaʻi o $ 3-4.5 afe.

Afai o loʻo e fuafua e faʻaaoga le ata, e amanaia manatu e lua. Muamua, i lalo o lea e tatau ai le uma o le kapeta o lapisi-kapeta. Lenei o le a faʻaititia le aʻoga i lalo o le condliate ata ma le toe gaosia o fungi. Lua, ia mautinoa o loʻo iai se puipuiga a le acriclic i luga o le ata mai luga. O BacternicIDen, e le faʻatagaina ai le alga e nofo ai i le Bragpores ma faʻafaigofie le faʻamamaina o mea. O lenei aso i luga o le maketi faʻaopopo i le lauiloa lauiloa alkorplan 2000, flogpool ma efolie na faʻaalia tele ituaiga fou. O le Valmex 9000 (Mehler Haku, Siamani), Scantarp, Scantarp, Sonmail, Siamani), Preguraum). Tele o latou e taugofie atu nai lo lauiloa ma maualuga-tulaga lelei alkorplan 2000 nai lo le aufaiti ma fiafia. Ae e le o mea uma sa i ai se vaega taua acrylic. Aua le feutagai!

Mea lilo o le Fausiaina

O le mea taua tele i le vaitaʻele o vaitaʻele - i le faʻapipiʻiina o tekonolosi. Taitasi kamupani o fale ma taʻimua i le faavae o faiga faʻavae e faʻavae i luga o tulaga faʻatau ma tulaga lautele. E le tagata faʻatau, o ia faʻafetai i nisi taimi foliga mai e le talafeagai, ona o le eseʻesega i le va o tupe mulimuli o tagata fai pisinisi e mafai ona taunuʻu i le $ 1500. Ae o le fesili e uiga i le tulaga mulimuli, lea ua fautuaina atoatoa i le tele o tausaga, e masani ona laga.

Afai o le eleele e mautu ma o le cov e maualalo, o le vaitaʻele e mafai ona tuʻu saʻo i luga o le eleele, tipiina le pito i luga o le eleele ma le faʻaputuga o le submetroot, o le tautotogo o loʻo tauemuina, ae e le o le submetroot. . Aoina i latou e pei o le vaitaele o vaitaele. O vaega sao o le puipui o le oval ipu e masani ona faʻamalosia e faʻafefeteina (contphort).

A i ai ni masalosaoga e uiga i le le mama o le eleele, o le vaitaʻele poʻo le shuffle, pe tuʻu i luga o le sima sili ona faʻamalosia i lalo, pe oʻo foi i le taimi e tasi. O le loloto o le tipiina ma le tele o lona tele, o le mafiafia o le ipu. O lona laualuga e sili atu lona fiafia (devisitions o le sili atu nai lo le 25mm e 10 m), o le faʻamamaina lelei, mama, ma a le faʻapipiʻiina, o le pvc-supe o gepety. O le puipui saʻo o le oval o le olvave overductive i le faʻalauteleina o puipui o le sima o sima poʻo piliki.

Ina ia mautinoa lava, faataga maualuga, o le tasi o le lua o 'auala o Galuegaspea. O le muamua (mo le ogaoga o tulaga) o le fausiaina o se alavai alavai: alavai databast ma alavai i lalo o le ipu ma le popo i le tele o le $ 30 mo le 1 M LIMKA. O LE FILIFILIGA lona lua, A le ose mea iloga le tulaga, - ia gagau le pesini o le 'afa pe o ese foi i luga, ae le mafai ona latou faamalieina i se loloto loloto. O puipui o le fogafale fola e mafai ona faamalosia ese. O le mea lea, o le tagata tomai faapitoa a le kamupani "Akvapul" ofo atu ni ipu o soʻo se ituaiga e tamoʻe ai i fafo atu o le puaa o le puaa (5-10mm) ma le puipui o le piliki. Kamupani "Toga" ma "Maxupuul" Faʻaputuga Faʻasolo le pa puipui ma le mamago palu o oneone ma sima o le 8: 1) ma le mafiafia o le 100-150). O loʻo faʻasolosolo malie lava le Soamer, ma le tasi le taʻele o le vai i totonu o le pesini ma le eleele ua tupu i fafo atu. Ina ua maeʻa faʻamautuina o le fefiloi (pe a maeʻa le tolu vaiaso), o se potu malolo ua fausia, o se palu malosi. O ana mea lilo ei ai nisters o le kamupani "Tekhinst-service" ma le "vai". Latou te faapipiiina puipui o ipu vevela o le vevela-islator ("sese", 20mm), ona tapuni lea o le faaputuga o le 100m, sui i le tumu o le bowl ma le sasaina o le bowl ma le sasaina o le bowl ma le sasaina le eleele.

Feagai ma le taliga (sili atu lelei, tioata ula) manumalo i le faʻatupeina ma le le faʻamaoni, tausiga mo foliga faʻalelei. Faatasi ai ma le lavelave fausaga o le pesini, o le mosaic e na o le tasi fofo. Ae i luma o lona aʻo agaʻi atu, o le pesini mai totonu e tatau ona faʻamoe lelei lava. O le mea lea, o le tele o na maliu e tautevateva lava iinei. MOACIC CASTITIC MA LE FAAFITAULI LE A LE ATUA, "Aso Tonu" Mai le CIS galuega ma e tuuina atu lamatiaga. Tagata tomai faapitoa mai le kamupani "Convention-Center" Sa talitonu kamupani o le toʻilalo o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o mea. I mea uma, ma mulimuli ane vaega uma, o le Coting e tatau ona sili atu le mafaigofie, tumau, tetee i augatupulaga. O le sitepu muamua e tatau ona faʻateleina le suavai o le mamafa ona o le vaetamaina o faʻapitoa faʻapitoa. O ia tulaga lelei faʻataʻitaʻiina o mea ua tele nei o loʻo tetele nei le maketi. O le mea taua o loʻo i totonu o le polymer o loʻo tataina. I totonu oi latou o Osmoseeal ma Osmolastic Ab mai le faʻasino (Italia), Mapedras mai Mape (Italia), Asporlec-Wassm Eleni), erreste cr66 mai henkel badingschnik (Siamani), "Hydrothex" mai Nizb (Lusia).

O le tau o vaitaʻele o vaitaʻele e faʻalagolago i mea ua faʻaaogaina, le lavelave o le pepa faʻapea le mausali. Mo le fuafuaina o le iloiloga o ou manaʻoga, e mafai ona e alu ese mai i tau sili atu o le averesi o tau: 1m3 o le aofaʻi o le ipu - $ 400-500 poʻo le 1M2 o le totonu o le pesini.

Uaea vaipuna

O Lassens e le o ni tulaga faigata o le faʻaaogaina o vaitaʻele: fufula eleele, laʻau maualuga. Kesson o se hermetic welded welded uamea po o le palasitika pefu. O ona foliga e mafai ona faigata tele, ma e mafai e le vaitaele o le vaipuna. I fafo, o le caeson e puipuia e le ogalaau. Ina ia maua ai le le mautonu, o le ipu ua tuu i luga o le sima tuʻufua i lalo o le ipu ogalaau, togi faʻatasi ai, ma ua masae puipui ma le sima. Totonu o le uamea Calison ua pala, susu ma na o le ufiufi i le mosaic po o ata tifaga. O polofesa mai le AKvaray-XXXONA O LE FAAFITAULI I LE ITUAIGA O sela, e le faʻaseseina le penefiti i fafo, ae o le mausali (system b2beton

Bowls sueina mai palasitika, o le mea moni, atiae le Caeseon Fraltwork ma o se oloa uma. E le tumau ma faʻamaufaʻailoga, ituaiga ma faʻavae e le maualalo i metallic. I le pei o uʻamea uʻamea, e faʻamalosia ai i latou e le lalagaina o le malo o le tino. Peitai, e ese mai i ua uʻamea, e le ofi le pa puipui, e le manaʻomia ni faʻaopoopo pusa ma faʻamalamalamaina, pei ona vali ai. A faʻapipiʻiina le palasitika lologa na lolofi i se ofutino sima (ma le faʻamalosia). O le liligi o loʻo taʻele i le 400-500mm pe a uma ona faʻatumuina le ipu i le maualuga tutusa. O lenei tekonolosi ua maeʻa faʻaaogaina e le NPF "siosiomaga meafaigaluega" ma le tausaga o teuteu "contour-West". O loʻo faʻaaogaina le polypropylene Czech gaosiga ma le mafiafia o le 10-12mm. O mea o le a siosiomaga masani, e le mou ese ma fetaui lelei ma le atoatoa i le frosts to -50c. I le tau o le 1M2 palasitika $ 55 ma le tau o le galuega o loʻo i ai i le 30% o le tau o mea, o le vaitaʻele ua faigofie tele nai lo sima. Ae ui i lea, ona o le tele o le suiga i le vevela o le laina o le laina o le palasitika ma sima i le pito i lalo o le ipu, malosi i totonu e mafai ona tupu. A oa ia Auzh, Faʻafefea ona e feagai ma i latou mo le tele o tausaga, e leʻi siakiina masani.

O nisi tapulaa o le vaega o le vaega o le skomul cummer rectang

Mautu Faʻataʻitaʻiga Vaega, vaega Vai taele Tau **, $
Meafaitino Ituaiga o le svg, mm Maemu, M. Voluma, m3
Jean Infojoyausx, Farani (4) * "Peniamina" Polypropylene 0.251,20.06 73,51,2 29. 15100 ***
Foekpool, Suetena (3) "Magiopu" Laau ma le talitonuina E leai ni faamatalaga 841. 43. 5260.
Hydra vaitaʻele, Kanata (15) "Hydra" Polythylene E leai ni faamatalaga 8,54,21.02 36. 6600.
"Kalefonia" Polystyrene faamalosia 11.50.07 641.5 36. 10000.
Del, Farani (6) "Pelican" Steel ma Zinc-Aluminim Coating "Galfan" 11,060,07 94,51.06 41. 12500 ***
Myrtha vaitaele, Italia "Martta" Stainless Steel, Laminated pvc 0.151.2 1.-30.05 431.5 sefulu ma le valu 570.(1 pt. M)
Kulland, Siamani Vaituloto Faapimago faalua ma le vevela E leai ni faamatalaga 641.5 36. 14000.
B.erkn, Siamani "Milan" Polythylene 11.50.06 741.5 42. 6200.

* - i puipui - le numera o faʻataʻitaʻiga ofoina e le Kamupani; ** - Na o se pesini, vagana ai mo mataupu faʻapitoa; *** - Bowl ma masini ma faʻapipiʻi, e aunoa ma fale fale

O nisi tapulaa o le aoina o le aoina-palu-frangest-tetee vaitaele

Mautu Faasologa, Mark. O le fomu Tele, M. Voluma, m3 Tau, $ Tusi
Unipool, Siamani (3) * "Baden" (14) ** Lapotopoto 51.5 tolu sefulu 1400. Soʻo se nofoaga: i luga o le laufanua, afa-paʻu, faʻaofi
O le Lumaooga o le Luga, Siamani (4) "Svim" (18) Ova 841.5 40. 3080. Faaofiina ma faamama
Krulland, Siamani (4) Bauka-100 (31) Ova 531.5 22.5 3100. Pa puipui, loloto - luga i le 2 m
B. KERSER, Siamani (4) RIVA-C (15) Valu 7,74,61,2 36. 2600. Soo se Nofoaga
O vai, Siamani (5) "Bardi" (12) Lapotopoto 81.5 75. 2400. Soo se Nofoaga
Atlantic Pools, Kanata (4) Espit-Big (7) Ova 7,33,71,35 31. 1840. Ma le faamama
Gre, Spain (2) "Kit / PR" (5) Lapotopoto 5,51,2 26. 1150. Ma le faamama
O le 'au taʻalo, Spain (5) Cn (2) Ova 7,33,71,2 28. 2430. Ma le faamama
Hobby Pol, Siamani (4) "Elba" (8) Valu 8,5551,2 39. 2450. Soo se Nofoaga
Muskin, Iunaite setete (6) "Escadpad" -s 23 Ova 7,34,61,32. 44. 3510. Ma le faamama
Faʻalauiloaina vaega llc, ISA (2) "Patriot" (5) Lapotopoto 6,41.32 40. 3440. Ma le faamama
Vogue, Kanata (2) Mauaina (8) Lapotopoto 7,321,32. 55. E leai ni faamatalaga Ma le faamama

* - O le numera o fua faatatau (faʻailoga) ofoina atu e le Kamupani; ** - O le numera o lapopoa i lenei faasologa (ituaiga)

Mai le taele i le vaitaʻele (filter faʻapipiʻi)

E manava le ola i le vaitaʻele taele, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻamama faila. O le lofituina tele o latou. O le faamaʻimau auala o le Quartz oneone poʻo le faaputuga o oneone, iliili ma hydroanthrate. O le pito i tua o lea taimi e faʻamamaina ai le faʻaliliuga o le vai, e tatau ona faʻaalu i le pusa. Ina ua uma 2-3 tausaga, sa faamatala e le oneone tala fou. O ia papatusi ma tagata taʻitasi vaega o loʻo tuʻuina atu i sili atu nai lo le luasefulu ma Kullal, Benkes, Dinotolc, HyGol (Beroray) fuafuaina faʻataʻitaʻiga o le sefulu, ma le tele - sili atu nai lo le selau. Afai o le faʻapipiʻi e le tuʻufaʻatasia mai le pov bowl, e tatau ona e filifilia oe lava pe faʻalogo i le mea e ofo atu ai se kamupani faʻapitoa kamupani.

Le puna o le mea e tatau ai o le faʻaaogaina o le saʻolotoga o le tumama: I le vaitaʻele i fafo, e tatau ona faʻamamaina le vai i le aso. O le mea lea, e faʻamautu ai le faʻapipiʻiina o faʻatinoga, o le aofaʻi o le ipu ua manaʻomia e faʻateleina e le tolu ma vaevaeina i le numera o itula faigaluega i le aso. O le mea mulimuli, e pei o le poto masani na faʻaalia, e mafai ona uia tutusa ma le 15 (10 itula i le po ma le 5 itula i le aoauli). O lona uiga, o le a tatau ona e liliu i luga o le faʻapipiʻi naʻo le faʻaluaina, o loʻo sili ona faapalepale. O lenei o le fomu e faigofie ona manatua: O le aofaʻi o le ipu ua vaevaeina i le 5, o le iʻuga o le a faʻaalia ai le faʻatinoga o le vm3 / h. Afai o matou vaevaeina 6, o le mea e faʻapipiʻiina o le a "tatalaina", ae e taugofie foi, ae i aso o le fiafiaga o le a latou filifilia umi. E tusa lava pe leai se tasi e faʻaogaina le vaitaʻele, o le faʻamama e tatau ona galue i le 4 itula i le aso.

Ae o le faʻauiga o faʻatinoga o le afa o le iʻuga. Fesili i le tagata faʻatau atu le mea o loʻo iai le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se saoasaoa o le saoasaoa. E le tatau ona sili atu i tulaga faatauaina o 50m3 / (FM2). A tele - o le vai e faʻapipiʻi ai le oneone o loʻo vave ona vave ma palapala. O le fautuaga lautele o ni mea taua: o le sili atu o le lapoa o le faʻamama o le agavaʻa agavaʻa (ioe, ma le sili, ae sili atu le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma sili atu tau o le eletise ma sili atu tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma sili atu tau o le eletise ma sili atu tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma sili atu tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma sili atu tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma maualuga le tau o le eletise ma le sili atu o le eletise ma sili ona maualuga. Mo se faasinomaga faasino: Mo le vaitaele ma le tele o le 40m3 faʻapipiʻi tau mai le $ 700-1200. O i latou e mamafa tusi lesona, o nofoaga e faʻateʻa ai, e ofo atu kamupani, o loʻo sosolo mai le eletise eletise e faʻatagaina ai le pamu (tusa ma le $ 500).

I se api

Mo le pesini o se taʻutaʻua lauiloa o pe tusa o le 40m3 (mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o 841.2 poʻo le 741.5 m), ma o le ARMARDD o le taele. O le aofaʻi o le lalolagi e masani lava 2-2.5 taimi le tele o le vaitaʻele o le vaitaʻele. O tau o latou ua fuafua i le fua o le $ 10-12 i le 1m3 voluma o le lua mo le ata tusi ma le auina atu i le eleele. Afai e te faʻatautaia e amata le tulaueleele meafaigaluega i luga o le 'upega tafaʻilagi, e toeititi faʻaluaina o le taugofie e eli le pi. O nei numera e naʻo se faasinomaga faʻasino, talu ai o le tautua maketi suiga i le tali atu i feʻemoʻe i femalagaaiga o tagata faigaluega.

Retotta Alchemist

Ina ia mafai e le vaitaʻele o le tulaga fiafia ma le soifua maloloina o le nofo ai i le faamaʻi o le faamaʻi, e manaʻomia le faʻagaioiaina o le tino pei o le tino) A uma mea uma, naʻo le tasi le taʻele mo le 30 minute "maua ai le" vai 30000 microorogasms. O le faʻatulagaina o tuʻufaʻatasia i foliga o gaʻo, afu, Na i ai, maso, kulimi, masoa, ma susuga tele i le ea, ma faʻapena ona maua ai le feeseeseaiga i le ea. E aunoa ma le faʻamamaina o le taʻele o le vaitaʻele o le vaitaʻele e faʻapipiʻi i le vavale, vai mama. Chemistry Repructase matou iinei. E fa ituaiga vai o le vai togafitiga: O le faʻamaʻi, Ph Hydrogeen Pulea, ANGAE faʻaleagaina ma le teuina o uta (sigus). Ua ofoina atu i le tele o vailaʻau vailaʻau. E mafai ona e talosaga e tusa ma faʻatonuga e tusa ai ma faʻatonuga, pe a maeʻa ona feutanaʻi ma se fomaʻi. I le taimi nei, faʻatapulaʻa i tatou lava manatu faʻavae.

Tulaga leaga. Mo le faʻanoanoa o le vai, o le vai autu o le aso nei o le aso nei o le chlorine. O le folasaga ua faia pe a faʻamutaina chalorine chlorine-o loʻo i ai vailaʻau o loʻo faʻatau atu i le ituaiga o suavai, papa poʻo granules. O le anotusi o le saʻolotoga (sauni i le vave "togi" i totonu o microorogasms) chlorine e tatau ona tausia i totonu o le 0.5-0.6 mg / l. O le a lapoʻa - leaga mo mucous membranes ma paʻu paʻu, itiiti ifo nai lo le penefiti penefiti. A maeʻa mataupu taʻitasi o faʻafitauli o le malosi (faʻamalosi, timu, afā, leai se tausiga o le tolu aso) e manaʻomia le faʻatinoina o le charking scloriness ma fualaau faasaina. Agtum pe faʻamoemoe 12 itula seʻia oʻo i le sili atu o chlorine foliga mai, pe faʻaopopo ni fasi faʻapitoa i le 2-3 itula e faʻailo ai le kalone.

I le faʻaopopo atu i le chlorine, o isi tagata e le mafai ona faʻaaogaina: o le oona o le okesene, bromone, o idine, ozone. A le avea chemistry e le kope (faʻataʻitaʻiga, o nisi alga e faʻaaoga i le masani ai o le tele o chlorine, ma o ni feeseeseaiga ma cytravalile, pe tuufaatasia o le tino ese tino.

PH pule. E leʻi atiaʻe ni meaola, ma o le au faigaluega e sili ona lelei pe a le o le pH o le 7.2-7.6. O le tele o le PH i le vai e faʻaititia ai le Initaneti o le leai o se nofoaga o loʻo faia e le Sportine o le Sciorine. E faigata foi le Aesley, aua o loʻo i ai le lyE o loʻo faʻatupuina i luga o puipui o le ipu ma le faʻamama. O laiti le aao o le Ph, o le vai sili atu, ae o mea uma e malaia. Suia le PH OWP, pei o le palasitika decomppoos i lalo o gaioiga o le malosi o le kalama. Ina ia taofia le PH i tapulaʻa manaʻomia, e tatau ona faʻaopopoina vailaʻau talafeagai ("ph-plus" poʻo le "ph-minus"). E lelei o le suʻega o suʻega ma vailaau faʻamamaina masini mo soʻo se tofo-mai opeoting ($ 50) i tagata e ona o le tagata e ona o le tagata e ona ($ 2000-6000).

Alga ua faatamaia i le ipu ma le fesoasoani a le vaega o vaega o taulaga o algicide. O le ie puipui o le tino ma le laititi alga, avatu le vai o se turbid poʻo "susu" ituaiga, aveese e ala i le faʻaopopoina o faʻasalaga. Latou "kelu" tamai fasimoli o ni filogia i totonu o flakes lapoa, lea mai le pito i lalo ma pa e aoina e se spomardine vine, ma ua toe setiina i le vaega o le sami, ma ua toe setiina i totonu o le vaega o le sosolo.

Tau mo le fausiaina o vaitaʻele o vaitaʻele ma se pectungalar bowl (faʻataʻitaʻiga)

Masini tau Tau, $
tasi* 2 ** 3 ** fa *** lima****
Adac Adac Ata tifaga Ata tifaga Seevae
Faʻamamago le tausiga ma le faʻatau atu o le eleele ***** 1140. 1224. 1224. 1100. 1230.
Fale Faigaluega (Poloketi, Mea, Galuega) 7000. 10137. 10137. 4594. 8380.
I totonu o le vai vai i totonu:
a) mea 1200. 1380. - -
b) galue 520. 1350. - -
Atoa 1720. 2740. - - 1700.
Faasaga i le pesini:
a) mea 2535. 2638. 2006. 3588.
b) galue 1040. 1700. 905. 2116.
Atoa 3575. 4338. 2911. 5700. 3730.
Aofai o galuega fausiaina 13435. 18439. 14272. 11404. 15040.
Meafaigaluega o le Vaitaele:
a) mea faigaluega mo le faʻamamaina, faʻamafanafana, faʻamaʻi, faʻamamaina, faʻamamaina ma le sitepu 4184 * 4184 * 4293 * 3855.
b) Faasaoina 837 * 837 * 859 * 1371.
Atoa 5021. 5021. 5152. 5226. 4100.
Aofai i luga o le vaitaele 18456. 23460. 19424. 16630. 19140.

* - E tusa ai ma le kamupani "UnterAd" mo le vaitaele 741.5 m, voluma 42m33

** - E tusa ai ma le kamupani "tauvaga" mo le vaitaʻele 841.5 m, 48m3 voluma

*** - E tusa ai ma le kamupani "o loʻo 'ai" mo le vaitaʻele 831.6 m, o le voluma o le 38M3

**** - E tusa ai ma le kamupani "Aksalapul" mo le vaitaʻele 741.65 m, o le voluma o le 46m3

***** - Fuafuaina faʻamaumauga faʻavae i luga o le fua o le $ 12 mo le 1m3

O lesona a Geometry

A maeʻa fesili autu e uiga i le eleele, o le sana ma le vai plum prom ua faʻamalamalamaina, o le faʻafitauli o le filifilia o se nofoaga mo le vaitaʻele ua tali ma le mafaufau masani. O le nofoaga e manaʻomia le la, matagi-puipuia, leai se latalata nai lo le 5 m mai le pito o pale o laʻau. Tulaueleele latalata 2 m aua le faia. I le va o le fale ma le vaitaʻele, o le mamao e tatau ona i lalo ifo o le maualuga o le fale. Tuu le affitutumilil Axis o le le-over-overs bowls sili atu i le matagi roses. A o le foliga, tele ma le loloto o le vaitaʻele, o lea - e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga: "Mo ai o le pot, i ai, ma i ai ... o le ... o le ... tasi taʻele taʻitasi:" tatau ona i ai le itiiti ifo i le 4m2 vaega o le Vai vai; Ina ua maeʻa le loloto o le 1.5 m, e tau le tau o le ipu ma le faʻagaioiga o le vaitaʻele e sili atu ona faʻateleina.

Ae o lenei mea e manaʻomia ai le mafaufau faʻaeteete, o lea la le nofoaga ma le ata o le potu faʻatekinolosi ma mea faigaluega mo le tausiga o le vaitaʻele. Lenei o le a faʻapipiʻiina o le faʻamamaina, o se nofoaga mo le lafumanu meafaigaluega, o se masini otometi mo le faia o vailaʻau ma se teteʻa faʻamuamua o le a taofia. E mafai e le teuina o se masini puipui, o le tui i lalo o le va o le sami, o le tui, faʻapipiʻi, pulumu ma vavaeʻese vailaʻau. A faʻapea o se uafu, taele, o se faletaavale, e tatau ona toe faʻaleleia i latou i lalo o le fale faʻatekinisi, e le tatau ona sili atu nai lo le 15 le tau, le tau o papuepu. E mafai e se potu ese ai le fale e faigofie ona fai ma faia e aunoa ma le maeʻa, pe a na o mea e puipuia ai le timu ma le pefu, sa le faʻaleagaina ai laufanua.

Peitaʻi, o le tele o taimi e faʻaau ai le potu i le ituaiga o se piping pipi, na tapunia foʻi le manuʻa i luga ma faʻaoʻo atu i le fofoa. I lea ma le mataupu, e manaʻomia ei ai le malamalama, loli ma e faʻapitolotoina i totonu o se alavai poʻo se fesoʻotaiga o lologa. Falemai, O sea pi e tuaoi latalata i le puipui o le ipu. O le mea moni, e taufaigofie, ae e sili atu le leaga. O se solia manino o le manaʻoga o le IEC (International Bacrotectechechnical komisi) i lalo o le vaega 702 "aau vai".

Po o le a le ata o le potu faʻapitoa, o nisi manaʻoga mo puipuiga saogalemu e tatau ona mulimulitaʻi. O lenei faʻavae o uʻamea pa puipui o le ipu ma le matala vaega o le eletise eletise o loʻo faʻagaioia i lalo o le voltage luga o le 24 v. le puipuiga o le potu i luga o le potu eletise ua faapipiiina. Ina ia le malaia ai le vai o le pipipili, latou te manaʻomia ona aofia ai le tolopoina i le alavai ma fesootaʻi le tuueseeseina o nofoaga i le taumalulu. Ia mautinoa e manaʻomia le tufuga e faʻaalia oe, ma i le mea e motusia, pe a le faʻatulagaga, pe faʻafefea ona leai ni paipa. A uma mea uma, o le tasi aso e tatau ona e faia mea uma.

Faasaoina mo le taumalulu

O le tele o tagata atamamai e talitonu o se vaitaele i fafo (vagana ai mo le vaitau), tusa lava pe o le a le ituaiga pesini, e tatau ona tuua mo le taumalulu ma vai. Naʻo le Correm Bowls teuteuina ma moskac poʻo le taʻele e mafai ona faʻasaʻo atoa pe a fai o le eleele le faʻamamaina ma le cov e maualalo ifo nai lo le 3 m.

O le faasaoina o le faʻasaoina o loʻo faʻamalieina, ae matua faʻalavelavea. E manaʻomia le aoga maua o le vai, fufulu le taʻele mai o fatu ma palapala, faʻamamaina ai le faʻamama, mo le faʻatasia o le vai ma le boyrof). E puipuia le atinaʻeina ma le vaʻaia o alga, filogia ma tuʻusaʻo papatusi ma faʻafaigofie le faʻamamaina o puipui ma le pito i lalo i le tautotogo. Taumafaina e tusa o le 0.5 lita i le 10m3 vai. A maeʻa, vaega o le vai ua faʻamalamalamaina i se tulaga o le 5-10 cm i lalo ifo o le au faitele ma faʻatamaia ai le galuega a le sulu ma le faʻaleagaina, pe a iai. Aveese le vai mai le paipa (paʻu, faamama, pamu, pamu ese le pamu faʻamama). Afai e tatau (ma atonu), o paipa e vaevaeina i vaega, mama ma aveese mo le teuina. Ona vavaeʻeseina ma faʻasao le faʻamama. O pu o le skimmer, auupega, faʻapea foi ma le pao o moli moli ua tapunia ma Foam plugs. O le sao o le vaitaʻele o loʻo i ai le faʻauiga o le sili atu o le aisa o le aisa. E mafai ona maua ai ni leo palasitika palasitika, maualuga-auala taʻavale taʻavale poʻo le paʻu o tagata. O latou aofaiga e fuafuaina i le fuafuaina: O le aofaʻi o taui o le 0.5% o le voluma o le ipu. Komalia fusi le uta i le faiga o se afifi ma oneone. Ma le mea mulimuli, e tatau ona e aveese le faʻaseʻe ma ufiufi le pesini o le taumalulu o le taumalulu.

E tumau pea le faʻatali mo le taumalulu na laʻei ma ma le amataga o le taumafanafana e amata fiafia i le malu malu o le vai vai ma le mafanafana mafanafana o le la. Manuia aso malolo!

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le kamupani "Akvarai-XXXILE", "Conven-Canpoul", "Meksul - Auaunaga", " Asd -iw "mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili