Tasi fale fale - tolu fofo

Anonim

E tolu filifiliga mo le toe fausia o se tasi-potu potu fale ma le atoa o le 52.3 m2 i totonu o le tele-pasese fale o le P-111 faasologa.

Tasi fale fale - tolu fofo 14365_1

Tasi fale fale - tolu fofo
Flag fuafuaga pe a uma le toe fausia

Tele le P1111 potu malolo

Lautele-malosi tele-vaega o fale puipui o le P111 faasologa o 14- ma 17-Optoy. O fale ma fale aoga e mafai ona fai ai ni seti ma se fuafuaga o fale mautotogi, e aofia ai le lua-tulaga. Fale mautotogi - mai le tasi-i-potu-potu, tele lava i luga o le eria. O puipui i fafo e tolu-vaega maualuga-malosi o clay-sima panels 350m mafiafia ma le 80 MM i totonu (faalauteleina polyyrene). E ala i uiga ole tino, o se pa puipui e tali tutusa i se piliki, maua ai le mafiafia o 90cm. I fale mautotogi, amata mai le fofoga lona lua, e iai ma ogalaau, i le tolu-potu potu mautotogi e i ai uma. O le aso o le a matou talanoa ai e uiga i se tasi potu potu. O le i totonu o loʻo i totonu o loʻo i totonu (i le va o le umukuka ma le potu) e faia i le 180 mm faʻamalosi sima. O pa (o le vaega) o le auala i le taimi nei e mafiafia ai le 140mm, ma o le faletaele puipui o le 80mm. Faamamaina Faamamaina ma le sima, 140 mm. O le ea i totonu o le fale mautotogi, o le maʻimau, o lo o faʻatinoina i totonu o le faleuila ma i le umukuka.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

Tasi fale fale - tolu fofo
Tele le P1111 potu malolo
Tasi fale fale - tolu fofo
Fuafuaina o se fale mautotogi ae leʻi fuafuaina

Toe togafitia le lumanai

Malosiaga o le Poloketi:

  • O le foafoaina o potu e lua-uma e lua.
  • O le siʻitaga o le vaega o le faleuila, na maua ai se isi nofoaga mo le masini fufulu ma le polero.
  • Faalauteleina o avanoa avanoa.
  • Faʻatasiga Faʻatulagaina o le Stoription Suafa i le potu malolo, 'aina potu ma umukuka.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faateleina le fola i totonu o le alatele ma i le umukuka.
  • Tuutuu i lalo le taualuga i totonu o le umukuka ma i le alatele mo le faia o le fausiaina o le malosi o le umukuka.
  • I totonu o le umukuka i lalo.

O lenei fale mautofia e fesoʻotaʻi i se aiga talavou o loʻo aʻafia ai faʻaopoopo. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le nofoaga nofo ai o loʻo fuafuaina: Nai lo le tasi potu, lua foliga mai. Maua se faʻalilolilo "e lua-potu" na mafua mai i le fesiitaiga o le umukuka sone i le ala savali. E i ai le potumoe i le nofoaga o le umukuka muamua. I le taimi lava e tasi, o le pa o le potu ma le O loo iai pea le pule o Cali oins. O le a le ituaiga suiga e tatau ona faia? Aveese ni vaega i le va o le faleuila ma le faletaele, faapea foi i le lobby. Fausia ni vaega fou mai le kesi-anucate poloka i le va o le alatele ma le umukuka ma i le faletaele. O nei ata e faigofie ona masani ai, e matua faigofie ona faafaigofieina galuega. O le potu malolo i aso uma ma le potu malolo e fausia ai se puipui o le palakalafa o le plasterboard, lea o le tioata tioata ma teuteu malu puipuia. O lea, ua vaevaeina le potu i ni vaega se lua: O se potu 'ai e latalata i le umukuka ma se potu malolo.

O le faletaele eria e aofia ai le vaega o le faletaele sa avea muamua ma le faleuila ma faateleina ona o le auala na muamua ai i le potumoe. O le lelei o le faʻatulagaina o nofoaga na faia e le fale, na faʻatagaina ai o ia lava i le agavaa o le sarsechnibor. O le masini fufulu ma le faʻaputuga ua manaʻomia pe a paʻu le vai pe a motusia le vai vevela i se tamaʻi mata-vaega-laina ".

O le fesiitaiga o le umukuka e manaʻomia ai le faʻaopopoina o faʻaopoopoga o fesoʻotaʻiga. Ina ia fetuunai se fetuutuunai auala ma le suavai ma alavai, e tatau ona e siitia le fola i totonu o le alatele ma le umukuka. Mo le faʻamalosi o le umukuka o le umukuka mai le ventipelation pusa o le taualuga o loʻo maua i le faleuila, o le tagata faito. O faʻaiuga o le maualuga o le maualuga i le umukuka ma i le ala e faʻaititia ai le 2.45m.

O puipui i totonu o le alatele ma i le potu malolo e lolovaia ma pepa puipui, i luga o le doupox vali (United Kingdo) ua ufitia. O potu uili e faʻatautaia e le Weltan Autumn Tens, o loʻo tuʻufaʻatasia ma lanu mumu ma lanu enaena-lanu, Terracotta o le potu 'ai, tuu le vavaeeseina o le potu ma potu malolo. O puipui i totonu o le umukuka o loʻo faia pastel, moli samasama, latalata i le lanu e tuʻu ai. Avanoa i le tau o le tamaʻi ulu ua faʻaalia mai le hanak toega o loʻo filifilia o loʻo filifilia i totonu o le Stylistic Insices Fofo ma le tulimanu o le faʻataʻitaʻiga.

O le 'ese o le vaega ua maeʻa ma le Italia meafale (laulau mai Calligimis, nofoa mai Frag). E mafanafana tele nofoa, manaia, i le teuteuina o vae ma tua o vae ma le tua o le uamea ma moni le paʻu. Lua ni tamai sofa e faʻapipiʻiina, tuufaatasi ma se tamai laulau tioata, lea ua faʻapipiʻi i le va oi latou. O lenei ata faaonapo nei ua mamanuina i le Nataszzi fale gaosi. Faafeagai o le sofa o loʻo aofia ai se meaafale mauga o Spaziolioliobeliberero mai Santizatiano. E le ova tele le avanoa ma foliga faigofie ona o le soʻona faʻaalu e faʻatulaga ai elemene, taofi mautotogi ma tulia.

O le potumoe i luga o le sitaili ma lanu lanu e ese mai isi potu. O siliva-efuefu, o laina lanu vioc ma lanu viole o loo puleaina iinei. O meafale e laititi, ae e iai mea uma e te manaʻomia mo galuega ma malolo. O le lua moega e tu i sina tulimanu i le puipui. I le taimi lava e tasi, o le laupapa, E le mamao ese mai ile faamalama, e maua ai le lautele o faʻatonutonu e mafai ona faʻaaogaina o se laulau laki. Faʻapea foi, o le ulu o le ulu o loʻo faʻatumuina i laulau le tumau ma atigipusa.

Susula Pulea tuʻufaʻatasia Vaeluaina o le potu malolo ma le 'afa potu o se lapotopoto, faigofie mamanu limu LamP mai le tele o le Italia; I le setete aofia ai, O lenei polo mumu e tutusa ma le tamai la. O le faafiafiaga a le faafiafiaga o loʻo faʻaogaina e le malosi o le faʻasologa o le malamalama (flumorecent lamepa), faʻasina le taualuga i le lautele o le lautele.

Fuafuaga Fuafuaga $ 1040. O le pulega o le tusitala $ 600.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
O le potu malolo, ulufale i le potu, faletaele Kesi poloka 602510cm 109PC. 1,2 130.8.
Plasterboard i luga o le uamea faavaa 9m2. 3,3. 29.7
Potu 'ai, faletaele Tioata poloka (czech republic) 12pcs 7.5 90.
Fola
Umukuka, ulufale potu, loggi Ceramic granite kanalgande padana (Italia) 16m2. 26. 416.
Sanosel Ceramic tile dam chramika (Italia) 5.9m2 23. 135.7
Potu malolo, potu 'ai Oak fasi parquet (Rusia) 26m2. tolu sefulu 780.
Potumoe Kapeta fale kapeta 12m2. 27. 324.
Puipui
Sanosel Ceramic tile dam chramika 27m2 29. 783.
Logisia Palasitika panels 20m2 sefulu ma le lima 300.
Malologa Matte Water-Emlilsion vali Dulux (United Kingdo) 12 L. iva 108.
Taua
Potu malolo Glk i luga o le uamea faavaa 18.5m2 3,3. 61.
Potu malolo, potumoe, Kitchen, Alatele Becker vai o le lanu sifi (Suetena) 23 l. lima 115.
Sanosel Faaali mai le taualuga o le aszo (Falani) 5,6m2. 40. 224.
Logisia Palasitika panels 7,6m2 sefulu ma le lima 114.
Faitotoa
Vaega Input Soure "CIDEL Skill" (Mul-G-loka, Isaraelu) 1 PC. 1390. 1390.
Potumoe, faletaele Faʻaputuputu Parasse (Italia), o loʻo vaʻai nati 2 pcs. 350. 700.
Faiva
Sanosel Teuco Hydromassage Breasage (Italia) - 2580. 2580.
Magoto, faleuila-pulou (Italia) - - 610.
Malamalama
Potu malolo Fausia-i lumunescent lamepa 12pcs valu 96.
Sootaga chandelier

(FOBIAN, Italia)

1 PC. 608. 608.
Potu malolo, umukuka, potu malolo, faletaele Fausia-i totonu o moli laupapa 22pcs. 4.5 99.
Potumoe Chandelier Giulia50.

(Tulaga, Italia)

1 PC. 488. 488.
Lisi Lamp Giulia50 (tulaga) 2 pcs. 364. 728.
Meaafale
Potu malolo Wall Spazailiberobero (Santaziano, Italia) - - 4160.
Sofas Namuszzi (Italia) - - 5000.
Potumoe Tamoe Hukla (Siamani), Workrobe - - 3400.
Vaega Mr.Doders kapeneta (Rusia) - - 800.
Sir o ikro. - tolu sefulu tolu sefulu
Umukuka Umukuka progres (hanak, czech republic) - - 4800.
Calligisiris laulau, crag nofoa - - 970.
Aofai: 30070,2

Tasi fale fale - tolu fofo
Flag fuafuaga pe a uma le toe fausia
Tasi fale fale - tolu fofo
Exquisite Lilac-Purple Gamma potumoe potu malolo faateleina avanoa. O le siosiomaga o se manaia e malolo ai, ma pe a tatau ai, galue i se tamai laulau latalata i le faamalama
Tasi fale fale - tolu fofo
O le pupula vaega e manaia tele i itu uma e lua. Mai le vaega o le alatele o le faigofie e faʻaaoga ai tamai dacks, ma mai le umukuka itu e faʻamalieina ai le mata o le mata o fata ma tioata
Tasi fale fale - tolu fofo
E tatau ona mafaufau i le uluaʻi taamilosaga lamepa e pei o le la

I le tele o le fantasy

Malosiaga o le Poloketi:

  • Big ma uluai faletaele mamanu.
  • Fausiaina se isi potu ofu.
  • Masini o le nofoaga faigaluega.
  • O se tali manaia.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faatapulaaina maulalo i le ala savali.

O fale faapena e mafai ona foliga mai o se tauleʻaleʻa, o le tele o le taimi i le galuega, ae le o le faʻagaloina e uiga i pati gaʻoa i le fale. O le toe fuatia manatu o le muamua muamua. Mai le ala savali i le alatele e pei o le rays na tuʻufaʻatasia vaega. O le itu autu o loʻo tuʻuina mai i fafo. E le tatau ona i ai faigata ma le faamaopoopoina o tiute atoa, talu ai o fale lagolago e le o aafia. O le siitaga o le nofoaga o le faletaele e tupu ona o le faʻapipiʻi o se tamaʻi alatele. O isi pa puipui uma ua fausia e aunoa ma le tekonolosi faalavelave.

O le alatele ma le potu malolo e vavaeeseina ai le semi-ulu Septum. Mai le itu o le alatele, o le fuaitau o loʻo faatulagaina i totonu o se potu tele, ma o le potu malolo o loʻo faʻapipiʻiina i le potu malolo, fuafuaina uma mo le teuina o lavalava ma moega ie. Ua maualuluga, o le pusa ato o loʻo faʻaauupegaina ma vaega o le gaosiga o aiga gaosi.

O le faʻavae o le faʻatulagaga o le tali o loʻo faʻatulagaina se ituaiga ituaiga i totonu o le mataʻupu. O loʻo taumafai le tusitala e tuʻufaʻatasia le tekonolosi i le telē o le tekonolosi ma le o loʻo taʻua i le taimi nei madesc modes.

Fola o loʻo faʻasino i luga o le tele o faʻailoga vaʻaia vaʻaia le avanoa i le avanoa i luga o sone aoga. O loʻo faʻapipiʻiina e le teuteuga i le ituaiga o sikuea sikuea i luga o le ala savali, faʻapea foi foʻi ma sikuea o lanu uliuli, o faʻailoga uiga ese e faʻaalia ai le itu o le umukuka. Laina o fale ma nila e avea ma se taʻaloga manaia, lagolagoina e le aotelega fuafuaina manatu manatu.

Uma pa, vagana ai le tasi i le potu malolo, e ufiufi i le matua vai vai vali o beckers (Suetena). O le pa i le potu malolo, o le isi i le shfa, e valavala faʻatasi e le lauʻeleʻele o loʻo faia ai se maʻa masani i le papa papa. O se mea pupula tele lea ma le "ola" i luga, faʻalavelave-faʻalavelave. O le faletaele muamua ma le faleuila o loʻo tuʻufaʻatasia, ona o le mea e tupu ai le faletaele tele. Lea latou te tufatufaina atu le sone o le fale o le fale tagamea, o le a le fufuluina masini ma le tagamea masini mama.

O le mea e fiafia ai le tagata e fiafia i ai i lanu malulu: siliva-lilac puipui ma le lanumoana lanumoana i luga o le fola. A gato le fola, o le palafa ma le tuaoi e le faʻaaogaina, o le momeay faʻamama pusa tioata o loo ui atu i puipui ma le fola. Taʻuaese, pe a tatau ai, sosoʻo ma faʻatoa faʻata.

Uekuka, o se potu 'aiamau, e le faia suiga i suiga O meaafale ua filifilia ma le susulu pito i luma o laina i le lanumoana tuufaatasi ma uamea. O le faʻatulagaina o laulau ma nofoa lagolago tutusa, ae i le isi faʻatasiga o mea, tioata ma uʻamea. O le fola ma le tiga i le puipui o loʻo feagai ma le paʻu o Mose. Maai, vagana ai o le vaega vaivai, i ai se galuega faigaluega, tapeina ma se pa puipui o lotoa o lotoa. O loʻo tuʻuina atu i le Kalefonia Sese Defrenication Swords (Max intersiner fale gaosi, Moscow) mafai ona suia i se moega atoa. O le moli i le ituaiga o le tele o le Saina moli ma o le moli ua faia e okaina. I luga o le sipi ma mafanafana loggian tuu se tamai togalaau malulu.

Fuafuaga Fuafuaga $ 1040. O le pulega o le tusitala $ 600.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Anamua, Workrobe, faletaele Piliki 12,56,525 cm 3440pcs 0,2 688.
Potu malolo Palakalafa 16m2. fa 64.
Fola
Vaega Tale Marazzi (Italia) 6.7m2 22. 147,4
Potu malolo, vaega o le alatele, faiʻelaina potu Fasi parquet "ark" (Lusia) 31M2. 70. 2170.
Umukuka Tile Granitogres (Italia) 13m2 tolu sefulu 390.
Sanosel Ceramic tile (Italia) 6m2 26. 156.
Puipui
Potu malolo, umukuka, alavai, laei lavalava Matte Water-Emlilsion Stort Beckers (Suetena) 22 L. 10 90.
Vaega o le umukuka Marte Mossaikota Mosicic Tile (Granitogres, Italia) 4.8m2 28. 400.
Sanosel Tile tokyo Uran (Granitogres, Italia) 11m2. tolu sefulu 330.
Taua
Potu malolo, umukuka, alavai, laei lavalava Vaeluaga o le taualuga deckessffered (Siamani) Matte lamolemole paepae 51,5m2 tolu sefulu 1545.
Sanosel Sirror panels (e aofia ai puipui ma fola) - - 270.
Faitotoa
Vaega Ulufale Mul-T-loka (Isaraelu) 1 PC. 1600. 1600.
Taavale potu, faletaele Fafie Barausse (Italia) 2 pcs. - 850.
Faiva
Sanosel Teuco taele (Italia) - 2459. 2459.
Taofia le tolopoina culet (kerarag, Siamani) - 617. 617.
SOK VILLEROYBOCH (Siamani) - 457. 457.
Malamalama
Potu malolo Apamemea 2 pcs. 40. 80.
Taavale potu, faletaele Halosen moli 6pcs 10 60.
O isi avanoa e aofia ai le potu ola O le taofia o le vio 4 mea. 126. 504.
Meaafale
Potu malolo Gagau sofa "Max intereri" (Lusia) - 1600. 1600.
Desktop (Italia) - 350. 350.
Laulau kofe, tv kapeneta - - 670.
Worroe Mr.Doders - 600. 600.
Umukuka Hotchen meaafale, shode clubs mdf, ufiufi i glossy enamel ma le aafiaga o le faʻata (Lusia) 4.2 POG. M. 300. 1260.
Laulau, nofoa (Italia) 5 laina. - 800.
Workroe, o le palisi Mea e fai mo le malologa potu, o le alofa i le ala savali - - 300.
Aofai: 18457.

Tasi fale fale - tolu fofo
Flag fuafuaga pe a uma le toe fausia
Tasi fale fale - tolu fofo
I le potu malolo, o elemene o vaega teuteu e faia ma le malosi. Susuga Mumudred stucco i luga o le puipui, faʻataʻitaʻiga o maa faalenatura, muamua Saina, fola ma le fresco ma le ata o le preative manu
Tasi fale fale - tolu fofo
Lanu samasama lanu moana, lanumoana stalet umukuka hoades - o lenei tuʻufaʻatasiga o lanu ua uma ona avea ma talanoaga
Tasi fale fale - tolu fofo
Faletaele. Lanumoana fola laupapa atagia mai i le faʻata o le faʻatafaʻatasia, fausia le aʻafiaga o le "lanumoana lagi"

Lio le aiga

Malosiaga o le Poloketi:

  • O le faʻateleina o le avanoa avanoa.
  • O le tele o ofu lavalava.
  • Faʻalauiloaina o le potu o le potu mo le moe ma le tagata nofoʻai.
  • Faletalimalo Big faletaele

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le manaʻoga e o gatasi i le poloketi.
  • Mo le potu malolo e tatau ona e filifilia se Faʻaeti o se mamanu.

O le fale mautotogi ua fuafuaina mo se ulugalii talavou, i lalo o manaoga o le a le tusitala ma e laina i le nofoaga malolo. Lapotopoto i tulaga o le vaega o le vasega faasoa le potu i le potu malolo ma le potumoe. O le ogatotonu o le lio na fausia e le "motu" - o le kapeneta i lalo o le TV.

O le Embodimt of the Conbohiet o le a aofia ai ma le tele o suiga o suiga. O le vaega i le va o le alatele ma le potu, o le faleuila ma le faletaele e le mautonu. Fou tua mai le susu i luga o le uamea faavaa. O nei puipui o loʻo fefaʻasoaʻi ma le potu tele ma le potu malolo, o le faletaele ma le ofu o le ofu e vavaeeseina. O le septum tuueseeseina ai le potumoe mai le potu malolo o se vaega o loʻo faʻatinoina mai le tioata poloka. O le isi vaega o se mea teuteu elemene i foliga o le maualuga o le chartertp. O lenei fofo e faigofie ona aua o le a tuʻuina atu i le lautele o le afi o le afa o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Mo le faigofie i le pamu i le va o le umukuka ma le potu malolo faia le tatalaina o le 1000mm lautele, lea e tatau ona faʻamalosia i le uʻamea maea mai le uamea. O le Logtia o loʻo felagolagomaʻi ma faʻaaoga o se ofisa laʻititi.

Ona o le tuʻufaʻatasiga o "susu" sone, o le sansul eria faʻateleina i le 5.9m2. O le mea lea, o le nofoaga o suiga santechorching: O le taele o loʻo faʻapipiʻiina i le fanaina o puipui, ma ua magoto ifo i le faitotoa ogatotonu. O le faleuila e taofia le nofoaga sa iai muamua, ma o le masini fufulu ua ou alu ai i le mea na tupu.

I le ea, o le tulimanu o le potu e fuafuaina i se lapopoʻa, ua mafai ona suia atoa le talafeagai matagofie kapoti.

I le umukuka o loʻo i ai, suiga taua e le o tuʻuina. O le potu lava e tasi o loʻo tataina ai le vaega o le 'afa potu, talu ai o le laʻititi o le potu o le potu malolo e le faʻapea o se laulau' ai. Faauta, o le mata umukuka o meafale papa.

I le faʻauma o fola, o mea masani o loʻo faʻaaogaina: I le umukuka, i le faletaele ma le ogatotonu ceramic peime marazzi eseese mafe; I nofoaga o le potu atoa, Beek Cityquet; I totonu o le potumoe ma sone sone, malu paleti o le papeti o le pogisa.

Uili i totonu o le umukuka, i le potu malolo ma laei o le potu e ufiufi i le vai vai o le vai malulu o le pistachio lanu. Afai o se mea manaia-cork wort ufiufi, eseʻesega i siosiomaga mama, ua faʻaaogaina. O le umukuka "'' 'ua tuʻuina mai' ua tuʻuina atu i taliga lelei mosaicimole, o se mea o pogisa 'o loʻo lumanaʻi.

O le taualuga i nofoaga uma e mafai ona ufitia i le vai vali, ma o le matematika samasama lanumeamata o le ata mai fou.

O le iʻuga e matua maaliliina, ae i le taimi lava e tasi e le mafai ona faʻaoʻole. O loʻo fuafuaina e faʻaaoga le tioata ma atagia lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le alatele, faʻafanua le faitotoa, e mafai ona e faʻatonuina ni pusa vavaeʻese i totonu o le vaipuna. O le isi filifiliga o le faʻaaogaina o le faʻata i le puipui atoa.

Fuafuaga Fuafuaga $ 1100. O le pulega o le tusitala $ 700.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega
Potu malolo, faiʻe potu, faletaele Palakalafa 20m2 6. 120.
Fola
Umukuka, palisi Ceramic tile marazzi (Italia) 19,5m2. 23. 448.5.
Sanosel Ceramic tile marazzi. 6m2 25. 150.
Potu potu, potumoe potu moe, fai ofu Fasi parqut 26,6m2. 40. 1064.
Potu potu, potumoe Kapeta 22M2. 12 264.
Puipui
Vaega Sapa le Cork 7,8M2. 27. 210.6
Potu malolo, umukuka, kuka potu Matyaya vai-emulsion vali 16 L. valu 128.
Umukuka "Apron" Motalic Tile 5m2 26. 130.
Sanosel Ceramic tile marazzi. 21,6m2. Aua. 518.4
Taua
Le mea atoa Suavai o le vai. 25 L. fa 100
Sanosel Faaalu le Siosiomaga B foutma (Farani) 5.9m2 32. 188.8.
Faitotoa
Vaega Uamea ulufale 1 PC. 800. 800.
Sanosel Laupapa 1 PC. 260. 260.
Ofu Faasee mata (Italia) 2. M. 400. 800.
Faiva
Sanosel Taele - 1500. 1500.
Atigi ma se perststtal, faleuila-lelei tulaga (Siamani) - - 976.
Malamalama
Vaega DICKEY COGIGRUGH REM (Milan, Spain) 1 PC. 195. 195.
Taavale potu, faletaele Halosen moli 5 fasi. 7. 35.
Potu malolo Taavale-o moli laupapa 4 mea. 124. 496.
Potumoe Wolf bra (Siamani) 2 pcs. 68. 136.
Le mautonu o le moli moli 1 PC. 116. 116.
Meaafale
Anamua, Workrobe Meafaigaluega mo Workroe, Hanger (Rusia) - - 150.
Potu malolo Sofa (Rusia) - 3000. 3000.
Tub i lalo ole TV. - - 100
Potumoe Moega Hukula (Siamani) - 1700. 1700.
TV o le TV o le tele o fata - - 400.
Umukuka Umukuka variante (Alacarte, Fidland) 5 pose M. 1100. 5500.
Laulau, nofoa (Meleisia) 6 - 600.
Aofai: 20086,3
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tasi fale fale - tolu fofo 14365_13

Designer: Anna Lepieshkin

Architect: Magion Rungov

Poloketi Tusitala: Alexey Burov

Matamata i luga

Faitau atili